PDA

View Full Version : Par kapi H20 i crknuce moba

FIREBOY
03.07.2003., 14:27
Evo da Vas preupitam sto mislite o ovome događaju. Ne mogu je**** vjerovati:o .
Naime imam (imao, mozda jos uvijek imam) motorolu v66I.
I tako neki dan ja perem ruke te da cu uzeti cetkicu za zube koja je na perilici predjem preko moba te padnu jebene 4 kapi vode na mob:(
NIsta, ja fino obrisem:D , protresem ga ako jos sta ima i to je to. Mob je radio;). Dok sam se obukao pogledam na mob a on zablokirao. :confused: Izvadim bateriju, stavim al on ne trza. Uzmem fen i malo prosusim i odoh u grad (bilo je 00:30). I tako odnesem ja liku na popravak on kaze nema vremena za 2 dana donesi :rolleyes: . Ja donijeo za 2 dana te mi on sutra javi: Mob ti je korodirao, gotov je :amen: al ti valja displey i antena pa eto to mozes "kao" nekako unovcit . :mad:
Eto to je mala pricica neizmjerne gluposti koja mi se desila pa recite da li je moguce da mob krepa od par kapi vode. Odnijet cu ga jos nekome da vidi.:mad:

Septembar
03.07.2003., 21:04
FIREBOY kaže:
pa recite da li je moguce da mob krepa od par kapi vode. Odnijet cu ga jos nekome da vidi.:mad: cula sam jos takvih prica

ali imam i jendu suprotnu
frend ima ericsson t68i, i ozaboravio ga u dzepu od hlaca i oprao u VES MASINI!!!

naravno mrtva kad ga vadio
rastavljao, susio... blablabla... PRORADI sve osim displeya :eek:
ode zamjeni displey- ono mobac radi i dalje

ziv i zdrav
casna rijec- ja ga opipala... mobac mislim... (ajd dobro jesam i "frenda" :o)

btw, sta mislite koji ja mob imam :D

FIREBOY
04.07.2003., 08:22
Ma neka nije LJES, opet je simpaticno nesto ovako procitati s dozom humora. :) Zvao sam covjeka i rekao je da ce pogledati jos danas. Koji show. Nadam se da zbilja nije otegnuo.....:rolleyes:

Septembar
04.07.2003., 23:44
:Man in black: kaže:
Septy,ovo nije LJES :o

:D pa sta ja mogu kad tebe niko ne pipa pa ti vrijedja okice moj stil :p
operi mobac u ves mashini, mozda bude nest :top:

FIREBOY
05.07.2003., 10:01
Eto hvala na "promisljenim odgovorima":D
Nego tip je rekao da je jedina mogucnost da odnesem motorolu nekom ovlastenom u Hrvatskoj/Zagrebu :rolleyes: pa da ga poprave ako mogu. Zna li netko tko je ovlastreni za popravak motorola i da nije skup kao VIP ili Cronet??

cekpi
06.07.2003., 22:18
Koliko se puta smo moja M35 smocila ili pada u vodu pa nikom niš

btw o kojem je mobu rijec

Tinach
07.07.2003., 22:19
meni se nokia 3310 namočila tak da sam se naslonila na torbu u kojoj su bile mokre maramice i mobitel...i dok sam htjela uzet mob, skužila sam da se pali svjetlo cijelo vrijeme i da su ispod maseke čudne lokvice....onda sam rastavila mobitel, sušio se dva dana i sve je bilo ok...osim vibre koja je malo štrajkala tu i tamo :top:

FIREBOY
07.07.2003., 23:15
Ok, ali gdje da posaljem mob na popravak u Zagreb??? Tko bi mogao popraviti a da me nece oderati za 400-500 kn ili neku divlju cifru?

A.D.I.D.A.S.
18.09.2003., 19:09
Te motorole su inače jebeno osjetljive, meni se jednom pokvario displej samo što sam ga držao u džepu.
Sada sve mobitele nosim oko vrata!:s :top: :flop:

Martin
19.09.2003., 09:48
FIREBOY,

Mala je vjerovatnost da ti je mobitel korodirao od 4 kapi vode. Vjerovatno si imao običaj držati ga u kupaonici dok se kupaš/tuširaš, pa se jadničak 'inhalirao' na pari.

FIREBOY
19.09.2003., 12:34
Narode hvala na postovima, ali tema je zastarjela. Popravio sam mob (dao 400 kn) i neki dan prodao za 800 kn. Sada je na redu Samsung S300m. :cool: