PDA

View Full Version : Desperate housewives / spoileri

stranice : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

the other
28.08.2006., 21:25
Episode 3.01: Listen to the Rain on the Roof
Airdate: September 24, 2006

- Consulting producer Jeff Greenstein reveals: Six months [will have passed since the season finale]. Xiao-Mei is on the verge of giving birth; Lynette is reaching her breaking point with Nora; Bree and Orson are getting engaged. All of a sudden we're reaching a point of maximum drama. Source: The Ausiello Report
- Lynette gets frustrated when the clown she hired for Parker's birthday party asks for more money because the kids want balloon animals. Edie shows an older couple ready to retire a house on Wisteria Lane. Later she shows Paul Young's house to a gay couple. Carlos and Gaby are looking for Xiao-Mei, who has run away. Kayla claims that Lynette hurt her. Later, she calls Tom claiming the shower where she and her mom live is broken... for the second time in a week. Is Kayla trying to get Tom to spend more time with her and Nora? A woman shaves the man who is in a coma. She talks with a doctor about the hopes of the man waking up eventually. Source: SpoilerFix.com
- In the season premiere of the show, someone will be in a coma, a woman will visit the ER, Parker will have a birthday party featuring a not-so-funny clown, and a divorce attorney will appear. This episode will also feature Kayla, Tom and Nora’s daughter. Source: SpoilerFix BuddyTV Spoilers Chat

.................................................. .................................................. ...

Episode 3.02: It Takes Two
Airdate: Fall 2006

- The dead woman was found buried in clay and all her teeth were removed. Source: SpoilerFix BuddyTV Spoilers Chat
- I hear that Josh Henderson (of Over There, aka Ashlee Simpson's ex-boyfriend) has been offered 15 episodes on Desperate Housewives this season. It was previously announced that Edie's 18-year-old nephew will come to town, so I'm guessing that may be him. Source: Kristin on E!Online
- Consulting producer Jeff Greenstein reveals: Mike is in a coma at the start of the year, so Susan has been dutifully attending to him. In the course of doing so, she meets a handsome man whose wife is in a coma across the hall. And the analogy Marc used, which I love, is that as she's dutifully attending to the comatose Jimmy Stewart, Cary Grant walks in. So they become sort of coma buddies. It starts out with the two of them sharing coffee in the hallway, and it sort of blossoms into a romance. Obviously, that's going to get really complicated when Mike comes around. [Edies's nephew, Austin, comes to town and begins a relationship with Susan's daughter, Julie. So that becomes sort of a Montague-Capulet sort of situation. It's fun seeing Edie in a parental context. We haven't really seen that too much. Source: The Ausiello Report [Note: The storyline love triangle involving Susan could start in episode 3.01.]
- Susan goes to a restaurant with a man whose wife is in a coma. Awkwardness ensues when the parents of the wife are also at the restaurant. A switcharoo happens between two coma patients. A woman is pleased when she is announced a man is coming out of his coma. A couple weds. Carlos and Gabrielle meet a divorce mediator. Later, during the wedding party, Gabrielle enlists a gay barman to help her make Carlos jealous. The body of a dead woman is found. One of Bree's old aunts is in town. Source: SpoilerFix.com
- Edie offers to her troubled nephew Austin to stay with her permanently. Austin was kicked out of school, went to juvie, sold pot, got a girl pregnant, etc. Julie gets annoyed at Austin's loud music while cleaning his bike. Both of them clash instantly, having very little in common. Source: SpoilerFix.com
- The second episode will see the addition as a recurring of Austin, Edie Britt’s sexy and bad-boyish 18-year-old nephew. Source: SpoilerFix BuddyTV Spoilers Chat

the other
28.08.2006., 21:27
Episode 3.03: A Weekend In The Country

- The housewife looking for a missing person will have a run in with a transsexual. Source: SpoilerFix.com
- One housewife finds it difficult to be alone. Especially, when she misinterprets signals given by a man in a restaurant. People are looking for Zach. The stories of Mary Alice killing Zach's birthmother as well as Paul killing Mrs. Huber hit the news. Source: SpoilerFix.com

.................................................. .................................................. ..

Episode 3.04: Like It Was

- At the baseball game, Lynette rescues a kid from a vendor when he bugs the kid who doesn't have enough money to buy cotton candy. During the game, Parker goes up against the best pitcher in the little league and doesn't do too well. The coach wants to take him off the team. One housewife is at the hospital attending on a man. It's "Open House" at the local High School. Bree is in attendance. Gaby must deal not only with Carlos but with police officers. Andrew may appear in this episode. Source: SpoilerFix.com
- One married man is leading a double life as a gay man. We will meet Danielle's history teacher. There is a kids' baseball game in which Parker takes part. During the game, some teenagers (surely attending the game) display rude behavior. Ida Greenberg's son, who is a doctor, appears in this episode. Source: SpoilerFix.com

.................................................. .................................................. .....

Episode 3.05: Nice She Ain't

- It seems that the person who tried to commit suicide is a female. Julie still gives Austin the cold shoulder. Source: SpoilerFix BuddyTV Spoilers Chat
- Susan brings her famous macaroni and cheese dish at the hospital to help jog Mike's memory. Susan discovers that Edie has been visiting Mike every single day since he woke up. A doctor treats a patient who has attempted suicide. Gabrielle and Carlos still live under the same roof but not "together." Gabrielle brings home Phil Lopez, a man named the Latino Businessman of the Year two years in a row, in order to make Carlos jealous. We meet Detective Ridley’s (played by Ernie Hudson) work partner. Sara, one of Julie’s friends, falls for Austin. Bree orders a crusty motel manager to open a room for her. A dysfunctional family meets a therapist. Danielle, Andrew, and Orson, also appear. Source: SpoilerFix.com

maaarin
31.08.2006., 09:26
Ne želim ovo čitat :D

Iako sam odgledao 2. sezonu, ne volim spojlere :D

hana
31.08.2006., 10:13
ja sam mislila da cemo o drugoj sezoni raspravljat i nagadjat sta ima dalje :misli:

the other
31.08.2006., 11:22
ja sam mislila da cemo o drugoj sezoni raspravljat i nagadjat sta ima dalje :misli:

U tom slučaju... nisi bila dovoljno precizna... spominjala si da si tražila topic sa spojlerima... pa sam ga otvorio... ali sad... :confused:

Ma... tko voli nek izvoli... :zubo:

hana
31.08.2006., 13:01
a znam moja greska pardon... a kad smo vec kod trece sezone jel zna neko kad pocinje doticna?

the other
31.08.2006., 22:46
Piše na početku... uz ime i spojlere o prvoj epizodi 3. sezone... 24. 9.... :zubo:

xara
18.09.2006., 09:07
U tom slučaju... nisi bila dovoljno precizna... spominjala si da si tražila topic sa spojlerima... pa sam ga otvorio... ali sad... :confused:

Ma... tko voli nek izvoli... :zubo:

Do sada je na forumu bio običaj pod spojlere svrstavati diskusije o tekucim epizodama koje se emitiraju u Americi.....

sto bi znacilo spojlere za one epizode koje se trenutno prikazuju kod nas....

maaarin
19.09.2006., 22:53
Objavljeno je na torrent siteovima specijal o dosadašnjim epizodama i sneak peek za spoilerima za 3. sezonu, zove se: Desperate housewives: A time to clean :top:

maaarin
26.09.2006., 20:49
Netko gledap 3x01? Preludi su :rofl:

xara
02.10.2006., 11:54
Netko gledap 3x01? Preludi su :rofl:

Razocaravajuce.......
Izgleda da je došlo do zasicenja što se tice radnje.......
Na silu se ubaciju novi likovi ..i novi zapleti (ubojstva) da bi se stvorila intrigantnost ......sve po istoj šabloni.......

I dalje je gledljivo ali kao da polako gubim interes za seriju.....

maaarin
02.10.2006., 22:02
Al kužiš, to je tipična sapunjara koja ne može preživjet bez takvih elemenata ;) Meni su zato baš i ludi... :D

Ovo vjenčanje je bilo zakon... Pa ovi opet nisu bebu dobili... :D Prestrašno :rofl:

xara
04.10.2006., 17:57
Ovo vjenčanje je bilo zakon... Pa ovi opet nisu bebu dobili... :D Prestrašno :rofl:
Ma...daj....
Kao da se u drugoj sezoni nista nije desilo.......
Nije li se Bree malo prebrzo odlučila za vjenčanje s ubojicom......
s obzirom da je u prosloj sezoni bila zaručena za ludog apotekara isto ubojicu .....
Kao da se u drugoj sezoni nista nije desilo.......

maaarin
04.10.2006., 21:56
Pa, kužiš, prošlo je šest mjeseci od onda...

sweetmarlene
27.10.2006., 22:50
jel zna netko možda budu li mike i susan bili zajedno?tako su slatki :D

maaarin
28.10.2006., 00:32
Pa zasad neće :D Kad kad je jadnog u amneziji Edie našopala glupostima :D

sweetmarlene
28.10.2006., 14:08
Pa zasad neće :D Kad kad je jadnog u amneziji Edie našopala glupostima :D
o bem joj ***
kak me nervira ta ženska :mad:
ma valjda budu bili,pa mike je zgooodan! :cerek:

sweetmarlene
31.10.2006., 14:00
šta će onaj ludi orson pregazit mikea?
ajme,kolke zaplete ubacuju...
a baš me onaj karl nervira i mike mu je jučer suuuper spustio kad je poljubio susan :)

Jay&AmberFan
31.10.2006., 16:45
Što mislite tko umire u BANG epizodi ? :(

sweetmarlene
31.10.2006., 17:16
Što mislite tko umire u BANG epizodi ? :(

kojoj BANG epizodi??
ne valjda Mike... :(

maaarin
31.10.2006., 17:22
Hmmm... Pa Longoria je rekla da oće van iz serije.... Al ne vjerujem da bi ju u pola priče oko razvoda s mužem ubili... Možda Tom Scavo? :confused: A neznam... Tu ima toliko likova, da to samo bog dragi može pogodit :rofl:

Jay&AmberFan
31.10.2006., 18:06
Ja mislim da će Nora :E and Mrs. McClusky :(

sweetmarlene
31.10.2006., 18:09
Ja mislim da će Nora :E and Mrs. McClusky :(

Mrs. McClusky??Ta žena je zaaakon!!

sweetmarlene
31.10.2006., 18:11
Hmmm... Pa Longoria je rekla da oće van iz serije.... Al ne vjerujem da bi ju u pola priče oko razvoda s mužem ubili... Možda Tom Scavo? :confused: A neznam... Tu ima toliko likova, da to samo bog dragi može pogodit :rofl:

pa kud bi Eva van?To bi bilo totalno bzvz...ona i Carlos su mi trenutno najzanimljiviji...
mogo bi Scavo ili netko iz Breeine obitelji... :confused:

maaarin
31.10.2006., 19:24
Ma iz Breeine obitelji su pocrkavali svi oni kojima nisu producenti mogli napisat neku dobru radnju :rofl: Tak da sumnjam ;)

Ja mislim da će netko iz Scavo obitelji, ili iz ljubavnog trokuta (četverokuta, točnije :D ) Susan-Ian-Mike-Edie... A pritom najviše sumnjam na jednog od muških...

sweetmarlene
31.10.2006., 19:39
Ma iz Breeine obitelji su pocrkavali svi oni kojima nisu producenti mogli napisat neku dobru radnju :rofl: Tak da sumnjam ;)

Ja mislim da će netko iz Scavo obitelji, ili iz ljubavnog trokuta (četverokuta, točnije :D ) Susan-Ian-Mike-Edie... A pritom najviše sumnjam na jednog od muških...

ajme,ne do Bog da umre Mike!!:flop:
Koji Ian?A Karl??

maaarin
31.10.2006., 19:52
Ian je novi lik.... Karla ni nema u 3. sezoni :confused:

sweetmarlene
31.10.2006., 22:22
Ian je novi lik.... Karla ni nema u 3. sezoni :confused:

opet novi suparnik mikeu :mad:
ajd,hvala Bogu,ne podnosim Karla!! :mad:

maaarin
06.11.2006., 20:02
Kako zaaaakon epizoda :s :s :s :D

Najbolja dosad, bez sumnje :top:

danci
14.12.2006., 13:42
Jel zna netko koliko epizoda ima teća sezona? Skinula sam 10 i ne mogu naći više niti jednu a baš se zahuhtalo

kemik
14.12.2006., 13:43
Jel zna netko koliko epizoda ima teća sezona? Skinula sam 10 i ne mogu naći više niti jednu a baš se zahuhtalo
pitam se zasto :confused: (http://www.epguides.com/DesperateHousewives/)

Finwe
14.12.2006., 15:00

Zato jer je u Americi pauza što se tiće prikazivanja 'Kućanica'(a i ostalih serija).
Trebat češ pričekati do kraja siječnja 2007.:D

Apolon
25.01.2007., 01:26
ZA mjesec dana stiže 3 sezona na novu tv
neću čitat spoilere jer mi je glupo
Samo znam da napuušta seriju jedna od glavne petorke:
Lynette,Edie,Bree,Susan,Gabriele
Seria je prezakon-kažu da je 3 sezona predobra te da je najgledaija u Americi
Go Housewives:top: :top: :top: :top:

Jay&AmberFan
25.01.2007., 18:58
ZA mjesec dana stiže 3 sezona na novu tv
neću čitat spoilere jer mi je glupo
Samo znam da napuušta seriju jedna od glavne petorke:
Lynette,Edie,Bree,Susan,Gabriele
Seria je prezakon-kažu da je 3 sezona predobra te da je najgledaija u Americi
Go Housewives:top: :top: :top: :top:

Seriju ne napušta niti jedna ( zasad ). Umiru Nora i Carolyn.:)

Apolon
25.01.2007., 20:22
Seriju ne napušta niti jedna ( zasad ). Umiru Nora i Carolyn.:)
Da al sigurno je da će jedna od njih napustiti
A ko su ovo dvoje šta umiru:confused: :confused:

magda59
25.01.2007., 22:00
jel nora ima veze s mužem od lynette? onim iz melrose placea? njegova bivsa ili...?

maaarin
26.01.2007., 00:34
Da, Nora je žena s kojom je Tom imao dijete...

Noru će ubiti ženska koja će poludjet kad sazna da ju muž vara (to će osvetoljubiva Bree otkrit :zubo: ), pa će biti talačka situacija u trgovini nekoj...

Ženska će upucat Noru jer će Lynette slučajno izbrbljat da ju je Tom varao s njom, pa će se ona poistvojetiti s Lynette i sva luda nju upucat... Al onda će Lynette pošizit, izderat se na nju, al će je promašit jer će ju neki lik zveknut s nečim u glavu :zubo:

Jay&AmberFan
26.01.2007., 16:50
Da, Nora je žena s kojom je Tom imao dijete...

Noru će ubiti ženska koja će poludjet kad sazna da ju muž vara (to će osvetoljubiva Bree otkrit :zubo: ), pa će biti talačka situacija u trgovini nekoj...

Ženska će upucat Noru jer će Lynette slučajno izbrbljat da ju je Tom varao s njom, pa će se ona poistvojetiti s Lynette i sva luda nju upucat... Al onda će Lynette pošizit, izderat se na nju, al će je promašit jer će ju neki lik zveknut s nečim u glavu :zubo:

Yup. :) A i taj lik Art je isto spooky. :E

maaarin
26.01.2007., 20:27
Ma tak i tak je ošo već :zubo:

Al imam osjećaj da će se vratit on... Prelako se to sve razriješilo :E

lie
26.01.2007., 21:14
negdje sam citala da ce se pojavit jared leto u ulozi nekog prodavaca i da ce imat vezu s gabrielle solis ..jel itko zna ista o tome

Jay&AmberFan
26.01.2007., 21:48
negdje sam citala da ce se pojavit jared leto u ulozi nekog prodavaca i da ce imat vezu s gabrielle solis ..jel itko zna ista o tome

Pogledao sam do 8-e epizode, ja ga ne vidjeh :)

lie
26.01.2007., 21:54
a bas bi bilo fora da se on pojavi ...a jel s kim gaby mulja , onako sa strane

Jay&AmberFan
26.01.2007., 22:48
a bas bi bilo fora da se on pojavi ...a jel s kim gaby mulja , onako sa strane

Pa da vidimo. U prvih 8 epizoda što sam ja vidio, ona i Carlos su se svađali oko razvoda, pa se on uselio u kuću, pa je nastao rat kad su se gađali stvarima, no nakon famozne epke " Bang " su se , ajmo reći, pomirili. Prije toga, ona je spavala s Johnom Rowlandom, no on ju je nakon seksa odbio govoreći kako se zaručio s nekom bogatašicom, i kako on ne namjerava imati ljubavnicu, jer ljudi s ljubavnicama uvijek , na kraju, završe sami. Tad mi je bilo ful žao Gabi jer je bila sama :( A u vezi djeteta, nastalo je do zamjene nečega u rodilištu, i Xiao Mei je rodila crno dijete :s :rofl:

lie
26.01.2007., 23:20
odakle sad mali cokoladni ? jel to sluskinja se pohvatala s nekim crncem ili su to dijete zamjenili u bolnici ?

maaarin
26.01.2007., 23:21
Sad se vratio Zach Young :s :zubo:

Navršio je 18 pa sad pliva u lovi i počeo je slat Gabrielle skupe poklone :D i uglavnom, ona je izašla s njima kao na neki dejt da učini Susan uslugu i da plati jamčvinu za Mikea :zubo:

sweetmarlene
27.01.2007., 00:30
Mike je u zatvoru?
Jesu Mike i Susan zajedno?

lie
27.01.2007., 00:32
zack i gaby ????? ajme , povraca mi se od same pomisli na njih dvoje u istom kadru

sweetmarlene
27.01.2007., 00:33
Također. :zubo:
Ne volim Zacha... :( Nervirao me užasno. :D

lie
27.01.2007., 00:41
ma daj , pa lik je ogavan , a gaby ....sta joj treba dioptrija da to skuzi

maaarin
27.01.2007., 12:26
Mike je u zatvoru?

Sad je tek izašao, al se i dalje ničeg ne sjeća i nisu zajedno jer je Susan s Ianom...

Jay&AmberFan
27.01.2007., 13:19
Sad se vratio Zach Young :s :zubo:

Navršio je 18 pa sad pliva u lovi i počeo je slat Gabrielle skupe poklone :D i uglavnom, ona je izašla s njima kao na neki dejt da učini Susan uslugu i da plati jamčvinu za Mikea :zubo:

Kako je meni taj mali iritantan. :rofl:

lie
27.01.2007., 14:20
a Ian je ....?

maaarin
27.01.2007., 15:56
On je Britanac kojeg je Susan upoznala u bolnici kad je bila s Mikeom... I on i ona su imali ljubavnika u komi :D

Jay&AmberFan
27.01.2007., 16:03
On je Britanac kojeg je Susan upoznala u bolnici kad je bila s Mikeom... I on i ona su imali ljubavnika u komi :D

On ljubavnicu, da se ne pomisli nešto drugo :rofl: Predobra je scena u prvoj epki kada Susan zalije slučajno Ianovu ljubavnicu shakeom ( BTW, ženska je u komi ) :rofl:

lie
27.01.2007., 20:28
bit ce veselja ove sezone, nego kad na novoj pocinje emitiranje

sweetmarlene
27.01.2007., 20:50
Iskreno,lik Susan mi se pokvario.
Prva sezona mi je bila odlična,a druga mi je općenito postala bezveznija...
Nadam se da će treća biti bolja... :)

maaarin
27.01.2007., 22:54
Nema više nekih smiješnih scena s njom, osim one, koju je Jay&Amber Fan spomenuo, kada zalije ženu u komi shakeom :D

Nekako je ova sezona najviše Bree-centered, sa ubojstvom Monique, i s mamom i bivšom ženom njenog muža...

Jay&AmberFan
28.01.2007., 11:49
bit ce veselja ove sezone, nego kad na novoj pocinje emitiranje

U trećem mjesecu. :)

Jay&AmberFan
28.01.2007., 11:49
Nema više nekih smiješnih scena s njom, osim one, koju je Jay&Amber Fan spomenuo, kada zalije ženu u komi shakeom :D

Nekako je ova sezona najviše Bree-centered, sa ubojstvom Monique, i s mamom i bivšom ženom njenog muža...

Meni je iskreno predobra scena bila kada Susan ulovi Julie i Edienog nećaka, pa dođe Karl da napravi reda :rofl:

Bree :s love her :s

lie
28.01.2007., 14:16
joj , necu da bude sezona se vrtjela najvise oko bree , ta zenska je jos jedan od onih ful iritantnih likova :rolleyes:

Apolon
28.01.2007., 14:17
Mike je u zatvoru?

Zašto???:confused: :confused: :confused:

Jay&AmberFan
28.01.2007., 18:04
Zašto???:confused: :confused: :confused:

E to još nisam vidio, ali naslućujem da ima veze s Monique. :)

maaarin
28.01.2007., 23:54
Yap :D

Jay&AmberFan
29.01.2007., 00:18
Oh, did we forget to mention da Mike se budi iz kome s gubitkom pamćenja ? :rofl: Guess kome će to najviše koristiti :rofl:

sweetmarlene
29.01.2007., 12:28
A kaj je s Karlom?

Eh,a Susan i njeni tipovi...ne mrem ih sve ni nabrojiti...

Jay&AmberFan
29.01.2007., 20:17
A kaj je s Karlom?

Eh,a Susan i njeni tipovi...ne mrem ih sve ni nabrojiti...

U 8. epizoda ja sam ga vidio samo u onoj kada ga Susan pozove da popriča s novim Julienim dečkom, Edienim nećakom.

U vezi Susan i njenih tipova bit će i tzv. spoof. Kad ona i Ian ostanu sami u kolibi van grada , razgovaraju koliko su veza imali, Ian kaže da mu je ona ukomirana jedina djevojka u životu, a Susan bubne : 8...9... 11... :rofl:

lie
29.01.2007., 20:24
jel je treca sezona u potpunosti prikazana u americi ili jos uvijek se premjerno emitira ?

maaarin
29.01.2007., 21:36
Još se emitira...

Ma niiiiišt ti još nije završeno ;)

Sve će se završit u 5.,6. mjesecu... ;)

lie
30.01.2007., 07:58
pa onda ni mi nismo tako losi sa emitiranjem onako dobrih serija , ako jos ide u americi a kod nas krece za mjesec dana ...ajde bude nesto od njih za sto godina LOL

maaarin
13.02.2007., 01:53
Finally back :s

Okej epizoda :D Još uvijek ne mogu doć k sebi od onog You raped my husband :rofl: :rofl:

A Orson što je zveknuo prekooo :D Ooooode :zubo:
A sad će bit pitanje na sudu dal je izgubio ravnotežu il ga je Mike gurnuo, sigurno :rolleyes:

sweetmarlene
13.02.2007., 11:00
Jedno pitanje...Jel se Andrew vratio? :D

Jay&AmberFan
13.02.2007., 12:07
Jedno pitanje...Jel se Andrew vratio? :D

Da. :) Orson ga je vratio kući.... al pošto je Bree pala s ljestava, Andrew krivi Orsona da je on pokušao ubiti Bree. :)

Jay&AmberFan
13.02.2007., 12:07
Finally back :s

Okej epizoda :D Još uvijek ne mogu doć k sebi od onog You raped my husband :rofl: :rofl:

A Orson što je zveknuo prekooo :D Ooooode :zubo:
A sad će bit pitanje na sudu dal je izgubio ravnotežu il ga je Mike gurnuo, sigurno :rolleyes:

Meni je epka bila OK. Al ja sad nisa shvatio. Je li Orson ubio Monique ili ?????

anthony
13.02.2007., 18:36
ko je monique? i je li andrew napokon malo bolji? prema bree mislim?

maaarin
13.02.2007., 20:38
Meni je epka bila OK. Al ja sad nisa shvatio. Je li Orson ubio Monique ili ?????

Pa očito je :D Ako ga je Mike vidio u njezinoj kući, a on je kao sve priznao Bree... Ne znam... Al možda i nije, jer zašto bi ona Alma bila tolko ljuta i uplašena oko toga što je on sve priznao? :confused: Ne znam, bumo vidli :D

Jay&AmberFan
14.02.2007., 22:52
ko je monique? i je li andrew napokon malo bolji? prema bree mislim?

Monique je Orsonova ljubavnica, koja je ubijena. Uglavnom, oko nje se u 3. sezoni vrti galvna misterija. :)

Andrew je bolji nego prije, dobar je prema Bree, naime Bree je pala s ljestava jer je na vrhu prozora vidjela obješenu vrećicu, za koju je mislila da su unutra zubi od Monique ( naime kad je ubijena , Monique su izvađeni zubi, a Orson je zubar :E ), no, Bree je pala s ljestava, i Andrew misli kako je za to kriv Orson. I zaprijetio mu je da ne dira njegovu mamu :E Rekao mu je nešto u stilu " Stari Andrew je bio onaj Andrew kojeg je Bree ostavila na cesti prije nekoliko mjeseci . Believe me, you don't want to meet that Andrew. Stay away from my mother " :s

Marin:

Ne znam, meni tu nešto smrdi. Ne vjerujem da je Orson ubojica. Meni nešto smrdi da je mamica Hodge upletena u to. Možda Orson štiti mamicu :rofl:

sweetmarlene
14.02.2007., 22:57
To! Napokon Andrew kakvog očekujem 2 sezone! :s Zakon je lik!! Jedva čekam da vidim tu scenu!! :s
Hvala,Jay&AmberFan :)

Jay&AmberFan
15.02.2007., 11:33
To! Napokon Andrew kakvog očekujem 2 sezone! :s Zakon je lik!! Jedva čekam da vidim tu scenu!! :s
Hvala,Jay&AmberFan :)

Na drugu stranu, sestrica mu je i dalje kurvica... Little Miss Danielle Van de Tramp :rofl:

maaarin
15.02.2007., 16:16
Da, to Van de Tramp je legendarno :rofl: :rofl:

Jay&AmberFan
19.02.2007., 23:38
Baš kao što sam i mislio. GLORIA HODGE je ubila MONIQUE, te je ubila Orsonovog oca :eek: zbog čega je on bio u psihijatrijskoj ustanovi . Kasnije je još pokušala ubiti Bree, no nasreću Orson ju je spasio, a stara Hodge je dobila moždani udar, i ostala paralizirana do kraja života :s

Alma je umrla :( Meni je je bilo jao . Al mislim baš se onako vući po krovu :zubo:

I provala epizode :

Zach je rekao Gaby da je spavao s njom, te iduće jutro Carlos upita Gaby zašto je vidio Zacha ujutro. Reakcija kad mu ova kaže da je možda spavala sa Zachom :

Carlos : OMG! You banged another neigborhood kid!
(Carlos odlazi)
Gaby : Where are you going??!¨
Carlos :To warn the Scavo brothers :s :s :s :lol: :lol: :lol:

maaarin
20.02.2007., 00:01
Mislim da je Scavo kids, al opet, presmiješno :rofl: :rofl:

Super epizoda :s I sad opet nema nove zbog Oscara :mad:

Jay&AmberFan
20.02.2007., 00:09
Mislim da je Scavo kids, al opet, presmiješno :rofl: :rofl:

Super epizoda :s I sad opet nema nove zbog Oscara :mad:

Nije da se ljutimo. Me like Oscars :zubo: Mene ljuti jer nema Bree do 4. sezone :mad:

Miss_B
04.03.2007., 20:28
jel moze podsjetnik kako zavrsava 2. sezona jer nisam pratila reprize a tila bi se prisjetit da sutra novu sezonu docekam spremna... =))

sweetmarlene
04.03.2007., 20:30
Jedno pitanje,jesu se Gaby & Carlos pomirili?

Jay&AmberFan
05.03.2007., 14:27
Jedno pitanje,jesu se Gaby & Carlos pomirili?

Ne. :) Točnije, pomireni su, ali nisu više u braku.:)

anthony
05.03.2007., 23:52
Mene ljuti jer nema Bree do 4. sezone :mad:

zasto je nema? znam da je u stvarnosti trudna, tj. bila je trudna bas je nedavno rodila blizance mislim, ali kako su u seriji opravdali njezin izostanak? neke toplice ili opet psih. ustanova :zubo:

Jay&AmberFan
06.03.2007., 09:41
zasto je nema? znam da je u stvarnosti trudna, tj. bila je trudna bas je nedavno rodila blizance mislim, ali kako su u seriji opravdali njezin izostanak? neke toplice ili opet psih. ustanova :zubo:

Pa ne. Naime, cijela ova misterija s Orsonom ženom, Almom Hodge i ubijenom Monique se riješi do 15-og nastavka. Nakon toga, Orson i Bree odu na medeni mjesec. :) Umjesto Bree, veću priču dobiva Eddie. :)

krokodajl
06.03.2007., 09:43
Oklen se može skinuti ta treća sezona? Jel već završilo prikazivanje? :s

anthony
06.03.2007., 10:39
Pa ne. Naime, cijela ova misterija s Orsonom ženom, Almom Hodge i ubijenom Monique se riješi do 15-og nastavka. Nakon toga, Orson i Bree odu na medeni mjesec. :) Umjesto Bree, veću priču dobiva Eddie. :)

hvala :kiss:

pivka
07.03.2007., 14:42
Carlos : OMG! You banged another neigborhood kid!
(Carlos odlazi)
Gaby : Where are you going??!¨
Carlos :To warn the Scavo brothers :s :s :s :lol: :lol: :lol:

:lol::rofl:

fanzabranjene
07.03.2007., 18:20
jao ne znam koji mi đavo bi da uđem ovdje.... i dalje ću gledati, ali ovaj put s manje iščekivanja, hehe :):)

danci
07.03.2007., 23:16
Oklen se može skinuti ta treća sezona? Jel već završilo prikazivanje? :s

Još nije gotovo tek su na šesnestoj epizodi, a ja skidam s tvrss.net

Al ne mogu vjerovati da još niko nije komentirao jadnu Lynette kako u onoj haljini sjedi na drvetu i pokušava se cvijećem ugrijati smijala sam se 15 min:rofl: :rofl:

krokodajl
09.03.2007., 00:28
Hvala na divnom linku! :kiss:

Pogledala prve četiri, predobre su!

Ian i Susan na vjenčanju - :s :s
Gaby u koferu - :s :s

danci
12.03.2007., 16:47
Jel zna netko zašto nema do travnja idućih nastavaka?

Neirich
14.03.2007., 23:14
Ma ja znam sadrzaj svih epizoda. Umrijece Nora

anthony
15.03.2007., 19:27
Ma ja znam sadrzaj svih epizoda. Umrijece Nora

:cheer: ne mogu je podnit :flop:

sweetmarlene
15.03.2007., 19:30
Također,žena je užas.

Jel mi može netko reći par riječi o Julie/Austin vezi? :)

Jay&AmberFan
15.03.2007., 21:56
Također,žena je užas.

Jel mi može netko reći par riječi o Julie/Austin vezi? :)

Ah, čuj, pa nema se ništa posebno za reć. Bit će skupa, onda će Austin prevariti Julie s Danielle, i u 16-oj epizodi on odlazi iz serije, zasad.

sweetmarlene
16.03.2007., 19:39
Ah, čuj, pa nema se ništa posebno za reć. Bit će skupa, onda će Austin prevariti Julie s Danielle, i u 16-oj epizodi on odlazi iz serije, zasad.

Blah,znala sam da iz nekog razloga neću moći smislit Danielle ponovno. Sad znam. :mad:
Zašto Austin odlazi? :(

Hvala na odgovoru! :kiss:

Alyssa
16.03.2007., 20:21
Pitanjece: sta se desava sa sinom od Carlosa i Gaby (posto je doslo do greske)? :zubo: sigurno ga nece zadrzat :ziba:

Jay&AmberFan
17.03.2007., 01:59
Pitanjece: sta se desava sa sinom od Carlosa i Gaby (posto je doslo do greske)? :zubo: sigurno ga nece zadrzat :ziba:

Dali ga na posvajanje, ne znam. Nije se spominjalo.

Jay&AmberFan
17.03.2007., 02:00
Blah,znala sam da iz nekog razloga neću moći smislit Danielle ponovno. Sad znam. :mad:
Zašto Austin odlazi? :(

Hvala na odgovoru! :kiss:

Danielle čak ostane i trudna. :zubo: Valjda s Austinom, ne znam. Nisam pogledao 16-u epizodu, pa ti ne mogu odgovorit na to pitanje, nažalost. :(

acraba
24.03.2007., 16:10
pročitala sam sad spojlere, sviđa mi se kako će se andrew ponašati, sve je ok, jedino mi je čudno da orson nije ubojica. A tko je Alma Hodge, jel to ona susjeda ili tko?

riminare
24.03.2007., 16:17
Alma je bivša gospođa od Orsona.

acraba
24.03.2007., 16:18
ok, thanks

sweetmarlene
25.03.2007., 13:13
Čula sam da se Austin vraća,jel to istina? :)

TvAddict
25.03.2007., 15:54
Kad se prekida pauza tj.kad ide 17.epizoda?

riminare
25.03.2007., 18:54
Kad se prekida pauza tj.kad ide 17.epizoda?

08.04.

ovo ti je super site za praćenje kad će ep. neke serije ili kad je bila i sl.

http://www.epguides.com/

mia miačić
25.03.2007., 19:57
šta će biti sa Susan i onim frajerom britancem?

mokry
22.05.2007., 20:26
Jel itko gledo zadnju?:confused: Kaj mislite oće Eddie umrijet ili ne? Ja mislim da neće. A i ona Brie fakat nije normalna! Glumit trudnoću da ljudi ne bi znali da joj je kćer trudna:zubo: :zubo:

mokry
22.05.2007., 20:26
šta će biti sa Susan i onim frajerom britancem?

Oženila se s Mikeom.

sis
23.05.2007., 14:35
Jel itko gledo zadnju?:confused: Kaj mislite oće Eddie umrijet ili ne? Ja mislim da neće. A i ona Brie fakat nije normalna! Glumit trudnoću da ljudi ne bi znali da joj je kćer trudna:zubo: :zubo:

Kaj Bree ima kćer? Nismo ju još vidili

ivana2009
23.05.2007., 15:26
čula sam da Lynette voili nekog drugog muškarca iima rak?to istina?

sis
24.05.2007., 08:03
Kaj Bree ima kćer? Nismo ju još vidili

Ajme ja sam luda. Naravno da Bree ima kćer, mislila sam na Eddie :brukica:

Jay&AmberFan
24.05.2007., 11:04
Ja mislim da Eddie neće umrijeti...

Da, Lynette ima rak.

riminare
24.05.2007., 13:14

Kad je zbilja bila trudna u RL, a nije se željela povući iz serije :zubo:

riminare
24.05.2007., 13:15
čula sam da Lynette voili nekog drugog muškarca iima rak?to istina?

nije baš da voli drugog al ju je jedan drugi malo zagolicao i to joj imponiralo

sis
24.05.2007., 13:30
Da, Lynette ima rak.

Izgleda li kao da će se izvuć?

alen76
25.05.2007., 20:42
kako ste dosli do cijele trece sezone na cd-u?!?

dal se moze to nekako nabavit?

molio bi da mi se oni koji imaju jave na: alen76@net.hr ili na msn aky76ers@hotmail.com

unaprijed hvala!!!

alen76
30.05.2007., 21:15
kako mrzim novu tv!!!! :mad: :mad: :mad:
mi sad trebamo cekat do jeseni!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

sweetmarlene
30.05.2007., 22:33
Bolje da nisu ni ovo prikazali,sad ćemo samo sve zaboravit.
A dobro,internet je tu. :D

alen76
02.06.2007., 17:34
Bolje da nisu ni ovo prikazali,sad ćemo samo sve zaboravit.
A dobro,internet je tu. :D

al mozes kupit cijelu trecu sezonu. ja ju upravo kupujem od jednog lika. imas na onoj temi razmjena serija i nadi nekog lika s velikim popisom i on ti prodaje kucanice za 60 kn-a.

TvAddict
05.06.2007., 23:45
Imam ja Kucanice za 50kn, sta ce ti za 60kn :) javi se na pp

mediamaster
14.07.2007., 15:34
jeli se tko pliz sjeca koja je posljednja epizoda prikazana na televiziji??
skidala bi dalje sa interneta,neda mi se cekat vise!

alen76
25.07.2007., 22:23
OMG!!! pogledao sam zadnju sezonu jucer i ne mogu vjerovat! kad izlazi 4. sezona?!?! jedva cekam! kad dolazi cetvrta?!?! :)

jaqen h'ghar
26.07.2007., 00:12
meni je četvrta sezona totalno razvodnjena... :rolleyes: uopće mi nije tak dobra ko prve dvije... do sad su mi kućanice bolje bile od losta, al sad su mi lost bolji masu puta!!! :/ i to je prvenstveno zato jer su izbacili bree na toliko dugo!!! :eek: debili!!! a kućanice bez bree su mi isto ko što i bračne vode bez ala bundyja!!! (pritom ne kazem da volim bracne vode, samo komentiram...)

alen76
26.07.2007., 23:35
meni je četvrta sezona totalno razvodnjena... :rolleyes: uopće mi nije tak dobra ko prve dvije... do sad su mi kućanice bolje bile od losta, al sad su mi lost bolji masu puta!!! :/ i to je prvenstveno zato jer su izbacili bree na toliko dugo!!! :eek: debili!!! a kućanice bez bree su mi isto ko što i bračne vode bez ala bundyja!!! (pritom ne kazem da volim bracne vode, samo komentiram...)

cetvrta sezona? mislis na trecu... bree su izbacili jer je bila trudna u pravom zivotu... kucanice su puno bolje od losta po meni... slazem se sa usporedbom! i... kad dolazi cetvrta sezona?

jaqen h'ghar
28.07.2007., 19:32
a am da, mislio sam na treću, zabunih se... i kućanice su BILE bolje od losta, i znam zasto su nju izbacili, i četvrta prvi nastavak izlazi 23.9. ... (imdb, stari...:mig:)

alen76
30.07.2007., 12:04
a am da, mislio sam na treću, zabunih se... i kućanice su BILE bolje od losta, i znam zasto su nju izbacili, i četvrta prvi nastavak izlazi 23.9. ... (imdb, stari...:mig:)

aha... oke, hvala!

zamolio bih one koji prodaju dvd sa sezonama serija da ne zaborave cetvrtu sezonu kucanica!!! :top:

jaqen h'ghar
30.07.2007., 15:16
:p

alen76
31.08.2007., 03:28
ovo tu sam kopirao sad od Coldplay-a: http://youtube.com/watch?v=a5SQ4Pa4Byw

promo za 4.sezonu. genijalan mi je. opasnost na ulici :)

i ako procrckate jos malo po youtube-u naci cete komentare o 4.sezoni od glumaca

Hvala coldplay!

alen76
31.08.2007., 03:30
http://youtube.com/watch?v=tObaXBlK3dc&mode=related&search= eto behind the scenes i komentari

agent
20.09.2007., 10:23
Mike će se oženiti s Susan
Lynette će se boriti s rakom dojke
Carlos i Gabrielle će se pononvno oženiti!

beba koju rodi kči od Bree, će Bree prikazati kao svoje i od Orsona!

alen76
20.09.2007., 21:34
Mike će se oženiti s Susan
Lynette će se boriti s rakom dojke
Carlos i Gabrielle će se pononvno oženiti!

beba koju rodi kči od Bree, će Bree prikazati kao svoje i od Orsona!

ovo prvo sam znao, drugo i cetvrto isto.. al trece :eek: to je netocno.. pricas o 3. sezoni? ako da, onda je netocno.. Gabrielle i gradonacelnik će se oženiti...

Jay&AmberFan
21.09.2007., 00:20
ovo prvo sam znao, drugo i cetvrto isto.. al trece :eek: to je netocno.. pricas o 3. sezoni? ako da, onda je netocno.. Gabrielle i gradonacelnik će se oženiti...

Yup, Gaby i Victor se ožene, al ona na dan vjenčanja, u nekoj sobici, poljubi Carlosa :rofl:

alen76
24.09.2007., 19:44
Yup, Gaby i Victor se ožene, al ona na dan vjenčanja, u nekoj sobici, poljubi Carlosa :rofl:

ne vjerujem da je to bio samo poljubac... pojebali su se oni do kraja :)

pećina
24.09.2007., 20:24
Je li ko skinia ovu novu predepizodu Secrets and Lies? Je li to recap cijele sezone ili vrijedi pogledati

Jay&AmberFan
24.09.2007., 22:36
Je li ko skinia ovu novu predepizodu Secrets and Lies? Je li to recap cijele sezone ili vrijedi pogledati

Recap cijele 3. sezone.

pećina
24.09.2007., 22:44
Recap cijele 3. sezone.

Oćekivano. Kad počinje nova sezona?

Jay&AmberFan
24.09.2007., 23:43
Oćekivano. Kad počinje nova sezona?

Ovu nedjelju. :) 30.9.

pećina
25.09.2007., 00:00
:lux: Još jedna serija za gledati

agent
25.09.2007., 11:20

da i kasnije će se oženiti!

pećina
25.09.2007., 13:02
Opet :rolleyes:

Jay&AmberFan
25.09.2007., 13:06
da i kasnije će se oženiti!

To nigdje nije rečeno.

Jay&AmberFan
01.10.2007., 21:20
Odgledah 1. epku 4. sezone. Svidjela mi se, ali nisu mi nešto fora ovi novi susjedi...

pećina
03.10.2007., 23:04
It's nice finally to put a face to a name.:lol:

alen76
06.10.2007., 23:25
kako vam se cini nova sezona?

ja nisam gledao

pećina
06.10.2007., 23:51
Zanimljivo, još jedna misteriozna obitelj.

_borovnica
07.10.2007., 00:04
živcira me nova ženska, izgleda da ima istu ulogu ko u pensilvaniji.
malko mi scenaristi ponavljaju temu, deja vu, al nema veze, dobra je serija

alen76
07.10.2007., 15:27
aha... a dal se vec uselio onaj neki gay par?

rekli su da ce mozda taj gay par glumiti neke dosta poznate osobe!

Jay&AmberFan
07.10.2007., 17:10
Nope , u prvoj epizodi nije bilo gay para.

love_my_ass
08.10.2007., 02:24
Nope , u prvoj epizodi nije bilo gay para.

Ne, al je epizoda bila zanimljiva :top:

maaarin
08.10.2007., 21:38
Druga epizoda - napokon su se vratili na staro :s

Klasik epizoda :D

cobras
08.10.2007., 22:16
Druga epizoda - napokon su se vratili na staro :s

Klasik epizoda :D

Slazem se. predobra epizoda :rofl: :rofl:

Jay&AmberFan
08.10.2007., 22:35
Druga epizoda je predobra. Pogotovo Bree sa svojim pitama :lol:

pećina
08.10.2007., 23:13
I ja sam oduševljen. Baš super.

agent
10.10.2007., 11:05
aha... a dal se vec uselio onaj neki gay par?

rekli su da ce mozda taj gay par glumiti neke dosta poznate osobe!

nece! david beckham i robbie williams odustali!

alen76
13.10.2007., 20:14
nece! david beckham i robbie williams odustali!

a justin tiberlake?

bas bi mi bilo super vidjet neku dvojicu poznatih kako glume gayeve! :lol:

maaarin
15.10.2007., 21:05
Hang 'em high :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Joj umro sam od smijeha :lol:

Jay&AmberFan
15.10.2007., 21:52
Hang 'em high :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Napušena Lynette rocks :lol: :lol: :lol:

cobras
15.10.2007., 22:21
Hang 'em high :rofl: :rofl:

:lol: :lol: :lol: :lol: PREJAKO!!!!!!!!!!!!!!:rofl: :rofl:
a TEK KAD JE UPALA KAO NINJA U KUCU :rofl:
Odlicna serija....jedva cekam dalje....misterija mi je super

maaarin
15.10.2007., 22:21
4. sezona rula :s

pećina
16.10.2007., 21:18
Serija se popravila dosta. Nije se uopće izlizala kao što sam očekivao

fdvjevka
18.10.2007., 21:55
Napušena Lynette rocks :lol: :lol: :lol:

:headbang:

:rofl: e umrla sam od smijeha. ma zakon je bila!!! presmiješno! što više takvih scena nam treba!!!! :klap: al zakon su stvarno, nisam mislila da će tako dobro krenuti 4. sezona. :cheer: :cheer:

maaarin
20.10.2007., 01:31
Sljedeća epizoda - dolazi gay par :D

A u jednoj od epizoda na kraju 11./početku 12. mjeseca će doći tornado u Wisteria Lane - dvoje mrtvih :horor: :D

Jay&AmberFan
20.10.2007., 12:17
Sljedeća epizoda - dolazi gay par :D

A u jednoj od epizoda na kraju 11./početku 12. mjeseca će doći tornado u Wisteria Lane - dvoje mrtvih :horor: :D

My bet is on Lynette's mom and Danielle :cheer:

maaarin
20.10.2007., 13:26
A ako Victor bude tamo? :E

Jay&AmberFan
20.10.2007., 13:41
A ako Victor bude tamo? :E

E da, na njega sam skroz zaboravio. Gaby kao Victor's widow :lol:

maaarin
20.10.2007., 14:00
Al možda je i moguće da Carlos umre... Jer taj storyline je stvarno uvjerljivo najgori ove sezone :zubo: A i ako se ne varam, spomenuto je da će netko od važnijih likova umrijet... Tako da - my money's on Carlos :D

Jay&AmberFan
20.10.2007., 14:35
Al možda je i moguće da Carlos umre... Jer taj storyline je stvarno uvjerljivo najgori ove sezone :zubo: A i ako se ne varam, spomenuto je da će netko od važnijih likova umrijet... Tako da - my money's on Carlos :D

To bi bio shok. :eek:

pećina
20.10.2007., 15:01
A da možda Edie? Ionako želi umrijeti :rolleyes:

Jay&AmberFan
20.10.2007., 15:22
A da možda Edie? Ionako želi umrijeti :rolleyes:

Hehe, trenutno baš i ne želi. Ona nikad nije ni htjela umrijeti da budemo precizni :lol:

pećina
22.10.2007., 13:15
gay mormons :lol:

crab cake, crab cake, crab cake :rofl:

maaarin
22.10.2007., 22:19
Malo slabija u odnosu na ostale, ali svejedno iznadprosječna epizoda :D

alen76
22.10.2007., 22:27

:eek: :eek: :eek: NE!!! NE CARLOS! :)

a eva longoria je rekla to.... (da ce umrijeti jedan od vaznijih likova)

btw. jeste ju gledali danas na punk'd?

Jay&AmberFan
22.10.2007., 22:30
Scena kad se Susan upoznaje s gay parom :s :lol: :lol: Morao sam stopirat epizodu jer sam pucao od smijeha :lol:

maaarin
22.10.2007., 22:33
I watch a lot of cable, I know what that means :rofl:

cobras
22.10.2007., 23:02
Meni je ova sinocnja tj danasnja :D epizoda bila prejaka :D Mozda i najbolja ove sezone. Definitivno sam se najvise ismijao.
Susan sa upoznavanjem....a onda jos bolja scena kad donese kolace :lol: :lol: :s
I jos jedna definitivno prejaka scena mi je bila: and we can play games,
like "how big is mummy's tummy?" :rofl: a orson oko njih na motociklu :rofl:
ma prejaka je epka bila :top:

maaarin
22.10.2007., 23:06
Ma kad je Rexova stara rekla da nosi blizance jer ima debelo lice :rofl: :rofl: Ja umro :lol:

cobras
22.10.2007., 23:20
^^
e i to :rofl: ma predobri su mi bili :D
a i misteriju su sada dodatno zapetljali .... bas me zanima sto li to kriju.

cobras
29.10.2007., 22:56
Jel enko gledao novu epku> Mozda malo losija od prethodne al mi je i dalje super :D. Gayevi vec krenuli u pohod susjedstva :D. prvo na Susan sa fontanom a onda i na Katherine sa onom tajnom vezanom za njenog muza i nesto sto se desilo u Chicagu....jedva cekam daljnji razvoj radnje :D

Jay&AmberFan
30.10.2007., 20:48
5-a epka rocks :lol:

Meni Katherine opasno para živce. Pari mi na robota. Don't like her.

Razgovor na početku epke u vezi gay fontane :lol: :lol: :lol:

Bree: Of all the gay in the world, we've got the ones with bad taste.

:lol: :lol: :lol:

Jay&AmberFan
06.11.2007., 21:41
Odlična 6-a epka :top:

Miss Van De Tramp napokon rodila. Pukao joj vodenjak na Halloween zabavi, a došla odjevena kao Bree :lol: We do not kick people, unless they're servants. :lol: McClusky je najjača: Oh, she is you. :lol: Samo mi nije bilo jasno, kamo sad opet Danielle ide???

Priča s Gaby/Carlosom/Victorom/Edie mi je dosadnjikava. :(

Andrew na zabavi odjeven kao Cher :lol: :lol:

DH rock. :cerek: :cerek: :cerek:

fdvjevka
06.11.2007., 22:16
Odlična 6-a epka :top:

Miss Van De Tramp napokon rodila. Pukao joj vodenjak na Halloween zabavi, a došla odjevena kao Bree :lol: We do not kick people, unless they're servants. :lol: McClusky je najjača: Oh, she is you. :lol: Samo mi nije bilo jasno, kamo sad opet Danielle ide???

Mislim da su joj obećali da može ići u neku školu na Floridi u 5. epizodi... Pa valjda tamo... :ne zna:

Jay&AmberFan
06.11.2007., 22:24
Mislim da su joj obećali da može ići u neku školu na Floridi u 5. epizodi... Pa valjda tamo... :ne zna:

Ajme da, ja zaboravio na to. :D Mah, nema veze, never liked her. :kava:

pećina
09.11.2007., 03:51
Odlične dvije epizode. Ovaj Mike vječna nevolja.

Nego, hoće više netko ubiti Edie?

Jay&AmberFan
09.11.2007., 09:18
Nego, hoće više netko ubiti Edie?

Mislim da neće... a meni je baš zabavna.. Carlos i Gabi su dosadni ove sezone. :(

pećina
09.11.2007., 12:41
Mislim da neće... a meni je baš zabavna.. Carlos i Gabi su dosadni ove sezone. :(

Al šta nije plaćeno ubojstvo? Mogli bi i Carlos i Edie oboje biti ubijeni od unajmljenog ubojice.

Jay&AmberFan
09.11.2007., 13:31
Al šta nije plaćeno ubojstvo? Mogli bi i Carlos i Edie oboje biti ubijeni od unajmljenog ubojice.

Kojeg ubojice? Ja mislim da Carlos nije unajmio ubojicu da makne Edie. :ne zna:

pećina
09.11.2007., 14:31
Kojeg ubojice? Ja mislim da Carlos nije unajmio ubojicu da makne Edie. :ne zna:

Kako nije? Zar nije bilo u ovom flashbacku ona scena kad plaća onom liku?

Jay&AmberFan
09.11.2007., 15:39
Kako nije? Zar nije bilo u ovom flashbacku ona scena kad plaća onom liku?

Pa plaća... al nije rekao "ubij je".. nego nešto u stilu "riješi problem"... a to može biti bilo što.:)

pećina
09.11.2007., 15:46
Pa plaća... al nije rekao "ubij je".. nego nešto u stilu "riješi problem"... a to može biti bilo što.:)

Možda gljivice:lol:

maaarin
10.11.2007., 12:19

A možda hoće naći nešto o njoj... Kao neki leverage :D
(ne mogu se sjetiti hrvatske riječi, da me ubiješ :zubo: )

ibaresic
10.11.2007., 12:56

ne, on je platio frajeru da mu sredi situaciju sa računima na kojima leže milijuni...
u tome je bio trik...:kava:

Jay&AmberFan
10.11.2007., 13:39
A možda hoće naći nešto o njoj... Kao neki leverage :D
(ne mogu se sjetiti hrvatske riječi, da me ubiješ :zubo: )

Ja sam čak mislio da je platio tipa da nađe drugog tipa za Edie. :lol:

maaarin
10.11.2007., 14:01
:D :D :D

Jel neko vidio promo za novu epizodu? Izgleda da će Gaby bacit Victora s neke jahte :zubo:

maaarin
13.11.2007., 20:00
Nitko još nije komentirao? :D Super epizoda, još jedna :s

Bree sa obrezivanjem i Gaby sa Victorom :s Prestrašno :lol:

Jedino mi je jadan bio storyline od Susan... Tipične cliche fore sa narkomanima :rolleyes: Whatever :D

Jay&AmberFan
13.11.2007., 20:05
Nitko još nije komentirao? :D Super epizoda, još jedna :s

Bree sa obrezivanjem i Gaby sa Victorom :s Prestrašno

Jedino mi je jadan bio storyline od Susan... Tipične cliche fore sa narkomanima :rolleyes: Whatever :D

Gledao jučer, al zaboravih komentirat. Victor is sooooo alive... samo sam čekao da mu ruka odnekud dotakne tlo one marine :lol: Malo mi je bilo blesavo kad je posegnuo za crnom torbom (mi i Gabi mislili da pištolj), i onda izvadi PULOVER? WTF? :rofl:

Lynettina sestra (Sarah Paulson) mi je bila PREDOBRA! Kad je čitala one psihić rečenice :lol: "I am a confident, and I cannot be manipulated" :lol:

Ovo s Mikeom i Susan, bzvz. :rolleyes:

pećina
13.11.2007., 21:02
Meni je bezveze i ono sa Catherine i Dylan. Kad će mala naći bakinu poruku više?

maaarin
13.11.2007., 21:21
Možda ju je stara usisala :zubo:

fdvjevka
13.11.2007., 22:51
Najbolja je bila Gaby s veslom. :vidiga: A Bree i Orson su baš par, ne znaš tko je luđi... Poslati dopis svim bolnicama u trima državama... :rofl: svaka mu čast. Catherine mi ide na jetra... da sam joj ja kći, e bome ne bih pala na njenu foru i uzela bih joj onaj papir... Pa da vidim kako bi objasnila da je prazan. :zmaj:

luda riba
20.11.2007., 18:08
ma zakon mi je sezona za sad... predobri su :s :s :s

maaarin
20.11.2007., 18:41
Sljedeća epizoda je onaj uragan :jumping: :top:
2 ljudi će umrijet :E

Jay&AmberFan
20.11.2007., 19:12
My bet is on Lynette's Mom i možda netko od ovih novih likova, muž od Katherine, maybe? :rofl:

maaarin
20.11.2007., 20:29
Neće se riješiti Natha FIlliona... On je još najpoznatiji tamo :zubo:

Lynetter's mom maybe :D Ja sam se molio da je Susanina ćerka :D Al nije :flop:

Mislim da ničiji muž neće umrijet... Ako je Bree muž umro u 1. sezoni, da opet izvlače fore sa tugujućom udovicom...

Victor možda?

Yuki
20.11.2007., 20:32
skužajte šta pitan, prvi put sam na ovoj temi...al o kojoj sezoni vi pričate? Jel to četvrta? Di ste je nabavili?:ne zna:

Jay&AmberFan
20.11.2007., 21:00
skužajte šta pitan, prvi put sam na ovoj temi...al o kojoj sezoni vi pričate? Jel to četvrta? Di ste je nabavili?:ne zna:

Skidamo s neta.

Marine, ne voliš Julie? :eek: Me likes her. Ja se ponadah da će umrijet Danielle. To bih TAKO volio. Hate Danielle. Ja sam čuo rumor da umru Victor i Ida.

maaarin
20.11.2007., 22:38
Ida? Koja je to baba? :D

Nije valjda McClusky??

cobras
20.11.2007., 23:08
Ida? Koja je to baba? :D

Nije valjda McClusky??

Ne. Caren je McClusky. Ida je ona druga baba....sto je rekla da ce biti kolaca u Breenoj kuci u Bang epizodi :D

maaarin
20.11.2007., 23:11
Mislim da znam :zubo: Naglasak na mislim :rofl:

Jay&AmberFan
21.11.2007., 00:10
Mislim da znam :zubo: Naglasak na mislim :rofl:

To je ona koja se uspaničila kada je vidjela fork u Breeinom trbuhu na roštilju :lol:

maaarin
21.11.2007., 01:27
Googlao sam pa sam vidio sliku... Znam koja je :D

luda riba
22.11.2007., 09:45
:klopa: :klopa: :klopa: jooooj nemogu se docekati nove epizodeeeeeeeee

fanzabranjene
25.11.2007., 00:16
kad ce 4ta sezona u nas jedva cekam!!!?!!!

Jay&AmberFan
25.11.2007., 12:11
kad ce 4ta sezona u nas jedva cekam!!!?!!!

U 3. mjesecu 2008. Mene briga, ja ionak skidam s neta :cheer: Sutra nova epka :cheer:

maaarin
26.11.2007., 15:56
I gdje je taj uragan?! :ne zna: :confused: :hebemu:

EDIT: Sad sam skužio - ti promo clipovi su bili za 8 I 9 epizodu :rolleyes: Uragan će biti sljedeći tjedan... :(

Al okej, bila je dobra epizoda :D Bree mi je prejaka bila :s :zubo:

Jay&AmberFan
26.11.2007., 17:28
Tornado je idući tjedan :D Kako sam znao da je Victor živ i da se svega sjeća :rofl:

Bree :lol: seks in the office :lol:

Susan mi je bila jaka s komentarom u razgovoru s Julie:

Susan: Do you know he has his tongue pierced?
Julie: Yeah, he showed me. How do you know?
Susan: I checked out his web page.
Julie: You did not.
Susan: I did to... and you know what else he's got pierced? And if you do, you're grounded.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Apolon
28.11.2007., 20:12
U 3. mjesecu 2008. Mene briga, ja ionak skidam s neta :cheer: Sutra nova epka :cheer:

odakle ti to JAy<...

jel to sigurno istinaaaaaaa

AJme ne mogu vjerovatiiiiiiii
Jeeejejejjejejejejejeeeee:cerek: :cerek: :cerek: :s :s :s :s

maaarin
28.11.2007., 20:27
Mislim da njima funkcionira ta fora, pola sezone u proljeće, pola na jesen :D

cobras
28.11.2007., 20:57
Mislim da njima funkcionira ta fora, pola sezone u proljeće, pola na jesen :D

Samo sto ce ako se nastavi sa strajkom onda ce stici da emituju citavu sezonu na proljece :D:rofl:

maaarin
28.11.2007., 21:32
Ma neće :D Ja sam optimističan :cool:

cobras
28.11.2007., 22:07
Ma neće :D Ja sam optimističan :cool:

I ja se iskreno nadam :top: Jer ukoliko zavrse sa tornadom ovu sezonu....to def ne bi bilo to.

maaarin
28.11.2007., 22:22
Ma ja sam danas doživio šok jer sam shvatio da sljedeći tjedan dolazi najezda ljetnih serija :horor: Ne bih želio proživljavati to cijelu godinu :zubo: The Closer, Saving Grace, Monk, Psych i onaj šit Tyler Perry's House of Payne imaju nove epizode :Prd: Ajd, The Closer barem gledam :D

Al Tina Fey je izjavila da vjeruje da će se štrajk riješiti :top: A njoj vjerujem :D Čuj, ako već tri dana nema nikakvih (loših) vijesti, vjerojatno izrađuju neki plan, nekakav deal, štogod :D :moli:

cobras
28.11.2007., 23:45
Al Tina Fey je izjavila da vjeruje da će se štrajk riješiti :top: A njoj vjerujem :D Čuj, ako već tri dana nema nikakvih (loših) vijesti, vjerojatno izrađuju neki plan, nekakav deal, štogod :D :moli:

To je i meni cudno. Daj Boze da to uskoro rijese pa da po Novoj godini nastavimo sa serijama :s :moli:

Jay&AmberFan
03.12.2007., 15:34
Jeste gledali? KOJA EPIZODA :s :s :s :s

Ja se stvarno nadam da nije umrla Scavo Family. Victor je umro sigurno, i to je Mary Alice mislila pod someone husband... al ja mislim da je pod everyones friends mislila na Carlosa, jer Ida ipak nije bila toliko bliska sa svima, ne?

maaarin
03.12.2007., 22:16
A ček, kad su Lynette i McClusky otišle van, su se one vratile nazad u njenu kuću gdje su ovi u podrumu bili ili u kuću od Scavosa? :confused: Jer ja sam shvatio da je ona vrisnula jer joj je kuća nestala :D

A što se tiče spojlera, vjerojatno je netko bezveze izvukao Idu kad se ova psycho ženska nije ni bila pojavila do prije 7 dana... :ne zna:

Al predobra epizoda :eek: Onnaj zadnji kadar :s :s Ja mislio to će malo smeća nabacat na cestu :zubo:

Jay&AmberFan
03.12.2007., 22:35
Pa koliko sam ja skužio. One su bile zatočene u Lynettinoj kući, a kad su izašle van vidjele su McCluskyinu kuću i onda je Lynette vrisnula jer su u podrumu kuće bili Tom, Ida i klinci...

Ja si nešto mislim da ludača Sylvia nije mrtva :rofl:

maaarin
03.12.2007., 22:58
Al ona je tako odletjela, i onda se razbio prozor ili kod Gaby ili kod Lynette pa sam ja mislio da je ona njima upala u kuću :zubo:

A možda onda je Ida? :confused: Ili možda mačka, tako i tako je rekla da joj je ona jedina obitelj :zubo:

Jay&AmberFan
03.12.2007., 23:14
Ajme, zamisli baze da je umrla mačka :lol:

Kad će više taj štrajk završit??? Ne mogu ja čekat drugi dio tornada do season 5 premiere :rolleyes:

cobras
03.12.2007., 23:20
Marine i ja sam razumio da je Lynette vrisunla zbog svog onog prizora, i toga da je ono bila srusena njena kuca a ne od Ms McCluskey.
Inace predobra epka.....fenomenalno uradjeno zaista :D. kako je Sylvia izletjela omg :D

maaarin
03.12.2007., 23:28
Kad će više taj štrajk završit??? Ne mogu ja čekat drugi dio tornada do season 5 premiere :rolleyes:

Znam da će te oneraspoložit, al nitko više ne vjeruje da će štrajk završit... Opet se sve vraća na staro... Ljudi na sutrašnje pregovore gledaju kao na formalitet koji će završit vrlo brzo i bez rezultata :flop:

Jay&AmberFan
03.12.2007., 23:52
Znam da će te oneraspoložit, al nitko više ne vjeruje da će štrajk završit... Opet se sve vraća na staro... Ljudi na sutrašnje pregovore gledaju kao na formalitet koji će završit vrlo brzo i bez rezultata :flop:

:bljak:

Propala sezona...

pećina
04.12.2007., 11:45
Jeste gledali? KOJA EPIZODA :s :s :s :s

Ja se stvarno nadam da nije umrla Scavo Family. Victor je umro sigurno, i to je Mary Alice mislila pod someone husband... al ja mislim da je pod everyones friends mislila na Carlosa, jer Ida ipak nije bila toliko bliska sa svima, ne?

Ja mislim da je to ipak Scavo obitelj. Pomalo morbidno ali eto, događa se.

cobras
04.12.2007., 17:27
PItanje: zar nije snimljeno 10 epizoda? Znaci li to da cemo IPAK VIDJETI jos jednu epku?

maaarin
04.12.2007., 17:51
Hoćemo, ali ne sljedeći tjedan ;)

cobras
04.12.2007., 18:03
Hoćemo, ali ne sljedeći tjedan ;)

Ah pa dobro onda,.......pauzu od mjesec dva mogu podnijeti :D Bitno da ova epizoda IMA razrjesenje i da ovo nije season finale ":D

luda riba
05.12.2007., 13:28
konacno sam pogledala 9.epizodu omfg:eek: luda je

i ja sam skuzila da nema obitelji Scavo al to bi mi bilo nekak glupo ali dobro vjerujem da ce napravi dobru stvar :top:

ona scena kad Victora probode ograda a Carlosa pogodi (kamen:confused: :ne zna: ) je :lol: :lol: :lol:

ono sa Gabi i Edie mi je bezveze

kad onda bude ta 10.repka????

cobras
05.12.2007., 14:47
Ma nema sanse da su Scavosi umrli.....mozda Carlos as a friend (s obziro da jelte, nije vise Gaby muz) i Victor as a husband (to smo vidjeli)

maaarin
05.12.2007., 15:50
Pošto je 10. zadnja snimljena, ABC će ju navodno probat što duže držat kao nekakav "adut"... Tako da se ne nadajte da ćete aftermath tornada vidjet za 10 dana :flop:

maaarin
06.12.2007., 00:59
Bottom line: ABC wants to keep you guessing. Sources tell me Marc Cherry & Co. have already shot the next episode, but they are holding it until after the strike ends to keep fans guessing and make sure they return to the show when it's back on the airwaves.

E! Online

...

:rolleyes:

pećina
06.12.2007., 02:01
Weee. Samo triba izdržati ovu krizu :cheer:

maaarin
06.12.2007., 02:30
Je, voliš čekat mjesecima i mjesecima nešto? :D

pećina
06.12.2007., 04:31
Jel to retoričko pitanje

cobras
06.12.2007., 11:55
Uzas! Mrzim ih! Al se dalo i pretpostaviti. Ko zna kad cemo vidjeti nastavak :(

maaarin
06.12.2007., 14:36
Jel to retoričko pitanje

I je i nije :zubo:

Taj post ti i nije baš bio razlog za veselje ;) Štrajk bi mogao potrajat mjesecima... Daleko u 2008...

pećina
06.12.2007., 14:52
Ma je! Ja mislia da je skoro pa gotov... :(

fdvjevka
06.12.2007., 15:00
Štrajk bi mogao potrajat mjesecima... Daleko u 2008...

:mama: :mama:
:tuzni:

Epizoda predobra! :s Baš su si dali truda, svaka im čast! A Victor je valjda taj husband... Ali tko je friend :misli: ... Saznat ćemo valjda. Jednog dana. :ceka:
Ovo mi je najbolja četvrta sezona neke serije ikad! :D

maaarin
06.12.2007., 15:54
Izgleda da pregovori napokon napreduju, pa se nadam da ih nisam urekao kad sam napisao ovaj post :D

Postoje šanse da se sve riješi do kraja godine ;)

maaarin
17.12.2007., 23:34
January 6 — that's when it will be confirmed who died in the tornado that struck Desperate Housewives' Wisteria Lane in the Dec. 2 episode. It also could be the last original episode fans see this season if the WGA strike isn't resolved soon. Luckily, it's a good one. "It's even better than the last," says a source. "It's super-gripping, it addresses so many storylines and it answers so many questions that viewers have been asking all season."

So, to be blunt, who's toast? Viewers will learn (spoiler alert) that Gaby's husband, Victor, was indeed killed by the tornado (or, more specifically, a picket through the chest). Also done-for is Sylvia, the patient who was stalking Nathan Fillion's doc. The fate of Carlos, who was left for dead on the floor of his house will be confirmed, and Housewives fans will also discover who survived the collapse of Mrs. McCluskey's home, in which Tom and Ida were taking cover. That's right — another tornado-related death could be revealed in the new episode. — Teena Hammond Gomez

:tulum: :tulum: Hvala Bogu, još samo par tjedana :D :D :D

cobras
17.12.2007., 23:42
YAAAY! JEDVA CEKAM!!!!!!:gitara: :jumping: :jumping: