View Full Version : Najneugodnija situacija u koju vas je vas ljubimac doveo?
lazljivac
28.06.2006., 15:22
setam ja tako svog pita...a ono izleti neki pas bez lajne bez iceg i zaleti se na mog,ja ga opizdim nogom i odmaknem se,a ono iz kafica izleti vlasnik potegne pistolj,pokaze na mog psa i kaze: ovo nosim za takve..a ja-hop mobitel i biram 92
Lipi_Macan
28.06.2006., 15:26
To nije neugodna situacija. To je debilna osoba.
Najneugodnije mi je kad pobigne na plažu, pa se uvali u more. I onda svi biže i trče, a on trči za njima. I onda kad ga ja pokupim, ljudi mi psuju i sve, a ja nebi triba ništa kazat jer nisan u pravu.
Nebi triba, naime, al svejedno psujem njih :(
strangelove
28.06.2006., 15:28
1. kad je sa reklamom za sladoled(za koju je bio zavezan) ušetao u dućan, porazbijao usput pola inventara, benglmenglbroong
2. lovice sa djelatnicima super-konzuma
prduckanje pred gostima ne brojim
ima toga još :brukica:
Enchantress
29.06.2006., 17:59
Kadgod dođu gosti moja mačka rado šeta po stolovima i njuši gostima čaše, šolje, tanjiriće sa hranom, uvlači im se u torbe, visi po kaputima i jaknama i čini slične nepodopštine. Čim gosti odu, ona je mila i dobra kao i ranije. :rolleyes: :p :D
Cordelia
29.06.2006., 23:41
Nisam imala neke baš gadno neugodne situacije, više smješne. Moja kujica je za jedne svoje topline guzila prijateljičinog mačka. Jednom je falila auto i umjesto kod mog momka ušla nekom tipu u auto do našega (iskreno slagala sam se s izborom jer je bio bolji od stojadina kojeg smo tada imali).
joooooooj jučer se zaletio u motor od poštara i motor se slegao sa asfaltom:brukica:
sva sreća da čike poštara nije bilo na motoru(nekom je sudski poziv nosio :E ),a i iz onog "rezervara"iz nije ništa ispalo.
lagano je :hebemu: kad je vidio motor u vodoravnom položaju,a cucak je opalio glavom poštenski.
naša Zoa je
- pišala pukovniku Hrvatske mornarice na cipelu
- kakala na tepihu ispred Sabora
- obožava štapove i kuckanje štapom po podu tumači kao poziv na igru pa je tako htjela slijepom čovjeku otet bijeli štap
- kad dođu gosti, sjedne se iza fotelje gdje ju gosti ne vide, a u kojoj sjedi neki od domaćina, pa počne naglas prdit ko luda
Osim što gostima uvijek legne na noge (srećom nije velik ima 15 kila, terijer i pred gostima ne prdi), odvuče za sobom stalak za bicikle ispred pekare, cvili ko blesav da ga čuju na drugom kraju grada jer smo mi u videoteci, zabije se u drvo dok trči po lopticu....
kako ga vodimo u šetnju na udaljeniju livadu pa idemo autom do tamo, uskače ljudima u aute........ne mogu se sad svega sjetit
dok je još bio čisto mali odlučio seksat nadlakticu moje debele susjede koja je došla na kavu :rolleyes:
kako je ova djevojka od oko 60 godina pocrvenila je ko paradajz :cerek:
danas je skosal dva muževa recepta za preglede
najgore je što se pravio da ta opačina nema veze s njim, prase malo :zubo:
Osim što gostima uvijek legne na noge (srećom nije velik ima 15 kila, terijer i pred gostima ne prdi), odvuče za sobom stalak za bicikle ispred pekare, cvili ko blesav da ga čuju na drugom kraju grada jer smo mi u videoteci, zabije se u drvo dok trči po lopticu....
kako ga vodimo u šetnju na udaljeniju livadu pa idemo autom do tamo, uskače ljudima u aute........ne mogu se sad svega sjetit
tvuči poznato.da nije tibetski (tibetanski)terijer :zubo:
anavi94
10.07.2006., 23:07
evo ovako ja imam samojeda i on me živcira kad u šetnji stane i nece da ide dalje mrzim to ;)
andreaz
21.07.2006., 10:29
pesek se jednom pokakao u videoteci. A netom prije pitala dal mogu ući s njim. I onda brisanje.... užas!
:brukica: Moja Goldenica i ja smo se šetale ispred škole za obuku pasa Kossp i mala kad je skužila da su neki psi tamo na terenu (bili su na 3. stupnju i vježbali poziv iz igre, slušali da ne mogu bolje) protrčala je kraj mene, otvorila ogradu i uletila među njih i napravila totalni kaos. Kaj je nagore, ja ju zovem, derem se, a ona me ne šljivi ni pola %. Bila je stara oko 10 mjeseci.:D
revolution
21.07.2006., 23:21
jednom sam, šetajuć svoju njemačku ovčarku, prošla pokraj olimpijskog bazena, koji je tada -zimi- jasno bio prazan (bez vode) i u njemu su klinci iz kvarta igrali nogač
ona je, iziritirana ne znam čime, izvela takav luđački-filmski skok unutra i napala jedno od te djece..sve se odigralo valjda u sekundi...strašno:rolleyes: :rolleyes: :flop: :flop:
i kad sam ju uspjela vratit na povodac užasno se čudno ponašala nervozna. izbezumljena, neposlušna....:rolleyes:
djetetu na svu sreću nije bilo ništa, osim očito jebenog šoka(jer ovačrka je izvela onaj tipični napad da ga je zaskočial i šapama ogradila, stisnula uza zid..jebote kad se ona digne na noge bila je veća od dečkića...) ..
nikad nisam uspjela shvatit kaj joj je došlo
jednom sam, šetajuć svoju njemačku ovčarku, prošla pokraj olimpijskog bazena, koji je tada -zimi- jasno bio prazan (bez vode) i u njemu su klinci iz kvarta igrali nogač
ona je, iziritirana ne znam čime, izvela takav luđački-filmski skok unutra i napala jedno od te djece..sve se odigralo valjda u sekundi...strašno:rolleyes: :rolleyes: :flop: :flop:
i kad sam ju uspjela vratit na povodac užasno se čudno ponašala nervozna. izbezumljena, neposlušna....:rolleyes:
djetetu na svu sreću nije bilo ništa, osim očito jebenog šoka(jer ovačrka je izvela onaj tipični napad da ga je zaskočial i šapama ogradila, stisnula uza zid..jebote kad se ona digne na noge bila je veća od dečkića...) ..
nikad nisam uspjela shvatit kaj joj je došlo
Eto, vidiš. :rolleyes:
Ne znam zašto se vlasnici opasnijih pasmina toliko pjene na drugim topicima kad im kažemo da svojim psima stave brnjice i da ih vode na lajni.
revolution
21.07.2006., 23:27
Ne znam zašto se vlasnici opasnijih pasmina toliko pjene na drugim topicima kad im kažemo da svojim psima stave brnjice i da ih vode na lajni. nemam ništa protiv, dapače
njemački ovčari ne grizu. oni rade upravo to da se dignu na zadnej noge i zagrade te šapama...što -jasno nije izgovor ali -brnjica jebiga, ne pomaže
šok ostaje
lazljivac
21.07.2006., 23:33
Ne znam zašto se vlasnici opasnijih pasmina toliko pjene na drugim topicima kad im kažemo da svojim psima stave brnjice i da ih vode na lajni.
samo malo!a otkad to njem. ovcar spada u kategoriju opasnik pasa??? hmm de ti nama tupavcima (citaj meni) objasni koje to sve pasmine spadaju među opasne pse??
samo malo!a otkad to njem. ovcar spada u kategoriju opasnik pasa??? hmm de ti nama tupavcima (citaj meni) objasni koje to sve pasmine spadaju među opasne pse??
Krivo si shvatio komentar, mislila sam da kada se takve stvari, da pas ničim izazvan odjednom napadne dječaka, mogu dogoditi i s ovakvim psima koji se ne smatraju opasnima, mogu se i s opasnijima s tim što onda posljedice mogu biti daleko gore. ;)
Naime, pročitala sam na ovom forumu više puta da vlasnici pasa govore kako njihov pas je miran i ne grize i bla bla, al nikad ne reci nikad.
glavni problem je upravo u vlasnicima pasa jer masa ljudi koji drže psa u principu nemaju blage veze o psima a još manje o njihovom odgoju i socijalizaciji. i zbog takvih nastradamo svi mi, i oni koji bi trebali i oni koji se brinu za psa kako treba i ne bi trebali. ne znam zašto ljudi ne mogu shvatiti da pas nije igračka ili nešto čemu je dovoljno sat vremena šetnje dnevno i tu i tamo se malo poigrat s njim ako vam je dosadno. za psa treba imati vremena i volje, uložiti truda i prije svega prvo naučiti sve što treba znati da bi se mogao kvalitetno odgojiti jedan pas. da svi ljudi tome pristupaju sa takvom odgovornošću, problema bi bilo znatno znatno manje
revolution
22.07.2006., 20:20
:D dobro, pustite sad pese...ima i drugih ljubimaca...
a i neugodnih ali ljepših iskustava;)
Moja maca Kiki (nazalost umrla prije par godina) je jednoj susjedi, koja je inace mrzila macke i stalno je vikala na nju, uskocila u spavacu sobu kroz otvoren prozor i upiskila joj se na krevet.
Cordelia
24.07.2006., 00:50
Moja papiga Pjera (bio je Pjero dok nije snjela jaje) ugrizla je: TV servisera, Inkasatora, servisera perilica, poštara i većinu djece koja su nam došla u posjetu. Doduše svi su bili upozoreni, ali svi su rekli ma ona je mala slatka papigica neće ona, a čas poslije su sisali krv s prsta koji su gurnili u kavez, a tv serviser koji nije dozvolio da je stavim u kavez jer je bila slobodna kad je došao i bio sav raznježen kad mu je sletila na rame imao je krvavo uho. Na mog momka je bila toliko ljubomorna da je nismo smijeli pustiti dok je on kod mene. Letila bi mu nad glavom i pokušala ga napasti i ugristi. Bila je ružoglava papiga (zelena s crvenom glavom malo veća od tigrice), na žalost je uginila.
Moja papiga Pjera (bio je Pjero dok nije snjela jaje) ugrizla je: TV servisera, Inkasatora, servisera perilica, poštara i većinu djece koja su nam došla u posjetu.
sreća da nije bila ara :D
emergence
24.07.2006., 15:33
macak je uletio kroz prozor u doktorsku ordinaciju u kvartu i porusio par stvari i sestra ga je s metlom morala naganjati:zubo:
chiquita
24.07.2006., 16:00
ja sam imala mačka koji je bio valjda gazda u mojoj ulici. jednom prilikom nam se žalila susjeda kako ga je vidjela da joj krade kobasu sa stola. nismo vjerovali dok nismo jednom, prilikom ljenčarenja na dvorištu skužili kako kroz prozor (kuhinja susjede je u suterenu, prozor u razini dvorišta) ulazi u kuću i beži van s nečim u ustima! :zubo:
drugom prilikom je mama isprevrtala cijelu kuhinju jer je bila uvjerena da je na sudoperu večer prije ostavila pile u najlonu da se otopi. sve živo smo pretražili ne bi li našli to pile da bi se sagnula i vidjela u kutu ispod klupe pol piceka i rastrgan najlon. mačka je skočila na element, zgurala il povukla piceka od tri kile da je pal na pod, zavukla ga u najdalji kut pod klupu i mastila brkove.
Ja sam nekidan pozvala psa do kolegičinog auta, dovezle me, kao da ga pohvalim kako je uredan, pristojan, čist...a on se za to vrijeme počeo češati luđački oko ogrlice, nije prestajao, osim povremeno kad bi luđački počeo lizati jaja i k...koji je izletio, onako gadljivo crven... uhvatilo ga je neko ludilo od vrućine, a ja ga hvalim, ove se smješkaju i gledaju...svi se pravimo ludi...:bang:
moj Krky (nimfa) redovito masturbira= trlja se od jednu vanjsku grančicu na kavezu preko nekoliko puta dnevno, pred prijateljima nije frka,al kad nam netko stariji dođe u goste ... :cool:
:cerek:
Moja papiga Pjera (bio je Pjero dok nije snjela jaje)
ja sam imala Mikija- Miću, pa je isto sne-o(-la) jaje, sam je morala ostati Mićo jer se nije odazivala na novo ime
Mićo sam u kavezu i 5-6 jaja kraj njega :D
Constantine
24.07.2006., 21:38
Evo, mi živimo u stanu, i imamo tako mačora. U sredini smo mi, a dolje je stari susjed koji je imao otvoren prozor špajze. A kraj prozora u sredini je neka vrsta ravnog balkona, ne znam kako bi to nazvao, i tu je stalno otvoren prozor. I tako je naš mačak ušao kroz prozor, hodao po tome, skočio do susjedovog prozora, ušuljao se unutra i odnio dvije velike kobasice. I još je s tim u zubima morao skočiti dosta veliku udaljenost.
Tako smo i doznali tko je ukrao mom pesu veliku goveđu kost koji sam mu dao da ima što gristi. A nisam mogao povjerovati jer je bila teška kao dva kamena.
Baron Samedi
26.07.2006., 16:25
Jednom prilikom, moja bivsa i ja, odali smo se bludu na krevetu spavace sobe... I totalno se zaokupili time...
Uglavnom, stizemo prema kraju, ja na njoj, deremo se k'o ludi, svrsava ona, svrsavam ja u isti cas, fenomenalno nesto, dignemo glave...
...ono dvoje macije dzubradi (i Joachim i Boaz) sjede na 30 cm od nasih glava i gledaju cijelu scenu razrogacenih ociju.
Constantine
26.07.2006., 19:36
Jednom prilikom, moja bivsa i ja, odali smo se bludu na krevetu spavace sobe... I totalno se zaokupili time...
Uglavnom, stizemo prema kraju, ja na njoj, deremo se k'o ludi, svrsava ona, svrsavam ja u isti cas, fenomenalno nesto, dignemo glave...
...ono dvoje macije dzubradi (i Joachim i Boaz) sjede na 30 cm od nasih glava i gledaju cijelu scenu razrogacenih ociju.
Ma ništa gore nego kada su danas na Kužmi ili gdje ono, neki par seksao na plaži pred djecom, ljudima i starcima. :rolleyes: 40 minuta...
Baron Samedi
27.07.2006., 15:15
Ma ništa gore nego kada su danas na Kužmi ili gdje ono, neki par seksao na plaži pred djecom, ljudima i starcima. :rolleyes: 40 minuta...
I to ima veze sa "Najneugodnijom situacijom u koju vas je vas ljubimac doveo..." - na koji nacin?
Sto, pise da paru nije bilo uopce bed da se jebu pred punom plazom - ali kad se dokliberio njihov dzukac, odmah su se pokrili i zrbisali s plaze? :D
možda su se uplašili da će počet lizat :zubo:
Constantine
27.07.2006., 19:32
I to ima veze sa "Najneugodnijom situacijom u koju vas je vas ljubimac doveo..." - na koji nacin?
Sto, pise da paru nije bilo uopce bed da se jebu pred punom plazom - ali kad se dokliberio njihov dzukac, odmah su se pokrili i zrbisali s plaze? :D
Ima veze, ipak smo mi nastali od majmuna. :zubo: A taj par je pokazao kakve su životinje.
Ma nitko ih nije potjerao, nego su svršili i mirno prešli kao da se ništa nije dogodilo. Djeci je to sigurno bilo bolje od sata seksualnog odgoja. :lol:
usred bijela dana se pokakao na onaj zeleni otirac ispred vinceka (jel mislio da je to trava ili kaj,nemam pojma),brdo ljudi,ilica puna...i to sam onak,ide i cucne,nisam ga ni skuzila...
da,pokupili smo i pobjegli..
(jos je bio beba)
Pa najneugodnija situacija je bila kad je jendne godine svecenik dosao svetiti kucu. Imao je koznu torbu u kojoj je imao nekakv sendvic ili kiflu (ne sjecam se vise, davno je bilo), i dok je on milio svoje a mi ukucani kao pozorno pratili nas macak je lijepo usao u tu torbu i fino se castio sa tim sendvicem, mi smo to naravno gledali ali nismo htjeli prekidati svecenika (ono teski neugodnjak), uglavnom kad je ovaj otisao doslovce smo se valjali od smjeha po kuci. Pokusajte samo zamisliti kako nam je bilo dok smo se pokusavali napraviti ozbiljni za vrijeme molitve, a ovaj mulac fino uziva u sendvicu.
Constantine
28.07.2006., 14:32
Pa najneugodnija situacija je bila kad je jendne godine svecenik dosao svetiti kucu. Imao je koznu torbu u kojoj je imao nekakv sendvic ili kiflu (ne sjecam se vise, davno je bilo), i dok je on milio svoje a mi ukucani kao pozorno pratili nas macak je lijepo usao u tu torbu i fino se castio sa tim sendvicem, mi smo to naravno gledali ali nismo htjeli prekidati svecenika (ono teski neugodnjak), uglavnom kad je ovaj otisao doslovce smo se valjali od smjeha po kuci. Pokusajte samo zamisliti kako nam je bilo dok smo se pokusavali napraviti ozbiljni za vrijeme molitve, a ovaj mulac fino uziva u sendvicu.
:lol: :lol: Je, sigurno je ga poslao kvragu kada je doznao sudbinu svojih sendvica. :lol:
Lord Yuro
01.08.2006., 00:20
Jednog lijepog dana šećem ja psa (mala kujica) i rek'o idem usput u dućan.
Dućan je neki mali, u ulici pokraj moje.
Uglavnom, pokušao sam ju ostavit vani (stavio sam joj lajnu na ogradu pokraj dućana) ali je cvilila i lajala k'o blesava. Uzmem ja lajnu i idem s njom u dućan.
Otvorim vrata i stojeći na ulazu pitam prodavaćicu: "Oprostite?".
Pričala je s nekim tipom pa me ignorirala.
Ponovim ja: Oprostite?!?
Ona: Da?
Ja: Jel mogu uć sa psom? Samo minutu, neće ništa.
Ona: Kojim psom?
Pogledam pokraj sebe i vidim da u ruci držim praznu uzicu. :rofl:
Bit će da se kujica izvukla.
Žena je sigurno mislila da sam ozbiljno poremećen kad šećem "zamišljenog" psa. :lol:
A i susjedi su me čudno gledali sljedećih par dana.
Gospon Pes
01.08.2006., 08:17
Yuro :rofl::rofl::rofl:
Pjesacka zona, kafic do kafica, sjedimo vani...
Eto za susjedni stol starije babe s muskim vucjakom istog godista ko njeno. Nas bi odmah isao rjesavatai tko je gazda i da nisamo cugu taman narucili, promijenili bismo kafic, ovako smo pesonji naredili da lezi i bude miran. Tesko mu je palo, ali poslusao je.
Naravno, nije skidao oka s babe i njezinog psa, a ona stalno po svome nekaj prcka, prica mu, mog to ocajno iritira, ali i dalje je miran... Na kraju je baba iz torbe izvukla neke keksice i daje ih svom pesu, ali ne "normalno", nego mu stavi keksic izmedju ociju, pa mu se on skotrlja po njusci i on ga ulovi u padu.
Mom je to bilo previse, pa je zalajao i skocio. Do psa nije mogao, lajna je bila na kratko, ali je ledjima digao i uspio srusiti nas veliki okrugli stol za 6 osoba i s zeljeznim nogama. Cuga se razletila po podu, case i salice porazbijale, pol grada bulji u nas...
A baba prokomentira: "Vidite kak je moj pas lijepo odgojen, on to ne bi nikad napravio." Jebote, skoro sam joj one krhotine u grlo natrpala... :rofl:
Pomogla sam konobarici skupiti staklo, inzistirala da platimo razbijeno, ali odbila je, pa smo platili samo cugu i otisli. Popili nismo ni gutljaj. :rofl:
strangelove
01.08.2006., 12:09
:lol:
buwhahahha.. ja ću krepat! :rofl: :rofl:
dajte ljudi još!
Yurin pas :s :s
Lord Yuro
01.08.2006., 14:43
Yuro :rofl::rofl::rofl:
Pjesacka zona, kafic do kafica, sjedimo vani...
Eto za susjedni stol starije babe s muskim vucjakom istog godista ko njeno. Nas bi odmah isao rjesavatai tko je gazda i da nisamo cugu taman narucili, promijenili bismo kafic, ovako smo pesonji naredili da lezi i bude miran. Tesko mu je palo, ali poslusao je.
Naravno, nije skidao oka s babe i njezinog psa, a ona stalno po svome nekaj prcka, prica mu, mog to ocajno iritira, ali i dalje je miran... Na kraju je baba iz torbe izvukla neke keksice i daje ih svom pesu, ali ne "normalno", nego mu stavi keksic izmedju ociju, pa mu se on skotrlja po njusci i on ga ulovi u padu.
Mom je to bilo previse, pa je zalajao i skocio. Do psa nije mogao, lajna je bila na kratko, ali je ledjima digao i uspio srusiti nas veliki okrugli stol za 6 osoba i s zeljeznim nogama. Cuga se razletila po podu, case i salice porazbijale, pol grada bulji u nas...
A baba prokomentira: "Vidite kak je moj pas lijepo odgojen, on to ne bi nikad napravio." Jebote, skoro sam joj one krhotine u grlo natrpala... :rofl:
Pomogla sam konobarici skupiti staklo, inzistirala da platimo razbijeno, ali odbila je, pa smo platili samo cugu i otisli. Popili nismo ni gutljaj. :rofl:
:rofl:
Ja bi zgrabio psa i nestao prije što bi čaše pale na pod. :trk: :D
Gospon Pes
01.08.2006., 21:41
Mislis, zgrabio bi lajnu i nestao... :rofl::rofl::rofl:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.