View Full Version : Tekući puderi #1
ray ban
23.09.2007., 03:40
još moram reći samo to da ja tog pudera stavim jako malo, doslovce mrvicu, i onda ga dobro razmažem, pa zato možda ne izgleda pretamno.
chichita
23.09.2007., 11:17
izvrstan ti je njihov korektor Couvrance correcteur de teint. To ti je korektor u tekućem izdanju namijenjen osjetljivoj koži. Ima i spf 15, hipoalergen je i nije komedogen.
Ja sam ga koristila i super mi je bio.:top:
imam onaj korektor u olovci zeleno-bež i taj mi je odličan za flekice ali bi nečim cijelo lice ujednačila, da se malo sjaji i prekrije mrvicu koliko može, ne volim pudere jer mi ni ne trebaju a strah me više koristiti ovakve "obične" kreme jer mi je lice bilo katastrofa i sad mi se oporavilo zboga avene-a...
Jučer sam gledala TV i Tomu Vrbana koji preporuča pa se tekući puder i dnevna
krema pomisješaju na ruci kistom pa da se tek onda nanese na lice..... je netko
od vas to inače tako radi ili sam ja neznalica...... :brukica:
Pa ja u tome ne vidim svrhu, zašto kupovat puder i miješat ga s kremom kad mogu kupit toniranu kremu :confused:
Ja san miješala tonirane ili puder s običnom kremom jedino u slučaju da kupim pretamnu nijansu pa je triban malo razridit..
još moram reći samo to da ja tog pudera stavim jako malo, doslovce mrvicu, i onda ga dobro razmažem, pa zato možda ne izgleda pretamno.
Ok,tnx.jer ja isto jako svijetla
pahuljica
24.09.2007., 10:05
probat ću tester pa ću vidjet, hvala
kao i obicno prstima ili spuzvicom, prvo istresem puder na presnju stranu ruke kod palca, tu mi je najlakse, i onda kistom uzimam koliko mi treba,krecem od cela prema dole,
mislim da sam negdje procitala da cetkica za nanosenje tecnog pudera mora biti sinteticka,da puno bolje bude nego prave dlake, nisam sto posto sigurna
A ne ostaju tragovi od četkice (brazde, crte...)?
Christina
24.09.2007., 13:40
A ne ostaju tragovi od četkice (brazde, crte...)?
meni ne ostaju, bas bude fino ujednaceno,
Nekada sam pokušavala nanijeti ga spužvicom umjesto prstima, ali uvijek bi mi se poznali tragovi spužvice, kao brazdice...Pa sam se vratila tehnici prstiju. Kao da prstima i najbolje osjetim debljinu sloja koji nanosim.
A ima takvih četkica u DM-u?
Christina
24.09.2007., 14:02
Nekada sam pokušavala nanijeti ga spužvicom umjesto prstima, ali uvijek bi mi se poznali tragovi spužvice, kao brazdice...Pa sam se vratila tehnici prstiju. Kao da prstima i najbolje osjetim debljinu sloja koji nanosim.
A ima takvih četkica u DM-u?
kod mene nema, al kod nas je slab DM, ja sam svoju uzela u sloveniji lancome nekih 40 eura
tough girl
24.09.2007., 20:51
meni treba neki puder, npr. u kamenu, tek tako da mi malo boje da... inace ne trebam nista prekrivati... pa koji mi preporucujete? tnx
:raspa:
suha koza/masna/mjesovita?
tough girl
25.09.2007., 14:04
onako... normalna, mozda mrvicu suha... =) :raspa:
crazy_girl
25.09.2007., 21:29
ak mi može netko odgovoriti...mučim se s aknama od svoje 13. godine...sad imam 15...do prije 4 mjeseca nisam stavljala ništa na lice od šminke...puder mislim...ali kad sam ga jednom stavila,više nisam izlazila bez njega jer mi se nisu vidjele nepravilnosti na koži...problem je što ne stavljam niš ispod njega kao podlogu...a primjetila sam da mi se pojavljuje sve više akni...što je normalno jer nekad i zaboravim skinut puder...inače,koristim s-he stylezone natural puder,nijansa 1-porcelain...i on mi je pretaman,ali nema svjetlijeg...pa što mi preporučate?? Prije sam koristila razna sredstva za uklanjanje akni ali kao što pretpostavljate,nisam bila uspješna...to je bio clean&clear i još nekakvi gelovi,mlijeka za čišćenje i sl. kremu imam rosalovu clear face i prije sam ju koristila učestalo,ali kad mi nije pomogla,prestala sam...da razjasnim,sada skidam puder vodom i gelom...inače neznam koji mi je tip kože...valjda masna zbog prištića...help!
a za ona jojoba i lješnjakova ulja,čak i propolis...šta kažete??
i jel to dovoljno staviti navečer kad skineš puder i onda ujutro opet staviti puder?:)
Christina
25.09.2007., 21:40
za pocetak prestani koristiti puder toliko cesto i OBAVEZNO ga skini cim dodjes kuci, nikako prespavati s puderom, odi dermatologu da ti pregleda lice i da ti nesto preporuci
Živkitis
25.09.2007., 23:14
To sto ga ponekad zaboravis skinuti puder je ka-ta-stro-fa,ja nemam problematicnu kozu,pa mi se pokoji pristic pojavi kad ne maknem puder mlijekom.Jedno vrijeme sam se samo umivala gelom uvece dok jedne veceri nisam pogledala lice u ogledalu izbliza i vidjela masu sljokica na jednom mjestu,sto znaci da mi se rumenilo uopste nije maklo..a ja se cudila sto mi se stanje koze pogorsalo..u prevodu,obavezno mici puder mlijekom dok ne maknes i poslednji trag.
I pokusaj odmoriti kozu od pudera s vremena na vrijeme..tj sto cesce :)
hope that helps.
ak mi može netko odgovoriti...mučim se s aknama od svoje 13. godine...sad imam 15...do prije 4 mjeseca nisam stavljala ništa na lice od šminke...puder mislim...ali kad sam ga jednom stavila,više nisam izlazila bez njega jer mi se nisu vidjele nepravilnosti na koži...problem je što ne stavljam niš ispod njega kao podlogu...a primjetila sam da mi se pojavljuje sve više akni...što je normalno jer nekad i zaboravim skinut puder...inače,koristim s-he stylezone natural puder,nijansa 1-porcelain...i on mi je pretaman,ali nema svjetlijeg...pa što mi preporučate?? Prije sam koristila razna sredstva za uklanjanje akni ali kao što pretpostavljate,nisam bila uspješna...to je bio clean&clear i još nekakvi gelovi,mlijeka za čišćenje i sl. kremu imam rosalovu clear face i prije sam ju koristila učestalo,ali kad mi nije pomogla,prestala sam...da razjasnim,sada skidam puder vodom i gelom...inače neznam koji mi je tip kože...valjda masna zbog prištića...help!
i jel to dovoljno staviti navečer kad skineš puder i onda ujutro opet staviti puder?:)
NIKADA ne zaboravi uveče skinuti šminku sa lica...čak i prije večeri, ono-kad dodješ iz škole.
Pokušaj sa toniranim kremama umjesto pudera;lakše su.
Kupuj pudere koji ti odgovaraju, što znači da ćeš još puno morati tražiti ako ne nabasaš odmah na "pravi". Npr. meni su oduvijek odgovarali MF puderi, a važe za teške i ne preporučaju se...samo od njih nisam imala prišteve!
Ispod pudera stavi obavezno neku hidratantnu kremu; nebitno koju - nego koja ti paše!
pahuljica
26.09.2007., 19:31
e meni baš od mf pudera izbijaju,
Sponza ri
26.09.2007., 23:51
crazy,a da probas kupit neki malo kvalitetniji puder, ili toniranu kremu. ja sam prije koristila green lineov puder,jako ti je lagan i antibakterijski. preporucujem ti i vichy aera teint.
Sponza ri
26.09.2007., 23:51
e meni baš od mf pudera izbijaju,
meni su mf puderi preteski
meni je dobra nivea beaute u prahu
i opcenito su mi bolji svi u prahu nego u kamenu tj i one u kamenu stavim sa kistom koda su u prahu
clinique je jako dobar onaj u kamenu (u prahu nisam probala) - ovaj (http://www.clinique.com/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY4906&PRODUCT_ID=PROD559) ali nije bas jeftin a imala sam i ovaj (http://www.clinique.com/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY4900&PRODUCT_ID=PROD3049) ali mi je prvi bolji
Lamb-of-God
27.09.2007., 13:23
ha ...slušaj...
ako imaš problematičnu kožu-bolje ti je koristiti puder u kamenu nego tekući.
kupi si hidratantnu kremu za problematičnu kožu-preporučam sebium akn kolekciju u ljekarni...ili bilo koju drugu koja ti paše npr. afrodita akne stop hidratantna krema.
kupi puder u kamenu od manhatna u dm-u... antibakterijski je... svijetao je dosta-broj 75 vanilla...
kremu dobro utrljaj u lice i preko nje prijeđi spužvicom koju si "naprašila" puderom. vjeruj mi-kad ga skineš navečer lice će ti biti savršeno mekano i podantno...
kameni puder teže ulazi u pore nego tekući.
ako si baš ovisna o tekućem, e onda ti preporučjem vichy za normalnu/mješovitu kožu ili za masnu kožu.
ali zapamti da se tekući puno teže skida nego kameni.
još je jedna kombinacija-možeš koristiti tekući skupa s onim u kamenu.
s time da kad naneseš tekući, spužvicom od kamenog pudera samo tapkaj po licu.višak ukloni čistom četkicom za nanošenje pudera u prahu.
NIKAD, ALI BAŠ NIKAD NE IDI U KREVET S PUDEROM.
nadalje-to što puder skidaš vodom i gelom je vrlo loše i ne smiješ to činiti.
puder se skida vlažnim maramicama... upotrijebi ih koliko je potrebno da ga skineš...sve dok maramica ne bude čista.
tek onda peri gelom i vodom
(imam iskustva s tim... ja sam isto tako prije radila-ispočetka je sve ok dok odjednom koža ne postane nekako teška i puder uopće neće da se upije...očaj!!!)
onda toniziraj.
i stavi masku svaki dan na suhu i očišćenu kožu (preporučam ti afrodita akne stop, s voćnim kiselinama, savršena je)
nakon toga možeš koristiti kremu preko večeri.
a kad nanosiš puder, znaš da prethodno moraš DOBRO OČISTITI LICE.
no, kad opereš i očistiš lice, strpi se pet minuta da se tonik upije i da se lice osuši... jer u protivnom će ti se puder raskeljati po faci, a krema ti se neće baš savršeno upiti.
i zapamti još jednu stvar-pribor kojim se koristiš mora biti savršeno čist!
ja imam hrpetinu pribora i mijenjam ga svaki dan... upotrijebim i bacim na pranje.isto kao i donji veš.
no ja sam malo bolesna u glavu pa se ne obaziri :) ... dovoljno ti je jednom tjedno čistiti pribor.
maryann5
27.09.2007., 20:19
a kakav je bourjoisov matt lovely?
_lovely_
27.09.2007., 21:10
kako uopce odabrati pravu nijansu pudera u kamenu ili prahu i koji je bolji? (kamen ili prah)
U jednom časopisu sam pročitala da puder u prahu uvijek treba biti za nijansu svijetliji od prirodne boje tena :D
irenko007
27.09.2007., 21:20
ha ...slušaj...
ako imaš problematičnu kožu-bolje ti je koristiti puder u kamenu nego tekući.
kupi si hidratantnu kremu za problematičnu kožu-preporučam sebium akn kolekciju u ljekarni...ili bilo koju drugu koja ti paše npr. afrodita akne stop hidratantna krema.
kupi puder u kamenu od manhatna u dm-u... antibakterijski je... svijetao je dosta-broj 75 vanilla...
kremu dobro utrljaj u lice i preko nje prijeđi spužvicom koju si "naprašila" puderom. vjeruj mi-kad ga skineš navečer lice će ti biti savršeno mekano i podantno...
kameni puder teže ulazi u pore nego tekući.
ako si baš ovisna o tekućem, e onda ti preporučjem vichy za normalnu/mješovitu kožu ili za masnu kožu.
ali zapamti da se tekući puno teže skida nego kameni.
još je jedna kombinacija-možeš koristiti tekući skupa s onim u kamenu.
s time da kad naneseš tekući, spužvicom od kamenog pudera samo tapkaj po licu.višak ukloni čistom četkicom za nanošenje pudera u prahu.
NIKAD, ALI BAŠ NIKAD NE IDI U KREVET S PUDEROM.
nadalje-to što puder skidaš vodom i gelom je vrlo loše i ne smiješ to činiti.
puder se skida vlažnim maramicama... upotrijebi ih koliko je potrebno da ga skineš...sve dok maramica ne bude čista.
tek onda peri gelom i vodom
(imam iskustva s tim... ja sam isto tako prije radila-ispočetka je sve ok dok odjednom koža ne postane nekako teška i puder uopće neće da se upije...očaj!!!)
onda toniziraj.
i stavi masku svaki dan na suhu i očišćenu kožu (preporučam ti afrodita akne stop, s voćnim kiselinama, savršena je)
nakon toga možeš koristiti kremu preko večeri.
a kad nanosiš puder, znaš da prethodno moraš DOBRO OČISTITI LICE.
no, kad opereš i očistiš lice, strpi se pet minuta da se tonik upije i da se lice osuši... jer u protivnom će ti se puder raskeljati po faci, a krema ti se neće baš savršeno upiti.
i zapamti još jednu stvar-pribor kojim se koristiš mora biti savršeno čist!
ja imam hrpetinu pribora i mijenjam ga svaki dan... upotrijebim i bacim na pranje.isto kao i donji veš.
no ja sam malo bolesna u glavu pa se ne obaziri :) ... dovoljno ti je jednom tjedno čistiti pribor.
nijansa vanilla manhattan-ova pudera u kamenu je broj 70.
ja bih joj preporučila da ga nanosi kistom,tako izgleda puno prirodnije.
i ne bih joj nikako preporučila bilo koji,pa čak ni taj,puder u kamenu u kombinaciji s tekućim-to jako zna čepiti pore!npr. jedini tekući puder koji mi ne čepi pore je vichy normateint;i jedini puder u kamenu koji mi ne čepi pore je taj manhattanov-u kombinaciji ta dva=katastrofa,kao da mi je lice bilo pod žbukom!
wondergirl21
27.09.2007., 22:20
i ja nanosim puder u kamenu kistom jer izgleda puno prirodnije
nadalje obavezno ga skini i kao sto je netko napisao oprati gelom nije dosta, prvo ocistis mlijekom ili cim vec skidas sminku pa operes gelom.
sto se boje tice, najsvijetliji ti je od oriflamea gg poculan nijansa. ima jos par firma porculan(al malo) i svi su mi pretamni.
ovaj je bas jako svijetli, vjeruj mi
Curke, probao netko ovo? Puder za tulum :)
http://img461.imageshack.us/img461/950/76622vw9.jpg
bourjois 10 hour sleep effect - navodno bi trebao 10 sati odolijevati skidanju, toplini, vlazi....
Pacificgirl
28.09.2007., 14:21
bourjois 10 hour sleep effect - navodno bi trebao 10 sati odolijevati skidanju, toplini, vlazi....
Ne znači ta 10-ka u nazivu to,nego da kada se stavi daje na tenu efekat 10-satnog sna,jer niko od nas nema vremena toliko spavati pa ten pati...:)
Lamb-of-God
28.09.2007., 17:53
vi stavljate ovaj u kamenu kistom?... a ne znam, meni je nekak neravnomjerno onda... hmm.....
Andjelcic
28.09.2007., 17:54
samo kistom, najprirodnije izgleda.
Lamb-of-God
28.09.2007., 21:34
ha ha pa ok...ali ono...zakaj se onda dobije spužvica s njim? :p
Andjelcic
28.09.2007., 21:37
ha ha pa ok...ali ono...zakaj se onda dobije spužvica s njim? :p
zasto se u skupom givenchyjevom setu sjenila dobiju aplikatori koji nista ne valjaju? :cool:
mimimimi
29.09.2007., 15:54
curke, može pomoć oko pudera?
imam ok ten, što se tipa kože tiče, ide u red onih koje idu prema suhome, i zna se malo ljuskati t zona. (odgovara mi avene lagana hidratantna krema, čisto kao orijentir)
htjela bih si kupiti puder, koji ne mora nužno dobro prekrivati, da nije previše jak (da nemam osjećaj maske na licu), da daje onako prirodni, svjež izgled lica.. i da ide na roskastu boju...
previše tražim, ili?
neka preporuka?
hvala vam puno!
Sponza ri
29.09.2007., 17:08
curke, može pomoć oko pudera?
imam ok ten, što se tipa kože tiče, ide u red onih koje idu prema suhome, i zna se malo ljuskati t zona. (odgovara mi avene lagana hidratantna krema, čisto kao orijentir)
htjela bih si kupiti puder, koji ne mora nužno dobro prekrivati, da nije previše jak (da nemam osjećaj maske na licu), da daje onako prirodni, svjež izgled lica.. i da ide na roskastu boju...
previše tražim, ili?
neka preporuka?
hvala vam puno!
chanel teint innocence...:raspa:
tinna01
29.09.2007., 21:14
Mislim da sam možda konačno našla savršen puder-Double wear Estee Lauder-danas sam ga stavila prvi put i čini mi se super
mimimimi
29.09.2007., 22:03
chanel teint innocence...:raspa:
ima neka nijansa koja baca bar na roza?
i hvala na preporuci!
Andjelcic
30.09.2007., 09:37
Mislim da sam možda konačno našla savršen puder-Double wear Estee Lauder-danas sam ga stavila prvi put i čini mi se super
taj puder mi je favorit! :)
mimimimi
30.09.2007., 09:40
gledam sad, jer mi je sponzoruša bacila bubu u uho, na chanelovoj stranici kolekciju za lice...pa mene neuku zanima, da li koja od vas koristi, i vrijedi li šta..i kako se koristi....(ok, skužile ste da o tome ne znam ništa)..nešto što se u njihovoj liniji zove base lumiere? mora li se poslije baze staviti puder? kakve je ta baza boje? prosvjetlite me...
Sponza ri
30.09.2007., 12:18
ima neka nijansa koja baca bar na roza?
i hvala na preporuci!
najbolje bi ti bilo da odes sama pogledati. ja imam nijansu 40, malo tamnija i baca na zuckasto, meni pase
Lamb-of-God
30.09.2007., 14:42
gledam sad, jer mi je sponzoruša bacila bubu u uho, na chanelovoj stranici kolekciju za lice...pa mene neuku zanima, da li koja od vas koristi, i vrijedi li šta..i kako se koristi....(ok, skužile ste da o tome ne znam ništa)..nešto što se u njihovoj liniji zove base lumiere? mora li se poslije baze staviti puder? kakve je ta baza boje? prosvjetlite me...
hmmm..vidjela sam i ja to u dmu od manhatna...ali ne znam jel mislimo na istu stvar.
vjerujem da to služi kao neka podloga za šminku... da se bolje upije... fiksira?... hm..moram isprobati!
to je nešto novo brijem si ha ha
zapravo..možebit da je to ista stvar ko fiksator samo što ima neki novi naziv
meni je najbolji pupin no transfer. Odličan je,postojan,sve prekrije,koristila sam diorov,mf.lancome...ali pupin je daleko najbolji
kako uopce odabrati pravu nijansu pudera u kamenu ili prahu i koji je bolji? (kamen ili prah)
Da, da, i ja pitam isto to...?
Laurarossi
01.10.2007., 13:21
Crazy, u godinama si kad ti ne trebaju preteški puderi a ono što je jako bitno je čišćenje lica, ko što su ti cure već preporučile. Ja sam isprobala sve što na tržištu postoji i ničim nisam bila pretjerano zadovoljna na dug period. Tada sam dobila savjet da preparativnu kozmetiku treba često mijenjati, npr na proljeće ti odgovara jedna krema a zimi i ljeti druga. Ali prije svega, treba liječiti problematičnu kožu u dermatologa. Ako ti se to baš ne da, savjetujem ti sljedeće: na malo vate nakapaj par kapi limuna i s tim očisti lice. Možda će te malo peckati i zatezati al to nema veze. Nakon desetak dana već bi trebala primjetiti poboljšanje na koži. Naravno, ukoliko primjetiš da ti limun ne odgovara, nemoj to raditi.Limun ti može malo isušiti kožu al zato nanesi kremu na lice barem sat vremena nakon limuna (nemoj ga ispirati s lica). Meni ovaj tretman jako pomogne, lice postane nekako zdravije i blistavije a akne nestanu.
pahuljica
01.10.2007., 13:29
kako izgleda taj no transfer pupin?cijena?
mimimimi
01.10.2007., 15:23
najbolje bi ti bilo da odes sama pogledati. ja imam nijansu 40, malo tamnija i baca na zuckasto, meni pase
hvala ti puuuno na savjetu..bila sam danas pogledati, i super mi je br. 30, baš malo vuče na roza...
sutra se bacam u kupovinu! :cerek:
u staklenoj bočici,ima sivi čep sa špatulicom. Cijena 134,00. Uzela sam ga u parfumeriji,pa mi je teta što tamo radi pogodila nijansu. Čak mi se i lice poboljšalo otkad ga koristim i ful dugo traje
Sponza ri
01.10.2007., 16:01
hvala ti puuuno na savjetu..bila sam danas pogledati, i super mi je br. 30, baš malo vuče na roza...
bas mi je drago..:) ja sam proslu zimu imala 30 i bio mi je super
pahuljica
01.10.2007., 16:10
u staklenoj bočici,ima sivi čep sa špatulicom. Cijena 134,00. Uzela sam ga u parfumeriji,pa mi je teta što tamo radi pogodila nijansu. Čak mi se i lice poboljšalo otkad ga koristim i ful dugo traje
predpostavljam da je ovo za no transfer,hvala ti na odgovoru, jesi li probala još koji pupin puder?
Lamb-of-God
01.10.2007., 16:46
savjetujem ti sljedeće: na malo vate nakapaj par kapi limuna i s tim očisti lice. Možda će te malo peckati i zatezati al to nema veze. Nakon desetak dana već bi trebala primjetiti poboljšanje na koži. Naravno, ukoliko primjetiš da ti limun ne odgovara, nemoj to raditi.Limun ti može malo isušiti kožu al zato nanesi kremu na lice barem sat vremena nakon limuna (nemoj ga ispirati s lica). Meni ovaj tretman jako pomogne, lice postane nekako zdravije i blistavije a akne nestanu.
hm...to je onak..nekaj tipa kućni "tretman voćnim kiselinama" ? :)
ja sam probala limunom par puta "osvježiti" lice... ali vidiš..nije mi palo napamet da bih mogla to uzastopce 10ak dana raditi...ha ha...
baš ću probati!
tinna01
01.10.2007., 18:35
taj puder mi je favorit! :)
Vidjela sam preporuke na forumu pa sam ga između ostalog i zbog toga kupila-hvala :top: Btw.izdržao je danas cijeli dan,od jutra do 5 popodne
ja se nekako uvjek vračam na MF pudere,najbolje mi leže :ne zna: zašto...
samo sam taj pupin probala,taj ti je za sve tipove kože. Inače puno sam drugih probala i taj mi se pokazao najboljim
taj puder je stvarno prekrasan :cerek: kupila sam ga na preporuku drugih, a posebno sponze i nisam pogriješila :cerek: :D
Andjelcic
02.10.2007., 09:17
ja obicno biram one transparent, ti bi trebali odgovarati (skoro) svima.
meni je u kamenu bolji jer nema straha od rasipanja i lakse mi ga je dozirati, mislim da i dosta dulje traje (u kutiji). kako nanosim kistom, ionako se pretvori u prah kod nanosenja.
ja se nekako uvjek vračam na MF pudere,najbolje mi leže :ne zna: zašto...
I meni! I lice mi se uvijek popravi kad nosim MF!
Andjelcic
02.10.2007., 09:30
I lice mi se uvijek popravi kad nosim MF!
unfuckingbelievable :eek: :D
unfuckingbelievable :eek: :D
Zbilja, baš mi odgovaraju!
Niti jedan prištić mi se ne pojavljuje od njih, a od vichyja, maybellina, l'oreala, nivee - strašno! Nemamo veći izbor ovdje, pa ne mogu probati sve što vi probate. Imala sam jednom Colistar tekući; dobar je bio, ali MF mi najbolje odgovaraju!:ne zna:
Naravno, ljeti mi ne odgovara niti jedan, eventualno ponekad tonirana krema!
Lamb-of-God
02.10.2007., 12:48
meni je dobar max factor samo onaj u kamenu
tekući mi je bio katastrofa ... pretežak :)
jasmine
02.10.2007., 13:25
cure jel neko od vas probao pupin puder smart skin,kakva su vasa iskustva?
Nikolinica
02.10.2007., 13:51
Odlican je nivein 2 in 1 kremasti puder u kamenu
pahuljica
02.10.2007., 16:43
uh jel puno z apupin puder dat 130kn?kako ste zadovoljne,meni je to nekako too much..kad mogu kupit set za te pare i dobijem puder u njemu?koje je vaše mišljenje
a ne znam,ali ako ti puder dugo traje,mislim ako ne stavljaš tonu svaki dan,onda se stvarno isplati. 130 kn za god dana,ne osjetiš da si potrošio. Ali ima dobrih pudera koji su jeftiniji,nije sve u cijeni. Jednom sam diorov platila 400 kn, a srednja žalost. Te marke su više precijenjene a ne vrijede upola
130kn nije puno za puder osim ako ne trosis dva mjesecno
Andjelcic
02.10.2007., 21:24
uh jel puno z apupin puder dat 130kn?kako ste zadovoljne,meni je to nekako too much..kad mogu kupit set za te pare i dobijem puder u njemu?koje je vaše mišljenje
nije puno 130 kn za puder opcenito, sad ne znam kakav je taj pupin.
marija82
02.10.2007., 21:40
koristim jednu tubicu pudera cca godinu dana, od avene-a je, dodje 113 kn, i najbolji je puder koji sam ikad imala. ne pada mi na pamet kupit nesto drugo.
sad sam se sjetila jedne smjesne situacije vezano uz pudere. neki dan sam bila u limoniju i udje cura nekih cca 25 godina i pita prodavacicu koje kvalitetne pudere joj moze preporucit. zena je ko iz topa ispalila chanel, dior, sisley....bas mi je bed bilo cure koja ce mozda dat puno para za tako neki skupi puder a ima dobrih i za manju cifru. istodobno me smijeh ulovio na odgovor od prodavacice, kao da su istrenirane da odmah nude najskuplje pudere, jer ne zaboravimo da u limoniju ima i kud i kamo jeftinijih marki kozmetike.
Andjelcic
02.10.2007., 21:51
koristim jednu tubicu pudera cca godinu dana, od avene-a je, dodje 113 kn, i najbolji je puder koji sam ikad imala. ne pada mi na pamet kupit nesto drugo.
meni je dobar taj aveneov, pogotovo za dan, ali ima i boljih, bar meni. nijedan iz dm-a mi nije odgovarao, od svih mi iskoce pristici. za sjajilo nikad ne bih dala puno love, ali za puder da.
marija82
02.10.2007., 22:03
meni je dobar taj aveneov, pogotovo za dan, ali ima i boljih, bar meni. nijedan iz dm-a mi nije odgovarao, od svih mi iskoce pristici. za sjajilo nikad ne bih dala puno love, ali za puder da.
vjerujem da postoje jako dobri puderi, vjerojatno i bolji od ovog, slazem se s tobom, kad bi znala da ce mi s nekim drugim lice jos bolje izgledat kupila bi ga, ali ovaj mi je i vise nego dobar. ni meni nijedan iz dm-a ne pase, a da ti budem iskrena od ovih skupih probala sam samo testere povremeno, nikad ih ko fol nemaju u parfumerijama, sto naravno nije dovoljno da vidim kakav bi mi bio na duze staze.
Andjelcic
02.10.2007., 22:08
vjerujem da postoje jako dobri puderi, vjerojatno i bolji od ovog, slazem se s tobom, kad bi znala da ce mi s nekim drugim lice jos bolje izgledat kupila bi ga, ali ovaj mi je i vise nego dobar. ni meni nijedan iz dm-a ne pase, a da ti budem iskrena od ovih skupih probala sam samo testere povremeno, nikad ih ko fol nemaju u parfumerijama, sto naravno nije dovoljno da vidim kakav bi mi bio na duze staze.
sigurno si i jedna od sretnica kojima ne treba jako prekrivanje. :) curama koje jako reagiraju na komedogene sastojke je nocna mora naci pravi puder, jos ako im treba jace prekrivanje... ja sam 6 godina trazila svoj. :tuzni: ovo za testere je bezobrastina, ali ionako od nasih prodavacica vise ne ocekujem ni ljubaznost, a kamoli nesto vise.
e bas ja namjeravam kupit taj aveneov tekuci.imam problematicnu kozu sklonu mascenju,i nekoliko vidljivijih oziljaka(onak ljubicasto-crvenih tockica) od pristica,pa me zanima jel prekriva dobro i jel ostaje mat?imala sam prije od avena kompaktne pudere i onaj okrugli u kremi,i poprilicno sam zadovoljna,sam sto mi se koza znala perutat jer bi ju valjda prevec isusio,a i nanosi se spuzvicom..pa se nadam da bi tekuci po tom pitanju bio bolji?(jer se maze prstima)
Andjelcic
02.10.2007., 22:21
e bas ja namjeravam kupit taj aveneov tekuci.imam problematicnu kozu sklonu mascenju,i nekoliko vidljivijih oziljaka(onak ljubicasto-crvenih tockica) od pristica,pa me zanima jel prekriva dobro i jel ostaje mat?
ne prekriva bas dobro i ne matira, ali je lagan (to je plus) i sigurna ti nece izazvati pristice kao mnogi. ja matiram njihovim transparentnim. uzmi tester.
Tnx:) ,bum probala.A zna li onda mozda tko puder koji bi mi odgovarao,dakle da dobro prekriva i da je mat,a da ne izaziva pristice?Prilicno hitno mi treba
Andjelcic
02.10.2007., 22:40
Tnx:) ,bum probala.A zna li onda mozda tko puder koji bi mi odgovarao,dakle da dobro prekriva i da je mat,a da ne izaziva pristice?Prilicno hitno mi treba
cula sam za neke, ali uglavnom nisam isprobala. mozda helena rubinstein sensual clone, clinique skin smoother, meni estee lauder double wear super prekriva i sasvim dobro matira ako nije prevruce, onda moram stavit i malo pudera u kamenu.
eve,najbolje bi ti bilo da odeš u neku parfumeriju di su stručne prodavačice.Najbolje će ti one naći puder koji ti odgovara. Što se tiče nijanse i tipa kože,meni je teta u parfumeriji tako skroz pomogla
Andjelcic
02.10.2007., 22:47
eve,najbolje bi ti bilo da odeš u neku parfumeriju di su stručne prodavačice.Najbolje će ti one naći puder koji ti odgovara. Što se tiče nijanse i tipa kože,meni je teta u parfumeriji tako skroz pomogla
samo neka pazi da ne naleti na zensku koja ce puno pametovat, a nis pametno nece reci, a takvih je vecina. danas stvarno bilo koga zaposle u tim parfumerijama.
samo neka pazi da ne naleti na zensku koja ce puno pametovat, a nis pametno nece reci, a takvih je vecina. danas stvarno bilo koga zaposle u tim parfumerijama.
Da,toga se i bojim:mad:
marija82
03.10.2007., 10:18
sigurno si i jedna od sretnica kojima ne treba jako prekrivanje. :) curama koje jako reagiraju na komedogene sastojke je nocna mora naci pravi puder, jos ako im treba jace prekrivanje... ja sam 6 godina trazila svoj. :tuzni: ovo za testere je bezobrastina, ali ionako od nasih prodavacica vise ne ocekujem ni ljubaznost, a kamoli nesto vise.
da, ne treba mi zapravo prekrivanje uopce, ali mi ta nijansa da malo boje tj. ujednaci mi ten nekako, bas mi ok bude, jer sam jako blijeda.
pahuljica
03.10.2007., 12:43
a ne znam,ali ako ti puder dugo traje,mislim ako ne stavljaš tonu svaki dan,onda se stvarno isplati. 130 kn za god dana,ne osjetiš da si potrošio. Ali ima dobrih pudera koji su jeftiniji,nije sve u cijeni. Jednom sam diorov platila 400 kn, a srednja žalost. Te marke su više precijenjene a ne vrijede upola
ma znam ja to,traje meni puder stvarno dosta, ali za mf ne zelim čut više odkad sam shvatila da mi od njega prištići nastaju,cijela se ospem,imate li kakvu preporuku, imam suhu jako blijedu kožu,nisam sklona prištićima ,možda tu i tamo po čelu, ako koža reagira na određene proizvode:ne zna:
Lamb-of-God
03.10.2007., 13:38
ma znam ja to,traje meni puder stvarno dosta, ali za mf ne zelim čut više odkad sam shvatila da mi od njega prištići nastaju,cijela se ospem,imate li kakvu preporuku, imam suhu jako blijedu kožu,nisam sklona prištićima ,možda tu i tamo po čelu, ako koža reagira na određene proizvode:ne zna:
pa zašto uopće koristiš puder?
ako ti je koža suha i blijeda..a još kažeš da nemaš prištića..dovoljan ti je korektor i malo tonirane kreme..tek tako da joj daš boje i sjaja.
a imaš i od vichy-ja tekući puder za suhu kožu. moja ga mama koristi.
šta bi ja dala da imam suhu kožu jooooooooj :D
no..šta tebe zapravo muči onda u vezi tvoje kože? šta će ti puder?
Sponza ri
03.10.2007., 15:43
taj puder je stvarno prekrasan :cerek: kupila sam ga na preporuku drugih, a posebno sponze i nisam pogriješila :cerek: :D
:D
nessa 123
03.10.2007., 16:04
malo pitanje u vezi CHANEL TEINT INNOCENCE...
nisam ni pretamnog ni presvijetlog tena, al cak i zimi znam otic koji put na solarij pa mi lice varira za nijansu. koristila sam guerlainov puder koji je isto tako bio jako lagan i prilagodio mi se tim promjenama boje tena...
a posto svi hvalite taj chanelov bas me zanima da li je i on sklon tome? da bas ne dajem lovu a necu ga moc stavljat kad posvjetlim il potamnim. mislim nisu to neke velike razlike...
thanks unaprijed:)
Sponza ri
03.10.2007., 16:13
malo pitanje u vezi CHANEL TEINT INNOCENCE...
nisam ni pretamnog ni presvijetlog tena, al cak i zimi znam otic koji put na solarij pa mi lice varira za nijansu. koristila sam guerlainov puder koji je isto tako bio jako lagan i prilagodio mi se tim promjenama boje tena...
a posto svi hvalite taj chanelov bas me zanima da li je i on sklon tome? da bas ne dajem lovu a necu ga moc stavljat kad posvjetlim il potamnim. mislim nisu to neke velike razlike...
thanks unaprijed:)
hm,ja sam morala kupit 2 nijanse jer mi je onaj svjetliji pred ljeto ipak postao malo presvjetao... al ja ti tako sa svim puderima tako da nisam bas mjerodavna...:ne zna:
nessa 123
03.10.2007., 16:44
:) nema veze, thanks svejedno.
mozda se netko jos javi a mozda cu morat il se stalno kvarcat ili vise ne:) sto sumnjam... :D
bitno mi je da je lagan kuzis, da ga onda ja mogu i malo sa kompaktnim ili rumenilom popravit ak bas bude razlika. ali ja stvarno ne stavim puno pudera, nadam se da ce biti ok.
sjecam se da sam imala jednom jedan chanelov, cak puno gusci i bila sam jaki zadovoljna. zato sam toliko sad navalila na ovaj (a i malo bi mijenjala)
pozz:)
pahuljica
03.10.2007., 17:46
[/quote]no..šta tebe zapravo muči onda u vezi tvoje kože? šta će ti puder?[/quote]
to mi i mama kaže,al eto,mlado ludo,nekako se bolje osjećam kad ga imam na faci, i preferiram ove u kamenu ili prahu,tko će se mučit s tekućim:ne zna:
Lamb-of-God
03.10.2007., 19:24
pahuljice....
broj jedan-slušaj mater :)
broj dva-slušaj mene kad ti kažem da ne koristiš puder ako ti ZBILJA, ali ZBILJA ne treba!
broj tri-shvaćam te kad kažeš da se bolje osjećaš s puderom, ali ako nemaš problematičan ten..isto ćeš se osjećati s malo tonirane kreme.
broj četiri-šta ti znači to "mučenje s tekućim"?:)
pa ništa lakše razmazat ga prstima po faci... :lol:
al ok..kad već voliš u kamenu/prahu...onda koristi neku kvalitetnu kremu ispod za SUHU kožu.... koju ćeš dakako nanositi u tankom sloju.
a od svijetlih pudera u kamenu ti je najbolji max factor... light n gay :)
ne..nije pederski... samo je nježan :rofl:
Lamb-of-God
03.10.2007., 19:25
joj, da..btw..jel itko od vas probao korektor koristiti kao podlogu ispod pudera u kamenu?...
npr... razmazete korektora po faci (istina... dosta ga se potroši ha ha i nije baš lako) i preko prijeđete puderom u kamenu?...
meni je to totalno super..jer mi korektor ne masti kožu koliko tekući puder... i ne čini se zažbukano nego prirodno totalno..
a i svjetlije ispadne :)
joj, da..btw..jel itko od vas probao korektor koristiti kao podlogu ispod pudera u kamenu?...
npr... razmazete korektora po faci (istina... dosta ga se potroši ha ha i nije baš lako) i preko prijeđete puderom u kamenu?...
meni je to totalno super..jer mi korektor ne masti kožu koliko tekući puder... i ne čini se zažbukano nego prirodno totalno..
a i svjetlije ispadne :)
ja sam to radila sa ysl-om super bi mi pore zatvorio :top: ... tocnije zacepio :D
Lamb-of-God
03.10.2007., 21:21
ja sam to radila sa ysl-om super bi mi pore zatvorio :top: ... tocnije zacepio :D
ha ha ha
pa i puderi zatvaraju pore
patientia
04.10.2007., 02:10
Ako ti se to baš ne da, savjetujem ti sljedeće: na malo vate nakapaj par kapi limuna i s tim očisti lice. Možda će te malo peckati i zatezati al to nema veze. Nakon desetak dana već bi trebala primjetiti poboljšanje na koži. Naravno, ukoliko primjetiš da ti limun ne odgovara, nemoj to raditi.Limun ti može malo isušiti kožu al zato nanesi kremu na lice barem sat vremena nakon limuna (nemoj ga ispirati s lica). Meni ovaj tretman jako pomogne, lice postane nekako zdravije i blistavije a akne nestanu.
Ne ne i ne. A zasto ne, pogledajte u ovom topicu:
http://www.forum.hr/showthread.php?p=10360329#post10360329
Rock Star
04.10.2007., 10:48
Mislim da je limun strašna šteta za kožu. Meni ju je dosta isušio, a radila sam isto jer mi je usmenom predajom došao taj recept, u vrijeme kad me je strašno smetala moja masna koža (mada nije ni bila baš toliko masna, a da ni ne pričam kaj bih sad dala da mi ju je vratiti) i pokušala sam je dovesti u normalu. Nakon par puta skužila sam kakvu sam štetu napravila, tak da limun nikome ne preporučam!
ha ha ha
pa i puderi zatvaraju pore
naravno da zatvaraju, samo ovaj to radi jos i bolje :D
pahuljica
04.10.2007., 15:43
eh al od mf dobijem prištiće,ma ništa odustajem, kupit ću neku toniranu,hvala na svemu
Lamb-of-God
04.10.2007., 19:55
eh al od mf dobijem prištiće,ma ništa odustajem, kupit ću neku toniranu,hvala na svemu
prištiće dobiješ od mf tekućeg
nećeš dobit od onoga u kamenu jer je prelagan i nježan
Andjelcic
04.10.2007., 21:08
ja sam od njega dobila pristice. nije mi nimalo lagan, dapace, poput brasna mi je. :flop:
pahuljica
05.10.2007., 13:29
potpisujem
a kakvi su vam revlonovi tekuci puderi? :D i kolko kostaju? :ne zna:
Živkitis
05.10.2007., 16:33
U rangu cijena MF.
Ja imam ColorStay za normalnu/mjesovitu kozu.Dobar je za nekoga kome treba tezi puder,ali ja ga nikako ne bi koristila svaki dan.Malo mirise na alkohol,meni..
Ja sam sebi baš jućer kupila MF age renew iako imam suhu kožu strašno da mi se oko nosa i usnica čak i ljušti malo. Mogu reći da mi je fantastićan a ima neki lagani sjaj..prekrasno. Uzela sam najsvijetliju nijansu mislim da je 45 i ne začepi mi pore, super je.
marvelN
09.10.2007., 11:49
Jel znate gdje ima za kupiti Coverderm pudera? Čula sam da oni najbolje prekrivaju....
Anadiomena
09.10.2007., 12:05
evo jedno pitanje:
probala sam maybelline dream matte mousse puder i ne odgovara mi.nekako imam osjecaj da se zavlaci i u najplicu boricu i svaku malu udubinu u kozi.
kada se pogleda izdaleka stvarno koza izgleda prelijepo ali izbliza ja vidim gdje se sve zavukao.
kojoj kozi u biti odgovaraju ovi puderi u pjeni?
(kako je lijep pod prstima,bas nekakav svilenkast osjecaj.)
Mislim da su ti pjenasti puderi više za mješovito do masnu kožu...
HUNTRESS
09.10.2007., 15:36
prištiće dobiješ od mf tekućeg
meni je od njega cijelo lice oprištavilo, a stavljala bih ga samo mrvicu, velikim kistom, i sve mi izbacilo. jednom sam ga stavila na dekolte, i isto sam se cijela osula. a nisam sklona alergijama
Verona_V
09.10.2007., 15:41
Jel bilo šta na temi o Collistarovim puderima?Vjerujem da je,al da ne čitam svih 113 strana,molila bih da me netko uputi. Vidjela nedavno na jednoj curi i bilo je presavršeno, ne znam koji ni išta.
Anadiomena
09.10.2007., 16:12
hvala!
jos koji komentar na pjenaste pudere, iskustva,slobodno...
shljokica*
09.10.2007., 17:50
vichy puderi? oni mi se cine oke.
Lutijena
09.10.2007., 19:03
E pa super,ja bas trazim neki za mesovitu kozu,pa cu probati taj.
ako ti je koža isušena nemoj ,jer je suh
Rock Star
09.10.2007., 19:38
Ja imam taj dream matte mouse i ful mi je ok, iako imam dosta suhu kožu. Stavljam ga nakon kaj raskošno nanesem dnevnu kremu i onda odmah ide puder, tak da se fino izmiješaju i koža baš lijepo izgleda.
Inače, u zadnje su mi vrijeme od pudera draže tonirane kreme.
Lutijena
09.10.2007., 19:55
ako ti je koža isušena nemoj ,jer je suh
Pa jeste malo,ali ne znam sta sada da radim.
@Rock star,a kako ti je kada ne stavis kremu?
stavi neku masniju kremu i bit će ti ok,ja imam masnu ali kas mi je bila isušena i gulila se onda mi je bio presuh
možeš npr. avene hydrance
Lutijena
09.10.2007., 21:22
Hvala doree:kiss:
Rock Star
09.10.2007., 21:35
Pa jeste malo,ali ne znam sta sada da radim.
@Rock star,a kako ti je kada ne stavis kremu?
Loše. Puder nije baš lako razmaziv i onda izgleda koža ko da se peruta. Strašno baš. Ali masnija krema i taj puder bit će ok, čak i ako nemaš masnu kožu (moj slučaj).
Ja sam sebi baš jućer kupila MF age renew iako imam suhu kožu strašno da mi se oko nosa i usnica čak i ljušti malo. Mogu reći da mi je fantastićan a ima neki lagani sjaj..prekrasno. Uzela sam najsvijetliju nijansu mislim da je 45 i ne začepi mi pore, super je.
Ja imam Age renew već mjesec dana, svaki dan ga stavljam po 9 sati sam pod šminkom i nikakvih problema! I što sam imala prištića i nepravilčnosti, čim koristim MF sve se povuče! Čudo kako mi odgovara!
:cerek: :top:
die4limoni
10.10.2007., 16:37
Jel bilo šta na temi o Collistarovim puderima?Vjerujem da je,al da ne čitam svih 113 strana,molila bih da me netko uputi. Vidjela nedavno na jednoj curi i bilo je presavršeno, ne znam koji ni išta.
imam ja jedan njihov tekući ''fondotinta tenuta perfetta' se zove. ovako: ako ti je ten umjereno u banani ( znači imaš prištiće, podočnjake i sl. al ništa pretjerano onda ćeš bit zadovoljna, ak ne treba ti onda nešto jače tipa chanel pro lumier i sl.). isto tako ti ga ne bih preporučila ako imaš masnu kožu jer je on sam po sebi malo masniji, ja imam mješovitu i ništa mi nije izbijalo od njega. cijena je oko 215kn.
međutim, ak imaš 'viška' para preporučila bi ti yves saint laurent ''fond de teint pinceau eclat''. u sebi ima ugrađenu četkicu koju kad okreneš i pritisneš bočicu puder počne lagano izlazit kroz nju, opet ju zavrtiš(time spriječiš daljni izlazak pudera- princip on-off) i sam puder razmažeš s tom četkicom. prekrivanje fantastično, a što je najbolje LAGAN je. cijena oko 330kn. meni je taj osobno bolji od collistara.
Sponza ri
10.10.2007., 16:39
međutim, ak imaš 'viška' para preporučila bi ti yves saint laurent ''fond de teint pinceau eclat''. u sebi ima ugrađenu četkicu koju kad okreneš i pritisneš bočicu puder počne lagano izlazit kroz nju, opet ju zavrtiš(time spriječiš daljni izlazak pudera- princip on-off) i sam puder razmažeš s tom četkicom. prekrivanje fantastično, a što je najbolje LAGAN je. cijena oko 330kn. meni je taj osobno bolji od collistara.
jel se moze ta cetkica oprati...?:ne zna:
die4limoni
10.10.2007., 16:45
evo i slikica http://img411.imageshack.us/img411/6600/106556100000l1kl5.th.jpg
die4limoni
10.10.2007., 16:48
jel se moze ta cetkica oprati...?:ne zna:
da,da. uzmaš vlažnu maramicu i samo ju ''obrišeš''. u uputama savjetuju da se to napravi jednom tjedno kako bi četkica zadržala kvalitetu.
Sponza ri
10.10.2007., 16:57
citala sam da antonija stupar obozava ovaj puder...:D
kakvu kozu ti imas?
die4limoni
10.10.2007., 17:03
obrazi normalni, t-zona mrvicu masna i generalno mi je koža jako osjetljiva.
Sponza ri
10.10.2007., 17:06
obrazi normalni, t-zona mrvicu masna i generalno mi je koža jako osjetljiva.
ovako mislim da bi mi odgovarao.. thnx..:)
kako glupo da nema testerica pudera, onako za doma. a ne da se tamo moram mackat i probavat.
die4limoni
10.10.2007., 17:09
mimimimi
10.10.2007., 20:39
ovako mislim da bi mi odgovarao.. thnx..:)
kako glupo da nema testerica pudera, onako za doma. a ne da se tamo moram mackat i probavat.
užas je to..imaš pravo...
kako još nisam kupila onaj chanelov, probat ću i ovaj u zdravlju i ljepoti..
Sponza ri
10.10.2007., 22:11
užas je to..imaš pravo...
kako još nisam kupila onaj chanelov, probat ću i ovaj u zdravlju i ljepoti..
ah,lako tebi kad i tamo teta radi...:)
mimimimi
10.10.2007., 22:14
ah,lako tebi kad i tamo teta radi...:)
:confused: :confused: :confused:
*minii*
10.10.2007., 22:20
i moja mama si je nabavila ovaj od YSL, ali mi se čini da
njen ima na krajevima dlačice a ne spužvicu..... :eek:
mimimimi
10.10.2007., 22:21
na krajevima jesu dlačice..samo na slici izgleda da je spužvica...
Sponza ri
10.10.2007., 22:23
:confused: :confused: :confused:
upss...:bonk: :bonk: :bonk:
- ne pokriva baš, stupanj pokrivanja jednak učinku kreme u boji
- glatka koža
- fin miris pudera
Ako netko ima iskustva sa Shiseido Dual Balancing tekućim puderom neka mi se javi.:)
*minii*
11.10.2007., 09:39
ajde danas ću pomiješat puder i kremu kako sam čula na TV, i nanjeg ga
kistom... prvi put.... da vidim kako to izgleda.... dosad to nisam radila...hm....
vidjet ćemo.... :ne zna:
Rock Star
11.10.2007., 11:06
ajde danas ću pomiješat puder i kremu kako sam čula na TV, i nanjeg ga
kistom... prvi put.... da vidim kako to izgleda.... dosad to nisam radila...hm....
vidjet ćemo.... :ne zna:
To daje jako lijepi efekt. Radim to neko vrijeme već i samo se pitam kaj nisam prije krenula s tim. Tonirana/puder se ravnomjerno nanesu, ten je ujednačen, sve mi nekak lijepo "sjedne". Preporučam!
nasty_girl
11.10.2007., 13:37
ja preporučam mineralne pudere..
svim tipovima koža.. i masnim i suhim i osjetljivim..
nisam nikad vjerovala u to dok nisam počela koristiti :)
kako nanosite puder/toniranu kistom i kakvim kistom?
koji su to mineralni puderi?
*minii*
11.10.2007., 18:29
mineralni puder...... a šta je to? :brukica:
Pacificgirl
12.10.2007., 01:20
mineralni puder...... a šta je to? :brukica:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=251154 :)
zekoslava3
12.10.2007., 09:16
MAC-ovi puderi, svi odreda su mi zakon. Imam nekoliko komada, dnevnu i večernju varijantu, tj. laganiju i malo težu.
HUNTRESS
12.10.2007., 15:35
ja si nedavno kupila aveneov tekući puder i prezadovoljna sam. ništa se ne vidi, a ten bude predivan od njega :cerek: ja ionako nemam nekih velikih upala ili neravnina po licu, tako da mi ovaj sve savršeno ujednači, jako je lagan, lako se nanosi, nije gust i dobro je razmaziv. ne izaziva mi prištiće i nimalo ne stvara efekt žbuke. jedino ne matira lice, al meni to nije ni bitno. sve pohvale :top: :top: :top:
*minii*
12.10.2007., 15:44
pomiješala sam puder i kremu i nanjela četkicom.... sve 5! prezadovoljna! :cerek:
ali problem je uslijedio kasnije...... četkica je odvratno smrdila pa sam ju isprala
pod vodom i sad je još gore..... gadi mi se kad pomirišim, a iskreno me sad i strah
s tim mazat se po licu.... Pitam se, ima li netko rješenje za to? i kjakvi su vaši
kistići?
repeat:
kako nanijet puder kistom tj kakvim kistom, ko za puder u prahu ili sta?
ray ban
12.10.2007., 16:51
ja preporučam mineralne pudere..
svim tipovima koža.. i masnim i suhim i osjetljivim..
nisam nikad vjerovala u to dok nisam počela koristiti :)
ja jedva čekam odlazak u Austriju pa ću si kupiti tih mineralnih pudera, vidjela sam da imaju kompaktni, concealer (isto je u prahu), i pravi puder u prahu.
za svaki dođe posebna četkica.
ali nisam vidjela tekući.
nasty girl, ti koristiš ove u prahu, ili imaš i neki tekući?
jel ima toga u Hrvatskoj, možda u Sephori?
ray ban
12.10.2007., 16:58
repeat:
kako nanijet puder kistom tj kakvim kistom, ko za puder u prahu ili sta?
ti kistovi za tekući puder se zovu foundation brush, mislim da je najjeftiniji neki od artdecoa, oko 100 i nešto kn.
ja ne koristim kist za nanošenje tekućeg pudera, ja ga nanosim prstima, ali sam čitala na MUA žene koje opisuju nanošenje sa kistom:
staviš po malo pudera na obraze, čelo ,bradu, nos, i onda ideš kistom od sredine lica prema kosi.
ako ideš na makeupalley, pogledaj pod T.leclerc tekući puder Vanilla, ili tekući puderi T.leclerc općenito,ne sjećam se više, jedna žena je sve u detalje opisivala nanošenje kistom.
Jednostavno je to nanošenje kistom :mig: . Bila i ja skeptična i kad sam kupila kist još je neko vrijeme skupljao prašinu u neseseru, a sad ne mogu zamisliti stavljanje pudera bez kista. :cerek:
S tim da ga ja ne stavljam kako je Ray Ban opisala :D , puder stavim direktno na kist pa onda s tim po licu. Zgodna stvar takve metode je to što si možeš sama smiksati toniranu kremu (malo pudera, malo kreme ;) ), miješati boje pudera da dobiješ idealnu nijansu i sl.
Nisam do ovih ideja došla sama :zubo: , gledala sam neke tutoriale na YouTubeu, ali nemam sad direktan link. Ima tih savjeta po netu dosta. Google je zakon. :)
Verona_V
12.10.2007., 19:34
Mislim da ću na kraju opet kupiti od Puppe Smart Skin i ako negdje nađem Art Decoov kist za tek. puder (nije ga bilo u Mulleru na Trgu) i doviđenja. Za taj znam da mi je bio dobar. Al kad sam već tu, jel neko zna di ima taj AD kist?
chimavizza
12.10.2007., 19:58
cure, trebam pomoć oko pudera???:D
imam prilično problematičnu kožu al ne previše, mješovita je,i boja tena mi je maslinasta, dakle ne bih ništa rozo. dosad sam koristila vichy-ev normateint ali bih htjela neki sto malo jače prekriva( za van :D )
dakle da sto bolje prekriva crvenilo i akne a da pritom ne cini preveliku stetu
molim sto prije i ako moze malo više prijedloga od onih koji su sami na sebi probali :moli:
hvala puno:cerek:
ray ban
12.10.2007., 22:44
Mislim da ću na kraju opet kupiti od Puppe Smart Skin i ako negdje nađem Art Decoov kist za tek. puder (nije ga bilo u Mulleru na Trgu) i doviđenja. Za taj znam da mi je bio dobar. Al kad sam već tu, jel neko zna di ima taj AD kist?
ja sam taj AD kist vidjela u Austriji, sad ne znam koliko ti to znači.
Verona, jel ti se taj kist linjao, nikada nisam kotistila AD kistove, čula sam da dlake otpadaju, pa sam odustala.
čula sam da lancome ima dobar kist za tekući puder i da se ne linja.
cure, trebam pomoć oko pudera???:D
imam prilično problematičnu kožu al ne previše, mješovita je,i boja tena mi je maslinasta, dakle ne bih ništa rozo. dosad sam koristila vichy-ev normateint ali bih htjela neki sto malo jače prekriva( za van :D )
dakle da sto bolje prekriva crvenilo i akne a da pritom ne cini preveliku stetu
molim sto prije i ako moze malo više prijedloga od onih koji su sami na sebi probali :moli:
hvala puno:cerek:
ali normateint dobro ne prikriva,meni je bio okej od maybellina mousse okej ,probaj kamuflažu od artdecoa to ti je korektor
ray ban
12.10.2007., 23:08
ja sam od normateinta dobila potkožne prišteve, akne i sl. nakon samo jednog puta što sam ga stavila.
imala sam neku najtamniju nijansu (tester) i jako je dobro prekrivao flekice, probala sam i neku svijetliju, ta je loše prekrivala.
Al kad sam već tu, jel neko zna di ima taj AD kist?
Müller City Centar. :mig:
hvala na objasnjenju... trebala bi vjerojatno probat jer mi se ovako na opis ne cini prakticno ni jednostavno...
*minii*
13.10.2007., 14:27
a ništa.... kupujem novi kist i upuštam se opet u to.....
a šta upišete na YouTube-u da vidite kako to rade profesionalci? :eek:
chimavizza
13.10.2007., 22:43
ali normateint dobro ne prikriva,meni je bio okej od maybellina mousse okej ,probaj kamuflažu od artdecoa to ti je korektor
hvala doree:cerek: , pogledat ću
dakle da sto bolje pokriva,jel ima još itko ikakvih prijedloga, nije bitna cijena, samo mi treba veći izbor da provjerim nijanse, pliiiiiz
:tuzni:
hvala doree:cerek: , pogledat ću
dakle da sto bolje pokriva,jel ima još itko ikakvih prijedloga, nije bitna cijena, samo mi treba veći izbor da provjerim nijanse, pliiiiiz
:tuzni:
Nnč:) ,ta kamuflaža od artdecoa ti ima 7nijansi ,ima jako prikrivanje ,imaš u limonija ,možeš npr. uzet dva ako ti nijedna nepaše nijansa pa miješat
P.s.ako ti nije bitna cijena imaš od helene rubinstain sensual clone,kažu da super pokriva i smanjuje vidljvost pora,uglavnom kažu da je super i za problematičnu da je ok cijena oko300kn,u st je 311kn
nessa 123
14.10.2007., 15:27
probao na kraju netko??
ajde pliz iskustva, ako ste vec spomenuli sorii, al spomenite opet:) :)
p.s. da li je stvarno lagan lagan? trazim neki ful lagani
chimavizza
14.10.2007., 15:57
Nnč:) ,ta kamuflaža od artdecoa ti ima 7nijansi ,ima jako prikrivanje ,imaš u limonija ,možeš npr. uzet dva ako ti nijedna nepaše nijansa pa miješat
P.s.ako ti nije bitna cijena imaš od helene rubinstain sensual clone,kažu da super pokriva i smanjuje vidljvost pora,uglavnom kažu da je super i za problematičnu da je ok cijena oko300kn,u st je 311kn
probam sutra, hvala :kiss:
Pacificgirl
14.10.2007., 19:05
probao na kraju netko??
ajde pliz iskustva, ako ste vec spomenuli sorii, al spomenite opet:) :)
p.s. da li je stvarno lagan lagan? trazim neki ful lagani
Na make-up alley kazu da je lagan sto se tice prekrivanja,ali da sadrzi ulje pa nije za masniju kozu
...:ne zna:
nessa 123
14.10.2007., 22:07
hm, koza mi nije masna, a ako ga pomjesam sa kremom koja sprecava lucenje sebuma (inace je koristim, avene) mozda bi mogao biti ok???
btw thanks:)
Pacificgirl
14.10.2007., 22:12
hm, koza mi nije masna, a ako ga pomjesam sa kremom koja sprecava lucenje sebuma (inace je koristim, avene) mozda bi mogao biti ok???
btw thanks:)
Ma sigurno,nisu Bourjois puderi inače jaki,tako da ne vjerujem ni da je ovaj,sve je to individualno,treba probati...(testere,mislim:D ):mig:
londres
16.10.2007., 09:17
Koji je bolji?Avene ili Vichy? I Vichy za suhu kožu ili za masnu/normalnu? Hvala
četkica je odvratno smrdila pa sam ju isprala
pod vodom i sad je još gore..... gadi mi se kad pomirišim, a iskreno me sad i strah
Mlaka voda+ sapun! Pa tako par puta dok ne ispereš sve.
Koji je bolji?Avene ili Vichy? I Vichy za suhu kožu ili za masnu/normalnu? Hvala
Ovisi šta trebaš, glede tipa kože.
Inače, meni osobno vichy ne odgovara niti jedan, čak ni kremice!
Kupila sam tekući koji mi je malo presvjetao, a u kamenu imam isto svijetli. Šta je bolje sad kupiti opet, malo tamnije, tekući ili u kamenu?
Da ne kupujem oba...
londres
16.10.2007., 11:44
Kupila sam tekući koji mi je malo presvjetao, a u kamenu imam isto svijetli. Šta je bolje sad kupiti opet, malo tamnije, tekući ili u kamenu?
Da ne kupujem oba...
Kupi u kamenu tamniji za nijanu,dvije.
Što se pudera tiče,mislila sam kvalitetniji koliko drži,mislim da ću ipak Avene uzeti bez obzira što su im boje jadne.
Kupila Color Clone, Helene Rubinstein :cerek: .
To mi je najbolji tekući puder koji sam koristila, ispunjava moja ocekivanja.:top:
jasmine
16.10.2007., 12:36
To mi je najbolji tekući puder koji sam koristila, ispunjava moja ocekivanja.:top:
hannah,i ja planiram kupiti hr tekuci puder pa me jako zanima kakav tip koze ti imas i koliko si ga platila i gdje si ga kupila.znam da ih ima u mulleru ali neznam ima li ih u onoj parfemeriji lana.da li si gledala mozda i korektore i kako ti se cine. :)
Sponza ri
16.10.2007., 15:37
:)
ja ovih dana idem po sensual clone, napokon sam se odlucila..:)
Color Clone, HR
kupila ga u duty free shopu na aerodromu (na zalost u zg aerodromski djutic ne drzi HR kozmetiku).
cijena: 32 eur (u muelleru ti kosta mislim 310 kn)
imam ajmo rec mjesovitu kozu.
meni je ugodan (ne osjecam ga na licu), a vizualno takodjer ne ostavlja neprirodan dojam. za to je naravno vazno odabrati pravu nijansu.
nisam gledala korektor. sam puder mi dugo traje i dobro prekriva male :D nesavrsenosti, pa iskreno ne znam sto bi jos s korektorom (ne znam koristiti dvije takve stvari istovremeno, prekomplicirano mi je to) :).
jasmine
16.10.2007., 22:03
Color Clone, HR
kupila ga u duty free shopu na aerodromu (na zalost u zg aerodromski djutic ne drzi HR kozmetiku).
cijena: 32 eur (u muelleru ti kosta mislim 310 kn)
imam ajmo rec mjesovitu kozu.
meni je ugodan (ne osjecam ga na licu), a vizualno takodjer ne ostavlja neprirodan dojam. za to je naravno vazno odabrati pravu nijansu.
nisam gledala korektor. sam puder mi dugo traje i dobro prekriva male :D nesavrsenosti, pa iskreno ne znam sto bi jos s korektorom (ne znam koristiti dvije takve stvari istovremeno, prekomplicirano mi je to) :).
hvala ti naodgovoru,i ja imam normalnu do mjesovitu kozu pa onda da znam koji da trazim kad odem u kupovinu.sto se tice korektora ja bi s njim probala malo smanjiti svoje nasljedne kolutove oko ociju a inace za lice mi netreba.
postoji isensual clone,on je za normalnu-mješovitu,pretvara se uprah oaj je rjeđi,ja bi htjela probat ovaj prvi
Consigliamo
22.10.2007., 19:07
Drage pudroznanke, upotrebljavam Vichy Normateint (25), sad bih preko zime možda promijenila, ima li tko iskustva ili preporuku: i dalje Vischy ili Lancome koji nahvališe (za masnu kožu, proširene pore)??? Hvala
HUNTRESS
23.10.2007., 21:36
definitivno avene, nije komedogen, ne vidi se na licu, za razliku od vichyja i tekstura mu je ljepša
chimavizza
23.10.2007., 22:00
definitivno avene, nije komedogen, ne vidi se na licu, za razliku od vichyja i tekstura mu je ljepša
ali ni ne prekriva baš...:)
Drage pudroznanke, upotrebljavam Vichy Normateint (25), sad bih preko zime možda promijenila, ima li tko iskustva ili preporuku: i dalje Vischy ili Lancome koji nahvališe (za masnu kožu, proširene pore)??? Hvala
Ja sam koristila lancome i kad sam počela koristiti Vichyjev, ne bi ga mjenjala za nikojeg! Lancome mi je stvarao prištiće i stvarno mi je iziritirao kožu, a otkad koristim ovaj drugi, ten mi je kao bebina guzica, a puder mi je dvostruko jeftiniji.:top:
Malinnna
24.10.2007., 18:51
copact cream make up. :D
Dobila sam jedan iz manhattan-a na poklon ali ne znam kako se bas koristi. :ne zna:
Sam, preko tecnog pudera, preko podloge, ili pak nekako drugacije.
Ja sam ga sad stavila preko tecnog pudera i izgleda sasvim ok.
Uostalom kakva je razlika izmedju ovog kompaktnog i pudera u kamenu... :confused:
:top:
kakav vam je clarins tekuci,onaj za masniju kozu?
Blackie
29.10.2007., 15:02
:ne zna: cure...trazim puder u prahu na bazi riže....help
anything but angel
29.10.2007., 19:02
copact cream make up. :D
Dobila sam jedan iz manhattan-a na poklon ali ne znam kako se bas koristi. :ne zna:
Sam, preko tecnog pudera, preko podloge, ili pak nekako drugacije.
Ja sam ga sad stavila preko tecnog pudera i izgleda sasvim ok.
Uostalom kakva je razlika izmedju ovog kompaktnog i pudera u kamenu... :confused:
:top:
taj što si ti dobila - compact cream make-up - se ne stavlja preko tekućeg pudera nego sam. to je u biti puder u kremi koji se nanosi spužvicom, prekriva nedostatke itd., dakle ima sve karakteristike tekućeg, samo u drugačijem pakiranju. dakle, kompaktni puderi su gušće, kremastije teksture (ne znam kako bolje objasniti :ne zna:)
puder u kamenu je pak onako brašnast, suh, na spužvici ostane u obliku praha i u pravilu je više transparentan nego što prekriva - dakle, prvenstveno služi za matiranje, a prekriva u manjoj mjeri. može se koristiti i sam i preko tekućeg pudera.
nadam se da sam pomogla :mig:
anything but angel
29.10.2007., 19:05
:ne zna: cure...trazim puder u prahu na bazi riže....help
od jeftinijih imaš Nivein, u srebrnom pakiranju, nekih 80-ak kuna. nisam probala, al kažu da je dobar. od skupljih imaš T.LeClerc, isto nisam probala, ali namjeravam jer kažu da je oooodliiiičaaan! :cerek:
lucijamm
29.10.2007., 20:29
je li netko koristio od chanela double perfection u kremi, navodno za masnu kozu, onaj fluid su prestali proizvoditi??? kakav vam je??
anything but angel
29.10.2007., 22:45
ja sam koristila samo double perfection fluide..
al sad će ti njemu u zamjenu doći mat lumiere i mislim da će mu biti vjerodostojna, ako ne i bolja zamjena pa ako baš hoćeš tekuću varijantu pričekaj par dana..
ja te kompaktne ne koristim jer mi daju osjećaj kao da sam zažbukala facu tako da ti tu ne bi znala pomoći.. :zubo:
Primjetila sam da mi puno bolje odgovara licu kombinacija tonirana krema+puder u kamenu/prahu od tekući+u kamenu. Tonirane mi se bolje drže na faci, kao da se kremastije stope sa facom, dok mi kombinacija tekući+u kamenu često daje prašnjav izgled lica.
Jel probao tko novi Diorov tekući puder? :D
http://img149.imageshack.us/img149/3352/5441145vx3.jpg
Sponza ri
31.10.2007., 21:59
a di si sad pak to nasla..? :D
a di si sad pak to nasla..? :D
to je iz nove jesenjske kolekcije... trebao bi već biti kod nas :D
e i iskreno se nadam da će doći i ono bijelo šljašteće za lice... kao shimmer... stavili su ga na sajt... što znači da bi ga trebalo onda i kod nas biti... ambalaža je kao i od remenila na puf :D :cerek:
nisamlu
01.11.2007., 00:38
Jel probao tko novi Diorov tekući puder? :D
http://img149.imageshack.us/img149/3352/5441145vx3.jpg
sigurno je dobar kao i svi diorovi puderi ali je izbor nijansi katastrofa :rolleyes:
sigurno je dobar kao i svi diorovi puderi ali je izbor nijansi katastrofa :rolleyes:
ozbiljno? baš mi se činilo kako ovog ima u dosta nijansi :D
http://shop.nordstrom.com/S/2950860/0~2377897~2377898~2383603~2383604~2383609?mediumth umbnail=Y&origin=category&searchtype=&pbo=2383609&P=1
nisamlu
01.11.2007., 02:38
ozbiljno? baš mi se činilo kako ovog ima u dosta nijansi :D
http://shop.nordstrom.com/S/2950860/0~2377897~2377898~2383603~2383604~2383609?mediumth umbnail=Y&origin=category&searchtype=&pbo=2383609&P=1
ima ali su sve prebele, prezute ili prenarandzaste :D
ima ali su sve prebele, prezute ili prenarandzaste :D
:( steta :(
meni inace najviše odgovaraju ove žućkaste... ali tko zna koliko su njihove žute :D
Miracle Touch Liquid Illusion Foundation probao tko
http://www.maxfactor.co.uk/uk/products/Face/Foundations/Miracle/detail.aspx
tinna01
03.11.2007., 20:32
Ja probala jučer u DM-u jer nisam bila ziher šta je to,uglavnom na dodir prilično odvratno-prevodenasto
Zlatorepa
04.11.2007., 13:12
Da li mi netko moze preporuciti dobar puder u kremi, do 100 kn, da dobro prekriva i da je mat. Ovi iz dm-a mi ne vajaju, a i jako je malo takvih pudera u prodaji, vecinom su svi tekuci. I da nijanse ne vuku na zuto. Ako netko ima dobru preporuku neka javi, lijepo molim :mig:
puder u kremi?ja za to nisam cula...
jeli to onda tonirana krema?
ili je to puder u pjeni(tzv.mousse)?
ili mislis na klasicni tekuci puder?
Verona_V
04.11.2007., 17:10
Kaj će Mat Lumiere tek doći? Vidjela sam reklamu pa sam mislila da ga već ima u parfumerijama? A šta ne bi po nekoj logici to trebala biti mat verzija Pro Lumiera? Mislim, nisam nikad koristila njihove pudere, al pošto ste ih tolko nahvalili, razmišljam da upiknem jedan.
Sponza ri
04.11.2007., 18:14
mat lumiere je umjesto double perfection
Verona_V
05.11.2007., 20:11
Onda da kupim Pro Lumiere?
Koža mi je nazovi-mješovita, tj. više normalna,ali malo masnija na t-zoni.
Jel to fluid?
Sponza ri
05.11.2007., 23:14
Jel to fluid?
meni je bio super taj puder, al nekako mi se cini pretezak za po danu
Jel to fluid?
Nemoj si kupovati pro lumiere,s obzirom na tip kože koji imaš, jedino za navečer. Meni nije o.k za posao i preko dana, ali sam ga iskoristila za područje ispod očiju, reflektira svjetlost, pa se ne vide podočnjaci. Ako imaš masniju t-zonu od pro lumiera ćeš se vrlo brzo sjajiti.
helenaeterovic
07.11.2007., 09:10
Moj tip kože je isti kao i tvoj Verona V. Normalna do mješovita, najmasnija na t-zonama.
Prije 2 tjedna sam kupila Perfectly real make-up od Clinique-a (tekući puder). Savršen mi je!!!
Dugo, dugo ostaje na licu. Ne stvara efekt maske. Zapravo kao da ga i nemaš samo ti ujednači ten.
Ono što je meni bio problem s dosadašnjim puderima je što bi nakon nekog vremena na T-zonama jednostavno nestao. E sa ovim nema tih problema!
Ako možeš za puder izdvojiti 230,00 kn onda ti je moj savjet definitivno Clinique.
Pennylane
07.11.2007., 11:49
Pošto sam u 30tim godinama...promjenila bi tekući puder..godinama koristim Lancome Teint idole...al bore kucaju na vrata s time da su neke već itekako vidljive...jel netko probao Estee Lauder-ov Resilience Lift extreme tekući puder?
Navodno je čudotvoran :mig:
Verona_V
09.11.2007., 17:29
Ma nije mi tolko masna t-zona. Samo je masnija od ostatka! Zapravo mi je koža prilično normalna,a htjela bi nešto da se lagano reflektira.
A to što nije lagan, nema veze, jer kad hoću light-efekt stavljam samo korektor i Creme Puff od MF-a.
Dobila sam tester od nekog Clinique-ovog tekućeg,al pošto je svijetla boja mogu ga samo nanjet i obrisat.
Čekat ću da dobijem kist za tek. puder pa ću onda isprobati Pro,a ak mi neće pasat,onda ću mozgat koji dalje.
puder u kremi?ja za to nisam cula...
jeli to onda tonirana krema?
ili je to puder u pjeni(tzv.mousse)?
ili mislis na klasicni tekuci puder?
mislim da misli na kompaktni?
Miracle Touch Liquid Illusion Foundation probao tko
http://www.maxfactor.co.uk/uk/products/Face/Foundations/Miracle/detail.aspx
Vidjela sam i ne znam šta je to uopće?!
To se stavlja ispod pudera ili je to nekakav puder...?:confused:
Vidjela sam i ne znam šta je to uopće?!
To se stavlja ispod pudera ili je to nekakav puder...?:confused:
to je lagani puder za osjetljivu kožu
to je lagani puder za osjetljivu kožu
Aha. Znači, nešto poput tonirane kremice? Može preko toga puder u kamenu...probao tko?
Ja sam inače oduševljena MF puderima, :top: savršeno mi odgovaraju (trenutno Age Renew).
jasmine
12.11.2007., 11:10
evo jucer opet pohodila parfumerije u potrazi za puderom i izmedju mojih favorita teta u limoniju mi predlozila da probam od gerlana onaj njihov pametni puder iz linije divinora,a pametan je zatp sto se kao prilagodi kozi po tipu koze,pa me sad zanima da li ste to probali i znateli sta o tome. :ne zna:
anika.sd
12.11.2007., 11:17
zanima koji puderi nisu testitani na životinjama?! ako netko zna...hvala:)
Verona_V
13.11.2007., 21:12
I pupin smart skin se kao prilagođava. Imala ja taj. Dobar je sam po sebi,odličan zapravo, al nisam primjetila neko specijalno prilagođavanje.
jasmine
13.11.2007., 22:26
probala sam taj pupin,dobila tester,ali me nije bas odusevio za razliku od ovoga guerlanovog bar po onome sto mi je ova napricala o njemuu ali ipak bi vise voljela kad bi cula od jos nekoga da je to stvarno tako.
mimimimi
13.11.2007., 22:38
http://img411.imageshack.us/img411/6600/106556100000l1kl5.th.jpg
super je!
probala!
kupujem! totalno sam oduševljena njime..
napokon imam feeling da nemam puder na licu...
super je!
probala!
Taman sam htjela pitati kakav je taj :D e a jel se može prati ova spužvica gore? i za kakvu je on kožu? :D
mimimimi
13.11.2007., 22:57
Taman sam htjela pitati kakav je taj :D e a jel se može prati ova spužvica gore? i za kakvu je on kožu? :D
anna, nije spužvica nego kistić...i mislim da se može ako ništa drugo, onda barem prebrisati..
ja ti imam osjetljivu košu, sklonu dehidraciji, sa malo masnijom t zonom.. (super mi je , je l da? :rolleyes: )
puder mi je odličan jer je dosta vlažan, ali ne mastan..i daje prirodan izgled. ne znam jesi li probala touche eclat? sličan tome, po teksturi i svemu..
imam još jedan tester, pa ako želiš..mogu ti poslati...
anna, nije spužvica nego kistić...i mislim da se može ako ništa drugo, onda barem prebrisati..
ja ti imam osjetljivu košu, sklonu dehidraciji, sa malo masnijom t zonom.. (super mi je , je l da? :rolleyes: )
puder mi je odličan jer je dosta vlažan, ali ne mastan..i daje prirodan izgled. ne znam jesi li probala touche eclat? sličan tome, po teksturi i svemu..
uuuu to bi bilo fino od tebe :cerek:
ja ti isto imam osjetljivu kožu i normalnu do suhu rekla bih... uglavnom je više suha, pogotov sad u ove zimske dane :( prije koji mjesec sam si kupila Chanelov puder ali sam fulala nijansu... od ljeta sad dosta posvijetlila pa mi je sad taman :(
nisam probala touche eclat... koristila sam Diorov skinflash i sad Cahnelov korektor :D
mimimimi
13.11.2007., 23:09
pošalji na pp gdje da šaljem...
pa probaj..moglo bi ti odgovarati...
Ako zelis nesto extra jeftino i ne bas na dobrom glasu preporucila bih ti Vision toniranu kremu iz Oriflajma. Ja sam je jednom narucila cisto da prijateljici koja se bavila kataloskom prodajom napravim malo prometa, probala sam je i bila prezadovoljna. Inace imam kozu problematicnu i sklonu aknama, dehidriranu a masnu, osjetljivu, ni jedan puder mi koza ne podnosi a ova tonirana krema mi je lijepo hranila i stitila kozu od vanjskih uticaja a nije zacepljala pore uz to davala mi je nakako lijep i svjez izgleda licu. Lijepe je teksture i lako se razmazuje.
http://www.dior.com/pcd/International/JSP/Library/Full/full_L3.jsp?paramL=engb¶mP=175¶mZ=1&pLANG=engb probao tko
Christina
14.11.2007., 22:29
...
kolika mu je cijena
Verona_V
14.11.2007., 22:51
prije koji mjesec sam si kupila Chanelov puder ali sam fulala nijansu... od ljeta sad dosta posvijetlila pa mi je sad taman :(
A koji? Pitam jer sam ja prilično crna. (iznutra i izvana,he he)
chimavizza
14.11.2007., 22:58
koliko dobro prikriva, npr na ljestvici od 1 do 10? :cerek:
A koji? Pitam jer sam ja prilično crna. (iznutra i izvana,he he)
Teint innocence - 50 - naturel :D
kolika mu je cijena
Mislim da je oko 290 - 300 kn :D
mimimimi
15.11.2007., 00:16
koliko dobro prikriva, npr na ljestvici od 1 do 10? :cerek:
jooooj....teško pitanje jer meni ne služi za pokrivanje...
više ne pokriva nego što pokriva,....
reći će ti više -anna-, njoj sam poslal testeriće..
cijena 290 kn.
Javit ću rezultate čim ga probam :D :cerek:
Pacificgirl
15.11.2007., 01:36
Evo da vam prijavim da je onaj Bourjois novi puder odličan,lice je nakon njega savršeno,dobar su mu naziv dali,ono ''10 hours sleep'',fakat lice izgleda svježe i odmorno...I tekstura pudera je krasna...Moja mu je ocjena 10!!!:cerek: :top:
nisamlu
15.11.2007., 01:54
znam da je neko pitao za diorskin forever, konacno je stigao kod nas. tekstura mu je kao diorskin ultra mat s tim da lepo izglacava neravnine na licu i opticki suzava prosirene pore :cerek:
Pacificgirl
15.11.2007., 02:01
znam da je neko pitao za diorskin forever, konacno je stigao kod nas. tekstura mu je kao diorskin ultra mat s tim da lepo izglacava neravnine na licu i opticki suzava prosirene pore :cerek:
Dobro popujes i u ovom segmentu! Jel ga crkva odobrila???:rofl: :rofl: :lol:
nisamlu
15.11.2007., 02:29
Dobro popujes i u ovom segmentu! Jel ga crkva odobrila???:rofl: :rofl: :lol:
nije jos al evo dobila moj blagoslov
DIORSKIN FOREVER :Pop:
Pacificgirl
15.11.2007., 02:52
Auuuu,blagoslovi mi i Bourjois 10 hours sleep:rofl:
Pacificgirl
15.11.2007., 02:52
Auuuu,blagoslovi mi i Bourjois 10 hours sleep:rofl:
nisamlu
15.11.2007., 03:02
to ne moze, samo dior dobija blagoslov :cerek:
tough girl
15.11.2007., 15:00
ja sam prilicno blijeda :) a nemam nikakvih nepravilnosti na kozi... i kupila bih neki puder eto tek toliko radi boje... a ne znam da li u kamenu ili...? help? :)
Verona_V
15.11.2007., 15:57
Teint innocence - 50 - naturel :D
Šteta, nadala sam se nečem drugom.
Šteta, nadala sam se nečem drugom.
:o :D
Cure a za kakvo je lice taj novi Diorov? :D
Sponza ri
15.11.2007., 17:07
:o :D
Cure a za kakvo je lice taj novi Diorov? :D
ja ga danas probavala, na ruci. teksture ti je malo rjedje nego innocence, pokrivna moc so so, meni nis posebno na prvi pogled. al ne znam, treba ga probati na licu.
ja ga danas probavala, na ruci. teksture ti je malo rjedje nego innocence, pokrivna moc so so, meni nis posebno na prvi pogled. al ne znam, treba ga probati na licu.
Hm... morat ću i to isprobati :D
Angelica
15.11.2007., 19:55
previse mi je citati 118 str., a za ovo moje pitanje ne treba nova tema.
kako birate boju pudera? ja nikako da pogodim, jednostavno sam slijepa za to. probam uvijek na granici lica i vrata, al sve nijanse su mi iste.:ne zna:
pomoć!!!!
nisamlu
15.11.2007., 20:28
kako birate boju pudera? ja nikako da pogodim, jednostavno sam slijepa za to. probam uvijek na granici lica i vrata, al sve nijanse su mi iste.:ne zna:
pomoć!!!!
a da promenis dioptriju :eek:
pa probaj ga dikretno na licu, sta drugo da ti kazem :ne zna:
chimavizza
15.11.2007., 20:44
pomoć!!!!
probaj uzeti testere ako ih imaju, vidi je li ti žućkasto-maslinast ten, ili roskast, tako ćeš odmah suzit izbor. u svakom slučaju najbolje ti je probati prijateljičin ili nečiji ako izdvajaš više novca za puder, a i više manje ti svatko ide na slijepo, jer ta svjetlost u radnji je katastrofalna za odredit nijansu :)
Verona_V
15.11.2007., 21:01
Jednostavno nanesi i odi na dnevnu svijetlost. Pa ak paše, vrati se po njega.
Nevezano za to - jel došao Mat Lumiere? Ak je, kakav je?
yoshimi
15.11.2007., 22:40
treba više nijansi isprobat na licu, i to najbolje na danjem svjetlu, a prava je ona koja "nestane", odnosno stopi se s tvojom bojom. ovo stvarno funkcionira
Lutijena
16.11.2007., 22:05
Girls,da li ima neka od vas problem sa bubuljicama i kako ih sakriti.Ja stavim samo tecni puder,i posle na ta mesta mf panstick i cini mi se opet da se vide.
Znate li koji bih mogla kupiti,a da mi prekrije sve nepravilnosti.
A za kakvu je kožu taj puder? :D i kakve su nijanse... jel se da što izabrati :D:D
mladi_luk
19.11.2007., 02:30
Evo ja imam pitanje, bit će mi teško za objasniti, ali pokušat ću :D
Prilično sam svijetle puti, puder ne koristim, samo korektor za podočnjake, koji su uvijek ogromni. Često izlazim i svako jutro mi dođe da se ubijem kad se pogledam u ogledalo :)
Tražim nešto, recimo u kremi ili prahu, ne znam kako bi se to zvalo, ali da daje neki sjaj licu, kao shimmer, ali ne samo za jagodice nego da ga mogu po cijelom licu staviti da malo ubije sivilo. Ako je netko skužio što želim reći nadam se da će dati prijedlog.
I da, iz Zagreba sam.
Da probaš pudere u prahu od T.Leclerc ima ga u ljekarnama u većim centrim npr. AV mallu-u..imaš baš njihove pudere za "sivilo " kože...da malo lice zablista i ne djeluje umorno, sad ne znam koliko ti je važno da u sebi imaju shimmera, jer kod njih je to vrlo decentno...
patientia
19.11.2007., 09:58
Essence All-over Highlighter
nove Avon kuglice, one koje nisu bronzer
Meteorite nisam probala, ali dosta ih hvale
super je!
probala!
Evo probala ga i ja :D hvala mimimimi na testerićima :cerek: :kiss:
stavila sam ga sad omdah jer kasnije idem do grada, a ova nijansa mi je malo pretamna :D
Ovako... tekstura mu je skroz fina i lagana... i nekako kao da me hladi malo dok ga nanosim (možda zato jer je bio vani na haldnom :D ) baš je kao neka hidratantna kremica... fino se nanosi i miriše, mislim na ljubičice :cerek:
jedino to što ne prekriva baš... ali s obzirom na ovo moje krastice na licu, još i prekriva dobro... :D i da, lice je tako glatko :cerek:
djeluje mi puno lakše i prozračnije od Chanelovog teint innocence :cerek:
mladi_luk
19.11.2007., 16:48
Essence All-over Highlighter
toga ima u Kozmu, ako se ne varam?
kako to djeluje, sjećam se da si ti spomenula da si blijeda, jel ti to koristiš?
jasmine
21.11.2007., 14:03
e cure moje,necete vjerovati ali ja jucer u sephori dobila par onih njihovih kutijica testera pudera za koje sam ih pitala a sto je najvaznije zenska koja tamo radi sama mi je ponudila da mi ih da i jos mi dala serum za oci od guerlana i napunila kutijice do vrha,bas se nije stedila.uljepsala mi je dan odmah a jos i dalje neznam koji puder da odaberem.
u sephori imaju kutijice u koje ti napuni s testerima? :eek: meni to prva vijest, bas sam neinformirana... a jesi pitala testere ili ti odmah ona sama ponudila sve?
Za Lilit i ostale koje zanima... :mig: Kupih i isprobah danas Manhattanov Wake up Make up. Prvi dojmovi...
+
lagana tekstura
daje svjež i prozračan izgled
idealan kao podloga
prihvatljiva cijena (56kn)
-
nešto slabije prikrivanje
E, sad, mislim da bi optimalno bilo upotrebljavati ovaj puder kao podlogu, eventualno prikriti ako se što ima za prikriti nekakvim korektorom (Max Factorov mi je bio OK) i na kraju natrackati malo pudera u prahu/kamenu da fiksira (meni je bio dobar Manhattanov Loose Powder, boja Translucent, baš nekako prozračan, a sad koristim L'Orealov True Match i prezadovoljna sam kako daje koži baršunasti izgled, ali je nešto 'teži').
Sve u svemu, za tu cijenu je puder super, jako osvježi lice. A ako tražite bolje prikrivanje, dodajte desetak kunica i uzmite si Maybelineov Wonder finish. ;)
Sponzo pogledaj malo unazad... imaš moju i mimimiminu :D
Sponza ri
21.11.2007., 17:52
Sponzo pogledaj malo unazad... imaš moju i mimimiminu :D
a to je bilo za taj puder...:confused: upssss...:bonk: :bonk: :bonk:
otkud tebi taj pudercic, di si probala?
Sponza ri
21.11.2007., 17:55
eto, procitah sve i saznah sve... bas sam :rofl: :rofl: :rofl:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.