View Full Version : Jedno pitanjce
Kompovi i sve oko toga mi nije jaća strana, znam stisnut tipku reset i to je to. Pa me sad zanima jedna stvar.
Otvorim pojedine stranice i na mjestima slika mi se pokaže prazan okvir sa nekim malim bjelim kvadratom koji u sebi ima crveni X u lijevoj gornjoj strani tog okvira.
Kliknem desnim gumbom na to i odem na Show picture-nekad mi ju pokaže a često puta ne.
Zakaj se to dešava, i koja je uopće šema sa time?
Unaprijed zahvaljujem
Mislim da je to zato jer:
ili nema vise slike na stranici (slike se obicno nalaze u poddirektoriju pa ih html kôd "izvlaci" i postavlja na zeljeno mjesto)
ili je doslo do "greske" u komunikaciji PCa i servera na kojem se stranica nalazi.
Narf-fala na odgovoru.
Imal li možda još koje objašnjenje?
narf je pogodio prilično dobro...
tu jedino možeš probat sa "show picture" kako i radiš, a ako ni to ne pomogne probaj refreshat cijelu stranicu... zadnja mjera je da je zatvoriš i ponovno otvoriš... ali nikad nisam susreo fotku zbog koje bi to radio.. čak ni da je angelina u pitanju..
nenoXtreme
10.07.2003., 10:08
-loš HTML kod...
npr.
webmaster može staviti kod dizajna stranice tzv IMAGE PALCEHOLDER. TO je imaginarna slika (u html kodu) specificirane veličine, i na njeno mjesto će doći LINK na pravu sliku "jedan dan".
Ako dotični zaboravi staviti sliku, ili krivo složi PATHOVE (link ka slici) ona postaje nedostupna browseru. No pojavi se "crveni iksić"... tada ni "show picture " ne pomaže...
-greška na serveru
"pao" im server , pa kad su ga restorali, dio podataka je izgubljen, npar "ta slika koju tražiš"
itd
eto , tražio si još koje objašnjenje
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.