PDA

View Full Version : Sportski grudnjak

Rock Star
10.10.2006., 11:01
Gdje ima za kupiti i po kojoj cijeni?

Tražim svuda, ne mogu naći, a na aerobik više ne mogu ovak.

Mr Butterfly
10.10.2006., 11:12
Nije sportski grudnjaka, ali imaš pokraj Mercatonea (pod uvjetom da si u Zagrebu) od Reeboka outlet store. Imaju majice s pojačanjima, pa ti možda pomogne.

Wulf sport je zastupnik Reeboka za HR.

GL

WENZE
10.10.2006., 11:24

Tražim svuda, ne mogu naći, a na aerobik više ne mogu ovak.http://www.hercegtisak.ba/images/upload/katalog_ht_293.jpg

:kiss: :D

elala
10.10.2006., 13:42
lisca ima dobre sportske grudnjake.;)

Rock Star
11.10.2006., 11:01
Hvala, ali trebam baš sportski grudnjak.

I koliko to košta uopće?

Lei
11.10.2006., 11:07
Triumph ima Triaction seriju sa zbilja jako dobrim i bas specijalizirano sportskim grudnjacima :top: Cijena skupa (200-300 kn?), al vrijede zbilja svake kune.

Na zalost, model koji meni najbolje odgovara, Powermove, su nasi prestali narucivati. Kazu da Hrvatice nemaju previse interesa za sportske grudnjake i da im to lose ide.

U Sloveniji ga jos uvijek dobavljaju, ali ga u niti jednom ducanu nisam uspjela pronaci.

Ako netko zna gdje bi se to moglo nabaviti (pitala i Neckermann, nis ni od njih), neka vice.

Ovaj mi je bio zbilja odlican, na ledjima ide u X i savrsen je. Ostali Triumphovi modeli me previse stisnu, a nisam nigdje drugdje pronasla bas sportske grudnjake... svi mi nude obicne, pamucne, bez zice... al to nije to. Hocu nesto s X naramenicama, od materijala u kojem necu hodati mokra cijeli dan.

par linkova:
http://www.triaction.com/
http://www.triaction.com/prod_tria_powermove_v.html

elala
11.10.2006., 13:43

I koliko to košta uopće?
baš je sportski.
na leđima ne ide u križ već ima naramenice, čvrst je, ali ne steže.
ne sjećam se točno, mislim oko 200kn.

Rock Star
11.10.2006., 19:44
Jel drži i poveće sise na mjestu?

Jer imala sam neki, al u njemu sve hopsalo, a koštao 400 kuna!

elala
11.10.2006., 20:08
drži. a ako su ti zbilja dosta poveće onda bi ti bilo ok nositi preko grudnjaka (bilo kojeg sportoskog) lasteks majicu ili neku s elastenom.

Rock Star
11.10.2006., 21:28
Tenks, elala, pogledat ću onda u Lisci.

čizmica
12.10.2006., 09:50

Tražim svuda, ne mogu naći, a na aerobik više ne mogu ovak.

Probaj Body Feeling - Ilica, ne znam tocno kucni broj, odmah poslije Mesnicke, u jenom haustoru, moras gledati natpise na ulazima u haustore, (ako si u Zgb) kosta manje od 200 Kn, na ledjima ide u x, zapravo, takvi su moji, ali ima razlicitih modela. Oni su specijalizirani sportski ducan, imaju vlastitu proizvodnju, dosta su kvalitetne stvari, a puno jeftinije od drugih sportskih marki. Ja kupujem grudnjake, trenirke, majice kod njih vec godinama. Grudnjaci su napravljeni kao kratke majice sa jakom lastikom ispod grudi, od jako cvrstog materijala, nemaju "kosarice" - stvarno cvrsto drze, prakticki ne znas da ih imas :zubo: (grudi...)

Grudi su mi 4-ka, tako da razumijem tvoju konstataciju da ne mozes vise tak na aerobik, nebi ni ja mogla bez pravog grudnjaka...:p

Lei
12.10.2006., 21:52
Probala danas ove od Lisce... nisu mi bas nesto :( Izgledaju mi dosta babski, ovaj sto se kopca naprijed je dosta kompliciran za zakopcavanje, a uopce mi ne drze sve na mjestu tako dobro (kad recimo skacem gore-dolje). Za planinarenje bi mi jos bili ok, al za jogging nikako :tuzni:

Nasla sam cvrste, sportske grudnjake u Schiesseru (ako se tako pise :misli: ). Ali su skuuupi. 300 kn! Oni vec drze kako spada, ali su toliko ogromni i toliko stegnu da imam osjecaj ko da sam stavila na sebe ovo sto je Wenze poslao :zubo:

Natch
12.10.2006., 21:55

I koliko to košta uopće?
100 kuna.

Rock Star
12.10.2006., 22:28
Probaj Body Feeling - Ilica, ne znam tocno kucni broj, odmah poslije Mesnicke, u jenom haustoru, moras gledati natpise na ulazima u haustore, (ako si u Zgb) kosta manje od 200 Kn, na ledjima ide u x, zapravo, takvi su moji, ali ima razlicitih modela. Oni su specijalizirani sportski ducan, imaju vlastitu proizvodnju, dosta su kvalitetne stvari, a puno jeftinije od drugih sportskih marki. Ja kupujem grudnjake, trenirke, majice kod njih vec godinama. Grudnjaci su napravljeni kao kratke majice sa jakom lastikom ispod grudi, od jako cvrstog materijala, nemaju "kosarice" - stvarno cvrsto drze, prakticki ne znas da ih imas :zubo: (grudi...)

Grudi su mi 4-ka, tako da razumijem tvoju konstataciju da ne mozes vise tak na aerobik, nebi ni ja mogla bez pravog grudnjaka...:p

Je, Zg sam. Provjerit ću i ovo, hvala.

carbona
13.10.2006., 00:27
lisca je koma!
inače kupujem nihove grudnjake al ovi sportski su em ružni em nisu čvrsti:flop: :flop: :flop:
za sport nisu..:rolleyes:

Dustflower
13.10.2006., 02:58
ja sam narucila preko la redoute kataloga jer nigdje nisam mogla naci neki koji mi je odgovarao, oko 200kn, adidasov. i imam jednu super nike majicu s ugradjenim grudnjakom koja mi je jos bolja nego taj grudnjak.

elala
13.10.2006., 10:16
lisca je koma!
inače kupujem nihove grudnjake al ovi sportski su em ružni em nisu čvrsti:flop: :flop: :flop:
za sport nisu..:rolleyes:
:rolleyes:
ja sam ga kupila prije cca.godinu dana i čvrst je (inače trčim, long run). ne znam jel' se radi o istom ili su izbacili nešto novo.
e sad o ljepoti sportskih grudnjaka - teško. što se mene tiče niti jedan mi nije nešto lijep, a oni koji mi se sviđaju designeom nisu dovoljno čvrsti.

+ne volim da mi na leđima ide u križ jer mi onda taj dio leđa previše grije..

Lei
13.10.2006., 14:36
ja sam ga kupila prije cca.godinu dana i čvrst je (inače trčim, long run). ne znam jel' se radi o istom ili su izbacili nešto novo.

e, onda to vjerojatno nije taj... ovo im je neka nova, active kolekcija (link (http://www.lisca.hr/index.php?sv_path=12,13,2279))

carbona
13.10.2006., 20:25
i ja sam mislila na active liniju koja je izbačena ove sezone.:cool:
bezvezejetotalno:rolleyes:

elala
13.10.2006., 20:27
e, onda to vjerojatno nije taj... ovo im je neka nova, active kolekcija (link (http://www.lisca.hr/index.php?sv_path=12,13,2279))
ma kakvi moj nije taj model.
ne znam jel' mi se čini ali ovaj ima kopčanje naprijed i to s nekoliko kopči. to je jako loše :flop:
imam jedan takav od skinya. bio mi je sladak pa sam ga uzela :D, ali savršeno je neudoban i takvo veliko, visoko (ne znam kako da se izrazim) prednje kopčanje radi dodatni pritisak na dio iznad ošita.

Lei
13.10.2006., 21:26
ma kakvi moj nije taj model.
ne znam jel' mi se čini ali ovaj ima kopčanje naprijed i to s nekoliko kopči. to je jako loše :flop:

Mislim da ih ima 5 ili 6 :eek: Trebalo mi je jedno par minuta dok to nisam popikala kako spada, s tim da su mi se neke i otkopcalave dok sam druge kopcala. Grozno. Cak mi se cini da bi se to cudo za vrijeme aktivnosti moglo pocet i otkopcavat samo od sebe :rofl:

Uglavnom.... trazim dalje.

Btw, nasla sam ovaj model od Triumpha kojeg uzalud trazim, u jednom webshopu u Uk... i cijena sa carinom, pdvom i slanjem je prava sitnica... 500 kn : padaunesvijest:

Ih-pih
14.10.2006., 00:06
Ako imas nesto povece grudi NP ja cu ti ih drzati besplatno!!!:kiss:
A i one sa manjima snaci cu se :zubo:

Ava Adore
14.10.2006., 01:10
Kupila jednom u bivšoj Končarevoj, mislim da se Valalta zove dućan

kisikana
14.10.2006., 17:54
Ja sam to riješila na jeftin način - Trešnjevka, plac, top za 25kn, hvala i doviđenja. Ništa mi ne lamata. :s

Rock Star
14.10.2006., 21:15
Ja sam to riješila na jeftin način - Trešnjevka, plac, top za 25kn, hvala i doviđenja. Ništa mi ne lamata. :s

Probala. Al imam četvorku i ne funkcionira nikak.

kisikana
14.10.2006., 21:33
Probala. Al imam četvorku i ne funkcionira nikak.

Fala Bogu na malim sisama :cerek:

Rock Star
15.10.2006., 12:55

Kaj se aerobika i skakutanja tiče, svakako.

annerri
16.10.2006., 02:21
baš je sportski.
na leđima ne ide u križ već ima naramenice, čvrst je, ali ne steže.
ne sjećam se točno, mislim oko 200kn.

Oko 130 ili 150 kn. "Lisca" u Branimir centru. Model ŠTEFI 107. Nikakve kopče, žice i sl. I zaista ne ide u križ, iza je spojen,pa se razdvaja u naramenice dovoljno ugodan,a čvrst. Oblikovane košarice,a nigdje šava,a i odnapred ispod njih ima širu traku.Sve će biti na mjestu,100 %.:top: Mislim da je čak oko 95 % pamuk,ostalo elastan ).

čizmica
04.11.2006., 11:54
[QUOTE=Rock Star]Gdje ima za kupiti i po kojoj cijeni?

Kurjozitet.... Jesi bila u body feelingu? Ili mozda nasla neki drugi dobar sportski grudnjak??? :confused:

Rock Star
10.11.2006., 18:22
[QUOTE=Rock Star]Gdje ima za kupiti i po kojoj cijeni?

Kurjozitet.... Jesi bila u body feelingu? Ili mozda nasla neki drugi dobar sportski grudnjak??? :confused:

Nisam još niš kupila, nemam vremena, damn! Al i dalje skakućem na aerobiku! :cerek:

Lei
13.11.2006., 12:15
Nasla :cheer:

U Skinyju imaju dva modela sportskih grudnjaka.. jedan "slabiji" koji se kopca od ispred i jedan "jaci" koji ima hrpu raznih ojacanja i zbilja djeluje ko tenk! cca 270 kn, ako se dobro sjecam.

Jos uvijek mi se cini da mi je onaj Powermove od Triumpha bolji i malo ugodniji (ovaj se ne kopca na X ili Y od iza, pa me ponekad zna malo bockat na lopaticama), ali dok ne pronadjem gdje ga ima za kupit, ovaj od Skinyja se cini bas ok, sve drzi na mjestu, nije toliko jako babski ko ovi od Lisce i puno, puno je cvrsci.

:w

ps (Skiny u City Centru, Zg... nemam pojma imaju li to u drugim njihovim ducanima)

joujou
13.11.2006., 12:25
prekrasne majcice sa ugradjenim grudnjakom... savrseno za treninge :top:

http://www.nike.com/nikewomen/siteshell/index.jsp#,en,24,uk,url;contents;collection,

elala
13.11.2006., 13:45
eto ga na.
meni ti skinyevi uopće ne valjaju.

sonnic
02.07.2007., 13:08
...uskoro idem u zg...pa si usput mislim pogledati za grudnjak. Veličina mi je između 3 i 4...i tražim od grudnjaka da bude jako čvrst, sport trčanje. Dosad sam imala od Lisice i bila sam zadovoljna.

Gdje da pogledam za Triumphov i Nike grudnjak?

Body Feeling - da li je to u istom haustoru gdje je i Plavi telefon?

Lei
02.07.2007., 15:35
Jos uvijek mi se cini da mi je onaj Powermove od Triumpha bolji i malo ugodniji (ovaj se ne kopca na X ili Y od iza, pa me ponekad zna malo bockat na lopaticama), ali dok ne pronadjem gdje ga ima za kupit, ovaj od Skinyja se cini bas ok, sve drzi na mjestu, nije toliko jako babski ko ovi od Lisce i puno, puno je cvrsci.

Ajde kad je vec tema dignuta, da updejtam situaciju s Triumphovim Powermoveom. Nasla u Ljubljani, u BTCu, u hali od Intersporta, na gornjem katu. U svim velicinama i u crnoj i bijeloj boji :s I odmah ubola dva... da ne bi bilo da opet nestanu

IcedEarth
02.07.2007., 22:19
ma nemoj nosit grudnjak na aerobik

bit će puno zanimljivije

sonnic
03.07.2007., 11:53
...zar po Triumphov grudnjak treba ići u Sloveniju....ne vjerujem...koma. Šteta baš mi se ovaj Powermove čini super...ma, mora biti neki dućan sa sportskim grudnjacima...

Lei da li mi možeš reći koja je bila cijena....pretpostavljam oko 35 EUR?

...u Slo ne znam da li ću ići ove godine (možda eventualno Graz na jesen)....k vragu...još ću tražiti ....ne želim se kockam s Neckermannom...

Lei
03.07.2007., 13:28
...zar po Triumphov grudnjak treba ići u Sloveniju....ne vjerujem...koma. Šteta baš mi se ovaj Powermove čini super...ma, mora biti neki dućan sa sportskim grudnjacima...
Kod nas su neke triaction modele jednostavno prestali uvoziti, jer im se slabo prodaju, pa tako i Powermove. Kod nas ga neces naci u niti jednom Triumph ducanu. Pogledaj ovdje (http://www.triumph.com/hr/) sto su ostavili kod nas u Triaction kolekciji.

...Lei da li mi možeš reći koja je bila cijena....pretpostavljam oko 35 EUR?

31,25 EUR

sonnic
04.07.2007., 14:07
hvala za link.....sad sam našla još par dobrih stvari

ne idem baš često u zg ....i ne znam gdje se nalaze Triumphovi dućani.....ako može par adresa ....negdje u centru Zg.
znam da već sad gnjavim :o

....makar sad sam baš zagrizla za taj Powermove....(tko zna možda najesen odem i do Slo)

...teško je naći lijep i dobar, čvrst grudnjak....a da mu cijena nije viša od 300kn

Lei
05.07.2007., 09:00
ne idem baš često u zg ....i ne znam gdje se nalaze Triumphovi dućani.....ako može par adresa ....negdje u centru Zg.

Znam da ima jedan nedaleko od Jelacic placa.. kad ides prema glavnoj posti, uz desnu stranu ceste. Za detalje ne mogu pomoci jer nisam iz Zg, pa nemam pojma gdje ih jos ima :tuzni:

zuzi666
05.07.2007., 10:05
ja imam jedan liscin i jedan triumphov. moram reći da liscin bolje drži.
a ja isto imam četvorku. :cice:
liscin je i malo jeftiniji.
ja sam proučavala sportske grudnjake i kao najnovije i najbolje modele trenutno ima nike. i taj kao "ultra čvrsti" model košta kod nas u nikeu 500 kn!!! :azdaja:
mislim da kad se traže sportski grudnjaci za velike sise, ljepota nije uopće važna nego funkcionalnost. stavi majicu preko njega!
čitala sam negdje da su računali koliko km sise prođu u pola sata trčanja ako se ne nosi dobar čvrsti grudnjak i da je to jako loše za njih i kožu okolo! :cool:

Torma
05.07.2007., 10:14
http://www.shockabsorber.co.uk/bounceometer/shock.html

Najbolja stranica (pogotovo simulacija ;) ).
Na ovaj nacin sam nasla najbolji sportski grudnjak (a imam C i stvarno sam se mucila) u mom 10 godisnjem stazu nosenja sportskog grudnjaka- tocno odrede kakav ti treba i onda odes na jednu od ponudjenih stranica ducana gdje se moze kupiti Shock Absorber.. Ja narucujem vec godinama iz Figleaves UK, placam cca 40€ sve skupa s dostavom..
Preporucam. :cerek:

Torma
05.07.2007., 10:29

Nda, male sise se nikad ne objese.. :rolleyes:

Objese se itekako i onda izgledaju gore nego velike objesene.

mudroslovka
02.04.2008., 00:03
http://www.neckermann.hr/hr/nm2/home/suche/
Ovi su dobri, samo treba ukucat sportski grudnjak

Pafulja
02.04.2008., 13:09
Oko 130 ili 150 kn. "Lisca" u Branimir centru. Model ŠTEFI 107. Nikakve kopče, žice i sl. I zaista ne ide u križ, iza je spojen,pa se razdvaja u naramenice dovoljno ugodan,a čvrst. Oblikovane košarice,a nigdje šava,a i odnapred ispod njih ima širu traku.Sve će biti na mjestu,100 %.:top: Mislim da je čak oko 95 % pamuk,ostalo elastan ).

evo, baš sam išla u namu pitati za taj model, pa mi ga je teta pokazala. košta 100 i nešt sitno kuna, ali mi se čini jako nježan. kao da ništa neće držati. općenito ne vjerujem baš tima bez žice. ne znam kako ta tkanina i onaj "rastegnuti" strateški dio drže prijateljice da nikud ne mrdnu?

Joules
06.04.2008., 18:54

Potpisujem!! Imala sam 5-6 Štefi grudnjaka dosta godina, a sada su izbacili tu neku ACTIVE inacicu iste stvari
http://www.lisca.si/hr/index.php?sv_path=12,13,2279,2282,2682
Odlican je samo sto ih zbog elastana ne perem na jako visokoj temp (jer su mi se Štefi znali razvuci i unistiti) pa je ovaj ACTIVE nekako brzo posivio... A ovaj novi model je jos bolji jer su uveli i C kosarice :s, tako da sam nasla broj i u trudnoci a i sad cu si kupit novi za aerobic

Joules
06.04.2008., 19:00
ali mi se čini jako nježan. kao da ništa neće držati. općenito ne vjerujem baš tima bez žice. ne znam kako ta tkanina i onaj "rastegnuti" strateški dio drže prijateljice da nikud ne mrdnu?

poanta je kupiti dovoljno mali da ih lijepo stisne, a sada kada imaju B i C kosaricu moze ih stisnuti i ako su nesto manje, ali i ako su poprilicno velike. Prije 4-5 god sam jednoj starijoj gospodji na aerobicu preporucila taj model, sjecam se da mi nije vjerovala dok nije probala, a onda mi se zahvaljivala...
imam 2 nike majice s grudnjacima unutra, i nisu jako losi ti grudnjaci ali su poprilicno otvorene pa su i prije trudnoce moje tada ne prevelike cice izgledale ne bas fino, a sad bi izgledala :eek: grozno
radije sam nosila taj liscin ispod, ali preko nike topic ili majicu ali obvezno s duplim materijalom naprijed - puno cvrsce drzi

Pafulja
08.04.2008., 15:39
jesem ti gajde!! ko da sam debilna i da u životu nisam kupila grudnjak.

kažeš da treba dobro stisnuti. e, sad. ti u obliku topića, kao taj liscin twist, me ne stisnu onak jako, pa imam filing da ništ ne drže. ak uzmem broj koji jače stisne, onda mi ga je problem navući preko glave jer je dosta uzak. a kak bi ga onak znojna skinula, ne mogu ni zamisliti!

baš sam sad popodne išla okolo isprobavati, pa bi poskakivala ko bedak u garderobi, i imam filing da što više stisne, da to više odskakuju. al, pazi, nije da ja imam neke cice-imam solidnu dvojku. al to meni sve nekak prelebavo. i ide mi na živce kad su te široke naramenice kao da imam onaj minimajzer, a ne volim ni kad se križaju odotrag (makar je to funkcionalno skroz) jer imam drugčije otvorene topiće..ahh..

ne znam. ok mi se činio taj liscin twist i cijena je ok (130) sam kaj su jako široke te naramenice, pa zgleda ko top.
nije loš ni onaj sportski jači u woman's secret, al imaju samo crni i jedva ga navučem preko glave, ako hoću pravi broj. i cijena je 240 kn.
a drugi u WS srednje jak je ok i ugodan i lijep, al ko da mi u njemu jače plešu. isto je oko 230 kn.
triumphovi su mi skroz bezveze-probala sam sva tri i niti jedan mi se ne sviđa-ne mislim izgledom, ali ni izgledom.
još ću poviditi u body feelingu, pa ću donijet svoj prijeki sud.

joujou
08.04.2008., 19:08
zasto ti nike ne pase?

Pafulja
10.04.2008., 10:41
zato što su oni modeli koje sam vidjela od onog umjetnog debelog materijala (dry fit) kojeg vi hvalite, a ja ne volim. zato što mi se čine jako debeli i da će mi biti još više vruće u tome. svi imaju kriš-kraš naramenice i to debele, što isto ne volim, i svi izgledaju kao veliki topovi. eto. ne sviđaju mi se po niti jednoj osnovi. i nemaju košarice unutra, nego su to baš topovi sa duplim prednjim dijelom, da stisne vjerojatno. ne volim te topaste-mislim si kad obućem još majčicu gore da ću se još više skuhati, ak me kužiš. znam, uopće nisam komplicirana..:)
hvala puno na savjetima.

Lei
10.04.2008., 13:10
Pafulja, a jesi pogledala Triaction Powermove? Nije kao top, vec kao obican grudnjak, ima zicu, dobro drzi sve na mjestu i ima super materijal.
http://www.moveactive.co.uk/images/tri_127_main_t.jpg

joujou
10.04.2008., 15:00
zato što su oni modeli koje sam vidjela od onog umjetnog debelog materijala (dry fit) kojeg vi hvalite, a ja ne volim. zato što mi se čine jako debeli i da će mi biti još više vruće u tome. svi imaju kriš-kraš naramenice i to debele, što isto ne volim, i svi izgledaju kao veliki topovi. eto. ne sviđaju mi se po niti jednoj osnovi. i nemaju košarice unutra, nego su to baš topovi sa duplim prednjim dijelom, da stisne vjerojatno. ne volim te topaste-mislim si kad obućem još majčicu gore da ću se još više skuhati, ak me kužiš. znam, uopće nisam komplicirana..:)
hvala puno na savjetima.

ok, ali to je pravi sportski grudnjak, dizajniran upravo za tu svrhu... koji stisne koliko treba i sve drzi na mjestu, kosarice im uopce ne trebaju

ali ako ti mislis da ce ti u njemu biti vruce... :ne zna:

sanja_volim orhideje
11.04.2008., 23:06
hvala puno na savjetima.

Pa bit dry fit materijala i je u tome da ti nije vruce, odnosno da propusta znoj i onda nemas feeling da imas nesto mokro i bljak na sebi. Ja uvijek treniram u dry fit majicama i jednom sam slucajno obukla obicnu pamucnu, to je nebo i zemlja. Prvo sto je u pamucnoj duplo vise vruce, a drugo sto kad se smoci imas feeling na nosis na sebi mokru krpu, sto je posebno neugodno kad se na kraju treninga istezes, a imas tako nesto mokro sto te onda jos i hladi. Ista stvar je i sa grudnjacima. Ja imam Nike-ov dry fit sportski grudnjak, kao topic je, nema nikakve zice, po meni sportski grudnjak ih ni ne treba imati, cini se debel, al nije vruce u njemu, a jos i prednju stranu ima u duplom materijalu, stisne predobro i nema mrdanja! Platila sam ga 260 kn, sad bih rado kupila jos jedan, al nema u cijelom gradu velicina M, sad cekam kad cu ici u Graz, mozda tamo ima.

vendella
16.04.2008., 01:09
danas sam probala topic od nikea... i nekako nisam bas odusevljena... mislim nije to bas nesto cvrsto... malo sam skakutala u garderobi i ne vidim ja da to drži toliko čvrsto... košta 250kn. Probala sam 2 broja, tako da nije stvar da sam uzela prevelik... manji broj mi je bio baš ono knap... mislim malo i previše knap.. ali to svejedno nije nešto posebno čvršće od grudnjaka koje inače nosim... očekivala sam više :(
probala sam baš i njihove grudnjake i to mi se čini jako loše... ali ni blizu broja nisu imali tako da ni ne mogu komentirat zapravo...
morat ću u triumph ovih dana da vidim te njihove sportske...

joujou
16.04.2008., 10:43
meni su fantasticni... imaju i vise modela, mozda da probas neki drugi
ne vjerujem da triumph moze imati bolje sportske grudnjake od nike-a :D

vendella
16.04.2008., 11:04
meni su fantasticni... imaju i vise modela, mozda da probas neki drugi
ne vjerujem da triumph moze imati bolje sportske grudnjake od nike-a :D

a probala sam 4 modela, top i 3 modela grudnjaka... a ne vidim zašto triumph ne bi mogao imat bolje grudnjake od nikea... nike je specijaliziran za sport.. ali ne za grudnjake...
mislim ne kažem da ima.. nisam probala od triumpha, ali ovo od nikea mi ne odgovara baš... čini mi se malo preslabo za veće grudi.

joujou
16.04.2008., 11:10
ok, sretno

macka
16.04.2008., 11:17
aj sad cu ja upasti k'o s Marsa :D
di sve ima Nike ducan, osim u Ilici?

vendella
16.04.2008., 11:25

U Rijeci na Korzu hehe :)

Zli Mali Medo
16.04.2008., 11:47

Hm, bio je jedan veeeliki kod Mercatonea. Ne znam radi li to jos uvijek. Ali nikeove proizvode imas gotovo u svim sportskim ducanima, mislim da i u top-sportu i u turbo-sportu.

vendella
16.04.2008., 12:59
Hm, bio je jedan veeeliki kod Mercatonea. Ne znam radi li to jos uvijek. Ali nikeove proizvode imas gotovo u svim sportskim ducanima, mislim da i u top-sportu i u turbo-sportu.

Točno.. ja sam u topsportu jučer isprobavala... sad se sjetih da to ustvari nije nike nego top sport... :)

macka
16.04.2008., 13:04
super, thanks! :)

Lei
16.04.2008., 13:50
Vendella, Triumph u Rijeci ima katastrofalnu ponudu sportskih grudnjaka. Nemaju cak niti one koji se narucuju u Hr. Zena koja radi tamo je to objasnila rijecima "ljudi nisu zainteresirani za to" :tuzni:

Kad si vec u RK Ri, odi na kat i vidi Schiesser (ako se tako pise). Oni isto imaju sportske grudnjake. Jako cvrsti i glomazni, al meni nisu nikako sjeli... .no nikad ne znas, mozda ce tebi biti ok.

Za Triumphov Powermove koji dobro drzi i velike :cice: a koji je meni valjda jedini koji mi valja :o, treba na zalost u Ljubljanu, jer su ga nasi izbacili iz narudzbi :mad:

vendella
16.04.2008., 22:12
Vendella, Triumph u Rijeci ima katastrofalnu ponudu sportskih grudnjaka. Nemaju cak niti one koji se narucuju u Hr. Zena koja radi tamo je to objasnila rijecima "ljudi nisu zainteresirani za to" :tuzni:

Kad si vec u RK Ri, odi na kat i vidi Schiesser (ako se tako pise). Oni isto imaju sportske grudnjake. Jako cvrsti i glomazni, al meni nisu nikako sjeli... .no nikad ne znas, mozda ce tebi biti ok.

Za Triumphov Powermove koji dobro drzi i velike :cice: a koji je meni valjda jedini koji mi valja :o, treba na zalost u Ljubljanu, jer su ga nasi izbacili iz narudzbi :mad:

Hm mislim da sam u tom sch... jednom isprobavala neke grudnjake, ali su bili strahovito skupi... znam da sam jednog isprobala koji mi je bio super, ali je koštao preko 400kn! I to ne mislim sportski...! Ić ću vidjet, ali 500kn za grudnjak neću dati :) Valjda mislim na pravi dućan.

Znači ne mogu se nadat nečem dobrom u triumphu... a dobro.. možda uzmem onaj top od Nikea onda, pa preko grudnjaka klasičnog i bit će ipak čvršće nego samo s grudnjakom...

Hvala na informacijama :)

sanja_volim orhideje
16.04.2008., 22:46
Sto i u Top Sportu ima Nikeovih grudnjaka? Pitam jer bih kupila jos jedan, al u Nikeu u Ilici vise nema brojeva :(

Zli Mali Medo
16.04.2008., 23:09
Sto i u Top Sportu ima Nikeovih grudnjaka? Pitam jer bih kupila jos jedan, al u Nikeu u Ilici vise nema brojeva :(

Koja ti je velicina grudnjaka? Da znam ima li. :zubo:

sanja_volim orhideje
16.04.2008., 23:22
Hehehe, M iliti medium. U Ilici vise nema :( ako nis pogledat cu u Grazu...

vendella
17.04.2008., 00:38
Hehehe, M iliti medium. U Ilici vise nema :( ako nis pogledat cu u Grazu...

Ja sam to probavala u Top sportu u rijecu da... imaju i nike grudnjake baš.. one koji idu po brojevima 2, 3 i oznakom košarice.. ali izbor košarica je ograničen na a i b. A imaju i ove topiće... svih veličina...

sanja_volim orhideje
17.04.2008., 01:10
Bas cu pogledat u Top Sportu, jer su mi u Nikeu u Ilici rekle prodavacice da nece vise dobivati nove brojeve. Onda sam gledala po jos par Nike ducana, u Importanneu i Avenue, al tamo nema :(
Evo to je taj, fenomenalan je!! http://store.nike.com/emeastore/#,en,,url;stage,prod_grid-309117-309189-133946//133944//0--0/|3

sanja_volim orhideje
17.04.2008., 16:07
Nema u Top Sportu, nema u Nikeu, poludit cu!!!

@Purger@
22.04.2008., 04:33
Koliko sisatih na jednom mjestu :Sex:

flawless
10.12.2011., 22:43
dižem temu iz pepela :rolleyes:

Na Triumphovim stranicama ne vidim da imaju više power sport grudnjaka, jeste li ih vidjele možda negdje u RH?

Možda neki drugi provjereni model? Za trčanje trebam, košarice C a ovo sve što nalazim je il debelo il neudobno il ne drži... :503:

kodo
10.12.2011., 22:53
probaj vidjet u skinny-u

tinar
24.02.2012., 22:22
Vježbam u orlando fitnessu i neki dan vidim na onom TV-u sa spotovima i reklamama kojeg buljiš dok trčiš se vrti reklama za shock absorber grudnjake. Reklama kaže "40% popusta s iskaznicom fitnes centra, samo u victoria's secret". Na hrvatskom piše, pa pretpostavljam da se stvarno odnosi na nas. Djevojka na recepciji mi nije znala dati više informacija o tome, a ja trenutno nisam u fazi kupnje grudnjaka pa mi se još nije dalo potegnuti do Masarykove vidjeti jel to istina.

Ali javljam ako je netko zainteresiran, čini se da napokon ima shock absorbera u Hrvatskoj?

Pitam se kolko samo cjepaju :bonk: ... vjerojatno previše... no mislim si, možda se svejedno isplati otići tamo isprobati pa kupiti na ebayu za upola :D bwahahaha.

Tijana
25.02.2012., 07:19
Vježbam u orlando fitnessu i neki dan vidim na onom TV-u sa spotovima i reklamama kojeg buljiš dok trčiš se vrti reklama za shock absorber grudnjake. Reklama kaže "40% popusta s iskaznicom fitnes centra, samo u victoria's secret". Na hrvatskom piše, pa pretpostavljam da se stvarno odnosi na nas. Djevojka na recepciji mi nije znala dati više informacija o tome, a ja trenutno nisam u fazi kupnje grudnjaka pa mi se još nije dalo potegnuti do Masarykove vidjeti jel to istina.

Ali javljam ako je netko zainteresiran, čini se da napokon ima shock absorbera u Hrvatskoj?

Pitam se kolko samo cjepaju :bonk: ... vjerojatno previše... no mislim si, možda se svejedno isplati otići tamo isprobati pa kupiti na ebayu za upola :D bwahahaha.

Shock Absorberi su mi odlični, imam ih nekih 5-6 komada, naručeni sa ebay.uk. :top:

Uzmi manji broj, razvuku se malo nakon nekog vremena.

Ingrein
25.02.2012., 12:07
dižem temu iz pepela :rolleyes:

Na Triumphovim stranicama ne vidim da imaju više power sport grudnjaka, jeste li ih vidjele možda negdje u RH?

Možda neki drugi provjereni model? Za trčanje trebam, košarice C a ovo sve što nalazim je il debelo il neudobno il ne drži... :503:

Čini mi se da je dućan u Jurišićevoj najopremljeniji po pitanju sportskih grudnjaka. Bio barem. Ne znam dal su se predomislili s ponudom u međuvremenu.
Ovaj je super za sisate sportašice http://www.ckfashion.ca/theloft/files/2011/07/triumph-triaction1.jpg
Zbilja nema trte mrte :zubo: Mana mu je što je tkanina tanka pa ti bradavičice stoje na gotovs.
Ovaj mi se pokazao super za trčanje jer te stisne ko zavoj i nema ni s njim mrdanja :cice:
http://www.flowerbags.co.uk/triumph-triaction-crosspower-sports-top-10267-p.asp

** Tara **
25.02.2012., 12:58

Sportski grudnjaci su mi inače noćna mora! :503:

Vidim da si tu spomenula neku novu vrstu pa sam, naravno, proguglala i skužim da već imam takva 4 komada :facepalm:.
Ja sam ih kupila prije nekih godinu i pol i tad su bili na nekom sniženju, ali ne znam otkad ih drže u RH.

Nisam znala da je to to.

Imam ovaj model:
http://img440.imageshack.us/img440/2050/sab4246pszoom.jpg

Imaš ih u raznim bojama.
Ima tamo dosta modela, a neki drže bolje, neki slabije.
Sve što je bilo u mojoj veličini probala sam i opet čorak.
Ni jedan mi nije bio savršen :ne zna: pa da s njim imam osjećaj da imam oklop i da se ništa ne miče. Nisam se kliknula s ni jednim... :tuzni:

Ovaj model koji sam uzela me je najbolje držao, a i ima nekakvu podstavu pa se ne vide bradavice ( bitno mi je to :p ).

Sad malo guglam i naletjela sam na ovaj neki shock absorber run bra:

http://img837.imageshack.us/img837/9317/cproduct.jpg

Ima li itko iskustva s njim?

Ma dosta mi je već tih sranja jer sam se toliko novaca već nabacala na to, ali nikako zadovoljna. Nije mi problem dati i 500 kn kad bi mi toliko i vrijedio jer sam već previše puta bacila novac na neke kvazi sportske grudnjake od dvjestotinjak kuna pa ne ispunjavaju svoju svrhu.

Ma nemam više pojma u čemu je stvar. Primijetila sam da je najveći problem u tome da imam uska leđa pa bi mi zapravo trebao opseg 65 ili 70 ispod grudi, a standard je minimalno od 75 pa se onda i ovo sve dalje poremeti i ništa to ne drži kako treba...

Čini mi se da je dućan u Jurišićevoj najopremljeniji po pitanju sportskih grudnjaka. Bio barem. Ne znam dal su se predomislili s ponudom u međuvremenu.
Ovaj je super za sisate sportašice http://www.ckfashion.ca/theloft/files/2011/07/triumph-triaction1.jpg
Zbilja nema trte mrte :zubo: Mana mu je što je tkanina tanka pa ti bradavičice stoje na gotovs.
Ovaj mi se pokazao super za trčanje jer te stisne ko zavoj i nema ni s njim mrdanja :cice:
http://www.flowerbags.co.uk/triumph-triaction-crosspower-sports-top-10267-p.asp

Kad sam bila tamo nisu imali veličinu pa ga nisam isprobala. Budem otišla čim uhvatim vremena :mig:

Vrijedi pokušati.

alek
25.02.2012., 13:49
Moj najveci problem sa sportskim grudnjacima je bio taj sto oni koji imaju OK support su uglavnom uniboob verzija sto ne volim jer bude sve crveno izmedju grudi kad se oznojim (ja radim plyometrics za cardio pa mi treba high impact a u isto vreme se i zestoko oznojim), a oni sa zicom gde su grudi odvojene mi ne drze dovoljno dobro (C cup). Problem sam resila sto nosim ovaj sa zicom ispod pa preko toga jos jedan sportski ali uniboob verzija ili neki od sports tops sa ugradjenim grudnjakom (i jedno i drugo racerback opcija bolje drzi) i onda nema da mrda a nema ni problema da se slepe i trljaju jedba uz drugu :)

Ingrein
25.02.2012., 19:37
Sad malo guglam i naletjela sam na ovaj neki shock absorber run bra:

http://img837.imageshack.us/img837/9317/cproduct.jpg

Ovaj fakat izgleda ko oklop. Brijem da bi mi trebalo pol sata da ga obućem :D

Moj najveci problem sa sportskim grudnjacima je bio taj sto oni koji imaju OK support su uglavnom uniboob verzija

Uniboob :rofl: Ja sam mislila da samo ja imam problem s tim.
A čuj, ja sam pristala na taj kompromis - uniboob :zubo: Probala sam i ja obući uniboob grudnjak na obični, al osjećam se ko vitez. Brijem da padnem, ne bih se više mogla ustat.

** Tara **
25.02.2012., 20:40
Moj najveci problem sa sportskim grudnjacima je bio taj sto oni koji imaju OK support su uglavnom uniboob verzija sto ne volim jer bude sve crveno izmedju grudi kad se oznojim...

Meni su i inače spojene pa sam se naviknula na to. Ne volim grudnjake koji ih razdvoje jer su onda u nekom neprirodnom položaju.
Neka mi ih stisne i drži - samo to tražim... :503:

Ovaj fakat izgleda ko oklop. Brijem da bi mi trebalo pol sata da ga obućem :D

E, to tražim! Oklop! I nikako pa nikako pronaći... :tuzni:

Puno sam guglala i išla već probavati i na slici izgleda kao pravo čvrsti grudnjak ma sve pet, a kad dođem tamo, a ono sportski topić, tanki... :facepalm: :503:

Zato se ne usuđujem naručivati preko neta. Previše koštaju i previše sranja oko dostave i carine pa da mi na kraju ne paše.

alek
26.02.2012., 02:23
Uniboob :rofl: Ja sam mislila da samo ja imam problem s tim.
A čuj, ja sam pristala na taj kompromis - uniboob :zubo: Probala sam i ja obući uniboob grudnjak na obični, al osjećam se ko vitez. Brijem da padnem, ne bih se više mogla ustat.

Jesi probala neku verziju sportskog koji razdvoji grudi, pa preko toga sportski topic sa ugradjenim shelf bra, ja imam npr ovaj:
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRntfQcZ_WjdQ4RAulXIrWCGToOuaUcI HzZAL7az8ScaOtPFG9O
Udobnije je od kombinacije dva sportska, a bolje drzi nego sami uniboob. A i inace mi odgovara kad imam nesto racerback preko grudnjaka jer ipak drzi ako se recimo otkaci naramenica dok skacem pa mogu nastaviti skakati dok ne cujem beep na timeru :)

Ingrein
26.02.2012., 08:36
Ja u gym idem u širokim majicama koje skrivaju dekolte. Tako da bi mi bilo previše onda grudnjak, pa sportski top i onda još majica na sve to. Pristajem 2 sata kolko mi maksimalno traje trening imati uniboob :D Kažem, ovaj jedan je čvrst ko da te zaviju elastičnim zavojem i još je od materijala u stilu dry fita.

Ace of Diamonds
26.02.2012., 20:14
Nikeovi dry fit su mi najbolji. :top:
Bez ikakvih košarica i žica, jednostavno se kopčaju na leđima i čvrsto drže grudi.

Ja sam svoje našla u outletu u Rosesu, izbor je bolji nego u onom dućanu u Ilici, a kakti su 30% sniženi.

Andariel
26.02.2012., 22:10
Bez ikakvih košarica i žica, jednostavno se kopčaju na leđima i čvrsto drže grudi.

Ja sam svoje našla u outletu u Rosesu, izbor je bolji nego u onom dućanu u Ilici, a kakti su 30% sniženi.

tanke košarice ili malo deblje/podstavljenije? vidjela sam u hervisu predobar nikeov grudnjak, taman s malo debljim košaricama kakav sam i tražila i onda skužim da nema nikakvo kopčanje nego se samo navlači preko glave :503::503:

Ace of Diamonds
27.02.2012., 14:30
Nema košarice, kao top je, ali stisne grudi jer je materijal čvrst i podebljan na leđima, naramenicama, sa strane i ispod grudi tako da nema mrdanja za grudi. :D Naravno, dekolte ne izgleda zamamno, ali to nije ni bit sportskog grudnjaka.

Evo i slike tog o kojem pričam: slika je prevelika pa stavljam link -.-' (http://s.wiggle.co.uk/images/nike-322653-010-ps-zoom.jpg)

Ja sam isto malo skeptična prema ovima koji se navlače preko glave. Jer ako se mogu toliko raširiti da ruke i ramena prođu kroz njih, onda sumnjam da su toliko čvrsti i stabilni kao ovi koji se kopčaju. :ne zna:

Rebelle Fleur
27.02.2012., 19:40

Kolko si ih platila? Možda skoknem do Rosesa ovaj vikend pa da pripremim nofce. :D

Andariel
27.02.2012., 20:00
Nema košarice, kao top je, ali stisne grudi jer je materijal čvrst i podebljan na leđima, naramenicama, sa strane i ispod grudi tako da nema mrdanja za grudi. :D Naravno, dekolte ne izgleda zamamno, ali to nije ni bit sportskog grudnjaka.

Evo i slike tog o kojem pričam: slika je prevelika pa stavljam link -.-' (http://s.wiggle.co.uk/images/nike-322653-010-ps-zoom.jpg)

Ja sam isto malo skeptična prema ovima koji se navlače preko glave. Jer ako se mogu toliko raširiti da ruke i ramena prođu kroz njih, onda sumnjam da su toliko čvrsti i stabilni kao ovi koji se kopčaju. :ne zna:

mislim da sam vidjela takav u hervisu.. ali kaj nisu i na tome "košarice" tj. taj prednji dio tanak? naime, imam problem s takvima jer mi se vide bradavice :o :rofl: ne kužim, kaj ne mogu napravit neki koji će biti pošteno podebljan naprijed...ili bar neke umetke da ima :zubo:

Ace of Diamonds
27.02.2012., 20:13
Kolko si ih platila? Možda skoknem do Rosesa ovaj vikend pa da pripremim nofce. :D:misli: 200-tinjak kuna... Ne mogu ti reći preciznije, bilo je to prije skoro godinu dana pa se više ne sjećam točno.

Ali zato sa sigurnošću mogu reći da su fakat kvalitetni, evo, još su kao novi (uzela sam ih odmah dva jer sam dugo bila u potrazi za nekim dobrim sportskim :D) i jednako čvrsti kao na početku.

Stipe23
27.02.2012., 20:21
ali kaj nisu i na tome "košarice" tj. taj prednji dio tanak? naime, imam problem s takvima jer mi se vide bradavice :o :rofl: ne kužim, kaj ne mogu napravit neki koji će biti pošteno podebljan naprijed...ili bar neke umetke da ima :zubo:

Ne.

:D

-Stipe

Ace of Diamonds
27.02.2012., 20:35
mislim da sam vidjela takav u hervisu.. ali kaj nisu i na tome "košarice" tj. taj prednji dio tanak? naime, imam problem s takvima jer mi se vide bradavice :o :rofl: ne kužim, kaj ne mogu napravit neki koji će biti pošteno podebljan naprijed...ili bar neke umetke da ima :zubo: Na bijelom se kroziraju obrisi, na tamnom se ništa ne kuži.

A ne kuži se ni na bijelom ako na to obućeš majicu, ali ako misliš vježbati samo u njemu, onda uzmi tamni.

Rebelle Fleur
27.02.2012., 21:32
:misli: 200-tinjak kuna... Ne mogu ti reći preciznije, bilo je to prije skoro godinu dana pa se više ne sjećam točno.

Ali zato sa sigurnošću mogu reći da su fakat kvalitetni, evo, još su kao novi (uzela sam ih odmah dva jer sam dugo bila u potrazi za nekim dobrim sportskim :D) i jednako čvrsti kao na početku.

Hvala ti puno. :s

** Tara **
27.02.2012., 21:39
Ne.

-Stipe

Znala sam!

Te vražije grudnjake dizajniraju muški! :mad:

Andariel
27.02.2012., 21:53
Na bijelom se kroziraju obrisi, na tamnom se ništa ne kuži.

A ne kuži se ni na bijelom ako na to obućeš majicu, ali ako misliš vježbati samo u njemu, onda uzmi tamni.

ma nisam mislila na obrise, nego ono kad ti baš strši (jesam opisala :lol: ) evo ovako :zubo: (http://www.heartlessdoll.com/niprofl.jpg)
ja obučem grudnjak (imam schiesserov sportski) i majicu i još se vidi :503:

pa eto, ako tko zna za neki koji ima podebljan prednji dio, da ima kopčanje i da je high impact (i da nije turbo skup) nek piše :w

Ace of Diamonds
27.02.2012., 22:22
Hvala ti puno. :s Nema na čemu. :)
ma nisam mislila na obrise, nego ono kad ti baš strši (jesam opisala :lol: ) evo ovako :zubo: (http://www.heartlessdoll.com/niprofl.jpg)
ja obučem grudnjak (imam schiesserov sportski) i majicu i još se vidi :503:

pa eto, ako tko zna za neki koji ima podebljan prednji dio, da ima kopčanje i da je high impact (i da nije turbo skup) nek piše :w Aha, kad se naježiš :D...
Fakat ne znam, nije mi nikad palo na pamet obraćat neku pažnju na to, to je nešto normalno... :ne zna:

** Tara **
27.02.2012., 22:25
pa eto, ako tko zna za neki koji ima podebljan prednji dio, da ima kopčanje i da je high impact (i da nije turbo skup) nek piše :w

Onaj kojeg sam spominjala na prethodnoj stranici ti je takav. Ima kopčanje sa strane ( s obje strane možeš podešavati ) i ima nekakav umetak tanki ( kao što imaju i neki trokutasti badići ), ali dovoljno čvrst da se te dvije male napasti ne ocrtavaju.
Možeš i izvaditi taj neki umetak i izazivati okolo muške jer se tada vide.

Imaš ga u Victoria Secretu, a koštao je 200 kn. Kasnije sam naletila na sniženje ili onu neku ponudu ( kupiš dva pa ti je drugi jeftiniji ili tako nešto - nisam sigurna ) pa sam ih kupila za 150 kn.

7nationarmy
28.02.2012., 10:18
mene ova tema neizrecivo veseli :-)

Epic hero
28.02.2012., 12:21
E a što će vam grudnjak? To je izmišljotina napravljena za mlaćenje para, hoću reći to je samo još jedan nepotreban proizvod u paleti nepotrebnih proizvoda.

Hoćete dolaziti na aerobik ako vam napravim dvoranu za vježbanje samo za žene, a da vježbate potpuno gole, da li bi vam to odgovaralo?
Samo nudim alternativu ovom biznisu sa obućenim vježbanjem, jer mislim da je moj nudistički biznis bolji, zdraviji i prirodniji.

** Tara **
28.02.2012., 12:58
E a što će vam grudnjak? To je izmišljotina napravljena za mlaćenje para, hoću reći to je samo još jedan nepotreban proizvod u paleti nepotrebnih proizvoda.

Hm, slikovito ćemo.
Zamisli da ih imaš na jedan dan. Npr. neka su kao od ove tete na mom avataru.
Znam, prvo bi se pipkao, ali dosadile bi ti. Nije to ništa posebno.
Odlučio bi se baviti nekom sportskom aktivnošću koja uključuje skakanje i trčanje.
I vidi vraga, smetale bi ti, a bome bi te i bolile.
Eto razloga zašto ih nosimo. Nije zbog ocrtavanja bradavica.:kava: To je nastalo naknadno jer je prevulgarno kad se ocrtavaju.

Hoćete dolaziti na aerobik ako vam napravim dvoranu za vježbanje samo za žene, a da vježbate potpuno gole, da li bi vam to odgovaralo?
Samo nudim alternativu ovom biznisu sa obućenim vježbanjem, jer mislim da je moj nudistički biznis bolji, zdraviji i prirodniji.

Pokreni, baci se u poduzetničke vode, a možda ti i uspije. :mig:
Osnovna prednost i parola bi ti trebala biti činjenica da tvoje polaznice neće trošiti novac na skupu sportsku odjeću :D.

7nationarmy
28.02.2012., 13:28
ljudsko tijelo nije vulgarno, nismo u srednjem vijeku.

Epic hero
29.02.2012., 02:08
Hm, slikovito ćemo.
Zamisli da ih imaš na jedan dan. Npr. neka su kao od ove tete na mom avataru.
Znam, prvo bi se pipkao, ali dosadile bi ti. Nije to ništa posebno.
Odlučio bi se baviti nekom sportskom aktivnošću koja uključuje skakanje i trčanje.
I vidi vraga, smetale bi ti, a bome bi te i bolile.
Eto razloga zašto ih nosimo. Nije zbog ocrtavanja bradavica.:kava: To je nastalo naknadno jer je prevulgarno kad se ocrtavaju.

Pokreni, baci se u poduzetničke vode, a možda ti i uspije. :mig:
Osnovna prednost i parola bi ti trebala biti činjenica da tvoje polaznice neće trošiti novac na skupu sportsku odjeću :D.

Ma to je stvar navike, kako one ženkse po plemenima nemaju grudnjake i skaču okolo i idu po vodu i svašta rade i sretne su i vesele, i nije tijelo vulgarno i ne treba ništa skrivati. Ja ipak smatram da sise trebaju letit slobodne unaokolo, poskakivati, a ne da budu sputane u grudnjaku.
Taj grudnjak je samo stvar navike, ništa drugo, kao i većina stvari u životu.
u

** Tara **
29.02.2012., 09:15
ljudsko tijelo nije vulgarno, nismo u srednjem vijeku.

Ljudsko tijelo nije samo po sebi vulgarno, ali nametljivo isticanje određenih dijelova tijela je vulgarno, a samim time i jeftino.

U tu kategoriju mi spadaju bradavice, prevelik dekolte, camel toe, prekratke majice iz kojih proviruje kurvin pečat i sl.:rolleyes:.

Eto, meni to nije lijepo pa to ni sama ne želim raditi. :ne zna:
Seksipil se može pokazati i na drugačije načine. :mig:

Ma to je stvar navike, kako one ženkse po plemenima nemaju grudnjake i skaču okolo i idu po vodu i svašta rade i sretne su i vesele, i nije tijelo vulgarno i ne treba ništa skrivati.

Njima i vise do pupka, a to ne želim :durica.
Grudnjak daje potporu i spriječava da nepovratno zađu u zonu pupka.

Ja ipak smatram da sise trebaju letit slobodne unaokolo, poskakivati, a ne da budu sputane u grudnjaku.

:lol:

E, dala bi ti ih na par dana pa da ih pustiš da lete slobodne naokolo i da poskakuju!
Sloboda grudima!
Mi žene smo zapravo zle vlasnice istih i namjerno ih sputavamo i držimo u kavezu ( grudnjaku ), a one bi htjele slobodno istraživati svijet...

Epic hero
29.02.2012., 10:50
Da da to se apsolutno slažem, da je sve to gore navedeno odbojno pogotovo kod tih seljančica koje misle da je to sexy tako i na takav način, vidim ih po gradu jadne naprlitane izbacile van to sve krivo i na krivi način, obule neke cipele krive i pogrešne, štoviše ružne, digle te njihve sise u nekom jeftinom dekolteu, namirisale se jeftinim parfemom ili parfemima, imaju debele guzičice pa to stavile u neke mini suknje, misleći da je to sexy i vruće, pa te noge njihove sa velikim zglobovima i debelim neelegantnim listovima, neproporcionalno građene i na tijelu i u glavi, dakle to mi je skroz jasno i tu nemam što. Odem u Vatroslava Lisinskog ponekada iako rijetko tamo sam vidio stvarno lijepih žena, elegantnih, pristojnih sa manirima, zapravo sam se začudio. Takve sam sam vidio u Parizu i to su sorta čistokrvne Parižanke čiji gležnjevi mirišu na proljeće, ah da, ti su dani prošli za sada. Nego to je malo o eleganciji, manirima, sexipilu, odjevanju, modi itd.

A sisice trebaju biti vani barem po ljeti a nije loše ni ići na nudističke plaže, to je skroz drugačiji mentalni sklop, meni je to prvo bilo odbojno i neprihvatljivo a kasnije kad sam malo razmislio i dao si priliku nije to loše, jedino je loše jer ima onih baba čije sisice mi ne pašu da lete unaokolo, kad bi bio kamp pa da ja biram tko može i tko ne može unutra to bi bilo odlično. Ali opet ja osobno i nevolim ići među ljude u te kampove pa osobno biram pusta i skrovita mjesta gdje mogu bit gol, to je najbolje stanje, šta će mi odjeća.

7nationarmy
29.02.2012., 11:37
Ljudsko tijelo nije samo po sebi vulgarno, ali nametljivo isticanje određenih dijelova tijela je vulgarno, a samim time i jeftino.

U tu kategoriju mi spadaju bradavice, prevelik dekolte, camel toe, prekratke majice iz kojih proviruje kurvin pečat i sl.:rolleyes:.

vulgarno je obuci se kao nives celzijus, u preuske pvc vrecice . no to je stvar mode i (ne)ukusa. a na dan kad se cure odluce u teretane ici u sirokim trenirkama umjesto tajcama, taj dan ja odustajem od teretana :-)

kodo
23.03.2012., 17:21
sportskih grudnjaka ima i interšpar po 50kn

vlovrec
25.03.2012., 17:20
Zapičila sam se za neki od Nike u Intersportu za 299kn ali nemaju više moj broj niti će ga imati.
Veli teta da su od svake veličine naručili samo jedan komad, moj se prodao i eto ti.
Neće ga naručivati više. Kupila sam neki za 150kn, drek, izgleda mi kao oni topići koje curice nose, funkcija velika 0
I to ti je sportski dućan...

:504:
:503:

lipakaja_1
28.03.2012., 10:08
kupila u LISCA sportski grudnjak..čista 5 :)...malo skup jest..al je super

http://shop.lisca.com/media/catalog/product/cache/10/image/650x830/170ec19af00183b5e0368529fc2daa2f/p/o/power1.jpg

baš ovakav

ladija
28.03.2012., 14:48
ne znam dal je netko već napisao, nisam sve čitala - ima u h&m po 99 kn
par modela - sa i bez ovih mekanih okruglih umetaka
doduše, kad sam si išla kupiti - nikako nać broj

rock on...
28.03.2012., 19:56
ne znam dal je netko već napisao, nisam sve čitala - ima u h&m po 99 kn
par modela - sa i bez ovih mekanih okruglih umetaka
doduše, kad sam si išla kupiti - nikako nać broj

jel valja šta taj iz h&m-a?

kodo
28.03.2012., 20:40

i mene zanima...ja htjela kupiti još jedan u interšparu,al nije više bilo:503:

ladija
29.03.2012., 13:56
meni su solidni, sigurno ima kvalitetnijih...al nisam pretjerano zahtjevna jer vjezbam 3 puta tjedno i to pilates pa se ne znojim too much
općenito ne volim te sintetičke materijale, al cijena je prihvatljiva pa ajde

najbolje probat, još ak ulovite broj i model da odgovara

kodo
29.03.2012., 14:21
meni su solidni, sigurno ima kvalitetnijih...al nisam pretjerano zahtjevna jer vjezbam 3 puta tjedno i to pilates pa se ne znojim too much
općenito ne volim te sintetičke materijale, al cijena je prihvatljiva pa ajde

najbolje probat, još ak ulovite broj i model da odgovara

ovaj šta ja imam je pamuk... bio je jedan jedini...išla sam još u drugi interšpar i tamo naletim isto na zadnji al mi nije odgovarao:503:...

ladija
30.03.2012., 15:40
a cesto sam u intersparu a nikad grudnjake gledala, sad znam na kaj cu obratit pozornost:mig:

kodo
30.03.2012., 15:43
a cesto sam u intersparu a nikad grudnjake gledala, sad znam na kaj cu obratit pozornost:mig:

sam akcija je prošla,ne znam koja im je sad cijena...

Elle.Woods
31.03.2012., 22:01

jok, osim ako nemaš prištiće umjesto cica... :( ja uzalud bacila pare. djelovao je podnošljivo čvrsto za malo para, ali kad sam počela trčat... :504::504::503::503:

ja sam ih se nakupovala u onom outletu sportskom u dugopolju za malo para, neki nikeovi, za svaki dan treninga friški. ako imate nekoga u splitu i okolici šaljite ga po grudnjake ;)

kodo
01.04.2012., 17:50
sad saznah od jedne forumašice da će ih biti u lidlu od 5.4...pa ću vidjet tamo:kava:

Elle.Woods
01.04.2012., 21:53
sad saznah od jedne forumašice da će ih biti u lidlu od 5.4...pa ću vidjet tamo:kava:

već ih je bilo u nekoliko navrata. i slabi su. :( imaju dva tipa, oba prilagođena ili miteser-cicama, ili švapskim penzionerkama kojima je vrhunac aktivnosti miljenje po šumskoj stazi brzinom puža, po mogućnosti gegajući se na walkmaxx tenisicama uz potporu štapa za nordijsko hodanje u jednoj i s odgovarajućim penzioniranim didom pod drugom rukom. a za takvu aktivnost nije ni nužno da im cice stoje čvrsto (kad ih ionako mogu još malo potegnut prema dole i zataknut u dokoljenke...)

kodo
02.04.2012., 12:30
već ih je bilo u nekoliko navrata. i slabi su. :( imaju dva tipa, oba prilagođena ili miteser-cicama, ili švapskim penzionerkama kojima je vrhunac aktivnosti miljenje po šumskoj stazi brzinom puža, po mogućnosti gegajući se na walkmaxx tenisicama uz potporu štapa za nordijsko hodanje u jednoj i s odgovarajućim penzioniranim didom pod drugom rukom. a za takvu aktivnost nije ni nužno da im cice stoje čvrsto (kad ih ionako mogu još malo potegnut prema dole i zataknut u dokoljenke...)

e viš dobro da znam..mada ovi koje sam sad maločas gledala u katalogu mi zgledaju ok sam ne znam kakve su im to pak veličine S do L...i sad ti znaj koji bi ti mogao odgovarati:503:...ne znam dal da najbolje nosim metar,pa mjerim tamo ili da ga isprobam na licu mjesta:lol::lol::kava:
uf...možd odem pošto mi je blizu lidl pa ću vidjet kakvi su,pa taman da ne odgovaraju,vratit će mi pare:kava:

pralinica
03.04.2012., 18:06
kupila u LISCA sportski grudnjak..čista 5 :)...malo skup jest..al je super

http://shop.lisca.com/media/catalog/product/cache/10/image/650x830/170ec19af00183b5e0368529fc2daa2f/p/o/power1.jpg

baš ovakav

koja je cijena ovima iz LISCE? I dal ima drugih boja?
odlicno izgleda! :cerek:

veselaaa
05.04.2012., 15:13
Kupila sam danas ja grudnjak u lidlu...dobar je. Nema potporu na grudima ali je nekako napravljen da ih "tjera" prema unutra :)

lipakaja_1
05.04.2012., 15:32
koja je cijena ovima iz LISCE? I dal ima drugih boja?
odlicno izgleda! :cerek:

kad sam ja kupovala bilo je samo crni..al ja nisam u HR

bio je oko 200 kuna i baš je ovakva slika na kutiji

Andariel
05.04.2012., 18:21
kad sam ja kupovala bilo je samo crni..al ja nisam u HR

bio je oko 200 kuna i baš je ovakva slika na kutiji

to i nije tak puno ak je dobar. ja imam schiesserov i taj je zbilja bio skup-oko 400kn. :503: al taj mi je jedini bio koliko-toliko ok.. a prosla sam hrpu ducana.

-xxx-
13.04.2012., 11:08
sam akcija je prošla,ne znam koja im je sad cijena...
cijena je cca 60 kn. jel ima netko iz Interspara te grudnjake?

Pixie777
13.04.2012., 14:25
jel ih još ima?

ja bih baš sportski grudnjak, ne top i njegove verzije navlačenja i razvlačenja. :D

kodo
13.04.2012., 19:54
cijena je cca 60 kn. jel ima netko iz Interspara te grudnjake?

ja imam i zadovoljna sam:mig:
sam kad bi mogla još koj nać:rofl:
jedan jedini sam našla:503:

jel ih još ima?

ja bih baš sportski grudnjak, ne top i njegove verzije navlačenja i razvlačenja. :D

ja sam bila prošli tjedan u interšparu i nisam vidjela nijedan:ne zna:
sad jedino ovisi koji ih interšpar ima i ako ima...bila sam u onom novootvorenom na žitnjaku...budem još vidjela ako ću ići u neki drugi:kava:

-xxx-
13.04.2012., 20:53
sad jedino ovisi koji ih interšpar ima i ako ima...bila sam u onom novootvorenom na žitnjaku...budem još vidjela ako ću ići u neki drugi:kava:
prije 2 dana ih je u Intersparu u Garden Mallu bilo desetak :)

kodo
13.04.2012., 21:46

e fala:zubo:

OSMAMA
14.04.2012., 09:24
Kupila sam danas ja grudnjak u lidlu...dobar je. Nema potporu na grudima ali je nekako napravljen da ih "tjera" prema unutra :)

meni je isto dobar,sad mi žao što sam kupila samo 1,a kad sam se vratila po još,ostala samo s veličina :( i u zadnji tren sam pročitala da se ne smije koristiti omekšivač,pa pripazi :)

kodo
20.04.2012., 22:04

išla ja tamo u garden i nema:503:
mislim broja koji mi odgovara:kava:niš pokušat ću drugdje:D

scooby0726
20.04.2012., 22:51
U h&m na cvjetnom u crnoj,bijeloj,ljubičastoj i kričavo narančastoj boji. kupila sam narančasti i stvarno je fantastičan. 100 kn. ;)

Pixie777
20.04.2012., 23:15
Kupila u Sparu i oduševljena sam :cerek:
Isprobano danas.

kodo
21.04.2012., 15:03
Kupila u Sparu i oduševljena sam :cerek:
Isprobano danas.

u kojem?:D

Pixie777
21.04.2012., 18:38
:rofl: u osječkom. Ostalo je svega par brojeva. Ne znam jel imaju još na lageru.
Bila su neka3 tipa takvog grudnjaka,ali samo je jedan dorbo podstavljen. Ono ostalo je ništ koristi :rolleyes:

kodo
21.04.2012., 20:21
:rofl: u osječkom. Ostalo je svega par brojeva. Ne znam jel imaju još na lageru.
Bila su neka3 tipa takvog grudnjaka,ali samo je jedan dorbo podstavljen. Ono ostalo je ništ koristi :rolleyes:

a sorry misla sam da si iz zg-a:lol:
pa reko da pitam u kojem točno jer kod mene ima na par mjesta interšpar:zubo:

Srna gonjena
22.05.2012., 08:53
Triumph triaction,309 kn,Arena centar

Ingrein
22.05.2012., 10:00
Jesi probala neku verziju sportskog koji razdvoji grudi, pa preko toga sportski topic sa ugradjenim shelf bra

alek moram ti zahvaliti :five:
Napravila tako kako si napisala i da, super je. Niš se ne miče. Čak mi i ne treba uniboob. Dovoljan je običan sportski grudnjak. Ma totalno otkriće! :zubo:

Triumph triaction,309 kn,Arena centar

Ja se zeznula pa greškom uzela za medium intenzitet. Sam za sebe je niš koristi. Extreme N treba uzet.

Srna gonjena
22.05.2012., 23:47
Ja se zeznula pa greškom uzela za medium intenzitet. Sam za sebe je niš koristi. Extreme N treba uzet.

Da,u njemu nema mrdanja!:)

Eve*
28.05.2012., 21:04
Gdje u Zg kupiti sportski grudnjak a da je 70 C? I da je pamučan.

Bila u Lisci, Triumphu, Skinnyu i veličina 70 se proizvodi samo do košarice B.

Tnx :)

evelyn adair
29.05.2012., 22:25
trebao bi mi sportski grudnjak, a mjere su (ugrubo) 75E.

gdje god pogledam, ne vidim veće od C (ili me jednostavno sreća ne služi :ne zna: ). zanima me postoji li nešto takvo (a da cijena, naravno, nije u nebesima) ili da odustanem od potrage.

hvala lijepa. :)

Eve*
29.05.2012., 23:42
evelyn Triumph, model Extreme N ;)

200 i nešto kn

evelyn adair
30.05.2012., 08:59
evelyn Triumph, model Extreme N ;)

200 i nešto kn

hvala, pogledat ću ovih dana.

belfegora
21.08.2012., 00:02
vidim da ste preporucili nike, ovaj neki liscin sportski i body feeling.. ima li ista novih dojmova? moram kupit neki ovih dana, zanima me gdje bi u centru mogla pogledat te il mozda nesto jos? meni trebaju manji brojevi, al isto da drzi jer i to malo boli kad skace :P

kodo
21.08.2012., 21:54
još nisam čula da nekog bole dok skače:o:rofl::zubo:

EineKleineMaus
21.08.2012., 23:51
Ima Nike u Hervisu, ovisno o modelu od 190 do 240 kn

belfegora
22.08.2012., 00:18
hm, znam da je to vjerojatno smjesno, al ako je imalo pms il nesto, ziva katastrofa :503:
a da bar ima sta skakat pa bi covjek rekao :rofl: :rofl: :rofl:
pogledat cu sutra u nike, uzela sam neki bzvz od h&m i mislim da se s njim necu nesto usrecit... al ajd za prvu ruku ce i on posluzit :)
hvala na odgovoru :cerek:

Dadushka
22.08.2012., 00:52
još nisam čula da nekog bole dok skače:o:rofl::zubo:

meni to nije smješno :ne zna:
i događalo mi se.. nekad jednostavno bole, i onda mi treba čvrsta potpora..

kodo
22.08.2012., 20:29
a da bar ima sta skakat pa bi covjek rekao :rofl: :rofl: :rofl:

istina:zubo::rofl:

meni to nije smješno :ne zna:
i događalo mi se.. nekad jednostavno bole, i onda mi treba čvrsta potpora..

pa dobro nisan nigdje napisala da je smiješno
sam kažem...mene jedino bole kad imam pms:o:kava:

belfegora
22.08.2012., 20:37
evo za prvu turu pms boljki je i h&m-ov posluzio prihvatljivo... sljedeci mjesec cu se pocastiti i tim od nike-a, ovaj sam se vec rastrosila :D
ma zna nekad i oko ovulacije, a to je onda sve skupa vec pola ciklusa, bolje se opskrbit, nego radi toga preskocit skakutanje ;)

p.s. kodo, smile je zasluzan za smijesno, ovaj :rofl:, al nebitno, nhf :cerek:

MalaMulica
05.09.2012., 23:22
uputila me lilit tu :D

dakle, triba mi sportski grudnjak...za bavljenje rekreativnim sportom - trčanje, aerobic...itd!
http://media.rei.com/media/e/1300680.jpg
http://www.bonprix.hr/include/slike/4442/velika/92119032.jpg

dakle, nešto ko ovo gore. rekla mi je lilit da su neke cure kupovale neke topiće u H&M-a pa me zanima jel ih još ima kupit, po kojoj cijeni i kakvi su?
i da, slobodno preporučite još nešto...ne treba mi ništa posebno, niti markirano! najobičnije, samo da drži sise :rofl:
i da nije skupo...do 100kn recimo! :D

vikica
06.09.2012., 08:39

dakle, triba mi sportski grudnjak...za bavljenje rekreativnim sportom - trčanje, aerobic...itd!
http://media.rei.com/media/e/1300680.jpg
http://www.bonprix.hr/include/slike/4442/velika/92119032.jpg

dakle, nešto ko ovo gore. rekla mi je lilit da su neke cure kupovale neke topiće u H&M-a pa me zanima jel ih još ima kupit, po kojoj cijeni i kakvi su?
i da, slobodno preporučite još nešto...ne treba mi ništa posebno, niti markirano! najobičnije, samo da drži sise :rofl:
i da nije skupo...do 100kn recimo! :D

Imas u triumfu odlicnuh sportskih grudnjaka. Klasa 1. Kvalitetom i cijenom :)
Ako imas velike cice, bolje si odmah uzmi kavitetan grudnjak. Nema tezeg vjezbanja nego kad ti cice lete na sve strane (a ti jos natezes los top ili grudnjak, ne bi li on imao neku funkciju)

Smotani2
06.09.2012., 09:50
Ako imas velike cice, bolje si odmah uzmi kavitetan grudnjak. Nema tezeg vjezbanja nego kad ti cice lete na sve strane (a ti jos natezes los top ili grudnjak, ne bi li on imao neku funkciju)

Točno.

Ne kupujem grudnjake za trčanje, ali to radi moja supruga i zadovoljna je trijumfovim. Prva liga.

Samo, ne mogu se dobiti za 100 kuna... Mislim da se za tu cifru ne može dobiti išta spomena vrijedno.

MalaMulica
06.09.2012., 11:02

cijena? :D bar otprilike?

vikica
06.09.2012., 11:39
Oko 300-400 kn

Andariel
06.09.2012., 12:21
u hervisu je bilo nikeovih po cca. 250kn :) ja imam od schiessera, ali isto je dosta koštao, 350-400, ne sjećam se više

MalaMulica
06.09.2012., 12:35
hmmm...to mi je preskupo, ali svejedno hvala! :top:

mama Dalton
06.09.2012., 15:09

Svojevremeno sam kupila sportski grudnjak u Nami na Kvatriću, domaća proizvodnja (mislim) - Komet, nije bio skup, oko 120-150 kn ak se dobro sjećam, a super drži i u teretani i za vrijeme trčanja (C85)

Torma
06.09.2012., 17:02
Samo, ne mogu se dobiti za 100 kuna... Mislim da se za tu cifru ne može dobiti išta spomena vrijedno.

Tocno.

Ako se vec kupuje sportski grudnjak da ti sise ne lambikaju okolo :zubo:, te da se sprijeci nepovratno istezanje cooperovih ligamenata- onda se kupuje posteni grudnjak.
Ovi neki topiĆi i slicno se kupuju za yogu, pilates i ostale low impact aktivnosti.

Ja ti mogu preporuciti: http://www.shockabsorber.co.uk/

http://www.shockabsorber.co.uk/products/ultimate-range/ultimate-run-bra/ :s

strijelčic@
07.09.2012., 10:56
Taj mi se svidja, al samo online se moze kupit, nema nigdje kod nas ili u slo ducan s njima? Ja koristim od Nikea, kostaju negdje oko 300 kn i super sam zadovoljna, peri deri, ali nema ih uvijek. Imaju jednu stranu kao glatku, a drugu mrezastu, odlicni su.

Andariel
08.09.2012., 23:47
evo bila danas u hervisu, nikeov.. čini mi se ovakav (http://www.kaboodle.com/reviews/nike-rival-bra-high-support--womens--black) - 159 kn ;)
samo šteta što nije na kopčanje :( ja bi, recimo, ovakav http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=5801595

mrgica
09.09.2012., 08:29
trebao bi mi sportski grudnjak, a mjere su (ugrubo) 75E.

gdje god pogledam, ne vidim veće od C (ili me jednostavno sreća ne služi :ne zna: ). zanima me postoji li nešto takvo (a da cijena, naravno, nije u nebesima) ili da odustanem od potrage.

hvala lijepa. :)

i moja veličina je 75 e i puno skačem pa sam si ukrotila gospođe tak da obučem minimajzer iz Lisce (Ana se zove) a prek njega još obučem kričavo narančasti top iz h&m od nekih sto kunića i sve je ko pod špagu :D

kodo
09.09.2012., 20:16
ja kupila neki u intersparu i sve pet...
lijeva i desna ne mrdaju nikud baš onak kak otreba i bit:o:zubo:

croma
28.09.2012., 21:34
popratila sam cijeli topic ne bi li našla neki pametan savjet.

daklem, treba mi pošten grudnjak jer su mi i :cice: poštene :zubo:

bila sam u triumpfu, i baš da ću opisat šta mi se nije svidilo na grudnjaku, kad nađoh ovde izraz - uniboobs - dakle ovaj je bio takav. Ne baš klasični uniboobs, al kad sam ga obukla to se sve stisnilo tako da je definitivno bilo uni :D

Sad na poštenim sisam :zubo: to izgleda gadno, a s obzirom da sam proskakutala po garderobi (da vidim kako to stvarno drži :o ) brate isto nije da stoje, isto to leti. :(

Također kako sam naučila na grudnjake sa žicom i ni mrtva ne bi neki bez obukla, nisam sigurna dali uopće rade takve sportske grudnjake? ako rade, jeli to udobno?

inače ako nekog zanima, triumpfovi modeli su cca 250 kn

lehaha
29.09.2012., 00:26
popratila sam cijeli topic ne bi li našla neki pametan savjet.

daklem, treba mi pošten grudnjak jer su mi i :cice: poštene :zubo:

bila sam u triumpfu, i baš da ću opisat šta mi se nije svidilo na grudnjaku, kad nađoh ovde izraz - uniboobs - dakle ovaj je bio takav. Ne baš klasični uniboobs, al kad sam ga obukla to se sve stisnilo tako da je definitivno bilo uni :D

Sad na poštenim sisam :zubo: to izgleda gadno, a s obzirom da sam proskakutala po garderobi (da vidim kako to stvarno drži :o ) brate isto nije da stoje, isto to leti. :(

Također kako sam naučila na grudnjake sa žicom i ni mrtva ne bi neki bez obukla, nisam sigurna dali uopće rade takve sportske grudnjake? ako rade, jeli to udobno?

inače ako nekog zanima, triumpfovi modeli su cca 250 kn
shock absorber (http://www.ebay.com/itm/170730807710) naručen ovdje (http://stores.ebay.com/naturalfigures).
nema druge.
po njihovim mjerilima sam uzela 38DD, ali sam ga morala malo suziti.
ne da stoje, nego su prikovane na mjestu i nema da mrdnu.
čak mi nisu ni carinu opalili, a računali smo da je bio nekaj prek 160kn, taman i da jesu, još uvijek je povoljniji nego ovi niš koristi kaj se kod nas nađu.
edit: da, ja isto ne nosim niš bez žice, ali ovo radi. i valjda prvi put da sam se usudila nešto kupiti bez probe. eto, maaaalo sam fulala.

TincH
29.09.2012., 09:41
I ja bi neki sportski bra, ali za manje-srednje grudi. :)
Sad su čvrsta trica, + leđa su mi šira, znači, nikakve žice, nikakvi bakrači, samo fini stabilni materijal, u kojem se može trčat. Al da mi ne stišće previše sise, jer to ne volim i boli me (pilule :mama: ). Preporuke :moli:

croma
29.09.2012., 17:54
shock absorber (http://www.ebay.com/itm/170730807710) naručen ovdje (http://stores.ebay.com/naturalfigures).
nema druge.
čak mi nisu ni carinu opalili, a računali smo da je bio nekaj prek 160kn, taman i da jesu, još uvijek je povoljniji nego ovi niš koristi kaj se kod nas nađu.
edit: da, ja isto ne nosim niš bez žice, ali ovo radi. i valjda prvi put da sam se usudila nešto kupiti bez probe. eto, maaaalo sam fulala.

2 pitanja za ovi:
1 -vidin da je uniboobs (otkad sam naziv ovde pročitala, nikako da mi izađe iz glave :D ) - koliko to smeta velikim grudima
2 - jel dovoljno postavljen ili se vidi antenski sustav :zubo:

Tijana
29.09.2012., 19:05
2 pitanja za ovi:
1 -vidin da je uniboobs (otkad sam naziv ovde pročitala, nikako da mi izađe iz glave :D ) - koliko to smeta velikim grudima
2 - jel dovoljno postavljen ili se vidi antenski sustav :zubo:

1. ne smeta, ja imam ovaj model i taj nije unibbob :rofl: http://www.ebay.com/itm/NEW-Shock-Absorber-Impact-4-Sports-Bra-B109-Black-/120745971688?pt=UK_Women_s_Lingerie&var=&hash=item61cc21e280

2. ne vide se antene :)

3. na ebay uk se nađe pune jeftinije, ja svoje uzimala po 4-5 funti.

croma
29.09.2012., 19:20
1. ne smeta, ja imam ovaj model i taj nije unibbob :rofl: http://www.ebay.com/itm/NEW-Shock-Absorber-Impact-4-Sports-Bra-B109-Black-/120745971688?pt=UK_Women_s_Lingerie&var=&hash=item61cc21e280

2. ne vide se antene :)

3. na ebay uk se nađe pune jeftinije, ja svoje uzimala po 4-5 funti.

super, puno hvala :)

a to nema tipa u sloveniji kupit ili negdi tako, samo onlajn? ono, ja volin prov probat :mig:

Tijana
29.09.2012., 19:25
super, puno hvala :)

a to nema tipa u sloveniji kupit ili negdi tako, samo onlajn? ono, ja volin prov probat :mig:

Ne znam jel ima u slo, uzmi košaricu broj veću nego inače :mig:

Torma
29.09.2012., 20:09
Ja shock absorber uvijek uzimam u svojoj klasicnoj velicini grudnjaka (36C) i bas je perfect fit. Ali to valjda ovisi o vise parametara. :ne zna:

Ne bih narucivala kosaricu vece na tvom mjestu, ali to je samo moje iskustvo s tom markom.

lehaha
29.09.2012., 21:45
ja nosim liscine grudnjake 85F, rijetko koji E. po tome i mjerama sam uzela 38DD. DD mi je ok, ali mi je bio preširok u opsegu. nije ga bio problem suziti, ali idući naručujem 36E (kak mi ide na živce to kad smanjiš opseg moraš povećati košaricu, nikako da se s tim dogovorim :503: ).

djoli
30.09.2012., 22:03
nema druge.

Koliko znam na sportsku i dječju opremu nema carine. Ja redovno naručujem borilačku opremu i nikad nisam morao ništa dodatno platiti.

matte
31.01.2013., 20:33
Shock Absorberi su mi odlični, imam ih nekih 5-6 komada, naručeni sa ebay.uk. :top:

Uzmi manji broj, razvuku se malo nakon nekog vremena.

Bok Tijana,

mislim se uzeti ovaj model:
http://www.ebay.co.uk/itm/SHOCK-ABSORBER-ULTIMATE-DRY-ADVANTAGE-SPORTS-BRA-4663-NWT-GREY-BLACK-NEW-2012-/121037907650?pt=UK_Women_s_Lingerie&var=&hash=item1c2e6be6c2

pa me zanima jeli bolje uzeti 34C ili 32C...inače nosim 34C (75C)

Puno ti hvala

angelina_2
04.02.2013., 16:48
http://www.shockabsorber.co.uk/products/active-range/active-multi-sports/ U ljubicastoj boji...prodajem za 200kn ako nekome treba...obukla ga svega par puta, skinula kile i sad mi je veliki

velicina 40d

rock on...
04.02.2013., 23:44
ja sam nakraju kupila triumphov extreme-n koji su cure ovdje dosta hvalile i moram priznat da sam zadovoljna. malo je skuplji, nekih 300injak kn, ali stvarno sam se preporodila odkad ga imam. prije sam uvijek nosila obične grudnjake sa žicom koje i inače nosim tak da sad tek vidim razliku i olakšanje :D

Ruralna
05.02.2013., 00:14
Kako se gledaju brojevi na tim SA modelima? Npr 40d, gleda se kosarica d, velicina konf. 40 ili?
Moram nesto pod hitno kupiti, ne mogu trcati u obicnim.

Sent from my Pink Unicorn using Tapatalk

angelina_2
05.02.2013., 11:35
Kako se gledaju brojevi na tim SA modelima? Npr 40d, gleda se kosarica d, velicina konf. 40 ili?

ne...to je uk velicina...
40 je nas 90, 38 je nas 85 itd....
meni je ovaj bil ok dok sam imala 105dd a sad mi treba 85c a ovaj mi je u kosaricama i dalje ok ali mi je sirok

Stipe23
05.02.2013., 12:03

Pošalješ Dedinoj Tamburi fotke i on ti veli koja si veličina.

lol @ Pink Unicorn

-Stipe

Dadushka
05.02.2013., 12:08
:rofl:

Ruralna
05.02.2013., 12:48
ne...to je uk velicina...
40 je nas 90, 38 je nas 85 itd....
meni je ovaj bil ok dok sam imala 105dd a sad mi treba 85c a ovaj mi je u kosaricama i dalje ok ali mi je sirokVau, pala si toliko, svaka čast:D

A veličina košarica je ista kao i kod nas?
I ako sam trenutno neki među, onda mi je bolje uzeti manji pretpostavljam. Mislim na ovu širinu ispod grudi, ne košarice.

Probala sam nedavno neki Nikeov, totalno promašen model za mene, pa to je mlataralo na sve strane. Jup, probala sam trčati u mjestu u kabini:zubo:

Pošalješ Dedinoj Tamburi fotke i on ti veli koja si veličina.

Da sam znala da ste tako uslužni, češće bi svraćala na ovaj dio foruma :cerek:
Onda Dedi se javit, kažeš :raspa:

Rinna
11.02.2013., 15:38
nema druge.

ovaj striko ne salje vise u hr :( ima ko link za dobrog sellera?

Ruralna
11.02.2013., 23:49
Da, gdje kupujete? Nisam nasla niti jedan model za trcanje ispod 37 funti. Ostali modelu na snizenju, ovi nista:tuzni:
Cure, uzimate li bas run modele ili bi mogli posluziti i drugi?

angelina_2
13.02.2013., 13:28
http://www.timarco.com/prodimage/22214huge.jpg ja dodajem u prodaju i ovaj shock absorber...vel 38d (85d)..novi s etiketom..danas mi stigao al i taj mi je prevelik pa moram opet traziti novi..cini mi se vrlo dobar, sve drzi na mjestu (kad malo ustipnem i napravim pravu velicinu) s tim da mi se sviđa sto nema savove po sredini pa lijpo izgleda ispod majice
cijena 200kn s postarinom
a onaj ljubicasti dam za 170

vaglji
04.03.2013., 16:15
zna li netko, vrijede li štogod oni hm-ovi? :D

fairy wings
04.03.2013., 18:48

vrijede, ja imam dva vec mjesecima i isti su ko i prvog dana, perem ih otprlike jednom tjedno (vjezbam 3 puta tjedno pa mjenjam ta 2), imam ove:

http://www.hm.com/hr/product/06032?article=06032-A

vaglji
04.03.2013., 22:52
te sam i ja gledala, nekak mi se čine najčvršći :D
hvalaaa ti!! :mig:

fairy wings
05.03.2013., 11:17
jesu, cvrsti su stvarno, ja iman :cice: :cerek: i odlicno ih drzi

marinica1990
07.03.2013., 21:21
http://www.kolektiva.hr/zagreb/sportski-topic-3-kom-u-bojama-032013.html?utm_campaign=Pink_week_7.3.2013.&utm_medium=BUY&utm_source=email

kako vam se ovi čine?
strah me da ne dam bezveze novce

fairy wings
08.03.2013., 09:04
http://www.kolektiva.hr/zagreb/sportski-topic-3-kom-u-bojama-032013.html?utm_campaign=Pink_week_7.3.2013.&utm_medium=BUY&utm_source=email

kako vam se ovi čine?
strah me da ne dam bezveze novce

meni izgledaju ko oni sta se prodaju na televiziji :ne zna:
ja nebi u tome vjezbala al sve zavisi kolike :cice: imas :D

kodo
10.03.2013., 22:12
jel vrede kaj oni grudnjaci iz lidla?
da ne kupujem bezveze a grudi da bježe:zubo:

Ruralna
17.03.2013., 13:49
Narucila sam Shock Absorber model za trcanje, nadam se da ce se isplatiti:D Imaju daleko najpozitivnije povratne informacije.

Sent from my Pink Unicorn

kerol02
17.03.2013., 16:14
Narucila sam Shock Absorber model za trcanje, nadam se da ce se isplatiti:D Imaju daleko najpozitivnije povratne informacije.

S koje stranice i koji, ako nije tajna? Njih sam i ja gledala, ali nikako da odlučim.

Ruralna
17.03.2013., 17:47
Sa wiggle.co.uk, oko 40 eura s postarinom.
Na ebay ima s popustom modela, ali nisu run, ili se nadje run ali nema broja, ili je shiping sulud, tako da mi je dojadilo traziti i narucila sam po punoj cijeni s wigglea. Zadnje vrijeme sam narucivala par stvari za trcanje preko njih i sa svim sam bila jako zadovoljna.

kerol02
17.03.2013., 19:52
Sa wiggle.co.uk, oko 40 eura s postarinom.
Na ebay ima s popustom modela, ali nisu run, ili se nadje run ali nema broja, ili je shiping sulud, tako da mi je dojadilo traziti i narucila sam po punoj cijeni s wigglea. Zadnje vrijeme sam narucivala par stvari za trcanje preko njih i sa svim sam bila jako zadovoljna.

Ok, hvala na info. :mig: Budem pogledala i bacila se na trošenje. :D

gasolina
22.03.2013., 09:38
cure, koje sportske grudnjake biste preporučile za nas s malo jačim grudima? konkretno, ja imam D košarice. isprobavala sam još prije neke u hm-u, ali meni to sve nekako mlohavo djeluje, sa strane se dosta vide grudi, samo čekam da ispadnu :S
i još jedno pitanje, možda malo glupo, al ajde :P vježbate li samo u sportskom grudnjaku ili na njega stavite majicu ko da imate normalan grudnjak?
općenito sam sva zbedirana kaj se tiče outfita za teretanu tj. kako proći pola grada u njemu, izgledajući ko debil haha

fairy wings
22.03.2013., 10:46
ja imam majicu preko i jos dugi rukav preko te dok ne pocmem vjezbat , meni to uzgleda ok :ne zna:

Pixie777
22.03.2013., 17:01
cure, koje sportske grudnjake biste preporučile za nas s malo jačim grudima? konkretno, ja imam D košarice. isprobavala sam još prije neke u hm-u, ali meni to sve nekako mlohavo djeluje, sa strane se dosta vide grudi, samo čekam da ispadnu :S
i još jedno pitanje, možda malo glupo, al ajde :P vježbate li samo u sportskom grudnjaku ili na njega stavite majicu ko da imate normalan grudnjak?
općenito sam sva zbedirana kaj se tiče outfita za teretanu tj. kako proći pola grada u njemu, izgledajući ko debil haha

Meni odgovaraju baš oni na kopčanje, više nego klasični sportski topići. Brzo se nekako razvuku, ne stišću me toliko koliko želim, a još i nemam neki veliki uzorak kad su cice u pitanju. :D

Jaaako dobar sam kupila prošle godine u Sparu, za nekih cca 70kn mislim. Sad sam gledala nedavno ali ih nisam vidjela još.

Vježbam u njemu i preko majicu, ako sam doma, bude mi vruće pa skinem nju.

A outfit, uvijek sam furala nekako u tajicama (3/4), ispod majica, preko uvijek neki šuškavac ili majica s kapuljačom jer bih se vraćala navečer pa da ne pokupim još kakvu prehladu. :D I naravno, torba na rame. Ne znam jel to debilno ili ne nekome, ali meni osobno je sportivo look uvijek oku ugodan. :)

rock on...
28.03.2013., 16:36
jel vrede kaj oni grudnjaci iz lidla?
da ne kupujem bezveze a grudi da bježe:zubo:

i mene ovo zanima jer bi mi trebao još jedan, a trenutno nisam pri velikim parama :D

jojo21
28.03.2013., 17:23
ja sam ga kupila i nije mi nešto, iako za tu cijenu nisam ni očekivala nešto spektakularno.
ja inače nosim D/E košaricu, možda bi nekome s manjim grudima bio OK.

kerol02
15.04.2013., 22:20
Konačno sam u Lisci našla sportski grudnjak na kopčanje, kakav sam tražila. I još je bio na akciji, snižen sa 230 kn na 184 kn. :cerek:
Uljepšao mi je dan, pa sam odmah bolje odradila vježbe. :D
One bez kopčanja (sportske topiće) baš ne volim navlačiti na sebe. :durica

Ruralna
16.04.2013., 15:34
Evo sad već neko vrijeme nosim Shock Absorber, samo mogu reći da vrijede svake lipe :cerek:

Isak Pasha
07.05.2013., 15:25
Evo sad već neko vrijeme nosim Shock Absorber, samo mogu reći da vrijede svake lipe :cerek:

plus jedan :)

imam grudnjak br 75 f (eng. 34 F) i onaj za trčanje i onaj kao top što izgleda i mogu reć isto.. svaka preporuka

kodo
10.05.2013., 19:37

vrijede i sviđa mi se kaj ih ima u raznim bojama
zadovoljna ja i moja zlata dva:o

arya stark
14.05.2013., 12:36

plus jedan :)

imam grudnjak br 75 f (eng. 34 F) i onaj za trčanje i onaj kao top što izgleda i mogu reć isto.. svaka preporuka

Planiram naručiti shock absorber run s wigglea pa me zanima koliko su naramenice podesive? To mi je vrlo bitno pošto sam poprilično niska :D.

Ruralna
15.05.2013., 00:05
Planiram naručiti shock absorber run s wigglea pa me zanima koliko su naramenice podesive? To mi je vrlo bitno pošto sam poprilično niska :D.
Na naramenicama je 8 malih utorića, svaki po nekih 0,5cm, tako da mi se čini kako bi se mogle dobro prilagoditi različitim građama.

Female Toxic
15.05.2013., 09:58
Meni su Lidlovi dobri.
Kad god ih bude na akciji, u mom gradu ih rasprodaju u trenu.
Imam tri koja stalno izmjenjujem, najstariji je vec oko 3 godine, opran gomilu puta i jos je dobar :)

arya stark
17.05.2013., 11:38
na kraju sam ipak kupila u triumphu, uspjela sam naći 70 c i super mi je, naramenice su podesive, al svejedno ću još morati krojaču da ih smanji za koji centimetar. predviđen je za ekstremne sportove, ima široke naramenice, ali ne idu u križ na leđima pa možda ne bi pružao dovoljno potpore za žene sa velikim poprsjem. iza je na kopčanje, platila sam ga 310 kn.

Allexis
17.05.2013., 12:46
nedavno sam kupila u adidasu žuti i odličan je - http://adidas.com/us/mobile/product/womens-running-supernova-racer-bra/EA970?cid=W62552

čvrsto drži, kriza se na leđima i prozracan je...uskoro ću još jedan taj uzeti...

rock on...
21.05.2013., 18:02
ja sam si nakraju kupila još jedan triumphov i prezadovoljna sam, preporučam svima. malo su skuplji između 250 i 300kn, al zbilja vrijede svake kune! :top:

Allexis
21.05.2013., 22:00
i ja danas uzela još jedan adidas super nova racer bra žuti (http://www.adidas.com/us/product/womens-running-supernova-racer-bra/EA970?cid=W62552)...prezadovoljna sam :top: mislim da ću uskoro još jedan :D za one kojima se ne sviđa žuti, imaju i u crnoj boji (http://www.adidas.com/us/product/womens-running-supernova-racer-bra/EA970AA?cid=X18262)....

http://s7d5.scene7.com/is/image/adidasgroup/Z20099_01?wid=500&hei=500&fmt=jpeg&qlt=92,0&resMode=sharp2&op_usm=1.1,0.5,1,0

http://s7d5.scene7.com/is/image/adidasgroup/Z20099_02?wid=500&hei=500&fmt=jpeg&qlt=92,0&resMode=sharp2&op_usm=1.1,0.5,1,0

Andariel
21.05.2013., 22:46
i ja danas uzela još jedan adidas super nova racer bra žuti (http://www.adidas.com/us/product/womens-running-supernova-racer-bra/EA970?cid=W62552)...prezadovoljna sam :top: mislim da ću uskoro još jedan :D za one kojima se ne sviđa žuti, imaju i u crnoj boji (http://www.adidas.com/us/product/womens-running-supernova-racer-bra/EA970AA?cid=X18262)...

koliko para? ček, sad gledam-to nema kopčanje nego se navlači preko glave ili...? :misli:

Allexis
21.05.2013., 23:05
300 kn...nema kopčanje, ide preko glave...