PDA

View Full Version : POdrzavate li jos uvijek moj permanentni ban na "Linuxu"?

math_baby
06.10.2006., 19:52
Vec 3 godine imam zabranu postanja (ali i pukog gledanja postova!) na "Linuxu" koji mi je nepravedno dodijeljen. Zanima me vase meisljenje o tome je li taj ban potreban i sada, nakon 3 godine, ako se uzme u obzir da ja:

1) nikad ne spamam
2) nisam otvorila dodatne nove klonove kako bih zaobisla zabranu

Molim, ispunite anketu po vlastitoj savjesti (imajuci pri tome na umu da nikada nikome na ovom forumu nije uveden ovako dugotrajni ban!)

Pozdrav,
math_baby:rolleyes:

JoZ@
06.10.2006., 19:57
:p

lilo
06.10.2006., 20:23
pa lazes i vrijedjas!

idemo redom:

2) nisam otvorila dodatne nove klonove kako bih zaobisla zabranu

Tko je LinusTorwaldsMustDie? Dakle pokrili smo lazes dio.

2.) Govoris ljudima da su budale i idioti tek tako.

vrijedjas.

2 jako lose osobine zbog kojih bi da se mene pita letila i vise od linuxa, al staje tuje...

JoZ@
06.10.2006., 20:32
a ko su ova dva kaj su glasala za tebe :p

The_Equilibrist
06.10.2006., 20:54
A mislim, pogledaj kakav ti je sig. Ja bas i ne postam puno ovdje, ali sam relativno cest citatelj. Trenutno se ne mogu sjetiti nijednog tvog posta u kojem nisi pljuvala po open source-u. Stoji i onaj tvoj argument da i u topicima o win platformi druga strana pljuje po win-u, ali nisam siguran da je itko toliko konzistentan kao ti :)

S druge strane, pokazala si strucnost na vise podrucja, pa.. Ne znam.. da pitamo Axmi-ja? :D

math_baby
06.10.2006., 20:56
pa lazes i vrijedjas!

idemo redom:

Tko je LinusTorwaldsMustDie? Dakle pokrili smo lazes dio.

2.) Govoris ljudima da su budale i idioti tek tako.

vrijedjas.

2 jako lose osobine zbog kojih bi da se mene pita letila i vise od linuxa, al staje tuje...

Istina, otvorila sam LinusTorvaldsMustDie, ali s njim nisam nikad postala na linuxu, a i sve skupa sam s njim postala 2-3 posta, niposto nisam isla zaobilaziti zabranu!

A to da si budala, to stoji, sto ti ja mogu!

Maky
06.10.2006., 21:01
da :rolleyes:

SatansLittleHelper
06.10.2006., 21:32
a di su skrinshootsi

Lopuza
06.10.2006., 21:37
"nikada ne spamam"
:rofl:

"nisam otvorila dodatne nove klonove kako bih zaobisla zabranu"

vec samo si otvorila "novi" klon.... znaci imas i stare klonove..

lilo
06.10.2006., 22:25
Istina, otvorila sam LinusTorvaldsMustDie, ali s njim nisam nikad postala na linuxu, a i sve skupa sam s njim postala 2-3 posta, niposto nisam isla zaobilaziti zabranu!
kako to politicki zvuci. Isao sam u Veronu privatno, ali drzavnim avionom. Pa necu biciklom...

A to da si budala, to stoji, sto ti ja mogu!

Nasrecu postoji ban za neodgojene i nepristojne ljude.

explorer-1
06.10.2006., 23:22
Free Mitnick
Free Whales
Free Math_baby

ups... mitnick released

Svakako, math_baby... nije linux za tebe, te teme tvoje nježno srčeko nemože podnesti

explorer-1
06.10.2006., 23:23
kako to politicki zvuci. Isao sam u Veronu privatno, ali drzavnim avionom. Pa necu biciklom...

Daj ovo netko ubaci u LOL godine... :rofl:

:top:

Xerex
06.10.2006., 23:28
Inače ne gledam na linux forum, ali bi sigurno počeo čitati ga kada bi joj pustili da ponovo piše. :zubo:

ninja_meditation
06.10.2006., 23:41
Ima Xerex pravo ... Linux forum je dosadan ... :zubo:

łvek
07.10.2006., 07:54
3.1.2000. -Najdatum u HR! ??? :rolleyes:

Podržavam :zubo:

math_baby
07.10.2006., 10:24
Jadnici koji su glasovali protiv mene su zasad sljedeci: getriba, grogo bolger, JoZ@, lilo, Lopuza, Maky, NNJ, SatansLittleHelper, łvek

Zaspamajmo ih i bojkotirajmo! Ignorirajmo njihove postove, odjebimo ih jednom zauvijek - ti ljudi ne zasluzuju milosti niti bih im milosti dala. Jednog dana kada zasja NEUMITNA PRAVDA, ti ljudi (tesko ih se i moze zvati ljudima!)ce gorjeti u paklu i tada ce se sjetiti za koju opciju su glasovali i duboko duboko duboko duboko duboko ce pozaliti zbog toga!!!!!!!!!!

grogo bolger
07.10.2006., 11:04
da si došla u pivnicu obanalo bi te, so fuck off :kava:

math_baby
07.10.2006., 11:16
da si došla u pivnicu obanalo bi te, so fuck off :kava:

Za skidanje/stavljanje bana ne moze biti relevantan nijedan izvanforumski dogadjaj, pa tako ni moj dolazak/nedolazak u tu vasu sugavu pivnicu. Nadam se da ce se vecina sloziti s tim.

lilo
07.10.2006., 12:32
Za skidanje/stavljanje bana ne moze biti relevantan nijedan izvanforumski dogadjaj, pa tako ni moj dolazak/nedolazak u tu vasu sugavu pivnicu.

eto. nek se zna.

SatansLittleHelper
07.10.2006., 18:41
Jadnici koji su glasovali protiv mene su zasad sljedeci: getriba, grogo bolger, JoZ@, lilo, Lopuza, Maky, NNJ, SatansLittleHelper, łvek

Zaspamajmo ih i bojkotirajmo! Ignorirajmo njihove postove, odjebimo ih jednom zauvijek - ti ljudi ne zasluzuju milosti niti bih im milosti dala. Jednog dana kada zasja NEUMITNA PRAVDA, ti ljudi (tesko ih se i moze zvati ljudima!)ce gorjeti u paklu i tada ce se sjetiti za koju opciju su glasovali i duboko duboko duboko duboko duboko ce pozaliti zbog toga!!!!!!!!!!

Are you threatening me? I AM CORNHOLIO! i come from lake Titicaca.

grogo bolger
07.10.2006., 19:34
Are you threatening me? I AM CORNHOLIO! i come from lake Titicaca.
:rofl: :rofl:
http://youtube.com/watch?v=tDwDjuSmQNY&mode=related&search=

drRade
07.10.2006., 23:54

genijalno!!! :rofl:

getriba
08.10.2006., 00:43

:Pop:

Xerex
08.10.2006., 02:50

:rofl: :lol: :cerek:

De ili ju odbanajte ili otvorite podforum windows i nju stavite kao moderatoricu. :E

Lopuza
08.10.2006., 05:20
1) nikad ne spamam

Zaspamajmo ih i bojkotirajmo!

meth_baba:hekla:

:zubo:

explorer-1
08.10.2006., 10:01
Za skidanje/stavljanje bana ne moze biti relevantan nijedan izvanforumski dogadjaj, pa tako ni moj dolazak/nedolazak u tu vasu sugavu pivnicu. Nadam se da ce se vecina sloziti s tim.

Koju pivnicu, zakaj mene nitko nije pozval ? :confused:

SatansLittleHelper
08.10.2006., 10:15

... I'm an American, I believe in the American Way. ...;) takvi stavovi su cini mi se daleko od american way barem od american way kakav je bio zamisljen u svojim pocetcima. prije bi se reklo Crveni Kmeri way.

NNJ
08.10.2006., 10:43

Bas si slatka, samo se jos odluci hoces li nas spamat ili bojkotirat?
Sorry ali nemres i stisnut i prdnut.:kiss:

math_baby
08.10.2006., 11:04
Živio SUSE! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!

Živio SUSE! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!

Živio RedHat! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!

Živio RedHat! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!

U jebote, sto ste svi odreda mastoviti i puni duha...! Vrlo ste izrazite individue - s uvijek istim kokosjim mozgom Richarda Stallmana! :D Koji looseri! :flop:

Ja kada sam prva napisala "Zivio Microsoft! Zivio George Bush! Zivjele Zapadne Vrijednosti!", barem sam bila originalna i nisam nikoga kopirala!
A vi? Eh, a sto se ja i cudim: pa kopiranje tudjih ideja i implementacija oduvijek je i bio zastitni znak ljudi siromasnih duhom, koji (kako tipicno!) upravo zbog toga i vole Linux i open-source pokret: Upravo zbog toga sto je cijeli taj pokret u svojoj srzi kopi-pejsterski, stoga se vi u njemu savrseno i pronalazite! Samo znate kopirati druge, kreativnije od vas (u ovom slucaju mene!), slijepo i bez mozga. Kakvi ste vi jadnici! :D:D:D

grogo bolger
08.10.2006., 11:15
Koju pivnicu, zakaj mene nitko nije pozval ? :confused:
pa tu i tamo se nađemo u šugavoj :rolleyes: pivnici tomislav i istračamo se uz pifkana i palaćinke :Pivo:

Taroth
08.10.2006., 11:20
U jebote, sto ste svi odreda mastoviti i puni duha...! Vrlo ste izrazite individue - s uvijek istim kokosjim mozgom Richarda Stallmana! :D Koji looseri! :flop:

Ja kada sam prva napisala "Zivio Microsoft! Zivio George Bush! Zivjele Zapadne Vrijednosti!", barem sam bila originalna i nisam nikoga kopirala!
A vi? Eh, a sto se ja i cudim: pa kopiranje tudjih ideja i implementacija oduvijek je i bio zastitni znak ljudi siromasnih duhom, koji (kako tipicno!) upravo zbog toga i vole Linux i open-source pokret: Upravo zbog toga sto je cijeli taj pokret u svojoj srzi kopi-pejsterski, stoga se vi u njemu savrseno i pronalazite! Samo znate kopirati druge, kreativnije od vas (u ovom slucaju mene!), slijepo i bez mozga. Kakvi ste vi jadnici! :D:D:D

ako je netko majstor u losem kopiranju, onda je to Microsoft...
ovi drugi svoje kopije barem ne naplacuju.

The_Equilibrist
08.10.2006., 12:28

Sto bi se trebalo o tebi reci kad pored svih tih njihovih mana vapis za pustanjem na Linux? :D

S tvojim se postovima u biti slazem iskljucivo u rolleyes dijelu :rolleyes:

lilo
08.10.2006., 13:14

http://en.wikipedia.org/wiki/Parody :bicedobro: Ako nadjes neke velike i komplicirane rijeci koje nemozes procitat ili im neznas znacenje, javi se pa cemo ti objasnit ;)

Annatar
08.10.2006., 14:48
;) takvi stavovi su cini mi se daleko od american way barem od american way kakav je bio zamisljen u svojim pocetcima. prije bi se reklo Crveni Kmeri way.Yep. To su ljudi koji idu protiv principa koje su zamislili nasi oci drzave! Takve bi trebalo skinuti s kljucnih pozicija, jer rade protiv americkog naroda i protiv interesa Sjedinjenih Americkih Drzava! To su izdajice!

Annatar
08.10.2006., 14:50
palaćinke :Pivo:"Palacinke" (nemam hrv. layout, eh) s TVRDIM "CH".

j.a.
08.10.2006., 15:05

iako neam pojma o čem se radi, oću i ja na listu! zato je moj glas: NE!
zajebo sam! trebao sam glasat: DA! ako mi moderator može promijenit glas da i ja budem na listi bio bi zahvalan.

horny but sensitive
08.10.2006., 15:20
ej dečki, jel ova Math kaj zgodna? :) da je ja preuzmem u svoje ruke pa neće tak laprdat po forumu? :) treba njoj utjehe dat :) ak neće pasat meni, mom stricu oće :) on voli ovak malo prpošne :)

JoZ@
08.10.2006., 15:51
ej dečki, jel ova Math kaj zgodna? :)
iz pouzdanih izvora znam da je :top:
najme
prijatel mog frenda ciji bratic radi u jednoj firmi ima strica koji radi za konkurentsku firmu a njegov direktor navodno pozna math i veli da je jako dobra :zubo:

ninja_meditation
08.10.2006., 16:14
zgodna i pametna ... :Slin:
ne mogu vjerovat ...

još da radi na linux kernelu bila bi savršena ... :zubo:

NNJ
08.10.2006., 16:22
iz pouzdanih izvora znam da je :top:
najme
prijatel mog frenda ciji bratic radi u jednoj firmi ima strica koji radi za konkurentsku firmu a njegov direktor navodno pozna math i veli da je jako dobra :zubo:

U cemu?:rofl:

getriba
08.10.2006., 20:01
kad čitam ove njene izbljuvotine :rigo: neznam šta da mislim osim da je to neko s kroničnim kompleksima...

volim pročitati štogod pametno na forumu, neku zanimljivu temu... post od nekog tko se kuži u neke stvari...
i onda se pojavi ona i počme srat o microsoftu, intelu, open sourcu, sdp-u... i cijeli topic zajebe:mad:

grogo bolger
08.10.2006., 20:01
"Palacinke" (nemam hrv. layout, eh) s TVRDIM "CH".
hej ljudino ne treba mi poduka iz č i ć. to jako dobro znam, rođen sam u dalmatinskoj zagori pa malčice "tvrđe" pričam. svejedno hvala.
palaćinke i sendvić govorim od kad znam za sebe iako je ispravno palačinke i sendvič.

math_baby
08.10.2006., 20:29
kad čitam ove njene izbljuvotine :rigo: neznam šta da mislim osim da je to neko s kroničnim kompleksima...

volim pročitati štogod pametno na forumu, neku zanimljivu temu... post od nekog tko se kuži u neke stvari...
i onda se pojavi ona i počme srat o microsoftu, intelu, open sourcu, sdp-u... i cijeli topic zajebe:mad:

Ako zelis nesto pametno procitati, mozda bi bilo dobro da onda i ti produciras neki pametni sadrzaj, a ne ovo sto si gore napisao!

JoZ@
08.10.2006., 21:33
U cemu?:rofl:
prostak :flop: :D

nego kaj se ti nebi javil da si se vrnul iz usaea :zubo:

Equilibrium
08.10.2006., 22:22
evo i moj glas, da rezultat ne bude neodlučan :D

getriba
08.10.2006., 23:24
Ako zelis nesto pametno procitati, mozda bi bilo dobro da onda i ti produciras neki pametni sadrzaj, a ne ovo sto si gore napisao!

a što ti očekuješ? Npr. odem na podforum Linux/UNIX, čitam raspravu o solarisu pokušavam skužit neke stvari... pišu ljudi koji se zaista razumiju u ono šta pišu i nisam još pronašao neki forum s više znalaca na jednom mjestu... i onda da ti dođeš i po običaju uništiš topic sa svojim baljezganjem kak je to sve bezveze i kak su windowsi zakon!?
I onda se čudiš što ja i ostali i dalje podržavamo tvoj ban???

SETRA Samoborček
08.10.2006., 23:43
I ja cu jednog dana gorjet u paklu :E

Mada koristim windowse, cak sam pljunuo 400 kn za njih, čak su i OK i ne krše se (fakat hebote lap se nije skoro ni jednom skršio u ovih 5 mjeseci, a skoro stalno je u stand byu, reset dobije svakih tjedan-dva :D ), te bajan office kojem odhebem sve osim worda i excela, za kojeg ipak nemam para :(

Ipak, i'll burn :E :(

Bas si slatka, samo se jos odluci hoces li nas spamat ili bojkotirat?
Sorry ali nemres i stisnut i prdnut.:kiss:

A hebiga stari moj, ak je pritisak tolki, i to je moguce :zubo:

horny but sensitive
09.10.2006., 00:08
osobno... ja bih joj dao još jednu šansu... al ak to zasere... onda redaljka... :lol:

Lopuza
09.10.2006., 01:46
osobno... ja bih joj dao još jednu šansu... al ak to zasere... onda redaljka... :lol:

redaljka je vec bila....

...par puta :zubo:

cp.tar
09.10.2006., 02:30
Dakle, math_...

Bio sam za to da ti se dopusti enklava na Linux podforumu. Naravno, pod uvjetom da i ti pokažeš koji znak dobre volje.

Dobru volju nisi pokazala.
U anketi si glasala za samu sebe, što smatram prilično neukusnim.
Vrijeđaš ovdje bez razloga.

Dakle, od sad podržavam tvoj ban. :kava:

Annatar
09.10.2006., 09:09
hej ljudino ne treba mi poduka iz č i ć. to jako dobro znam, rođen sam u dalmatinskoj zagori pa malčice "tvrđe" pričam. svejedno hvala.
palaćinke i sendvić govorim od kad znam za sebe iako je ispravno palačinke i sendvič.Ali za popizdit' je kad vidis mekano "ch" tam gdje bi trebalo bit' tvrdo! Za popizdit'!

grogo bolger
09.10.2006., 09:26
Ali za popizdit' je kad vidis mekano "ch" tam gdje bi trebalo bit' tvrdo! Za popizdit'!
a znam, isti osjećaj se javlja kad bariole napiše budučnost :horor:
a štaš' :kava:

no idea
09.10.2006., 11:13
ja sam svjestan koliko sam u tome loš pa pisem samo 'c' :zubo:

sto se tice same teme, nisam ni posebno za ni posebno protiv tako da necu glasati :)

NNJ
09.10.2006., 11:22
prostak :flop: :D

nego kaj se ti nebi javil da si se vrnul iz usaea :zubo:

Ko da sam falio nekome!
No ipak vidim napredak.Math_beba me stavila na listu.Moram priznati da mi to malo laska.:zubo:

JoZ@
09.10.2006., 11:28
Ko da sam falio nekome!
No ipak vidim napredak.Math_beba me stavila na listu.Moram priznati da mi to malo laska.:zubo:
mogo bise sjetit bar ICQ upalit :top:

NNJ
09.10.2006., 13:35
Sorry ali nemogu.Previse mislim o Math_bebi:zubo: .

explorer-1
09.10.2006., 16:06
Ne kužim math_baby zašto toliko hoćeš da ti skinu tak ban ? - pa to kaj se tam piše nije za tvoje okice, al imamo jedan topic di si glavna tema, kaj ne ljudi? :rolleyes:

:lol:

Taroth
09.10.2006., 19:43
ja sam glasao za ban iz vise razloga...
glasat cu protiv bana onda kada Math barem prelista neku knjigu o Javi, te tada vidi koliko je filozofija .net-a kopija Jave...

getriba
09.10.2006., 21:24
ha ha... dobri su mi ovi yugich, linuxboy, bslash, Mageljan! Svi se nešto danas registrirali samo da daju glas math:D
Pa kad još vidim kak je i službeno glasala sama za sebe :rofl:

bariole
09.10.2006., 21:45
glasat cu protiv bana onda kada Math barem prelista neku knjigu o Javi, te tada vidi koliko je filozofija .net-a kopija Jave...
Oko filozofija, stavova, banova i sl. spika prepucavajte i vrijeđajte koliko vam volja. Ali što se znanja tiče cura ga ima više od 99% ljudi ovdje.. :kava:

Lopuza
11.10.2006., 04:50
ha ha... dobri su mi ovi yugich, linuxboy, bslash, Mageljan! Svi se nešto danas registrirali samo da daju glas math:D
Pa kad još vidim kak je i službeno glasala sama za sebe :rofl:

ma ucila od Bush-a kako se pobjedjuje :D

MilkyWay
11.10.2006., 08:30
Oko filozofija, stavova, banova i sl. spika prepucavajte i vrijeđajte koliko vam volja. Ali što se znanja tiče cura ga ima više od 99% ljudi ovdje.. :kava:

Yea, right :rolleyes:
Postao si malo uskogrudan. Ima različitih tipova i vrsta znanja. Ne potcjenjuj ostatak populacije. ;)

Taroth
11.10.2006., 10:00

ja u kolicinu necijeg osobnog znanja ne ulazim, pogotovo ako tu osobu ne znam... to mi je cak i nepristojno

MilkyWay
11.10.2006., 11:31
ja u kolicinu necijeg osobnog znanja ne ulazim, pogotovo ako tu osobu ne znam... to mi je cak i nepristojno

Baš. bariole mi se onom izjavom spustio na njezin nivo.
Nemojte NIKAD, ali NIKAD govoriti egotripomanije tipa:"ja/on/ona je bolja od 99% drugih u ovoj prostoriji/grabi/gradu/državi". Jer postoji ekonomista koji sjedi pokraj vas i ima znanja o kojima vi niti ne sanjate. Nemojte se stavljati ispred njega. Koliko god vam ekonomija izgledala bedasta znanost u usporedbi s onim što trenutno vi radite.
Kapiš? ;)

The_Equilibrist
11.10.2006., 13:05
Nemojte NIKAD, ali NIKAD govoriti egotripomanije tipa:"ja/on/ona je bolja od 99% drugih u ovoj prostoriji/grabi/gradu/državi". Jer postoji ekonomista koji sjedi pokraj vas i ima znanja o kojima vi niti ne sanjate. Nemojte se stavljati ispred njega. Koliko god vam ekonomija izgledala bedasta znanost u usporedbi s onim što trenutno vi radite.
Kapiš? ;)
Pa, 99% je (los) standard u govoru. Ocito da se nije pozivao na nikakve statistike :) A sto se ekonomije tice, na podforumu smo "Informaticka tehnologija", pa se moze pretpostaviti da je mislio na to. A math_baby je pokazala da ima veliko znanje u raznim podrucjima. Medutim, takoder je pokazala da koliko klasicne inteligencije ima, toliko joj socijalne fali.

AxMi-24
11.10.2006., 16:11
Kapiš? ;)
Jebala te ekonomija. Njih bi zajedno sa političarima poslao na sunce da uživaju :D

MilkyWay
11.10.2006., 18:36
Kaj fali ekonomistima? Tu i tam me znaju iznenadit. Hehe ;)

AxMi-24
11.10.2006., 18:57
Kaj fali ekonomistima? Tu i tam me znaju iznenadit. Hehe ;)
Osim što ih organski ne podnosim zbog debilne izjave da ekonomija uvijek raste a lova dolazi niodkuda. Kao fizičaru mi sve fore nešto iz ničeg idu na jetru debelo :D

Plus da su mi sjebali prošli faks do kraja a na ovom se trude svim snagama ali su švabe koliko toliko inteligentni pa se nedaju tako lako.

Lopuza
11.10.2006., 20:40
math baby di si ti, i di ti je prica o masovnom ubici koji je napravio ReiserFS?

bariole
11.10.2006., 21:34
A zašto molim? Jer izjave poput:
glasat cu protiv bana onda kada Math barem prelista neku knjigu o Javi, te tada vidi koliko je filozofija .net-a kopija Jave
(na koju sam i reagirao) su naporosto subjektivne i veze nemaju sa realnošću. Proizlaze iz stava da je Math neznalica. Math zna dovoljno da stavove "java mrak, C# smeče" okrene oko prsta.

A što se 99% tiče:
a) kolko ljudi je aktivno na Forumu?
b) koliko je od njih pokazalo znanje primjereno Informatičkim Tehnologijama na njenom nivou?

Usporedi brojke pa vidi. Što se (pokazanog) znanja tiče malo ko je nadvisuje.. :kava:

Ne znam zašto je ban dobila, ali njegov uzrok sigurno ne leži u njenom neznanju što je upravo ono što je Taroth insinuirao..

NNJ
11.10.2006., 22:02
Posto ne znas procitaj starije postove, i razlog lezi u njenoj bezobraznosti i prepotenciji.Ponekad i najtolerantniji ljudi puknu kad ih se naziva budalama, ogranicenima itd.Uostalom zakaj se jos uvijek zamaram sa njom?

MilkyWay
11.10.2006., 23:33
Ajd bariole.... prilično si dugo na ovom forumu. Neke stvari su i više nego očite.

bariole
12.10.2006., 00:21
Nisam najspretnije formuliro. Uzrok mi je više manje očit. Povod mi je nepoznat..

AxMi-24
13.10.2006., 16:33
Povod se nezna ali kakav god bio napadanje i vrijeđanje korisnika (barem na podforumima di sam ja mod) nije dozvoljeno i math je dobila šta je tražila.

A za micanje bana nema ni teoretske šanse dok sam ja admin. Dovoljno je prilika dobila i upropastila.

math_baby
13.10.2006., 21:15
Povod se nezna ali kakav god bio napadanje i vrijeđanje korisnika (barem na podforumima di sam ja mod) nije dozvoljeno i math je dobila šta je tražila.

Vrijedjaju i drugi pa isto nisu dobili ban beskonacnog trajanja!

A za micanje bana nema ni teoretske šanse dok sam ja admin. Dovoljno je prilika dobila i upropastila.

Ne sjecam se da sam ikad dobila ijednu sansu ili priliku: nikad mi nitko od admina ili modova nije rekao sto bih ja trabala uciniti da mi se ukine ban. Svi su uvijek davali samo vrlo neodredjene i neprecizne odgovore. Ako mozete postaviti precizne uvjete i rok za njihovo ispunjavanje, i ako bih ja to i ispunila, uvjerena sam da biste mi vi i dalje drzali ban. Toliko o "transparentnosti" vase "vladavine"! Uzrok mog bana sasvim sigurno nije u ovome sto AxMi govori, jer i drugi su "vrijedjali i napadali" druge, pa opet nikad nitko nije ovako kaznjen. Ovo je samo jos jedna u nizu AxMijevih lazi i zamagljivanja ociju forumasima ionako nezainteresiranima za pravdu i posten odnos jednih prema drugima.

lilo
13.10.2006., 21:26
ajde ne lazi, pa ovdje se mogu postovi pregledat unatrag ;) za ne povjerovat. U zadnja 2 tjedna 5 ljudi si nazvala budalama ili idiotima jer se nisu slagali s tobom. Meni je drago da ban ostaje i jos mi je draze sto te to izgleda smeta :)

Samo mi je zao sto ti ne smeta jos vise :evil:

SatansLittleHelper
13.10.2006., 22:09
kao mala djeca ste. :E

math_baby
13.10.2006., 22:19

Vrijedjaju i drugi pa isto nisu dobili ban beskonacnog trajanja!

Ne sjecam se da sam ikad dobila ijednu sansu ili priliku: nikad mi nitko od admina ili modova nije rekao sto bih ja trabala uciniti da mi se ukine ban. Svi su uvijek davali samo vrlo neodredjene i neprecizne odgovore. Ako mozete postaviti precizne uvjete i rok za njihovo ispunjavanje, i ako bih ja to i ispunila, uvjerena sam da biste mi vi i dalje drzali ban. Toliko o "transparentnosti" vase "vladavine"! Uzrok mog bana sasvim sigurno nije u ovome sto AxMi govori, jer i drugi su "vrijedjali i napadali" druge, pa opet nikad nitko nije ovako kaznjen. Ovo je samo jos jedna u nizu AxMijevih lazi i zamagljivanja ociju forumasima ionako nezainteresiranima za pravdu i posten odnos jednih prema drugima.

math_baby
13.10.2006., 22:32
ajde ne lazi, pa ovdje se mogu postovi pregledat unatrag ;) za ne povjerovat. U zadnja 2 tjedna 5 ljudi si nazvala budalama ili idiotima jer se nisu slagali s tobom. Meni je drago da ban ostaje i jos mi je draze sto te to izgleda smeta :)

Samo mi je zao sto ti ne smeta jos vise :evil:

A sto ja to lazem? Izrekla sam dvije tvrdnje:

Tvrdnja 1: Vrijedjaju i drugi pa isto nisu dobili ban beskonacnog trajanja!

Ova tvrdnje je bez sumnje tocna.

Takodjer sam rekla i

Tvrdnju 2: nikad mi nitko od admina ili modova nije rekao sto bih ja trabala uciniti da mi se ukine ban, osim vrlo nepreciznih uvjeta.

Ovo je takodjer istinita tvrdnja. Prema tome, nema lazi.

Takodjer je bitno naglasiti i to da ja nemam nimalo motiva "popraviti se", jer bi se vrlo lako moglo dogoditi se ja, recimo, popravim i da iducih, recimo, pola godine nikoga ne vrijedjam, ali da mi opet, ni nakon toga, ne bude skinut ban!

AxMijeva prica ne drzi vodu, vrijedjanje drugih nije razlog svega ovoga - vrijedjaju i drugi pa opet, cesto ne dobivaju niti opomenu, a kamoli ban!

Prema tome, te pricice mozete prodavati no_idei i ostalim naivcima, ali pametniji forumasi itekako dobro znaju da to nema veze s mozgom: pravi razlog moga bananja je izivljavanje AxMija i Equilibriuma nada mnom. Stoga ovim putem jos jednom pozivam forumase kojima je na srcu pravda i koji se zalazu za posten i korektan odnos jednih prema drugima da se svojim reagiranjima zaloze za to da mi se ban ukine! Hvala lijepa!

sjeverni vjetar
14.10.2006., 02:17
jeste skužili onoga linus...mustdie
math carice
:s :s :s :s :s :s :s :s :s :s

lilo
14.10.2006., 08:48
ali pametniji forumasi itekako dobro znaju
sigurno mislis na forumase: linuxboy, Mageljan, yugich, LinusTorvaldsMustDie?

nego jedno ozbiljno pitanje: da li se ti osjecas ugodnije gledajuci ovo glasanje i tih 16 glasova sto si dobila iako znas da je najmanje 5 od njih lazno?

Tvrdnja 1: Vrijedjaju i drugi pa isto nisu dobili ban beskonacnog trajanja!

Ova tvrdnje je bez sumnje tocna.
well, hoces li ti skocit sa zgrade ako skoce i drugi? A ban si dobila vjerojatno jer si spamerica i osoba koja je sposobna koristit smrt neke zene da bi na forumu napisala kojekakvu brljezgariju. Drzi se ljudi koji podrzavaju oruzje ili nesto. Ljudi kao npr. Bush koji podrzava oruzje. ;)

piper
14.10.2006., 09:12
Lilo, si ti sicher da ona to ozbiljno?

Mislim, pa kroz ove 4 stranice se samo ljuti i pjeni. Napr: Jadnici koji su glasovali protiv mene su zasad sljedeci: ...

Zaspamajmo ih i bojkotirajmo! Ignorirajmo njihove postove, odjebimo ih jednom zauvijek - ti ljudi ne zasluzuju milosti niti bih im milosti dala.Posebno ovaj drugi dio... Meni se cini da se ona sam zahebava. Toliko je uporna s tom vrstom postova, da to nemre bit slucajno. Da je math stalo do skidanja bana sa Linux foruma, nebi bila toliko ustrajna u svojoj ljutnji. Sicher sam da ona to dooobro kuzi... Posta poneki projektil, pa se iza prikrajka smijulji. ;)

Zamisli da ti je netko takav na tulumu. Vas 6 sjedi i spika, a ona jedna krene prizit (po svoj sestorici). To je meni previse cudno.

lilo
14.10.2006., 09:55

ma vjerojatno nije ozbiljno al potajno se nadam. :zubo: i nemam pametnijeg posla trenutno :)

math_baby
14.10.2006., 10:47
nego jedno ozbiljno pitanje: da li se ti osjecas ugodnije gledajuci ovo glasanje i tih 16 glasova sto si dobila iako znas da je najmanje 5 od njih lazno?

Ne, osjecam se super jer znam da su to glasovi iskrenih i postenih forumasa!

well, hoces li ti skocit sa zgrade ako skoce i drugi? A ban si dobila vjerojatno jer si spamerica i osoba koja je sposobna koristit smrt neke zene

nije smrt nego ubojstvo! Pocinitelj ubojstva je ugledni clan linux-komjunitija, tako da ne vidim sto je tu cudno ako ja sad likujem: likovao bi i ti, linux-fanatice, da Bill Gates ubije Melindu! Ali, za razliku od raznoraznih open-source fanatika, Bill Gates zna razliku izmedju dobra i zla, sto se bas ne bi moglo reci za kradljivi open-source komjuniti! :D

da bi na forumu napisala kojekakvu brljezgariju. Drzi se ljudi koji podrzavaju oruzje ili nesto. Ljudi kao npr. Bush koji podrzava oruzje. ;)

Ili kao npr. Eric Raymond koji na svojoj stranici http://www.catb.org/~esr/guns/ kaze:

"There is nothing like having your finger on the trigger of a gun to reveal who you really are. Life or death in one twitch — ultimate decision, with the ultimate price for carelessness or bad choices.

It is a kind of acid test, an initiation, to know that there is lethal force in your hand and all the complexities and ambiguities of moral choice have fined down to a single action: fire or not?"

Isuse, koji bolesnici - samo je pitanje vremena kada bi i on ubio zenu, da je kojim slucajem ima... Slicno bi se vjerojatno moglo reci i za "intorovertiranog i povucenog" lila - takvi su obicno najgori psihopati! :D

MilkyWay
14.10.2006., 10:57
Gle i ja sam glasao "Da"... Tko bi reko.

lilo
14.10.2006., 11:37
nije smrt nego ubojstvo! Pocinitelj ubojstva je ugledni clan linux-komjunitija, tako da ne vidim sto je tu cudno ako ja sad likujem: likovao bi i ti, linux-fanatice, da Bill Gates ubije Melindu! Ali, za razliku od raznoraznih open-source fanatika, Bill Gates zna razliku izmedju dobra i zla, sto se bas ne bi moglo reci za kradljivi open-source komjuniti! :D

muhahah ma nisi ti normalna? cuj da ja likujem ako bi netko ubio svoju zenu. Pravo krscanski nema sta ;) Mjesto u raju ti je zajamceno :)

A sto se tice Erica Raymonda - nije on jedini Amerikanac koji se fura na to nesretno oruzje. To je kod njih epidemija, veliki broj ljudi.
http://www.nra.org/home.aspx umm vidi ovo koriste asp? ms? ma ni ne cudi me :)

math_baby
14.10.2006., 12:07

Mislim, pa kroz ove 4 stranice se samo ljuti i pjeni. Napr: Posebno ovaj drugi dio... Meni se cini da se ona sam zahebava. Toliko je uporna s tom vrstom postova, da to nemre bit slucajno. Da je math stalo do skidanja bana sa Linux foruma, nebi bila toliko ustrajna u svojoj ljutnji. Sicher sam da ona to dooobro kuzi... Posta poneki projektil, pa se iza prikrajka smijulji. ;)

Zamisli da ti je netko takav na tulumu. Vas 6 sjedi i spika, a ona jedna krene prizit (po svoj sestorici). To je meni previse cudno.

Hej, piper, doista me cudis: ako si toliko osjetljiv prema "nepravdi" nanesenoj generalu Gotovini, kako to da onda nisi nimalo osjetljiv prema nepravdi (ovaj put bez navodnika) prema meni, koja traje vec tri godine na ovom forumu? Kako? Zar je moguce da si jako pravdoljubiv u jednoj stvari, ali potpuno nepravedan u drugoj? ;)

AxMi-24
14.10.2006., 13:23
Ovaj topic više nema smisla jer je sada pitanje da li će dobit ban sa cijelih neprednih ili ne. Dakle topic zatvoren.