PDA

View Full Version : Pogledajte detalj - je li Saddam uistinu obješen?

Svicar
07.11.2006., 10:37
http://www.ivonazivkovic.blogspot.com/

Lavić
07.11.2006., 10:49
Malo je čudno, ali možda su čovjeku propali zubi u zatvoru. Ipak ga ne tetoša kao kada je bio na slobodi. S druge strane, zna se da je imao više svojih dvojnika. Nikad se nezna!?

UmpaUmpa
07.11.2006., 11:47
Nije sadam jedini...
pravi kim: http://content.answers.com/main/content/wp/en/6/64/DaeWonsuKim.jpg
lazni kim: http://www.telegraph.co.uk/news/graphics/2006/07/05/wkorea05.jpg

goranbo
30.12.2006., 04:12
Mislite li da je moguće da čovjek kojeg se Amerikanci sada spremaju pogubiti (kažem Amerikanci, jer je to nekako najtočnije, oni kontroliraju taj sud, tu državu, granice, vojsku, predsjednika i na kraju krajeva drže tog čovjeka u svom zatvoru na tajnom mjestu i može u pristupiti samo onaj kome Amerikanci dopuste), dakle je li moguće da taj čovjek nije bivši irački predsjednik Sadam Husein.

Naime, postoje argumentirane teze da taj čovjek nije Sadam Husein nego jedan od njegovih dvojnika i njegov bratić (otuda djelomična DNK podudarnost)

Mislite li vi koji poznajete malo način na koji funkcioniraju mediji, politika, itd da je moguće da to nije Saddam?

Tokom sudjenja i citavog procesa bilo je raznih cudnih stvarii nelogicnosti. Čini mi se da je Sadam bolovao od raka (ruski neki liječnici su bili upućeni u to) a ovaj čovjek ne boluje.
-Sadamovim odvjetnicima Amerrikanci tokom jednog duzeg perioda nisu dozvoljavali pristup njihovom branjeniku.
-Sad odjedanput stalno nosi bradu a prije je nikad nije nosio.
-Opće je poznato da je sadam imao nekoliko dvojnika, od kojih su opet nekoliko bili njegovi bratići (tamo su ogromne porodice) Ako se možda sjećate, za vrijeme invazije na Irak, na TV-u su se navodno pojavljivali ti Sadamovi dvojnici. I tada su svi svjetski mediji, poglavito americki, osporavali da je covjek koji se pojavljuje na snimkama Sadam. No kada su ga uhvatili takvih snimki vise nije bilo

-Jos nesto - jedan americki vojnik, časnik, je istupio nakon što se povukao iz vojske i rekao da Sadama uopće nisu uhvatili u jami, kako nam je ta prica predstavljena, nego u jednoj kuci nakon zestokog oruzanog sukoba.

- itd itd. netko moze reci da su sve to izmišljotine i radije vjerovati Amerima koji su zbog lazi vlastitih sluzbi i, kao najvaznije, pomalo sumanute fiksacije "jastrebova" u konz. stranci da se Sadam sruši, krenuli u rat u kojem je ubijeno vise stotina tisuca (600-800 ili više) civila. Ja se pogađate ne priklanjam toj drugoj opciji.

Mislim, svakkao da lici na nekakvu suludu teoriju zavjere, ali... mislim da je pogrešno vjerovati Amerikancima u čitavoj toj priči i misliti da je apsolutno sigurno, da je apsolutno nemoguće da to nije Sadam. Mislim, koliko se Busheva administracija dosad nalagala, takva vratolomija bi bila onda dosljedna, a i više je nego izvediva.

Evo sad u sljedećem postu par linkova i jedan Nwes release na engleskom o tome.

goranbo
30.12.2006., 04:23
http://www.google.com/search?q=%22is+not+saddam%22&hl=en&lr=&safe=off&client=opera&rls=en&hs=zP9&lr=&start=10&sa=N
http://prisonplanet.tv/articles/june2004/061804saddamnotsaddam.htm
http://lupiga.com/vijesti/index.php?id=2427 (hrv)
http://www.share-international.net/hrv/arhiv/zbivanja_u_svijetu.htm#saddam (hrv)

Američki vojnik kaže da je Saddamovo zarobljenje izmišljeno (http://www.share-international.net/hrv/publikacije/si_svib05.htm#lazi)

Saddam Hussein? A story calling for an investigation
Share International news release no. 66, December 2003

In a news release sent to media worldwide on 8 April 2003 we published our information that Saddam Hussein had been injured in the first bombing of Iraq on 20 March 2003 and died two days later from his injuries.
So who has now been captured by American forces?

http://www.share-international.org/magazine/images/composition.jpg

In our view certainly not Saddam Hussein but an obvious stand-in, of whom we understand there are at least three: two cousins and a close friend all with similar family characteristics. We believe he is the same man — a cousin — seen on Iraqi television on 4 April 2003, who picked up a child and laughed and waved to the crowds. His body language was completely different from that of Saddam Hussein. The end of his nose was much broader than that of Saddam and he had moles on his temple and forehead — identical with the captured person. At that time commentators were perfectly ready to question the identity of the man seen on video. Now everyone seems conveniently to have dropped any enquiry or second thoughts.

The Americans claim that DNA samples taken from the captive relate to that of Saddam Hussein. How do they know? With what are they comparing them? In any case, a cousin would obviously share some of Saddam’s genetic features. From the beginning of the Iraq conflict the proven lies from this US administration, particularly about the weapons of mass destruction, give little confidence that their information should be believed.

We are convinced that eventually the truth will emerge — that this confused man now captured is not Saddam Hussein, but a double who may well have been part of a plot to keep the fact of Saddam’s death from the Iraqi people for as long as possible.

goranbo
30.12.2006., 05:34
Eh, ja malo nisam bio aktualan dok sam to pisao, u četiri sata po našem vremenu je Sadam (ili njegov dvojnik?) navodno obješen.

Poznato je samo to - da je obješen - i ništa više. Na primjer ne zna se gdje, tko je prisustvovao pogubljenju, tko ga je proveo (nemislim na ime osobe, logično, nego na to jesu li Iračani to proveli, Amerikanci...). Dakle jednako ka sto se ni tokom sudjenja nije ama ba nista detaljnije znalo,samo neke plasirane informacije. nije recimo bilo nikakvih informacija od Sadamovih odvjetnika, kao što mi recimo imamo pregršt informacija o Glavašu.

Čitava procedura pogubljenja je bila detaljno snimana, kako su rekli, medjutim neće biti dosatupna javnosti.

Svicar
30.12.2006., 15:00
I tko je sada objesen?

tomy108
30.12.2006., 20:39
Da li je Sadam Husein zaista uhvaćen?

Očekivao bi više od novinara.

-ParadoX-
31.12.2006., 00:46
Ko zna cime se sve nije bavio jos..

goranbo
31.12.2006., 05:50
Dobro u ovom zadnjem postu sam se malo požurio, pročito sam samo jedno izvješće, malo umor malo žurba... uglavnom veći dio ovog zadnjeg (trećeg) posta povlačim.

virgils
31.12.2006., 06:46
Pa ni Tito nije bio Tito. :rolleyes:

Sv.Brzebolje Krstic
31.12.2006., 07:55

ni goranbo nije goranbo :horor:

nice brk :cerek:

goranbo
31.12.2006., 09:07
Moguće; samo, bilo bi lijepo da argumentirate malo svoje tvrdnje, ako možete, i, na kraju krajeva, pokažete da su povezane s ovom temom. Ispravite me ako griješim...

UmpaUmpa
31.12.2006., 09:58
Jasno da to nije pravi sadam. Pravi sadam ne bi narucio hamburger i cips za posljednji obrok, to je neki amerikanac :cool:
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3346349,00.html

Xerex
31.12.2006., 11:21
Nije tijelo mu se još nije ohladilo a već su započeli sa teorijama urote. :rofl:

antest
31.12.2006., 11:27
meni isto sumljivo.... jedva cekam 2011... nepitajte zasto...

Feniks
31.12.2006., 11:34
Ne, ti si bio!

Xerex
31.12.2006., 11:35
meni isto sumljivo.... jedva cekam 2011... nepitajte zasto...

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!

:zvrko:

u prolazu
31.12.2006., 11:47
Jasno da to nije pravi sadam. Pravi sadam ne bi narucio hamburger i cips za posljednji obrok, to je neki amerikanac :cool:
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3346349,00.html
Posljednje jelo koje je Saddam smazao je:

Hussein had a final meal request of boiled chicken and rice. With the food he drank several cups of hot water laced with honey. It was a drink which dated back to his childhood.

http://deadmaneating.blogspot.com/

Koko Bill
31.12.2006., 12:08
... u četiri sata po našem vremenu je Sadam (ili njegov dvojnik?) navodno obješen ...

blago dvojniku. sigurno je dobio puno para da glumi Saddama ... ::zubo:

tomy108
31.12.2006., 16:28
Treba više slika, a i moguće je da su starije slike retuširane od strane Iračana da bi svog vođu prikazali ljepšim. Ili je nosio nešto na zubima, sve je to u službi stvaranja kulta ličnosti. Ne smije ti idol imati pokvarene zube.

j.a.
31.12.2006., 16:32
ne samo da nisu objesili, nego je pitanje dali je on uopće živ :mudri:

goranbo
31.12.2006., 17:46
I tko je sada objesen?

Jaosobno trenutno ne znam ni je li netko obješen ili nije.
Pretpostavljam da je doista obješen taj njegov dvojnik.
(Pogledajte na onu slikukoliko se razlikuju, pogledajte malo boljenos, donji dio nosa itd)
Najvjerojantije ce u sljedećem broju Share Internationala biti govora o tome, neko pitanje o tome, pa ćemo vidjeti kakav će biti odgovor.

Tyndall
31.12.2006., 17:57
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!

:zvrko:

Fhtagn!

A pazi simbolike:

Prison walls break, Old Ones awake!
They will return: mankind will learn
New kinds of fear when they are here.
They will reclaim all in their name;
Hopes turn to black when they come back.
Ignorant fools, mankind now rules
Where they ruled then: it's theirs again

Ante
01.01.2007., 01:02
Mislim, svakkao da lici na nekakvu suludu teoriju zavjere,
Niti slucajno:nono: .:D

goranbo
01.01.2007., 02:24
Ko i za one gore, bar provaj malo argumentirat, započni novu godinu ko čovjek! :D

Uzmi si ravnalo pa izmjeri sirine noseva Sadama i njegovog dvojnika.
Procitaj izvjestaj o americkom marincukoji kaze da ga uopce isu uhvatili u jami, da je to sve izrezirtano, pa ako m ne vjeruješ reci neštop ogično zašto je lagao?
Zašto misliš da bi sugerirana situacija, da je pravi Sadam umro već na početku napada 2003., a da je ovo bio dvojnik, nemoguća??
Misliš li da Amerikanci, tj. Bush i njegovi, ne bi imali koristi od takve režije?
Kako objašnjavaš napise da je Saddam, još prije americkog napada, imao rak u zavrsnoj fazi.
I tako dalje, i tako dalje, take your pick, ako već ne možeš sve komentirati.

Druid
01.01.2007., 02:29
Malo je čudno, ali možda su čovjeku propali zubi u zatvoru. Ipak ga ne tetoša kao kada je bio na slobodi. S druge strane, zna se da je imao više svojih dvojnika. Nikad se nezna!?

Ok, sve je to lijepo i krasno i spreman sam prihvatiti neke stvari, otvoriti se za njih, ali kakav bi to dvojnik pristao da njega ubiju umjesto onoga kome služi kao dvojnik? Sve je moguće, ali je također i moguće da ljudi ne mogu prihvatiti da su i veliki diktatori smrtni.

lampion
01.01.2007., 08:55
Nije tijelo mu se još nije ohladilo a već su započeli sa teorijama urote. :rofl:

A ima i ona teorija zavjere protiv Michaela Jacksona...nije on bijelac i nije on išao na operacije...To je njegov dvojnik!!!:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

lampion
01.01.2007., 08:57
Ok, sve je to lijepo i krasno i spreman sam prihvatiti neke stvari, otvoriti se za njih, ali kakav bi to dvojnik pristao da njega ubiju umjesto onoga kome služi kao dvojnik? Sve je moguće, ali je također i moguće da ljudi ne mogu prihvatiti da su i veliki diktatori smrtni.

Da, po tome ni Slobo, ni Hitler ni Čaušesku...ni svi ostali klojih se sad ne mogu sjetiti nisu mrtvi nego je to "terija zavjere". Oni moraju ostati živi da vide posljedice svojih "dejstvovanja"!!!!:top:

baka
01.01.2007., 10:54
Eto, upravo je i meni palo na um da se cijeli Titov život spekuliralo: je li to on ili nije!
Samo nisam baš na čistu što su Amerikanci uopće dobili tim pogubljenjem: Sadama ili dvojnika!:confused:
Iračani, znamo. Dobili su "slobodu" - čitaj: građanski rat bez kraja i konca.

Svicar
01.01.2007., 12:54
Eto, upravo je i meni palo na um da se cijeli Titov život spekuliralo: je li to on ili nije!
Samo nisam baš na čistu što su Amerikanci uopće dobili tim pogubljenjem: Sadama ili dvojnika!:confused:
Iračani, znamo. Dobili su "slobodu" - čitaj: građanski rat bez kraja i konca.

Kada smo kod tileta,zasto netko nenazove teta Jovanku i pita stoga zanima.
Brozovi su imali toliko prijatelja po cijelom svijet,a ona sirota zivi u nekoj trosnoj vili koja i porkisnjava.

kada smo kod zavjera,evo jos toga,vi znadete engelski,vremena imate i gledite,tema je 11,9

http://video.google.ca/videoplay?docid=7866929448192753501&q=2nd+edition

rocco-spalato
01.01.2007., 15:21
nisam baš siguran da je upravo on obješen. sa amerima je sve moguce

Xerex
01.01.2007., 16:26
Fhtagn!

A pazi simbolike:

Prison walls break, Old Ones awake!
They will return: mankind will learn
New kinds of fear when they are here.
They will reclaim all in their name;
Hopes turn to black when they come back.
Ignorant fools, mankind now rules
Where they ruled then: it's theirs again

Sada ima smisla! Bush je Cthulhu!

goranbo
02.01.2007., 02:03

Koliko ja razumijem, čovjeku je ispran mozak da misli da je Sadam.

A može bitii da je jedni dijelom tako, slično psihološki obrađen, a drugim dijelom misli da se tako žrtvuje za irački narod i postaje mučenik.

A i ovo s ovom snimkom je isto groteskno. Što mislite, da je to tek tako, slučajno izašlo, i da sve to sve kontroliraju ameičke tajne službe, da je nisu oni plasirali?

Normalno da jemoguće razmišljati da je sveoguće, da je moguće misliti daTito nije bio tito, mussolini danije bio Mussolini, Čaušesku nije Čaušesku itd, ali ovdje postoje mnoge indicije, ako ne i dokazi, koji ukazuju na to. Već sam ih naveo, a i drugi su nešto naveli. Treba prootriti čitvusituaciju cjelovito.

Amerikancima je odgovaralo onda, 2003., uhvatiti "Sadama" u jami premda je on već bio ubijen. Odgovaralo im je za njihovu unutrašnju politikui za vanjsku politiku. Toje bio uspjeh u ratu protiv teroriuzmai oni su to tako i predstavili.

I ne znam što je tu još nemoguće, kad oni tamo sve kontroliraju na jedan najočitiji način. Paimaju 200.000 ili koliko, vojnika u toj državi.I tko zna koliko tisuća tajih agenata.

Kažem, nije to da se netko dosjetio samo tako pa eto, nego postoje vam te fotografije,razlike u fotografijama, postoji vam činjenica neosporiva da je Saddamimao nekolio dvojnika od kojih su dvojica bili njegovi bratići, postoji činjenica, neosporiva, da ese bar jedan od tih dvojnika (i toizgleda upravoovaj koji je sadas smaknut), pojavljivao za rijeme početka američkog napada na TV-u i da su tada sdsvi analizirali njegove snimkei tvrdili da to nije sadam.

Postoji izvještaj američkog marinca koji je sudjelovao u akciji hvatanja "Sadama" da uopće nije u jami, dokazano je da su amerikanci već lagali u ovoj situaciji s Irakom, postoje već primjeri da su Amerikanciu maniri spin.doktora već režirali svakakve događaje tamo itd. Ijoš x-stari, poput toga da su sadamovi odvjedtnici u početku, mjesecima nakon što je zarobljen,imali velikih problema da dodju do svog branjenika itd itd.

Naravo, nitko od nas sad ne moze stoposttotno znati da se bas to sve tako dogodilo, edjuti postoje snazne indicije, nikkao nemozete biti sigurni ni daje to ravi Saddam. Ja osobno sam uvjeren da ce se istina kad tad otkriti.

brato_mostarac
02.01.2007., 21:20
:rofl: :rofl: :rofl:
i to što kažeš...sad će još tražit gdje mu je tijelo da obave obdukciju da vide jeli to stvarno saddam:zubo:
šta vam je ljudi,čime se i vi zamarate,bez brige da je živ javio bi se on:zubo:
ako ništa preko snimke ko bin laden...

Noc leptira
02.01.2007., 21:54
Evo, ja sam jos radikalniji kada se tice teorije zavera: verujem da je Mladic mrtav, a Milosevic ziv!

Noc leptira
02.01.2007., 21:56

:D :D :D :D :top:

brato_mostarac
02.01.2007., 22:03
Evo, ja sam jos radikalniji kada se tice teorije zavera: verujem da je Mladic mrtav, a Milosevic ziv!
to su sve likovi iz bajke...:rofl: :D

Noc leptira
02.01.2007., 22:14
to su sve likovi iz bajke...:rofl: :D

Da, iz KRVAVE bajke....

ADEX
03.01.2007., 01:22
Pravi ili ne, nije bitno. Nisu mogli vecu glupost da na prave.

Mogli su ga hladno jos koju godinu da drze pa onda da ga se rijese.

Americka posla ista glupost kao i sa Slobom:"Daj da ga mi prvi uhvatimo a o poslijedicama cemo razmisljati poslije."

goranbo
03.01.2007., 10:06
Evo jos jedog clanka o tome sa sajta iz prvog posta.

Zašto Sadam Husein ne lici na sebe? (http://www.ivonazivkovic.net/sadam%20obesen.htm)

Blast from the past
03.01.2007., 12:46
Ma ko jebe Slobu, nije vrijedan spomena...

Sad sam gledao cijeli "Loose Change 2nd edition" dokumentarac. Iako sam i prije mislio da je sve USA izmislila tako da bi dobila zeleno svijetlo za napade na afganistan i irak, nisam imao nikakvog dokaza... Smatrao sam da 3000 zivota nije nista nasprem dozvole za napad neke zemlje i opravdanja tog postupka sa "osvetom"...

Nakon gledanja ovog filma uvjeren sam da je tako. Jednostavno nema smisla da je drukcije ... Stranica koju je profesor dao na tv inteviewu je http://www.st911.org/ i ako je netko zeli pogledati jako je interesantna...

Ovaj sadam nije pravi i to mi je ocito. A zasto je pristao (Mo9zda nije pristao) na smrt. Dali je opce umro? Dali je pravi Sadam ziv a ovaj je umro za svog rodjaka da bi ga zastitio za dobrobit svoje zemlje? Dali je ovaj ustvari htio umrijeti? Dali je oponasao Sadama ili je i to sve preokrenuto...?

Bush je glup, ljudi iza njega su pametni izvrtljivi vragovi koji upravljaju brodom zvanim Amerika u interese svoje obecane zemlje i svojih džepova koji nikada nisu dovoljno puni......

UmpaUmpa
05.01.2007., 11:07
A tek ovaj detalj (http://www.thepeoplescube.com/images/marx_hussein.gif) :horor: :eek:

Tyndall
05.01.2007., 11:14
Nakon gledanja ovog filma uvjeren sam da je tako. Jednostavno nema smisla da je drukcije ...

O itekako ima

http://www.loosechangeguide.com/LooseChangeGuide.html

ivan_1984
08.01.2007., 20:36
.

-Jos nesto - jedan americki vojnik, časnik, je istupio nakon što se povukao iz vojske i rekao da Sadama uopće nisu uhvatili u jami, kako nam je ta prica predstavljena, nego u jednoj kuci nakon zestokog oruzanog sukoba.

Negdje u prvom kvartalu 2004. je u našem Vjesniku bio članak o tome kako su na snimci uhićenja stvari koji nisu za prosinac mjesec (datulje koliko se sjećam itd.) To je doduše bilo najdalje dokud su išli (zaključak je bio da su ga uhvatili puno ranije, a tada to objavili jer im je odgovaralo), a što se ove teme tiče - ne znam, sve je to (premda osobno ne vjerujem - još) moguće i u povijesti već viđeno.

isopropil
08.01.2007., 22:50
Meni je dovoljna priča o zastavi na Iwo Jimi.

UmpaUmpa
09.01.2007., 01:52
LOL (http://memritv.org/search.asp?ACT=S9&P1=1347#)

Joe Tortura
09.01.2007., 02:50
LOL (http://memritv.org/search.asp?ACT=S9&P1=1347#)
:rofl:

zele
09.01.2007., 20:45
http://www.ivonazivkovic.blogspot.com/
ne,ti si pogubljen!

goranbo
09.01.2007., 23:20
Šta je, zatvorili su vam one o Homeboxu pa sad spemate ostale topike? :D

goranbo
28.03.2007., 23:38
Par pitanja postavljenih Benjaminu Cremu i odgovora glede pogubljenja "Sadama Husseina"

P.: Zašto bi čovjek koji se izdaje za Sadama Huseina tako dugo ustrajavao u laži? Sam sebe stavlja na muke, ali zašto? (SI prosinac '06)
O.: Nečuvena i mračna istina je da jadnik koji je upravo osuđen na vješanje više nije svjestan da on nije Sadam Husein nego njemu sličan bratić. Godinu dana koliko je bio u rukama CIA-e se nad njim se vršilo sustavno ispiranje mozga uz pomoć kemijskih supstanci i hipnoze kako bi zaboravio svoj identitet i preuzeo onaj iračkog predsjednika. Te metode mnoge svjetske obavještajne službe koriste jako mnogo godina, posebno za preobrazbu i potom korištenje zarobljenih špijuna. Upravo da bi se proveo taj proces je dvojnik Sadama Huseina nakon uhićenja morao na toliko dugo vremena nestati iz javnosti.

P.: Hoće li svijet ikada saznati istinu o »pogrešnom« Sadamu Huseinu koji je pogubljen?
O.: Da, vjerujem da hoće. Mislim da će Maitreja sam progovoriti o tome, a ako se to i ne dogodi, netko će mu sigurno postaviti relevantna pitanja o toj temi.

P.: Zašto dvojnik nije rekao da nije pravi Sadam Husein?
O.: Treba razumjeti da je, u razdoblju dok je bio u američkim rukama (oko godinu dana), bio podvrgnut sistematskom »pranju mozga«, uz upotrebu droga i dugoročne hipnoze, sve dok nije izgubio osjećaj vlastitog identiteta i povjerovao da je Sadam, kako mu je bilo sugerirano. Taj strašni postupak su tokom Drugog svjetskog rata usavršile obavještajne službe svih većih država, pogotovo CIA, FBI, ruski KGB i njemački Gestapo.

P.: Gdje se nalazi tijelo pravog Sadama Huseina?
O.: Pokopano je u Tikritu, na sjeveru Iraka, u rodnom kraju Sadama Huseina.

P.: Koliko zajedničke DNK imaju bratići?
O.: To varira, međutim oko 75 posto Jedini uzorak DNK koji su američke vlasti imale za usporedbu pripadao je sinovima Sadama Huseina. Stoga je DNK dokaz identiteta Sadama Huseina lažan.

Izvor: http://casopis.share-international.net

matematicar
03.04.2007., 08:01
Par pitanja postavljenih Benjaminu Cremu i odgovora glede pogubljenja "Sadama Husseina"

P.: Zašto bi čovjek koji se izdaje za Sadama Huseina tako dugo ustrajavao u laži? Sam sebe stavlja na muke, ali zašto? (SI prosinac '06)
O.: Nečuvena i mračna istina je da jadnik koji je upravo osuđen na vješanje više nije svjestan da on nije Sadam Husein nego njemu sličan bratić. Godinu dana koliko je bio u rukama CIA-e se nad njim se vršilo sustavno ispiranje mozga uz pomoć kemijskih supstanci i hipnoze kako bi zaboravio svoj identitet i preuzeo onaj iračkog predsjednika. Te metode mnoge svjetske obavještajne službe koriste jako mnogo godina, posebno za preobrazbu i potom korištenje zarobljenih špijuna. Upravo da bi se proveo taj proces je dvojnik Sadama Huseina nakon uhićenja morao na toliko dugo vremena nestati iz javnosti.

P.: Hoće li svijet ikada saznati istinu o »pogrešnom« Sadamu Huseinu koji je pogubljen?
O.: Da, vjerujem da hoće. Mislim da će Maitreja sam progovoriti o tome, a ako se to i ne dogodi, netko će mu sigurno postaviti relevantna pitanja o toj temi.

P.: Zašto dvojnik nije rekao da nije pravi Sadam Husein?
O.: Treba razumjeti da je, u razdoblju dok je bio u američkim rukama (oko godinu dana), bio podvrgnut sistematskom »pranju mozga«, uz upotrebu droga i dugoročne hipnoze, sve dok nije izgubio osjećaj vlastitog identiteta i povjerovao da je Sadam, kako mu je bilo sugerirano. Taj strašni postupak su tokom Drugog svjetskog rata usavršile obavještajne službe svih većih država, pogotovo CIA, FBI, ruski KGB i njemački Gestapo.

P.: Gdje se nalazi tijelo pravog Sadama Huseina?
O.: Pokopano je u Tikritu, na sjeveru Iraka, u rodnom kraju Sadama Huseina.

P.: Koliko zajedničke DNK imaju bratići?
O.: To varira, međutim oko 75 posto Jedini uzorak DNK koji su američke vlasti imale za usporedbu pripadao je sinovima Sadama Huseina. Stoga je DNK dokaz identiteta Sadama Huseina lažan.

Izvor: http://casopis.share-international.net

Ne kuzim. Tko i kada je onda ubio Sadama? I otkud zna da je pokopan bas tamo?

goranbo
06.04.2007., 01:04
Nemam pojma zasto je pkopan bas tamo ni ko ga je pokopao.

Ubijen je tokom prva tri dana intenzivnih bombardiranja, na početku invazije na Irak, onim bombama "krmačama" kojima su Amerikanci sravnili sve predsjedničke objekte tj palače.
On je bio samouvjeren do kraja (čitaj: malo lud) i vjerovao je da ce se uspjet oduprijet Ameriokancima.

Dakle, vjerojanto su ga pokopali suradnici tamo, sinovi, ne znam, neko iz bliskog okruženja.
I ne znam samo kako su Amerikanci blesavi, i što su mislili da će im to proći, kad postoji negdje tijelo zakopano. Treba bti pravi biser da im to uopce padne na pamet, napraviti takonesto (inace, pisao sam vec, niti tog dvojnika nisu uhvatili u nikakvoj jami, negou jednooj kuci, i pruzio im je zestok otpor s jos par ljudi, ali oni su to sve tako inscenirali, kao da se zavukao u ruku kaobijednik - prema jednom americkom marincu koji je sudjelovao u toj akciji, ima clanak u Share Internationalu).

Toga se ni Goebbels ne bi postidio