View Full Version : što se jede u ovim toplim danima ?
Hugh 'n' Pepper
01.07.2003., 23:43
lipi moji, ca mi jedete ovih u ovim toplim ljetnim danima? sto najvise ide s obzirom na vrucine kakve jesu, valjda ne jedete nesto previse masno... :)
eto, moja sestra jede svakakve juhice, ona je neki toboze kuhar :D ;)
ja sam uglavnom na salatama, bilo od paradjza, krastavaca, paprika...uglavnom, dosta slanoga jedem...
kazu da treba puno piti, sukladno tome 3-4 litre vode na dan sasvim ej normalna stvar... :D
Ja za dorucak samo voce, rucak hladnu salatu a vecera isto tak nekaj lagano, mozda kuhano meso, hrenovke, nista ugljikohidratno. I super mi je!
ja se ne bi po zemlji mogla vuci nakon par dana uz ovo kaj jede Billi ;)
Meni treba puno hrane.
Tj. mali obroci ali cesto.
Dorucak - svjezi sir, müsli, voce, maslac, kolac ak ima, sirevi razni, schwarzwald sunka itd.
Ali to jedem i prek cijele godine. Sto extra po vrucini radim - vise na grillu manje przeno. Puno salata ( ono zdjela od 5 l puna i zacas je prazna ) pijem hladni kefir.
Izmedju obroka puno voca i mozarele. Jogurta ( obicnih )
Pijem puno tekucine oduvijek, tako da to nije nis karakteristicno za ljeto.
Ali trenutno jedem omiljeni Pringles sa sour cream&onion :o
Samantha
02.07.2003., 15:46
Ali trenutno jedem omiljeni Pringles sa sour cream&onion
:top: obozavam ga,cijelo ono tuba pakovanje pojedem za tren
o da.... nedavno su imali akciju, platis 5 dobijes sest :rolleyes:
ne pitaj koliko ih je ostalo, akcija bila u subotu :o
Hugh 'n' Pepper
03.07.2003., 00:32
Samantha Jones kaže:
:top: obozavam ga,cijelo ono tuba pakovanje pojedem za tren
ne provociraj... :D ;)
mrgudek
03.07.2003., 23:09
Ja ljeto ne diskriminiram - krkam ko i zimi :)
Odnosno, jedem normalno, ponekad slabije, ponekad jache obroke...
Potrebu za necim laganim, svjezim i leprsavim imam mozda kad se vozim u zetovom busu, u 3 popodne, ali kad dodjem doma, kad se ohladim, odmorim, opustim... krmenadla mi mrska nije. :)
Nego, da ne duljim, 'ce da se prasichi olade' :)
ja kad je ovako vruce najvise jedem voce i povrce, razne salate, a pokusavam preskocit sladoled
usput je li bio kakav topis sa salatama ili prilozima
Kad smo vec kod lake hrane...
Bila sam kod nekih prijatelja na rucku, dan je bio pakleno vruc i radovala sam se nekim salaticama kao osvezenju a ono... Servirali su nam neke masne, pecene kobasice i neki peceno-kuvani kupus sa slanom sunkom... Nismo mogli disati vec posle dva zalogaja, skroz smo se preznojili! A ja mislila - ljudi su Nemci, bice tu zdrave hrane... Ah kakva zabluda :bang:
freelancer
13.07.2003., 11:05
Manestrice ... :cool:
jogurt...jogurt..
i samo jogurt;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.