PDA

View Full Version : Kobna prikaza / Fatal vision

Dugonoga
13.09.2006., 18:38
Je li se tko sjeca mini serije pod ovim imenom koja se prikazivala na HRT-u prije nekih 10-tak godina, mozda cak i vise.
Radi se o istinitom slucaju u Americi u 80-tim godina kada je majka optuzena za zlostavljanje djeteta ili tako nesto(mozda cak da je ubila muza) i onda ona zavrsi u zatvoru, a njegova obitelj preuzme brigu o djetetu, ali se na kraju dozna da je ona nevina. Znam da je opcenita prica, ali bilo bi super kada bi se netko sjetio izvornog naslova serije.

zak fatalist
13.09.2006., 20:30
Paz vako - ja se sjećam serije "Fatal vision", ali imala je drugu temu, bila je o ocu optuženom za ubijanje svoje obitelji.

Dugonoga
13.09.2006., 20:41
D, to je ta serija!:) Ne mogu vjerovati da se netko sjetio! Isla sam na imdb provjeriti i sigurno je to to. Hvala!

zak fatalist
13.09.2006., 20:55
Molim, i drugi put :o

Bio je Gary Cole, kao pripadnik zelenih beretki koji je tvrdio da su njegovu obitelj na spavanju pobili drogirani hipici, a njegovog punca i punicu su igrali Karl Malden i Eva Marie Saint. Gledao sam i dokumenatarac o tome. Tip je pristao da se o njemu napiše knjiga nadajući se da će ga osloboditi, ali je pisac otkrio da je otac uzeo amfetamine ili neku sličnu drogu i od nje poludio. Po toj knjizi je snimljena serija.