View Full Version : Mercedes forum
Mercedessl
20.08.2006., 20:35
Sve ljubitelje i vozače Mercedesa pozivam da nam se pridruže na novom Mercedes forumu
http://mercedes.11.forumer.com/
I molim moderatore da barem koji dan ostave ovu temu:s :s
napokon..tematski forum...
Napokon ću moć pitat di nabavit čupavu navlaku za volan!
2cool4school
21.08.2006., 00:08
Joooj.. ovo je cak i mene zabolilo...
Mercedessl
21.08.2006., 00:26
Haha... Moramo skupit nešto članova. Hvala Vojky-u na razumijevanju
Joooj.. ovo je cak i mene zabolilo...
Što ćeš, povremeno izbije iz mene...
Geni, geni kameni
Vatra gori u meni
Geni, geni kameni
Takvi smo mi rođeni
Uzmi ili ostavi
http://rapsoel.onlinehome.de/gifs/galerie/200D.jpg
normalan nick
21.08.2006., 00:39
vojky, kompleksi rade punom parom, a? :mig:
A s ovakvom opremom na krovu, zaista samo Mercedes može na trke:
http://www.seriouswheels.com/pics-2004/2004-Mercedes-Benz-CLK-DTM-AMG-Race-Taxi-Turn-1024x768.jpg
vojky, kompleksi rade punom parom, a? :mig:
Ma, ne ja bih zaista rado imao jedno Ojkana, za stavit modro odijelo, veliki zlatni lanac, zlatni sat, pečatnjak, pa u centar do birtije...
:rofl: :rofl: :rofl: :top:
normalan nick
21.08.2006., 00:45
Ma, ne ja bih zaista rado imao jedno Ojkana, za stavit modro odijelo, veliki zlatni lanac, zlatni sat, pečatnjak, pa u centar do birtije...
najgore od svega je što bi dao sve da se možeš ujutro dić, otključat okana ili genšera i otić na dobro plaćen posao.
ali ne možeš. i to je u redu. al nemoj onda srat po svima koji voze mercedes a u isto vrijeme uzdizat srpske poluproizvode kojima se već desetljćima smije cijeli svijet.
licemjeran si.
:w
najgore od svega je što bi dao sve da se možeš ujutro dić, otključat okana ili genšera i otić na dobro plaćen posao.
Pa imam petocifrenu plaću u kunama, tako da ne mogu reć da nisam zadovoljan s plaćenošću posla. A kapne još i dodatno od pisanja i sličnog. Nije da ne bi moglo biti bolje, uvijek može, ali smatrao bih licemjernim reći da nemam dobro plaćen posao...
normalan nick
21.08.2006., 00:51
Pa imam petocifrenu plaću u kunama, tako da ne mogu reć da nisam zadovoljan s plaćenošću posla. A kapne još i dodatno od pisanja i sličnog. Nije da ne bi moglo biti bolje, uvijek može, ali smatrao bih licemjernim reći da nemam dobro plaćen posao...
oprosti, krivo sam se izrazio. da se ispravim - izvrsno plaćen posao. ili, ako želiš, posao s kojim si možeš priuštit okana.
vojky, ti si kompleksaš bez premca.
oprosti, krivo sam se izrazio. da se ispravim - izvrsno plaćen posao. ili, ako želiš, posao s kojim si možeš priuštit okana.
vojky, ti si kompleksaš bez premca.
Pa, priušti se za jednu plaću, barem legendardni 200D... Stvar je što su neke marke automobila barem u Hrvatskoj postali simboli određenih stereotipa... A stereotipi su zgodna stvar za forumske priče...
Iskreno, da mogu birati auto bez gledanja cijene, samo jedna država dolazi u obzir kao zemlja podrijetla: Velika Britanija.
2cool4school
21.08.2006., 03:38
ic okej, kuzim te. ja imam isti problem.
Sve ljubitelje i vozače Mercedesa pozivam da nam se pridruže na novom Mercedes forumu
Ja sam ga htio isto otvoriti, ali trebali ste odmah na zakupljenom hostingu ne na free.
Pa nije vam valjda problem dati 60k za domenu i još 20 kn mjesečno za prostor?:confused:
Spinnaker
21.08.2006., 10:47
Khhm...
komentar o Mercu E220CDI
" Nije moj stari za ganjanje,al naravno da me je propeljo ko ludak
da je ESP bio iskljucen vec bi ga odavno sliko smrskanog
zaneso ga zadnji pogon u zavoju pri 120 sva sreca pa suha cesta bila pa je mogo i po kocnici opalit pa se auto vratio u putanju
A i drugi put kad ga je uzeo,iso je za bosnu pa je bilo veselo "
Opet e220cdi:
-Jer preslab taj motor za njega?
-ma kakvi,po meni je ovo solidan motor i dobro vuce,ima preko135ks cini mi se,vise ni ne sjecam,al mogu si mislit sta tek radi jedan E270 CDI,ili 320CDI a tek onda E 420 CDI sa 300i neš konja
Znam da je zajebano u startu,nema clanova ovo-ono,ali debile pocmite odma tirat ca.
Mi ovdi nismo,pa vidi sta dobijes.
Boje na forumu su vam izrazito citljive :E
Sreca da ste postavili pass kao obavezan za citanje tako da nisam gubio vrijeme :E
Iskreno, da mogu birati auto bez gledanja cijene, samo jedna država dolazi u obzir kao zemlja podrijetla: Velika Britanija.
A sto bi to bilo? Caterham?
A sto bi to bilo? Caterham?
RR za službene prilike (jer ga vozi šofer), Jaguar za opuštenu vožnju po rivijeri...
RR za službene prilike (jer ga vozi šofer), Jaguar za opuštenu vožnju po rivijeri...
RR moze..
Ali Jaguar ti vise nema neke prevelike veze sa Britanskom auto industrijom..
Radije Aston Martina.. :)
ljubiteljica sam mercedesa, ALI..
moram dati prigovor.
nije ni mercedes sto je nekada bio.
a šta ni količinu odlazaka u servis nebi uzeo kao kriterij?
Rockatansky
21.08.2006., 21:03
Da, po tom se Mercedes proslavio :D
ne kazu uzalud da ne kupujemo japanca jer je malo servisa..
Održavanjem se bave mehaničari, a ja bih za to vrijeme vozio svog Morgana za slobodno vrijeme:
http://www.melvyn-rutter.co.uk/images/NewCars/44.JPG
Nego, da se vratim na temu, Mercedessl, jesi li razmišljao javiti se predstavniku Mercedesa da vam sponzorira profesionalnu domenu i softver, stavi link sa svojih stranica i tako...
Mercedessl
21.08.2006., 22:26
To je već dogovoreno... Za koji dan prelazimo na novu domenu
malimrav85
22.08.2006., 09:36
:rofl:
Banali su me jer sam upao sa pitanjem di mogu kupit dlaku za volan i zato jer nisam htio staviti mercedesa u avatar. A u pravilima ni ne piše da mora biti mercedes avatar. :rofl: Onda stavim neki mercedes kamiončić ali je to ipak igračka kamiončić i dobijem ban. :rofl:
Koji likovi...
:rofl:
Banali su me jer sam upao sa pitanjem di mogu kupit dlaku za volan i zato jer nisam htio staviti mercedesa u avatar.
Kako bih tek ja prošao da idem pitat di kupit presvlake za volan od ovčjeg krzna i potkovicu za prednju masku...
Usput, ako te odbanaju, evo ti slika za avtar:
http://www.bigtoyusa.com/images/Products/BIGJohn/Large/0818-BIG-John-MB.jpg
A, da ne idu igračke, onda ovaj:
http://www.elzach.de/einrichtungen/photos/MB-Trac.JPG
malimrav85
22.08.2006., 12:04
Ma tak mi svejedno,otišao sam bezveze na forum,čisto da vidim kakav je, mercedes me tako i tako ne zanima ni najmanje.
Ekipa mi je u najmanju ruku čudna. Imaju pravila na prvoj strani. Pročitam pravila i nigdje ne piše ništa osim da avatar mora biti 100x100 i 5k. Onda stavim alfin znak ko avatar. Pa mi kažu da ne može alfa nego mercedes. Onda stavim igračku mercedes pa me banaju jer je igračka. Da je u pravilima pisalo morate staviti neki stvari mercedesov model,koji nije igračka stavio bi.
Onda piše u pravilima da se slike moraja stavljati kao thumb a ne u prirodnoj veličini. I niko ne stavlja slike u thumbu nego ih svi stave da lome ekran i nikome se uopće ne prigovori zbog toga a mene se bana zbog igračke mercedesa na avataru.
Izgleda da ih je jako pogodilo pitanje za dlaku... Istina boli...:confused:
Antimon2
22.08.2006., 12:12
Geni, geni kameni
Vatra gori u meni
Geni, geni kameni
Takvi smo mi rođeni
Uzmi ili ostavi
http://rapsoel.onlinehome.de/gifs/galerie/200D.jpg
Ah nemam gene kamene, ali volio bi imati ovu legendu u garaži. Netko cijeni Mercedesa a netko Yuga , netko ima nešto u glavi a netko nema. Jebiga takav je svijet :D
Ma tak mi svejedno,otišao sam bezveze na forum,čisto da vidim kakav je, mercedes me tako i tako ne zanima ni najmanje.
Ni ja ne vozim Merc-Benc, ali isto odem da vidim kako izgleda forum, ali... Malo sutra! Moraš se logati i za čitanje. :flop: Nisam htio dalje probavati, možda je sljedeći korak autorizacije scan prometne (da se vidi voziš li MB ili ne...) :)
malimrav85
22.08.2006., 21:11
Glavno da su oni sretni.
Hrvoje xyz
22.08.2006., 22:04
aJDE ajde malo ga pretjerujete s tim ismijavanjem
cinjenica je da 99% VIP persons vozi MBa
ima tu vise od suste statistike kvarova , djeco draga..
:)
aJDE ajde malo ga pretjerujete s tim ismijavanjem
cinjenica je da 99% VIP persons vozi MBa
:)
Nikada nisam niti ću ismijavati bilo koje vozilo, pa tako ni MB. Pogledaj moj zadnji post (#32), samo sam dao komentare na forum i dalje tvrdim da je vrlo pogrešno staviti logovanje i za čitanje. Tako se publikum ne privlači...
Mercedessl
23.08.2006., 00:22
Sorry Malimrav, ja sam te branio... fakat sorry
Mercedessl
23.08.2006., 00:23
A banirali su te zbog onog s volanom... rekao sam da to ne rade ali me nisu slušali
Flo_Master
23.08.2006., 00:37
Ekipa mi je u najmanju ruku čudna. Imaju pravila na prvoj strani. Pročitam pravila i nigdje ne piše ništa osim da avatar mora biti 100x100 i 5k. Onda stavim alfin znak ko avatar. Pa mi kažu da ne može alfa nego mercedes. Onda stavim igračku mercedes pa me banaju jer je igračka. Da je u pravilima pisalo morate staviti neki stvari mercedesov model,koji nije igračka stavio bi.
Onda piše u pravilima da se slike moraja stavljati kao thumb a ne u prirodnoj veličini. I niko ne stavlja slike u thumbu nego ih svi stave da lome ekran i nikome se uopće ne prigovori zbog toga a mene se bana zbog igračke mercedesa na avataru.
Izgleda da ih je jako pogodilo pitanje za dlaku... Istina boli...:confused:
Stavljas alfin znak na mercedesovom forumu?!
Jasno da ce se to protumaciti kao provokacija i normalno je da su te bacili van. Bacili bi te i na alfinom da stavis mercedesov znak!
2cool4school
23.08.2006., 01:52
Ma daj molim te, to je sick, da odredjuju i kakve avatare moras imat. Dobro da svaki post ne trebas poslat moderatorima da procitaju i vide da nisi slucajno nekog uvrijedio ili prevazni mercedes. Forumi postoje zbog komunikacije, bila ona pozitivna ili negativna. Da se razumijemo, nemam nista protiv mercedesa, ali savjet moderatiroma/administratorima tog foruma, ako je auto iz njemacke, ne morate vi bit hitleri, u protivnom ljudi ce jako brzo izgubiti interes za taj vas forum i cijela prica ce propast.
malimrav85
23.08.2006., 09:18
Stavljas alfin znak na mercedesovom forumu?!
Jasno da ce se to protumaciti kao provokacija i normalno je da su te bacili van. Bacili bi te i na alfinom da stavis mercedesov znak!
Ali u pravilima ne piše da mora biti bilo kakav avatar osim 100x100 i 5 k. A i promijenio sam ga odma čim su mi rekli da mora biti mb. Onda sam stavio bus pa ge neki nisu vidjeli pa sam opet išao mijenjati prilikom čega sam počinio smrtni grijeh,stavio sam sliku igračke mercedesa. :eek:
Na alfinom forumu sve lijepo piše:
Avatar i potpis. Za avatar se ne smije koristiti slika automobila ili dio automobila koji upućuje na nekog ne taljanskog proizvođača automobila, te vulgarne ili za bilo koga uvredljive sličice. Preporuča se da to bude slika vlastitog automobila. U potpisu je zabranjeno stavljanje slika, a za tekst vrijede jednaka pravila kao i za postove.
Prvo kad dođem na neki forum pročitam pravila,tako sam i tamo i tih pravila sam se držao dok su neki drugi izričito kršilineka napisana pravila a nisu ni opomenuti.
Evo sredio sam, promijenjena je domena i prostor, pa dođite na novi forum:
www.mercedesklub.net/forum
Ćiro, jesi to ti???:) :cerek:
Mercedessl
27.08.2006., 11:20
Pa dođite svi koji volite Mercedes... Na novoj smo adresi
www.mercedesklub.net/forum
Hrvoje xyz
27.08.2006., 12:43
Ćiro, jesi to ti???:) :cerek:
Dvaeset u guzici , al stari lisac , proso sve i svasta , gadan sam , kazu , nikom ne prastam
:clint:
lakimiky
27.08.2006., 15:52
ima ko koji link sa meckama 123???
technotronic
24.10.2010., 12:56
evo,da malo dignem temu... sada je to postao ozbiljan forum sa nekoliko tisuća članova,organiziraju se susreti,osnovan je klub...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.