View Full Version : DEO stikovi
nisam sigurna je li vec bilo razgovora o tome
a evo u cemu je problem
koji god stik kupim nakon dva dana sto ga koristim stvore mi se loptice ili nesto sl. ispod pazuha, i to boli kako maknem ruku, ili je prislonim uz tjelo,
ne izadju bubuljice na povrsinu, nego se samo koza zacrveni, ali ispod povrsine mogu napipati kuglicu
nakon sto prestanem koristiti to se povuce
jedino ona nasa stara lidera mi ne smeta,
mama mi je vec jednom slala iz cro lideru, i stvarno stavim je i nema nikako nikakvih problema
koja je razlika izmedju lidere i ovih drugih proizvoda,
je li ko zna neki drugi bjelosvjetski proizvod koji bi bio indentican lideri
i nasi stikovi su mi smetali,
zna li ko zasto se to dogajda, mislim znam zacepe se pore, ali zar nije isti princip svih tih proizvoda
diadora
22.06.2003., 05:42
Nea,ja se s tim ne bih zezala.
Mnogi deo stikovi sadrze stvari koje nisu bas dobre za nas.
Ne znam gdje zivis ali ti mogu preporuciti deo-nije u stiku ali je skroz prirodan i cijeli dan "drzi" - Jurlique :top:
I meni koza reagira na stik -deo.Ja koristim deo u spreju i sve pet.Kupujem bebe young care a ponekad niveu ili fenjal.
just Sandy
22.06.2003., 12:39
hm, nikad nisam imala takvih problema... ja koristim obični Nivein deo stick, sensitive, extra mild
probaj
meni je jako dobar :)
bez alkohola, bez mirisa (jer stavljam parfem pa mi taman takav paše)
izdrži cijelo radno vrijeme i ne izaziva nikakve reakcije
(koja reklama! :D )
Koristim Rexonu stick s aloa verom, tako je blaga da je mogu nanijeti odmah poslije brijanja i ne peče me, a traje i traje i ne ostavlja bijele mrlje. Ma super sam zadovoljna s njom!:) :)
jedino nisam provala ovo sto je diadora napisala, ali nemam pojma sto je to, je li mozes nesto vise napisati, ko proizvodi, tocan naziv, kako otprilike izgleda, i ako znas moze li se vani kupiti (canada)
bigblue2010
22.06.2003., 16:52
Mozda koristis antiperspirant, koji sprecava znojenje i zatvara pore. Mozda ti nekako iziritira znojne zlijezde ili su ti kuglice od zacepljenih pora.
Pazi da kupis dezodorant, ali ne i antiperspirant.
Svi ovi stickovi: Dove, Secret i sl. su antiperspiranti.
little duck
23.06.2003., 18:42
Problem je u tome sto u Americi ne mozes kupiti dezodoranse u spreju, vec samo u stiku. A izbor im je koma, tako da te potpuno razumijem. Ja sma jedno vrijeme koristila Dove, ne znam koji tocno. Nisam bila presretna, ali je posluzio, bar dok nije stigla posiljka iz Hrvatske... Ja ustvari uopce ne volim stikove, ni roll-ons, osim ako je Nivea. Uvijek koristim Nivea dezodoranse, sstvarno im nema premca. Pa jedini nacin ti je-zamoli nekog u Hrvatskoj ili da ti postom posalje, ili da ti donese, ako ide u posjetu...
Hvala Bogu, ja se uskoro vracam u Hrvatsku, pa se necu morati sa tim vise boriti...
little duck kaže:
Problem je u tome sto u Americi ne mozes kupiti dezodoranse u spreju, vec samo u stiku.
Pa stvarno ne mogu vjerovati!!! Sto nema Avon dezice u spreju, koliko ja znam bili su u katalogu, a to je americka firma.
Nije mi jasno za slanje dezica u spreju, zar smiju takve stvari u check in prtljagu u avion? Mislim, pod tlakom su...
Ja koristim antiperspirat od Biotherma vec dve godine i jako sam zadovoljna s njim iako cu sad probat neki novi koji je izaso od Vichya tek toliko da promjenim malo da ne stavljam non stop isti
little duck
23.06.2003., 20:00
lahor kaže:
Pa stvarno ne mogu vjerovati!!! Sto nema Avon dezice u spreju, koliko ja znam bili su u katalogu, a to je americka firma.
Nije mi jasno za slanje dezica u spreju, zar smiju takve stvari u check in prtljagu u avion? Mislim, pod tlakom su...
Stvar je u tome da raznorazne kozmeticke kompanije kao npr. Avon, imaju potpuno razlicitu paletu proizvoda za svaku pojedinu zemlju, po jelte zakonu ponude i potraznje... Isto tako, ja sam se navikla doma koristiti Wellin vosak u pjeni za kosu, koji eto, uopce ne proizvode za americko trziste...
A sto se tice slanja dezica-no problem-meni vec poslano vise nego nekoliko puta. I postom, i privatno, u prtljazi...
ma ja radim sa strankama i nekad se malo iznerviram :D
i onda se osjecam jako nelagodno ako znam da nisam stavila neki deo koji sprjecava znoj,
dezici + znoj = strasno iako se ja bas strasno i ne znojim, ali ne zelim o tome uopce razmisljati
tako da cu sad mami naruciti bar dvije tube lidere i problem rjesen,
diadora, ajde molim te poblize objasni sto je to na prirodnoj bazi
netko je napiso da su ovi stikovi vjerojatno antipespiranti i stvarno jesu,
Crow Jane
24.06.2003., 09:31
Alyssa Milano kaže:
Ja koristim antiperspirat od Biotherma vec dve godine i jako sam zadovoljna s njim iako cu sad probat neki novi koji je izaso od Vichya tek toliko da promjenim malo da ne stavljam non stop isti
Ovaj od Vichija je meni :flop: :rolleyes:
Niš ne drži. :rolleyes:
Od svih isprobanih, ipak je najzakon Secret key :s
Probaj Biothermov, odlican ti je ak imas nekakvu alergiju ili bilokakvu reakciju na ove ostale dezice...
Malo je skuplji al se ful isplati :top:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.