View Full Version : Jericho
mrkvich
08.10.2006., 23:48
netko pribao ista od njih? kakvi su?
strangelove
09.10.2006., 00:37
jesu to oni s algama, mrtvo more shema?
jok! :D
Ja probala i zadovoljna. Čini se ok, i dosta prirodno. Nema jakih mirisa i zato je podnošljivo i za osjetljivu kožu. Imam tonik i kremu lightening. Ja sam ih kupila u Teslinoj, u Biofarmu, ali bi me zanimalo ako tko zna gdje se još može kupiti?
Ja probala i zadovoljna. Čini se ok, i dosta prirodno. Nema jakih mirisa i zato je podnošljivo i za osjetljivu kožu. Imam tonik i kremu lightening. Ja sam ih kupila u Teslinoj, u Biofarmu, ali bi me zanimalo ako tko zna gdje se još može kupiti?
ja to prvi put vidila kad me Kaliterna nagovorio na sapun i neki gel protiv celulita (kod njega ima svega, za lice i tijelo)... tako da je to jedino sta sam probala... da sam pala u afan i nisam, ali s obzirom da se trackas prilikom tusiranja, bar se redovito koristi :zubo:
mrkvich
09.10.2006., 13:10
mene prvenstveno zanimaju samponi jer mi zna izbit perut nakon nekih (fitoval recimo:mad: ),frendica kupila njihov,kaze dae super, no radje ja jos provjerim jer njoj je sve super prva 3 pranja:D .
mikka, ako se ne varam mislim da u petrinjskoj u onoj ljekarni isto ima za kupit.tak je meni frendica rekla.pa pogledaj i tamo.
Ima u Fulminu u Teslinoj!;)
MissMing
10.10.2006., 14:26
Ja probala kremu za ruke i body butter i to mi je bilo fenomenalno, mlijeko za skidanje šminke, krema za lice i gel protiv bora ispod očiju-katastrofa jer sam dobila flekove po licu, šampon protiv prhuti mi je bio nedjelotvoran a regenerator za kosu bez veze. Eto,to su moja iskustva s Jericho kozmetikom.
e da. . .ja sam isto cula da je dobar taj body butter
al nisam nista njihovo probala
jesu dodani umjetni mirisi u te proizvode???
meni je npr Jericho jedna od savrsenijih kozmetickih linija. prirodno je, nema umjetnih boja ni mirisa, super se upija i ne ostavlja masne tragove, nisu nabrijane cijene vec ima odlican odnos vrijednosti...
probala sam gotovo sve, od losiona, bodybuttera, soli za kupanje, pilinga, blata, krema za ruke, lice....
cak u usporedbi s eucerinom i vichyem ima bolje ucinke na kozu. npr, nakon operacije losion od jericha mi je jedini dovoljno omeksao oziljke koji su se pomalo povlacili...
eto...:)
divi, kakvu kožu imas?
meni je koža jaako suha pa me zanima bi li mi odgovarali jericho proizvodi...znas jel ima linija bas za suhu??
mrkvich
14.10.2006., 16:26
divi, si probala sampone? kakvi su ti?
Jel netko koristio?
ja osobno sapun od crnog blata, neutralnu kremu(hranjivu), masku, piling te mlijeko za skidanje šminke!
Ja sam probala masku (savršena), tonik (ok) i lightening kremu (super). Zapravo, ima vec godinu dana kak sam prvi put probala kremu i bila mi je najbolja koju sam ikad imala, ali problem mi je naći prodajna mjesta. Ovo sam kupila u Teslinoj u Biofarmu. Jel netko zna tko još drži tu kozmetiku?
Ja sam probala masku (savršena), tonik (ok) i lightening kremu (super). Zapravo, ima vec godinu dana kak sam prvi put probala kremu i bila mi je najbolja koju sam ikad imala, ali problem mi je naći prodajna mjesta. Ovo sam kupila u Teslinoj u Biofarmu. Jel netko zna tko još drži tu kozmetiku?
koju masku imas; exfoliant ili neku drugu?
imas u shopping centru precko i na jarunu u pakostanskoj(mislim da se tako zove) uglavnom ti je kod placa... nadam se da će ti ovo pomoći
Thanks, koliko vidim to drži samo Biofarm, ali ja ne živim u Zg pa mi je malo bed. Nema veze, kad dođem, opskrbit ću se.
Kaj se tiče maske, probala sam tester od Exfoliant i to je savršenstvo! Nježna je a koža je poslije tako mekana i nahranjena, uopće nije nekako grubo pilingasta kako sam zamišljala da bi mogla biti. Kupujem!
Rock Star
08.08.2007., 15:17
Koliko košta ta kozmetika?
mrkvich
08.08.2007., 17:00
probala sam samo sampon za kao normalnu kosu i kosa mi se toliko zaperutala da sam se jedva rjesila tog.a sampon je imao uzasno jak miris po opiumu.
plavuša u duši
08.08.2007., 17:23
Ja sam kupila u apoteci Lavanda mia, ima je u Petrinjskoj i Bukovačkoj u Zagrebu, prodavačice su tamo jako ljubazne i uslužne.
Inače, koristim masku za kosu Dr. Kremer (to je isto Jericho, ali za malo veče probleme vlasišta, čak i za psorijazu), šampon za masnu kosu da isperem to blato i moram priznati da sam jako zadovoljna, iako ću zamijeniti šampon za onaj za tretiranu kosu ili kovrčavu. Prvi puta sam imala frizuru dva dana i kosa mi se nije objesila, zamastila ili razletila kao slama, čak me prijateljica pitala kako to da imam toliko puno kose na glavi. A i vlasište me ne svrbi onako stravično kao prije.
Ostalo ću polako isprobati, možda sapun ili nešto jefitinije, da vidim kako mi koža reagira.
kozmetika uopce nije skupa, sapun oko 17,80 od crnog blata, sampon za probl.kosu i vlasiste oko 40, tonik 20 i tako.. pristupačno i JAKO dobro a nadasve prirodno
Zlatorepa
10.09.2007., 20:18
Da li netko zna gdje se to moze kupiti? Navodno samo u odredjenim ljekarnama, jel zna netko tocno u kojim?
Maska s blatom mrtvog mora ,probao tko
*Crvenkapica*
14.09.2007., 16:48
Ima i ovdje o tom:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=245581
meni je npr Jericho jedna od savrsenijih kozmetickih linija. prirodno je, nema umjetnih boja ni mirisa, super se upija i ne ostavlja masne tragove, nisu nabrijane cijene vec ima odlican odnos vrijednosti...
probala sam gotovo sve, od losiona, bodybuttera, soli za kupanje, pilinga, blata, krema za ruke, lice....
cak u usporedbi s eucerinom i vichyem ima bolje ucinke na kozu. npr, nakon operacije losion od jericha mi je jedini dovoljno omeksao oziljke koji su se pomalo povlacili...
eto...:)
Jedna od neprirodnijih linija na tržištu (Eucerin je prirodniji u usporedbi s jericho kozmetikom),sadrži boje,umjetne mirise,konzervanse,iritativne deterdžente (čak i u tonicima koji se ne ispiru!)...Dakle:flop: .Dr.Kremer linija im je mrvu bolja,ali žali bože para i za to.Ako želite soli mrtvog mora kupite od Daltona 1kg/130 kn i sami dodajte u kozmetiku.
Ja imam jako zeznutu osjetljivu kožu, ali mi Jericho odlično odgovara...
Ja imam jako zeznutu osjetljivu kožu, ali mi Jericho odlično odgovara...
Jericho ima dosta visok iritativni potencijal-što ne znači da će svima smetati,ali to što trenutno ne osjećaš smetnje ne znači da nećeš ili da ti je to dobro za kožu.
Vjerojatnije je da imaš alergičnu kožu,a u Jericho nema sastojaka na koje si ti baš alergična.Inače ljudi često miješaju i poistovijećuju osjetljivu i alergičnu kožu,a to nije isto.
Određene kreme im mogu proći,ali piling maske,tonici i šamponi su im loši.
Body butter,blato i krema dr.kremer za tijelo i vlasište su ok.
Phyto, pa mislim da i nemam alergičnu kožu, nego baš osjetljivu. Znaš ono, tanka, "prozirna", lagano kuperozna, a opet masna.
Phyto, pa mislim da i nemam alergičnu kožu, nego baš osjetljivu. Znaš ono, tanka, "prozirna", lagano kuperozna, a opet masna.
Iskreno se nadam da ti neće naškoditi dugotrajnom upotrebom.Obavezno se kloni njihovih piling maski (i inače pod obavezno izbjegavaj polivinilni alkohol)!
Pa sad si me malo pokolebao....
Koristila sam njihovu lightening kremu, istina da na moju melasmu i nije imala nekog efekta, ali sama tekstura kreme mi je bila jako dobra. To kažem zato jer mi je većina krema premasna i ne upijaju mi se, a ova mi je bila dobra bar što se toga tiče. A one mattifying kreme ne želim više koristiti jer me sve redom peku i zatežu.
Sad preko noći odmaram kožu s običnom nivea soft, i niti mi je bolje niti gore u odnosu na neke puno skuplje kreme.
Inače, vidjeh da je izašao i Jerichov serum za izbjeljivanje. Pretpostavljam da mi ga onda ne bio preporučio? Sastav nažalost ne znam,ali ovo što si napisao me obeshrabrilo...
Pa sad si me malo pokolebao....
Koristila sam njihovu lightening kremu, istina da na moju melasmu i nije imala nekog efekta, ali sama tekstura kreme mi je bila jako dobra. To kažem zato jer mi je većina krema premasna i ne upijaju mi se, a ova mi je bila dobra bar što se toga tiče. A one mattifying kreme ne želim više koristiti jer me sve redom peku i zatežu.
Sad preko noći odmaram kožu s običnom nivea soft, i niti mi je bolje niti gore u odnosu na neke puno skuplje kreme.
Inače, vidjeh da je izašao i Jerichov serum za izbjeljivanje. Pretpostavljam da mi ga onda ne bio preporučio? Sastav nažalost ne znam,ali ovo što si napisao me obeshrabrilo...
Ak se dobro sjećam nije bio loš:misli: Ako te baš zanima pouzdana informacija: olovku i papir u ruke:zubo: -pravac ljekarna ili drogerija te prepiši sve sastojke i postaj ovdje pa ću ti prokomentirati.
Na netu ne mogu pronaći sastav tog seruma za izbjeljivanje, ali što kažeš na ovaj njihov mineralni serum:
Ingredients: Demineralised water (aqua), hydroxyethyl, ethylcellulose, PEG-8, methyl gluceth 20, glycolic acid, methyl paraben, bearberry (arctostaphtlos uva-ursi) extract, ropylparaben, seaweed extract, dead sea salt, camellia sinensis extract, fragrance.
A ovu moju lightening kremu:
Ingredients: Demineralised water (aqua), isopropyl myristate, glycerin, cetyl alcohol, glyceryl stearate, peg 40 stearate, bearberry (arctostaphylos uva-ursi) extract, octyl methoxycinnamate, dead sea salt (sea salt), sorbitan tristearate, tocopherol, fragrance (parfume) methyl paraben, lactic acid, imidazolidinyl urea, propylparaben, allantoin. ?
Na netu ne mogu pronaći sastav tog seruma za izbjeljivanje, ali što kažeš na ovaj njihov mineralni serum:
Ingredients: Demineralised water (aqua), hydroxyethyl, ethylcellulose, PEG-8, methyl gluceth 20, glycolic acid, methyl paraben, bearberry (arctostaphtlos uva-ursi) extract, ropylparaben, seaweed extract, dead sea salt, camellia sinensis extract, fragrance.
A ovu moju lightening kremu:
Ingredients: Demineralised water (aqua), isopropyl myristate, glycerin, cetyl alcohol, glyceryl stearate, peg 40 stearate, bearberry (arctostaphylos uva-ursi) extract, octyl methoxycinnamate, dead sea salt (sea salt), sorbitan tristearate, tocopherol, fragrance (parfume) methyl paraben, lactic acid, imidazolidinyl urea, propylparaben, allantoin. ?
Eh ja sam i mislia na taj serum:zubo: ,al ima kakvi drugi?Dakle:
voda,zgušnjivač,"penetration enhancer" i emolijent,emulgator,glikolna kiselina-eksfolijans,konzervans obično blag za zdravu kožu,ekstrakt medvjetke pomaže izbjeljivanju,al ga ima jako malo pa ne vjerujem da će pomoći,zna i ponekad iritirati,sličan neiritirajući konzervans,ekstrakt algi kao blagi antioksidans i ovlaživač,soli mrtvog mora dobre kod iritacija i kožnih bolesti poput psorijaze i dermatitisa,ekstrakt zelenog čaja je dobar antioksidans,parfem ko parfem može iritirati i ne mora,al ima ga malo.
Dobar serum,al neće ništa izbijeliti.
Krema:
voda,Penetration enhancer i emolijent,dosta komedogen u ovoj koncentraciji,glicerin kao ovlaživač,cetilni alkohol-emolijent,emulgator-nije problematičan,emolijent i emulgator i pen.enhancer,ekstrakt medvjetke-premalo za izbjeljivanje,ponekad iritira,UVB filter-prilično siguran,ima ga jako malo pa je SPF očito nizak,soli mrtvog mora,komedogeni emulgator-ima ga jako malo,prirodni vitamin E-izvrstan antioksidans,mala količina (kao i svim drugim kupovnim kremama),parfem,blag konzervans,mliječna kiselina regulator ph i ovlaživač,iritativni konzervans koji otpušta formaldehid,blag konzervans,alantoin-protuupalno i cikatrizirajuće djelovanje (pomaže zarastanju rana),uravnotežuje masnoće i vodu u koži.
Mislim da ni ovo neće baš izbijeliti kožu,a lošiji je proizvod od seruma koji bi zapravo mogao i bit djelotvorniji od kreme.
Oprez kod izbjeljivanja lica je potrebno koristit dobru UVA i UVB zaštitu-SPF15,nijedna od nabrojenih nema UVA zaštitu,a prva ni UVB (druga vjerojatno tek SPF4).
Hvala ti! Da, ovo je mineralni serum (postoji još i taj algae serum za izbjeljivanje ali mu ne mogu naći sastav; nema veze)
Na kremi inače piše da je spf 19, sram ih bilo :-(
Kad si već tu, mogu te još malo zadaviti? :-) Zanima me jesu li njihovi sapuni preagresivni (npr. onaj glicerinski) za tanku osjetljivu kožu?
Hvala ti! Da, ovo je mineralni serum (postoji još i taj algae serum za izbjeljivanje ali mu ne mogu naći sastav; nema veze)
Na kremi inače piše da je spf 19, sram ih bilo :-(
Kad si već tu, mogu te još malo zadaviti? :-) Zanima me jesu li njihovi sapuni preagresivni (npr. onaj glicerinski) za tanku osjetljivu kožu?
Jesu.Glicerinski ili ne sasvim svejedno to je najobičniji sapun koji previše isušuje sve tipove kože.
SPF 19 nikako ne može bit-stvarno sramotno!
Hvala ti Phyto. Koji bed. Držat ću se najobičnije nivee soft, valjda ne može štetiti!
mislim da tu kozmetiku obicno kaliterna preporucuje kod laser tretmana,a na kraju ispadne da je komedogeno?
Dali zna netko di ima za kupit njihov šampon( od crnog blata)?? Tražila sam ga po ljekarnma i ducanima nema ga nigdje...neznam više da da ga tražim...
hvala:)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.