View Full Version : Ljubičasta soba se dogovorila??
melitaa :P
27.10.2006., 22:01
Zoran i Ante-čulo se iz usta Lee,Violete i Nikše
ma jesu li se to dragi stanari dogovorili?:p :p
a kako je i yameisy iste osobe nominirala vjerovatno je pala pod njihov utjecaj..eee,čikita...:flop:
ima vec jedan takav topic...
da mislim da je namjestaljka...
ivonabil
27.10.2006., 22:24
dogovorili su se u jutarnjoj privatnosti, ali nije u redu kaznit npr anđela jer je natuknula, a ovu četvorku ne za dogovaranje. Bilo bi lijepo da su dodali nikšu, Yameisi i Violetu nominacijama pa da vidimo što narod misli
dogovorili su se u jutarnjoj privatnosti, ali nije u redu kaznit npr anđela jer je natuknula, a ovu četvorku ne za dogovaranje. Bilo bi lijepo da su dodali nikšu, Yameisi i Violetu nominacijama pa da vidimo što narod misli
pa ne mogu jer bi se po*rali sebi u usta...daju im sat privatnosti koji koriste kako zele,a onda ih kazne jer su ga koristili kako zele...:rolleyes:
ivonabil
27.10.2006., 22:31
ma sve 5, ali ovaj BB je stvarno smijeh. Koliko sam gledala dok su snimali ovu "komediju" od tjednog zadatka ja se niti jednom nisam nasmijala, a oni prođu
sugarfree7
27.10.2006., 22:35
samo neka se dogovaraju, zoki će ih sve eliminirati...........pa ćemo vidjeti onda njihove face
ma sve 5, ali ovaj BB je stvarno smijeh. Koliko sam gledala dok su snimali ovu "komediju" od tjednog zadatka ja se niti jednom nisam nasmijala, a oni prođu ma zadatak su izveli katastrofa..kreativnost i humoristicnost im nije jaca strana,a i skidanje medusobnih gestikulacija(mi bi ih sigurno bolje odglumili:zubo: ) ..sve u svemu negledljivo,dosadno i jadno:flop:
s-t-i-n-g
27.10.2006., 23:27
ma zadatak su izveli katastrofa..kreativnost i humoristicnost im nije jaca strana,a i skidanje medusobnih gestikulacija(mi bi ih sigurno bolje odglumili:zubo: ) ..sve u svemu negledljivo,dosadno i jadno:flop:
Slažem se!
Njima je bilo bitno da to odrade što prije ,računali su sa tim da nisu profesionalci i da će im sve proć.
kremenkica
27.10.2006., 23:43
mislim da se mozda jesu dogovarali, ali i ante i zoran su skupili podosta glasova, ne samo njihova tri (zoki pogotovo). ante zato sto je cudan a ovaj zoki zato sto im svima smeta sto je covjek tako samouvjeren a i odbacio je ancicu dragu.
al lea leti van tako da ono.. svi sretni :zubo:
demien7
27.10.2006., 23:50
samo je bitno da je kraljica nominirana, iako je u prošlim nominacijama uspjela sve izgladiti s nekim ljudima...ha ha kako je jadna tek će shvatiti kad pregleda sve gluposti sto je izgovorila. :D ljubicasta soba je dosadna sama po sebi i stvarno ne znam tko bi to gledao kada bi sami ostali do kraja
ako je ovo bila još jedna namještaljka, show gubi na autentičnosti i više nije zanimljivo . . . :/
Zvonchica
28.10.2006., 10:46
Pa dobro... Violeta i Lea i jesu cijeli tjedan skupa najviše komentirale Zorana... Bilo je i za očekivat!
aktovka
28.10.2006., 20:24
http://i3.photobucket.com/albums/y63/aktovka/borgica2.jpg
28.10.2006., 21:10
hahahahahah :s :s
OMG svaka cast! :eek: :top:
aktovka
29.10.2006., 02:16
Ostale fotošop uratke na temu BBa potražite ovdje:
http://www.caffe.com.hr/index.php?showtopic=77&st=100
29.10.2006., 10:58
Ostale fotošop uratke na temu BBa potražite ovdje:
http://www.caffe.com.hr/index.php?showtopic=77&st=100
hahaha slike su predobre,ljudi,obavezno pođite na ovo!!!:s
Sigurno su se dogovorili. Lea, Violeta, Nikša i Smrdljivka nominirali su potpuno isto i s istim objašnjenjem
Gorriot
30.10.2006., 10:42
Sigurno su se dogovorili. Lea, Violeta, Nikša i Smrdljivka nominirali su potpuno isto i s istim objašnjenjem
Smrdljivka??? Yameisi??? :rofl:
Smrdljivka??? Yameisi??? :rofl:
aha
splicanka4zagreb
30.10.2006., 11:19
Pa još najbolje da su se međusobno nominirali.
Vi stvarno ponekad pretjerujete.
Urote, urote, urote,...
Pa vidite da su skoro svi nominirali Zokija! A i dalje ima ljudi koji misle da je to bez razloga i da je mali car. Pa očigledno i nije tako supać!
Pa još najbolje da su se međusobno nominirali.
Vi stvarno ponekad pretjerujete.
Urote, urote, urote,...
Pa vidite da su skoro svi nominirali Zokija! A i dalje ima ljudi koji misle da je to bez razloga i da je mali car. Pa očigledno i nije tako supać!
Brijem da nemre bit slučajno da ih baš sve njih dvojica najviše živciraju. Pa i Danči ih je dosta živcirao prošli tjedana,a i kraljica nemre Tanju smislit, Nikši Tomica ide na živce zbog stalnog cendranja oko love i pive. Priznat ćeš da je ipak malko čudno.
Xena2000
30.10.2006., 12:37
Meni je cudno da je njima sada Danijel nadrkanac, a dok je Simon urlao na sve oko sebe i slao ih u krasan k****....sve je bilo ok i to nikome nije smetalo.(osim zokija i tanje)
ma daj pa svi u kuci osim zokija su totalni beskicmenjaci..tko ga je nominirao? sve debil do debila..
30.10.2006., 14:34
daaa,i ja kažem,totalno isto...ma,nadam se da kraljica ide vanka jer je zaslužila više
daaa,i ja kažem,totalno isto...ma,nadam se da kraljica ide vanka jer je zaslužila više
I ja se nadam. Pa da onda vidim kokoši Violetu i Anu.
mislim da se mozda jesu dogovarali, ali i ante i zoran su skupili podosta glasova, ne samo njihova tri (zoki pogotovo). ante zato sto je cudan a ovaj zoki zato sto im svima smeta sto je covjek tako samouvjeren a i odbacio je ancicu dragu.
ančica draga se stvarno ponijela ko prijateljica noći da se ne izrazim... kad nema nikog u blizini ona zavodi ogledalo.. wtf?!? simpa mi je cura i jao mi ju je..ali c'mon..ni ja ju ne bi više pogledala...
zoki im smeta jer je artikuliran i pametan tj. ''intelektualniji'' od svih njih skupa.
jbg, Ante je stvarno čudan
Meni je cudno da je njima sada Danijel nadrkanac, a dok je Simon urlao na sve oko sebe i slao ih u krasan k****....sve je bilo ok i to nikome nije smetalo.(osim zokija i tanje)
a kad su ga se svi bojali kad su vidli da su ovi skoro nagrabusili..
01.11.2006., 10:41
jbg, Ante je stvarno čudan
a jest,ali to mi je na neki način kod njega i dobro :D i kad mu pogledaš konkurenciju...soky je ok,ali leaaaaaaaaa :confused: :confused: pa-pa kraljici
baby doll
01.11.2006., 15:31
Samo da zoran ne izađe, baš je sladak!:kiss:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.