View Full Version : sweet revelation sweet surrendering
maquialdora
08.07.2003., 15:04
Dakle, ovaj je topic posvećen otkrivanju i razotkrivanju stihova napisanih od strane mjk-a. Ne da bi se pokazala moja eventualna opsjednutost tool-om nego zato da bi ljudi naučili ponešto novo o svijetu koji ih okružuje a najćešće ga nismo svijesni. Nadalje, ako netko ovaj topik smatra neinteresantnim nega ga zabiđe u velikom luku a ne da posta svoje primjedbe. I da ja ću tu pisat samo povremeno i objašanjvat povremeno, jer nemam baš puno vremena pa očekujem da se više ljudi uključi u ovaj pokret. Da i ja naučim nešto novo. I da ubrzamo v+cijelu stvar. Dobrodošle su bilo kakve interpretacije i teorije.
Hvala, vaš maqui.
Prvo objašnjenje (ove budale s tv-a bi ga sad nazvale "povijesnim"):
SATURN ASCEND CHOOSE ONE OR TEN HANG ON OR BE HUMBLED AGAIN
Radi se o astrologiji. Svaki planet u sunčevom sustavu ima određeni utjecaj na nas. Taj utjecaj mjeri se skalom od 1 do 10. Saturn ima slijedeći utjecaj. Kada je njegov utjecaj najmanji (1) onda se mi ponašamo poput zadnjih rastresenih pubertetlija, nemožemo se za ništa odlučiti, mjenjamo stavove svake sekunde, nismo pribrani, koncentracija na nuli i slično.... dok kod najvećeg utjecaja (10) mi postajemo matematički precizni, gotovo strojevi, hladni i bez emocija, totalno proračunati, sve unaprijedo određeno, bez intuicije ili mašte.....
Dakle budući da niti jedna od ove dvije krajnosti nije dobra a ni poželjna mjk preporučuje UNTIL YOU CHOOSE TO LET THIS GO, LET GO LET GO, dakle i jedno i drugo je shit i mi bi se trebali toga osloboditi.
claimed that he was OGT
vjeruje se da OGT znači original gangster tool
toliko za sad.
hvala na eventualnoj pomoći.
nadam se da ćemo svi nešto naučiti iz ovoga.
well,,,,, see you all very soon.
pupobljak
08.07.2003., 18:22
e maqui, LET GO, LET GO, LET GOOOOO... already :rolleyes:
Svet može da odahne. Konačno je došao maquialdora da mu objasni Maynardove stihove.
maquialdora
08.07.2003., 21:55
ne ovdje se ne radi o objašnjavanju textova nego.... ma nije bitno.
dal ste vi znali da Saturn ima ovakav utjecaj, al znate išta o astrologiji da li ste znali da postoje ovakve skale za svaki planet????
ako niste sad ste naučili nešto novo.
ok?
ne znanima vas??
pa tko vam je rekao da morate uopće biti ovdje i čitati ovo??
nitko???
ma da??
pa onda ću vas lijepo zamoliti da odjebete u tri pizde materine skupa sa svojim debilno ironičnim stvarima i zamjerkama.....
u redu???
nije???
e pa tko vam kriv, zabijte si to znate već gdje skupa sa svojom inteligencijom.
agggggggrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhhh.
sad mi je lakše.
pupobljak
08.07.2003., 22:01
... pa ako se ne radi o objašnjavanju tool stihova onda bi se ova tema trebala prebaciti na:
a) filozofiju
b) astrologiju
c) saturn
ajde, maqui, pa tko te ljutio?
panon youth
08.07.2003., 22:05
Radi se o astrologiji. Svaki planet u sunčevom sustavu ima određeni utjecaj na nas. Taj utjecaj mjeri se skalom od 1 do 10. Saturn ima slijedeći utjecaj. Kada je njegov utjecaj najmanji (1) onda se mi ponašamo poput zadnjih rastresenih pubertetlija, nemožemo se za ništa odlučiti, mjenjamo stavove svake sekunde, nismo pribrani, koncentracija na nuli i slično.... dok kod najvećeg utjecaja (10) mi postajemo matematički precizni, gotovo strojevi, hladni i bez emocija, totalno proračunati, sve unaprijedo određeno, bez intuicije ili mašte.....
maquialdora kaže:
dal ste vi znali da Saturn ima ovakav utjecaj, al znate išta o astrologiji da li ste znali da postoje ovakve skale za svaki planet????
:D
baš mi danas kaže horoskop da ostavim sve poslove za idući tjedan i nakratko se prepustim uživanju u malim stvarima, prirodi, druženju, glazbi..........
al jebeš ti zvjezdoznance kad mi je prijemni u četvrtak:(
Hugh 'n' Pepper
08.07.2003., 22:56
maqui, maqui, maqui!
[TT] Ixian
09.07.2003., 02:59
maquialdora kaže:
nemam blage o astrologiji... ali znam podosta o astronomiji
i mogu ti reci da Saturn nema nikakav utjecaj na ljude... osim ak si tolko glup da to povjerujes pa sam zabrijes da Saturn stvarno utjece na tebe
maquialdora kaže:
pa onda ću vas lijepo zamoliti da odjebete u tri pizde materine skupa sa svojim debilno ironičnim stvarima i zamjerkama.....
u redu???
nije???
e pa tko vam kriv, zabijte si to znate već gdje skupa sa svojom inteligencijom.
agggggggrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhhh.
sad mi je lakše.
I sl.
Možda je došlo vreme da se o Tool otvori jedinstven topic kao o Thompsonu i Balaševiću, a Miki?
maquialdora
09.07.2003., 15:46
I hodamo tako ja i frend ulicom kad meni zazvoni mobitel. Ja se javim. A kako sam si na mobitelu šarafincigerom izdubio sedmerokraku zvijezdu to primjeti lik do mene i pita me dal sam ja sotonist?
Prijateljski se osmijehnem i kažem ne.
nema razloga da objašnjavam ljudima koji ne razumiju, ne žele razumjeti, ne žele prihvatiti, ne žele naučiti, a ne žele ni razmisliti.
Pa ionako prva zapovjed sotonizma kaže:
Nemoj davati svoje mišljenje ako te nitko nije ništa pitao.
(iako nisam sotonist i ne volim zapovijedi moram priznati da je dobra)
Dakle gotovo je.
Odlazim s ovog foruma.
Podržat ću još samo jednu stvar na ovom forumu (forza panon!) i onda zbogom. ili zsotonom.
Stvarno ste nedemokratični (znam da 90% ljudi ovdje nema pojma što je to demokracija) i fakat ste pretjerali u svojim manifestacijama gluposti.
Ova pjesma je o vama:
WE SUCK YOUNG BLOOD
are you hungry?
are you sick?
are you begging for a break?
are you sweet?
are you fresh?
are you strung up by the wrists?
we want the young blood (la-la-la-la)
are you fracturing?did you do anything?
are you torn at the seams?
fleabitten?
motheaten?
we suck young blood (la-la-la-la)
won't let the creeping ivy?
won't let the nervous bury meour veins are thinour rivers poisonedwe want the sweet meats (la-la-la-la)
ovo we su zapravo članovi ovog foruma osim onih par s kojima ću ostati u kontaktu i nakog ovog.
znate koji ste.
[TT] Ixian
09.07.2003., 16:23
maquialdora kaže:
Dakle gotovo je.
Odlazim s ovog foruma.
evo ti par katarzicnih stihova ( ;) nekome)
Anytime. Anytime.
THE RAINDROPS
p.s.
ofo ena interna fora... al ajd dobro, meni smjesna... pa je sve OK
:D
Ollienntsh
09.07.2003., 19:08
Ovaj forum je kao soba; ili ima dobar utjecaj na covjeka (chi) ili ga polagano unistava. Mogu reci da malo ljudi misli pozitivno.
Autor je lijepo objasnio da neka nezainteresirani zaobidju.
Pozdrav s Hvara! :zivili:
[TT] Ixian
09.07.2003., 22:59
cuj... ja sam zainteresiran... zato i jesam procitao cijeli topic
p.s.
hej pupobljak! :B
(uzeo sam taj smajli jer on jedini mase.... :D )
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.