View Full Version : Velika Gorica
evo Goričani, pišite dojmove (lijepe i manje lijepe) o našem gradu, kako vam je živjeti u turopoljskoj metropoli, čega je u izobilju a čega baš i ne? :top:
Kaj mislite o gradskoj vlasti, itd itd...
Naravno i neturopolci su dobrodošli :)
VIVA LA Vi-Đi
-Leontina-
01.11.2006., 01:35
vidim da baš i nema odaziva, tj. nema goričana :rolleyes:
mislim da u ime svih mladih mogu reć čega nam definitivno fali...mjesta za izlaske :D
inače, drugih zamjerki baš i nemam...osim vlasti, ali u politiku se neću upletati, tu su ionako mišljenja različita
vesgo22
04.11.2006., 16:00
Ne znam,mozda pravih Turopoljaca?
traxdata
06.11.2006., 10:47
:D
tih je sve manje..
meni je gorica okej, imaš sve, vrtiće, škole, trgovine, kino, knjižnice, parkove....
što se tiče mjesta za izlaske, nisam nikad izlazila u goricu, sam u zagreb. što je sa stotkom? el to još uvijek šljaka?
Stotka se navodno preuređuje, a sad kaj bu bilo od toga, bume vidli :D
I LOVE V.G.
wardancer
29.11.2006., 23:44
Evo, samo da se zna: gorica se budi:headbang:
Ja godinama nisam izlazila u vg jer je bilo mrtvo, ali sada nešto se ipak događa. Evo, 8. 12 je Let 3ov besplatni koncert za dan Grada, u Vegos su poceli dolazit bendovi, (bila dvije subote i lijepo bilo baš:cerek: ), Stotka je u preuredjenju i otvorit ce se kao Klub Mladih negdje u 3 ili 4 mjesecu. Prije nekog vremena bio je festival demo bendova u Rakarju i bila je super atmosfera, a i prostor je baš dobar za svirku- biti će uskoro (12.12.) drugi demo festival:top: nedavno sam bila na večeri slem poezije i šansone u stopu i opet super bilo- cure su oderale te šansone tak da ih ljudi nisu htjeli pustit, a poezija je prštala onomatopejama. Za početak je pušten bore leejev najnoviji film i sve to u malom prednjem dijelu stopa! Uostalom, tu je već godinama Humphrey Bogart festival.
Dakle, nije da se niš ne događa:nono: , neg je mladež neobavještena:flop: . Također, na velikogoričku sramotu:mad: , u knjizi sa istrazivanjem o ukljucenosti mladih ljudi u drustveni zivot u zagrebackoj zupaniji koja je izašla prije dva tjedna, ispali smo najinertniji mladi ljudi u zagrebackoj zupaniji ako ne i u HR!!!:flop: Što bi značilo da imamo najveci postotak nezadovoljnih mladih, ali koji nisu spremni ulozit svoje vrijeme da se ista promjeni. :rolleyes:
A eto nam prilike: 14. je tribina o javnim aktivnostima mladih i većoj participaciji mladih u društvu i javnom odlučivanju na kojoj se treba pojavit što veći broj ljudi!!! Bit će gosti, najbitnija od kojih je Vlasta ilešin (ona je radila gore spomenutu knjigu i istraživanje), Marija Lugarić, koja je najmlađa saborska zastupnica, Tomislav Tomašević koji je predsjednik Mreže Mladih Hrvatske pa ce svako imat mali uvod i onda ce ljudi moci postavljat pitanja. Dakle, možete pitat kaj očete i žalit se na kaj očete il predložit kaj očete! I kaj još očete?:zubo: Dakle, zovite sve koje znate jer ak se pojavi malo ljudi, nismo ni zaslužili niš od grada, tj. neće ni biti besplatnih koncerata (npr. hladno pivo i psihomodopop prošle god, let 3 ove...) ni radionica ni uređenja klubova ni niš.:horor:
tj. neće ni biti besplatnih koncerata (npr. hladno pivo i psihomodopop prošle god, let 3 ove...) ni radionica ni uređenja klubova ni niš.:horor:
bez toga sigurno nemogu :rofl:
klubove nek otvaraju poduzetinici :)
wardancer
30.11.2006., 00:11
klub za mlade, u kojem mogu organizirati ono što njima paše- od koncerata, preko radionica, edukacija, zajebancije do projekcija itd.
klub za mlade, u kojem mogu organizirati ono što njima paše- od koncerata, preko radionica, edukacija, zajebancije do projekcija itd.
nekako mi se cini da bi to ispalo okupljaliste alternativaca pa reko finacirajte si to sami :zubo:
treba jos macuhica posadit po gorici toga nam fali :top:
wardancer
30.11.2006., 00:24
Ispalo bi okupljalište svih onih koji bi bili dovoljno poduzetni da naprave neki projekt :)
Ispalo bi okupljalište svih onih koji bi bili dovoljno poduzetni da naprave neki projekt :)
kul...idemo u koaliciju..... ja drzim program subotom a tebi dam sve ostale dane...:)
imas ideju di bi to bilo? :)
wardancer
30.11.2006., 00:28
stotka:top:
stotka:top:
mislim da su to iznajmili vec nekom poduzetniku......pa su mu komunjare ukinuli...
neznam samo kaj cekaju..... ulupali su hrpu para u to i sad zjapi prazno
wardancer
30.11.2006., 00:37
ne znam, ali neki poduzetnik bi vjerovatno otvorio još jednu birtiju, mislim da je bolje imati prostor u kojem se mladi mogu izraziti i raditi nešto kreativno:top:
ne znam, ali neki poduzetnik bi vjerovatno otvorio još jednu birtiju, mislim da je bolje imati prostor u kojem se mladi mogu izraziti i raditi nešto kreativno:top:
zavisi KOJI mladi...ja poznam nekolicinu koja bi se kreativno izrazavala ispijanjem velike kolicine alkohola :rofl:
wardancer
30.11.2006., 00:44
očito poznaš krivu nekolicinu:kava:
Ollienntsh
30.11.2006., 00:45
Cini mi se da je ove godine Humphrey Bogart festival im'o solidan program, al' nazalost nisam im'o vremena skocit na neki od dogadjaja.
\../
wardancer
30.11.2006., 00:48
ma i ja sam bila samo na šansoni&poeziji, a gledala sam u taj program i nabrijavala se kak ću ić na ovo, ono... al dobar je osjećaj kad se u vg događa tolko stvari da ne stigneš na sve:cerek:
Cini mi se da je ove godine Humphrey Bogart festival im'o solidan program, al' nazalost nisam im'o vremena skocit na neki od dogadjaja.
\../
e jes ba ti bilo tesko prosetat
Ollienntsh
30.11.2006., 00:50
Serem, lijen sam. :D
Dragi moji Goričani, pogledajte čime se naša vrla omladina "zabavlja" :zubo: :rofl:
http://www.gorica.hr/forumi/topic.asp?TOPIC_ID=1783
Dragi moji Goričani, pogledajte čime se naša vrla omladina "zabavlja" :zubo: :rofl:
http://www.gorica.hr/forumi/topic.asp?TOPIC_ID=1783
mi ovdje raspravljamo o ozbiljnim stvarima a tebi je do tracanja....ccc... :D
gottcha
09.12.2006., 16:51
ae, bio topic :D aj sad vas se više javilo :D
šta ima od ponude za novu? :kukuc:
Svi na kolinje u Okuje za Novu haha
gottcha
09.12.2006., 17:20
tema je o vg :kukuc:
i da, osim herca, cabane i hipa :kukuc:
ae, bio topic :D aj sad vas se više javilo :D
šta ima od ponude za novu? :kukuc:
imam ja posebnu ponudu za tebe za novu :rofl:
javi se na pm :D
gottcha
09.12.2006., 18:43
:rolleyes:
next offer...
Mala, kaj si puna sebe :cerek:
Idemo ti i ja prvo u Srce, pa svratit do Irish Puba i na kraju u Buševec na odojka :rofl:
gottcha
09.12.2006., 18:48
vjerujem da si manji od mene :bicedobro:
a i sudjelovao si u raspravi s danog linka? :mig:
a što to irish nudi? :D
vjerujem da si manji od mene :bicedobro:
a i sudjelovao si u raspravi s danog linka? :mig:
cudo jedno kako tebe tamo nitko ne spominje :rofl:
gottcha
09.12.2006., 18:59
cudo jedno kako tebe tamo nitko ne spominje :rofl:
prave sponzoruše se pritaje :frajer:
prave sponzoruše se pritaje :frajer:
bit ce ipak da imas manje slavnih ulova...
a pun stan dinamovaca bio......
ipak ces morat onaj tecaj, ovaj faks zavrsit :p
gottcha
09.12.2006., 19:11
bit ce ipak da imas manje slavnih ulova...
a pun stan dinamovaca bio......
ipak ces morat onaj tecaj, ovaj faks zavrsit :p
imam ja sve ulove koje želim :cool:
brini ti o svom zvanju :raspa:
wardancer
11.12.2006., 22:43
Sam da javim da je tribina o javnim aktivnostima mladih i većoj participaciji mladih u društvu prebačena na 19.12.
Vidimo se! :w
Sam da javim da je tribina o javnim aktivnostima mladih i većoj participaciji mladih u društvu prebačena na 19.12.
Vidimo se! :w
oce bit kaj za jest? :)
Dragi moji Velikogoričani, sretan vam DAN GRADA!
wardancer
13.12.2006., 13:10
jebiga, kreten sam :bonk:, jučer mi frend naglasio da nisam nigdje napisala da je tribina u galženici.
jučer sam bila na demo koncertu u rakarju i stvarno neznam zakaj su to ugurali u utorak!? znam da je moralo biti za vrijeme ovih događanja oko sv lucije, ali utorak!? zakaj ne nedjelja? ugl, bilo je fakat minimalno ljudi (prošli put je bilo puno), no atmosfera je bila vesela jer se ono malo ljudi što ih je bilo dernjavilo. Nažalost morala sam otić malo ranije pa nisam čula pink punktere :kiss: , ali no chance :headbang:
wardancer
19.12.2006., 14:12
Večeras u 19,00 na Galženici je tribina o potrebama i problemima mladih na koju su i mene pozvali. Očekuju se također dr. Vlasta Ilišin iz Instituta za društvena istraživanja i Marija Lugarić, saborska zastupnica. Moderatori su Mario Beg (Mreža mladih VG) i Mile Grubišić (Odbor za mlade Gradskog vijeća).
Nadam se da ćete naći vremena i svratiti da porazgovaramo. :Pivo:
marinka_23
23.07.2007., 10:17
kako doci do Pleške 125 iz Zagreba autobusom(268), tj. na kojoj stanici sici u V. Gorici? heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
barbytenis
30.08.2008., 19:27
samo proba !
Ollienntsh
02.09.2008., 01:32
kako doci do Pleške 125 iz Zagreba autobusom(268), tj. na kojoj stanici sici u V. Gorici? heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
Kasno se javljam, ali mozes sici na stanici "Zagrebacka 42" (onaj mili zenski glas ce ti najaviti tu rutu). Do Pleske je lako... Vratis se nazad do prvog skretanja lijevo i ides ravno dok ne udaris u zid.
sandra555
19.09.2010., 09:06
Bok svima,
i ja sam iz Gorice
Zanima me preporuka za privatnog zubara u Gorici pa ako imate koga preporučiti tko zna svoj posao i nije vam shebao zube. Išla sam do sada kod Petranovića ali bi sada malo promijenila.
Da li je bolje otići kod Šafar Dalibora ili Čilić Vlatke? Ima li tko iskustva s njima?
Michael Collins
28.09.2010., 00:47
Nemam mapu za samu Veliku Goricu
http://img714.imageshack.us/img714/4919/zagreb.jpg
MyPoison
21.01.2011., 15:29
gorica rules :)
Depeche Extreme
22.01.2011., 02:07
Bok svima,
i ja sam iz Gorice
Zanima me preporuka za privatnog zubara u Gorici pa ako imate koga preporučiti tko zna svoj posao i nije vam shebao zube. Išla sam do sada kod Petranovića ali bi sada malo promijenila.
Da li je bolje otići kod Šafar Dalibora ili Čilić Vlatke? Ima li tko iskustva s njima?
Oii :)
Evo, ja sam kod Vlatke Čilić već jedno 4 godine :cerek:, ako ne i više i stvarno sam prezadovoljna jer je žena pristupačna, mlada i zna svoj posao :top: .. i ima puno strpljenja za one pacijente koji imaju nisku toleranciju na bol :zubo:
Iako, sada je ona trenutno na porodiljnom pa ju mijenja jedan isto mladi zubar koji je također veoma profesionalan, ali i :misli: .. pa ono, djeluje malo onako žešće odriješito :kava:
Nije ni bitno, zna čovjek što radi i :s .. Moja preporuka ti je svakako Vlatka Čilić :mig:
Eh da, tehničarka je isto predobra žena ( susjeda :D ) i baš je onak pozitivna vibra uvijek :raspa:
To mi je uglavnom falilo kod prijašnje zubarke, kada sam
došla k njoj, držala se uvijek ko' da su joj sve lađe potonule xD
vlatka čilić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Darkfire
31.07.2011., 13:43
Kolko goričana će za čavoglave? :headbang:
Depeche Extreme
13.11.2011., 03:08
lol, pa kaje ovo :D
gorica je proglašena najljepšim gradom 2011., a nitko ništa :rofl:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.