View Full Version : Kineska plaža / China Beach
zašto ne repriziraju 'china beach'! meni je ta serija bila zakon pa kad već repriziraju sve moguće stvari neka i to ponovno stave
morvern
12.07.2003., 01:30
da bar!!:D
to mi je bila najdraza serija kad sam bio klinjo mali...ouh the memories...:p :p :p
super ona stvar na spici...i ona glavna glumica,nemrem se je sjetit kak se zove,kako sam bio zacopan u nju...:s :s :rolleyes: :rolleyes:
Dana Delaney? Meni je super zgpdna bila Marg Helgenberger
Meni je 'Kineska plaža' bila prekrasna serija. Bilo je par likova koji su mi možda išli na živce, a interesantno da jednu od uloga ima glumac, koji glumi Doktora iz 'Voyagera'. U 'Kineskoj plaži' mi je bio OK (najčešća dva slova na Televiziji), da bi mi ulogom u 'Voyageru' dogurao do jednog od najdražih likova u povijesti Tyrantovog iscrpnog buljenja u mali TV ekran.
Muzika je savršena, kad čujem 'Reflections' od Diane Ross na radiju obavezno pojačavam zvuk na jako, jako glasno (osjećaji bujaju naravno u skladu s glasnoćom), a i ostale stvari koje su se s vremenom pojavljivale, bilo u originalu, bilo u izvedbi samih protagonista zaslužuju palac na gore.
Znam da je jedna glumica imala tamnosmeđu ili crnu kosu i dobro tijelo, a druga (ta je švercala) nekakvu svijetlosmeđu ili crvenu i savršeno tijelo, te je još bila neka zgodna plavuša koja je poginula i...i svakako ne bih imao ništa da reprizom malo obnovim pamćenje.
Ava Adore
14.07.2003., 15:05
verica kaže:
Dana Delaney? Meni je super zgpdna bila Marg Helgenberger
meni isto, mrak mi je bila...
al nju sad imamo na tv... u drugoj seriji...
Ava Adore kaže:
meni isto, mrak mi je bila...
al nju sad imamo na tv... u drugoj seriji...
Je znam, ona serija o policajcima, ili možda forenzičarima :confused: - ne gledam baš, ali Marg je još uvijek super zgodna
Ava Adore
14.07.2003., 20:33
da, onak- malo starija koka ali kakva! :D
Kolovare
15.03.2005., 00:49
Predobra serija! Jedna od najdražih mi uopće. Da je bar netko reprizira. Pliz:p :p :p
Toco1980
15.03.2005., 16:31
Joj, joj, joooooj................ :(
Kad se sjetim suze mi poteku. To mi je jedna od najdražih serija. Bio sam lud za tom serijom (znao sam napamet imena svih glumaca i likova...)
Kad bi je bar reprizirali.... A ne da nas dave nekim modernim glupostima :rolleyes:
mirrorball
15.03.2005., 20:44
..odlična i srcu mom draga serija, iako mi zadnjih par epizoda nije baš nekak' sjelo...bile mi nekako...zbrčkane...
Jedna od meni dražih serija. :top:
Kad bi ju bar opet pustili...:(
Kolovare
16.03.2005., 01:08
Neka se serija reprizira! Plliiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz!:moli:
Obožavala sam tu seriju :)
Evo sad sam si skinula "Reflections". hvala Tyrantu što ju je spomenuo :)
Kolovare
12.06.2005., 10:28
I ja sam si skinuo "Reflections" Sjajna stvar. :top:
sa koje ste stranice skinuli pjesmu. Ja je nisam uspjela naci.....
Fenomenalna serija. A ja sam mislila da je se nitko vise ne sjeca.
scripta elegans fe
12.06.2005., 14:59
eh da.. bila je to dobra serija...
scripta elegans fe
12.06.2005., 15:00
Miss_B kaže:
sa koje ste stranice skinuli pjesmu. Ja je nisam uspjela naci.....
Fenomenalna serija. A ja sam mislila da je se nitko vise ne sjeca.
imas je na svim p2p. ja sam je skinula sa winmx-a
no_name2233
18.06.2006., 21:09
:)
S OBZIROM DA JE KINESKA PLAŽA NAVODNO U PLANU STRANOG PROGRAMA ZA POTENCIJALNO REPPRIZIRANJE, OVIM PUTEM OŽIVLJAVAM ILI "REANIMIRAM" TOPIC CHINA BEAC:)
SVE LJUDE KOJI SU SLALI POSTOVE O OVOJ SERIJI KAO OMILJENOJ I KOJI BI TU SERIJU HTJELI PONOVNO VIDJETI OVIM PUTEM POZIVAM DA SE AKTIVIRAJU U FORUM HRVATSKE RADIO TELEVIZIJE I OSTAVE SVOJ GLAS ZA REPRIZIRANJE, KAK BI SE PONOVNO EMITIRANJE OVE PREKRASNE SERIJE REALIZIRALO.:top:
HVALA
moderator maks na hrt-ovu forumu je rekao da se serija već ovo ljeto planira reprizirati...
little wonder
18.06.2006., 22:51
moderator maks na hrt-ovu forumu je rekao da se serija već ovo ljeto planira reprizirati...
:s :s
Jedva čekam! Oh, the memories... :cerek:
no_name2233
18.06.2006., 23:12
jedva cekam, :top:
ONDA JEDVA ČEKAM DA POČNE NAJAVNA ŠPICA I ONA STVAR "REFLECTIONS"i da uživam u najljepšoj seriji ikada:)
vrtlog, je li to sigurna informacija? jer ja sam mislila da je to pod "potencijalno za repriziranje zbog velikog traženja gledatelja" = kako je negdije navedeno
ako je informacija točna veselim se unaprijed:lux: :lux: :lux:
ZAKON ! BRAVO HRT ! PRAVI POTEZ
thnx
sjajna serija i naravno - genijalna špica s još genijalnijom muzikom! i ja skidam!
Elysium
18.06.2006., 23:28
Obožavala sam tu seriju :)
pridružujem se :frajer:
dobardan
19.06.2006., 00:35
Odlična serija:)
ovo je za reprizu iste:lux:
super serija....kad bi je bar reprizirali
no_name2233
28.06.2006., 12:14
Izishla je ljetna shema i u njoj se ne nalazi Kineska plaža. Razočarana sam!:confused:
deer_hunter
28.06.2006., 12:18
odlična serija :s
Izishla je ljetna shema i u njoj se ne nalazi Kineska plaža. Razočarana sam!:confused:
di je izasla ljetna shema?
steta ako je nece biti :confused:
no_name2233
29.06.2006., 15:36
Kazhu da ljetna shema nije josh apsolutno kompletirana, tako a u principu josh uvijek postoje neke realne shanse da utrpaju Kinesku plazhu, ako to ne uchine...zhao mi je shto se ne daje rednost serijama koje imaju tezhine i kvalitete u sebi (China beach):crta:
Ljudi godinama shalju po forumima postove, HRTova sluzhba gledatelja kazhe da je k.p. vrlo trazhena, medjutim to izgleda josh uvijek nije dovoljno da ju se uvrsti u retrovizor:confused:
no_name2233
29.06.2006., 15:39
di je izasla ljetna shema?
steta ako je nece biti :confused:
Ljetna shema prezentirana je u vechernjem listu prije neki dan, najavljene su Muchke, Alo, Alo, Mash ...., no China Beach nije:rolleyes: , no ponavljam koliko ja znam retrovizor nije potpuno kompletiran
Ljetna shema prezentirana je u vechernjem listu prije neki dan, najavljene su Muchke, Alo, Alo, Mash ...., no China Beach nije:rolleyes: , no ponavljam koliko ja znam retrovizor nije potpuno kompletiran
OK........hvala.........nadam se da nije, bas bi ju bilo dobro pogledati ponovo
kokakoka
29.06.2006., 18:19
da, moraju mućke JOŠ JEDNOM pustiti, nisu dugo :zubo:
pumpkin pie
29.06.2006., 18:27
Jooj odlična serija!! :lux: Oćemo China beach!! :cheer:
Sarasvati
06.12.2006., 22:39
Je li tko uspio skinuti gdje tu seriju? Ja već nekoliko dana intenzivno pokušavam, ali nema je baš pa ako je netko uspio naći, bilježim se sa štovanjem :D
ko orao obrušavam se na bilo kakvu informaciju o toj seriji.....a ono razočaranje, još jedan orao......ah inspiracijo...:D
Sarasvati
07.12.2006., 00:25
ko orao obrušavam se na bilo kakvu informaciju o toj seriji.....a ono razočaranje, još jedan orao......ah inspiracijo...:D
javi se ako te zanima pilot epizoda (1.5h) :D
SamoMaloSebe
07.12.2006., 09:06
Muzika je savršena, kad čujem 'Reflections' od Diane Ross na radiju obavezno pojačavam zvuk na jako, jako glasno (osjećaji bujaju naravno u skladu s glasnoćom), a i ostale stvari koje su se s vremenom pojavljivale, bilo u originalu, bilo u izvedbi samih protagonista zaslužuju palac na gore.
Točno znam o čemu se radi... I ja radim isto!
Repriziranje bi bio strašan nostalgičan potez... ALi možda i ne najpametniji. Recimo, ja sam 'Sjever i jug' zapamtila kao jednu od naj, naj serija onoga doba, a sad kad su je reprizirali me skroz razočarala. A veselila sam se reprizama kao ničemu. ALi nije to više to...
repriza kineske plaze pocinje na obn-u u cetvrtak u 21 sat....:lux:
Flin Stone
10.01.2007., 10:09
Super, samo što mi je na OBN-u sad grozna slika...
Al su se popravili, mora da ih je netko kupio, imaju NBA, Murphy Brown, Život na sjeveru, Kinesku plažu, Sjever i Jug...
Black onyx
10.01.2007., 10:51
Tko bi rekao da Dana ima 5 banki!!!:eek:
http://i10.tinypic.com/3y3j337.jpg
:cerek: :cerek: :cerek:
da tko bi rekao......malo geni, malo lifting.....pa i ona mag heldenberg nije loša, što sad glumi u "ekipi za očevid".....možda dvije-tri godine mlađa..:top:
Merry Gentry
10.01.2007., 23:00
Jel' mogu gledati taj obn preko digit.satelitske ili ide samo preko obične antene-ja u zg ne hvatam obn preko zemaljske antene.
pa i ovi naši kreteni obečavaju već godinama....toliko programa, toliko repriza, a ja moram razmišljati kak doči do obn programa:mad:
Oprostajna fotka sa tada zadnje reunion zabave :
http://img169.imageshack.us/img169/2623/cbcast2dm1.th.jpg (http://img169.imageshack.us/my.php?image=cbcast2dm1.jpg)
http://img74.imageshack.us/img74/5681/copyofgcx0.th.jpg (http://img74.imageshack.us/my.php?image=copyofgcx0.jpg)
čekao sam do 21:10 i ništa. Počeo csi na OBNu!!!!!!
Crichton
12.01.2007., 01:19
@mrena onaj lik sto si mi spominjao da ima kompletnu seriju, prodaje i trazi 170kn za nju pa ajd ti kupi,a ja cu se onda trejdati stobom:zubo: :rofl: :rofl:
repriza kineske plaze pocinje na obn-u u cetvrtak u 21 sat....:lux:
od kuda ti taj podatak.....ili je to zbog dizanja prašine?:rolleyes:
Flin Stone
12.01.2007., 18:22
Mislim da je to od sljedećeg četvrtka, da su to i rekli.
Inače na OBN-u kreću i Murphy Brown, Život na sjeveru, NBA prijenosi, Nikita i još mnogo toga. ODLIČAN PROGRAM !!!
Mislim da je to od sljedećeg četvrtka, da su to i rekli.
Inače na OBN-u kreću i Murphy Brown, Život na sjeveru, NBA prijenosi, Nikita i još mnogo toga. ODLIČAN PROGRAM !!!
gdje je to rečeno...? ma to repriziranje serije postaje fantomsko....:eek:
Flin Stone
12.01.2007., 22:16
Imaš u novinama i na OBN stranici.
Nikita ide petkom (sljedeći tjedan), NBA nedjeljom, Murphy Brown u srijedu isto tako i China Beach, a Sjever i Jug ide ponedjeljkom, Život na jezeru ne znam - možda srijedom, možda četvrtkom, a posjeti www.obn.ba pa ćeš naći sve.
CityGirl
12.01.2007., 22:49
bas sam se jucer sjetila te serije, ali naziva nikak
i danas evo pronadjem sve kaj sam htjela znati i naziv serije i naziv pjesme koja je fenomenalna
nadam se da ce uskoro reprizirati tu seriju gledam ju obavezno
Imaš u novinama i na OBN stranici.
Nikita ide petkom (sljedeći tjedan), NBA nedjeljom, Murphy Brown u srijedu isto tako i China Beach, a Sjever i Jug ide ponedjeljkom, Život na jezeru ne znam - možda srijedom, možda četvrtkom, a posjeti www.obn.ba pa ćeš naći sve.
jeee....hvala....:top:
Alan B'stard
17.01.2007., 21:07
upravo počelo.
Zla patka
18.01.2007., 00:09
ja biiiiiiiiiiiiii obn!!!! :tuzni:
lucky bastards,gledate china beach!!!
ja biiiiiiiiiiiiii obn!!!! :tuzni:
lucky bastards,gledate china beach!!!
vjeruj mi, ne zelis OBN :D osima ako ne zelis gledati reprizu Nove tv + supernova talente stalno + najiritantnije voditelje ikad.
osima china beach, ne propustate nista.
vjeruj mi, ne zelis OBN :D osima ako ne zelis gledati reprizu Nove tv + supernova talente stalno + najiritantnije voditelje ikad.
osima china beach, ne propustate nista.
haha, istina.
a kakve vrhunske prevoditelje imaju, jučer gledam murphy brown i rečenicu "she'll be running the country one day" prevedu "ona će bježati iz zemlje jednog dana." :rofl:
Flin Stone
18.01.2007., 12:19
A koje su mane OBN-a ?
A koje su mane OBN-a ?
dvije riječi - Vinko Štefanac. :eek:
A koje su mane OBN-a ?
vec sam ti gore napisala ali da ponovimo :D
- repriziraju pola serija sa Nove.
- imaju uzasne voditelje, pogledaj nekad Hej music, ili kako se god to sad zove, izmedju 19 i 20h. vrhunac je petkom kad vodi fedja ferhatovic, ja sam uvjerena da taj lik sam sebe ne razumije kad prica.
-vinko stefanac vodi milijunasa. zamisli to. ili bolje nemoj :zubo:
-uvijek krajem godine imaju talente koji su u programu uzivo STALNO. ostatak godine to repriziraju.
- i kao sto kaze hordak, prevoditelji im nisu jaca strana.
uglavnom, RTL i Nova su prema OBN-u predobre televizije, pa ti vidi.
no_name2233
19.01.2007., 10:11
Točno znam o čemu se radi... I ja radim isto!
Repriziranje bi bio strašan nostalgičan potez... ALi možda i ne najpametniji. Recimo, ja sam 'Sjever i jug' zapamtila kao jednu od naj, naj serija onoga doba, a sad kad su je reprizirali me skroz razočarala. A veselila sam se reprizama kao ničemu. ALi nije to više to...
Slažem se za ono što si rekla za Sjever i Jug (meni ja ta serija bila dobra kada sam bila mala, a kad sam sada preko ljeta pogledala reprizu, bilo mi je dosadnjikavo=ono, ok serija, no dosadnjikava ..) S obzirom da je jeeeedina Kineska plaža jeeedina serija koju sam zaista o b o ž a v a l a,
i ja sam se jednako tako toga plašila kad je krenula repriza na OBN-U(da će mi serija biti osrednja nakon toliko godina). No, Kineska plaža je sposve druga priča : najavna pjesma Diana Ross & Supreems koja melankolično savršeno uvodi u dramsko ozračje ove serije (koja je u prvoj epizdi izostala?), savršeno : od dijaloga, načina snimanja, uvođenja gledatelja u tematiku...
Nije Kineska plaža uzalud pobrala tolike Emmy-je i Zlatne globuse, serija je tako posebna da je jednom riječju : umjetničko djelo..
i nakon toliko godina još je uvijek jednako dobra
GOOD OLD CHINA BEACH :s :s
Flin Stone
19.01.2007., 10:56
vec sam ti gore napisala ali da ponovimo :D
- repriziraju pola serija sa Nove.
- imaju uzasne voditelje, pogledaj nekad Hej music, ili kako se god to sad zove, izmedju 19 i 20h. vrhunac je petkom kad vodi fedja ferhatovic, ja sam uvjerena da taj lik sam sebe ne razumije kad prica.
-vinko stefanac vodi milijunasa. zamisli to. ili bolje nemoj :zubo:
-uvijek krajem godine imaju talente koji su u programu uzivo STALNO. ostatak godine to repriziraju.
- i kao sto kaze hordak, prevoditelji im nisu jaca strana.
uglavnom, RTL i Nova su prema OBN-u predobre televizije, pa ti vidi.
Hej music je živa glupost, a Adio pameti je još veća...
Vinko Štefanac? Je taj još živ ?
Music Talents :flop:
Znam da su prije uzimali one prijevode sa Nove i na kraju bi pialo Obrada: O.K. NOVA TV :zubo:
Slažem se za ono što si rekla za Sjever i Jug (meni ja ta serija bila dobra kada sam bila mala, a kad sam sada preko ljeta pogledala reprizu, bilo mi je dosadnjikavo=ono, ok serija, no dosadnjikava ..) S obzirom da je jeeeedina Kineska plaža jeeedina serija koju sam zaista o b o ž a v a l a,
i ja sam se jednako tako toga plašila kad je krenula repriza na OBN-U(da će mi serija biti osrednja nakon toliko godina). No, Kineska plaža je sposve druga priča : najavna pjesma Diana Ross & Supreems koja melankolično savršeno uvodi u dramsko ozračje ove serije (koja je u prvoj epizdi izostala?), savršeno : od dijaloga, načina snimanja, uvođenja gledatelja u tematiku...
Nije Kineska plaža uzalud pobrala tolike Emmy-je i Zlatne globuse, serija je tako posebna da je jednom riječju : umjetničko djelo..
i nakon toliko godina još je uvijek jednako dobra
GOOD OLD CHINA BEACH :s :s
savršen opis .....potpisujem, CHINA BEACH 4ever:s :s :top: :top:
deer_hunter
21.01.2007., 13:18
haha, istina.
a kakve vrhunske prevoditelje imaju, jučer gledam murphy brown i rečenicu "she'll be running the country one day" prevedu "ona će bježati iz zemlje jednog dana." :rofl:
:rofl: :rofl:
Ako netko želi da mu pošaljem tu stvar, neka mi se javi na privat.
Kolovare
19.02.2007., 00:52
Uhvatio par puta na OBN-u. Sjajna serija, ne znam zašto je naši već jednom ne repriziraju.
da fenomenalna......samo da je ne repriziraju u nekom jutarnje-popodnevnom terminu.....:eek:
super_star
21.02.2007., 11:12
Dobro..jel netko saznao kad ce na nekoj od nasih televizija bit China beach?
Nemam OBN pa nemrem pratiti..ajde barem je sad Dana Delany u novoj seriji na RTL-u Dani straha..a bila je dobra i u onoj o ludoj porodici bogatasa prije par godina..oni kaj su se svi medjusobno poubijali..sjeca se netko kak se zvala? :tuzni: :tuzni:
no_name2233
04.03.2007., 21:10
Dobro..jel netko saznao kad ce na nekoj od nasih televizija bit China beach?
Nemam OBN pa nemrem pratiti..ajde barem je sad Dana Delany u novoj seriji na RTL-u Dani straha..a bila je dobra i u onoj o ludoj porodici bogatasa prije par godina..oni kaj su se svi medjusobno poubijali..sjeca se netko kak se zvala? :tuzni: :tuzni:
Pasadena se zvala serija... postoje glasine da je rtl otkupio kinesku plažu..
no ne znam koliko su točne..
a OBN će prikazati svega 23 epizode od sveukupno 62
aj, definiraj glasine.....tko, kada, komu......
no_name2233
05.03.2007., 22:37
to znači da je na nekim forumima pisalo da će rtl prikazivati kinesku plažu, ali to treba uzeti s rezervom, zato jer to ipak pišu ljudi po forumima
a ne na nekoj službenoj stranici (rtl-a na primjer)
po prvi put u zivotu zalim sto nemam obn.... =)
no_name2233
06.03.2007., 13:10
a konstruktivni prijedlog ?
da zatrpamo hrt i rtl mailovima :cerek:
pa već su zatrpani pa niš....tko zna jeli to oni uopće čitaju ili samo brišu ko spamove, prate gledanost u parstotinjak kućanstva (tko zna iz kojih zaseoka)...:zubo:
a konstruktivni prijedlog ?
da zatrpamo hrt i rtl mailovima :cerek:
sto se mene tice, :top:
ionako se cini da drugo nista ni ne mozemo
jel ima tko kakvu vezu da potegne...:cerek:
jasmina321
10.03.2007., 21:09
Sjećam se te serije kao i da sam bila zaljubljena u nekog lika iz serije.Voljela bih da se reprizira.
ima li kakvih naznaka, ljeto je debelo otvorilo vrata, zna li netko će biti repriza?:klopa:
Joliet-0504
19.06.2007., 17:49
ima li kakvih naznaka, ljeto je debelo otvorilo vrata, zna li netko će biti repriza?:klopa:
Ne vjerujem, mislim da se više nitko niti ne sjeća da je Katherine Willows iz CSI Las Vegas bila radodajka u ovoj seriji...osim nas par ovdje
ma sjećaju se kako ne, na HRT forumu ima topić o kineskoj plaži gdje se traži njen povratak još od prošlih godina...a išla je jesenas na nekoj bosanskoj telki OBN, mislim da se zove (i ne sve sezone)..
ja san bila mala kad je bila ta serija ali sican se odjavne spice i mrzila san je jer mi je uvik bila prije crtica ba bi ja cekala... :)
al ok tila bi je sigurno pogledat
Joliet-0504
20.06.2007., 22:52
ja san bila mala kad je bila ta serija ali sican se odjavne spice i mrzila san je jer mi je uvik bila prije crtica ba bi ja cekala... :)
koji crtići? Vitezovi orijenta?
dr mladjo
21.06.2007., 08:17
koji crtići? Vitezovi orijenta?
ne.kineska plaža je emitirana tamo negdje 94-95..vitezovi su bili emitirani prije rata..
ti si nešto pobrkala, serija je išla iza dnevnika 95.god. pa ni danas nema crtića iza neke večernje serije ili već čega (dobro, shrek je bio u subotu i to u 8h.):confused:
Joliet-0504
21.06.2007., 19:52
meni se isto čini da je isla oko 95.
Nastavci barem.
Off topic; jel itko od vas gledao one Divlje palme sa Danom Delany ?sranje, sranje, sranje...
ne, kada je to bilo i na kojem programu?
psycho_bitch
21.06.2007., 21:02
Ne vjerujem, mislim da se više nitko niti ne sjeća da je Katherine Willows iz CSI Las Vegas bila radodajka u ovoj seriji...osim nas par ovdje
da da....glumila je kurvu C.J...a na nju je bio napaljen onaj lik šta je stalno visio po plaži u bermudama..Boonie,,,tako nekako...
Joliet-0504
22.06.2007., 01:38
ne, kada je to bilo i na kojem programu?
na hrt-u prije par godina
totalna nepoznanica...:confused:
no_name2233
28.07.2007., 10:44
Kineska plazha emitirat che se do kraja ove godine na HTV-u:top:
yeeeiii
:cerek:
supach!
valjda nas nisu opet prevarili:misli:
passionfan
28.07.2007., 11:38
Kako znaš? Neki link?
znam da je glupo al pročital sam za kinesku plažu jučer u piku bodljiću:o i istina je idu reprize":top:
Crimson Petal
28.07.2007., 13:12
ročital sam za kinesku plažu jučer u piku bodljiću:o
i ja sam tamo procitala. :o insajder info :zubo:
no_name2233
28.07.2007., 20:13
Kako znaš? Neki link?
Pročitala ...
Piko Bodljić je najavio plažu :kiss:
:angeleye:
lol brutalno :)
ma daj, jeli to istina, samo da ju ne lupe preko dana....
stvarno???
ma daj, jeli to istina, samo da ju ne lupe preko dana....
stvarno???
laže piko, lažem ja!:rofl:
a da, neću ubiti glasnika .....mislim ako se glasina pokaže lažna:rofl:
Zla patka
18.06.2008., 09:11
jucer vidjela najavu na htv-u :lux: :lux: :lux:
od ponedjeljka na htv2 cini mi se oko 22:30
kasne samo godinu dana :D
zasto vec netko nije komentirao? zar sam halucinirala? :eek:
Provjerila na službenoj stranici, istina!!! :jumping:
Pricali smo o seriji na HRT 1/2 temi. Zanima me kako ce izgledati ovo....nikad dosad nijesam imao prilike geldati (zapravo prvi sam put cuo za ovu seriju preo ovih foruma)
ne mogu vjerovati da nisi gledao china beach. u šoku sam. kako je to moguće. sad ćeš se nauživati. a i mi ostali ćemo se prisjetiti dobre serije.
ne mogu vjerovati da nisi gledao china beach. u šoku sam. kako je to moguće. sad ćeš se nauživati. a i mi ostali ćemo se prisjetiti dobre serije.
Jbga kad nikad nije prikazivano kod nas :flop: uostalom kao i vecina dobrih serija. uglavnom zato sto dok su se kod vas prikazivale ovakve serije kod nas su picilie mehikanske sapunice :rolleyes::D
Zla patka
18.06.2008., 15:57
http://www.episodeguides.com/images/cast/chinabeach.jpg
jedva cekam (http://youtube.com/results?search_query=china+beach&search_type=) :cerek:
scripta elegans fe
18.06.2008., 19:29
jucer vidjela najavu na htv-u :lux: :lux: :lux:
od ponedjeljka na htv2 cini mi se oko 22:30
kasne samo godinu dana :D
zasto vec netko nije komentirao? zar sam halucinirala? :eek:
23:20
malo kasno
al bolje ista nego nista
Misery24
18.06.2008., 23:29
Konačno nešto dobro od HRT-a!
Nakon Združene braće China beach... Ugodno su me iznenadili kad sam vidjela najavu u novinama. :D
Marg Helgenberger u mlađim danima! Can't wait!!!!
Baš me zanima kako će se serija svidjeti mlađima koji je nisu gledali kad se prvi put emitirala, pogotovo kad vide poznate face kojih je bilo brdo.
da! ide od ponedjeljka do petka oko ponoći!
no_name2233
19.06.2008., 15:18
da! ide od ponedjeljka do petka oko ponoći!
jeeeiii :eek::)
supach
jedva čekam
al dajte zašto ste lupili taj zombijevski termin u ponoć:ne zna:
tako ćete joj samo srušit gledanost:kava:
reygiane
19.06.2008., 17:08
joj to sam gledala ko klinka. kad se sam sjetim one uvodne pjesme baca me u dijetinjstvo
reygiane
19.06.2008., 17:29
sad sam se sjetila kad sam gledala slike da mi se sviđo ko klinki onaj Boonie kaj je uvijek hodo gol po plaži
meni je dodge uvijek bio super. i doktor iz startreka. i marg. samo se nadam da mi sad neće biti bezveze.
veselim se Kineskoj plazi....jedna od boljih serija IKAD....samo ovaj termin nije nikako za mene koja zaspim oko 22:rolleyes:
Opet cu programirati DVD na veliko i onda vikend-maratoni....samo nek zavrsi vec jednom taj nogomet:kava:
susannah
20.06.2008., 11:12
palim se k'o albanske svjecice... :bonk:
tek sam sinoc vidjela da ide ponovo! :top: :rock: :cheer: :tulum: :lux: :trio:
Crimson Petal
20.06.2008., 18:59
Through the mirror of my mind
Time after time
I see reflections of you and me
Reflections of
The way life used to be
Reflections of
The love you took from me
:cheer: gleda se. :cheer:
napokon da hrt nesto dobro reprizira. ne znam kad su zadnji put pustili 'china beach'.
sad sam bas sretna :cerek:
SamoMaloSebe
20.06.2008., 20:05
POvratak u mlađe mlade dane (da ne kažem djetinjstvo :zubo:)... Ali radit će video na veliko... Nema druge.
jeeeeeeeee
:jumping::jumping::jumping::jumping:
konačno!!!!!!!
Vilibald
21.06.2008., 07:18
ni ja nisam gledala ...nemam pojma kaj je to:ne zna:
oće mi se nekaj desit zato:eek:
ni ja nisam gledala ...nemam pojma kaj je to:ne zna:
Baš sam htjela pitat koji je to kurac? :ne zna:
Zbog naslova mi zvuči jadno :ne zna:
naslov je možda glup, ali serija je stvarno super.
scripta elegans fe
21.06.2008., 16:09
hoce... :kava:
enivejz jedva cekam pon :cheer:
Vilibald
21.06.2008., 18:51
hoce... :kava:
enivejz jedva cekam pon :cheer:
jedva čekam:cerek:
scripta elegans fe
21.06.2008., 20:28
jedva čekam:cerek:
tko ceka....
.. taj popizdi cekajuci :D
onda cujemo se u pon 23:20 pa ces nam ispricati dozivljaje :mig:
Gipsyqueen
22.06.2008., 10:03
Time after time
Reflections of
The way life used to be
Reflections of
:cheer: gleda se. :cheer:
:jumping:
Jedva čekam. To mi je bila jedna od najdražih serija u djetinjstvu.:cerek:
no_name2233
22.06.2008., 20:42
http://www.episodeguides.com/images/cast/chinabeach.jpg
jedva cekam (http://youtube.com/results?search_query=china+beach&search_type=) :cerek:
najavna špica s danom delany mi je jedna od najupečatljivijih ikad:s
amelie_atikin
22.06.2008., 21:08
prasnjava serija he he
no_name2233
22.06.2008., 21:13
http://www.danadelany.com/photos/cb/dana-delany-cb-019.jpg
Violently happy
22.06.2008., 21:14
23:20
malo kasno
al bolje ista nego nista
da..mogli su baš malo ranije staviti..
ali šta se može..glavno da opet počinje!!:cheer: :tulum:
::andariel::
22.06.2008., 21:15
kad sam vidjela najavu mislila sam da sanjam :D
eee ta serija me baca u djetinjstvo... sjećam se kako sam bila zacopana u boonija :cerek:
malo je kasno ( za nas radnike), ali bolje išta nego ništa.... :)
amelie_atikin
22.06.2008., 21:15
http://www.cfhf.net/lyrics/images/Dana003.jpg
http://tv-mafia.com/series_images/China%20Beach.jpg
no_name2233
22.06.2008., 21:18
http://www.danadelany.com/photos/cb/dana-delany-cb-039.jpg
http://www.danadelany.com/photos/cb/dana-delany-cb-044.jpg
http://www.danadelany.com/photos/cb/dana-delany-cb-049.jpg
http://www.danadelany.com/photos/cb/dana-delany-cb-065.jpg
http://www.danadelany.com/photos/cb/dana-delany-cb-060.jpg
:):mig::s:top:
sjećam se serije iz davnih dana... je li prošlo dvadeset godina ili manje? :eek: :misli:
uglavnom, bit će je gušt pogledat... :lux: :tulum:
makar razlog bio smekšavanje hrvatske javnosti prema već postojećem i eskalirajućem hrvatskom ratovanju u afganistanu (ali se službeno negira) rame uz rame s amerikancima... :D
no_name2233
22.06.2008., 21:40
prošlo je 15ak godina
i ja ću pogledati... nisam gledao, al su svi hvalili... pa da vidimo :D
jel nije ova crvena ženska iz kućanica :confused::ne zna:
amelie_atikin
22.06.2008., 21:46
nije
amelie_atikin
22.06.2008., 21:48
15ak dugih godina...sjecam se te serije :)
nije
ma je :o
i ne spamaj :o
amelie_atikin
22.06.2008., 21:55
ma koja bi to treba bila iz kucanica?
dr mladjo
22.06.2008., 21:57
jel nije ova crvena ženska iz kućanica :confused::ne zna:
csi las vegas
amelie ohladi malo s tim spamom..
amelie_atikin
22.06.2008., 21:59
to da iz csi je ona narancasta :p
Crimson Petal
22.06.2008., 23:58
ma je :o
niiije. :zubo: to ti je marg helgenberger (http://www.imdb.com/name/nm0001339/) iliti catherine willows iz CSI:LV. :)
niiije. :zubo: to ti je marg helgenberger (http://www.imdb.com/name/nm0001339/) iliti catherine willows iz CSI:LV. :)
pa ja sad gledam i to je Dana Delany = Colleen McMurphy (China beach)= Katherine Mayfair (Desperate housewives) :o
pa ja sad gledam i to je Dana Delany = Colleen McMurphy (China beach)= Katherine Mayfair (Desperate housewives) :o
drugi puit stavi sliku da znamo na koju misliš. :D
drugi puit stavi sliku da znamo na koju misliš. :D
a vidi stvarno, ima još jedna crvena :rofl:
Joooj ja se sjećam samo pjesmice.
Prošlo ljeto sam je čuo na Otvorenom-Radiju i nostalgija :cerek:
Ali nisam znao kako se zove serija. Jedva čekam večeras. :D
Bojim se da ću se razočarat, da mi neće biti
tako dobro kao kad sam bio klinac.....:ne zna:
scripta elegans fe
23.06.2008., 18:33
Joooj ja se sjećam samo pjesmice.
Prošlo ljeto sam je čuo na Otvorenom-Radiju i nostalgija :cerek:
Ali nisam znao kako se zove serija. Jedva čekam večeras. :D
Bojim se da ću se razočarat, da mi neće biti
tako dobro kao kad sam bio klinac.....:ne zna:
bez brige hoce :mig:
ja cu starcima iz sobe maznut kabel od antene da imam bolji prijem :zubo:
:rock: Reflections of
the way life used to be... :rock:
no_name2233
23.06.2008., 19:39
http://www.danadelany.com/photos/cb/dana-delany-cb-066.jpg
Time after time
Reflections of
The way life used to be
Reflections of
Oh, I'm all alone now
No love to shield me
Trapped in a world
That's a distorted reality
Hapiness you took from me
And left me alone
With only memories
Through these tears that I'm crying
Reflects a hurt I can't control
'Cause although you're gone
I keep holding on
To the happy times
Oh, when you were mine
As I peer through the window
Of lost time
Looking over my yesterdays
And all the love I gave all in vain
(All the love) All the love
That I've waisted
(All the tears) All the tears
That I've taisted
All in vain
Through the hollow of my tears
I see a dream that's lost
From the hurt
That you have caused
Everywhere I turn
Seems like everything I see
Reflects the love that used to be
In you I put
All my faith and trust
Right before my eyes
My world has turned to dust
After all the nights
I sat alone and wept
Just a handful of promisses
Are all that's left of loving you
Reflections of
The way life used to be
Reflections of
In you I put
All my faith and trust
Right before my eyes
My world has turned to dust...
http://www.danadelany.com/photos/cb/dana-delany-cb-006.jpg
:s:top:
Crimson Petal
23.06.2008., 22:54
Dana Delany = Colleen McMurphy (China beach)= Katherine Mayfair (Desperate housewives) :o
te epizode kucanica jos nisu bile kod nas ili...? :o (nisam pratila zadnju sezonu :o)
scripta elegans fe
23.06.2008., 22:57
Kineska plaža, serija (15)
(CHINA BEACH)
HTV2 23.06.2008. 23:20
* Naslov epizode: PILOT, 1. dio
* Epizoda: 1
"Kineska plaža" prva je serija koja se bavi nevjerojatnim junaštvom Amerikanki u Vijetnamu, uvjerljivo prikazujući predanost tih žena kao i drastičnost posljedica koje vijetnamsko iskustvo ima na njihove život. Jedan od autora serije, naime, vijetnamski je veteran pa je scenarij doista napisan prema iskustvu iz prve ruke. Ime serije odnosi se na područje blizu američke baze u Da Nangu, odnosno na područje na kojem će umirati ljudi i prijateljstva, ali na kojem će se rađati i neke nove ljubavi i odnosi. Bogata paleta likova koje ćemo pratiti u ovoj popularnoj seriji uključuje patologa Michaela Boatmana, sestru Danu Delaney, vojnika Frankieja Bunsena itd.
1. epizoda:
Studeni je 1967., posljednji tjedan smjene u Vijetnamu sestre Colleen McMurphy. Suočena je s teškim ranjenicima, lošim uvjetima rada i nasrtajima pilota Natcha Austina. Stižu pjevačice Georgia Lee i Laurette Barber kako bi zabavljale američke trupe, a stiže i volonterka Crvenog križa Cherry White odlučna pronaći brata, marinca za kojeg nitko ne zna gdje je...
* Uloge: Dana Delany (Colleen McMurphy), Nan Woods (Cherry White), Michael Boatman (Sam Beckett), Marg Helgenberger (K. C.), Robert Picardo (dr. Dick Richard), Tim Ryan (Natch Austen), Concetta Tomei (Lila Garreau), Brian Wimmer (Boonie Lanier), Ned Vaughn (Hyers)
* Scenarij: William Broyles
* Urednik: Ranka Horvat
* Redatelj: Rod Holcomb
jeste spremniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lux:
te epizode kucanica jos nisu bile kod nas ili...? :o (nisam pratila zadnju sezonu :o)
ne, to je 4. sezona, još nije prikazano :o
scripta elegans fe
24.06.2008., 00:21
this was the best 46 min ever :s
a sad idem pokusati izbaciti sav kofein koji sam unjela u sebe da bi ostala prisebna u gledanju serije :zubo:
sr-bistabil
24.06.2008., 00:21
Čajna Bič... :lux: Smrzo sam se kad sam čuo špicu... :cerek:
Jedna od vremeplov serija i melodija, zatvorim oči i vidim babu kak pegla sa Koronom u ustima, tabletić na telki, fudbalerka na glavi... :rofl::cerek:
ne znam... nije mi ništa posebno... za sada...
najjače je bilo ono sa psom :rofl:
WallyWest
24.06.2008., 00:33
Jel neko to kojm slucajem snima (preko tv kartice mislim)? Ja sam probao, al mi je glupi powercinema splitao epizodu na 2 fajla, a i zvuk je out of sync :flop:
scripta elegans fe
24.06.2008., 00:42
Jel neko to kojm slucajem snima (preko tv kartice mislim)? Ja sam probao, al mi je glupi powercinema splitao epizodu na 2 fajla, a i zvuk je out of sync :flop:
ja sam uhvatila.. no prob je u tome sto sam stavila na najbolju kvalitetu pa je serija ispala 2,7 GB :rofl: :lol: i sad ako cu ic to smanjivati bojim se da ce dosta otic na kvaliteti (+ nije ni da je orginal nesto kristalno cisto.. :zubo: )
WallyWest
24.06.2008., 01:31
ja sam uhvatila.. no prob je u tome sto sam stavila na najbolju kvalitetu pa je serija ispala 2,7 GB :rofl: :lol: i sad ako cu ic to smanjivati bojim se da ce dosta otic na kvaliteti (+ nije ni da je orginal nesto kristalno cisto.. :zubo: )
Hmm, pretpostavljam da si to snimala sa "obicnog" drugog programa, jel? Ja sam probao sa HD drugog, i sve zajedno je preko 4 gige velko. Probat cu sutra snimit sa normalnog programa i onda kompresirat da vidim kak to izgleda.
Htio bi si napravit kolekciju jer nigdje tog nema za kupit, nazalost
Gipsyqueen
24.06.2008., 07:39
Baš sam happy što repriziraju China Beach.:cerek::D
Marg odlično glumi, a Danu sam obožavala nakon ove serije.:D
ajme napokon reprize!! u zadnji tren sam pogledala program i vidim kineska plaza i nemogu vjerovati...tako da sam stigla na sam pocetak ...fiju
Zla patka
24.06.2008., 09:18
kao da hvataju signal iz vijetnama kucnom antenom :zubo:
no_name2233
24.06.2008., 09:26
Z a one kojima je prvi nastavak bio osrednji, 3 i 4 sezona kineske plaže su puno bolje od prve i druge (u biti krajem druge sezone serija postaje sve ono po čemu je pamtimo)
scripta elegans fe
24.06.2008., 09:40
kao da hvataju signal iz vijetnama kucnom antenom :zubo:
ah, hrt, cant live with him, cant live without him :cerek:
Hmm, pretpostavljam da si to snimala sa "obicnog" drugog programa, jel? Ja sam probao sa HD drugog, i sve zajedno je preko 4 gige velko. Probat cu sutra snimit sa normalnog programa i onda kompresirat da vidim kak to izgleda.
Htio bi si napravit kolekciju jer nigdje tog nema za kupit, nazalost
da, "obican" program :D, no ni HD ti ne moze biti nesto bolje jer lets face it serija je snimama 1988-1991, nisu tad koristili ne znam kakve finte za cistocu snimka ili neku digitalnu obradu... jos uvijek postoje oni "koncici" i mrljice :rofl:
ja sam prije ne znam koliko mjeseci (ili mozda cak godinu dana) nabavila od jednog lika VHS Ripove na 13 dvda, a malo skicajuci po netu vidjela sam da postoji nesto za skinuti...
ja cu probati danas nesto izkemijati sa mojom snimkom pa ako uspijem smanjiti na neku pristojnu velicinu i sa pristojnom kvalitetom budemo se nekako eksčenjđali
Kineska plaža, serija
HTV2 24.06.2008. 23:15 :lux: (ajd malo ranije je)
* Naslov epizode: PILOT, 2. dio
* Epizoda: 2
Studeni je 1967., posljednji tjedan smjene u Vijetnamu sestre Colleen McMurphy. Suočena je s teškim ranjenicima, lošim uvjetima rada i nasrtajima pilota Natcha Austina. Stižu pjevačice Georgia Lee i Laurette Barber kako bi zabavljale američke trupe, a stiže i volonterka Crvenog križa Cherry White odlučna pronaći brata, marinca za kojeg nitko ne zna gdje je...
* Uloge: Dana Delany (Colleen McMurphy), Nan Woods (Cherry White), Michael Boatman (Sam Beckett), Marg Helgenberger (K.C.), Robert Picardo (Dr. Dick Richard), Tim Ryan (Natch Austen), Concetta Tomei (Lila Garreau), Brian0 Wimmer (Boonie Lanier),
* Scenarij: Susan Rhinehart
* Urednik: Ranka Horvat
* Redatelj: Beth Hillshafer
L'orange
24.06.2008., 10:28
E ja ovo po prvi put gledam i za sada nakon prve epizode :top:
WallyWest
24.06.2008., 11:08
ja sam prije ne znam koliko mjeseci (ili mozda cak godinu dana) nabavila od jednog lika VHS Ripove na 13 dvda, a malo skicajuci po netu vidjela sam da postoji nesto za skinuti...
Kakva je kvaliteta tih ripova? Ja imam 3 kazete sa epizodama koje cuvam vec 15 godina...a gust serije je nadopunjen s onim natpisima opca opasnost i zracna opasnost :P
ja cu probati danas nesto izkemijati sa mojom snimkom pa ako uspijem smanjiti na neku pristojnu velicinu i sa pristojnom kvalitetom budemo se nekako eksčenjđali
odlicno :)
kolko sezona je te serije?
kolko sezona je te serije?
4 sezone :o
Misery24
24.06.2008., 12:12
Marg odlično glumi, a Danu sam obožavala nakon ove serije.:D
Ja isto! :D :D :D Ambiciozno sam u videotekama tražila filmove u kojima ona glumi (Dana Delany) i mislim da sam našla neki koji je bio totalni trash, ali je meni bio fenomenalan jer u njemu glumi Colleen. :D
Gipsyqueen
24.06.2008., 13:06
Ja isto! :D :D :D Ambiciozno sam u videotekama tražila filmove u kojima ona glumi (Dana Delany) i mislim da sam našla neki koji je bio totalni trash, ali je meni bio fenomenalan jer u njemu glumi Colleen. :D
:s Same here.:D:o
Ona mi je super, iako je npr. u Pasadeni glumila grozan lik.:zubo:
ma serija je super od početka do kraja, dijalozi su mi fenomenalni, obrada likova mljacccccccccccccccc
Jučer sam prvi put gledala tako da ne mogu previše komentirat osim, VIŠNJA :rolleyes: - nemreš mi prevodit ime :kava:
Ja sam imala samo 1 ili 2 godine kad je HRT prvi put prikazivao tu seriju...Posto tu glumi moja naj glumica (Marg H.) jedva sam docekala da je nakon pustih obecanja neka televizija i pocne pustat...Sinoc mi je bilo super...Jedva cekam sljedece epizode...
Vilibald
24.06.2008., 16:51
Ja sam imala samo 1 ili 2 godine kad je HRT prvi put prikazivao tu seriju...Posto tu glumi moja naj glumica (Marg H.) jedva sam docekala da je nakon pustih obecanja neka televizija i pocne pustat...Sinoc mi je bilo super...Jedva cekam sljedece epizode...
baš sam mislila da ti se zato urezala u pamćenje kad ono :ne zna::D
scripta elegans fe
24.06.2008., 16:55
Kakva je kvaliteta tih ripova? Ja imam 3 kazete sa epizodama koje cuvam vec 15 godina...a gust serije je nadopunjen s onim natpisima opca opasnost i zracna opasnost :P
ovdje (http://www.youtube.com/watch?v=pDbAy5rbzQ0) sam uploadala "rez" jedne uvodne spice s tih ripova, no youtube je jos samo pogorsao stanje... probaj izuzeti "kockice" i zastajkivanje slike pa ces dobiti kako izgleda orginal :zubo:
Zbunjevita :)
24.06.2008., 18:17
:lux: Kako sam bila happy kad sam pročitala da će ju reprizirati..obožavala sam je gledati kad sam bila klinka..tako mi je bila nekako tužna, ali lijepa..
stalno sam pjevušila pjesmu iz uvodne špice :)
pronašao SVE 4 SEZONE na torrentu:
(a) http://www.fulldls.com/torrent-tv-1054202.html --- (10 GB)
(b) ili ovdje (u boljoj kvaliteti) http://www.torrentreactor.net/torrents/1714867/CH%3FNA-BEACH --- (30 GB)
Sadrži:
- SVE epizode (both torrents)
- SOUNDTRACK album (*first torrent only).
:s:s:s
odoh DL! :rofl:
bez brige hoce :mig:
Nisam preoduševljen, ali s vremenom će bit bolje....I just know it!!
Obožavao sam to gledat.
Ahh, it's all keep coming back piece by piece... :cerek:
P.S. jeli ono doktor iz Star Treka?
scripta elegans fe
24.06.2008., 20:22
pronašao SVE 4 SEZONE na torrentu:
(a) http://www.fulldls.com/torrent-tv-1054202.html --- (10 GB)
(b) ili ovdje (u boljoj kvaliteti) http://www.torrentreactor.net/torrents/1714867/CH%3FNA-BEACH --- (30 GB)
Sadrži:
- SVE epizode (both torrents)
- SOUNDTRACK album (*first torrent only).
:s:s:s
odoh DL! :rofl:
ti torrenti NE sadrze SVE epizode
trackeri su zapravo demonoid i thepiratebay i komentari s njih...
I've been sorting these out and here are the episodes that are missing (episodes were listed but were actually duplicates of other episodes):
2x02 Lost and Found (2)
2x03 Limbo
2x04 X-Mas Chnbch VN '67
2x05 Women In White
2x06 All About E.E.V.
3x13 Souvenirs
4x10 I Could Have Danced All Night... But Didn't
If you can reupload just them, that would be fantastic. If you cannot, please let me know and I'd be glad to give it a shot - I have them in my personal collection on videotape but I don't know how good the transfers would be.
http://thepiratebay.org/tor/4065699/CH_NA_BEACH
za one koji imaju acc -> http://www.demonoid.com/files/details/1490596/22319070/
@ mike1 - da, to je doc iz star treka, sto kosa radi ljudima :zubo:
wtf??? Koja je ovo serija? nikad cuo... vidio sam ustvari jednom to u reklami uz housa i CSI.. cini se sranje... :p :D
Jay&AmberFan
24.06.2008., 20:34
cini se sranje... :p :D
:eek:
Brzo po dvd-e. Ovakvu seriju nazivat sranjem. :eek:
: shy : sto li krivo ucinih? A o cem se radi? :D
scripta elegans fe
24.06.2008., 20:37
ma pusti ga, lik ne zna ni paket na posti podic :D
scripta elegans fe
24.06.2008., 20:39
: shy : sto li krivo ucinih? A o cem se radi? :D
wtf??? Koja je ovo serija? nikad cuo...
cini se sranje... :p :D
:s
Gipsyqueen
24.06.2008., 20:46
Nisam preoduševljen, ali s vremenom će bit bolje....I just know it!!
Obožavao sam to gledat.
Ahh, it's all keep coming back piece by piece... :cerek:
P.S. jeli ono doktor iz Star Treka?
Da, doktor je iz Star Treka.
Drugi doktor, crnac je poslije glumio u onoj seriji Spin City s Michaelom J.Foxom.:D
ti torrenti NE sadrze SVE epizode
trackeri su zapravo demonoid i thepiratebay i komentari s njih...
I've been sorting these out and here are the episodes that are missing (episodes were listed but were actually duplicates of other episodes):
2x02 Lost and Found (2)
2x03 Limbo
2x04 X-Mas Chnbch VN '67
2x05 Women In White
2x06 All About E.E.V.
3x13 Souvenirs
4x10 I Could Have Danced All Night... But Didn't
If you can reupload just them, that would be fantastic. If you cannot, please let me know and I'd be glad to give it a shot - I have them in my personal collection on videotape but I don't know how good the transfers would be.
http://thepiratebay.org/tor/4065699/CH_NA_BEACH
za one koji imaju acc -> http://www.demonoid.com/files/details/1490596/22319070/
damn, a ja se poveselih... :(
scripta elegans fe
24.06.2008., 20:49
damn, a ja se poveselih... :(
ajd ispravi svoj post da ljudi mahnito ne pocnu skidati :rofl:
a ja cu probati ako nista drugo svoje epke stavit na net negdje..
24.06.2008., 21:09
wtf??? Koja je ovo serija? nikad cuo... vidio sam ustvari jednom to u reklami uz housa i CSI.. cini se sranje... :p :D
Nije sranje!! :eek:
Kultna serija o Vijetnamskom ratu..Radnja se bazira na zbivanjima u ratnom, bolničkom logoru
ne znam.....mene nije previse odusevila :D stajaznam.....tematika mi bas ne pase, mada mi se svidja interakcija medju samim likovima....i da dana delaney :cerek:
da je zimsko doba pa bih mozda u ovom terminu i mogao pratiti. ovako....jako tesko cu uspijevati da gledam.
Okrutno :rofl:
Da, doktor je iz Star Treka.
Drugi doktor, crnac je poslije glumio u onoj seriji Spin City s Michaelom J.Foxom.:D
Da skužio sam crnog. Ovo mu je zanimljiva uloga čini mi se.
A što se tiče moje zabrinutosti da ću se razočarat u seriju
nakon ovoliko godina - sjetih se da ni pilot episoda Seinfelda
također nije bila nešto....:kava:
24.06.2008., 21:26
Meni ne paše što ide tako kasno :ne zna:
Meni ne paše što ide tako kasno :ne zna:
:ne zna: meni bi najvise odgovaralo oko 20 sa reprizom ujutro.....s obzirom da ljeti skoro nikad nijesam uvece kuci+radim ne mogu u ovom terminu gotovo nikada stici.
Gipsyqueen
24.06.2008., 21:56
Serija postaje bolja s vremenom.:mig:
Prva sezona nije tako sjajna kao one poslije.:D
ma pusti ga, lik ne zna ni paket na posti podic :D
a joooooooooj!!!!! Kad ces fucking to pustit na miru????? Kad covjek jednom zaboravi, zaboravi! Desi se! JOOOOOOOOOOOOO! Ispricao sam ti se milijun puta... :(
:D
Nije sranje!! :eek:
Kultna serija o Vijetnamskom ratu..Radnja se bazira na zbivanjima u ratnom, bolničkom logoru
ups.. ne volim tako nesto... sad mi se cini jos losija... ja govorim samo sa svog stajalista jer svatko ima drugo misljenje sto mnogi na ovom forumu ne znaju... i ne zelim da itko misli da je govorim kao da to JE tako... vjerojatno nije, samo moje misljenje :bonk:
scripta elegans fe
25.06.2008., 00:23
a joooooooooj!!!!! Kad ces fucking to pustit na miru????? Kad covjek jednom zaboravi, zaboravi! Desi se! JOOOOOOOOOOOOO! Ispricao sam ti se milijun puta... :(
ups.. ne volim tako nesto... sad mi se cinis jos losiji... ja govorim samo sa svog stajalista jer svatko ima drugo misljenje sto mnogi na ovom forumu ne znaju... i ne zelim da itko misli da je govorim kao da to JE tako... vjerojatno nije, samo moje misljenje :bonk:
inace danasnja epka :s :s
stvarno ne znam... mislim da cu ic ponovno gledati... :rofl::lol:
25.06.2008., 00:47
Evo danas sam odgledala epizodu...Aaaa, baš mi je lijepa serijica..:cerek:
Al opet me rastužila :tuzni:
Nego, ko izvodi onu naslovnu stvar??? mučilo me to kad san je gledala prvi put u osn/srednjoj školi, al onda još nisan imala nit komp nit internet da kopan, a sad mi se ne da:D
dr mladjo
25.06.2008., 08:18
Nego, ko izvodi onu naslovnu stvar??? mučilo me to kad san je gledala prvi put u osn/srednjoj školi, al onda još nisan imala nit komp nit internet da kopan, a sad mi se ne da:D
The Supremes -reflections
scripta elegans fe
25.06.2008., 10:23
The Supremes -reflections
Ispravak netocnih navoda :zubo: :rofl:
Diana Ross & The Supremese - Reflections
Zla patka
25.06.2008., 10:29
i upravo zbog te doticne diane ross, china beach ne moze izaci na dvd-u jer ona sere oko autorskih prava
no_name2233
25.06.2008., 11:17
i upravo zbog te doticne diane ross, china beach ne moze izaci na dvd-u jer ona sere oko autorskih prava
Da, Dana Delany je rekla da ne mogu dobit licencu za izdavanje na dvd-u zbog uvodne pjesme
-->
diana ross:rolleyes:&supremes - reflections
:
Time after time
Reflections of
The way life used to be
Reflections of
Oh, I'm all alone now
No love to shield me
Trapped in a world
That's a distorted reality
Hapiness you took from me
And left me alone
With only memories
Through these tears that I'm crying
Reflects a hurt I can't control
'Cause although you're gone
I keep holding on
To the happy times
Oh, when you were mine
As I peer through the window
Of lost time
Looking over my yesterdays
And all the love I gave all in vain
(All the love) All the love
That I've waisted
(All the tears) All the tears
That I've taisted
All in vain
Through the hollow of my tears
I see a dream that's lost
From the hurt
That you have caused
Everywhere I turn
Seems like everything I see
Reflects the love that used to be
In you I put
All my faith and trust
Right before my eyes
My world has turned to dust
After all the nights
I sat alone and wept
Just a handful of promisses
Are all that's left of loving you
Reflections of
The way life used to be
Reflections of
In you I put
All my faith and trust
Right before my eyes
My world has turned to dust...
A za one koji naklapaju da serija nije bog zna, postane puno puuuno bolja krajem druge sezone, kad baza serije postanu coleen mcmurphy i kc koloski.
jer redatelj, je kažu, shvatio kako im je snaga i kvaliteta njihovod odnosa, i njihov aspekt prema vijetnamu glavni adut serije
sorry nemam link, ali sjećam se da sam čitala o tome
a dokaz da serija postane bolja je taj da sve nagrade što su pobrali (između ostalog 10ak emmy-ja) su bile za 3. i 4. sezonu
Bas sam sad na HRT-ovom teletekstu vidjela da je danas 3. epizoda od sveukupno 8...Nije valjda 1. sezona imala tako malo epizoda(ili je na teletekstu krivo napisano)...
no_name2233
25.06.2008., 15:19
prva sezona ima 6 epizoda, samo su naši pilot epizodu u trajanju od 90 minuta rascjepkali na dvije, i od tuda '8' epizoda ...:kava:
evo link-->
http://www.imdb.com/title/tt0094433/episodes#season-1
scripta elegans fe
25.06.2008., 16:32
Da, Dana Delany je rekla da ne mogu dobit licencu za izdavanje na dvd-u zbog uvodne pjesme
-->
diana ross:rolleyes:&supremes - reflections
sta ne mogu izbacit tu uvodnu spicu i ostatak samo stavit na dvd? :D
danas je ekpa u 00:30, sva sreca da idem van...
Zla patka
25.06.2008., 18:57
00:30 :eek: kaj su ludi?!
scripta elegans fe
25.06.2008., 23:30
pardon, evo sad ipak malo pomakli... u 00:20 :zubo:
ma cijeli ovaj tjedan ce biti tako kasno, u petak cak u 00:55 :rigo:
scripta elegans fe
26.06.2008., 01:27
"OK whats your act? Let me guess, leaping tall buildings in a single bound? Devouring Cleveland?" :s :s
:rofl: :lol: :lol: :rofl:
no_name2233
26.06.2008., 10:43
e ljudi, ajd pliz majlajte hrt da puštaju kinesku plažu makar sat vremena ranije, jer s ovim zombijevskim terminom joj ruše dledanost maksimalno
ja koja mi je to najdraža serija ikad zaspem ponekad, jer ispizdim i ne mogu toliko dugo ostat budna:(
scripta elegans fe
26.06.2008., 11:32
e ljudi, ajd pliz majlajte hrt da puštaju kinesku plažu makar sat vremena ranije, jer s ovim zombijevskim terminom joj ruše dledanost maksimalno
ja koja mi je to najdraža serija ikad zaspem ponekad, jer ispizdim i ne mogu toliko dugo ostat budna:(
gledala sam na njihovoj stranici termine, dosta utakmice poguruju taj termin iza ponoci a one idu uzivo tako da ne vjerujem da ce nasi mailovi ista pomoci
kad nema niceg tako ekstra serija ide u 23:20 terminu
btw. kad se serija snimala - 80-tih?
btw. kad se serija snimala - 80-tih?
Snimana je od 1988-1991...
no_name2233
26.06.2008., 17:20
gledala sam na njihovoj stranici termine, dosta utakmice poguruju taj termin iza ponoci a one idu uzivo tako da ne vjerujem da ce nasi mailovi ista pomoci
kad nema niceg tako ekstra serija ide u 23:20 terminu
da,ali vrijedi barem pokušati, ako ih zatrpamo mailovima možda poslušaju
jer kineska plaža uopće nije bila u planu za repriziranje pa su je stavili zato jer su ih ljudi ispizdili za telefonskim upitima i mailovima... :Pivo:
stoji da je nogomet, ali možda ju zamjene s nekom drugom serijom npr, ili changaju termin sa dr.housom
bitno da čarolija ide u udarnom trminu:rolleyes::rigo:
no_name2233
26.06.2008., 17:23
Snimana je od 1988-1991...
http://www.imdb.com/title/tt0094433/
Pas mater, jučer nisam gledala :mad:
Jbt mogli su još kasnije stavit :ne zna:
scripta elegans fe
26.06.2008., 17:53
stoji da je nogomet, ali možda ju zamjene s nekom drugom serijom npr, ili changaju termin sa dr.housom
tsko da ce se ovo dogoditi, jer vise manje svi znaju za tu seriju, ka sam jucer frendici rekla za kinesku plazu a ona me samo cudno pogledala :rofl:
a kad najveca populacija gledatelja su penzici.. a znas da oni moraju rano na spavanje.. :lol:
da,ali vrijedi barem pokušati, ako ih zatrpamo mailovima možda poslušaju
jer kineska plaža uopće nije bila u planu za repriziranje pa su je stavili zato jer su ih ljudi ispizdili za telefonskim upitima i mailovima... :Pivo:
točnije na forum.hrt.hr su ih izmaltretirali za prikazivanjem!
WallyWest
26.06.2008., 19:21
Isuse, ja vec drugi put zaredom gledam plazu na prvom programu...i sve me jeza hvata kad vidim da je nebo na istoku sve svjetlije i svjetlije. Sva sreca da se ne moram rano budit.
BTW, scripta elegans fe, oni linkovi na mininovi izgledaju obecavajuce pa cu to probat skinut
EDIT: sad sam bacio oko na uTorrent da vidim kolko peerova ima i od kud su...ima HRPA hrvackih zastavica :jumping:
scripta elegans fe
26.06.2008., 22:36
Isuse, ja vec drugi put zaredom gledam plazu na prvom programu...i sve me jeza hvata kad vidim da je nebo na istoku sve svjetlije i svjetlije. Sva sreca da se ne moram rano budit.
BTW, scripta elegans fe, oni linkovi na mininovi izgledaju obecavajuce pa cu to probat skinut
EDIT: sad sam bacio oko na uTorrent da vidim kolko peerova ima i od kud su...ima HRPA hrvackih zastavica :jumping:
samo pazi, neke epke su duple...a ja cu se valjda potrudit uploadati ono sto fali... tj sto je duplo
scripta elegans fe
27.06.2008., 00:38
nabijem ih na kurac i njih i usrani tenis, oni nisu normalni.. gamad jedna imbecilna...
kako su u 5 min izmjenili raspored.. 2:40... tko ce cekati..
WallyWest
27.06.2008., 01:23
hmm, na teletekstu pise da ce sad svaki cas...upravo Cilic zavrsava...
sigh
Zla patka
27.06.2008., 01:26
taman dosla doma na vrijeme...zabrinula sam se da sam propustila :D
Ajme opet HRT sa svojim programom, ma nabijem im tenis.
WallyWest
27.06.2008., 02:17
Aaargh, zasto pobogu Visnja?! :bljak:
passionfan
27.06.2008., 02:50
Aaargh, zasto pobogu Visnja?! :bljak:
Tko zna otkad je ovaj titlovani prijevod :ne zna: :lol:
scripta elegans fe
27.06.2008., 11:00
evo danas je u 01:05, a ako nekome slucajno ne odgovara termin ima u 5:00 na prvom
:bljak: :rigo:
Shamaness
27.06.2008., 16:26
Stvarno nisu normalni s tim terminom. Sreća što nemam posebnih obaveza ujutro pa mogu kasno u krevet (a trenutno me i ova vrućina u to vrijeme obično drži budnom).
Nikad prije nisam gledala seriju (bila je na tv prije mog doba) i zasad mi se poprilično sviđa. Mnogo zanimljivih likova, dobra radnja, odlična glazba :) Pravi odabir za ljeto, tješi me kad vidim da čak i ljudi na tv-u skapavaju od vrućine :D Uvodna špica i pjesma su pun pogodak a Dana Delany mi je ful draga (da ne govorim lijepa) i njen lik mi je :cerek:
Sve u svemu -> :top:
Stvarno nisu normalni s tim terminom. Sreća što nemam posebnih obaveza ujutro pa mogu kasno u krevet (a trenutno me i ova vrućina u to vrijeme obično drži budnom).
Nikad prije nisam gledala seriju (bila je na tv prije mog doba) i zasad mi se poprilično sviđa. Mnogo zanimljivih likova, dobra radnja, odlična glazba :) Pravi odabir za ljeto, tješi me kad vidim da čak i ljudi na tv-u skapavaju od vrućine :D Uvodna špica i pjesma su pun pogodak a Dana Delany mi je ful draga (da ne govorim lijepa) i njen lik mi je :cerek:
Sve u svemu -> :top:
kad netko ovako nešto kaže, ja se osjećam ko da imam sto godina.
serija mi je super. jučer sam prvo drugu polovicu pogledala na drugom pa prebacila na prvi i gledala prvu polovicu,ali bez početka, a danas sam pogledala početak. postajem ko oni s a rtla kad puštaju trilogije.
scripta elegans fe
27.06.2008., 20:01
ne znam jel to od vrucine ili sto ali ja ne vidim nigdje u danasnjem programu kinesku plazu.... (nakon sto sam ujutro normalno vidjela)
znaci:
1. ovdje je stvarno vruce
2. imbecili su opet razj.... program :bljak:
Danas i nema CB zbog tenisa...Tek u ponedjeljak...
scripta elegans fe
27.06.2008., 21:31
Danas i nema CB zbog tenisa...Tek u ponedjeljak...
ujutro je bilo najnormalnije na programu
ujutro je bilo najnormalnije na programu
Vidjela sam ujutro da je u 1:05 i ja bas htjela stavit "timer" za snimanje i vidim u 1:05 tenis,iza toga nista...Koje sr....:mad:
Sto im je problem da odmah napisu tocan raspored :confused:
scripta elegans fe
30.06.2008., 10:03
Sto im je problem da odmah napisu tocan raspored :confused:
a ocito da je... :(
danas je na rasporedu u 02:40 na prvom i 00:00 na drugom
ja se nadam da opet necu morati do 2:40 cekati..:(
a ocito da je... :(
danas je na rasporedu u 02:40 na prvom i 00:00 na drugom
ja se nadam da opet necu morati do 2:40 cekati..:(
nećeš ako ne igraju čilić i ančić... :D
da mi je znat koga u sitnim satima zanimaju snimke teniskih mečova...
Zla patka
30.06.2008., 13:02
danas igraju ancic i cilic...tak da...necu se cuditi ak ubace reprizu meca umjesto plaze :rolleyes:
scripta elegans fe
30.06.2008., 23:57
ajme meni.. cak su i ranije krenuli.. :zubo:
kako je mcmurfy bila glupa jučer. da li je uistinu mislila da bi doktorova žena obukla onu krpu na sebe. sva sreća pa je marg spasila stvar.
reygiane
01.07.2008., 14:43
kako je onaj Boonie dobar:s:s
scripta elegans fe
01.07.2008., 20:57
stavila prvu epku na net, pmajte me ko oce
scripta elegans fe
02.07.2008., 00:00
nabijem im fantu na ...... gamad. stvarno ne kuzim koja je bila ono poanta s reklamom..
WallyWest
02.07.2008., 00:25
kak ne kuzis, kosooki "tip" u reklami za fantu usred serije koja se desava u zemlji gdje zivi puno ljudi sa kosim ocima...savrseno je jasno :rolleyes:
kreteni glupi, sad cu morat izrezivat i onu kokakolu odmah poslje spice i ovu glupu fantu :zmaj:
bas me zanima dal latnoamericke sapunjare prekidaju s reklamama - s obzirom da su one u nekom prime-timeu, a CB je u graveyard shiftu
scripta elegans fe
02.07.2008., 19:43
s kojim programom izrezujes? ja sam probala sa jednim al mu trebalo 5 sati da se poslozi...
ako danas bude i jedna reklama slijedi mail sa spominjanjem rodbine i domacih zivotinja u istoj recenici...
s kojim programom izrezujes? ja sam probala sa jednim al mu trebalo 5 sati da se poslozi...
Jel ti to radis preko kompjutora?
Ja imam DVD sa HDD-om i tamo u sekund izrezes reklame,razdvojis videe,spojis ih,razdvojis na chaptere,super stvar...:s
WallyWest
02.07.2008., 21:30
Sony Vegas. Tj planiram s tim to napravit. program je manje-vise za neko profi editiranje, pa se nadam da mu nece bit problem ucitat file od gigu i pol. U maloj sam guzvi pa sumljam da ce to prije subote biti gotovo.
scripta elegans fe
02.07.2008., 21:32
U maloj sam guzvi pa sumljam da ce to prije subote biti gotovo.
gotovo sto? :confused:
scripta elegans fe
03.07.2008., 00:00
ako se ja dobro sjecam ovo ce bit epka sa "padanje sa stolice dok pokusavas pjevati na playback" :D
ste skužili dodgerovu tetovažicu. neki mali alien ili tkao nešto, na ruci. :lol:
scripta elegans fe
03.07.2008., 23:33
e kako mi idu na kuratz s tim reklamama....
Zla patka
04.07.2008., 11:19
meni s terminom...svaki dan mi je sve teze ostat budna :(
Meni jedna od najdražih serija uopće.Nasmijala sam se ovome: Cherrie (meni najdraži lik :mama: naši dragi prevodioci preveli u Višnja. Umirala sam od smjeha kad se predstavila kao Višnja WHITE. Dragi moji nadri prevodioci mogli ste prevesti Višnja Bjelić :lol: Inaće cherry znači trešnja a sour cherry višnja; za krepat ko dobiva zabadava novce. :lol:
scripta elegans fe
05.07.2008., 18:13
Meni jedna od najdražih serija uopće.Nasmijala sam se ovome: Cherrie (meni najdraži lik :mama: naši dragi prevodioci preveli u Višnja. Umirala sam od smjeha kad se predstavila kao Višnja WHITE. Dragi moji nadri prevodioci mogli ste prevesti Višnja Bjelić :lol: Inaće cherry znači trešnja a sour cherry višnja; za krepat ko dobiva zabadava novce. :lol:
bas me zanima kako bi se potrgala da si u kinu gledala "The Departed", ne da se sve krivo prevelo nego je i pol prijevoda falilo... :rofl:
koliko mi se cini pocela je druga sezona... nova uvodna spica, novi likovi.. :s
mišica*
09.07.2008., 14:12
ej ljudi..ja nisam k'o klinka gledala ovu seriju, ali sad ju pratim..nekak' mi se cijelo vrijeme cini da dr. Dick Richard baca oko na Danu Delany..zanima me da li ce bit nesto izmedu njih?
neće, oni su frendovi i dobro se kuže.....
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.