View Full Version : Psiću Flokiju odrezali jezik i slomili kralježnicu
*_spike
09.09.2006., 03:21
http://www.jutarnji.hr/zagreb/clanak/art-2006,9,8,psic_floki,41937.jl
Psiću Flokiju, dugogodišnjem miljeniku djece s velikogoričkog Trga Stjepana Radića, jučer je nepoznata osoba odrezala jezik, izbila zube i slomila kralježnicu, nakon čega je nesretna životinja uginula.
Samo želim reć, ako se ikad sazna identitet retaja koji je ovo napravio, sam ću ga nać i priredit mu barem isto ovo. Hvala na pažnji.
Pero Zmaj
09.09.2006., 03:23
Ponovit cu komentar sa portala jutarnjeg al malo izmijenjen treba tog bolesnika zatvorit sa mjesancem rotvajlera i dobermana i namazati ga medom usput...
*_spike
09.09.2006., 03:25
Oćemo organizirat search party? :D
Ja bi mu rado isčupa par živčanih vlakana iz leđne moždine :)
Pero Zmaj
09.09.2006., 03:30
Ja cu ponijet "roglje" :D :D...
rot orka
11.09.2006., 13:06
Ponovit cu komentar sa portala jutarnjeg al malo izmijenjen treba tog bolesnika zatvorit sa mjesancem rotvajlera i dobermana i namazati ga medom usput...
Nisi ni ti lakši bolesnik...naime, ja imam rotvajlera i pojma nemam što ti ovo znači, ali je bolesno
Valjda da ga ližući med škaklja do smrti.:zubo:
nemojte mi dobermane usporedit sa ljudima. em se psi i ljudi ne usporedjuju, em je doberman medju psima poznat kao velika "beba".
prije nek me popljujete, trazite argumente. ali tvrdim, dobermani su dobri psi. ljudi su zli. :amen:
ambasadorica
11.09.2006., 15:57
:cry::cry:
MarinkaD
11.09.2006., 18:06
Ma već smo na ovakve idiote trebali naviknuti,ali ovako nešta napraviti....Treba ga zatvoriti u sobu bez prozora i baciti ključ.
Joooooj,ako je to maloljetnik,kakvi su to roditelji???Stokaaa:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
uslagirani_svizac
11.09.2006., 18:14
ma ljudi su postali bolesni u mozak to se rađa s tim i mos ga jebat, sta je njemu smetao pas, ak su ga klinci voljeli kaj bar su se imali cime baviti, ako laje pa kaj bokte pas je posao mu je da laje, nazalost kod nas nema one policijeza zivine jos kaj naganja takve budale dok ih ne nađe i debele im kazne opali, sva sreca pa ovog našeg kvartovsog manijaka malog svi fakat vole i hrane nadebelo a da mu neko nekaj napravi brijem da bi ga na lomacu
Zla patka
11.09.2006., 18:44
koji bolesni um je u stanju napraviti ovako nesto?koliko netko mora biti poremecen?i takva osoba se nalazi na slobodi?
ja sam za smrtnu kaznu kada su ovakvi "ljudi" u pitanju jer netko tko je u stanju napraviti ovo nema sto raditi na zivotu i trovati svijet svojom sadistickom ogavnoscu! :bljak: :bljak: :bljak: :bljak:
Kaj misliš kakav je doma prema ženi i djeci ? Meni je kreten u kvartu nabio pesa ( od 5 kila dobrog ko kruh) nogom u bubreg pred svojom ženom i djetetom. Treba nije ni zucnula , a ja sam mu je.. sve po spisku. Da moj muž tak nekaj napravi ja bi mu glavu odšerafila. Utjero im je strah u kosti gad .
bond007
11.09.2006., 21:40
strašno,...nemogu vjerovat da netko može napravit tak nešto....
da je netko mog psa udario ili pretukao ,,,,taj bi lizao cestu na kojoj bi bila njegova krv...ubila bi ga...da mi tak nešto psu napravi ili mačkama..
bond007
11.09.2006., 21:45
ima tu jedan čovjek koji kad ide u crkvu baca veliko kamenje na pse koji su u svom dvorištu iz čista mira...ja bi ga najrađe zadavila...ne kužim kak netko može mučit tako životinje .... jer one neznaju šta smiju a šta nesmiju.....
meni je dok mi neka životinja umre to mi je koda mi je netko od rodbine umro isto ko i čovjek
AthasOfLordaeron
11.09.2006., 23:25
Pa zadavi ga. Napravit ćeš svijetu i crkvi u koju ide uslugu.
AthasOfLordaeron
11.09.2006., 23:29
Samo želim reć, ako se ikad sazna identitet retaja koji je ovo napravio, sam ću ga nać i priredit mu barem isto ovo. Hvala na pažnji.
Samo želim reć, kad pročitam ovakve stvari padne mi na pamet da zapravo ne suosjećam niti sa jednim "legalističkim" argumentom... zašto ono točno ne postoji:
Smrt mučenjem.
I ide mi na kurac kad mi neki vočkast skočkomati dođu onda propovjedat kak je to "isto". Nije isto. Pravda je idealno elastično polje sila. Od nje se odbiješ pod istim kutom i istom silom. Dakle, ako radiš ovakva sranja, ovakva sranja bit će rađena tebi.
Imao je stari dobri Hammurabbi ipak koječega pametnog za reć :top:
aaaaa zašto sam otvorila ovaj topik :cry:
poor doggy :(
bolesnik u svakom slučaju treba dobit odgovarajući tretman :visi:
Kaj misliš kakav je doma prema ženi i djeci ? Meni je kreten u kvartu nabio pesa ( od 5 kila dobrog ko kruh) nogom u bubreg pred svojom ženom i djetetom. Treba nije ni zucnula , a ja sam mu je.. sve po spisku. Da moj muž tak nekaj napravi ja bi mu glavu odšerafila. Utjero im je strah u kosti gad .
:eek:
E pa da znaš da sam se i ja nekidan upitala oće to jedan napravit...nemam pojma šta bih mu, mislim da bi i mene triba premlatit nakon toga..jer sa takvima, kojima i žena šuti, nema puno :( raspravljanja
Da to mom malenom netko napravi...:mad:
Baš me zanima je li postoji netko u HR tko je pozvao policiju radi takve stvari (da pas i ne ugine?) Postoji li što u zakonu ili bih to trebala gledati? (ono, upucat idiota, fakat mi se ne isplati...)
Abyssus
12.09.2006., 02:46
:( :cry: :cry: :cry:
Oko za oko. S guštom.
Arian Girl
12.09.2006., 07:55
koji bolesni um je u stanju napraviti ovako nesto?koliko netko mora biti poremecen?i takva osoba se nalazi na slobodi?
ja sam za smrtnu kaznu kada su ovakvi "ljudi" u pitanju jer netko tko je u stanju napraviti ovo nema sto raditi na zivotu i trovati svijet svojom sadistickom ogavnoscu! :bljak: :bljak:
:s :s :s :s :s
Neznam dali se više snebivam zbog ovog bolesnog zlodjela ili komentara onih koji su zgroženi reakcijama populacije i njihovog stava o ovom sotonskom izrodu od "dječaka"! Bože mi oprosti, al tako bih volila da i oni sami postanu žrtve ovakve čovjekolike spodobe pa bi ih poslje pitala dali bi kao kaznu za takve i dalje smatrali odlazak psihiću na razgovor ili zabranu TV-a i playstationa na tjedan dana. Al opet, možda ljudi žive po Bibliji, pa ono, tko te ošamari, okreni mu i drugi obraz. Tako da, ako želimo bit fini , trebamo šutit i još se pokoravat takovima, samo nek oni zadovoljavaju i hrane svog mastera lucifera , a mi ćemo im maximalno krčit puteve da ih nešto, nedajbože, ne omete, i sve 5! :top:
FUJ!!!
Ah da, bilo je čak i ovoga:
izmišljotina | zea | 10.9.2006 10:52:37
Ma reklo bi se ipak da je psića udario auto. Tako izgledaju ozljede nakon saobraćajki. Teško je povjerovati da se to baš zbilo kako je opisano.
maestro
12.09.2006., 08:42
Koliko sam skuzio iz clanka,neki stariji klinac je krivac.U svakom slucaju,bez obzira tko je to napravia vi koji ste iz Zagreba i okolice bi mogli saznati o kome se radi i onda molim da to objavite na forumu.Ne zajebajem se,hvala.
darkNess(ie)
12.09.2006., 22:34
meni je jako žao tog psa..i svih pasa koji su na ulicu, u azilu i šinterajima... ali ovakve brutalnosti treba jako kazniti.. vjerujem da je ovo napravilo neko neurotično dijete
Cordelia
12.09.2006., 22:54
Ne da mi se ovo ni komentirat. Koliko smo puta otvarali ovakve topice. Na žalost takva čudovišta ostaju nekažnjena, ma šta mo ovdje pričali. Pričekajmo da mala mrcina odraste s razmišljanjem da može nekažnjeno mučiti i ubijati i da prijeđe na ljude, mada s obzirom na naše sudstvo pitanje je da li će i tada dobiti kaznu kakvu zaslužuje.
hammond
12.09.2006., 23:21
http://www.jutarnji.hr/zagreb/clanak/art-2006,9,8,psic_floki,41937.jl
Ako ga slučajno nađeš , molim te pozovi me da ti pomognem napraviti sve što i ti planiraš...ne bih propustio to zadovoljstvo...
Mislim , tko može biti takvo smeće da to napravi životinji?
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :flop: :flop: :flop:
Sad su tog malog poceli traziti i bad blue boys-i...a ako ga oni uvate nece mu vise biti lako u zivotu....
OkatoZlo
13.09.2006., 21:15
Nisam mogla do kraja procitati clanak.. Grozno nesto, jednostavno nemam rijeci...
Ne mogu razumjeti ljude koji su se bojali suprostaviti.. mislim da bi uzela najveci moguci kamen na cesti ili stapinu i mlatila ga s njime koliko god mogu.
Kreten prokleti.
J.A.F.O.
14.09.2006., 20:36
dobro ljudi, jel ima nekoga iz V. Gorice tko zna barem otprilike čije je to dijete??? koja zgrada? kvart? nešto?? dajte recite da djelujemo! da probamo vidjeti kako funkcionira pravna država. može se svašta, počev od novinara i socijalne službe... ima načina i za roditelje i za dijete. dajte recite samo! neki trag, eniting!
bit ću fina, u početku =)
Endimion17
14.09.2006., 23:28
to nikad neće stati. želim vam svu sreću da nađete kretena, ali uzalud.
što se više o tome priča, luđacima je sve slađe.
sjećam se priča da su mački zabili petardu u guzicu, pa se danima vukla i krvarila, valjda je uginula od sepse, što ja znam.
onda kako bi na mačiće navalili betonsku ploču, pa kad bi psu bacali štapinu dinamita (mogli su i sami poginuti, budale) pa mu je raznijelo glavu dok je sav vesel trčao donijeti ga.
evo ću otvoriti novi thread, groznog sadržaja. :(
Tweety*
15.09.2006., 19:17
:mad: Ma ja bih jednostavno ubila sve te ljude. Inače nikog ne mrzim, ali kad netko napravi ovako nešto... Evo, jedino takvim ljudima želim ama baš SVE NAJGORE u životu. :mad:
kpt. Willard
17.10.2006., 20:56
dobro ljudi, jel ima nekoga iz V. Gorice tko zna barem otprilike čije je to dijete??? koja zgrada? kvart? nešto?? dajte recite da djelujemo! da probamo vidjeti kako funkcionira pravna država. može se svašta, počev od novinara i socijalne službe... ima načina i za roditelje i za dijete. dajte recite samo! neki trag, eniting!
bit ću fina, u početku =)
ja sam iz VG i vjeruj mi da ćemo naći tog debila :top:
ancir13
02.12.2008., 02:04
Ljudi, jel netko nasao tog kretena?!?
Black Beast 666
02.12.2008., 03:00
nekako sumnjam...
Mist_Dragonlady
02.12.2008., 09:44
Oćemo organizirat search party? :D
Ja bi mu rado isčupa par živčanih vlakana iz leđne moždine :)
O daaa...
I mean it.Really.
Dotle, mislim da ću lagano naoštrit noževe i igle - da bi mu mogla ogulit kožu, namazat sa solju i fino prišit natrag...:E
Nakon toga ću mu, kad mu povratim punu svijest, iskopat oči i silovat očne duplje...ili to možda NAKON par petardi što bi mu ih ugirala u šupak - da ih dobro vidi prije, naravno :cerek:
Anything else? :kava:
Ja bi to UBILA.Maloljetnik ili ne, okolnosti ili ne.
I možda "nije u redu" i sam postajati zvijer nakon svjedočenja zvjerstvu; možda me to izjednačava sa ovim sick fuckerom, isl. ali ne samo da si fakat ne mogu pomoć, već to niti ne želim!
Ali ga itekako želim sresti...o daa... :E
Mist_Dragonlady
02.12.2008., 09:47
ja sam iz VG i vjeruj mi da ćemo naći tog debila :top:
1000 times blessed be! :top:
Držim fige!
OVO ne smije proći nekažnjeno!
Tyndall
02.12.2008., 10:07
Tema je iz 2006., i ako se do sada nije našlo nikoga niti neće. Ako ipak se nešto konkretno desi, lako se tema ponovo otvori.
Također, molim bez "to treba ubiti" i sličnih komentara jer je to pozivanje na nasilje i zabranjeno je zakonima RH, a onda i pravilima foruma. To vrijedi za sve teme, ne samo za ovu, i ubuduće će se takve stvari kažnjavati.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.