View Full Version : Allo Allo
Listen very carefully, I shall say this only once.
Od 09.08.2006. , Od Pon - Pet. , Na HRT 2, 22:25h.
zak fatalist
03.08.2006., 19:41
Ma dosta više, puna mi ih je kara! Jebote, repriziraju je svake 3 godine, pa neka je barem ubace negdje ujutro od 3 do 8 ako im već fali maltera za popunjavanje programskih rupa. Bili su mi dobri, ali kao i sa Mućkama, od toliko vrtenja, ishlapili.
Cypress Hill
03.08.2006., 20:05
Ma ne fuckin opet... Mućke su barem smiješne, al ovo sranje...
istina, Mućke su uvijek dobrodošle...
'Allo 'Allo, iako nisam dugo već gledao, znam napamet...
(zapravo svatko tko odgleda serijal do kraja zna praktički svaku epizodu napamet kad se stalno ponavljaju iste fore...)
Constantine
03.08.2006., 20:47
Je, i ja sam tako mislio kada sam pročitao najavu. I meni je dosta te serije, hoću Crvenog patuljka. :s
Madame Hooch
03.08.2006., 20:49
ušli su nam u dnevni vokabular ... kao ono "I was pissing by the door" ili "hang on"
možda je dobro samo za naše mlađahne kolege s posla , da kad im spustiš skuže da uvreda i (ni)je tako ozbiljna :D :D :D
prije sam to pratio, ali više mi se ne da
...hoću Crvenog patuljka. :s
podržavam :s već godinama čekam da ga repriziraju :mad:
ali i 'allo 'allo je dobrodošlo. konačno ću to snimiti za sva vremena pa što se mene tiče mogu prestati sa reprizama :zubo:
rossonero
04.08.2006., 01:10
nisam nikad to previse pratio
termin mi odgovara, nemoze bit bolji
gledat cu :s
Ma dobro, "Allo Allo" je svaka na isti kalup ali je jednostavno dobro se ponekad opustiti u takvom "jednostavnom" humoru...
Jedva čekam. :D
alo alo je fora serija a crveni patuljak mi je prije bio zakon i nabavim si ga i gldam pa sve znam uopće mi nije bilo fora.
revolution
04.08.2006., 01:37
Ma dosta više, puna mi ih je kara! Jebote, repriziraju je svake 3 godine, pa neka je barem ubace negdje ujutro od 3 do 8 ako im već fali maltera za popunjavanje programskih rupa. Bili su mi dobri, ali kao i sa Mućkama, od toliko vrtenja, ishlapili.:D
pa ima istine...makar su to laganini gledljive serijice..i za ljeto -najtaman
no idea
04.08.2006., 02:41
Ma ne fuckin opet... Mućke su barem smiješne, al ovo sranje...
meni je recimo obratno :D
allo allo :lux:
Previše.
Allo Allo je dobar, ali dobro ljudi kažu, i Mućke su dobre pa ih sad nitko ne gleda jer je to treći put u 4 godine da ih emitiraju. Sve.
A hvala Bogu ima serija i serija koje se mogu stavit.
HRT :2up:
no idea
04.08.2006., 03:17
ae, to je istina, nije allo allo bio tako davno.....
jebga, hrt ima svoj repertoar i onda ga samo ponavlja svakih 5 godina :D
no idea
04.08.2006., 03:45
a jebga, dosadno mi je, ima manjak topica na koje mogu odgovarati u ovo doba :( :D
robybaggio
04.08.2006., 11:04
Daj ne prdite, Alo Alo je uvijek dobrodošao.
"You are probably wondering what I'm doing in this bucket of water at 4 in the morning..." :s
no_name2233
04.08.2006., 11:36
je allo allo je uvijek dobro doshao, meni je to jedna od najboljih humoristichnih serija ...
ali shto je previshe je previshe
shto oni misle da ljudima mogu uvaljivat iste serije non-stop!
ma koliko god one bile dobre, ne mozhete reprizirati, for god sake! muchke po 567578648709859859859 put
i alo alo po 765465654749874089850985 put!
zbog hrt-ovaca che nam se zgadit drage nam serije..
nechemo reprizu reprizine reprize!!
hochemo twin peaks i kinesku plazhu!!!!!
za te dvije serije ljudi moljakaju godinama
jeste gluhi HRT?
red dwarf o coece, rimmer i cat, jel to to? :D
no idea
04.08.2006., 14:05
red dwarf o coece, rimmer i cat, jel to to? :D
je, je :lux:
imam to na dvdovima :cool:
imao sam 10 godina kad sam to gledao :lux: :lux:
lovelight
04.08.2006., 16:55
ajme baš ti hvala! baš sam se pitala kad je da ne propustim...:cheer:
iLoveYouJay
04.08.2006., 17:28
To, bilo je i vrijeme, Allo Allo je ZAKON :s :s
I to što vi govorite nije točno, tj. da se ta serija non stop prikazuje - nisu je reprizirali ima....:rolleyes: :rolleyes:
Barem ima neka pozitivna strana a to je da su mi dosadile Mućke i više mi ih je dosta. :p
Constantine
04.08.2006., 17:32
Mah, da ne idem na posao, možda bi ih i pratio, ali ovako mi se ne da svaki dan ih snimati na VHS - u i onda utrošiti tri jedina sata vremena na tu seriju koju sam već dva puta gledao. Da bar ponove Stiže dr. Beching. :cerek:
Mah, da ne idem na posao, možda bi ih i pratio, ali ovako mi se ne da svaki dan ih snimati na VHS - u i onda utrošiti tri jedina sata vremena na tu seriju koju sam već dva puta gledao. Da bar ponove Stiže dr. Beching. :cerek:
Stže dr. Beching? :eek: :eek:
pa to je dosadna serija, ajde za crvenog patuljka se u potpunosti slažem se s obzirom da je super serija i da je bila tak davno da se jedva sjećam likova, a kaj se tiče Allo Allo, prošli put ih nisam baš gledal pa mi je drago kaj ponavljaju, ali poznavajući Hrt vjerojatno će opet ponavljat za godinu dana:rolleyes: :rolleyes:
Velorien
05.08.2006., 00:26
Ma dajte allo allo je prejebena serija, a koliko ja znam bila je samo 2 puta na tvu, jednom jos u doba stare juge a jednom prije bar 6-7 godina.
Nadam se da ce pustit svih 9. sezona koje cu ja naravno sve lijepo snimit
Crvenog patuljka. :s
i ja :amen:
Constantine
05.08.2006., 13:31
http://www.slibe.com/fullimage/1024266d-red-dwarv-bmp.bmp (http://www.slibe.com)
http://www.slibe.com/fullimage/4d8fe85c-RedDwarf_1-jpg.jpg (http://www.slibe.com)
http://www.slibe.com/fullimage/ff2cdf10-reddwgif-gif.gif (http://www.slibe.com)
Ma tko ih ne bi volio. :cerek:
zak fatalist
05.08.2006., 14:22
Ma dajte allo allo je prejebena serija, a koliko ja znam bila je samo 2 puta na tvu, jednom jos u doba stare juge a jednom prije bar 6-7 godina.
Bila je više puta, sigurno na državnoj jakodalekoviđenici + na lokalnim televizijama.
Jay&AmberFan
05.08.2006., 21:27
Super mi je ALLO, ALLO... gledati ću je i ovaj put, mada navijam i za reprizu " Crvenog Patuljka ".. a mogli bi i Milorda ponoviti...
s Mućkama su pretjerali..
tiger12
05.08.2006., 21:55
i ja :amen:
I ja za Red Dwarf-a! Pun pogodak bi HRT postigel repriziranjem M.A.S.H.-a i Red Dwarfa. Ajde, jedno su pogodili :)
Gianluca Vialli
05.08.2006., 23:07
Koliko se sjećam, legendarnu seriju "U autobusu" nisu niti jednom reprizirali...:ceka:
Aaaaaah U Autobusu to je bilo :s :s
Onaj smijeh je MIT :D
ma ima pregršt serija koje nisu reprizirali glavno da neke idu i po 3.,4..put već.
Dr Beeching... ummm ne.
Radije Zvonili ste milorde, nego Allo Allo.
je allo allo je uvijek dobro doshao, meni je to jedna od najboljih humoristichnih serija ...
ali shto je previshe je previshe
shto oni misle da ljudima mogu uvaljivat iste serije non-stop!
ma koliko god one bile dobre, ne mozhete reprizirati, for god sake! muchke po 567578648709859859859 put
i alo alo po 765465654749874089850985 put!
zbog hrt-ovaca che nam se zgadit drage nam serije..
nechemo reprizu reprizine reprize!!
hochemo twin peaks i kinesku plazhu!!!!!
za te dvije serije ljudi moljakaju godinama
jeste gluhi HRT?
Twin Peaks je boleština totalna, trebali bi to stavit ponovno.:)
Velorien
06.08.2006., 01:50
Ma daj bilo je na hrt max 2 puta i to u razmaku od koliko godina, a to sto je bilo na otv, ftv, vtv, ntv, srt, banja luka, a kanal, pop tv votevr ne racunam jer ionako 90% od tog ne hvatam ili je losa slika sto hocete :/
Ako je neko toliko zeljan crvenog patuljka nek si nabavi preko nekih alt. izvora, ja sam se zazelio i nabavio :)
Btw crveni patuljak je bio na hrtu vise od allo allo sto posto.
zak fatalist
06.08.2006., 02:03
Ma da, zapravo Allo Allo sada prikazuju premijerno :kava:
kinesku plazhu!!!!!
sjećam se samo imena. :D kad je to išlo, prije 1o godina?
i ne, ne pobogu ne, ne opet allo allo :visi:
Ma daj bilo je na hrt max 2 puta.
bio je više :). Minimalno 3.
Btw crveni patuljak je bio na hrtu vise od allo allo sto posto.
no f-ing way. :kava:
allo, allo :lux: :lux: :lux:
ovaj put ih stvarno želim odgledat kako spada :lux: :cerek:
iLoveYouJay
06.08.2006., 23:34
Allo Allo se uopće nije reprizirala koliko ja znam.....
pa što ako se jednom i reprizirala, za razliku od Mućkih s kojima su stvarno pretjerali, voljela bih je jednom pogledat kako treba......i naravno snimat. :)
zak fatalist
07.08.2006., 01:26
Allo Allo se uopće nije reprizirala koliko ja znam.....
Eh, dobro je rekao Dobriša Cesarić o znanju u onim legendarnim stihovima...
iLoveYouJay
07.08.2006., 13:00
:rofl: :rofl:
to je sve što imam za reć...:rolleyes:
~~~RI~~~
07.08.2006., 16:37
:s :s RED DWARF :s :s
:mama: :mama:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koji je dans datum???????????:mama::mama: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nije valjda prošo 9.8. moram opet gledat alo alo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ako je tamo 6., onda je jučer 7., a danas 8.8.(jao dva ista broja) :lol: :misli: ako je to točno baš krasno!! a sutra!!!!!!!!!! ah dobro je, ima boga!!:klap:
P.S. alo alo je zadnji put bila prije par god(kad i zvonili ste)!
Astrice
08.08.2006., 07:30
Koliko se sjećam, legendarnu seriju "U autobusu" nisu niti jednom reprizirali...:ceka:
Ma jesu al ne mogu se sjetiti kad.
marco's
08.08.2006., 17:05
jučer vidio najavu i pomislih: ne opet!!!
iLoveYouJay
08.08.2006., 17:25
a ja pomislih: Da! Opet! Tooooo........ :D
jedva čekam da ih sutra ponovno pogledam :lux: :lux: :cerek: :)
a ja pomislih: Da! Opet! Tooooo........ :D
slična je bila i moja reakcija :)
Ja obožavam i Mućke i Allo allo, s tim da Allo allo nisam gledao barem 10 godina, tako da se radujem i jedva čekam da počne. Mućke sam gledao sve u zadnjih par godina i pokupovao sam dvd-ove tako da mi sad nisu baš nešto napeti. Allo allo će biti dobro osvježenje za mene. :top:
nisam dosad pratio pa možda budem iznenađen
Vjerojatno ću snimati "Allo allo" na DVD sa satelita pa ako će netko htjeti kopije neka se javi na PM.
Znači digitalni HRT signal sa satelita i snimanje prvo na HDD/DVD snimač u full kvaliteti, a onda kopiranje na DVD (4-6 epizoda po DVD-u).
iLoveYouJay
09.08.2006., 13:52
ma nije.... :D :D
vanzemaljac92
09.08.2006., 20:52
jebena glupost
sad će :lux: :lux:
sad će :lux: :lux:
:kokice:
iako sam večeras na nekim scenama kolutao očima, moram priznati da sam se, na svoje čuđenje, čak i dosta puta nasmijao...makar sam te sve fore već vidio milijun puta...
možda ipak počnem pratiti Allo Allo...barem dok mi ne dosadi...
~~~RI~~~
10.08.2006., 14:13
ona fora s šibicama u prvoj epizodi me uvijek nasmije
prvi put sam gledala tu epizodu :s
šibice su zakon :D
yvonchi
10.08.2006., 17:37
ah, da, sibice...
ili ona fora sa starom i kahlicom za pisanje... famozno!!!!
iLoveYouJay
10.08.2006., 21:53
i kad je staru stresla struja............:rofl: :rofl:
~~~RI~~~
10.08.2006., 22:15
ili kad dođu oni "trgovci lukom" pa rene objašnjava Her Flicku "By the 3 in the mourning it sounds unbelieveable" (nisam točno napisao):top:
Constantine
10.08.2006., 22:17
A ono kada su imali problema protiv bika, a policajac i onaj kolega skinu hlače pošto nose crvene gaće. :lol: A bikovi zbog nekog razloga su agresivni na crvenu boju.
dr mladjo
10.08.2006., 22:21
A ono kada su imali problema protiv bika, a policajac i onaj kolega skinu hlače pošto nose crvene gaće. :lol: A bikovi zbog nekog razloga su agresivni na crvenu boju.u stvari bikovi ne prepoznaju crvenu boju.oni kao i psi gledaju crno bijeli svijet..bikovi napdaju zbog onih kretnji pri mahanju .
Constantine
10.08.2006., 22:24
u stvari bikovi ne prepoznaju crvenu boju.oni kao i psi gledaju crno bijeli svijet..bikovi napdaju zbog onih kretnji pri mahanju .
Kako onda gledaju Evil dead 2? :lol: :lol: :lol:
ljenjivac
10.08.2006., 22:26
allo, allo...:top: :s
iLoveYouJay
10.08.2006., 22:27
Ma najbolje je kad Edith pjeva..........
ima tako srcedrapajući glas....:rofl:
Constantine
10.08.2006., 22:29
A onaj završetak serije, kada se homokseksualac udao za onu tajnicu, a svi su se čudili toj vezi kao i sam homokseksualac. :D
-tanya-
10.08.2006., 22:38
meni je isto bas fora serija :top: bolje i njihove reprize nego ona roseanne i bračne vode po 500-ti put. hrt je još dobar naspram njih...
dr mladjo
10.08.2006., 22:39
A onaj završetak serije, kada se homokseksualac udao za onu tajnicu, a svi su se čudili toj vezi kao i sam homokseksualac. :D
ma nema do herr flicka i von Smallhausen..kad se ona tajnica helga zadere..ili pozdrav onog talijana..heil mussolini..
e talijan je najjači sa mussolinijem :s :s :s
dr mladjo
10.08.2006., 22:46
e talijan je najjači sa mussolinijem :s :s :s
Col. Kurt von Strohm:heil hitler!
Capt. Alberto Bertorelli:heil mussolini!
Col. Kurt von Strohm:tebi očito nije stalo do života..
tough_cookie
10.08.2006., 23:05
ma koji je ovo k...linac???? kaj nisu mogli staviti jos iza ponoci taj "allo allo", kaj ima valjda tako nepocudni sadrzaj :rolleyes:
mislim bas bez veze. ti urednici s tv nemaju veze sa rl.
bas sam :mad:
vegeta666
10.08.2006., 23:09
ma zesce govno jebem ga da ga jebem
ma zesce govno jebem ga da ga jebem
a tebi, kao veoma kulturnoj osobi zavidnog izražavanja, treba vjerovati :rolleyes:
rh4ps0dy
11.08.2006., 00:10
Capt. Alberto Bertorelli:heil mussolini!
Još to nekako izgovori "hajla Mussolini". :zubo: A nemojmo zaboraviti i ono njegovo "Whatta a mistakea to makea!" (vota mistejka to mejka) :D
vegeta666
11.08.2006., 00:16
a tebi, kao veoma kulturnoj osobi zavidnog izražavanja, treba vjerovati :rolleyes:
ajoj idiota,jok tebi treba vreovati
ajoj idiota,jok tebi treba vreovati
čuj, znam da je život 13-godišnjeg predpubertetskog djeteta izrazito težak, da ti se čini da te nitko ne primjećuje i da te mama ne razumije, no nije primjereno ovdje tražiti pažnju. za to su prilagođeni drugi podforumovi.
vegeta666
11.08.2006., 00:39
to je za tebe,kretenu glupi,bolje se vrati u misju rupu iz koje si izvirio
rossonero
11.08.2006., 01:10
nije ovo tak lose :)
(po prvi puta pratim, prije sam gledao svega par nastavaka i bio sam mali)
madona vit d big bubiz :s :s :s
iako sam večeras na nekim scenama kolutao očima, moram priznati da sam se, na svoje čuđenje, čak i dosta puta nasmijao...makar sam te sve fore već vidio milijun puta...
Vidiš to ti je to. Normalno da sve te fore već znamo napamet kad se nonstop ponavljaju... al jednostavno su neodoljive i ja se uvijek nasmijem. Po tome je "Allo Allo" poznat - po jednostavnom humoru - ko stvorenom za opuštanje!
Ja jedva čekam kad Rene počne s onim - "You stupid woman!"
I naravno officer Crabtree-a s njegovim tečnim "francuskim"...:D
yvonchi
11.08.2006., 09:54
Leclerc: " Oooh, it's Madonna with ... a big boobies!"
Rene: "I want you to make another one"
Leclerc: "Three big boobies?"
:rofl: :lux: :klap:
Constantine
11.08.2006., 21:33
ma nema do herr flicka i von Smallhausen..kad se ona tajnica helga zadere..ili pozdrav onog talijana..heil mussolini..
Je, Herr flick mi je najjači, :s :s Čak i mi imamo Herr flicka u politici... Sada se sjećam kada je ispitao onu staru babu pomoću čaja u kojem je bila jazavčeva pišalina ili što već, pa joj se nakoštriještila kosa. :lol:
madona vit d big bubiz :s :s :s
foln madona vit big bubiz! e, a prijevod mi je genijalan - Posrnula...! ja se tak odvaljujem smijat na to! ma Allo Allo je jedina humoristična serija čije mi reprize ne mogu dosadit! i sad sam prvi put gledao prvu epizodu! šibice!:D :D
e, a kad se počinju pojavljivat žandar, smallhausen i mimi?
Leclerc: " Oooh, it's Madonna with ... a big boobies!"
Rene: "I want you to make another one"
Leclerc: "Three big boobies?"
:rofl: :lux: :klap:
uz scenu sa šibicama, dosad najluđa fora............... :s :s
zak fatalist
12.08.2006., 18:53
Jedna stvar im se izvanredno poklopila: tip koji igra homoseksualca zove se Guy Siner. Samo dodajte jedno n u prezime i prevedite sve zajedno... Pa neka kažu da to nije utjecalo da ga odaberu :rofl:
Constantine
12.08.2006., 18:55
Jedna stvar im se izvanredno poklopila: tip koji igra homoseksualca zove se Guy Siner. Samo dodajte jedno n u prezime i prevedite sve zajedno... Pa neka kažu da to nije utjecalo da ga odaberu :rofl:
Sinner? griješnik? :misli:
tough_cookie
12.08.2006., 21:56
ej ljudi jel zna netko jel ovo sto gledamo veceras repriza prve epizode ili idemo dalje?
ej ljudi jel zna netko jel ovo sto gledamo veceras repriza prve epizode ili idemo dalje?
molim? zašto bi uopće išla repriza prve epizode? išla je četvrta, normalno po redu.
"Allo, allo" mi je najdraža humorističan serija bila i ostala. I drago mi je što je repriziraju jer nikada nisam uspjela pogledati zadnje epizode :eek:
mene doslovce skida u gaće činjenica da se njemačkom pukovniku i satniku u jeku ruske ofenzive šivaju uniforme u Londonu u krojačnici "Salomon & Klein". da su znali, mogli su još naručiti extra par košulja! :rofl:
e da, i onda na to saznanje Helga izvali: "Oy-vay*!" pa se slatko nasmije i doda: "Whatever that means."
* skraćeno od oy vay iz mir, poznate i često upotrebljavane židovske poštapalice koja otkriva cijelu plejadu osjećaja, od duboke boli, preko suosjećanja pa do ekvivalenta slovenskoj: 300 hudičev!
tough_cookie
13.08.2006., 16:39
molim? zašto bi uopće išla repriza prve epizode? išla je četvrta, normalno po redu.
sori al netko je ovdje na pocetku rekao da ce ici pon-pet pa kad sam vidjela da je jucer na programu isto bio allo allo onda sam isla na hrt.hr ali tamo nije pisalo koja ce epizoda po redu ici nego su samo dali opcenito o seriji. pa sam mislila da mozda kane subotom reprizirat ono sto je islo prek tjedna il kajavecznam :w
rocco-spalato
13.08.2006., 20:06
ma serija je jebeno dobra, predobra. jedna od rijetkih koje mi ne dosadjuju
ne dosađuju ti? a ja mislim da bi stvarno trebali poraditi na originalnosti..........
ne dosađuju ti? a ja mislim da bi stvarno trebali poraditi na originalnosti..........
da. i to baš sada, 15-godina nakon prestanka snimanja :raspa:
ok, my bad................ ispravak: mislim da su trebali poradit na originalnosti............ :brukica:
rossonero
15.08.2006., 00:05
gledam ovo po prvi puta, i uzivam :jumping:
neznam zasto to nisam prije gledao
Fallen Madonna with the big boobies :lol:
Constantine
15.08.2006., 13:43
Hitler je imao samo jedan testis.... A sada svi sa mnom. :D :gitara:
Officer Crabtree: Good Moaning.
Gen. Von Klinkerhoffen: Heil Hitler!
Officer Crabtree: Hole Hotler!
SETRA Samoborček
15.08.2006., 16:09
Da se neko nebi zeznuo, nakon jučerašnje epizode u 21.20 današnja je u 00.15
Inače, jučerašnja epizoda je bila urnebesna, najbolja do sada (nisam gledao prve 2, zaboravio :mad: )
zadnja scena danas :lol:
herr flick i helga špijuniraju u grmlju, lijes eksplodira. iznenađenu helgu zatrpa zemlja, flick je samo pogleda i smrknuta lica ozbiljnim glasom kaže "i find this very amusing!". sekundu kasnije i njega zatrpa zemlja, samo podigne obrve i bez ikakve promjene na licu kaže "i don't find this amusing!", dok helga skrene pogled u stranu i umalo ne pukne od smijeha :D
http://img102.imageshack.us/img102/9431/flickhelga1ix5.jpg :cerek:
scripta elegans fe
25.08.2006., 16:59
e ppl... zasto nema danas alo alo?
a sutra normalno ide? :D
danas nema?
super, i tako nisam doma... :)
mislim da ide pon-čet.... :misli:
ugl, tkao nešto je bilo, znam da ili alo, alo ili zakon i red ne idu sve dane u tjednu ... :misli:
SETRA Samoborček
25.08.2006., 17:48
Danas nema(?!?), ali ima sutra (???!?) :)
mislim da ide pon-čet.... :misli:
ugl, tkao nešto je bilo, znam da ili alo, alo ili zakon i red ne idu sve dane u tjednu ... :misli:
'Allo 'Allo je išao i ide sve dane osim nedjelje. danas su ga vjerojatno izbacili zbog utakmice, čini mi se da je nešto takvo ubačeno oko 20/21h...
Lady Arwen
25.08.2006., 19:13
danas je utakmica, a poslije serija (jezero tajni), pa da sve to ne bi predugo trajalo danas su maknuli allo allo. inace, serija je fenomenalna. koliko sam ju god puta gledala uvijek se dobro nasmijem.
scripta elegans fe
25.08.2006., 20:23
aaaaaa.. ok.. nego.. kad ce vec jednom doc ona mimi? :rofl:
http://img520.imageshack.us/img520/9656/mimiwj1.jpg
:s :s :s :s
Jay&AmberFan
25.08.2006., 20:25
aaaaaa.. ok.. nego.. kad ce vec jednom doc ona mimi? :rofl:
http://img520.imageshack.us/img520/9656/mimiwj1.jpg
:s :s :s :s
Mislim da Mimi LaBonque dolazi u 4. sezoni. Čekajte, prvo moramo otpratiti Mariju poštom :rofl:
Kad sam prvi put gledao Allo, allo pucao sam od smijeha i nisam mogao dočekat iduću epizodu.
Nekoliko godina kasnije reprizirala se. Smijao sam se, ali ne previše.
Sada je nemogu gledati niti na silu.Dobro je netko napisao,
pogledaš tri epizode i to je to, dalje se sve ponavlja.
Valjda to ide s godinama.
Moj maleni gleda isti crtani 3 puta na dan 10 dana za redom, i svaki put mu je
super.
SETRA Samoborček
17.09.2006., 13:39
Jel prati to još ko osim mene?
Šteta kaj su otišli kepten ''Klap'' i Maria :cerek: , al šta je tu je :)
Stalno su neke tekme pa nije allo allo svaki dan :/
Idući tjedan bi trebalo bit OK, bar po phazeru:
pon-pet u 20:05
u subotu je tekma
ma nisam gledala duuugo, ne sviđa mi se termin, da je bar sat vremena kasnije... ma meni su :cerek: , jest da se ponavljaju, ali mi ipak nekako ne mogu dosadit :cerek:
evo, ja gledam obavezno svaku epizodu. ako slučajno ne mogu, snimim je pa pogledam kasnije :cerek:
I'm a great fan! What a mistakea to makea... Gleadam možda već peti puta ali nemogu mi dosadit te njihove fore...koje aludiraju na seksualne stvari. Jednostavan i odličan humor. :top:
Aha. :)
Iako se fore ponavljaju u svakoj epizodi, glumačka ekipa je toliko raspoložena da se jednostavno moram nasmijati svaki put.
Constantine
17.09.2006., 20:56
I ja ga također pratim. :s :s Bez obzira na promjene termina.
E, što je za onim DVD - om? Mislim, na jednom DVD - u su dvije epizode? Je li to neka njihova prijevara da zarade ili nikako ne mogu stati na jedan dvd više epizoda?
SETRA Samoborček
17.09.2006., 21:49
Kaj sutra izlazi 1. dvd? Jel 1. free ili 29kn (+6)?
Ovisi u kojoj kvaliteti, a valjda se i radi o single layer dvd-ima
Rock Star
17.09.2006., 23:07
Meni je to dost bez veze serija. Previše ponavljanja, predvidljivih replika, scenografija potpuno neuvjerljiva. Kad je to išlo prvi put i bila sam manja, bilo mi je baš smiješno, ali sad... Skoro pa nimalo. Al ok serija ak se stavi u komparaciju s ostalim britanskim serijama jer mi generalno british humor ne sjeda. Vrhunac lošnosti mi je Crna guja. Fuj. Baš fuj.
Kaj sutra izlazi 1. dvd? Jel 1. free ili 29kn (+6)?
je, prvi dvd je free :D
SETRA Samoborček
18.09.2006., 00:17
A neznam, pitat, od nekud mi je ostala u pamćenju šema da je 1. free, a onda ostali po 29kn, oš neš.
SETRA Samoborček
18.09.2006., 12:18
Danas je 1. DVD free, 2 epizode. Kolko će to onda na kraju bit DVD-a? Više mi se isplati uzet flat od T-Coma i skinut s neta
Constantine
18.09.2006., 12:25
Danas je 1. DVD free, 2 epizode. Kolko će to onda na kraju bit DVD-a? Više mi se isplati uzet flat od T-Coma i skinut s neta
Ili kupiti od nekoga tko ima divix izdanja. Evo, pogledao sam, titlovi su preglomazni i malo kasne, a kvaliteta slike baš i nije nešto. A možda se varam, ali čini mi se da to nisu prve epizode, već su se dočepali one slike sa dudama koje je krivotvoritelj napravio? :misli: Epizoda piše Britanci dolaze i prva epizoda prve sezone u kojem slažu kamin da sakriju tu sliku.
robybaggio
18.09.2006., 12:31
Serija ima oko 85 epizoda. 2 epizode po DVD-u? You do the math...
dobila sam 1.dvd :lux:
hm, tako će me natjerat da ih kupujem i dalje :mad: :D
ali imam prvu epizodu sa onim šibicama :lux:
rossonero
18.09.2006., 23:29
Neznam bas da ce oni to rasprodat, osim ak ne stave vise epizoda po DVDu(mucke su nekad imale cak i 4 epizode po DVDu).
Roby kaze da imam oko 85 epizoda, ak ce ostat 2 epizode po DVDu, znaci 42, 43 DVDa x 29 kn = :rolleyes:
ovisnica
19.09.2006., 00:07
da, malo su mutavo to sredili s dvd-ima, danas sam odmah u rano jutro nadobudno otrčala na kiosk po dvd :D volim besplatne stvari :zubo:
SETRA Samoborček
19.09.2006., 01:00
Jel bar ti za 30kn dolaze u poštenim kutijama s svim sranjima?
robybaggio
19.09.2006., 01:20
Jel bar ti za 30kn dolaze u poštenim kutijama s svim sranjima?
Mislim da svi moraju shvatiti par stvari. Originalni DVD-i britanskih i američkih serija koštaju koliko i originalni filmovi, 150-200 kuna po DVD-u. Nešto što bi trebalo biti to, ali ide po 29 kuna uz novine - nije to. Onoliko koliko si platio, toliko i dobiješ.
chemical brother
19.09.2006., 07:48
Navodno će ukupno biti 13 dvd-ova. Koliko sezona, u kakvim omotima i koliko epizoda po dvdu - vidjet ćemo... :cool:
hasselbaink
19.09.2006., 07:56
Mislim da svi moraju shvatiti par stvari. Originalni DVD-i britanskih i američkih serija koštaju koliko i originalni filmovi, 150-200 kuna po DVD-u. Nešto što bi trebalo biti to, ali ide po 29 kuna uz novine - nije to. Onoliko koliko si platio, toliko i dobiješ.
da, ali na jednom original DVD-u ne budu dvije epizode, uglavnom idu sezone u kompletu, sa poprilicno visokom cijenom.
a ne vidim razloga zasto ove "kiosk" verzije Alo Alo od 29,90 nebi bile iste kao mucke i fawlty towers po pitanju kutije, pa i broja epizoda.
ja sam nesto nacuo da ce se raditi o 27 DVD-a...
Meni jednostavno nije suđeno da pogledam ovu nenadjebivu seriju do kraja :mad:
Koliko sam već puta pogledala ove prve sezone, a nikada kraj nisam dočekala? :bicedobro:
Ovoga puta je razlog mom neuspjehu vlastiti otac koji je ovisnik o Big Brotheru. Sad ima da mi kupi sve te CD-ove iz Jutarnjega :D
SETRA Samoborček
20.09.2006., 00:30
Ovaj DVD s 2 epizode ima nekih 2.5 GB, a stane 4 GB, dakle, ima mjesta za još 1 sigurno, a možda i 2.
SETRA Samoborček
21.09.2006., 20:27
Najbolja epizoda do sada :lol::rofl::lol::rofl:
Doctor Sammy
22.09.2006., 13:18
U današnjem Jutarnjem je reklama u kojoj se kaže da u ponedjeljak izlazi drugi DVD s 4 epizode na njemu!:top:
Constantine
22.09.2006., 13:20
Je, iznos za sve te DVD - e bi trebao biti negdje manje od 600 kn.
rossonero
24.09.2006., 00:24
Najbolja epizoda do sada :lol::rofl::lol::rofl:
O cem se radilo? :D
SETRA Samoborček
25.09.2006., 19:31
Lažno vjenčanje :D
Evo današnji DVD je došo u poštenoj kutiji :D
4_8_15_16_23_42
25.09.2006., 19:48
Ljudi....kak se priča po ostalim forumima na 13 dvd-a izaći će 52 epizode....iako se nadam da je to netočna informacija! To bi bilo točno 5 sezona sa pilotom i 2 speciala. Bit će mi žao ako je to točno jer je ipak meni allo allo naj naj humoristićna serija svih vremena!
BTW. Sutra ili prekosutra ide genijalna epizoda sa fotoaparatom skrivenim u Reneovoj pregači.....:s
tough_cookie
25.09.2006., 21:23
btw, ovi KRETENSKI GLUPI IDIOTI s hrt-a stavili nocas allo allo u ponoc :mad: :mad: :mad:
bianconeri
25.09.2006., 21:38
btw, ovi KRETENSKI GLUPI IDIOTI s hrt-a stavili nocas allo allo u ponoc :mad: :mad: :mad:
bilo je oko 17 h
tough_cookie
25.09.2006., 22:06
bilo je oko 17 h
no, to je stvarno puno bolje ... :kava: :rolleyes:
Ljudi....kak se priča po ostalim forumima na 13 dvd-a izaći će 52 epizode....iako se nadam da je to netočna informacija! To bi bilo točno 5 sezona sa pilotom i 2 speciala. Bit će mi žao ako je to točno jer je ipak meni allo allo naj naj humoristićna serija svih vremena!
Navodno nisu do kraja ni originalno izdane na DVD-u, ide sezona po sezona...
tough_cookie
02.10.2006., 20:08
dolje glupi hrt :flop: :mad:
nije dosta da su stavili allo allo u ta dva nemoguca termina (5 popodne i repriza u ponoc :rolleyes: ), sad vise nema ni reprize.
odite kvragu, budaletine!!!!!! :E
evo vam : prst :
Blackadder
02.10.2006., 20:14
nije dosta da su stavili allo allo u ta dva nemoguca termina (5 popodne i repriza u ponoc :rolleyes: ), sad vise nema ni reprize.
evo vam : prst :E, sad vidite kako je bilo nama koji volimo Star Trek.
evo vam : prst :
blah, rikla sam kad sam to skužila :mad:
4_8_15_16_23_42
03.10.2006., 10:21
Je i ja sam popi*dio kad sam vidio da nema reprize; tim više kaj sam seriju snimao jučer nisam bio popodne doma i reko neću timer stavljat ionako ima reprize......! :-(
Glavno da mućke repriziraju koje su već 100 puta reprizirali...! :mad:
Constantine
03.10.2006., 10:23
Je i ja sam popi*dio kad sam vidio da nema reprize; tim više kaj sam seriju snimao jučer nisam bio popodne doma i reko neću timer stavljat ionako ima reprize......! :-(
Glavno da mućke repriziraju koje su već 100 puta reprizirali...! :mad:
Je, a Crvenog patuljka više uopće ne ponavljaju... :tuzni:
4_8_15_16_23_42
03.10.2006., 13:27
Jel tko dobio/našao igdje kakav odgovor o koliko se TOČNO epizoda radi kad pričamo o seriji dvda 'allo 'allo jer je meni ovakva kombinacija kakva se sada opisuje malo zbunjujuća i bedasta:
Ako će to i dalje biti po 4 epizode po dvd-u - to će ukupno bit 50 epizoda što znaći da će završiti sa epizodama negdje pri kraju 5. sezone (neće biti ni cijela 5. sezona), a ako stave ovaj special samo na 1 dvd (ako uopće izađe taj special) onda će završit s izdavanjem epizoda negdje na početku druge polovice 5. sezone kaj meni totalno glupo zvući!
Ukratko....znaći to je 1*2 + 12*4 = 50 epizoda ili 1*2 + 1*1 + 11*4 = 47 epizoda (ako izdvojimo special na poseban dvd) dok zbroj svih epizoda prvih 5 sezona zajedno sa christmas specialom iznosi 52, a ako skroz izbacimo special, dobit ćemo 1*2 + 12*4 = 50 epizoda s čime opet jedna epka 5. sezone fali!
Nekako se nadam da će se lista koja je s unutarnje strane kutije pomaknuti kad dođemo do 13. dvd-a i da će stvarno izdat sve epizode, al ja nigdje nisam takvu informaciju našao, a pisao sam mail i jutarnjem - bez odgovora, pa........:confused:
4_8_15_16_23_42
08.10.2006., 13:30
I guess....nitko ne zna odgovor na moje pitanje :-(
4_8_15_16_23_42
11.10.2006., 15:08
Ovaj četvrti dvd je završio scenom gdje poluti odlute bolunom sašivonim ud goća; što znaći da bi trebao sad slijediti onaj Christmas Special kojeg nisu na HTV prikazali pa da vidimo kako će i dal će to stavit na dvd (valjda neće biti samo ta epizoda na dvd-u :-(
Evo episode guida svih epizoda:
http://www.coldcut.com/video/aa/episodeguide.html
Xenoborg
16.10.2006., 09:23
Eto, sad ćemo dobit 3 epizode. A ni na britanskom tržištu nije izašlo više od 5 sezona na DVDu, čak ni cijela peta, tako da ćemo i mi vrlo vjerojatno stat tu negdje.
4_8_15_16_23_42
16.10.2006., 13:42
Eto, sad ćemo dobit 3 epizode. A ni na britanskom tržištu nije izašlo više od 5 sezona na DVDu, čak ni cijela peta, tako da ćemo i mi vrlo vjerojatno stat tu negdje.
Nisam kupio (još), ali predpostavljam da se radi o samo 3 epizode jer su gore stavili special koji traje kao 2 normalne epke!?
Budući da u onoliko epiizoda koliko stane na tih 13 dvd-a više nema nijednog speciala, predpostavit ću da će sad dalje nastaviti opet sa po 4 epizode po dvd-u, po ćemu bi to ukupno bilo 49 epizoda, odnosno da bi cijela 5. sezona bila cjelokupna falilo bi još 4 epizode iliti upravo onoliko koliko stavljaju na dvd :(
Treba i BBC i JUTARNJI dobro:tuctuc: a poslije toga :mikroval: ....pa tko izdaje takvu nepotpunu seriju dvd-a di čak ni sezonu koju počnu izdavat ne puste do kraja? :mad:
Nekako se još uvijek nadam da će se onaj popis sa unutarnje strane kutije pomaknut kada dođemo do 13. dvd-a :cry:
Jel ima na ovom sad DVD-u specijal koji nije bio na našoj televiziji ili ne?
SETRA Samoborček
17.10.2006., 19:45
Ima, The Gateau From The Chateau
4_8_15_16_23_42
23.10.2006., 22:25
:mad: Opet samo 3 epizode na dvd-u :mad:
Koje su sad to kombinacije? Još samo 7 dvd-a, odnosno ako nastave sa samo po 3 epizode - 21 epizoda, znači sveukupno 41 epizoda (niti pola cjelokupne serije!)
Iako su ove epizode kaj su na ovom 6.dvd-u opet nešto duže od 30 minuta pa je možda to razlog da su opet stavili samo 3 epizode!?
Svejedno, još jedan:flop: jutarnjem i bbc-u! Neka si navuku:brukica: na glave za drugo ni nisu, ako na tome ostane!
SETRA Samoborček
30.10.2006., 19:54
Opet 3 epizode :2up:
SETRA Samoborček
31.10.2006., 20:46
Jel zna neko neki sajt s kojeg bi mogo skinut allo allo epizodu današnju jer mi nije snimilo :( :mad:
Ima samo na poljskom ovo kaj sam našel
SETRA Samoborček
07.11.2006., 19:45
:lol: Geering, a baš mi je nedostajao :)
šta, vratio se? jeeej, jedva čekam vikend da pogledam :klap:
Constantine
07.11.2006., 20:02
Je, i meni. Bio je sjajan. :cerek:
hasselbaink
07.11.2006., 21:12
klop!
hans je zakon. kako se zaboravi pa pocne pricati o mocnoj njemackoj avijaciji koja bombardira london :lol:
SETRA Samoborček
13.11.2006., 22:00
Danas 5 epizoda, i to valjda:
5.1 The Rescue of Frau Kinkenrotten
5.2 Eyes of the Potato
5.3 Criminal Developments
5.4 Return of the Paintings
5.5 Enter Denise
Još sljede 4 DVD-a (oko 16 epizoda) i to bi došlo do
5.19 Christmas Puddings
hm
SETRA Samoborček
21.11.2006., 22:26
Opet 5, i to:
5.6 Wedding Plans
5.7 Post-Matrimonial Depression
5.8 The Long-Distance Duck
5.9 The Generals' Conference
5.10 Michelle's Secret Love
Mogli bi oni doci i do kraja 5. sezone, ali dalje ne :(
BigBoss
23.11.2006., 09:12
Ja sam se trgo od smijeha kad je Hans uletio u churchillov ured (u 7 sezoni kad su rene i edith isli u london pa su ga sreli) i zadero se "Tler!". U ovom (http://www.youtube.com/watch?v=tuePFhpIXSs) videu se vidi Sam Kelly (Hans) prije nekoliko godina i jos neki.
Demonique
23.11.2006., 11:13
Herr Flick i Gruber su zakon! :top: :cerek:
SETRA Samoborček
29.11.2006., 20:25
11. DVD
5 epizoda
5.11 The British Invasion
5.12 Parade of Prams
5.13 The Bank Job
5.14 Communists in the Cupboard
5.15 Forged Francs & Fishsellers
~~~RI~~~
30.11.2006., 20:35
gledao sam Allo Allo bar 3-4 puta skoro sve epizode i ovaj novi Herr Flick me uvijek razočara
gledao sam Allo Allo bar 3-4 puta skoro sve epizode i ovaj novi Herr Flick me uvijek razočara
također :tuzni:
kao velika obožavateljica originalnog lika, uvijek kao da se pomalo nadam da se to neće dogoditi, pa se onda razočaram :zubo:
jel netko zna zašto je uopće originalni glumac nestao iz serije?
:s http://www.panoramainternetu.pl/articles/393902/FLICK.jpg
4_8_15_16_23_42
05.12.2006., 20:59
I još samo jedan DVD:cry: ...još uvijek se nadam da će nastavit i sa te zadnje preostale 33 epizode, ili ako ne to da bar stave na ovaj zadnji DVD 6 epizoda da 5.sezona bude kompletna.
Constantine
05.12.2006., 21:25
je, niti meni se ne dopada ovaj novi koji ga je zamijenio. A na imbd - u nema ništa o tome...
4_8_15_16_23_42
08.12.2006., 07:39
Sinoć završilo na HTV-u. :tuzni:
~~~RI~~~
08.12.2006., 11:21
Sinoć završilo na HTV-u. :tuzni:ova zadnja epizoda mi je jedna od najboljih.:s
Constantine
08.12.2006., 11:25
ova zadnja epizoda mi je jedna od najboljih.:s
A tek završetak. :s :rofl:
4_8_15_16_23_42
11.12.2006., 16:59
Jel tko pokupio danas ovaj zadnj DVD? Koliko ima epizoda gore? Ima li u kutiji kakvih naznaka da možemo uskoro očekivati i preostale epizode?
SETRA Samoborček
12.12.2006., 13:18
Evo danas 6 epizoda, i to:
5.21 All Aboard
5.22 The Geneva Express
5.23 Enigma
5.24 Renewing the Vows
5.25 The Big Flush
5.26 Enigma's End
To je onda cijela 5. sezona
That's all folks...
Nutra još piše da ako je neko propustio koji DVD da se može naručit...
SamoMaloSebe
12.12.2006., 13:37
I mene muči kaj onda dalje? Koliko uopće još ima od ovih objavljenih na DVDu do kraja?
4_8_15_16_23_42
12.12.2006., 13:42
Ne znam ti 100% točno sad napamet, al negdje oko 30-tak epizoda. Negdje sam tu post-ao link stranice sa popisom epizoda, pa si izbroji koliko točno fali do kraja.
sivonja
05.01.2007., 10:40
Daklem, ovi DVD-i, malo sam se kasno uključio u skupljanje, tako da imam od 3 do 13, fale mi dva s početka. Ima li tko voljan posuditi / prodati 1 i 2, u Zagrebu, na PM.
sivonja
11.01.2007., 18:57
Nabavio sam broj 1, hajde sad ima li tko broj 2?
Danas u 24:
"Opet snimaju "Allo,allo!"
Snimanje nove epizode kultne serije "Allo,allo!" počet će 22.ožujka u prostorima Granada Studiosa u Manchesteru, potvrdio je BBC. Gorden Kaye, koji glumi Renea, vlasnika kafića, snimit će u cijelosti svoju ulogu u epizodi. Njegova supruga u seriji, Edith, glumica Carmen Silvera, umrla je 2002., u 80. godini. Richard Marner, koji je igrao pukovnika Von Strohma, umro je 2004. godine. Oni, odnosno scene koje su snimili, a nisu prikazane, također će biti dio te posljedenje, dugoočekivane epizode. Serija koja je bila hit u Engleskoj i u Europi i koja se prikazivala od 1982. do 1992. godine, novom epizodom želi podsjetiti na glumce kojih više nema. Film s originalnom postavom bit će prikazan početkom ljeta ove godine."
vidjet ćemo na što će to ličiti... dodajmo da, osim već navedenih, više nema ni glumaca koji su glumili pogrebnika alfonsea, klinkerhoffena, fanny, leclerca...
Constantine
11.03.2007., 11:18
Baš i nema smisla snimati novi nastavak bez tih glumaca. :tuzni:
Maj.Tom
11.03.2007., 13:26
Najveca kvaliteta ove serije je niska osebujnih likova, to jos nigdje nije ponovljeno. Obicno serija ima 3-4 kvalitetna lika, Allo Allo ima 20 :)
Od starih likova mi najvise fali Leclerc. Ona fora kad skine lazni veliki bijeli brk a ispod ima isti takav pravi brk samo manji i onda poznata recenica:
"It is I, Leclerc!" :rofl:
Ili Crabtree:-"Oko noge mi je omotan mater i po fitilja a u gacama mi visi detonator."
-" Imam plin za brijeg." :rofl:
hrt čini se počeo RTL-ovu politiku, nakon samo šest mjeseci, ponovno puštaju Allo Allo. nije da ne volim seriju, baš suprotno, među dražima mi je, no ove reprize neću gledati. ionako imam cijelu seriju na DVD-ovima :zubo:
za one koji ipak još imaju volje:
po dvije epizode, HRT2 18:50 :)
Crimson Petal
22.06.2007., 21:57
za razliku od rtl-a, ovi bar puste u reprizi neku postenu seriju [citaj: allo allo i oz :Slin:]. to sigurno zasluzuje :top: :top: . :D
A znate kad idu reprize sad, u 5,30 ujutro?? Helouuuuuu...
Iako volim 'Allo'Allo stvrno su dopizdili s repriziranjima pa i ne gleda ovaj put...za jedno 5 godina će me uvatit želja pa ću opet gledat
Swedish
25.06.2007., 16:11
Dans u "Dirty Dozen" glumio Richard Marner(von Sthrom),mala uloga,njemacki strazar. odma sam ga skuzio
to je genijalna serija!!! ne sjecam se samo kako zavrsava? moze neko reci? to ionako nece biti spoiler!
~~~RI~~~
25.06.2007., 23:13
Gruber se oženi za Helgu a Von Strom im je vozač. Rene napokon pobjegne s Yvette u njihovom autu ukratko. naravno to se dogodi puno godina nakon rata
Yebiga ja sam iskupovao sve one koje su se prodavale u Jutarnjem listu,ali tu nije prikazana cjelo sezona.
Allo allo je super serija.Ma jedna od najboljih.Nema što je britanski humor. ALI OPET REPRIZA.GLAVA ME BOLI OD REPRIZA. :mad:
A znate kad idu reprize sad, u 5,30 ujutro?? Helouuuuuu...
Izvrsno :top: :D
Konačno nešto za razbibrigu prije posla. :D
Ne smeta mi što repriziraju, uvijek mi je drago vidjeti sve one likove, ali da su mogli staviti neku drugu britansku humorističnu seriju, mogli su. Allo allo je bio i prošlo ljeto pa barem da naprave pauzu od 2 godine. :D
Il Bestione
03.07.2007., 20:09
Flick z Gestapo :s :s :s
Nek repriziraju nebi se zalio ni da nekad daju allo allo maraton :zubo:
cosanostra
03.07.2007., 20:37
Flick z Gestapo :s :s :s
Rijetko kad gledam A,a... al ovaj tip mi je fenomenalan...:rofl:
Super, opet su počeli... zakon!
Zis is gestapo sosiđ! No one will eat it!
Herr flick je zakon! A fora mi je i Gruber i onaj Hans je blesav - KLAP!
camundongo
04.07.2007., 15:03
Helga ;)
TomislavXP
04.07.2007., 15:23
nije klap nego TLER! jer je izgovorao sam kraj od haj hiTLER!
powerful gestapo binoculars :s
Morgane Zephyr
04.07.2007., 21:01
Allo Allo je zakon! ('ko se slaže za osnivanje kulta? :D
Jeste skužili Reneovu 'udubinu' na čelu u kasnijim epizodama? Čula sam da je glumac imal neku nesreću i zamalo poginul...
Jeste skužili Reneovu 'udubinu' na čelu u kasnijim epizodama? Čula sam da je glumac imal neku nesreću i zamalo poginul...
je, imao je tešku prometnu nesreću 1990. godine...
sa wikipedie: Kaye suffered serious head injuries in a car accident during the Burns' Day storm of January 1990. Although he cannot remember any details of the incident, he still has a scar on his forehead from a piece of wooden advertising hoarding that smashed through the car windscreen.
Il Bestione
06.07.2007., 20:25
Hope knickers will hold :s
danas su dobri bili :rofl:
powerful gestapo binoculars :s
HAHA! :D :D :top:
Super su mi stvarno.:top:
Lindsay Lohan
07.07.2007., 15:55
Baš je super...To je NAJBOLJA SERIJA...
Herr Flick je baš dobar...hehe....A ni Helga ne zaostaje...
Heil Hitler!!!
Madame Hooch
07.07.2007., 16:00
nego, nazovem ja neki dan kolegicu Nizozemku koja radi u Francuskoj, i s obzirom da znam da vidi moj broj na displayu ...velim ja "It is I, Leclerque, just a simple onion seller!" ...i ona se počne odvaljivat od smijeha , a na to mi objasni da u NL isto ko i kod nas, "Allo, Allo!" ima kultni status i svi znaju napamet neke dijaloge i koriste se nekim proljevima ko poštapalicama ...ali !!!!:eek: ekipa u Francuskoj nema pojma o čemu se radi, jer ta serija tamo nikad nije išla ! :o
matteya
07.07.2007., 17:05
Najbolje mi je ono "You stupid woman!" :lol: :lol:
angel_player
07.07.2007., 23:25
najjaca: "It is I, Leclerque" (pogotovo u kasnijim epizodama)
TomislavXP
08.07.2007., 10:19
da, da... dok naočale diže
:LOL:
BundyBoy
08.07.2007., 11:20
Najbolje mi je ono "You stupid woman!" :lol: :lol:
to je i mene jebeno :rofl: :rofl:
maria je totalno kjut :cerek:
TomislavXP
08.07.2007., 21:22
da, dok pljuje u facu! :rofl:
preslatka...
~~~RI~~~
09.07.2007., 02:57
Von Smallhausen je najjači s onim mirnim glasom "come with me" s dracula smješkom na licu
napoleon-b.
09.07.2007., 15:19
u početku su super, ali poslije su :hrk: :zzz:
dr. Killpatient
09.07.2007., 19:19
-javlja se na telefon-
-Flick z gestapo! (jebeš gestapo)
-mumljanje s druge strane-
-Flick of z gestapo!! :zubo:
Good Moaning!
Outside your coffee was this bunch of diffodils and doasies.
Pinned to them is a nitt!
Pardon me if I love you, but I have my dirty to do!
zna se ko je to, ne? :)
istina, Maria je dobra, glupa je ona plava niska kaj dojde poslje
lako sta je glupa i niska, grda je ko noc
TomislavXP
09.07.2007., 21:02
-javlja se na telefon-
-Flick z gestapo! (jebeš gestapo)
-mumljanje s druge strane-
-Flick of z gestapo!! :zubo:
u kojoj je to epizodi???? Na to se uvijek odvalim :s :s :rofl:
Madame Hooch
09.07.2007., 21:05
u kojoj je to epizodi???? Na to se uvijek odvalim :s :s :rofl:
to ti je ona epizoda (jedna od kasnijih, već je i el capitano bertorelli u igri) kad herr flick i fon smolhausen postave teglu s narcisama u kojima je mikrofon na stol od pukovnika, a svaki put kad se mikrofon/narcisa okreću čuje se škripanje :lol:
kachunchica
09.07.2007., 23:13
Mene najvishe zabavlja poručnik Crabtree:cerek: http://members.chello.nl/~h.vogels1/images/avatars/80x80/allo/crabtree01.jpg
A da! I Gruberchich:cerek:
:D
Ajme Crabtree je tako simpatičan. :cerek:
Odlična mi je fora kad se u jednoj epizodi pojavi njegova draga :cerek: pa onda oboje počnu gugutat na "tečnom francuskom". :rofl:
PANDUR JE ZAKON!!!!
Good mouning!
zasto ga nije bilo jucer:confused: :confused:
PANDUR JE ZAKON!!!!
Good mouning!
good moaning :mig:
zasto ga nije bilo jucer:confused: :confused:
to se i ja pitam, bila je repriza nekog tamo žnj filma :mad:
da, vanity fair, ultimate chick flick :rigo:
Il Bestione
10.09.2007., 19:51
You stupid woman! :rofl: :rofl:
tomektomek
11.01.2008., 17:38
szukalem i znalazlem
tomektomek
11.01.2008., 17:44
szukalem i znalazlem
innuendo
11.01.2008., 18:17
Definitivno najbolja serija svih vremena:lol::lol::lol::lol:
lisn mi kerfuli aj vi saj ju onli vanc
Crimson Petal
11.01.2008., 20:59
lisn mi kerfuli aj vi saj ju onli vanc
:rolleyes: ne, nego: lisn veri kerfuli, aj šal sej dis onli vans. :p
yamadado
11.03.2008., 08:51
ima li tko linkove na torrente od kud mogu skinut sve epizode?
nasao sam jedan mrtvi link na sezone 1-4, za sada sam nasao dobar samo od 5 sezone...
Xenoborg
13.03.2008., 15:39
Naši su dobri prijatelji iz Blica nastavili s izdavanjem Allo Alloa, danas sam kupio 14. DVD. Šesta sezona, cijena ista, to je okej.
Loše je šta kad odaberete epizodu za pogledati (ponavljam: KAD ODABERETE EPIZODU!) kreće upozorenje o zabrani kopiranja, reklama Cinestara i Blitz-film-i-video spot! I tako za SVAKU epizodu! My God!
4_8_15_16_23_42
15.03.2008., 18:40
Naši su dobri prijatelji iz Blica nastavili s izdavanjem Allo Alloa, danas sam kupio 14. DVD. Šesta sezona, cijena ista, to je okej.
Loše je šta kad odaberete epizodu za pogledati (ponavljam: KAD ODABERETE EPIZODU!) kreće upozorenje o zabrani kopiranja, reklama Cinestara i Blitz-film-i-video spot! I tako za SVAKU epizodu! My God!
:confused:Di to ima? Da ne propustim!
Ja propustio 14-ti DVD, jednostavno nisam danima išao do kioska... :(
Gdje bih ga mogao naći u Zagrebu? Trafike, tj. kiosci Tiska su ga već vratili s remitendom...
4_8_15_16_23_42
15.04.2008., 21:14
Ja propustio 14-ti DVD, jednostavno nisam danima išao do kioska... :(
Gdje bih ga mogao naći u Zagrebu? Trafike, tj. kiosci Tiska su ga već vratili s remitendom...
Ja sam ga naručio direktno iz Blitza. Poslat će ga poštom.
Šteta. Preskočili su Christmas Special 2, a Christmas Special 1 je bio u onoj prvoj seriji dvd-a! :-(
hacker-genius
18.04.2008., 21:48
Vi koji kupujete Allo Allo na kioscima. Jel tko planira izripati titlove za sezone od 6-9. Jer ne postoje hrvatski titlovi za te sezone.
hacker-genius
18.04.2008., 21:51
Ja sam ga naručio direktno iz Blitza. Poslat će ga poštom.
Šteta. Preskočili su Christmas Special 2, a Christmas Special 1 je bio u onoj prvoj seriji dvd-a! :-(
Christmas Special 2 je između sedme i osme sezone, a na 14 dvdu je početak šeste sezone, ako se ne varam.
4_8_15_16_23_42
19.04.2008., 13:24
Christmas Special 2 je između sedme i osme sezone, a na 14 dvdu je početak šeste sezone, ako se ne varam.
Je, al 18.dvd je završio sa 7. sezonom, dok je 19.odmah počeo sa 8. bez tog Speciala! :-(
hacker-genius
19.04.2008., 18:38
Je, al 18.dvd je završio sa 7. sezonom, dok je 19.odmah počeo sa 8. bez tog Speciala! :-(
Pa zar je toliko dvdova izašlo.:eek::eek:
Ljudi, pa zašto nitko ne ripa titlove. Ako treba, ja ću vam poslati ocr matricu za subrip koju sam kreirao dok sam ripao prvih 5 sezona. Valjda je font ostao isti.
4_8_15_16_23_42
19.04.2008., 20:06
Momentalno nemam dvd na compu pa nisam u mogućnosti to napravit. Možda netko drugi!?
Otkako su počeli prikazivati onaj dokumentarac "Apokalipsa" -Drugi svjetski rat, uhvatila me volja gledati 'Allo 'Allo. Možda je to dobro možda loše ali kad god vidim njemačke odore počnem se smijati zbog kapetana Kurt Von Strohm, narednika Hubert Gruber i satnika Hans Geering.
ursula1000
13.09.2010., 12:25
eh Gruber :rofl::rofl:
još se sjećam dok pjeval za klavirom onu od Marlene Dietrich
"See what the boys in the backroom will have,
and tell them I'm having the same"
(ofkors, sa svojim gej štihom, pogledavajući usput Renea :D )
plavusaxxxxxx
13.09.2010., 13:01
super je serija, ja se ubijam od smijeha, gledam ju sad na Pink Bih, po 7. put, i još uvijek se nasmijem, odlični su:cerek::s:s:s:s
Silvery
13.09.2010., 18:30
Meni je ona njihova baba zakon :rofl:
Svi su šašavi, a definitivno ona dva britanska pilota, vječno izgubljeni slučajevi :lol:
Gruber sa svojim tenkićem, Gestapo....koje legende, a tek slušat engleski s njemačkim naglaskom :lux:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.