View Full Version : Rijeka - aerobic, tae bo, pilates ?
Thandie
25.09.2006., 14:45
Riječani molim za savjete i preporuke :)
Gdje trenirate arobic, tae bo ili pilates? Koji je najbolji centar?Gdje?Koliko?
Tražim neki centar gdje mogu ići na sve tri navedene aktivnosti a zgodan instruktor je veliki plus :D
mislim da imas sve to na Zametu, u onom Unix centru(iako za tae bo nisam
bas skroz siguran). nebi ti znao rec kako je na tom navedenom,jer ja idem
gore na jogu i povremeno u teretanu, no znam ljude koji vode, i sasvim
mi se cine oke osobe. princip placanja ti je da platis svaki mjesec 100 kuna
članarinu, i onda svaki put na nešto kad dođeš platiš posebno 15 kn,a s
vremenom i manje.također, dosta lijepo je sređen prostor.
Thandie
27.09.2006., 19:19
mislim da imas sve to na Zametu, u onom Unix centru(iako za tae bo nisam
bas skroz siguran). nebi ti znao rec kako je na tom navedenom,jer ja idem
gore na jogu i povremeno u teretanu, no znam ljude koji vode, i sasvim
mi se cine oke osobe. princip placanja ti je da platis svaki mjesec 100 kuna
članarinu, i onda svaki put na nešto kad dođeš platiš posebno 15 kn,a s
vremenom i manje.također, dosta lijepo je sređen prostor.
Hvala na odgovoru :)
To znači da ako idem po 2h 5 puta tjedno da svaki tjedan plaćam još 150kn? Ili nije bitno koliko vremena ostanem?:confused:
Dalibor84
27.09.2006., 20:10
Da bi uporedi cena sa cenama u Beogardu neka mi neko kaze koliko Kuna ima 1 Evro?
Hvala na odgovoru :)
To znači da ako idem po 2h 5 puta tjedno da svaki tjedan plaćam još 150kn? Ili nije bitno koliko vremena ostanem?:confused:
a jebiga, ako želiš ić svaki radni dan na nešto,to ti je 15x5=75 kuna tjedno,
puta 4=300 + 100 kn članarina , 400 kuna mjesečno. sad dal je za tvoj
budžet il nije,to sama procjeni. pozitivno je da ako naprimjer odeš na
neku aktivnost i platiš,poslije možeš još ostat u teretani bez dodatnog
plaćanja,a imaju dosta kvalitetnu opremu. ja sam gore dva puta tjedno,
a ovih ostalih 5 dana vježbam na financijski ekonomičnijim mjestima =)
al kad se zbroji i oduzme mjesečno sve ša treniram kraj ovog gore,dođe
oko 350 kuna sve skupa s tim,stoga i nije tolko manja cifra od ove navedene.
Thandie
29.09.2006., 15:33
a jebiga, ako želiš ić svaki radni dan na nešto,to ti je 15x5=75 kuna tjedno,
puta 4=300 + 100 kn članarina , 400 kuna mjesečno. sad dal je za tvoj
budžet il nije,to sama procjeni. pozitivno je da ako naprimjer odeš na
neku aktivnost i platiš,poslije možeš još ostat u teretani bez dodatnog
plaćanja,a imaju dosta kvalitetnu opremu. ja sam gore dva puta tjedno,
a ovih ostalih 5 dana vježbam na financijski ekonomičnijim mjestima =)
al kad se zbroji i oduzme mjesečno sve ša treniram kraj ovog gore,dođe
oko 350 kuna sve skupa s tim,stoga i nije tolko manja cifra od ove navedene.
Nije da si ne mogu priuštiti ali 400 kn mi se čini malo too much, no otići ću pogledati šta nude i kako to sve izgleda.U krajnjem slučaju mogu ići tamo 3 puta tjedno a ostatak se rekreirati na drugim mjestima i na druge načine:D
Inače sam u mojem gradu godinama plaćala od 200 do 220kn mjesečno i mogla sam ići na razne aktivnosti ( new body, areobic, pilates, step aerobic, tae bo itd.) kad god hoću i koliko god sati hoću i izdržim ;)
PS - gdje se po Rijeci najčešće joggira?:zubo:
cutecat
29.09.2006., 16:08
Na Mlaci (Industrijska) ulica se otvorio novi GYM, neznam ime, imaju sve i platis na kraju mjeseca koliko si efektivno koristio. Vlasnik jeSanjin (bio je prije instruktor tae-boa u Blue gymu).
A i za taj Unix sam cula dosta dobre stvri, samo mi je tajk nacin placanja malo cudan.:confused:
Na Mlaci (Industrijska) ulica se otvorio novi GYM, neznam ime, imaju sve i platis na kraju mjeseca koliko si efektivno koristio. Vlasnik jeSanjin (bio je prije instruktor tae-boa u Blue gymu).
Zove se Active, tamo bi trebo dobit sad u daljnjih mjesec-2 par termina
da vodim mix ashtange i power yoge (reklama,reklama haha)
A sha se tiče Unixa,jebiga,fensi centar ,fensi cijene. A rekoh,s vremenom
se i dobije popust na svaki put ša se plati.
Thandie
30.09.2006., 11:39
Zove se Active, tamo bi trebo dobit sad u daljnjih mjesec-2 par termina
da vodim mix ashtange i power yoge (reklama,reklama haha)
Doći ću te pozdraviti :D
Cutecat thanks :top:
PS - gdje se po Rijeci najčešće joggira?:zubo:
Vidim da nitko ne odgovara, pa da ubacim ja nesto... Sad kad vise nema kupaca i guzve, Kostrena odnosno Zurkovo je super. Mozes gore po cesti, ruta od vrtica do elektrane i nazad ima cca 6km. Ako je oblacan dan (kao danas) pa nije velika guzva na setnici, mozes i uz more. Danas je bilo odlicno, a more je jos uvijek dovoljno toplo za kupanje. I nije bilo zive duse :D Mozes i na Bivio. To je ono sto ja znam, a cekam isto vec dosta dugo da neko na forumu dojavi za neka druga mjesta.
to na zametu je bas glupo s placanje, placam tih 100 obavezno plus jos po 15 kn za svaki put, pa za sta sluzi onda tih pocetnih 100 kn :rolleyes:
ja sam isla u blue gym i super su uredjeni, relativno u centru, placala sam mislim 170 kn 3 puta tjedno ali sam isla u teretanu ali mislim da je i ovo drugo cijena bila slicna.
sad cekam oce bit sta u tower-u, jel zna neko?
Leela108
25.11.2006., 09:54
haj ekipo, moje iskustvo je ovako:
najjeftiniji i sa najvise sadrzaja u gradu su - Blue Gym i 154BPM, a za neke stvari i Princess. za trcanje imas Pećine pa udri po donjoj i gornjoj, to je 1 krug. Eto, nadam se da sam ti malo pomogla. ciao!
ssnjoff
25.11.2006., 10:12
a slalom među govnima je bonus?
Leela108
25.11.2006., 10:30
je, slazem se, ima i toga. no, ako veslaci i jos puno ljudi koje vidim kad prolazim trce, onda znaci da i nije toliko strasno. konacno, svatko bira ono sto njemu odgovara. ali evo alternative - trsatski park i oko parka, od vojarne (sad je tamo uredjena atletska staza) do dvorane mladosti, potez od bazena do bivia... ima ok mjesta za jogging:)
goplay001
06.02.2007., 18:40
154BPM
di je to...?!?!
mililica
07.02.2007., 01:36
nasuprot elektroprimorja
i kakav je taj active na mlaci??ima još koji na zapadnom dijelu grada osim unixa?srdoči,martinkovac,grbci??
i kakav je taj active na mlaci??
100 Kn je mjesecna clanarina, nakon toga svaki dolazak placas ovisno o tome na sto si dosao. Aerobic u velikoj dvorani je 12 Kn, pilates koji je u maloj dvorani je 14 Kn. Ne moras svaki put platiti vec mozes recimo dati odjednom vise kuna pa ti onda polako skidaju s racuna i kazu ti koliko ti je jos ostalo. A ako se zboravis pa odes u minus onda te puste i na dug da ides :)
Imaju zbilja hrpu raznih programa i mozes zbilja naci nesto sto ce ti pasati. Velika dvorana u kojoj su aerobic i slicne "aktivnije" stvari je zbilja velika i prozracna tako da i kad je puno ljudi nije neka prevelika guzva.
Svlacionice su velike i imaju lijepe i uredne tuseve.
Uglavnom, za sada sve pet.
i kakav je taj active na mlaci??ima još koji na zapadnom dijelu grada osim unixa?srdoči,martinkovac,grbci??
Imas fitnes centar Lovorka u onom omladinskom naselju Lovorka Kukanic ako ti nije predaleko
http://www.fitnesslovorka.hr/
pcelicanaja
13.04.2007., 22:39
imaš na kastvu u šporovoj jami tae bo, termini su ti pon-9h, uto-20h, čet-9h i 20h, pet-20h i ako stigneš na svih 5 cijena ti je uvijek ista-150kn... meni je odlično, a dosad tko god je bio, nitko se nije žalio...
imaš na kastvu u šporovoj jami tae bo, termini su ti pon-9h, uto-20h, čet-9h i 20h, pet-20h i ako stigneš na svih 5 cijena ti je uvijek ista-150kn... meni je odlično, a dosad tko god je bio, nitko se nije žalio...
je imaju samo tai bo ili??šta stvarno 5 puta tjedno košta 150 kn??jel možeš napisati kako se zove ili kako ću naći?baš na šporovoj j.?
pcelicanaja
19.04.2007., 22:42
da, to ti je samo tae-bo, i baš u šporovoj jami, unutra ti je kafić i do njega dvorana, dodji jedan dan samo gledat ili uzmi opremu(ručnik veliki i obavezno vodu) i probaj radit, to za probu ne trebaš plaćat..:) ideš 18.kom i stane ti bas točno ispred šporove(stanica poslije one glavne u kastvu:)) ... i da, 5x je stvarno samo 150kn...ma isplati se ful...
ping_pong
26.04.2007., 11:30
što je to mjesečno 150 kn 5x?
Preko puta zeljeznicke stanice (blizu Indexa) u Panteri imaju pilates i tae bo. Dvorana je velika i cijela u strunjacama pa ti ne treba prostirka. Za clanarine ne znam...
u vojarni bivšoj na trsatu trčanje na igralištu gdje su se nekad uvježbavali ročnici
Vesper Lynd
03.12.2008., 22:54
Moze li mi netko dati jednu informaciju?
Kolika je mjesecna cijena aerobika ili nekog drugog programa u Fitness centru Unix (http://www.fitness-unix.com/)
Koliko sam shvatila mjesecna clanarina je 100kn, a svaki trening se placa posebno 25kn, sto za 3 puta tjedno ispada 75kn, odnosno oko 300-350kn mjesecno + clanarina od 100kn, dakle ukupno oko 400-450kn mjesecno ako sam dobro shvatila...
Nadam se da grijesim jer ova je cijena doista van svake pameti!
fish_51
07.07.2009., 11:21
:(u vojarni bivšoj na trsatu trčanje na igralištu gdje su se nekad uvježbavali ročnici
da li se može trčati na tom igralištu sada, mislim ako su ga uređivali obično stave katanac i ćao đaci ne može "obični puk" koristiti terene za rekreaciju:(
fish_51
07.07.2009., 11:31
ja trčim na Omladinskom igrališu, izbjegavam tvrdu podlogu jer mi je koljeno osjetljivo zadnjih godina, ali tamo su nogometaši do 22.00 i ko će trčati tako kasno i to nam daju fore do 24.00 (onda dođe gospon čuvar i potjera nas ća)...gdje se još može trčati u Rijeci (u gradu! znači ne Kostrena, Bivio, Lungo Mare, sve je to beton....:( ), ova vojarna na Trsatu mi se čini super riješenjem? Se može tamo ući i trčati u nekom primjerenijem terminu za nas radne ljude željne rekreative?
Kaze danas u Novom Listu da ce novootvoreno setaliste na lukobranu biti vjerojatno popularno i za trcanje (i rolanje, bicikliranje). Ima 2 km u jednom smjeru. I onda u nastavku kazu kako ce to ipak biti nesto teze jer je uredjeno tek prvih parsto metara, dok je ostatak jos uvijek u rupama :) super...
ako netko isproba, nek dojavi...
huLahoop
10.07.2009., 19:40
154 BPM u rijeci je super što se tiče tai boa i workouta
Napokon (http://novine.novilist.hr/default.asp?WCI=Pretrazivac&WCU=2859285E2863285F2863285A2858285828612863286328 63285C285B285D2858285A285828632863286328592863M)
Mjesto događanja (http://www.energyfit.hr/)
Napokon nešto i za prave žene :mig:
*minii*
17.07.2009., 08:39
Napokon (http://novine.novilist.hr/default.asp?WCI=Pretrazivac&WCU=2859285E2863285F2863285A2858285828612863286328 63285C285B285D2858285A285828632863286328592863M)
Mjesto događanja (http://www.energyfit.hr/)
Napokon nešto i za prave žene :mig:
Baš sam to jučer čitala u novinama, ali mislim da će bit gužva kao kod Ivone Brnelić, da će bit otvorena lista čekanja
a di se to nalazi? ne mogu nigdje skuziti adresu
a di se to nalazi? ne mogu nigdje skuziti adresu
Koliko sam ja skuzila u Ruzicevoj (preko puta Plodina - cesta prema tvornici papira)
Bas me zanima sta ce jos bit u ponudi ....
Koliko sam ja skuzila u Ruzicevoj (preko puta Plodina - cesta prema tvornici papira)
Bas me zanima sta ce jos bit u ponudi ....
aha... steta, ja sam se nekako nadala da ce se nesto otvoriti i u moj kvartu :( na krnjevu nema niceg postenog :(
bok cure! slučajno sam naletila na ovaj pdf i baš mi je drago da sam saznala da s faktor dolazi kod nas!!! :cerek: hvala cure
Poz riječanke :cerek: (reko' da malo dignem temu)
Šta je in ovih dana? Se otvorilo šta novo?
Jel' bila koja na tom S faktoru?
Ereshkigal
05.10.2009., 17:36
Zna netko kolika je cijena tog s faktora?
Evo ja krenula vježbat :s (već 2 tjedna, a od jučer i na dijeti :mig: ) Totalni make over je u điru :lol:
Uglavnom, čula sam ful dobrih stvari o Đeni pa sam odlučila probat kod nje. I mogu samo reć da sam baš zadovoljna. Klub je lijepo novo uređen i samo ženske su tamo (znači nema teretane gdje dolaze napaljeni kreteni od kojih ti je samo neugodno). Ja sam krenula na aerobik i oduševljena sam. Nisam baš uspjela sve korake još pohvatat, ali vidim da njene stare vježbačice te koreografije slijede bez ikakvog problema, pa se nadam da ću ubrzo i ja tako :cerek: Baš je fora, ful je plesno :top:
Ereshkigal pitala sam za S faktor, 600 kn je jedan stupanj koji traje 6 tjedana. Ali bolje se kod njih informirat detaljnije, da ne bi ja sad nešto krivo rekla :mig:
Pcelica2011
14.11.2011., 13:54
154 BPM u rijeci je super što se tiče tai boa i workouta
Da i meni je super u 154 BMP ali su pomakli termin thai boa u 18 30 pa mi je prerano. Ima netko preporuku za thai bo u centru grada, ili neki drugi trening da ima barem malo plesne koreografije (samo da nije zumba)?
tina899
21.04.2012., 01:11
jel ide tko na aerobic u lovorku?
do sad sam isla u 154 bpm ali neda mi se vise jer previse vremena gubim na put tamo i nazad...lovorka mi je par min pjeske od kuce pa bi se prebacila ali ne znam nikoga tko je tu isao pa da mi moze dati neke inf :ne zna:
Da dignemo temu, imate li novosti gdje ima pilates u Rijeci i okolici i koliko ste zadovoljni. :kava:
Ima li što na Grobniku od tih vježbica?
tina899
26.02.2013., 13:01
ima tko kakav aerobic za preporucit u gradu negdje ili u blizini krnjeva? :)
isla sam prije u 154 bpm ali vecinu programa su promjenili tako da nema vise ni jednog koji me zanima, izbacili su step, fat burning, burn&tone,...sad su hit svugdje ti trampolini koji mi ne pasu, a nebi ni na pilates
pogledala sam u lovorci i tamo je ista stvar
ugl, ima li tko za preporuciti neki aerobic malo slabijeg inteziteta, tj koji je namjenjen pocetnicima (posto nisam isla preko godinu dana i kondicija mi je nikakva :D )
sara250
11.03.2013., 16:54
mene zanima kakava su iskustva s pilatesom u 154 bpm? da li sta valja i koja je cijena?
i koje dvorane sve preporucate za pilates a da su negdije u centru?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.