View Full Version : Otvaranje građevinske djelatnosti unutar firme
Imam poduzeće, a plan mi je pokrenuti i građevinsku djelatnost unutar poduzeća. Osim što trebam napraviti doregistraciju firme, imate li kakav prijedlog odakle početi i što je sve potrebno za građevinarstvo?
još malo pa će se donijeti pravilnik prema kojem će za obavljanje građevinske djelatnosti biti potrebno imati određeni broj inženjera građevine i kvalificiranih radnika... hvala bogu...
čak i u BiH moraš imati 20 kv radnika da bi imao građevinsku firmu...
mai tai
04.08.2006., 00:30
Imam poduzeće, a plan mi je pokrenuti i građevinsku djelatnost unutar poduzeća. Osim što trebam napraviti doregistraciju firme, imate li kakav prijedlog odakle početi i što je sve potrebno za građevinarstvo?
Što je sve potrebno :confused: :eek:
Malo pitanjce!
A na osnovu čega si se odlučila za građevinsku djelatnost a nemaš odgovor na dva najvažnija pitanja???:eek:
Da bi čovjek zgrtao novce treba i znati nešto o poslu koji radi. Ili sam možda u krivu?:misli:
Ovakvih gore se treba paziti! Jer s jedne strane mnemaju znanja nemaju opreme i ruše cijene a o kvaliteti radova da i ne govorim. Ili druga manje vjerojatna opcija je da imate oko 2 000 000 kn temeljnog kapitala pa možete kupiti opremu i uzeti kvalitetne radnike i inženjere pa poćeti raditi. Ali sprema se novi zakon koji će pomesti 80% posto takvih koji misle da bez škole i opreme mogu se baviti građevinom. Jer već je previše majstora koji u pevecu kupe mješalicu dva gletera žlicu,čekić i rabljeni kombi i otvore građevinsku firmu, pa rade badava. Ali budalama dobro bitno da je jeftino.
joj nemojte mi renaticu dirat
ima tak fina pitanja na stanovanju :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.