View Full Version : Tekući puderi #1
bossy_kt
21.02.2008., 14:33
Vichy je razvio novu korektivnu kozmetiku. Naravno, ja sam jedna od onih koja voli probati ovakve stvari..ali onak, zanima me jel netko ovo vec isprobao? Evo link, pa da cujem sta mislite o ovome?
http://www.net.hr/zdravlje/page/2008/02/11/0618006.html
http://vichy.parsek.tv/dermablend/hr/index.html
nisamlu
21.02.2008., 14:42
vec postoji tema o puderima, nisi trebala otvarati novu temu :kava:
BuBuBubiiiii
21.02.2008., 14:53
ja ga imam i savršen mi je odlično prekriva i uopće se ne primjeti kao drugi puderi, samo neznam di ga ima kupiti kod nas i koliko košta, najvjerojatnije u ljekarnama
bossy_kt
21.02.2008., 15:00
Vidjela sam da postoji tema, ali nisam znala da je zabranjeno otvarati nove..
Negooo, BuBuBubiiiii to me i zanima!? Jel onak kad stavis jel izgleda ko da imas kilu sminke?? Nisam skuzilajel se to sve posebno kupuje ili?? Aha, ti to nisi kod nas kupila. Da, ima ga kod nas zakupiti u ljekarnama, ali ne u svima, zasada samo u odabranima (otprilike 12 njih u Hrvatskoj)..daj opisi mi malo taj puder, korektor, sta vec imas.. Hvalla!
e ako ovo prekriva ovako dobro kao na ovim slikama onda mora valjati
nisamlu
21.02.2008., 15:06
Vidjela sam da postoji tema, ali nisam znala da je zabranjeno otvarati nove..
Negooo, BuBuBubiiiii to me i zanima!? Jel onak kad stavis jel izgleda ko da imas kilu sminke?? Nisam skuzilajel se to sve posebno kupuje ili?? Aha, ti to nisi kod nas kupila. Da, ima ga kod nas zakupiti u ljekarnama, ali ne u svima, zasada samo u odabranima (otprilike 12 njih u Hrvatskoj)..daj opisi mi malo taj puder, korektor, sta vec imas.. Hvalla!
imas temu vichy, imas temu o puderima. to spada u jednu od te dve teme, mogla si da biras gde ces postaviti pitanje. nema potrebe za otvaranje novih tema kada su ovakve stvari u pitanju.
BuBuBubiiiii
21.02.2008., 15:06
imam samo taj tekući nijansa 15 opal, ne stavljam ga na cijelo lice već samo utapkam na mjesta koja mi obični puder ne može prekriti i stvarno super pokrije i crvenilo i prištić..i nije mi težak na licu(dobro svaki će ti bit težak ako ga staviš tonu)ja sam stvarno zadovoljna i sad mi je pri kraju tako da idem u hitnu potragu!košta oko 120kn sad sam pogledala
prebaci se na temu puderi
eeennniii
21.02.2008., 16:34
jel taj opal najsvjetlija nijansa? kakva je? meni bi trebalo nesto jaaaako svijetlo, a cini mi se da tog nema u ovoj liniji, doduse onaj korektivni komplet ima vise nijansi od tekuceg, al to mi djeluje kao teska zbuka:ne zna:
Christina
22.02.2008., 13:49
meni se ovaj korektivni pravo svidja, djeluje bas tesko, najzalosnije je sto mi treba lagano prekrivanje, da mi izjednaci boju, ali ja i dalje patim na njih i kupujem teske pudere, da me zacementiraju :D
chimavizza
22.02.2008., 16:32
jel može itko usporedit taj Dermablend (tekuću korektivnu podlogu) sa Normateintom ako je koristio?
just max
22.02.2008., 17:21
Vichy je razvio novu korektivnu kozmetiku. Naravno, ja sam jedna od onih koja voli probati ovakve stvari..ali onak, zanima me jel netko ovo vec isprobao? Evo link, pa da cujem sta mislite o ovome?
Meni je dermablend 0 bodova :flop: Koliko god ga malo stavila osjecam ga na licu i uzasno je tezak
jasmine
22.02.2008., 23:45
e meni sad nesto nije jasno,ovaj dermablend je kao novi puder izasao nedavno kod nas,jel tako,a sad sam malo svrljala po temi o kozmetickim brendovima i na temi coverderm jedna cura je dala link za dermablend a datum je iz 2005.
jesam ja luda ili sta? :ne zna:
mala7894
22.02.2008., 23:56
e meni sad nesto nije jasno,ovaj dermablend je kao novi puder izasao nedavno kod nas,jel tako,a sad sam malo svrljala po temi o kozmetickim brendovima i na temi coverderm jedna cura je dala link za dermablend a datum je iz 2005.
jesam ja luda ili sta? :ne zna:
mislim da je taj puder odavno na tržištu,samo šta je kod nas uvezen tek ove godine. Možda ta cura nije iz hrvatske,ili je puder nabavile negdje vani.
ivanea1
23.02.2008., 00:01
Ja se razmišljam da ga kupim, probala tester :top:. sad koristim Clinique, postojanost mu je 3-4 sata:flop:, a dođe 279,00 kn. Ne preporučam
*ViToNkA*
23.02.2008., 15:37
Cure jel netko probao novi NIVEA NATURAL MAT...cula sam da je jako lagan, da osrednje pokriva, al da se jako dobro stopi s licem..
mala7894
23.02.2008., 18:52
Cure jel netko probao novi NIVEA NATURAL MAT...cula sam da je jako lagan, da osrednje pokriva, al da se jako dobro stopi s licem..
ja probala i nije mi se svidio,lijepo pokriva,al se uopće ne stopi s kožom,bar meni...
tester tog niveinog ima u novom ellu ali ga nisam probala jos... probaj nabavit od nekog ko kupuje elle :mig:
*ViToNkA*
23.02.2008., 19:25
Zanima me cure koje su koristile ja mislim da je to Chanel nesto MAT il tako nesto....netko ga je nahvalio na ovoj temi. pa ako nije problem da mi cure koje su koristile kazu nesto vise kakav je to puder, koliko kosta, za koji tip koze i tak..puno hvala:cerek:
p.s. da li na kraju taj vichy dermablend valja il ne...dvoumim se izmedu ta dva pudera...
anything but angel
24.02.2008., 13:38
ovi puderi postoje u vichy liniji još prije od normateinta, no eto tek su sad na mala vrata došli u hrvatsku..
sjećam se da sam davno kad sam imala problematično lice cmoljila što ih nema kod nas i redovito pogledavala UK stranicu jer mi je tada trebalo stvarno jače prekrivanje.
sada nemam potrebu za tim, nikakvo jako prekrivanje mi ne treba, no moram priznati da mi se od svega privlačnim čini jedino ovaj fiksator pudera - sigurno dobro drži, za izlaske i tako.. stavljala bih ga preko svog uobičajnog pudera...
pa eto ako ko ugleda u kojoj ljekarni ove proizvdoe, vičite gdje i kakve su cijene.. :D
mala cHrna
24.02.2008., 13:49
Zanima me cure koje su koristile ja mislim da je to Chanel nesto MAT il tako nesto....netko ga je nahvalio na ovoj temi. pa ako nije problem da mi cure koje su koristile kazu nesto vise kakav je to puder, koliko kosta, za koji tip koze i tak..puno hvala:cerek:
p.s. da li na kraju taj vichy dermablend valja il ne...dvoumim se izmedu ta dva pudera...
Chanel mat lumiere :cerek: ZajebAnna i ja ga naveliko hvalimo :D puder ti je za mješovitu i masnu kožu, meni je jako dobar, nisam dobila prišteke od njega, suuuuuper prekriva, više uopće korektor ne koristim (za flekice i te sitnije nepravilnosti na koži). mana mu je jedino cijena - 300 kn, al po meni vrijedi svaku kunu.
tester tog niveinog ima u novom ellu ali ga nisam probala jos... probaj nabavit od nekog ko kupuje elle :mig:
isprobala i ja tester natural matt iz elle danas... i nijansa koju su dali (druga od najsvjetlije) mi pase i puder i lagan ali ne prikriva nista, prekriva mi manje nego neke tonirane, tako da sam ipak za maybelline pure make up...
nego sad gledam na stranicama od maybellina (za Uk i za Austriju) i na nekoj sam vidjela da Wonder finish (koji su isto cure hvalile tu na forumu) ima i spf a MF miracle touch nema (barem ne pise na webu) pa neznam koji uzet izmedju ta dva :misli:
zajebAnna
24.02.2008., 23:19
Chanel mat lumiere :cerek: ZajebAnna i ja ga naveliko hvalimo :D puder ti je za mješovitu i masnu kožu, meni je jako dobar, nisam dobila prišteke od njega, suuuuuper prekriva, više uopće korektor ne koristim (za flekice i te sitnije nepravilnosti na koži). mana mu je jedino cijena - 300 kn, al po meni vrijedi svaku kunu.
ee točno tako.. zasada mu nisam našla niti jedan nedostatak, sve sami plusevi, je, ravno trista kunića ali i vrijedi toliko, stvarno, nećeš se razočarati :mig:
chimavizza
24.02.2008., 23:27
ee točno tako.. zasada mu nisam našla niti jedan nedostatak, sve sami plusevi, je, ravno trista kunića ali i vrijedi toliko, stvarno, nećeš se razočarati :mig:
koliko traje ako se svakodnevno nanosi? :)
mala cHrna
25.02.2008., 00:35
koliko traje ako se svakodnevno nanosi? :)
ja ga još nisam potrošila pa ti ne mogu reć, ali imala sam double perfection koji ima 30 ml isto kao i mat lumiere, i trajao mi je ravno 6 mjeseci, uz svakodnevno nanošenje, nekad i dvaput :)
Sponza ri
25.02.2008., 00:44
ja sam svoj Hr sensual clone potrosila za manje od 3 mjeseca.. isto 30 ml... niti jedan nisam tako brzo potrosila.. obicno mi traju preko 6 mjeseci...
mala cHrna
25.02.2008., 00:47
pa kaj si radila da si ga tak brzo potrošila :zubo:? ja sam isto jednom samljela double perfection u 2 mjeseca, al sam bila mlada i neiskusna i srce me boli kad se tog sjetim....
Sponza ri
25.02.2008., 01:41
pa kaj si radila da si ga tak brzo potrošila :zubo:? ja sam isto jednom samljela double perfection u 2 mjeseca, al sam bila mlada i neiskusna i srce me boli kad se tog sjetim....
a treba ga valjda malo vise, ni ne sjecam se... al koristila sam ga ko i sve druge pudere
Samantha
25.02.2008., 01:44
i ja ga koristim...odlican je...:top:
Ali pretpostavljam da taj Mat Lumiere nekak nije za suhu do normalnu kožu....
Prezadovoljna sam sa Foreverom, al mi nekak vrag neda mira da probam i taj novi Chanelov:azdaja:
No, imam se vremena odlučiti, Foreverić :cerek: mi je tek (već :rolleyes:) na polovici.
*ViToNkA*
25.02.2008., 13:03
...gotovo, zapalila se ja za Chanel sad:cerek:..kakve su nijanse
Sponza ri
25.02.2008., 13:15
Je mat lumiere slican pro lumieru? njega sam imala al nekako mi je bio tezak za dan...
nisamlu
25.02.2008., 13:35
juce sam probala puder sa efektom photoshopa :rofl: predobro nesto, hvala bogu sto ga kod nas jos uvek nema (dok ne potrosim zalihe :zubo: )
http://bjooti.net/wp-content/uploads/2007/11/lancome-pl.jpg
anything but angel
25.02.2008., 16:16
Ali pretpostavljam da taj Mat Lumiere nekak nije za suhu do normalnu kožu....
Prezadovoljna sam sa Foreverom, al mi nekak vrag neda mira da probam i taj novi Chanelov:azdaja:
No, imam se vremena odlučiti, Foreverić :cerek: mi je tek (već :rolleyes:) na polovici.
Mat Lumiere ti je za mješovitu i masnu kožu..
mislim da ti neće odgovarati ako imaš suhu do normalnu..
ja ti ga ne bi preporučila..:mig:
Je mat lumiere slican pro lumieru? njega sam imala al nekako mi je bio tezak za dan...
nope.. sličniji je Double Perfectionu, s tim da je tek za nijansicu gušći pa i samim time malo bolje prekriva.. Pro Lumiere je puuuuno teži...
inače ja osobno ne koristim Mat Lumiere, već Double Perfection, ali mi ga koristi frendica (kupila ga je jer se DP prestao proizvoditi pa sam joj ja preporučila ML) i probala sam ga jednom kod nje i zamjetila sam eto tu razliku u odnosu na DP, te mi se općenito čini ko vrlo dobar nasljednik. :top:
Btw, ja još nisam potrošila svoj DP, a imam ga od 3. mjeseca prošle godine! :s :s doduše, ne stavljam ga svaki dan no stvarno mi je izdašan, jako ga malo treba da napravi svoj posao.. :top:
do ljeta ga sigurno neću uspjeti potrošiti, a onda moram kupiti jedan tamniji i laganiji (naginjem ka YSL Perfect Touche sa kistićem), tako da će po svemu sudeći na kraju morati završiti u kanti tek napola prazan jer će mu proći rok trajanja :o, a ja ću si vjerojatno onda kupiti Mat Lumiere na jesen - ipak su mi Chanel puderi najbolji! :cerek:
Sponza ri
25.02.2008., 16:20
a teksturom je onako "masnjikav" kao innocence ili je suh? :D
anything but angel
25.02.2008., 16:29
ma negdje je između zapravo... baš onako mi se učinio fin... na licu ne ostaje nikakav msni film nego se baš lijepo stopi s licem, a pritom ne ističe suhe djelove. volim taj osjećaj kad nemam feeling pudera na licu, a to sam do sada imala samo sa DP, a čini mi se da je ML još bolji nasljednik..
mala cHrna
25.02.2008., 21:12
ma negdje je između zapravo... baš onako mi se učinio fin... na licu ne ostaje nikakav msni film nego se baš lijepo stopi s licem, a pritom ne ističe suhe djelove. volim taj osjećaj kad nemam feeling pudera na licu, a to sam do sada imala samo sa DP, a čini mi se da je ML još bolji nasljednik..
da, da, nisam nikad mislila da ću to reć ali mat lumiere je nadmašio prethodnika. predivno se stopi s licem, super prekrije a ni ne znaš da ga imaš. ma taj puder je čudo jedno.
I ja sam imala Pro Lumiere, al mi je bio pretežak, i jako mi je isušivao kožu, makar sam uvijek stavila puno dobre hidratantne kreme ispod. Više ga nikad ne bih kupila. I ljuskice su mi bile navečer, ma užas:mad:
juce sam probala puder sa efektom photoshopa :rofl: predobro nesto, hvala bogu sto ga kod nas jos uvek nema (dok ne potrosim zalihe :zubo: )
Dobila sam tester ovog pudera i bas je fine neke teksture, ali za moju kozu (maaasnu ko vrag) pretezak.
nisamlu
26.02.2008., 12:17
moja koza je normalna/suva, tako da mi verovatno zato odgovara. jos sam ja stavila celu onu kesicu od 1ml na lice. bas mi je decko rekao da mogu tako u neku emisiju koju smo taj dan radili, kaze bas mu lici na neki `filmski` puder :rofl:
bedacha
26.02.2008., 19:45
jel može itko usporedit taj Dermablend (tekuću korektivnu podlogu) sa Normateintom ako je koristio?
Dermablend prekriva savršeno, uopće nije potreban korektor, ali nije postojan na licu, nekako se razlije i jako se zasjaji... nakon 2 sata sam masna ko pajcek, a inače nemam baš takvih problema.... baš mi je žao jer još nisam probala tekući puder koji tako dobro prekriva, a ni ne izgleda kao da imam kilu kreča na licu... sad ga koristim samo kao korektor na dijelovima koje treba malo bolje prekrit... :rolleyes:
Normateint mi je pak bio nekako presuh, s njim sam se osjećala kao da imam masku na licu i baš je izgledao nekako umjetan....
Po meni nijedan nije dobar i ponovno ih neću kupiti....
Sad testiram kanebo cream finish i jako sam zadovoljna..... baš se lijepo stopi s licem.....
zajebAnna
27.02.2008., 12:59
da, da, nisam nikad mislila da ću to reć ali mat lumiere je nadmašio prethodnika. predivno se stopi s licem, super prekrije a ni ne znaš da ga imaš. ma taj puder je čudo jedno.
istina, živa istina :cerek:
e da, zaboravih napomenuti da je odličan i za cijelonoćni izlazak, ne iziskuje nikakvo dodatno natrackavanje tokom noći..
Lancome adaptive je jako sličan mat lumieru, 40-50 kn jeftiniji ali mi chanelov ima malo bolji miris ali tu su negdje, razlika je u mikro razmjerima dakle jako sitna... ali opet za nijansu vodi Chanel!
netko je pitao koliko traje, pa većina tekućih pudera je od 30ml, i sa svakodnevnim nanošenjem trebao bi trajati 5, 6 mjeseci!
Morphia
27.02.2008., 15:32
Curke, treba mi savjet :)
Moj ysl perfect touch je na izdahu, trosim zadnje kapljice. Htjela bi probat nesto drugo sad, da malo bolje prekriva, ali da nije tezak.
Imam normalnu/mjesovitu kozu (t-zona). Nemam nekih velikih nedostataka, pristice ugl nemam, osim mozda 1 u nekoliko mjeseci, tako da ne koristim korektor. Ugl treba mi neki puder koji malo bolje prekriva, jer mi kod pt smeta to sto se vidi crvenilo i sl. Htjela bih nesto u istom rangu kao ysl.
Sto predlazete? :)
Sponza ri
27.02.2008., 16:08
dior forever :mig:
mala cHrna
27.02.2008., 16:47
@ Morphia - Chanel Mat Lumiere - super prekriva, nije težak :)
bedacha
27.02.2008., 19:03
istina, živa istina :cerek:
e da, zaboravih napomenuti da je odličan i za cijelonoćni izlazak, ne iziskuje nikakvo dodatno natrackavanje tokom noći..
Lancome adaptive je jako sličan mat lumieru, 40-50 kn jeftiniji ali mi chanelov ima malo bolji miris ali tu su negdje, razlika je u mikro razmjerima dakle jako sitna... ali opet za nijansu vodi Chanel!
netko je pitao koliko traje, pa većina tekućih pudera je od 30ml, i sa svakodnevnim nanošenjem trebao bi trajati 5, 6 mjeseci!
:eek: a ja sretna ako mi traje 3 mjeseca.... gdje griješim? :zubo:
anything but angel
27.02.2008., 20:19
:eek: uf, stvarno ne znam... očito onda stavljaš jako puno pudera.. meni je to nezamislivo.. dapače, nezamislivo mi je potrošit puder i za 6 mjeseci, ovaj u kamenu da, ali tekući mi sve i jedan traje preko godine dana... a nemam neki savršeni ten... :ne zna:
bedacha
27.02.2008., 20:26
pa ne stavljam puno... dva puta istisnem za cijelo lice (ako je na pumpicu).... meni sva kozmetika brzo ode, osim rumenila i sjenila.... ne znam, možda jedem preko noći.... ili mi netko od ukućana krade.... :zubo:
chimavizza
27.02.2008., 20:29
možda jedem preko noći.... ili mi netko od ukućana krade.... :zubo:
:lol:
zajebAnna
27.02.2008., 21:09
:lol: bit će da ti ga netko krade :D
čuj, meni svaki put traje drukčije, logično je da prek zime traje manje nego preko ljeta jer se ne trackamo po vrućinama.. :rolleyes:
ali uvijek oko 5 mj, nekada više, nekada i puno manje.. nekako varira :)
anything but angel
27.02.2008., 21:17
pa ne stavljam puno... dva puta istisnem za cijelo lice (ako je na pumpicu).... meni sva kozmetika brzo ode, osim rumenila i sjenila.... ne znam, možda jedem preko noći.... ili mi netko od ukućana krade.... :zubo:
:rofl: :rofl: a bogami, onda ili ti mjesečariš ili netko od muških ukućana za vrijeme mjesečarenja živi svoje skrivene fantazije pa se macka i packa tvojom kozmetikom... :lol: žestoka si i gotovo! :D
bedacha
27.02.2008., 21:25
:rofl: :rofl: a bogami, onda ili ti mjesečariš ili netko od muških ukućana za vrijeme mjesečarenja živi svoje skrivene fantazije pa se macka i packa tvojom kozmetikom... :lol: žestoka si i gotovo! :D
:rofl:
vidiš, vidiš.... stari vjerojatno, samo se prek dana pravi da mu je vrhunac sapun..... :D
anything but angel
27.02.2008., 21:28
:rofl:
vidiš, vidiš.... stari vjerojatno, samo se prek dana pravi da mu je vrhunac sapun..... :D
:lol: ne mogu... :lol:
Iako sam prethodno napisala koliko-toliko pozitivnu recenziju za Dior Forever,
odustala sam od njega..
Ne valja mi..:(
Nekako mi ne diše koža ispod njega i sva se zamasti i još su mi izbili sitni prištići na čelu,
a uopće mi koža ne spada u osjetljivi tip..
I moram vam reći da je manje postojan i od Lancome Teint Idole Ultra..
Uspjela sam nekako nabaviti Estee Lauder Double Wear :cerek:, ali ne u mom gradu..
Sponza ri
27.02.2008., 22:47
ozbiljno?? meni je neko vrijeme bio so so al sad mi pase :top:
Malichka
28.02.2008., 05:25
http://bjooti.net/wp-content/uploads/2007/11/lancome-pl.jpg[/QUOTE]
:jumping:
Iako sam prethodno napisala koliko-toliko pozitivnu recenziju za Dior Forever,
odustala sam od njega..
Ne valja mi..:(
Nekako mi ne diše koža ispod njega i sva se zamasti i još su mi izbili sitni prištići na čelu,
a uopće mi koža ne spada u osjetljivi tip..
I moram vam reći da je manje postojan i od Lancome Teint Idole Ultra..
Uspjela sam nekako nabaviti Estee Lauder Double Wear :cerek:, ali ne u mom gradu..
Pa kak? :ne zna:
Ja još uvijek tvrdim , nakon 3 mjeseca, da je Dior Forever najbolji i najsavršeniji puder na svijetu. :cerek::s
Mislim da ću ga opet kupiti, kad mi se ova bočica potroši, a to još valjda nikad nisam napravila.....(kupila isti puder dva puta za redom):eek::eek:
Ma, ne znam, obožavam ga... idem mu napisati pjesmu...:kava:
chimavizza
28.02.2008., 12:39
. idem mu napisati pjesmu...:kava:
:lol:
pa ne stavljam puno... dva puta istisnem za cijelo lice (ako je na pumpicu).... meni sva kozmetika brzo ode, osim rumenila i sjenila....
Tako i meni...puder mi traje max. 3 mjeseca, a imam zahvalan ten i ne nanosim ga puno...:ne zna:
Ako nekom treba lagani, prozračni puder za ujednačavanje tena i ne treba mu jako prekrivanje-Nivein Ideal matt je super!
deelayla.
28.02.2008., 15:19
curke pomagajte,pročitah više manje cijeli topik,al stvarno se nemogu odlučiti za dobar puder..pa ako imate iskustva ili nešto možete preporučit-- please do so :mig:imam obranu dipl za par dana i odma se bacam na natječaje i moram biti cakung pakung
imam extra masnu kožu i pore veličine kratera na mjesecu,pogotvo na nosu i bradi.
imam neujednačen ten i mrlje od prijašnjih prišteva koje bi izmaskarirala.
htjela bi nešto lagano i da se ne sjajim,da drži relativno cijeli dan ili barem radno vrijeme,i da dođe max 300 kn
tražim li previše :rolleyes:
anything but angel
28.02.2008., 15:26
:eek: perlice pa zašto nema Double Wear-a kod nas u Limoniju??? :confused: baš nema pudera uopće ili nema tvoje nijanse??
mislim, ne koristim ga, ali mi je uvijek negdje u primisli kao jedan od onih koje namjeravam kupiti i probati... :)
Samantha
28.02.2008., 16:52
Probala Dermablend tester
uzas..zacemenetirao me:flop:
vidi se na kilomentar na licu,tezak,masan....
šminkerica
28.02.2008., 17:01
Probala Dermablend tester
uzas..zacemenetirao me:flop:
vidi se na kilomentar na licu,tezak,masan....
kakav ti je ten? i mene zanima taj puder zbog prekrivanja crvenila, do sada mi ni jedan to nije uspija.
Pa kak? :ne zna:
Ja još uvijek tvrdim , nakon 3 mjeseca, da je Dior Forever najbolji i najsavršeniji puder na svijetu. :cerek::s
Mislim da ću ga opet kupiti, kad mi se ova bočica potroši, a to još valjda nikad nisam napravila.....(kupila isti puder dva puta za redom):eek::eek:
Ma, ne znam, obožavam ga... idem mu napisati pjesmu...:kava:
ozbiljno?? meni je neko vrijeme bio so so al sad mi pase :top:
Nisam skroz odustala od Dior Forevera (još ga imam),
ali znam da mi bolje stoji Double Wear i to je problem..
Dior Forever nije toliko loš, samo mi je ovaj bolji..
:eek: perlice pa zašto nema Double Wear-a kod nas u Limoniju??? :confused: baš nema pudera uopće ili nema tvoje nijanse??
mislim, ne koristim ga, ali mi je uvijek negdje u primisli kao jedan od onih koje namjeravam kupiti i probati... :)
Ja od DW koristim nijansu 2N2 Fresco i nje često nema u zadarskom Limoniju,
inače su sad još i malo više obogatili štand sa Estee Lauder proizvodima, ali uvijek nečeg fali,
pa znam ponešto kupiti i kad idem u Rijeku..
Zato sam i kupila Dior Forever, jer nije bilo moje nijanse od EL pudera..
Samantha
28.02.2008., 20:37
kakav ti je ten? i mene zanima taj puder zbog prekrivanja crvenila, do sada mi ni jedan to nije uspija.
nemam nekih problema s kozom....
probaj ga,mozda ti bude odgovarao,ovo je bas za nekog ko trazi veliku moc prekrivanja
malabaterija
29.02.2008., 09:43
jel bi netko preporucio neki lagani puder (max sto kn) za dobro prekrivanje crvenila... ?
mozda maybeline onaj wonderfinish ili kako vec...
molim vas savjet... :)
piccola
01.03.2008., 11:38
dior forever je meni bezveze puder. probala sam ga par puta,ten mi totalno ugaslo s njim izgleda,previse je mat a i nijanse su neke cudne.
ja sam kupila neki dan chanel mat lumiere puder, prezadovoljna sam. puno puno bolji od pro lumiera .
hrčkica
01.03.2008., 12:12
samo da napomenem da sam se preporodila otkako koristim essence mineralni puder. puno mi ga je lakše stavit nego tekući, nema one težine na licu i svako malo me cure pitaju od čega mi lice izgleda tak svježe. i da, ne izaziva mi prištiće :)
a kad se samo sjetim kako me bilo strah kupit ga jer je tako jeftin... mislila sam da će mi koža izgorit :))))
*ViToNkA*
01.03.2008., 12:43
U sastavu Nivea natural mat pudera na drugom mjestu je ZINC OXIDE jel to pomaze kod pristica sta....
U sastavu Nivea natural mat pudera na drugom mjestu je ZINC OXIDE jel to pomaze kod pristica sta....
Stiti od UV zraka, ali mislim da cak moze zatvoriti pore...
Stiti od UV zraka, ali mislim da cak moze zatvoriti pore...
Da, to i ja mislim...ja sam taj puder stavila 2x do sada i bio mi je ok, ne namjeravam ga baš prečesto koristiti, ipak mi je dior najbolji! al pošto meni sve dosadi, imam još par pudera koje naizmjenično stavljam...:rofl:
dior forever je meni bezveze puder. probala sam ga par puta,ten mi totalno ugaslo s njim izgleda,previse je mat a i nijanse su neke cudne.
ja sam kupila neki dan chanel mat lumiere puder, prezadovoljna sam. puno puno bolji od pro lumiera .
ma da? ja sam imala vitalumiere koji mi je bio malo premasan. ovaj mat lumiere zvuči zanimljivo, bitno mi je da ne daje onaj skroz mat izgled...kakvu kožu imaš?
Da, to i ja mislim...ja sam taj puder stavila 2x do sada i bio mi je ok, ne namjeravam ga baš prečesto koristiti, ipak mi je dior najbolji! al pošto meni sve dosadi, imam još par pudera koje naizmjenično stavljam...:rofl:
Da, jer znam da mi u kremama za suncanje fizicki sastojci koje stite od UV, titanium dioxide i zinc oxide, zatvaraju pore i stvaraju pristice, pa vjerojatno i u puderu izazivaju slicnu reakciju, no ovisi valjda o kolicini, zastupljenosti...
Malo sam gledala sad sastojke tog Nivea pudera (imam tester): alkohol denat, silikoni, taj zinc oxide, vjerojatno bi za moju masnu kozu ovo bilo lose rjesenje...
*ViToNkA*
01.03.2008., 13:58
ja sam isprobala tester tog nivea natural mat pudera i nije los isto imam masniju kozu..samo mi se cini da uopce ne matira predvecer kad si popipam bradu sva je sklizava i masna kao i nos...
piccola
02.03.2008., 03:02
ma da? ja sam imala vitalumiere koji mi je bio malo premasan. ovaj mat lumiere zvuči zanimljivo, bitno mi je da ne daje onaj skroz mat izgled...kakvu kožu imaš?
ma da,i meni je vitalumiere premastan,ovo je sasvim nesto drugo.
mat je al opet lice ima sjaj .meni je odlican :)
ja sam se s foreverom osjecala ko da sam nanjela kazalisnu masku :D
Sponza ri
02.03.2008., 13:53
napokon sam se pomirila s cinjenicom da mi forever jednostavno ne odgovara... koza mi se neprestano peruta, suha je i treba mi neki masniji puder.
anything but angel
02.03.2008., 14:38
curke aj pomažite... frendica me pitala preporuku za puder, idem sutra s njom do limonija da joj pomognem, međutim ona je jedna od onih sretnica koja ima NORMALNU kožu, a ja imam mješovitu, pa nisam baš najsigurnija koji puder da joj predložim..
kaže da bi hjela neki Diorov ili YSL-ov... pa sam mislila YSL Perfect Touch, al koji Diorov?? sa njihovima sam slabo upoznata, ipak je Chanel more my cup of tea... Forever znači ne, previše je mat i mislim da njoj ne bi pasao... Što kažete na Pure Light??? Ili Eclat satin ili Diorskin Fluide??? :misli: :ne zna:
dala mi je bome misliti... :o
curke aj pomažite... frendica me pitala preporuku za puder, idem sutra s njom do limonija da joj pomognem, međutim ona je jedna od onih sretnica koja ima NORMALNU kožu, a ja imam mješovitu, pa nisam baš najsigurnija koji puder da joj predložim..
kaže da bi hjela neki Diorov ili YSL-ov... pa sam mislila YSL Perfect Touch, al koji Diorov?? sa njihovima sam slabo upoznata, ipak je Chanel more my cup of tea... Forever znači ne, previše je mat i mislim da njoj ne bi pasao... Što kažete na Pure Light??? Ili Eclat satin ili Diorskin Fluide??? :misli: :ne zna:
dala mi je bome misliti... :o
Diorskin fluide:cerek: svima ga preporučam-imam normalnu kožu koja ima tendenciju ka blago mješovitoj. meni je taj puder zakon, lijepo matira, a daje i sjaj, ma taman!! često me ljudi pitaju stavljam li uopće puder, jer daje jako natural look! pure light je stvarno light light varijanta pudera, kao krema u boji, daje sjaj i osvježava lice, al ne prekriva. meni je super po ljeti.
ja sam neki dan uzela Dior Forever No30. i odusevljena sam. moc prekrivanja je fenomenalna, i ono sto je posebno zanimljivo je da se ne skuplja oko pregiba niti nakon vise od 5 sati. isto tako drzi sminku odlicno. koza mi je mjesovita do suha.
Sponza ri
02.03.2008., 15:25
ma forever je odlican puder, predobar al moja koza jednostavno nije za njega :(:(
da slažem se moja je problematična i nikako mi ne paše,a vjerujem ni suhoj
ali inače je dobar:)
:mad: :usama: :Snajper: :2up: :hebemu: :B:tuctuc:
ja sam neki dan uzela Dior Forever No30. i odusevljena sam. moc prekrivanja je fenomenalna, i ono sto je posebno zanimljivo je da se ne skuplja oko pregiba niti nakon vise od 5 sati. isto tako drzi sminku odlicno. koza mi je mjesovita do suha.
:cerek::grli::five::trio::Placebo:
napokon sam se pomirila s cinjenicom da mi forever jednostavno ne odgovara... koza mi se neprestano peruta, suha je i treba mi neki masniji puder.
(:angeleye: :mama: :cry: :bicedobro:
Sponza ri
02.03.2008., 16:34
al bit ce dobar na proljece, ljeto, kad zatopli...:D
anything but angel
02.03.2008., 17:15
curke thanks za prijedloge za dior pudere.. ma reći ću ja njoj koji su relatino prikladni za njenu kožu: forever i fluide i prednosti i nedostatke pa nek bira sama, ionako će ga ona koristiti... a ysl perfect touch je još u priči.. vidjet ćemo za koji će se odlučit..
nego, daj mi recite kolika je ono cijena YSL Perfect Toucha???
Forever je oko 280 koliko me sjećanje služi... :confused:
Sponza ri
02.03.2008., 17:18
ysl je 290 ja mislim, a forver 265
anything but angel
02.03.2008., 17:20
i računala sam da su tu negdje, nisam onda puno fulala.. grazie! :mig:
*ViToNkA*
02.03.2008., 18:37
...jel bolji onaj neki chanel mat ili dior forever za mjesovitu kozu...ajmo ta dva u ring ...:mljacko:
piccola
02.03.2008., 20:57
...jel bolji onaj neki chanel mat ili dior forever za mjesovitu kozu...ajmo ta dva u ring ...:mljacko:
ja bi rekla chanel mat lumiere. al opet ovisi sto zelis, ako zelis bas da ti je koza mat bez sjaja onda forever.
ovaj chanel ipak daje mrvicu onaj zdravi sjaj, al samo mrvicu .:cerek: zapravo taman :cerek:
Sponza ri
02.03.2008., 21:01
oce mi netko jos malo ishvalit EL double wear? :moli: :D za kakvu je kozu?
Just a Girl
02.03.2008., 21:06
oce mi netko jos malo ishvalit EL double wear? :moli: :D za kakvu je kozu?
i meni i meni :cerek:
mama mi jucer donijela tester, pa ga od sutra isprobavam. dvoumim se izmedju njega i perfect touch :ne zna:
zajebAnna
02.03.2008., 21:12
forever mi je bio ok ali nekako malkice pre težak.. mat lumiere uvjerljivo vodi jer je mat ali ne zacementira..
ali najbolje ti je da probaš i sama procjeniš
jasmine
02.03.2008., 21:35
posto sam nakupila par testera pudera od niveje,onog novog,ispobavam ga vec dva dana i zasad mislim da ce biti moj izbor za ljeto.jucer ga imala na licu od jutra do mraka i danas opet,niti jedan pristic,niti sam se zasjajila,lagan je ne prekriva puno ali sasvim ok a pretpostavljam da mu je i cijena dobra.e da i ljepo mirise.
Sponza ri
02.03.2008., 21:38
i meni i meni :cerek:
mama mi jucer donijela tester, pa ga od sutra isprobavam. dvoumim se izmedju njega i perfect touch :ne zna:
i ja, i ja :cerek: al imam filing da ysl ne prekriva bas naj, ne znam... probala sam tester, bio mi je taman, fino lezi na licu samo ja volim jacu pokrivenost i voljela bi neki malo gusce teksture. kakav ti je DW zasad? je ti tester u padelici mama donijela ili imaju one vec zapakirane?
anything but angel
02.03.2008., 23:57
zašto ja nikako ne mogu doći do testera DW pudera??? :confused: :mad:
Just a Girl
03.03.2008., 07:52
i ja, i ja :cerek: al imam filing da ysl ne prekriva bas naj, ne znam... probala sam tester, bio mi je taman, fino lezi na licu samo ja volim jacu pokrivenost i voljela bi neki malo gusce teksture. kakav ti je DW zasad? je ti tester u padelici mama donijela ili imaju one vec zapakirane?
u sephori su joj stavili u kutijicu. al izgleda da ga ja bas i necu testirati :mama: :cry:. nijansa mi je puno pretamna. na kutijici pise da je broj 02, kaze mama da je to najsvjetlije sto su imali. ujutro sam ga htjela stavit, stavim mrvicu na celo i vidim da izgleda katastrofalno :flop:...
ovo za ysl je istina, dobar je al ne prekriva bas najbolje. evo danas mi je bas lice podivljalo, ne znam koji mu je vrag i peruta se i puna sam nekih crvenih mrljica/pristica/sto vec - pristice nije bas bog zna kaj prekrio, a perutanje sam sanirala kremom i ysl ga nije "isticao"...
sto se strukture tice, cini mi se da su i el dw i ysl pt isto rijetki, ali ljeto ce pa mi i ne treba nesto sta ce me zacementirat :ne zna:
posto sam nakupila par testera pudera od niveje,onog novog,ispobavam ga vec dva dana i zasad mislim da ce biti moj izbor za ljeto.jucer ga imala na licu od jutra do mraka i danas opet,niti jedan pristic,niti sam se zasjajila,lagan je ne prekriva puno ali sasvim ok a pretpostavljam da mu je i cijena dobra.e da i ljepo mirise.
Ja sam ga i kupila nakon što sam ga par dana istestirala, stavim ga povremeno i jako sam zadovoljna, mislim ga koristit po ljeti!
forever meni nije tezak na licu, kupila sam ga jer sam sa testerom mogla izvuci 3-4 nanosenja, sto znaci jako malo pudera dovoljno za citavo lice sa odlicnim prekrivanjem. mat jeste al na mom licu izgleda barsunasto a ja imam dosta svijetlu put, tamne podocnjake i t zonu.
no da ga ne bih previse hvalila alternativa foreveru bi bio illuminating puder od Laure Mercier Silk Creme Foundation. Dosta skup al fenomenalan.
http://www.twistedtoys.co.uk/ebay/trace/cosmetics/lmercier/lmercier_brand.JPG
http://www.twistedtoys.co.uk/ebay/trace/cosmetics/lmercier/lmercier_silk
Just a Girl
05.03.2008., 11:08
nemam vise zivaca za isprobavanje tj potragu za testerima i odlucila sam kupiti perfect touch. sad me samo zanima kako kontrolirati kolicinu pudera koja izadje, s obzirom na onu cetkicu? dakle, ne mozes istisnut iz tube koliko ti treba :ne zna:. jel princip ko s iluminatorom (na klik izadje odredjena kolicina)? pitam zato sto je meni i kod vecine iluminatora ta kolicina koja izadje na klik previse, a za puder pogotovo jer ne stavljam puder na cijelu facu :ne zna:
jasmine
05.03.2008., 11:12
forever meni nije tezak na licu, kupila sam ga jer sam sa testerom mogla izvuci 3-4 nanosenja, sto znaci jako malo pudera dovoljno za citavo lice sa odlicnim prekrivanjem. mat jeste al na mom licu izgleda barsunasto a ja imam dosta svijetlu put, tamne podocnjake i t zonu.
no da ga ne bih previse hvalila alternativa foreveru bi bio illuminating puder od Laure Mercier Silk Creme Foundation. Dosta skup al fenomenalan.
http://www.twistedtoys.co.uk/ebay/trace/cosmetics/lmercier/lmercier_brand.JPG
http://www.twistedtoys.co.uk/ebay/trace/cosmetics/lmercier/lmercier_silk
ako si ga koristila i koristis sad forever,mozes li molim te,usporediti nijanse jer sam ja malo gledala i taj puder i neke druge od laure ali ovako preko neta nemogu odrediti koja boja bi mi bila dobra a inace i ja trenutno koristim forever i to nijansu 010 znaci najsvijetliju. :)
just max
06.03.2008., 15:48
nemam vise zivaca za isprobavanje tj potragu za testerima i odlucila sam kupiti perfect touch. sad me samo zanima kako kontrolirati kolicinu pudera koja izadje, s obzirom na onu cetkicu? dakle, ne mozes istisnut iz tube koliko ti treba :ne zna:. jel princip ko s iluminatorom (na klik izadje odredjena kolicina)? pitam zato sto je meni i kod vecine iluminatora ta kolicina koja izadje na klik previse, a za puder pogotovo jer ne stavljam puder na cijelu facu :ne zna:
Najbolje ti je istisnuti malo pudera u neku posudicu tipa onih u kojima dobijes tester pudera u sephori i onda iz te posudice uzmes na cetkicu koliko ti treba, a ostatak ostavis u kutijici i nece se osusiti do slijedeceg koristenja
Una1980
06.03.2008., 21:22
ja koristim od diora-eclat satin ali sam si sada kupila od collistara i nisam požalila.to je najbolji puder,barem meni.:s
jasmine
07.03.2008., 12:15
za vas masnokozce i mijesanokozce da prijavim novi puder od deborah 24oro,tako nekako.muz mi ga kupio pa sam ga probala ali posto jako matira a ja to nevolim mislim da bi bio dobar za vas gore navedene.ja isto imam mjesovitu kozu ali mi je to ipak malo previse,srednje prekriva i ako ga usporedjujemo sa onim novim od niveje onda je ovaj puder puno bolji za matiranje.
za vas masnokozce i mijesanokozce da prijavim novi puder od deborah 24oro,tako nekako.muz mi ga kupio pa sam ga probala ali posto jako matira a ja to nevolim mislim da bi bio dobar za vas gore navedene.ja isto imam mjesovitu kozu ali mi je to ipak malo previse,srednje prekriva i ako ga usporedjujemo sa onim novim od niveje onda je ovaj puder puno bolji za matiranje.
Stvarno bas jako matira?:cerek: To je tekuci, je tako?
To je taj, je tako?
Pise da je za sve tipove koze, ima i SPF 10. :cerek:
http://img301.imageshack.us/img301/4738/24oreperfectvb7.gif (http://imageshack.us)
(Btw, gledajuci novosti od Deborah, vidim i da imaju neku novu maskaru za osjetljive oci, cini mi se da si na drugom topicu pitala za takve maskare pa mozda da pogledas... :mig:)
Sponza ri
07.03.2008., 13:01
@JOG- si uzela onda ysl? kakav ti je? :)
jasmine
07.03.2008., 13:13
To je taj, je tako?
Pise da je za sve tipove koze, ima i SPF 10. :cerek:
http://img301.imageshack.us/img301/4738/24oreperfectvb7.gif (http://imageshack.us)
(Btw, gledajuci novosti od Deborah, vidim i da imaju neku novu maskaru za osjetljive oci, cini mi se da si na drugom topicu pitala za takve maskare pa mozda da pogledas... :mig:)
da to je taj puder i meni je jako matirao lice i cak sam ga mislila ostaviti za ljeto jer je naravno muz,kupio na svoju ruku da me obraduju,ali na meni je uzgledao bez sjaja a to ipak nevolim.u svakom slucaju probaj a kosta negdje oko 80 i nesto kn.
hvala za maskaru,idem ju danas odmah pogledati.:)
Just a Girl
07.03.2008., 13:15
@JOG- si uzela onda ysl? kakav ti je? :)
ma nisam, ne stignem ti ja prek tjedna hodat po ducanima (sva sreca za moj novcanik :zubo:) nego je subota dan za shopping :cheer:. javim sutra jesam li i sta ubola :D
imam jos uvijek tester od tog ysl i meni se fakat cini ok... jedino sad ne znam oce mi bit komplicirano baratat s tom cetkicom i oce li mi previse pudera izlazit... a ovo da ga prebacujem u manju kutijicu mi se zbilja cini tlaka :ne zna:
da to je taj puder i meni je jako matirao lice i cak sam ga mislila ostaviti za ljeto jer je naravno muz,kupio na svoju ruku da me obraduju,ali na meni je uzgledao bez sjaja a to ipak nevolim.u svakom slucaju probaj a kosta negdje oko 80 i nesto kn.
hvala za maskaru,idem ju danas odmah pogledati.:)
Super muz! :mig:
Kitty Kat
07.03.2008., 14:59
imam jos uvijek tester od tog ysl i meni se fakat cini ok... jedino sad ne znam oce mi bit komplicirano baratat s tom cetkicom i oce li mi previse pudera izlazit... a ovo da ga prebacujem u manju kutijicu mi se zbilja cini tlaka :ne zna:
meni je super taj puder :cerek: Samo me četkica živcirala, ali to sam riješila. Škare očistila alkoholom (za svaki slučaj) i odrezala četku :D :rofl: Jednostavno i brzo :mig: Sad ga koristim kao i pudere iz "normalnih" bočica
bedacha
07.03.2008., 17:44
Moram opet pohvalit dior forever... malo sam u zadnje vrijeme isprobavala collistar, kanebo, vichy, ali sam zaključila da mi je ipak i definitivno forever najbolji....
Vespers
07.03.2008., 18:48
Danas sam si uzela Vitalumiere
http://i27.tinypic.com/2gub3vt.jpg
jako sam se dvoumila između njega i Color Clone od Helene, na kraju sam odlučila uzet taj.
Htjela sam neki Clinique, ali nije bilo nijanse, a savršeno mi je odgovarao. To ću uzet drugi put.
hyperactive_anki
07.03.2008., 19:42
Danas sam si uzela Vitalumiere
http://i27.tinypic.com/2gub3vt.jpg
jako sam se dvoumila između njega i Color Clone od Helene, na kraju sam odlučila uzet taj.
Htjela sam neki Clinique, ali nije bilo nijanse, a savršeno mi je odgovarao. To ću uzet drugi put.
Koliko peneza?
Vespers
07.03.2008., 19:50
Koliko peneza?
320kn...
Ali iskreno žalim za tim Cliniqueom, samo što se više ne mogu ni sjetit kako se zvao!!! Znam da je bio neki all day wear ili stay all day tako nekako i nijansa br.5, a na webu imaju samo nazive!:(
Sponza ri
07.03.2008., 21:17
ja moram pohvalit vichyev puder za suhu i osjetljivu :top:
arlenna
07.03.2008., 21:22
i meni je za sad najbolji vichy-..cure di vi nabavite te testere od ysl i slicnih..npr nivea itd...???
hyperactive_anki
07.03.2008., 22:45
Skužila sam da se dosta govori o tekućim puderima... ali slabo o onima u kamenu... ima li tu preporuka??
šminkerica
07.03.2008., 22:59
o tome pogledaj na temi puder u kamenu/prahu! :mig:
Vespers
07.03.2008., 23:48
Skužila sam da se dosta govori o tekućim puderima... ali slabo o onima u kamenu... ima li tu preporuka??
da, chanel.
Sponza ri
08.03.2008., 00:09
kako nanosite puder u kamenu? onom spuzvicom ili kistom?
šminkerica
08.03.2008., 00:12
ja spužvicom koja se dobije u kutijici.mislim da je tako bolje,neznam bili se s kistom moglo ravnomjerno nanit
Christina
08.03.2008., 00:14
ako ga nanosim samog onda spuzvicom, ali ne onom sto dodje, nego jednom mekanom debelom,prsvucena nekim materijalom debljim, dobila sam je uz puder u prahu,
ako ga nanosim preko tecnog onda na veliki kist, samo preletim preko lica ;)
Vespers
08.03.2008., 09:25
Spužvicom natapkam na kapke da se dobro izmatira podloga kako se sjenilo ne bi razlilo, a s kistićem na nos, čelo, bradu, ponkad i obraze, ali onda mi se teško "hvata" rumenilo ako stavim blush irreelle jer on je dosta tvrd, drukčija je tekstura, ali s Collistarovim se dobro hvata na sve podloge.
I na brzaka par puta na poslu natapkam malo njušku i tako...:kava:
zajebAnna
08.03.2008., 14:16
jel tko probao tekući od sisleya... planiram u njega investirati pa me zanima...
londres
08.03.2008., 14:47
Curke,kupila sam krivu nijansu Mat Lumiere,Chanel,br.20,Clair. Ako je netko zainteresiran neka mi se javi na p.m. Prodala bi povoljno jer je malo potroseno.
zajebAnna
08.03.2008., 15:26
ta je jako svijetla jelda
londres
08.03.2008., 15:28
ta je jako svijetla jelda
Meni da. nije prvi put da sam napravila takvu gresku...dođe mi de se ubijem grrrr
Vespers
08.03.2008., 16:02
Ja imam Vitalumiere no 20 ali mi je pretamna možda... ma za ubit se s tim puderima
Ja spužvicom ipak, i meni nekak bolje izgleda nego s kistom. :ne zna:
bedacha
09.03.2008., 10:19
kistom, i u kamenu i u prahu.... nekak mi bolje izgleda na licu, sa spužvicom nanesem previše... makar sa spužvicom se bolje prekrije ako se nešto treba prekrivat, mrlja, prištić....
jel bi netko preporucio neki lagani puder (max sto kn) za dobro prekrivanje crvenila... ?
mozda maybeline onaj wonderfinish ili kako vec...
molim vas savjet... :)
Nivea Ideal Finish.. nešto manje od 100 kn....
super prekriva, postojan je....meni je savršen...:)
zajebAnna
09.03.2008., 12:22
nitko... a dajte nije vrag nitko nije probao sisley... dajte cureee:moli:
jel tko probao tekući od sisleya... planiram u njega investirati pa me zanima...
Ako misliš na onaj oil-free (u bočici), jako je dobar, ali stvarno samo ako imaš masnu ili miješanu kožu, u najboljem slučaju normalnu i mladu, nesklonu pretjeranom isušivanju. Ako ti je koža više suha, neće ti baš biti dovoljan, tj. osjećat ćeš nakon sat-dva da ti malo "steže" kožu.
Ja sam imala br. 2, koji je idealna nijansa za mene, i skoro da je ne mogu naći ni u jednom drugom puderu, ali imam suhu kožu tako da ipak nisam mogla koristiti taj puder (dva-tri dana, i već mi je koža bila isušena). Inače je lagan, fin...jako prirodno izgleda.
A u onim drugim Sisley tek. puderima ("botanical"...nešto, ne znam kako se točno zovu, oni u crnoj tubi s ekstraktom krastavca) - e tamo si ne mogu pronaći nijansu za sebe, a nekako su mi i previše ljepljivi, tekstura mi se ne sviđa.
Dakle, preporučam ti ovaj u bočici, oil-free, ako imaš normalnu, miješanu ili masniju kožu.
zajebAnna
09.03.2008., 15:09
taj oil-free pikiram već neko vrijeme jer ga tete u parfumerijama naveliko hvale, hvala na opširnom opisu :mig:
mala cHrna
09.03.2008., 15:30
nisam probala, al jako mi je dosadno pa sam ti malo potražila :D
http://www.forum.hr/showpost.php?p=11375790&postcount=13
http://www.forum.hr/showpost.php?p=12362932&postcount=18
nema baš puno o njihovim puderima. al eto :)
kaj ti ne valja mat lumiere?
zajebAnna
09.03.2008., 17:23
thank you mala cHrna.. mat lumiere mi je najbolji puder do sada ali caka je u tome da sisley ima jednu malkice bolju nijansu pa zato želim i njega probati a i puder je koliko čujem i ovdje čitam, fenomenalan
Je probao tko ovaj matirajuci tekuci puder od YSL?
http://img505.imageshack.us/img505/2598/nmc0da3mpev1.jpg (http://imageshack.us)
Lena Leh
11.03.2008., 00:06
Probala sam Natural Matt od Nivee i nije mi nešto. Lagan je, ali ništa ne prekriva. Onda mi je bolji Stay Real jer je osjećaj na koži isti, a još k tome i djelomično prekriva manje nepravilnosti i crvenilo. Probat ću još jednom Natural Matt da se skroz uvjerim, ali mislim da je to to.
Sad sam na MF Age renew, imam ga još malo. Za ljeto uzimam MF miracle touch jer nema ulja (kao i Colour adapt, ali mi je taj prejak).
Tako da ostale cure koje imaju problema kao ja ljeti (znojenje lica i "padanje šminke" zbog toga, evo vam ideja; savjet MF visažista- uzeti za ljeto pudere bez ulja).
Just a Girl
11.03.2008., 19:34
ja umjesto perfect touch uzela shiseido dual balancing. tekstura, prekrivanje i boja mu je isto kao i kod perfect toucha, ali ima "normalniju" ambalazu i spf 15. eto :cerek:. koristim ga vec 2 dana i zbilja ne vidim neke razlike u odnosu na perfect touch :ne zna:
Sponza ri
11.03.2008., 19:49
ja umjesto perfect touch uzela shiseido dual balancing. tekstura, prekrivanje i boja mu je isto kao i kod perfect toucha, ali ima "normalniju" ambalazu i spf 15. eto :cerek:. koristim ga vec 2 dana i zbilja ne vidim neke razlike u odnosu na perfect touch :ne zna:
:cheer: znaci, dobar ti je? :D
Just a Girl
11.03.2008., 20:03
:cheer: znaci, dobar ti je? :D
je je, za sad je odlican :lux:, nema nigdje vise ni tragova perutanju nosa :cheer:
liliput99
12.03.2008., 19:59
meni je isto super shiseido dual balancing foundatino. koristila sam ga skoro 6 mjeseci, i predivan je. fino prekriva, prirodan je, i lagan. to mi je jedan od favorita.ustvari jedini favorit:cerek:
jel ko probao vichy aera teint za kombinovanu kozu?tekstura, prekrivanje?
anything but angel
12.03.2008., 20:59
koliko ćuna si ga platila??? :mig:
ja sam još uvijek zagrijana za perfect touch, al ne znam , sad si me ti zbunila :lol:
jel jednako prekrivaju i YSL i shiseido??
Just a Girl
13.03.2008., 09:01
koliko ćuna si ga platila??? :mig:
ja sam još uvijek zagrijana za perfect touch, al ne znam , sad si me ti zbunila :lol:
jel jednako prekrivaju i YSL i shiseido??
da, ysl i shiseido jednako prekrivaju - dakle srednje. a platila sam ga cini mi se 311kn u mulleru, s tim da je u limoniju nesto skuplji, mislim 320kn (velka razlika :rofl: :lol:, al eto, da napomenem)...
iako, na ysl pise da je za sve tipove koze, a na shiseidu da je za normalnu do mjesovitu. ocito imaju drugaciji sastav, al nisam citala, ne zamaram se time. meni se cine isti i bok :D
Soleiol
13.03.2008., 09:35
A joj,koliko ga hvalite a ja vam ga nudim u pola cijene novog i nitko neće da ga kupi:( :D
Ma iskreno,ne žalim puno,jer sve se mislim,možda ću ga ipak početi koristiti:p
Just a Girl
13.03.2008., 09:49
A joj,koliko ga hvalite a ja vam ga nudim u pola cijene novog i nitko neće da ga kupi:( :D
Ma iskreno,ne žalim puno,jer sve se mislim,možda ću ga ipak početi koristiti:p
bas sam ga vidjela na online prodaji, ali ne pase mi ta nijansa :ne zna:, a i vec sam jel kupila jednog :rofl: :lol:
Vespers
13.03.2008., 16:56
Skužila danas u Limoniju u Puli ful ih opskrbili testerima (ne za dijelit) HR pudera, sve nijanse! Inače bi imali shell i apricot i to je to. Njami!
londres
13.03.2008., 19:20
da, ysl i shiseido jednako prekrivaju - dakle srednje. a platila sam ga cini mi se 311kn u mulleru, s tim da je u limoniju nesto skuplji, mislim 320kn (velka razlika :rofl: :lol:, al eto, da napomenem)...
iako, na ysl pise da je za sve tipove koze, a na shiseidu da je za normalnu do mjesovitu. ocito imaju drugaciji sastav, al nisam citala, ne zamaram se time. meni se cine isti i bok :D
Na Strawberry je 26 eura,mislim kupiti cim odaberem nijansu u parfumeriji..:cerek:
ajde molim vas ako itko zna ista o ovom puderu maybelline - new superstay molim vas nek mi napise sve sto zna o njemu, za kakav tip koze, jel postojan, ma sve sto znate
molim vas
http://www.glow.ca/Glow/GlowDocs.nsf/Images/PR-RPUB-6TYPNG/$File/maybelline.jpg
Just a Girl
14.03.2008., 08:52
Na Strawberry je 26 eura,mislim kupiti cim odaberem nijansu u parfumeriji..:cerek:
znam da, ali ne usudim se naruciti preko neta :(, a i tko ce cekati dok dodje :rolleyes: :p
jasmine
14.03.2008., 10:21
znam da, ali ne usudim se naruciti preko neta :(, a i tko ce cekati dok dodje :rolleyes: :p
ja inace narucujem s e-baya i stigne mi sve za tjedan dana :top:
Just a Girl
14.03.2008., 11:16
ja inace narucujem s e-baya i stigne mi sve za tjedan dana :top:
ma mene su neki ljudi bas splasili s tom carinom, pdv-om i svim pristojbama koje nasi munjeni carinici mogu naplatiti, pa me strah da mi cijena na kraju ne ispadne veca nego kod nas :ne zna:... al morat cu se ohrabrit, ako nista drugo za shiseidovu okoloocnu :zubo:
djevojka69
14.03.2008., 15:29
pozz cure! da li je koja od vas isprobala Vichy Dermablend!? ako je, molim za pomoć, ja bih ga kupila pa me zanimaju vaši dojmovi! :)
Vespers
15.03.2008., 13:53
Kupila Clinique perfectly real makeup za tip 2,3, piše dry combination to combinaton oily. Puno sam zadovoljnija nego s Vitalumiere! I da ne govorim, 100kn jeftiniji.:top:
marija82
15.03.2008., 14:21
super su clinique puderi! ja imam soft finish za suhu kozu i stvarno je odlican!
kaduljica
15.03.2008., 14:36
pozz cure! da li je koja od vas isprobala Vichy Dermablend!? ako je, molim za pomoć, ja bih ga kupila pa me zanimaju vaši dojmovi! :)
meni je jako dobar, prije sam koristila vichyjev Normalteint koji mi je bio prerijedak, a ovaj mi je taman, ni rijedak ni gust, ne masti mi kožu i nemam osjećaj da me nešto na licu guši. jedino što ne traje baš 12 sati kako ga reklamiraju, ali za to si možeš kupiti fiksatore (ili kak se to već zove :D )
djevojka69
15.03.2008., 15:42
meni je jako dobar, prije sam koristila vichyjev Normalteint koji mi je bio prerijedak, a ovaj mi je taman, ni rijedak ni gust, ne masti mi kožu i nemam osjećaj da me nešto na licu guši. jedino što ne traje baš 12 sati kako ga reklamiraju, ali za to si možeš kupiti fiksatore (ili kak se to već zove :D )
puno ti hvala za pomoć! kupit ću si ga u utorak! :)
chimavizza
15.03.2008., 17:24
puno ti hvala za pomoć! kupit ću si ga u utorak! :)
možda ti je ipak bolje da prvo uzmeš tester. dosta cura je pisalo na forumu da im se nije svidio, da izgleda kao maska na licu.:)
londres
15.03.2008., 18:54
Molim nek mi netko usporedi Double Wear sa Chanelovim Teint Innocence te Shiseidovim Dual balancing. Naime Double wear mi je super ali malo bi promijenila.
I da li je moguce da se Chanelove nijanse razlikuju?Usporedivala sam na Strawberry nijanse Chanelovih prozvoda isto broj ali drugi puder(npr. DPF sa Innocence) i cini se razlicito...da li je to tako?
anything but angel
15.03.2008., 19:52
koliko ja znam, chanel nijanse su u pravilu jednake...
za double perfection i teint innocence znam da imaju identične nijanse, a čini mi se i da je mat lumiere identičan double perfectionu, tako da, da, nijanse su jednake!
Sponza ri
15.03.2008., 20:01
vichy puderi nemaju iste nijanse.. opal, za suhu i osjetljivu kozu, je tamniji od opal flex nesto, za bore :D
jasmine
15.03.2008., 21:36
ma mene su neki ljudi bas splasili s tom carinom, pdv-om i svim pristojbama koje nasi munjeni carinici mogu naplatiti, pa me strah da mi cijena na kraju ne ispadne veca nego kod nas :ne zna:... al morat cu se ohrabrit, ako nista drugo za shiseidovu okoloocnu :zubo:
ma znam i sama sam cula sta ovi nasi rade na carini pa zato ja narucujem samo po jedan proizvod a koliko sam skuzila shiseido je jedan od brendova koji se svakako isplati naruciti jer su cijene upola manje nego kod nas,i ja pikiran tu njihovu kremicu za oke,mislim da mislimo na istu koliko sam zapamtila sto ti trazis. :)
anything but angel
15.03.2008., 22:55
za koliko dođe paketić sa strawberry-a kad se naruči??? i ne dolazi na kućnu adresu pretpostavljam, nego se mora podići u pošti, ili... :misli:
hmmm...od maybellina puder i nije nešto...ako hoćeš neki u tom rangu, bolje kupi niveu...:)
*ViToNkA*
16.03.2008., 11:47
Ej cure jel netko probao ovaj novi puder od maybellina nesto atitone da je prirodan skroz i stapa se s bojom i teksturom koze...
Rock Star
16.03.2008., 13:00
Baš sam jučer vidjela reklamu i htjela pitati je li tko probao i kakav je.
I? :)
nu_tela
16.03.2008., 13:40
Nemam neki problematični ten (bar to :D), pa ne trebam neki super prekrivajući puder... treba mi neki lagani, satenski , prozračni...
Molila bi preporuku!??
Grazie.
:)
Unfaithful**
16.03.2008., 15:58
Ej cure jel netko probao ovaj novi puder od maybellina nesto atitone da je prirodan skroz i stapa se s bojom i teksturom koze...
imam ja, imam ja... i prezadovoljna sam:)
chimavizza
16.03.2008., 16:52
imam ja, imam ja... i prezadovoljna sam:)
opiši ga malo, kako prekriva, kakve su nijanse, jel mat? :D
Desert_rose
16.03.2008., 17:15
Nemam neki problematični ten (bar to :D), pa ne trebam neki super prekrivajući puder... treba mi neki lagani, satenski , prozračni...
Molila bi preporuku!??
Grazie.
Meni je odlican Clinique Supermoisture...lagan, sjaji se, za suhu kožu...:cerek:
Unfaithful**
16.03.2008., 19:11
opiši ga malo, kako prekriva, kakve su nijanse, jel mat? :D
ja ga cak neki put, ako sam u zurbi stavim i bez podloge.. ono bas samo njega i nemam problema ni s nanosenjem, ni s cim... nemam bas neki problematican ten i jako sam zadovoljna kak sve prekriva. i da, ne sjaji se. ma puder je presuper, imam samo rijeci pohvale. ja sam ga prije dva tjedna kupila u dm-u za samo nekih 60 kn! sad ne znam dal je to bila akcija il je uvijek tak jeftin:ne zna:
Molila bi preporuku!??
Grazie.
Chanel Teint Innocence. Moj Dior Forever je pri kraju, isto nemam problematičan ten, i mislim da ću sad za proljeće/ ljeto opet uzeti Teint Innocence.
Ta dva su mi top :s, no lakši i prozračniji je Teint Innocence.
Vjerujem da je odličan i YSL Perfect Touch (onaj s kistićem), a i Kanebovi, no njih kod mene nema.
chimavizza
17.03.2008., 14:08
ja ga cak neki put, ako sam u zurbi stavim i bez podloge.. ono bas samo njega i nemam problema ni s nanosenjem, ni s cim... nemam bas neki problematican ten i jako sam zadovoljna kak sve prekriva. i da, ne sjaji se. ma puder je presuper, imam samo rijeci pohvale. ja sam ga prije dva tjedna kupila u dm-u za samo nekih 60 kn! sad ne znam dal je to bila akcija il je uvijek tak jeftin:ne zna:
hvala ti :cerek:
Unfaithful**
17.03.2008., 17:09
hvala ti :cerek:
np, uvijek:mig:.. morala sam ga nahvaliti
chimavizza
18.03.2008., 11:34
ipak sam kupila Clinique Perfectly real i mogu vam reći da sam PREzadovoljna zasad. nadam se da će tako ostati. nije prejaka pokrivna moć al uz pomoć korektora moje flekice savršeno prekrije. uopće se ne vidi na licu i nije težak. malo se sjaji, al onaj lijepi sjaj i što je najvažnije savršena nijansa koja meni odgovara totalno:D. baš sam hepi :cheer:
danijelazg
19.03.2008., 03:10
pozdrav cure,trebam vašu pomoć
imam par ožiljaka na potkoljenici i natkoljenici pa bi ih htjela sakriti
jel itko zna dal ima kakav puder u boji za noge? tnx :)
možda bolje da probaš nekim jačim korektorom to sakrit...
artdeco ima camouflage-cream...korektor za oziljke i fleke.
hyperactive_anki
19.03.2008., 11:50
i collistar čini mi se.
irenko007
19.03.2008., 11:57
hej!
ovo je baš kozmetika za takve stvari:
www.coverderm.com
imaju ti baš liniju za noge:mig:
Saloniki
19.03.2008., 14:39
Jel moze neko da mi kaze
kakve su cene Nivea pudera u Zagrebu?
Jassmine
19.03.2008., 23:29
Najbolji puder koji sam ikad imala i koji koristim već dvije i pol godine je Sisley phyto teint eclat (oil free). Imam mješovitu kožu,T-zona masna, a obrazi suhi. Lagan je po teksturi, a savršeno prekriva sve moje ožiljke od akni i ujednačava mi ten. Koristim 2+ sand. Prije otkrića Sisley-a koristila sam diora, chanel, lancome, kanebo, ysl, itd, itd. Više se i nemogu sjetiti svih isprobanih. Svi ostali puderi mogu se samo duboko nakloniti Sisley-u. Nakon tekućeg stavim Sisley puder u prahu-poudre transparente nijansa 1 matte. Vrijedi svake uložene kune. Velika preporuka svima. Otkriti ćete savršenstvo! Pusa curke!:mig:
Saloniki
20.03.2008., 00:05
Jel moze neko da mi kaze
kakve su cene Nivea pudera u Zagrebu?
Da li neko mogao da mi odgovori na pitanje?
Da li neko mogao da mi odgovori na pitanje?
Ja sam Natural matt platila 87 kuna. Cijena pudera ti je od 85 do 110 kn.
shakti, koju nijansu imas? Ja sam probala tester br. 3 beige, izgledala kao smrt na dopustu :lol:
shakti, koju nijansu imas? Ja sam probala tester br. 3 beige, izgledala kao smrt na dopustu :lol:
:rofl: Ja imam br. 2 nude, al uopće ga ne koristim, vjerna sam i dalje Dioru :D
:rofl: Ja imam br. 2 nude, al uopće ga ne koristim, vjerna sam i dalje Dioru :D
:D
D li mozda znas ako je ta dvojka tamnija od trojke? :rolleyes:
miss blondie
20.03.2008., 13:31
samo da napomenem ako nekoga zanima - u Mulleru na trgu (zg) jos nekih tjedan dana traje popust od 20% na svu rimmel kozmetiku.
zajebAnna
20.03.2008., 14:36
Najbolji puder koji sam ikad imala i koji koristim već dvije i pol godine je Sisley phyto teint eclat (oil free). Imam mješovitu kožu,T-zona masna, a obrazi suhi. Lagan je po teksturi, a savršeno prekriva sve moje ožiljke od akni i ujednačava mi ten. Koristim 2+ sand. Prije otkrića Sisley-a koristila sam diora, chanel, lancome, kanebo, ysl, itd, itd. Više se i nemogu sjetiti svih isprobanih. Svi ostali puderi mogu se samo duboko nakloniti Sisley-u. Nakon tekućeg stavim Sisley puder u prahu-poudre transparente nijansa 1 matte. Vrijedi svake uložene kune. Velika preporuka svima. Otkriti ćete savršenstvo! Pusa curke!:mig:
deeeefinitivno kupujem:s
Saloniki
20.03.2008., 14:45
Ja sam Natural matt platila 87 kuna. Cijena pudera ti je od 85 do 110 kn.
Hvala shakti.
Da li je neko koristio Nivea Energy Flesh?
:D
D li mozda znas ako je ta dvojka tamnija od trojke? :rolleyes:
Hm, mislim da nije tamnija nego je samo više roskasta...
politicarka
20.03.2008., 19:45
trazi se puder zutog podtona da dobro prekriva, onako za masniju kozu(ne skroz masnu) i tamniji ten... i dm ranga. pliz pomoc,hvala puno!!!
BlackCandy
20.03.2008., 20:17
trazi se puder zutog podtona da dobro prekriva, onako za masniju kozu(ne skroz masnu) i tamniji ten... i dm ranga. pliz pomoc,hvala puno!!!
manhattan powder mat make up
nijansa sand
48 kn
politicarka
20.03.2008., 21:03
nijansa sand
48 kn
kakav je, dali je puno tezak, primjeti li se na licu ono kao zbuka?hvala puno na prijedlogu,..
BlackCandy
20.03.2008., 21:07
pa puder je solidan, dobro prekriva, nije tezak, samo ga
nemoj puno stavljati... lijepo se razmazuje
izgleda dosta prirodno... bar meni
kupi i ako ti ne valja neces zaliti za 50-ak kuna
politicarka
20.03.2008., 21:12
pa da stvarno nije puno.. mislim da cu otici pogledat nijansu:)
mala cHrna
21.03.2008., 00:48
nijansa sand
48 kn
mislim da sam od tog pudera jednom divljački oprištavila - liječila sam lice par mjeseci od najezde na čelu. znam da je bio u sivoj tubici, za matiranje, isto oko 50 kn i tekući.
MF ima akciju: kupiš bilo koji MF Lasting performance (bilo koji ton) i dobiješ kameni MF Creme puf br.5!
Ušteda nekih 60ak kn, koliko košta Creme puf.
Odlična prilika za tamnopute...Creme puf 5 je dosta taman, ali eto - kome paše, prilika!
Hm, mislim da nije tamnija nego je samo više roskasta...
Jos gore, za mene :D
Ma bezveze ja i ispitujem kad ni ne namjeravam kupit... :rofl:
BlackCandy
21.03.2008., 19:07
mislim da sam od tog pudera jednom divljački oprištavila - liječila sam lice par mjeseci od najezde na čelu. znam da je bio u sivoj tubici, za matiranje, isto oko 50 kn i tekući.
nije siva, tubica je crna
treba znati dozirati taj puder, jako malo ga treba, vise je za neko jace prekrivanje, nije za svaki dan
meni je bio ok
Jassmine
22.03.2008., 10:41
deeeefinitivno kupujem:s
Nečeš požaliti. Sve moje frendice koje su ga isprobale su oduševljene s Sisley-evim puderom. Javi dojmove kad ga kupiš. Pusa!:mig:
citrusa
22.03.2008., 13:21
nego.. razmisljam o novom puderu,(mjesovita /masna koza) inace koristim tekuci.. cijedim sad pupin za kombiniranu kozu.vise mi ga je pun k..,napocetku mi je bio super..sad BLJAK! chanel mi je bio dobar (joj zaboravi kako se zove ,al kad se stavlja tekuc je pa se kasnije malo pretvori u prah ) ali malo mi je bio pretezak..ima ko kakve dobre preporuke za puder..mozda se nesto novo lansiralo na trzistu..? Imam sad i neku svadbu ubrzo..zelim se opskrbit dobrom podlogom i puderom da se ne mastim ka tepsija ,en ti jarca..
*ViToNkA*
22.03.2008., 17:07
Nečeš požaliti. Sve moje frendice koje su ga isprobale su oduševljene s Sisley-evim puderom. Javi dojmove kad ga kupiš. Pusa!:mig:
koliko dobro prekriva taj sisley, kakve su mu boje...stranica im ne radi tak fancy kuca i ne radi im stranica, a ja bas htjela pogledat taj puder...:(:( da li stvarno vrijedi 500 kn...negdje sam procitala da je toliko...jel prekriva flekice od pristeva, ujednacuje ten...cure help ne bih htjela bacit 500 kn...thnx
Jos gore, za mene :D
Ma bezveze ja i ispitujem kad ni ne namjeravam kupit... :rofl:
Kupi, kupi, pa da ti skuplja doma prašinu k'o meni...:rofl:
Kupi, kupi, pa da ti skuplja doma prašinu k'o meni...:rofl:
:rofl: Zasto ga ne stavis na online prodaju..? Mogal bi i ja par skupljaca prasine :D
Jassmine
22.03.2008., 22:31
koliko dobro prekriva taj sisley, kakve su mu boje...stranica im ne radi tak fancy kuca i ne radi im stranica, a ja bas htjela pogledat taj puder...:(:( da li stvarno vrijedi 500 kn...negdje sam procitala da je toliko...jel prekriva flekice od pristeva, ujednacuje ten...cure help ne bih htjela bacit 500 kn...thnx
Ja ti koristim Sisley (oil free) tekući, a prek njega stavim Sisley-ev u prahu. Na predhodnoj stranici sam napisala koje nijanse koristim. Meni je zbilja genijalan. Dobro pokriva i izgleda prirodno. Bilo bi ti najbolje tražiti tester u Iris-u (najčešće imaju samo tamne nijanse), pa da ga isprobaš. Boje su ti prirodne, znači nemaju onaj roskast štih. Meni pokriva najbolje od svih koje sam isprobala, a ne zacementira lice. Zavisi kakvi su ti ožiljci i flekice. Sve je to individualno. Imala sam sve moguće firmirane pudere koji su možda bolje pokrivali ožiljke i flekice, ali vjeruj mi iz aviona se vidi taj "cement" na licu. Živi užas, kao super prekriju, a lice ti izgleda kao da si tonu cementa stavila na lice. Sisley mi je za sad najbolji puder koji sam imala, super pokriva, a lice ti ipak izgleda prirodno. E da i košta nešto više od 500,00 kn:(. Pusa!
mala cHrna
23.03.2008., 16:23
nije siva, tubica je crna
treba znati dozirati taj puder, jako malo ga treba, vise je za neko jace prekrivanje, nije za svaki dan
meni je bio ok
onda to nije ovaj moj. ovaj moj em je bio siv em nije baš nešto prekrivao.
Joj, ja bi tako probala taj Sisleyev koji tak hvalite, ali 500kn mi je stvarno previše za puder:(
Sad sam na praznicima i odmaram lice od šminke, ali krajem ovog tjedna sigurno kupujem puder, jer mi je od Forevera ostalo još par kapi...:cry:
Dvoumim se između Teint Innocence (koji sam već imala) i Mat Lumiere....
Kolko god mi bio Forever presavršen :cerek:, ja opet moram experimenirati i probati nešto novo.
Baš me nešto muči taj Mat Lumiere...:misli:
Sponza ri
23.03.2008., 17:47
mat lumiere :D
nina333
23.03.2008., 18:06
DIOR "Icone"
Koliko dođe ta stvarčica? :)
zajebAnna
23.03.2008., 18:36
mat lumiere je 300kn.
Jassmine thanx:mig: jedva čekam da ga isprobam:)
chimavizza
23.03.2008., 19:31
možeš naći puder i za manje novca koji će ti prekriti flekice a da opet lijepo izgleda na licu. kuće poput Helene Rubenstein, Estee Lauder i Clinique imaju super pudere i ovisno kakav točno tražiš vjerujem da za nekih 250 do 300 kuna možeš naći kod njih neki koji će ti savršeno pasati. ja sam dosta vjerovala u forum što se tiče takvih savjeta ali vjeruj da dok sama ne probaš više stvari nećeš znati što TEBI najbolje paše. ja sam neki dan u parfumeriji zahtjevala da mi na jedan dio lica stavi HR Color Clone, na drugi Clinique Perfectly real i još neki na čelo, ne sjećam se više i jedino sam tako mogla odlučiti koji ću. ili zahtjevaj da ti stave malo u kutijicu neku ili eventualno tester daju ako imaju. to ti je moj savjet. meni je ipak 500 kuna previše jer mislim da za onu svotu koju sam navela možeš naći i više nego dobar puder. :)
mat lumiere je 300kn.
Jassmine thanx:mig: jedva čekam da ga isprobam:)
Zahvaljujem :)
citrusa
23.03.2008., 21:00
koja je to brand kuca,i za kakvu kozu..po ovom mat mi se cini za masnu?..koja cjena? tnx.. koristio ko chanelove pudere za mjesovito/masnu kozu?
Jassmine
23.03.2008., 22:16
Jassmine thanx:mig: jedva čekam da ga isprobam:)[/QUOTE]
Nema na čemu.
Nadam se da ćeš biti zadovoljna. Nisam "tajkunica":lol:,niti žena od "tajkuna":lol: ali naprosto obožavam tako fine stvarčice, još i ako su genijalne, kao meni Sisley, stvarno se isplati investirati!!! Pusa!
koja je to brand kuca,i za kakvu kozu..po ovom mat mi se cini za masnu?..koja cjena? tnx.. koristio ko chanelove pudere za mjesovito/masnu kozu?
to ti je chanel ali neznam nista vise...
nina333
23.03.2008., 22:50
Citrusa, napisala sam ti za "Icone" od Diora,ali SVIMA-nemojte bacati veliku lovu, pročitah svote od 500kn, probajte "Icone", sve pokriva. Prije njega sam koristila MAT LUMIERE od Chanela, bio mi je isto dobar, ali ovaj mi je puuuno bolji. Točno, Chanelov košta 300kn, a ovaj 270, otprilike.
strijelčica
24.03.2008., 11:06
Citrusa, napisala sam ti za "Icone" od Diora,ali SVIMA-nemojte bacati veliku lovu, pročitah svote od 500kn, probajte "Icone", sve pokriva. Prije njega sam koristila MAT LUMIERE od Chanela, bio mi je isto dobar, ali ovaj mi je puuuno bolji. Točno, Chanelov košta 300kn, a ovaj 270, otprilike.
Može malo podataka još o tom DIOROVOM PUDERU:D
nina333
24.03.2008., 15:45
Dakle, u plavoj kutiji je, tekući, koji se pretvara u mat na licu, i ne treba ti ništa za "fiksiranje", ne sjajiš se, linija je DIORSKIN.
koju ti nijansu imaš ,najsvjetlija im je mislim cameo,a to mi je tamno :)
nina333
24.03.2008., 18:56
Dakle, Diorskin "ICONE", 020, mislim da bi vam bio presvijetao, ali 030 je tamniji, nikako nije pretaman, prirodna bojica..Ja sam inače dosta blijeda, i svejedno mi je savršen, mislim 020, moj broj!!!!:top:
nina333
24.03.2008., 18:58
I još nešto, ako netko ima masniju kožu, dobar je i isti, mislim na "ICONE", u kamenu...
Ok,tnx:),imam 010ivory od forevera i dosta sam svijetla i ta mi nijansa odgovara
Jojo Ungh
24.03.2008., 19:05
Pridružujem se pohvalama za Icone (imam nijansu Cameo), ali mislim da je to puder isključivo za masnu kožu - ja imam masnu t-zonu i dehidridane obraze i kad ga stavim na obraze pojavi mi se perutanje.
No, ranije dok nisam imala problema s dehidracijom bio mi je odličan, pretvori se u prah na licu i odlično matira.
Preporuke za one s masnom kožom :top:
bossy_kt
24.03.2008., 19:08
mene zanima jel netko probao vichy dermablend fiksator!? onak, 130kn je kolko sam cula pa mi se needaa bacat novce ak nist od toga..jel ga neko koristio?? iskustva..plis..
hvaaaaaaallaaa
nina333
24.03.2008., 19:11
Da, slažem se da je fantastičan za masnu kožu, ja imam mješovitu, ali fantastično pokriva svaki nedostatak
citrusa
24.03.2008., 22:53
nina 333 jel stavljas kakvu podlogu ispod njega ? vjerujem da je dobar,al jel je pretezak? I od chanela ima jedan koji se matificira iz tekuceg u prah,nemogu se sjetit imena double nesto..,(nije ovaj mat lumiere) ..i da doso je oko 300kn kupila u mulleru
nina333
24.03.2008., 23:40
Citrusa,
dobro pitanje, on je malo "jače" teksture, inače ne bi prekrivao ama baš sve, ali ne "guši" kožu, a što se podloge tiče, stavljam samo hidratantnu kremu.
citrusa
24.03.2008., 23:48
ok tnx..i tako sam mislila dat oko 300kn .. ,chanel sam vec probala ,zainteresirala si me za Dior ,znaci Martimex..? Ok! do ljeta ce izdurat ,a onda u potragu za necim laganijim.. ! kad smo vec kod toga, sta koristite u ljetne mjesece kad nekad puder je fakat to much.. a opet treba prekrit malo,tonirane kreme ? Koje su dobre za mjesovito do masnu kozu? Vjerovatno ce izbit na trziste i nekih noviteta ..ali s kojima ste vi bili zadovoljni proslo ljeto?
Rock Star
24.03.2008., 23:56
Mislim da su tonirane ili neki laganiji, prozračniji puderi najbolje rješenje za ljeto.
Mislim da su tonirane ili neki laganiji, prozračniji puderi najbolje rješenje za ljeto.
:top:ja sam uvijek za tonirane ljeti. No muči me što su sve masnjikave....obično su "za svaki tip kože", a mene to izluđuje! Ako su kreme razvrstane po tipu kože, zašto nisu i tonirane (obzirom da su kreme!) isto tako razvrstane!?
Zato tražim još uvijek ....
Rock Star
25.03.2008., 09:44
Valjda zato što su lagane. :ne zna:
Ni ja još nisam našla idealnu toniranu. Mislila sam da je Alverde san snova, koristila sam je prošle jeseni, ali sjajila sam se od nje (nemam masnu kožu). Dakle, još uvijek tražim.
Pridružujem se pohvalama za Icone (imam nijansu Cameo), ali mislim da je to puder isključivo za masnu kožu - ja imam masnu t-zonu i dehidridane obraze i kad ga stavim na obraze pojavi mi se perutanje.
No, ranije dok nisam imala problema s dehidracijom bio mi je odličan, pretvori se u prah na licu i odlično matira.
Preporuke za one s masnom kožom :top:
Sad ste i mene zarazile s tim puderom i moram ga probati :cerek::mig:
Kakva ti je ta nijansica Cameo? Jel vuče na žuto? Možeš mi ga usporediti s 20 od Diora, 30-kom od Chanela ili nečim sličnim.
nina333
25.03.2008., 16:58
Mislim da je cameo "030", jer moj je light beige "020.
nina333
25.03.2008., 16:59
Već rekoh da je 030 lijepa prirodna bojica, ne vuče na žuto.
Sponza ri
25.03.2008., 17:26
Već rekoh da je 030 lijepa prirodna bojica, ne vuče na žuto.
prirodna bojica :rofl:
jel to onaj puder sta ima i u bijeloj boji, kao podloga za puder ili na krivo mislim? :misli:
Bajadera
25.03.2008., 18:14
Dakle, ovo je Dior Icone Cameo 022 (prodajem ga pa tko je zainteresiran)
http://i213.photobucket.com/albums/cc192/Bajadera1/P3150012.jpg
http://i213.photobucket.com/albums/cc192/Bajadera1/dioricone.jpg
prirodna bojica :rofl:
jel to onaj puder sta ima i u bijeloj boji, kao podloga za puder ili na krivo mislim? :misli:
mislim da da... ja imam taj bijeli :D
samo što se taj puder pretvara u prah na licu... to je 2 u 1 :D
Jojo Ungh
25.03.2008., 18:17
Sad ste i mene zarazile s tim puderom i moram ga probati :cerek::mig:
Kakva ti je ta nijansica Cameo? Jel vuče na žuto? Možeš mi ga usporediti s 20 od Diora, 30-kom od Chanela ili nečim sličnim.
Cameo ti je broj 022, meni je jako lijepa prirodna boja i ne vuče na žuto :)
nina333
25.03.2008., 19:45
Gdje si našla takav broj? Na bajaderinoj fotki, točno tako izgleda, ali ja imam broj 020, light beige....
Kupujem ga u Martimexu već dvije godine.
Daj mi napiši gdje si ti svoj kupila, sad si me zbunila.:kava:
nina333
25.03.2008., 19:48
Svoj ću uslikati kao i bajadera, da riješim nesporazum s tim brojevima, 022, moj je 020, i staviti na net što prije....!!!!!!!!!!
Sponza ri
25.03.2008., 19:55
sad bi i ja taj puder :D
Bajadera
25.03.2008., 20:01
Gdje si našla takav broj? Na bajaderinoj fotki, točno tako izgleda, ali ja imam broj 020, light beige....
Kupujem ga u Martimexu već dvije godine.
Daj mi napiši gdje si ti svoj kupila, sad si me zbunila.:kava:
022 je Cameo (ovaj moj na slici), 020 je Light beige, i nijanse nisu puno različite, ovaj moj možda malo vuče više na žućkasti ton,zašto si zbunjena?
I ja!!!!!!!!!!! :mama: :cry:
Na Bajaderinoj slici mi vuče na žućkasto, al opet, možda je do slike.
Gledala sam i na netu Cameo je 022.
Ja imam Diorovu 20 (Forever) i to mi je savršena boja, al kolko sam skužila 20 kod Icone i Forever nisu identične, pa bi možda taj 022 kod Icone bio bliži 020 kod Forevera. :confused::ne zna:
Čekamo tvoju slikicu 20-ke! :klopa: (možda riješimo misterij)
Bajadera
25.03.2008., 20:06
Daj sad i mene zanima, možda je do slike?
nina333
25.03.2008., 20:16
Ja se dobro sjećam tog 030, jer je tamniji od mog, kad sam ga prvi puta kupovala, sjećam se da mi je prodavačica rekla da koristi 030, i da se najviše kao, ta boja prodaje, no meni se više svidio 020, i tako je to već dvije godine, slikica će biti uskoro, trudim se...:top::top::top:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.