View Full Version : Smiju li novinari glumiti u TV reklamama?
kokakoka
25.06.2006., 19:08
sjetila se kako je prije pun k godina saša kopljar reklamirao jutarnji list ili tako nešto, pa je bilo nekih pritužbi kao - novinari ne bi smjeli glumiti u reklamama, bla bla, to utječe na njihovu objektivnost, nepristranost, blabla, pa su skinuli reklamu i udarili kopljara (koji je tada bio "novinar" ) po prstima.
doduše, ne znam kako novinari postaju glasnogovornici, pa se opet vraćaju na stari zanat, al dobro, to je za neku drugu temu.
u svakom slučaju, božo sušec, ako sam dobro čula, reklamira neki kit-kat ili tako neku čokoladu, a mislim da sam mu glas čula i u nekakvoj navijačkoj sony reklami.
kak to može biti prihvatljivo ako je sušec novinar???
nije li to neetično? (okej, ovo pitanje je retoričko, ali očekujem raznijeh mišljenja.)
hvala, hvala :D
p.s. pretpostavljam da postoji razlika između spikera i novinara, a sušec je valjda kakti nekakav novinar.bar u opisu posla :zubo:
ambasadorica
25.06.2006., 19:30
moram priznat da ne kužim kaj je to neetično u reklamiranju kit kata:confused:
reklama je "nogometna",meni je razumljivo da su autori htjeli da se javi poznati komentatorski glas. ne znam zakaj bi ovaj to trebao odbit:misli:
Lipi_Macan
25.06.2006., 19:34
Ali to bi značilo da Sušec jede kit-kat. I tu se gubi svaka objektivnost njega kao komentarora Nogometa, Rukometa ili Tenisa.
Lali Puna
25.06.2006., 20:19
pa sušec je sportski komentator, kakav novinar sad? ak se mene pita, mogu, ako reklamiraju nešto što ni približno nema veze s područjem koje prate
Mislim da je kod Saše, kao HTV-ovog lica, veći problem bio to što je reklamirao Jutarnji nego to što je novinar.
Mislim da pojavljivanje u reklamama nije regulirano nikakvim pravilnikom tako da ne vidim razloga protiv toga.
Lali Puna
25.06.2006., 20:37
krivo misliš, tinchi, pojavljivanje u reklamam za zaposlenike HRT-a jest regulirano pravilnikom prema kojemu, koliko se sjećam, za pojavljivanje u reklamama trebaju tražiti i dobiti odobrenje vrha. zbog toga je nensi brlek/blažević imala svojedobno problema.
al to samo za stalno zaposlene vrijedi.
Fakat to nisam znala (shame on me :D)
Icepick
25.06.2006., 20:49
Ukratko...smije.
A kaj se dozvola tiče kaj netko zaista misli da je Sušecu problem ishoditi jednu. :rolleyes:
Mr Smoogj
25.06.2006., 21:23
U Zakonu o HRT-u piše da novinari Informativnog programa ne smiju sudjelovati u promidžbenim porukama. Vjeruješ mi na riječ ili da ti napišem u točno kojoj točki točno kojeg članka Zakona piše?
Lali Puna
25.06.2006., 21:41
to se, dakle, samo na informativce odnosi? :zbunj:
Mr Smoogj
25.06.2006., 21:48
A zapravo je to vrlo nejasno formulirano, sad kad ponovo čitam:
Članak 12.
(8) U promidžbenim porukama neće se prikazivati niti vizualno niti govorom osobe koje sudjeluju u informativnim emisijama.
Jesu li sportska izvješća informativne emisije?
Lali Puna
25.06.2006., 22:06
pa jesu
Mr Smoogj
25.06.2006., 22:19
pa jesu
Ali onda se niti između Dnevnika i sporta ne bi smjele puštati reklame. To su takvi muljatori da to nije normalno. Kad bi ih netko htio samo malo jače stisnuti i to na temelju Zakona, mogao bi im raditi što bi htio. Ali svi koji bi to mogli isto imaju toliko putra na glavi da bi im po ovakvom toplom danu na čelu mogao prepržiti šampinjone.
kokakoka
25.06.2006., 22:57
dobro, vi sad kažete da je biti sportski komentator nešto skroz nevažno :(
pa božo koristi kredibilitet (koja neprimjerena riječ :zubo: ) koji je stekao komentatorskim poslom da nam proda sony i čokoladicu. al dobro, vi kojima je to sve okej, vama je onda okej i da novinari jedan dan onako iz čistog mira postanu diplomati, glasnogovornici političkih stranaka, ministarstava i nije vam čudno kojim su to onda beskompromisnim i objektivnim stavovima (kao novinari) zaslužili povjerenje vlasti da sjednu na neko od tih mjesta :(
fuj, gadite mi se :mama:
Lipi_Macan
25.06.2006., 23:03
vama je onda okej i da novinari jedan dan onako iz čistog mira postanu diplomati, glasnogovornici političkih stranaka, ministarstava i nije vam čudno kojim su to onda beskompromisnim i objektivnim stavovima (kao novinari) zaslužili povjerenje vlasti da sjednu na neko od tih mjesta :(
Da. :(
@kokakoka, nesto se strange dogadja s tobom:zubo: Kakvo ti je to pitanje jel Bozo moze ovo, ono.. kad se zna da Bozo moze sve...i dinastija se nastavlja...:visi:
kokakoka
25.06.2006., 23:13
@kokakoka, nesto se strange dogadja s tobom:zubo: pričaj mi još malo o meni, volem to :zubo: Kakvo ti je to pitanje jel Bozo moze ovo, ono.. kad se zna da Bozo moze sve...i dinastija se nastavlja...:visi:najvolim kod bože što je sina prvo poslao na drugu televiziju, kao - nek se dokaže, pa mu nitko neće kasnije - kad se obavi transfer na veliku televiziju - prigovarati da ga je tata tamo smjestio. o ne, nije to nepotizam, saša se dokazao! :bljak:
aktovka
25.06.2006., 23:18
Jesu li sportska izvješća informativne emisije?
Kolko ja znam nisu. U informativne emisije spadaju: unutarnja politika, vanjska politika, gospodarstvo, kultura, znanost, društveni fenomeni, crna kronika i meteorologija.
Ali onda se niti između Dnevnika i sporta ne bi smjele puštati reklame.
Informativne emisije koje traju krace od 30 minuta se ne smiju prekidati reklamama. Zato su i odvojili Dnevik i Sport i Vremensku prognozu kao posebne emisije. :D
najvolim kod bože što je sina prvo poslao na drugu televiziju, kao - nek se dokaže, pa mu nitko neće kasnije - kad se obavi transfer na veliku televiziju - prigovarati da ga je tata tamo smjestio. o ne, nije to nepotizam, saša se dokazao! :bljak:
slusam neki dan na radiju sportske komentare i voditelj veli kak su se neki nasi nogometasi jako bahato odnosili prema Bozinom sinu, i kak mu ne daju sansu...
(koji smajlic na ovo da metnem? :zubo: )
aktovka
25.06.2006., 23:22
Nisam napisala poantu: buduci da sport ne spada u informativne emisije, Božo Sušec se smije pojavljivati (vizualno ili glasom) u reklamnim spotovima. :D
kokakoka
25.06.2006., 23:22
slusam neki dan na radiju sportske komentare i voditelj veli kak su se neki nasi nogometasi jako bahato odnosili prema Bozinom sinu, i kak mu ne daju sansu...
(koji smajlic na ovo da metnem? :zubo: )tužni jebote, kako koji. kaj to nije za plakat kaj božin mali ne dobiva šansu? :(
p.s. al zato jebe hrgu. - koji smajlić na ovo staviti - i dare you! :zubo:
Mr Smoogj
25.06.2006., 23:52
Kolko ja znam nisu. U informativne emisije spadaju: unutarnja politika, vanjska politika, gospodarstvo, kultura, znanost, društveni fenomeni, crna kronika i meteorologija.
Ispada da je tako, da kad o sportskom događaju informiraju u Dnevniku, to je informativna emisija, a kada to čine u emisiji "Sport" onda nije.
Informativne emisije koje traju krace od 30 minuta se ne smiju prekidati reklamama. Zato su i odvojili Dnevik i Sport i Vremensku prognozu kao posebne emisije.
Ne baš potpuno točno. NITI JEDNA emisija kraća od 30 minuta na HTV-u ne smije biti prekidana reklamama. A k tome niti jedna INFORMATIVNA EMISIJA, duža ili kraća od 30 minuta, ne smije biti prekidana reklamama. Tako da su Sport i Vremensku prognozu učinili zasebnim emisijama iz ovog drugog razloga. A Latin radi Latinicu kao "Latinica 1. dio" i "Latinica 2. dio" da bi sredinu nakrcao reklamama, na što isto nema pravo.
A nijedna emisija, niti kraća niti duža od 30 minuta emitirana na HTV-u NEMA PRAVO biti prekidana REKLAMNIM BLOKOVIMA, što u sportskom programu uredno krše na dnevnoj bazi.
aktovka
26.06.2006., 00:09
Tako je, a taj Clanak 12. krše di stignu, prijašnjih godina su prekoracili onih 9 minuta reklama po satu. Ali nisu samo oni, i RTL i Nova su prekoracili svojih 12 minuta. Ko šljivi zakon kad se pare vrte. :(
Baš ucim ovo sve za ispit. :raspa:
Mr Smoogj
26.06.2006., 00:11
Baš ucim ovo sve za ispit. :raspa:
Ajde kad diplomiraš, pokreni grupnu tužbu. Sagradi si ime na tome. :top:
kokakoka
26.06.2006., 00:13
Tako je, a taj Clanak 12. krše di stignu, prijašnjih godina su prekoracili onih 9 minuta reklama po satu. Ali nisu samo oni, i RTL i Nova su prekoracili svojih 12 minuta. Ko šljivi zakon kad se pare vrte. :(
Baš ucim ovo sve za ispit. :raspa:lažeš. ti pišeš te pravilnike!
aktovka
26.06.2006., 00:25
Ajde kad diplomiraš, pokreni grupnu tužbu. Sagradi si ime na tome. :top:
Žao mi je što te moram razocarati, ali kad diplomiram cu biti jedna od onih koji koriste njihovo kršenje zakona (marteting&pr, ne pravo). :rofl: :(
Mr Smoogj
26.06.2006., 00:32
Žao mi je što te moram razocarati, ali kad diplomiram cu biti jedna od onih koji koriste njihovo kršenje zakona (marteting&pr, ne pravo). :rofl: :(
:tuzni:
Pa, de facto Božo ne reklamira Kit Kat, nego trkelja svoj standardni prijenos kvazi nogometne utakmice.
De iure, odn. iz ovih vaših članaka iz zakona o HRT-u, niti to mu nije dopušteno. Tako da je očito da je HRT opet u sivoj zoni neznanja, nepotizma i jamljenja gdje se jamit dade.
kokakoka
26.06.2006., 10:12
Pa, de facto Božo ne reklamira Kit Kat, nego trkelja svoj standardni prijenos kvazi nogometne utakmice.
De iure, odn. iz ovih vaših članaka iz zakona o HRT-u, niti to mu nije dopušteno. Tako da je očito da je HRT opet u sivoj zoni neznanja, nepotizma i jamljenja gdje se jamit dade.meddo nam je čovjek od zakona :cerek:
Bilo kako bilo, ja više volim Moniku Kravić kad reklamira bonkaće.
kokakoka
26.06.2006., 10:35
Bilo kako bilo, ja više volim Moniku Kravić kad reklamira bonkaće.monika kravić je lijepa cura kojoj u radnoj knjižici pod zanimanje piše - lijepa cura. ona smije reklamirati bonkaće ;)
Di to u radnoj knjižici piše zanimanje :zbunj:
Meni je Božo Sušec institucija. Em loče, em zna znanje, em zarađuje za još jednu operaciju ispodočnih vrećica, tak da mi ga je žal pljuvat.
A nepotizma sam vidio puno goreg nego što je s njim i sinekom slučaj.
Uostalom, ta reklama ide jednom po fudbalskoj večeri, a Privrednu banku bih najrađe ucijenio s jednom Al qaeda type ucjenom kad vidim kolko nofčića potroše u jednom danu na reklamu u prime time-u.
Ok, konkretno. U članu 32 zakona o HRT-u piše da smiju reklamirati određene proizvode koji nisu u sukobu interesa ali samo pod uvjetom da to čine uz dozvolu i u dobroj vjeri.
kokakoka
26.06.2006., 11:45
Ok, konkretno. U članu 32 zakona o HRT-u piše da smiju reklamirati određene proizvode koji nisu u sukobu interesa ali samo pod uvjetom da to čine uz dozvolu i u dobroj vjeri.kako NOVINAR može U DOBROJ VJERI reklamirati bilo što??????
naravno, ne govorimo o humanitarnim pizdarijama.
Mr Smoogj
26.06.2006., 11:49
PAS BOŽE SUŠECA
http://i66.photobucket.com/albums/h275/Mr_Smoogj/pasBoeSueca.jpg
Mr Smoogj
26.06.2006., 11:54
kako NOVINAR može U DOBROJ VJERI reklamirati bilo što??????
Ti se isto daš navući... Vidiš da zajebava, Članak 32 Zakona o HRT-u postavlja kriterije tko može biti odabran za ravnatelja Hrvatskog radija.
kokakoka
26.06.2006., 12:03
Ti se isto daš navući... Vidiš da zajebava, Članak 32 Zakona o HRT-u postavlja kriterije tko može biti odabran za ravnatelja Hrvatskog radija.vodevr! pitanje je nepromijenjeno - KAKO JEBENI NOVINAR MOŽE BILO ŠTO REKLAMIRATI???? prošireno pitanje je KAKO JEBENI NOVINAR MOŽE VISOKO UZDIGNUTOG ČELA ZAVRŠITI U DIPLOMATSKOJ FOTELJI?:bljak:
Ti se isto daš navući... Vidiš da zajebava, Članak 32 Zakona o HRT-u postavlja kriterije tko može biti odabran za ravnatelja Hrvatskog radija.
:vidiga:
Oboje ste se navukli. Ti si čak išao provjeravati o čemu članak 32 govori :rofl:
vodevr! pitanje je nepromijenjeno - KAKO JEBENI NOVINAR MOŽE BILO ŠTO REKLAMIRATI???? prošireno pitanje je KAKO JEBENI NOVINAR MOŽE VISOKO UZDIGNUTOG ČELA ZAVRŠITI U DIPLOMATSKOJ FOTELJI?:bljak:
Protiv ovog prvog nemam ništa protiv, pod uvjetom da mi ne reklamiraju ''kula stražara'' na kućnim vratima.
Ali novinari u diplomaciji su već pizdarija.
Mr Smoogj
26.06.2006., 12:16
Ti si čak išao provjeravati o čemu članak 32 govori :rofl:
Varaš se. Znam Zakon o HRT-u napamet, a i u Zakon o elektronskim medijima sam fluentan.
Varaš se. Znam Zakon o HRT-u napamet, a i u Zakon o elektronskim medijima sam fluentan.
Odlično. Za iduću domaću zadaću mogao bi naučiti napamet telefonski imenik Bukurešta :top:
Blackadder
26.06.2006., 14:30
Ajoooj...
Aj dobro. Vidim da se dobro zabavljete...
Nego, da ne budem sasvim offtopik, nije li Sijerković nešto negdje reklamirao?
kokakoka
26.06.2006., 14:37
Ajoooj...
Aj dobro. Vidim da se dobro zabavljete...đojn in. valjaj se tu u blatu s nama. :grli:
Nego, da ne budem sasvim offtopik, nije li Sijerković nešto negdje reklamirao?al kaj nije sijerković u penziji? i otkad je to informativni program ;) informativni je - konstatirali smo - sve osim sportskog ;) i kaj nisu ti s prognoze, stara garda, zapravo uposlenici meteorološkog zavoda?
a baj d vej i ona vrabecka isto glumi glasom u rekalamama, kaj nije i ona novinarka?
:bljak:
Mr Smoogj
26.06.2006., 15:14
Odlično. Za iduću domaću zadaću mogao bi naučiti napamet telefonski imenik Bukurešta :top:
Je l' ti to izjednačavaš hrvatske zakone sa spiskom rumunjskih telekomunikacijskih pretplatnika?
kokakoka
27.06.2006., 15:05
dobro, mislim, kaj smo sve rekli na ovu temu? :rospija:
hoću krv!!!!!!!!!!!
mirrorball
27.06.2006., 19:30
hoću krv!!!!!!!!!!!
...i dobila si je...u vidu masakra vaših OFF postova...
http://koalicija.net/starbase47/images/smiles/spinq.gif
dobro, mislim, kaj smo sve rekli na ovu temu? :rospija:
hoću krv!!!!!!!!!!!
A nije ti dovoljno jednom mjesečno? :misli:
eto, da se upišem i ja, ipakje ovo moj domicilni podforum :zubo:
slažem se s kokom da nijedan novinar nema šta tražiti u reklamama. osim ak nije novinar u smislu Delalea i sličnih kojima je poslovna preokupacija saznati kakve je boje govno pojedinog hrvatskog selebritija. Ovi koji se nazivaju iole ozbiljnim novinarima nemaju šta tražiti u reklamama.
kokakoka
28.06.2006., 14:02
poirot :grli:
samo, ja ne bih ni da delale zarađuje na reklamama ;)
ne bih ni ja, al ono, Delale je sinonim za drek-đurnalizm pa eto :raspa:
kokakoka
28.06.2006., 14:08
ne bih ni ja, al ono, Delale je sinonim za drek-đurnalizm pa eto :raspa:pa i to je đurnalizam. vidiš kak ide merliću, latinu....
da, ovo što je Smuđ spomenuo da Latinica ide kao dio 1. i dio 2. da bi se mogle strpat reklame između, bote, pa to nis ni skužil, al mi je fakat ogavno.
još jedan razlog za srat po Latinu i Latinici :lux:
Hvala Mr Smoogj :s:s
kokakoka
28.06.2006., 14:25
to me zapravo baš zanima zakaj je latinica u dva dijela, čak ne mislim da je to zbog reklama, koliko je to zato da bi se kronično nezainteresiranom i nepripremljenom latinu mogla isplatiti veća plaća jerbo mu je emisija glomazna ko dvije. ma nek idu u materinu u svakom slučaju :bljak:
deer_hunter
28.06.2006., 14:35
kao novinar moram priznat da sam osupnuta što još postoje ljudi koji misle da mi imamo morala... :lol:
što se mene tiče, nek reklamiraju što hoće. ionako imaju 10 puta više novaca od mene, koja radim 10 puta više od njih :mad: :azdaja: :hebemu: :2up:
Lali Puna
28.06.2006., 14:41
da, ovo što je Smuđ spomenuo da Latinica ide kao dio 1. i dio 2. da bi se mogle strpat reklame između, bote, pa to nis ni skužil, al mi je fakat ogavno.
ne znam jel zato podijeljena na dva dijela, ali znam da je prebačena iz Informativnog u Mozaični program da mogu natrpat više reklama u nju
kokakoka
28.06.2006., 14:42
gamad. općenito.
Auuu, neko je opak. Volim izljeve emocija :s :s
Zašto ste toliko protiv reklama?
Da nema njih kako bi znali šta morate kupovati? :zubo:
Lipi_Macan
28.06.2006., 15:13
I bila bi manja stopa smrtnosti.
Reklame rulaju.
Zašto ste toliko protiv reklama?
Da nema njih kako bi znali šta morate kupovati? :zubo: wow, aaston zna biti i neduhovit :eek: :eek: :zubo:
Mr Smoogj
09.07.2006., 19:54
Evo, malo prije kreće jingle za Milićev prilog sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj, Milić prošetava tjeleso po ekranu, a u pozadini se čuje glas: "Za Goranovo sigurno putovanje, brine se Croatia Osiguranje". E, to je definitivno mimo Zakona o HRT-u.
kokakoka
11.07.2006., 01:51
Evo, malo prije kreće jingle za Milićev prilog sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj, Milić prošetava tjeleso po ekranu, a u pozadini se čuje glas: "Za Goranovo sigurno putovanje, brine se Croatia Osiguranje". E, to je definitivno mimo Zakona o HRT-u.dobro, al ono, milić je izuzetak, jel? mislim, on je izuzetno govno. i nemoj molim te da biram stranu - latin ili milić :zubo:
sad but true
11.07.2006., 22:56
jebote, to je kao da biraš između vilice u oko i palice u trbuh :flop:
kokakoka
11.07.2006., 23:03
jebote, to je kao da biraš između vilice u oko i palice u trbuh :flop:ne bih rekla, ako oko nabudeš na vilicu, onda više trajno ne vidiš.
sad but true
11.07.2006., 23:12
baj-d-vej, jel Milić u đinglu demonstrirao svoju velejebnu sposobnost natucanja četiriju jezika? :confused:
deer_hunter
17.07.2006., 10:27
baj-d-vej, jel Milić u đinglu demonstrirao svoju velejebnu sposobnost natucanja četiriju jezika? :confused:
najjače mi je kad počne na španjolskom :lol:
Jos 1 Ri §ov klon
17.07.2006., 15:48
Ispada da je tako, da kad o sportskom događaju informiraju u Dnevniku, to je informativna emisija, a kada to čine u emisiji "Sport" onda nije.
Ne baš potpuno točno. NITI JEDNA emisija kraća od 30 minuta na HTV-u ne smije biti prekidana reklamama. A k tome niti jedna INFORMATIVNA EMISIJA, duža ili kraća od 30 minuta, ne smije biti prekidana reklamama. Tako da su Sport i Vremensku prognozu učinili zasebnim emisijama iz ovog drugog razloga. A Latin radi Latinicu kao "Latinica 1. dio" i "Latinica 2. dio" da bi sredinu nakrcao reklamama, na što isto nema pravo.
A nijedna emisija, niti kraća niti duža od 30 minuta emitirana na HTV-u NEMA PRAVO biti prekidana REKLAMNIM BLOKOVIMA, što u sportskom programu uredno krše na dnevnoj bazi.
LAtin nakrcao emisiju reklamama :lol:
KAd ste vidjeli više od jdne reklame u LAtina?
Osim toga, LAtinica nije info emisija, nego spada u zabavni program!
Jos 1 Ri §ov klon
17.07.2006., 15:52
A šta se Milića tiće, opće je poznato da on hvali onog ko mu plati.
A dražava mu plaća dna desetke tisuća kuna mjesečno.
I kao najveća je faca među novinarima na Tv-u.
Jioš je i proglašen novinarem godine :rigo:
A šta se novinara u filmovima tiče, to je normalna praksa u Holivudu. Od Lettermana do Kinga pa na dalje.
Još i to masno naplate.
A ono glume do minutu. Čak se negdje samo smjehnu u kadru.
KAo intervju sa glavnim likom u filmu.
KAtastrofa!
kokakoka
21.07.2006., 16:53
end nau, dis iksplejnz it ol!
EKRAN: Na uvodnoj špici vaših nedavnih priloga iz Njemačke moglo se pročitati da vam siguran put tamo omogućuje jedna velika osiguravateljska kuća. Prema Zakonu o HRT-u novinar Informativnog programa ne smije sudjelovati u nikakvom obliku propagande. Usto, postavlja se pitanje kako ćete vi prema istoj toj kući biti novinarski kritični ako to jednom zatreba?
MILIĆ: To vi pitajte vrh HRT-a. Kakave ja veze imam s tim?! Taj je aranžman dogovorio marketing HRT-a.
EKRAN: Pa mogli ste vi reći: "Molim vas lijepo da se moje ime ne veže uz takve stvari".
MILIĆ: Ponavljam vam, ja s tim nemam veze! Meni je rečeno: "Ti radiš teme koje imaju, ali i nemaju veze s nogometom, a mi ćemo naći sponzore koji će to financirati".
z komplit šit. (http://www.vecernji-list.hr/freetime/lifestyle/scene/593971/index.do)
sad but true
21.07.2006., 20:14
:rigo:
kokakoka
22.07.2006., 13:35
e da, vidla sam jučer i nekakvu reklamu za pastu za zube, kalgonit ili kak se zove... jedna od onih reklama sa živim svjedočenjima. ono, tu me reži ako ovo ne valja. i u njoj novinarka preporuča tu pastu za zube, jer je kao super, a i njen stomatolog je to rekao. a ona je novinarka, ergo, treba joj vjerovati.
smije li se to, ozbiljno pitam.
ili samo idealiziram novinarstvo kao jednu od rijetkih profesija kojoj bi se trebalo ono - "vjerovati".
Interpol
22.07.2006., 13:57
MILIĆ: To vi pitajte vrh HRT-a. Kakave ja veze imam s tim?! Taj je aranžman dogovorio marketing HRT-a.
:bljak:
angeltouch
22.07.2006., 15:12
e da, vidla sam jučer i nekakvu reklamu za pastu za zube, kalgonit ili kak se zove... jedna od onih reklama sa živim svjedočenjima. ono, tu me reži ako ovo ne valja. i u njoj novinarka preporuča tu pastu za zube, jer je kao super, a i njen stomatolog je to rekao. a ona je novinarka, ergo, treba joj vjerovati.
smije li se to, ozbiljno pitam.
ili samo idealiziram novinarstvo kao jednu od rijetkih profesija kojoj bi se trebalo ono - "vjerovati".
pa naravno!!! :zubo: :zubo: , ma mislim da si malo zabrijala s tom reklamom. nisam je vidla istinabog, vjerovatno je debilna koliko je teška, a ako je ista firma, možda je to furka ko ona s gumenim čepovima. znaš kad frajer vidi čovjeka kako trči pa zaključi da su gumeni čepovi prejebena stvar. super zajebancija na onog što je skužio da mu žvakanje divljeg lišća koristi za desne...:zubo: :zubo: a i moji su lijepi :zubo: :zubo:
Mr Smoogj
23.07.2006., 17:11
KAd ste vidjeli više od jdne reklame u LAtina?
Svaki ponedjejak, hvala na pitanju.
Osim toga, LAtinica nije info emisija, nego spada u zabavni program!
Kao prvo, niti jedna emisija HTV-a se ne smije prekidati reklamnim blokovima. Kao drugo, Latin bi trebao malo poraditi na svojoj vještini stepanja.
deer_hunter
25.07.2006., 14:13
who cares? :kava:
mene više brine rat u libanonu, nego reklame...
Mr Smoogj
25.07.2006., 14:28
mene više brine rat u libanonu, nego reklame...
A šta rat u Libanonu nema svoj topic?
kokakoka
25.07.2006., 16:52
mene više brine rat u libanonu, nego reklame...ah, divno. ako nije već neki od onih tvojih trejdmark odgovora, a citirat ću po sjećanju: ":rofl: :rofl: :rofl:" odnosno ":lol: :lol: :lol:" onda uvijek od tebe možemo računati na neki osviješteno inteligentan reply. čak i kad se radi o temi koja se tiče - kako si višekratno voljela naglasiti - tvoje profesije.
al zbilja, who cares. :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.