PDA

View Full Version : Fitness Pump

Odraz
24.07.2006., 09:54
Hi svima,
ovako, zanima me da li je još netko imao iskustva sa ovom spravicom? Znate ona koju reklamiraju na TV-u... Fitness Pump (http://www.erlebnisladen.de/cgi-bin/internationalshop/iboshop.cgi?showd590,,639) .

Ja sam to bio kupio prije otprilike 1 god, i moram biti iskren da sam zadovoljan, ali dok nisam shvatio kako se koristi nije bilo nekog rezultata. Onaj jastučić mora biti na sredini prsiju, a ja sam ga na početku držao na donjem djelu. No kad sam ga prebacio na središnji dio, jako je brzo došlo do rasta.
Zanimljivo je da i apetit je naglo iskočio više no inače (jer stvarno jedem ko koza). I lijepo se razvila ramena, ruke (ne bic) i jako lijepo prsa.
Moj je frend dobio i malo na struku, ja na svu sreću imam uzak struk po prirodi.

Ima još netko iskustva sa tom spravicom? :)

zokiiii
24.07.2006., 11:38
Ma hebes te spravice kaj reklamiraju po otvu.

Prikazu lika kaj vjezba na toj spravici ono zbildanog, a lik ono isao prije toga 10 god. u gym.

Sumnjam da se bas mozes razvit od toga.

Odi u teretanu i napravi to kak spada.

Odraz
24.07.2006., 17:39
Ma hebes te spravice kaj reklamiraju po otvu.

Prikazu lika kaj vjezba na toj spravici ono zbildanog, a lik ono isao prije toga 10 god. u gym.

Sumnjam da se bas mozes razvit od toga.

Odi u teretanu i napravi to kak spada.

Inače u teretani sam redovan posjetitelj.
I sa svojih suhih 86 kg ne izgledam loše na visinu od 186.
Nego općenito pitam da li je još netko probao ovu spravu. Jer meni su se po njoj prsa jako dobro izdefinirala.
A sigurno i znam da to nije lik koji koristi samo zu spravu, nego da stoji dobar gym trening iz njega.:)

Dwarf980
24.07.2006., 21:01
Onaj kotacic je hebena stvar za trbusne misice......:top:

Gooran
25.07.2006., 22:55
U svakom slucaju bolji su sklekovi od tog 'pumpa'.

snake
11.01.2007., 00:09
sve te tv prodaja sprave su koma
nevrijede ni pol para koje traze za njih