PDA

View Full Version : neka shema

AnteDD
14.09.2006., 16:59
E, dakle sad u skoli moramo nesto izradit, bilakakav uredjaj. Lani sam radio led equalizer. Ove godine stvarno imam volje za pozabavit se oko necega, ali nikako nemam ideje.... volija bi kad bi bilo nesto spojeno na kompjuter (preko rs232 ili paralelnog)....

ajd jel' mi mozete nesto savjetovat, nesto zanimljivo, puno bi pomogli

marijan_e
14.09.2006., 22:17
E, dakle sad u skoli moramo nesto izradit, bilakakav uredjaj. Lani sam radio led equalizer. Ove godine stvarno imam volje za pozabavit se oko necega, ali nikako nemam ideje.... volija bi kad bi bilo nesto spojeno na kompjuter (preko rs232 ili paralelnog)....

ajd jel' mi mozete nesto savjetovat, nesto zanimljivo, puno bi pomogli

Napravi stroboskop koji kontrolira winamp preko parelelnog porta,Guglaj discolitez,kupiš gotov strobo u chipoteci i to ti je ugl to

AnteDD
15.09.2006., 23:43
to je vec radio jedan kolega, mislim, ideja je sasvim ok, i izvedba odlicna, ali nebi se opet bazirao na equlaizere ni nista slicno...

imas nesto drugo zanimljivo u vidu?

marijan_e
17.09.2006., 21:56
neznan a da probaš napravit na slični đir tako da preko paralelnog pališ 5-6 uređaja,tj napraviš utičnice koje kontroliraš priko paralelnog porta?

AnteDD
18.09.2006., 12:23
e, vidis, to mi se svidja, jel' mozes poslat shemu?

jel' se software moze u VB-u izradit?

zubagonivincenta
12.10.2006., 21:33
AnteDD!
pogledaj na stranicu:
http://free-zg.htnet.hr/Borko_Boranic/Izlazno_sucelje.htm
Software se moža napraviti u VB.

blaf
11.11.2006., 19:44
Imam more šema , ali ne znam kako upload ide ovde . Najlakše će biti ako posetiš www.fanzo.org i priupitaš šta ti treba u delu "Elektronika" , ništa te ne košta ;)