PDA

View Full Version : Tomas

kvark01
23.06.2006., 22:30
on je trebao biti napadac, mozda bi dao koji gol rukom.

kaze, bio je to trenutak dekoncentracije:
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=320209

"Stvarno ne znam što mi bi, trenuci dekoncentracije, black-out, prevelika želja da se učini nešto dobro, tko će ga znati. Htio sam sve najbolje, ali ispalo je tako kako je ispalo. Vjerojatno i zbog toga što nisam dugo igrao."

soks
23.06.2006., 23:36
Morao je nešto reći. Po meni je nemoguće da profesionalni igrač napravi takvu grešku, nekak držanje ruku što dalje od lopte treba postat neka vrsta automatizma, a on ne da je dizao ruke, nego se baš trudio da je dotakne. I baš mi je bila fora to kako ga je sudac drugi put otkantao, tj. nije dosudio penal :zubo:

łvek
24.06.2006., 00:05
Ono, kad sam vidio prvu ruku, znao sam da će bit' još sranja.

Zabezeknuo sam se kad sam vidio da netko, sa toliko godina iskustva u nogometu, dva - faking dva - puta igra rukom i to rukom u zraku prije skoka jebote :eek:

Što se njegove igre nogama ( :zubo: ) tiče, nemam prevelike zamjerke.

Sedmica
24.06.2006., 00:21
mislim da je on glup,a još je gluplji onaj koji ga je stavio da igra i čuva frenda,joe i tudor su trebali biti stoperi

Sedmica
24.06.2006., 00:23
a on ne da je dizao ruke, nego se baš trudio da je dotakne.

on je to namjerno napravio,imali smo trojanskog konja u srcu šesnaesterca :rofl:

soks
24.06.2006., 00:47
on je to namjerno napravio,imali smo trojanskog konja u srcu šesnaesterca :rofl:

Ma to je potpuno jasno. Ali to je stvarno totalna blamaža, cijela zemlja gleda svi ti navijači i onda lik tako.....nevjerojatno.
Osim toga igraš s ljudima koji su stvarno davali sve od sebe na terenu, ja vjerujem da neki od igrača više s Tomasom ne razgovaraju.

Archangel
24.06.2006., 00:55
Ma da sam ja Prso ili Plete ja nebi vise Tomasa niti na ulici pozdravio!

Serse
24.06.2006., 01:20
nabio sam ga nekoliko puta nakuratz, nabit cu ga jos jednom :w

Joe Tortura
24.06.2006., 02:34
Ono, kad sam vidio prvu ruku, znao sam da će bit' još sranja.

Zabezeknuo sam se kad sam vidio da netko, sa toliko godina iskustva u nogometu, dva - faking dva - puta igra rukom i to rukom u zraku prije skoka jebote :eek:

Što se njegove igre nogama ( :zubo: ) tiče, nemam prevelike zamjerke.
ti si ono Tomasa bio hvalio?kao Tokića je loš Tomas dobar.nema problema što Tomas ulazi isl.
i nisu samo ruke.Viduka se igrao sa njim u 16-stercu.
no to nije samo njegova greška nego i drugih.prvenstveno izbornika.

Lili Marlen'
24.06.2006., 09:21
no to nije samo njegova greška nego i drugih.prvenstveno izbornika.

tako je! cico je kriv što mu nije amputirao ruke prije utakmice. tada se to jednostavno ne bi dogodilo. :rolleyes:

(podrazumijevam da se ruke nisu dogodile ne bi bilo teme o tomasu)

Crni Bombarder
24.06.2006., 10:41
Desetak metara od mene nalazila se grupa nasih navijaca, ocito bugojanci jer su castili Tomasa nekim osobnim uvredama, na sto je on cak reagirao i nesto im dobacivao sa terena, odmahivao rukom, ja sam u svom onom jadu umirao od smijeha.

Na kraju je islo ono "jaaaavi seeee, Stjeeeepaanneeee, jaaaavi seeee"

Divlji Cigan
24.06.2006., 10:54
Ja se nadam da je Lino Červar vidio kako je Tomas zapravo talentirani i nesuđeni rukometaš. Možda bi više pokazao u rukometnoj repki :)

soks
24.06.2006., 11:19
Desetak metara od mene nalazila se grupa nasih navijaca, ocito bugojanci jer su castili Tomasa nekim osobnim uvredama, na sto je on cak reagirao i nesto im dobacivao sa terena, odmahivao rukom, ja sam u svom onom jadu umirao od smijeha.

Na kraju je islo ono "jaaaavi seeee, Stjeeeepaanneeee, jaaaavi seeee"

Čini mi se da je Tomas samo bio najuočljiviji i ono što kažu neki ovdje, čovjek je jednostavno glup. Nije on jedini i riba najvjerojatije smrdi od glave, evo kaj veli Platini:

Predsjednik Sabora Vladimir Šeks prepričao je razgovor iz lože stadiona u Stuttgartu, gdje je s Michelom Platinijem pratio utakmicu.
- Meni je Platini nakon deset minuta utakmice rekao: “Hrvatska gubi utakmicu”. “Zašto?”, rekao sam, a on je rekao: “Zato što je ili namjerno ili nužno prešla u defenzivu” - ispričao je Šeks.
Pa ako Platini ne isključuje mogućnost da se namjerno igralo defanzivno onda se nema tu što dodati.

Joe Tortura
24.06.2006., 12:00
tako je! cico je kriv što mu nije amputirao ruke prije utakmice. tada se to jednostavno ne bi dogodilo. :rolleyes:

(podrazumijevam da se ruke nisu dogodile ne bi bilo teme o tomasu)
:rolleyes: ja govorim o formaciji u kojoj su igrali,valjda izbornik ima nešto sa tim.ne misliš li?:rolleyes:
a i valjda bi trebao znati da je Tomas znatno lošiji igrač od bilo kojeg iz prve postave.to se znalo i prije početka utakmice

Zrinska
24.06.2006., 12:02
mislim da je on glup,a još je gluplji onaj koji ga je stavio da igra i čuva frenda,joe i tudor su trebali biti stoperi
Slazem se.A mogao je ici da Silva na SP,zasto nije?!:zubo:

łvek
24.06.2006., 12:06
A ono, za Japan je kriv Srna, a za Australiju Tomas.

Ali meni to i dalje nije odgovor na pitanje zašto su naši nakon gola igrali bunker,loš bunker.

Tomas je kriv za gol sa 11m, tko je kriv za usranu igru (samo mi nemojte reći formacija)?

Joe Tortura
24.06.2006., 12:20

Ali meni to i dalje nije odgovor na pitanje zašto su naši nakon gola igrali bunker,loš bunker.

Tomas je kriv za gol sa 11m, tko je kriv za usranu igru (samo mi nemojte reći formacija)?
pa i formacija je kriva definitivno.i nedostatak roberta kovača.i bolja fizička sprema( i mogučnosti) australaca.

Crni Bombarder
24.06.2006., 12:28
Bunker nisu igrali, ono nije ni bunker, ono je klasicni nedostatak forme i kondicije.

Treba to vidjeti u zivo, bez da ti kamera odnosno tv ekran ogranicava vizir. Nasi igraci stoje. Kad su klokani u napadu, svi idu naprijed pa i zadnji igrac ide do centra odnosno fokusira se na naseg najisturenijeg. Kod nas u napad ide max pet igraca, jedan ostaje da cuva Viduku (a ko drugi no genijalac Stjepan) a ostali setkaju na svojoj polovici, ni da potrce, da bar preuzmu pritisak na sredini terena, ma nista.

Jedno veliko klasicno nista, sa Mjeseca se vidjelo da oni ne mogu trcati i da je steta da idu dalje jer bi protiv Italijana bilo pitanje mogu li i hodati uopce.

U cetvrtak se na terenu Mercedes stadiona mogla vidjeti jedna losa fizicki i psiholoski katastrofalno pripremljena ekipa. Nije samo Platini vidio da cemo popustiti, nakon deset minuta je postojalo samo jedno pitanje u zraku, koliko cemo golova primiti.

Crni Bombarder
24.06.2006., 12:38
I onaj spancir klokana do ruba naseg sesnaesterca, ja odavno nisam gledao neku ekipu (da ne govorim o ozbiljnim ekipama, reprezentacijama, koje pucaju na visoko) koja dopusta protivniku da bez problema dodje na dvadesetak metara od gola i tek onda obrana pokusava da preuzme igraca, da ga blokira, a i to preuzimanje je bilo kriminalno lose.

Cijela obrana je igrala jako lose, predvodjena svojim zapovjednikom Stjepanom. Neki od njih su spremni za rvanje, za judo zahvate, za to snage imaju, imaju snage za jebavanje majke sucu, imaju snage za psovanje i prepirku sa navijacima, imaju snage za rukometne bravuroze, imaju snage za trk do klupe i raspravu sa izbornikom, ali nemaju snage za cuvati protivnika i igrati kvalitetnu defanzivu, ako je vec bilo pod moranje da se igra defanzivno.

Uzas.

Da ne govorim da svaka ozbiljna ekipa kad zabije rani gol, defanzivu igra na sredini terena ne dozvoljavajuci protivniku da se nametne, ubijaju im ritam po sredini (vidi pod Italija)
Naravno, mi nemamo Gattusa, ali imamo rukometase, psovace i rvace, judiste.

Svaka vam cast decki, obrukali ste se kao nikada nijedna hrvatska sportska ekipa.

Joe Tortura
24.06.2006., 12:38
ovo je bila ista utakmica kao i ona na EP-u 2004 sa Englezima.nismo mogli pratiti tempo protivnika

Crni Bombarder
24.06.2006., 12:45
Slicno, da, samo sto su Englezi kvalitetni za 4 a klokani za dva gola.

Sve ostalo je identicno, makar mislim da smo na ovoj tekmi odigrali i losije. Pretpostavljam da su se istrosili sa Japanom i Brazilom, a ako je i to problem, ne znam koji kurac su dolazili na SP igrati dvije tekme i trecu umrijeti na terenu od umora. Pa sta su nas koji klinac Cico i njegova ekipa uvjeravali da je forma tempirana za Japan i Australiju. Kad je ocito da su igraci umrli vec protiv Brazila.

Podhitno treba u strucni stozer reprezentacije dovesti nekog Antu Kostelica, jer ovo vise nema smisla. Igraci nam izgledaju kao mrtva tijela na trecoj utakmici u skupini. Pa sta da smo prosli, oni Italijanima nebi mogli parirati ni pet minuta, ta tekma je vec prekosutra.

Freek
24.06.2006., 13:52
Slicno, da, samo sto su Englezi kvalitetni za 4 a klokani za dva gola.

Sve ostalo je identicno, makar mislim da smo na ovoj tekmi odigrali i losije. Pretpostavljam da su se istrosili sa Japanom i Brazilom, a ako je i to problem, ne znam koji kurac su dolazili na SP igrati dvije tekme i trecu umrijeti na terenu od umora. Pa sta su nas koji klinac Cico i njegova ekipa uvjeravali da je forma tempirana za Japan i Australiju. Kad je ocito da su igraci umrli vec protiv Brazila.

Podhitno treba u strucni stozer reprezentacije dovesti nekog Antu Kostelica, jer ovo vise nema smisla. Igraci nam izgledaju kao mrtva tijela na trecoj utakmici u skupini. Pa sta da smo prosli, oni Italijanima nebi mogli parirati ni pet minuta, ta tekma je vec prekosutra.
Imali su oni formu, al pošto su se povukli Austalci su kontrolirali igru i kombinirali veoma brzo što je jednostavno izmorilo previše neše igrače.
Praktički igrat bunker cijelo poluvrijeme.
Da su naši "stali" na loptu, i mirno odigravali kombinirali. Nebi se nitko tolko istrošio.

Lili Marlen'
24.06.2006., 13:56
:rolleyes: ja govorim o formaciji u kojoj su igrali,valjda izbornik ima nešto sa tim.ne misliš li?:rolleyes:
a i valjda bi trebao znati da je Tomas znatno lošiji igrač od bilo kojeg iz prve postave.to se znalo i prije početka utakmice

formacija je bila dobro postavljena...tu nije zajebo cico nego igrači!!! šta ćemo svaki put kad naši zajebu sve svalit na izbornika ili suce? :rolleyes: nije sve na izborniku, šta bi trebo i šutat loptu za njih?! svašta

Joe Tortura
24.06.2006., 14:07
formacija je bila dobro postavljena...tu nije zajebo cico nego igrači!!! šta ćemo svaki put kad naši zajebu sve svalit na izbornika ili suce? :rolleyes: nije sve na izborniku, šta bi trebo i šutat loptu za njih?! svašta
formacija dobro postavljena????mi NIKAD,ponavljam NIKAD nismo odigrali dobro obranu kad smo imali 4 igrača u liniji.cijele kvalifikacije igramo sa liberom i ovakva promjena pred ključnu utakmicu je bila velika greška Cice Kranjčara.
i ja nisam svalio sve na izbornika

marat
24.06.2006., 14:36
Bunker nisu igrali, ono nije ni bunker, ono je klasicni nedostatak forme i kondicije.

ma to bih čak razumio poslje drugog gola... ali i poslje 2. minute su se naši zatvorili samo tako. Pa meni je bilo to neugodno gledati... fakat smo na stadionu sve napravili da se osjećaju kao kod kuće.
kad su ih pitali koja je razlika između ove tekme i one sa Ekvadorom... kao tamo su daleko od domovine bla bla
evo... navijanje je bilo urnebesno a opet su igrali zakurac

fakat mi je bilo neugodno a još se onda nadoda ovaj Tomas koji svaku utakmicu kad zaigra napravi neko sranje...

marat
24.06.2006., 14:38

ne ne ne i ne

u nogometu se može desiti da promašiš 11m... uostalom i da je to zabio sve bi bilo isto. ali se nemože desiti da netko onako skače sa rukom u zraku... JA TO NE KUŽIM!!!!
to nije prirodan pokret ruke... to onaj debil Iuliano radi uvijek. Oni imaju neki hebeni tik izgleda ili šta ja znam...

Sedmica
24.06.2006., 14:57
nabio sam ga nekoliko puta nakuratz, nabit cu ga jos jednom :w

:w

soks
24.06.2006., 15:40

Treba to vidjeti u zivo, bez da ti kamera odnosno tv ekran ogranicava vizir. Nasi igraci stoje. Kad su klokani u napadu, svi idu naprijed pa i zadnji igrac ide do centra odnosno fokusira se na naseg najisturenijeg. Kod nas u napad ide max pet igraca, jedan ostaje da cuva Viduku (a ko drugi no genijalac Stjepan) a ostali setkaju na svojoj polovici, ni da potrce, da bar preuzmu pritisak na sredini terena, ma nista.

Jedno veliko klasicno nista, sa Mjeseca se vidjelo da oni ne mogu trcati i da je steta da idu dalje jer bi protiv Italijana bilo pitanje mogu li i hodati uopce.

U cetvrtak se na terenu Mercedes stadiona mogla vidjeti jedna losa fizicki i psiholoski katastrofalno pripremljena ekipa. Nije samo Platini vidio da cemo popustiti, nakon deset minuta je postojalo samo jedno pitanje u zraku, koliko cemo golova primiti.

A koliko bismo golova primili da nije pomogao Tomas, to mi reci.
Nemoguće da nisu bili u fizičkoj kondiciji pa redovni su u svojim europskim klubovima, nema šanse da ne mogu trčat 90 minuta.
Pa bilo tko tko rekreativno trči par mjeseci može bez pol frke izdržat sat vremena neprkidnog trčanja, a profi igrači da ne mogu 90, ma daj :rolleyes:

Sedmica
24.06.2006., 16:17
Nemoguće da nisu bili u fizičkoj kondiciji pa redovni su u svojim europskim klubovima, nema šanse da ne mogu trčat 90 minuta.
Pa bilo tko tko rekreativno trči par mjeseci može bez pol frke izdržat sat vremena neprkidnog trčanja, a profi igrači da ne mogu 90, ma daj :rolleyes:

Očito je da nisu bili u kondiciji,nisu imali dobre pripreme...australce je Hiddink gazio na treningu ,naši i nisu previše trenirali,i odigrali su samo dvije pripremne utakmice a mi 4

Vanja oko panja
24.06.2006., 17:27

Na zalost, i preocito je bilo da igraci nisu u formi i da nemaju kondicije, a kako ce je uopce i imati ako su vec cijele pripreme proveli u vlaku ili autobusu, ili na svecanim vecerama i ruckovima, poziranju sa prijateljima reprezentacije ili u krevetu sa suprugama i djevojkama.

Lijepa stara vremena kada su se igraci pred prvenstva zatvarali u karantene i ni novinari niti bilo ko drugi nije imao pristupa kampu.

hehehoho
24.06.2006., 17:53
Ja san 100% uvjeren da je Tomas inkasira lipe pare za ta dva poteza. Jebem li mu mater sugavu.

soks
24.06.2006., 18:41
Na zalost, i preocito je bilo da igraci nisu u formi i da nemaju kondicije, a kako ce je uopce i imati ako su vec cijele pripreme proveli u vlaku ili autobusu, ili na svecanim vecerama i ruckovima, poziranju sa prijateljima reprezentacije ili u krevetu sa suprugama i djevojkama.
.

Što ja znam...svatko se može vuč ko crknuta kokoš, ako baš hoće . Ne gubi se baš kondicija preko noći, gle kako su igrali Togoanci, a bome se nisu pripremali, samo su štrajkali, a neki od njih nemaju ni vlastiti klub...

Vanja oko panja
24.06.2006., 19:03
Pa ne mozes mjeriti crnce i nase kilave balerine.

Serse
24.06.2006., 19:06
ne zaboravimo incident s tomasom i "maserom" u njegovoj sobi :rofl:

Sedmica
24.06.2006., 19:34
ne zaboravimo incident s tomasom i "maserom" u njegovoj sobi :rofl:

:s
...a to su te stvari o kojima nitko ne želi pričati....:rofl:

soks
24.06.2006., 20:01
Što je to bilo? :eek: :E

dr.kronja is back
24.06.2006., 20:17
Što je to bilo? :eek: :E

viduka je rekao de ce mu dati da mu ga popusi a ovaj je od veselja digao ruke u zrak:D :D

Joe Tortura
24.06.2006., 20:24
Što ja znam...svatko se može vuč ko crknuta kokoš, ako baš hoće . Ne gubi se baš kondicija preko noći, gle kako su igrali Togoanci, a bome se nisu pripremali, samo su štrajkali, a neki od njih nemaju ni vlastiti klub...
ajme,imaš ti neki argument za te tvoje teorije zavjera?ono, slika tomasa kako prima torbu punu casha?ili samo drobiš?
je li švedska danas pustila nijemcima?jel obala bjelokosti pustila argentini?mislim onolko prilika neiskoristiti može samo debelo podmićeni igrač.srbija argentini?6:0 a najbolja obrana kvalifikacija.obogatili se srbi.dudić dvaput igrao rukom protiv afrikanaca.,sigurno mu se isplatilo.
ima koja utakmica na prvenstvu koja nije namještena?ili si samo hrv-aust gledao?

SETRA Samoborček
24.06.2006., 20:26
Moguće je naravno da lik ima nesvjestan refleksan pokret rukom, ali hebemu mamu nemos onda bit nogometas, pogotovo obrambeni

soks
24.06.2006., 21:15
Moguće je naravno da lik ima nesvjestan refleksan pokret rukom, ali hebemu mamu nemos onda bit nogometas, pogotovo obrambeni

Ma upravo tako :top:

soks
24.06.2006., 21:22
ajme,imaš ti neki argument za te tvoje teorije zavjera?ono, slika tomasa kako prima torbu punu casha?ili samo drobiš?
je li švedska danas pustila nijemcima?jel obala bjelokosti pustila argentini?mislim onolko prilika neiskoristiti može samo debelo podmićeni igrač.srbija argentini?6:0 a najbolja obrana kvalifikacija.obogatili se srbi.dudić dvaput igrao rukom protiv afrikanaca.,sigurno mu se isplatilo.
ima koja utakmica na prvenstvu koja nije namještena?ili si samo hrv-aust gledao?

E, ne da mi se više o ovom raspravljat, sve je rečeno. Vidim da je tebi jedino torba puno casha dovoljn dobar argument. A što kažeš na izjavu Platinija?

Predsjednik Sabora Vladimir Šeks prepričao je razgovor iz lože stadiona u Stuttgartu, gdje je s Michelom Platinijem pratio utakmicu.
- Meni je Platini nakon deset minuta utakmice rekao: “Hrvatska gubi utakmicu”. “Zašto?”, rekao sam, a on je rekao: “Zato što je ili namjerno ili nužno prešla u defenzivu” - ispričao je Šeks.

Dakle, ako su namjerno prešli u defanzivu, nije moguće da nisu znali što to znači.

J.Francesca
24.06.2006., 23:36
:rolleyes:

ne shvaćate njegovu genijalnost. lopta se od ruke trebala odbiti u gol Australije. Maradona. :o :zubo:

Joe Tortura
24.06.2006., 23:43
E, ne da mi se više o ovom raspravljat, sve je rečeno. Vidim da je tebi jedino torba puno casha dovoljn dobar argument. A što kažeš na izjavu Platinija?

Dakle, ako su namjerno prešli u defanzivu, nije moguće da nisu znali što to znači.
tu izjavu platinija si 10 puta postao.namjerno prešli u defanzivu. dobro i?

late bloomer
25.06.2006., 10:01
to s maserom, jel to ozbiljno, il?
čisto informativno, da maknem avatar i tak... :zubo:

Al_Bundy
25.06.2006., 11:36
on je trebao biti napadac, mozda bi dao koji gol rukom.

Da, kad bi dao gol to bi postala poznata "Tomasova ruka" ! :zubo:

Lili Marlen'
25.06.2006., 11:37
ne ne ne i ne

u nogometu se može desiti da promašiš 11m... uostalom i da je to zabio sve bi bilo isto. ali se nemože desiti da netko onako skače sa rukom u zraku... JA TO NE KUŽIM!!!!
to nije prirodan pokret ruke... to onaj debil Iuliano radi uvijek. Oni imaju neki hebeni tik izgleda ili šta ja znam...

naravno da se može desit...al bambi nije promašio, ovaj mu je skino penal...larsson je promašio :E
šta se tiče tomasa...mislim da će cijela nacija slijedećih par godina pokušat doć do odgovora zašto, al nikad nećemo saznat :zubo:

soks
25.06.2006., 11:38
tu izjavu platinija si 10 puta postao.namjerno prešli u defanzivu. dobro i?
ovo je tortura nadamnom :visi:

ako je Platini rekao da defanzivna igra znači gubljenje utakmice....valjda on zna što govori.
Ako su namjerno igrali defanzivno, što je također spomenuo kao mogućnost, znači da su namjerno igrali da izgube.

Lili Marlen'
25.06.2006., 11:48
Ako su namjerno igrali defanzivno, što je također spomenuo kao mogućnost, znači da su namjerno igrali da izgube.

daaa....a elvis je ustvari još uvijek živ :zubo:

soks
25.06.2006., 11:51
daaa....a elvis je ustvari još uvijek živ :zubo:
Kaj ti pjevaš? Nisam ovo gore ja rekla nego Platini. :kava:

naravno, postoji izvjesna vjerojatnost da naši igrači ne smatraju da defanzivna igra znači gubljenje utakmice...ali teško da to itko misli.

Vanja oko panja
25.06.2006., 12:11
Sta god da je Platini rekao, u nogometu postoji i taj famozni dekadentni stil igre, kada ekipa stoji sa osam ili devet igraca u polju iza lopte u svakom trenutku.

Problem je sto nasi nisu satajali iza lopte, vec su stajali u sesnaestercu odnosno sjedili su u krilu Stipe Pletikose. A tako nesto ne cini niko, ko ne mora. I najgluplji nogometas zna da se tako ne moze obraniti jer ako lopta konstatno ulazi u 16 metara, kad tad ce uci i u mrezu. Medjutim, ako nogometas vidi da ne moze trcati i parirati protivniku u sredini terena (u principu svaka defanzivna taktika se zasniva na destrukciji protivnikovog srednjeg reda) onda on htio ne htio mora stati ispred golmana.

Platini je ipak bivsi nogometas pa covjek zna da se tako ne moze braniti bas niko, vjerovatno nije ni upoznat sa stanjem forme i kondicije nasih igraca, pa je rekao sve mogucnosti koje mogu biti uzrok takvoj igri nasih igraca.

Joe Tortura
25.06.2006., 12:23

ako je Platini rekao da defanzivna igra znači gubljenje utakmice....valjda on zna što govori.
:bonk: :bonk: :bonk:

soks
25.06.2006., 12:23
Problem je sto nasi nisu satajali iza lopte, vec su stajali u sesnaestercu odnosno sjedili su u krilu Stipe Pletikose. A tako nesto ne cini niko, ko ne mora.

Ali tako su igrali samo onda kada smo bili u prednosti s gol razlikom. Čim su ovi izjednačili stil igre se promijenio pa su i uredno trčkarali po terenu. onda su opet zabili gol pa se stisli u svoj šesnaesterac, pa opet primili gol, pa opet lijepo i pristojno trčkarali i došli dapače u nekoliko situacija iz koji se mogao zabit gol...sjetimo se samo Tudora pred golom... uglavnom, stil igre je ovisio o rezultatu, pa si ti misli.

Uglavnom sam se ja kladila na Talijane jučer, mislim da će se Australci provest ko bosi po trnju. :D

Freek
25.06.2006., 13:12

Črčka je tako postala prvak Europe, a Francuska se osramotila.
Dobar je bio Platini igrač, al ovo su gluposti:lol: :lol:

Vanja oko panja
25.06.2006., 13:20
Ali tako su igrali samo onda kada smo bili u prednosti s gol razlikom. Čim su ovi izjednačili stil igre se promijenio pa su i uredno trčkarali po terenu. onda su opet zabili gol pa se stisli u svoj šesnaesterac, pa opet primili gol, pa opet lijepo i pristojno trčkarali i došli dapače u nekoliko situacija iz koji se mogao zabit gol...sjetimo se samo Tudora pred golom... uglavnom, stil igre je ovisio o rezultatu, pa si ti misli.

Uglavnom sam se ja kladila na Talijane jučer, mislim da će se Australci provest ko bosi po trnju. :D

Pa vidis i sama da su australci diktirali tempo, kako njima odgovara ;)

Da su nasi mogli diktirati tempo, nebi igrali samo kad klokani popuste pritisak nakon postignutog gola, vec bi ih stiskali na sredini terena i kad smo imali pozitivan rezultat.

Sousa
25.06.2006., 13:34
Protiv Australije smo dobro prošli,a mi se žalimo na sudca koji je od tri penala za klokane sudio samo jedan. Šimuniću nije sudio jedan, a Tomasu jedan je jedan nije. Kako je Tomas dva puta igrao rukom u šesnaest metara bilo bi možda bolje da ga Cico ili njegov nasljednik ne zovu jer poslje ovog prvenstva možda ga u planu ima Lino Červar!

soks
25.06.2006., 13:44
Dobar je bio Platini igrač, al ovo su gluposti:lol: :lol:
Ti si za nogomet veći stručnjak od Platinija. :B

soks
25.06.2006., 13:53
Pa vidis i sama da su australci diktirali tempo, kako njima odgovara ;)

Da su nasi mogli diktirati tempo, nebi igrali samo kad klokani popuste pritisak nakon postignutog gola, vec bi ih stiskali na sredini terena i kad smo imali pozitivan rezultat.

jesu li oni nametali svoj tempo ili su naši namjerno prešli u defanzivu ostaje dakle otvoreno pitanje na koje ipak ne možemo mi odgovoriti.:)

Ostaje činjenica da su pogreške koje su se radile bile apsoštrumfno nerazumljive...meni objašnjenje "on je zbunjen, odnosno glup" nije dovoljno za onakvo igranje rukom, niti onakvo natezanje suparničkog igrača unutar vlastitog 16-erca. To bi recimo bio ok potez na nekakvim seoskim utakmicama klubova 15 lige, ali za ovakvu utakmicu, od profi obrambenog igrača...pa mislim, zaista.
Eto, ajd ne bih ja više o ovom...

Joe Tortura
25.06.2006., 15:33
soks,priznaj da ti je to prva utakmicu koju si gledala u životu
iz kojeg si ti filma ispala samo...takvih "nerazumnih grešaka" ima na ovom prvenstvu koliko hoćeš...one su se događale otkad postoji nogomet i događat će se ubuduće.
hvataš se za platinijevu izjavu kao da je sveto pismo mada platini to nije mislio kako si ti shvatila jer npr. i italija igra namjerno defanzivno

Nipple Twister
25.06.2006., 16:10
http://monitor.hr/niktitanik/2006/06/1028.jpg
http://monitor.hr/niktitanik/2006/06/1027.jpg

Skeewe
25.06.2006., 16:36
Ja ću bit iskren i priznat da bih i ja stavio Tomasa u ekipu prije utakmice sa Australijom, a uoči prvenstva bih čak ga možada i u prvu ekipu umjesto Šimića.
Kajjaznam, uvjek mi se činio solidan, borben, relativno iskusan, ima dobru reputaciju u Turskoj.

Ali ovo sa Australijom :eek: ... nemam riječi

Stvarno je zaslužio da ga se :visi: :tuctuc: :zmaj:

soks
25.06.2006., 18:21
soks,priznaj da ti je to prva utakmicu koju si gledala u životu]
Kako si me otkrio :cerek:

iz kojeg si ti filma ispala samo...takvih "nerazumnih grešaka" ima na ovom prvenstvu koliko hoćeš...one su se događale otkad postoji nogomet i događat će se ubuduće.
hvataš se za platinijevu izjavu kao da je sveto pismo mada platini to nije mislio kako si ti shvatila jer npr. i italija igra namjerno defanzivno

Ma jesi li ti to Tomase? :misli: Ili možda njegov mlađi brat? :D

Joe Tortura
25.06.2006., 18:58
Ma jesi li ti to Tomase? :misli: Ili možda njegov mlađi brat? :D
maser:cerek:

Delvecchio
25.06.2006., 19:22
engleska igra namjerno defanzivno, a ne italija.

Skeewe
26.06.2006., 08:20
A zamislite da se Juga nije raspala i da imate ekipu sa Tomasom i Dudićem u obrani. :eek: :eek:

Ajme, protivnik samo trebao penale vježbati :zubo: :zubo:

Ante Balboa II.
26.06.2006., 10:57
Ako ovako nesto "nehotice" pokusa u Galatasarayu....Turci ce mu te ruke isti cas sabljama odsjeci...

marat
26.06.2006., 12:58
Ako ovako nesto "nehotice" pokusa u Galatasarayu....Turci ce mu te ruke isti cas sabljama odsjeci...

hahaha zakon!!!:E