View Full Version : Čega se boje?
Ribica3
06.08.2006., 14:06
Zanima me cega se sve boje vasi ljubimci?
Moj pas se recimo boji moji cupavih rozih papuca i usisavaca. Kad vidi papuce (izgledaju ko neki peseki) na mojim nogama laje ko luda :zubo:
Od usisavaca bjezi ko vrag od tamjana
Pas se jos boji lopte za pilates, velika je i zelena i nocna mora za nju.
Najstarija macka isto ima napadaje kad vidi usisavac. Zavuce se pod krevet i ni makac neko vrijeme.
Druge dvije mice ne reagiraju bas previse. Ova najmlada se boji kad se vidi u ogledalu, ali to mi je nekak normalno :D
gromovi, petarde, vatromet, motori tipa harley koji jako prde... i to mi je neki pas :(
e, i spustanje/dizanje skura ga ful zivcira, ne znam koja je shema s tim :D
bond007
06.08.2006., 16:12
grmljavine ,petarda,vatrometa
Cordelia
06.08.2006., 17:22
grmljavine ,petarda,vatrometa
Isto
Ribica3
06.08.2006., 17:26
Ma grmaljavina, petarde to su uobicajene stvari.
Nekaj posebno, drugacije mozda ? ;)
Constantine
06.08.2006., 17:43
Ma ne znam... zasada se ničega ne boji, čak niti psa sto puta većega od njega, a ako ste već vidjeli moju sliku pesa, znate na što mislim. :D
Ma ne znam... zasada se ničega ne boji, čak niti psa sto puta većega od njega, a ako ste već vidjeli moju sliku pesa, znate na što mislim. :D
boji se, zato ih napada.. a manje od sebe ignorira :)
Moja se ne boji grmljavine ni usisavača. :frajer:
Petarde - to je više iziritirana, pogotovo kad je učestalo. Boji se samo ako neki krelac baci blizu.
Veliki strah izazivaju ona mala kliješta za nokte rezat ili užasno mrzi kad joj ih režem, ne znam. Uglavnom, kad ih vidi, zbriše ako ikako može.:D
Čak i kad ja svoje nokte režem, nije joj drago.
Mrzi onaj zvuk škarica.
Inače, klasika, veliki psi, mala djeca...:D
Ptica.
Kad se vrapci posvade u njenoj blizini. I malih pasa, ne želi proč kraj njih kad bijesno laju, ako nije na vodilici - čudno, a velikih se ne boji, ignorira ih.:confused:
Petarde su normala u našoj familiji, imam sina od 10 godina, ni kokoši ih se ne boje, one se boje aviona evo jučer kad su se migovi okretali sve se spremile u u kokošinjac u podne. :rofl:
atlantis
06.08.2006., 19:06
petardi od kad je biuo beba...
svakog chudnog zvuka od kad vishe ne vidi dobro :(
Gospon Pes
06.08.2006., 22:17
Standard - grmljavina, petarde, prasak bilo koje vrste...
U novije vrijeme se boji i jake kise. :rofl: Valjda ga lupetanje po prozorima podsjeti na nekoliko zadnjih tuca s grmljavinom. :D
Specijalno:
Boji se spreja. Cim me vidi s nekakvom bocom ili bocicom na kojoj je sprica - crtaaaa! :rofl:
Boji se obicne gumene gumice za kosu. Nekad je namjerno razvucem izmedju prstiju i pokazem mu jer show koji napravi me posteno nasmije. Oprezno pridje, ponjusi i zgrozeno odskoci metar unatrag... :rofl:
Ribica3
06.08.2006., 23:00
Boji se spreja. Cim me vidi s nekakvom bocom ili bocicom na kojoj je sprica - crtaaaa!
to i moja, skroz sam forgetnula napisati
Boji se obicne gumene gumice za kosu. Nekad je namjerno razvucem izmedju prstiju i pokazem mu jer show koji napravi me posteno nasmije. Oprezno pridje, ponjusi i zgrozeno odskoci metar unatrag...
zakon zivotinja, to da mi je vidjet :D
Mortalius
07.08.2006., 00:30
Boji se obicne gumene gumice za kosu. Nekad je namjerno razvucem izmedju prstiju i pokazem mu jer show koji napravi me posteno nasmije. Oprezno pridje, ponjusi i zgrozeno odskoci metar unatrag... :rofl:
hehe :cerek: zvuči jako poznato... samo šta je moj to izvodija sa onim glupastim igračkama na baterije, furby ili neke slične imitacije... :zubo:
taman kad bi skupija hrabrost se približit na udaljenost manju od 2 metra, furby bi zamaha ušima i reka nešto tipa -i love you-,
a ovaj "neustrašivi" bi skočija u vis i pobiga ka da ga goni stampedo bijesnih furbya :rofl:
..obično bi se pokuša i zavuć ispod japanskog stolića,onog di ne stane ni čiuvava, a kamoli odrasli rott, pa zamislite tu scenu :zubo:
..baš san se pitala šta su mu bivši vlasnici radili sa tin plišanim čudima, da ih se boji gore od grmljavine, petarda i vatrometa zajedno :misli:
u biti to je trajalo sve dok jednog dana furbyu nije nestalo baterija...:cerek:
normalan nick
07.08.2006., 00:39
moj ćuko se boji vrećica :)
darkNess(ie)
07.08.2006., 00:39
hehe neki vaši čudni psi..moj rott se ne boji ni grmljavine ni petardi ni traktora ni kombajna...nikakvih neartikuliranih zvukova... boji se jedino mog starog.. al to je strahopoštovanje.. ne tuče ga..da si nebudete nešt bolesno pomislili...
Mortalius
07.08.2006., 00:43
hehe, i kako ti onda dođeš doma iz "spize"? :zubo:
normalan nick
07.08.2006., 00:46
hehe, i kako ti onda dođeš doma iz "spize"? :zubo:
uzmen one koje ne šuškaju :)
ustvari se ne boji vrećica ngo popizdi kad mu šuškaš vrećicom :rofl: prošli se bojao kišobrana, tj. isto bi popizdio kad bi netko otvarao kišobran... i tako. čudne su te životinje
Ribica3
07.08.2006., 00:48
Zivotinje su zakon :rofl:
Najmanje cudoviste (najmlada mica) mi trenutno neda pisat pa mi je trebalo 5 min da ovo natipkam
Mortalius
07.08.2006., 00:48
hehehe pusti, sve je to normalno, bar nije rott koji se boji furbya :cerek: :zubo:
normalan nick
07.08.2006., 00:49
Zivotinje su zakon :rofl:
Najmanje cudoviste (najmlada mica) mi trenutno neda pisat pa mi je trebalo 5 min da ovo natipkam
volin ja životinje jako i drage su mi al me jebe šta su malo preglupe :)
Ribica3
07.08.2006., 00:51
Ma nisu glupe, dosta su mudre. Uvijek znaju kako se uvuc pod kozu, koga prvog trebaju "obradit", kak da dobiju ono kaj oce, bas su posebne
Imam doma fakat pametnu macku, stara je 9 godina i imam filing da kuzi sve kaj joj pricamo :cerek:
Mortalius
07.08.2006., 00:52
volin ja životinje jako i drage su mi al me jebe šta su malo preglupe :)
hm, ne bi se baš složila sa tobon... nisu preglupe, nego se ne ponašaju kako mi očekujemo da će se ponašat, tj. ka ljudi :cerek: ...
osin toga, i mene nervira šuškanje vrećica, hehe :zubo:
moj obozava vrecice jer se naviko da je neka hrana u njima pa skace na svako suskanje :)
Ribica3
07.08.2006., 00:54
Kad dodem iz ducana prve su macke koje zavire u vrecice pa tek onda pas jer zna da bi inace dobio batine od mica da ona ide prva virit :zubo:
Mortalius
07.08.2006., 00:54
Ma nisu glupe, dosta su mudre. Uvijek znaju kako se uvuc pod kozu, koga prvog trebaju "obradit", kak da dobiju ono kaj oce, bas su posebne
Imam doma fakat pametnu macku, stara je 9 godina i imam filing da kuzi sve kaj joj pricamo :cerek:
hehe, poznato mi je :cerek: ... tako je i jedna moja "baba"...
i još te mrko gleda kad je ogovaraš, baš ka da ti govori: "znaš šta, još jednu rič i ode ti novi kauč!" :zubo:
normalan nick
07.08.2006., 00:56
moj obozava vrecice jer se naviko da je neka hrana u njima pa skace na svako suskanje :)
i mom kad nanjuši hranu naglo popusti strah :)
@mortalius i ribica - cut the crap, ljubimci su jebeno glupi. nije to ništa loše, nit ja svog psa volim manje zbog toga. jednostavno to je tako. svrha životinje nije da bude pametna nego da se pojede ili ima kao ljubimca :amen: ne očekujen od pasa da rjšava diferencijske jednadžbe
Ribica3
07.08.2006., 00:56
eee, da, zezam ju da je debela i da joj salo visi (sto je i istina) i onda svinjica mala dode i ugrize me da noge :rolleyes:
Neki dan me za guzicu ugrizla bas kad sam je zaje... da ima guzu ko J.Lo
Ribica3
07.08.2006., 00:58
@mortalius i ribica - cut the crap, ljubimci su jebeno glup
Ma nisu glupi, nemres to pricat.
Niko ne veli da mi od njih trazimo tablicu mnozenja, strani jezik, kuhanje... ali imaju pameti i bistri su. Naravno da ima izuzetaka. Imam doma isto tak i munjeno blesavu macku i obozavam ju :cerek:
Volimo ih kakvi god da jesu :kiss:
Mortalius
07.08.2006., 00:58
i mom kad nanjuši hranu naglo popusti strah :)
@mortalius i ribica - cut the crap, ljubimci su jebeno glupi. nije to ništa loše, nit ja svog psa volim manje zbog toga. jednostavno to je tako. svrha životinje nije da bude pametna nego da se pojede ili ima kao ljubimca :amen: ne očekujen od pasa da rjšava diferencijske jednadžbe
glupi po tvojin standardima ne mora značit glupi zapravo :cerek:
znan puno životinja koji su pametnije od njihovih vlasnika i prije bi rješili diferencijske jednadžbe da im daš :cerek:
i btw.
šta ne misliš da si sad ti glup ako nas pokušavaš uvjerit da virujemo u ono šta ti misliš da je istina :zubo:
Mortalius
07.08.2006., 01:01
eee, da, zezam ju da je debela i da joj salo visi (sto je i istina) i onda svinjica mala dode i ugrize me da noge :rolleyes:
Neki dan me za guzicu ugrizla bas kad sam je zaje... da ima guzu ko J.Lo
hehehehe :rofl: :rofl:
jako mi je poznato ;) ... ta naša se najviše naljuti kad je usporediš sa "neustrašivim", pa ti reci da je glupa :cerek:
normalan nick
07.08.2006., 01:06
ma vjerujem ja da postoje mačke i psi pametniji od drugih. ali kad mi netko priča o psu koji razumije što mu se priča onda mi lagano krene na riganje :)
Mortalius
07.08.2006., 01:09
ma vjerujem ja da postoje mačke i psi pametniji od drugih. ali kad mi netko priča o psu koji razumije što mu se priča onda mi lagano krene na riganje :)
i meni isto kad neko priča da je svrha životinje da bude "ili hrana ili ljubimac i amen" :flop:
mislim, je si li razmislija da se zemlja ne vrti oko tebe :rolleyes:
Mortalius
07.08.2006., 01:11
i usput, moj pas razumi šta mu pričam...
kad mu kažem -dođi- dođe, -stani- stane, -sjedni- sjedne, itd... :cerek:
pa sad ti reci da me ne razumi :zubo:
revolution
07.08.2006., 02:30
:D
grmljavine... počne ludit:rolleyes: :D (njemačka ovčarka)
ili to vidi od mene:rofl:
Gospon Pes
07.08.2006., 08:40
Ovisi sto mu pricas. Ako mu je u interesu, kuzi ko Einstein.
Reci mojem "klopa", "setnja" ili "loptica", tocno ce znati kaj si rekao... :rofl:
Moja zna poludit na riječ "dođi", osobito ako NIJE njoj upućena.:D
Recimo, pričam na mob. i kažem "dođi", a ona odmah skoči i počne lajat k'o blesava. A vani se pravi luda. :mad:
Gospon Pes
07.08.2006., 08:58
zakon zivotinja, to da mi je vidjet :D
Ne znam kaj ga muci kod gumice. Mozda ga je netko nekad gadjao. Onak, rastegnes na palcu i pustis da pogodi...
Ako je bacim na pod, ne odskace, ponjusi i mirno ode, frka je samo ako je meni u ruci ili rastegnuta na prstima...
Fora mi je jos kad glasno prdne, pa se prvo uplasi, onda si sumnjicavo rit ogledava... :rofl:
atlantis
07.08.2006., 09:03
ak ne razumije kako onda razlikuje
dodji
cekaj
papica
laku noch
dosta
polako
uzmi
fuj
u kucu
ne
mislim, cak i da te rijeci razlikuje 'samo' po intonaciji ili duzini opet ih razlikuje, daklem, razumije ;)
i nikako ne bih niti jednu zivotinju nazvala 'glupom'
Fora mi je jos kad glasno prdne, pa se prvo uplasi, onda si sumnjicavo rit ogledava... :rofl:
moja se, kao prava dama, pravi blesava
kao niš se ne događa :rolleyes:
normalan nick
07.08.2006., 10:13
auuuu zna san da će se ovako razvijat rasprava :zubo:
revolution
07.08.2006., 10:41
kao niš se ne događa :rolleyes:da:D ignoriraju apsolutno
tojest, valjda nit ne kuže da prdež nije socijalno prihvatljiv obrazac ponašanja:rofl:
u javnosti
Cordelia
07.08.2006., 11:10
da:D ignoriraju apsolutno
tojest, valjda nit ne kuže da prdež nije socijalno prihvatljiv obrazac ponašanja:rofl:
u javnosti
pa i ne kuže njima je to kao i ostale nužde, nešto prirodno. Moja cura kad prdne lijepo si još povonja guzu.
kao niš se ne događa :rolleyes:
Moja jako rijetko prdi. Jako, jako rijetko. Al' kad ga kefne, to je otrov. :eek:
Oči peku. :eek: :eek:
Ne mogu vjerovat da iz tako malog tijela može izać tako strašan smrad. :D:D
Cordelia
07.08.2006., 11:37
auuuu zna san da će se ovako razvijat rasprava :zubo:
Pas zna određene riječi i fraze koje je naučio i njih razumije. Nauči brzo i neke koje ga nismo mi učili, ali ga se tiču. Pa se onda gazda čudi kako to zna. Np. Mi smo svoju vodili na Marjan i to voli. I vrlo brzo je zapamtila riječ Marjan. I kad bi se mi dogovarali ona bi se počela radovati a da se nitko njoj još nije obratio. U početku smo se čudili, ali smo shvatili da reagira na naučenu riječ. Ona nije shvatila ostatak rečenice ali čula je Marjan. To ponekad ostavlja dojam da nas pas sve razumije, a na jednom nivou njihovih potreba i razumiju.
Moja se boji petardi, do ludila. I zbriše na svaki jači zvuk koji dolazi s gornjeg kata. Zavuče se pod stol i gleda prema gore. Tada je ni klopom ne možeš pridobit da dođe.
Ali primjećujem da što je starija, (ima 2,5 god.), sve bolje podnosi nekad stresne situacije.
Moja velika bijela psina ! :cerek:
Mortalius
07.08.2006., 13:02
..slažen se sa cordeliom,pametno zbori žena :D ..
ali i intonacija tu igra veliku ulogu..
..mene moj neće doslovno razumit od riči do riči kad ga šaljen u 3 pm (hehe), al osjetit će intonaciju u govoru.. kad mu govorin onako mirno, prijeteći, brzo biži u kantun jer zna da je napravija neko sranje.. pa makar mu rekla da je najslađi pas na svitu :cerek:
a ovaj drugi mali, shi-tzu od moje sestre, reagira na visoke tonove, moš mu reć da je kreten al ako to izgovoriš u falsetu, onda trči i maše repon cili sritan :D ..
isto ka šta mi ne razumimo njihovo lajanje,al znamo prepoznat razliku i uzrok istog... posebno ako su pas i čovik duže skupa, jednostavno znaš šta oće -reć- kad laje u 4 sata ujutro :zubo:
...al to te ne opravdava da me uvjeravaš kako je moj pas glup jer ne komunicira na ljudski način i na ljudskoj razini...
..pa dosta ljudi ne zna komunicirat sa vlastiton vrstoj, znači i oni su po tebi glupi... :zubo:
Ribica3
07.08.2006., 13:13
Niko ne veli da kuze svaku rijec koju prozboris, ali stvarno, sto vise vremena s njima provodis vise te kuze
Recimo trenutno sam solo u Zagrebu jer su moji na moru pa cuvam stan i zivotinje ( tri macke i psa) i stalno s njima nesto brbljam ; pogotovo ova srednja munjena macka se spika samnom. Ona meni nesto promrmlja pa ja njoj nesto pricam :cerek:
Kuze kad je vrijeme rucka, kad se ide spavat, kad trebam nesto radit pa da me malo puste na miru, kad se spikam sa dragim prek telefona pas poludi kad cuje njegovo ime jer ga obozava, znaju kad idemo k baki ... nauce puno toga :D
Mortalius
07.08.2006., 13:37
pa da, šta si više sa njima, bolje ih razumiš a i oni tebe.. :D
isto je i sa ljudima, valjda si svjestan da ćeš obitelj ili prijatelje bolje razumit od nekog novog kolege sa posla?
jednostavno se upoznate, naučite navike i reakcije, pa tako se ova naša draga mačka (koja živi u kući mojih roditelja) sakrije na nekoliko sati kad napravi neku svinjariju, i to prije nego moji vide njeno "djelo"...
a i bivši psi i mačke (hm, ne baš svi) su znali pripoznat kad si tužan, ili sl. odma bi te došli "tješit", redovito glava u krilo i sl...
hehe ribice, tako i moja mater priča sa svojin mačkama, pa joj je stari reka da je luda :cerek: ...al ona njemu da bolje sa mačkama, nego sam sa sobom :zubo: :zubo:
Tweety*
07.08.2006., 13:38
Moja Bella se uglavnom ničeg ne boji. Svi se boje nje. A još je štene!:mljacko:
strangelove
08.08.2006., 10:39
na grmljavinu i ne trepne, usisivača se ne boji, koliko se voli svađat s istim..
al osjeti kad je netko loše volje, tužan, cmizdri.. e onda se sakrije, jer misli da je on kriv. siroče tupavo
Yo momma...
09.08.2006., 12:21
Saugera.
Većih crnih/tamnih pasa.
Kad joj prilaze na njuškanje više od jednog psa (daklem 2 ili tri) odjednom.
Iznenadnih zvukova s ceste (koje uglavnom proizvode motocikli).
Mora. :(
bo se boji pasa vecih od sebe samog, a mala ....niceg se ne boji.
smijesna mi je bila na moru. idu francuzi sa 3 irska vucja htra, ogrooomnaaaa:cerek: a ona se nakostrijesi, valja da bude veca, i ravno pred njih:s moja mala lafica
i da...vec 4 godine ljetuje i jos nije proplivala
strangelove
09.08.2006., 21:54
zaboravih najvažnije!
Heinzelova 68!!
Cordelia
10.08.2006., 22:28
zaboravih najvažnije!
Heinzelova 68!!
Pretpostavljam da je to adresa veterinarske stanice. Toga se i moja boji. Jednom mi se istrgla iz uzice i niz cestu. Srećom ona ne bježi inače, pa je jadnica stala kod našeg parkiranog auta.
strangelove
10.08.2006., 22:45
e da!!
ista stvar, al bez stajanja, već smo igrali lovice oko auta. :D
Zla patka
11.08.2006., 17:35
moj se pas boji lubenica!!!kad vidi lubenicu - panika!
Tony_Soprano
11.08.2006., 22:24
Moj pas se recimo boji moji cupavih rozih papuca i usisavaca. Kad vidi papuce (izgledaju ko neki peseki) na mojim nogama laje ko luda :zubo:
Od usisavaca bjezi ko vrag od tamjana
Pas se jos boji lopte za pilates, velika je i zelena i nocna mora za nju.
Najstarija macka isto ima napadaje kad vidi usisavac. Zavuce se pod krevet i ni makac neko vrijeme.
Druge dvije mice ne reagiraju bas previse. Ova najmlada se boji kad se vidi u ogledalu, ali to mi je nekak normalno :D
Hehehe...cega se boji...moj macak? Maaaa niceg hrabar je on:
Vode, sprejeva, fenova, usisavaca, petardi, vatre, psa, veceg macka od njega, cak i nekih puno manjih macaka koje opasno grebu, malog misa na navijanje, postara...:trk:
Constantine
11.08.2006., 22:34
moj se pas boji lubenica!!!kad vidi lubenicu - panika!
Zajebavaš? :lol: :lol: Valjda ima fobiju na zeleno.
J.A.F.O.
13.08.2006., 20:37
imam jednu mačku (1/4 - čitaj: jedna od četiri) i dotična ima 10-tak godina, 21 deku (dkg) i prilicno je sitne građe. well, ta se ne boji ničega. u životu to ne vidjeh! to je rambo-terminator deklica. zbog nje mi je došla policija. o da. jer gospođa ne dopušta da netko (životinja u glavnom - kod ljudi je malo popustljivija) prelazi crtu teritorija od dvorišta. može samo do crte - tu je već nakostiješena, s najvećim očima na svijetu, polako (ko u usporenom filmu) se približava neznalici-žrtvi. ljude ispraća do ulaza, dočekuje, sve onim mrkim opreznim gardom - vossup? no da dovršim to s policijom da se malo smijete.
i tak je gospođa išla ispratit mene i dragog do izlaza iz dvorišta jer smo išli u potragu za jednim malim micekom od njene kćeri, koji nam je nestao. osvrćem se da ne bi možda izletila za nama na ulicu, ali staje ona nekih 10 metara od ograde i viri ispod - ima nekih 15 cm do poda. taman smo prešli ulicu i ja vidim krajičkom oka kako se približava neka cura sa dečkom i dva mlada njemačka ovčara na lajnama. o ne!- rekoh. nisam ni pomislila i eto dreka i lavež i njeni krici zastrašivanja. urnebes. scena: mačka je tik pred ogradom s vanjske strane. cura stoji ukopana par sekundi, dečko se dao dva koraka u nazad - izbezumljene face. peseki cvile i skviče izbezumljeno i motaju se jedan oko drugoga i oko curinih nogu. mačka skače u vis svako malo iz jednog mjesta do metar visine ili stoji na zadnjim nogama i mlati šapama sve što joj se nađe pod njima. cura tek nakon par sekundi kao vuče lajne: "joj, daj...jojjj...gle, ajde maknite se...isuse...". ja trčim da ih razdvojim, moj dragi viče njoj nek se makne od ograde. i tak su njih dvoje stajali u nevjerici dok nisam došla preko i zgrabila mačku i potjerala je u dvorište, a dečko (moj. jer je njen i dalje stajao sa strane raskolačenih očiju staklena pogleda) ih svo troje odvukao na drugu stranu ulice.
scena 2: strčala se i moja mama i ljudi se pošlihtali po prozorima od zgrade, moji susjedi iz kuća izletili van. pitam ženu jel joj šta, kao nije njoj ništa. žena je bila u šoku, nije jadna mogla suvislo složit rečenicu, a čelo i koža iznad usne orošeni znojem. pogledam ja peseke, jadničci se popiškili obadva. tražim ogrebotine, brojim oči, uši, repove - sve na broju. jednome je samo malo zaderala rep. ja pitam ženu šta je bilo. pa niš, malo su si dečki pogledali šta ima ispod dvorišne ograde. ma reko - krasno. i tak, donesli smo kantu s vodom, oprali peseke, dezinficirali repek sa betadinom. malo se krenuli zafrkavati, i sve pet. kažu moji da znaju curu po viđenju i da ćemo sutradan k njoj u posjete da vidimo kaj je bilo, no došla je sama i rekla da je sve oke, da su bili kod veterinara, peseki dobili antitetanus, da nebu ona niš nas tužila jer su peseki takitak gurali glavu u dvorište, i sve fajn, gud, najs, bok-bok. aha - je, kak ne! došla murija za dva dana. krepavali od smeha i njih dva pajkana i moji doma. prijavila cura na nagovor veterinara; da možda je mačka bijesna, da ovo da ono. moji rekli da nije, ofkors, nego je takva, čuva dvorište. pajkani tras u smijeh. i da dobro jel oni mogu vidjet tu mačku. baka donijela mačku, spavala frajerica negdi iza neke noge od stola, a nje stvarno nemaš kaj vidjet - stane ti u dve šake. pajkani mislili da se moji zaj***vaju - i tras u smijeh.
daklem - epilog cijelog nesretnog događaja: došla doma koverta od prekršajnog suda da moramo platit kaznu za remećenje javnog reda i mira, sa opisom događaja koji je bio očito neki drugi, jer moja mačka nije žuta nego šarena, nije bilo u dvorištu nego izvan i kaže da je ogrebana vlasnica u šoku i tak dalje. kaže još: platit 600 kuna. eehehe! onda mi koji smo malo upućeniji rekosmo: sjedaj za komp i piši žalbu na uputu o pravnom lijeku, taman će je pogledat kad sve zastari.
tko? boji se? je rajt! ima još takvih epizoda...ali eto malo da se nasmijemo i ljudima, i životinjama i pravnom sustavu...
e da. našli smo malog izgubljenog nakon par dana, nekoliko kuća dalje. vjerojatno neka djeca uzela, malo se igrali i ostavili ga tamo.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.