PDA

View Full Version : Kineska plaža / China Beach

stranice : 1 [2]

no_name2233
09.07.2008., 21:50
serem se na hrtovce, odnosno na onoga tko slaže program, kako se glupi idioti jedni joooj
kako me zajebavaju s tim sumanutim nebuloznim terminom
i ruše seriji gledanost MAXIMALNO, KRETENI
debili, onaj tko slaže program je stvarno debil

u 1 u noći a repriza u 5 ujutro:rigo::rigo:

serem se na vas i na vaše slaganje programa sa umobolnim sapunicama(čarolija, npr) koje ništa ne valjaju u udarnim terminima, a kinesku plažu mogu gledat samo oni koji pate od nesanice, kog vi jebete?
fuj

a oni mentalno zaostali koji prate te umobolne sapunice u udarnim terminima nek pletu u to vrijeme

dajte nam seriju u nekom normalnijem terminu ili je uopće nemojte davat, jel koji k. uopće puštat seriju u zombijevskom, kretenoidnom terminu kad joj rušite gledanost 50% u stratu (ne gledaju oni koji rade ujutro, a i oni koji svim silama žele gledat ispizde čekajući pa zaspu)
tim terminom sjebali ste joj gledanost, ono 100 na sat:flop::flop:

a mlađe generacije neće imati zbog vas kretena priliku uživati u meni najprekrasnijoj seriji svih vremena

a bolji termin su dobile čak i reprize reprizine reprize (odmori se, zaslužio si i bitange i princeze)

fuj fuj fuj debilijedni hrtovski

pc_arhe
09.07.2008., 22:12
s kojim programom izrezujes? ja sam probala sa jednim al mu trebalo 5 sati da se poslozi...

ako danas bude i jedna reklama slijedi mail sa spominjanjem rodbine i domacih zivotinja u istoj recenici...

Najbolje i najjednostavnije je koristiti VideoReDo. Ne kodira ponovo pa sve ide vrlo brzo. I vrlo je jednostavan za korištenje.

flatron021
10.07.2008., 01:07
Slazem sa vama izvanredna serija koju svakako treba kompletirati,ovako ja je snimam i epizoda mi je 350mb sa odlicnom slikom preko usb dvb recivera,medjutim imam jedan problem,prvih nekoliko epizoda nisam snimao preko usb dvb jer g anisam imao e sad ovo dalje je sve super i snimat cu do kraja al bi molio nekoga od vas da mi se javi da vidimo da se ta serija kompletira!?
Veliki pozdrav svima
kapetanmikula@yahoo.com

hellie
10.07.2008., 14:18
da li mi netko može kratko reći šta je bilo jučer. nisam gledala jer sam mislila da će biti repriza, a ono redovno održavanje :mad:

Basta
10.07.2008., 14:34
jučer je bio zeleni 12... :s nisam oka odvajao od njega... :zvrko:

mišica*
10.07.2008., 18:56
ukratko imali su pripreme za božić, ali naravno helkopteri sa ranjenicima su ih sve omeli..i tako to..nista posebno s tim da su se u jednom trenu na kraju dr. richard i mcmurphy skoro poljubili:)ja navijam za njih,makar kao nista nece bit:(

scripta elegans fe
11.07.2008., 00:48
Najbolje i najjednostavnije je koristiti VideoReDo. Ne kodira ponovo pa sve ide vrlo brzo. I vrlo je jednostavan za korištenje.

budem probala thnx :s

e da koji je to kura* sa "12", da gledanje emisije moze ugroziti fizicki, mentalni ili moralni razvoj? a sto je s onim izdrkotinama od nekvalitetne hrvatske produkcije koja se pusta u udarnim terminima? netko na hrtu je i fizicki i mentalno i moralno zaostao... nadam se da i upozornje stavljaju u 4 ujutro kad je repriza.. kad je normalno da svaki klinac 12> gleda televiziju.. :bljak:

hellie
11.07.2008., 10:36
dobne oznake rasturaju :lol:. kako samo odlučuju koju će staviti uz šta. house i plaža su 12, CSI je 15. po kojoj logici. što je kasnije to je veća dobna oznaka. danas ću gledat reprizu da provjerim da li bude upozorenje i u debilnom terminu.

scripta elegans fe
11.07.2008., 11:31
kako samo odlučuju koju će staviti uz šta. house i plaža su 12, CSI je 15. po kojoj logici.

da, house je stvarno serija puna nasilja i psovki..... treba li bi oznaku 18 stavit :rofl: :lol:

nego.. vi koji snimate.... jel vam jucer prijam bio losi? meni je slika puna crtica.. a do sad sve ok bilo... :confused:

no_name2233
11.07.2008., 13:35
e da koji je to kura* sa "12", da gledanje emisije moze ugroziti fizicki, mentalni ili moralni razvoj? a sto je s onim izdrkotinama od nekvalitetne hrvatske produkcije koja se pusta u udarnim terminima? netko na hrtu je i fizicki i mentalno i moralno zaostao... nadam se da i upozornje stavljaju u 4 ujutro kad je repriza.. kad je normalno da svaki klinac 12> gleda televiziju.. :bljak:
:klap: :klap:
i couldn't agree more:top:

Kat3
11.07.2008., 19:02

Da stavrno,kad sam to vidjela pukla dsam od smijeha :lol: ...Kako serija može ugroziti fizički razvoj?...A ona naznaka "12" prekrije pola ekrana a naznaka "HRT2" drugu polovicu,pa od njihovih idiotskih nazanaka ne vidim seriju...

scripta elegans fe
11.07.2008., 21:41
Da stavrno,kad sam to vidjela pukla dsam od smijeha :lol: ...Kako serija može ugroziti fizički razvoj?...A ona naznaka "12" prekrije pola ekrana a naznaka "HRT2" drugu polovicu,pa od njihovih idiotskih nazanaka ne vidim seriju...

jos smjesnije je to da je "12" vece od "hrt2"

danas u 1:10.. stvarno.. sva sreca da sutra radim od 9 :rolleyes:

Shamaness
12.07.2008., 23:42
Može li mi netko ukratko napisati što se dogodilo u zadnjoj epizodi? Do sada sam jedino tu propustila, ako ima koja dobra duša da mi pomogne :moli:

no_name2233
13.07.2008., 09:08
nish posebno-bojnica je ušla u menopauzu, i spetljala se s nekim generalom, pukovnikom ili šta već, mcmurphy i doktor Richard su se dogovorili da će se poševit, ali ništa od toga...
ona novinarka nije uspjela dobiti intervju s tim generalom, ona crnkinja i stephen baldwin(ne znam kak se zove u seriji) su imali nastup, pjevali su na pozornici (ne znam kak se stvar zove) i bili su dobro prihvaćeni od strane publike
and that's about it
vidim da sljedeći tjedan skoro uopće nema c.b.
zbog tenisa
debili hrt-ovski, čemu smisao davat snimke, zar nije u sportu besmisleno pucat snimke, valjda izravni prijenosi ili ništa
šta ću gledat snimku ako znam rezultat

Shamaness
13.07.2008., 13:22
nish posebno-bojnica je ušla u menopauzu, i spetljala se s nekim generalom, pukovnikom ili šta već, mcmurphy i doktor Richard su se dogovorili da će se poševit, ali ništa od toga...ona novinarka nije uspjela dobiti intervju s tim generalom, ona crnkinja i stephen baldwin(ne znam kak se zove u seriji) su imali nastup, pjevali su na pozornici (ne znam kak se stvar zove) i bili su dobro prihvaćeni od strane publike
and that's about it

Hehe, ovo mi je posebno intrigantno. Baš mi je žao što nisam gledala.

Thanx :top:

scripta elegans fe
14.07.2008., 22:59
vidim da sljedeći tjedan skoro uopće nema c.b.
zbog tenisa
debili hrt-ovski, čemu smisao davat snimke, zar nije u sportu besmisleno pucat snimke, valjda izravni prijenosi ili ništa
šta ću gledat snimku ako znam rezultat

Otvorenje 54. splitskog ljeta - G.Verdi: Don Carlos, prijenos :rolleyes:

ovo je stvarno nesto se ce imati toliku gledanost da cu ja poceti vristati... KK

Zond
16.07.2008., 00:45
Goodbye Cherry ! :(

Nisam mislio da će tako "brzo" doći njena smrt :(

Shamaness
16.07.2008., 01:05
Nisam mogla vjerovati svojim očima, još mi ne ide u glavu. Natjeraju nas da zavolimo likove i onda... :( Taman mi se počela sviđati, zapravo svi likovi su mi jako dragi (osim one reporterke, nemogu ju smisliti :mad:). Drago mi je da se Dodger izvukao (bar na neko vrijeme, that is), obožavam tog lika :cerek: Goodbye Cherry :(

MiG 0
16.07.2008., 14:30
Ajme Cherry mi je bila najslađa :D:(:(. A ka šta je netko reka, barem se Dodger izvuka :top:

A doktor s pištoljem (na početku) bez metaka :s

Kat3
16.07.2008., 16:03
Meni su svi likovi predragi...Kako mi je zao što je Cherry poginula,a bila je tako dobra i draga...
A nista...By-By Cherry,R.I.P. :amen:

scripta elegans fe
16.07.2008., 22:38
osla mi pevaljka i sad Visnja :(

edit:

ajde priznajte tko je molio krunicu i palio svijece na kamenitim vratima da maknu onu izrigotinu od broja 12 iz gornjeg denong kuta :zubo:

silk82
17.07.2008., 09:35
nisam gledala zasto je pevaljka otisla?

Kat3
17.07.2008., 10:42
nisam gledala zasto je pevaljka otisla?

Zato što joj se pružila prilika da postane netko & nešto u svijetu show-buisnessa...

Shamaness
18.07.2008., 01:08
Zakon epizoda :s Koliko suza, srce mi se paralo dok sam gledala Dr. Richarda a Dodger me dokrajčio :( Što serija ide dalje to mi je sve draža, odlična je :top:

no_name2233
18.07.2008., 10:14
na hrt-ovim stranicama na temu kineska plaža možete dodati komentar (idi pod filmovi i serije-->k.c.-ev problem -www.hrt.hr):kava:

pa ih zamolite da stave seriju malo ranije
please?
pa jel nikom drugom osim meni ovo nije prekasno
pošaljite samo komentar ljudi, to je min.posla možda upali
pls
da ju puste ranije bar sat i pol--:):mig:

scripta elegans fe
18.07.2008., 11:57
na hrt-ovim stranicama na temu kineska plaža možete dodati komentar (idi pod filmovi i serije-->k.c.-ev problem -www.hrt.hr):kava:

pa ih zamolite da stave seriju malo ranije
please?
pa jel nikom drugom osim meni ovo nije prekasno
pošaljite samo komentar ljudi, to je min.posla možda upali
pls
da ju puste ranije bar sat i pol--:):mig:

ja sam se ocito prerano digla i ne vidim gdje se ostavlja komentar.. :rofl:

daj baci link...

sto se tice termina meni oddgovara tamo oko 23 :lol: posto radim do 22 :rolleyes:

no_name2233
18.07.2008., 12:36
ja sam se ocito prerano digla i ne vidim gdje se ostavlja komentar.. :rofl:

daj baci link...

sto se tice termina meni oddgovara tamo oko 23 :lol: posto radim do 22 :rolleyes:

link :
http://www.hrt.hr/index.php?id=94&tx_ttnews[backPid]=93&tx_ttnews[tt_news]=5862&cHash=ef75462b70

Pea
19.07.2008., 11:00
Obožavam theme song :cerek:

arran
20.07.2008., 08:50
Iako je stara, serija je stvarno sjajna, ali na žalost termin je totalno promašen. Ne samo što nije fiksni nego ga seljakaju od 23h do 1h, pa onda još svako malo preskoče emitiranje koji dan. Na početku su emitirali petkom, a sad više ne... Zapravo mi uopće nije jasno zašto ova serija ne može ići svaki dan? Ionako je stavljaju u gluho doba noći pa nije baš da se poklapa s Dnevnikom ili nekim sportskim prijenosima :ne zna:

Onima koji slažu program na HRT-u :flop: :flop: :flop:

Kat3
20.07.2008., 11:18
Koja vam je dosad bila onako najbolja epizoda?

no_name2233
20.07.2008., 12:29
Iako je stara, serija je stvarno sjajna, ali na žalost termin je totalno promašen. Ne samo što nije fiksni nego ga seljakaju od 23h do 1h, pa onda još svako malo preskoče emitiranje koji dan. Na početku su emitirali petkom, a sad više ne... Zapravo mi uopće nije jasno zašto ova serija ne može ići svaki dan? Ionako je stavljaju u gluho doba noći pa nije baš da se poklapa s Dnevnikom ili nekim sportskim prijenosima :ne zna:

Onima koji slažu program na HRT-u :flop: :flop: :flop:

da katastrofa

no_name2233
20.07.2008., 12:30
Koja vam je dosad bila onako najbolja epizoda?

x-mas in china beach

mišica*
22.07.2008., 19:31
jeste vidjeli da su pomakli kinesku u jos kasniji termin???uzas..sad ju vise necu moci gledati:(..a kaj se tice najbolje epizode..slazem se da je bozicna bila super..:)

mišica*
23.07.2008., 17:24
ispravljam se i ispricavam se..termin je isti..zabunila sam se...:(

scripta elegans fe
23.07.2008., 20:45
pise da je danas "Where the Boys Are" a ta epka je vec bila, no bitno da su oni po BBCu web napravili... :rolleyes:

i4004
24.07.2008., 03:41
u vezi snimanja i dloadanja kineske plaže:
što se torenata tiče vidim uglavnom 2 verzije, jedna je smanjena kopija(150mb po epizodi) te druge(oko 44x mb po epizodi).
a pored užasno loše slike(pogotovo verzije od 150mb) problem je i ovo:
I've been sorting these out and here are the episodes that are missing (episodes
were listed but were actually duplicates of other episodes):

2x02 Lost and Found (2)
2x03 Limbo
2x04 X-Mas Chnbch VN '67
2x05 Women In White
2x06 All About E.E.V.
3x13 Souvenirs
4x10 I Could Have Danced All Night... But Didn't
(komentar uzet s jednog torrent site-a).

situcija ni na emule-u nije ružičasta, pa recimo ako vam fali "lost&found part2"(kao meni) slabo i ništa...

onda ne ostaje drugo nego snimanje s htv-a, što i radim, ali eto...tu i tamo se desi da nešto promakne.
dosad sam fulo 3 puta, uključujući ovo gore pomenuto(lost&found2), ali ove druge 2 sam našo na tim torrentima(te loše kopije...boje išta nego ništa) ali ovu teško.

ako neko ima tu epizodu nek se javi na PM ili na i4004b3@gmail.com, pa onda možemo kombinirati ako njemu/njoj ubuduće uzmanjka neka epizoda, a ja ju snimim, ili fale neke prijašnje koje ja imam itd.
naravno, nudim i svu pomoć(ili preko weba ili da mi se pošalje to da ja obradim) što se tiče obrade istih epizoda što se tiče enkodiranja, prebacivanja iz jednog formata u drugi itd.

živ'li!

scripta elegans fe
24.07.2008., 09:22
postoji jos i verzija od 800 MB (koja je cijela) :kava:, al to ces nac samo na nekim privat trackerima...

Zla patka
29.07.2008., 00:27
ma ovi nisu normalni :mad:

sad su i CSI stavili prije plaze + ubacili torchwood iza house-a :mad:

arran
29.07.2008., 16:44
ma ovi nisu normalni :mad:

sad su i CSI stavili prije plaze + ubacili torchwood iza house-a :mad:

Na žalost, kod tako 'dobro' skrojenog programa pomaže jedino snimanje i gledanje sutradan :ne zna:
Doduše i tu zna biti problema - čini mi se da su sinoć pomakli sve za 1h unaprijed pa mi sad fali zadnjih 15-20 minuta od sinoćnje epizode :rolleyes:

hellie
29.07.2008., 17:21
zato uvijek treba staviti pola sata prije i još pola sata iza da ti snima. tako izbjegneš probleme oko pomicanja programa.

Crimson Petal
30.07.2008., 16:23
nisam gledala bas u zadnje vrijeme :o, ali sinoc je bila super epizoda. :s

no_name2233
30.07.2008., 21:10
Najsrdačniji i najtopliji pozdravi ekipi sa htv_a:kava:

Poštovani, predivno od Vas što prihvaćate sugestije gledatelja da se termin kineske plaže pomakne ranije, pa Ste je stavili u još kasniji, još nebulozniji i sumanutiji zombijevski termin i još jednom nas sve ponovno usrećili

Točnije, usrali smo se od sreće

a u prime terminu su puknili kojekakve izdrkotine i izbljuvotine (čarolija), s najavom da smo je 'mi s nestrpljenjem, željno iščekivali'

Čak i reprize reprizine reprize (Bitange i prinnceze i Odmori se, zaslužio si) imaju bolji termin
ZAPRAVO, TU SE NEMA ŠTA KOMENTIRATI OSIM fuj fuj fuj

ovaj termin plaže je totalni promašaj i zaista je žalosno da mlađe generacije neće moći uživati u ovoj prekrasnoj seriji i zaljubiti se u nju onako kako smo se mi ...
pa sad čekamo sa videokazetama zombijevski termin

Taisa
30.07.2008., 21:54
A stvarno nisu normalni - danas su stavili tek u 1 i 15... Odustajem!

scripta elegans fe
30.07.2008., 23:26
ja vise ni ne gledam bas od kad je u tom usranom terminu.. stavim na snimanje samo...

Kat3
01.08.2008., 11:28
Stvarno je prekasno,pa i ja skoro svaki dan snimam pa gledam sutra...
Čini mi se da je sinoć počela nova sezona,epizoda mi je bila pre pre zakon,najbolja do sada...

hellie
01.08.2008., 15:06
:ne zna: meni je nekako sad glupa serija. prvo sam obavezno gledala kad je počela i bila sam tako sretna. onda neko vrijeme nisam gledala jer je išla u isto vrijeme ko neke druge serije a ponekad ne bi bilo ni reprize. sad sam opet počela jer nema ništa, ali ne sviđa mi se baš. jučerašnja epka mi i nije bila nešto. valjda sam još pod dojmom od prijašnje dvije kad je coleen išla doma. te su mi najgore bile. nadam se da će sad opet biti malo bolje. sjećam s ovog novog lika i da su epke bile znaimiljive.

scripta elegans fe
06.08.2008., 01:04
danas mi je bila bas ok epka (http://dognewtricks.com/)

arran
06.08.2008., 21:20
Večeras opet nema Kineske plaže u programu :mad:
Stvarno ne kužim tko im taj program slaže da HRT 2 mora završiti u 1.15h :(
Važno je da oni znaju naplatiti svaki mjesec 73 kune :rigo:

scripta elegans fe
06.08.2008., 22:14
kako je krenulo mislim da do kraja ove godine nece bit sve pusteno.. i bilo bi "fora" da kad zavrsi ljetna sema da seriju odrezu pa da onda imam razloga nekom stvarno je.. mat...

silk82
07.08.2008., 12:10
najvise volim kad ovako puste do pola neku seriju :bljak

matko4
07.08.2008., 20:31
a danas u pola 2...................nisu normalni

scripta elegans fe
07.08.2008., 23:46
a danas u pola 2...................nisu normalni

e al znas kaj je jos smjesnije od toga...?

repriza pocinje u 1:55 na prvom :rofl: :lol: :s

matko4
08.08.2008., 20:57
jebate kak mi je to promaklo, sigurno bih gledala reprizu....................:D

buzinho
08.08.2008., 22:47
Propustio sam par nastavaka, pa mi nije jasno zasto su Boonia zatvorili. Jel mi moze neko objasnit Sto se dogodilo?:confused:

scripta elegans fe
12.08.2008., 14:01
ja vise ne gledm KP sad ju samo snimam (zbog najretardiranijeg moguceg vremena prikazivanja..) u nadi da cu jednog lijepog dana moci i pogledati..

WHUFC
14.08.2008., 10:49
meni je onaj dodger do jaja.frajer se igra rata po šumarcima u bazi:rofl:

Jay&AmberFan
14.08.2008., 12:11
Zna netko koju su pjesmu jučer pjevale Holly i Vijetnamka? :D

arran
14.08.2008., 20:21
meni je onaj dodger do jaja.frajer se igra rata po šumarcima u bazi:rofl:

Meni je iskreno bilo malo neuvjerljivo da se frajer koji je jedva preživio operaciju i bio u komi, pa otisao na rehabilitaciju u Japan, vrati u Vijetnam :ne zna:

HTV nas je večeras opet 'počastio' nestavljanjem epizode u program. Ovim tempom serija će se prikazivati do sljedećeg ljeta :confused:

Studena92
14.08.2008., 23:49
Evo i mene :w
Dosta o terminima, amo o seriji
Gledam onako na preskoke pa mi neke stvari nisu jasne: u kakvoj je vezi McMurphy sa Dr. Richardom, Dodgerom (trebali su prevest Izbjegavač :rofl: :rolleyes:) i nekim Natchom kojeg nikad nisam vidila. U kojeg je in love :confused:
Inače serija mi je super :top:

http://i36.tinypic.com/oabqpw.jpg

Koja frajerica :cerek:

Crimson Petal
15.08.2008., 01:29
Zna netko koju su pjesmu jučer pjevale Holly i Vijetnamka? :D

jeeeeeeez :rolleyes: :D

blowin' in the wind (bob dylan)

http://www.youtube.com/watch?v=ced8o50G9kg
http://en.wikipedia.org/wiki/Blowin'_in_the_Wind
http://www.bobdylan.com/#/songs/blowin-wind

How many roads must a man walk down
Before you call him a man?
Yes, 'n' how many seas must a white dove sail
Before she sleeps in the sand?
Yes, 'n' how many times must the cannon balls fly
Before they're forever banned?
The answer, my friend, is blowin' in the wind,
The answer is blowin' in the wind.

How many times must a man look up
Before he can see the sky?
Yes, 'n' how many ears must one man have
Before he can hear people cry?
Yes, 'n' how many deaths will it take till he knows
That too many people have died?

How many years can a mountain exist
Before it's washed to the sea?
Yes, 'n' how many years can some people exist
Before they're allowed to be free?
Yes, 'n' how many times can a man turn his head,
Pretending he just doesn't see?

Jay&AmberFan
15.08.2008., 11:18
jeeeeeeez :rolleyes: :D

blowin' in the wind (bob dylan)

http://www.youtube.com/watch?v=ced8o50G9kg
http://en.wikipedia.org/wiki/Blowin'_in_the_Wind
http://www.bobdylan.com/#/songs/blowin-wind

How many roads must a man walk down
Before you call him a man?
Yes, 'n' how many seas must a white dove sail
Before she sleeps in the sand?
Yes, 'n' how many times must the cannon balls fly
Before they're forever banned?

How many times must a man look up
Before he can see the sky?
Yes, 'n' how many ears must one man have
Before he can hear people cry?
Yes, 'n' how many deaths will it take till he knows
That too many people have died?

How many years can a mountain exist
Before it's washed to the sea?
Yes, 'n' how many years can some people exist
Before they're allowed to be free?
Yes, 'n' how many times can a man turn his head,
Pretending he just doesn't see?

:cerek: Thank you.

MiG 0
16.08.2008., 14:11
Ma serija je predobra, nego ovaj glupi HRT. Nije mi jasno, stavio CSI koji su reprizirali 45435 puta ispred novih epizoda CB :confused::flop:

Inače McMurphy :cerek:

Studena92
19.08.2008., 01:31
Ajme Boonie danas :rofl:
Nitko nije komentirao McMurphynu užasnu frizuru, bode oči :mad:

Studena92
22.08.2008., 01:05
Ljudi di ste? Taman sam se ufurala u seriju i onda svi otišli s topika :ne zna:

WHUFC
22.08.2008., 16:58
Ma serija je predobra, nego ovaj glupi HRT. Nije mi jasno, stavio CSI koji su reprizirali 45435 puta ispred novih epizoda CB :confused::flop:

Inače McMurphy :cerek:
:confused:

Studena92
22.08.2008., 18:18
:confused:

Pa e, China Beach se nije dugo prikazivala (ja sam sad prvi put čula za nju :bang:)
Ove forenzičke su non-stop na programu već 7-8 g. meni su stvarno dosadile :ne zna:

WHUFC
22.08.2008., 20:43
Pa e, China Beach se nije dugo prikazivala (ja sam sad prvi put čula za nju :bang:)
Ove forenzičke su non-stop na programu već 7-8 g. meni su stvarno dosadile :ne zna:
onda si vjerojatno jako mlada,jer je china beach išla sredinom 90-ih.kasnije se,čini mi se,nije reprizirala(možda jednom).al svejedno,te epizode nikako nisu nove jer je serija snimana od kraja 80-ih do početka 90-ih.

Studena92
22.08.2008., 21:35
onda si vjerojatno jako mlada,jer je china beach išla sredinom 90-ih.kasnije se,čini mi se,nije reprizirala(možda jednom).al svejedno,te epizode nikako nisu nove jer je serija snimana od kraja 80-ih do početka 90-ih.

Išla sam u vrtić tada :cerek:

Znam da su to reprize, ali opet to bi mojoj generation trebao bit zanimljiviji sadržaj od CSI jer sumnjam da itko recimo iz mog razreda zna za CB pa bi trebala imati prednost u terminu pred horejšijom (:rigo:), to sam htjela reć (a valjda i MiG 0)

WHUFC
22.08.2008., 21:39
Išla sam u vrtić tada :cerek:

Znam da su to reprize, ali opet to bi mojoj generation trebao bit zanimljiviji sadržaj od CSI jer sumnjam da itko recimo iz mog razreda zna za CB pa bi trebala imati prednost u terminu pred horejšijom (:rigo:), to sam htjela reć (a valjda i MiG 0)

to svakako,em je CB bolja serija,em je svima vec zlo od CSI varijacija na temu.

Studena92
22.08.2008., 22:00
to svakako,em je CB bolja serija,em je svima vec zlo od CSI varijacija na temu.

Točno tak, China Beach je zakon :top: Ona epka jučer je bila baš tužna :(

A jednom sam pročitala negdje da je taj tvorac CSI-ja htio napravit još 4 spin-offa kao za svaki dan u tjednu jedan CSI :eek: :horor:

Studena92
27.08.2008., 00:58
:lol:
E ovo je najjača fora ikad:
McMurphy pita K.C. da identificira tijelo Vijetnamke koja izgleda kao kurva a ova joj kaže:
"Do I look like a forensic to you?"

unspeakable
27.08.2008., 02:44
današnja epizoda je bila kao da su znali gdje će Marg na kraju završiti :cerek:

Kat3
28.08.2008., 14:37
:D:lol:
E ovo je najjača fora ikad:
McMurphy pita K.C. da identificira tijelo Vijetnamke koja izgleda kao kurva a ova joj kaže:
"Do I look like a forensic to you?"

Haha,to mi je bilo baš fora :D

scripta elegans fe
30.08.2008., 00:22
Točno tak, China Beach je zakon :top: Ona epka jučer je bila baš tužna :(

A jednom sam pročitala negdje da je taj tvorac CSI-ja htio napravit još 4 spin-offa kao za svaki dan u tjednu jedan CSI :eek: :horor:

seren se na njega i na onog tko ce otkupit to smece...

@ studena92 - :s :s :s :rofl:

Studena92
30.08.2008., 01:04
seren se na njega i na onog tko ce otkupit to smece...

@ studena92 - :s :s :s :rofl:

:D

Ma to je utopija, amo se kladit da csi las vegas neće trajat duže od još 2 sezone, dosadit će i onim debelim amerima

Glavno da mi imamo dobru staru China Beach :lux: ...
...koju ja neću moć gledat sad kad bude škola :cry: :rida:

Kat3
09.09.2008., 10:49
Ljudi gdje ste svi nestali?
Sinoć sam vidjela da vise ne koriste pjesmu "Reflections" nego "We Gotta Get Out Of This Place"...Preglupo mi je to,ona prva je bila puno bolja i bolje je pasala seriji...

Studena92
09.09.2008., 22:19
Ljudi gdje ste svi nestali?
Sinoć sam vidjela da vise ne koriste pjesmu "Reflections" nego "We Gotta Get Out Of This Place"...Preglupo mi je to,ona prva je bila puno bolja i bolje je pasala seriji...

Nisam tila pričat sama sa sobom :D

Svira nova pjesma? :eek:
Mama mi nije dala da gledam :mama: pričaj što je bilo jučer

Kat3
10.09.2008., 19:28
Ni meni moja ne da,al ja svejedno gledam =)

U ponedjeljak je bio ubijen neki vijetnamac pa je K.C. bila optužena za njegovo ubojstvo,McMurphy joj nije htjela dati alibij iako je znala da K.C. nije ubila tog čovjeka...K.C. je išla u zatvor no uspijela je nekako izać i onda su se ona i McMurphy posvađale no pomirile su se (naravno).

U utorak je bilo kao iz prošlosti,zašto su svi likovi zapravo došli u Kinesku plažu.McMurphy je volontirala,Boonie je bio ranjen pa mu je K.C. sredila da radi kao spasioc (ili kako se to već kaže),K.C. je bila tajnica nekom zapovijedniku...

To je to =D

Studena92
15.09.2008., 14:04
Shit šta to nisam gledala :mad:
Ali jesam jučer :cerek: Morala sam vidit kako će izgledat u 1985. Bilo mi je kul vidit McMurphy kad je tek došla, baš je bila :cerek:
Opet je stara pjesma, ne kužim :ne zna:

Kat3
15.09.2008., 23:45
Sta se tice ojesme,vraili su staru,al ako hoces pogledat kako je izgledalo sa onom drugom,evo link : http://www.youtube.com/watch?v=Zf01kFfgzjE
I kako si jucer gledala?Preko vikenda nema...
Inace,koji ti je naj-lik?

Studena92
16.09.2008., 14:04
Bilo je u nedjelju i ja sam se iznenadila

Pa najbolji lik je McMurphy :s
Žena sa stavom :clint:
Meni je ona jedam od dva najjača ženska lika uopće (drugi je Juno :cerek:)
Dr. Richard je cool, ali njih dvoje u paru... isto bih za nju htjela nekog zgodnijeg kaj veliš?

E ovo vas dugo želim pitat, da se sad snima China Beach film, koga bi volili vidit da glumi Colleen, K.C Dodgera i ostale, baš me zanima...

Kat3
17.09.2008., 18:53
Bilo je u nedjelju i ja sam se iznenadila

Pa najbolji lik je McMurphy :s
Žena sa stavom :clint:
Meni je ona jedam od dva najjača ženska lika uopće (drugi je Juno :cerek:)
Dr. Richard je cool, ali njih dvoje u paru... isto bih za nju htjela nekog zgodnijeg kaj veliš?

E ovo vas dugo želim pitat, da se sad snima China Beach film, koga bi volili vidit da glumi Colleen, K.C Dodgera i ostale, baš me zanima...

U nedjelju?
Ajme...Ja snimam sve epizode,i sad mi ta jedna fali...Sh**:mad::mad:
Potražit cu po netu...
Sta je bilo u toj epizodi?I jel bilo scena s K.C. (ona mi je bas onako naj-lik)?

A McMurphy i Dr.Richard...pa neznam baš,nisu mi baš neki par :flop:

I da se snima CB film,htjela bi da glume isti glumci,jer ne mogu zamisliti bilo kog drugoga u u tim ulogama...

Studena92
18.09.2008., 12:14
U nedjelju?
Ajme...Ja snimam sve epizode,i sad mi ta jedna fali...Sh**:mad::mad:
Potražit cu po netu...
Sta je bilo u toj epizodi?I jel bilo scena s K.C. (ona mi je bas onako naj-lik)?

A McMurphy i Dr.Richard...pa neznam baš,nisu mi baš neki par :flop:

I da se snima CB film,htjela bi da glume isti glumci,jer ne mogu zamisliti bilo kog drugoga u u tim ulogama...

Godina je 1985. Boonie je (koji je izgubio nogu u ratu) odlučio posjetit Dr.Richarda da se prisjete starih vremena. Nova Richardova žena se zove Colleen ha ha. I tako oni su na barbecue, Dr. je malo suzdržan ali nakon toga on gleda stare fotke od sestre Mcmurphy i onda ide flashback u doba kad je Mcmurphy bila nova u China Beach (s kratkom kosom!!!)
K.C je postavljala svoj "brlog" i sa njom je bio neki tip za kojeg je ona radila ja mislim...

Hello oni svi sad imaju pedesetak godina, bilo bi malo glupo da glume u tom filmu, ali ni meni ne pada na pamet neka faca koja bi bila nova Mcmurphy
Kad bi bar još netko pričao o ovome sa nama :D

Kat3
21.09.2008., 00:11
A Dana Delany je sad u Kućanicama...Jel gledaš?
I u časposu Glorija ima intervju sa Danom,baš mi se čini onako simpatična osoba... =)

Ovo ljeto je tu na forumu bilo puno ljudi,i svi na jednom nestali =(
E i da te pitam,jel imaš MSN?

scripta elegans fe
21.09.2008., 22:56
da-.. u usranu nedjelju i ja propustila snimati... to samo umobolni ljudi mogu tako razmrdati raspored... gamad (jos jednom)

Studena92
22.09.2008., 13:05
da-.. u usranu nedjelju i ja propustila snimati... to samo umobolni ljudi mogu tako razmrdati raspored... gamad (jos jednom)

Evo još nekoga jeeee :cerek:

Nismo sami u tome, vidiš šta rade sa 24 :rofl:
ma ludo sve

Dana je carica u Kućanicama, fala bogu ostat će i 5.sezonu

E, i nemam MSN Facebook i ta sranja, a trenutno ni mobitel :rofl:

silk82
22.09.2008., 13:06
ova zadnja epizoda od jucer mi nije nesto bilo...ne volim ovo izvan kineske plaze :D

Studena92
23.09.2008., 14:45
Sta se tice ojesme,vraili su staru,al ako hoces pogledat kako je izgledalo sa onom drugom,evo link : http://www.youtube.com/watch?v=Zf01kFfgzjE
I kako si jucer gledala?Preko vikenda nema...
Inace,koji ti je naj-lik?

Sad sam vidila i mogu ti reć nije ni loša ova dynamic version, ali previše je američka tak da ostajem pri reflections :D

arran
01.10.2008., 17:22
Baš mi je super bila sinoćnja epizoda koja se vrtila oko odnosa McMurphy i Dodgera :top:

Dodger je bio prikazan u nekom sasvim novom svjetlu i šteta je da McMurphy nije bolje posložila kockice u glavi i ostala s njim. Iako se meni čini da je nju taj Vijetnam previše s*ebao i da će se ona nastaviti 'tražiti' cijeli život.

A uskoro nam slijedi i kraj serije :( Na kraju je bilo dosta teško pratiti je zbog svih tih preskakanja iz ove u onu godinu, ali generalno serija mi je odlična.

Miss McLeod
01.10.2008., 21:27
I meni je sinocnja epizoda sa Dodgerom i McMurphy bila super. Dodger mi je pored Boonija dobar i drag lik. Steta da on i Colleen ne ostanu skupa. Gledajuci njihovo prijateljstvo kroz epizode super su zajedno.

Michael Collins
01.10.2008., 22:08
Bio sam skeptičan,ali neloša serija...

ipoljancic
03.10.2008., 16:41
Cao svima,

Malo sam citala vase postove i vidjela sam da su neki od vas spominjali
da snimaju China Beach. Ja bih voljela imati cijelu kolekciju (zapravo voljela
bih to nekom tko tu seriju obozava pokloniti), a nemam
vremena snimati ili skidati s neta i prziti. Stoga me zanima je li netko
uspio skinuti s neta sve 4 sezone s prijevodom na hrvatski (jer mi je
jedan lik nudio da ce mi skinuti ali bez prijevoda 30Gb) ili je li netko sve snimio
i
je li voljan isprziti to i prodati???!!!!???

Ako znate gdje se na netu moze skinuti sve sezone s prijevodom, molim Vas
javite...
Ili ako imate snimljeno i mozete isprziti i prodati recite cijenu...
Pleaseeeeee:s

Mozete mi i mailati na ipoljancic@yahoo.com

Hvala punnno puuuuno!!!! :)

Studena92
03.10.2008., 21:17
Meni je Dodger gadan za gledat, a ni lik mi nije nešt

Ljudi završava slijedeći tjedan, šta ću onda... a e Dane ima u Kućanicama :bonk:

Kat3
08.10.2008., 11:45
E htjela sam vas pitat jel itko uhvatio epizodu "The Allways Goodbye" ? Trebala je biti u prosli ponedjeljak,ja cekala i nije je bilo,a sljedeci dan su nastavavili dalje,da tu epizodu nikad nisu pustili.Jesam li to ja to nesto pomijesala ili ju HRT nikad nije ni pustio?

arran
08.10.2008., 14:56
Jesam li to ja to nesto pomijesala ili ju HRT nikad nije ni pustio?

Mislim da ta epizoda nije ni prikazana, ali HRT se već iskazao posebnim odnosom prema ovoj seriji pa se od njih ne treba ničemu čuditi :rolleyes:

Večeras i sutra su na redu 16. i 17. epizoda (dvije zadnje epizode) četvrte sezone, iako prema IMDB-u zadnja sezona ima samo 16 epizoda. Pa ti budi pametan :ne zna:

scripta elegans fe
09.10.2008., 15:02
Mislim da ta epizoda nije ni prikazana, ali HRT se već iskazao posebnim odnosom prema ovoj seriji pa se od njih ne treba ničemu čuditi :rolleyes:

Večeras i sutra su na redu 16. i 17. epizoda (dvije zadnje epizode) četvrte sezone, iako prema IMDB-u zadnja sezona ima samo 16 epizoda. Pa ti budi pametan :ne zna:

nasi su razvukli pilot pa je to valjda to... ugl ne znam... stvarno sam se veselila toj seriji kad sam cula da ce je reprizirati a od tog su napravili tesko sranje... :flop:

Gipsyqueen
10.10.2008., 19:45
Gotova Kineska plaža.:tuzni: Kraja se nisam sjećala pa sam zadnjih par redovito pratila.

Bilo mi je čudno gledati ih onako starije. KC postala uspješna poslovna žena, u što nisam ni sumnjala. No, mislila sam da će ipak prihvatiti kćer i da će otići skupa.:tuzni: Zanimljiva protuteža Coleen koja je tako jako željela dijete, a KC se svog odrekla.

regica
10.10.2008., 19:55
A cija je ona malecka koja je bila s Coleen u Washingtonu?

Gipsyqueen
10.10.2008., 20:04
To je kćer od Coleen.:cerek:

Studena92
10.10.2008., 20:29
Gotovooooo :mama:
Recite mi kako je završilo, nisam gledala :brukica:

Nitko ne daje prijedloge za film

Gipsyqueen
10.10.2008., 20:39
Okupili su se 1988.
Coleen je povela muža i kćer, došla su oba doktora, Boonie, glavna sestra,... Richardova žena se isto zove Coleen.:zubo:
KC nije došla na sam susret, ali se na kraju ipak pojavila kad su svi otišli, ali Karen (njena kćer) i ona nisu skupa otišle. Popričale su, nakon čega je KC sjela u svoju limuzinu i otišla.

Coleen je proganjala smrt jednog vojnika, no sad se napokon s njim oprostila - otišla je do spomenika palima u Vijetnamu sa svojom kćerkom.

The end

regica
11.10.2008., 00:16
Gipsy je sve rekla...nema potrebe za filmom. serija je zavrsila najbolje kako bi i mogla neka serija s tom temom. Puno DOBRIH filmova se dodirnilo Vijetnama, i ispricalo pricu.na ovaj ili onaj nacin. Po meni je jedan od snaznijih bio prije par dana na TV-u. Nebo i Zemlja ili sl. se zove.

Ono po cemu je Kineska Plaza bila posebna, Ameri su davno ispricali. I opisali u Kareninim snimkama. O gnjusnom i nepotrebnom ratu i generaciji koja je to shvatila na terenu. I jos uvijek zivi s tim duhovima.

Danas je 2008., dvadeset godina nakon njihovog okupljanja, CETRDESET godina nakon maskra, Woodstocka i TET ofenzive! Svijet se promjenio, nije mu svejedno kad umiru civili. Ili mozda Je?...Ameri uvijek nadju opravdanje...:(

Cekamo nove Amere, nevinost je davno izgubljena, Kinesku plazu, nije nitko od njih zasluzio snimit...i

regica
11.10.2008., 00:26
Irak? Nafta?

regica
11.10.2008., 03:00
Gipsy je sve rekla...nema potrebe za filmom. serija je zavrsila najbolje kako bi i mogla neka serija s tom temom. Puno DOBRIH filmova se dodirnilo Vijetnama, i ispricalo pricu.na ovaj ili onaj nacin. Po meni je jedan od snaznijih bio prije par dana na TV-u. Nebo i Zemlja ili sl. se zove.

Ono po cemu je Kineska Plaza bila posebna, Ameri su davno ispricali. I opisali u Kareninim snimkama. O gnjusnom i nepotrebnom ratu i generaciji koja je to shvatila na terenu. I jos uvijek zivi s tim duhovima.

Danas je 2008., dvadeset godina nakon njihovog okupljanja, CETRDESET godina nakon maskra, Woodstocka i TET ofenzive! Svijet se promjenio, nije mu svejedno kad umiru civili. Ili mozda Je?...Ameri uvijek nadju opravdanje...:(

Cekamo nove Amere, nevinost je davno izgubljena, Kinesku plazu, nije nitko novi zasluzio snimiti...al ipak se nazalost ponavalja Ovaj put unaprijed opravdanja su shebana. :(

Studena92
11.10.2008., 20:12
Regica... :confused: :šta reče?:

Je, snimljeno je puno filmova o Vijetnamu, ali ne China Beach film i nisam mislila na nastavak ovoga
I vjerojatno ne bih htjela da se taj film snimi jer svi ovi današnji su ili biografski ili remake ili po stripu, da se zbljuvaš. samo me zanimalo koji bi glumci bili dobri u tim ulogama, što bi bilo kad bi bilo...

Ali ovako je ipak najbolje :cerek:

scripta elegans fe
06.01.2009., 16:49
molila bih ljudove koji imaju tejpano ovo da mi se jave.. imam nekoliko rupa u kolekciji pa da nesto iztrejdamo :zubo:

manchild
12.07.2010., 19:02
od danas ponovno na hTV-u

Jay&AmberFan
12.07.2010., 20:01
od danas ponovno na hTV-u

What? Kad? Bez ikakve najave? HRT :cerek: za reprizu i :mad: za nereklamiranje .

manchild
12.07.2010., 23:46
What? Kad? Bez ikakve najave? HRT :cerek: za reprizu i :mad: za nereklamiranje .

oko 1h ujutro na HTV 2

x files agent
13.07.2010., 00:24
obožavam ove kretene na hrt šta opet stavljaju seriju u još gori termin

Jay&AmberFan
13.07.2010., 01:25
Da, strašno. :( A niš, snimat će se.

Dlapek
13.07.2010., 11:46
Opet pljaža.
Super,volim tu seriju.
Ako niš da vidimo kakvi su komadi bile Dana i Marg.