PDA

View Full Version : Tekući puderi #1

stranice : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

Lali Puna
07.04.2004., 12:37
e, shator, hvala ti ever so much...spasila si me vjerojatno bačenih 200-tinjak kuna.....tnx tnx

Chanel, dakle...kad potrošim Vichy i odlučim se na nešto skuplje...taj Double Perfection je dakle savršen...

Lei
07.04.2004., 13:52
Koliko pokriva to cudo od Chanela? Necu nesto "light" i "transparent", hocu finu fasadu ali da se ne vidi s kilometra :D

shator
07.04.2004., 14:25
Goldberry, nema na cemu. Ja sam isto tako isprobala masu pudera i uzalud bacila novac. Sad sam kupila vec trecu bocicu, meni izdrzi oko mjesec i po. Doduse, ja nanosim sa vlaznom spuzvicom, mozda je to razlog. Veoma fino se nanosi i odlicno prekriva, a koza ne djeluje nazbukano. Manje pristice odlicno prekriva i bez korektora. Cijena mu bas i nije mala, oko 36 eura, ali isplati se. Nadam se me neces proklinjati nakon sto ga isprobas ;).

Kya
07.04.2004., 14:56
matsa kaže:
Probala ja - koristila sam ju tu i tamo, kad nisam htjela stavljati tekuci puder. Ne pokriva kao puder, ali je puno bolja od npr. niveine tonirane kreme. Nije mi bila loša za one trenutke kad nisam htjela imati puder, ali kad opet nisam htjela svijet zapanjiti svojom "prirodnom" ljepotom - no make-up me.:D

e, to bi i ja htjela, da mi malo osvježi facu, al da nije baš puder zato kaj mi fakat ne treba... thanks :W

i dal se sjećaš kolko košta?

matsa
07.04.2004., 16:11
Kya kaže:
e, to bi i ja htjela, da mi malo osvježi facu, al da nije baš puder zato kaj mi fakat ne treba... thanks :W

i dal se sjećaš kolko košta?

Hm, košta oko 100 kuna. Ali mislim da u svakoj boljoj ljekarni možeš dobiti tester, pa probaj prije nego kaj kupiš, jer su im nijanse dosta tamne. :W

Lali Puna
07.04.2004., 16:52
:eek: vidim da sve pričate kak vam puderi traju mjesec i po, dva. tri, pet...

Džizus, pa meni puder traje godinu i pol!!!!

Doduše, ne stavljam ga svaki dan, ali recimo da stavim u prosjeku jedanput tjedno ...

pink_cat
07.04.2004., 16:59
meni puder traje barem pola godine, ako ne i duže. i to onaj od 30 ml. pa kolko vi toga trošite :confused:

shator
07.04.2004., 17:21
Koliko znam, obicno i krema od 30 ml traje oko 30 dana, jer kazu da je pravilo 1 nanosenje- 0,5 do 1 ml. Racunica je lagana. A i navela sam da nanosim sa vlaznom spuzvicom, tako da je moguce da ona upije dosta pudera. I nanosim puder svaki dan.

Lali Puna
07.04.2004., 17:31
shator kaže:
I nanosim puder svaki dan.

Pa zato sam i mislila da ti traje tak malo...al opet mi je nekak nesrazmjerno:confused: ...
A, opet nemreš uspoređivat s kremom jer tekući puder NIKAD, ali baš nikad nisam stavila dvaput dnevno.....

shator
07.04.2004., 17:46
Mozda imam vece obraze ;). Sve je to individualno. Tebi ce sigurno dulje trajati. :)

vjeverica
07.04.2004., 18:03
goldberry kaže:
:eek: vidim da sve pričate kak vam puderi traju mjesec i po, dva. tri, pet...

Džizus, pa meni puder traje godinu i pol!!!!

Doduše, ne stavljam ga svaki dan, ali recimo da stavim u prosjeku jedanput tjedno ...

meni traje mjesec do dva , koristim ga svakodnevno.

Winona
07.04.2004., 21:11
puder Adaptive od Lancoma prelagan, malo prekriva ali prozracan, fin lagan. Jedina mana sto nije na pumpicu. Bas iz tog razloga ne bi koristila nikakvu otvorenu kozmetiku duze od godine dana jer je to onda rasadnik bakterija.

Taj puder mi traje par mjeseci ne mazem se svaki dan ali dosta cesto uglavnom za sve izlaske ili za posao kad sam posebno malo spavala.

Kremice od 50 ml traju mi do dva mjeseca , nema pravila stavljanja, ako je krema dobra ( tj. nije preslaba za vasu kozu) i jos k tome lako maziva onda ce je na vrhu prsta, trunka, biti dosta za cijelo lice.

anya
08.04.2004., 12:22
Meni puder traje oko mjesec dana ako se mažem jednom dnevno. Nekad se zna desiti da očistim lice i ponovo se našminkam pa mi traje i kraće. Zato sam u zadnje vrijeme uzela jeftiniji za kraću upotrebu a skuplje koristim kad mi trebaju biti duže na licu.
Kreme od 50 ml mi traju isto oko mjesec dana ali s njima mažem i vrat pa se brzo potroše.

Rhea
08.04.2004., 12:53
Ja make up koristim na dnevnoj bazi i tubica od 30ml mi traje oko tri mjeseca.Krema od 50ml mi traje oko mjesec dana.

pink_cat
08.04.2004., 14:56
AFRODITA69 kaže:
a ja toplo preporucam l'oreal instant lift boja-coffee cream-lagani,prozracni zuti...i jeftini.

kod nas ima visible lift, pretpostavljam da si na njega mislila. instant lift ne postoji. inače to je puder za stariju kožu pa ga ne bi preporučila mlađima

anya
09.04.2004., 07:45
Rhea koji puder ti koristiš kad ti ista količina traje dva puta duže.Primijetila sam da se neki puderi prije potroše iako je količina ista. Ja s njim mažem i podočnjake , kapke i usne da mi šminka bolje drži.

Rhea
09.04.2004., 10:46
anya kaže:
Rhea koji puder ti koristiš kad ti ista količina traje dva puta duže.Primijetila sam da se neki puderi prije potroše iako je količina ista. Ja s njim mažem i podočnjake , kapke i usne da mi šminka bolje drži.

Koristim "Unifiance"od LA ROCHE POSAY:cerek: I ja ga isto razmazem po citavom licu.Ovog stvarno treba malo posto super pokriva i zbog toga lice ne izgleda ko maska(pise na kutiji"extreme coverage,ultra-fine application)Ja ga kupujem vec par godina ,meni je savrsen,ali sve zavisi od osobe do osobe:)

anya
09.04.2004., 10:58
Hvala Rhea. Već sam i prije planirala kupiti njihov puder i dobila testere koji su mi bili dobri. Samo tu vrst nisu imali. Onaj sa zelenim čajem miriši super i ima visoki SPF.

Winona
09.04.2004., 14:59
anya kaže:
Hvala Rhea. Već sam i prije planirala kupiti njihov puder i dobila testere koji su mi bili dobri. Samo tu vrst nisu imali. Onaj sa zelenim čajem miriši super i ima visoki SPF.

stvarno imaju dobre pudere, ja sam dugo koristila tu firmu i mogu samo pohvaliti. I da, prekrivaju super :top:

SaraTroroga
12.05.2004., 11:35
Vjeverice,htela sam te pitati,s obzirom da si hvalila puder od Maybellina,sada nakon mesec dana da li ti je jos onako super ili si promenila misljenje?
Koji ti je bolji Maybelline ili Max Factor?
Pozdrav:W

vjeverica
13.05.2004., 22:49
SaraTroroga kaže:
Vjeverice,htela sam te pitati,s obzirom da si hvalila puder od Maybellina,sada nakon mesec dana da li ti je jos onako super ili si promenila misljenje?
Koji ti je bolji Maybelline ili Max Factor?
Pozdrav:W
Koristim oba dva. Po danu maybelline , a vecernji izlasci ( teza sminka i bolje prikriva ) max faxtor:D

Leona81
15.05.2004., 22:22
Rhea kaže:
Koristim "Unifiance"od LA ROCHE POSAY:cerek: I ja ga isto razmazem po citavom licu.Ovog stvarno treba malo posto super pokriva i zbog toga lice ne izgleda ko maska(pise na kutiji"extreme coverage,ultra-fine application)Ja ga kupujem vec par godina ,meni je savrsen,ali sve zavisi od osobe do osobe:)

...vec sam nekoliko puta citala da hvalos taj puder pa mi sada poblize reci..gdje ga kupujes i koliko kuna?
..i da, kakav tip koze imas?

Rhea
16.05.2004., 00:42
Ovako,kupujem ga u apoteci ,kosta nekih 16eur,koza mi je mjesovita:)

Leona81
16.05.2004., 10:32
..zasada mi sve odgovara, sem jedne stvarcice...kojoj ljekarni...u Hrvatskoj si nadam se?
..mozda ispadnem bedasta, ali stvarno nisam do sada cula za taj puder, a Bog mi je svjedok da sam ih isprobala i prevec...:D

Rhea
16.05.2004., 10:59
Ja sam u Njemackoj i cini mi se da je netko napisao da u Hrvatskoj jos ne drze te proizvode:( Mozda sam u krivu pa se ti bolje raspitaj:)

emy
16.05.2004., 19:09
Kupila sam neki dan max factor coulor adapt nijansa 80 bronze i puder je fakat:top: :s !Izgledam tak prirodno,ž i fakat fenomenalno prekriva!Jedino malo mu je cijena :rolleyes: u usporedbi sa slicnim puderima marke maybeline i loreal al nema veze

SaraTroroga
16.05.2004., 21:14
Kupila i ja taj puder,ali broj 60 sand,i super je:top:

Dobro da nisi kupila L'oreal,sranje,sve se ljusti s lica :bljak:

anya
18.05.2004., 08:36
Leona81 kaže:
..zasada mi sve odgovara, sem jedne stvarcice...kojoj ljekarni...u Hrvatskoj si nadam se?
..mozda ispadnem bedasta, ali stvarno nisam do sada cula za taj puder, a Bog mi je svjedok da sam ih isprobala i prevec...:D

Ne, nema ga u hr. Ja sam se zabunila, mislila sam na Rocher a ovaj je Roche Posay. Ali ni toga više nema u zg.

rachelst
04.11.2004., 09:13
aj cure žene i ženetine pomagajte mi ...ne koristim često puder (pričamo sad o tekućim puderima) jer imam odličan ten i tako (kao ne hvalim se :D ) međutim kako je ove godine vrime super bolesno jer u st-u je 25-26 stupnjeva ( 11 mjesec je jelte) i puno mi je u kući komaraca...i meni koju nikad nisu ugrizli sad sam cila izbodena :( ....i naravno di će me ugrist nego po cilom licu ko da sam čirava ili imam ospice...ne znam koji vam se look više sviđa....e sad sutra putujem na neku svečanu prigodu i tila bi naravno izgledat tih par dana super...koji puder mi preporučujete koji nije previše jak ...ono da je malo laganiji a da dobro prekriva (stavit ću ja na te točkice moj YSL) ...prošle zime sam imala od lancomea onaj photogenic i dobar je al ima li ove godine kakvi dobar novitet koji bi mi preporučile....i naravno za suhu kožu :confused: :confused:

ajde pomagajte jednoj točkastoj :W

tilla
04.11.2004., 10:58
teint fluide hydratant od clarinsa.

dobro prekriva, a nije maska.

mrkenangelo
04.11.2004., 11:04
rachelst kaže:
imam odličan ten MRZIM TE :mad: :mad: :2up: :mad: :mad:
i neću ti reći...

LordOfTheDance
04.11.2004., 11:37
Meni je od Vichya super.

Imas vise nijansi i nije "tezak"!:top:

rachelst
04.11.2004., 12:44
mrkenangelo kaže:
MRZIM TE :mad: :mad: :2up: :mad: :mad:
i neću ti reći...

:nono: :nono: ma nemoj tako nije to do mene majka priroda dala:D

rachelst
04.11.2004., 12:48
datlen po savjetima vichy ili clarins...ima li ko saznanja o chanelu :cerek:
i koja je cijena vichyevih pudera...ja obožavam njihova mlijeka i kreme al nikad nisam puder koristila

tilla
04.11.2004., 13:46
chanel sam probala onaj neki lumineuse ili kako se već piše, meni je ipak prevelika cijena za to što nudi, clarins mi je puno bolji.

Aricija
04.11.2004., 23:36
rachelst kaže:
imam odličan ten (kao ne hvalim se :D )

e, pa ... onda ti tako i treba ... neka su te izboli komarci ... i da te barem bodu još i dalje ... svaku noć ... za svaku svečanu prigodu ... :D

vidiš, majka priroda je barem pravedna ... nekome prištići, nekome komarci :D

anya
05.11.2004., 12:01
rachelst kaže:
i koja je cijena vichyevih pudera...ja obožavam njihova mlijeka i kreme al nikad nisam puder koristila

vichy puderi su jako dobri samo ja baš nisam zadovoljna nijansama. br. 12 mi je presvijetal, a 23 malo tamna. Ljeti opet ona nijansa 35 pretamna tako da bi znala uzeti dva pudera pa miješati. Clarins nisam probala, a od chanela sam imala double perfection ali za tu cijenu nisam bila oduševljena. Na prvom mjestu od kojih sam imala mi je ipak lancome photogenic.
Avon sad ima neki novi puder, jel netko probao. Nije uopće skup a čini mi se dobar.

LordOfTheDance
05.11.2004., 12:40
rachelst kaže:

Cijena Vichya ti je oko 100ak kuna.

Ja imam pudre broj 35 i 46!

anya
05.11.2004., 12:57
Da, to sam zaboravila reći.:) Ja sam ju uzimala za 107 kn.

Emma_7
06.11.2004., 00:15
anya kaže:
Ljeti opet ona nijansa 35 pretamna tako da bi znala uzeti dva pudera pa miješati.

:confused:
Kako pretamna?! Pa ja je koristim zimi i taman mi je (gotovo identična koži), a imam dosta svijetlu kožu.

anya
06.11.2004., 07:39
Moja je zimi presvijetla...A ljeti ne sunčam lice, koristim kremu za samotamnjenje. 35 bi mogla proći ljeti ali boja mi baš ne odgovara.

SaraTroroga
09.11.2004., 13:17
anya kaže:
...a od chanela sam imala double perfection ali za tu cijenu nisam bila oduševljena. Na prvom mjestu od kojih sam imala mi je ipak lancome photogenic.
Avon sad ima neki novi puder, jel netko probao. Nije uopće skup a čini mi se dobar.

Imam i ja taj chanel i nije mi nesto,a taj Lancomov po cemu ti je naj?

anya
09.11.2004., 13:36
Lijepo se razmazuje, nije ni presuh ni masan. Odlično pokriva mada ja imam dobar ten ali normalno da sa puderom izgleda još bolje, mogu reći perfektno.

coconut
09.11.2004., 22:51
Tražim puder za suhu( do normalnu) kožu, kvalitetan(naravno) i do 120kn!!
Zanima me l´orealov transcluide i airwear, netko probao? prije nekoliko god. sam imala neki njihov puder isto za suhu kožu i sjećam se da mi je lice doslovno blistalo, aaaaaaaaaali nisam zapamtila naziv, a onda su još imali ljubičastu ambalažu( staklena bočica sa tamnoljubičastim čepom) pa ne mogu skontati ima li tog pudera i danas.?

rachelst
10.11.2004., 08:39
bok cure evo mene vratila se s puta...povukle se točkice od komaraca a ja sam kupila umjesto pudera (rekle mi tete u parfumerijama da nema potrebe da ja stavljam puder) od estee lauder toniranu kremu nekako se zove day wear nemam je sad ovde pa ne znam tocno uglavnom košta 318 kn ima zaštitni faktor 15....štiti od onih kako ti se kaže antioksidanata i univerzalna je prilagođava se boji kože meni je prekrasna i baš lipo licu da sjaja...

matsa
11.11.2004., 21:54
rachelst kaže:
bok cure evo mene vratila se s puta...povukle se točkice od komaraca a ja sam kupila umjesto pudera (rekle mi tete u parfumerijama da nema potrebe da ja stavljam puder) od estee lauder toniranu kremu nekako se zove day wear nemam je sad ovde pa ne znam tocno uglavnom košta 318 kn ima zaštitni faktor 15....štiti od onih kako ti se kaže antioksidanata i univerzalna je prilagođava se boji kože meni je prekrasna i baš lipo licu da sjaja...

Aj nek neka od curki stručnjakinja objasni meni razliku između tonirane kreme i pudera. Meni je ta tonirana krema pofarbani gušći puder koji jedino lošije pokriva od običnog tekućeg pudera. Sve ostalo mi je isto i nekak mi se čini da oni tu nama muda pod bubrege - krema je meni nešto kaj štiti lice i te spike i spada u preparativu. A toniranu kremu tretiraš kao i puder - isto moraš staviti kremu ispod nje i skinuti ju poslije. To se dakle po meni ne može zvati kremom već toniranim "nečim", što god marketinški stručnjaci smisle. Am I right?

wardancer
12.11.2004., 00:07
matsa kaže:
Aj nek neka od curki stručnjakinja objasni meni razliku između tonirane kreme i pudera. Meni je ta tonirana krema pofarbani gušći puder koji jedino lošije pokriva od običnog tekućeg pudera. Sve ostalo mi je isto i nekak mi se čini da oni tu nama muda pod bubrege - krema je meni nešto kaj štiti lice i te spike i spada u preparativu. A toniranu kremu tretiraš kao i puder - isto moraš staviti kremu ispod nje i skinuti ju poslije. To se dakle po meni ne može zvati kremom već toniranim "nečim", što god marketinški stručnjaci smisle. Am I right?

ispod tonirane kreme ne moraš stavljati kremu, tonirana krema je također hidrantna i zaštitna ali uz to sadrži i pigmente kao i puder, pa lagano ujednačava ten. Barem u teoriji...

rachelst
12.11.2004., 08:55
matsa kaže:

sorry matsa ne bih se složila...možda postoje u biti naravno da postoje razlike u kvaliteti svega pa tako i toniranih krema...ja koja imam suhu kožu ispod ove kreme o kojoj sam pisala nemam potrebu staviti običnu kremu...kako imam odličan ten ne treba mi neka ludo dobra prikrivensot koju daju puderi na meni to izgleda nekako bezveze jednostavno neprirodno...tako da su mi u principu puno draže tonirane kremice jer su laganije i hidratantnije...al svak uzme ono što mu treba ja sam preoduševljena s ovom kremicom:top:

rachelst
12.11.2004., 08:57
a što se tiče toga da i toniranu treba skinit isto ko i puder oprosti al ja se više ne šminkam nego što se šminkam pa svejedno svako večer i jutro čistim lice datle skidam s njega svu prljaštvinu isto ko što bi skinila i puder i maskaru i sve ostalo što stavljaš na lice kad je našminkano tako da mi ni to ne zvuči neki minus toniranim kremama:D

iggix
15.11.2004., 22:36
Danas sam prvi put probala Ideal Matte od Estee Louder. Njen So Ingenious je fantastican, ali ovaj je nekih 15 do 20 puta bolji. Mat je, UPIJA se u kozu, nekako je barshunast, ma fantastican je.
Uf...Jedva cekam da potroshim ovaj puder koji sad imam.....

Karmela
15.11.2004., 23:50
SaraTroroga kaže:
Imam i ja taj chanel i nije mi nesto,a taj Lancomov po cemu ti je naj?

Ne znam o kojemu ona govori ali ja imam Lancome Adaptique (mislim da se tako pise), i jako mi je dobar. Pokriva fenomenalno, zato sto se upija u kozu i stapa se sa tvojom bojom.
Odlican je, pokriva fino i prirodno. Moja sestra misli da je ovo definitvno najbolji puder koji sam ikada imala ( a ona nikad ne laze, ostrog jezika je :mig: ).
Ja ga volim jer izgleda kao da imam perfektan ten i ne izgleda kao da imam puder na licu. Ja koristim C4, ali buduci da ide zima, i koza mi je blijedja morat cu ga nabaviti i u svijetlijoj nijansi. Trazi da ti daju tester ( oni ga pune tamo kad dodjes, i neka ti daju dva koja su najslicnija tvojoj kozi). :cerek:
Trebam jos napomenuti da imam masniju T zonu koja je pod kontrolom sa ovim puderom.

Karmela
15.11.2004., 23:54
iggix kaže:
Danas sam prvi put probala Ideal Matte od Estee Louder. Njen So Ingenious je fantastican, ali ovaj je nekih 15 do 20 puta bolji. Mat je, UPIJA se u kozu, nekako je barshunast, ma fantastican je.
Uf...Jedva cekam da potroshim ovaj puder koji sad imam.....

Estee Lauder Ideal Matte sam siknula u smece nakon tjedan dana, tako sam bila razocarana njime, ali hvala bogu nove tehnologije su tu. :mig:
Lice mi je izgledalo totalno fake, vidjelo se na 100 m da nosim puder na licu, uzasan finish. Mozda je dobar za zene sa izrazito masnom kozom. Ali ne bih se ni u to zaklela.

SaraTroroga
16.11.2004., 00:23
Karmela kaže:
Trazi da ti daju tester ( oni ga pune tamo kad dodjes, i neka ti daju dva koja su najslicnija tvojoj kozi). :cerek:
Trebam jos napomenuti da imam masniju T zonu koja je pod kontrolom sa ovim puderom.

kakvi crni testeri,nemas pojma gde ja zivim:mad:

Ovde cesto nema ni onih testera da probas boju,nego ti otvore originalno pakovanje i kazu'probaj malo':eek:
zamisli tako 10 puta dnevno ,10 dana probavanja:confused: -sta kupis:bljak: Drugarica mi radi u parfimeriji,i kada je pitam za neki puder,kaze:a dobar je,ja i ...(dr. devojka)smo podelili medju sobom testere...i dobar je puder

A inace i ja imam T zonu,znaci dobar je,ajd' videcu

Karmela
16.11.2004., 00:32
SaraTroroga kaže:
kakvi crni testeri,nemas pojma gde ja zivim:mad:

Ovde cesto nema ni onih testera da probas boju,nego ti otvore originalno pakovanje i kazu'probaj malo':eek:
zamisli tako 10 puta dnevno ,10 dana probavanja:confused: -sta kupis:bljak:

Uzas :horor: Pa je li tako u svakoj trgovini?

SaraTroroga
16.11.2004., 01:04
Karmela kaže:
Uzas :horor: Pa je li tako u svakoj trgovini?

Pa nije bas u svakoj:D ,ali TESTERE NE DAJU:azdaja: :hebemu:

LadyInRed
16.11.2004., 01:07
zaista, za dobiti tester skuplje kreme ili pudera moraš imati vezu u parfumeriji:rolleyes:
u ljekarnama su dosta darežljive sa Vichy i Avene kremama (testerima). samo im često ponestane.

Karmela
16.11.2004., 01:48
LadyInRed kaže:
zaista, za dobiti tester skuplje kreme ili pudera moraš imati vezu u parfumeriji:rolleyes:
u ljekarnama su dosta darežljive sa Vichy i Avene kremama (testerima). samo im često ponestane.

Ma nece niti to vjecno trajati. Slobodno trziste znaci i znati privuci kupca, a ako se tako budu ponasali ne vidim kako bi opstali u poslu. Zaista je sramota to sto se tice testera, kako oni misle da ce zene pljunuti tolike novce za nesto sto ne mogu probati, to mi nije jasno?

LadyInRed
16.11.2004., 01:56
Karmela kaže:
Ma nece niti to vjecno trajati. Slobodno trziste znaci i znati privuci kupca, a ako se tako budu ponasali ne vidim kako bi opstali u poslu. Zaista je sramota to sto se tice testera, kako oni misle da ce zene pljunuti tolike novce za nesto sto ne mogu probati, to mi nije jasno?

ja niti jednu stvar (od kozmetike) skuplju od 20€ nisam kupila a da prvo nisam probala tester. jedino luda bi išla kupiti puder ili kremu od 40-50€ napamet. ali ja imam "vezu" u jednoj parfumeriji pa uspijem dobiti tester.
inače se one redovito opravdavaju da im stiže jaaaako mala količina testera. za neke proizvođače je to istina, ali za neke je totalna laž. vidjela sam im ladicu, 2 sa 2 krcatu, prekrcanu testerima. i krasnim gratis poklonima.
ne znam što da mislim, iskreno.

Karmela
16.11.2004., 04:52
Sve sto mogu reci je da se tako ne gradi odnos sa potrosacem. Morat ce nesto mijenjati u svome pristupu, fakat je to bezobrazluk ( da ne kazem kradja) podijeliti tester izmedju sebe, umjesto kupcima. Sto kazu vlasnici na takvo ponasanje osoblja?

iggix
16.11.2004., 10:57
Karmela kaže:
Estee Lauder Ideal Matte sam siknula u smece nakon tjedan dana, tako sam bila razocarana njime, ali hvala bogu nove tehnologije su tu. :mig:
Lice mi je izgledalo totalno fake, vidjelo se na 100 m da nosim puder na licu, uzasan finish. Mozda je dobar za zene sa izrazito masnom kozom. Ali ne bih se ni u to zaklela.

:eek: Vidish, ja bash nisam ljubitelj beton - shminke. Ne mogu vjerovati, na mojoj kozi izgleda fantasticno i jako je lagan.

Shto se tice testera - ni ovdje ih bash ne dijele rado. Jedino promocije novih parfemcica i to dobijaju na kile....

Inace, ja imam kartice od par parfumerija, onda imaju pregled kolika je tko budala (tj. koliko ce tko zagristi i isprazniti novcanik), pa ti po tome odlucju. Ja u ovoj jednoj cak i testere maskara dobijam.:D

rachelst
16.11.2004., 11:19
ja od estee nisam do sada koristila pudere za sada samo lak za nokte ruž za usne i ova tonirana kremica koja mi je genijalna...a šta se tiče testera nemam komentara ovo ovde je bezobrazluk i nemogu ga niti komentirat koje kozetine rade po parfumerijama i to nekim bolljim nije mi jasno odakle ih vade...idu ti uvalit kremu od 800 kn jer vam je kao baš ta neophodna a ne daju tester pa ženo božja nisam ni ja više vesla sisala...od sada uvik tražim tester pa kad kući isprobam ako mi paše vratim se i kupim...ako mi ne daju tester otići ću ja di će dat...ipak sam ja jedan dobar potrošač a to neki još uvik cijene

anya
16.11.2004., 11:30
Ja isto ne volim kupiti neku skuplju kremu ako mi ne daju tester, a u večini slučajeva ti ne daju jer nemaju.
Što se tiče tonirane kreme ne volim ju iz razloga što ne ostaje na usnama, a to mi je jako bitno kad šminkam usne. Ne samo da mi se lakše našminkati, nego i ruž duže traje.

Karmela, govorila sam o lancome photogenic. Mislim da su njihovi puderi svi dobri, samo ovisi koji imaš tip kože i takav onda puder moraš odabrati.

iggix
16.11.2004., 13:30
U biti sve ti ovisi od tipa koze....Ja sam jednom kupila Lancome kompaktni puder. Super boja, prozracan, ali mi je toliko isushivao kozu da me je gushilo u grlu kad ga imam na licu. A i nacin na koji nanosish puder je bitan. Ja tecni uvijek nanosim spuzvicom (suhom), a kompaktni velikom cetkicom. Tako dobijem efekt "prozracnosti".

Shto se tice shminke od Estee - cula sam da su im super ona masna sjenila - uopce se ne kupi na kapcima (znate one dosadne pruge...) i (iz osobnog iskustva) maskara MagnaScopic (za one koje zele I volumen I duzinu).

A testeri ne moraju uvijek biti "iz tvornice".:D To je uglavnom samo za nove kolekcije. U biti su ovi u parfumeriji DUZNI imati male kutijice u koje mogu staviti neshto malo cegalivectreba. Rjeshenje je naci parfumeriju u kojoj redovno kupujete sve i onda ne prave dramu u tri cina....

Karmela
16.11.2004., 19:35
anya kaže:

Karmela, govorila sam o lancome photogenic. Mislim da su njihovi puderi svi dobri, samo ovisi koji imaš tip kože i takav onda puder moraš odabrati.

Taj sam isto isla isprobati, ali probala Adaptique prvo, i ostala na njemu. :D Volim te nove sto se stapaju sa bojom koze, tako da nema ruznih crta i sl. Mislim da cak i L'oreal ima nesto na slicnom principu, ali nisam sigurna.

Nego jesi li probala Photogenic korektor za ispod ociju? Taj mi zvuci zanimljivo, a i uskoro ce mi trebati novi. :cerek:

Karmela
16.11.2004., 19:36
iggix kaže:

A testeri ne moraju uvijek biti "iz tvornice".:D To je uglavnom samo za nove kolekcije. U biti su ovi u parfumeriji DUZNI imati male kutijice u koje mogu staviti neshto malo cegalivectreba. Rjeshenje je naci parfumeriju u kojoj redovno kupujete sve i onda ne prave dramu u tri cina....

Pa to sam fakat i ja mislila. One male bocice u koje ti one stave kremu ili puder koji zelis probati doma i sl. :)

anya
17.11.2004., 08:26
Karmela kaže:
Taj sam isto isla isprobati, ali probala Adaptique prvo, i ostala na njemu. :D Volim te nove sto se stapaju sa bojom koze, tako da nema ruznih crta i sl. Mislim da cak i L'oreal ima nesto na slicnom principu, ali nisam sigurna.

Nego jesi li probala Photogenic korektor za ispod ociju? Taj mi zvuci zanimljivo, a i uskoro ce mi trebati novi. :cerek:

Ne, nisam probala taj korektor. Nisam ni znala da postoji. Imam njihov onaj prijašnji pakovanja kao mali puder od 15 ml i traje mi jako dugo.

sunshinezg
20.12.2004., 20:24
MOLIM VAS PREPORUKU ZA NEKI PUDER KOJI JE OK, KOJI *dobro* PREKRIVA, A CIJENA NIJE BAŠ PAPRENA....
Thanx svima.... :)

piccola
20.12.2004., 21:28
max factor color adapt - 110 kn. on je vise onako mat
vichy area teint - oko 120 kn. postoji mat i hidratantan (mislim da nisu ista pakiranja)

TiNa.
20.12.2004., 21:47
heh bolje ti je da nisi pitala

l'oreal translucide ...nesto manje od 100kn

Crow Jane
20.12.2004., 21:48
piccola kaže:

I moj glas. :D

Kristina19
20.12.2004., 21:59
I moj glas za max factor! :top:

BabyNicky
20.12.2004., 22:09
toplo preporucam Givenchy teint miroir satine.
Minajturno mala bocica, skup do ibera, al dooooooooooooooobar.
Misla sam da je Vichy dobar, a naspram ovog je obično smeće.

Ko da sam se rodila s njim.

piccola
20.12.2004., 22:16
BabyNicky kaže:

ja ga imam, jedino mu zamjeram sto ima prejaki miris. inace je ok. nista vise od toga

Karmela
20.12.2004., 22:17
BabyNicky kaže:

Nesto slicno sam i ja mislila napisati. Ne zali novca za tekuci puder. Na drugim stvarima mozes ustedjeti.

Meni je najbolji Lancome Adaptique (za kombiniranu kozu, plus imaju tu tehnologiju stapanja boja, tako da nema crta i vidljivih prelaza).

E da, nema mirisa - ovo je isto vazno za mene. :top:

Rhea
20.12.2004., 22:44
sunshinezg kaže:
MOLIM VAS PREPORUKU ZA NEKI PUDER KOJI JE OK, KOJI *dobro* PREKRIVA, A CIJENA NIJE BAŠ PAPRENA....

Ja takav koristim vec dobre cetiri godine i ne pada mi napamet kupiti nesto drugo.Nazalost ga u Hr nema za kupit.Radi se o "Unifiance-fine film corrective make-up" od La Roche Posay.Super prekriva,treba ga jaaako malo,super se stopi sa kozom:s Cijena nekih 16 eur.Probaj kad ti se ukaze prilika:)(prodaje se u apoteci)

Lali Puna
21.12.2004., 01:26
BabyNicky kaže:

kolko para?
kolko muzike?

jerbo se ja kunem u Vichy Aera Teintm oko 120 kuna, naj naj najbolji puder koji sma ikad imala - prirodan, ne čepi pore, a super pokriva

Kiki
21.12.2004., 03:48
Cura pita za nesto sto nije skupo i onda ljudi pisu Givenchy i Lancome i jos dodaju "skupo do Ibera"....ma bravo.
Kaj ja znam....L'Oreal je meni OK od ovih jeftinijih.
Imaju neki matte koji ce dobro prekrit bas kao sto si pitala. Nisam ziher kako se tocno zove, al je OK.

Karmela
21.12.2004., 04:43
Kiki kaže:
Cura pita za nesto sto nije skupo i onda ljudi pisu Givenchy i Lancome i jos dodaju "skupo do Ibera"....ma bravo.
Kaj ja znam....L'Oreal je meni OK od ovih jeftinijih.
Imaju neki matte koji ce dobro prekrit bas kao sto si pitala. Nisam ziher kako se tocno zove, al je OK.

Ma znam i ja to. Kad sam kupovala u "jeftino" uvijek sam se nabacala novca.
Skoro svaki tjedan - dva sam nesto novo isprobavala i kombinirala 2 ili tri pudera samo da dobijem zeljeni efekt.
Ovako platim $30 i nemam problema mjesec ili dva. Meni je jeftinije kupovati Lancome koji mi pase, nego L'oreal.
Zaista ne mogu pohvaliti niti jedan od "jeftinih." Zao mi je, ali ja ga nisam nasla, a nabacala sam se novca. Ozbiljno ti kazem da ovako prolazim masu jeftinije, jer nema vise isprobavanja, kombiniranja i nervoza.

Shtefitza
21.12.2004., 05:42
sunshinezg kaže:

Pitas za puder u prahu ili tekuci puder?

Sto mislis sa: "dobro prekriva" - imas sto za sakriti ili samo zelis jednoliki ten?

Kao sto zene kazu, sto skuplji, bit ce "bolji" - mozes naci vise nijansi, manje je primjetan na licu itd... ipak i sa jeftinijim varijantama mozes naci zahvalne proizvode. Pogotovo ako se posluzis s par trikova. Stavljas samo nekoliko tocaka tekuceg pudera na lice, dok je jos pomalo vlazno od kreme za lice i brzo rastrljas po licu. onda pustis da se malo upije i prepudras lagano.

Skupi puderi u prahu su prekrasni jer lijepo pokrivaju, a ne vide se. (preporucam Estee Lauder Lucidity - ne onaj transparentan, nego u boji koze. Spominjem ga tek toliko jer sam s njim strasno zadovoljna. Ali moram priznati da po raznim torbicama imam i jako jeftinih pudrijera, tek toliko da se nadje u nuzdi. Najjeftiniji puderi s talkom na prvi pogled izgledaju grozno brasnasto, ali ako ga pospircas sa evian sprejom ili jos jeftinije posaftas lice nakon sto se se napudrala rukama koje si netom ovlas obrisala u rucnik. dakle to malo vlage na dlanovima ce ti "set the powder" splasnut ce brasnasti izgled, sminka ce se stopiti s licem i ostat ce relativno trajna. Za takve jeftinije varijante toplo preporucujem max factor ili ako imas mogucnosti: corn silk ili sally hanson ili covergirl. Zive jeftinoce, ali rade svoj posao.

Tigrica
21.12.2004., 16:43
Shtefitza kaže:
Za takve jeftinije varijante toplo preporucujem max factor ili ako imas mogucnosti: corn silk ili sally hanson ili covergirl. Zive jeftinoce, ali rade svoj posao.

di to ima za kupiti kod nas- covergirl ili sally hanson?

vjeverica
22.12.2004., 22:52
piccola kaže:
definitivno moj glas :top: :D

Shtefitza
22.12.2004., 23:33
Tigrica kaže:
di to ima za kupiti kod nas- covergirl ili sally hanson?

Nema kod nas. Ali ako tko naidje - preporucam. Ali kod nas ima MF! :)

Leona81
23.12.2004., 12:13
...ma s puderima je tak relativna stvar...meni Max factor recimo prevec isusi lice, a prije par mjeseci sam ocajna kupila Vichyev aera teint i odlican mi je, super prekriva, a nije tak prevec skup...za moj dzep..oko 100 kn :D ..od skupljih imam Diorov diorskin, taj putnem samo na nos bradu i ispod ociju i liceko zgleda mrak..
..moj savjet, nadi frendicu koja radi u parfumeriji i na konju si..dala bu ti na testing sve pudere koje pozelis, ak bus dobra mozda ti donese i testere...:D

magic
23.12.2004., 12:30
jedna me stvar zabrinula....

nekidan mi je kapnuo MF tekuci puder na stolnjachic, 100% pamuk.

oprala sam ga valjda desetak puta, sikuhala, premazala svim znanim i neznanim sredstvima protiv mrlja - ne ide i ne ide :mad: :(

Pa chime mi to mazhemo lica :horor:

malo mi je lakshe jer ja tekuci stavljam iskljuchivo na usne, da fixira ruzh ;) ali me ipak zanima.

LadyInRed
23.12.2004., 12:37
...ne brini za tekući puder, on ide na lice. imam ja jedno još grozomornije iskustvo:eek:

prije 2 godine mi se komadić Paloma papira za wc zalijepio za lanenu košulju. i ostala je roza fleka. na bež lanu, jako ružno. košulja je bila na kemijskom 2 puta, stavljala sam domestos, vanish, varikinu. prala s onim za pećnice:D s ničim, ali baš ničim ta fleka nije htjela otići:eek:

košulju sam na kraju bacila a i dan danas se bojim wc papira:D šta'š.

magic
23.12.2004., 12:41
a ja mislila da sam jedina koja kupuje ISKLJUCHIIVO bijeli toalet papir :rofl:

eventualno mozhe neki uzorchic, ali boja :nono:

p.s. kako ochistiti taj jebeni puder? ne ide ni Cliniqueom :D

LadyInRed
23.12.2004., 12:43
ako ti je stolnjak bijele boje, probaj Omino bianco. garantirano prolazi. meni su ga preporučili u kemijskoj za sve ono što ni kemijska ne može očistiti.

magic
23.12.2004., 12:51
ajd, probat cu josh taj 'omino bianco'.

vidjela sam ga u deemu, al dal da uzmem u prahu il tekucinu?

LadyInRed
23.12.2004., 12:56
magic kaže:
ajd, probat cu josh taj 'omino bianco'.

vidjela sam ga u deemu, al dal da uzmem u prahu il tekucinu?

tamo sam i ja kupila. inače nikada ne bi da mi žena nije rekla da će mi jedino to skinuti žute fleke s balonera nastale od pranja u Arielu i sušenja na suncu:rolleyes: (kao, kemijska čistiona to ne može).

kupila sam u prahu, čak i predivno miriši. ne držim se slijepo uputa, držim ono što trebam i malo duže u njemu od onog što piše i nema opasnosti. nije poput varikine i sl.
meni je to stvarno super, probaj.

Leona81
23.12.2004., 13:42
magic kaže:
p.s. kako ochistiti taj jebeni puder? ne ide ni Cliniqueom :D [/B]

...jes probala Vanish...evo ja bas prije sat vremena rifljala majicu s njim prije neg sam ju puknula u ves masinu...meni sve ode...takoder je rijec o pokapanosti puderom..koristim tekuci...malo nalijem na fleku...dvaput se pomolim i prekrizim i onda starom cetkicom za zube cetkam...izblijedilo je skroz, a sad cemo vidjeti jel oslo s obzirom da je flekica stara neko vrijeme...friske odu odmah...:D

Jolly
28.12.2004., 09:54
TiNa. kaže:

l'oreal translucide ...nesto manje od 100kn

imam taj, mogu reći da sam zadovoljna jer nikada nisam ni probala neki ekstra skupi puder, pa ni ne znam koliko dobar može biti.
Ne znam kako vama, ali ja mrzim kupovati pudere, koja mi je to trauma :horor: , potrošim brdo novca jer par puta kupim presvijetal, pa izgledam ko da sam iz lijesa izašla, pa pretaman (ko da sam samo glavu kvarcala), dok ne nađem koji mi odgovara, pa se njega držim dok ga ne prestanu proizvoditi... onda, horor iz početka

valnea
28.12.2004., 10:52
koristim mf - lasting performance i meni je bolji i od puuuuno skupljih pudera, jednostavno zato sto mojoj kozi odgovara i jedini je koji i nakon dvanaest ili vise sati na licu izgleda sasvim dobro - ali na mom licu. jedini savjet je da skupis testere ako ih mozes negdje nabaviti i lijepo po nekoliko dana za redom testiras na svojem licu, mislim da ti ovdje nitko ne moze pomoci. ja isprobam svaki tester koji dobijem, i jos nisam nasla nista bolje od ovoga - i iako mi kad stavim neki drugi u prvi mah izgleda ok i bolje od ovog nakon visesatnog nosenja se pokaze da se posusi, ili da mi se lice sjaji... sve ovisi za sto ti puder treba - nosis li ga samo za izlazak koji traje 3 sata ili ga imas cijeli dan na licu...

heureka
28.12.2004., 17:21
e ovako, ja u zadnjih par sedmica koristim max factor color adapt i bas sam zadovoljna.. medutim, danas sam kupila cosmo zbog vishyjevih testercica... cini mi se da onaj vishyjev bolje lezi na llicu.. samo sto sam dobila tester nekih 3-4 puta tamniji od moje koze pa ga nisam isprobala na van-kucne zgode i nezgode..

u svakom slucaju, oba pudera su ok..

ja sam prije imala clarinis kompaktni puder i moram reci da razlika u kvaliteti i nije prevelika...

Ava Adore
28.12.2004., 17:33
heureka kaže:
danas sam kupila cosmo zbog vishyjevih testercica... :D nije li lakse i bolje otici u apoteku i traziti tester? :D i to nijansu koja nam pase :D

heureka
28.12.2004., 17:37
Ava Adore kaže:
:D nije li lakse i bolje otici u apoteku i traziti tester? :D i to nijansu koja nam pase :D

jeste;) probala sam i to, medutim,tete u apotekama lafo "nemaju testera" ;) ovo je sarajevo, i za testere ti treba stela.. :D:D

LaPerla
28.12.2004., 21:13
Znam da se govori o jeftinijim puderima ali ne mogu odoliti - zaista bih preporucila Lancome Adaptive tekuci kao i Lancome MATTE FINISH pressed powder.

FFE
29.12.2004., 14:08
Ja bih jos jednom pohvalila od Estee Lauder Smart Make-up (a hvalila sam ga vec nekoliko puta). Skup, al' se isplati. Koliko para, toliko muzike.:top:

Valerie
05.01.2005., 00:42
Ja sam isprobala one Vichy -eve testere iz cosma i stvarno su odlicni
tako da sam odlucila da ih kupim ipak ja mislim da su bolji od mf :top:

Riječanka
05.01.2005., 03:12
Jeftin i dobar puder..hmmm, jako teško je takvu kombinaciju naći.
Ja imam već neku godinicu i ne mogu si dozvoliti eksperimentiranje, jer je koža organ sa "pamćenjem"...ako je zlostavljaš, sve će ti to prije ili kasnije vratiti.
Zašto su dobri puderi skupi : zato što se koristi pri prozvodnji moderna tehnologija i sastojci koje ne isušuju kožu, mikrosfere koje na sebe vežu vodu i čine film koji se ne resorbira i ne čepi pore, koji apsorbira suvišni sebum, razna silikonska ulja koja daju koži mekoću...nije dovoljno samo u emulziju ulja u vodi dodati talka i pigmente, kao nekada, ili kao što se čini kod jeftinijih pudera.
Isto tako, nije za zanemariti sunčane blokere koji dobar puder mora imati, dakle na puderu treba stajati i njegov SPF.
Stoga smatram da ne treba štedjeti..pretjerano :D
Naime vrhunski puderi, poput Givencyjevog Teint Miroira (ja koristim varijantu Lift Confort za zreliju kožu, sa SPF 10) ili Chanelovog Double Perfection Fluidea (SPF 15) koštaju između 300 i 400 kuna.
Od jeftinijih nije loš Vichyjev Aera Teint, koji postoji u varijanti Creme Satinee za suhu i Mat eclat za masniju kožu, sa SPF 14, no zamjerka mu je što postoji uglavnom u dosta tamnijim nijansama i malo je "teže" teksture.
MF je presuh, zateže kožu i daje dojam maske, kao i svi 24-satni puderi.
U principu..svi preprarati koji imaju jake fiksatore, poput 24 satnih pudera, ruževa, pa i waterproof maskare su štetniji za kožu od manje "trajnih" preparata...
:W :W

Jump-Jump
05.01.2005., 08:42
Iskreno, moje iskustvo sa skupljim puderima je puno bolje od manje skupih... no, kada probaš nešto bolje (ono jedanput pljusneš lovu za skuplji puder) teško je tu SVJESNOST potisnuti natrag... (iako ti se u glavi obično vrti o cijene):D

Ali, prijateljica koja mi se razumije u šminkeraj, iskreno preporuča MANHATTAN Clearface Cover koji je stvarno jeftin (nije preko 50 kn i ima ga u DMu). On je savršen za mješovitu kožu jer ima u sebi i cinka... Nije savršenstvo, ali za nju koja je inače izbirljiva kaže: mrak! Eto, ne probah, ali prenosim saznanje dalje...:)

Jump-Jump
05.01.2005., 08:44
P.S. Ovu riječ "savršeno" molim ne shvatiti doslovno...:D

Rhea
05.01.2005., 16:26
Moj kosta 16 eur,SPF 10,drzi do 8 sati,kosta 16 eur i za mene idealan
Ne sadrzi ulje,30%termalne vode,samo 17 visoko podnosljivih sastojaka,bez mirisa i konzervansa

Mrtva mrkva
22.03.2005., 22:07
Do sada sam koristila L'Orealov AirWear koji obozavam... jedan od rijetkih pudera s kojim mi koza dise i s kojim nemam osjecaj da sam stavila krec na lice. Danas mi je prodavacica rekla da se vise ne proizvodi i da su ovo u prodaji samo zalihe (a posto sam ja boje covjecje ribice, naravno da mog tona nema). :mama:

Ja bih nesto slicno. Ajmo, prijedlozi, ideje.

Hannah
23.03.2005., 07:58
Ja bi ti preporučila Vichy Aera Teint. Odnedavno ga imam i stvarno je neprimjetan, lagan, i ako odabereš pravu boju i ne pretjeraš s količinom (što je neko osnovno pravilo) super je! :)

Modesti
23.03.2005., 12:31
Ako nemaš većih nedostataka na koži već samo želiš lijepu ujednačenu boju tena onda je chanelov double perfection fluide matte reflecting sa spf 15 idealna stvar.Toliko je lagan da nema šanse da ga osjetiš ili vidiš na licu.Krasno ujednačuje ten.Mada sve je to individualno i što odgovara jednom ne mora drugom.

piccola
23.03.2005., 14:07
Hannah kaže:
Ja bi ti preporučila Vichy Aera Teint. Odnedavno ga imam i stvarno je neprimjetan, lagan, i ako odabereš pravu boju i ne pretjeraš s količinom (što je neko osnovno pravilo) super je! :)

ja ti ovaj nebi preporucila, stvarno nije slican airwearu, prije bi ti preporucila l´orealov true match. slican je ovom tvom a ima i dobar izbor boja.

Crow Jane
23.03.2005., 14:24
A da probaš L'orealov translucide? ;)

kem
23.03.2005., 14:29
Ako imas para za bacanje, Chanel ...nesto. Ja probala tester...Lagan, ne skida se ni nakon 15 sati (prezivio tulum, pa cijelu noc u disku, pa kavu te dorucak). Pogledat cu naziv doma, uvijek zaboravim zapisati (inace bih si ga kupila).

chanelov double perfection fluide matte reflecting sa spf 15

Evo, to je taj. :D

Mrtva mrkva
23.03.2005., 16:11
Hvala cure, idem onda ovih dana u lov na testere :w

hana
23.03.2005., 16:51
Mrtva_mrkva kaže:
Hvala cure, idem onda ovih dana u lov na testere :w

ajde reci ti meni kako se to radi?
meni ti testeri nikako da dopadnu u ruke
:cry:
uvijek mi nakelje malo pudera na zapesce i vele "super vam je" :mad:

Mrtva mrkva
23.03.2005., 16:55
Ne znam, ni ja ih nikad ne dobijem. Valjda ne izgledam kao dovoljno ozbiljna musterija. :(

Al zato ih moja mama dobiva na kilograme ;)

cheghanna
24.03.2005., 00:18
lorealov translucide ti je isto lagan skroz.

a u vezi testera, vi bi da vam prodavacice to guraju u ruke jel :D to se kod nas nece desit..pa pitajte ih, zasto bi vam bio bed. od par mjesta, sigurno ce na jednom dat.
inace, jedino gdje sam primijetila da mi svaki put ubace testere je limoni..

maristella69
24.03.2005., 11:19
Evo, baš tema za mene!:)
Ne stavljam puder više otkad su prestale hladnoće, no trebalo bi se ipak zaštititi od sunca, pa mi treba nešto uistinu jako lagano, prozračno, tek toliko...Do sada sam koristila L'Oreal Translucide, no čini mi se malo pretežak za mene, teško je razmaziv...

Što da kupim, na što da se naviknem i onda prisilno odviknem?!:confused:

hana
24.03.2005., 12:04
dobro a sve to sta predlazete je lagano prozracno lala a jel to prekriva ili je to tek toliko da je?
ja bi nesto lagano (hihi :D) ali da prekriva i da je za mjesovitu kozu ono mat (da se ne sjajim ko bozicno drvce) e da i neka niza cijena bi bila pozeljna :p anything?

Kruska
24.03.2005., 12:07
Mrtva_mrkva kaže:
Ne znam, ni ja ih nikad ne dobijem. Valjda ne izgledam kao dovoljno ozbiljna musterija. :(

da koji su boje blata-vichy ti je onaj moj:zubo:

honey_b
24.03.2005., 13:18
ti bi precicom do odgovora :). nazalost, imas samo metod pokusaja i promasaja, pa dok ne naletis na onaj pravi za tebe.
a, onda kad ga nadjes, kupis jednom, dvaput, i prestanu ga proizvoditi :)

club delicious
24.03.2005., 16:39
Prilično lagan puder je MF Hypersmooth, ali nemoj očekivat ne znam kakvo prekrivanje.

xxGaladrielxx
24.03.2005., 22:59
lagan i lako razmaziv je maybelllineov wonder finish :)

maristella69
25.03.2005., 10:16
Bio je i neki od L'Oreala, srebrna ambalaža, onak u štiftu, baš za parcijalno teniranje, malo povučeš po obrazima i prstima ujednačiš, tko zna ima li toga više, bilo je to jako davno, prije 2 godine...:rolleyes: ;)

Hannah
25.03.2005., 10:44
eh, ko zna što svi skupa očekujemo od pudera.
prekrivanje nesavršenosti, da djeluje nevidljivo na licu (how yes no!), i da je trajan...nešto ko druga koža, samo bolja :D :p

Cyn
26.03.2005., 11:44
Meni je dost dobra Cliniqueova tonirana krema koja se zove City Block Sheer Tint Oil-Free Daily Face Protector SPF 15. Vidi ovdje (http://www.clinique.com/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY4900&PRODUCT_ID=PROD849). Ima je po našim parfumerijama.

piccola
26.03.2005., 13:04
zanima me, kad je maristella vec spomenula puder u stiku,jeli ko probao onaj od max factora, mislim da se zove pan stick ??
kakav je ??

inace tog od l`oreala nema vec dulje vrijeme.

matsa
27.03.2005., 10:26
ovaj lorealov true match je stvarno ok kaj se tiče prekrivanja, prozračnosti i tih spika. Međutoa, žalila mi se frendica koja ima malo sušu (komparativ od suh?) kožu, da se guli od njega, da joj isušuje kožu.

naranđica
02.04.2005., 22:03
Maki dan sam kupila ponovo MF colour adapt, i makar je isti kao stari ovaj na licu mi se čini nekako preroskast, tak da na suncu ten izgleda skroz neprirodno. Ne znam jel to zato sto je sad drugačija svjetlost nego po zimi ili su nešto sfušali. Al tekstura mu je super

Karmela
02.04.2005., 23:13
Cyn kaže:
Meni je dost dobra Cliniqueova tonirana krema koja se zove City Block Sheer Tint Oil-Free Daily Face Protector SPF 15. Vidi ovdje (http://www.clinique.com/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY4900&PRODUCT_ID=PROD849). Ima je po našim parfumerijama.

Moja mama misli da ne postoji bolji produkt od ovoga :top: Ona inace pudere ne (pod)nosi. Mislim da cu si i ja kupiti jedan za ovo ljeto, ne volim biti "nasminkana" ljeti.

Patagonija
03.04.2005., 16:41
Karmela kaže:
Moja mama misli da ne postoji bolji produkt od ovoga :top: Ona inace pudere ne (pod)nosi. Mislim da cu si i ja kupiti jedan za ovo ljeto, ne volim biti "nasminkana" ljeti.
E pa sad sam se već i ja zainteresirala za to čudo :D :zubo:

Naime ni moja mama ne vjeruje u tekuće pudere :D a nedavno je dobila tester ovog i isto spomenula kako joj je super i kako bi si to mogla kupiti :confused: :D

piccola
03.04.2005., 18:41
Patagonija kaže:
E pa sad sam se već i ja zainteresirala za to čudo :D :zubo:

Naime ni moja mama ne vjeruje u tekuće pudere :D a nedavno je dobila tester ovog i isto spomenula kako joj je super i kako bi si to mogla kupiti :confused: :D

ja isto planirma kupit toniranu kremu, ova mi se cini dobra. cula sam da je i clarinsova super. bas cu otici pogledati

magriz
03.04.2005., 20:30
matsa kaže:
ovaj lorealov true match je stvarno ok kaj se tiče prekrivanja, prozračnosti i tih spika. Međutoa, žalila mi se frendica koja ima malo sušu (komparativ od suh?) kožu, da se guli od njega, da joj isušuje kožu.

prije sam koristila max factorov colour adapt, a sad sam prešla na lorealov true match. imam miješanu koža i oba su mi ok, jedino prije pudera obilno natrackam lice kremom

hana
05.04.2005., 21:52
nego... jesu ti puderi "specijalizirani" jedni za suhu jedni za masnu kozu ili njet? hmm...
neki dan mi u zdravlje&ljepota zenska pokazivala (naravno nije dala tester :mad: ) neki puder kao bas za mladu kozu blabla zna neko o kojem se to radi? (ja zaboravih :bonk: )

Lola
06.04.2005., 13:13
meni je super lumineuse tonirana krema od vichyja za suhu kozu. ima i neke sjajne cestice u sebi

t.star
06.04.2005., 13:18
Hannah kaže:

ja isto koristim taj vichy-jev za suhu kozu i odlican mi je.
prije sam koristila toniranu kremu od vichy-ja pa su je prestali proizvodit, pa sam prešla na puder, pa su je opet počeli proizvodit, al sam ostala pri puderu...

TsunamiGirl
06.04.2005., 14:01
Probala sam nekoliko Max Factor tekućih pudera, to je totalni shit i jako brzo nestanu s lica. Eventualno je podnošljiv onaj MF u sticku, ali isto - tako - tako, ne bih baš za ljeto, premasan.

Ja koristim Vichey - tako tako, ali nema nikakvih negativnih reakcija na koži i ok je. Isto ne izdrži cijeli radni dan, što mi je bezveze.

Čula za Clinique da su fenomenalni, ali vjerujem da su i skupi. Pitanje je koliko novaca možeš izdvojiti.

Vjerujem da je i ArtDeco dobar, ja sam imala njihove korektore (bili su relativno skuplji), ali su bili fenomenalni.

Što se tiče obojanih krema, moj problem je bio da vrlo teško mogu pronaći nijansu (obično nije neki izbor), jer sam jako svjetloputa. To onda izgleda užasno...

Što se tiče testera.....jedan jedini put sam uspjela dobiti, na zahtjev. I to samo zato kaj se ženska bila prepala da ću joj ukrast kremu...u Lemoniju u Ilici, pa mi je radije dala tester nego da proizvod premećem po rukama i zagledavam....

Te žene koje rade po tim parfumerijama treba sve u plinske komore

Kristina19
06.04.2005., 20:04
TsunamiGirl kaže:

Što se tiče testera.....jedan jedini put sam uspjela dobiti, na zahtjev. I to samo zato kaj se ženska bila prepala da ću joj ukrast kremu...u Lemoniju u Ilici, pa mi je radije dala tester nego da proizvod premećem po rukama i zagledavam....

Te žene koje rade po tim parfumerijama treba sve u plinske komore

Kad one uopće daju ikakav tester? Valjda im je lakše zadržati ih za sebe. :rolleyes:

Lola
06.04.2005., 20:56
testere negdje ne daju uopce, negdje kad trazis, negdje sami od sebe. kad mi ne daju, pitam:cool: gledam u mulleru najcesce, a kupujem u lani gdje dobivam testere:)

Kristina19
06.04.2005., 21:25
Lola kaže:
testere negdje ne daju uopce, negdje kad trazis, negdje sami od sebe. kad mi ne daju, pitam:cool: gledam u mulleru najcesce, a kupujem u lani gdje dobivam testere:)

Jedna moja frendica kupuje u Lani i uvijek dobije hrpu testera (ali možda zato jer je stalni kupac :D ).
A gdje ima Lana u Zg? Negdje sam vidjela ali nemrem se sjetit.
I kakve su cijene s obzirom na ostale parfumerije?

piccola
06.04.2005., 21:26
Kristina19 kaže:
Kad one uopće daju ikakav tester? Valjda im je lakše zadržati ih za sebe. :rolleyes:

pa naravno,one dobivaju tih testera krcato, malo ih podjele reda radi a ostalo sebi uzimaju.

club delicious
06.04.2005., 21:39
Neki dan sam u Sephori uzela neko sjajilo i kremu, sitnica 19€, i žena me nakrca testerima. Ostala sam! Jer tu u Rijeci npr. valjda moraš bit ultraturbo spiksana i potrošit tisuću kuna da ti se udostoje dat tester kreme za tijelo :rolleyes:
Znam da je off topic, ali to me tako nervira da bi najradije pozadavila te kokoši prodavačice. Pitam se kako bi bilo uletit i samo pitat tester s objašnjenjem da "moraš doma lijepo probat kada nisi našminkana...bla...bla..". To ću isprobat prvom prilikom, pa kud puklo.
On topic: dobila sam taj jedan tester lancome ID puder nešto... još ga nisam probala, ali evo kako čitam tu po Forumu, dosta ga hvalite :)

Lola
06.04.2005., 21:57
Kristina19 kaže:
Jedna moja frendica kupuje u Lani i uvijek dobije hrpu testera (ali možda zato jer je stalni kupac :D ).

cijene su vise manje iste ko i na drugim mjestima, ali ima stvari koje drugi nemaju. trg bartola kasica, kod kvatrica

t.star
07.04.2005., 12:02
Kristina19 kaže:

ako kupujem u zg kupujem kod lane.
super su mi sve tete tamo i uvijek nešto dobijem, testere, jednom sam dobila lancome-ovo ogledalo, gel za tuširanje...
nisam neki super lojalni kupac, ali me znaju. ;)

chrissy
07.04.2005., 12:41
hana kaže:

uvijek mi nakelje malo pudera na zapesce i vele "super vam je" :mad:

:lol:
Uh, već sam mislila da sam jedina... ovo je najtočniji opis ponašanja prodavačice kad kupujem kozmetiku... ustvari kad kupujem bilokaj...
Naravno da mi obično dotična nijansa pudera koja je njoj "super" odudara od boje moje kože za cca 3 tona...

piccola
07.04.2005., 13:38
ja uopce ne šljivim te prodavacice, niti ih trazim za misljenje niti za savjet jer znam bolje od njih sto mi odgovara.

deep in the sun
23.04.2005., 17:00
molim vas, žene i pomajke, ima li tko kakav info o kvaliteti vichyjevog pudera flexilift teint ?

:s vam unaprijed (ako je ovo hvala-smajlic)

meg
23.04.2005., 20:05
piccola kaže:
ja uopce ne šljivim te prodavacice, niti ih trazim za misljenje niti za savjet jer znam bolje od njih sto mi odgovara.

...tak i ja, uopce mi ne trebaju. ipak ja sama mogu najbolje procijeniti kaj je dobro za mene.:frajer: :frajer: :frajer: :frajer:

...kaj se tice pudera, koristim Clinique tekući i puder u prahu i fakat su mi predobri. kad zatopli, stavljam samo korektor i taj u prahu jer ne volim po vrucinama biti "zabetonirana".:mig: :mig:

tilla
23.04.2005., 20:12
TsunamiGirl kaže:

Što se tiče testera.....jedan jedini put sam uspjela dobiti, na zahtjev.

probaj u malom irisu na trgu, ultra ljubazno osoblje koje ne štedi na testerima.:top:
u lani takodjer su široke ruke.

LaPerla
24.04.2005., 15:45
Lancome Adaptive fenomenalan.

izabelala
24.04.2005., 17:10
Mrtva_mrkva kaže:

mene zasipaju testerima, čak i kada ništa ne kupujem

obožavaju me prodavačice jer sam vesela i izuzetno pričljiva... raspričam se o svemu i svačemu sa njima i znaju me u svim glavnim parfimerijama u Beogradu i Novom Sadu
i obično kada uđem pitam šta ima novo :D

btw, trenutno koristim Chanel-ov puder, nije loš, ali možda je premasan za leto i proleće... ali ima ih i laganijih tekstura

ranije sam imala Givenchy i meni je bio nekako bolji... nije važno koji tačno, to i onako biraš prema tipu kože... mislim bolja mi je bila tekstura, ali boja ovog chanela mi više odgovara... tako da nema univerzalnog odgovora :confused:

Spavalica
03.06.2005., 17:48
cure moze pomoc za neuku kolegicu s foruma:(
kak se zove onaj puder , tekuci je ali se kad se stavi na lice pretvori u puder u kamenu?
koliko kosta?
imate kakva iskustva s njim?

Kyra
03.06.2005., 17:56
Ima takav od Maybellinea, vidjela sam reklamu na talijanskoj televiziji. Ima teksturu moussea, ne klasičnog pudera. Ali vjerojatno ima i od neke druge marke. To je sve što ja znam. :kava:

Spavalica
03.06.2005., 18:02
hvala:w
joj al ima bas neki kojeg ima i kod nas,al nemogu se sjetiti ko ga proizvodi ni kad se zove:(
ak netko zna pliz

Kyra
03.06.2005., 18:16
Sad sam se sjetila da su reklamirali i neki tekući u tubi kojeg kad staviš :nevjernismajlic: se pretvara u prah :ciribuciriba:

Mislim da je isto od Maybellinea. Probaj malo na njihovim stranicama

vjeverica
03.06.2005., 19:16
Ne znam sa reklame , ali znam iz prakse da se na licu u prah pretvara maybelline wonder finish.... nevjerojatno lagan :zubo:... meni je idealan puder, nazalost kak sam jako svijetla , cak mi je i nasvijetlija nijansa pretamna , pa ga nosim tek kad dobim malo boje...( za ostatak godine mi je oke MF colour adapt, isto se pretvara u prah , ali ne tak jako ko wonder finish))

moja definitivna preporuka za wonder finish :top:

iz reklame znam za loreal cashmire perfect... isprobano, meni je uzasan, a i cure su se tu javljale da im ne valja... :flop:

hana
04.06.2005., 00:06
ja probala i loral i maybelline istini za volju samo na ruci/zapescu ali nije mi se dopalo, vraga se to pretvara u prah, bas se onako vidi da si "zacementirana"
ja sam vise za cisti tekuci pa puder u prahu preko ili samo jedno
ili pak tonirane kreme
but that's just me
u svakom slucaju prije nego kupis probaj ogrepst se za tester negdje ili probat kod frendice ili negdje :)

AFRODITA69
16.08.2005., 20:18
ili tu negde sa nazivom...nekad su se prodavali,cula sam od frendice u nekim sedefastim flasicama...tam 90ih ?
zna neko jel toga jos ima ili se to vise ne dela.da ih ne trazi za badava.

Kyra
16.08.2005., 21:36
Čini mi se da je to isto kao Maybelline, ili se tako prije zvalo ili se tako zove za odredjena tržišta.

Edit: sad sam proguglala - te dvije marke su se spojile.
I da, u Italiji se prije nalazio Gemey a sad ga već doista dugo nema a pojavio se Maybelline.

xiola bleu
16.08.2005., 21:41
e, da, koristila sam ga skoro sve 4 godine srednje skole. onaj najsvjetliji, 01. ne znam da li ga sad jos ima. bio je dobar. mhm.

Shtefitza
17.08.2005., 01:48
Gemey su bili jako dobri proizvodi, jako jednostavni, za mladju kozu. Dosta jeftini.

JEdna od jeftinijih francuskih marki koju je nakon nekih pedesetak godina kupio L'Oreal. Prije nekoliko godina (tri-cetiri) Americki Maybelline, francuski Gemey i njemacki Jade su objedinjeni pod L'ORealom, sve tri marke se i dalje prodaju svaka pod starim imenom, uniformirane proizvode. Tako da u principu ovisi o zemljopisu da li ces moci kupiti Maybelline, Jade ili Gemey, ali u stvari kupujes iste proizvode (ok, paleta se malo razlikuje, ovisno o navikama odredjenog trzista i kupca)

res publica
18.10.2005., 23:38
znam da je topic već bio,ali kako stalno izlaze novi proizvodi i mi stalno stječemo nova iskustva,mislim da nije naodmet.

dakle,imam masnu dehidriranu kožu,s lagano proširenim porama i pokojim prištićem. htjela bih neki koji dobro prekriva,da nije previše težak,da se ne vidi previše,da matira i da je donekle trajan ("nešto kao druga koža,samo bolja":D ,kako je napisala jedna forumašica na prošlom topicu).

što se cijene tiče,plafon mi je 250kn.

katlinka
19.10.2005., 16:34
...evo ja sam si bas jucer kupila drugi po redu tekuci puder od Ysl...Teint Mat Purete, jako sam zadovoljna s njime. Lijepo prekriva, dobro se razmazuje, matira i ima ga u svim moguchim bijama, moj je broj 5 za svijetlu put...a imam i njihovo rumenilo, ono novo u okrugloj kutijici, s onim jastucicem, izgleda ko gljiva..jako je prozracno i izgleda prirodno. Taj puder sam platila oko 28,00 Eur...ovdije u Müller-u....prije pudera stavim od Clinique onaj njihov DDML lotion-gel koji je stvarno super hidrantan...:p

croft
19.10.2005., 17:19
za masnu kozu odlican je Clarinsov Multi-Matifiant...cijena 25-30 eura,ne znam tocno

Tinchi
19.10.2005., 18:44
Jedan jedini - Vichy Aera teint :s :s

Vjerna sam mu otkad sam ga otkrila, dakle već neke dvije godine. Cijena - 110 kn. Nisam probala bolji, svi skuplji su bili maksimalno u njegovom rangu

Da, imam istu kožu kao ti, masnu s lagano proširenim porama i dehidriranu ;)
Odi u ljekarnu, zatraži tester - mislim da se nećeš razočarati :top:

Inače, taj puder je prilagođen proširenim porama, na koži ga gotovo ne osjetiš jer ju ne zakreči, ostavlja jedan prohodni sloj pa se pore manje pune. Meni se ten čak malo popravio otkad ga stavljam.

Ima i mana - samo 4 nijanse :( Znam cure koje su oduševljene ali im nijansa ne paše. Zato moraš probati!

joujou
19.10.2005., 18:47
ne volim tekuci puder... brrrr :p

LadyInRed
19.10.2005., 18:51
res publica kaže:
dakle,imam masnu dehidriranu kožu,s lagano proširenim porama i pokojim prištićem. htjela bih neki koji dobro prekriva,da nije previše težak,da se ne vidi previše,da matira i da je donekle trajan ("nešto kao druga koža,samo bolja":D ,kako je napisala jedna forumašica na prošlom topicu).

imam isti problem kao i ti. jako mi odgovara Lancome Teint Idole, već godinama. Košta oko 220kn. Upravo ovo što tražiš - lagan, ali prikriva.
Nedavno sam počela stavljati i Niveinu obojenu kremu. Iako se sjajim po njoj, odlična je jer je vrlo lagana i hidratantna. Cijena oko 40kn.
Pa ti vidi:D

Tinchi
19.10.2005., 18:51
joujou kaže:
ne volim tekuci puder... brrrr :p Ja ne mogu zamisliti onaj u prahu :D

Kad ga i stavim, ispod obavezno mora bit tekući :)

Probaj Vichy :top:

joujou
19.10.2005., 18:54
Tinchi kaže:
Ja ne mogu zamisliti onaj u prahu :D

Kad ga i stavim, ispod obavezno mora bit tekući :)

Probaj Vichy :top:

najvise volim u kamenu... a ako imam neku dramu za sakrit, onda korektor
tekuci mi je kao nanos zbuke

a od vichyja sam imala neke tonirane kreme.. ali ne znam, ipak mi je kamen najdrazi :D

Tinchi
19.10.2005., 18:57
joujou kaže:

a od vichyja sam imala neke tonirane kreme.. ali ne znam, ipak mi je kamen najdrazi :D Kod ovog mog Vichyja je fora što je lagan i daje totalni mat-efekt :)

Većina drugih tekućih pudera mi je bila ko žbuka, istina :horor:

heureka
19.10.2005., 19:06
Tinchi kaže:
Jedan jedini - Vichy Aera teint :s :s

Vjerna sam mu otkad sam ga otkrila, dakle već neke dvije godine. Cijena - 110 kn. Nisam probala bolji, svi skuplji su bili maksimalno u njegovom rangu

Da, imam istu kožu kao ti, masnu s lagano proširenim porama i dehidriranu ;)
Odi u ljekarnu, zatraži tester - mislim da se nećeš razočarati :top:

Inače, taj puder je prilagođen proširenim porama, na koži ga gotovo ne osjetiš jer ju ne zakreči, ostavlja jedan prohodni sloj pa se pore manje pune. Meni se ten čak malo popravio otkad ga stavljam.

Ima i mana - samo 4 nijanse :( Znam cure koje su oduševljene ali im nijansa ne paše. Zato moraš probati!

da se pridruzim pohvalama za vichy aera teint,,,:top: odlican,, stvarno mi se lice popravilo,, i traje dosta dugo,,,od januara do sad sam potrosila jednu bocicu, i u drugoj imam jos malo,,,

Tinchi
19.10.2005., 19:11
heureka kaže:
da se pridruzim pohvalama za vichy aera teint,,,:top: odlican,, stvarno mi se lice popravilo,, i traje dosta dugo,,,od januara do sad sam potrosila jednu bocicu, i u drugoj imam jos malo,,, Meni isto dugo traje jer zbilja ga ne trebaš puno nanositi, a fino se razmazuje :)

Ustvari, ako ga staviš previše, ne ispadne dobro, barem meni :D

Ispast će da reklamiram kolko ga hvalim :rofl:

res publica
19.10.2005., 23:18
joujou kaže:

a od vichyja sam imala neke tonirane kreme.. ali ne znam, ipak mi je kamen najdrazi :D

i ja već duže vrijeme koristim collistar u kamenu za masnu kožu+korektor za prištiće. kamen mi fino matira,ali mi se čini da tekući bolje ujednači kožu.naravno ni ja ne volim osjećaj žbuke,zato i tražim neki laganiji,ali ne samo radi osjećaja nego što mi se ti malo gušći nakupe u porama i onda to grozno izgleda.
nekidan sam u limonija pitala tester i ženska mi je dala od lancomea neki mat-nešto,koji sat-dva super izgleda,ali nakon toga je užas,totalno se uvuče u pore i iako se ne zamastim ne izgledam svježe.

Crimson Petal
20.10.2005., 00:40
Tinchi kaže:
Jedan jedini - Vichy Aera teint

meni je taj isto :top:. sad trenutno trosim jedan bourjois ( jer nisu imali moju nijansu vichyja u ljekarni :mad: ), ali kad ga potrosim opet je vichy na redu. :s

i stvarno dugo traje... iako se ja bas ne mackam svakodnevno. :o

may@
20.10.2005., 11:06
probala sam tester od Lorealovog True Match i cini mi se ok jedino mi je nijansa bila pretamna, neka 05

Lali Puna
20.10.2005., 14:08
Vichy Aera teint također preporučam
iako, skuplje nisam ni probala

uskoro ću ga potrošit, pa ako netko zna za nešto bolje, spremna sam platiti više

tash@
20.10.2005., 14:39
već duže vrijeme tekući lasting performance od max faktora. puder u kamenu mi "skameni" facu :D, pa ga ne koristim

Crow Jane
20.10.2005., 14:46
Sad pikiram na Lancomeov - Teint idole ultra. Navodno izdrzi 14 sati.....javim rezultate. :D

meg
20.10.2005., 14:48
clinique superbalanced make up - nesto predobro. kosta oko 250 kn i vrijedi svaku kunu. :top:

Patagonija
20.10.2005., 15:54
meg kaže:
clinique superbalanced make up - nesto predobro. kosta oko 250 kn i vrijedi svaku kunu. :top: Imam taj i ja, isto sam vrlo zadovoljna :)

Mada, ja ih koristim gomilu i svi su mi tu negdje, nisam još pronašla baš ono THE ONE :zubo:

Najjeftiniji koji sam probala i koristim je Vichy aera teint i u globalu mi nije ništa lošiji od ovih skupljih i zapravo 'za večer' najčešće njega stavim.. Jedino što me živcira kod njega (to ide i ovaj Clinque-ov je to što nema pumpicu :zubo: ) Moram naglasiti i da sam najviše komplimenata ''kak ti je super koža'' dobila BAŠ kad sam njega imala! :mig: :D

Za dan koristim Diorskin Pure Light, njega volim, jako je lagan (lakši i od mnogih toniranih kremica), boja superprirodna, ne bi se reklo da imaš ikakvu šminku na faci, samo izgledaš naspavano, svježe :)

Neki dan sam kupila i Teint Diorlift (anti-fatigue) i dobar je, isto jako prirodan, bolje prikriva od ovog Pure lighta, tak da taj može i za navečer.. Ugodan na koži, mada stavila sam ga do sada samo jednom, tak da ću još vidjeti kak se drži..

Dobar mi je i Estee Lauder Ideal matte, to je onaj mousse (to mi je fora :D), taj super pokriva i jako dugo traje, dobro se razmazuje... Taj bi mi zapravo bio među najboljima, jedino što mi ne miriši fino :zubo: i nekako su mi nijanse ovih drugih trunkicu ljepše.. :tuzni:

Da, jel' netko koristi ove Guerlainove tekuće? Nekako sam na to iduće zabrijala..

Patagonija
20.10.2005., 16:04
Probala sam i YSL-ov onaj Teint eclat de soie - isto dobar, u rangu ovih prije navedenih :D

Dakle, meni je na koncu sve to tu negdje :D Dok je Vichy onda svakako dakle 'best buy' :)

Zašto onda uporno kupujem i druge, a skuplje, ne znam :D Još uvijek vjerujem da negdje postoji onaj savršen, onaj u usporedbi s kojim su svi drugi magarci, da tako kažem :zubo: Onaj koji će mi biti ono što je effet faux cils u maskarama :o :cerek: :D

Zna li netko takav? :D

Crow Jane
20.10.2005., 16:28
Ja sam svoj The One nasla u HR - Spectacular make up :cerek:

No, u bloody ZG nema moje nijanse vise :mad: :rolleyes: pa mi ga je sve teze nabavljat....:( ...zato mozda hitim oko na taj Teint Idole, zna netko jel valja kaj?

res publica
20.10.2005., 23:59
Patagonija kaže:

Da, jel' netko koristi ove Guerlainove tekuće? Nekako sam na to iduće zabrijala..

ja sam probala divinoru i ne bih ga preporučila...nimalo ne opravdava astronomsku cijenu.

još jedno pitanje...jeste li ikad pudere kupovale u djutiću i isplati li se?

SaraTroroga
21.10.2005., 00:19
imam trenutno teint idole...onaj obicni:D i bude ok 2-3 sata i onda se sija,imala sam i vichy...ista stvar,najgori je bio chanelov double perfect:mad:

a kad stavim 'obican ' puder,recimo clarinsov true radiance ili givenchy subli'mine ne sijam se toliko

nista tu meni nije jasno:confused:

meg
21.10.2005., 10:44
ja sam vjerna clinique tekucem puderu vec duze vrijeme, ali sad me zenska u martimexu navukla na versace-ov fluid moisture long lasting puder pa me zanima jel' ima tko kakvih iskustava sa njim?
dobro bi mi dosla promjena. ;)

t.star
21.10.2005., 10:51
vichy mi je bio zakon dok nisam otkila kako je MACov super.
ima kao neke sićušne šljokice, lice izgleda tako svježe, a nije težak, nego je... ma super! i košta oko 15GBP, dakle oko 150kn.
nije strašno.

res publica
22.10.2005., 01:56
dobila sam tester od collistara silk effect mat finish i stavila sam ga večeras,a ispod gel-kremu collistar za masnu kožu.isprva mi se nije činilo dobro,ali kad je koža dobro upila bilo je :top: ,a tako je i ostalo do skidanja.

uzela sam i testere od aera teinta,mat fluid i silk creamy.nisam ni znala da postoje 2 verzije,mislila sam da postoji samo onaj u staklenoj boci(silk),pa sam tek večeras vidjela da onaj mat u tubi imam kući već nekoliko mjeseci(poklon),a da ga nisam ni skužila jer mi je nijansa pretamna,pa sam ga zabacila,a da nisam ni pogledala koji je.

dobila sam i flexilift tester,pa ću i njega probat.

u limonija sam onako na ruku probala shiseidove i tekstura i boja su mi se učinili ok.ženska mi je rekla da im drugi tjedan dolaze novi,svi s lifting efektom za 28+. nije mi jasno,šta oni misle da curama ispod 28 puder ne treba ili da i njima ne bi škodilo malo liftinga?
:confused:

Lali Puna
22.10.2005., 02:03
obrnuto. vich< aera teint mat fluid je u staklu, a silk nešto u tubici

i još - koji q će curama mlađima od 28 puder s lifting efektom, pobogu?!?!?!

res publica
22.10.2005., 02:17
Lali Puna kaže:

koji q će curama mlađima od 28 puder s lifting efektom, pobogu?!?!?!

to se i ja pitam i nije mi jasno zašto mi je ženska rekla da pričekam te nove,a nemam bora,nego se još s prištićima borim i vidi se da sam mlađa od 28(lali,ako se ne varam,vršnjakije smo,26). baš sam se osjećala uvrijeđeno.

a i za ovaj vichy flexilift piše da je za 25+:confused: .

Shtefitza
22.10.2005., 07:02
Trenutno mi u ormaricu cuci nekoliko tekucih pudera. Najvise koristim "Maybelline "fresh matte", kupljen u Zagrebu. :cerek:

Ostali: L'Oreal "true match"
L'Oreal "infallible"
Clinique "soft glow" ili tako nesto
Revlon "age defying" ili tako nesto

Vec sam totalno zbunjena, pa ne znam koji mi je za sto. :rolleyes:

Aha...City block spf 15 - za izlete u oblacni dan. :rolleyes:

matsa
23.10.2005., 16:26
res publica kaže:
znam da je topic već bio,ali kako stalno izlaze novi proizvodi i mi stalno stječemo nova iskustva,mislim da nije naodmet.

Čuj, ja imam istu kožu i ono kaj ti mogu reć je da prvo moraš hidratizirat kožu i onda će i osrednji puder izgledati dobro, odn. ukoliko to ne napraviš, onda ni najskuplji neće dobro izgledati.

Govorim iz iskustva, a nije mi žao dat lovu za kozmetiku, za takvu kožu jednom tjedno peeling i neka maska i onda će puder super izgledat.

Meni je dobar YSL Teint Mat Puretee, a bogme i sisleyev jedan oil free foundation, al ovaj drugi daleko prelazi 250 kuna.

Netko je pitao isplati li se kupovat u djutiću - da, ali zavisi kojem. U Beču na aerodromu da, al treba tražit onaj formular za povrat poreza, pederi neće ti to reć dok sam ne pitaš. Inače su cijene vrlo slične zagrebačkim, nešto malo manje.

Na minhenskom aerodromu mi se čine dosta povoljniji.

Kod nas na zagrebačkom je ok, al nema dekorativne kozmetike nešto previše. Imaju lancome, clinique i Estee Lauder. Parfeme se isplati kupit.

may@
24.10.2005., 08:20
Shtefitza kaže:
L'Oreal "true match"

i kako si zadovoljna s tim?

Crow Jane
24.10.2005., 11:02
res publica kaže:
dobila sam tester od collistara silk effect mat finish i

Moja sisterica se kune u ovaj, veli najbolji puder ever, a isprobala je valjda sve žive. :D

Ja kupih Teint Idole Ultra i mogu reći da je zbilja odličan :cerek: - niti se ne skida, niti ostaje na odjeći ( testirano na crnoj majici od dragog :D ) i fakat dugo traje. Ajd, imam novog favorita :cerek:

Btw, u letku je napomena da će vam ten biti kao u A-list glumica :D

res publica
24.10.2005., 22:56
matsa kaže:
Čuj, ja imam istu kožu i ono kaj ti mogu reć je da prvo moraš hidratizirat kožu i onda će i osrednji puder izgledati dobro, odn. ukoliko to ne napraviš, onda ni najskuplji neće dobro izgledati.

Govorim iz iskustva, a nije mi žao dat lovu za kozmetiku, za takvu kožu jednom tjedno peeling i neka maska i onda će puder super izgledat.

Probala sve i svašta,na kraju sam završila na ultraskupom darphinu,ali ništa ne pali,pa i na tom polju nastavljam potragu.
Inače puno više novaca trošim na preparativu,nego na dekorativu,ali kako više pucam na živce zbog lica,neznam šta bi,nego probat stvar "zataškat" puderom.

Yazz
24.10.2005., 23:38
matsa kaže:

Netko je pitao isplati li se kupovat u djutiću - da, ali zavisi kojem. U Beču na aerodromu da, al treba tražit onaj formular za povrat poreza, pederi neće ti to reć dok sam ne pitaš. Inače su cijene vrlo slične zagrebačkim, nešto malo manje.

Na minhenskom aerodromu mi se čine dosta povoljniji.

Kod nas na zagrebačkom je ok, al nema dekorativne kozmetike nešto previše. Imaju lancome, clinique i Estee Lauder. Parfeme se isplati kupit.

psmtr lopovsku :E

ja sam kupovala u tom u beču i naravno nisam pitala formular (ceh je taj put bio žešći).

na zg aerodromu sam kupovala nedavano (ok, samo jedna kremica za oči od nekih 25 eura), isto mi nisu ponudili taj formular.

formular su mi ponudili samo na rupi (nije aerodromski nego cestovni granični prijelaz).

matsa, a kako ti se čine cijene u milanskom (malpaensa) - letim ovaj tjedan... samo sam jednom tamo kupovala, imaju mi super izbor.

on topic: koža mi je masna, površinski dehidrirana. tekućih pudera imam par bočica:
- od lancomea adaptive (kupljen u gore spominjanom bečkom areodromskonm dutyju) - ok, ne sjajim se poslije njega kao poslije nekih drugih, dobro prikriva,
- u sticku od elizabeth arden - super prikriva, prosjajim se nakon par sati, promijenio boju :flop:
- dva (dvije nijanse) visible lift od lorala - lagani su i prosjajim se
- air wear od lorala - lagan, prozračan, isto se prosjajim

nb
ne koristim baš ažurno puder u prahu i/ili kamenu, tako da sigurno i zato prije prosjajim. a ne koristim ga jer mi se sviđa kako izgledam kad mi je tekući puder friško nanesen :cerek:

kokakoka
25.10.2005., 00:32
preporučam YSL Radiance Smoothing Foundation (http://www.perfumebay.com/brands-y-yves-saint-laurent-yves-saint-laurent-teint-eclat-de-soie-radiance-smoothing-foundation-spf.html) nije puno skuplji od onoga što si zacrtala, ne mogu mu se nadiviti kako je fantastičan. lagan i prozračan, a pokriva super!

Shtefitza
25.10.2005., 09:05
may@ kaže:
i kako si zadovoljna s tim?

Zapravo sam jako zadovoljna.
I zbunjena. Obicno spadam u neutralne ili hladne boje. S True Matchom spadam u tople boje. Pa sto onda nose zene tople puti? Vrele boje? :confused:

dafloydian
25.10.2005., 16:22
Ja sam pjegavo izrazito svijetloputa s izraženim podočnjacima, tako da sam se oduvijek bojala pudera - jednostavno nikad nisam uspjela pogoditi svoju nijansu. Ali dobro, nije da mi je ikad trebao, ten mi je uvijek bio u redu, ono što ja trebam je dobar korektor da malo ujednači te tamne podočnjake i moj svijetli ten.

Nego, mama ima rozaceu, dakle obrazi su joj uvijek neprirodno rumeni, i treba neki jaki tekući puder koji će to prekriti. Ima mješovitu kožu, T zona masna, obrazi suhi, dakle, ne bi smio biti baš beton.

Možda imate neki prijedlog...?

Shtefitza
27.10.2005., 08:59
Imamo: posjet dermatologu :)

Stvarno, ako se pocne lijeciti, moze dosta toga poboljsati. A onda neki laganiji tekuci puder, ili tonirana nemasna krema, koja sto manje iritira. I naravno - izbjegavati iritacije: sunce, alkohol, kofein, promjene temperature (jako hladni i jako topli napici, juhe...)

me in honey
27.10.2005., 09:35
koristim revlonov colorstay u teglici, i oduševljena sam, odlično prekriva, a ne izgledaš nažbukano. nijansa 02 buff je savršena svijetla nijansa, s kojom ne izgledaš ni bolesno bijelo, niti umjetno tamno. i traje stoljećima. :cool:

matsa
27.10.2005., 22:35
Yazz kaže:

matsa, a kako ti se čine cijene u milanskom (malpaensa) - letim ovaj tjedan... samo sam jednom tamo kupovala, imaju mi super izbor.

nisam još nažalost imala tu čast šoping obavit u milanu.

al nadam se da bum.

Obično idem prek beča il minkena, ak već nekam idem.

LadyInRed
28.10.2005., 10:11
meni su od gomile "potpisanih" pudera Lancomovi do sada najbolji. Teint Idole je na vrhu, ali vrlo dobro kotira i Adaptive:) Collistarovi su mi odlični ali za navečer. za preko dana su malo pregusti pa se dosta vide.
kupila sam si davno jedan od Elisabeth Arden, za masnu kožu. smrdio je ko sam vrag. odnesem ga nazad u trgovinu, žena mi kaže da je to KAOLIN, glina, neznamtišto, baš zato što je namijenjen masnoj koži blablabla....neki dan nađem taj puder i moram priznati da je odličan. super prekriva, a vrlo je lagan. ali što smrdi, pa ja to ne mogu podnijeti na licu!!!!! :bljak: jel zna netko taj puder?

kokakoka
28.10.2005., 12:19
curke, po koliko vi pudera tekućih imate doma? baš me zanima, jer mi se čini da svaka ima po nekoliko. evo, ja imam samo jedan dok ga ne potrošim, i iako se mažem svaki dan (okej, možda u nedjelju ne ;) ili kad idem na neki fancy party da ne zasjenim previše ostale komade) bočica mi traje skoro godinu dana. evo, nek bude 9 mjeseci. i prije nego iscuri mi ne pada na pamet kupovati novu.
lastane, jesam li normalna?

meg
28.10.2005., 12:32
kokakoka kaže:
curke, po koliko vi pudera tekućih imate doma? baš me zanima, jer mi se čini da svaka ima po nekoliko. evo, ja imam samo jedan dok ga ne potrošim, i iako se mažem svaki dan (okej, možda u nedjelju ne ;) ili kad idem na neki fancy party da ne zasjenim previše ostale komade) bočica mi traje skoro godinu dana. evo, nek bude 9 mjeseci. i prije nego iscuri mi ne pada na pamet kupovati novu.
lastane, jesam li normalna?

ja isto imam samo jedan, ali mi traje cca 2 mjeseca. vjerovatno je tvoj u bocici od litre jer ne znam kako ti traje 9 mjeseci. :confused: :D

kokakoka
28.10.2005., 12:46
meg kaže:
ja isto imam samo jedan, ali mi traje cca 2 mjeseca. vjerovatno je tvoj u bocici od litre jer ne znam kako ti traje 9 mjeseci. :confused: :D to se i ja cudim. zadnji mi je bio ysl (30ml) i sad ovaj drugi takodjer. 2 puta pljuc na pumpicu i dosta ti je da se namažeš. ili bih trebala moža 4 puta pljuc pa da mu skrešem vijek? ;)
ne znam, evo zbilja ga koristim svaki dan, i traje li ga traje... dosadi mi koliko traje :D

Lali Puna
28.10.2005., 13:03
ja također imam samo jedan i traje mi cca dvije godine
ali ja se šminkam valjda jednom tjedno

SaraTroroga
28.10.2005., 13:07
ja ih imam trenutno oko 7-8 tekucih i 2 kompaktna:cool:

Katrin
28.10.2005., 13:40
imam dva tekuca i traju mi vec skoro godinu dana. stavim ih 3-4 puta tjedno :)
jedan je mf, drugi maybelline- oba su super razmaziva i stvarno ih treba malo za cijelo lice.

Rhea
28.10.2005., 14:02
Imam dvije razlicite nijanse istog pudera ("Unifiance"od La Roche Posay)koje miksam.Svaka tubica sadrzi 30 ml.Traju mi oko pola godine.Koristim ih na dnevnoj bazi.

meg
28.10.2005., 17:29
SaraTroroga kaže:
ja ih imam trenutno oko 7-8 tekucih i 2 kompaktna:cool:

bolesno. :eek:

pa pobogu zeno, kaj ce ti toliko vrsta pudera? :confused:

magic
28.10.2005., 18:38
pa nije kozha svakog dana u tjednu jednaka :raspa:

zajebavam se. 7-8 pudera me jednako chudi ili ne chudi kao i dvadesetak gelova za tushiranje i shampona, 50 sjenila, 15 sjajila, 70 ruzheva etc etc chega smo se vec ovdje nachitali.

Karmela
28.10.2005., 19:17
meg kaže:
clinique superbalanced make up - nesto predobro. kosta oko 250 kn i vrijedi svaku kunu. :top:

Perfectly Real Makeup od Clinique je ocajan. Em ima dosta krupno samljevenu mica-u (ako me sjecanje sluzi mica/majka je mineral, kamen koji postoji u prirodi), pa izgledas kao disko kugla a ne "prirodno ozareno" kako oni vole reci.
Ali hajde nije preskup pa necu sad dramiti oko toga.

Od svih sam najvise zadovoljna s Lancome Adaptive, mada moram otici potraziti jos jednu nijansu za kombiniranje, jer C4 mi je postala previse "maglovita" sad kad mi koza ponovno ide na svijetlije.
Ali sto se tice "prirodnog" efekta (ne zbuka) tu je cista 5ica. :top:

Inace kombinirana koza (masniji T zone / normalni- osjetljivi obrazi).

Karmela
28.10.2005., 19:22
dafloydian kaže:
Ja sam pjegavo izrazito svijetloputa s izraženim podočnjacima, tako da sam se oduvijek bojala pudera - jednostavno nikad nisam uspjela pogoditi svoju nijansu. Ali dobro, nije da mi je ikad trebao, ten mi je uvijek bio u redu, ono što ja trebam je dobar korektor da malo ujednači te tamne podočnjake i moj svijetli ten.

Nego, mama ima rozaceu, dakle obrazi su joj uvijek neprirodno rumeni, i treba neki jaki tekući puder koji će to prekriti. Ima mješovitu kožu, T zona masna, obrazi suhi, dakle, ne bi smio biti baš beton.

Možda imate neki prijedlog...?

Postoje kozmeticke linije bas za kozu koja ima rozaceu.
Neka ode dermatologu oni obicno znaju koje firme spravljaju kombinacije za takvu kozu.

evo nesto sto sam nasla guglajuci:

Ovo (http://www.skinrxclinic.com/rosacea_skin_care.htm)
i ovo (http://www.finacea-us.com/consumer/cosmetic/cosmetic_section.jsp)

a ovi imaju (http://www.amphigory.com/foundation_illusion.html) najsvijetlije tekuce pudere za koje ja znam :D

Patagonija
28.10.2005., 19:57
meg kaže:
bolesno. :eek:

pa pobogu zeno, kaj ce ti toliko vrsta pudera? :confused: Nije bolesno, evo ja ću ti objasniti! :D (Iako ih ja još nemam 7, 8, već negdje oko 5 :zubo: )

Kao prvo, po danu ne želim imati ništa 'teško' na licu, pa koristim ove skroz lagane i prirodne - dakle, prva podjela mi je ta na dan-noć :D Zatim, skužila sam da mi je puno praktičnije, osobito kada mi se žuri, stavljati ove koji su na pumpicu pa ne moram gubiti vrijeme na točkanje i izokretanje bočice (da se uštediti do 3 minute garantiram! :D)
Tako da dolazimo do 2. podjele: pumpica - bez pumpice :D

(Nisam ja kriva što neke super pudere ne proizvode sa pumpicom, pa si njih mogu priuštiti staviti samo kad imam vremena! :D )

3. Još uvijek nisam pronašla THE savršen puder, a vjerujem da me negdje čeka :D tako da često kupim neki koji još nisam probala... I eto tako, nakupe se :zubo:

SaraTroroga
28.10.2005., 21:36
Patagonija kaže:
Nije bolesno, evo ja ću ti objasniti! :D (Iako ih ja još nemam 7, 8, već negdje oko 5 :zubo: )

Kao prvo, po danu ne želim imati ništa 'teško' na licu, pa koristim ove skroz lagane i prirodne - dakle, prva podjela mi je ta na dan-noć :D Zatim, skužila sam da mi je puno praktičnije, osobito kada mi se žuri, stavljati ove koji su na pumpicu pa ne moram gubiti vrijeme na točkanje i izokretanje bočice (da se uštediti do 3 minute garantiram! :D)
Tako da dolazimo do 2. podjele: pumpica - bez pumpice :D

(Nisam ja kriva što neke super pudere ne proizvode sa pumpicom, pa si njih mogu priuštiti staviti samo kad imam vremena! :D )

3. Još uvijek nisam pronašla THE savršen puder, a vjerujem da me negdje čeka :D tako da često kupim neki koji još nisam probala... I eto tako, nakupe se :zubo:

:top: ovo pod 3. je pun pogodak zasto sam 'bolesna'

dafloydian
28.10.2005., 23:05
E, hvala! :top:

Ono sto znam je da se rozacea ne moze izlijeciti nego samo zaustaviti/kontrolirati. Doduse, postoji metoda laserom, ali nazalost, ona trenutno nema mogucnosti za to. Koristi neke kreme za kontroliranje rozacee koje joj je doktor preporucio, i koliko se meni cini, cak izgleda bolje, ali to je otprilike to.

Shiseido su uvijek imali dosta svijetle nijanse. Samo sto mi je previse dati toliko love za nesto sto u principu koristim tako sporadicno.

Shtefitza
29.10.2005., 05:56
Tak i ja zavrsim za milijardu proizvoda, jer sam uvijek u potrazi za boljim.

Jedan je pretaman, drugi presvijetli, onda onaj dobre boje ima pregustu teksturu pa sam ko nazbukana... onda onaj lagani i prozracni nestane s koze za sat dva...

Pa za jutra kad kasnim dobro mi dodje onaj tekuci puder sa hidratantnim sastojcima koji se bez pudera u prahu pretovri u barsunasti finish, pa onda onaj koji drzim u torbici kad moram noc provest izvan kuce i da se imam cime ujutro namazat (da je hidratantno, minimalno pokriva i ima minimalni SPF)... pa onda neki tekuci moram probat cisto iz radoznalosti (ili dobrih reklama) :zubo:

Fakat nisam normalna... :rolleyes: :D

(S ruzevima ista prica: il nije postojan, il je presuh il se previse razlijeva, pa ga imam vise na bradi i pod nosom nego na usnama, ili je preintenzivna boja pa je ne mogu nanijeti dok horam po hodnicima...)

Uvijek se nadje dobar izgovor...:klap: :horor:

mAAlAA
31.10.2005., 00:00
koji je po vašem mišljenju najbolji puder za mješovitu kožu?

Shtefitza
31.10.2005., 02:31
Ma kako si se samo sjetila te teme... :rolleyes: :D

Da... ovo je najteze pitanje u kozmetici... parira onom pitanju o bitku u filozofiji... :B

Ali sigurna sam da ce ti vec netko dati (svoja) rjesenja. Meni se ne da, u par zadnjih tjedana sam barem triput spominjala moje pudere (za mjesovitu kozu), pa sam sama sebi malo dosadna.

Ne odustaj. Naci ces i ti svoja (kompromisna) rjesenja po tom pitanju.

Oprosti, nije nista osobno, ali stvarno ne vjerujem da postoji jedinstven odgovor na tvoje pitanje. Vise se radi o definiranju rijeci "najbolji" i o smislu za humor i prihvacanje mana onog koji i nije bas najbolji. :lol:

foxxy
31.10.2005., 12:18
od vichya ,tekući puder. :cool:

deep in the sun
31.10.2005., 13:08
anybody probao estée lauder tekući zvan so ingenious ?

hvala ga naveliko po makeupalleyu..

između 300 i 400 čuna košta, ne znam točno koliko

AFRODITA69
31.10.2005., 17:33
dva jeftina-opet i opet-almay-16 hour..i l'oreal-visible lift.

Dora Maar
03.11.2005., 09:38
Loreal je vrlo visible, nestane odmah nakon 15 minuta :)))

Vichey nije loš, ja ga koristim. Ali nisam zadovoljna do kraja....traži još bolje....

Vjerovali ili ne, meni je najbolji bio slovenski Invite, nekad davno....

Bloodflower
04.11.2005., 01:13
definitivno l'oreal translucide

Neja
04.11.2005., 11:24
od cega im se koza ovako sjaji:confused: da li je to u pitanju neki puder?
http://nicolekidmanunited.com/NicoleKidmanPhotoCalendar1/TheInterpreterUSPremiere/Getty52659435.jpg
[URL=http://nicolekidmanunited.com/NicoleKidmanPhotoCalendar1/TheInterpreterUSPremiere/NaomiWattspremieres]

chiquita
04.11.2005., 11:31
Neja kaže:
http://nicolekidmanunited.com/NicoleKidmanPhotoCalendar1/TheInterpreterUSPremiere/Getty52659435.jpg
[URL=http://nicolekidmanunited.com/NicoleKidmanPhotoCalendar1/TheInterpreterUSPremiere/NaomiWattspremieres]
od ničega. prije bi rekla da se malo oznojila i da je to od reflektora i bliceva.

kad gledam tu sliku opet imam osjećaj da je nešto mijenjala na licu.nikad mi nije ista.

tash@
04.11.2005., 11:33
možda se žena znoji od muke pozirajući

ne znam što je ali se nadam da nije s namjerom napravljeno :D

Lali Puna
04.11.2005., 11:39
ma, molim vas...žena na toj fotki nije zažbukana i izfotošopirana, pokazuje znakove normalnog tena normalnih, običnih smrtnica i oma vi drvlje i kamenje

baš izgleda zdravo i normalno

a kad su zažbukane i izfotošopirane - ope' ne valja! onda progovarate da lako njima bit savršene kad imaju cijele čete ljudi koji ih uljepšavaju + fotošop i onda drvlje i kamenje po njima da nameću iskrivljene standarde

al, nedajbože, neku od šoubiz ljepotica vijdet nesavršenu -onda opet drvlje i kamenje da kakva joj je to faca ugasla, da avaj ima prištić na bradi, da vidi joj se izrast, da maskara joj se razmuljala, da mogla se baš i izmanikirat, sise joj vise, ima celulita avaj avaj :blabla:

chiquita
04.11.2005., 11:41
Lali Puna kaže:
ma, molim vas...žena na toj fotki nije zažbukana i izfotošopirana, pokazuje znakove normalnog tena normalnih, običnih smrtnica i oma vi drvlje i kamenje

baš izgleda zdravo i normalno

a kad su zažbukane i izfotošopirane - ope' ne valja! onda progovarate da lako njima bit savršene kad imaju cijele čete ljudi koji ih uljepšavaju + fotošop i onda drvlje i kamenje po njima da nameću iskrivljene standarde

al, nedajbože, neku od šoubiz ljepotica vijdet nesavršenu -onda opet drvlje i kamenje da kakva joj je to faca ugasla, da avaj ima prištić na bradi, da vidi joj se izrast, da maskara joj se razmuljala, da mogla se baš i izmanikirat, sise joj vise, ima celulita avaj avaj :blabla:
obično kamilica pomaže u ovakvim stanjima.:)

Neja
04.11.2005., 11:47

ma kakvo drvlje i kamenje zeno :confused: meni se bas dopada sto ten izgleda zdravo i prirodno, sjajno...kao da nema nista osim kreme:) ...ipak ne mogu da poverujem da nije u pitanju neki puder ilistajaznam..bas bi ona isla nenasminkana na premijeru...kakao da ne:D
i ne znam zasto se ova druga slika ne vidi :? na njoj je neka druga teta sa identicnom sminkom...sjaji se isto ko nicol pa ne verujem da slucajno njih dve obe imaju isti ten i nacin (ne)sminkanja:D

Lali Puna
04.11.2005., 12:24
chiquita kaže:
obično kamilica pomaže u ovakvim stanjima.:)

hahaha :lol: baš si me nasmijala
baš ti hvala, trebalo mi je ;)

magic
04.11.2005., 12:38
treba tebi cheshce :D

Tinchi
04.11.2005., 12:41
Neja kaže:
[URL=http://nicolekidmanunited.com/NicoleKidmanPhotoCalendar1/TheInterpreterUSPremiere/NaomiWattspremieres] Ja se tak sjajim pod normalno :D I uporno pokušavam to spriječiti :(

Ah, lude li smo mi žene :zubo:

magic
04.11.2005., 12:45
ona se sjaji na strateshkim mjestima i izgleda zdravo i svjezhe. tako da bih se slozhila s pokretachicom topika, mislim da je poseban makeup u pitanju.

Lali Puna
04.11.2005., 12:48
ma naravno da se Nicole Kidman nje usjajila slučajno i od T zone

i čim nije smatirana tip top odmah žene pokazuju prstom i čudom se čude i 'nadaju da to nije namjerno napravljeno'....

magic
04.11.2005., 12:54
meni se skroz matirano lice uopce ne svidja. sama sebi ispadam :zvrko: kad pokushavam u parfumeriji objasniti da zhelim pokriti svoj sjaj uzrokovan mashchobom, al svejedno ne zhelim izgledati cementirano...uff :mad:

Tinchi
04.11.2005., 12:59
Meni se najviše sviđa mat ten s dodatkom malo sedefastog shimera :)
Ovo kod Nicole mi i nije najljepše... ali opet mi je bolje od suhe i hrapave kože :)

bigblue2010
04.11.2005., 13:15
chiquita kaže:

kad gledam tu sliku opet imam osjećaj da je nešto mijenjala na licu.nikad mi nije ista.

Botox. Malo joj se promijenio izraz lica jer botox sjebe mišiće.

magic
04.11.2005., 13:18
to bigblue iz osobnog iskustva zbori :raspa:

:mig:

bigblue2010
04.11.2005., 13:28
tak ti neizborano djelujem???:cerek: :cerek:

magic
04.11.2005., 13:30
da :)

bigblue2010
04.11.2005., 13:31
Stara moja, tebi nešto s dioptrijom ne štima :D .

Xavi
04.11.2005., 14:25
Ima zena koje imaju prirodno zdrav ten i super im se sjaji koza, ali pri tom ne mislim na masnocu. Mislim da Nicole ima kremu s iluminatorom, imam i ja takvu kremu i super je. Meni se svidja taj nekakav plavicasto roskasti odsjaj.
Meni Nicole u zadnje vrijeme super izgleda, no za nju se zna da je napravila nekoliko operacija, cak ima i silikon u usnama, samo sto je sve uradila u granicama normale pa jednostavno izgleda svjeze, a ne napumpano.

Patagonija
04.11.2005., 14:33
Meni je super taj sjaj, nikad mi nije bilo jasno zašto žene pizde kad im se lice sjaji :D

To kod Nicole je jasno šminka :D Čula sam na Eksplozivu da J.Lo ima posebnog šminkera koji joj radi taj sjaj na faci, tako nešto je bilo :D
Ima i posebnog uposlenika za bradavice, btw. (ne one na licu :rofl: )

aola
04.11.2005., 14:44
Patagonija kaže:
To kod Nicole je jasno šminka :D Čula sam na Eksplozivu da J.Lo ima posebnog šminkera koji joj radi taj sjaj na faci, tako nešto je bilo

tocno to, to sam i ja gledala - airbrush glitter shimmer nesto tak je bilo u igri

chiquita
04.11.2005., 14:52
bigblue2010 kaže:
Botox. Malo joj se promijenio izraz lica jer botox sjebe mišiće.
makaki...nije to...mislim da je počela drugačije obrve čupati.

to daje potpuno drugi doživljaj njenog lišca.:D

violent_femmes9
04.11.2005., 14:56
Patagonija kaže:

Ima i posebnog uposlenika za bradavice, btw. (ne one na licu :rofl: )

mozda za genitalne? ma te je fasovala bez da ikome placa :D

Lali Puna
04.11.2005., 14:56
Patagonija kaže:
Meni je super taj sjaj, nikad mi nije bilo jasno zašto žene pizde kad im se lice sjaji :D

jer postoji razlika veeelika između zdravog, lijepog sjaja i masnog sjaja

nažalost :D

Tinchi
04.11.2005., 15:11
Lali Puna kaže:
jer postoji razlika veeelika između zdravog, lijepog sjaja i masnog sjaja

nažalost :D Al im je porijeklo isto.

Ja npr. sasvim drugačije izgledam u periodima kada nemam prištića i kada mi koža nije onako "hrapasta" nego kad se sva ospem.

Masnoća u prvom slučaju može dobro izgledati :top:
Dok u drugom.. :flop:

Nanusha
04.11.2005., 16:21
ja već drugu godinu koristim givenchy sublimine, ali zimi, kad mi je koža ipak malo suša; kad se počnem sjajit zabetoniram puderom u kamenu ili razmuljam malo clinique pore minimizera; inače mi je divan taj sublimine

Karmela
04.11.2005., 17:26
Patagonija kaže:

Sjaj na strateskim mjestima izgleda fino.

Lijepo je kad se sjaje vjedje i obrazi (imitiras djeciji luminosity), a masno je kad je celo, nos i brada u pitanju. :D:zubo:

Patagonija
04.11.2005., 20:59
Karmela kaže:
Sjaj na strateskim mjestima izgleda fino.

Lijepo je kad se sjaje vjedje i obrazi (imitiras djeciji luminosity), a masno je kad je celo, nos i brada u pitanju. :D:zubo: A kak da ja postignem taj sjaj na strateškim mjestima? :o :D (Nemam masnu kožu tak da se sama od sebe ne sjaji :D)

Jel' to mogu s onim Les Meteorites možda, ili kojim vragom? :zubo:

Karmela
04.11.2005., 22:41
Patagonija kaže:
A kak da ja postignem taj sjaj na strateškim mjestima? :o :D (Nemam masnu kožu tak da se sama od sebe ne sjaji :D)

Jel' to mogu s onim Les Meteorites možda, ili kojim vragom? :zubo:

Mislim da mozes s onim luminosity (najsvijetliji). :top:

Probaj i Clinique perfectly natural make up tekuci puder. Meni je on presjajan, presedefast, ali tko zna mozda ce tebi biti perfektan. Mozda ga mozes stavljati na strateska mjesta.

Inace ovo ti moze trajati (http://www.revlon.com/product.asp?ProductID=6237&Mode=catalog) godinama. Ja sm dobila jedan prije tri godine i jedno ljeto sam ga nosila cijelo vrijeme, a nisam niti trecinu potrosila.
Od Revlona je vjerovala ili ne, ali radi ono sto treba. Iluminira gdje ga stavis. Mozda bi bilo malo previse da ga stavis na cijelo lice, ali na strateskim mjestima :D je :top:

Patagonija
04.11.2005., 22:47
Karmela kaže:
Mislim da mozes s onim luminosity (najsvijetliji). :top:

Probaj i Clinique perfectly natural make up tekuci puder. Meni je on presjajan, presedefast, ali tko zna mozda ce tebi biti perfektan. Mozda ga mozes stavljati na strateska mjesta.

Inace ovo ti moze trajati (http://www.revlon.com/product.asp?ProductID=6237&Mode=catalog) godinama. Ja sm dobila jedan prije tri godine i jedno ljeto sam ga nosila cijelo vrijeme, a nisam niti trecinu potrosila.
Od Revlona je vjerovala ili ne, ali radi ono sto treba. Iluminira gdje ga stavis. Mozda bi bilo malo previse da ga stavis na cijelo lice, ali na strateskim mjestima :D je :top: Luminosity, čije je to? :zubo:

A ne bi ovu foru s dva pudera jer mislim da nisam u stanju to izvesti :D Kak to stavit da ne izgleda razmrljano?? :o

A za Clinique - ne bi da mi je cijeli puder svjetlucav, jer mi se to isto ne sviđa :zubo:

Ja bi nešto što mogu, nakon svega, samo po tim 'strateškim mjestima'... zato sam pitala za Les meteorites :zubo:
Jesam prezahtjevna? :D

Karmela
04.11.2005., 23:02
Patagonija kaže:
Luminosity, čije je to? :zubo:

A ne bi ovu foru s dva pudera jer mislim da nisam u stanju to izvesti :D Kak to stavit da ne izgleda razmrljano?? :o

A za Clinique - ne bi da mi je cijeli puder svjetlucav, jer mi se to isto ne sviđa :zubo:

Ja bi nešto što mogu, nakon svega, samo po tim 'strateškim mjestima'... zato sam pitala za Les meteorites :zubo:
Jesam prezahtjevna? :D

Mozda, ali samo mozda s ovim najsvijetlijim (http://images.eluxury.com/assets_server/product/10905487/p10905487_ph_althero_Mythic_01.jpg) i to ako si dosta svijetla.

Uzmi si ovaj iluminator od Revlona, jeftin je i neces pozaliti. Sve sto trebas uraditi je nakon sto stavis tekuci puder, korektor, rumenilo, sjenilo....sto god vec radis stisni pumpicu i razmazi jednu kap iluminatora na prste. Vrhovima prstiju dotakni jagodice, oci...."strateska mjesta" i gotovo.
Sto je tu komplicirano - ne znam :D :zubo: