PDA

View Full Version : Najludja imena

stranice : [1] 2 3

Ava Adore
15.07.2003., 20:25
Dajte ljudi neki primjer koji znate!

Evo npr. danas je na TV bio jedan mali Rom.

Ponosni roditelji ga nakon rođenja nazvaše Dolar. :D :D :D

Imate li vi takvih primjera?

ili ako se slučajno tako nekako i vi zovete... :D

xxGaladrielxx
15.07.2003., 21:40
Svemirko... i nije rom.... i ima sada cc 40 god.

Ava Adore
15.07.2003., 21:51
Sad si me sjetila... Plamenko (i samo da se još sjetim prezimena, uz prezime je još komičnije!)

seti
15.07.2003., 22:12
Sajonara, sutkinja
Lejdi, neka tv-reporterka iz Splita
...
te mi prve pale na pamet

kaj imaju u glavi ljudi koji tak nazivaju djecu?

Ava Adore
15.07.2003., 22:15
seti kaže:
Sajonara, sutkinja
Lejdi, neka tv-reporterka iz Splita

Lejdi Oreb... ona je voditeljica... bar bila, sad ne znam sto je

a sutkinja Sajonara je legenda :top: :D

Virtuel@
15.07.2003., 23:04
ima moja frendica neku staru listu zepter klijenata, pa kao selekcija najludjih imena s liste - ovog se trenutka mogu sjetiti samo prezimena mesing-nakarada (jadna zena!, kud uz svoje, tu je snaslo i muzevo!).
na opcinskim oglasnim plocama se inace mogu vidjeti obavijesti o promjeni imena (mislim da tamo moraju biti izvjesene mjesec dana, tipa: ako netko ima nesto protiv, nek govori sad ili suti ubuduce). kako sam se svojevremeno tamo zaticala svakog mjeseca, uvijek bih provjerila nove bisere s oglasne. za vrijeme rata puno je ljudi mijenjalo darinka u nevenka i slicno, no najbolji mi je bio neki nesretnik - karanfil iz banja luke - ne sjecam se u sto se htio prekrstiti, no ne moze biti gore (mozda 'maslacak')...:p

gea
15.07.2003., 23:11
iskra devčić-torbica, mirel komad - samo prevoditelji s htv-a.

krasnodar peršin - fotoreporter nekog našeg časopisa ili novine, molim kolege iz te struke da se ne uvrijede.

:o sad mi žao, nisu ljudi krivi, al ajde...

Ava Adore
15.07.2003., 23:48
E sjetila se još jedne- A. Trbuščić :D

Neću pisat i ime jer ni ne znam jel smijemo ovako pisati puno ime i prezime... ipak su to ljudi :D

gea
15.07.2003., 23:53
e, sad je gotovo. ja napisala. ak me netko tuži, kaj bum onda?:(

Ava Adore
15.07.2003., 23:55
optuži mene :)

bona soror
16.07.2003., 00:30
nije lako nositi ludo ime i prezime. vještina je to koja zahtijeva rad na sebi, izgradnju karaktera.
doći negdje i predstaviti se: dobar dan, ja sam ocean kapljica, drago mi je, ja sam dolores pinklec...
treba to znati uvjerljivo izgovoriti, odmjeriti pauzu za smijanje (jer se ljudi obično nasmiju kad čuju), pa se nasmijati skupa s njima da im ne bude neugodno što su se cerili itd...
sviđaju mi se face koje totalno cool nose opičena imena.
bili su mi uzori u djetinjstvu, sve dok sama nisam svladala vještinu nošenja neobičnog imena uz smiješno prezime.
danas ga nosim uz dva smiješna prezimena i nije mi problem, uvježbala sam se... sve razmišljam da dodam i treće... :lux:

John Doe
16.07.2003., 00:46
Adonis Ćulibrk (Boytronic) uvijek me nasmije :D

bigblue2010
16.07.2003., 03:41
Ja sam na godini imala Srbijanku Abramovic, mislim. Nisam 100% sigurana u prezime, ali u ime jesam.

Inace, Lejdi Oreb je iz Vela Luke gdje se nadje imena stani pa gledaj (Ogarka, Svemir).:rolleyes:

Štrok
16.07.2003., 08:27
Sovjetka Horvat; članica LS-a i zastupnica u zagrebačkoj gradskoj skupštini.

sanjalica
16.07.2003., 08:31
Veselinka Pjevalica
Huso Zaklan (al više ga nema, pokoj mu duši)

dimona
16.07.2003., 08:41
Vesela Lešina

Živa istina!!:horor:

Ava Adore
16.07.2003., 09:50
bona soror kaže:
sve dok sama nisam svladala vještinu nošenja neobičnog imena uz smiješno prezime.
danas ga nosim uz dva smiješna prezimena i nije mi problem, uvježbala sam se... sve razmišljam da dodam i treće... :lux:

pa tvoje ime je bas lijepo! sto ti se nije svidjalo prije??

plavva
16.07.2003., 09:50
ja sam radila s jednim plamenkom, to je bio komad decka od prek 100 kila:top:

meni je za riknut kosjenka. u jezicnu je isla cura (moje godiste) koju su starci nazvali traktorka.

inace, ja imam urnebesno glupo prezime koje nitko normalan ne moze otprve izgovorit. sada imam priliku da ga promijenim ali nece mi se - navikla sam se i svidja mi se, postalo je, takvo smijesno, nesto kao moj trade mark:top:

Ava Adore
16.07.2003., 09:53
plavva kaže:

e to je taj plamenko na kojeg mislim, ima naocale (nisam sad vise sigurna), u nekim novinama radi ili tako nesto slicno?

Štrok
16.07.2003., 09:59
Kod nas u firmi poslovno surađuju jedna Deva i jedna Kamila.

plavva
16.07.2003., 10:01
jes, taj:)

Indi
16.07.2003., 10:02
George Bush :D

Prolaznica
16.07.2003., 10:22
Meni su legendarna imena 3 mojih prijatelja (inace 2 brata i sestra): iskra, izvor i kamenko. Kad sam ih prvi put upoznala mislila sam da su im to nadimci :D

gea
16.07.2003., 10:26
Meni su legendarna imena 3 mojih prijatelja (inace 2 brata i sestra): iskra, izvor i kamenko. Kad sam ih prvi put upoznala mislila sam da su im to nadimci

isse, i ti ih znaš :confused: :eek:

pa ništa, pozdrav Rijeci! a meni je reakcija bila ista....

mudrica
16.07.2003., 10:30
oka ričko

kiki-j-zg
16.07.2003., 10:37
Sa mojim burazom je u razred išla cura po imenu Latica, a brat joj se zvao Izvor. Ne znam što danas rade ali bi se savršeno uklopili u Greenpeace.

Ne znam u čemu je kvaka sa toim imenima, možda post porođajna depra. Ok, prezime je takvo kakvo je, ali barem ime možeš djetetu izabrati a da ga doživotno ne sjebeš.

Romana
16.07.2003., 11:31
dimona kaže:
Vesela Lešina

Živa istina!!:horor: :jumping: :top:

John Doe
16.07.2003., 11:39
Kamen Potok

Ozbiljno. :eek:

magic
16.07.2003., 11:40
Ma meni je cila ta pricha oko glupih imena bezveze.

Nije vam glupo da se netko zove Dunja ili Jagoda, al vam je za krepat kad se netko zove Bananko :rolleyes:

b.t.w. imam jako lijepo ime a i prezime...ne pishem iz toga razloga ;)

verica
16.07.2003., 11:42
kiki-j-zg kaže:
Sa mojim burazom je u razred išla cura po imenu Latica, a brat joj se zvao Izvor. Ne znam što danas rade ali bi se savršeno uklopili u Greenpeace.

Ne znam u čemu je kvaka sa toim imenima, možda post porođajna depra. Ok, prezime je takvo kakvo je, ali barem ime možeš djetetu izabrati a da ga doživotno ne sjebeš.

Latica i Izvor mi uopće nisu tako ružna imena a nisu čak niti tako rijetka. Ne kužim zašto bi takvo ime zeznulo dijete doživotno? Ova ideološki obojana imena tipa Sovjetka i slično su druga priča ..

Paw
16.07.2003., 11:47
Jedna profa iz srednje preziva se: Kupus,
jednom malom stari dao ime žan-žak, a preziva se žmak, pa sada to zvući za ubiti se - žan žak žmak:D (jadan klinjo, al će ga zahebavati kada krene u školu - djeca znaju biti jako surova po tom pitanju),
od frendice sestrična maloj dala ime (doslovno) - đenifer:rolleyes:

Moj dečko ima ime koje "ne spada" u uobičajena imena na području u kojem živi, tako da je ni kriv ni dužan od jedne nacionalistički nastojene profe iz povijesti stalno bio na piku kao nepodoban.:(

seti
16.07.2003., 12:01
kad se sjetim popisa sa ispita na faksu fizike, pmf, gdje su sve neki lumeni i djeca profesora opsjednutih fizikom
pa imate imena tipa Atom, Kobalt...

lebowski
16.07.2003., 12:03
seti kaže:
kad se sjetim popisa sa ispita na faksu fizike, pmf, gdje su sve neki lumeni i djeca profesora opsjednutih fizikom
pa imate imena tipa Atom, Kobalt...
Ili recimo, Zlata.

Paw
16.07.2003., 12:04
lebowski kaže:
Ili recimo, Zlata.

:D :D

ili Srebrenka:D

Crow Jane
16.07.2003., 12:45
Od Roma u mojim krajevima izdvojila bih:

Lepa Brena, Marisol i Tarzan Oršoš :D [nisu braća, no prezime dijele :D ] Čula sam da je negdje jedan cigo htio djetetu nadjenut ime Franjo Tuđman Oršoš, ali su ga odbili. :D [nek se zove Pinkiiiiiiii , za one koji se sjećaju Rana :D ]

Uglavnom, znam jednu Brezu [:rolleyes: sva i je takva ko što joj ime govori], Plamenku :D , i my osobni favorit - Žan- Pol Žganec. :D [ime se naravno piše po Vuku] :D

eska
16.07.2003., 13:22
kamenko kremenovic

isao je sa mnom u razred a stari mu je bio kamenorezac (kaze li se tako? ) :D

tuk'bah
16.07.2003., 13:31
Ava Adore kaže:
e to je taj plamenko na kojeg mislim, ima naocale (nisam sad vise sigurna), u nekim novinama radi ili tako nesto slicno?
Ajme, koliko ljudi ovdje poznaje Plamenka... Plamenko C. Eto, znam ga i ja iz srednje škole.
Elektron je čovjek s najluđim imenom kojeg sam ja upoznao.

Jolly
16.07.2003., 14:16
Vjekoslav Sjever Opička

poslije je cijela obitelj promjenila prezime

lebowski
16.07.2003., 14:19
Čuo sam priču o nekom tipu koji se zvao Svemirko, uglavnom, murija ga je uhvatila bez dokumenata i kad je rekao kako se zove, razbili su ga u stilu Ti ćeš nas zajebavat. :D :D
A u vojsci sam bio s tipom koji se prezivao Kučko, a ima i sestru koja je išla u školu. Pa su ju profesori ispitivali u stilu: Reci nam ti, Kučko.....

Morskaya
16.07.2003., 14:19
Jagoda Jabuka......nemam pojma sto je od toga ime a sto prezime.

mirta
16.07.2003., 14:36
Na prvoj godini studija bila je djevojka koja se prezivala Guska. Asistentica iz fizike se svima obracala imenom osim njoj, njoj se redovito obracala kolegice Guska.:flop:

primadona
16.07.2003., 15:03
rašeljka...
piruška (canjugina žena)
lavanda ?!?
srebrenka

xxGaladrielxx
16.07.2003., 15:12
lebowski kaže:
Čuo sam priču o nekom tipu koji se zvao Svemirko, uglavnom, murija ga je uhvatila bez dokumenata i kad je rekao kako se zove, razbili su ga u stilu Ti ćeš nas zajebavat. :D :D

od kuda je taj? to je fakat istina, bar za ovog mog frenda
e, sjetih se jos jednog muslimanskog. znate kak su oni ludi za davanjem imena po poznatim glumcima i sl. tak je bilo popularno ime Jamesdin :D

Zrinska
16.07.2003., 15:41
Klementina:D

Zrinska
16.07.2003., 15:42
i...Elvis:D

mima
16.07.2003., 16:19
tuk'bah kaže:
Ajme, koliko ljudi ovdje poznaje Plamenka... Plamenko C. Eto, znam ga i ja iz srednje škole.

Da, i ja znam jednog Plamenka iz srednje škole... Sasvim odgovara onom gornjem opisu.

Ant
16.07.2003., 16:38
Tko se sjeca Savudina iz Audicije? :D :D :D

Luv2Bounce
16.07.2003., 16:48
Koraljka...
Radojka...
i sve varijacije na temu Jagoda, Višnja, Dunja su mi bez veze...
Svetozar...
Radivoje...
Savudin...
Trpimir...
Šole...
Desanka...
Ivić...
hehe, ima toga ima...
a od prezimena su mi za odvalit od smijeha recimo Šupak...
ne mogu se sad vise sjetit, ali ima toga ima...

maza_seniorka
16.07.2003., 18:09
Ima jedno prezime u selu koje se zove Lupoglav, i dosta je često-Suhoritec. A onda se jedan od pripadnika plemena dosjetio jadu i promijenio ga u Suhovitez.
A od ženskih imena poznajem jednu Bananu,a sjećam se jedne sutkinje, mislim da je bila iz Splita i zvala se Sovjetka. :D

Jeremijajooj
16.07.2003., 20:05
Moj prijatelj ima isto ime i prezime..ono u stilu Novak Novak..
I par put mu se desilo da ga pitaju,a sto vam je ime,a sto prezime?

gea
16.07.2003., 20:18
ima jedan moj frend ime i prezime ko dva imena. al ne ista. da sad ne pišem, recimo da se zove Trpimir Svjetlan....

Lingua
16.07.2003., 20:39
TRSEK (daljnji mi rodjak)

SPLINTER i STORM brat i sestra:D :D

e, da, i jos blizanci ROOK i VUUR (na nizozemskom dim i vatra), pitali su ga zasto je nazvao tako djecu a on odgovori: pa tamo gdje ima dima ima i vatre !!!:D :D

Ariston
16.07.2003., 22:21
Captains log, stardate 16072003:

Ja recimo razmišljam o tome da kad ću imati sina, da ga nazovem Jašim.
Mislim kako će mu se cure obraćati?
"Jašime, jašime". Onak ide kroz park i par cura to viče. Napravio bih mu uslugu.
Dečki bi ga vjerovatno zvali Jašo, tak da se ne brinem.:B

Lingua
16.07.2003., 22:25
"Jašime, jašime". Onak ide kroz park i par cura to viče. Napravio bih mu uslugu.

:D :D :D :top:

bona soror
16.07.2003., 22:39
Ava Adore kaže:
pa tvoje ime je bas lijepo! sto ti se nije svidjalo prije??

Nije baš često kod nas. Pa zajedno sa smiješnim prezimenom daje čudan spoj. A tek sa dva smiješna prezimena...I da ti odam tajnu, ja imam još jedno ime (krsno) - isto germansko, ali dulje i neobičnije od ovog koje znaš. To bi bilo zgodno - da se predstavim sa 2 imena i 2 prezimena. Uostalom, zašto ne? Nek se vidi raskoš... :D

Doria
17.07.2003., 11:41
znam bracni par.. zovu se Nil i Lin, a klinci su Tim i Nil.. klinci su bas dobili ta imena, a starci su si ih mijenjali...
Vilhelmin .. grozno mi je to ime, polomis se dok ga izgovoris
Sita i Jela .. dvije sestre... sita, jesi li jela? .. grozno smo ih zajebavali .. sad me sram :rolleyes:
Lino.. isao je sa mnom u razred.. i do dana danasnjeg mi nije jasno kako je moguce da ga u 4 godine nitko nije nazvao cokolino ili nesto.. fakat ne znam :confused:
Šamy ... takodjer razred, tipu je to drugo ime, u kombinaciji s prezimenom pozelis skakat kroz prozor....
Sunčana Lea .. curi je to ime i tako se predstavlja.. bok ja sam S L.. cudno, i po zimi bude suncana, onda bi trebali biti zimska.. ma ne znam.....

mudrica
17.07.2003., 11:54
...I da ti odam tajnu, ja imam još jedno ime (krsno) - isto germansko, ali dulje i neobičnije od ovog koje znaš

da nije kunigunda?

Jolly
17.07.2003., 15:15
Paško

Drito Konj
17.07.2003., 17:15
Hrvojka, Lovorka, Porin i Zdeslav
imaju jos 2 sestre, blizanke, imaju jednako bizarna imena al se nemrem sad sjetit, mladje su i ne znam se bas s njima :D

bona soror
17.07.2003., 22:34
mudrica kaže:
da nije kunigunda?

skoro pa je:D
i ono počinje sa k, ima 4 sloga i zvuči :klap: zgodno...

Alyssa
17.07.2003., 23:37
Ima dva brata koji se zovu Vuk i Vibor :D

neznalica
18.07.2003., 18:56
ja imam obicno ime i prezime i kad vidim sve varijante, tako sam sretna :)

prezime: Helac, Budalica, Sirovina, Guzina, Djogo, Ricka, Udav

ime: Iskra, Bedrudin....sva vocna imena :flop: Admiral (dobio ime po flasi viskija), Svemir

elem ima i tako sjajnih kombinacija poput Richard Ibrahimbegovic
:D

bloody sailor moon
18.07.2003., 23:41
asfaLtina :eek:

Alyssa
19.07.2003., 00:09
Jedan se zove Tahir :bljak: :rigo: :horor:

royal trux
19.07.2003., 01:13
moj profesor iz marksizma u srednjoj skoli zvao se djurdjevko ( pa se ponasao ko zvijer ne bi li si popravio macho image), a nastavnica fizike u osnovnoj - zumbulka.

carlotta
19.07.2003., 03:36
Svojedobno na faksu sam spazila ime "Žuta Flora" (isto tako ne znam kaj je ime i kaj je prezime),
pa zatim je tu bila i jedna isfrustrirana šalteruša s prezimenom "Potrebica", a neka teta na selu je revno pratila Dinastiju, pa je sinu dala ime "Stiven" (po vuku).

Lisa
19.07.2003., 09:57
Luv2Bounce kaže:

hehe, ima toga ima...
a od prezimena su mi za odvalit od smijeha recimo Šupak...
ne mogu se sad vise sjetit, ali ima toga ima...

u Rijeci ima "ulica brace Supak"

*Deathless*
19.07.2003., 10:26
Višnja Burek... jedna profa u vž. gimni...
Dada Ruža... moja raska...

i moj nesretni buraz - Nevenko

(ja sam još dobro ispala... morala sam biti ViKtoriJa) :D

la GeGe
19.07.2003., 14:59
imam ja susjeda koji se zvao vazmoslav al je onda promjenio ime u paško... valjda da se uklopi :bonk:

la GeGe
19.07.2003., 16:08
a da ne pričam o teti JUKOSLAVI. mislim kakve veze jukoslava ima s bilo čime? bit će joj stari nije mogo reci G il nešto drugo...

i albina je ime koje me ubija u pojam
:bang:

:five:

ddadd
19.07.2003., 16:20
Prolazim ja susjedstvom, tipu na sanducicu pise velikim slovima POŠTA.
Kasnije sam saznao da se tip preziva POŠTA :D

ddadd
19.07.2003., 16:21
la GeGe kaže:
a da ne pričam o teti JUKOSLAVI. mislim kakve veze jukoslava ima s bilo čime? bit će joj stari nije mogo reci G il nešto drugo...

i albina je ime koje me ubija u pojam
:bang:

:five:

Moja teta je Albina :nono:

Luv2Bounce
19.07.2003., 16:24
la GeGe kaže:
imam ja susjeda koji se zvao vazmoslav al je onda promjenio ime u paško... valjda da se uklopi :bonk:

:jumping: aaaaajme ovo me tako dobro nasmijalooo...

mislim, topic je najludja imena, ja govorim ona koja su mi jadna... smjesna... lol...

kao recimo: PALMINA!!

i to naglasak: palmIna... ne pAlmina :)

ddadd
19.07.2003., 16:24
Ah, da i

Divljaković Jagoda

iz Novog Zagreba :D :D :D

U malom vrtu rastu...:D

la GeGe
19.07.2003., 16:25
e al meni je to ime jako jako zanimljivo... zorica ne? :)

gea
19.07.2003., 16:27
žena od jednog tipa koji je radil samnom (a nije baš najugodnija osoba na svijetu) - Kamila. tak se i piše. i čita se ko deva :bonk:

la GeGe
19.07.2003., 16:27
hm... albina= zorica ako se nisam dobro izrazila...

inače ja imam legendarno ime koje nikad ne bi mjenjala za JANI kako su neki članovi obitelji htjeli da se zovem...

Luv2Bounce
19.07.2003., 16:30
a prezimena isto ima smjesnih...

Šešo, Žličar, Gaćeša, Grbavac, Balija... itd.

la GeGe
19.07.2003., 16:33
a imena sela u istri? uhuhuhu.... ima svašta

zorićići, strpačići (ok.to je kraj rijeke), manjadvorci, krnica... mislim bez uvrede ljudi.
moja nona je ful ponosna što je iz filipina samo šta je to selo nad selima u istri... :top:

royal trux
19.07.2003., 16:52
ddadd kaže:
Prolazim ja susjedstvom, tipu na sanducicu pise velikim slovima POŠTA.
Kasnije sam saznao da se tip preziva POŠTA :D

u mom kvartu je zivio inspektor nuzda . zvuci ko iz matakovicevih stripova. :D

Godiva
19.07.2003., 19:07
Ima jedna gospođa Gaćeša-Guzina. :p Imena se ne sjećam.

*Deathless*
20.07.2003., 00:55
neko je spomenul imena sela? ma nema boljih od sračinca i merhatovca... :D

ddadd
20.07.2003., 12:04
la GeGe kaže:
e al meni je to ime jako jako zanimljivo... zorica ne? :) la GeGe kaže:
hm... albina= zorica ako se nisam dobro izrazila...

inače ja imam legendarno ime koje nikad ne bi mjenjala za JANI kako su neki članovi obitelji htjeli da se zovem...

Hej, moja mama je Zorica! :nono: :D
Poznas li ti mene! :confused:
Spijuniras me? :D

JANI, ha? Raspitat cu se koga su htjeli nazvat JANI :D

ddadd
20.07.2003., 12:05
Evo, da ne duljim, ovo vam je supertajni link i smijte se :D

Smijesna imena (http://free-zg.hinet.hr/Robert/hrv/imena-5.htm)

Meni su favoriti

Marija Killer
Marija Ljepotica
Vesela Lešina

la GeGe
20.07.2003., 14:38
xxGaladrielxx kaže:
e, sjetih se jos jednog muslimanskog. znate kak su oni ludi za davanjem imena po poznatim glumcima i sl. tak je bilo popularno ime Jamesdin :D

ajme ovo je jaaaako.... tek sad sam to procitala... :jumping:
hahaha... nadam se da ne surfaju ovim stranicama al i ako da- pozdravljam bracu Izvora i Jasena... :klap: :lux: :klap:

Tija
20.07.2003., 14:45
la GeGe kaže:
pozdravljam bracu Izvora i Jasena... :klap: :lux: :klap:

Ja poznajem braću Lahora i Jasena.:D :)

shef Sale
20.07.2003., 15:15
a Vihor, Svemir i ostali...? :D

od muslimanskih imena prvo mjesto definitivno zauzima Mućelefa :cool:

la GeGe
20.07.2003., 15:27
Tija kaže:
Ja poznajem braću Lahora i Jasena.:D :)

kreativnost nekih roditelja ne more se nicime mjerit :D

tete jelka je jaka. ... i nekako joj pase ime...:s

Vanjushka
20.07.2003., 16:02
Imam ja tu u komsiluku jednog cigu zove se Dzeljadin.

Poznat je i onaj ratni zlocinac Vjestica.

Takodje, poznati novinar-monstrum krepani Ilija Guzina sa Pala. Ili Risto Dzogo. Neka mu je duboko Zvornicko jezero.

Karenjin
20.07.2003., 17:16
kak ste vi jadni.... smijete se tudjim imenima i prezimenima.... :rolleyes:

daj mi recite da li se isto tako smijete ljudma, koji nemaju ruku ili nogu?

i jedni i drugi nisu birali ime i prezime, niti su birali roditi se osakaceni...

gea
20.07.2003., 17:32
ma vjeruj mi. imam ja smiješno prezime. pa mu se stalno sama smijem. i neću ga mijenjat kad se udam. samo ću dodat muževo. da bar i to bude nešto smiješno što će ići uz moje.

uglavnom se svi ti ljudi smiju svojim prezimenima.

a o osakaćenosti, to je drugi dio metafizike, filozofije i našeg postojanja. iako i imena, navodno, nose karmu.

uglavnom, ako te jako pogodilo, stvarno se ispričavam.

p.s. ja u obitelji imam ljude bez nekih ekstremiteta. znam o čemu pričam.

xxGaladrielxx
20.07.2003., 17:34
Karenjin kaže:

i jedni i drugi nisu birali ime i prezime, niti su birali roditi se osakaceni...
PBE?

gea
20.07.2003., 17:44
aha.

imas negdje i dokaz na nekom od topica, al ne znam gdje.

xxGaladrielxx
20.07.2003., 17:48
pa tu zemku je pepel zeznul - usrksla je kao musko

gea
20.07.2003., 17:51
ha, čuj....... moraš sve probat.

idem da ne navučem bijes na sebe....:D

xxGaladrielxx
20.07.2003., 18:04
Karenjin
kaže:
da... samo se ovaj put reinkarnirala u obliku slatke male, fine, pametne i lijepe curice , koja ne prostaci....
vidis gea, nema vise opasnosti ;)

Vanjushka
21.07.2003., 01:47
Karenjin kaže:

Ja se smijem Risti Dzogi i Iliji Guzini. Da znas ko su oni, vjeruj mi da bi se i ti smijala njihovom krepavanju.

gea
21.07.2003., 02:08
ne zna, Vanjuško, bitno joj je samo da vikne. 'nako. da se nešto događa. :(

KokuZ
21.07.2003., 04:21
Nisam znao tu osobu, ali sam cuo od drugih, zenska se zvala

Pakeza Drkenda

ili prezime Mrgud

cabon
21.07.2003., 04:44
tuk'bah kaže:

Plamenko Cvitic

SASVIM JE VJEROJATNO DA CU UMRIJETI NESRETAN

Nemam sidra
ni broda, ni mora
ni luke, ni zene
koja ce mi se radovati
nakon dugih putovanja

Nemam omiljenu seriju
ni jednog dobrog susjeda s lijeve
ni jednog loseg s desne strane
ni lijepu kolekciju ploca
cak ni kucne papuce

Nemam podcrtanih brojeva u rokovniku
dugackih telefonskih razgovora
ni uobicajenih utakmica
nedjeljom ujutro

Gubim se u vremenu i prostoru
mozda, tko to zna, ceznem za Indijom
ili sam prije dvjestotinjak godina
trebao biti medju prvim doseljenicima u Australiju
svjestan sam svoje nesavrsenosti
ali sam strahovito cool

Sasvim je vjerojatno
da cu umrijeti nesretan.

JEL TO TAJ PLAMENKO ???

cabon
21.07.2003., 04:50
moja prva zena se zvala MASINKA svi su me zajebavali zbog toga pa sam ju ostavio...a bilo mi je tesko jer je bila dobra i voljeli smo se ali nisam mogao vise podnosit podjebavanja

la GeGe
21.07.2003., 14:18
cabon kaže:
Plamenko Cvitic

SASVIM JE VJEROJATNO DA CU UMRIJETI NESRETAN
...
Gubim se u vremenu i prostoru
mozda, tko to zna, ceznem za Indijom
ili sam prije dvjestotinjak godina
trebao biti medju prvim doseljenicima u Australiju
svjestan sam svoje nesavrsenosti
ali sam strahovito cool
...
JEL TO TAJ PLAMENKO ???

haha...

:jumping: ovaj covjek je legenda... ne znam ga, al trebalo bi preimenovat ovaj topic... :jumping:

Karenjin
22.07.2003., 02:06
xxGaladrielxx kaže:
pa tu zemku je pepel zeznul - usrksla je kao musko

ti si preglupa da bi znala kako je moj nick posudjen iz Kunderinog romana, a ne Tolstojevog....

i da sam uskrsnula kao pes.... :D

Crow Jane
22.07.2003., 10:49
Karenjin kaže:
ti si preglupa da bi znala kako je moj nick posudjen iz Kunderinog romana, a ne Tolstojevog....

:D Nepodnošljiva lakoća postojanja. :D

iggix
22.07.2003., 14:11
Ja i buraz: Ignacija i Ignacio.:D Zna biti zeznuto.....Tako mi je jednom zubarica zamalo pocela bushiti zdrav zub, jer je greskom uzela burazove slike. Vishe nismo kod istog zubara. Ali, ne planiramo mijenjati imena, jer nam dobro pashe uz prezime, pa makar bez zuba ostali. :D

Jos cudnih kombinacija koje znam: Jugoslav i Jugoslava, te Titana i Brozana (blizanke :D ). Profa iz psihologije nam je pricao kako je u razredu jednom imao dvije sestre: Traktorina i Oranzina.

U jednom bendu u kojem sam svirala klavijaturista se zvao Casio.:D

Znam jednu Shevalu.

U jednom klubu ovdje je bubnjeve svirala cura s imenom Sisa. Zabavljala se s gitaristom (koji je nekada svirao u prvoj postavi s Prince) po imenu Tito. Tito i Sisa. :D

frendica mi prica kako je isla u razred s tipom Nagib Nizbrdica.

Prezime: Kenjalo mi je definitivno najodvaljenije. Tip ga je promijenio pocetkom '90., ali ostao je nadimak.

xxGaladrielxx
22.07.2003., 17:01
Karenjin kaže:
a ti, duso draga, ne vidis da si ostala u istom obliku ;)

Split
23.07.2003., 02:20
Sherif Konjevic
Nazif Gljiva

bigblue2010
23.07.2003., 03:46
Kad smo kod imena i nickova, mene, PBE, bas zanima zasto nisi uzela svoj stari nick. Mislim, svi znamo da si to ti, stavila si isti avatar, pa je ocito da ne skrivas da si se predomislila oko odlaska. A moderatori kazu da te nisu banali, znaci mogla bi ga koristiti?

la GeGe
23.07.2003., 14:06
sad posto dolazi nevrijeme sjetila sam se NEVERINKE :top:
a legendarnog imena...

Karenjin
24.07.2003., 03:53
bigblue2010 kaže:
Kad smo kod imena i nickova, mene, PBE, bas zanima zasto nisi uzela svoj stari nick. Mislim, svi znamo da si to ti, stavila si isti avatar, pa je ocito da ne skrivas da si se predomislila oko odlaska. A moderatori kazu da te nisu banali, znaci mogla bi ga koristiti?

ne bih ga mogla koristiti jer je taj nick banat.... tko god kaze da nije, laze.... probaj ga naci na listi clanova....

i naravno da se ne skrivam...

bigblue2010
24.07.2003., 04:45
Tako znaci...

Lorelaj
24.07.2003., 09:56
Kavasaki
Suzuki
Srboljub - poslije mu promijenili ime u Jasmin
Jugana
Rubina

Zrinska
24.07.2003., 22:32
heni erceg..

Vanjushka
25.07.2003., 13:23
Ne dirajte mi paljanku, pobicu vas :)

Ja imam jako smijesno prezime i zalim onu koja ga uzme za svoje jednog dana :D dozvolicu joj dupljak prezime

abu Baklava
25.07.2003., 13:27
I ja žalim onu koja uzme moje prezime. Ne toliko zbog prezimena.

Solaris
25.07.2003., 22:45
dr. Plamen Bakar

~Jesen
27.07.2003., 20:46
ima jedna Sidonija :eek: :confused: .......
i Jagoda Tonšić-Krema :D

te@
28.07.2003., 10:02
Najjače mi je - Kolektiv Sušić.

Odmah iza njega je žena koja je negdje 93-94 bila šefica zagrebačkog Ureda za prognanike - Božena Leš. Onda je tam u Španskom u prognaničkom naselju umrlo par starih Vukovaraca i nitko danima nije dolazio po njih.

U Večernjem listu je pisalo: "O leševima iz Španskog nešto više nam je rekla gđa Leš". :D :D

Godiva
28.07.2003., 10:12
autumn kaže:
ima jedna Sidonija :eek: :confused: .......
i Jagoda Tonšić-Krema :D

Jagoda je frendica od moje mame. Mislim da je TonČić, ali ona je uvijek zove samo Jagoda Krema. Dobra žena, pričala sam par puta s njom. :D

magic
28.07.2003., 10:18
Mislim da nije lijepo shto pishete i prezimena...

Gospodja Jagoda Krema inache je psiholog u Centru za socijalnu skrb a i predsjednica Udruge roditelja djece s cerebralnom paralizom i zasigurno ne zavrijedjuje sprdanje s glupom kombinacijom svog imena i stechenog prezimena.

Gospon Pes
28.07.2003., 11:07
Karenjin kaže:
Najbolji moguci izbor. :jumping:

Godiva
28.07.2003., 23:02
magic kaže:
Mislim da nije lijepo shto pishete i prezimena...

Gospodja Jagoda Krema inache je psiholog u Centru za socijalnu skrb a i predsjednica Udruge roditelja djece s cerebralnom paralizom i zasigurno ne zavrijedjuje sprdanje s glupom kombinacijom svog imena i stechenog prezimena.

S moje strane ovo je bilo krajnje dobronamjerno i bila bih joj se spremna istog časa ovdje ili bilo gdje drugdje javno ispričati ako bi ovakvo posve nevino spominjanje njezinoga imena njoj imalo zasmetalo. Osobno, meni je njezino ime i prezime iznimno simpatično i ne bih imala ništa protiv da se i sama tako zovem, dapače. Osim toga, gospođu Kremu osobno poznajem i smatram je suviše inteligentnom osobom da bi se na ovakvu bezazlenost mogla uvrijediti. Isprika još jednom.

Kikica
30.07.2003., 14:26
S menom je na godini bio tip koji se zvao (prezime pa ime) ŽILAVI ORLANDO... a susjeda od muža se zvala Traktorka...

trpach
30.07.2003., 15:27
Kuro Dokoljenko
Visimir Međunogović

debelakrava
30.07.2003., 20:43
vatroslav sirovica
neki dan je baka hranila unucica i rekla zasto neces jest...gle kako paskal jede (da ne spominjem kako je pascal bilo zapravo prezime)
a ova po vuku su mi najbolja...moj se profesor jedan zove Dag (valjda od Doug) a susjed djim

Aphex
30.07.2003., 21:14
jedan moj stari frend zvao ze Ante Milosevic.. bilo mu je tesko nositi breme tog imena.. u osnovnoj je cesto dolazio kuci uplakan.. zavrsio je srednju, ali nije uspio naci posao..
tada je shvatio je da moze promijeniti ime! otisao je u Ustanovu Za Mijenjanje Osobnih Podataka (uzop) i rekao: zelim promijeniti ime! dobro, rekli su, kako se zelite zvati?
Jovan, viknuo je.

od tada mu se zivot sasvim promijenio. nasao je posao, ozenio se, dobio copor djece i bas mu je dobro..

polys
31.07.2003., 11:34
Provjereno-stvarno postoje

01 2946 220 - BEČAR ŠAHDO
01 2993 430 - GEGIĆ GEGA
01 3375 404 - ČIKA ĐORĐE
01 3631 707 - HADŽIDERVIŠAGIĆ DŽEZBEDARA
01 6258 465 - LEŠINA VESELA
01 6640 750 - MAMUTI SELIM
01 6678 765 - DEGEN ERIKA
021 389 032 - ĐOKOVIĆ KITICA
021 635 377 - ŠĆEPANOVIĆ KITA
021 741 925 - BISER ŠERIF
021 863 048 - ZLOĆO MLAĐI
022 662 250 - ČETNIK OJDANA
032 322 314 - SILOV ANNA
034 263 157 - PIŠA KATICA
035 375 326 - JAJALO PILE
042 311 277 - FUKSA MIRA
044 682 419 - RADI ĐON
044 815 166 - ALIMI NAĐI
047 553 050 - KLISKA MICA
048 638 353 - GUZI DRAGA
049 289 402 - ŠTAKOR IVAN-TARZAN
051 643 722 - ŠUPAK RADOVAN
051 725 980 - CURI ĐON
051 775 489 - BILALI NEBI
052 210 412 - MOŠNJA-ŠKARE LORENA
052 211 884 - CERVENI MERCEDES
052 451 069 - TIKVINA JAGODA
052 543 548 - RAZBOJNIKOV SPAS
052 812 979 - KENJAR ISMET

Billi
31.07.2003., 11:39
Jebote......a kaj radit? mijenjat?

Precious
31.07.2003., 12:00
Selo Prhovec i prezime Džankić

super ivy
31.07.2003., 12:18
nije bas lijepo smijati se ali Crveni Mercedes...iako o.k. znam da je Mercedes ustvari ime katolicko. no dobro ja ustvari mislim da treba ustrijeliti roditelje koja djecu nazovu Felon jer vole Dinastiju ili misle da ce zivjeti negdje vani pa djete nazovu Jean Michelle pa onda t s prezimenom tipa Jovanovic ide mrak. Ja sam znala jednu Cvjetu i Rushku...krasno kaj ne? ima i jedan mali negdje na tlu bivse jugoslavije koji je zove JATko, jadno se djete rodilo u avionu JAT-a vjerovali ili ne.
e da i cini mi se da u mom hvartu ima jedna mala Hrvatska...

Otton
31.07.2003., 21:04
Imena još kako tako jesu lijepa i dobro zvuče, ali prezimena ima zaista vrlo besmislenih i smiješnih.

Prezime je Jozefinskim patentom postalo kao zakonska obveza. Popisivači su bili na mukama izvlačeći iz osobe običnog puka još jedno rodno ime pored onog krštenog. Najčešće se u popis unosilo prezime od nadimka , a manje od etnonima ili drugih osnova.

Ariston
31.07.2003., 21:29
Najledendarnije prezime je Barić :)

Christina
31.07.2003., 22:04
MUSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zensko ime

miss_energy
31.07.2003., 23:48
Najzesca prezimena su mi Budalic ili Lazetic. Obicno se ljudi zajebavaju: " Pametan k'o Budalic i iskren ko Lazetic".

Cula sam za dva klinca koja se zovu Dabic Karadjordje i Dabic Milos Obilic !!! no comment !!!

imena: Shefika, Shevala, Mesuda, Munevera, Srbislava, Persa, Joka, Soka, Gabor, Borjela... ma ih svakakvih ali mnogi ljudi su ponosni na nama smijesna imena i ne bi ih dali nizasta na svijetu. mislim da tako i treba (ustvari, vjerovatno tako misli neko ko ima "normalno" ime).

Vera Pavladoljska
03.08.2003., 11:40
A zamisli kada u eteru morash smrtnoozbiljan preko ne znam koliko puta oslovljavati "ozbiljnog gosta" s gospodine Kurat ovo, gospodine Kurat ono......:rolleyes: :D

Nije to ništa,bilo je slučajeva i s prezimenom - Prcić.
"Recite nam gospodine Prcić - vaše mišljenje o natalitetu u Hrvata trenutno?Situacija u nashoj zhupaniji je alarmantna ili?"

Nije zajebancija,kolegica je imala dotičnoga gospodina koji obnaša jednu funkciju nije bitno gdje i koju,ali je priča istinita.

Mi smo stoka stajali iza "šajbe" i radili joj takve gadosti da je pukla usred razgovora i skoro dobila destimulaciju.

Aphex
03.08.2003., 17:18
Kako se ono zovu djeca Marijana Bana???
negdje sam cuo da mu je kcer Ban Ana :D, a sin Ray Ban :cool:
ak je istina :s :s :s

goga
04.08.2003., 03:33
kad smo bili mali, moja sestra je imala dvije prijateljice - sestre

jedna sestra je bila ivana
a druga
anavi :)

meni je to bilo stosnoanavi = ivana naopacke

te@
04.08.2003., 09:28
Aphex kaže:

Žalim što ću te razočarat, al' sin mu je Marko, a kćer Anka (skoro pa si pogodio) ;)

la GeGe
04.08.2003., 14:29
Aphex kaže:

e ovo bi ful bilo jako... steta sto ban nije bio malo kreativniji...
:jumping:

Ahil
05.08.2003., 14:45
Ognjenku i Plamenku sam poznavao davno, joj kak su bile zgodne sestre.

Jang-ce i Spridona, iz Zadra kčeri Sime Dubajića , cure su inaće sasvim OK.

Svemira poznajem dva kom.:D

I pitanje. Jel istina da se sin advokata Degena zove Erik?
To sam čuo kao foru ali uvjeravali su me da je istina:D

Arienrhod
05.08.2003., 23:02
Cula sam za jedno: Nagib Nizbrdica,u Slavoniji mislim.

Kvejki
07.08.2003., 13:32
meni je bas simpaticno ime one producentice, Olinka Vistica.

Rajna
07.08.2003., 13:55
Bila je ona neka hrvatska znanstvenica, ne znam sta je vec bila po zanimanju, Milena Zic Fuks.

Mooky Sissa
07.08.2003., 14:07
Jozo Joe Bakalar i Nemaga Nanić

EuCryL
07.08.2003., 14:11
Odmah isprika navedenim, ali od normalnih imena mi je Grozdana vjerojatno najneomiljenije... ne pada mi na pamet neko drugo

a od neobičnih, prije par mjeseci rodila se Miona i predivno mi je to ime.. .Roditelji su sadržani u tom imenu/osobi pa se zato tako zove... lijepo

la GeGe
07.08.2003., 15:04
evo majke mi- 100posto iskreno, upoznala sam ga- tip se zove SATELIT! jadno dite...
a tu je i onaj kreten Loris, sta je to umisljen covjek, ko da ne zna kako ga ime opisuje... ajd majmune odbij...:B

la GeGe
07.08.2003., 15:06
i da, saznala sam pred neki dan da mi nick u dalmatinskom zaledju znaci hm..... sex. kao- mala ocemo na gege? zanimljivo...:rolleyes:

Ahil
07.08.2003., 21:28
Pa nemrem vjerovati.:D
Zbanal si me za tri sekunde:D :D Kaj si ti morti taj Loris?:D

Aphex
07.08.2003., 21:59
polys kaže:

01 3375 404 - ČIKA ĐORĐE

ajme lolcina:D :D :D

zamisli kako je tipu bilo akd je bio klinac

Otton
09.08.2003., 20:45
Bara Mareza
sestra božje ljubavi

diadora
12.08.2003., 20:30
Neka od tih cudnih/smijesnih imena i nisu tako nova - Palma, npr ( prababa moga muza)
Licno poznavala Svemirku. Sutjesku , Soku, Dinku, Jabuku i cijelu hrpu ljudi koji se prezivaju Telac, Bakalaric i Baric, a zgodno je i Prsut
Pa mjesto u blizini ZD - Krmcina ( kojem su ako se ne varam promijenili ime)
Inace moj favorit su dvije klinke Shining Star i Moonshine Ruiz.
Moonshine je inace sleng za ilegalnu proizvodnju i tocenje alkohola.
Pa imena tipa Kosa ( dugo o) ili Kosovka, pa Daglas i Debra ( po vuku naravno), Donat...

candy-bar
12.08.2003., 21:32
Sestre blizanke-Ozrenka i Gvozdenka

Christina
12.08.2003., 21:34
ja upravo cula na tv LEVISKA PANTOLIĆ ma nemogu da vjerujem

Septembar
12.08.2003., 23:05
Vitaminka i Sajonara

bile neke sestre romicke kod moje babe u kvartu :eek:

orga-ni-zam
13.08.2003., 12:17
Višnja Malina
Distefano Drljača (kak se dobro slažeeee...:D

croft
14.08.2003., 01:30
Ima jakih njemackih prezimena,koja bi kod nas znacila Rupa ili Vlazna

Drito Konj
14.08.2003., 05:09
sad sam se sjetio
ratomir raketa
ivan ivan

lela77
14.08.2003., 10:32
Žensko ime Galja i Orhida, muško Lauren-strašno!!!
profesorica nam je pričala da je k njima u razred došao novi učenik koji se zvao Gramofon!!! Ajme, urnebesa!!!!
Da, a Ambrela???:bonk:

la GeGe
14.08.2003., 14:01
KAMILA! pa mislim, jadno dite... ili JOZEFINA. pa jebate led... grozno nesto

gea
17.08.2003., 12:28
I pitanje. Jel istina da se sin advokata Degena zove Erik?

nije. zove se Nikica. ye*i ga, propala fora...

kaktus
17.08.2003., 19:18
Cripple kaže:
Najledendarnije prezime je Barić :)

ja ne kuzim sta je smisno kod tog prezimena. ja znam dosta barica.. :confused: :rolleyes:

Maja NL
21.08.2003., 10:14
Jedno vrijeme sam radila na institutu za ratnu dokumentaciju u Amsterdamu na projektu o srebrenici, koja imena sam tamo procitala po tim novinama (hrvatskim, srpskim i bosanskim) jedno mi je posebno ostalo u sjecanju kao najruznije:
Mukelefa!! Ajme muke.....:bonk:

'lijepa' su mi i imena kao sto su:
Zivodarka ili Zivoslavka (iako su znacenja lijepa imena su:rigo: )

A neki dan mi je na posao dosla cura koja se zove
Hawaika... Fora!:top:

lahor
21.08.2003., 14:13
Ovdje je netko spomenuo dr. Plamen B....e na mom faxu mu je valjda podmladak koji se isto preziva, samo se zove Plamenko.

Isto tako...ima jedan Ksenofont...prezime je isto presmijesno, ali ipak ga necu napisati.

Znam i za Ciklotronku. Otac je valjda bio zagrizeni fizicar :D

Ahil
21.08.2003., 14:59
Haaa sad se sjetih.

U vojsci (staroj JNA) bio je jedan vodnik po imenu MULAGA. i sad ...to samo po sebi nije tako strašno ali on se sramio tog imena.

Šetamo mi tako jedan dan po gradu a naš vodnik Mulaga s novim komadom ruku pod ruku. Mi se ukočimo po PS-u i pozdravimo ga propisno a on se pravi kao da nas ne vidi. Prošli su pokraj nas a Mulagina ženska mu na sam glas kaže:

-ZORANE !!! zar nisi vidio ove vojnike kako te pozdravljaju? Sigurno su iz tvoje jedinice!

Haaaaahaha krv smo mu popili slijedečih dana haaaaha, ono iza čoška neko vikne:
Zoki ! Gdje si Zoranče???Zorule. Zokica, Druže Zorane....

Đuka Čaić
21.08.2003., 17:04
već ste spomenuli Jamesdin , no zapravo se izgovara Jamezdin . Ime je skroz OK (za bosanske prilike) tako dugo dok neznate da je dobiveno po James-u Deanu :D

sljedeće u nizu mi je Đemasudin, Sabahudin i Đemal . Neznam kako vi al ovo je meni moćno.

Treba li spominjti Iden i Kruz (kasnije preimenovani u Rajka i Krsto

Daphne
22.08.2003., 14:41
Prolaznica kaže:
Meni su legendarna imena 3 mojih prijatelja (inace 2 brata i sestra): iskra, izvor i kamenko. Kad sam ih prvi put upoznala mislila sam da su im to nadimci :D

Jao, pa nisam znala da su to troje toliko poznati. Pozdrav Kastvu.

zlocestoca
22.08.2003., 16:10
brat i sestra: sabahudin i sabaheta :-)

kamala
24.08.2003., 13:11
autor zbirke zadataka iz matematike i fizike: Matko Fizić :D

Arienrhod
24.08.2003., 13:32
kamala kaže:
autor zbirke zadataka iz matematike i fizike: Matko Fizić :D

hahahaha:D

gea
24.08.2003., 17:35
zlocestoca kaže:
brat i sestra: sabahudin i sabaheta :-)

.... sam na hrvatskom to ne zvuči tak strašno: zoran i zorica .... :)

loreta
24.08.2003., 19:18
Ja znam jednu Leonilu i jednu Emerencijanu

Maja NL
25.08.2003., 08:36
Jedan moj znanac je svoje djete nazvao:
Batuhan Piri
Prezime mu je Snel... UF...
Mozda je znacenje lijepo ali ime je grozno!

Ava Adore
27.08.2003., 15:00
Prije par dana je u Dnevniku bio jedan gasitelj požara koji se zvao Mališa :)

Tinchi
27.08.2003., 16:56
Jaoooooo :D

Pričala mi je frendica da je s njenom sestrom u razred išla cura koja se prezivala Kučko. Koja je to komedija negdje bila... ''Kučko ajde brzo na ploču riješit zadatak!''

Druga frendica je radila na onoj nagradnoj igri ''s 10 računa do 10000 kn.'' Veli da je cijela ekipa pišala od smijeha jer je neku kovertu poslao lik imenom MiljeMko Šupak.

A treća frendica veli da u jednom dalmatinskom gradu živi tip koji se zove Slobodan Ulaz... To naravno piše na vratima njegove kuće.

Sjetit ću se još.

Lorelai
29.08.2003., 19:40
Zašto ja ne poznam nikoga s apstraktnim imenom:confused:

U osnovnoj je bio jedan prof koji se prezivao Radošević,pa bi mu se mi uvijek obraćali s Gosp.Rado-ŠeviĆu:D

bubamara2
01.09.2003., 12:04
Daphne kaže:
Meni su legendarna imena 3 mojih prijatelja (inace 2 brata i sestra): iskra, izvor i kamenko.
Ovi kao obitelj Phoenix: River, Rain, Summer, Liberty i Joaquin (a neko vrijeme se zvao Leaf.

Inače, mene ne čude narodna imena, nego neka novosklepana ili ova preuzeta iz sapunica i pisana po vuku, npr. Majkl (skoro da nisam znala ni pročitati).

Također, muslimansak imena su nama skroz čudna, ponekad i grozna, ali ona imaju neko svoje značenje, vjerojatno sasvim lijepo, pa u to uopće ne bih ulazila, to je jedna druga kategorija.

slafko
02.09.2003., 21:41
možete vi pričat kaj hoćete, ali na riječkom korzu svoj ured ima (ili je imao) jedan odvjetnik.

Zmaj Defilipis

ladies and gentlemen, we have a winner. :D :tulum:

Ava Adore
02.09.2003., 22:42
gle njega, uleti i "and we have a winner" i puse u trubice...

slafko
03.09.2003., 08:12
to sam vas pustio da se zabavljate malo. nisam vas htio ubit u pojam odmah u startu, a mislim da vam je nakon 4 stranice dosta. došao red na Zmaja. :eek: :eek: :s :s

AFRODITA69
12.09.2003., 02:04
pop u hrvatskoj crkvi-fra boban prcalo!
ili veselka nakari...na kari..pa vesela...a bila je glupa ko *****

bamby
12.09.2003., 08:02
sulejman šupčina
čovjek se žalio na komunalnu naknadu...

mala_slatka
12.09.2003., 20:00
Jedinko :D mislili ljudi da ce imati samo jednog a imali su ih 8sinova a zadnjem je ime Prvinko:confused: katastrofa i jos ljudi zive u USA mozes mislit izgovora jadni oni:D

slafko
12.09.2003., 22:00
Jerko Jerkov ... sad ga zamisli da živi u americi :D

326
13.09.2003., 15:11
royal trux kaže:
moj profesor iz marksizma u srednjoj skoli zvao se djurdjevko ( pa se ponasao ko zvijer ne bi li si popravio macho image), a nastavnica fizike u osnovnoj - zumbulka.

ja sam srela jednu profu fizike koja se zvala planinka pećina :D

inače, najjače ime mi je pešo šešo :horor: (kad sam bila u kninu, naletjela sam na njegovu osmrtnicu :()

lucija
13.09.2003., 19:51
Ja čula za ubojitu kombinaciju

Vesela Lešina :D :D :D

Issa
13.09.2003., 20:07
plavva kaže:

:

isla s njim u razred
tata mu je Kamenko a brat mu je trebao biti Ognjenko ali se zove Ivan. :)

Issa
13.09.2003., 20:23
a tko se sjeca Hize Polovine
i onog joj kako se zvao, sto je dobio od tita prvu nagradu za rad, pa su mu poklonili "radijon", jadan nije ni znao sto je radio. Onaj siromasni? ili tako nekako

JaBitTe
13.09.2003., 23:47
zasto li je radio, kad nije znao sto je radio (poklon) :D

Sirotanovic

BTW, al to je prezime , a tema je..........

Issa
14.09.2003., 23:44
E da taj
hvala :)

tuk'bah
16.09.2003., 15:50
Issa kaže:
isla s njim u razred
tata mu je Kamenko a brat mu je trebao biti Ognjenko ali se zove Ivan. :)
jel' u osnovnu ili srednju školu?

nenoXtreme
16.09.2003., 16:27
:vidiga: obran (ime) ....

Issa
16.09.2003., 17:45
tuk'bah kaže:
jel' u osnovnu ili srednju školu?

osnovnu

gospa
18.09.2003., 13:05
banana kunina
hranimir žderić
pile jajalo

.... ovo su stvarna imena (ako ne vjerujete ... pogledajte u ht-ov imenik)

Ava Adore
18.09.2003., 13:24
Jucer je na tv bio neki Ismet Gavrankapetanović.

To je valjda najduze prezime koje sam cula...

Margaret
18.09.2003., 22:23
Citam ovu temu i pucam od smijeha!
Plamenka ,izgleda, zna pol Hrvatske ,jer ga i
ja znam ,samo nisam isla s njim u skolu.

Jarmila.

Septembar
18.09.2003., 23:55
Ava Adore kaže:
Jucer je na tv bio neki Ismet Gavrankapetanović.

To je valjda najduze prezime koje sam cula... ima Emir Hadzihafizbegovic, glumac

Scarllet O'Hara
07.12.2006., 22:46
:D Evo izvukla sam ovu temu i moram priznati da se vec dugo nisam ovako nasmijala...:top:

tough_cookie
08.12.2006., 21:35
Bila je ona neka hrvatska znanstvenica, ne znam sta je vec bila po zanimanju, Milena Zic Fuks.

fuchs. a cita se fuhs. profesorica na filozofskom u zg. jos uvije.

Gipsyqueen
08.12.2006., 23:10
Ja znam jednu Vitaminku, doduse dugo sam mislila da se zove Vita dok nisam vidjela slucajno osobnu..
Zatim Hirohito, ali poslije FER-a je dobio stipendiju u Japanu pa je ta prica super zavrsila:)
Nedavno je na tv-u bio neki znanstvenik s Ruđera, zove se Tarzan..

magda59
08.12.2006., 23:23
ima jedan veselko pucko ili pucko veselko, ne znam sta je sta, znam jednog hoseandresa i kristl po dinastiji,

đezvoslav :kiss:

Paranoid Sheep
08.12.2006., 23:57
Sestricnina prijateljica upoznala ciganku koja se zove Madona.:rofl: :D :rofl:

Zrinska
09.12.2006., 00:21

01 2993 430 - GEGIĆ GEGA
01 3375 404 - ČIKA ĐORĐE
032 322 314 - SILOV ANNA
042 311 277 - FUKSA MIRA
044 682 419 - RADI ĐON
044 815 166 - ALIMI NAĐI
048 638 353 - GUZI DRAGA
051 725 980 - CURI ĐON
052 812 979 - KENJAR ISMETmuahahahaaaaaa

a meni su fora...trpimir,sefika,dzenana,elvis,edis,elma...:) )

thinair
09.12.2006., 01:03
Slađana Lešina. Bez zafrkancije. Jasno mi je da su željeli popraviti dojam od prezimena, ali kombinacija je stvarno nezgodna.

bobe
09.12.2006., 01:06
poznam jednu familiju koji se prezivaju Glavić
:rofl: :klopa:

zokysisak
09.12.2006., 01:08
ima li zivih ovdje

res publica
09.12.2006., 01:11
topic je :rofl:

znam nekoliko ljudi s čudnim imenima (neka tu spomenuta), ali mislim da najčudnije ima cura koju znam, a zove se vasiona (znači svemir, na srpskom).

bobe
09.12.2006., 01:11
kako ne:visi:

što nije svemir Univerzum??:p

magda59
09.12.2006., 14:29

hehe trebala se zvat univerzalna

teichy
09.12.2006., 16:42
svemir, sajonara, inja

res publica
09.12.2006., 18:30

univerzum je internacionalna riječ, a vasiona je, ako se ne varam, čisto srpska :p. btw, cura nema nikakve veze sa srbijom.

Scarllet O'Hara
09.12.2006., 23:30
Sjecam se jedne cure koju sam upoznala na moru... zvala se Ilja,, mislim da je iz zg-a.. nemam pojma kakvo je to ime niti odakle joj al mi je bas :flop:

demian_von_hesse
09.12.2006., 23:53

01 2993 430 - GEGIĆ GEGA
01 3375 404 - ČIKA ĐORĐE
032 322 314 - SILOV ANNA
042 311 277 - FUKSA MIRA
044 682 419 - RADI ĐON
044 815 166 - ALIMI NAĐI
048 638 353 - GUZI DRAGA
051 725 980 - CURI ĐON
052 812 979 - KENJAR ISMET

Baš me interesira tijek razgovora kada bi se ovo dvoje "boldanih" slučajno sreli :D :s :D :s

Rock Star
10.12.2006., 00:41
Jučer sam čula ime GRANČICA.

Scarllet O'Hara
10.12.2006., 09:33
Jučer sam čula ime GRANČICA.

To me podsjetilo znam curu koja se zove GORICA, a i obitelj Glavic

Ely
12.12.2006., 16:04
poznajem curu koja se zove Đulza Kretenčić, i jednu kojoj ne znam ime ali se preziva Guska :)

a meni su roditelji htjeli dati ime Negra, sreca pa nisu.

Rock Star
12.12.2006., 17:07
a meni su roditelji htjeli dati ime Negra, sreca pa nisu.

Sad kad to veliš, pitam se opet - kaj se ljudima mota u glavi kad se odlučuju djeci na ovaj način upropastiti život?

Scarllet O'Hara
12.12.2006., 17:45
Samnom na faxu cura koja se zove Kroata Anelora -Pojma nemam sta joj je ime a sta prezime :rofl:

magda59
12.12.2006., 18:24
samnom u razred je isla cura imenom marija croatia, rođena u NY pa dobila ime po domovini

themoment
12.12.2006., 20:00
ja znam jednog lorda...i jednog kojem je srednje ime princ...

Rock Star
13.12.2006., 12:09
samnom u razred je isla cura imenom marija croatia, rođena u NY pa dobila ime po domovini

Je, ja znam jednu Kroatinu.

ksenija_2
13.12.2006., 12:16
Croatiana, Grozdana (koju zovu Grozna).

Jednom naišla na tipa koji se zove Hari Hari (isto mu je ime i prezime), ja se zbunila, a tip se nasmijao, jer je valjda već naviknuo na reakciju poput moje.

Jolly
13.12.2006., 12:30
Jednom naišla na tipa koji se zove Hari Hari (isto mu je ime i prezime)

Marijan Marijan

thumbelina
13.12.2006., 12:46
Pamfila Špiranec :)

suncemojemalo
13.12.2006., 13:51
baš sam neki dan bila u Omišu i slučajno pročitam ploču na zgradi

ODVJETNIK
imean se ne sjećam al' prezime
LAŽETA

Rock Star
13.12.2006., 22:42
Marijan Marijan

Stanko Stanko

Skattemus
14.12.2006., 00:12
Spomenka

krokodajl
14.12.2006., 00:46

Marija-kroacija! Rimuje se! :cerek:

Jučer mi na posao došao frajer kaj se zove DURMITOR. :eek: :D

Skattemus
14.12.2006., 00:49
Bobo i Durmitor neeeeeeee loool

Mil@
14.12.2006., 01:35

Izgleda da smo isli u istu skolu samo sto je Djuka O. predavao povijest civilizacije ako se ne varam ?
Kao prilog topicu - gradonacelnik Bijelog Polja u CG zove se Tarzan Milosevic :D

A negdje sam citala da je u preizbornoj kampanji njegovog DPS-a koristen onaj tarzanov krik AAAAAAAAAAAAAA...

:jumping:

anyly
14.12.2006., 02:57
Stanko Stanko

Laura Laura..and sis Stefica Laura :)

Gipsyqueen
14.12.2006., 12:05
Izgleda da nasi ljudi koji su vani vole davati neka imena koja odaju privrzenost domovini. Znam jednu obitelj gdje se djeca zovu Hrvat, Hrvatica i Rodoljub!

krokodajl
14.12.2006., 17:53
Danas u Kačićevoj, Medulićevoj, tako negdje, vidjela odvjetnika po imenu Cvjetko Lupi. :cerek:

Rock Star
15.12.2006., 13:30
Bila sinoć u Milijunašu ženska koja se zove GORICA.

Demonique
16.12.2006., 10:14
Marija-kroacija! Rimuje se! :cerek:

Jučer mi na posao došao frajer kaj se zove DURMITOR. :eek: :D

Znam i ja jednog Durmitora.. neobično, ali lijepo... sviđa mi se. :zubo: I još neka rijetka imena-Napoleon,Gustav,Ogden,Ognjen,Maj...a od ženskih imena... Galina,Svetinka,...Krucifiksa...:cerek:

qwertz
16.12.2006., 10:20
Znam i ja jednog Durmitora.. neobično, ali lijepo... sviđa mi se. :zubo: I još neka rijetka imena-Napoleon,Gustav,Ogden,Ognjen,Maj...a od ženskih imena... Galina,Svetinka,...Krucifiksa...:cerek:

Durmitor??? :bonk:

Ma ima svakakvih imena, al najgori su mi ovi novopečeni hrvati da pomodnim imenima: Dora, Luka, Filip, Matej, Sven, Mate, Fran, Frano, Nika, Niko.....koma....
Ona vanserijska (svemir, šerif, gorica, vanzemaljko...neću komentirati)

tilla
16.12.2006., 15:36
sva navedena imena imam u generaciji; Mate pa pomodno ime? :lol:
pa u dalmaciji se brdo njih zove Luka.
evo, nemam Niku; i to je to.

Elektra
16.12.2006., 22:55
Na mom faksu ima jedna cura koja se zove Taki. :confused:

kit10
17.12.2006., 16:57
Najneobičnija koja znam:

Bariša
Medeja
Taida

gottcha
17.12.2006., 17:34
Bariša

i ja ga znam :zubo:

-ParadoX-
17.12.2006., 23:01
Manchester united...Ima ime..

rosario
17.12.2006., 23:05
šani armani, uvjerljivo najluđe

oštrilo
18.12.2006., 10:56
Silov Ana = silovana
Olja Kađija = Dr. Olja = drolja
= Dr. Kađija = drkađija

rosario
18.12.2006., 16:20
micka dajkina

Bezdan
18.12.2006., 16:26
Traktorka

Skolastika

Asfaltina

Rambo

dk1
18.12.2006., 19:18
ako može ozren može i durmitor

sunčeko55
18.12.2006., 19:27
otto, vid, noa, vito, frida, rena, baš su mi fensi ova imena

naomi
25.12.2006., 15:34
Silov Ana, okrutno :zubo:

smotana20
25.12.2006., 21:45
Neka od smijesnih imena kojih se mogu sjetiti- Spomenka, Kosjenka, Neboderka (!)... Jedva bih cekala 18. da mogu promijeniti ime!

miseducata
26.12.2006., 00:13
elektrina,danja

just Sandy
26.12.2006., 19:53
Laura Laura..and sis Stefica Laura :)lol, ja znam sis :D