View Full Version : Da li vam je zanimljivije gledati outsidere ili favorite u završnici?
Delvecchio
27.06.2006., 15:27
Najme, kad god favoriti pobijede javlja se neka teorija da je to zato jer "to je zanimljivije širokim masama".
Ja se uopće ne bi složio s tim.
A u prilog (zasad) iznosim samo ova 3 slučaja;
- senegal s prošlog prvenstva - svi su gledali/navijali za njih
- monaco/dinamo kijev - svi su ih pratili/simpatizirali
- kad je bilo jasno da će m. schumacher i po šesti put osvojiti naslov gledanost F1 je naglo pala...
ja sam na strani toga da je zanimljivije gledati oustsidere i da sudačko navlačenje na velike nema veze s tim da je fifi profitabilnije da "veliki" igraju u završnici...
vaše viđenje?
Gledam samo Hrvatsku...
Vjerovatno ću pogledat finale ako uvatin vrimena... a navijat ću vjerovatno za one na koje stavin pare na kladionici ili na neku momčad koju možda simpatiziran ( od ovih koje su ostale to su možda Argentina ili Italija )
A glede ''velikih'' / ''malih'' ne jeben ja to... kako an već reka navijan za one koje simpatiziran... nekad ispadne da je to neko ''mali'', a nekad ispadne da ej to neko ''velik''
olovni vojnik
27.06.2006., 15:43
Ja moram priznati da iako u početku navijam za autsajdere, tako sam i sada navijao za Bjelokost i Ekvador, na kraju ipak više volim borbe velikih. Recimo Njemačka - Argentina mi se čini vrlo izgledno kao festival modernog nogometa. Više mi čak ni Talijani ne smetaju. Autsajderi može, ali samo neki koji su to zaslužili, kao Hrvatska '98. Evo, ne bih imao ništa protiv toga da Ukrajina, ako to zasluži, dođe u polufinale ili još i dalje. Ali nije mi dosadno gledati Brazil, Španjolsku, Argentinu i da ne nabrajam.
Slažem se,"outsidere" je zanimljivije gledati.Pogotovo ako izbace favorita-veći je užitak gledati.Strahujem da ovoga prvenstva suci neće dozvoliti tako nešto.
kakve outsajdere, samo velike momčadi koje naguzuju englesku
Vanjushka
27.06.2006., 16:14
Kako danas vise i nema autsajdera, zelim gledati dokazane velicine u borbi za vrh.
Ono, hoce li ubaciti Messia ili Saviolu, moze li Klose zabiti jos kojeg, sta ce novo uraditi Buffon, kako ce Portugal bez Deca, hoce li proraditi Brazil i slicno.
To je slatko iscekivanje, a ne "je li Essien izvikan ili nije". Svaka mu cast, ali dosta vam 1/8 finala.
xavierkat
27.06.2006., 16:19
:rofl:
Delvecchio
27.06.2006., 17:49
To je slatko iscekivanje, a ne "je li Essien izvikan ili nije". Svaka mu cast, ali dosta vam 1/8 finala.
i vama kvalifikacijska grupa ;)
al to su već neke druge teme..
vernon_
27.06.2006., 18:40
ova ti je dobra
:top:
ne volim previše outsidera u završnici...zanimljivije su mi tekme velikih ekipa...
late bloomer
27.06.2006., 20:05
i vama kvalifikacijska grupa ;)
al to su već neke druge teme..
:asshole:
Robert De Niro
27.06.2006., 23:44
Kad bi outsideri igrali opet bilo bi smor ko proslo SP u prezentaciji Koreje i Turske, zato sad navijam za sve favorite, evo pogledaj sad te 1/4 parove, milina ce biti za gledati. Jel bolje gledati Brazil - Francuska ili Gana - Francuska?
Više volim velike gledat.
Outsajderi i kad prođu i na pomolu su da naprave veliki uspjeh uvijek zajebu.
Torcida_ZG
28.06.2006., 13:36
volim velike :zubo:
volim velike :zubo:
kuratz ti volis :zubo:
Gestapo
28.06.2006., 15:06
Volim gledat autsajdere ali samo pod uvjetom da pruzaju lijep nogomet recimo Obala Slonovace ,Gana iako su ispali bilo mi ih je bolje i zanimljivije pratit nego recimo talijane.
volim gledat kako momčadi nadigravaju Italiju i onda ispadnu jer je 93.minuta a Italija do tada nije imala penal :)
volim gledat kako momčadi nadigravaju Italiju i onda ispadnu jer je 93.minuta a Italija do tada nije imala penal :)
Pa bilo je to jadno nadigravanje ionako, još su imali i grača više.
a što su trebali, imati 28 - 2 dominaciju u šutevima na vrata? To je Australija, a ne Argentina. Igrali su malo bolje od Italije, da bi isisali nakon nepostojećeg penala. Pametnome dosta.
bluntman
29.06.2006., 15:05
ne volim previše outsidera u završnici...zanimljivije su mi tekme velikih ekipa...
Eto to i ja mislim, al nije mi se dalo pisat.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.