PDA

View Full Version : Ljubičasta soba se dogovorila??

melitaa :P
27.10.2006., 22:01
Zoran i Ante-čulo se iz usta Lee,Violete i Nikše
ma jesu li se to dragi stanari dogovorili?:p :p
a kako je i yameisy iste osobe nominirala vjerovatno je pala pod njihov utjecaj..eee,čikita...:flop:

lianne
27.10.2006., 22:21
ima vec jedan takav topic...
da mislim da je namjestaljka...

ivonabil
27.10.2006., 22:24
dogovorili su se u jutarnjoj privatnosti, ali nije u redu kaznit npr anđela jer je natuknula, a ovu četvorku ne za dogovaranje. Bilo bi lijepo da su dodali nikšu, Yameisi i Violetu nominacijama pa da vidimo što narod misli

lianne
27.10.2006., 22:27
dogovorili su se u jutarnjoj privatnosti, ali nije u redu kaznit npr anđela jer je natuknula, a ovu četvorku ne za dogovaranje. Bilo bi lijepo da su dodali nikšu, Yameisi i Violetu nominacijama pa da vidimo što narod misli
pa ne mogu jer bi se po*rali sebi u usta...daju im sat privatnosti koji koriste kako zele,a onda ih kazne jer su ga koristili kako zele...:rolleyes:

ivonabil
27.10.2006., 22:31
ma sve 5, ali ovaj BB je stvarno smijeh. Koliko sam gledala dok su snimali ovu "komediju" od tjednog zadatka ja se niti jednom nisam nasmijala, a oni prođu

sugarfree7
27.10.2006., 22:35
samo neka se dogovaraju, zoki će ih sve eliminirati...........pa ćemo vidjeti onda njihove face

lianne
27.10.2006., 22:55
ma sve 5, ali ovaj BB je stvarno smijeh. Koliko sam gledala dok su snimali ovu "komediju" od tjednog zadatka ja se niti jednom nisam nasmijala, a oni prođu ma zadatak su izveli katastrofa..kreativnost i humoristicnost im nije jaca strana,a i skidanje medusobnih gestikulacija(mi bi ih sigurno bolje odglumili:zubo: ) ..sve u svemu negledljivo,dosadno i jadno:flop:

s-t-i-n-g
27.10.2006., 23:27
ma zadatak su izveli katastrofa..kreativnost i humoristicnost im nije jaca strana,a i skidanje medusobnih gestikulacija(mi bi ih sigurno bolje odglumili:zubo: ) ..sve u svemu negledljivo,dosadno i jadno:flop:

Slažem se!
Njima je bilo bitno da to odrade što prije ,računali su sa tim da nisu profesionalci i da će im sve proć.

kremenkica
27.10.2006., 23:43
mislim da se mozda jesu dogovarali, ali i ante i zoran su skupili podosta glasova, ne samo njihova tri (zoki pogotovo). ante zato sto je cudan a ovaj zoki zato sto im svima smeta sto je covjek tako samouvjeren a i odbacio je ancicu dragu.

al lea leti van tako da ono.. svi sretni :zubo:

demien7
27.10.2006., 23:50
samo je bitno da je kraljica nominirana, iako je u prošlim nominacijama uspjela sve izgladiti s nekim ljudima...ha ha kako je jadna tek će shvatiti kad pregleda sve gluposti sto je izgovorila. :D ljubicasta soba je dosadna sama po sebi i stvarno ne znam tko bi to gledao kada bi sami ostali do kraja

theCro
28.10.2006., 10:04
ako je ovo bila još jedna namještaljka, show gubi na autentičnosti i više nije zanimljivo . . . :/

Zvonchica
28.10.2006., 10:46
Pa dobro... Violeta i Lea i jesu cijeli tjedan skupa najviše komentirale Zorana... Bilo je i za očekivat!

aktovka
28.10.2006., 20:24
http://i3.photobucket.com/albums/y63/aktovka/borgica2.jpg

28.10.2006., 21:10

hahahahahah :s :s

Ih-pih
28.10.2006., 22:47
OMG svaka cast! :eek: :top:

aktovka
29.10.2006., 02:16
Ostale fotošop uratke na temu BBa potražite ovdje:

http://www.caffe.com.hr/index.php?showtopic=77&st=100

29.10.2006., 10:58
Ostale fotošop uratke na temu BBa potražite ovdje:

http://www.caffe.com.hr/index.php?showtopic=77&st=100

hahaha slike su predobre,ljudi,obavezno pođite na ovo!!!:s

sis
30.10.2006., 10:26
Sigurno su se dogovorili. Lea, Violeta, Nikša i Smrdljivka nominirali su potpuno isto i s istim objašnjenjem

Gorriot
30.10.2006., 10:42
Sigurno su se dogovorili. Lea, Violeta, Nikša i Smrdljivka nominirali su potpuno isto i s istim objašnjenjem

Smrdljivka??? Yameisi??? :rofl:

sis
30.10.2006., 10:43
Smrdljivka??? Yameisi??? :rofl:
aha

splicanka4zagreb
30.10.2006., 11:19
Pa još najbolje da su se međusobno nominirali.
Vi stvarno ponekad pretjerujete.
Urote, urote, urote,...
Pa vidite da su skoro svi nominirali Zokija! A i dalje ima ljudi koji misle da je to bez razloga i da je mali car. Pa očigledno i nije tako supać!

sis
30.10.2006., 12:13
Pa još najbolje da su se međusobno nominirali.
Vi stvarno ponekad pretjerujete.
Urote, urote, urote,...
Pa vidite da su skoro svi nominirali Zokija! A i dalje ima ljudi koji misle da je to bez razloga i da je mali car. Pa očigledno i nije tako supać!

Brijem da nemre bit slučajno da ih baš sve njih dvojica najviše živciraju. Pa i Danči ih je dosta živcirao prošli tjedana,a i kraljica nemre Tanju smislit, Nikši Tomica ide na živce zbog stalnog cendranja oko love i pive. Priznat ćeš da je ipak malko čudno.

Xena2000
30.10.2006., 12:37
Meni je cudno da je njima sada Danijel nadrkanac, a dok je Simon urlao na sve oko sebe i slao ih u krasan k****....sve je bilo ok i to nikome nije smetalo.(osim zokija i tanje)

fugazi
30.10.2006., 14:26
ma daj pa svi u kuci osim zokija su totalni beskicmenjaci..tko ga je nominirao? sve debil do debila..

30.10.2006., 14:34

daaa,i ja kažem,totalno isto...ma,nadam se da kraljica ide vanka jer je zaslužila više

sis
31.10.2006., 08:02
daaa,i ja kažem,totalno isto...ma,nadam se da kraljica ide vanka jer je zaslužila više

I ja se nadam. Pa da onda vidim kokoši Violetu i Anu.

Tinach
31.10.2006., 10:05
mislim da se mozda jesu dogovarali, ali i ante i zoran su skupili podosta glasova, ne samo njihova tri (zoki pogotovo). ante zato sto je cudan a ovaj zoki zato sto im svima smeta sto je covjek tako samouvjeren a i odbacio je ancicu dragu.
ančica draga se stvarno ponijela ko prijateljica noći da se ne izrazim... kad nema nikog u blizini ona zavodi ogledalo.. wtf?!? simpa mi je cura i jao mi ju je..ali c'mon..ni ja ju ne bi više pogledala...
zoki im smeta jer je artikuliran i pametan tj. ''intelektualniji'' od svih njih skupa.

jbg, Ante je stvarno čudan

Tinach
31.10.2006., 10:06
Meni je cudno da je njima sada Danijel nadrkanac, a dok je Simon urlao na sve oko sebe i slao ih u krasan k****....sve je bilo ok i to nikome nije smetalo.(osim zokija i tanje)

a kad su ga se svi bojali kad su vidli da su ovi skoro nagrabusili..

01.11.2006., 10:41
jbg, Ante je stvarno čudan

a jest,ali to mi je na neki način kod njega i dobro :D i kad mu pogledaš konkurenciju...soky je ok,ali leaaaaaaaaa :confused: :confused: pa-pa kraljici

baby doll
01.11.2006., 15:31
Samo da zoran ne izađe, baš je sladak!:kiss: