View Full Version : Figaro
znatiželja
26.10.2006., 23:11
čudni su putevi gospodnji pa tako ja nakon višegodišnjeg ravnanja sada želim kovrčati kosu. kupila bih figaro, ne znam ništa o njima, danas sam vidjela neki remington s dvostrukom zaštitom, a na forumu sam čula za philips.
ima li tko prijedlog?
ako imas jako gustu, dugu kosu ne preporucujem ti figaro. triba ti 100 godina da napravis kovrce, a vec iduci dan se kosa opusti - ne skroz, ali. . .
zato ja koristim figaro jaaako rijetko
znatiželja
27.10.2006., 14:33
baš imam dugu i gustu. kako onda postat ovca?
Rock Star
29.10.2006., 15:58
Minival!?
Modesti
29.10.2006., 16:08
samo ne minival.Nikad više lijepe kose .
samo ne minival.Nikad više lijepe kose .
nije istina.
imala minival, dva puta, nekakav biljni. kosa nakon minivala bolja nego nakon par dana na bazenu (s klorom).
Rock Star
01.11.2006., 00:01
Sve vi koje se kovrčate (a i one koje ne, a znaju), kak to raditi, a da drži čim duže? Tj. kaj da stavim na kosu prije ili poslije, da bi kovrče bile čim dugotrajnije? Ja svaku kovrču špricam sprejem prije nego je uvinem, ali onda to izgleda tvrdo i ne baš prirodno. Ak ne stavim, super je, al se brzo zamrsi i spljošti. Pa, ak netko može pomoći... Hvala!
Athalie
01.11.2006., 12:14
Hm, ja stavim pjenu u polumokru kosu pa onda sa figarom frčem i na kraju još pošpricam sprejem za kovrče od Loreala (ne znam jel ima kod nas za kupit). Ili na suhu kosu sa tim sprejem špricam pramen po pramen i uvijam.
Uh al za sve to treba puno strpljenja.. i još na kraju drži mi jedva jedan dan s obzirom da ja imam jako ravnu kosu... :(
joj ja isto imam muke s tim.
imam dugu ravnu kosu, treba mi pun k.... vremena da ju nakovrčam,
a ono za par sati sve splasne (za popizdit)
prvo stavim pjenu, pa kad nakovrčam pošpricam sprejom, ali mi baš ne drži
ili možda ne koristim dobar sprej ili pjenu
koji su najbolji?
imala jednom davno neki gel za kovrčanje koji staviš na mokru kosu pa je onda gužvaš prstima i ostane ti kovrčava. a bio je ok. ali sam zaboravila koji, kako se zove, zna netko nešto slično?
ja koristim tu i tamo figaro, treba mi dosta dok se nakovrčam al mi zato drži dok god ne operem kosu
Rock Star
01.11.2006., 16:19
Vi koje stavljate pjenu, kovrčate na suho ili polumokro?
mrkvich
01.11.2006., 20:43
moja kosa je grozno cvrsta,ravna i....ma grrr.
figaro sam nekada koristila,kovrce bi mi drzale unatoc pjeni oko sat vremena i onda bi se sve raspalo tako da sam odustala.tu i tamo nataknem viklere tek toliko da mi vrhove na kojima imam jos ostatke minivala pa mi drzi kolko tolko par sati,al o kvrcama mogu samo sanjat.
Karmela
01.11.2006., 21:22
uvijek samo na suhu kosu.
na suhu naravno. mislim da na mokroj ne bi nista ni ostalo
Vi koje stavljate pjenu, kovrčate na suho ili polumokro?
Stavi si pjenu,izvuci mokru kosu na četku i odjeli kosu tako da dobiješ malo deble pramenove.Svaki pramen dobro pocešlj i plakiraj sa malo boljim lakom koji ne ljepi kosu(probaj NIVEU).tada namotaj na deblji figaro i drzi oko pola min. i odmotavaj ga spiralno prema dolje.Za zavrsetak malo polakiraj ponovo i zagladi vrh sa voskom.Znam da zvuci koplicirano ali je uspjesno.Nadam se da sam pomogla:)
Rock Star
07.11.2006., 16:48
Stavi si pjenu,izvuci mokru kosu na četku i odjeli kosu tako da dobiješ malo deble pramenove.Svaki pramen dobro pocešlj i plakiraj sa malo boljim lakom koji ne ljepi kosu(probaj NIVEU).tada namotaj na deblji figaro i drzi oko pola min. i odmotavaj ga spiralno prema dolje.Za zavrsetak malo polakiraj ponovo i zagladi vrh sa voskom.Znam da zvuci koplicirano ali je uspjesno.Nadam se da sam pomogla:)
:s
Hvala!
Molim i drugi put,za bilo sta vezano uz frizure.:)
Hella Good
07.11.2006., 22:26
ali neće li se kosa više oštetiti ako se kovrča na mokru kosu nego suhu?
znatiželja
07.11.2006., 23:28
Molim i drugi put,za bilo sta vezano uz frizure.:)
imaš možda preporuku za neki figaro?
Rock Star
08.11.2006., 07:19
imaš možda preporuku za neki figaro?
To i mene zanima. Da nije neki skupi.
Ja vam radim u frizerskom,pa koristim sve profesionalno.Kupila sam bas sada jako dobar figaro i kostao me je 170 kn.Probaj ih potraziti u trgovinama sa frizer priborom.Ako kupujes kupi sto deblji jer su kovrce bolje. Ja bi ti pomogla oko marke figara ali ti ja to nikad nisam kupovala u dučnima nego uvijek preko trgovackih putnika.Nisam vam bas puno pomogla ali probajte.
Ja vam radim u frizerskom,pa koristim sve profesionalno.Kupila sam bas sada jako dobar figaro i kostao me je 170 kn.Probaj ih potraziti u trgovinama sa frizer priborom.Ako kupujes kupi sto deblji jer su kovrce bolje. Ja bi ti pomogla oko marke figara ali ti ja to nikad nisam kupovala u dučnima nego uvijek preko trgovackih putnika.Nisam vam bas puno pomogla ali probajte.
Gogi,pomozi!!!Napiši nam koja je marka taj tvoj (valjda piše na njemu),već sam kupila u zadnjih godinu dana 2 komada i sranje su!!!Uštedi nam novce:rolleyes:
znatiželja
13.11.2006., 23:37
već sam kupila u zadnjih godinu dana 2 komada i sranje su!!!Uštedi nam novce:rolleyes:
aj ti napiši koji su ti sranjski?
Kupite od ERMILE ili JAGUAROV ti su dobri sigurno:)
MAYYALES
22.08.2007., 20:24
Dakle, cure,žene,dame...lijena sam i ne da mi se pretraživati sve, pa otvaram temu je trebam vaša iskustva sa figarom.Dal su dobra,loša...? Jučer me puknulo, inače stavljam, viklere da kupim tu stvarčicu kako bi po noći mogla spavati mirno, s obzirom da san sa hrpom viklera nije bog zna kaj, a i niste baš seksi kad se tako šaroliko pojavite u spavačoj sobi,jel? Zato, pleae help. Imam dugu kovrdzavu kosu,al ne onoliko koliko bi to trebalo. Čekam vas i unaprijed,thanks.
isto ko i pegla... u malim količinama...
MAYYALES
22.08.2007., 20:36
Da,to mi je frizer jučer rekao.Da treba dozirati toplinu i vrijeme.
gdja Castro
22.08.2007., 20:50
šta je figaro? onaj kolač? zašto se to stavlja na kosu? ne razumin. :manita:
mislim, i ja stavljam svašta na kosu ali ne stavljam baš taj kolač :dejzd: & :konfjuzd:
zašto NE? da DA?
castanea
22.08.2007., 20:57
u vrijeme srednje škole sam našla jedan mamin prastari i spalila si kosu :zubo:
wondergirl21
22.08.2007., 21:08
a nemoj bas svaki dan, al od povremeno ti nece nista bit, valjda
Copycat
22.08.2007., 23:28
ja ga upotrebljavam dosta rijekto, svakih par mjeseci jer mi trebaju 3-4h da se nakovrčam, a frizura mi traje još možda 2h pošto mi je kosa toliko ravna da se ni na viklere neće nakovrčat ...
šta je figaro? onaj kolač? zašto se to stavlja na kosu? ne razumin. :manita:
mislim, i ja stavljam svašta na kosu ali ne stavljam baš taj kolač :dejzd: & :konfjuzd:
zašto NE? da DA?
:rofl: je, kolač, vidiš da cure pišu da nesmije biti prevruć jer bi ti kosu spalilo, to ti je tretman za hranjenje kose, bolji od bilo koje maske iz dućana
Dakle, cure,žene,dame...lijena sam i ne da mi se pretraživati sve, pa otvaram temu je trebam vaša iskustva sa figarom.Dal su dobra,loša...? Jučer me puknulo, inače stavljam, viklere da kupim tu stvarčicu kako bi po noći mogla spavati mirno, s obzirom da san sa hrpom viklera nije bog zna kaj, a i niste baš seksi kad se tako šaroliko pojavite u spavačoj sobi,jel? Zato, pleae help. Imam dugu kovrdzavu kosu,al ne onoliko koliko bi to trebalo. Čekam vas i unaprijed,thanks.
ja sam svoj figaro dobila prije cca 20 g, koristila sam ga 30 puta jer : na ravnu i dugu kosu to je zaje*ancija a padne kako je netko tu reko za 2 sata osim ak zbetoniras sa lakom onda izdrzi 4 sata, može se dogoditi da ti se i kosa u žurbi spetlja...preporuka je samo za kraću kosu , rađe si kupi par ogromnih četki (obzirom na opis tvoje kose) zafeniraj i hodaj neko vrijeme s tim na glavi, posle zbetoniraj s lakom po ukusu:zubo:
mya_7920
23.08.2007., 01:11
moja iskustva s figarom su odlična :) izgledala sam ko mala ofčica, haha :D
Egocentrik lady
23.08.2007., 10:23
ja sam za figaro - imam 2 - remington - deblji i philips - tanji pa kombiniram, ali samo kad mi se oće
inače umjesto figara koristim oriflameove zelene uvijače(9.90 kn) ne pale kosu, jednostavni su za upotrebu i efekat je čak i ljepši:top:
MAYYALES
23.08.2007., 10:31
Nemam potrebu za figarom svaki dan.Kad preko noći ostavim viklere,frčke mi ostanu do slijedećeg pranja.Znači,10 dana ako treba. Ako sa viklerima ostanu, mislim da bi i sa figarom.Znači, mjesečno 4 puta ako perem kosu jednom na tjedan.Ili mislite da su kovrče drugačije kad ih radite figarom, a drugačije kad ih radite viklerima?Ja znam samo za viklere, a figaro?
Egocentrik lady
23.08.2007., 10:42
Nemam potrebu za figarom svaki dan.Kad preko noći ostavim viklere,frčke mi ostanu do slijedećeg pranja.Znači,10 dana ako treba. Ako sa viklerima ostanu, mislim da bi i sa figarom.Znači, mjesečno 4 puta ako perem kosu jednom na tjedan.Ili mislite da su kovrče drugačije kad ih radite figarom, a drugačije kad ih radite viklerima?Ja znam samo za viklere, a figaro?
i vikleri i figaro daju otprilike iste kovrčice, ali ja ne volim viklere
i uvijače nikad ne ostavljam čitavu noć, dovoljno mi je 20 - 30 minuta nakon feniranja na još toplu kosu. kovrče stoje do idućeg pranja (4-5 dana)
Rock Star
23.08.2007., 11:51
Meni nije isto s figarom i viklerima (papilotama). Od figara su mi kovrče baš definirane, niš se kosa ne plete, a od papilota imam lagani ovca look, kosa se dosta zamrsi i to mi se baš sviđa jer je nekak bujna i lijepo stoji.
Figaro koristim rijetko, ali papilote su mi često na meniju!
Rock Star
23.08.2007., 15:20
Papilote su zakon...
:top:
Ja se sjetila :D (nocas sam bila preumorna) da sam imala i glatki figaro,onaj bez čičkih na sebi, e od tog se ne petlja kosa i loknice su lijepe
mayabela
23.08.2007., 20:35
prije sam koristila viklere, ali zadnjih 7-8 godina otkad sam otkrila figaro - samo njega!
istina je da je lakše nakovrčati kosu i kraće nego s viklerima, samo treba raditi na svježe opranoj kosi, tako duže traju. ako malo kraće držim, prije se opuste ali onda se dobije onaj look prirodnih lokni.
prije mjesec dana sam na kosu dužine ispod ramena stavila duge esktenzije i stalno ih kovrčam figarom, apsolutno sam zadovoljna!
MAYYALES
24.08.2007., 13:30
prije sam koristila viklere, ali zadnjih 7-8 godina otkad sam otkrila figaro - samo njega!
istina je da je lakše nakovrčati kosu i kraće nego s viklerima, samo treba raditi na svježe opranoj kosi, tako duže traju. ako malo kraće držim, prije se opuste ali onda se dobije onaj look prirodnih lokni.
prije mjesec dana sam na kosu dužine ispod ramena stavila duge esktenzije i stalno ih kovrčam figarom, apsolutno sam zadovoljna!
Jel ti značajno suhlja kosa od figara nakon toliko dugo vremena od figara?
Karmela
24.08.2007., 14:22
ja ga upotrebljavam dosta rijekto, svakih par mjeseci jer mi trebaju 3-4h da se nakovrčam, a frizura mi traje još možda 2h pošto mi je kosa toliko ravna da se ni na viklere neće nakovrčat ...
Bojim se da nesto radis pogresno, ja svaki pramen drzim 5 sekundi i ne radim cijelu kosu, nego bas onako razlicite pramenove, ne volim da je sve isto.
Radis li na mokru/vlaznu kosu? To nikako nije dobro. :nono:
A ako hoces ovcica kovrcice bolje ti je staviti viklere na vlaznu kosu u koju is utrljala gela za kovrcanje.
Karmela
24.08.2007., 22:25
http://www.cbsnews.com/sections/i_video/main500251.shtml?id=2492468n
mayabela
25.08.2007., 05:12
Jel ti značajno suhlja kosa od figara nakon toliko dugo vremena od figara?
nije mi suha, jedino vrhovi su osjetljivi jer sam bionda, pa moram paziti da ih pustim slobodne, tj. da ih ne zahvatim
naravno, kosa mora biti osušena do kraja, ne smije biti nimalo vlage
nisamlu
26.08.2007., 03:30
nikako se ne umem nafigariti :brukica:
dumb blond
27.08.2007., 21:04
koliko sam se ja raspitivala, nisu svi figaro-i:zubo: jednako dobri i jednake kvalitete. to ovisi od kojeg su materijala napravljeni. bolji su također i skuplji, čak i do 100, 150 kn od "lošijih".
Deadend
28.08.2007., 01:06
ja imam phillipsov tanki figaro, koristim ga možda jednom u mjesec dana, nekad rjeđe nekad češće ali nisam primjetila da mi se kosa spalila, iako je tome znala biti sklona (imam previše problema sa kosom, to je hirovito čudo)... fora je u tome da si prije kovrčanja stavim u kosu ulje za prije peglanja/figara i zbilja je ok...
Vidjela sam neki dan u 24sata novu Babyliss- ovu peglu i figaro, dolazi kao 2 u 1 (povrh pegle je figaro),a htjela bi nešto takvo. Dal ima netko kakvih saznanja jel to nešto vrijedi?:)
patientia
29.08.2007., 01:13
Dakle, cure,žene,dame...lijena sam i ne da mi se pretraživati sve, pa otvaram temu
Ti si lijena pretrazivati, a mi nek se mucimo, trazimo i spajamo topice. Drugi put bolje koristi pretrazivac.
mladi_luk
29.08.2007., 01:19
Pogledajte pred kraj clipa što ova djevojka koristi za lijepo uvijanje kose. Izgleda mi predobro. Znate li gdje se to može kupiti u Zagrebu?
I je li to figaro? :confused:
http://www.youtube.com/watch?v=XOe_snKXbDM&mode=related&search= :cerek:
da figaro je...cura je baš lijepa i tako sve s lakoćom radi da joj se divim, a tak ima dugu kosu...
mladi_luk
29.08.2007., 17:37
da figaro je...cura je baš lijepa i tako sve s lakoćom radi da joj se divim, a tak ima dugu kosu...
Predivna je djevojka i ima divnu kosu. Moja kosa je mrvicu duža od ramena i rjeđa :flop:
mladi_luk
30.08.2007., 16:20
Cure šta bi bilo dobro staviti na kosu prija korištenja figara, da se kosa ne uništi?
je li postoji neko sredstvo baš za to? :confused:
MAYYALES
31.08.2007., 11:27
Mislim da to ovisi kakvu kosu imaš.Ja stavljam silikon Klas.Jako sam zadovoljna, ma da sam naišla na komentare da nekima jako masti kosu.Meni je super.
MAYYALES
01.09.2007., 12:58
Vidjela sam neki dan u 24sata novu Babyliss- ovu peglu i figaro, dolazi kao 2 u 1 (povrh pegle je figaro),a htjela bi nešto takvo. Dal ima netko kakvih saznanja jel to nešto vrijedi?:)
Ja sam jučer u Merkuru kupila od Remingtona figaro.U paket je puno nastvaka.Za male kovrčice,veće lokne, nešto između,za ravnjanje...Svašta je u paketu.Košta 319,00kn.Danas sam napravila 2 pramena i kovrče su prekrasne.nisam oprala kosu, nego ovako samo za probu.Nisam sigurna koliko da držim, a da se ne opuste ili da ne spalim kosu.U uputama ne piše.Vidim da je netko napisao 5 sek, al nije mi to dovoljno.Od viklera mi bez ikakvog laka stoje kovrče po 7 dana,sa figarom ne.Kaj krivi radim???Koliko da držim,curke??
mladi_luk
01.09.2007., 19:06
Ja sam jučer u Merkuru kupila od Remingtona figaro.U paket je puno nastvaka.Za male kovrčice,veće lokne, nešto između,za ravnjanje...Svašta je u paketu.Košta 319,00kn.Danas sam napravila 2 pramena i kovrče su prekrasne.nisam oprala kosu, nego ovako samo za probu.Nisam sigurna koliko da držim, a da se ne opuste ili da ne spalim kosu.U uputama ne piše.Vidim da je netko napisao 5 sek, al nije mi to dovoljno.Od viklera mi bez ikakvog laka stoje kovrče po 7 dana,sa figarom ne.Kaj krivi radim???Koliko da držim,curke??
Ja s figarom držim 10 sec, pošpricam lakom i kovrče stoje 3 sata maksimalno. Nemam pojma u čemu je problem s tim figarom :flop:
A kovrče budu stvarno lijepe :tuzni:
MAYYALES
03.09.2007., 09:40
Evo,cure,da vas obavjestim.Moja avantura sa figarom je propala.Definitivo!Vračam se viklerima.Žuljaju po noći,ubijaju libido i totalno su out,al drage moje,kovrče drže 7 dana.Ovo je totalno sranje (da 'prostite na izrazu).Bacila sam u vjetar 319,00kn.Nemojte ni probavati.MOj je iskren savjet.
cucica pa ja u 7 dana operem kosu barem 3x :D tak da meni treba kaj bu drzal kovrce 1-2dana:zubo:
MAYYALES
03.09.2007., 12:03
cucica pa ja u 7 dana operem kosu barem 3x :D tak da meni treba kaj bu drzal kovrce 1-2dana:zubo:
Karikiram,draga! Kovrče drže i 15 dana,ako ne pereš kosu.Ovo nije tema o pranju kose, nego o efikasnosti figara.Ako ti kovrče drže 1-2 dana sa figarom,blago ti se.Meni drže 2 sata.Nema logike, al eto.
mladi_luk
03.09.2007., 17:47
Karikiram,draga! Kovrče drže i 15 dana,ako ne pereš kosu.Ovo nije tema o pranju kose, nego o efikasnosti figara.Ako ti kovrče drže 1-2 dana sa figarom,blago ti se.Meni drže 2 sata.Nema logike, al eto.
Ja sinoć navila kosu s figarom i krenem u grad, do grada mi treba 45 min, kad sam stigla u grad pogledam se u prvi izlog, a kosa ravna :eek: :flop:
MAYYALES
04.09.2007., 09:19
Ja sinoć navila kosu s figarom i krenem u grad, do grada mi treba 45 min, kad sam stigla u grad pogledam se u prvi izlog, a kosa ravna :eek: :flop:
Ništa od figara,draga moja.Djelim tvoju sudbinu.Sinoć sam probala na tu peglu u paketu izvući kosu, no još gore.Kako imam gustu i kovrčavu kosu, izgledam jutros na poslu ko metla.Strava!Vračam se ja svojim viklerima i nočnim žuljanjima.
naj se srditi :kiss: ja ga jos nemam pa istrazujem koji da kupim :)
Karmela
04.09.2007., 15:09
^Kupi neki na kojem mozes podesavati temperaturu. I kupi si takodjer neku kremu, gel ili pjenu, sto vec volis za styling.
MAYYALES
05.09.2007., 09:20
naj se srditi :kiss: ja ga jos nemam pa istrazujem koji da kupim :)
Friško iskustvo,vjeruj mi,od figara ništa.Samo češ baciti lovu.Bolje vikleri ili papilote.Ja sam ih nočas držala i kovrče ko iz snova. Al ni ja nisam vjerovala.Sad sam 300,00 kn lakša.A kaj češ?Treba probati.
bila ja kupila jedan od Revlona u USA jos prije dve godine no mam sam ga vratila jer ja nis nisam mogla s tim :zubo: Sad sam opet tam to trazila no odustala sam jer se nis mogla odlucit pa reko rade bum tu potrosila troduplu lovu za istu stvar :zubo: A di si kupila papilote i ja najdeblje ne bi one tanke.
^Kupi neki na kojem mozes podesavati temperaturu. I kupi si takodjer neku kremu, gel ili pjenu, sto vec volis za styling.
Fala Karmela :kiss: Moj problem je kaj ja ne volim nikakve kreme, gelove ni pjene jer mi je kosa ljepljiva fuj. Iako moram priznati kad mi je moja frizerka prek bare lani napravila takvu frizuricu bila sam stvarno vauuu :cerek:
MAYYALES
06.09.2007., 08:51
bila ja kupila jedan od Revlona u USA jos prije dve godine no mam sam ga vratila jer ja nis nisam mogla s tim :zubo: Sad sam opet tam to trazila no odustala sam jer se nis mogla odlucit pa reko rade bum tu potrosila troduplu lovu za istu stvar :zubo: A di si kupila papilote i ja najdeblje ne bi one tanke.
Našla sam ti u ovom novom shopping centru,Avenue Mall,u Cosmu.Dosta su debele.Ja sam u Zagorju i tu sam u jednom dučanu našla svakakvih veličina i kupila.Smješna cijena, nekakvih 14,00kn a u paketu ti je 8 komada.Al ja ti kombiniram.Imam dugačku,gustu,kovrčavu kosu,pa ti napred stavljam viklere,one spužvaste,velike sa kukicama,da ne padnu.Oni na čičak su mi bezveze, a samo otraga stavljam papilote.Tak da su mi naprijed velike lokne, a iza tanke.Stavljam na gusto.Mislim da ispraznim 2 seta papilota i 2 seta viklera.Puno je kose.I stvarno nista ne stavljam na kovrče.Pjene,lakovi,gelovi...isušuje kosu stravično.Javi dal si našla papilote?!
moja nit ravna nit kovrcava i to je zlo :zubo: pa se nemrem nakovrcat kaj snajka :zubo: No bum presla tam kad dojdem u ZG - jos sam na moreku iako je vrijeme :mad: Fala ti cuca :kiss:
MAYYALES
06.09.2007., 20:52
moja nit ravna nit kovrcava i to je zlo :zubo: pa se nemrem nakovrcat kaj snajka :zubo: No bum presla tam kad dojdem u ZG - jos sam na moreku iako je vrijeme :mad: Fala ti cuca :kiss:
Zavidim ti!!!Mi se smrzavamo ovdje.Uživaj,draga i javi kakve su kovrčice.
na cemu :confused: sjedim u zimskoj trenirki u kamenoj kuci staroj oko cca 400 godina - 5 metara debeli zidovi ne znas jel hladnije unutra ili vani brrr ovaj vikend via ZG. Naravno da mi je radijator upaljen pa eto ti takvog mora :mad:
MAYYALES
08.09.2007., 21:56
na cemu :confused: sjedim u zimskoj trenirki u kamenoj kuci staroj oko cca 400 godina - 5 metara debeli zidovi ne znas jel hladnije unutra ili vani brrr ovaj vikend via ZG. Naravno da mi je radijator upaljen pa eto ti takvog mora :mad:
Ima li novosti,draga???Jesi kupila papilote?
ja imam neke papilote iz dm,ništa ne drže samo sam si počupal kosu
MAYYALES
08.09.2007., 22:13
Napisala sam već da ja koristim one iz Kozma.Zelene su i ne čupaju,a kak ih staviš,tak ostanu.Probaj te!Nisu ni skupe,14,00kn,mislim.
Rock Star
09.09.2007., 17:25
Kupi neke u dućanu s profesionalnim frizerskim priborom.
Ja imam gumene, 50-ak kuna, u dućanu na Kvatriću (mislim da je ulica Domjanićeva). Dušu dali.
Karmela
11.09.2007., 03:00
jako dobri clips za koristenje figaro-a:
:top:
http://www.nexxus.com/fashionrocks/index.html
Karmela
11.09.2007., 03:11
Figaro stil:
http://www.hairpedia.com/kate-bosworth-pictures/kate-bosworth/kate-bosworth-2.jpg http://www.hairpedia.com/kate-bosworth-pictures/kate-bosworth/kate-bosworth-6.jpg
Karmela
11.09.2007., 03:13
figaro stil:
http://www.prohaircut.com/image/celebrity_haircut_0000.jpg http://www.curly-hair-styles-magazine.com/image-files/jennifer_aniston_hair02.jpg
Karmela
11.09.2007., 03:18
Figaro:
http://www.curly-hair-styles-magazine.com/image-files/celebrity-long-hair-08.jpg
Karmela
11.09.2007., 03:22
Vikleri:
http://www.curly-hair-styles-magazine.com/image-files/celebrity-long-hair-13.jpg http://www.curly-hair-styles-magazine.com/image-files/celebrity-long-hair-15.jpg http://www.curly-hair-styles-magazine.com/images/curly-hair-pictures-10.jpg
MAYYALES
11.09.2007., 08:43
figaro stil:
http://www.prohaircut.com/image/celebrity_haircut_0000.jpg http://www.curly-hair-styles-magazine.com/image-files/jennifer_aniston_hair02.jpg
Prekrasno! Slično i meni ispadne jer imam dugu kosu.Samo koliko to traje??Meni sat vremena.Sa lakom,bez laka.Nočas stavim viklere i stoji mi isto,al i do 10 dana, kad ne bi kosu prala.
Efekt FIgara je zakon,samo vrlo kratkotrajan.
The White Rabbit
11.09.2007., 12:21
Napisala sam već da ja koristim one iz Kozma.Zelene su i ne čupaju,a kak ih staviš,tak ostanu.Probaj te!Nisu ni skupe,14,00kn,mislim.
eh eh kakve su to? Misliš na one ko dugačke crvaste:rofl: gumene kao cijevi?
(ama opisaaaaa) meni je to pretanko. Ispadnem ko ovca, užas jedan, sve mi se popne na vrh glave.
Znate koje bi ja viklere, one kakve je moja baka nosila, ko od spužve a unutra štapić.:cerek:
Moja kosa je isto tak ni kovrčava ni ravna, pa mi recimo figaro drži neko vrijeme, s tim da kosa izgleda sve mlitavije kako minute odmiču, a s tim papilotnama mi bude ok kosa do sljedećeg pranja.:) Al nisam zadovoljna ni sa jednima baš.
Karmela
11.09.2007., 19:06
^a koje preparate koristis pa ti frizura ne drzi figaro stil?
Karmela
11.09.2007., 19:07
Prekrasno! Slično i meni ispadne jer imam dugu kosu.Samo koliko to traje??Meni sat vremena.Sa lakom,bez laka.Nočas stavim viklere i stoji mi isto,al i do 10 dana, kad ne bi kosu prala.
Efekt FIgara je zakon,samo vrlo kratkotrajan.
Pa stavis li nesto na kosu? Pjenu ili kremu? :confused:
MAYYALES
12.09.2007., 09:11
Figaro:
http://www.curly-hair-styles-magazine.com/image-files/celebrity-long-hair-08.jpg
Ovo ti je moj ritual.Navečer stavim kombinaciju viklera (spužvasti,veliki sa štapičem unutra i kvačicom da ne padnu-to stavljam naprijed, a otraga stavim jedno 8 papilota-nikako cijela kosa jer ispadne ko ovca,isto.) Dakle, ostavljam zadnji dio kose slobodan,bez viklera i papilota.Imam kosu ošišanu u "V" do pola leđa. Sat vremena prije nego ustanem,skidam ih i za to vrijeme dok ne ustanem i ne našminkam se,kovrče se opuste,pa mi izgleda kao ovo slika gore.Nisam kao ovca,al ne smijem stavljati na cijelu kosu nikako.
Kaj se figara tiče,probla sam sve i pjene i lak,NISTTTTAAAA!!!! Odustala sam od figara,bacila lovu,al bar sam probala.
Koliko ti je duga kosa?
Moja seka ima kratku i kad stavi,izgleda baš kao ovca.MIslim da je najzahvalnije stavljati na malo dužu kosu.
MAYYALES
12.09.2007., 09:12
I da, ne stavljam na kosu ništa kad skinem viklere i stoje lokne do 7-10 dana bez problema.Ništa se ne opušta.
Hannuma
12.09.2007., 11:14
Ovo ti je moj ritual.Navečer stavim kombinaciju viklera (spužvasti,veliki sa štapičem unutra i kvačicom da ne padnu-to stavljam naprijed, a otraga stavim jedno 8 papilota-nikako cijela kosa jer ispadne ko ovca,isto.) Dakle, ostavljam zadnji dio kose slobodan,bez viklera i papilota.Imam kosu ošišanu u "V" do pola leđa. Sat vremena prije nego ustanem,skidam ih i za to vrijeme dok ne ustanem i ne našminkam se,kovrče se opuste,pa mi izgleda kao ovo slika gore.Nisam kao ovca,al ne smijem stavljati na cijelu kosu nikako.
Kaj se figara tiče,probla sam sve i pjene i lak,NISTTTTAAAA!!!! Odustala sam od figara,bacila lovu,al bar sam probala.
Koliko ti je duga kosa?
Moja seka ima kratku i kad stavi,izgleda baš kao ovca.MIslim da je najzahvalnije stavljati na malo dužu kosu.
Ajd sad mi još reci šta su papilote pls!:zubo:
MAYYALES
12.09.2007., 12:51
Ajd sad mi još reci šta su papilote pls!:zubo:
To su ti je onaj štapić oko kojeg omotaš pramen kose i onda ga zafrčeš.Kad ga skidač,otfrčeš i ispadne ti frčkica. Nešto popust viklera. Imaš u DM-u,a i u Cosmu sam vidjela odlične,za nekakvih 15,00kn.
mladi_luk
12.09.2007., 13:23
I da, ne stavljam na kosu ništa kad skinem viklere i stoje lokne do 7-10 dana bez problema.Ništa se ne opušta.
stavljaš li ih na mokru ili suhu kosu?
Hannuma
12.09.2007., 13:41
To su ti je onaj štapić oko kojeg omotaš pramen kose i onda ga zafrčeš.Kad ga skidač,otfrčeš i ispadne ti frčkica. Nešto popust viklera. Imaš u DM-u,a i u Cosmu sam vidjela odlične,za nekakvih 15,00kn.
Aha, znam, znam. Nego jel se to stavlja na mokru kosu? Ja nemam šanse da mi se osuši do ujutro to na glavi jerbo imam grivu!
E sad me zanima bili prošlo da posušim fenom prvo pa onda zamotam polusuhe?
Ili da jednostavno zamotam mokre pa sušim fenom dok se neosuši?
Ajde mala pomoć pls!:zubo:
MAYYALES
12.09.2007., 15:45
stavljaš li ih na mokru ili suhu kosu?
Nikako na mokru jer se ne naprave kovče.Na polusuhu.Ostavljam preko noći.Znači nekih 7-8 sati.Na mokru nemoj stavljati jer kosa katastrofa,barem meni,nakon toga.Po ljeti je super jer se kosa brzo suši,a po zimi je malo sa fuserom posušim.
MAYYALES
12.09.2007., 15:46
Aha, znam, znam. Nego jel se to stavlja na mokru kosu? Ja nemam šanse da mi se osuši do ujutro to na glavi jerbo imam grivu!
E sad me zanima bili prošlo da posušim fenom prvo pa onda zamotam polusuhe?
Ili da jednostavno zamotam mokre pa sušim fenom dok se neosuši?
Ajde mala pomoć pls!:zubo:
Nisam ni pročitala tvoj comment.Napisala.Polusuha,definitivno.I ja imam grivetinu,pa znam koliko treba sušiti prirodnim putem kosu.
Lutijena
17.09.2007., 21:59
Znate ste mene interesuje? Onaj rowenta uvijac ili tako nesto,nije ni skupo,ali je bolje nego klasican figaro? Moja kosa je bas ravna,izgleda kao da je peglam svaki dan,a rowentu merkam vec danima,da li koristi neko taj aparat da znam da li vredi kupiti?
MAYYALES
18.09.2007., 08:52
Znate ste mene interesuje? Onaj rowenta uvijac ili tako nesto,nije ni skupo,ali je bolje nego klasican figaro? Moja kosa je bas ravna,izgleda kao da je peglam svaki dan,a rowentu merkam vec danima,da li koristi neko taj aparat da znam da li vredi kupiti?
Nemam iskustva sa Rowenta uviječem,al ću ti reči što sam naučila sa Figarom.Tražila sam mišljenje cura i svaka je rekla svoje.Nekima pali,nekima ne.Ja sam u skupini koja je doživjela fjasko.Sve ovisi o tvojoj kosi.U biti nikad nečeš znati kako ti kosa reagira dok ne probaš. Kupiš,pa si sigurna.Meni sad Figaro stoji u ormaru i čekam da ga nekom poklonim.Probala sam!
Lutijena
19.09.2007., 01:14
Nemam iskustva sa Rowenta uviječem,al ću ti reči što sam naučila sa Figarom.Tražila sam mišljenje cura i svaka je rekla svoje.Nekima pali,nekima ne.Ja sam u skupini koja je doživjela fjasko.Sve ovisi o tvojoj kosi.U biti nikad nečeš znati kako ti kosa reagira dok ne probaš. Kupiš,pa si sigurna.Meni sad Figaro stoji u ormaru i čekam da ga nekom poklonim.Probala sam!
Hvala na savetu,s obzirom da je moja kosa bas ravna,ravna izgleda da cu i ja doziveti fijasko,ali mislim da cu ipak probati da me mine zelja:zubo:
MAYYALES
19.09.2007., 11:10
Hvala na savetu,s obzirom da je moja kosa bas ravna,ravna izgleda da cu i ja doziveti fijasko,ali mislim da cu ipak probati da me mine zelja:zubo:
Probaj,pa nam javi jesi li bar ti imala sreće sa investicijom?
Hannuma
20.09.2007., 12:39
Mayyo, pokušala s papilotnama super mi je ispalo!:top:
thanks!:kiss:
MAYYALES
21.09.2007., 10:18
Mayyo, pokušala s papilotnama super mi je ispalo!:top:
thanks!:kiss:
Ma, super! Nekad samo kompliciramo,a super stvari možemo postići sa jednostavnim metodama. FIGARO!!!!Možeš mislit!
Hannuma
21.09.2007., 11:48
Ma, super! Nekad samo kompliciramo,a super stvari možemo postići sa jednostavnim metodama. FIGARO!!!!Možeš mislit!
Ma da..mislim da od ovoga nemože jednostavnije...
Ja sam prosušila kosu fenom i kad je bila skoro pa suha, navila na par papilotnica. Čak i moju grivu je jednostavno na njih uvit, jer se ne petljaju.
Sušila sam ih fenom još kratko...otišla igrat na šah jedno po ure:zubo: , vratila se, posušila fenom još malo i skinila. E da...prije nego šta sam skinila zalakirala sam ih uvijene onako i tek onda odvila. Ispale su :top: Još sam ih malo zalakirala kad sam ih namjestila i frizura :s
E jedini problem koji mi se još javlja je sutradan..ja jednostavno moram raščešljat kosu...nemogu bez toga, a onda se malo popuste..iako i tad čak bude puno ljepša kosa nekako...
Al sve u svemu prva liga!:cerek:
chichita
21.09.2007., 11:57
meni s tim papilotama uvijek drugačije ispadne, jednom super, jednom jedna strana dobra, druga ne.... ja stavim dvije najveće, podijelim kosu na dva dijela i uvijem samo donji dio... počela sam ih stavljati na suhu kosu pošpricanu s balea vodom ali ona tako suši kosu.... kad na polumokru preko noći stavim onda si ko ovca izgledam ili opet, naravno, ne budu jednake strane.. na znam više šta da napravim.... tako mi to lijepo izgleda a nikako da se ispraksiram...
MAYYALES
22.09.2007., 09:56
meni s tim papilotama uvijek drugačije ispadne, jednom super, jednom jedna strana dobra, druga ne.... ja stavim dvije najveće, podijelim kosu na dva dijela i uvijem samo donji dio... počela sam ih stavljati na suhu kosu pošpricanu s balea vodom ali ona tako suši kosu.... kad na polumokru preko noći stavim onda si ko ovca izgledam ili opet, naravno, ne budu jednake strane.. na znam više šta da napravim.... tako mi to lijepo izgleda a nikako da se ispraksiram...
Koliko ja kužim, ti stavljaš samo 2 papilote ili? Ja is stavljam na gornji sloj kose jedno 15 komada.Imam srednje debljine i one jako sitne. Kako sam u V ošišanja dolje ostavljam bez viklera jer inače sam ko ovca.Užas! Ne kužim kako samo 2 papilote?
MAYYALES
22.09.2007., 09:58
Ma da..mislim da od ovoga nemože jednostavnije...
Ja sam prosušila kosu fenom i kad je bila skoro pa suha, navila na par papilotnica. Čak i moju grivu je jednostavno na njih uvit, jer se ne petljaju.
Sušila sam ih fenom još kratko...otišla igrat na šah jedno po ure:zubo: , vratila se, posušila fenom još malo i skinila. E da...prije nego šta sam skinila zalakirala sam ih uvijene onako i tek onda odvila. Ispale su :top: Još sam ih malo zalakirala kad sam ih namjestila i frizura :s
E jedini problem koji mi se još javlja je sutradan..ja jednostavno moram raščešljat kosu...nemogu bez toga, a onda se malo popuste..iako i tad čak bude puno ljepša kosa nekako...
Al sve u svemu prva liga!:cerek:
Ja ne rasčešljavam kosu uopće.Samo nakon pola liter regeneratora i onda do slijedećeg pranja. Imam sreće, kosa mi se ne mrsi. Ustanem sa istim kovrčama kao i kad sam legla.
chichita
22.09.2007., 12:45
Koliko ja kužim, ti stavljaš samo 2 papilote ili? Ja is stavljam na gornji sloj kose jedno 15 komada.Imam srednje debljine i one jako sitne. Kako sam u V ošišanja dolje ostavljam bez viklera jer inače sam ko ovca.Užas! Ne kužim kako samo 2 papilote?
to stavim samo da imam onak uvojke, ne baš kovrče gusto, nego baš uvojke, lagana valovite... a i teško mi je uopće stavljati na gornji sloj kose jer je dosta kraći kako sam se bila šišala pa sad puštam, a uostalom želim samo da mi je od uha nadolje valovito, pa radim tako...:rolleyes:
evo za vas koje se mučite figarom,probajte to sa peglom kao na ovom videu
http://www.youtube.com/watch?v=k57daS_c_yI
kovrče su puno sjajnije i duže traju
MAYYALES
27.09.2007., 09:13
evo za vas koje se mučite figarom,probajte to sa peglom kao na ovom videu
http://www.youtube.com/watch?v=k57daS_c_yI
kovrče su puno sjajnije i duže traju
Lijep ona to radi,samo bojim se da je trajnost pegle i viklera neusporediva.
Lutijena
27.09.2007., 18:05
A ja bih htela da uzmem ovaj uvijac,ali ne znam koliko je efikasan,jer je moja kosa mnogo ravna
http://www.hitbox.com.tr/urunresim/-1144297278.jpg
mladi_luk
27.09.2007., 19:09
A ja bih htela da uzmem ovaj uvijac,ali ne znam koliko je efikasan,jer je moja kosa mnogo ravna
imam nešto slično. misim da nećeš biti osobito zadovoljna. kovrče će ti trajati sat vremena po mojoj procjeni :flop:
Lutijena
28.09.2007., 02:46
kovrče će ti trajati sat vremena po mojoj procjeni
Uh,pa kako onda da uvijem kosu? Verovatno onda meni nece trajati ni pola sata,jer mi je kosa bas,bas ravna:o
mladi_luk
28.09.2007., 04:22
Uh,pa kako onda da uvijem kosu? Verovatno onda meni nece trajati ni pola sata,jer mi je kosa bas,bas ravna:o
pa ovo što su cure čini mi se spominjale, spužvate viklere na polusuhu kosu :o
MAYYALES
28.09.2007., 08:31
Moja je kovrčava sama po sebi i nema efekta,tako da se ja be zanosila na tvom mjestu. Taj uvijač.Figaro,pedla....to su promašeni proizvodi.Možda za manekenke prije snimanja.Koliko traje snimanje,toliko ti drže kovrče,al za nas koje radimo,otiđemo na posao ujutro i dođemo navečer,trebe nešto trajnije. Glasam VIKLERI i PAPILOTE!
Kad sam kod toga jel zna netko gdje da nabavim spužvaste papilote? Već sam istošila ove stare,a imam nove,al kao gumene.Ovi spužvasti su bolji,ne klize toliko.
pikuleta
04.11.2007., 17:40
ma dobro je raditi sa figarom, ja sam jednoj curi radila za svatove, a i sebi nekad napravim. stavis pjene u mokru kosu, osusis, i onda odvajas od dolje kosu uzimas tanje pramenove i okomito ih uvijes, svaki kad je gotov nalakiras, kad je sve gotovo jos malo nalakiras i da vidis kako ce stajati.
imam remington CI-100 ima protective teflon i ne ostecuje kosu.
MAYYALES
05.11.2007., 12:47
ma dobro je raditi sa figarom, ja sam jednoj curi radila za svatove, a i sebi nekad napravim. stavis pjene u mokru kosu, osusis, i onda odvajas od dolje kosu uzimas tanje pramenove i okomito ih uvijes, svaki kad je gotov nalakiras, kad je sve gotovo jos malo nalakiras i da vidis kako ce stajati.
imam remington CI-100 ima protective teflon i ne ostecuje kosu.
Ja sam ti odustala.Moj Remington stoji u ladici i skuplja prašinu. Nočas sam skinula viklete i papilote i nema boljeg riješenja za moju kosu. puno je ima,suha je dosta,tako da je ovo najzdravije i najdugotrajnije riješenje. bez laka i ostalih gluposti koje mi samo maste kosu,a lokne stoje i po tjedan dana ako treba.
Rock Star
05.11.2007., 12:49
Da mi je moći lokne od papilota održati dulje od jednog dana, dala bih sve. Tih tvojih tjedan dana zvuče mi utopistički...
MAYYALES
06.11.2007., 08:32
Da mi je moći lokne od papilota održati dulje od jednog dana, dala bih sve. Tih tvojih tjedan dana zvuče mi utopistički...
Živa istina!!! Perem kosu 2 puta tjedno,tak da ih ne držim 7 dana,al da je sila,izdržale bi.Istina već izgube malo na formi,al stoje.Ne stavljam nikakve pjene,gelove...isušuje mi to kosu jako.I držim papilote cijelu noć i duže. Znači operem je popodne oko 18h,pustim da se do pola sama osuši,i stavljam viklere naprijed,papilote otraga. Nikako ne cijela kosa.Dužinu ostavljam jer sam u V ošišana do pola leđa.I skidam te igračkice ujutro oko 6.00h.
Al mislim da je to do kose.Inače je kovrčava,kužiš? Jel stavljaš papilote na mokru kosu? Meni tad ništa ne primi.Mora biti polusuha.Više mokra,nego suha,al nikako mokra skroz.
Rock Star
06.11.2007., 11:26
Stavljam papilote na polusuhu kosu, stavim i pjene, a i prirodno imam valovitu/lagano kovrčavu kosu. Ali to nikada ne drži jako dugo. Nije toliko stvar u novonastalim kovrčama, koliko sve nakon spavanja izgleda kao gnijezdo (ali ne ono super gnijezdo, već jadno) i onda se moram raščešljati ili oprati kosu. I opet sam na početku.
MAYYALES
08.11.2007., 09:42
A ne znam stvarno.Ja nemam tih problema. Pokušat ću ti poslati sliku na pm da vidiš kak je meni ujutro nakon spavanja frizura.To je sve do kose,draga,čini mi se.
Hannuma
08.11.2007., 11:02
Stavljam papilote na polusuhu kosu, stavim i pjene, a i prirodno imam valovitu/lagano kovrčavu kosu. Ali to nikada ne drži jako dugo. Nije toliko stvar u novonastalim kovrčama, koliko sve nakon spavanja izgleda kao gnijezdo (ali ne ono super gnijezdo, već jadno) i onda se moram raščešljati ili oprati kosu. I opet sam na početku.
Takodjer! :(
Šta god probala, tako bude na kraju..a prije dok mi je bila ne bojana i zdravija, jednostavno bi mi se sve opustilo i izravnalo od spavanja.
Jedino šta je meni stvarno bilo super je minival! Al sad ga nesmijem na blajhanu kosu!:ne zna:
Rock Star
08.11.2007., 12:20
Ma ja bi minival očajnički, ali bojim se da mi ne uništi kosu, sad kad sam si je konačno dovela u jako dobro stanje (s obzirom kakva je prije bila). Ali uvijek ću patiti za lijepim kovrčama.
http://img69.imageshack.us/img69/8931/normal7pm06019fo6.th.jpg (http://img69.imageshack.us/my.php?image=normal7pm06019fo6.jpg)
nu_tela
08.11.2007., 12:25
http://img69.imageshack.us/img69/8931/normal7pm06019fo6.th.jpg (http://img69.imageshack.us/my.php?image=normal7pm06019fo6.jpg)
Kao moja kosa... :mošmislit::D
Rock Star
08.11.2007., 12:38
Imaš ovakvu krasotu?!
U tom slučaju - :s !
Hannuma
08.11.2007., 16:32
Ma ja bi minival očajnički, ali bojim se da mi ne uništi kosu, sad kad sam si je konačno dovela u jako dobro stanje (s obzirom kakva je prije bila). Ali uvijek ću patiti za lijepim kovrčama.
Ako nisi bojana, tj. blajhana, neće ti ama baš ništa bit od minivala. Ja sam ga radila puno puta i uvik mi je kosa bila prekrasna.
Ako si blajhana, zaboravi!:(
Rock Star
08.11.2007., 18:57
Bojam se u plavo, Casting boja bez amonijaka, kaj misliš, jel mogu na minival?
mladi_luk
08.11.2007., 19:27
ja neki dan stavila spužvaste viklere, točnije prije 3 dana. kosa mi je još rudlava, ludilo. a prirodno mi je posve ravna.
1. dan sam bila ko ovca pa sam vezala kosu, a 2. dan imala lipe kovrče :cerek:
Hannuma
09.11.2007., 09:49
Bojam se u plavo, Casting boja bez amonijaka, kaj misliš, jel mogu na minival?
Možeš bez problema, ništa ti neće bit!
Ja sam ga stavljala na bojanu kosu u plavo, a prirodno sam jako tamna, tako da kad idem s bojom moram ić sa pravom bojom i 12% hidrogena.
Bilo mi je super. Al na blajh nedaj bože, barem tako frizerke kažu, iako ja baš imam volju!:D
MAYYALES
10.11.2007., 09:05
Evo, curke moja je ovakva. Malo je kraća, dala bi sve da je duža, al neće. Kaj je duža to se više frčka. S obzirom da sam dugo bila crvena, sad imam sličnu ovoj (plavkasto-smeđu), htjela bi opet u crveno i moram malo vrhove pošišati. Kaj mislite? Da odem u crveno? ne prekričavo, onak tamno crvena. S obzirom da imam pramenove, imala bi više nijasi crvene.U ponedjeljak idem frizeru i ni sama još ne znam.
Rock Star
10.11.2007., 10:36
Meni se ne sviđa crvena kovrčava kosa. Nekak mi je najljepša ova boja kaj Shakira ima - smeđa, s tu i tamo kojim svjetlijim pramenom. Baš je lijepo, a ona je tak slatka! :cerek:
MAYYALES
10.11.2007., 12:09
Meni se ne sviđa crvena kovrčava kosa. Nekak mi je najljepša ova boja kaj Shakira ima - smeđa, s tu i tamo kojim svjetlijim pramenom. Baš je lijepo, a ona je tak slatka! :cerek:
Ne sviđa ti se? Zakaj? Ja sam dugo imala crvenu i luda sam za tom bojom. ovu koju sad imam,nekako mi je preobična. Crvena kosa je upadljiva,a ja to volim. Ma,u biti ni sama ne znam kaj ću.
Rock Star
10.11.2007., 19:57
Ma bila sam i ja crvena, ali na kovrčavom mi je to čudno... Takve su mi žene ko vragovi. :D
MAYYALES
12.11.2007., 08:40
Ma bila sam i ja crvena, ali na kovrčavom mi je to čudno... Takve su mi žene ko vragovi. :D
Pa ja se tak i osjećam!!! :lol: Danas je dan D. Još nisam odlučila hoću li u još svijetliju ili na crveno.
Hannuma
12.11.2007., 09:57
Pa ja se tak i osjećam!!! :lol: Danas je dan D. Još nisam odlučila hoću li u još svijetliju ili na crveno.
Ajd molim te razmisli dobro jerbo iz crvene nema nazad tako lako!:D
Meni je npr., najlipša zlatno smeđa frćkava!:cerek:
Rock Star
12.11.2007., 11:01
Slažem se za zlatno-smeđu. To rijetko kome ne stoji.
MAYYALES
12.11.2007., 13:54
Ajd molim te razmisli dobro jerbo iz crvene nema nazad tako lako!:D
Meni je npr., najlipša zlatno smeđa frćkava!:cerek:
Mislila sam staviti preljev. Bila sam dugo crvena,znam.Al to mi je tako upadljivo i ssexy. Ne znam na koju boju mislite kad kažem crveno,al ništa preagresivno. Sad sam zlatno smeđa,al si izgledam koma.Svidjalo mi se jedno vrijeme,al nisam tip za svijetlu kosu. Sutra ću vam napisati kaj sam napravila kod frizera.
Hannuma
12.11.2007., 16:04
Mislila sam staviti preljev. Bila sam dugo crvena,znam.Al to mi je tako upadljivo i ssexy. Ne znam na koju boju mislite kad kažem crveno,al ništa preagresivno. Sad sam zlatno smeđa,al si izgledam koma.Svidjalo mi se jedno vrijeme,al nisam tip za svijetlu kosu. Sutra ću vam napisati kaj sam napravila kod frizera.
Nisam mislila na svjetlo. Mislila sam na smeđu boju, ali ne sa crvenkastim nego sa zlatnim odsjajem..ma prekrasna je boja!
Ajde javi se, baš sam znatiželjna sad! :lux:
MAYYALES
13.11.2007., 08:14
Nisam mislila na svjetlo. Mislila sam na smeđu boju, ali ne sa crvenkastim nego sa zlatnim odsjajem..ma prekrasna je boja!
Ajde javi se, baš sam znatiželjna sad! :lux:
Evo me !!! Crvenokosa sam. Nisam mogla odoljeti napasti. Ispala sam kak sam htjela. Imam par nijansi crvene jer sam imala dosta svijetlih pramenova. Ne znam,ja sa najbolje osijećam crvena.Sve boje sam probala,al sam najduže ostala crvena. Još sam dala mi je je izvuče na četku i sad tek vidim kako mi je super. Al već sutra se vračam na kovrče,pa čemo vidjeti kak izgleda u toj varijanti. Sve u svemu, zadovoljna jako.
Hannuma
13.11.2007., 10:20
Evo me !!! Crvenokosa sam. Nisam mogla odoljeti napasti. Ispala sam kak sam htjela. Imam par nijansi crvene jer sam imala dosta svijetlih pramenova. Ne znam,ja sa najbolje osijećam crvena.Sve boje sam probala,al sam najduže ostala crvena. Još sam dala mi je je izvuče na četku i sad tek vidim kako mi je super. Al već sutra se vračam na kovrče,pa čemo vidjeti kak izgleda u toj varijanti. Sve u svemu, zadovoljna jako.
Helou redhead!:D
Znači sad si nam vatrena, ha? Neka, glavno da si ti zadovoljna!:top:
MAYYALES
13.11.2007., 11:08
Helou redhead!:D
Znači sad si nam vatrena, ha? Neka, glavno da si ti zadovoljna!:top:
Very zadovoljna! Malo-malo idem na ogledalo.
Probao tko kovrčati papilotama? Kako to ispadne?
Tiare Flower
29.11.2007., 13:28
MAYYALES:
Ja sam neki dan u onoj trgovini bijele tehnike u CC1, (dolje u uglu u prizemlju, mislim da se zove nekako s K), vidjela nekakve Rowentine slične stvarčice. Imaju i onaj Rowentin novi fen s okruglim četkama, a figaro više vrsta - jedan vrlo tanki metalni, jedan za spiralne uvojke, imali su i prospekt jednog s puno raznih nastavaka, ali trenutno ga nemaju u prodaji.. Moju pažnju je privukao jedan keramički, a takav navodno manje uništava kosu, jer se toliko ne zagrije kao metal. Taj keramički je onako srednje debljine.
Još ću malo razmisliti, jer jedanput kad sam imala nekakav figaro, prije 100 godina, nisam ga na koncu nikad upotrebljavala, a i taj je bio metalni, rekla bih da je ipak malo zgorio kosu. :(
EDIT: Jesam li ja to stavila na pravu temu? Mayyales, jesi li ti pitala za figaro? Sad ne mogu naći taj tvoj post.
Rock Star
29.11.2007., 13:43
Probao tko kovrčati papilotama? Kako to ispadne?
Najbolje kovrčanje koje postoji! Ja sam jako zadovoljna.
Najbolje kovrčanje koje postoji! Ja sam jako zadovoljna.
Kako se radi sa papilotama?
Rock Star
30.11.2007., 13:46
Ja na polusuhu kosu stavim pjene, raščešljam i onda uvijam pramenove na papilote, deblje ili tanje, ovisi kakve kovrče želim. Ako stavim više pjene, dosta mi je i sat vremena i kosa je kovrčava jako (vjerojatno zato kaj sam i prirodno blago kovrčava). Obožavam svoju frizuru kad to napravim, ali kak mi je teško spavati s papilotama, nije svakodnevna pojava, no trudim se tak izgledati što češće.
MAYYALES
01.12.2007., 10:28
Ja na polusuhu kosu stavim pjene, raščešljam i onda uvijam pramenove na papilote, deblje ili tanje, ovisi kakve kovrče želim. Ako stavim više pjene, dosta mi je i sat vremena i kosa je kovrčava jako (vjerojatno zato kaj sam i prirodno blago kovrčava). Obožavam svoju frizuru kad to napravim, ali kak mi je teško spavati s papilotama, nije svakodnevna pojava, no trudim se tak izgledati što češće.
Ne masti ti se kosa od pjene? Ja ne stavljam ništa i držim cijelu noć, zato mi nema šanse da perem kosu prije izlazka,a voljela bi.
Rock Star
01.12.2007., 12:54
Ne masti se pretjerano... Mislim, je masnija nego inače, ali kovrče su mi drugi dan ionako sve kuštrave, zapetljane, teško se je počešljati (užasno nemirno spavam), tak da bih ionak oprala kosu, bila masna od pjene ili ne. Nekada pjenu zamijenim regeneratorom koji se ne ispire i tu mi je najbolji Sunsilkov.
Mayyales, prime ti papilote bez pjene? Meni ne skoro ništa.
*Crvenkapica*
01.12.2007., 13:50
Prije neg Mayyales odgovori, ja ću:D Meni se ukovrča kosa sa papilotama i bez pjene.
patientia
02.12.2007., 12:24
MAYYALES:
Ja sam neki dan u onoj trgovini bijele tehnike u CC1, (dolje u uglu u prizemlju, mislim da se zove nekako s K)
Konikom
MAYYALES
03.12.2007., 10:42
Prije neg Mayyales odgovori, ja ću:D Meni se ukovrča kosa sa papilotama i bez pjene.
I meni,al moram držati cijelu noć a to žulja u 3 čoška.Ja bi voljela prije izaska oprati kosu,staviti papilote i nakon 2-3 sata skinuti,a da imam frčke kao da sam držala papilote cijelu noć. Zato sam mislila da bi sa pjenom i fenom možda uspjela.
Moju prirodno valovitu kosu oni veeeliki vikleri izvuku (izravnaju) za 45 minuta držanja. Vjerojatno mi ne bi trebalo ni duže papilotama da je ufrćkaju jače, šta mislite?
The White Rabbit
03.12.2007., 11:00
:cerek: meni se najviše sviđaju dugokose riđokose, i ovako ricaste. To mi je normalno za crvenu kosu. Najgora opcija je kratka, ravna kričava crvena.
(ala ona iz sex i grad, izgleda kao demonski jopac:eek: )
Rock Star
03.12.2007., 12:12
Miranda? Meni bi ono čak bilo ok da nema onak bijelo lice. Inače mi se ne sviđa nimalo, ali mislim da joj malo farbe ne bi škodilo, bila bi ljepša.
MAYYALES
03.12.2007., 13:09
Moju prirodno valovitu kosu oni veeeliki vikleri izvuku (izravnaju) za 45 minuta držanja. Vjerojatno mi ne bi trebalo ni duže papilotama da je ufrćkaju jače, šta mislite?
A ja ne znam ni sama.Meni papilote nafču kosu,al za 45min? I don't know. Moram i ja probati-
The White Rabbit
03.12.2007., 14:25
Miranda? Meni bi ono čak bilo ok da nema onak bijelo lice. Inače mi se ne sviđa nimalo, ali mislim da joj malo farbe ne bi škodilo, bila bi ljepša.
Crvenokose imaju blijedo lice.:ne zna: Ne postoje crvenokose tamnog tena. To mi je čak i ružno, takva kombinacija. Preumjetno bude.
Miranda meni izgleda..ne znam, užasno. plus oni zubi..:eek:
HappyWorm
03.12.2007., 14:31
ima li ko rowenta figaro u nekoj ljubičastoj kutiji da mi preporuči kako se koristi jer meni to neće i neće da ufrče kosu samo neke bezvezne valove dok s jednim koji puše zrak full dobro zakovrčam. ovaj il je slab il moja kosa neće na njega. zna li ko odgovor kako postić i s njim. on je takav da ima cijev koja se zagrije.
da i na krajevima gdje uhvatim ostane kosa izlomljena zbog onog s čim uhvatim...ako ste shvatili:)
MAYYALES
03.12.2007., 15:42
Crvenokose imaju blijedo lice.:ne zna: Ne postoje crvenokose tamnog tena. To mi je čak i ružno, takva kombinacija. Preumjetno bude.
Miranda meni izgleda..ne znam, užasno. plus oni zubi..:eek:
Kako ne postoje? Ja sam crvenokosa tamnog tena (solarija) i ne bih rekla da sam ružna,al dobro ti valjda znaš bolje od nas.Meni su osobno cure s crvenom kosom i tamnim tenom prekrasne. Blijedilo mi je :flop: ,ma da ima cura kojima i to stoji.
MAYYALES
03.12.2007., 15:44
ima li ko rowenta figaro u nekoj ljubičastoj kutiji da mi preporuči kako se koristi jer meni to neće i neće da ufrče kosu samo neke bezvezne valove dok s jednim koji puše zrak full dobro zakovrčam. ovaj il je slab il moja kosa neće na njega. zna li ko odgovor kako postić i s njim. on je takav da ima cijev koja se zagrije.
da i na krajevima gdje uhvatim ostane kosa izlomljena zbog onog s čim uhvatim...ako ste shvatili:)
Ništa,draga moja,od figara.Baci ga u smeće Meni isti stoji u ladici već par mejseci.Bačena lova.To su guposti na koje neke os nas nasjednu.Ja imam kovrčavu,jaku kosu i kaj god hoću napravim sa njom,al figaro ne prima i ne drži:Eventualno 2.5 sata i sve se opusti,pa izgledam kao metla. katastrofa! Velika večina nas ovdje je prešla na viklere i papilote i to je jedinom kaj nam pomaže. Welcome!:top:
HappyWorm
03.12.2007., 17:11
:D ja sam ga dobila na poklon, a jeb ga. od tog drugog mi baš dosta drži.te papilote su oni tanki spužvasti ili:ne zna:
MAYYALES
04.12.2007., 08:14
:D ja sam ga dobila na poklon, a jeb ga. od tog drugog mi baš dosta drži.te papilote su oni tanki spužvasti ili:ne zna:
Ima svakavih.Ja imam i spužvaste i gumene,ma da su mi spužvasti bolji. E,kad smo kod toga jel znate gdje pronaći spužvaste papilote,curke?
The White Rabbit
04.12.2007., 09:22
Kako ne postoje? Ja sam crvenokosa tamnog tena (solarija) i ne bih rekla da sam ružna,al dobro ti valjda znaš bolje od nas.Meni su osobno cure s crvenom kosom i tamnim tenom prekrasne. Blijedilo mi je :flop: ,ma da ima cura kojima i to stoji.
Pa nemoj se ti vrijeđati, nisam te vidjela pa ne znam da li si ružna ili ne.:rolleyes:
Ali prirodno crvenokosi, ili ako hoćeš riđokosi ljudi ne-ma-ju taman ten.
Jednostavno se takvi ne rađaju, kao što se ne rađaju plavokosi crnci.:D
A što se mene tiče, u solarij me sam bog ne bi natjerao, tako da, ukusi su različiti.:mig: A meni bi recimo Kidmanica koja je prirodno riđokosa izgledala ko cirkus da ju natjeraju da se solarizira.:ne zna: :rofl:
a sada i mene zanima gdje ima spužvastih viklera, al ne onih ko gliste gumenih, nego baš od spužve.
MAYYALES
05.12.2007., 11:09
Pa nemoj se ti vrijeđati, nisam te vidjela pa ne znam da li si ružna ili ne.:rolleyes:
Ali prirodno crvenokosi, ili ako hoćeš riđokosi ljudi ne-ma-ju taman ten.
Jednostavno se takvi ne rađaju, kao što se ne rađaju plavokosi crnci.:D
A što se mene tiče, u solarij me sam bog ne bi natjerao, tako da, ukusi su različiti.:mig: A meni bi recimo Kidmanica koja je prirodno riđokosa izgledala ko cirkus da ju natjeraju da se solarizira.:ne zna: :rofl:
a sada i mene zanima gdje ima spužvastih viklera, al ne onih ko gliste gumenih, nego baš od spužve.
Ma,ne vrijeđam se.Nisam prirodno crvena,farbam se,pa eksperimentiram.Ne znam ni ja za spužvaste.Gumeni mi klize po noći i rade čudne frčkice koje mi se ne sviđaju,a ovi spužvasti su mi već stari.Pogleda ću po Internetu malo,pa javim.
The White Rabbit
05.12.2007., 12:00
Ma,ne vrijeđam se.Nisam prirodno crvena,farbam se,pa eksperimentiram.Ne znam ni ja za spužvaste.Gumeni mi klize po noći i rade čudne frčkice koje mi se ne sviđaju,a ovi spužvasti su mi već stari.Pogleda ću po Internetu malo,pa javim.
:mig: :)
ja bi najradije onakve kakve je moja baka nosila. Bili su debeljkasti, od spužve, nutra je bio provučen štapić, i onda još neka kukica s kojom se sve učvrsti.
Meni od svih ovih gumastih ispada sve nekako jako čudno, prejako mi prime jer mi je i tako valovita kosa.:ne zna: A i žuljaju užasno.
Vidjela sam sada u DM-u od balee nekakve baš spužvaste. Ne znam da li su to ko ti tvoji.
MAYYALES
05.12.2007., 15:24
:mig: :)
ja bi najradije onakve kakve je moja baka nosila. Bili su debeljkasti, od spužve, nutra je bio provučen štapić, i onda još neka kukica s kojom se sve učvrsti.
Meni od svih ovih gumastih ispada sve nekako jako čudno, prejako mi prime jer mi je i tako valovita kosa.:ne zna: A i žuljaju užasno.
Vidjela sam sada u DM-u od balee nekakve baš spužvaste. Ne znam da li su to ko ti tvoji.
Znaš kaj? Nemam pojma.NIsam vidjela.Meni je seka kupila negdje u Bosni.Pitaj BOga gdje.Ovdje nisam vidjela takve,a genijalni su.Samo kaj ti unutar spužve imaju žicu koja prodre kroz spužvu s vremeno i onda ga možeš baciti.ja sam se riješila već par jer mi rade lobotomiju po noći.Al inače,kao novi su genijalni.
*Crvenkapica*
07.12.2007., 19:53
Ti spužvasti su zakon, a gumenasti užas.
Rock Star
07.12.2007., 22:00
Meni je pak obrnuto - obožavam gumene!
*Crvenkapica*
08.12.2007., 15:28
A meni se sve nekak čini da sam preciznija sa spužvastim :)
Rock Star
08.12.2007., 23:53
Mekši su svakako i ugodniji na glavi, ali puno bolji efekt imam od gumenih. I kraće ih moram držati kako bih dobila željenu frizuru.
BraveGirl
21.12.2007., 20:05
Mozes kosu ta ukovrdzas i 'priborom' sa trpeze. Uzmi zumance i guzvaj kosu (to je moja drugarica radila) i izlgedalo ej kao da je sa mora dosla. Mozes da kovrdzas penom ili gelom. Znaci uzmi gel i guzvaj kosu koliko god mozes! E da... zaboravila sam, mozes i pivom...
ivana0906
23.12.2007., 19:23
Ja imam prirodno kovrcavu kosu (dugu, smedju, s plavim pramenovima) kojoj povremeno dodam još koju kovrcu napravljenu figarom pa me zanima... Koliko figaro uništava kosu?
Rock Star
23.12.2007., 21:34
Poprilično.
pikuleta
24.12.2007., 00:59
ja imam remington,
ocito ovdje nije stvar u figaru vec kako tko zna rukovati s njime.
meni nikada na krajevima ne ostane izlomljena..
moras pramen bas na vrhu uhvatiti i namotati..jer ako ti vrh viri malo, najcesce zato ostane izlomljeno.
i ne ostecuje svaki kosu bas nesto posebno, moj ima ma protective teflon.
probaj si odozdo odvajati pramen po pramen i okomito ih uvijati.
kad red po red odozdo prema gore zavrsis samo malo nalakiraj..
MAYYALES
29.12.2007., 11:53
Ja imam prirodno kovrcavu kosu (dugu, smedju, s plavim pramenovima) kojoj povremeno dodam još koju kovrcu napravljenu figarom pa me zanima... Koliko figaro uništava kosu?
Meni je kosa užasno suha.Isto duga,kovrčava..Igrala sam se sa figarom i to samo par puta i požalila.Totalno je isuši,tako da ja ne preporučam nikome.
Vratila sa, se viklerima i oduševljena sam.Malo experimentiram sa njima i papilotama i to je puno zdravije za kosu.
Dora:))
01.10.2008., 21:16
planiram kupit figaro za kosu pa ako zna netko gdje ih ima za kupit i koje su cijene bila bi jako zahvalna...
Christina
02.10.2008., 12:39
http://www.forum.hr/showthread.php?t=236181
ak si iz zg odi u domjanićevu u dućan di drže frizerski pribor.. tamo ti je najbolje! ja sam tamo kupila i peglu i figaro.. prije toga sam kupila u nekom dućanu kod trga i niš ne valja.. još mi stoji u ormaru onak bzvz..
Dora:))
03.10.2008., 20:49
ak si iz zg odi u domjanićevu u dućan di drže frizerski pribor.. tamo ti je najbolje! ja sam tamo kupila i peglu i figaro.. prije toga sam kupila u nekom dućanu kod trga i niš ne valja.. još mi stoji u ormaru onak bzvz..
aaa jedva čekam da odem pogledat...hvala puno :cerek:
mene zanima ima li u dm-a tih spužvica i guma za kovrčanje i kako uopće to ispadne, nije valjda pre valovito, kao pudlica hehe... nisam nikad radila s tim :p
koliko treba držat?
City girl
31.10.2008., 10:01
mene zanima ima li u dm-a tih spužvica i guma za kovrčanje i kako uopće to ispadne, nije valjda pre valovito, kao pudlica hehe... nisam nikad radila s tim :p
koliko treba držat?
Ima u DM-u papilota,samo sam ja odustala od njih jer mi se trenutno ne sviđa "ovčica" look,pa zadnjih par mjeseci kosu stavljam na one veće viklere na čičak i samo malo učvrstim sa ukosnicom da mi se otpadne preko noći.Ujutro imam super velike kovče koje samo malo rastavim i pošpricam sa lakom i "zgužvam" rukama,efekt je super i dugo traju. Sad me to drži.:)
Una1980
31.10.2008., 10:12
meni papilote jedva da išta prime:ne zna:
Ima u DM-u papilota,samo sam ja odustala od njih jer mi se trenutno ne sviđa "ovčica" look,pa zadnjih par mjeseci kosu stavljam na one veće viklere na čičak i samo malo učvrstim sa ukosnicom da mi se otpadne preko noći.Ujutro imam super velike kovče koje samo malo rastavim i pošpricam sa lakom i "zgužvam" rukama,efekt je super i dugo traju. Sad me to drži.:)
znači ipak previše zakovrča to :(
probat ću jednom to s viklerima :)
hvala
Lutijena
02.11.2008., 00:36
meni papilote jedva da išta primeI meni,to nista ne valja.
Rock Star
02.11.2008., 01:41
Mislim da je to do kose, ne do papilota. :mig: Moja frendica ima tak svilenkastu i ravnu kosu da joj ni minival neće primiti, kamoli nešto blaže, poput papilota.
freckles
02.11.2008., 16:36
meni papilote jedva da išta prime:ne zna:
Ni meni! :ne zna: Mada je moja već kovrčava, treba mi samo za pojedine pramenove koji se izravnaju...
Kako ih stavljate? Na suhu? Pjene?
Rock Star
03.11.2008., 00:06
Na polusuhu, pjena je obavezna.
City girl
03.11.2008., 14:46
Ja ne stavljam ništa,osim silikona i ostavim da se do pola posuši kosa,pa onda stavljam viklere. Ujutro nakon mučne noći,na donji dio koji nije bio na viklerima,stavljam pjenu,a kovrče rastavim prstima,pošpricam lakom i gnječim rukama.Dobivam predivne kovrče koje traju danima bez dodatnog lakiranja.U biti stalno nekaj novo isprobavam,a za sada sam sa ovom tehnikom jazadovoljnija.
charlyse
05.11.2008., 08:30
Ja ne stavljam ništa,osim silikona i ostavim da se do pola posuši kosa,pa onda stavljam viklere. Ujutro nakon mučne noći,na donji dio koji nije bio na viklerima,stavljam pjenu,a kovrče rastavim prstima,pošpricam lakom i gnječim rukama.Dobivam predivne kovrče koje traju danima bez dodatnog lakiranja.U biti stalno nekaj novo isprobavam,a za sada sam sa ovom tehnikom jazadovoljnija.
Ja se divim curama koje spavaju s viklere po noći. Ja sam jednom i poludila sam, nikako se nisam mogla namjestit, još su bili čičak :D tako da sam slijedeći dan kad sam ih skinula spavala cijelo popodne :lol:
Koji su vam bolji vikleri, čičak ili željezni?
Ja dosta dugo peglam kosu i sad me ulovila faza kovrča, a imam i dosta dugu kosu?
KOji promjer viklera je dobar da kosa bude lijepo valovita a ne da mi se sve digne do ramena ili opusti za 1 dan.
KOristila sam jednom one full velike na čičak i držale su mi jedva jedan dan
Ali te na čičak me živciraju jer se zaplezu pa ih se teže skida.
Pretpostavljam da su bolji željezni, ali kad nigdje nisam vidila veće:ne zna:
City girl
06.11.2008., 11:01
Ja se divim curama koje spavaju s viklere po noći. Ja sam jednom i poludila sam, nikako se nisam mogla namjestit, još su bili čičak :D tako da sam slijedeći dan kad sam ih skinula spavala cijelo popodne :lol:
Koji su vam bolji vikleri, čičak ili željezni?
Ja dosta dugo peglam kosu i sad me ulovila faza kovrča, a imam i dosta dugu kosu?
KOji promjer viklera je dobar da kosa bude lijepo valovita a ne da mi se sve digne do ramena ili opusti za 1 dan.
KOristila sam jednom one full velike na čičak i držale su mi jedva jedan dan
Ali te na čičak me živciraju jer se zaplezu pa ih se teže skida.
Pretpostavljam da su bolji željezni, ali kad nigdje nisam vidila veće:ne zna:
Jao na nemam pojma gdje nabaviti željezne.To sam vidjela kod svoje bake.Ona ih je imala od početka stoljeća valjda. Ja kupujem one na čičak,al ne najveće.Mislim da postoje 3 dimenzije.Ja koristim one medium.Imam kosu do pola leđa u V pošišanu,pa na viklere stavim samo vanjski sloj kose.Nikak0 cijelu kosu. Ovaj dio koji je sam po sebi kovrčav namackam pjenom dok je polumokra,a ova namotam na viklere.Je,malo žulja,al sam se već navikla.Ja sam za te na čičak.Ovi željezni mi se čine opasni po život.
charlyse
06.11.2008., 12:17
Jao na nemam pojma gdje nabaviti željezne.To sam vidjela kod svoje bake.Ona ih je imala od početka stoljeća valjda. Ja kupujem one na čičak,al ne najveće.Mislim da postoje 3 dimenzije.Ja koristim one medium.Imam kosu do pola leđa u V pošišanu,pa na viklere stavim samo vanjski sloj kose.Nikak0 cijelu kosu. Ovaj dio koji je sam po sebi kovrčav namackam pjenom dok je polumokra,a ova namotam na viklere.Je,malo žulja,al sam se već navikla.Ja sam za te na čičak.Ovi željezni mi se čine opasni po život.
I moja baka ima željezne stare više neg ona:lol:
Ja sam par puta radila i na željezne. Kovrče budu prekrasne ali mi se kosa dosta digne. A i mak ima one full full male-
Znači ti samo gornji sloj naviješ na te čičak. A do pola ili do tjemena?
I koliko ti dana bude kovrčavo?
Ja kada sam na one full velike čičak navila cijelu kosu, jedn dan je bilo super, slijedeći već neuredno :(
Rock Star
07.11.2008., 10:14
Postoje vikleri od spužve, imam ih par i zaista daju prekrasne kovrče, a nimalo ne žuljaju, može se s njima bez problema spavati. Nažalost, nisam ih nigdje vidjela za kupiti. :tuzni: Zna li netko možda gdje ih ima?
charlyse
07.11.2008., 10:31
Postoje vikleri od spužve, imam ih par i zaista daju prekrasne kovrče, a nimalo ne žuljaju, može se s njima bez problema spavati. Nažalost, nisam ih nigdje vidjela za kupiti. :tuzni: Zna li netko možda gdje ih ima?
Ja imam neke stnke ko prst dugačke 15 cm, n te misliš?
Meni te rade ružne kovrče:(
Ne kužim s kakvim viklerima rade cure koje imaju ful dugu kosu i ondda im bude lijepo nakovrčano (kao veći vikleri). To nije i figaro ni mali vikleri, ili :confused:
City girl
07.11.2008., 10:46
I moja baka ima željezne stare više neg ona:lol:
Ja sam par puta radila i na željezne. Kovrče budu prekrasne ali mi se kosa dosta digne. A i mak ima one full full male-
Znači ti samo gornji sloj naviješ na te čičak. A do pola ili do tjemena?
I koliko ti dana bude kovrčavo?
Ja kada sam na one full velike čičak navila cijelu kosu, jedn dan je bilo super, slijedeći već neuredno :(
Ja ti namatam,znači,samo gornji sloj kose,i vikler ide do tjemena.Meni i je cilj da se taj dio podigne,a dužina mi ostaje jer ovaj donji dio se sam suši.Meni ti je kovrčavo 4-5 dana,a bilo bi i više,al perem kosu nakon 3-4 dana. Našpricam odmah kad skinem viklere i tako stoji do slijedećeg pranja.Al mislim da ti je i do kose,znaš? Kakavu imaš?Jel gusta?Tanka?Valovita?
Rock Star
07.11.2008., 16:40
Ja imam neke stnke ko prst dugačke 15 cm, n te misliš?
Meni te rade ružne kovrče:(
Ne kužim s kakvim viklerima rade cure koje imaju ful dugu kosu i ondda im bude lijepo nakovrčano (kao veći vikleri). To nije i figaro ni mali vikleri, ili :confused:
Ne, to su papilote, a ovo su baš vikleri, isti kao i obični, samo što je spužvast onaj dio na koji se namata kosa. Nigdje ih ne mogu naći. :tuzni:
Ružne kovrče s papilotama? :eek: Meni su one super, puno bolje od figara, samo kaj žuljaju.
charlyse
07.11.2008., 23:32
Ja ti namatam,znači,samo gornji sloj kose,i vikler ide do tjemena.Meni i je cilj da se taj dio podigne,a dužina mi ostaje jer ovaj donji dio se sam suši.Meni ti je kovrčavo 4-5 dana,a bilo bi i više,al perem kosu nakon 3-4 dana. Našpricam odmah kad skinem viklere i tako stoji do slijedećeg pranja.Al mislim da ti je i do kose,znaš? Kakavu imaš?Jel gusta?Tanka?Valovita?
Pa dosta je gusta, ne previše, ni tanka, ni valovita, ni ravna. Tj je ravna ali je jako bujna i moram se peglat da to na nešto liči:D
A sad bi se malo kovrčala, ali nešto šta ću se brzo ušaltat.
Dosta često, kad operem kosu i posušim skoro do kraja, napravim 2-8 debljih pletenica i par dana imam valovitu kosu, a sad bi kovrčavu :D
Ne, to su papilote, a ovo su baš vikleri, isti kao i obični, samo što je spužvast onaj dio na koji se namata kosa. Nigdje ih ne mogu naći. :tuzni:
Ružne kovrče s papilotama? :eek: Meni su one super, puno bolje od figara, samo kaj žuljaju.
Možda ih ne znam stavit:D
Neki dam sam ih skoro bacila:o
Baš ću probat sutra. Ali imam ih samo 10, malo za moju kosu:p
freckles
08.11.2008., 21:20
Koristi li ko viklere na čičak?
Ne kužim, možda sam ja presmotana za to ali mene oni čupaju, ne znam ih skinuti! :ne zna:
charlyse
08.11.2008., 22:54
Koristi li ko viklere na čičak?
Ne kužim, možda sam ja presmotana za to ali mene oni čupaju, ne znam ih skinuti! :ne zna:
Meni se isto to sve zalijepi na glavi, jedva ih skinem, i zna mi izgledati neuredno :(
City girl
10.11.2008., 10:29
Meni se isto to sve zalijepi na glavi, jedva ih skinem, i zna mi izgledati neuredno :(
I meni su neuredne kad skinem viklere,zato ti ja počešljam taj pramen koji je bio na vikleru sa tim istim viklerom i namotam na prst i sve ok.
Rock Star
10.11.2008., 17:55
Možda ih ne znam stavit:D
Neki dam sam ih skoro bacila:o
Baš ću probat sutra. Ali imam ih samo 10, malo za moju kosu:p
Da, 10 ti je sigurno malo.
Probaj još koji put s papilotama, možda budeš zadovoljna, meni su odlične! :cerek:
cynthia_jane
10.11.2008., 19:10
Evo ja bila u kozmu malo prije. Kao, budem ja kupila nekaj za nakovrčati kosu. (koja je ionako prekratka još za to, ali nema veze)
Sad mi objasnite kaj su papilote. :) Znam kak izgledaju vikleri, ali nisam skužila ove ostale spravice. Kupila sam neke Babyliss spužvaste male, izgledaju ko minijaturni vikleri, okolo spužvice je plastika pa se to zakači dok se nafrče da se drži. (~17kn)
Bilo je i nekih sličnih plastičnih malih, kojih je hrpa u jednom pakiranju, različitih veličina. (mislim da su bile oko 36kn):ne zna:
I onda one dugačke gumene stvarčice koje izgledaju ko dugački kiseli gumeni bomboni. I mogu se savijati kak god. Kak se to koristi? Isto ih ima različitih debljina, ali za to je moja kosa definitivno prekratka.
Stvarno sam baksuz za ove stvari, molim da mi se objasni. :D Hvala.
Nisam se nikad kovrčala, ali sad ponovo puštam kosu samo zato da bih ju mogla kovrčati.
City girl
11.11.2008., 09:29
Evo ja bila u kozmu malo prije. Kao, budem ja kupila nekaj za nakovrčati kosu. (koja je ionako prekratka još za to, ali nema veze)
Sad mi objasnite kaj su papilote. :) Znam kak izgledaju vikleri, ali nisam skužila ove ostale spravice. Kupila sam neke Babyliss spužvaste male, izgledaju ko minijaturni vikleri, okolo spužvice je plastika pa se to zakači dok se nafrče da se drži. (~17kn)
Bilo je i nekih sličnih plastičnih malih, kojih je hrpa u jednom pakiranju, različitih veličina. (mislim da su bile oko 36kn):ne zna:
I onda one dugačke gumene stvarčice koje izgledaju ko dugački kiseli gumeni bomboni. I mogu se savijati kak god. Kak se to koristi? Isto ih ima različitih debljina, ali za to je moja kosa definitivno prekratka.
Stvarno sam baksuz za ove stvari, molim da mi se objasni. :D Hvala.
Nisam se nikad kovrčala, ali sad ponovo puštam kosu samo zato da bih ju mogla kovrčati.
Papilote su ti one gumene "cijevi", ne znam kak bi ih nazvala drugačije. Dužina im je otprilike 15cm i oko toga namotaš pramen kose i preklopiš papilotu.Kovrče su čvrste i super nakon toga,al ja više preferiram viklere jer su kovrče kao kad radiš sa figarom,al meni kovrče padnu nakon pola sata sa figarom,pa sam na viklerima. Papilota imaš različitih debljina isto.Ovisno kako velike kovrče želiš.
NekaNovaJa
11.11.2008., 11:11
Sad mi objasnite kaj su papilote.
Ova gornja slikica:
http://img369.imageshack.us/img369/7030/papiloteku1.jpg
Rock Star
11.11.2008., 11:41
http://img369.imageshack.us/img369/7030/papiloteku1.jpg
Točno takve ja imam. :)
charlyse
11.11.2008., 12:07
I ja imam takve. Šta ima i debljih?
Baš ću pogledat u super konzumu:)
NekaNovaJa
11.11.2008., 12:46
Najbolje veće kovrče ispadnu sa peglom za kosu...
Rock Star
11.11.2008., 12:46
Bolji je izbor u dućanima s frizerskim priborom.
City girl
11.11.2008., 13:55
I ja imam takve. Šta ima i debljih?
Baš ću pogledat u super konzumu:)
Ima još debljih,ja ih imam,al ih ne stavljam trenutno.Jeste sklužile kak treba potrefiti vlažnostkose prije no što stavite ta čuda na glavu? Meni ako je kosa premokra nikako ne ispadnu kovrče bez obzira koju vrstu uvijača stavljam,zato pokušavam pogoditi fazu "skoro"skuha kosa.Tad su super.Kak je vama?
City girl
11.11.2008., 13:57
Najbolje veće kovrče ispadnu sa peglom za kosu...
Pegom?Misliš figaro ili? Ak je figaro u pitanju,da,to su najbolje i naurednije kovrče,al im je vijek trajanja ravno pola sata do sat sa kilom laka,tako da sam ja odustala od tih elektronskih sprava.
NekaNovaJa
11.11.2008., 14:21
Možeš i peglom, al ne smije biti ona ravna, već 'okruglasta'.
chupavica
11.11.2008., 16:06
Ima još debljih,ja ih imam,al ih ne stavljam trenutno.Jeste sklužile kak treba potrefiti vlažnostkose prije no što stavite ta čuda na glavu? Meni ako je kosa premokra nikako ne ispadnu kovrče bez obzira koju vrstu uvijača stavljam,zato pokušavam pogoditi fazu "skoro"skuha kosa.Tad su super.Kak je vama?
Uvijek kada si kovrčam kosu skroz ju osušim i onda tek idem s figarom i uvijek budu prekrasne kovrče.
charlyse
11.11.2008., 21:22
Tako i ja, samo malo bude vlažna. Prije se osuši i kovrče su ljepše :)
City girl
12.11.2008., 11:27
Uvijek kada si kovrčam kosu skroz ju osušim i onda tek idem s figarom i uvijek budu prekrasne kovrče.
Da,ali koliko ti traju te kovrče? Meni sat vremena maksimalno i zatim sve splasne.
Rock Star
12.11.2008., 18:52
A inače ti kovrče traju duže?
Meni sve traju dugo, samo su s nekim sredstvima ljepše (najljepše s papilotama :cerek:). :)
jagodica_bobica
12.11.2008., 19:00
Rock Star, sada si me potsjetila na te viklere sa spužvom..ti su isto zakon, osim ovih željeznih.. starih jedno stoljeće..:D nema meni do tih viklera, ovi na čičak nisu za mene jer mi je kosa presuha za njih, ja ih uopće ne mogu odlijepiti sa kose, fakat su pravi čičak..to nije za mene.
Rock, ako igdje nađeš te viklere na spužvu, obavezni dojavi..
Rock Star
12.11.2008., 21:37
Bolji su mi spužvasti, željezni su mi znali oštetiti kosu. :tuzni:
Ak nađem, svakako javim!
jagodica_bobica
12.11.2008., 21:45
Bolji su mi spužvasti, željezni su mi znali oštetiti kosu. :tuzni:
Ak nađem, svakako javim!
ja kosristim samo željezne u zadnje vrijeme, spužvastih imam samo par komada..ali meni ne uništavaju kosu..
Rock Star
13.11.2008., 08:18
Ma daj? A kakve točno imaš, gdje si ih kupila?
Očito ja imam neke ful loše, jako mi puca kosa od njih i koristim ih samo u iznimnim prilikama jer rade krasne kovrče. :s :cerek:
charlyse
14.11.2008., 09:11
Rock Star, sada si me potsjetila na te viklere sa spužvom..ti su isto zakon, osim ovih željeznih.. starih jedno stoljeće..:D nema meni do tih viklera, ovi na čičak nisu za mene jer mi je kosa presuha za njih, ja ih uopće ne mogu odlijepiti sa kose, fakat su pravi čičak..to nije za mene.
Rock, ako igdje nađeš te viklere na spužvu, obavezni dojavi..
Ja sam jučer gledala u super Konzumu, ako misliš na one duguljaste papilote. Ima 3 različite debljine :)
City girl
14.11.2008., 11:07
A inače ti kovrče traju duže?
Meni sve traju dugo, samo su s nekim sredstvima ljepše (najljepše s papilotama :cerek:). :)
Sa viklerima na čičak mi traju danima,a sa figarom sat vremena.Bezveze sam bacila lovu,misleći da ću sa figarom napokon oka sklopiti po noći, s obzirom da vikeri žuljaju,al štani.
ptica_dodo7
14.11.2008., 11:34
Moja baka je imala neke drvene viklere, bili su jako tanki i ko klinka sam ju svako malo žicala da mi napravi federe:cerek:. Kasnije sam u frizerajima skužila da ih koriste za spiralni minival. Jel netko zna gdje ih mogu kupiti?
City girl
14.11.2008., 14:13
Moja baka je imala neke drvene viklere, bili su jako tanki i ko klinka sam ju svako malo žicala da mi napravi federe:cerek:. Kasnije sam u frizerajima skužila da ih koriste za spiralni minival. Jel netko zna gdje ih mogu kupiti?
Drveni? To još nisam čula. Vidjela sam da koriste neke na čičak il tak nešto po frizerajima,al da su drveni...:ne zna:
Rock Star
16.11.2008., 20:02
Ja sam jučer gledala u super Konzumu, ako misliš na one duguljaste papilote. Ima 3 različite debljine :)
Ne misli na papilote, već baš na viklere, ali spužvaste. :mig:
jagodica_bobica
16.11.2008., 20:14
Ma daj? A kakve točno imaš, gdje si ih kupila?
Očito ja imam neke ful loše, jako mi puca kosa od njih i koristim ih samo u iznimnim prilikama jer rade krasne kovrče. :s :cerek:
nisam vidjela tvoje pitance uopće..:)
ja ti te kosristim od svoje mame, a ona ih je dobila od svoje matere.. stare su jako, valjda se prenose stoljećima s koljena na koljeno.:D
charlyse
17.11.2008., 13:20
Ne misli na papilote, već baš na viklere, ali spužvaste. :mig:
Ja sam mislila da je to isto:D
Kako to uopće izgleda, spužvasti vikleri? Ima li ih i u onoj debljini kao i čičak vikleri?
Rock Star
19.11.2008., 12:12
Koliko ja znam, ima ih u više veličina, znam da sam imala jedne deblje i skroz tanke (debljine otprilike kao papilote kojih ima u DM-u i Kozmu). I dalje ih tražim. :mama:
Mimica7
23.11.2008., 22:22
poučena iskustvom, i pegle i figaro i sve što ima direktne veze sa toplinom - šteti kosi.
Ja sad imam novu metodu.
Prije spavanja osušim kosu, onako da je još mrvicu vlažna. I mrvicu pjene.
Stavim one spužvaste viklere sa kopčicom, i legnem spavat.
Ujutro skinem, malo prstima razbacam i povučem da malo izravnam..
i volila :) super izgleda.
na vrhove mrvicu ali mrvicu voska.
charlyse
24.11.2008., 12:30
Mimica7 gdje si kupila spužvaste viklere?
Ja sam neki dan stavila čičak viklere i baš mi je neuredno ispalo. Da ne govorim slijedeći dan, očajno, kao da se mjesec dana nisam češljala, baš grozno :cry:
Rock Star
24.11.2008., 12:43
I mene zanima gdje je kupila te viklere. :moli: Jer oni su zaista najbezbolniji i najjednostavniji način za jako lijepe kovrče. :cerek:
Una1980
24.11.2008., 15:20
vidim da svi plačete za spužvastim viklerima....:D
ja sam ih vidjela u ofertisimi i 8komada je koštalo 10kn. tako da jeftinije ne može biti. kupiti ću ih,ne znam zašto već nisam:raspa:
Rock Star
25.11.2008., 07:38
Ma daj, tamo ima? :eek:
Idem danas odmah po njih. :raspa:
City girl
25.11.2008., 09:00
Spužvasti bi bili ideali kad bi bilo velikih kao što su na čičak,al ja nemam pojma dal to postoji.Kad stavim one manje onda sam ko ovca.
Una1980
25.11.2008., 09:12
Ma daj, tamo ima? :eek:
Idem danas odmah po njih. :raspa:
vidjela sam ih neki dan,sada ne znam da li je u zg i klc ista ponuda,premda mislim da je čak u zg bolja ponuda nego ovdje. imaš 2 veličine,ali velim jeftinije ne može biti.
Rock Star
25.11.2008., 11:37
Spužvasti bi bili ideali kad bi bilo velikih kao što su na čičak,al ja nemam pojma dal to postoji.Kad stavim one manje onda sam ko ovca.
Imaš ih u svim veličinama, kao i ove obične.
Una, hvala kaj si javila, ali nažalost u mojoj Offertissimi ih nema, pogledat ću još u ostalima. :tuzni:
Una1980
25.11.2008., 13:32
Imaš ih u svim veličinama, kao i ove obične.
Una, hvala kaj si javila, ali nažalost u mojoj Offertissimi ih nema, pogledat ću još u ostalima. :tuzni:
kod njih se stalno sve mijenja:ne zna:
nešto kad dobiju treba odmah pokupovati,jer je mala vjerojatnost da će opet to dobivati:ne zna:
Rock Star
25.11.2008., 16:08
Znam, često nešto kupim i onda shvatim da bih još toga, za slučaj da nestane, a sutradan zaista i nestane. :tuzni:
Nadam se da ću ih naći u drugim prodavaonicama. :moli:
Ja imam nedoumica oko pegle-figara :confused: , ali definitivno hoću remington uzeti jer znam da kad su oni u pitanju, cijena opravdava kvalitetu, samo me pati to što bi ja da si mogu kovrčati kosu više nego peglati, a serija s1032 i s1031 imaju tu mogućnost i cijena im je ista, e sad jer bolje tak uzeti peglu ili samo figaro? :ne zna:
HappyWorm
10.12.2008., 14:24
dakle ova tema je bezvezna, pročitala sam skoro sve i nište.zove se figaro, a od figara ništa, najviše o viklerima i papilotama, uopće nigdje nije navedeno šta valja šta ne. jedva da su navedene marke kamo li oznake...:kava::rolleyes:ne kužim svrhu teme
Rock Star
11.12.2008., 01:42
Ok, ja preporučam Philipsov figaro, odličan je, a kupila sam ga u Konzumu za manje od sto kuna. :top:
chichita
11.12.2008., 18:20
ja sam prije 3 dana uzela remington ci76... nisam se frčkala cijela, to sam uzela da imam za frizuricu ako zatrebam budući da sam dosta skratila kosu, uglavnom, ono što sam probala je odlično! dvoumila sam se između philipsove i ove, razlika je 50-ak kuna ali remington imam peglu i odlična mi je pa nisam htjela riskirati budući da sam se s philipsovom peglom bila razočarala... isto tako sam imala rowentin uvijač (veliki) i bio je katastrofa... da pola sata držim pramen bio on 1 ili 1000 cm on skoro pa ravan... užas! ovaj remingtobov preporučam!
HappyWorm
11.12.2008., 23:07
Ok, ja preporučam Philipsov figaro, odličan je, a kupila sam ga u Konzumu za manje od sto kuna. :top:
možeš napisati oznaku da znam točno, da proguglam
HappyWorm
11.12.2008., 23:08
ja sam prije 3 dana uzela remington ci76... nisam se frčkala cijela, to sam uzela da imam za frizuricu ako zatrebam budući da sam dosta skratila kosu, uglavnom, ono što sam probala je odlično! dvoumila sam se između philipsove i ove, razlika je 50-ak kuna ali remington imam peglu i odlična mi je pa nisam htjela riskirati budući da sam se s philipsovom peglom bila razočarala... isto tako sam imala rowentin uvijač (veliki) i bio je katastrofa... da pola sata držim pramen bio on 1 ili 1000 cm on skoro pa ravan... užas! ovaj remingtobov preporučam!
super idem vidjet na netu koji je to, inače i ja imam rowenta figaro i :flop:philisova pegla nije loša ali ipak mi je puno bolja remington.
HappyWorm
11.12.2008., 23:09
dosta je uzak samo 19 mm ali onda bi trebao biti dobar i deblji ovaj što čekiram:mig:hvala, malo sam podigla temu:D. rock ti javi please
HappyWorm
11.12.2008., 23:14
chichita to je ovaj jel da?
http://i36.tinypic.com/2hmkeoz.jpg
koliko si ga platila*
ja gledam ovaj deblji i nešto skuplji, sad neznam koji je bolji? znači sigurno dobro kovrča?
http://i38.tinypic.com/ehx2cp.jpg
ja imam ovaj figaro BRAUN SATINSTYLER
http://img148.imageshack.us/img148/8618/braunxi8.jpg (http://img148.imageshack.us/my.php?image=braunxi8.jpg)
http://img148.imageshack.us/img148/braunxi8.jpg/1/w500.png (http://g.imageshack.us/img148/braunxi8.jpg/1/)
i super mi je, ima automatsko podešavanje temperature na 4 razine, keramički je i ima "ione" da se kosa ne naelektrizira... imam tanku kosu i sasvim mi je dovoljna prva razina temperature :)
HappyWorm
12.12.2008., 00:21
i dobro nafrče?široke lokne su? koliko košta?
chichita
15.12.2008., 20:28
chichita to je ovaj jel da?
http://i36.tinypic.com/2hmkeoz.jpg
koliko si ga platila*
ja gledam ovaj deblji i nešto skuplji, sad neznam koji je bolji? znači sigurno dobro kovrča?
http://i38.tinypic.com/ehx2cp.jpg
sorry tek sad sam vidjela pitanje... platila sam ga 179 u emmezzeti... nekako volim remington zbog trostruke zaštite...
HappyWorm
15.12.2008., 20:29
i ja sam ga kupila danas :cheer: isto 179. prezadovoljna
chichita
16.12.2008., 10:47
drago mi je da ti odgovara...:D
i dobro nafrče?široke lokne su? koliko košta?
on ti je srednje veličine, znači nisu baš one široke lokne, ali nisu ni skroz male...ako želiš široke lokne onda ti je bolje uzeti ovaj remington o kojem pričaju. ovaj moj je bio 60 eura-najskuplji jer ima podešavanje temperature...kupila sam ga u grazu u media marktu, imaju super izbor figara, pogotovo tih širokih ako te zanimaju :mig:
NinaLady
26.12.2008., 00:57
Cure kolko vama traju kovrče kad ih radite na figarno?
Vjerojatno ću ga dobiti uskoro i zanima me dal splasne brzo? Samo sam si 2 puta napravila kovrče s nekim malim filipsovim figarom i nakon sat vremena mi je splasnulo... :(
NinaLady
26.12.2008., 18:35
Ja imam nedoumica oko pegle-figara :confused: , ali definitivno hoću remington uzeti jer znam da kad su oni u pitanju, cijena opravdava kvalitetu, samo me pati to što bi ja da si mogu kovrčati kosu više nego peglati, a serija s1032 i s1031 imaju tu mogućnost i cijena im je ista, e sad jer bolje tak uzeti peglu ili samo figaro? :ne zna:
Cure i mene ovo isto zanima, jel bolje uzeti peglu ili figaro?
Koje kovrče bolje drže?
chichita
27.12.2008., 21:55
ja s remingtnkom s1031 nisam uspjela nakovrčat koliko god se trudila i proučavala DVD, zato sam i uzela njihov figaro...
NinaLady
29.12.2008., 01:04
koji si figaro uzela? jesi zadovoljna?
u nedoumici sam dali da kupim peglu koja može i kovrčati ili samo figaro...
chichita
29.12.2008., 17:24
eno gore sam navela, remington onaj tanji... koliko sam ga probavala do sada sam zadovoljna, imam sada kosu do pola vrata pa ne frčkam često jer je kratka, ali imala sam rowentin debeli kad sam imala dugu kosu i bio je katastrofa, pisalo je da se kosa drži i do 30 sekundi ali uopće nije uvijao... kažem, ovaj koliko sam probala mi je super, samo ne znam koliko će kovrče držati ali to nije do figara nego do kose... čini mi se da ga je i HappyWorm uzela i da je zadovoljna... a s peglom ja ne mogu uviti... probavala sam dugu kosu pa nisam nikako to znala izvesti...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.