PDA

View Full Version : Što uskoro namjeravate kupiti po prvi put (možda vas netko upozori na vrijeme)

stranice : [1] 2 3 4 5 6

Euterpa
16.08.2006., 10:51
Ja evo namjeravam kupiti lieracovu kremu deridium za kombiniranu kožu...to je krema protiv prvih borica. a razmisljam i o myokine od vichya.... eto pa ako me netko zeli "upozoriti" samo naprijed :)

amber
16.08.2006., 11:19
ja sa myokine kremom imam samo pozitivna iskustva...jedina mana je - skupo, a brzo se potrosi...mogla bi trosit jednu tjedno, al ja inace stavljam puno kreme tako da....
...a da probas tester prvo?? :)

Euterpa
16.08.2006., 11:28
a tester potrošim u dva dana... nemoguće da vidim rezultate...
a i već me sram stalno žicati testere...još malo pa će ove tete po ljekarnama i parfumerijama zaključavati vrata kad me vide!:D
kolika je cijena myokinea?

amber
16.08.2006., 11:39
joj ne bi ti htjela krivo rec...nisam je neko vrijeme kupovala,al u glavi mi se vrti nekih 200 kn, a sad ne znam jel manje ili vise od toga, samo znam da mi se cinilo da je malo skupo s obzirom na kolicinu,....al ipak je to vichy :cerek:

Modesti
16.08.2006., 11:47
eto kako je to sve individualno.Meni je na myokine koža reagirala pa sam ju dala prijateljici.Njoj je bila ok, ali kaže da joj se bore nisu smanjile.

Euterpa
17.08.2006., 09:22
da li je tko probao neke kreme od lieraca???

Martinka
17.08.2006., 21:31
Planiram kupiti clinique tekući puder i avene kremu za lice, kad potrošim ovo što sad koristim. Kakvi su clinique puderi i koja je otprilike cijena?

Euterpa
18.08.2006., 13:54
ja sam koristila cliniqueov tekući puder...i bila sam jako zadovoljna..ali mi je malo skup...oko 250 kn...

teichy
18.08.2006., 18:26
Dior Waterproof Crayon Eyeliner samo to za sada

AFRODITA69
18.08.2006., 18:45
Ja si namjeravam staviti pojedinacne (single) trepavice ali samo na krajeve ociju...rodakinja je nedavno imala,u salonu je napravila profi za 100$(malko skupo)i trajalo joj je tjedan dana...dobro je zbog toga jer ti ne treba ni maskara ni alatka za uvijanje...

mladac
18.08.2006., 18:54
malo je skupo s obzirom da ti traje tjedan dana. rađe kupiš za te pare maskare pa si mirna neko vrijeme

jel probao tko od pupe sjenilo http://www.pupa.it/ITA/Catalogo/SchedaProdotto.aspx?IDProdotto=380&IDTipologia=85&IDLinea=75

pa ak netko zna da li je to tak super kak mi se čini

AFRODITA69
18.08.2006., 18:58
ma imam maskara ko u prici ali ovo mi se bas dopalo jako jer izgleda kak s maskarom nemre nikad izgledati...skupo je,ali to je vise samo za specijalne prilike(slavlje,special date,dopust...)

Anson
18.08.2006., 20:14
jel probao tko od pupe sjenilo http://www.pupa.it/ITA/Catalogo/SchedaProdotto.aspx?IDProdotto=380&IDTipologia=85&IDLinea=75

cini ti se...probala par puta s tom njihovom spuzvicom, izgledalo je kao da sam se lijevom rukom sminkala...sad ga stavljam prstima..uglavnom, ne bum ga vise kupila

Patagonija
18.08.2006., 22:20
Kakvi su clinique puderi i koja je otprilike cijena?

Ovisi koji... Meni je Dewy Smooth predobar (i naravno povlače ga s tržišta :rolleyes: ), a neki drugi njihovi mi i nisu nešto...

I boje su malo zayebane, prerozi podtonovi za moj ukus..

Reci na koji si se napikirala :)

Modesti
19.08.2006., 08:25
Ja si namjeravam staviti pojedinacne (single) trepavice ali samo na krajeve ociju...rodakinja je nedavno imala,u salonu je napravila profi za 100$(malko skupo)i trajalo joj je tjedan dana...dobro je zbog toga jer ti ne treba ni maskara ni alatka za uvijanje...

bogami skupo.Meni to moja kozmetičarka natrkelji za 150 kn i isto traju oko 7-8 dana.Ne stavlja mi na cijeli kapak, nego počme negdje od polovice kapka pa prema kraju.To izgleda skroz prirodno , poveća i izduži oke, dođu onako mačkaste.

amber
19.08.2006., 10:14
a sta bude 7-8 dan?? otpadnu same ili..?? sta ako ti otpadnu usred grada npr?

Modesti
19.08.2006., 13:40
pa neće ti sve od jednom otpast.One su u pramenčićima od po tri tako da ako ti jedan pramenić i otpadne to se uopće ne vidi.
Ja ih obično stavim ako idem nekamo pa da se ne patim sa šminkom.Jedino je važno da ne stavljaš nikakve uljaste kreme na kapke.
Jer ulje ti odljepi trepke.Da ti i sve padnu odjednom opet imaš svoje trepavice tako da nema neke štete.Nisam nikad čekala da sve same padnu, već bi kad bi mi se nakon nekih 7 dana odljepilo par pramenića sve bi ih skinula običnim bademovim uljem.Ja imam dosta duge prirodne trepavice, ali ove ako ih se dobro stavi prema kraju oka baš lijepo izduže oko.Nije nešto što ćeš stalno nositi , ali s vremena na vrijeme zašto da ne.

Martinka
19.08.2006., 20:52
Ovisi koji... Meni je Dewy Smooth predobar (i naravno povlače ga s tržišta :rolleyes: ), a neki drugi njihovi mi i nisu nešto...

I boje su malo zayebane, prerozi podtonovi za moj ukus..

Reci na koji si se napikirala :)

Superbalanced i Superfit su mi zapeli za oko, a na stawberry su 20ak $, pa možda probam naručiti (prvo naručivanje neslavno propalo).

meg
19.08.2006., 21:23
Superbalanced i Superfit su mi zapeli za oko, a na stawberry su 20ak $, pa možda probam naručiti (prvo naručivanje neslavno propalo).

ja koristim superbalanced vec godinama, odličan mi je. :top:

znatiželja
19.08.2006., 22:00
Namjerlavam si kupit okoloočnu Clinique Anti-Gravity Firming Eye Lift Cream

teichy
20.08.2006., 14:57

meni je to frendica stavila i super izgleda
kod nas to košta 100 kuna i trajalo joj je preko 2 tjedna...da ih nije namazala maskarom trajalo bi i duže

AFRODITA69
20.08.2006., 18:24
samo 100???da,izgleda bas ono prirodno ali opet svatko primjeti.

teichy
20.08.2006., 18:56
daj molim te, šta mora koštati 100 dolara da bi izgledalo prirodno? sto dolara je prebolesna cijena za umjetne trepavice, i to samo uz kraj oka, znači ne više od 10 komada umjetnih

AFRODITA69
20.08.2006., 19:05
pa nisam ja zmislila cjenu:rolleyes: i to je jeftino jos...drugdje to isto rade po 200-500.pa nije usa bas u svemu jeftina.frizeraji,masaze,solariji i takve sracke se ovdje masno placaju,narocito ny.odnosno manhattan.cak i mcd cjene na manhattanu i u ostalom ny su razlika...a u neki cumez gadan nedem da mi po oicma kopa ko zna ko...ovak bar idem gdje znaju kaj rade i uredno je.100,100-pa kaj?pa radim.nisam od sparnih bas.ako mi se nekaj prohtje,priustim si.ako necu sada-a kad a cu?sa 8 banki?

Modesti
20.08.2006., 19:41
afro
ovo kako moja kozmetičarka nalijepi nema šanse da iko primjeti.Naravno ovisi kakve si želiš.

AFRODITA69
20.08.2006., 20:20
pa ni ove.imale su moje rodake pa znam...ali ako poznas nokoga onda skuzis da je nekaj drugacije na okama-recimo ja kad sam vidla rodaku,a inace se rijetko maze)ono,bas su mi oci zabljestile...jos sam misla da je isla negdje da ju profi namazu...bas onak super je bilo i bez maskare,jako uvinuto,krace/duze-da se dobi ta prirodnost...i onako bas dobi mackasti(bademasti jako)oblik oka.doduse ja se nerijetko namazem bas da dobim taj bademasti oblik a ovo bi jos vise docaralo.

Crow Jane
20.08.2006., 21:04
Planiram Sheisedo tekući puder. Neki koji je mat, a ne onak svjetlucasti, pa ak netko zna... :cerek:

teichy
20.08.2006., 23:27
ok. ti si u pravu. ove od sto kuna ne valjaju, a od sto dolara izgledaju kao bogomdane :rolleyes:, nisi se sjetila da je u USA itekako veći standard i da je tamo 100 dolara skoro ko nama sto kuna, i taj salon u kojem je radila nije neki gdje rade naučnice iz srednje škole. ne razumijem zašto kenjaš za nešto da nevalja na temelju toga jer je jeftino, a nisi ni vidjela...
excuse me bogata

AFRODITA69
20.08.2006., 23:49
kad vidim ovako nesto,odma se osjecam blazeno i sretno.ima fakat razjebanih ljudi...cak i nedjeljom.aaaaaaaaahhh...zivot je zapravo lijep.

teichy
21.08.2006., 00:15
vidim da nemaš ništa pametno za reć
something new? :rofl:
la vita e bella :lol:

AFRODITA69
21.08.2006., 00:21
bit ce drugi vikend!tj od petka do nedelje navcer!pa sam valjda zato sretna...no ne spada u ovaj topic!
ovdje mogu samo o trepavicama...naime,zato si ih i stavljam.
¡usted podría envidiarme! muchísimo tan.

teichy
21.08.2006., 00:24
btw ovo je gore napisano na talijanski a ne španjolski :rofl: kapiš?
i da, lijepa si al nemam na čemu vjeruj mi (ako sam uopće dobro prevela, ne pričam baš španski) :zubo:

AFRODITA69
21.08.2006., 00:28
pa ne zanima me na cijem je-ja volim spanjolski.inace...neznam bas da nebi imala ali nije poanta topica i taki /tako.kapis?
ako kapis,onda ok.pa da stavimo amen.tj ja budem a ti kako zelis.
¡adiós! ¡disfrute del resto del día!

teichy
21.08.2006., 00:36
volim i talijanski i španjolski, obožavam ...aj afro smiri se, šta te pms pere, nemožemo se mi uspoređivati samim time što si me starija petnajstak godina i više si toga prošla u životu...jo te kjero mućo :grli:

ontopic: maskara od collistara?

mitzy
21.08.2006., 10:31

OK, ne grudva se i nemaš onaj pauk look ispod očiju,
ali za tu lovu bolji je možda lancome...:)

Modesti
21.08.2006., 11:03
što ste napale Afro.Ono što je kod nas dosta jeftino u mnogim zemljama je skupo.
Npr u Italiji u Rimu limfna drenaža cijelog tijela rukama (ne aparativno već ručno po Voderu ) košta 250 Eura.
A kod moje tete doktorice košta 200 kn.Možda zato Švabice furaju spaljene minivale jer njega jaku puno košta.Uživajmo dok možemo.

Afro
je imaš pravo.Žena koja se razumije će primjetiti, ali one koje ne idu za tim i muškarci neće primjetiti.
I stvarno super napravi bademaste oke ko u mace.Moje su i zelene pa je još bolji efekt.Uz njih ne stavljam maskaru (jer nju moraš i skinuti, a sa njom skineš i trepke, a i ne treba ), a kako se danju decentno šminkam onda su one sve što mi na očima treba, ali za na večer uz neko ljubičasto sjenilo (meni su od Colistara mrak) izgledaju ludo.:cerek:
Samo ti njih naljepi , jednom se živi nećeš kad budeš imala 70 g.
A i 100 dolara si sigurno u životu potrošila i na gluplje stvari od trepki.Ja jesam:o

teichy
21.08.2006., 14:04
OK, ne grudva se i nemaš onaj pauk look ispod očiju,
ali za tu lovu bolji je možda lancome...:)

hvala puno!

AFRODITA69
21.08.2006., 19:12
volim i talijanski i španjolski, obožavam ...aj afro smiri se, šta te pms pere, nemožemo se mi uspoređivati samim time što si me starija petnajstak godina i više si toga prošla u životu...jo te kjero mućo :grli:

nemam pms momentalno.a kad imam onda mi se samo jedu cokolade..nisam zivac bas.
da,tu mascaru sam dobila jucer bas...tamno plava je,ali nije bas plava na okama i ima srebrne sljoke koje se premazu po trepavicama...malko mi je "vecernja"pa ju danas nisam ni isprobavala..mada sam u totalno indijskom izdanju danas-od robe do nakita,pa bi i sljoke na trepavicama bile ok...al neak mi se nije dalo isprbavati prije posla prvi puta...to cu kad dodem doma.

AFRODITA69
21.08.2006., 19:15
što ste napale Afro.Ono što je kod nas dosta jeftino u mnogim zemljama je skupo.
Npr u Italiji u Rimu limfna drenaža cijelog tijela rukama (ne aparativno već ručno po Voderu ) košta 250 Eura.
A kod moje tete doktorice košta 200 kn.Možda zato Švabice furaju spaljene minivale jer njega jaku puno košta.Uživajmo dok možemo.

Afro
je imaš pravo.Žena koja se razumije će primjetiti, ali one koje ne idu za tim i muškarci neće primjetiti.
I stvarno super napravi bademaste oke ko u mace.Moje su i zelene pa je još bolji efekt.Uz njih ne stavljam maskaru (jer nju moraš i skinuti, a sa njom skineš i trepke, a i ne treba ), a kako se danju decentno šminkam onda su one sve što mi na očima treba, ali za na večer uz neko ljubičasto sjenilo (meni su od Colistara mrak) izgledaju ludo.:cerek:
Samo ti njih naljepi , jednom se živi nećeš kad budeš imala 70 g.
A i 100 dolara si sigurno u životu potrošila i na gluplje stvari od trepki.Ja jesam:o

jos pitas!tolko puta mi je bilo zao za potrosenih 100 i vise...al kaj se moze.kad volim trositi na male skupe zenske sitnice.je..idem sutra na ugradnju trepki!!!

deep in the sun
22.08.2006., 00:27
Planiram Sheisedo tekući puder. Neki koji je mat, a ne onak svjetlucasti, pa ak netko zna... :cerek:

ovo i mene zanima.
btw, pohvala shiseido ruževima :s. perfecting lipstick mi je almost perfektan.

tough_cookie
22.08.2006., 00:29
da li je tko probao neke kreme od lieraca???

ja kupila pocetkom ljeta neku kao za suncanje spf 12 a protiv starenja. fina mi je al nista spektakularno. kad ju potrosim, vracam se rocu (naravno, ak se ne predomislim pa iskesiram kunice za clarins ;) :cool: ).

p.s. s obzirom na moju cudljivu kozu lica moram jos napomenuti da ju jako dobro podnosi.

p.s.2 namjeravam probat nesto za oko ociju od njih jer vidim da imaju veliki izbor, plus mozda izbjeljivac za pjege. al malo kasnije.

green_eyes
22.08.2006., 00:51
Jel dobar Vichy aera teint puder?

deep in the sun
22.08.2006., 04:56

je, bolji od mnogih puno skupljih..

anya
22.08.2006., 07:48
Ja bi neku dobru kremu za sitne borice oko očiju, ali ne znam koju da kupim...
Postoji li uopće krema koja uklanja bore ili ih bar ublažava?

Katrin
22.08.2006., 09:36

meni je super. nanosim ga kistom i vrlo je postojano, traje i traje, ne razmazuje se :)

Rock Star
22.08.2006., 17:25

Oduševila sam se kad sam ga prvi put probala, al poslije sam skužila da i nije nešto. No svakako dobar omjer kvalitete i cijene.

Andjelcic
22.08.2006., 17:30
imam dosta masnu kozu. bi li taj puder mogao biti dobar za mene?

Lali Puna
22.08.2006., 17:36
da, ako uzmeš onaj koji je za mješovitu i masnu (imaju verzije za različite tipove kože)

mladac
22.08.2006., 19:06
meni je super. nanosim ga kistom i vrlo je postojano, traje i traje, ne razmazuje se :)

s njihovim kistom ili nekim drugim? :confused:

kokakoka
22.08.2006., 19:31
Jeanne Piaubert SKIN SAVER - može li me tko razuvjeriti? reći mi - nemoj to kupiti, preskupo je? :zubo:

amber
22.08.2006., 19:37
nemoj to kupiti, preskupo je :D

kokakoka
22.08.2006., 19:50
nemoj to kupiti, preskupo je :D:grli: fala ti sestro.

NEEEEEEEEEEEEXT!

:zubo:

AFRODITA69
22.08.2006., 21:08
ja sam bila na stavljanju trepki...i izgleda super.stavila mi je pojedinacne ,duze i krace,onak su uvinute,i to samo s krajeva do polovice oka...i cak ako nemas sminku,oko izgleda jako bademasto...tamne su jako pa mi cak ne treba mascara...sto je i dobro jer kad imam crtu ukoso onda mi je maskara i crta previse...rekla je da traje do 10 dana...ovisno kak si ih cuvas...do vikenda svakako trebaju potrajati!

Lali Puna
22.08.2006., 21:24
di se to kod nas ima za stavit? i to po 100 kuna?

Martinka
22.08.2006., 22:57
di se to kod nas ima za stavit? i to po 100 kuna?

Baš mi je jučer jedna ženska pričala o tim trepavicama, ona to često stavlja, traje oko mjesec dana. Stavljaju se kao neki pramenčići od 2-4 dlačice, dobro izgleda i dođe 80 kn (ali ne u zg). Mislim da ću to isprobati, idem za 2 tjedna u svatove pa će mi taman dobro doći.

Lali Puna
22.08.2006., 23:15
gdje, gdje?

reggie
23.08.2006., 13:17
našla ja prek gugla, u tkalči neki salon contessa to radi. pramen je 4 kn. (... baš me zanima kak taj pramen izgleda, jel to dlaka il skup dlaka...:rofl: )
ja bi svoje išla pofarbat samo, ima ko iskustva s tim? kolko traje, jel valja (ja imam svijetle trepavice)...

Katrin
23.08.2006., 13:39
s njihovim kistom ili nekim drugim? :confused:
profi kistom za sjenila. njihovi aplikatori su dobri, samo su spuzvice sklone otpadanju :zubo:

tough_cookie
23.08.2006., 22:04
našla ja prek gugla, u tkalči neki salon contessa to radi. pramen je 4 kn. (... baš me zanima kak taj pramen izgleda, jel to dlaka il skup dlaka...:rofl: )
ja bi svoje išla pofarbat samo, ima ko iskustva s tim? kolko traje, jel valja (ja imam svijetle trepavice)...

ja sam lani isla farbat trepavice. buduci da su moje tamne pri korijenu a svijetle pri vrhu, pa zato izgledaju krace nego sto jesu, ovo lagano potamnjivanje ih je vizualno produzilo. a buduci da se "izrast nije vidio" vrlo je postupno nestajalo tako da ne znam vise u kojem trenutku ga vise nije bilo, ali svakako sam se divila svom odrazu u ogledalu bar tjednima ;) .

ipak, necu to vise ponavljat jer mi je efekt preblag za strah od stetnosti kemikalija tako blizu oku.

tough_cookie
23.08.2006., 22:06
Ja bi neku dobru kremu za sitne borice oko očiju, ali ne znam koju da kupim...
Postoji li uopće krema koja uklanja bore ili ih bar ublažava?

odi si u apoteku i uzmi lierac-ov prospektic za kreme oko ociju (imaju posebne prakticki za svaku kolekciju kremica) pa vidi da li imaju nesto sto bi ti pasalo / se svidjelo.

ja sam odmah "upiknula" kremu protiv podocnjaka, naravno, samo prije moram potrositi ove sto ih sad koristim ;) .

deep in the sun
23.08.2006., 22:46
mene zanima ovaj novi shiseidov tekući puder:

http://www.sca.shiseido.com/images/catalog/products/53631_m.jpg

Dual Balancing Foundation SPF 17 PA++
A long-lasting, oil-free liquid foundation that responds to skin's specific needs. Increases moisture in dry areas. Minimizes shine for a soft matte look.
Formulated with Optimal Balance Network, which includes the exclusive ingredient complex of Hyaluronic Acid, Hydro-Wrap Vitalizing DE Complex to promote ideal moisture levels in skin's dry areas.
Contains Prismatic Nano-Powder to increase luminosity and conceal pores.
Provides long-lasting medium coverage for a semi-matte finish.

ne znam je li došao u cro.

i da, kakav je ono forunski zaključak o teint idoleu ultra?

AFRODITA69
23.08.2006., 22:54
A ZAKAJ FARBATE KRAJ MASKARE???to mi nikad nije jasno...

Katrin
24.08.2006., 00:23
A ZAKAJ FARBATE KRAJ MASKARE???to mi nikad nije jasno...
a zasto si ti stavljala umjetne?

nekim zenama farbanje sluzi umjesto svakodnevnog nanosenja maskare....

znatiželja
24.08.2006., 00:42
nikad čula za tu firmu lierac. što imaju? jesu dobri?

AFRODITA69
24.08.2006., 01:34
ma znam..ali iako imam prirodno crne trepavice,ako ne stavim maskaru osjecam se nenamazano...sa mascarom bas ono dodu do izrazaja.bilo koje boje da je mascara...a umjetne ti daju jedan poseban stih...cak i bez maskare.a za moj planirani look preko vikenda-bas je to sto zelim!falsice!

reggie
24.08.2006., 11:37
pa budući da su mi svijetle trepavice, ak ih pofarbam, oči će mi sigurno više doći do izražaja i bez maskare. ja se baš pretjerano ne šminkam po danu, neg samo za izlaske. pa mislim da bi to farbanje trepavica bilo ko naručeno za mene. želim probat, neću znat i bit mirna dok ne probam:D

amber
24.08.2006., 11:50
i koliko kosta to farbanje trapavica???

reggie
24.08.2006., 12:04
ma nije skupo kolko vidim do 50kn negdje...

tough_cookie
24.08.2006., 22:05
nikad čula za tu firmu lierac. što imaju? jesu dobri?

dermokozmetika. drze ju u apotekama. imaju svakojakijeh kremica al mislim da im je namjena prvenstveno borba protiv starenja. trebas stvarno otic u apoteku i pogledat ak te zanima (nisam sigurna, mozda si premlada za to ;) ) jer ima svega i svacega. imaju bar 5-6 (mislim i vise) raznih kremica za okoloocno podrucje.

znatiželja
24.08.2006., 22:06
hvala ti. mislim da 30. god. nije premlado ni za što, osim za frajera od 70 god.

Nanusha
25.08.2006., 18:34
kupila bih chanel duo sjenila desert rose:cerek:
p.s. može li me netko podsjetit na kojoj temi se pričalo o nature's pilingu, serumu, ona vinoterapija?:)

tough_cookie
25.08.2006., 22:30
hvala ti. mislim da 30. god. nije premlado ni za što, osim za frajera od 70 god.

a kaj ja znam. ne znam tocno koliko imaju catherine zj i michael d :zubo:

cinila si mi se mladja po postovima, al drago mi je da nisi ... onak, slicno razmisljamo o nekim stvarima pa eto i zasto ;) .

znatiželja
25.08.2006., 23:14
ako sam ti se cinila mladja po postovima, znaci li to da djelujem neozbiljno?

pofgledat cu lierac, baš mi treba okoloočna. znaš možda koja je dobra za suhu kožu?

tough_cookie
25.08.2006., 23:39
ako sam ti se cinila mladja po postovima, znaci li to da djelujem neozbiljno?

pofgledat cu lierac, baš mi treba okoloočna. znaš možda koja je dobra za suhu kožu?

ne, zapravo nekako uvijek krecem od toga da sam (puno) starija od curki koje pisu na ovom forumu ... a po sebi nemrem bas sudit (ja sam ocajno neozbiljna :rofl: ).

sori al za lierac ti bas ne mogu puno pomoci, uzela sam prije ljeta tu malu brosuricu al nemam pojma gdje mi je sad.

al sad sam procackala po internetu, i nasla ovo:

http://www.lierac.fr/UK/products/face/eyearea.html

ja sam si mislila uzeti DIOPTICERNE - Anti-dark circles jer imam opake podocnjake.

al ono sto nema na stranici (bar ja ne vidim) a u knjizici ima, su kombinacije, ono, sto uzeti za po danu, a sto po noci. iako znam da je to dajpare metodologija, nemrem si pomoc. isprobavat cu valjda dok ne umrem :rofl:

znatiželja
26.08.2006., 02:31
hvala ti, potražit ću, pa ili to ili clinique.

B.B.
26.08.2006., 12:21
i koliko kosta to farbanje trapavica???

20 kn.

reggie
26.08.2006., 15:31
ja sam bila baš jučer farbat trepavice. nije peklo, nije svrbilo bilo je čist ok. malo mi je suzilo oko dok mi je žena brisala okolo ostatke farbe. jučer nisam bila zadovoljna, bila sam si sva čudna, ostala mi je onak crta od te farbe između trepavica...no ženska mi je sve objasnila prije da se to ispere, i danas je super. prezadovoljna sam. izgledam ko da imam maskaru i samo trebam uvinut trepavice. koje jebeno otkriće, idem ziher opet za mjesec dana. i mogu trljat oči! (znam to nesvjesno napravit kad imam maskaru pa sam ko rakun i tak okolo hodam:))
boja je neka crno plava, a prek tog stavim bourjois wet look mascara top coat s plavim šljokičastim česticama...:s

Zlatokosa
26.08.2006., 16:43
a jel imaš dugačke trepke ili kraće?
ja baš nisam zadovoljna dužinom svojih..

green_eyes
26.08.2006., 17:45
ja sam bila baš jučer farbat trepavice. nije peklo, nije svrbilo bilo je čist ok. malo mi je suzilo oko dok mi je žena brisala okolo ostatke farbe. jučer nisam bila zadovoljna, bila sam si sva čudna, ostala mi je onak crta od te farbe između trepavica...no ženska mi je sve objasnila prije da se to ispere, i danas je super. prezadovoljna sam. izgledam ko da imam maskaru i samo trebam uvinut trepavice. koje jebeno otkriće, idem ziher opet za mjesec dana. i mogu trljat oči! (znam to nesvjesno napravit kad imam maskaru pa sam ko rakun i tak okolo hodam:))
boja je neka crno plava, a prek tog stavim bourjois wet look mascara top coat s plavim šljokičastim česticama...:s

Jel to farbaju oni sa svjetlijim trepavicama ili bilotko? Mislim, znam da je glupo pitanje:D , ali zanima me jel bi i ja na svojim crnim trepavicama dobila "efekt maskare" ili ne bi ni skužila razliku...

reggie
26.08.2006., 18:48
@ zlatokosa: evo baš sam se sad vidla s frendicom koja mi je rekla:''vao kak imaš duge trepavice.'' heheh, pa valjda onda imam kaj ja znam... inače se to ne kuži jer su svijetle valjda.

@greeneyes: ma može ko hoće ja mislim, al ne znam koji je efekt na već crnim trepavicama i dal se to onda isplati radit. a efekt maskare ne budeš dobila jer maskara ipak daje volumen:misli: mislim meni je žena rekla kad me vidla:''o pa to će se tebi fino vidjet jer imaš svijetle trepavice...''

amber
26.08.2006., 21:17
reggie kaže:
ja sam bila baš jučer farbat trepavice. nije peklo, nije svrbilo bilo je čist ok.

Al inace peče???
Ja imam jako osjetljive oči i ako postoji mogućnost da peče mene će sigurno peć...pa bi tila znat.

amber
26.08.2006., 21:39
ovo čudo od rumenila http://www.fragrancex.com/products/image.html?sid=03602980602
Ako je ko isproba, molim izvještaj!

reggie
26.08.2006., 21:53
Al inace peče???
Ja imam jako osjetljive oči i ako postoji mogućnost da peče mene će sigurno peć...pa bi tila znat.

pa rekla mi je žena da se pripremim jer kao zna dosta peć one koji imaju osjetljivu kožu. i ja imam dosta osjetljive oči i kožu oko očiju, al me nekim čudom nije niš peklo. rekla je da imaju visine ak će mi poslje trebat - ok, moram priznat da sam kod tog dijela bila isprepadana i mislila sam ''što je ovo men' trebalo, kak sam glupa,curiosity killed a cat'', al sve je bilo 5. još mi je poslje namazala kremicom okoloočno područje, ma skroz sam zadovoljna...

mouse
28.08.2006., 12:35
Vichy puder za normanlnu/masnu kožu. Imate li koji iskustveni savjet, nikad još nisam imala vichy?

anya
28.08.2006., 12:52
Ja imam normalnu/mješovitu kožu i onaj za suhu kožu mi je taman. Ostali svi presuhi, i bolji mi je aera od flexilift teint.

znatiželja
28.08.2006., 14:01
ovo čudo od rumenila http://www.fragrancex.com/products/image.html?sid=03602980602

ima li toga u CRO? nisam ga vidjela. volim kremasta.

amber
28.08.2006., 17:11
Ne znam jel ga ima kod nas, al mi je zapelo za oko. Ako nadjem - javim!

Martinka
28.08.2006., 19:22
Ja imam normalnu/mješovitu kožu i onaj za suhu kožu mi je taman. Ostali svi presuhi, i bolji mi je aera od flexilift teint.

Slažem se aera teint je nenadmašan, trenutno koristim flexilift, ali mi nije toliko dobar, presuh je.

tough_cookie
28.08.2006., 20:03
Ako je ko isproba, molim izvještaj!

ajme diiiiivno izgleda!!! :cerek:

ima toga kod nas za kupit? ak multiblush ne stigne na vrijeme ... ;)

super_maca
28.08.2006., 20:46
ja imam na istu foru od shiseida rumenilo,oko 150 kn i super je,pogotovo ako imas suhu kozu.

amber
28.08.2006., 23:55
Ja imam suhu kožu, itekako. Vidila sam taj od shiseida, al cini mi se da imaju samo dosta svjetle nijanse, ito breskvaste...a ja bi nesto malo jace...kao ovo e.lauder.

mitzy
30.08.2006., 09:52
Ja bi mousse, puder u prahu i kamenu nešto kao 2 u 1;

opcija od maybelline i od lancomea.

Počet ću sa jeftinijom verzijom:D

Anybody?

Nanusha
30.08.2006., 10:40
ja imam na istu foru od shiseida rumenilo,oko 150 kn i super je,pogotovo ako imas suhu kozu.
njam-njam, ja bni to:zubo: pozdrav:)

super_maca
31.08.2006., 01:39
pozdrav nanusha:headbang:

super_maca
31.08.2006., 01:42
Ja imam suhu kožu, itekako. Vidila sam taj od shiseida, al cini mi se da imaju samo dosta svjetle nijanse, ito breskvaste...a ja bi nesto malo jace...kao ovo e.lauder.

da,breskvaste su...

mouse
31.08.2006., 14:05
!!!Čime početi da probam liniju avene; nisam nikad ništa njihovo koristila?! Dajte mi neku dobru "početničku" dnevnu kremicu i puder.

mouse
31.08.2006., 14:07
Čime početi da probam liniju avene; nisam nikad ništa njihovo koristila?! Dajte mi neku dobru "početničku" dnevnu kremicu i puder.

tough_cookie
31.08.2006., 14:13
eno sam ti ja odgovorila pod cijene proizvoda avene ... ne moras na puno strana pitati, samo malo strpljenja ;) :top:

plavusa
01.09.2006., 10:05
neznam dal je vec bilo ali eto - upozorenje :

toliko hvaljeni od strane cosma manekemki & co - CARMEX (stik/labelo za usta)
je SMECE !!! smrdi i pece kad ga stavis na usta !! to je kao efekt hladenja ali
przi usta ko neka kiselina

ne bacajte 20ak kn na to sranje

Hanii
01.09.2006., 17:22
Joj ja bi si tako umjetne trepavice stavila,:cerek: onako od sredine do kraja oka itako imam rijetke trepavice i stavljam po tri sloja maskare ali nisam zadovoljna ..samo od kada sam dosla u Rijeku nikako da nađem kozmetičarku s kojom sam zadovoljna ima netko prijedlog za ri ili okolicu gdje bi mogla umjetne trebavice stavit koje ce drzati bar tjedan dana *?

teichy
02.09.2006., 13:01
Joj ja bi si tako umjetne trepavice stavila,:cerek: onako od sredine do kraja oka itako imam rijetke trepavice i stavljam po tri sloja maskare ali nisam zadovoljna ..samo od kada sam dosla u Rijeku nikako da nađem kozmetičarku s kojom sam zadovoljna ima netko prijedlog za ri ili okolicu gdje bi mogla umjetne trebavice stavit koje ce drzati bar tjedan dana *?

Moja frendica je stavljala umjetne trepavice u salonu Dessardo na Zametu i prekrasno su ispale, držale su dulje od 2 tjedna. 100 kn ti dođe

amber
03.09.2006., 12:54
jos mi nije jasno... kad se stave te umjetne trepavice jel se mogu sminkat oci...i kako se skida sminka????
mislim ako skinem sminku,skinit cu i trepavice...ili ne??

teichy
03.09.2006., 14:46
možeš se šminkat al ne maskaru stavljat

Hanii
03.09.2006., 20:50
Hvala teichy, :kiss: našla sam dessardo na netu www.dessardo.hr , nije ni skupo 100 kn ja sam očekivala da ce biti više

meg
03.09.2006., 20:59
koje gadne frizure rade, pa to je prestrašno... :rofl:

plavusa
04.09.2006., 18:39
Max Factor Lipfinity ruz (ove nove Nude nijanse)
iskustva?

smjeskica
04.09.2006., 21:58
Probao neko max factor puder u kamenu- creme puff?

Naya
05.09.2006., 13:45
Ja vec mjesecima farbam trepavice, svaka 3 tjedna i oduseljena sam. Pogotovo me je spasilo ovo ljeto, kupanje, sunce, more, plaža a ja s "maskarom" na očima :D

ot. jel netko probao onaj losion za tijelo kaj se kupuje u ljekarnama? Pante... pante.... nije pantenol al nemrem se sada sjetiti kak se zove. :misli:

amber
05.09.2006., 15:40
Pantexol??? ja nisam :D

Zlatokosa
05.09.2006., 16:27
ja jesam
jeftiniji od pantenola, proizvodi Jadran Galenski lab.
miris je malo intenzivniji. Meni se čini da ima nekog efekta samo kad se malo jače isprži koža.
Za njegu, ove godine sam kupila Avene, mlijeko poslije sunčamja, ono mi je još bolje, a skuplje 30tak kuna.

Martinka
05.09.2006., 19:17
Probao neko max factor puder u kamenu- creme puff?

Meni je taj puder baš dobar, nekad ga stavim bez tekućeg i sasvim fino izgleda.

Andjelcic
06.09.2006., 17:59
Meni je taj puder baš dobar, nekad ga stavim bez tekućeg i sasvim fino izgleda.
meni isto

mouse
07.09.2006., 12:48
I meni dobar!

mouse
08.09.2006., 12:46
Želim si priuštiti Vichy normaderm gel za umivanje i normaderm losion. Imate li kakvih iskustava?

lioness
08.09.2006., 12:55
iskustva?

nijansa je prekrasna, ako nemas alergija ili suhe usnice, priusti si... ja sam dobila takvu alergiju, da sam 2 tjedna nakon sto sam probala stavljala tone nevenove masti na cube

green_eyes
08.09.2006., 12:56
Želim si priuštiti Vichy normaderm gel za umivanje i normaderm losion. Imate li kakvih iskustava?
Moj savjet bi ti bio da uzmeš Avene cleanance gel za umivanje i emulziju.
Probala sam vichy normaderm kremu i bezveze je, nema učinka...
Zato Avene :top:

Modesti
08.09.2006., 15:02
koje gadne frizure rade, pa to je prestrašno... :rofl:

slažem se u potpunosti.Prestrašno.

Naya
08.09.2006., 15:51

Vidis ja sam bas imala dobrih iskustva s njim. Koristila sam losion i kremu za lice, al keč je u tome sto ih moras redovito koristiti. Znaci svaki dan, ujutro i navecer a ne jedan dan ok, a onda slijedeca 3 dana nista.

lara21
08.09.2006., 17:03
koristim vichy normaderm dnevni piling za lice i super mi je

lara21
08.09.2006., 17:06
jel probao netko dove kremu za grudi?
što koristite za njegu ili učvršćivanje grudi

Zlatokosa
08.09.2006., 18:14
što rjeđe nosim grudnjak
tuširanje toplo-hladnom vodom
mazanje mlijekom za tijelo

atena
08.09.2006., 21:02
što rjeđe nosim grudnjak
tuširanje toplo-hladnom vodom
mazanje mlijekom za tijelo
Rijedje :misli: zar niej sto cesce...... mislim rijetko su nosile grudnajk zene '70tih ono sloboda ovo ono, pa na kraju su sve zavrsile sa termoforima, mislim da ti je savjet pogresdn,m ovo za hladnu vodu je ok i za naravno kremu je ok. Vjezbe takodje :top:

Zlatokosa
09.09.2006., 00:52
Rijedje :misli: zar niej sto cesce...... mislim rijetko su nosile grudnajk zene '70tih ono sloboda ovo ono, pa na kraju su sve zavrsile sa termoforima, mislim da ti je savjet pogresdn,m ovo za hladnu vodu je ok i za naravno kremu je ok. Vjezbe takodje :top:
Ovo je sa T-portala...
samo da dodam da na stranici ima i dobrih savjeta o masaži...:top:

GRUDNJAK ILI NE?

Suprotno općem mišljenju, grudnjak ne pomaže zdravlju grudi. On će pomoći da grudi vizualno imaju bolji oblik, no nošenje grudnjaka obavlja posao prsnih mišića (podupiranje grudi), pa se mišići mogu ulijeniti. Općenito, rizik za obolijevanje od raka dojke najveći je kod žena koje nose grudnjak 24 sata dnevno, a najmanji kod onih koje ga ne nose, što se objašnjava njegovim pritiskom na tkivo: stalni pritisak ograničava limfni sustav da izbaci sve toksine koji se zadržavaju u tkivu, a direktna posljedica toga je lošiji izgled i zdravlje grudi.

Naravno, ako vam ne pada na pamet ne nositi grudnjak, pokušajte ga nositi manje od 12 sati dnevno. Ovo vrijedi za žene koje žele čvrste gudi, kao i za one koje vode brigu o zdravlju (prije svega one koje se boje raka dojke).

Na oblik i veličinu grudi ne može se utjecati direktno, nego posredno: djelovanjem na vene, limfu, ligamente i mišiće one postaju veće, čvršće i ljepše oblikovane.
Izbor grudnjaka neobično je važan: iako većina žena pri izboru gleda kako im grudi u grudnjaku izgledaju, važno je da on nije pretijesan, tj. da bude takav da ga se gotovo i ne osjeća prilikom nošenja.

Ako ste tijekom dana zbog stezanja i pritiska dugo i često svjesni da ga imate na sebi, vrijeme je za drugi model grudnjaka.

Prokrvljenost grudi može se bitno poboljšati na isti način kao i prokrvljenost čitavog tijela: naizmjeničnim tuširanjem mlakom i hladnom vodom. Prehrana je također jako važna, jer se krvotokom i limfom hrani tkivo te se iz njega izbacuju toksini.

Ako izbacivanje otrova i otpadnih tvari nije potpuno, istraživanja su pokazala da se to očituje u izgledu grudi, ali i povećava šanse za rak dojke. Zanimljivo je da svi savjeti za ljepotu grudi koje ovdje predlažemo, dakle iz kozmetičkih razloga, izrazito pozitivno djeluju i na njihovo zdravlje.

Ukratko, zdrava i izbalansirana prehrana i grudima donosi zdravlje kao što ga donosi čitavom tijelu, ali kako su grudi specifične, možemo im pomoći i – vježbama i masažom.

Masaža je jednostavna i efikasna, a podjednako pomaže i u prevenciji raka dojke

Kako smo objasnili na početku, količinu masnog tkiva koje će biti uskladišteno u grudima određuju geni, težina, zdravstveno stanje i dob žene, pa se na oblik i veličinu grudi ne može utjecati direktno, nego posredno: djelovanjem na vene, limfu, ligamente i mišiće one postaju veće, čvršće i ljepše oblikovane.

Lali Puna
11.09.2006., 12:50
Ja mjerkam Clarins podlogu za puder. Djeluje mi stvarno super. 180 kuna. Kaže ovako - Provides a flawless, smooth, fresh complexion to help minimize the appearance of wrinkles, fine lines and enlarged pores. The ultra-lightweight yet creamy texture smoothes on effortlessly like a 'second skin,' and reduces the appearance of fatigue for more youthful-looking skin. Also enhances the beauty benefits of makeup.

http://shop.nordstrom.com/S/2878386?cm_ven=msn&cm_cat=datafeed&cm_pla=makeup:women:foundation&cm_ite=clarins_instant_smooth_perfecting_touch:170 329

vivienne
11.09.2006., 13:34
Pa ista stvar ti je i od Shiseida Smoothing Veil:)

mouse
11.09.2006., 14:49
Kakav učinak mogu očekivati, u čemu ti je avene bolji?

Lali Puna
11.09.2006., 15:07
Pa ista stvar ti je i od Shiseida Smoothing Veil:)

skoro svaka firma ima podlogu za šminku, to znam
mene zanima jel neko probao ovu i kakvi su dojmovi

znatiželja
11.09.2006., 15:37
e to i mene zanima. mjerkam i taj clarins i taj shiseido. zna li tko koji je bolji? kako se to nanosi- na kremu, prije pudera, pretpostavljam. Treba li cekati sto godina da se upije i je li efekt bas geeenijalan...?

Lali Puna
11.09.2006., 15:59
stavlja se na kremu, a prije pudera. efekt - ispuni i zagladi porice i borice i onda puder ljepše, finije i besprijekornije izgleda. tracljala mi je po ruci to teta u mulleru, baš mi se čini fina tekstura. i nije mi skupo - 180 kuna, shiseido sigurno košta duplo više. al nekak nisam sigurna jel bi to baš treba i želim li u svoj proces stavljanja pudera (krema, nešto za matiranje po čelu,puder, iluminator, korektor, puder u prahu) dodavati još nešto.
nije ni čudo da se rijetko šminkam, tko bi to sve....

znatiželja
11.09.2006., 16:13
ma da, ja još ne stavljam ni puder po cijelom licu. dakle, ne trudim se da mi bude savršeno i ujednačeno, a kao bih da mi to obavi neka krema. ako se taj clarins stavi na lice bez pudera poviše, ima li ikakvog smisla?

Lali Puna
11.09.2006., 16:28
ma ja ne stavljam puder uopće. osim petkom il subotom uvečer kad idem van. pa bih ja to za te prigode. i još jedanput mjesečno kad se sjetim stavit puder.

ima smisla stavljat bez pudera, ali malo tj. manje nego s puderom. ja sam imala nešto slično od diora (pročitala u nekom magazinu, preporučila neka vizažistica kao ultimativni make up proizvod) - neki gelasto fluidasti proizvod, isto ide ispod pudera, a može i bez. kad se koristi s puderom stvara supersuper efekt, stvarno savršen ten se dobije. bez pudera malo poboljša stanje kože, ali nema spektakularnih rezultata.

Lali Puna
11.09.2006., 16:36
i, jel neka masnokožna probala cliniqueov novi puder za smanjivanje pora?

http://www.clinique.co.uk/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CAT1028&PRODUCT_ID=PROD64776

atena
11.09.2006., 17:26
Zlatna samo ti slusaj te dripce sa t portala, pa se vidimo za par godinica....sto drugo da ti kazem, naravno pod nositi grudnjak ne mislim nesto sto ce stiskati, ali bez grudnjaka no no....

tough_cookie
11.09.2006., 21:22
Ja mjerkam Clarins podlogu za puder. Djeluje mi stvarno super. 180 kuna. Kaže ovako - Provides a flawless, smooth, fresh complexion to help minimize the appearance of wrinkles, fine lines and enlarged pores. The ultra-lightweight yet creamy texture smoothes on effortlessly like a 'second skin,' and reduces the appearance of fatigue for more youthful-looking skin. Also enhances the beauty benefits of makeup.

http://shop.nordstrom.com/S/2878386?cm_ven=msn&cm_cat=datafeed&cm_pla=makeup:women:foundation&cm_ite=clarins_instant_smooth_perfecting_touch:170 329

jooj!!!!! ja sam to kupila prije tjedan dana al kak sam losa s lovom, nisam htjela da dragi vidi da sam opet shoppingirala kozmetiku, pa sam ga utrpala u ormar s odjecom i zaboravila na njega :eek: :bonk:

fakat bih ga mogla konacno probat (iako mi je trenutno lice opet koma pa se bojim da bi malo cudno izgledalo - oni dijelovi koje on moze poboljsat i katastrofa oni koje ne moze) :tuzni:

Lali Puna
11.09.2006., 21:27
ajd probaj pa javi pliz....

tough_cookie
11.09.2006., 21:30
ajd budem ;)

btw, ja NIKAD ne koristim puder tak da sam ovo kupila s namjerom da i dalje ne nosim puder

Lali Puna
11.09.2006., 21:35
kao što sam već rekla - to ima nekog smisla bez pudera. ali ispod pudera tek daje spektakularne efekte - > mislim na podloge za šminku tog tipa općenito...

i mjerkala sam multi blush jedinicu opet...sad nemrem dočekat da dođe, stvarno je savršeno...i sve mi je bilo čuno zakaj nemam ništa od clarinsa, skroz su im super proizvodi, a najjeftiniji od tih skupih firmi

ako netko ima još nekih preporuka za njih - slobodno

tough_cookie
11.09.2006., 22:03
navodno najkasnije u 10. mjesecu stize multiblush :cerek: :cheer:

ja sam jedno vrijeme skoro sve zivo imala od njih, kremu za umivanje (:top: ), tonik, kreme, posebno su mi dobre bile za osjetljivu kozu, spasile mi svojedobno lice. probala sam i ona razna ulja za lice al mi nisu bila bas nesto idealno. moisturising mask je isto odlicna. kreme i losioni za tijelo su im prekrasni, da mogu davila bih se u njima :Slin:. super je i beauty flash balm, on je valjda blaza i prirodnija varijanta ove podloge o kojoj pisemo. eau dynamisante je :mljac: ...

... i tak ...

... a onda sam skuzila da sam skoro dvije place u minusu :eek: ...

... the rest is history (sad mi je i avene dobar - tj. dok ne nadjem posao koji ce me vratiti "where i belong - to clarins" :rofl: ;) )

vivienne
12.09.2006., 10:29
ma ja ne stavljam puder uopće. osim petkom il subotom uvečer kad idem van. pa bih ja to za te prigode. i još jedanput mjesečno kad se sjetim stavit puder.

ima smisla stavljat bez pudera, ali malo tj. manje nego s puderom. ja sam imala nešto slično od diora (pročitala u nekom magazinu, preporučila neka vizažistica kao ultimativni <a style='text-decoration: none; border-bottom: 3px double;' href="http://www.serverlogic3.com/lm/rtl3.asp?si=22&k=make%20up" onmouseover="window.status='make up'; return true;" onmouseout="window.status=''; return true;">make up</a> proizvod) - neki gelasto fluidasti proizvod, isto ide ispod pudera, a može i bez. kad se koristi s puderom stvara supersuper efekt, stvarno savršen ten se dobije. bez pudera malo poboljša stanje kože, ali nema spektakularnih rezultata.

mislis na ono novo njihovo u plavoj tubici?

Lali Puna
12.09.2006., 22:06
mislis na ono novo njihovo u plavoj tubici?

ne. tražila sam po netu, al da me ubiješ nemrem se sjetiti kak se zove proizvod(iako sam ga čak kupila dvaput za redom). u prozirnoj je staklenoj bočici, s rozim čepom, na pumpicu, prodaje se u kutijama, upakirano kao i njihovi proizvodi za njegu. sam proizvod je neke bež-šapmpanj boje. dobro je.

ako vas zanima - nisam izdržala pa sam kupila tu clarins podlogu danas. javim dojmove.

i gledala sam te cliniaueove nove tekuće pudere za masnu kožu i smanjivanje pora. boje su mi sve nekak onak. a samo četiri nijanse sam vidjela i u mulleru i u limoniju, a na cliniqueovim stranicama ih ima bar šest, koliko se sjećam, a možda i više.

znatiželja
12.09.2006., 22:12
javi za clarins.

vivienne
13.09.2006., 10:47
ne. tražila sam po netu, al da me ubiješ nemrem se sjetiti kak se zove proizvod(iako sam ga čak kupila dvaput za redom). u prozirnoj je staklenoj bočici, s rozim čepom, na pumpicu, prodaje se u kutijama, upakirano kao i njihovi proizvodi za njegu. sam proizvod je neke bež-šapmpanj boje. dobro je.

joooj,satire me sad to,mislila sam da o ajkonu govoris,je l' diorovom naime.

sad moram opet na njihovu stranicu pa traziti:zubo:

uglavnom,dobro si mi objasnila pa odo traziti.

ja imam shiseidovu podlogu.

Lali Puna
13.09.2006., 11:02
evo ga!!! ovaj u sredini!

http://cgi.ebay.com/CHRISTIAN-DIOR-ECLAT-PARFAIT-TOTAL-RADIANCE_W0QQitemZ150027946914QQihZ005QQcategoryZ6 7451QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

Eclat Parfait se zove proizvod

fotka:

http://www.beautysteals.com/images/products/01224180102-christian-dior-eclat-parfait.jpg

http://altura.speedera.net/ccimg.catalogcity.com/200000/202400/202487/Products/10994733.jpg

vivienne
13.09.2006., 13:06
Bravo,stvarno si se potrudila:cheer:

Hvala:)

Lali Puna
13.09.2006., 13:15
namazala sam se danas s ovim clarinsom (dovela sam svoje šminkanje jutros namjerno do apsurda stavljajuć sve podloge koje sam mogal i imala - matirajući stik na čelo, ovu clarins na ostatak lica, ard deco bazu za sjenilo na oči i isto art deco bazu za ruž na usta. sama sam sebi djelovala groteskno).

enivej, dobar je ovaj clarins, stavila sam na to obojenu kremu. pore su stvarno manje(to mene najviše muči), sitne sitničke borice oko očiju su manje vidljive, koža je glatka ful. dobro je, sviđa mi se učinak, iako novu kožu mi nije napravilo. ne znam kol'ko efekta bi imalo samo.

probala sam i smoothing veil kad sam kupovala taj clarins, malo sam si razmazala špo ruci. clarins ima gušću i kompaktniju teksturu, taj shiseido je rjeđi i više kao krema. meni se više sviđa clarins. a jeftiniji je za 100 kuna.

znatiželja
13.09.2006., 13:37
aj lali, pliz još reci je li ti bolji clarins ili dior koji si imala?
a i ako staviš clarins bez pudera, javi efekt.

Lali Puna
13.09.2006., 13:47
ne sjećam se točno efekta tog diora više, bilo je to prije par godina. nekak mislim da je to više-manje isti drek, da prostite.

meg
13.09.2006., 13:59
oprošteno ti je... :zubo:

lara21
13.09.2006., 18:30
trenutno sam u potrazi za korektorom, treba mi neki dobar,
da mi može podočnjake ublažiti.
imate kakvu preporuku?
kakve boje bi trebao biti korektor za tamnije podočnjake

vivienne
13.09.2006., 21:42
mislim da se dior/taj navedeni/vise ne proizvodi.nema ga nigdje na njihovoj stranici.dodjavola.

Lali Puna
13.09.2006., 22:09
probaj pitat u parfumerijama, ni ovog clarinsa nema na njhovim stranicama. a novi im je proizvod. i budi uporna i zapiši ili zapamti što tražiš, meni je dad sam prvi put tražila vrlo informirana prodavačica u parfumeriji tvrdila da to ne postoji :rolleyes:

nakon cijelog dana dajem :top: za ovu clarins podlogu

tough_cookie
13.09.2006., 22:37
probaj pitat u parfumerijama, ni ovog clarinsa nema na njhovim stranicama. a novi im je proizvod. i budi uporna i zapiši ili zapamti što tražiš, meni je dad sam prvi put tražila vrlo informirana prodavačica u parfumeriji tvrdila da to ne postoji :rolleyes:

nakon cijelog dana dajem :top: za ovu clarins podlogu

kak nema? ja ga nasla:

http://uk.clarins.com/main.cfm?prodID=670

Lali Puna
13.09.2006., 22:49
ok, ima, al ja nisam našla : posipasepepelom:

mouse
14.09.2006., 13:54
Avone masku za lice na bazi bijelog čaja. Komentari onih koji je imaju ili su probali, molim!

bubu
14.09.2006., 19:58
tonique confort i mousse confort od lancome, ako ste probali dobro bi mi došao komentar!

znatiželja
14.09.2006., 22:36
mousse confort sam imala (ona roza tubica, je l' da?). imam suhu kožu pa mi ju je isušivao iako mislim da piše da je za suhu. prestala sam koristiti zbog toga.

bubu
15.09.2006., 07:33
da, to je ta, šteta, a tako lijepo izgleda!

znatiželja
15.09.2006., 15:02
ako ti nije jako suha, može ti biti ok. meni je baš kao kod slona pa ne dolaze u obzir uopće te pjene.

bubu
15.09.2006., 16:21
ako ti nije jako suha, može ti biti ok. meni je baš kao kod slona pa ne dolaze u obzir uopće te pjene.

i kod mene ista situacija!

znatiželja
15.09.2006., 17:32
onda traži mlijeko za skidanje šminke.

happygoose
15.09.2006., 18:26
zanima me ako netko ima info o.....

tarte.....clean slate

stila ...iluminating liquid foundation

NARS......loose powder

MAKE UP FOR EVER......corerctive makeup base

benefit....some kind a gorgeous

lorac.....transculent touch up powder

znam da toga ima puno, ali ako je netko koristio ove stvarchice ja bih bila zahvalna na komentaru....:)

znatiželja
16.09.2006., 21:37
YSl TE mi je gotov pa namjeravam promjeniti i kupiti Mister Light Givenchy. Je li ga tko koristio?

Lali Puna
16.09.2006., 21:42

tarte.....clean slate

NARS......loose powder

znam da toga ima puno, ali ako je netko koristio ove stvarchice ja bih bila zahvalna na komentaru....:)

teško da ćeš dobit neke odgovore jer si sve redom nabrojala firme kojih nema u hr

Euterpa
20.09.2006., 09:55
Želim samo dati sve pohvale kremi od Daltona,Dermanorm za normaliziranje...koristim je tek tri dana kao noćnu i koža mi je ujutro super...99kn...
Imam masnu dehidriranu kožu..pore,miteseri...pokoji prištić.

juliette
20.09.2006., 12:13
nikel anticelulitni gel s brsljanom anyone?

mouse
20.09.2006., 12:46
Myokine kremu (normalna koža) od vichyja. Šta mislite, jesam li za to ili je još rano (imam 31 god.)?

emergence
20.09.2006., 13:55
YSl TE mi je gotov pa namjeravam promjeniti i kupiti Mister Light Givenchy. Je li ga tko koristio?

yes i nisam zadovoljna.

znatiželja
20.09.2006., 14:04
Myokine kremu (normalna koža) od vichyja. Šta mislite, jesam li za to ili je još rano (imam 31 god.)?

nije ti rano. ako imaš jako suhu kožu, neće ti biti dovoljno hranjiva.

znatiželja
20.09.2006., 14:05
yes i nisam zadovoljna.
što ti nije ok?

emergence
20.09.2006., 14:11
što ti nije ok?

ma ne prekriva mi dobro...isto sam ga uzela za probu:zubo:

bolji mi je od la prairie ...tu je bilo na forumu i da je guerlainov dobar ali to čudo nisam probala:zubo: ...još:cerek:

znatiželja
20.09.2006., 14:15
nemam neke podočnjake pa bi moglo biti ok.

emergence
20.09.2006., 14:18
nemam neke podočnjake pa bi moglo biti ok.

zasto mi se cini da si ga vec kupila u glavi i prije nego kaj si postavila tu pitanje:zubo:
zena sam pa razumijem:cerek:

znatiželja
20.09.2006., 14:31
ne, nisam. kupila sam ga jutros, postavila sam pitanje pa nitko nije odgovarao par dana.

meg
20.09.2006., 22:59
tu je bilo na forumu i da je guerlainov dobar ali to čudo nisam probala:zubo: ...još:cerek:

jooooj, taj guerlainov osvjetljivač mi je nekaj najbolje kaj sam ikad probala, ali ima jednu manu... potroši se u roku od 2-3 tjedna što je za moj novčanik neprihvatljivo s obzirom da košta 280 kn... :(

ali nikad ga neću prežaliti, tako dobra tekstura, ma odličan je. sad koristim la prairie i isto mi je dobar, ali guerlain će mi uvijek biti no.1.

blizanka
20.09.2006., 23:20
iskustva?
Meni općenito lipfinity ništa ne valja. Izgleda katastrofa, isuši usta i mrvi se bez obzira naono bijelo što se stavlja preko za sjaj. I užasno umjetno izgleda

mouse
21.09.2006., 14:22
nije ti rano. ako imaš jako suhu kožu, neće ti biti dovoljno hranjiva.

Nemam suhu, imam normanlu do mješovitu. Misliš da će mi pasati, mislim,ne želim samo da mi bude masna!!

znatiželja
21.09.2006., 17:26
uzmi tester u apoteci, to ti je najbolje.

mouse
22.09.2006., 13:48
Puder Loreal matte cashmere. Ima li tko (normalne kože) taj, kakav je?
Kakvi su uopće lorealovi tekući puderi za normalnu kožu?
Vichyjev aera teint koristim tjedan dana i samo imam prištić za prištićem...katastrofa! Žao mi sad novaca koje sam dala.

sidora
22.09.2006., 13:52
bila sam jucer u replayu.
opet.
ubit cu se. nisam ponesla cekove. saznala sam da daju i na kartice i na rate...
malo me tjesilo kaj sam vip kupac pa imam 10 posto popusta.
o boze koje stvari. to koda dodjes u hram i klanjas se bogu kaj je netko napravio tak nekaj predivno..
kojih trapki. a majica. a ponca!
ubola sam par komada. ponavljam - NEMOJTE ME PITAT ZA CIJENU. svi je predivno. kao u novom vogeu ili maire claire-u.
tak casual, i nosivo.
otplacujem rate do nove godine...

mouse
22.09.2006., 13:59
zar ovo nije podforum o kozmetici!?

blizanka
22.09.2006., 15:15
Jel se vama kada čini da smo totalno ovisne o kupovanju kozmetike? Baš malo čitam i gledam koliko sam to pokupovala ovih dana, a već imam računicu u glavi što ću kupit sljedeće :D ahhh.... eto morala sam podjeliti ovo s vama. sad mi je lakše. Dakle, što mi je ono sljedeće na popisu? ozbiljno sam se zagrijala za ovo boja 004 (http://www.dior.com/pcd/International/JSP/Library/Full/full_L3.jsp?paramL=enall&paramP=176&paramZ=1&pLANG=enall) i još tonu toga...... :D

Arijela
23.09.2006., 00:30

tarte.....clean slate

NARS......loose powder

ne šminkam se baš, ali obožavam Benefit - budi se u meni prava curica kičerica. Divno im je sredstvo za prikrivanje pora, kao i za prikrivanje crvenila, pa eyecon, krema oko očiju, sjajilo za tijelo... proglašena je hitom u 2006. Jeftina i solidna kozmetika - ja mislim da se može i kupiti prek interneta.

Sa Stilinim sjajilom sam bila užasno nezadovoljna, to je shit. ostalo nisam ni kupovala od njih. Najbolje je sjajilo-ruž Bobbi Brown, the best.

lara21
26.09.2006., 22:23
zapela mi za oko ova nova krema od chanela Micro-Dermabrasion
probao netko?
koliko dođe uopće?

znatiželja
09.11.2006., 19:53
dižem ovu temu jer mi je mister light krepucnio pa me zanima imate li neku preporuku za iluminator, a da nije TE YSL?

-anna-
10.11.2006., 01:38
Vichy kremasti piling za tijelo? probao netko? :D

Nanusha
10.11.2006., 02:41
dižem ovu temu jer mi je mister light krepucnio pa me zanima imate li neku preporuku za iluminator, a da nije TE YSL?
meni je dobar clarins-eclat minute, bolji od mister lighta

bucek
10.11.2006., 07:50
Namjeravam kupiti Lancome puder za suhu kožu.Kakvi su??Dali se isplati kupiti?
Treba mi i korektor za podočnjake,frendica me uvjerava da kupim od avona
jer je sada na akciji a zove se Invisi-glow korektor!Jel dobar??
Pomagajte....

green_eyes
10.11.2006., 11:03

bourjous ili artdeco, meni su oba odlična! (bourjois možda mrvicu bolji, ali ima ga samo 1,5ml)

mouse
10.11.2006., 13:31
Skindividual kremu ("Oriflame"). Ima li tko šta reći za nju?

znatiželja
12.11.2006., 17:00
meni je dobar clarins-eclat minute, bolji od mister lighta

odlučeno. hvala svima.

Soleiol
12.11.2006., 18:21
Razmišljam da kupim DDM Gel od Clinique.Imala sam tester i izgledalo mi je dobro,ali samo 2x sam se namazala pa me zanima kakav je onima koji ga duže koriste.Kakva su iskustva??

duchessa
12.11.2006., 18:28
Razmišljam da kupim DDM Gel od Clinique.Imala sam tester i izgledalo mi je dobro,ali samo 2x sam se namazala pa me zanima kakav je onima koji ga duže koriste.Kakva su iskustva??

Meni je super, posebno ljeti, iako imam masnu kožu (T zona ) za zimu mi treba još malo kremice po obrazima.
Ljeti koristim samo DDM

duchessa
12.11.2006., 18:31
Ja planiram kupiti Dior Capture R 60/80 kremu za lice, preventivna njega protiv bora, tak je fina tekstura,dobila sam tester.
Probao tko?

Andjelcic
12.11.2006., 18:53
meni je ta 3-step kolekcija koma :flop:

znatiželja
13.11.2006., 23:38
imaju li fiksatori za sjenilo smisla i koji su ok?

emergence
14.11.2006., 09:59
imaju li fiksatori za sjenilo smisla i koji su ok?

imaju...koristim vec godinama.

art deco:top: cca50kn. mislim i da guerlain ima neko...skuplje narafski

Galadriel
14.11.2006., 12:00
Ja koristim neku kremu za ucvrscivanje od Avona,nisam bas zadovoljna..

Ima li netko dobrih iskustva sa nekom ne bas preskupom kremom?

znatiželja
17.11.2006., 03:13
Ja koristim neku kremu za ucvrscivanje od Avona,nisam bas zadovoljna..

Ima li netko dobrih iskustva sa nekom ne bas preskupom kremom?

ja sam imala neki tinkturu talijansku, dobila ju i više nemam pojma gdje ju nabaviti. što je najbolje, čini mi se odlična, baš djelovalo.
ja bi si isto nešto.
prijedlozi?

emergence
17.11.2006., 12:44
planiram ovaj ruž od bourjois kupiti..probao tko? doctor glamour

http://www.asos.com/images/inv/F/9/53/126148/BeigeFievreux/image1l.jpg

Andjelcic
17.11.2006., 15:07
planiram ovaj ruž od bourjois kupiti..probao tko? doctor glamour

http://www.asos.com/images/inv/F/9/53/126148/BeigeFievreux/image1l.jpg
to i mene zanima. jaaako me privlace ti ruzevi

gica
17.11.2006., 15:46
...planiram već dugo nabavit liniju chanel presiciones(valda se tako piše)...kremice,tonici,fluidi za masnu i problematičnu kožu...e sad...poprilično je sve to skupo i ne bi se tila zeznit...jel proba ko?

Ponosna
24.11.2006., 19:05
Jel probao tko od ROUGJA kapi ili ti balzam za usta na bazi hijaluronske kiseline, kao povećava volumen usta, dođe oko 160 kn? Kupila bih ga, ali je minijaturan i poprilično skup pa eto, ako tko ima iskustva, ugodna....

Vekki
26.11.2006., 22:46
kakav je onaj puder "u pjeni", ko neki mouse ima teksturu, mislim da je od maybelinea?

Galadriel
26.11.2006., 23:25
kakav je onaj puder "u pjeni", ko neki mouse ima teksturu, mislim da je od maybelinea?
Ja ga imam,nije mi dobar, neznam jednostavno mi ne pase :flop:

Vekki
26.11.2006., 23:32
Ja ga imam,nije mi dobar, neznam jednostavno mi ne pase :flop:

a šteta, meni se baš svidjela ta tekstura između tekućeg i krutog stanja.
kako se nanosi? prstima pa razmazivanje po licu ko tekući?

i zašto ti ne valja? jer ne prekriva dobro ili je u nečem drugom problem?

Hana_
27.11.2006., 00:25
meni je to uz vichy i darphin najbolji puder ma fenomenalan je
neda mi se sad do kupaone sutra cu napisat koju boju imam
predivna je tekstura, lice mi bude super :top:

~Jesen
27.11.2006., 01:01
Želim samo dati sve pohvale kremi od Daltona,Dermanorm za normaliziranje...koristim je tek tri dana kao noćnu i koža mi je ujutro super...99kn...
Imam masnu dehidriranu kožu..pore,miteseri...pokoji prištić.
nisam nikad čula za Dalton - gdje se mogu kupit njihovi proizvodi?

Sugarplum Fairy
27.11.2006., 12:30
Planiram kupiti Dior Poudre Libre. Na drugoj temi su cure nahvalile Chanel Poudre Libre, ali više mi se sviđa Diorova četkica. Ako je netko probao i jedno i drugo, koje je bolje?

luca
27.11.2006., 12:40

meni se svidja :)
nijanse na kozi izgledaju svjetlije nego u teglici. ja sam mislila da mi je najsvijetlija pretamna dok nisam probala.
tekstura je ugodna, lako se maze. mislim da nije za masnu kozu, prilicno dobro pokriva (ali nije to korektor, ne mozes cudo ocekivat) i treba ga jako malo. ja stavim i na kapke kao podlogu. lice bude jako glatko i barsunasto. ako imas suhe patches, bit ce naglaseni.

zakljucak: mislim da je dobar za normalnu, malo suhonjavu ili malo masnu kozu bez velikih problema i suhih dijelova, koja zeli barsunast, ujednacen i gladak izgled, uz dobro pokrivanje bez zbukanja.

Galadriel
27.11.2006., 15:07
a šteta, meni se baš svidjela ta tekstura između tekućeg i krutog stanja.
kako se nanosi? prstima pa razmazivanje po licu ko tekući?

i zašto ti ne valja? jer ne prekriva dobro ili je u nečem drugom problem?
Ma u biti ja imam dosla cisto lice tako da nikad ne stavljam puder na cijelo lice,a cini mi se nekako da kad stavim taj da ne prikirije dobro. :confused:
Ja ga stavljam prstima ;)
Al vidim da ima dosta pozitivnih reakcija na njega pa mozda tebi i bude dobar,sve ovisi o kozi :kiss:

ketty
27.11.2006., 16:01
vichy olive25 yeux(tak nekak,uglavnom neka krema protiv podočnjaka) i od bourjoisa maskara i korektor za prekirvanje podočnjaka. ima tko kakvih iskustva??????????

plavusa
27.11.2006., 17:24
jel vec bilo rijeci o onom novom Vichyevom rumenilu u kremi? rozom...
izgleda zgodno pa sam ga mislila kupit...
ako netko ima neka da savjet

reggie
27.11.2006., 17:35
@ketty & plavusa: pogledajte na temi vichy fan club. pisale su tamo o tome već curke.

bewitched
29.11.2006., 13:12
Bok, cure! Jel imao netko iskustva s Clinique preparativom, točnije sa Superdefense (dnevna krema) i All about eyes (krema za oko očiju). Meni je njihova dekorativa super, ali s preparativom nemam nikakvih iskustava, a ovo dvoje mi zapelo za oči. Pa ako nešto znate...tnx!

iva11
29.11.2006., 13:49
Bok, cure! Jel imao netko iskustva s Clinique preparativom, točnije sa Superdefense (dnevna krema) i All about eyes (krema za oko očiju). Meni je njihova dekorativa super, ali s preparativom nemam nikakvih iskustava, a ovo dvoje mi zapelo za oči. Pa ako nešto znate...tnx!

Upravo ju koristim odlična mi je, ovo za oko očiju nisam probala ali imam Clinique dnevnu i noćnu i obje su mi mrak...meni je odličan i onaj njihov gel za hidrataciju lica, pogotovo ljeti, a neke cure su rekle da im ne valja, tako da...

luca
29.11.2006., 13:54

ja volim Superdefense i Clinique opcenito. All About Eyes mi je bila zgodna i ugodna, ali ako ti je koza suha i narocito za po zimi mozda nije dosta masna... ali za laganu kremu je ugodna.

bewitched
29.11.2006., 14:04
Puno hvala, curke! Moja parfumerija ima nekakve Clinique dane, spustili su i cijene pa sam si mislila ubost nešto od preparative, a ove dvije kremice mi baš dobro zvuče, pogotovo Superdefense. Mami me već neko vrijeme. Mislim da ću otić danas po testere pa ako bude sve ok...Božić će mi malo uranit ove godine.

luca
29.11.2006., 14:08
uzimi testere, ima superdefense u tri verzije pa probaj koja ti najbolje pase :)

meg
29.11.2006., 14:54
jooooj, meni all about eyes nije bila dobra... nekako mi nije dovoljno vlažila kožu... :flop:

luca
29.11.2006., 15:55
jooooj, meni all about eyes nije bila dobra... nekako mi nije dovoljno vlažila kožu... :flop:

meni je prije 5 godina bila sasvim dovoljna. a onda sam ostarila :zubo:

meg
29.11.2006., 18:13
znam luca, godine su tu, postale smo babe... :mudri:

:D

SmthSpecial
04.12.2006., 00:52
jel koristio tko od bourjois happy light podlogu za lice? zanima me jel lijepo izgleda lice ili je onak umjetno svjetlucavo?
nesto sam gledala tako nesto da si kupim, da mi lice izgleda svjezije.

luca
04.12.2006., 10:20
jel koristio tko od bourjois happy light podlogu za lice? zanima me jel lijepo izgleda lice ili je onak umjetno svjetlucavo?

koristim povremeno i svidja mi se :)
pomijesam s malo kreme ili s tekucim (za cijelo lice) ili samo stavim preko podloge u malim tockicama na specificna mjesta. svijeloroze je boje u tubi, ali na licu se ne vidi nista rozo... meni izgleda jako prirodno, nema velikih svjetlucavih cestica.
ako si tamnoputa, mozda ce izgledati presvijetlo (kredasto), ne znam (generalno vidim da na tamnoputim curama bolje pasu zlatasti i broncani highlighteri, a na nama ispranima bjelkasti...).

SmthSpecial
04.12.2006., 11:51
thanx luca ;)
nisam tamnoputa, nisam ni blijeda, zuta sam :zubo: idem onda to pogledat :cerek:

meg
04.12.2006., 11:59
koji je sad to vrag? :eek: ja bi da mi lice svjetluca... koliko košta to čudo?

:u nevjerici čita lucin post i već poseže za novčanikom:

luca
04.12.2006., 12:44
koji je sad to vrag? :eek: ja bi da mi lice svjetluca... koliko košta to čudo?

:u nevjerici čita lucin post i već poseže za novčanikom:

s ovim ne sjajis ko bozicno drvo (ako bas hoces sjajit onda nabacis preko toga neki svjetlucavi prah, ja imam od Sephore), nego bas daje svjezi nemasni sjaj.
meg, meni se cini da tvoj popis svaki dan sve vise raste :D

luca
04.12.2006., 12:46
thanx luca ;)
nisam tamnoputa, nisam ni blijeda, zuta sam :zubo: idem onda to pogledat :cerek:

ako nisi jako tamna, pogledaj. ako ga i na stavis na cijelo lice, lijepo izgleda preko jagodica (mozes i s rumenilom pomijesati) ili oko ociju i ispod obrve :)

nellaaa
19.12.2006., 01:46
Bok,ja isto namjeravam staviti umjetne trepavice,ali me zanima dali je to netko u ZADRU napravio,di,kako je ispalo,cijena i tako...?
I da,htjela bi probati Dalton kremice jer sam cula da su super,neke s algama,ali isto pitanje-zna li neko ko u zadru drzi Dalton?I kakave su vama Dalton kreme?

PERLA_
19.12.2006., 17:57
:D ..natražit ćeš se u Zadru:zubo: Probaj na Relji kod pošte ima jedan kozmetički salon..kolegica s posla mi veli da su Ok..

renalicious
19.12.2006., 18:08
Revlonov puder Color Stay.

emergence
19.12.2006., 18:21
ima tko iskustva s toute legere laganim puderom od bourjois?

PERLA_
19.12.2006., 23:13
Revlonov puder Color Stay.
Ja ga nisam koristila,osoba koja je jako je zadovoljna,prekriva dobro, ima zaštitni faktor,dugotrajan je i više je za masnu kožu..Oni koji vole transparentne pudere-nije za njih..

bucek
20.12.2006., 14:09

taj happy light ima u više nijansi i ja koristim ja mislim 5.Super mi je,nije mi ništa previše šljokićasto,tj.koristim ga kao normalni puder.
Malo ide na žućkasto i to mi je ok jer sam dosta blijeda sa "rumenim"obrazima.
Uglavnom-sve pohvale:D

renalicious
20.12.2006., 14:34
Ja ga nisam koristila,osoba koja je jako je zadovoljna,prekriva dobro, ima zaštitni faktor,dugotrajan je i više je za masnu kožu..Oni koji vole transparentne pudere-nije za njih..

Ok. Hvala :kiss:

znatiželja
20.12.2006., 15:52
namjeravam kupit shiseido benefiance pjenu za skidanje šminke i benefiance softner i možda shiseido bio performance intesive essence - već sam čula pohvale, ali ima li tko od vas iskustva?

plave oči
24.12.2006., 11:03

REVLON COLOR STAY- krivo bi bilo reći da dobro pokriva,bolje rečeno on kamuflira, kao da ste stavili masku na lice.Prije njega treba staviti jakpuno kreme i pričekati da se upije pa onda puder jer ako ne stavite kremu koža izgleda jako umorno i suho,govorim iz iskustva a imam masno-mješovitu kožu.Inače volim pudere koji jako dobro pokrivaju ali ovaj je malo previše.:Snajper:
sada reklamiraju novi color stay koji navodno prirodnije izgleda na koži ali nisam probala pa ne znam.jednom se zezla sa njim i nikad više.

juliette
26.12.2006., 00:56
https://www.clinique.com/templates/products/sp_nonshaded.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY4919&PRODUCT_ID=PROD868
help! jel netko probao?

Neli
26.12.2006., 02:43
nisam nikad čula za Dalton - gdje se mogu kupit njihovi proizvodi?
Dalton-američka kozmetika, mislim da su zastupnici za ovaj dio Europe Twin Lab ili tako nekako-kao na bazi morskij soli,morskih..., algi, itd..
- preskupo jer nude ono kaj sam sigurna da i naši prouizvođači imaju ( mislim da je besmisleno kupovati nešto na bazi mora, algi iz Amerike, kad smo morska zemlja )-tzv. oligoelementi
- u RH su puuuno skuplji, nego u bilo kojoj zemlji EU, to naravno ovisi i o distribuciji, i svim mogućim troškovima

( cijene u Njemačkoj i u RH - prije godinu dana sam imala priliku usporediti - je cca 40 posto - skuplje u RH )

- ništa posebno, samo pakiranje plaćaš, a sadržaj je prosjek

( kao i kod svake skupe kozmetike- dosta plaćaš ambalažu, a sadržaj uglavnom ne odskače )
- najbitnije naći ono kaj ti odgovara

Nina-01
26.12.2006., 10:34
Dalton je njemačka kozmetika.

luca
26.12.2006., 12:59
https://www.clinique.com/templates/products/sp_nonshaded.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY4919&PRODUCT_ID=PROD868
help! jel netko probao?

probala. mislim i da je lali pisala o tome i da kaze da joj je isusivalo kozu. meni ne isusuje ali ne korisim cesto i ne direktno na kozu i ne po cijelom licu. kad probam direktno na lice, lijepo izgleda ali imam dojam da se pocnem sjajit (a ince bas i ne sjajim). najbolje izgleda kad radis touch-ups preko podloge tijekom dana, nekako od razcocanog pudera napravi opet barsunasti izgled. kad potrosim ovu tubu (koju cu imati jos cca 10 godina brzinom kojom trosim :D), necu kupiti novu, nemam bas potrebe za tim proizvodom.

PERLA_
26.12.2006., 19:56
REVLON COLOR STAY- krivo bi bilo reći da dobro pokriva,bolje rečeno on kamuflira, kao da ste stavili masku na lice.Prije njega treba staviti jakpuno kreme i pričekati da se upije pa onda puder jer ako ne stavite kremu koža izgleda jako umorno i suho,govorim iz iskustva a imam masno-mješovitu kožu.Inače volim pudere koji jako dobro pokrivaju ali ovaj je malo previše.:Snajper:
sada reklamiraju novi color stay koji navodno prirodnije izgleda na koži ali nisam probala pa ne znam.jednom se zezla sa njim i nikad više.
I što sam ja krivo napisala??Sve isto ko ti,samo je tvoje žustrije..Osim toga tko stavlja puder ,a da nije prije stavio kremu za lice i osim toga ima ljudi koji vole potpuno prekrivanje..

plave oči
26.12.2006., 21:07
I što sam ja krivo napisala??Sve isto ko ti,samo je tvoje žustrije..Osim toga tko stavlja puder ,a da nije prije stavio kremu za lice i osim toga ima ljudi koji vole potpuno prekrivanje..

ok i ja sam se navukla na pudere koji jako,jako,jako dobro pokrivaju ali ovaj malo previše zateže lice i čini mi se da koža ne može disati.kao da sam stavila neku glinenu masku na lice i onda je zaboravila oprati pa se sve stislo...
Vjerojatno ima cura kojima je ovaj puder super, meni eto nije.

PERLA_
26.12.2006., 21:46
ok i ja sam se navukla na pudere koji jako,jako,jako dobro pokrivaju ali ovaj malo previše zateže lice i čini mi se da koža ne može disati.kao da sam stavila neku glinenu masku na lice i onda je zaboravila oprati pa se sve stislo...
Vjerojatno ima cura kojima je ovaj puder super, meni eto nije.
Da dobro prekriva a, da nije maska meni je idealan Lacome Ultra teint Idole..samo treba malo više novca za njega,ali to meni nikad nije teško:D

club delicious
30.12.2006., 15:46
...dakle, namjeravam kupiti, još ne znam koji, pa vas zato molim ako ste ih probale da napišete dojmove. Hvala!:)

strangelove
30.12.2006., 18:08
mogu li ja na ovaj topik odalamit u što sam se razočarala.. pa nek čita ko misli kupovat.
1. strivectin
2. lierac: sve
3. shiseido tekući puder.. no clogged pores, my ass
hvala i doviđenja. :mad:

SmthSpecial
30.12.2006., 20:19
mogu li ja na ovaj topik odalamit u što sam se razočarala.. pa nek čita ko misli kupovat.
1. strivectin

ee imamo i topic za to u sto smo se razoracarali ili ne kupovati! ;)

tough_cookie
30.12.2006., 21:13
1. strivectin

aj pliz objasni, posebno prvo dvoje. bas me zanima.

Billi
30.12.2006., 21:17
http://www.cosmetictimes.com/discount-cosmetics-perfume-detail.asp?id=04971076701.html#

ovaj serum cu dana. u douglasu kosta 60 eura :eek:

strangelove
31.12.2006., 15:13
ee imamo i topic za to u sto smo se razoracarali ili ne kupovati! ;)
nema me baš često na kozmetici.. al ko bi vas sve pratio. :D
ovaj mi je prvi zapeo za oči.

aj pliz objasni, posebno prvo dvoje. bas me zanima.
e ovak.. prvo meni stvarno nije važno jel krema dođe 1 eur ili 100, a ako mi se njih osamstotina žena :D zakune da je proizvod odličan, i ova žaba će ga kupit. :o
strivectin, 100 EUR 50 ml.. uglavnom kupih, onu anti strech koju je cijela ženska populacija proglasila novim botoxom (radi se o tome da je krema namijenjena za strije, ali se babe kunu da je najbolja okoločna krema na svijetu), pa si mislim ajde da vidim. ispraznila više od polovice tube i ubij me ako primjećujem neku razliku, jer me borice svaki dan redovno pozdrave. a mi ženske u 30im smo posebno osjetljive na to :zubo:
al ajde, dat ću joj šansu do kraja.. iako sumnjam da će me iznenadit.

lierac: valjda najprecjenjeniji novi brand koji se trenutno vrti na tržišto. anti age proizvodi bezveze, clinicque i roc ih razbiju. kreme za dehidriranu kožu, ista stvar.. avene je bolji. depigmentation esencija, ama 0 bodova. body shaper.. ništa. reklama čuda radi, jebiga svaki put sam pala. :bang:
nikad više. slobodno zaobiđi. :cool:

foxylady
01.01.2007., 19:49
treba mi neka okolocna krema. razmisljam da uzmem od lancomea... koristo netko?? aj preporucite neku dobru...