View Full Version : Čitaju li stanari, kad izađu, BB forume?
mislite li da stanari kada izadu zavire po svim ovim BB forumima?:zubo:
vendella
13.10.2006., 18:14
Možda oni koji se znaju služit računalom... Čini mi se da su takvi ove godine u manjini... :)
mica maca je odmah provirila, a od ovih od ove godine ne vjerujem da će itko, može klada da ih 70% nezna uključiti komp?! :D
STINGer
13.10.2006., 18:55
Za psihičko zdravlje bi im bilo bolje da nikada ne zavire :zubo:
s-t-i-n-g
13.10.2006., 19:20
Možda i hoće po novinama se stalno spominje forum pa možda kome padne napamet da se zapita šta je to.
MicaMaca
13.10.2006., 19:51
ja znam da jedan sigurno hoce, nazalost nisam jos skuzila koji, dal Simon ili Zoki, jedan od njih mi se javio na privat ljetos da me upita detalje oko castinga etc. zadnja poruka koju sam dobila od njega je bila u vezi ljecnickog, pa pretpostavljam da je usao.
mislim da se radi o zoranu ili simonu jer znam da se radi o muskarcu iz ZG-a.
sto vi mislite, koji bi od njih bio forumash?
ja glasam za zokija:))
s-t-i-n-g
13.10.2006., 19:55
Nadam se da je zoki!
SIGURNO JE ZOKI!!
ZASTO?
JER SIMON OD NIKOGA NE TREBA SAVJET! :lol:
splicanka4zagreb
13.10.2006., 22:43
mica maca je odmah provirila, a od ovih od ove godine ne vjerujem da će itko, može klada da ih 70% nezna uključiti komp?! :D
Pa naravno da znaju što je komp. Ona mala kutija sa staklom naprijed = :mikroval:
s-t-i-n-g
14.10.2006., 00:43
Nadam se da će tonka zavirit i počet se drugačje oblačit!(sorry tonka)
Ma sigurna sam da nas posjećuješ Tonka!
marsian
14.10.2006., 10:21
Daj ono sinoc je bilo dobro :top:
Toplo se nadam da je Soky, jer Simon bi nas sve od reda našao i...
simon mi se vise cini frik za net..
sweety850
14.10.2006., 19:11
pa normalno da ce pogledati, kakvo misljenje o njima imaju svi,
sad su oni CELEBRITY:D
ne bih preporucila onim stanarima da citaju forume koji nisu flegme:zubo:
viper power
14.10.2006., 19:29
Toplo se nadam da je Soky, jer Simon bi nas sve od reda našao i...
Ne brini se, ja bi otvorio svoj supersak i onda... izvukao bi mač, povikao Sive lubanje silo... ma dvije minute bi mi bilo dovoljno i on bi bio manji od makovog zrna. Nek posjeti forum, ionak je sve istina i samo istina šta pišemo:E
možeš li nam odati pod kojim nickom?
Ako ne, možeš li onda sama pročačkati topice u kojima je pisao, pa da zaključiš ko je.
Uostalom, tako smo provalili i tebe.
Mica Maca, ideš danas na Gustafe???
s-t-i-n-g
15.10.2006., 15:07
Mogli bi im stavit komp u jednu od onih soba pa da nam se malo jave :zubo:
MicaMaca
15.10.2006., 20:42
Ris, ja mislim da sam je u kuci nekome od stanara rekla svoj nick i to je cuo neko od ovih u reziji i dojavio dezurnima. tako su "provaljeni i neki drugi moji nickovi na drugim siteovima (dakle nitko me nije provalio nego sam bila dovoljno neoprezna da se odam)
Apropos zokija-simona nick koji mi se javio na private nema niti jedan topic pa pretpostavljam da je u redu da odam da se radi o strange_zg ili tako nekako.
e sad dali je to nick-klon nekoga od prije ili se netko tu logirao samo kako bi meni postavio pitanje neznam, da ima koji post i ja bih skuzila o kome je rijec.....
bila sam na marunadi, i jucer i danas, ali samo zato sto sam pomagala medarima na standu (kozul) inace me ne odusevljavaju takve feste, kao ni opcenito ikakvi skupovi koji ukljucuju masu ljudi.
ti si bio?mozda me vidio?
zamislite da čitaju
tanja bi vrištala, čupala kosu, onda bi dovela lovrića u zagreb i tražila sve koji su pisali o njoj da ih išaketa
simon ne bi nikog povea - on di opalio šmajserom sam protiv svih. Možda ne bi dira one od 19 :zubo:
lea bi rekla da se divi sama sebi koliko je pametna i bistra cura jer je ona već osjetila kakav smo dojam mi stekli
ante bi reka da ga nije briga za komentare al da će se pomolit za nas
danijelu bi bilo teško oko srca
Ris, ja mislim da sam je u kuci nekome od stanara rekla svoj nick i to je cuo neko od ovih u reziji i dojavio dezurnima. tako su "provaljeni i neki drugi moji nickovi na drugim siteovima (dakle nitko me nije provalio nego sam bila dovoljno neoprezna da se odam)
Apropos zokija-simona nick koji mi se javio na private nema niti jedan topic pa pretpostavljam da je u redu da odam da se radi o strange_zg ili tako nekako.
e sad dali je to nick-klon nekoga od prije ili se netko tu logirao samo kako bi meni postavio pitanje neznam, da ima koji post i ja bih skuzila o kome je rijec.....
bila sam na marunadi, i jucer i danas, ali samo zato sto sam pomagala medarima na standu (kozul) inace me ne odusevljavaju takve feste, kao ni opcenito ikakvi skupovi koji ukljucuju masu ljudi.
ti si bio?mozda me vidio?
bio sam u subotu. al tek od 23.45. dalje, i to ugl. na igralistu kod skole. Ni meni se bas nije dalo guzvat sa starcimai djecom.
kad ce marunada u lignju?:zubo:
zamislite da čitaju
tanja bi vrištala, čupala kosu, onda bi dovela lovrića u zagreb i tražila sve koji su pisali o njoj da ih išaketa
simon ne bi nikog povea - on di opalio šmajserom sam protiv svih. Možda ne bi dira one od 19 :zubo:
lea bi rekla da se divi sama sebi koliko je pametna i bistra cura jer je ona već osjetila kakav smo dojam mi stekli
:lol:
Violeta bi rekla da je tocno sto god Lea kaze,a Tomislav bi plakao.. bilo od srece ili od tuge-on bi plakao.
Baron Samedi
17.10.2006., 16:36
Za psihičko zdravlje bi im bilo bolje da nikada ne zavire :zubo:
Koje kurcevo psihicko zdravlje? Aha, nase! :zubo:
plavusa
18.10.2006., 13:11
zamislite da čitaju
simon ne bi nikog povea - on di opalio šmajserom sam protiv svih. Možda ne bi dira one od 19
tanja : :hebemu: .........:mama:......... :azdaja: ..........:tuctuc:
simon : :usama: .........:clint: ........:Snajper:
ante : :moli: ....... :Pop: ........:mudri:
guzičica_tratinčica
18.10.2006., 13:27
[
ha :rofl: ha:rofl: ha :rofl: :top: :top: :top: :top:
odlično:top: :D :zubo:
hippooo
19.10.2006., 12:50
ja se nadam da ce procitati sve da vide kakvi su debili
škašiškafnjak
19.10.2006., 13:24
zamislite da čitaju
:rofl: :rofl: :rofl:
ja im želim da kad izađu svi iz kuće da prvo što naprave je da sjednu pred komp i da odu ravno na net, na ovah forum!! to im od srca želim da vide kaj mis vi mislimo onjima, nisu svi savršeni kao što neki misle, recimo LEA...
Baya_Rober
19.10.2006., 16:17
mislim da ce svi oni malo da prosurfaju a najvise CE PO MENI TO BITI LEA...razlog ja mislim da je ona unutra usla zbog popularnosti....
ninator
19.10.2006., 16:26
halo ljudi,pa oni još nisu dokučili slanje SMS-a,komp je za njih špansko selo:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Simon bi prvi trebao vidjeti koliko ljudi ne odobrava njegovo ponašanje i malo se zamisliti oko toga, ali pošto on nema toliko u glavi toj se životinji nikad neće moć dokazati da je jako pogriješio što se tako ponašao.
sweety850
19.10.2006., 19:56
:rofl: mislim da ce simon kad bude ovo citao, razbiti kompic
i rec ce, ma to sve klinci i budale na forumu... 10, 20 g mladi od mene.
za 20 g moci cete ostavljati komentare
klinci... :rofl:
vec ga vidim kako to ovori... :D
LOL LOL LOL
Čitala je ona forum i prošle godine, sjećam se intervjua u kojem je pričala kako je odmah nakon prve emisije u novoj ulozi voditeljice požurila vidjeti forumaške komentare...kad ono :rofl: ...jedan od komentara je bio da škilji prema kameri poput jelena uhvaćenog u automobilske farove :D :s , taj je spomenula :D
Još je dodala (reklo bi se ovdje kod nas, litala :zubo: ) da je ipak sve te kritike s vremenom konstruktivno primijenila na poboljšanje svoje prezentacije i bla,bla,bla :rolleyes: ...
Očito nije dovoljno pozorno čitala.
mya_7920
03.11.2006., 20:42
hahahahahahahahhahahahahaha
bLiNd88
03.11.2006., 23:15
možda... da znaju čitat'
demien7
03.11.2006., 23:22
Lea kada pročita sve o sebi bit će joj dosta. Kakav je ona dvolični licemjer:flop: Nije nikada ogovarala:eek: :eek: Jel ona misli da su te kamere bile postavljene slućajno i ništa nije prikazano ili što?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.