PDA

View Full Version : koliko daleko biste isle u vlastitom uljepsavanju

Princeza
23.06.2003., 01:59
Drage moje, upravo sam vidjela nesto sto me totalno zgrozilo (http://www.slobodnadalmacija.hr/20030622/mozaik01.asp) :horor: , a kazu da bi moglo postati novi trend. :eek:

Zanima me sto mislite konkretno o ovakvim nacinima uljepsavanja (hint: mastoviti Njujorcanin, drugi tekst odozgora) i sto mislite, hoce li se nasi kriteriji lijepog i nelijepog, tj. prihvatljivog ili neprihvatljivog za koju godinu toliko promijeniti da ce nam biti sasvim ok vidjeti osobu ciji jezik je prepolovljen iz cistog stosa?! :eek:

croft
23.06.2003., 02:03
Meni je to bolesno!:flop:
Tip se nije uljepsao vec se unakazio.

Paw
23.06.2003., 02:06
odvratno!:bljak:
taj se mora dobro skoncentrirati kad jede!:horor:

Lilly
23.06.2003., 02:22
Ovako daleko sigurno ne.

Bas se pitam kako jadan oralni uzitak je tip morao pruzati curi da se ona nije usprotivila na ovako neku nebulozu.

I iskreno se pitam kako on to planira raditi sada.

Princeza
23.06.2003., 02:33
Lilly kaže:
Bas se pitam kako jadan oralni uzitak je tip morao pruzati curi da se ona nije usprotivila na ovako neku nebulozu.

Mozda zena ima dva klitorisa?! :eek: :horor: :D

Princeza
23.06.2003., 02:37
Ali morate priznati da se kriteriji lijepog i nelijepog vremenom pomicu. Meni je, na primjer, kad sam prvi put vidjela piercing to bilo :horor: , a sad svaka druga osoba ispod 30 ima barem jedan probuseni dio tijela (bez uvrede vama s busotinama :D ). Prosle godine na plazi sam vidjela barem tridesetak ljudi s piercingom u bradavici, sto je meni osobno tezi horor, a njima je ocito cool. :rolleyes:

Hocu reci, mozda ce za jedno pet godina broj ljudi koji ce nam po ulici plaziti jezike s dva vrha prilicno narasti? :rolleyes: :D

Lilly
23.06.2003., 02:40
Najmocnija varijanta mi se cini silikonski umetak u jedan od krajeva koji bi dodao par cm. Onda bi tip morao izvesti sljedeci manevar: kratki kraj jezika na klit, dugi nesto nize.

croft
23.06.2003., 02:41
Prosle godine na plazi sam vidjela barem tridesetak ljudi s piercingom u bradavici

Ajme,meni je to gadljivo...:bljak:

Meni se ne svidaju npr.estetski zahvati...Iako je estetska kirurgija jako popularna zadnjih 10-15 godina...ja jos uvik ne mogu prozvakat silikonske sise i usne!
Stvarno mi je to ruzno i uopce mi ne uljepsa zenu!

Lilly
23.06.2003., 02:41
Ja sam ispod 30, piercing mi je odvratan na bilo kojem dijelu tijela.

Pink Lemon
23.06.2003., 10:23
bas me zanima moze li tip micati jedan kraj neovisno o drugom, recimo jedan gore, drugi dolje.:eek:

e to bi bila fora...:klap:
ako ne, onda samo ima rapolovljen jezik...:D :rolleyes:

kiki-j-zg
23.06.2003., 10:33
Užas!!! :horor:

Ne znam što bih rekla, ljudima je zaista dosadno. :rolleyes:

Winona
23.06.2003., 14:26
Paw kaže:
odvratno!:bljak:
taj se mora dobro skoncentrirati kad jede!:horor:

:D :D :D

Winona
23.06.2003., 14:28
kajs e tice piersinga, na trbuhu mi je slatko za vidjeti, zategnut trbuh i nesto slatko suza ili tak nesto.

Ne svidja mi se toliko da bi to sama sebi stavila.

Minam
23.06.2003., 14:29
Taj ko to radi (na jezik mislim) ili nema problema u zivotu (normalnih) ili ima jedan ali zesci

dora
23.06.2003., 16:26
A cuj, ko sam ja da procjenjujem sta je kome lijepo... :confused: :rolleyes: Npr. ak za 20 godina bude fora da si ekipa nasaduje rogove na glavu jer je to cool, pa nek to i radi...

Pazi, ak je tipu ludnica da si raspolovi jezik ko zmija i ak ga to veseli - zakaj ne?! Osobno to ne bi radila (za sad).

just Sandy
23.06.2003., 16:35
Pink Lemon kaže:
bas me zanima moze li tip micati jedan kraj neovisno o drugom, recimo jedan gore, drugi dolje.:eek: to mi je prvo palo na pamet, to bi jedino imalo smisla i unaprijedilo funkcionalnost jezika
...ali naravno da ne može
bezveze

općenito, odgovor na pitanje/temu - dokle god bi to stvarno bilo uljepšavanje, dok god ne bih izgledala groteskno, dok god bih to mogla financijski podnijeti i dok god bi to prihvaćale i s tim se slagale osobe s kojima dijelim život, a meni bi donosilo zadovoljstvo... radila bih kaj mi padne na pamet, čak i ako je neuobičajeno

za sad takvih želja nemam

lahor
23.06.2003., 18:37
Uzas, ovo je za povracanje. Tip nije normalan, tako nesto raditi u tatoo studiju je cista ludost. Jos malo pa ce si prste poceti rezati da bi bili originalni.

illegale
24.06.2003., 00:57
Pink Lemon kaže:
bas me zanima moze li tip micati jedan kraj neovisno o drugom, recimo jedan gore, drugi dolje.:eek: Moze. Gledo ja na tv.u. Tip koji je to radio osim sto je imao raspolovljen jezik, imao je i zasiljene zube. Kao zmija. Jer se fura na istu. To je tek uzas :rrk:

iggix
25.06.2003., 23:09
Pink Lemon kaže:
bas me zanima moze li tip micati jedan kraj neovisno o drugom, recimo jedan gore, drugi dolje.:eek:

e to bi bila fora...:klap:

Da, vidjela sam i ja to na tv! I moram priznati - nekako mi sve dobilo smisao kad sam vidjela kako ih moze vrtit.:D A, pored toga ce biti funkcionalno kad ostare: mogu umjetno zubalo vadit van bez da ga iskopavaju prstima iz usta.

Alyssa
26.06.2003., 00:22
Meni je totalno blesavo da ljudi idu radit nakaze od sebe. Ali ako ih to veseli samo nek izvole....
Zasto jednosatvno ne mogu prihvatiti sebe takvi kakvi jesu nego rade te zahvate koji su medu ostalom i opasni ? :rolleyes:

Rita
26.06.2003., 06:01
Ja ne bi nis od toga a 30 mi je godina.Fuj,ovo s jezikom mi j eodurno.Mislim da ce cak i zabranit u nekim US drzavama.

Gospon Pes
26.06.2003., 08:34
Princeza kaže:
Zanima me sto mislite konkretno o ovakvim nacinima uljepsavanja
:horor::bljak:

A mislila sam da nema goreg od piercinga... :rolleyes:

Princeza
26.06.2003., 12:41
He, he, koja jednodusna ocjena. :D

Inace, ja sam nedavno otvorila link da pokazem muzu kaj si je tip napravio i kad sam ponovno pogledala sliku skoro sam se ispovracala. :rolleyes:

Svaka cast vama koji ste to uspjeli gledat na telki. Meni bi ziher bilo zlo. :D

Princeza
26.06.2003., 12:42
lahor kaže:
Jos malo pa ce si prste poceti rezati da bi bili originalni.

Da, bas. :rolleyes: Dosada i obilje cine cuda. :rolleyes: ;)

iggix
26.06.2003., 16:27
lahor kaže:
Uzas, ovo je za povracanje. Tip nije normalan, tako nesto raditi u tatoo studiju je cista ludost. Jos malo pa ce si prste poceti rezati da bi bili originalni.

Vecina ljudi ce ovo rec. No, to rezanje jezika je puno jednostavniji (i manje opasan) pothvat nego, recimo, zatezanje lica ili silikonske grudi ili smanjivanje nosa itd.....

Jezik se od svih dijelova tijela najbrze oporavlja i zarasta.
Meni je bilo gadnije gledati zatezanje lica ili isisavanje sala.

Ono sto je u zadnjih par godina sve popularnije i popularnije je i zigosanje, stavljanje metalnih kuglica pod kozu i silikonski umeci na celu (rogovi).

No, meni je to isto kao i silikonske grudi ili zategnuta faca i liftane obrve: neprirodno i ruzno. I to sebi nikad ne bi uradila. Ali pogledati mogu. Jer volim pogledati bizarne stvari.
:headbang:

misery-
26.06.2003., 18:10
hmm.. nisu možda to rezanje jezika zakonom zabranili?:confused:

ja sam ispod 20 i čak je i meni fuj:D

btw, što je s osjetilima u jeziku? kaj se to možda ne ošteti il tak nešto:confused:

soks
26.06.2003., 18:14
kakvo uljepšavanje :confused: pa je sam savršena ;) :D

laki
26.06.2003., 18:43
odvratno... :bljak:

lahor
26.06.2003., 21:57
iggix kaže:
Vecina ljudi ce ovo rec. No, to rezanje jezika je puno jednostavniji (i manje opasan) pothvat nego, recimo, zatezanje lica ili silikonske grudi ili smanjivanje nosa itd.....

Da, ali lifting i silikone rade plasticni kirurzi u sterilnim uvjetima i opremljenim salama. Ne znam gdje je to ovaj tip radio, ali ne znam koji doktor bi mu to htio napraviti (taj bi imao dobre sanse ostati bez licence).

I nije bas bezopasno, pa u jeziku ima zivaca i zila kao u prici.

Princeza
27.06.2003., 01:01
iggix kaže:
Ono sto je u zadnjih par godina sve popularnije i popularnije je i zigosanje, stavljanje metalnih kuglica pod kozu i silikonski umeci na celu (rogovi).

E, te kuglice ispod koze sam vidjela uzivo i isto mi je :rigo: .

iggix kaže:
No, meni je to isto kao i silikonske grudi ili zategnuta faca i liftane obrve: neprirodno i ruzno. I to sebi nikad ne bi uradila.

Kad bi se gledalo ono sto ja na sebi ne bih nikad radila, estetski kirurzi bi ostali bez posla. :D U biti, kad malo bolje razmislim, meni je svako umetanje nekog stranog tijela u sebe totalno nepojmljivo.

A silikon u usnicama... Znam jednu curu koja ga ima (a zaista nije imala potrebu za njim, imala je jako lijepe usne i prirodno) i kaze da je izgubila osjet dodira. Veli da kad nesto prije mora paziti da joj se ne prolije sa strane, jer nikad nije sigurna da li je naslonila casu ili ne :eek: , a ista stvar joj je i kad se ljubi. :eek: :horor:

iggix
27.06.2003., 12:16
Lahor, nisi me razumjela: sterilni uvjeti i opremljene sale nisu garancija uspjeshne plasticne operacije. Ovdje ima masa kirurga koji zavrshe KURS plasticne kirurgije od 48 sati :eek:. I znam da je taj kurs u Americi.

Nisam rekla da je sjeci jezik bezopasno, samo da je manje opasno od plasticne kirurgije, jer se jezik najbrze oporavlja. A uvjeti u dobrim tatoo - shopovima su bolji nego shto mislish! I sve izgleda kao manja operaciona sala. ;) I ti ljudi ne rade samo ovakve gluposti gore navedene, vec rade i ozbiljnije zahvate. Gledala sam zensku koja ima onu bolest gdje se pogment na kozi poremeti, pa ima bijele fleke po licu i tijelu (a mulatkinja je). Tip joj te fleke tetovira s bojom koja je identicna boji njene koze i za to dobija lovu od njenog zdravstvenog osiguranja. Inace, najpoznatiji je ovdje, radi vec par decenija i ima par radnji po cijeloj Nizozemskoj.

Princeza:

U biti, kad malo bolje razmislim, meni je svako umetanje nekog stranog tijela u sebe totalno nepojmljivo.

Bash svako? :D ;)

Zezam se.....I meni je. Ali mogu razumjeti kada to rade ljudi koji imaju velike oziljke, zecju usnicu, ili imaju neke poremecaje i vece asimetrije na licu i tijelu. I mislim da je to bit plasticne kirurgije. Ali da si to rade zato shto zele izgledati mladje ili liciti na junake i junakinje iz stripova - ne razumijem.

dora
27.06.2003., 12:20
Princeza kaže:
.A silikon u usnicama... Znam jednu curu koja ga ima (a zaista nije imala potrebu za njim, imala je jako lijepe usne i prirodno) i kaze da je izgubila osjet dodira. Veli da kad nesto prije mora paziti da joj se ne prolije sa strane, jer nikad nije sigurna da li je naslonila casu ili ne :eek: , a ista stvar joj je i kad se ljubi. :eek: :horor:

To moze biti jedan od posljedica stavljanja silikona u usta, ali i ne mora.

Dosta ljudi koje znam imaju silikon u ustima (skup s menom) i samo jedna cura ima gadnih problema. Mi ostali, ne.

Kneginja
27.06.2003., 12:47
nema ništa ljepše od onoga što ti je podarila majka priroda, svak ima nekih svojih nedostataka (koje s godina naučiš prikrivati) i vrlina koje uvijek možeš istaknuti i dičiti se s njima, netko ima ljepše grudi, netko usne, netko noge ili guzu i izvoli se s tim dičiti, a sve ove "neprirodne" ludorije su možda trenutno hit ili fora ali kad tad će požaliti radi toga!!!!! :B

mudrica
27.06.2003., 12:53
Drage moje, upravo sam vidjela nesto sto me totalno zgrozilo , a kazu da bi moglo postati novi trend.

uf, odvratno.

al, nije meni dosta jedna rigavela, gledam ja tu stranicu, rolam malo niže, kad ono..... fat ugly boy george!
uf uf uf, kuku lele, nije bome lijepo ni to vidjeti

Princeza
27.06.2003., 15:02
dora kaže:
To moze biti jedan od posljedica stavljanja silikona u usta, ali i ne mora.

Dosta ljudi koje znam imaju silikon u ustima (skup s menom) i samo jedna cura ima gadnih problema. Mi ostali, ne.

Ova 'moja' si je napravila visestruku operaciju, tj. nikad joj nije bilo dosta. :rolleyes: Mozda je zato izgubila osjet dodira? :confused:

Nego, ako nije indiskretno... Nije te boljelo? Jesi isla na one injekcije kolagena ili bas na pravu operaciju? Meni usnice izgledaju toliko osjetljivo podrucje da me boli kad se malcice ogrebem, tako da si ne mogu ni zamisliti operaciju u tom podrucju (ako bas nije medicinski potrebna).

Inace nisam protivnik estetske kirurgije (just for the record ;) ), ali mislim da sve treba drzati pod kontrolom. Ono, sedam face liftinga u petnaest godina (znaci, svake druge godine jedan) mi je definitivno too much.

dora
27.06.2003., 15:49
Princeza kaže:
Ova 'moja' si je napravila visestruku operaciju, tj. nikad joj nije bilo dosta. :rolleyes: Mozda je zato izgubila osjet dodira? :confused:

Nego, ako nije indiskretno... Nije te boljelo? Jesi isla na one injekcije kolagena ili bas na pravu operaciju? Meni usnice izgledaju toliko osjetljivo podrucje da me boli kad se malcice ogrebem, tako da si ne mogu ni zamisliti operaciju u tom podrucju (ako bas nije medicinski potrebna).

Inace nisam protivnik estetske kirurgije (just for the record ;) ), ali mislim da sve treba drzati pod kontrolom. Ono, sedam face liftinga u petnaest godina (znaci, svake druge godine jedan) mi je definitivno too much.

Moze biti da je zbog kolicine silikona izgubila osjet (ne kazes kolko ga je stavila ni kolko je puta isla plasticaru), ali nije iskljuceno da i kod manjih kolicina moze biti problema i to nezgodnih.

Nije indiskretno, al je off topic, al nema veze ;)

Ja sam prvo isla na operaciju (bas kirursi zahvat) uz totalnu anesteziju :flop: , nis se nije vidlo. Onda sam isla na injekcije - neceg slicnog silikonu - al nis nije ostalo, e a onda sam tek otisla stavit silikon (prije koje 3 godine).

I njega stavlja iz injekcije, ako hoces dobis anesteziju, ja osobno nisam htjela (jer ne podnosim dobru tu lokalnu kod zubara, pa da ne bi bilo...), a boli ko sam vrag, za poludit.

Apsolutno se slazem, plasticna kirurgija da - ali umjereno. :cool: :D

lahor
27.06.2003., 22:50
iggix kaže:
Lahor, nisi me razumjela: sterilni uvjeti i opremljene sale nisu garancija uspjeshne plasticne operacije. Ovdje ima masa kirurga koji zavrshe KURS plasticne kirurgije od 48 sati :eek:. I znam da je taj kurs u Americi.

Apsolutno se slazem. Treba svakako provjeriti kako je neki doktor specijalizirao, gdje i koliko godina je to trajalo. I kakve su mu statistike glede zahvata koje obavlja. Tko ne zeli reci te podatke, niti ne odlazi u ozbir. Meni u biti nikakva plastika ne dolazi u obzir, osim ako to stvarno nije rekonstrukcija neceg izgubljenog (npr. poslije mastektomije i sl.) ili ako je rijec o jako vidljivom estetskom defektu.

iggix kaže:
Nisam rekla da je sjeci jezik bezopasno, samo da je manje opasno od plasticne kirurgije, jer se jezik najbrze oporavlja. A uvjeti u dobrim tatoo - shopovima su bolji nego shto mislish! I sve izgleda kao manja operaciona sala. ;) I ti ljudi ne rade samo ovakve gluposti gore navedene, vec rade i ozbiljnije zahvate. [/B]

Gle, rezanje se po meni nikako ne bi trebalo raditi po tatoo shopovima, osim ako to ne radi lijecnik i ako taj tatoo shop podlijeze strogim kontrolama ministarstva zdravlja ili sl. ustanove, ako imaju opremu za hitne slucajeve itd. Teoretski, covjek moze iskrvariti poslije takvog zahvata, dobiti sepsu, moze doci do raznih komplikacija - sto ako prerezu zivac i sl. Moze dobiti anafilakticki sok od lokalne anestezije, a sto onda?

Unosenje pigmenta kod vitiliga je sasvim druga prica od oralne kirurgije.

I vadjenje zuba je manje opasno od rezanja jezika, pa zasto to onda rade samo dr. stom, a ne i zubni tehnicari?

magic
06.07.2003., 21:37
Prihvatili ste tetovazhe, pirsinge, pitanje je vremena kad ce vam i ovo postati uobichajena pojava...ili pak kost kroz nos, tanjuri u usnama, obruchi oko vrata.

luca
06.07.2003., 22:13
Princeza kaže:
Drage moje, upravo sam vidjela nesto sto me totalno zgrozilo (http://www.slobodnadalmacija.hr/20030622/mozaik01.asp) :horor: , a kazu da bi moglo postati novi trend. :eek:

Zanima me sto mislite konkretno o ovakvim nacinima uljepsavanja (hint: mastoviti Njujorcanin, drugi tekst odozgora) i sto mislite, hoce li se nasi kriteriji lijepog i nelijepog, tj. prihvatljivog ili neprihvatljivog za koju godinu toliko promijeniti da ce nam biti sasvim ok vidjeti osobu ciji jezik je prepolovljen iz cistog stosa?! :eek:

uh, ruzno. ali meni su ruzne i rupe u usnim resicama :D
(ne volim umjetno napravljene rupe po tijelu osim ako se ne radi o kirurgiji vaznoj za spasavanje zivota)

iggix
06.07.2003., 23:11
magic kaže:
Prihvatili ste tetovazhe, pirsinge, pitanje je vremena kad ce vam i ovo postati uobichajena pojava...ili pak kost kroz nos, tanjuri u usnama, obruchi oko vrata.

Zaboravila si vezivanje stopala i odrezan klitac ;)

Sve je to vec vidjeno....Mene samo interesira kako im ne padne na pamet ugradit si sise na ledjima. Jedan par naprijed - jedan otraga. A decki si mogu ugradit jedan silikonski produzetak na bradi.:D (lilly - bolje ovo od silikonskog produzetka na jeziku)

Palo mi na pamet vishe puta kad vidim sto sve seta ulicama pozivajuci se na sexy i senzualno....Zasto ne bi bilo i prakticno!

:s :s :s

Dragonfly
06.07.2003., 23:12
Ja bih otišla do one točke di su geni feštali; pa napravila selekciju po svom izboru. Eto.:D

peonija
06.07.2003., 23:32
Sve ovo što ljudi čine da bi se "uljepšali" potvrđuje moje uvjerenje da je ljudska glupost bezgranična.
Misliš li da će te netko više voljeti i da ćeš biti ljepši i zanimljiviji ako imaš raspolovljen jezik ili napuhnute čube (ko severina)?

Dragonfly
06.07.2003., 23:35
Da!:jumping:

dora
06.07.2003., 23:47
PEONIJA kaže:
Sve ovo što ljudi čine da bi se "uljepšali" potvrđuje moje uvjerenje da je ljudska glupost bezgranična.
Misliš li da će te netko više voljeti i da ćeš biti ljepši i zanimljiviji ako imaš raspolovljen jezik ili napuhnute čube (ko severina)?

Mene svi vise vole od kad imam napuhana usta :rolleyes: ... jos samo da raspolovim jezik... :rolleyes:

magic
06.07.2003., 23:57
Najbolje mi je kad se na ovakovim topicima sve neshto zgadjuju i zajebavaju a svaka druga ima neki klinac po sebi izbushen uboden izmjenjen ili sanja o tome...:rolleyes:

Stvarno ne mislim da sam konzervativna, ali jednostavno ne razumijem te kanibalistichke potrebe unakazhavanja vlastitog tijela. Pa to je samoranjavanje! Josh morash mjesecima paziti, maziti, mazati i shtojaznamshto, postoji opasnost od infekcije, losheg zarastanja...

Ja se grozim pomisli shto su mi operirali krajnike i jajnike, a kamoli da si dam bushiti dragovoljno npr. pupak...i to da josh onda zovem lijepim :confused:

Dragonfly
07.07.2003., 07:50
Evo magic, ja npr. sanjam o onim kolutovima; znaš ona plemena gdi im svake godine stave jedan oko vrata pa sa 20 zgledaju ko žirafe. Ne bušiš niš, nema opasnosti od infekcije, ništi ne vade i režu, a tak vitak ženstven i dug vrat nemreš ni kod Glumičića dobit.
Kanibalističke potrebe?!
Eh, sad bi ti ja dopeljala jednog antropologa da ti malo objasni neke stvari..:D ;)

luca
07.07.2003., 09:33
Dragonfly kaže:
Evo magic, ja npr. sanjam o onim kolutovima; znaš ona plemena gdi im svake godine stave jedan oko vrata pa sa 20 zgledaju ko žirafe. Ne bušiš niš, nema opasnosti od infekcije, ništi ne vade i režu, a tak vitak ženstven i dug vrat nemreš ni kod Glumičića dobit.
Kanibalističke potrebe?!
Eh, sad bi ti ja dopeljala jednog antropologa da ti malo objasni neke stvari..:D ;)

e to je prava stvar: obitelj slaze kolutove tako da kasnije muz neposlusnoj zeni samo skine taj "oklop" i zenica padne mrtva ;) naime, koluti preuzmu funkciju nosaca glave i vratni misici potpuno degeneriraju, tako kad se svi kolutovi odjednom skinu, krc, ode vratna kraljeznica...

Dragonfly
09.07.2003., 15:11
Luce, luce, i ti ubiješ romantiku dok čovik rekne keks!:D :D

luca
09.07.2003., 15:13
Dragonfly kaže:
Luce, luce, i ti ubiješ romantiku dok čovik rekne keks!:D :D

hvala, trudim se :D obicno mi najbolje ide ubijanje romantike kad pocnem postavljati slike morskih bestija dok ljudi mastaju u nocnom sexu u moru :D (eto bar neke koristi od ucenja zoologije)
ali necu se ponavljati...

Dragonfly
09.07.2003., 15:21
Ima i tome lijeka; ja znam, al šutim..:D :D ;) I puštam druge da uživaju u zabludi..:D

Anastasia
09.07.2003., 16:23
Bilo kakav kirurški zahvat uljepšavanja ne dolazi u obzir. Takva sam kakva jesam, i takvu se volim. Nemam povjerenja u takve zahvate, u doktore, kakva sam pegula na meni bi se dogodila njihova prva greška!!!

Pazim na prehranu, vježbam koliko stignem i mogu, kupujem kvalitetne kozmetičke proizvode, nerviram se kao životinja i vječno sam pod pritiskom, vikende provodim sa svojim nećacima, za smirenje gledam Kvarnerski zaljev s balkon u predvečerje, za volanom sam histerična i prostačim, jednom godišnje idem ginekologu i stomatologu, pijem 2 lit. vode dnevno, 2 kave (i to one škife iz automata), koristim anticelulitnu kremu i kada sam u depri idem u shopping ili se ugušim u sladoledu. I to sam ja. :cool: