View Full Version : 10. Velika nagrada Velike Britanije - Silverstone
Vidi se da je došlo ljeto i da su ljudi na moru... slabo vas zanima utrka koja nam prethodi. Nema veze - vi koji ste na moru - uživajte! ;)
Evo nekih podataka o Silverstone-u...
Circuit length: 5.14 km
Number of laps: 60
Race distance: 308.296
Lap record: Rubens Barrichello, Ferrari, 2002, 1min 23.083
Recent Winners
Year - Driver - Team
2002 - M Schumacher - Ferrari
2001 - Hakkinen - McLaren
2000 - Coulthard - McLaren
1999 - Coulthard - McLaren
1998 - M Schumacher - Ferrari
1997 - Villeneuve - Williams
1996 - Villeneuve - Williams
1995 - Herbert - Benetton
1994 - Hill - Williams
1993 - Prost - Williams
1992 - Mansell - Williams
1991 - Mansell - Williams
1990 - Prost - Ferrari
Neki su na moru, drugi se ganjaju sa osiguranjem i razmišljaju o raznim lomovima-kako i kome ih 'podariti' :D
Ostali pak umiru od vrućine i opravdano misle kako nema smisla visi't na netu po istoj.
Što se trke tiče....imam neki jebeni feeling da će Rubi dobit'. Ne znam zašto, ali eto :)
Blackbird
18.07.2003., 15:25
A neki su pak na moru, a mora vidli nisu već tri tjedna. Bem ti posao...
A što se trke tiče... mislim da će Williamsi preuzet vodeće mjesto u konstruktorima...:)
Blackbird kaže:
A što se trke tiče... mislim da će Williamsi preuzet vodeće mjesto u konstruktorima...:)
Mogli bi, da... jer ako će Barrichello voziti ko sad na prvim kvalifikacijama (12.226 sekundi iza vodećeg i samo dva odvežena kruga), nema šanse da Ferrari zadrži vodstvo... jedino ak' oba Williamsa ne budu u bodovima, što se (nadam se ipak) neće dogoditi...
M@rio kaže:
Što se trke tiče....imam neki jebeni feeling da će Rubi dobit'. Ne znam zašto, ali eto :)
Je... dobit će... ziher... :rolleyes:
Ako svi ispred njega budu imali opake kvarove...
Great-Britain: Qualifying session 1
--------------------------------------------------------------------------------
P. No Driver Team - Engine Tyres Times Ave/Gaps Laps
1. 1 M.SCHUMACHER Ferrari B 1'19"474 232.876 Km/h 3
2. 3 MONTOYA Williams BMW M 1'19"749 + 0'00"275 3
3. 4 R.SCHUMACHER Williams BMW M 1'19"788 + 0'00"314 3
4. 8 ALONSO Renault M 1'19"907 + 0'00"433 3
5. 20 PANIS Toyota M 1'19"959 + 0'00"485 3
6. 7 TRULLI Renault M 1'19"963 + 0'00"489 3
7. 5 COULTHARD McLaren Mercedes M 1'19"968 + 0'00"494 3
8. 14 WEBBER Jaguar Cosworth M 1'20"171 + 0'00"697 3
9. 17 BUTTON BAR Honda B 1'20"569 + 0'01"095 3
10. 21 DA MATTA Toyota M 1'20"765 + 0'01"291 3
11. 15 PIZZONIA Jaguar Cosworth M 1'20"877 + 0'01"403 3
12. 6 RAIKKONEN McLaren Mercedes M 1'21"065 + 0'01"591 3
13. 16 VILLENEUVE BAR Honda B 1'21"084 + 0'01"610 3
14. 9 HEIDFELD Sauber Petronas B 1'21"211 + 0'01"737 3
15. 10 FRENTZEN Sauber Petronas B 1'21"363 + 0'01"889 3
16. 11 FISICHELLA Jordan Ford B 1'21"500 + 0'02"026 3
17. 12 FIRMAN Jordan Ford B 1'22"335 + 0'02"861 3
18. 19 VERSTAPPEN Minardi Cosworth B 1'23"418 + 0'03"944 3
19. 2 BARRICHELLO Ferrari B 2'00"000 + 0'40"526 2
20. 18 WILSON Minardi Cosworth B 2'00"000 + 0'40"526 1
FiA di Montezemolo kaže:
A vidi pesimisticu čo'eče :B
Ja samo opisujem svoj "feeling"... nemoj se žestit' odma' :D
M@rio kaže:
A vidi pesimisticu čo'eče :B
Ja samo opisujem svoj "feeling"... nemoj se žestit' odma' :D
Nisam pesimist, nego realist... ;)
I ne žestim se... prevruće je za tak' nekaj... ;) :D
FiA di Montezemolo kaže:
Mogli bi, da... jer ako će Barrichello voziti ko sad na prvim kvalifikacijama (12.226 sekundi iza vodećeg i samo dva odvežena kruga), nema šanse da Ferrari zadrži vodstvo... jedino ak' oba Williamsa ne budu u bodovima, što se (nadam se ipak) neće dogoditi...
no ajde, brzi je za 4.259 od Wilsona :)
vratih se, hvala FIA za kladionicu, znao sam da se u tebe mogu pouzdati ;)
FiA di Montezemolo kaže:
Khm...khm :D
Rubić :s
M@rio kaže:
Khm...khm :D
Rubić :s
Ovo su bile kvalifikacije... ja sam govorila o utrci... ;)
Sepa, ni' problem... ;)
Qualifying times and grid positions at Silverstone
1 Rubens Barrichello Ferrari 1 min 21.209s
2 Jarno Trulli Renault at 0.172s
3 Kimi Raikkonen McLaren at 0.486s
4 Ralf Schumacher Williams at 0.518s
5 Michael Schumacher Ferrari at 0.658s
6 Cristiano Da Matta Toyota at 0.872s
7 Juan Pablo Montoya Williams at 1.005s
8 Fernando Alonso Renault at 1.195s
9 Jacques Villeneuve BAR at 1.382s
10 Antonio Pizzonia Jaguar at 1.425s
11 Mark Webber Jaguar at 1.438s
12 David Coulthard McLaren at 1.602s
13 Olivier Panis Toyota at 1.833s
14 Heinz-Harald Frentzen Sauber at 1.978s
15 Giancarlo Fisichella Jordan at 2.365s
16 Nick Heidfeld Sauber at 2.635s
17 Ralph Firman Jordan at 3.176s
18 Justin Wilson Minardi at 4.259s
19 Jos Verstappen Minardi at 4.550s
20 Jenson Button BAR No time
FiA di Montezemolo kaže:
Ovo su bile kvalifikacije... ja sam govorila o utrci... ;)
Ma vrijedi i za utrku :p :D
Inače.... MS će bit' drugi sutra :s :D
Ma daaaj, M@rio... Rubensu se posrećilo... a kladila bi se na Ferrarije sutra jedino ak' bude padala kiša... i ak' bude mokra staza... ak' ne - dajem prednosti bolidima na Michellinu...
FiA di Montezemolo kaže:
Ma daaaj, M@rio... Rubensu se posrećilo... a kladila bi se na Ferrarije sutra jedino ak' bude padala kiša... i ak' bude mokra staza... ak' ne - dajem prednosti bolidima na Michellinu...
Mozda Villeneuvu!!!?
:D
M@rio kaže:
Nemam komentara... nemam fakat... ivek -> :s :s :s
(valjda do kraja nešto neće zeznuti... izdržat će valjda još tih 10 krugova)
Odlična trka, vrlo zanimljiva, malo za promjenu...
Svaka čast Rubensu, žao mi je za Alonsa.
U svakom slučaju, podsjetnik kako F1 može bit i uzbudljiva :)
FiA di Montezemolo kaže:
Nemam komentara... nemam fakat... ivek -> :s :s :s
(valjda do kraja nešto neće zeznuti... izdržat će valjda još tih 10 krugova)
:cool: :D
Pa bilo je očito... brza staza, njemu takve najviše odgovaraju i na takvim stazama dolazi do izražaja.
Ferrari je poslagao kockice i vjerujem da će na kraju prvenstva R.B. biti sigurno treći, ako ne i drugi :)
Ali nećemo sada o kraju sezone :p
Inače..jako dobra utrka, iako je onaj moron skoro sjebo sve... Schumi bi bio vjerojatno drugi, kako sam i najavio, ali eto ... :top:
Utrka za pamćenje:top:
Rubinjo rulz :s
Kimi vrlo dobar :top:
Prvi put sam vidio Mihaelovo umijeće prestizanja na stazi :D
Jedino mi je malo žao da Matte :(
I Coulthard me iznenadio :eek: . Ko bi rekao da je to onaj leteći Coulthard iz Nurburgringa.
Hakki kaže:
I Coulthard me iznenadio :eek: . Ko bi rekao da je to onaj leteći Coulthard iz Nurburgringa.
Još da nije odmah morao u boks i ostao tamo 48 sekundi!
Hakki kaže:
Prvi put sam vidio Mihaelovo umijeće prestizanja na stazi
Pogotovo onaj dio kad je pokusavao prec Villeneuvea :D :D :D
Da je kojim slucajem Jacques vozija barem Renaulta... ne bi Schumi bija ni medu prvih 10 :D :D
utrka je bila sve u svemu OK... a najgori je dio bio onaj kreten u kiltu... (Sta to njih Rubens placa da izlete na stazu ili sta? - "Hockenheim 2000")
BTW... ODLICNA voznja Rubensa... jadna voznja Räikonnena... dobro da se nije zabio negdje u ona 2-3 izljetanja koja je imao... a i Rubens ga je dvaput pretekao...
Schumi je imao OK utrku.... ali meni se cini da ga je Ross Brawn malo zaj*... morao bi taj lik u mirovinu a ne po novi ugovor do 2006... da je Schumi prvi isao u BOX onda bi on bio prvi... pa sad toliko o tome (prica tipa sta bi bilo da je bilo...)
Coultard je konacno uspio proc nekog sporijeg od sebe na stazi... a oni Renaulti devinitivno zaradjuju svoje ime "moving road block" !!!!! da je opet Alonso bio ispred njega Coultard bi gledao vjerojatno jos jednu snimku svojeg izljetanja...
mozda set primjetili da nisam bas komentirao Montoyu... mozda zato jer nije napravi NIŠTA spomena vrijedno... imao lik srece... kao i Coultard & Raikonnen... TOLIKO
Forza Ferrari!! & Schumacher!!
Pozdrav,
Ah, full izvrnuta trka!
Žao mi mog Ralf-a,al bu bolje,...:cool:
ma nije on kriv... kaze gume su mu bile jadne... a i morao je stat i 3 put da skinu neki dio koji se odlomio... inace bi bio bolji....
A tek alonso... krepala mu elektronika & Traction control i svejedno mu je islo OK... da bi n kraju krepao mjenjac...
e da skoro zaboravih.... mora da je danas lijep dan navijacima Räikonnena.... da da da... izgleda da je Da Matta imao dobro podesen bolid jel'da???? ili je kimi toliko dobar da nije mogao proc TOYOTU??? zanimljivo.... definitivno nije materijal za prvaka...
radije bih da ono cudo od MOntoye bude prvak nego Räikonnen.... a njega pak MRZIM..
>Toliko,
Damson kaže:
Pokušava?! Koliko se ja sjećam, Schumi je prestigao Villeneuvea... je da se Jacques nije dao, ali to se i nije očekivalo od njega...
Tommy kaže:
Schumi je imao OK utrku.... ali meni se cini da ga je Ross Brawn malo zaj*... morao bi taj lik u mirovinu a ne po novi ugovor do 2006... da je Schumi prvi isao u BOX onda bi on bio prvi...
Kajgod... :rolleyes: Ross Brawn je vrhunski taktičar... nemre on baš predvidjet kad će čudovište u kiltu izletit na stazu... ili kad će se Coulthardu, ničim izazvan, odvalit komad bolida... :rolleyes:
Taman sam pomislila kak' je David "potegnuo" Toyotu ispred sebe... kad ono, dijelovi lete ko ludi... i to dijelovi koje još nisam vidjela da lete za vrijeme utrke... :cool:
M@rio kaže:
Ma vrijedi i za utrku :p :D
abate zeus, si ti vidovit? nadam se da si ubo neku lovu u kladionicu...
htio sam se ja, u stvari, nasprdati sa prognozom rubinha kao pobjednika al' nisam da se nebi zayebo, kao sto i bi...
eto, i corava koka nasla zrno (s naglaskom na coravoj koki), utrka zanimljiva, uopce ni nalik onima na koje smo se navikli.
ali lik u kiltu je :cool:
Iskreno, kak' je krenulo nakon onoga izlijetanja čovjeka u kiltu, mislila sam da će Schumi gore proći... dobro je na kraju ipak bilo...
A Barrichello je odvezao nevjerojatnu utrku... stvarno nevjerojatnu... da je barem pola tako vozio sve ostale utrke, Ferrari bi bio neuhvatljiva momčad...
mr X kaže:
ali lik u kiltu je :cool:
Lik u kiltu je je*eni psihopat... :rolleyes:
Mislila sam da će ga na kraju Pizzonia pobrati...
Tommy kaže:
mozda set primjetili da nisam bas komentirao Montoyu... mozda zato jer nije napravi NIŠTA spomena vrijedno... imao lik srece... kao i Coultard & Raikonnen... TOLIKO
ajde ti od**bi s takvim komentarima
jedino sto je montoya napravi "nevrijedno spomena" na ovoj utrci jest kada je presao kimmija jer je ovaj malo zaorao po travi
inace je imao fenomenalnu utrku, cak je vozio brze krugove od tvog ferrarija i stizao barichella, steta sto se vozilo samo 60 krugova
btw da nesto lijepo i o mihajlu kazem...PRETEKAO je nekoga i to ne za cijeli krug :B :B
Sepa kaže:
cak je vozio brze krugove od tvog ferrarija i stizao barichella, steta sto se vozilo samo 60 krugova
Joooj, daj... :rolleyes:
Al' fakat, šteta kaj se vozilo samo 60 krugova... Schumi bi inače imao šanse biti na podiumu... a Montoyi bi se vjerojatno zdimio motor... a Kimi bi izletio... i onda kak' to ide u Ferrariju, Rubens bi morao propustiti Schumija pred sebe... :D
FiA di Montezemolo kaže:
Joooj, daj... :rolleyes:
Al' fakat, šteta kaj se vozilo samo 60 krugova... Schumi bi inače imao šanse biti na podiumu... a Montoyi bi se vjerojatno zdimio motor... a Kimi bi izletio... i onda kak' to ide u Ferrariju, Rubens bi morao propustiti Schumija pred sebe... :D
PUNO HVALA na ovom komentaru.... jer si me postedila pisanja :)
nego za ono o Ross Brawn-u... ipak nije lik kriv... Barichello je bio ispred pa je zasluzio prvi u box... a inace Schumacher je iza njega cekao (kao i pola grid-a...)
tko misli da je David dosao do svoje pozicije dobrom voznjom ili je lud ili je njegov navijac (znaci uglavnom isto :D ) imao srece lik da je isao u box na 1 safety car-u, pa na drugom nije morao i nema guzve...
Bye,,
mr X kaže:
abate zeus, si ti vidovit? nadam se da si ubo neku lovu u kladionicu...
Nećemo sad o tome :D :cool:
FiA di Montezemolo kaže:
Lik u kiltu je je*eni psihopat... :rolleyes:
Mislila sam da će ga na kraju Pizzonia pobrati...
Nemoj tako...nije samo njegova krivica...krivi su i organizatori.
U jednom sportu, gdje "autići" voze preko 300km/h, ne smije postojati slobodan pristup stazi... pa makar trebalo i ograđivanje bodljikavom žicom.
Onaj prošli moron je barem bio sa strane i shvatili smo što želi, a ovaj debil po pisti skakuće ko zek'o i još zaustavlja bolide :confused: :eek:
U jednom trenutku pomislio sam si kako bi dobro bilo da ga malo pobere neki bolid, al' žao mi bolida :rolleyes:
Ajde, da sam barem vidio šta čiča 'oće...ovako još živim u iščekivanju da saznam taj predivni motiv :D
SETRA Samoborček
20.07.2003., 22:47
M@rio kaže:
Nećemo sad o tome :D :cool:
Nemoj tako...nije samo njegova krivica...krivi su i organizatori.
U jednom sportu, gdje "autići" voze preko 300km/h, ne smije postojati slobodan pristup stazi... pa makar trebalo i ograđivanje bodljikavom žicom.
Onaj prošli moron je barem bio sa strane i shvatili smo što želi, a ovaj debil po pisti skakuće ko zek'o i još zaustavlja bolide :confused: :eek:
U jednom trenutku pomislio sam si kako bi dobro bilo da ga malo pobere neki bolid, al' žao mi bolida :rolleyes:
Ajde, da sam barem vidio šta čiča 'oće...ovako još živim u iščekivanju da saznam taj predivni motiv :D
Na tim kartonima je pisalo da samo biblija govori istinu i te biblijske gluposti, pročito je to komentator RTL-a, dok je iskusni cvitković rekao da se couthard obračunava sa minardijima, od onda sam presto gledat utrku na HRT 3, jel bilo još kojeg bisera?
Tommy kaže:
PUNO HVALA na ovom komentaru.... jer si me postedila pisanja :)
nego za ono o Ross Brawn-u... ipak nije lik kriv... Barichello je bio ispred pa je zasluzio prvi u box... a inace Schumacher je iza njega cekao (kao i pola grid-a...)
tko misli da je David dosao do svoje pozicije dobrom voznjom ili je lud ili je njegov navijac (znaci uglavnom isto :D ) imao srece lik da je isao u box na 1 safety car-u, pa na drugom nije morao i nema guzve...
Bye,,
Ej dickhead slušaj, Šumi je u boxu izgubio čak 10 sek više jer je morao čekati Rubensa, on je došao kad je Rubens već bio gotov i samo je čekao svoj set guma a to ne traje niti 10 sek. Zato je i meni žao što nije Rubens propustio Šumija prvog u box jer bi onda bili 3 i 4! Manje sranja molim!
A za tvoju informaciju Coulthard je prvi box izveo za 41sek. jer su mu ljepili bolid i koristili se trakama(to me podsječa na jednu momčad s početka sezone:D ) i vratio se na zadnje mjesto! Ne pričaj ono šta bi bilo kad bi bilo jer si sa time već svima dosadan a o sreći nemoj pričati jer ti navijaš za Šumija koji je pak oličenje sreće!
Blackbird
20.07.2003., 23:54
Tommy kaže:
Forza Ferrari!! & Schumacher!!
Pozdrav,
Nisam gledao utrku, al pogledat ću, izgleda da je bilo ok. Želiš li reći da je Montoya počeo voziti kao Miajlo?
Blackbird
20.07.2003., 23:56
Sepa kaže:
btw da nesto lijepo i o mihajlu kazem...PRETEKAO je nekoga i to ne za cijeli krug :B :B
Jel mi se čini ili mu je to već drugi put u ovom stoljeću? Mali se gadno raspištoljio...:rolleyes:
Tommy kaže:
ma nije on kriv... kaze gume su mu bile jadne... a i morao je stat i 3 put da skinu neki dio koji se odlomio... inace bi bio bolji....
A tek alonso... krepala mu elektronika & Traction control i svejedno mu je islo OK... da bi n kraju krepao mjenjac...
e da skoro zaboravih.... mora da je danas lijep dan navijacima Räikonnena.... da da da... izgleda da je Da Matta imao dobro podesen bolid jel'da???? ili je kimi toliko dobar da nije mogao proc TOYOTU??? zanimljivo.... definitivno nije materijal za prvaka...
radije bih da ono cudo od MOntoye bude prvak nego Räikonnen.... a njega pak MRZIM..
>Toliko,
Kao prvo kažeš da mrziš a to je najgora stvar na svijetu pa te stvarno žalim! Ja ne volim Šumija ali ga ne mrzim i ako zasluži pobjedu i šesti naslov prvaka svaka mu čast!
A sada Raikkonen! Kao prvo Da Matta je u to vrijeme bio prazan i par krugova je vozio kao prvi i otišao u box dok je Kimi tek 15tak krugova kasnije išo u box i bio na dva a Da Matta na tri zaustavljanja! Da pratiš F1 pozornije možda biš razumio da tu postoje i taktike!:p
Kao drugo tako možeš reči na osnovu današnje trke da Šumi nije materijal za prvaka jer on se puno više mučio sa Villeneuvom i ostalima od Alonsa koji ih je puno brže sve zaobišo u kako sam kažeš slabom Renaultu!
Kao treće Rubens je odvozio fenomenalnu utrku i fenomenalno prestigao Kimija na početku te zaslužio pobijedu. Ali ipak je važno napomenuti da je Kimi imao loš zadnji set guma i jedva se držao na stazi te da je konstantno zbog toga gubio vrijeme i dva puta izletio! Ovo je bila loša utrka za Michelin kao što su prošle bile za Bridgestone!
Black onyx
21.07.2003., 00:00
Sepa kaže:
ajde ti od**bi s takvim komentarima
jedino sto je montoya napravi "nevrijedno spomena" na ovoj utrci jest kada je presao kimmija jer je ovaj malo zaorao po travi
inace je imao fenomenalnu utrku, cak je vozio brze krugove od tvog ferrarija i stizao barichella, steta sto se vozilo samo 60 krugova
Samo ću reći da je na ovoj utrci Montoya imao više preticanja nego Ralf valjda u cijeloj karijeri...nakon drugog safety car-a Rubens je bio osmi,a Montoya trinaesti ispred Mihajla(koji se idučih dvadeset krugova mučio da dođe do desetog mjesta...),pa računajte tko je imao više preticanja...to što su britanskom režiseru bili zanimljiviji Firman,Wilson i ostatak engleske bagre nego Montoya, a jebat ga(bar je gledanje istih interesantnije od Cvitkovićevog uvlačenja u dupe Ferrari-u)...
:)
Dobro jutro svima!
U. Wow.Ovo je bilo dobro. Junak dana zasigurno Barrichello. Nakon pomalo traljavog starta, konačno i zasluženo prva pobjeda u ovoj sezoni. Schumi , je mislim napravio optimum u nastaloj situaciji. Zrno po zrno pogača.
Raikkonen kao i obično dobar, premda mi se čini da u pojedinim situacijama pomalo plaća danak neiskustvu. Montoya takodjer dobar.
Kako je rekao komentator jučer "Bit će još dramaturgije u ovoj sezoni". Da, bit' će. Neka.
FF.
:)
eh.... sve neki jadnici....
Anđeo: o cemu ti pricas??? pa ja sam i rekao da se zaj* sta nije isao ranije u box, ali nije samo gume mjenjao jer ne mozes vozit 35 krugova bez tankanja.... ili misliš da je bio brži od svih u 1 sektoru zato jer je imao nekih 110 litara benzina??? malo se gubimo ha? toliko o sranjima...
Da ja MRZIM Montoyu i Coultarda... ti to smeta?? meni ni najmanje...
Malo bi ipak cudno bilo sto McLaren nije uspio proc TOYOTU? makar i laksu toyotu... ali ipak Kimmi nije bio nesto posebno (Rubens ga je DVAPUT prosao na isti mot... haaaaaaaaa)
Hey ako kenjas za to da Kimmi nije prosao DaMatu onda ti isto vrijedi za Alonsa koji je isao nekih desetak krugova prije Schumija u box. JV je ocito bio raspolozen zaj* Schumija... a i sta se mene tice Schumi je bio malo prekonzervativan.... ali kad malo bolje pogledas imao je Rubens nekih 15km/h veci top speed sto meni je cini MALCICE pomaze u prolazenju...
Nikad nisam rekao da je Renault slab.... ipak su 3 momcad prvenstva (McLaren 4)
Haaaa kad su gume jadne Kimmi nije kriv... a uzmimo usporedbe radi Francusku.... onda je Schumi nesposoban... daj ohladi malo...
ono sto se dogodilo Coultardu je cisti odraz kvalitete McLarena i naravno Mercedesa.... (shit on wheels) e da Coultard je nesposoban i točka.
Blackbird: NASREĆU ne.... jer kad Schumi napravi nista spomena vrijedno vodi utrku od starta do kraja, a MOntoyi ili krepa motor ili se izvrti (ono sta najbolje radi)
Ostalima:
Rubens je lose startao jer kako kaze "nije imao gripa jer se Trulli previse udaljio na krugu zagrijavanja pa su se gume ohladile..."
Koga je to montoya prosao??? Firmana? Webbera?? a nekog cak dobrog vozaca?? dobro priznam mu Alonsa na startu ali samo jer ga je Schumi izblokirao... je prosao Rubensa? Michaela? Kimmija (ajde mali je izletio...)
Ako netko od vas bolje pogleda snimku vidjet ce da je JPM bio 3 mjesta ispred Schumija poslije 2 SC-a. a lakse se probijat kroz jadnike nego preko Alonsa, koji je sam poslije rekao da mu je bio uzitak zaj* Schumija + malo brake testinga.
JEDINI vozac koji se moze pohvalit prolascima je Rubens... svi ostali prosjecno - UKLJUCUJUCI montoyu i Schumija...
PS. kako volim kad se neki zivciraju oko mojih postova (aka -> Anđeo)... BTW di je onaj fenomenalni MP4-18?? koji je trebao bit na Silverstoneu... a ljepo sam vam rekao da ga ne vidimo do MOnze... ili do Australije 2004 (kao -19)
BYEEEEEEEEEEE
Tommy, kad vidim kaj si ti u stanju napisati, dođe mi da nikad više ovdje ne priznam da navijam za istu momčad i istog vozača ko ti... :rolleyes:
Nisi niš' mudriji od Anđela...
FiA di Montezemolo kaže:
Tommy, kad vidim kaj si ti u stanju napisati, dođe mi da nikad više ovdje ne priznam da navijam za istu momčad i istog vozača ko ti... :rolleyes:
Nisi niš' mudriji od Anđela...
mislis na cijeli post ,ili samo djelove?
Tommy kaže:
mislis na cijeli post ,ili samo djelove?
Mislim na 99% posta...
FiA di Montezemolo kaže:
Mislim na 99% posta...
znaci nesto je ipak dobro :D
kad bolje procitam malo jesam mljeo gluposti, ali ono za pretjecanja je cinjenica i ne mozes poreci...
BTW jeste vidjeli onaj T3 logo na Jaguaru... bas dobro izgleda :cool:
Dakle, Tommy... iz tvog besmislenog posta izvući ću samo par besmislica koje baš bodu u oči...
Malo bi ipak cudno bilo sto McLaren nije uspio proc TOYOTU? makar i laksu toyotu... ali ipak Kimmi nije bio nesto posebno
ono sto se dogodilo Coultardu je cisti odraz kvalitete McLarena i naravno Mercedesa.... (shit on wheels)
Ako netko od vas bolje pogleda snimku vidjet ce da je JPM bio 3 mjesta ispred Schumija poslije 2 SC-a. a lakse se probijat kroz jadnike nego preko Alonsa, koji je sam poslije rekao da mu je bio uzitak zaj* Schumija + malo brake testinga.
Koji su to jadnici po tebi? Kaj se nije po tom tvom i Schumi probijao kroz "jadnike"?
JV je ocito bio raspolozen zaj* Schumija...
Po čemu to zaključuješ? Po tome kaj nije stao kraj staze i pustio Schumachera da prođe? Villeneuve i Schumacher su vodili borbu za poziciju... i zašto bi onda Villeneuve bez borbe, samo tako, pustio Schumachera pred sebe?
Black onyx
21.07.2003., 15:24
Tommy kaže:
Koga je to montoya prosao??? Firmana? Webbera?? a nekog cak dobrog vozaca?? dobro priznam mu Alonsa na startu ali samo jer ga je Schumi izblokirao... je prosao Rubensa? Michaela? Kimmija (ajde mali je izletio...)
Villeneuve,Pizzonia,Webber,Panis,Trulli,Alonso,Rai kkonen,Firman,
Ralf Schumacher...dakle devetoricu,e ak to ne poštuješ,onda neznam kog vraga uopće pratiš Formulu 1...
:mad: :flop:
Black onyx kaže:
Ralf Schumacher...dakle devetoricu,e ak to ne poštuješ,onda neznam kog vraga uopće pratiš Formulu 1...
A pusti... vidiš da bez argumenata lupa i provocira... :rolleyes:
Black onyx kaže:
samo izuzmi Raikonnena... on mu je poklonio poziciju...
BTW pod jednicima mislim sve navedeno... osim Raikonnena i ralfa i Alonsa... u principu one sa jadnim bolidima (malo skraceno)
ja NE POSTUJEM MONTOYU opcenito!! i uvijek cu se truditi da ga popljujem sto vise!!
BTW
ono za Villeneuva... jesam rekao da treba stat?? samo sam rekao da je zaj* Schumija jer je izgubio dosta vremena... GDJE SAM NAPISAO DA JE TREBAO STATI?? sa druge strane da je Schumi bio agresivniji kao netko drugi u utrci...
zaboravih... sta ti smeta kod onog McLarena & Coultarda?? to je moje misljenje opcenito o mercedesu... a i njihovim cestovnim autima također...
dosta mi je...
ZAKLJUCNO, Rubens najbolji... ostalo vise ne komentiram...
Tommy kaže:
BTW pod jednicima mislim sve navedeno... osim Raikonnena i ralfa i Alonsa... u principu one sa jadnim bolidima (malo skraceno)
Ak' je Villeneuve takav jadnik, zakaj se onda Schumacher toliko mučio s njim? (ako je moguće, neko pametno objašnjenje molim ;))
Tommy kaže:
ja NE POSTUJEM MONTOYU opcenito!! i uvijek cu se truditi da ga popljujem sto vise!!
Aha... i nije potreban nekakav poseban razlog za pljuvanje, jel? Dovoljno je da se Montoya samo pojavi na startu utrke? Wow... pravi navijač...
Tommy kaže:
ono za Villeneuva... jesam rekao da treba stat?? samo sam rekao da je zaj* Schumija jer je izgubio dosta vremena... GDJE SAM NAPISAO DA JE TREBAO STATI?? sa druge strane da je Schumi bio agresivniji kao netko drugi u utrci...
Dakle, Villeneuve nije trebao stati, ali je ipak nekako trebao prestat zaj* Schumija i pustit ga pred sebe... jel?
Schumi nije bio agresivan? Možda bi bio zadovoljniji da je izbacio koji protivnički bolid sa staze... da, da... to bi bio pravi dokaz agresivnosti...
Tommy kaže:
zaboravih... sta ti smeta kod onog McLarena & Coultarda?? to je moje misljenje opcenito o mercedesu... a i njihovim cestovnim autima također...
Ništa, ništa... baš ništa ne smeta... ono, ta tvoja rečenica samo pokazuje koliko pažljivo pratiš svijet Formule 1...
Tommy kaže:
dosta mi je...
ZAKLJUCNO, Rubens najbolji... ostalo vise ne komentiram...
Dosta je i meni...
ZAKLJUČNO, ne upuštam se više u ovakve rasprave s tobom... bezvezno gubljenje vremena... :bang: :no:
Damson kaže:
Da je kojim slucajem Jacques vozija barem Renaulta... ne bi Schumi bija ni medu prvih 10 :D :D
:top:
FiA di Montezemolo kaže:
Ak' je Villeneuve takav jadnik, zakaj se onda Schumacher toliko mučio s njim? (ako je moguće, neko pametno objašnjenje molim ;))
WayOut kaže:
:top:
htio sam te pitati zasto dovraga samo smajlice stavljas ali onda sam ti vidio avatara... :B :B :B
FiA di Montezemolo kaže:
...Nisi niš' mudriji od Anđela...
:confused: :( :confused:
FiA di Montezemolo kaže:
Aha... i nije potreban nekakav poseban razlog za pljuvanje, jel? Dovoljno je da se Montoya samo pojavi na startu utrke? Wow... pravi navijač...
Dakle, Villeneuve nije trebao stati, ali je ipak nekako trebao prestat zaj* Schumija i pustit ga pred sebe... jel?
Schumi nije bio agresivan? Možda bi bio zadovoljniji da je izbacio koji protivnički bolid sa staze... da, da... to bi bio pravi dokaz agresivnosti...
Ništa, ništa... baš ništa ne smeta... ono, ta tvoja rečenica samo pokazuje koliko pažljivo pratiš svijet Formule 1...
Dosta je i meni...
ZAKLJUČNO, ne upuštam se više u ovakve rasprave s tobom... bezvezno gubljenje vremena... :bang: :no:
U je*ote... stvano mi je dosta svega...
Pod jadnicima sam mislio na ONE SA SLABIM BOLIDIMA!!!!!! villeneuve ne moze bit jadnik, ipak ima jedan WDC iza sebe...
MOntoyu ne podnosim... dovoljno je samo spomenut njegovo ime da ga pocnem pljuvat... ne treba se ni pojavit na startu utrke za to...
Cekaj ti mislis da je McLaren pouzdan bolid? od kada? koliko puta je krepao McLaren a koliko puta... recimo Ferrari? na tome ja baziram svoje zakljucke...
ustvari ne treba mi nikakav odgovor moje misljenje ne moze mjenjati nekoliko komentara...
Tommy kaže:
Nikad nisam rekao da je Renault slab.... ipak su 3 momcad prvenstva (McLaren 4)
Čovjek osim što mrzi ima problema i sa matematikom i sa sjećanjem(citat:"a oni Renaulti devinitivno zaradjuju svoje ime "moving road block"! I onda kažeš da nikada nisi rekao da je Renault loš, ovo svakako nije pohvala za njih!), moj savjet prvo kod psihijatra pa na instrukcije!:s
Tommy kaže:
MOntoyu ne podnosim... dovoljno je samo spomenut njegovo ime da ga pocnem pljuvat... ne treba se ni pojavit na startu utrke za to...
:rolleyes:
Tommy kaže:Cekaj ti mislis da je McLaren pouzdan bolid? od kada? koliko puta je krepao McLaren a koliko puta... recimo Ferrari? na tome ja baziram svoje zakljucke...
ustvari ne treba mi nikakav odgovor moje misljenje ne moze mjenjati nekoliko komentara...
Pa Mclaren nije najpouzdaniji bolid i to je tako već par sezona ali svaka momčad ima dobre i lošije bolide, imali su i Ferrari i Williams loših godina, odlika najačih je da su uvijek u vrhu i kad realno nisu u stanju pobijediti na stazi!
Tommy kaže:
Cekaj ti mislis da je McLaren pouzdan bolid? od kada?
McLaren možda nije najpouzdaniji... ali treba uzeti u obzir da Raikkonen ima 62 boda (7 manje nego vodeći Schumacher), što ga svrstava na drugo mjesto u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva... do tog mjesta ga nisu dovele lijepe oči ili kaj ja znam kaj, nego upravo McLaren Mercedes... ne želim ni pomišljati gdje bi Raikkonen bio da ja McLaren pouzdaniji... :p
Toliko... :no:
Blackbird
22.07.2003., 13:26
A da naslov ovog topica promjenim u rasprave sa amebom?
Blackbird kaže:
A da naslov ovog topica promjenim u rasprave sa amebom?
Zašto? Nitko s tobom ne raspravlja. :B
Nisam izdrž'o...sorry :D
izgleda da se rubinju ne svidja "pehar" koji je dobio...vec ga je razbio :-))
FiA di Montezemolo kaže:
McLaren možda nije najpouzdaniji... ali treba uzeti u obzir da Raikkonen ima 62 boda (7 manje nego vodeći Schumacher), što ga svrstava na drugo mjesto u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva... do tog mjesta ga nisu dovele lijepe oči ili kaj ja znam kaj, nego upravo McLaren Mercedes... ne želim ni pomišljati gdje bi Raikkonen bio da ja McLaren pouzdaniji... :p
FIA iako navijaš za Ferrari, ja ti se :s
FiA di Montezemolo kaže:
Jedino što mogu kazati je da če FIA biti nominirana za najbolju moderatoricu na forumu!:D
Za one koje zanima konačno če izači novi Mercedes-Benz SLR McLaren pa možete više vidjeti TU (http://www.iskon.hr/auti/page/2003/07/21/0180006.html)!
Sepa kaže:
htio sam te pitati zasto dovraga samo smajlice stavljas ali onda sam ti vidio avatara... :B :B :B
Rain Bow kaže:
FIA iako navijaš za Ferrari, ja ti se :s
Ah... ustani Sir Rain Bow... :D :cool:
Čovjek koji je u nedjelju na utrci Formule 1 za Veliku nagradu Engleske trčao stazom odjeven u škotski kilt, zove se Neil Horan. Horan je Irac, a živi u Londonu, star je 56 godina, a prvotna ideja da prekine utrku nije mu uspjela, objavila je policija u Northamptonu. Na natpisima koje je nosio pisalo je: "Čitajte Bibliju - Biblija je uvijek u pravu".
Za vrijeme razgovora u policiji Horan je samo rekao kako se zove, kada je rođen i adresu, na ostala pitanja nije želio odgovarati. No, njegov odvjetnik Paul Carter za Horana je istaknuo kako je snažna osoba s vrlo dubokim vjerskim osjećajima. Za razliku od odvjetnika Katolički komunikacijski centar istaknuo je kako je Horan bio katolički svećenik, ali je prije devet godina izbačen iz Crkve.
("Jutarnji list", 23.07.2003.)
Anđeo kaže:
Jedino što mogu kazati je da če FIA biti nominirana za najbolju moderatoricu na forumu!:D
Za one koje zanima konačno če izači novi Mercedes-Benz SLR McLaren pa možete više vidjeti TU (http://www.iskon.hr/auti/page/2003/07/21/0180006.html)!
ah, da imam love za njega mozda bi me zanimalo, iako sumnjam, imam ja drugih auta na pameti :B
Anđeo kaže:
znas da ti kazem istinu vise me zanima kada ce izaci novi YUGO 65 2.0
Sepa kaže:
ah, da imam love za njega mozda bi me zanimalo, iako sumnjam, imam ja drugih auta na pameti :B
Da, i ja bih volio da imam love za njega (oko 400000 eura), mada bih za te pare rađe kupio Ferrarija,BMW-ov terenac,Hondin motor i još bi mi ostalo za kuću!:D
Anđeo kaže:
Da, i ja bih volio da imam love za njega (oko 400000 eura), mada bih za te pare rađe kupio Ferrarija,BMW-ov terenac,Hondin motor i još bi mi ostalo za kuću!:D
hondin motor ili hondinu zvrndalicu?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.