View Full Version : Tekući puderi #1
a to je bilo za taj puder...:confused: upssss...:bonk: :bonk: :bonk:
otkud tebi taj pudercic, di si probala?
mimi mi je poslala testeriće :cerek: :s :D
nekako je laganiji od chanela... i mislim da je više mat... ne sjaji se baš :D
Sponza ri
21.11.2007., 18:03
mimi mi je poslala testeriće :cerek: :s :D
nekako je laganiji od chanela... i mislim da je više mat... ne sjaji se baš :D
aha...:) meni je ovaj moj od HR skoro pri kraju, do Bozica ce bit gotov...:D Tako da sam mislila njega kupit. ili chanelov mat lumiere. jos cu vidjeti...
aha...:) meni je ovaj moj od HR skoro pri kraju, do Bozica ce bit gotov...:D Tako da sam mislila njega kupit. ili chanelov mat lumiere. jos cu vidjeti...
I ja ću si kupiti neki do Božića... samo ne znam koji... mislila sam taj od ysl-a uzeti ili innocence samo u svjetlijoj nijansi :D
Sponza ri
21.11.2007., 18:39
I ja ću si kupiti neki do Božića... samo ne znam koji... mislila sam taj od ysl-a uzeti ili innocence samo u svjetlijoj nijansi :D
sta,nijansu 40? ja cu onda vjerojatno uzeti ysl. :)
HR mi je super, al htjela bih probati jos nesto.
sta,nijansu 40? ja cu onda vjerojatno uzeti ysl. :)
HR mi je super, al htjela bih probati jos nesto.
ili 40 ili 30... ova 50 mi je baš tamna... do sada sam ga koristila tako da ga stavim jako malo i onda još lice prebrišem blaznicama... preko zime jako pobjelim :o :o :D
ali sve mislim da ću i ja uzeti ysl :D
Sponza ri
21.11.2007., 19:24
ili 40 ili 30... ova 50 mi je baš tamna... do sada sam ga koristila tako da ga stavim jako malo i onda još lice prebrišem blaznicama... preko zime jako pobjelim :o :o :D
ali sve mislim da ću i ja uzeti ysl :D
hehe, onda cemo skupa komentirat, malo za promjenu...:D
hehe, onda cemo skupa komentirat, malo za promjenu...:D
da :D :five:
Za Lilit i ostale koje zanima... :mig: Kupih i isprobah danas Manhattanov Wake up Make up. Prvi dojmovi...
jel slican kao maybellin pure make up ako si probala?
jel slican kao maybellin pure make up ako si probala?
Hm... Ne znam za taj, ali sličan je donekle Maybellineovom Wonder finishu, samo se ovaj Manhattanov na kraju ne pretvori u puder u prahu nego ostaje onako svjež i ten izgleda mrvicu blistavije. ;)
onda pitanje jel lici to na toniranu kremu?
onda pitanje jel lici to na toniranu kremu?
Pa nešto između tonirane kreme i tekućeg pudera. Za prikrivanje i nije baš najoptimalniji (mislim, ima i boljih), ali za svježinu i izjednačavanje tena je super. Sve ovisi kakav ti puder treba...
Christina
21.11.2007., 23:17
trebala bih neki puder koji je onako jako tezak i da dosta dobro prekriva,
ne volim te lagane pudere,idu mi na kuki:zubo:
imam taj pure make up pa bi tako nesto, vidjet cu malo u dm-u kad odem kakve su nijanse i tekstura, hvala ti :mig:
:rofl: čula sam da este lauder dw dobro prikriva it ži onako
Christina
22.11.2007., 00:22
:rofl: čula sam da este lauder dw dobro prikriva it ži onako
:mig: to cu pogledat ako budem gdje putovala, kod mene nema ni E od Estee..:rolleyes:
Pacificgirl
22.11.2007., 01:21
Za Lilit i ostale koje zanima... :mig: Kupih i isprobah danas Manhattanov Wake up Make up. Prvi dojmovi...
+
lagana tekstura
daje svjež i prozračan izgled
idealan kao podloga
prihvatljiva cijena (56kn)
-
nešto slabije prikrivanje
E, sad, mislim da bi optimalno bilo upotrebljavati ovaj puder kao podlogu, eventualno prikriti ako se što ima za prikriti nekakvim korektorom (Max Factorov mi je bio OK) i na kraju natrackati malo pudera u prahu/kamenu da fiksira (meni je bio dobar Manhattanov Loose Powder, boja Translucent, baš nekako prozračan, a sad koristim L'Orealov True Match i prezadovoljna sam kako daje koži baršunasti izgled, ali je nešto 'teži').
Sve u svemu, za tu cijenu je puder super, jako osvježi lice. A ako tražite bolje prikrivanje, dodajte desetak kunica i uzmite si Maybelineov Wonder finish. ;)
Ja sam imala taj puder,meni je bio odlican,ali napominjem-imam nezahtjevan ten,nemam nista sto treba prikriti,samo osvjeziti...Ali sam zakljucila da je Rimmel Recover bolji od njega jer ima sitne sjajne čestice,tako da već trošim peto pakovanje Rimmela i ništa mu nije ni ravno...Ipak,kupit ću i ovaj novi Bourjois,jer mi je tester bio super,nema sjajnih čestica,ali zaljubila sam se u teksturu...:top:
MF color adapt!
Christina
22.11.2007., 10:53
MF color adapt!
joj imala sam color adapt bio mi je dobar, medjutim koristila sam nijansu 95 toffe a kod nas nijedna parfimerija nema dalje od 75 eventualno neka 80, to su 3, 4 nijanse svijetlije, tak da ga ne mogu ufatit,
on je meni davao bas onako brasnast,puderast ten:cerek:
jasmine
22.11.2007., 12:42
u sephori imaju kutijice u koje ti napuni s testerima? :eek: meni to prva vijest, bas sam neinformirana... a jesi pitala testere ili ti odmah ona sama ponudila sve?
ma zenska mi sama ponudila i jos mi rekla da ne kupujem nista dok ne isprobam i sad imam tri kutijice pune pudera i isprobavam i sad sam je zapamtila i probat cu ici tamo kad je ona,hvatat cu je.
Christina
22.11.2007., 17:16
ja imam lancome kompaktni i fantastican mi je, prekriva odlicno, ne vidi se uopste na licu, imam i max faktor medjutim s njim sam fulala nijansu i uzela rozi podton.
i on mi je jako dobar,inace volim kompaktne pudere, jako su mi prakticni
chimavizza
23.11.2007., 12:54
Ja sam imala taj puder,meni je bio odlican,ali napominjem-imam nezahtjevan ten,nemam nista sto treba prikriti,samo osvjeziti...Ali sam zakljucila da je Rimmel Recover bolji od njega jer ima sitne sjajne čestice,tako da već trošim peto pakovanje Rimmela i ništa mu nije ni ravno...Ipak,kupit ću i ovaj novi Bourjois,jer mi je tester bio super,nema sjajnih čestica,ali zaljubila sam se u teksturu...:top:
od 1 do 10, koliko dobro prekriva taj Rimmelov? a koliko Bourjoisov? hvala :cerek:
Pacificgirl
23.11.2007., 13:22
od 1 do 10, koliko dobro prekriva taj Rimmelov? a koliko Bourjoisov? hvala :cerek:
Uh,velik si mi raspon ocjena ponudila,ali ja bih im dala nesto oko 6-7,za oba,jer su tu negdje po moći prekrivanja,razlika im je samo ta sto Rimmel ima u sebi sitne sjajne cestice pa na suncu lice izgleda prekrasno,a Bourjois nema te cestice,ali ima jako lijepu teksturu,ljepsu nego Rimmel....:)
jasmine
23.11.2007., 16:40
evo malo sam isprobavala svoje pudere i prvi sensual clone od hr je jako dobar ali za one koji imaju masnu kozu,pretpostavljam,jer ja imam nesto malo drugaciju,ljepo prekriva ali daje dosa mat izgled i nekako mi lice nije imalo nista sjaja.
drugi sam probala od cliniqa perfectli real,tako nekako,i ona je toliko lagan da se gotovo i ne primjecuje na kozi,za one koji vole takav puder pun pogodak,sto s druge strane znaci da i ne prekriva bas previse ali tekstura je dobra i mislim da je dobar za sve tipove koze.
i zadnji koji sam danas probala je onaj burjois sleep effect i on mi je najbolji,i jos sam od njih jucer kupila,ne u sephori,nekakav osvjetljivac lica koji je kosta 70 kn a ja sam ga platila 35 kn,neznam zasto akcija ili nesto drugo,i stvarno ljepo osvjetli lice.nemogu ga usporediti ni s jednim drugim jer nisam to do sad nikad koristila ali ovo je cis ok.
Sponza ri
23.11.2007., 18:57
Danas sam na brzaka stavila malo pudera bez podloge, zurilo mi se... i uopce nisam bila zadovoljna kako mi lezi na licu ...mislim, nije tako lose al s podlogom je mnogoooo bolje.. tako da puder moze biti i od 500 kn al bez dobre podloge nece biti ni upola dobar...
wow,sad sam otkrila svu pamet svijeta...:D
Christina
23.11.2007., 19:12
koju podlogu koristis?
Sponza ri
23.11.2007., 19:14
koju podlogu koristis?
clarinis.. nesto smooth...ne znam napamet ime...:)
Sponza ri
23.11.2007., 19:20
evo,ovu...
http://img212.imageshack.us/img212/5393/144479200dz8.jpg (http://imageshack.us)
i kako to koristiš... staviš ju na kremu ili samo nju pa puder? :D
Christina
23.11.2007., 19:28
kod mene nema clarins, imas jos neki prijedlog?:)
Sponza ri
23.11.2007., 19:29
i kako to koristiš... staviš ju na kremu ili samo nju pa puder? :D
samo ovo pa puder. bas je fine teksture, nekako mekane a i odlicno zagladi i matira kozu. meni se cini da bi odgovarao svakom tipu koze. jedina mana je to sto ga je malo, 15 ml. al ne treba ga puno staviti. nisam ga bas puno hvalila, al sigurno ga ponovno kupujem iako me privlaci i shiseidova podloga..:D inace kosta oko 180 kn.
Sponza ri
23.11.2007., 19:31
kod mene nema clarins, imas jos neki prijedlog?:)
ako nema onda bih kupila Shiseido smoothing veil..:)
Jooj mene to sve privlači... ali ne smijem... strah me više isprobavati... jedva sam i ovu ysl kremicu probala... ali eto, pokazala mi se kao jako dobra :cerek: sad ću lice malo odmoriti... za ću za koji mjesec probat nešto novo :D
Christina
23.11.2007., 19:36
oh boze nema ni nje...
morat cu potegnut malo dalje u shoping :zubo:
Pacificgirl
24.11.2007., 00:15
oh boze nema ni nje...
morat cu potegnut malo dalje u shoping :zubo:
Koliko sam ja cula ima i Manhattan podlogu,i za puder a i za sjenila...:)
Sponza ri
24.11.2007., 11:14
ja sam cula i da oriflame ima dobru podlogu za puder
evo,ovu...
http://img212.imageshack.us/img212/5393/144479200dz8.jpg (http://imageshack.us)
bili to mogla stavit preko kreme,jer moram koristit kremu sa spf:mig:
jasmine
24.11.2007., 23:25
ja danas napokon kupila ouder i to se odlucila za ovaj novi dior forever i jos uz to kupila podlogu od este lauder.puder jako dobro prekriva i ima jako ljep miris i jos najvaznije ima spf 25.
jasmine
24.11.2007., 23:27
danas sam gledala i tu podlogu i jako je dobra a prodavacica mi je rekla da ispod svake podloge ide krema koja se inace koristi.inace ta podloga kosta 180 kn.
Sponza ri
25.11.2007., 12:55
ja ne stavljam, previse mi je i krema i ovo i puder. al valjda moze.
Ja oduvijek stavljam samo dnevnu kremu ispod pudera...Ima koja jeftinija, dm-ovska podloga?
Pacificgirl
27.11.2007., 13:50
Ja oduvijek stavljam samo dnevnu kremu ispod pudera...Ima koja jeftinija, dm-ovska podloga?
Napisah gore-Manhattan!:D
vidjela sam da neki ovdje koriste chanelov poudre libre.:) zanima me da li ima u sebi onako sitne sjajne čestice?
vec sam ga probala i odlučila se za nijansu, ali sam zaboravila obratit pozornost na to :bonk:
i naravno ako netko ima preporuku za neki drugi koji mu je bolji neka zbori:cerek:
vidjela sam da neki ovdje koriste chanelov poudre libre.:) zanima me da li ima u sebi onako sitne sjajne čestice?
nope, nema
Makeup-mac
27.11.2007., 15:13
3931
Ja koristim ovaj MAC puder već godinama i moram priznat da sam oduševljena!!!
Sponza ri
27.11.2007., 15:22
to si nam vec napisala...:rolleyes:
dugacka je tema, dogodi se :)
a ne reklamira zasigurno
Makeup-mac
27.11.2007., 16:09
Sorry,valjda me šiba trudnička senilnost.:lol:
Sponza ri
27.11.2007., 16:29
Sorry,valjda me šiba trudnička senilnost.:lol:
onda to sve opravdava..:D
Verona_V
27.11.2007., 20:18
Vidim da ste pisali o podlogama, jel tko probao onu od Art Deco-a? Imaju dvije, jedna bjelkasta a druga malo tonirana. Pošto imam njihovu podlogu za sjenila koja mi je odlična,zanima me zna li netko što za ovo?
EDIT: Još uvijek čekam da me netko 'prosvijetli' za Mat Lumiere,tj. da mi da neke detalje.
ja ne stavljam, previse mi je i krema i ovo i puder. al valjda moze.
ok tnx:)
Može li mi netko preporučiti dobru podlogu za tekući puder. Ovu od Clarinsa se nemože naručiti netom. Hvala.
Christina
28.11.2007., 09:35
prelistaj malo zadnje stranice,curke su svasta spominjale
Svašta se spominje no nitko nije precizirao te napisao potpuni natpis. Teško mi je na netu naći "onu podlogu od Estee".
Napisah gore-Manhattan!:D
Oprosti, :rolleyes: nisam uočila. Može opis ambalaže ili slikica...?
jasmine
28.11.2007., 15:26
Svašta se spominje no nitko nije precizirao te napisao potpuni natpis. Teško mi je na netu naći "onu podlogu od Estee".
ja sam kupila jednu od podloga od este lauder a ima ih tri,jedna je za prekrivanje crvenila ja sam kupila onu za matiranje i jos jedna za koju sam zaboravila za sto je,ova moja kosta 140 kn i mislim da je to jako prihvatljiva cijena za razliku od one od diora koja je 280 kn ili od dessanga koja je isto oko 200 i nesto kuna.
Može li mi netko preporučiti dobru podlogu za tekući puder. Ovu od Clarinsa se nemože naručiti netom. Hvala.
shiseido smoothing veil
Hvala puno. Koristite li te podloge svaki dan ili za neke "svečanije" prilike? Pitam jer mi je ten u zednje vrijeme koma pa neznam bi li to bilo teško za svaki dan.
nisu teske za svaki dan, bar meni moja nije, ali mala su pakovanja i kostaju preko 200 kn, tak da to nije nesto sto cu si kupovati svaki mjesec. bar ne dok si sama za to ne zaradim :)
ja koristim shiseido podlogu svaki dan, sve o.k sa tenom, skroz je lagana
shiseido ima 30ml , 277 kuna
Lutijena
29.11.2007., 04:04
Htela bih neki kameni puder da kupim,jer tecni ne uspeva da mi prekrije sve "mane" na licu..:cerek:
Pa mi treba vas ssavet,koji je dobar?
Htela bih neki kameni puder da kupim,jer tecni ne uspeva da mi prekrije sve "mane" na licu..:cerek:
Pa mi treba vas ssavet,koji je dobar?
Eh, svakoj je neki drugi dobar! To moraš istražiti sama koji bi ti odgovarao.
Ja uvijek kupujem MF pudere i meni su oni najbolji, ali eto puno cura je reklo da su im teški...ja to ne vidim, meni se tekući jako lijepo stopi sa kožom, kao krema! A u kamenu mi je dobar jer mi samo on ne ostavlja lice prašnjavim.
One skupe nisam probala niti hoću...puno mi je za puder dati 300-400 kn.
***Pregorela***
30.11.2007., 04:31
koja je dobra sephorina podloga?
Lutijena
30.11.2007., 15:01
Hvala reader,ja sam koristila mf pudere,ali nisam nikada kameni probala,imam mesovitu kozu,pa se nadam da ce mi taj odgovarati.
Lutijena
02.12.2007., 17:51
Ja imam nivein puder u kremi i stvarno je dobar.Probaj to.
Christina
02.12.2007., 18:08
jesu li kod vas dosli oni novi MF puderi kompkatni, vidim reklame ali ih nigdje nema, djeluju kao dobri,jos da bude nijansi:ne zna:
tinna01
02.12.2007., 18:40
Miracle touch?U U Zg ih ima-vidim po DM-ovima
Christina
02.12.2007., 19:53
ja mislim da je taj, jedva cekam da dodje kod nas da ga uzmem;)
Hvala reader,ja sam koristila mf pudere,ali nisam nikada kameni probala,imam mesovitu kozu,pa se nadam da ce mi taj odgovarati.
Ako ti odgovaraju tekući, nema razloga da ti ne odgovara u kamenu...Ja ga čak stavim i kad ne stavljam tekući, kad mi ne treba neki make up, samo malo korektora i kameni! Meni je odličan.
Idem u ZG za vikend...di mogu kupiti avene tekući (Trg, Importane,Kvatrić=ruta kretanja)?
Imaš na početku Jurišićeve jednu veliku ljekarnu s Avene proizvodima.
Lutijena
03.12.2007., 15:26
Ja ga čak stavim i kad ne stavljam tekući, kad mi ne treba neki make up, samo malo korektora i kameni! Meni je odličan.
Super onda :) Hvala,jedva čekam da kupim i probam,pa ti javljam.
mimimimi
03.12.2007., 23:54
je probao netko ovaj:
http://www.parfumsgivenchy.com/upload/maquillage/img_teinte_301.jpg
Makeup-mac
04.12.2007., 08:25
je probao netko ovaj:
http://www.parfumsgivenchy.com/upload/maquillage/img_teinte_301.jpg
Ovo je prava stvar,ten izgleda prorodan.A u sebi sadrži minerale da ne isušuju kožu već je hrane cijeli dan!
Provjereno.
Ali nije za kožu koja se sjaji!!!
Sponza ri
04.12.2007., 15:36
pa eto, recenzije diora forever...:)
Tekstura presavrsena, bas je fini. Na licu se dobro razmazuje, a i dosta brzo upije, taman dok se ravnomjerno razmaze. Ne treba ga puno, odlicno pokriva i super mi je nijansa, bas se dobro prilagodi s tenom. Barem u mom slucaju..:D
Ja sam ga stavila jutros oko 6 i pol, sad sam dosla doma. Malcice sam se zasjajila al cijeli dan trcim s jednog mjesta na drugo pa sam se malo umorila, mozda je do toga. Inace sve pohvale, zaista je super, lagan, neprimjetan, a opet dobro pokrije sto je rijetkost s puderima takvih karakteristika. Meni se cini kao bolji Chanelov innocence za kojeg treba imati zahvalnu kozu, a ovaj se dobro prilagodi svakom tipu. Tako da je meni suhe djelove lijepo pokrio, bez da se vidi perutanje koze, a opet T-zonu dosta dobro matira.
Meni zasad bolji od innocenece i sensual clone..:) Al vidjet cemo jos ovih dana, reakciju koze na puder vidim tek kroz koji dan, tjedan, kako kad...:)
Jel mogu sad biti diorova promotorica? :D
daaaaaaa :cerek: :cerek:
ajme sponzo... kupujem ovo čudo čim budem išla do Osijeka :cerek: :cerek: :o
Sponza ri
04.12.2007., 16:33
daaaaaaa :cerek: :cerek:
ajme sponzo... kupujem ovo čudo čim budem išla do Osijeka :cerek: :cerek: :o
:D :D :D
:D :D :D
:D :cerek:
sponzić imaš porukicu na msn-u :D
Ovo je prava stvar,ten izgleda prorodan.A u sebi sadrži minerale da ne isušuju kožu već je hrane cijeli dan!
Provjereno.
Ali nije za kožu koja se sjaji!!!
Makeup-mac, znaci ovo bi bio dobar puder za one sa suhom kožom? Ja imam suhu do normalnu no T-zona mi se ponekada zna zasjajiti. I meni se cini odlican puder no mozes li mi reci kakvo je prekrivajne? Sviđa mi se taj naglasak na prirodnosti i super je sto ima SPF 20!!
jasmine
04.12.2007., 17:01
Tekstura presavrsena, bas je fini. Na licu se dobro razmazuje, a i dosta brzo upije, taman dok se ravnomjerno razmaze. Ne treba ga puno, odlicno pokriva i super mi je nijansa, bas se dobro prilagodi s tenom. Barem u mom slucaju..:D
Ja sam ga stavila jutros oko 6 i pol, sad sam dosla doma. Malcice sam se zasjajila al cijeli dan trcim s jednog mjesta na drugo pa sam se malo umorila, mozda je do toga. Inace sve pohvale, zaista je super, lagan, neprimjetan, a opet dobro pokrije sto je rijetkost s puderima takvih karakteristika. Meni se cini kao bolji Chanelov innocence za kojeg treba imati zahvalnu kozu, a ovaj se dobro prilagodi svakom tipu. Tako da je meni suhe djelove lijepo pokrio, bez da se vidi perutanje koze, a opet T-zonu dosta dobro matira.
Meni zasad bolji od innocenece i sensual clone..:) Al vidjet cemo jos ovih dana, reakciju koze na puder vidim tek kroz koji dan, tjedan, kako kad...:)
e bas mi je drago da ti se svidja a to sto ti se prilagodi kozi mozemo zahvaliti onoj novoj fori nano tehnologije s kojom se to i postize.ja sam ga isto imala cijeli dan na licu i nisam se nimalo zamastila po celu a nisam dobila niti jedan pristic,a i miris je odlican. :)
Sponza ri
04.12.2007., 17:16
e bas mi je drago da ti se svidja a to sto ti se prilagodi kozi mozemo zahvaliti onoj novoj fori nano tehnologije s kojom se to i postize.ja sam ga isto imala cijeli dan na licu i nisam se nimalo zamastila po celu a nisam dobila niti jedan pristic,a i miris je odlican. :)
sutra cu bit mirna,samo cu sjedit na faxu pa se valjda necu nimalo zasjajit...:D
piccola
04.12.2007., 17:32
a kakve su nijanse tog dior pudera??
nikad nisam imala dior puder jer su mi boje nekako vukle na rozo.
a zadnje vrijeme mi innocence uopce ne odgovara :(
Sponza ri
04.12.2007., 17:44
a kakve su nijanse tog dior pudera??
nikad nisam imala dior puder jer su mi boje nekako vukle na rozo.
a zadnje vrijeme mi innocence uopce ne odgovara :(
mislim da ima 9 nijansi.. ova moja ima zuckasti podton. nijansa je 020, light beige. meni super odgovara. sama se sbei cudim kako u zadnje vrijeme potrefim nijansu koja mi odgovara... :D
piccola
04.12.2007., 17:47
mislim da ima 9 nijansi.. ova moja ima zuckasti podton. nijansa je 020, light beige. meni super odgovara. sama se sbei cudim kako u zadnje vrijeme potrefim nijansu koja mi odgovara... :D
meni je savrseno odgovarala 30 od chanella
ali mi kao puder vise ne odgovara.
sutra ujutro-pravac limoni:D
Sponza ri
04.12.2007., 17:51
meni je savrseno odgovarala 30 od chanella
ali mi kao puder vise ne odgovara.
sutra ujutro-pravac limoni:D
ja sam proslu zimu koristila 30, a ljeti 40. na jesen mi ga se koza valjda zasitila pa sam ga prestala koristit.
bedacha
04.12.2007., 17:58
Tako lijepo si sve opisala da ga mislim probati čim potrošim svoj sculpt.... :cerek:
jesi možda probala sculpt, bar na ruci? čisto zbog usporedbe teksture...
Sponza ri
04.12.2007., 18:05
Tako lijepo si sve opisala da ga mislim probati čim potrošim svoj sculpt.... :cerek:
jesi možda probala sculpt, bar na ruci? čisto zbog usporedbe teksture...
Nisam nikad koristila diorove pudere, zato sam i bila malo skepticna pri kupnji ovog.
Tako sam i ja rekla, cim potrosim svoj HR kupujem ovaj. Al eto, vrag mi nije dao mira pa sam ga odmah jucer kupila. I nisam pozalila...:)
Sponza ri
04.12.2007., 18:07
I da, 265 kn kosta.
bedacha
04.12.2007., 18:21
Nisam nikad koristila diorove pudere, zato sam i bila malo skepticna pri kupnji ovog.
Tako sam i ja rekla, cim potrosim svoj HR kupujem ovaj. Al eto, vrag mi nije dao mira pa sam ga odmah jucer kupila. I nisam pozalila...:)
Oh, kako mi je ovo poznato............ :)
ali ovaj put ću se suzdržat i kupujem tek kad ovaj bude opako pri kraju.... :o
ja sam proslu zimu koristila 30, a ljeti 40. na jesen mi ga se koza valjda zasitila pa sam ga prestala koristit.
Jesu slične boje ovog Diora i Chanela... mislim na ove nijanse što ti imaš :D
koja bi meni trebala... ja imam 50 od Chanela i dosta mi je tamna :D a i sama sam si kriva... užasno sam brzopleta, ja to malo isprobam i odmah kupujem... :o
Sponza ri
04.12.2007., 18:33
Jesu slične boje ovog Diora i Chanela... mislim na ove nijanse što ti imaš :D
koja bi meni trebala... ja imam 50 od Chanela i dosta mi je tamna :D a i sama sam si kriva... užasno sam brzopleta, ja to malo isprobam i odmah kupujem... :o
Ja uvijek isprobam sve..:D Al uglavnom kupujem prve poslije najsvjetlijih..:D
30 chanel i ova dior su mi dosta slicne. Samo mi se cini da ova baca malo vise na zuckasto, chanel ne. Ne sjecam se bas dobro jer sam ju potrosila. a 40 chanel mi je bila taman za ljeto pa mi se odmah bilo malo cudno da si kupila 50 jer mi je bila dosta tamna, a ti mi se cinis svjetloputom, pogotovo zimi..:D :D
I uvijek usporedujem nijanse pudera kojeg imam doma i kojeg zelim kupiti..:)
Ja uvijek isprobam sve..:D Al uglavnom kupujem prve poslije najsvjetlijih..:D
30 chanel i ova dior su mi dosta slicne. Samo mi se cini da ova baca malo vise na zuckasto, chanel ne. Ne sjecam se bas dobro jer sam ju potrosila. a 40 chanel mi je bila taman za ljeto pa mi se odmah bilo malo cudno da si kupila 50 jer mi je bila dosta tamna, a ti mi se cinis svjetloputom, pogotovo zimi..:D :D
I uvijek usporedujem nijanse pudera kojeg imam doma i kojeg zelim kupiti..:)
Ma neam pojma kako sam taj kupila... radila je neka mlađa teta koja mi je pokazivala samo te tamnije... njoj su ti kao bolji... a ja baš nemam nekog iskustva s puderima... bila je ona meni pokazala još i tamnije, ali sam ja onda uzela ovaj jer je bio najsvjetliji od tih koje mi je pokazala... kad ga stavim na ruku, dobijem jednu veliku tamnu fleku :o bila sam gledala i korektore, pa je rekla ako ću uzet svjetliji korektor da onda moram uzeti tamniji puder... jer to tako valjda ide :D
Sad stvarno moram probat:cerek: ,inače ja se zasjajim nakon cca3 sata s bilo kojim i onim deborah i mousse ,nadam se da će ovaj dulje držat
Sponza ri
04.12.2007., 19:57
Sad stvarno moram probat:cerek: ,inače ja se zasjajim nakon cca3 sata s bilo kojim i onim deborah i mousse ,nadam se da će ovaj dulje držat
Ako imas dobru podlogu sigurna sam da hoce..:)
piccola
04.12.2007., 20:53
znaci onda bi i meni ta 020 dior mogla odogovarat, super:)
ja koristim ovaj innocence od kad je izaso , oko godinu dana i vidim da mi koza s njim ne izgleda dobro ko prije.
Sponza ri
04.12.2007., 21:02
znaci onda bi i meni ta 020 dior mogla odogovarat, super:)
ja koristim ovaj innocence od kad je izaso , oko godinu dana i vidim da mi koza s njim ne izgleda dobro ko prije.
najbolje da si pogledas sama, al ova bi ti trebala biti ok.
jasmine
05.12.2007., 14:01
ja sam si uz taj puder kupila i podlogu od estee lauder koja matira jer i ja se zasjajim po t zoni ali sad sam napokon rjesila taj problem jer podloga stvarno dobro drzi a i jedan cjeli dan sam bila s tim puderom bez podloge i nisam se nimalo zasjajila.podloga ti inace kosta oko 140 kn sto me je iznenadilo jer sam mislila da su puno skuplje,naravno diorova podloga iz te linije kao i puder kosta 270 kn.
Sponza ri
05.12.2007., 15:26
Kako se zove podloga? I koliko ml ima? :)
jeli to ova http://www.esteelauder.co.uk/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CAT7235&PRODUCT_ID=PROD74071
Sponza ri
05.12.2007., 18:09
Ako je to ta onda se sigurno isplati. Tu bi trebalo biti 30 ml ako me matematika jos sluzi..:D
Cure jel smiju te podloge koristiti i oni koji nemaju masnu kožu? :D mislila sam si je uzeti... ali me je strah da mi ne bi još više isušila lice :(
Sponza ri
05.12.2007., 18:53
Mislim da da, ustvari, naravno da da. :D
Ima podloga namijenjenih i suhoj kozi, neke su manje vise univerzalne i te matirajuce.
Mislim da da, ustvari, naravno da da. :D
Ima podloga namijenjenih i suhoj kozi, neke su manje vise univerzalne i te matirajuce.
Mene konkretno zanima ona Diorova :D
evo ova :cerek:
http://img138.imageshack.us/img138/439/podlogadd2.jpg
nadam se da puder stvarno bolje izlgeda na podlozi :zubo:
Sponza ri
05.12.2007., 19:10
Javi nam onda sutra kakva je...:D :D
I recenzije za sjajilo i puder..:D
Javi nam onda sutra kakva je...:D :D
I recenzije za sjajilo i puder..:D
Kad sutra? :D u ponedjeljak idem do Osijeka :D ako kupim ovo dvoje, sumnjam da ću i sjajilo :D
to ću malo kasnije... nije mi hitno :D
Sponza ri
05.12.2007., 19:39
Kad sutra? :D u ponedjeljak idem do Osijeka :D ako kupim ovo dvoje, sumnjam da ću i sjajilo :D
to ću malo kasnije... nije mi hitno :D
sutra il ponedjeljak, nije bitno...:D
sutra il ponedjeljak, nije bitno...:D
hehe, ok :D
Ako je to ta onda se sigurno isplati. Tu bi trebalo biti 30 ml ako me matematika jos sluzi..:D
je piše cijena za Price per 10 ml: £ 6.00,a cijena je 18
Sponza ri
05.12.2007., 20:00
je piše cijena za Price per 10 ml: £ 6.00,a cijena je 18
:D
nije mi jasno ovo je u funtama jel,aoonda cijena nije 140 već 200kn
jasmine
05.12.2007., 20:25
jeli to ova http://www.esteelauder.co.uk/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CAT7235&PRODUCT_ID=PROD74071
je to je upravo ta a inace ima 30 ml.ima jos jedna za prikrivanje crvenila i jos jedna,zaboravila sam za sta ali ova je bas za matiranje.pretpostavljam da je ova diorova odlicna ali ipak mi malo previse dati za podlogu 270 kn a puder platila 280 kn.
jasmine
05.12.2007., 20:27
nije mi jasno ovo je u funtama jel,aoonda cijena nije 140 već 200kn
da ispada da je skuplja nego kod nas.
jasmine
05.12.2007., 20:31
Cure jel smiju te podloge koristiti i oni koji nemaju masnu kožu? :D mislila sam si je uzeti... ali me je strah da mi ne bi još više isušila lice :(
anna pogledaj podlogu od clarinsa,vec je tu spominjana,meni se cini odlicnom ali sam se ja bojala da mi nebi dosa matirala jer je ona nesto drugacija od ove od estee a kosa 180 kn i mislim da isto ima 30 ml.
da ispada da je skuplja nego kod nas.
znači 140 je:)
bedacha
05.12.2007., 21:35
anna pogledaj podlogu od clarinsa,vec je tu spominjana,meni se cini odlicnom ali sam se ja bojala da mi nebi dosa matirala jer je ona nesto drugacija od ove od estee a kosa 180 kn i mislim da isto ima 30 ml.
clarins ima samo 15 ml... :( ali je odlična....
i ja sam gledala estee, ali su imali samo onu protiv crvenila, a to mi ne treba pa sam uzela clarins... nisam znala da je estee veća... mislila sam da je to sve isto... :rolleyes:
Sponza ri
05.12.2007., 21:46
clarins ima samo 15 ml... :( ali je odlična....
i ja sam gledala estee, ali su imali samo onu protiv crvenila, a to mi ne treba pa sam uzela clarins... nisam znala da je estee veća... mislila sam da je to sve isto... :rolleyes:
je,samo 15 al dosta malo toga treba tako da mislim da se ne trosi tako brzo..:)
piccola
05.12.2007., 22:01
Mene konkretno zanima ona Diorova :D
evo ova :cerek:
http://img138.imageshack.us/img138/439/podlogadd2.jpg
nadam se da puder stvarno bolje izlgeda na podlozi :zubo:
ma sve bolje izgleda na podlozi:)
ja ne mogu zamislit da ne koristim podlogu vise. i za puder i za ruz
ova nude i svijetlo roza sjajila bas traze podlogu na usnama. inace ispadnu prozirna al to ste sigurno vec shvatile:D
ja sam dugo stavljala podlogu za ruz / sjajilo od guerlaina, sad sam kupila od manhattana , nesto oko 30 kuna i prezadovoljna sam.
jedino tako mozete dobiti jlo usne:D :D
Sponza ri
05.12.2007., 22:05
ma sve bolje izgleda na podlozi:)
ja ne mogu zamislit da ne koristim podlogu vise. i za puder i za ruz
ova nude i svijetlo roza sjajila bas traze podlogu na usnama. inace ispadnu prozirna al to ste sigurno vec shvatile:D
ja sam dugo stavljala podlogu za ruz / sjajilo od guerlaina, sad sam kupila od manhattana , nesto oko 30 kuna i prezadovoljna sam.
jedino tako mozete dobiti jlo usne:D :D
ni ja ne mogu bez podloge za puder..:) kako izgleda ta podloga za usne? :confused:
Onda moram tu podlogu uzeti :D :cerek:
Sponza ri
05.12.2007., 22:17
Onda moram tu podlogu uzeti :D :cerek:
moja sljedeca ce biti ova od E.L. ili shiseidova ako budem imala para..:D
iako mi je clarinsova odlicna jednostavno moram probati jos koju..:D
piccola
05.12.2007., 22:19
ni ja ne mogu bez podloge za puder..:) kako izgleda ta podloga za usne? :confused:
ova od gurlaina je u sticku, izgleda kao ruz
a ova manhatan je na cetkicu. kosta nekih 30 kuna a jednako je dobra ko ova gur.
ja osobno ne podnosim puder na usnama,iritira me i usne mi budu suhe.
ova podloga za ruz/ sjajilo je stvarno genijalna. to mi je jedno od drazih otkrica:D
stavis podlogu i onda sjajilo. sjajilo onda traje par sati i boja bude bas roza a ne prozirna.
da skratim, sjajilo duplo bolje izgleda s podlogom nego bez nje.:)
piccola
05.12.2007., 22:21
skup je ovo sport :)
mene ce ova kozmetika na prosjacki stap stjerat :)
Sponza ri
05.12.2007., 22:27
skup je ovo sport :)
mene ce ova kozmetika na prosjacki stap stjerat :)
a tek mene..:D
probat cu onda to od manhattana, bas me sad zanima kakvo je.
piccola
05.12.2007., 22:30
a tek mene..:D
probat cu onda to od manhattana, bas me sad zanima kakvo je.
probaj , u bjeloj je ambalazi.
vjerujem da neces pozaliti :)
na njemu pise lip volume base
Sponza ri
05.12.2007., 22:38
probaj , u bjeloj je ambalazi.
vjerujem da neces pozaliti :)
na njemu pise lip volume base
ok, fala..:)
nu_tela
06.12.2007., 12:49
Meni triba neki u kamenu... Sad imam od Givenchya, ali bi prominila...previše mi je mat, a ja bi tila da je onako baršunast, lagano shimmer...
Savjet?
Meni triba neki u kamenu... Sad imam od Givenchya, ali bi prominila...previše mi je mat, a ja bi tila da je onako baršunast, lagano shimmer...
Savjet?
Mislim da Chanel ima neki u kamenu sa sitnim sjajnim česticama :misli:
http://uma.chanel.com/product.php?chnprd=MAFMU54N
Ovaj je u roskastoj nijansi... ali ima i u krem... :D reko samo da vidiš kako se lagano svjetluca :cerek:
http://img148.imageshack.us/img148/2456/chanelenglishroseqx2.jpg
nu_tela
06.12.2007., 15:32
Ovaj je u roskastoj nijansi... ali ima i u krem... :D reko samo da vidiš kako se lagano svjetluca :cerek:
http://img148.imageshack.us/img148/2456/chanelenglishroseqx2.jpg
ooooo, super izgleda.... pogledat ću u parfumeriji...
Grazie.
:)
Grazie.
nnč :cerek: :kiss:
to ti je iz jesenjske kolekcije :D
kupila danas rimmel stay matte tekuci, za citavih 31.50 kn :D pa ako nekog zanima, sutra javim dojmove.
Sponza ri
06.12.2007., 20:24
:cerek: tako jeftino?
ae javi onda :D
meni sestra ima skroz je okej
Pacificgirl
06.12.2007., 23:20
kupila danas rimmel stay matte tekuci, za citavih 31.50 kn :D pa ako nekog zanima, sutra javim dojmove.
Moja sestra ga ima,u boji Caramel,koja je tako prirodna da je svi pitaju gdje je bila na suncu,tako se lijepo utopi s bojom lica:D (joj,koji opis)...ona ga obožava,kakogod.
Clarice
07.12.2007., 09:37
Ja obožavam Rimmel u kamenu. Koristim ga već godinama i izvrsno pokriva. Moja boja je Peach Glow (svijetla, ali ne roza, već više boja kože). Imam ful svijetlu put, a ispod stavljam Max Factor Buff tekući i dobro idu zajedno..
Mada sam si nedavno kupila i onaj novi kremasti Max Factor, isto mi se sviđa. Naravno u kombinaciji s puderom u kamenu. Ali preporučam samo ako stvarno imate nešto bitno za prekriti, jer je dosta težak, ali drži ful dugo.
dakle :D
imala sam ga sinoc, nekih 5-6 sati i nista mi se nije zasjajilo :cheer:
lagan, razmaziv, super se stopi s tenom, ujednaci i drziiiiiiiiiiii :top:
prekrivanje je srednje, ali meni je bitno samo da mi ujednaci ten.
super zadovoljna :s
jedina mana je sto u irisu u kojem sam bila imaju samo 3 nijanse, inace ih ima valjda 9.
mozda vise nece drzati rimmel, nisam se sjetila pitati, al sve je na popustu i jos na blagajni snize cijenu.
mislim da cu probati i onaj mousse puder. :D
Savjet?
pogledaj si i od guerlaina onaj novi Parure Compact Foundation with Crystal Pearls. predivno izgleda uživo:cerek: , ali definitivno prepreskup za mene :( .
nego čitala sam recenzije malo na MUA i par ih je napisalo da meteorite koriste umjesto loose powdera. stavljam ih na x-mas listu ove godine:D
mimimimi
07.12.2007., 09:54
koliko košta taj od guerlaina?
oko 370 kn:tuzni:
http://i53.photobucket.com/albums/g50/zac_v/P49903_hero.jpg
ima u sebi sitne sjajne čestice, skroz decentne. vidjela sam čak 2 nijanse koje mi odgovaraju, a ja inače teško nađem baš onu koja mi se sviđa.
mimimimi
07.12.2007., 10:12
stvarno too much love.. :rolleyes:
nu_tela
07.12.2007., 12:33
Probat ću ga, ali čisto sumnjam da ću ga kupit. 370 kn? Heloooo?
:rolleyes:
Lutijena
07.12.2007., 17:13
Ja sam pre dva dana kupila mf lasting performance i uz to dobila i kameni puder po jednoj ceni,ima takava kombinacija i sa age renew
Ja sam pre dva dana kupila mf lasting performance i uz to dobila i kameni puder po jednoj ceni,ima takava kombinacija i sa age renew
gdje si kupila?
Grazie.
kako se točno zove ,nisam upjela naći na stranici:mig:
glumicca
09.12.2007., 09:18
sta ce vam puderi
rumenilo i to je to
neka lice sto duze izgleda baby
Sponza ri
09.12.2007., 10:56
meni je dobar puder br.1, imam ih 3 komada doma :D
potpisujem:D
glumicca
09.12.2007., 14:32
rumenige na lice i idemo
ne moze bolje
uh...
ja sam opet zeznula s bojom, kupila nivein boju ROSE i kad stavim na lice izgledam koda sam preplanula sta je prilicno neprirodno prema vratu a nemogu bas ni cijeli vrat napljaskat
kupila si neki bolji puder (u parfumeriji) ali me tako strah da cu ispusit 200-njak kn a opet fulat boju :(
od svega sta sam probala mi je naj ova boja pa ako neko zna neki puder takav:
http://img45.imageshack.us/img45/4249/pudercliniquebojamn5.jpg
to je inace ovaj puder (http://img139.imageshack.us/img139/3803/pudercliniquezg9.jpg) a boja cak i ne izgleda bas ovako ko na slici nego nekako svjetlije (ovako nekako ili ovako) (http://img139.imageshack.us/img139/944/cliniquebojaan7.jpg) ali ne ide na zuto, moj ten vuce na zutu i onda jos zuti puder pa sam ko prekvarcana curka :lol:
Lilt šta nisi uzela vanilla nijansu,ona je dobra žućkasta i svjetlija od ove
uzela sam rose jer sam pretostavila da vuce na roskasto najvise od svih jer kako sam ja zuckasta zuckasti puderi mi ne pasu
a vanille ni nema?
evo link (http://www.nivea.hr/products/show/6232)
ima champagne, rose i honey... mozda sam zaboravila napisat da se o puder u prahu tj u kamenu radi...
a sad gledam da vanilla postoji samo od ovog (http://www.nivea.hr/products/show/6337)
Christina
09.12.2007., 20:14
pa naravno da ti zuckasti odgovaraju a ne rozkasti, moras uzimati puder u svojoj podnijansu koze, probaj vidjeces koliko je ljepse :mig:
pa ovaj rose je zuckast i kad ga stavim sam ko nakvarcana :misli:
onaj matte neutral od cliniqua mi pase npr, translucide od nivee isto ali taj ne prekriva nis, samo matira
uzela sam rose jer sam pretostavila da vuce na roskasto najvise od svih jer kako sam ja zuckasta zuckasti puderi mi ne pasu
a vanille ni nema?
evo link (http://www.nivea.hr/products/show/6232)
ima champagne, rose i honey... mozda sam zaboravila napisat da se o puder u prahu tj u kamenu radi...
a sad gledam da vanilla postoji samo od ovog (http://www.nivea.hr/products/show/6337)
a sorry mislila sam da ima i od toga,ako si žućkasta uzmeš žućkasti:mig:
chimavizza
09.12.2007., 21:51
pa ovaj rose je zuckast i kad ga stavim sam ko nakvarcana :misli:
onaj matte neutral od cliniqua mi pase npr, translucide od nivee isto ali taj ne prekriva nis, samo matira
od žućkastih pudera teško da možeš izgledati kao nakvarcano, rozi i narančasti puderi idu na tu nijansu. a i malo mi je nevjerovatno da bi mu da je imalo u žućkastom tonu dali ime ROSE :misli:
a evo ovo je ta rose:
http://img141.imageshack.us/img141/8407/36707969ri9.jpg
ali se ne vidi bas dobro jer je mala slikica
ja sam uvijek mislila da ako sam zuckastog tena treba uzet suprotno za ubit to zutilo dakle roza... krivo ha?
Christina
09.12.2007., 22:48
lilit zutilo je bas lijepo :zubo:
btw ako te tjesi ja veze nemam sa izabiranjema nijasne pudera ili bilo cega drugog, uvijek uzmem dva pudera najsvijetliji i najtamniji i onda kombiniram nijansu koja mi odgovara u zavisnosti od boje(solarij)
ni rumenilo ne razlikujem boje sve su mi iste :lol:
uzela sam si dior forever, ali ne znam tko je spominjao cijenu ispod 300 kuna, ja ga u mađi platila skoro 350 kuna :ne zna:
danas je na promatranju
lilit, imam ja taj od cliniquea, nijansa matte beige. i ja sam zuta :zubo:
ako se odlucis za taj puder, vjeruj mi, neces pozaliti, ja ga kupila vec 3x :D
ako trazis dobar jeftin puder odi u iris, imaju ludo snizenu rimmel kozmetiku.
Sponza ri
10.12.2007., 11:38
uzela sam si dior forever, ali ne znam tko je spominjao cijenu ispod 300 kuna, ja ga u mađi platila skoro 350 kuna :ne zna:
danas je na promatranju
:eek: :eek:
265 kn u irisu i limoniju
danas je na promatranju
tamo je kozmetika skuplja nego kod nas.
:eek: :eek:
265 kn u irisu i limoniju
vjerujem ti, još je meni to bilo nešto čudno, sjećam se da ste pisale da je jeftinije, a dobro šta sad :bonk: 100 kn više sam dala:mad: , a u Srbiji je 3600 dinara, to je isto oko 350 kuna
šta će to biti da je kod nas nešto jeftinije
stavila sam ga danas bez podloge, pa ga promatram, sutra ide sa podlogom
sad sam se malo počela sjajiti, vidjeti ću sutra sa podlogom
ej, jel tko probao ovaj novi MF Miracle touch, čini mi se onako na prvi pogled ok, a ako još netko pouzdano zna... bilo bi super
danas je na promatranju
:(
ja ga u irisu platila 265 kn :D
lilit, imam ja taj od cliniquea, nijansa matte beige. i ja sam zuta :zubo:
ako se odlucis za taj puder, vjeruj mi, neces pozaliti, ja ga kupila vec 3x :D
ako trazis dobar jeftin puder odi u iris, imaju ludo snizenu rimmel kozmetiku.
kupila i ja danas ga, ali matte neutral, nije ni tako skup 230kn a kad pogledam da oni iz dma dodju oko 60-80kn pa kupi krivu boju jednom pa drugi put...
a koji rimmel puderi su dobri? idem bas vidjet malo web njihov...
da tako nesto i mene zenska pokazivala danas...
malo sam ga probala i super djeluje ali pitam tetu jel imaju testere - nemaju a necu kupit puder od 200+ kn bez da ga probam tim vise sta u rk ri je i ono cudno svjetlo i sve boje izgledaju drukcije...
kako si ti izabrala boju?
e da i pitam tetu (neka simpa je bila) jel imaju od bilokojih tekucih pudera testere i nemaju :rolleyes:
Sponza ri
10.12.2007., 18:16
da tako nesto i mene zenska pokazivala danas...
malo sam ga probala i super djeluje ali pitam tetu jel imaju testere - nemaju a necu kupit puder od 200+ kn bez da ga probam tim vise sta u rk ri je i ono cudno svjetlo i sve boje izgledaju drukcije...
kako si ti izabrala boju?
e da i pitam tetu (neka simpa je bila) jel imaju od bilokojih tekucih pudera testere i nemaju :rolleyes:
da, i ja sam pitala testere pudera pa nisu imali, pa sam pitala tester kakve hidratantne kremice, kazem da sad koristim chanelovu a ona meni da bas imaju samo testere te chanelove koju vec imam. ma malo morgen..:rolleyes:
ma da uzas, ja vec na kasi, potrosila sam oko 280kn, sta ja znam, meni je to puno i ona mi ne stavlja nikakve testerice i ja pitam "a testere nemate nikakve?" i onda mi je dala dva zenska parfema onako preko volje (neka plava je bila na kasi ali ona koja me posluzivala, smedja s naocalama je bila simpa - limoni u rk ri)
a kako si izabrala nijansu diora onda? jesi ju pogodila?
Sponza ri
10.12.2007., 18:29
ma da uzas, ja vec na kasi, potrosila sam oko 280kn, sta ja znam, meni je to puno i ona mi ne stavlja nikakve testerice i ja pitam "a testere nemate nikakve?" i onda mi je dala dva zenska parfema onako preko volje (neka plava je bila na kasi ali ona koja me posluzivala, smedja s naocalama je bila simpa - limoni u rk ri)
a kako si izabrala nijansu diora onda? jesi ju pogodila?
meni je pomogla ova plava, malo je mladja. i nova mi se cinila jer joj je ova druga nesto pokazivala kad mi je naplacivala.
a nijansu sam pogodila, super mi odgovara.
a testere dobijem jedino kad idem s dragim pa i njemu daju kakv parfemcic. al to samo u irisu. u limoniju slabo daju te testere...:rolleyes:
mimimimi
10.12.2007., 18:36
neki dan mi se žalila cura u limoniju da se sramotila jer je žena potrošila preko 2000 kn a ona joj nije imala dati koji tester.. kaže da se puno puta dogodi da im dobavljači ne pošalju...
nije da ih branim, ali...
Lilit ja sam ti uzela 020 nijansu... takvu ima i Sponza :D :cerek: meni se skroz stopi s tenom... a na ruci mi je čak i mrvicu tamna... ali mi na licu skroz odgovara :cerek:
Taman je bila radila jedna teta koju obožavam... baš je bila draga i ljubazna, no dobro... ona je stvarno uvijek takva :cerek: ne moram je ništa ni pitati ona mi se odmah objasni za što je što, prije nego što isprobam... i sve mi objasni kako što funkcionira :cerek:
hmmm ja sam gledala 10 ili 20 ne sjecam se vise ali me strah to tako kupit, to bi mi bio prvi skupi tekuci puder nakon cliniqua (di sam fulala s bojom i jos nekog iz zdravlje i ljepota di sam isto tako fulala boju)... neznam sta cu... mozda probat nabavit tester od onog T Leclerc jer u apotekama koda ipak imaju vise testera jer kupit bez testera mi bed :o a bas mi se dopao ovaj dior... i iznenadila me cjena jer sam ocekivala puno visu...
hmmm ja sam gledala 10 ili 20 ne sjecam se vise ali me strah to tako kupit, to bi mi bio prvi skupi tekuci puder nakon cliniqua (di sam fulala s bojom i jos nekog iz zdravlje i ljepota di sam isto tako fulala boju)... neznam sta cu... mozda probat nabavit tester od onog T Leclerc jer u apotekama koda ipak imaju vise testera jer kupit bez testera mi bed :o a bas mi se dopao ovaj dior... i iznenadila me cjena jer sam ocekivala puno visu...
A da zamoliš tete u parfumeriji da ti malo stave u neku kutijicu... reci da imaš osjetljivo lice pa bi ga htjela isprobati na malo duže vrijeme ili da uvijek fulaš s nijansama pa te strah uzeti... :D
dobra ti je ideja ali ja sam ti presramezljiva u ducanima, i kod robe mrzim ducane di moram pitat tetu da mi pokaze jer mi onda uvijek neugodno ako to ne zelim kupit rec da mi se ne svidja :bonk: ma uzas, vidjet cu malo te pudere sta drze u ljekarni itako ga ne bi koristila cesto nego za izlaske pa bi mi i dugo trajao...
dobra ti je ideja ali ja sam ti presramezljiva u ducanima, i kod robe mrzim ducane di moram pitat tetu da mi pokaze jer mi onda uvijek neugodno ako to ne zelim kupit rec da mi se ne svidja :bonk: ma uzas, vidjet cu malo te pudere sta drze u ljekarni itako ga ne bi koristila cesto nego za izlaske pa bi mi i dugo trajao...
i ja sam presramežljiva... i nikad nisam željela puno isprobavati... i do sada sam uvijek kupovala krive nijane pudera, tako da sam sad odlučila isprobavati koliko kod bude trebalo :D
Sponza ri
10.12.2007., 19:26
potpisujem 2 posta iznad :D
potpisujem 2 posta iznad :D
mimimimi
10.12.2007., 20:04
lilit...uzmi sa sobom kinder jaje, ili iz ljekarne posudicu za kakicu (sterilna je), i zamoli da ti malo pudera odvoji...ako već nema tester, nju ništa ne košta da ti malo da... i meni je bed bilo daviti, ali zašto bi dala 300 kn za nešto što ne znam da li mi odgovara? to je kao da kupiš majicu a bez da ju probaš...
i pitala si tako da ti da malo u posudicu? i dale su ti bez beda?
Leona81
10.12.2007., 20:06
ja sam danas kupila cini mi se trecu tubu Nivea Ideal finish..broj 03..i meni je odlican, jako dobro prekriva, boja super, a cijena mi je ok..oko 75 kn
inace imam jako osjetljivu i kompliciranu kozu..masno-suho-ljuskavu-pristicavu, kad stavim puder ljudi ne vjeruju da je ispod takva koma, makar kad se ljusti onda nema spasa..jos malo teracote i juris :D
..ja bi isto probala neke skuplje, al neda mi se trositi lovu bezveze..iz iskustva znam da je Collistar super..onaj illuminate bla bla..meni ga se lice zasitilo, a i cijena mu je malko porasla :D
..vis, ja danas u Irisu u Branimir centru kupila taj puder i nekaj je zena zeznula s karticom i hopla ona meni tester parfema..za 73kn :rofl: al ja nemam problem s tim da kazem jel moze kakav testercic kad potrosim vise, zaboli me.. :D
vani sam jednom dobila hrpu svega i svacega..sve si to one uzmu domeka
..jedino viste, hm..mozda da se oslobodimo i trazimo da nam daju malo pudera za testiranje doma :cerek:
..kazem ja treba imati frendicu koja radi u parfumeriji..to bi bio zivot i pol :lol:
mimimimi
10.12.2007., 20:09
i pitala si tako da ti da malo u posudicu? i dale su ti bez beda?
aha :D ...pitaj ju da bi probala...jer ne želiš napamet kupiti...ako već nema testera da ti da, neka ti da mrvicu da probaš doma...
ja sam danas kupila cini mi se trecu tubu Nivea Ideal finish..broj 03..i meni je odlican, jako dobro prekriva, boja super, a cijena mi je ok..oko 75 kn
........
..kazem ja treba imati frendicu koja radi u parfumeriji..to bi bio zivot i pol :lol:
to je ovo (http://products2.nivea.com/products.php?page_id=1030&lan=hr) jel :) a jel matira?
ja sam malo gledala ovaj matt refine (http://products2.nivea.com/products.php?page_id=893&lan=hr) jer kao matira i ima tu rizu neku (dobar mi je onaj u prahu s tom nekom rizom onaj bezbojni) ...
bila sam dobila na poklon energy flash (http://products2.nivea.com/products.php?page_id=991&lan=hr) i boja mi je pasala ali sljokice me smetaju
sad jos stavis slikicu boje svog tena bez mejk ap pa da nas usporedit i to je :top: :D
a ovo za frendicu, joj da genijalno :s
Leona81
10.12.2007., 20:44
to je ovo (http://products2.nivea.com/products.php?page_id=1030&lan=hr) jel :) ajel matira?
sad jos stavis slikicu boje svog tena bez mejk ap pa da nas usporedit i to je :top: :D
a ovo za frendicu, joj da genijalno :s
..jap, to je taj..broj 03..nije narancast
..je da..budem sigurno, znas kak se volim pokazivati bez pudera..istina vidjela bi se vaaaau razlika, ali jok, no way :D
..opisat cu ti boju tena..zvoni frendica na vrata (ja bez pudera) i pita..Isuse kaj je tebi, kaj si bolesna? :D
..blijeda, ali nije porculanski ten, vec bljakavo blijedi..i ova boja je taman, iako se mozda cini tamna..al ja jos teracotu tamniju stavim na obraze, malo na celo i nosek tak da onda tek bude ockej
..ova dva nisam probala..ili jesam jedan iz testera, al mislim da mi nije bio ok, ljusalo mi se lice
..matira li..hm, meni se lice sjaji sa svakim puderom pa tufkam sa onim u kamenu..izbije sjaj uvijek..ali nije da bude jako masno..
..jos pitanja? :D
..ako hoces stavim ti pudera u nesto i posaljem postom :)
ajme puder postom :lol: hvala ti ali ic cu malo do dm pa probat, ako nista istisnut si na ruku pa trcat van na dnevno svjetlo probat na vrat :lol: a ti se probaj sjetit koji ti je bio los :mig:
btw moj ten je identican takav :eek:
:( sad mi je gotovo, ali nema veze
jesi zadovoljna?
:( sad mi je gotovo, ali nema veze
jesi zadovoljna?
Za sada jesam... :cerek: još ga nisam isprobala na malo duže staze... ali čim probam javim :D
kakav je tebi? :cerek:
definitivno bolji sa podlogom
Sponza ri
11.12.2007., 12:41
definitivno bolji sa podlogom
i meni :)
mada mi je clarinsova podloga bila puno bolja na HR puderu..
ej, jel tko probao ovaj novi MF Miracle touch, čini mi se onako na prvi pogled ok, a ako još netko pouzdano zna... bilo bi super
...probao itko? Ja sam isto zainteresirana:D
i meni :)
mada mi je clarinsova podloga bila puno bolja na HR puderu..
Sponzo kakva je teksura te clarinsove podloge... jel onako baš kao neka krema? :D jel osjetiš razliku između nje i kreme kad je nanosiš na lice? :D
Sponza ri
11.12.2007., 15:13
Sponzo kakva je teksura te clarinsove podloge... jel onako baš kao neka krema? :D jel osjetiš razliku između nje i kreme kad je nanosiš na lice? :D
razlika je velika. ova je nekako finija, kao sto si i ti svoju dior opisala. dosta je gusta, voskaste teksture, tako nekako. al fina na kozi,mekana.
nadodajem manu foreveru- kad bi barem malo bolje matirao...:D
al cu vjerojatno ovih dana kupit podlogu od estee lauder pa cu onda vidjeti kako mi lezi na licu.
razlika je velika. ova je nekako finija, kao sto si i ti svoju dior opisala. dosta je gusta, voskaste teksture, tako nekako. al fina na kozi,mekana.
nadodajem manu foreveru- kad bi barem malo bolje matirao...:D
al cu vjerojatno ovih dana kupit podlogu od estee lauder pa cu onda vidjeti kako mi lezi na licu.
Meni je odličan... ali ja imam normalnu do suhu kožu :D
malo offtopic ali sve te podloge cemu to sluzi i kad se to stavlja?
Evo baš sam ga nakeljila na lice... ne mogu ja dočekat da gdje idem :D
javim kakav je :D
malo offtopic ali sve te podloge cemu to sluzi i kad se to stavlja?
Ja sam jučer prvi puta kupila podlogu... i teta u parfumeriji mi je rekla da puder puno bolje izgleda na podlozi (kao i mnoge cure ovdje)... ova moja je može koristiti kao podloga za puder, zatim je možeš staviti na puder, samo na T zonu npr. ... a možeš je koristiti i kao podlu za sjenilo.... ona ti fiksira šmiknu... ova moje je višefunkcionalna :D
znaci podloga ide ako ces stavit i puder (tekuci pretpostavljam?) inace ti nece nis napravit ili?
znaci podloga ide ako ces stavit i puder (tekuci pretpostavljam?) inace ti nece nis napravit ili?
Ova moja se može korisiti i sama... ona ti ubiti služi da ti matira one problematične djelove lice... a i sjenilo da ti dugo izdrži... ukratko, da ti make up bude postojani :D barem mislim da je tako :zubo:
Evo opis moje... ja imam ovu transparentnu :D
The perfection of a re-touched photo, now yours in a foundation. Its creme-to-powder texture melts into the skin to become a flawless powder veil. Its special 'soft focus' technology erases irregularities with re-touch precision. Your skin looks radiant. Velvety. Beautifully elegant. In addition to a range of skin-toned shades, Icône offers one 'magical' transparent shade—to wear alone or as a makeup base.
je u boji ili bez? gledam neku manhattanovu i ta je u boji, ko neka tonirana...
je u boji ili bez? gledam neku manhattanovu i ta je u boji, ko neka tonirana...
Moja je bijela/prozirna... ništa se ne vidi na licu... :D
Sponza ri
11.12.2007., 16:56
Podloge su obicno bijele, na licu se ne vide. ima i u boji isto. one fino zaglade lice i pripreme kozu za puder. ja 80% dobrog izgleda pudera na licu pripisujem podlozi tako da uopce ne mogu bez nje.
Leona81
11.12.2007., 17:38
Lilit...pa kaj se smijes..lijepo ti stavim u kutijicu i isprobavas par dana...nego..veliko NEGO..ujutro ja krenem stavljati puder iz nove tube..i vidim tamna sam si..kontam mozda mi je lice buknulo bla bla..i sva sam si cudna..imam crte prijelaza...kad li kaze mi frendica da su mijenjali boje..ta 03 sad je tamnija..i di ja budem baksuz da potrefim bas tu novu..znaci ta boja najn..sad ne znam da li da probam mijenati za svjetliju ili da razmazujem jace..al poludila bum dva tri mjeseca..taman kad ja nadem nesto kako treba hopla, eto drekeca
..jel bi mi dala zena s obzirom da je otvarana?
inace..hm..Dior mi nije bio dobar, Vichy ima boje koje mi ne pasu, ne stapaju se s tenom..nisam ja bas previse kemijala..skup je to sport :D
..znaci i ti si sretnica kao i ja sto se tena tice..suuupeer..ja bas umirem jer me svrbi, buknulo je na vilici..hormoni hm hm i najradije bi kozu skinula :(
bedacha
11.12.2007., 17:39
koliko ml ima ta diorova podloga?
@ leona
sta se tice boje tena iste smo, ali problem svraba nemam (ali zato imam na nogama nekakav dermatitis :( ) uglavnom probaj zamjenit i rec da nisi koristila :D
sta nisu svi puderi iz dma otvoreni kad kupis? ono nemaju nikakvu folijicu ni nista?
chimavizza
11.12.2007., 18:28
ja inače stavim običnu kremu ispod pudera(piše na njoj da dobro služi i kao podloga za make-up),ali bih voljela isprobati i s pravom podlogom. jel itko zna za neku pristojnu podlogu niže cijene? :moli:
Leona81
11.12.2007., 18:33
@ leona
sta se tice boje tena iste smo, ali problem svraba nemam (ali zato imam na nogama nekakav dermatitis :( ) uglavnom probaj zamjenit i rec da nisi koristila :D
sta nisu svi puderi iz dma otvoreni kad kupis? ono nemaju nikakvu folijicu ni nista?
..sretnica :D mazi se sa maslinovim..ja sam sve probleme rijesila..nis ne svrbi vise, osim lica koje bu me u grob otjeralo :rofl:
..inace sam svaki u DM-u kupila, al ovaj je iz Irisa..isla sam po nesto deseto i usput ga uzela..ne mogu lagati, jer je trakica s brojem koja spaja cep i tubu pukla,istina jos se i da namjestiti, al vidi se da je puknuto ali samo sam ga jednom stavila..imam racun pa cu mozda ici mijenati..jedino ne znam kakva je ta svjetlija nijansa..mrzim ovo grrrr
koliko ml ima ta diorova podloga?
30 :o :D
ali meni će dosta dugo trajati... ne koristim puder svaki dan... :D
irenko007
11.12.2007., 18:58
Podloge su obicno bijele, na licu se ne vide. ima i u boji isto. one fino zaglade lice i pripreme kozu za puder. ja 80% dobrog izgleda pudera na licu pripisujem podlozi tako da uopce ne mogu bez nje.
čepi li podloga pore?
imam problematičnu kožu koja ne reagira prištićima na rijetko koji puder..ja bih podlogu stavljala samo nekad,kad je spešl okejžn..i ima li koja podloga baš za takav tip kože?
Moja je bijela/prozirna... ništa se ne vidi na licu... :D
koja je cijena podloge
..sretnica :D mazi se sa maslinovim..ja sam sve probleme rijesila..nis ne svrbi vise, osim lica koje bu me u grob otjeralo :rofl:
..inace sam svaki u DM-u kupila, al ovaj je iz Irisa..isla sam po nesto deseto i usput ga uzela..ne mogu lagati, jer je trakica s brojem koja spaja cep i tubu pukla,istina jos se i da namjestiti, al vidi se da je puknuto ali samo sam ga jednom stavila..imam racun pa cu mozda ici mijenati..jedino ne znam kakva je ta svjetlija nijansa..mrzim ovo grrrr
cistim maslinovim? ovim za jest? meni to smrducka :p
probaj zamjenit s racunom, oni su krivi jer su promjenili nijanse, ti si samo kupila ono sta si kupovala i prije :)
koja je cijena podloge
272 kn :o
272 kn :o
tnx.:) .malo too much ako uzmem puder od 270 ,i još to kupit ću i neku matirajuću kremu ili el podlogu ipak
Samantha
12.12.2007., 00:47
anna koji je pun naziv te podloge?
koje ste jos hvalili?
ne mogu da vas pohvatam
znaci razlika postoji u izgledu sa podlogom u odnosu na bez.
koje ste jos hvalili?
ne mogu da vas pohvatam
Evo imaš ovdje :D moja je transparentna :cerek:
http://shop.nordstrom.com/S/2890630/0~2377897~2377898~2383603~2383604~2383609?mediumth umbnail=Y&origin=category&searchtype=&pbo=2383609&P=1
koje ste jos hvalili?
ne mogu da vas pohvatam
shiseido smoothing veil i od clarinsa
Ima u dm-u tih podloga za puder, da ne dajem puno novca, za probu?
sanja_volim orhideje
12.12.2007., 10:06
Jel netko probao tekuci Bourjois puder Reboosting Collagen Foundation?
Sponza ri
12.12.2007., 11:20
shiseido smoothing veil i od clarinsa
i estee lauder, nju kupujem cim clarins potrosim
nu_tela
12.12.2007., 15:44
i estee lauder, nju kupujem cim clarins potrosim
Koji od Esstee Lauder?? Ja isto mislim, kad potrošim ovaj Givenchy, kupiti njihov puder...
Vidila sam u novinama da je izašla nova kolekcija... Neki 'Shimmer powder' (svilenkasti puder za sjaj) mi se čini dobar...
Sponza ri
12.12.2007., 15:48
Koji od Esstee Lauder?? Ja isto mislim, kad potrošim ovaj Givenchy, kupiti njihov puder...
Vidila sam u novinama da je izašla nova kolekcija... Neki 'Shimmer powder' (svilenkasti puder za sjaj) mi se čini dobar...
Par stranica prije ti pise, za matiranje, oko 140 kn
nu_tela
12.12.2007., 15:51
Par stranica prije ti pise, za matiranje, oko 140 kn
140 kn??? :eek:
Sve podloge su oko 150 kn... zašt je onda ova diorva tak skupa :confused:
sopnzo koliko ja chanelova?
Sponza ri
12.12.2007., 15:55
A skupa, ne znam tocno..
Sponza ri
12.12.2007., 15:55
200 i nesto
zečica69
12.12.2007., 16:01
meni je dobra avonova iz kolekcije color trend-podloga bez ulja
ja sam se za tu avonovu ful dugo zanimala ali mi nitko nije znao rec kakva je i kakve su nijanse?
ovo bez ulja me privlaci...
Leona81
12.12.2007., 16:29
cistim maslinovim? ovim za jest? meni to smrducka :p
probaj zamjenit s racunom, oni su krivi jer su promjenili nijanse, ti si samo kupila ono sta si kupovala i prije :)
aha cistim maslinovim, domacim..onim skupim :D
..i meni je smrduckalo prije, nisam ga ni klopala, sad sve bez beda..jedno vrijeme sam u bocicu maslinovog dolijala baby ulja ili ulja za suncanje cisto da neutralizira miris maslinovog, a na moru mijesam da usparam jer ga trosim ko luda :rofl:
..mazem se od tjemena do peta s njim..tuto kompleto :cerek:
..danas sam opreznije stavljala puder i ok sam razmazala, kuzi se da je tamniji, ali razvukla sam prijelaze i manje teraciote..mozda taj ostavim za ljeto, a kupim drugi..samo ne znam kakva bi mi svjetlija nijansa bila..necu da sam porculan :D naravno da staru tubu nemam vise, na ovoj pise New..a ne znam jel i na onoj pisalo :bonk:
..sad me vi s tom podlogom navlacite..a ne smijem..fakat ne smijem.. :D
Nedavno sam dobila alergiju na puder koji sam koristila dvije godine, Vichy aera teint. :ne zna:
& sad se mucim oko biranja novog... :(
Leona81
12.12.2007., 19:53
lice ti se zasitilo, tak i meni bude..probaj s nekim drugim pa se nakon nekog vremena vrati na Vichy, mozda ce ti opet odgovarati :mig:
leona - a ja toliko zabrijala na tvoje savjete da sam i na drugom topicu obratila se katrin sa leona :bonk: anyway ja kupila manhttan podlogu, sta cu imala sam 100kn u dzepu dm usput i eto :o nisam ju jos probala :)
Leona81
13.12.2007., 14:51
leona - a ja toliko zabrijala na tvoje savjete da sam i na drugom topicu obratila se katrin sa leona :bonk: anyway ja kupila manhttan podlogu, sta cu imala sam 100kn u dzepu dm usput i eto :o nisam ju jos probala :)
a mica..srecemo se stalno po topicima :cerek:
..podloga..hm..s obzirom da imas ten slican mom javi kakva je :D
Leona81
13.12.2007., 14:55
..sad pitanjac..neda mi se ici unatrag previse pa pitam ovako kao padobranac..ja bi 3u1 puder..koji se nanosi spuzvicom..ili ne mora biti 3u1,al bitno da je a la podloga..za sitne popravke tokom dana
..ne preskup..do 100kn maximalno :D
Christina
13.12.2007., 15:09
mislis kompaktni puder, MF ima bas taj 3u1, meni je dobar, ja mislim da je negdje oko 13 € ,samo sam malo fulala nijansu:zubo:
Leona81
13.12.2007., 17:10
e da..jos kad bi mu i naziv znala..na to mislim..znam da ih MF ima, ali inace su mi njihovi puderi presuhi, odmah mi se ljuska lice :mig: jedino mi cijena pase :cerek:
Christina
13.12.2007., 17:22
3-in-1 complete make up
cetvrtasta kutijica,to im je jedini takve vrste koliko znam:)
Leona81
13.12.2007., 20:15
da, na taj mislim, ali bojim se da bi mi isusivao kozu, jer njihove tekuce ne mogu ni nanjeti, odmah se perutam..budem jedan dan otisla do Dm-a pa prosnjofkala..treba mi za tu i tamo popraviti ten kad nekud idem nabrzaka :)
ViviannKillbrain
13.12.2007., 20:17
Pozdrav, šminkerice!
Evo, nedavno kupila iz Amerike Shiseidov cream puder nijansa B20. Kad sam ju isprobavala u dućanu, izgledala mi je ok. A doma, katastrofa! Nekoliko nijansi tamnija od mene! Horor.
Budući da sam naručila s neta, ne da mi se vraćat, pa ako netko hoće preuzet, samo 150 kn :D Skroz nov.
Inače, imate kakav savjet za mene, s obzirom na to da sam izrazito svijetlog tena, skoro fluorescentnog? Ljeti ne pocrnim.
Neki L'orealovi su mi dobri, ali mi se ne čine tako dobri i kvalitetni kao Shiseido (marka koju jako gotivim).
Bitno mi je i da proizvod nije testiran na životinjama :p
Hvala unaprijed na odgovorima!
Sponza ri
13.12.2007., 20:27
pa imas cijeli topic o puderima...
ViviannKillbrain
13.12.2007., 21:06
e, sad sam ga uočila :( malo je podugačak, ima neki shortcut za ovo pitanje?
Sponza ri
13.12.2007., 21:23
imas trazilicu :)
jesi probala:mig:
jesi probala:mig:
nisam jos :o
ucila sam i nisam bas nikamo isla a tubica je mala pa mi glupo potrosit za bezveze probu, ako budem isla za vikend van cu probat :)
Sponza ri
17.12.2007., 23:48
nisam jos :o
ucila sam i nisam bas nikamo isla a tubica je mala pa mi glupo potrosit za bezveze probu, ako budem isla za vikend van cu probat :)
kad bi barem ja to mogla napokon rec... :D
on topic, moram jos jednom pohvalit dior forever :D
mimimimi
18.12.2007., 00:07
on topic, moram jos jednom pohvalit dior forever :D
nadam se da netko iz diora ovo čita...stvarno te trebaju uzeti za promotoricu...
ja sam probala ovaj kod frendice..
http://www.helenarubinstein.com/img/db/packshots/large/b_1502034.jpg
i super mi je..
sad opet imam dvojbu između njega i onog ysl-a...
ViviannKillbrain
18.12.2007., 12:57
Krivo sam napisala u topicu, zbog žurbe :)
Radi se o Shiseido Cream Foundationu B20.
To je tekući puder za suhu kožu. Shiseido ima za svaki tip kože posebne proizvode. :s
Fakat sam žalosna kaj mi je pretaman, jer je super. Pokrivan, lagan, ujednačen...
tak da, ako netko ima dvojbe, nema potrebe.
Šteta da se ne iskoristi :p
http://www.cosmeticamerica.com/sh53106.html
Sponza ri
18.12.2007., 15:07
nadam se da netko iz diora ovo čita...stvarno te trebaju uzeti za promotoricu...
ja sam probala ovaj kod frendice..
http://www.helenarubinstein.com/img/db/packshots/large/b_1502034.jpg
i super mi je..
sad opet imam dvojbu između njega i onog ysl-a...
:D :D
koji je taj HR?
bedacha
18.12.2007., 16:33
evo da i ja izrazim svoje zadovoljstvo sa dior foreverom.... dobro matira i zadovoljna sam kako prekriva... :cerek:
meni ništ ne matira ali je inače dobar
meni je najbolji Diorov Diorskin fluide noijansa Cameo 202:
http://www.cosmeticmall.com/images/products/detailed/117151.jpg
mimimimi
19.12.2007., 00:14
:D :D
koji je taj HR?
SPECTACULAR
EXTRA LONG WEAR : the “Chromafix System”, a soft and breathable network helps protect and set pigments on the skin’s surface for a perfect/impeccable and comfortable complexion all day long.
ANTI-DULL EFFECT: the “Radiance Maximizer Pigment”, an
Fluide, light and comfortable texture, easy and pleasant application
All skin types
A revived complexion, matt and perfectly uniform that stays true all day long.
Volatile oils, jojoba oils, nylon micro-powders and UV filtres (SPF 10).
12-HOUR EXTRA-WEAR : The « Chromafix System », helps protect and set pigments.
ANTI-DULL COMPLEXION :thanks to the “Radiance Maximizer Pigment”, that revives the intensity and radiance of the colour.
IDEAL COMFORT : thanks to a special c
moram da pohvalim ovaj od Max factora MIRACLE TOUCH. stvarno me iznenadio, drži cijeli dan, ne kuži se, lagan, ma super
Pacificgirl
19.12.2007., 17:25
Danas sam u dmu škicnula onaj Maybelline novi,što dođe i podloga i puder,meni ono izgleda primamljivo,još piše da dobro drži,zaboravila sam koliko točno sati....:D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.