View Full Version : Live Aid
great pretender
02.07.2003., 15:37
Jel gledao tko taj koncert.
Bilo je zanilmljivo vidjet sve te najbolje bendove na pozornici samo sa instrumentima , bez uobicajenog showa, bez svijetala , dodatnih zvukova...
O temo tko je bio najbolji neću ni pričat, to se dobro zna...
he he he:B
Paranoid
03.07.2003., 12:09
Svi znamo da su najbolji bili Black Sabbath s Ozzyjem :top:
mudrica
03.07.2003., 12:24
baš je bilo dobro. skupilo nas se desetak, nabavili cuge i klope ... maturirali, upisali se na faks, a ovo bio uvod u ludo ljeto
sad je to malo smiješno, ali onda je to bio događaj. nije bilo spotova ni specijaliziranih emisija na teveju, satelita, interneta ...baš smo bili gladni tog zapada
great pretender
03.07.2003., 14:38
Paranoid kaže:
Svi znamo da su najbolji bili Black Sabbath s Ozzyjem :top:
ajde sine, nemoj bit smješan...:rolleyes:
mirrorball
03.07.2003., 19:34
Samo obična budala kaže:
1984.
....a kaj nije možda bio 1985.:confused:
Paranoid
04.07.2003., 19:28
great pretender kaže:
ajde sine, nemoj bit smješan...:rolleyes:
Oni bar nisu svirali na playback, uzmi za primjer bohemian rhapsody :top:
great pretender
05.07.2003., 12:22
Paranoid kaže:
Oni bar nisu svirali na playback, uzmi za primjer bohemian rhapsody :top:
ajde - uzet cemo za primjer bohemian rhapsody - nego reci ti meni - jesi li ti uopce gledao taj koncert? jer sine moj, ako si ga gledao onda ces znat da nije bilo nikakvog playbacka - nego su s tog djela pjesme samo presli na radio ga ga - nikakav playback. nisam mislio ovo reci - ali ako ti je bob gedlof(organizator live aida) rekao da su queen bili bez konkurencije najbolji te večeri onda ti je sve jasno.
a da ne govorim o naslovnici TIMES-a "QUEEN ROCKED LIVE AID"
moras jos puno zganaca jest...
haha, pretender, koje dobre brcice imas :klap: :klap:
Dugo me nije bilo za ovim kompom, al tu se ništa ne mjenja........
Ovaj naš fredy i dalje prdi tu i jebe nas svojim idolom...Molim moderatora da napokon reagira, jer nas mentalno maltretira..........
Možete li zamisliti da mi je uspio tako pregaditi qvinovce, da se naježim kad vidim omot na svom cd-stalku?
A neću ih više pustiti dok sam živ!!!!!
:horor: :horor: :horor: :horor: :horor:
Sad da smo u Americi bismo ga tuzili i zaradili brdo para jer nas mentalno zlostavlja s fredijem :B :D
Paranoid
06.07.2003., 05:06
great pretender kaže:
ajde - uzet cemo za primjer bohemian rhapsody - nego reci ti meni - jesi li ti uopce gledao taj koncert? jer sine moj, ako si ga gledao onda ces znat da nije bilo nikakvog playbacka - nego su s tog djela pjesme samo presli na radio ga ga - nikakav playback. nisam mislio ovo reci - ali ako ti je bob gedlof(organizator live aida) rekao da su queen bili bez konkurencije najbolji te večeri onda ti je sve jasno.
a da ne govorim o naslovnici TIMES-a "QUEEN ROCKED LIVE AID"
moras jos puno zganaca jest...
Da, toliko o bendu koji se prodao, ja sam čak volio donekle queen dok ti nisi počeo:rolleyes:
Kishon kaže:
Dugo me nije bilo za ovim kompom, al tu se ništa ne mjenja........
Ovaj naš fredy i dalje prdi tu i jebe nas svojim idolom...Molim moderatora da napokon reagira, jer nas mentalno maltretira..........
Možete li zamisliti da mi je uspio tako pregaditi qvinovce, da se naježim kad vidim omot na svom cd-stalku?
A neću ih više pustiti dok sam živ!!!!!
:horor: :horor: :horor: :horor: :horor:
Potpisujem! e pretenderu, tovaris se previse sa svojim queenom i freddiem... svaka njima cast i ja ih slusam i to je jedan od prvih rock bandova koje sam poceo slusati, ali dosta je!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.