View Full Version : Tekući puderi #1
jasmine
20.03.2009., 23:04
hvala curke :cerek:
odoh ja vidjeti jel si znam prebaciti lovu s jedne na drugu karticu pa i ja naručujem,koga šiša,nije neka velika lova ak mi nebude odgovarala,mazat ću vene na nogama ak šta fulam :rofl::rofl:
Sponza ri
20.03.2009., 23:06
:mama: :mama:
ja ne mogu prebacivat na deviznu, a ona mi je registrirana na paypal :(
unspeakable
20.03.2009., 23:08
nisam još detaljno proučavala, ali skužila sam da nemaju sve istaknute iste funkcije, pa valjda onda nemaju sve to izbjeljivačko djelovanje.
Sponza ri
20.03.2009., 23:09
mene najvise mami jer ga mikany uspoređuje sa sisleyem :rofl: :rofl: :zubo:
meni je taj dio o izbjeljivanju jos najbolji. :D
nisam jos narucila. poslala sam im mail pitajuci zasto imaju 10% off samo za dolare a ne i funte. picajzla sam, znam, ali ne zelim platit u dolarima jer ce me paypal zahebat.
sad cekam odgovor, iako da mi i ne daju tih -10%, ja cu naruciti. :)
ja bi isto naručila onu 21 najsvijetliju nijansu
Aha,preorucam.Ja cu sljedeci put tu naruciti jer ova 23 mi je mrvicu izgleda tamna.A je li nema 22?
Sponza,uvjerit ces se za taj dio.:cerek:
A gdje je link to sa 13$???:eek:
Nema 22, samo 21 i 23.
sudeci po MUA, meni ce 23 odgovarati.
Sponza ri
20.03.2009., 23:21
:cerek::cerek:
mislis da bi bilo najbolje nanositi kao sisley, bez ikakve podloge? :cerek:
Estee Lauder
20.03.2009., 23:24
Aha,preorucam.Ja cu sljedeci put tu naruciti jer ova 23 mi je mrvicu izgleda tamna.A je li nema 22?
A gdje je link to sa 13$???:eek:
Ima samo dvije nijanse.Ova jedna sa bloga je napisla da je inače mac nw15 i da joj 21 odgovara.Bojim se samo da će meni biti tamna jer sam ja nc15.Onda je ostavim za ljeto .
Mikany
linkovi su ti na stranici prije pa pogledaj. ja cu naruciti od ove koja nema 100% feedback, jos samo da vidim sta ce mi odgovoriti. :D
Estee Lauder
20.03.2009., 23:32
I ja sam naručila iz tog RubyRubyshop-a.
Sponza ri
20.03.2009., 23:35
suzdrzavam se, suzdrzavam se :mama:
jasmine
20.03.2009., 23:49
jebena šifra,nemogu se sjtiti koja mi je šifra za pristup netbenkingu :mad::mad:
Sponza ri
20.03.2009., 23:51
mozda nam veceras nije suđen taj puder :zubo:
jasmine
20.03.2009., 23:53
mozda nam veceras nije suđen taj puder :zubo:
a očito :D
jasmine
20.03.2009., 23:53
a jeste pogledali te kremice od drugih brendova?
ja sam malo prozujala po nekoliko blogova ali vidim da vecina cura hvali ovu od Missha.
jasmine
20.03.2009., 23:59
http://cgi.ebay.co.uk/BRTC-JASMIN-WATER-BLEMISH-BALM-BB-CREAM-40ml-Free-Gift_W0QQitemZ320337135823QQcmdZViewItemQQptZLH_De faultDomain_0?hash=item320337135823&_trksid=p4634.c0.m14.l1262
a kakva je ova,i razlika u cijeni je velika i nevidim nigdje ni boje ni koliko je spf,i ima još raznih kremica od ovih
jasmine
21.03.2009., 00:00
e da i još me muči što je skoro za sve fre shiping,inače nije
nije od svih sellera besplatna postarina, samo ispada da su naj jeftiniji ti koji imaju besplatnu postarinu. :)
nisam puno proucavala ali pisu da ove vodene su idealne za cure s masnim licem. ja imam masnu kozu ali kreme s vodenom bazom mi ne odgovaraju.
meni osobno se najvise svida ova perfect cover. :)
unspeakable
21.03.2009., 00:03
ja ovo (http://kimoko.livejournal.com/tag/bb+cream) čitam trenutno. ta cura je opsjednuta s BB kremama. isprobala je valjda svaku koja postoji :zubo:
jasmine
21.03.2009., 00:12
katastrofa,ja se sva pogubila u tome,meni to sve isto :eek::eek:
unspeakable
21.03.2009., 00:23
ja isto :rofl:
skužite ovo :eek: dobro da pred 2 dana nisam ni znala da to postoji uopće. :rofl:
http://i169.photobucket.com/albums/u213/kimoko81/bbcream.jpg
Wooww sta svega cura ima.:eek: A ima i one obje missha i watery i shiny kremice.:cerek:Super joj je ono oboje od bioré,i ja bih to.:cerek:
Sponza,naravno bez podloge.:top:Jer ona u sebi vec sadrzi podlogu i hidratantnu kremu kao i puder.Samo sto ja ipak stavim ispod svoju dnevnu,ali u umanjenim kolicinama nego inace.
Estee Lauder
21.03.2009., 13:54
Ja sam sa ovoga bloga čula o tim BB kremama,a stime da cura ima slike sa nijansama svih krema koje je isprobala.I ona je nahvalila ovu misshu .
http://lotuspalace.blogspot.com/search/label/MISSHA
Estee Lauder
21.03.2009., 13:57
http://cgi.ebay.co.uk/BRTC-JASMIN-WATER-BLEMISH-BALM-BB-CREAM-40ml-Free-Gift_W0QQitemZ320337135823QQcmdZViewItemQQptZLH_De faultDomain_0?hash=item320337135823&_trksid=p4634.c0.m14.l1262
a kakva je ova,i razlika u cijeni je velika i nevidim nigdje ni boje ni koliko je spf,i ima još raznih kremica od ovih
Ima ti spf 30,a ako ne piše boja onda je univerzalna.Na ovom lotus blogu imaš točno nijanse svih ti krema i boje im variraju.:)
Ova sa linka je malo skupa.
deedeedee
21.03.2009., 14:02
ja na zapešću imam i zelenkastih i ljubičastih žila :lol:
i nekad sam si žućkasta nekad roskasta...
potpis. :o
šta ono znači to? :zvrko:
Pogledaj si sarenicu... ako imas sivi obrub ili bjelkaste tockice, onda ci "cool" tip.
Ako imas zuckaste/smeckaste pjegice unutar plavog i nemas jasni obrub, onda ti pasu tople boje.
Kazem zato sto ja imam plavo-sive oci i svijetlo smedju kosu, i topli ton sam (konkretno proljece prema ovome: http://www.colormebeautiful.com/ )
A to se ne kuzi najbolje dok ne stanem uz frendicu koja je ljeto.
erm. ne pomaže mi ni ovo. :rofl:
evo,mislim da bi trebala počet koristit puder,jer sam već u 30-im,a neznam odakle da počnem..
pokušala sam u DM,ali me glava zabolila od tih bočica,cijena i žena..
ima li nešto jednostavno,normalne cijene,počevši od kreme,pudera pa onog za skidanje svega toga?
imam mješovitu kožu,svijetli ten.nemam prištića,ni bora,ni ožiljaka.malo tamno ispod očiju od nespavanja...šta za to?
dajte nešto jednostavno,da je dostupno u DM..pliiiz...
Ja sam sa ovoga bloga čula o tim BB kremama,a stime da cura ima slike sa nijansama svih krema koje je isprobala.I ona je nahvalila ovu misshu .
http://lotuspalace.blogspot.com/search/label/MISSHA
Joj kako joj je sve ovo zanimljivo i divno.:mama: :cerek:
Najvise me zanima ova krema za koju je rekla da joj je medju svim ovim najbolja.Samo zasto nije napisala gdje to sve kupi?:mama:
Skin79 Super+ BB Gold Label (VIP Gold collection) SPF25 PA++: This is my favorite BB cream of the lot. It offers an almost perfect color match and feels lighter than the other BB creams. It has a very faint scent and gives me a good sheer-medium coverage. The color match is almost perfect for my porcelain complexion. This contains some fancy ingredients like caviar extract, gold, adenosine, arbutin (both whitening and anti-aging ingreds) osmopur (ivy, rice bran, mined sunflower) phyto complex etc.
I have to say the bottle this comes in is the best! It's a big bulky posh looking pump dispenser containing 40g. There is also a pink version available with some different ingredients but it's definitely the next BB cream I would get.
http://img27.imageshack.us/img27/4990/skin79bbcreamgoldcollec.jpg (http://img27.imageshack.us/my.php?image=skin79bbcreamgoldcollec.jpg)
Estee Lauder
21.03.2009., 17:27
Evo ti je,a gle cijene.
http://cgi.ebay.com/SKIN-79-GOLD-LABEL-SUPER-PLUS-BEBLESH-BB-CREAM-40G_W0QQitemZ280318995352QQcmdZViewItemQQptZSkin_C are_test?hash=item280318995352&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C 240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50
jasmine
21.03.2009., 17:35
a ta ima univerzalnu nijansu ili? ja to ništa nekužim,izvolite ti i mikany meni ljepo naći koju da kupim,vi ste započele ovu bb kremomaniju :o
Evo ti je,a gle cijene.
http://cgi.ebay.com/SKIN-79-GOLD-LABEL-SUPER-PLUS-BEBLESH-BB-CREAM-40G_W0QQitemZ280318995352QQcmdZViewItemQQptZSkin_C are_test?hash=item280318995352&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C 240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50
:cerek: Ovaj seller ima prekrasnih rajfica i puno BB kremica.:cerek:Nije losa cijena ove s obzirom na pakiranje a vjerujem da je i ucinak dobar.Jednom rijecju,zelim!!:mama:
I ova mi se cini full zanimljivom.
http://cgi.ebay.com/SKIN-79-HOT-PINK-BEBLESH-BALM-BB-CREAM-40G-MARY-KAY_W0QQitemZ280284538657QQcmdZViewItemQQptZSkin_C are_test?hash=item280284538657&_trksid=p4634.c0.m14.l1262
Sponza ri
21.03.2009., 18:10
danas ne radi banka, jel? :o :mad:
Estee Lauder
21.03.2009., 18:12
Jasmine,ovo ti je univerzalna boja koja najbolje odgovara onoj ženskoj sa bloga,kao i ona missha.Ženska ima porculansku put.Ja se ravnam po njoj jer je ona mac nw15,a ja nc15.To je tu negdje.Ja neznam koju ti nijansu inače koristiš.Ja znam da si spominjala sesley 1,ako se ne varam.
Ja još u vidu imam probati ovu Skin79 BB kremu i od Etude House mineral BB cream,jer je ženska rekla da je to najsvjetlija nijansa,čak i za nju,ali da je za masniju kožu,a ona ima valda suhu.
Jao, jao, jao :mama: i meni pogodite nijansu te Bleble kreme :moli: ak ima to po nijansama :ne zna:
Sponzo, pa ne radi :tuzni:
ajme prave ste kokoda..nitko da mi odgovori na gore postavljeno pitanje.
molim vas
Sponza ri
21.03.2009., 18:16
evo,mislim da bi trebala počet koristit puder,jer sam već u 30-im,a neznam odakle da počnem..
pokušala sam u DM,ali me glava zabolila od tih bočica,cijena i žena..
ima li nešto jednostavno,normalne cijene,počevši od kreme,pudera pa onog za skidanje svega toga?
imam mješovitu kožu,svijetli ten.nemam prištića,ni bora,ni ožiljaka.malo tamno ispod očiju od nespavanja...šta za to?
dajte nešto jednostavno,da je dostupno u DM..pliiiz...
revlon colorstay, maybelline puderi nisu losi al sve je to individualno :ne zna:
Sponza ri
21.03.2009., 18:18
estee, kad si ti narucila svoj perfect cover?
Estee Lauder
21.03.2009., 18:23
ajme prave ste kokoda..nitko da mi odgovori na gore postavljeno pitanje.
molim vas
Ja bi ti isto preporučila revlon color stay,imaš za suhu i kombiniranu.Ima ga u Irisu kupiti,100 kn.Uzmi neku malu kutijicu,izaberi nijansu i neka ti tete malo odvade.Kući se namaži i pusti malo na koži da vidiš kako ćeš biti zadovoljna.
Estee Lauder
21.03.2009., 18:26
estee, kad si ti narucila svoj perfect cover?
Prije 3 dana.:)
Estee Lauder
21.03.2009., 18:29
Jao, jao, jao :mama: i meni pogodite nijansu te Bleble kreme :moli: ak ima to po nijansama :ne zna:
Sponzo, pa ne radi :tuzni:
Većina tih krema je u jednoj nijansi,samo ima par njih u dvije nijanse,kao ova missha.Mislim da su to nijanse za svjetlije tenove.
top-secret-koka
21.03.2009., 19:24
a ta ima univerzalnu nijansu ili? ja to ništa nekužim,izvolite ti i mikany meni ljepo naći koju da kupim,vi ste započele ovu bb kremomaniju :o
:lol:
odvje je cijela pomama :rofl:
bas me zanimaju recenzije kad vam stignu kremice, ako izdrzim i ne kupim je prije.
malo off,
jasmine jesi li ti rekla da si narucila shiseido tsubaki bijeli, da li ti je stigao i kakav je?
jasmine
21.03.2009., 19:45
:lol:
odvje je cijela pomama :rofl:
bas me zanimaju recenzije kad vam stignu kremice, ako izdrzim i ne kupim je prije.
malo off,
jasmine jesi li ti rekla da si narucila shiseido tsubaki bijeli, da li ti je stigao i kakav je?
aha ja imam bijeli tsubaki,samo jednom sam ga probala,moram još koji put da dam pravo mišljenje,za prvi put je ok :)
jasmine
21.03.2009., 19:49
Jasmine,ovo ti je univerzalna boja koja najbolje odgovara onoj ženskoj sa bloga,kao i ona missha.Ženska ima porculansku put.Ja se ravnam po njoj jer je ona mac nw15,a ja nc15.To je tu negdje.Ja neznam koju ti nijansu inače koristiš.Ja znam da si spominjala sesley 1,ako se ne varam.
Ja još u vidu imam probati ovu Skin79 BB kremu i od Etude House mineral BB cream,jer je ženska rekla da je to najsvjetlija nijansa,čak i za nju,ali da je za masniju kožu,a ona ima valda suhu.
da ja imam jedinicu od sislya i 010 je bilo od forevera,to bi znači meni odgovaralo,još samo da se odlučin koju da kupim,koja se tebi više sviđa,koja je bitna razlika između njih i jel uopće ima razlike? :eek::eek:
jasmine
21.03.2009., 19:50
danas ne radi banka, jel? :o :mad:
radi,radi samo za nas dvije :lol:
Jasmine, kak imaš ti 10 forevera :misli: ja imam i chanel i forever 020 , ne bi li 20 trebala biti tamnija od 10?
pa nisam ja tamnija neg ti?
jasmine
21.03.2009., 20:09
Jasmine, kak imaš ti 10 forevera :misli: ja imam i chanel i forever 020 , ne bi li 20 trebala biti tamnija od 10?
pa nisam ja tamnija neg ti?
jesi draga,tamnija si ti od mene :)
Aaaaaaaa :lol: da, išla sam gledati sad u slike . da, Dior i Chanel su mi jednu nijansu tamniji i korisitim ih pred ljeto ili iza ljeta. Dobro kažeš, ma znala sam da nema šanse da sam tamnija :lol:
Sponza ri
21.03.2009., 20:27
radi,radi samo za nas dvije :lol:
:D
morat cemo biti strpljive :o
a sve mi se cini da cu, kako sam pocela, bez kinte ic u salzburg :brukica:
da ja imam jedinicu od sislya i 010 je bilo od forevera,to bi znači meni odgovaralo,još samo da se odlučin koju da kupim,koja se tebi više sviđa,koja je bitna razlika između njih i jel uopće ima razlike? :eek::eek:
Jasmine ti uzmi od misshe perfect cover 21 jer je i meni 23 mrvicu tamna, a ja sam ipak tamnija nego ti, ja mislim.
A od ove VIP gold i ima samo jedna nijansa kako je Estee i rekla.Ja ne znam izmedju ove gold i ove pink koju da odaberem.Zlato kao sastojak u ovoj gold mi se i ne svidja,dok za ovu pink strahujem da nece vuci puno na roza podton.A ja sam ipak vise zuckast ili sam ipak roza.:ne zna:
:rofl::rofl:
jasmine
21.03.2009., 20:57
koje mi nuke radiomo oko toga majko moja mila :lol::lol:
Estee Lauder
22.03.2009., 00:15
koje mi nuke radiomo oko toga majko moja mila :lol::lol:
Ovo je istraživački rad,mogle bi komotno sve doktorirati .Sad smo se prebacile na istočno tržište.Ja se osjećam svjetski.:lol:
Sponza ri
22.03.2009., 00:17
lude ste :zubo:
jasmine
22.03.2009., 00:19
Ovo je istraživački rad,mogle bi komotno sve doktorirati .Sad smo se prebacile na istočno tržište.Ja se osjećam svjetski.:lol:
:lol::lol::lol:
Mirella
22.03.2009., 09:58
Ja sam već pravi doktor za istočnjačku kozmetiku :D:rofl:, pa sam u gluho doba noći nakon silnog proučavnaj koreanske kozmetike naručila to Misha čudo u nijansi 23, vrijedi isprobati za 73 kn koliko me došla. :cerek:
martinny
22.03.2009., 11:34
Dosao mi je konacno MAC Studio Sculpt NC15, pa da javim dojmove....
Najprije, tko god ocekuje da je puder iznimno svijetao, gotovo bijel-nije uopce takav!
Kada sam sinoc vidjela tubicu i usporedila sam je s rukom, pomislila sam-to je to! :)
Kad sam ga malo stavila na ruku, pomislila sam kako bih voljela da je ipak svjetliji i kako to nije ona boja koju sam ja zamislila. Medjutim, boja je jednostavno idealna za mene, buduci da sam jako blijeda, ali ne "kao sir".
Jutros sam ga stavila na lice i odusevljena sam njime! Puder je jako lijepe teksture, lijepo se nanosi, prekrasno izgleda na licu i prikriva dosta dobro, ali ne bih rekla da je tezak.... Imam masnu, mjesovitu kozu i svejedno mi dobro stoji, cak i bez pudera u kamenu.
Uglavnom, ja sam jako zadovoljna njime. Ne mogu mu naci nijednu zamjerku, samo zelim reci da bi mogao iznenaditi one koji misle da je svjetliji. :)
seceruuu
22.03.2009., 11:51
Jučer sam dobila tester od Chanel inocencce 20, ali je žut do zla boga. Koji broj Vi koji ga koristite imate? Na ebayu su sasvim druge nijanse i ima ih više. Pa neznam koja bi bila manje žuta. Jer kod nas su nijanse 20,30,40,50. A u USA 1.0,1.5,2,0,2.5,...
Estee Lauder
22.03.2009., 12:01
Ja sam sinoć naručila od Etude House erasing pore base u zelenoj nijansi.Primjetila sam da te sitne crvene flekice po čelu,ostaci izbljeđenih flekica od sunca,mijenjaju pravu boju pudera,jer se malo naziru ispod njega.Pa tu zelenu podlogu mislim stavljati ispod ove BB kreme i pudera.
@Mirela,drago mi je da si nam se pridružila,ako su Azijatkinjama ove kreme postale hit,zašto nebi i nama.Ako je ovo stvarno tako dobro,onda će tekući puderi postati potpuno besmisleni.
@Martiny,drago mi je da ti se puder svidio,ja sam ga posebno zavoljela što sam ga sve duže koristila.Samo se treba naučiti dozirati,jer ga treba puno manje staviti,nego ostale pudere.
Estee Lauder
22.03.2009., 12:06
Jučer sam dobila tester od Chanel inocencce 20, ali je žut do zla boga. Koji broj Vi koji ga koristite imate? Na ebayu su sasvim druge nijanse i ima ih više. Pa neznam koja bi bila manje žuta. Jer kod nas su nijanse 20,30,40,50. A u USA 1.0,1.5,2,0,2.5,...
Meni Chanel nema boju za mene.Taj 20 mi je bio taman i žut.Probaj naći swatch-eve od chanel pudera.:)
Sponza ri
22.03.2009., 12:17
ja imam 20, po usa je 1.0.
sad mi je zericu taman al stavim preko najsvjetliji u prahu pa mi je :top:
imala sami 30 i 40 :brukica:
30 ti je jos zuci, 40 je vec poprilicno taman.
seceruuu
22.03.2009., 12:29
baš je žut! Pa ako su meni svi žuti onda ja imam pink ton? šta misliš 1.5 jel bi bila ista boja a da nije tako žut?
Sponza ri
22.03.2009., 12:31
chanelovi svi puderi bacaju na zuto, bar mi se tako cini od ovih koje sam probala.. a imala sam i pro lumiere i mat lumiere.
Sponza ri
22.03.2009., 12:32
30 je 1.5, a 40 je 2.0.
kad je elektra kupovala mat lumiere sjecam se da je govorila kako joj je 30 bas jako, jako zut. mislim da sad ima 20 i da je zadovoljna :D
seceruuu
22.03.2009., 12:37
onda odustajem od njega jer mrzim kad mi tako nezdravo žuta faca! Probala sam staviti na pola lica, onaj dio di sam stavila je žuta o onaj koji nisam baca na crveno, posebno obrazi i čelo.
Sponza ri
22.03.2009., 12:39
meni isto lice naginje crvenilu i totalna mi je razlika između nijanse lica i vrata. vrat mi je hladan i zut, pa se po njemu ravnam jer bi mi inace svaki puder izgledao neprirodno posto mi je lice nekako toplo i crvenkasto. a zute nijasne mi super neutraliziraju to crvenilo.
seceruuu
22.03.2009., 12:42
ma neznam , probat ču sutra još jednom i da mi bude cijeli dan na licu pa čemo vidjeti!
seceruuu
22.03.2009., 13:45
treba mi doć diorskin nude, naručila sam nijansu 022 ali mislim da sam fulala, jučer sam gledala u mulleru i mislim da će biti pre crvena. Možda sam trebala 023? grrrrrrrrrr
Sponza ri
22.03.2009., 13:47
otkud si narucila?
seceruuu
22.03.2009., 13:52
ebay. 09.03
Meni je recimo odlična Chanelova 15 Opaline - pro Lumiere.
Predivna svijetla, neutralna boja :s :s
Al mi Pro Lumiere ne paše po teksturi :(:(
Seceruuu, zašto nisi uzela Dior 20 - čini mi se ful ok i prirodna boja :ne zna:
Sponza, ovo sa licem i vratom - imam sličan problem, tak da znam kako je :bicedobro:
Sponza ri
22.03.2009., 16:04
Sponza, ovo sa licem i vratom - imam sličan problem, tak da znam kako je :bicedobro:
uff, vec sam mislila da si umisljam :zvrko:
Dosao mi je konacno MAC Studio Sculpt NC15, pa da javim dojmove....
Najprije, tko god ocekuje da je puder iznimno svijetao, gotovo bijel-nije uopce takav!
Kada sam sinoc vidjela tubicu i usporedila sam je s rukom, pomislila sam-to je to! :)
Kad sam ga malo stavila na ruku, pomislila sam kako bih voljela da je ipak svjetliji i kako to nije ona boja koju sam ja zamislila. Medjutim, boja je jednostavno idealna za mene, buduci da sam jako blijeda, ali ne "kao sir".
Jutros sam ga stavila na lice i odusevljena sam njime! Puder je jako lijepe teksture, lijepo se nanosi, prekrasno izgleda na licu i prikriva dosta dobro, ali ne bih rekla da je tezak.... Imam masnu, mjesovitu kozu i svejedno mi dobro stoji, cak i bez pudera u kamenu.
Uglavnom, ja sam jako zadovoljna njime. Ne mogu mu naci nijednu zamjerku, samo zelim reci da bi mogao iznenaditi one koji misle da je svjetliji. :)
Potpis! :rofl:
I ja sam vec negdje napisala da je nijansa tamnija nego sto sam ocekivala. Tamnija u odnosu na studio fix nc 15 i npr. moisturecover korektor nc 15.
seceruuu
23.03.2009., 00:21
Meni je recimo odlična Chanelova 15 Opaline - pro Lumiere.
Predivna svijetla, neutralna boja :s :s
Al mi Pro Lumiere ne paše po teksturi :(:(
Seceruuu, zašto nisi uzela Dior 20 - čini mi se ful ok i prirodna boja :ne zna:
ah neznam zašto,...jer imam u kamenu tu boju pa mi paše pa sam mislila da trebam takav tekući. Ma vidjet čemo kad dođe ako ne ići će u online prodaju:(
Dakle stigao mi je moj Mac Studio Sculpt NW 15 i iako sam se gotovo uvjerila da mi je boja super nakon što sam se vidjela na danjskom svijetlu morala sam priznati da mi je presvijetli. No sigurno ću ga kupiti u pravoj nijansi u 5 mjesecu kada idem na put.
Puder je divne teksture i jako ga malo treba nanijeti. Malo se osjeti miris pa možda će to nekome smetati, meni nije. Super se razmazuje, ja sam ga koristila i s 187 bockalicom i s prstima. Rumenilo se na njemu izvrsno blenda. Puder je postojan već 6h iako nisam stavila nikakav primer. Eto mislim da je to to :)
Exclusive
24.03.2009., 15:57
kakvi su cK puderi? jeste već probale?
piccola
24.03.2009., 18:19
ja sam probala na ruku , nije mi se činio loš i cjena je bila oko 190kuna.
Suzanna
24.03.2009., 18:45
Koristi li netko giordani gold tekući puder (http://www.oriflame.hr/prod/catalog/ProductDetailCategoryCheck.jhtml?PRODID=2392_hr_HR&CATID=mkGiordaniGoldFace_hr_HR&search=false&noMenu=&fromWhere=catalog)? Imam ga doma al ne mogu odgonetnut koja je nijansa a super mi je pa me sad strah da ne naručim skroz krivu nijansu :(. Jesu porcelain i light ivory jako svijetle?
_principessa
24.03.2009., 19:57
Imam jedno pitanje cure :)
jel puder sisley transmat za suhu ili masnu kožu? danas mi teta i irisu kaže da je za suhu a čitam negdje po netu da je za masnu :confused: help jer bi je trebala večeras naručiti
Soleiol
24.03.2009., 20:13
Imam jedno pitanje cure :)
jel puder sisley transmat za suhu ili masnu kožu? danas mi teta i irisu kaže da je za suhu a čitam negdje po netu da je za masnu :confused: help jer bi je trebala večeras naručiti
Za masnu,čudi me kako ti je to rekla,svašta:confused: još se lijepo zove transmat
Stigao mi 02 Soft Shell Intervene - nijansa je svijetla, neutralna, prirodna, ma :cerek::cerek::cerek:
odlučila sam napokon uložit u neki kvalitetni puder, kad se skupi koja kunica..
ali nemam pojma što da uzmem, čitala sam neke vaše postove od prije,al nisam našla ništa zadovljavajuće ili nisam dobro čitala..dakle imam normalnu kožu,ne previše sitnih nepravilnosti i tražim puder za slabo do srednje prekrivanje,nešto lagano i prozračno..i da ima kupit kod nas jer nemem mogućnost kupnje preko neta :mig:
odlučila sam napokon uložit u neki kvalitetni puder, kad se skupi koja kunica..
ali nemam pojma što da uzmem, čitala sam neke vaše postove od prije,al nisam našla ništa zadovljavajuće ili nisam dobro čitala..dakle imam normalnu kožu,ne previše sitnih nepravilnosti i tražim puder za slabo do srednje prekrivanje,nešto lagano i prozračno..i da ima kupit kod nas jer nemem mogućnost kupnje preko neta :mig:
Chanel teint innocence ili YSL Perfect Touch :mig:
Chanel teint innocence
ovo mi se čini jako primamljivo,:cerek: po onom što sam sad proguglala, a i cijena (oko 25o kn ako se ne varam :misli: ) nije tako puno..
imam priliku izabrat neke stvari iz dm-a po vrlo povoljnoj cijeni i između ostalog treba mi puder jer je moj pri kraju (revlon colorstay) ali ne znam koji da uzmem.
imam normalnu/suhu kožu koji mi predlažete??
ponavljam, ako biste mogle dat neku preporuku, jer moram to uzet do kraja ovog mjeseca.
Hvala!
ja imam mješovitu kožu pa neznam za normalnu/suhu...
mene je iznenadila Nivea (ja imam stay matt), super prekrije, koža ljepo izgleda, ne skuplja se u borama, i izdrži mi cijeli dan kao da sam se maloprije namazala..
probala sam još Manhattan, isto ok, Nivea mi bolja malo....
MF su meni čudni, presuhi...nisam ih dugo kupovala jer mi prva 2 nisu nikako sjela..
Sponza ri
26.03.2009., 16:56
ja neman nijedan puder odgovarajuce nijanse :mad:
i to sam danas skuzila :mad:
:rofl: :rofl: :rofl:
sorry :o
Sponza ri
26.03.2009., 17:33
:rofl: :rofl: :rofl:
sorry :o
da, da, znam da se smijes indijancu s msn-a :o :D
deedeedee
26.03.2009., 17:35
a gle, možeš izgledati ko glavni lik iz Twilighta. :D
(ili u mom slučaju, ko glavni lik iz Twilighta, samo sa previše rumenila :o :D)
Sponza ri
26.03.2009., 17:48
:rofl: :rofl:
a nisam ni ja bolja :o
ja imam mješovitu kožu pa neznam za normalnu/suhu...
mene je iznenadila Nivea (ja imam stay matt), super prekrije, koža ljepo izgleda, ne skuplja se u borama, i izdrži mi cijeli dan kao da sam se maloprije namazala..
probala sam još Manhattan, isto ok, Nivea mi bolja malo....
MF su meni čudni, presuhi...nisam ih dugo kupovala jer mi prva 2 nisu nikako sjela..
imam i ja niveu,ali stay real,puder mi je okej,ali samo to..nekako mi je suh..imam i manhattan :zubo: (onaj neki natural meke up ili tako nešto)taj mi je jako dobar nije suh,baš mi da onako lijep sjaj na licu, al što se tiče prekrivanja definitivno nije za to :)
a gle, možeš izgledati ko glavni lik iz Twilighta. :D
:lol::lol:prepoznah se u opisu :zubo:,kasper s puno rozog rumenila :D
chimavizza
26.03.2009., 20:45
Kupila danas Teint Mat od YSL za dnevni look, vrlo je lagan, prozračan. ne prekriva nešto baš ali ujednačava ten lijepo. savršen izbor nijansi :top:
ja neman nijedan puder odgovarajuce nijanse :mad:
i to sam danas skuzila :mad:
Moji su svi odgovarajuće nijanse - ali krive teksture :o :rolleyes::rolleyes:
Sad mi valja, sad ne valja :p
I ja sam tako gomilala hrpetine pudera jer mi ili nije valjala nijansa ili tekstura... Pa sam ih mijesala, carobirala, kombinirala... :rolleyes: I nakon sto godina i milijuna kuna utrosenih na pudere, nasla sam cak 3 koja mi pasu i teksturom i nijansom..Normateint, Forever i sad im se jos pridruzio i Studio sculpt. :lux: :lux:
londres
26.03.2009., 22:30
Revlon Colorstay pravo otkrice. Nisam mogla vjerovati koliko je dobar. Godinama sam koristila pudere tipa Chanel, EL isl. i zaobilazila jeftine u dm-u u punom luku no sad sam se iznenadila. Bas je dobar. Jedino se mozda malo prije zasjajim na celu ali to nije nista strasno jer sam zadovoljna. To je puder za krizna vremena:cerek:
Sponza ri
26.03.2009., 23:44
Moji su svi odgovarajuće nijanse - ali krive teksture :o :rolleyes::rolleyes:
Sad mi valja, sad ne valja :p
I ja sam tako gomilala hrpetine pudera jer mi ili nije valjala nijansa ili tekstura... Pa sam ih mijesala, carobirala, kombinirala... :rolleyes: I nakon sto godina i milijuna kuna utrosenih na pudere, nasla sam cak 3 koja mi pasu i teksturom i nijansom..Normateint, Forever i sad im se jos pridruzio i Studio sculpt. :lux: :lux:
drage moje, zavidim vam :s:cerek:
ja samo znam da se vise necu gledat na dnevnom svjetlu :zubo:
Ja sam napokon našla puder odgovarajuće nijanse (čitaj - ujednačila sam boju lica i vrata) i niko ni ne skuži da imam puder - Intervene Soft Shell 02 - nijansa je predivna.
A o njegovoj teksturi hvalospjeve pjevam već mjesecima, tako da sam sad :cerek::cerek::cerek::cerek::cerek:
Mirella
27.03.2009., 08:42
Baš mi je drago Ziki. Eto vidiš koliko je bolje da nisi mijenjala puder nego samo nijansu. :mig:
da, da, znam da se smijes indijancu s msn-a :o :D
:rofl: :rofl: :o
a gle, možeš izgledati ko glavni lik iz Twilighta.
ovo o rumenilu uopće neću kometirati :brukica: :o :o
Evo, sliknula sam za usporedbu EA Intervene - prva, tamnija je 05 Soft Sand, a druga, svjetlija je 02 Soft Shell:cerek::cerek:
http://img144.imageshack.us/img144/6484/p1010185c.th.jpg (http://img144.imageshack.us/my.php?image=p1010185c.jpg)
marija82
27.03.2009., 10:02
ziki, hvala na ovome! :kiss: i ja mislim da bi meni isto dvojka bila bolja od trojke. mislim da ću onda tako i napraviti čim potrošim avene. :)
Živkitis
27.03.2009., 10:16
Ziki,hvala :grli: Dvojka bi i meni sigurno bila dobra...narucicu je sa Jagode kad potrosim ove pudere koje imam.Kod nas u parfimerijama je 48 eura,a na jagodi 28.50!:eek:
Eh, znala sam da vas ima dosta kojima bi ta nijansa pasala. Super mi je što ne vuče ni na rozo, ni na žuto, baš se divno stopi s kožom :cerek::cerek::cerek:
slatkish
27.03.2009., 10:23
super je 02 nijansa ziki, a tek cijena na jagodi:eek:, ja ću ga isto naručit (kad potrošim zalihe:D)
Evo, sliknula sam za usporedbu EA Intervene - prva, tamnija je 05 Soft Sand, a druga, svjetlija je 02 Soft Shell:cerek::cerek:
http://img144.imageshack.us/img144/6484/p1010185c.th.jpg (http://img144.imageshack.us/my.php?image=p1010185c.jpg)
jel ti se 05 jako vidjela na licu? ja imam od diora onaj novi mineralni tekući Nude u nijansi 031 send (kao neka - medium golden beige/ for medium light complexions with yellow undertones)
i malo mi se vidi. bit će dobar za ljeto, al sad i nisam najzadovoljnija. a kad se sjetim da sam dala 350kn dođe mi zlo :o
a lice mi je totalno buknulo, moram kupit nekaj. misla sam onda taj. jer mi se ovaj moj čini sličnim ko ovaj tvoj 05.
a baš mi nekaj treba kaj nije ni žuto ni rozo
Sponza ri
27.03.2009., 12:12
soft shell :top:
Intervene, Mat lumiere...:zapisujem:
meni je dobar i CLinique superfit...ne treba mi neko ekstra prekrivanje...:)
drage moje, zavidim vam :s:cerek:
ja samo znam da se vise necu gledat na dnevnom svjetlu :zubo:
Ma nemoj tako, sponzic! Mislim da pretjerujes.. :kiss:
A sad se ne mogu sjetiti u cemu je problem - jesi jako svjetla ili...? I nemas problema s tenom, jelda?
Sponza ri
27.03.2009., 22:43
ma ne znam ni sama vise :zubo:
sva sam nekako.. sarena :ne zna: lice mi je jedne boje, crvenkasto i osjetljivo. vrat uzasno svjetao, zut i hladan. ostatk tijela neka ok boja, neutralna. koja nijansa pudera mi sad treba? :zubo: :zvrko:
jucer sam probavala na vratu nekoliko pudera. zapravo, samo jedan, mac studio sculpt nw15(njega sam i kupila). cinio mi se ok, al mislim si da cu radije probat nc15.
onda do njega stavim ostale pudere koje sad koristim i na kraju ispadne da mi je mac najslicniji nijansi koze :rolleyes:
jel trebam dalje pisat? :zubo:
naravno, u sobi na ogledalu su mi sve nijanse dobre :hekla: :zubo:
uglavnom, kupila sam nw15. cak mi i baca dosta na zuto s obzirom da je nw. danas sam ga imala gotovo cijeli dan na licu i jako sam zadovoljna :top:
cak i nijansom :zubo:
eto sponza, problem riješen :top:
Sponza ri
27.03.2009., 23:15
da, samo ja to kazem za svaki puder kad ga kupim :zubo: :zubo:
imaš više sreće neg ja :P
zadnjih par čim se vidim na svijetlu znam da nije to to... :(
a nemam pojma ni koji ni je ton kože odprilike... ili prežuto ili prerozo(to rjeđe, jer te ni ne kupujem baš) i pretamno
Eto vidis, sponza, mozda je to konacno puder tvog zivota kao i meni! :rofl:
Salu na stranu, i ja imam razlicitu boju koze na vratu i licu po zimi, ali to rijesim tako da koristim mrvicu svjetliji puder, vise prilagodjen vratu, jer mi je inace razlika ogromna i odvratna. Kad se to lijepo razmaze i zblenda, sve se lijepo stopi i ja presretna. :cerek:
Sigurna sam da pretjerujes i da imas porculanski ten kojem je dosta jedna kap pudera da se ujednaci bojica pa da izgledas kao lutkica. Tako sam te nekako zamislila na onim nekim slikama koje si stavljala tamo negdje na kosi, ali da se ne vidi faca. :ne zna:
Meni ga je mm donio iz austrije, skupa s najfenomenalnijim pripadajucim studio sculpt korektorom. :cerek::cerek::cerek: Ne znam kako sam do sad zivjela bez njih??:rofl:
Eto vidis, sponza, mozda je to konacno puder tvog zivota kao i meni! :rofl:
Salu na stranu, i ja imam razlicitu boju koze na vratu i licu po zimi, ali to rijesim tako da koristim mrvicu svjetliji puder, vise prilagodjen vratu, jer mi je inace razlika ogromna i odvratna. Kad se to lijepo razmaze i zblenda, sve se lijepo stopi i ja presretna. :cerek:
Eto :mig: I to je to :five:
Ja sam skužila da sam do sad kupovala sve pretamne nijanse pudera. Napokon sam našla savršenu svjetliju nijansu koja mi ujednači vrat i lice. :cerek::cerek:
jel ti se 05 jako vidjela na licu? ja imam od diora onaj novi mineralni tekući Nude u nijansi 031 send (kao neka - medium golden beige/ for medium light complexions with yellow undertones)
i malo mi se vidi. bit će dobar za ljeto, al sad i nisam najzadovoljnija. a kad se sjetim da sam dala 350kn dođe mi zlo :o
a lice mi je totalno buknulo, moram kupit nekaj. misla sam onda taj. jer mi se ovaj moj čini sličnim ko ovaj tvoj 05.
a baš mi nekaj treba kaj nije ni žuto ni rozo
Pa, na licu mi se super stopila, krasna je nijansa isto, i isto ne izgleda pretamno - jedino mi se vidjela razlika prema vratu, jer mi je vrat inače svjetliji od lica.
To je nijansa baš onak za srednju put. I Jojo ju isto koristi :mig:, al mislim da je i njoj pinkicu pretamna. :mig:
Ak te nešt više zanima ova 05, javi mi se na pm :mig:
tinika22
28.03.2009., 11:04
ma ne znam ni sama vise :zubo:
sva sam nekako.. sarena :ne zna: lice mi je jedne boje, crvenkasto i osjetljivo. vrat uzasno svjetao, zut i hladan. ostatk tijela neka ok boja, neutralna. koja nijansa pudera mi sad treba? :zubo: :zvrko:
jucer sam probavala na vratu nekoliko pudera. zapravo, samo jedan, mac studio sculpt nw15(njega sam i kupila). cinio mi se ok, al mislim si da cu radije probat nc15.
onda do njega stavim ostale pudere koje sad koristim i na kraju ispadne da mi je mac najslicniji nijansi koze :rolleyes:
jel trebam dalje pisat?
naravno, u sobi na ogledalu su mi sve nijanse dobre :hekla: :zubo:
uglavnom, kupila sam nw15. cak mi i baca dosta na zuto s obzirom da je nw. danas sam ga imala gotovo cijeli dan na licu i jako sam zadovoljna :top:
cak i nijansom :zubo:
E i ja se dvoumim izmedju NC15 i NW15 ....po onome sta sam vidjela na blogu od GEF mislim da mi bolje odgovara NW15 :ne zna:
Starleta
28.03.2009., 12:05
a jel neko od vas cura probao mješati pudere....
meni nekad to na biti najbolje, kad si sama mješam nijansu koja mi odgovara...
i to ne samo po boji,već ako mi neki puder po teksturi nije dobar...
Just a Girl
28.03.2009., 12:27
evo me sa studio sculptom nw15. sad gibam, a recenzija slijedi kad se vratim :D.
http://img23.imageshack.us/img23/5239/img0002ap.jpg
Starleta
28.03.2009., 12:33
:eek::eek::eek:
koji super ten:cerek::cerek::cerek:
koje je rumenilo:D
Sponza ri
28.03.2009., 14:37
evo me sa studio sculptom nw15. sad gibam, a recenzija slijedi kad se vratim :D.
:cerek::cerek::cerek::cerek:
jel tajna u novoj toshibi? :zubo:
super ti je ten, nijansa pudera i rumenilo :s:s
:eek: :eek: JAG :mikrocerek: :cerek: ajme, što ti je super ovaj puder i rumenilo, ajme, ajme :cerek:
:mama: hoču i ja jedan takav puder, da mi ne ulazi u pore :mama:
a jel neko od vas cura probao mješati pudere....
meni nekad to na biti najbolje, kad si sama mješam nijansu koja mi odgovara...
i to ne samo po boji,već ako mi neki puder po teksturi nije dobar...
Ma , ja ih imam kolko hočeš i koji hočeš, svi mi odgovaraju - pretežno po nijansi, ali mi na žalost po strukturi nisu dobri. Neki ili previše matiraju pa mi na licu izgledaju kao da sam u prahu nanijela, neki su previše masni pa mi smeta. Probala sam miješati upravo zbog strukture ali ne ide. Više sam izludila. Ali imam na tapeti Clarins liss minute, Intervene samo da si pogodim nijansu i probam cijeli dan imati na sebi..eto. Ja nemam sreće sa strukturom pudera :ne zna:
Imam pore i to dosta, a imam i smeđih mrlja dosta. I onda mrlje nastojim prekriti znači da mi treba puder za jače prekrivanje, ali da ne čepi pore i evo me u neobranom grožđu. Neču žbuku. Sad sam sve slike ponovo pregledala sa svim puderima, stisnula povećalo i pala u nesvijest od ružnoće :flop:
Starleta
28.03.2009., 17:06
pa ti stavrno imaš pudera
sječam se tvojih slika sa rmul, neki puderi su ti baš super stajali
ja trenutni imam od cliniquea perfectly real makeup, kad ga stvaljma prstima izgleda kao tonirana krema, sa jako blagim prikrivanjem
ali kad ga nanesem kistom za tekući puder savršeno pokrije, ne istakne pore, a izgleda kao da nemam puder... i ima jako puno nijansi
nije ni masan ni suh i ne čepi pore:cerek:
stvarno me iznenadio, a vidim da nije baš nešto popularan, nisam vidjela da ga neko koristi... meni je stavrno super
Just a Girl - puder, rumenilo, ten :cerek::cerek::cerek::cerek:
Hoya - 02 Soft Shell Intervene bi ti super pasala :mig:
Ali ga možeš samo naručiti s neta :)
Starleta
28.03.2009., 18:36
evo slike...
bez pudera:
http://img165.imageshack.us/img165/1254/karakter007.jpg
sa puderom:
http://img214.imageshack.us/img214/3930/karakter021.jpg
Starleta, super ti je ovaj puder. kak lijepo osvježi, obasja lice :top:
Starleta ti si sretnica kojoj uopće ne treba puder. :cerek::cerek::cerek::cerek:
Just a Girl izgledaš kao porculanska lutka. Što jedeš da ti je tako lijepa koža?
I koje si to divno rumenilo stavila? :cerek::cerek::cerek::cerek:
Starleta
28.03.2009., 18:45
Hvala:o
ali kak mi ne treba puder:confused:
pa kaj se ne vide ove pore i crvene točkice:(
Meni je ovo gore definitivno sinonim ljepote: čisti, svijetli ten i malo rozog rumenila:s:s:s
BTW. ovo rumenilo je prepreprekrasno:cerek::cerek::cerek:
Jel to možda Rose Dust ili Narcisse il kaj :ne zna:
Hvala:o
ali kak mi ne treba puder:confused:
pa kaj se ne vide ove pore i crvene točkice:(
Vidi se malo, al nije ništ strašno.:top: Po meni je malo dobrog pudera instant čarolija za cijelo lice, ma kako dobar ten bio :mig:
Starleta
28.03.2009., 18:48
Pitaš mene ili JAG?
ovo moje nije rozo rumenilo,već jako malo bronzera od clarinsa (koji sam kupila od jojo :kiss:)
ipak JAG
mislila sam zato jer ja nemam baš tako lijei svijetli ten... :(
Pitam JAG, al očito je nema, pa ćemo malo čekati na odgovor koja je ovo divota od rumenila :mig:
Starleta, nisi stavljala nikakav iluminator gore na puder? Stvarno super izgleda :top:
i ti imaš krasni ten, btw. i tebi bi super stajalo takvo rozo rumenilo:mig:
Starleta :top: odlično ti stoji ovaj puder, odlično :top: aj da bar meni i jedan tako stoji :mama:
Estee Lauder
28.03.2009., 19:02
Dobila sam tekući puder od Mary Kay,medium coverage,nijansa 100,inače najsvjetlija.Puder je dosta žućkast,kad se stavi na lice,samo je za mrvicu tamniji od mac sculpt NC15.Puder je fantastičan.Odlično prekriva,upija se brzo i odmah matira,doslovno ode u kožu.Ne steže lice i ne naglašava niti ulazi u pore.Ovaj moj je sa rozim čepom,za normalno -masnu kožu.Platila sam ga 7-8 $.Sve u svemu slobodno ide uz bok sculpt-u,jedina mana nema spf.Pa preko njega utrljam malo mineralnog pudera.
Sad mene zanima ,dali je netko imao ovakav MK puder ali za full prekrivanje.
Ja imam MK puder ali kremasti, onaj koji je kao u kamenu onako pakiran. I stvarno je puder super ali mi ne valja nijansa. Kuma mi poslala tamniju :tuzni: a uvijek sam se pitala kakvi su njeni tekući puderi ...
JAG, moj naklon!! :s:s:s:s
O fenomenalnom studio sculptu sam vec sve rekla... :cerek::cerek::cerek:
Ali i ja cekam odgovor koje je rumenilo u pitanju :klopa::klopa:
Estee Lauder
28.03.2009., 19:14
Ja imam MK puder ali kremasti, onaj koji je kao u kamenu onako pakiran. I stvarno je puder super ali mi ne valja nijansa. Kuma mi poslala tamniju :tuzni: a uvijek sam se pitala kakvi su njeni tekući puderi ...
Ja sam čitala recenzije za ove tekuće i sve same pohvale.Volim one pudere koje bez veze probam pa ostanem paf.Evo sad imam 3 pudera sa kojima sam zadovoljna glede boje i teksture.Revlon,mac i ovaj MK.Sad još očekujem da me iznenadi BB krema od Misshe.
Ovaj MK mi jako lijepo preko sebe primi mineralni,ne naglasi mi pore,a ujedno mi posvijetli ten za ono što je sam puder MK malo tamniji.
Ma ja ne znam kako sam se uspjela zeznuti neki dan. Htjela sam od jada uzeti Deborah age renew da probam, 1-icu, ali u Irisu nisu držali Deborah. Nego mi uvalila od Revlona age renew. Puder je za mene prelagan, ne prekriva ništa i malo mi je mastan. Potrošila 103kn u vjetar.
Evo javila mi se jedna draga forumašica :grli: da će mi poslati malo za probu Intervenea u svjetloj nijansi pa ču vidjeti držim fige. Velim dala bi sve ove svoje pudere za jedan koji mi odgovara koliko sam jadna.
A MK mi je baš želja probati, to ču kumi pisati da mi pošalje , najsvjetliju moguću nijansu kaj drugo dok ja njoj objasnim :rolleyes:
Estee Lauder
28.03.2009., 19:25
Ma ja ne znam kako sam se uspjela zeznuti neki dan. Htjela sam od jada uzeti Deborah age renew da probam, 1-icu, ali u Irisu nisu držali Deborah. Nego mi uvalila od Revlona age renew. Puder je za mene prelagan, ne prekriva ništa i malo mi je mastan. Potrošila 103kn u vjetar.
Evo javila mi se jedna draga forumašica :grli: da će mi poslati malo za probu Intervenea u svjetloj nijansi pa ču vidjeti držim fige. Velim dala bi sve ove svoje pudere za jedan koji mi odgovara koliko sam jadna.
A MK mi je baš želja probati, to ču kumi pisati da mi pošalje , najsvjetliju moguću nijansu kaj drugo dok ja njoj objasnim :rolleyes:
Mislim da bi ti 100 odgovarao,jer si ti mrvicu tamnija od mene,jer je i on meni za pola nijanse tamniji od mojih idealnih.
Probala sam i ja taj Revlonov ,nije mi legnuo,dala sam ga prijateljici.
Znači nijansa 100 , hvala ti puno na korisnoj informaciji da se ne mučim :cerek:
Ma ja ga nemam ni kome dati :ne zna:
Zaboravila sam te pitati, od kuda si ti to naručila? Možda bi bilo bolje da i ja naručim tko zna kad če mi ona to poslati, a ja nestrpljiva inače ....
valjalo bi probati i ovaj za full prekrivanje imam osjećaj da bi bio dobar..
Estee Lauder
28.03.2009., 19:29
Znači nijansa 100 , hvala ti puno na korisnoj informaciji da se ne mučim :cerek:
Ma ja ga nemam ni kome dati :ne zna:
Pazi samo rozi čep normalno -masna,a sivi čep suho-normalna.
chimavizza
28.03.2009., 19:37
ja trenutni imam od cliniquea perfectly real makeup....
stvarno me iznenadio, a vidim da nije baš nešto popularan, nisam vidjela da ga neko koristi... meni je stavrno super
ja sam ga koristila, savršen za nekoga tko nema puno šta za pokrivati, jako širok izbor nijansi. sada ga ne koristim više je imam malo više za prekriti, al mislim da sam čak tri tubice potrošila dok sam ga koristila :)
Pazi samo rozi čep normalno -masna,a sivi čep suho-normalna.
U - ja onda trebam sivi čep :mig:
Starleta
28.03.2009., 21:51
Pitam JAG, al očito je nema, pa ćemo malo čekati na odgovor koja je ovo divota od rumenila :mig:
Starleta, nisi stavljala nikakav iluminator gore na puder? Stvarno super izgleda :top:
i ti imaš krasni ten, btw. i tebi bi super stajalo takvo rozo rumenilo:mig:
ne, nisam ništa stavljala, samo puder ( nisam više sigurna da li je tu i bronzer ili nije, jer nije nova slika, ali mislim da nije jer sam htjela baš puder slikati)
možda se malo prosulo od pigmenta, ali inače puder super izgleda na licu, prirodno
nije skroz mat, ali niti se ne sjaji na masno:cerek:
samo je jako velika razlika kad ga nanosim kistom ( uvijek koristim kist),puno bolje sjedne na lice
kad sam ga stavila prstima bio je lijep. ali nie baš nešto pokrio
Sponza ri
28.03.2009., 22:06
mislim da jag ima mac sweetness i chanel rose dust.. mozda je neko od ta dva rumenila :klopa:
tinika22
28.03.2009., 22:09
Sponza gdje si ti kupila MAC,preko neta ili!?
a gospodicna JAG :cerek: ima prekrasan ten i na takvom tenu svaki puder stoji za past na guzicu od odusevljenja :cerek:
Sponza ri
28.03.2009., 22:09
da, kupila sam preko neta :)
Pa, na licu mi se super stopila, krasna je nijansa isto, i isto ne izgleda pretamno - jedino mi se vidjela razlika prema vratu, jer mi je vrat inače svjetliji od lica.
To je nijansa baš onak za srednju put. I Jojo ju isto koristi :mig:, al mislim da je i njoj pinkicu pretamna. :mig:
Ak te nešt više zanima ova 05, javi mi se na pm :mig:
budem ja uslikala svoj, pa usporedim s 05.
meni treba sam nijansicu svijetlija ili malo manje tog žutog.
sad, ili će 05 bit dobra ili 02... ne znam :ne zna:
sad me i ovaj mac počeo mučit
divno :cerek:
sad pak i njega moram istražit... kako se kreću njihove nijanse?
seceruuu
29.03.2009., 12:48
kupila sam elizabeth arden intervene 03 za samo 24 eura i zadovoljna sam alio još uvjek tragam za savršenstvom,
ne bude izgledalo kao kod: Just a Girl ne odustajem :( joj koji ten imaš.... ja imam na obrazima proširene pore i baš se vidi, probala sam stavit E.L. minimalist ali isto mi je ništa se ne stisnu...:(
Just a Girl
29.03.2009., 13:30
tnx cure na komplimentima :). rumenilo je sweetness.
evo slike bez icega i one jucerasnje:
http://img27.imageshack.us/img27/9324/img0001wko.jpg
a sad recenzija studio sculpta /D.
ja inace mrzim pudere i nikad ih ne koristim i cudno si izgledam s njima /o, tako da to uzmete u obzir /D.
ovaj puder je dosta gust, gusci od ostalih tekucih koje sam ja koristila. i treba se jako brzo nanijeti jer se inace ko skori na faci :ne zna:.
uglavnom, meni je jedna forumasica dala malo tog pudera, kao za 2 nanosenja. ja stavila mozda petinu te kolicine i izgledala sam ko da sam glavu u brasno uvalila /o. i vidjele su mi se crte od kista i crte od prstiju (jer sam na nekim dijelovima kistom na nekim prstima stavljala) i puder se uvuko u svaku poru /horor:, cak i di nemam velike pore izgledale su ogromne /flop:. ono, prvi dojam je bio katastrofa /o. onda sam uzela fejk bockalicu i kao skidala viskove. onda sam uzela jos par stapica za usi i s njima skinula viskove /D. u kupaoni, pod reflektorima /D je i dalje bilo koma i dalje sam ja vidjela taj puder na faci. na prirodnom svjetlu je bilo bolje /zubo:. nakon par minuta se taj puder ko upio i onda mi je puno bolje izgledao. na umjetnom svjetlu se i dalje kuzilo da ga imam (il sam to mozda samo ja kuzila posto znam da ga imam /o), a na prirodnom je bilo ok. i onda sam se slikala kraj prozora bez blica i slika je po meni realna (ova gore koju sam stavila). nakon svega tog sto sam ja skinula, vjerovatno nisam ni imala bog zna koliko pudera na faci pa je suludo govorit o nekom prekrivanju :o. pa bolje da o tom ne pricam :D. na ovoj gore slici se vama mozda sve cini super zato sto na toj slici nema mog pjegavog nosa, koji je pun ogromnih pora i mitisera i uz sve to se peruta :tuzni:. al dobro, puder barem nije istaknuo to perutanje.
dragi je reko da izgledam ko i uvijek i da se vidi da sam napudrana. a posto ja inace nikad nisam napudrana onda bi to valjda znacilo da se zapravo nis ne kuzi i da on kaka posto ne voli sminku na meni /zubo:.
eto, sve u svemu ne znam sta da mislim o tom puderu. nisam se osjecala proljepsanio s njim /zubo: iako mi se sad po ovim slikama cini da me malo proljepsao /rofl:. uglavnom, dat cu mu jos par sansi dok ne potrosim tester, pa cu onda donijet konacni sud :D.
e da, jos nesto, imala sam ga 12 h na faci. vec sam rekla da se nakon par min upio i onda je svih 12 h ostao isti takav - nit sam se zasjajila nit se skinuo nit nista. nisam imala nikakvu podlogu za puder, a preko njega sam imala chanel cristalline. eto to mu je veliki plus.
za nijansu ne znam jel mi pase :o. na slikama mi se cini da da, na prirodnom svjetlu mi se isto cinilo ok, a na umjetnom prenarancast :ne zna:. ja se inace sminkam u kupaoni pod umjetnim svjetlom i brijem da ako mi dobro izgleda pod tim svjetlom, bit ce ok i na prirodnom /zubo:. ovaj puder mi je na umjetnom svjetlu u svakom pogledu bio koma, al na prirodnom nije los /ne zna:.
Elektra
29.03.2009., 14:23
@JaG - meni svaki puder pod umjetnim svjetlom izgleda očajno i nikad se ne šminkam sa onim svjetlima kraj ogledala u wc-u jer tada tek izgledam kriminalno. :rofl: Ali ovako, na prirodnom svjetlu i vani izgleda sasvim oke (govorim općenito). :top:
Nego, evo moh Maybelline mineralnog pudera u nijansi 020 Cameo iako, ne izgledam ovako svjetlucavo, to me blic malo zabljesne :zubo: Puder je savršeno normalan na licu i preko njega imam još Avene mozaik tako da sam mat, a ne ovako sjajna :zubo:
Tu još imam Bourjois rumenilo no.16.
Uglavnom, što se samog pudera tiče, zaista sam zadovoljna. :top: Ja sam se nekako navikla na mineralne podloge i onda mi je sad tekući čudan, ali zadovoljna sam. Stavila sam ga negdje oko 7 navečer i do 2 ili 3 ujutro izgledao je identično. Ništa se nije pomaklo s face tako da sam zadovoljna. I za razliku od drugih pudera koje sam imala prilike probati, ovaj mi se čini nekako rijedak, ili možda ja dugo nisam nikakav tekući koristila. Ne znam, stvarno. :misli:
Uglavnom, ocjena 4/5 (bilo bi bolje da je to u prahu, jednostavnije mi je s takvim puderima baratati). E da, ima ga i kod mene u lokalnoj parfumeriji za kupiti, cijena mu je nekih 80kn, a ja sam ga preko ebaya našla za 66kn sa poštarinom. Lol.
http://i179.photobucket.com/albums/w320/vmelkic/Sminka/DSC02780.jpg
Sponza ri
29.03.2009., 14:27
jog, koji esej :zvrko:
ja mislim da bi tebi gotovo svaki puder bio odlican jer imas super ten :top:
ovaj ti divno stoji :cerek:
Ja sam se cijelo vrijeme pitala (dok sam citala ) pa nije vrag da nece spomenuti nepostojece pjegice :zubo:
Salim se :kiss:
JOG po slici mi puder izgleda super ali po tvom opisu ne, sad cemu vjerovat neznam
Elektra sori ali tvoj mi se bas ne svidja, koliko ja znam imas ljep ten a s ovim puderom se bas vidi jako puder a to mi se ne svidja, ljepse mi je bilo kad si koristila onaj SV i neke u prahu mineralne ili sto je ono bilo, na looksima
Elektra
29.03.2009., 22:36
Elektra sori ali tvoj mi se bas ne svidja, koliko ja znam imas ljep ten a s ovim puderom se bas vidi jako puder a to mi se ne svidja, ljepse mi je bilo kad si koristila onaj SV i neke u prahu mineralne ili sto je ono bilo, na looksima
A znam da se vidi :zubo: Slikano je blicem, zato je i ispao takav... presjajan nekako :misli: ali budem ga uslikala na prirodnom svjetlu pa će sigurno izgledat drugačije. Ovako blještim k'o disko kugla :zubo:
Edit: nije mi ten baš krasan. Imam dosta prištića, pogotovo u ovom periodu. :mama:
da malo sjajan ali se bas nekako vidi, nemogu rec ko cement ali sjecam se da mi se puno vise svidjala ona komp sv+minerlani
JAG :eek::eek:, bože koji ten! I nijansa pudera i rumenilo! Preeeedivno!!!! :s
Starleta, isto prekrasno! :cerek::cerek:
Elektra, ja mislim da bi na tvom licu bilo koji puder izgledao famozno! :cerek::cerek: Lajkam i rumenilo i crtu tušem!:cerek:
Starleta
30.03.2009., 11:50
hvala :cerek:
meni se od Elektre baš sviđa puder... njega sam odmah iskomentirala na rmul:cerek::cerek::cerek:
Elektra
30.03.2009., 11:58
da malo sjajan ali se bas nekako vidi, nemogu rec ko cement ali sjecam se da mi se puno vise svidjala ona komp sv+minerlani
To ti se samo čiuni zbog slike tj. zbog blica. Izgleda kao i bilo koji drugi puder pogotovo jer preko njega imam malo Avene mozaika tako da je u potpunosti mat. :zubo:
Just a Girl
30.03.2009., 12:24
starleta, odlican ti je ovaj puder :cerek:.
elektra, meni se isto ne svidja ovaj tvoj puder :o. na prijasnjim slikama si imala puno bolje podloge :ne zna:. po ovoj slici mi se cini da ti ovaj puder bas i ne prekriva nesto posebno jer se i dalje vide nesavrsenosti, a s druge strane se kuzi da ga imas na faci :o. ne znam, mozda je problem u slici, tj blicu :ne zna:. al ova crta tusem je tako prokleto savrsena :cerek:.
sto se tice studio sculpta, nemam pojma sta cu :D. danas ga nisam stavila jer nemam ujutro 3h vremena iscetkavat viskove, a i brijem da nakon sto ja skinem sve sto se kuzi, ostanem na kraju bez pudera :brukica:. puderi jednostavno nisu za mene i bok :o. al sve tekuce sam podijelila i trenutno ne posjedujem ni jedan. pa moram nesto kupit za posebne prilike kad mi faca podivlja :ne zna:.
tinika22
30.03.2009., 13:37
Pa npr prodas ovaj MAC meni i kupis sebi drugi :p
Sada ozbiljno, mozda se samo moras uvjezbati nanositi ga tj naci neku caku i mozda ti bude ok.....probaj,nemoj tak brzo odustati pa da ti kasnije bude zao :ne zna:
Sponza ri
30.03.2009., 17:07
jag, a da probas neki puder u kamenu?
Just a Girl
31.03.2009., 07:59
jag, a da probas neki puder u kamenu?
ma koristim ja pudere u kamenu :D (clinique stay matte). s njima nemam problemosa. al oni nis ne prekrivaju. ja bi neki tekuci za photoshop efekt :zubo:.
Estee Lauder
31.03.2009., 14:20
JAG pričekaj da dobijemo BB kreme sa Istoka,možda bi ti to pasalo.Krema,spf i puder,sve u jednom.Stavlja se direkt na lice,bez ikakve podloge.
Upravo sam ja to htjela reči :zubo: čekaj da Estee stigne ta čudesna kremica/puder pa javi kakva je. Ja čekam spasovo da si naručim :rolleyes:
Just a Girl
31.03.2009., 14:50
JAG pričekaj da dobijemo BB kreme sa Istoka,možda bi ti to pasalo.Krema,spf i puder,sve u jednom.Stavlja se direkt na lice,bez ikakve podloge.
uuuuuuuuuuu :klopa:. to zvuci ko prava stvar za mene jer ja ujutro zurim ko manijak i nemam vremena 3h provest pred ogledalom :zubo:.
Estee Lauder
31.03.2009., 18:34
uuuuuuuuuuu :klopa:. to zvuci ko prava stvar za mene jer ja ujutro zurim ko manijak i nemam vremena 3h provest pred ogledalom :zubo:.
Evo brojim dane da mi stigne.Za Uskrs idem malo u Svijet,puno ću landrati na otvorenom,to bi mi bilo idealno jer ima spf 42.Možeš samo maramicom skinuti to sa lica i ponovno namazati kao da stavljaš kremu.Molim Boga samo da se ne razočaram.:(
I ja držim fige da bude ok :moli: :mig:
JAG :eek::eek:, bože koji ten! I nijansa pudera i rumenilo! Preeeedivno!!!! :s
Starleta, isto prekrasno! :cerek::cerek:
Elektra, ja mislim da bi na tvom licu bilo koji puder izgledao famozno! :cerek::cerek: Lajkam i rumenilo i crtu tušem!:cerek:
Sve ovako.:cerek:
blondich_ana
31.03.2009., 22:34
ma koristim ja pudere u kamenu :D (clinique stay matte). s njima nemam problemosa. al oni nis ne prekrivaju. ja bi neki tekuci za photoshop efekt :zubo:.
koju nijansu tog clinique stay matte koristiš?
Just a Girl
01.04.2009., 14:14
sad jedva cekam to vase cudo 3u1 :zubo:.
koju nijansu tog clinique stay matte koristiš?
02 neutral.
jasmine
01.04.2009., 15:07
Evo brojim dane da mi stigne.Za Uskrs idem malo u Svijet,puno ću landrati na otvorenom,to bi mi bilo idealno jer ima spf 42.Možeš samo maramicom skinuti to sa lica i ponovno namazati kao da stavljaš kremu.Molim Boga samo da se ne razočaram.:(
eh i ja čekam ta čuda,ja na kraju naručila onaj mini set od 4 različite kremice jer su me sve zanimale a nisam se mogla odlučiti koju bi.
Izasao je novi mineralni puder Elizabeth Arden sa spf 20.:cerek: Probala sam ga i mogu reci da ce biti abd mooooj.:s
Kako se finano okrene odozdo i pocne da izlazi i onda onim kabukijem sto dodje uz njega fino natapkas na lice.Ma milina je.:cerek:Mislim da ce za ljet biti pun pogodak.:top:
:mikrocerek:
http://img21.imageshack.us/img21/9897/purefinishfdtpoudremine.jpg (http://img21.imageshack.us/my.php?image=purefinishfdtpoudremine.jpg)
http://shop.elizabetharden.com/product/index.jsp?productId=3433908&cp=2860507&parentPage=family
Upravo sam dobila od forumašice uzorak Intervenea br.2 :s, ajme što je divan puder :s:s:cerek:
ne čepi pore, fantastićne teksture, odlično prekriva, ne zateže moju suhonjavu kožu ma sve pet.
Nijansa mi je savršena, nikakav prijelaz se ne vidi između lica i vrata, ajme oduševljena sam :cerek:
p.s Ziki pun ti je inbox ne mogu ti poslati poruku :mig:
Upravo sam dobila od forumašice uzorak Intervenea br.2 :s, ajme što je divan puder :s:s:cerek:
ne čepi pore, fantastićne teksture, odlično prekriva, ne zateže moju suhonjavu kožu ma sve pet.
Nijansa mi je savršena, nikakav prijelaz se ne vidi između lica i vrata, ajme oduševljena sam :cerek:
p.s Ziki pun ti je inbox ne mogu ti poslati poruku :mig:
Najdivniji puder na svijetu, ma sve znam :mig: :mikrocerek::mikrocerek::mikrocerek:
Ajd, super što i tebi paše. Inbox očišćen
slatkish
02.04.2009., 11:03
Izasao je novi mineralni puder Elizabeth Arden sa spf 20.:cerek: Probala sam ga i mogu reci da ce biti abd mooooj.:s
Kako se finano okrene odozdo i pocne da izlazi i onda onim kabukijem sto dodje uz njega fino natapkas na lice.Ma milina je.:cerek:Mislim da ce za ljet biti pun pogodak.:top:
:mikrocerek:
http://img21.imageshack.us/img21/9897/purefinishfdtpoudremine.jpg (http://img21.imageshack.us/my.php?image=purefinishfdtpoudremine.jpg)
http://shop.elizabetharden.com/product/index.jsp?productId=3433908&cp=2860507&parentPage=family
i ja bi to:cerek:
Ovo ne može bit loše ako je od E. Arden :mig: :top:
seceruuu
02.04.2009., 12:54
dobila sam danas tekući diorskin nude nijansa022 i carinu platila 120kn a puder 30$ ( nikakva računica) ali nekako bih prežalila da mi nijansa odgovara, naravno fulala sam, ako ima tko nijansu 021 da se čenđa?
Estee Lauder
02.04.2009., 12:59
eh i ja čekam ta čuda,ja na kraju naručila onaj mini set od 4 različite kremice jer su me sve zanimale a nisam se mogla odlučiti koju bi.
Koji si to set naručila :ne zna: ,daj link da vidim.:)
Estee Lauder
02.04.2009., 13:00
dobila sam danas tekući diorskin nude nijansa022 i carinu platila 120kn a puder 30$ ( nikakva računica) ali nekako bih prežalila da mi nijansa odgovara, naravno fulala sam, ako ima tko nijansu 021 da se čenđa?
cukriću,cukriću sve se na tebe okomilo,jesi to sa jagode naručila?:)
Ne kužim kako si platila toliku carinu na 30$? :eek:
Jesi im priložila račun ili su oni to odokativno? I kolika je bila poštarina?
seceruuu
02.04.2009., 13:17
ne ebay... puder je bio 21 funti a poštarina 9 funti ne dolara, faksirala sam im račun i odmah ih zvala i žalila se, a neka frustrirana baba mi je rekla da je to njihov iznos carine da nemoram ja to platiti, da mogu oni vratiti paket pošiljatelju. I šta sam mogla???!!.. sad sam opet dobila poziv od carine da faksiram račun, ali ja mislim da je to MAC od tete Karen za koji nemam račun, pa neznam šta da radim... šta ču sad s tim puderom...jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Joj, ja se baš radi takvih stvari ne usudim kupovati preko neta (da ne govorim još kako ni uživo ne pogodim nijansu, kamoli tako!)...Pošta i carina imaju neugodna iznenađenja!
Nadam se da ćeš ga uspjeti zamijeniti....
seceruuu
02.04.2009., 13:18
šta kad sam idiot!!!!!!!!!!!!!!!
sad sam opet dobila poziv od carine da faksiram račun, ali ja mislim da je to MAC od tete Karen za koji nemam račun, pa neznam šta da radim...
Jesu to testeri? Testere ne smiju cariniti!
Napiši im pismo i objasni da nemaš račun i naglasi da su to testeri (ako jesu). Trebali bi te osloboditi carine.
seceruuu
02.04.2009., 13:28
nisu testeri
A onda im napiši da nemaš račun i navedi neki razlog zašto.
Ali računaj da u takvim slučajevima odu na net i sami procijene koliko to košta. :ne zna:
Estee Lauder
02.04.2009., 13:53
A onda im napiši da nemaš račun i navedi neki razlog zašto.
Ali računaj da u takvim slučajevima odu na net i sami procijene koliko to košta. :ne zna:
Kako nemaš račun,kako si joj to platila?Uvijek možeš isprintati potvrdu sa naruđbom gdje ti stoji cijena .
Kako nemaš račun,kako si joj to platila?Uvijek možeš isprintati potvrdu sa naruđbom gdje ti stoji cijena .
Slala je novce u kuverti, a ako se dogovarala s tetom Karen preko maila, onda stvarno nema ništa za priložiti.
Estee Lauder
02.04.2009., 14:11
Slala je novce u kuverti, a ako se dogovarala s tetom Karen preko maila, onda stvarno nema ništa za priložiti.
A joj,znači tako,neka je zamoli da joj bilo kakav račun pošalje na mail,da ga predoči.
Estee
jel ti dosla bb kremica?
meni moja jos nije stigla.
Ovaj E.Arden puder se prodaje u rekordnom roku.:eek:Naime,kod nas ga drzi samo jedan lanac parfimerije pod nazivom Nocibé i danas sam isla da kupim i nije bilo niti nijanse 02 a niti 03.Uz to su se dijelila po dva kabukija jedan vec jedan manji i u svakoj od tih su se te dvije nijanse prodae.:eek: Bilo ih je preko 30 u svakoj parfumeriji.:s
Na njihovoj stranici isto nije dostupan.:rofl: To mora da je nesto dobro pa je zavladalo ludilo.:lol:
Link za dokaz :D
http://www.nocibe.fr/Maquillage/Teint/Poudre/Pure_Finish_Fond_de_teint_Poudre_Mineral_IPS_20/categorie-79502-79513-79572-158053.html
Jojo Ungh
02.04.2009., 21:55
Estee
jel ti dosla bb kremica?
Meni je stigla prije par dana :)
Za sad sam zadovoljna - poprilično matira (uzela sam Missha) pa ne znam kakva bi bila curama sa suhom kožom, ali meni paše :s I na licu stvarno nemaš osjećaj pudera, već neke matirajuće kreme. Pogodila sam i nijansu (21) :top:
Prekrivanje je srednje, a treba je jako malo za cijelo lice :top:
vichyevka
02.04.2009., 21:59
Za sad sam zadovoljna - poprilično matira (uzela sam Missha) pa ne znam kakva bi bila curama sa suhom kožom, ali meni paše :s I na licu stvarno nemaš osjećaj pudera, već neke matirajuće kreme. Pogodila sam i nijansu (21) :top:
a o cemu se to prica i ja bi to :) :brukica:
Jojo Ungh
02.04.2009., 22:05
O BB kremama-puderima :mig: http://www.musingsofamuse.com/2008/08/blemish-balm-cream-what-is-bb-cream.html
Ne bi ti odgovarala zbog jako suhe kože :kiss: Doduše, ova koju ja imam ne bi, ali vjerojatno neka druga bi :ne zna:
vichyevka
02.04.2009., 22:09
O BB kremama-puderima :mig: http://www.musingsofamuse.com/2008/08/blemish-balm-cream-what-is-bb-cream.html
Ne bi ti odgovarala zbog jako suhe kože :kiss: Doduše, ova koju ja imam ne bi, ali vjerojatno neka druga bi :ne zna:
znas sto ja kad stavim moju magicarku odgovara mi sve... a cak sam hvatila da mi je mamica ukrala za namazat ruke i sad sam joj stavila mrvicu u njenu kutiju a moju nosim sa sobom... da bude na sigurnom ;)
Jojo Ungh
02.04.2009., 22:13
:cheer: :cheer: :cerek:
Sponza ri
02.04.2009., 22:15
znaci zadovoljna si misshom? :cerek:
meni je studio sculpt jako dobar al probala bi i ovo :cerek:
vichyevka
02.04.2009., 22:16
i ja bih probala to :misli:
Sponza ri
02.04.2009., 22:18
mac ili ovaj missha bb?
jer nije jako skup.. oko 13$ skupa s postarinom :)
Jojo Ungh
02.04.2009., 22:21
Jesam :top::top:
vichyevka
02.04.2009., 22:21
mac ili ovaj missha bb?
jer nije jako skup.. oko 13$ skupa s postarinom :)
ma ne bi mac... a ovaj bb bi ja probala...:)
Jojo Ungh
02.04.2009., 22:23
Da, uopće nije skupa :s :s
Sponza ri
02.04.2009., 22:24
ma ne bi mac... a ovaj bb bi ja probala...:)
javi ako narucis :cerek:
bubibuuu
02.04.2009., 22:25
i ja bih misshu :D
vichyevka
02.04.2009., 22:26
javi ako narucis :cerek:
mislim da budem:cerek::rofl::rofl:
Sponza ri
02.04.2009., 22:30
mislim da budem:cerek::rofl::rofl:
:D
o super, sigurno ce onda i meni odgovarati. :)
jedva cekam. :cerek: samo se nadam da sam potrefila nijansu.
a ti jos nisi narucila? :D
jel jasmine? znam da smo istu vecer raspravljale pa sam mislila da ste sve narucile vec.
Sponza ri
03.04.2009., 00:25
a ti jos nisi narucila? :D
jel jasmine? znam da smo istu vecer raspravljale pa sam mislila da ste sve narucile vec.
ma nisam :D
ja cekala da jasmine uzme :zubo:
al mislim da je ona na kraju uzela samo kremice njihove. nisam sigurna.
:)
Estee Lauder
03.04.2009., 01:51
Estee
jel ti dosla bb kremica?
Nisam je još dobila,ali ako je Jojo naručila sa iste stranice kao i mi onda bi i ja trebala brzo dobiti.:)Baš me zanima ta boja 21,ako odgovara Joji,bojim se da će meni biti malo tamna.A možda je to neka prilagodljiva boja.:ne zna:Ako mi bude tamna,Etude House ima mineralni BB ,sa najsvjetlijom bojom koja postoji,pa ću to onda naručiti.:)
Jel može neki link za shop s tim azijskim stvarčicama? :) Da malo prostudiram i pasem oke. :cerek:
Estee Lauder
03.04.2009., 11:31
Jel može neki link za shop s tim azijskim stvarčicama? :) Da malo prostudiram i pasem oke. :cerek:
Ja sam od ovih naručila .Imaju puno BB krema.Ali koliko sam čitala po blogovima najviše hvale Misshu,Etude House i skin 79.
http://stores.shop.ebay.com/RubyRubyshop__W0QQ_armrsZ1
jasmine
03.04.2009., 12:03
cure ja sam naručila mini set skin79 bb kremica,nemogu sad staviti link al ima ih puno na ebayu.
Jojo Ungh
03.04.2009., 12:41
Nisam je još dobila,ali ako je Jojo naručila sa iste stranice kao i mi onda bi i ja trebala brzo dobiti.:)Baš me zanima ta boja 21,ako odgovara Joji,bojim se da će meni biti malo tamna.A možda je to neka prilagodljiva boja.:ne zna:Ako mi bude tamna,Etude House ima mineralni BB ,sa najsvjetlijom bojom koja postoji,pa ću to onda naručiti.:)
Ova 21 je dosta svijetla nijansa, mogla bi ti odgovarati :mig:
onda ce meni 23 biti odlicna. :moli:
Jojo
a jel moze slika before i after? :D
Jojo Ungh
03.04.2009., 13:59
Može, stavit ću sad za vikend :mig: Ali prekrivanje nije jako, zapravo je slabo do srednje :ne zna:
http://stores.shop.ebay.com/RubyRubyshop__W0QQ_armrsZ1
Meni se iz ovog shopa više sviđaju ukrasi za zidove! :cerek: Mislim da ću nešto naručiti od toga!
Estee Lauder
03.04.2009., 21:29
Dobila sam danas i ja BB kremu.Boja 21 mi se na početku učinila malo tamnom za moj ten,ali odlučila sam staviti na lice i pustiti malo da odstoji.Kremu sam stavila direktno na lice,bez podloge i fino se upila,čak sam stavila i ispod očiju,znači bez ikakvog korektora.Stvarno dade licu sve ono kao i neka dobra krema,u smislu da je nahrani.Nema nikakvog zatezanja lica,čak lice postane mekano.Prekrivanje je upravo kako je Jojo rekla ,osrednje.Sad sam u fazi dobrog stanja kože pa mi ni ne treba nešto jače,ali za neko teško prekrivanje ova krema i nije.Možda bi trebalo u startu malo više nanijeti pa pustiti da lice sve upije,vjerujem da bi moglo biti i ful prekrivanje.Kad sam se namazala,učinilo mi se lice tamnijim nego inače,ali kad je malo odstajalo,lice mi je počelo biti svjetlije i svjetlije.Poslije mi uopće nije bilo razlike sa vratom.E sad ,dali je to ono što u uputama stoji kao whitening,znači prilagođava se svjetlijem tenu.Možda i je.
Sve u svemu zgodna stvarčica,najviše mi je važan taj visoki spf za ove toplije dane i to što je praktično.Dobila sam i dva testera boje 23 ,ona je dosta tamnija od ove.
super Estee. bas ti hvala sto si se potrudila opisati je. :)
joj, ja sad jedva cekam da moja dode. :cerek:
Estee sve te pratim :)
Daj mi samo reci da li ona i matira ili onako ostaje kao kremica? Kad se osuši na licu bude kao prah ili? Jel ima svjetlije nijanse od te 21 ? Puna sam pitanja :zubo:
ja mogu odgovoriti samo za nijansu a to je da imaju samo dvije nijanse, 21 i 23.
Eh..:( Mislim, znam da je Estee nijansicu od mene svjetlija. Možda čak i pola da ima :zubo: . Bio bi pun pogodak da imaju recimo 20 koja bi bila svjetlija od te 21., pa da onda ne moraš čekati toliko da ti se to sve upije i kaj ja znam.
Sve u svemu Este ti si zadovoljna za tu lovu takav proizvod?
Da naručujemo? :klopa:
Estee Lauder
03.04.2009., 21:51
Estee sve te pratim :)
Daj mi samo reci da li ona i matira ili onako ostaje kao kremica? Kad se osuši na licu bude kao prah ili? Jel ima svjetlije nijanse od te 21 ? Puna sam pitanja :zubo:
Naravno matira,kao i svi tekući puderi za masniju kožu.U početku kad se nanosi krema se masnjikavo razmazuje,da sam se pitala dali će se uopće upiti u lice.Onda odjedanput se upije u lice i matira kožu.Mislim da bi ovo odgovaralo i suhljoj koži .
Ja sam ipak stavila malo pudera u prahu preko,jer mi je to navika.Da ti je ovo netko prodao za puder,nebi ni skužila da to nije.:)
Nije ovo sada ništa što će oboriti sa noga,ali staviti u jedan proizvod kremu,spf i puder i na kraju dobiješ izgled lica kao i sa ostalim dobrim puderima,je meni vrhunski odrađen posao.Ja sam probala mučkati mineralni puder sa kremama da dobijem tekući puder,ali sam stalno imala osjećaj zategnutosti lica,pa sam skužila da to i ne ide tako.:)
Estee Lauder
03.04.2009., 21:57
Eh..:( Mislim, znam da je Estee nijansicu od mene svjetlija. Možda čak i pola da ima :zubo: . Bio bi pun pogodak da imaju recimo 20 koja bi bila svjetlija od te 21., pa da onda ne moraš čekati toliko da ti se to sve upije i kaj ja znam.
Sve u svemu Este ti si zadovoljna za tu lovu takav proizvod?
Da naručujemo? :klopa:
Jesam,sad ću to koristiti par dana,da dobijem konačan zaključak,ali ipak ću naručiti mineralnu BB od Etude House,za koju sam čitala na onome blogu i ženska je rekla da je to najsvjetlija BB krema,čak da je i bila presvjetla i za nju,a kao ova Missha joj je savršena.:)
Hoya ,ako hoćeš,pošaljem ti malo da probaš?
Sponza ri
03.04.2009., 22:00
bas super zvuci taj bb puder+spf+podloga :cerek:
Super draga, sad si mi sve objasnila :grli:
Hajde ti to par dana vidi i svakako javi dojmove :mig: I ja sam miješala mineralne sa kremom, ali mi nekako ne ide. Zmrvi mi se i nikako dobru količinu napraviti da mi bude dosta za cijelo lice. Ili je previše pa mi stoji i bacim ili je premalo. Puno posla s tim.
A ne bih te htjela smarati da mi šalješ malo iako sam jako radoznala moram priznati :mig:
bas super zvuci taj bb puder+spf+podloga :cerek:
I ja sam odmah oči izbečila kad je to sve skupa. Borim se sa porama, ne nađem pravu podlogu, a još da ima spf ...:rolleyes: Eraser mi je malecko, a dugo čekam na njega ...ma...pun kufer svega. :p
Ovaj proizvod bi bio pravo malo zlato još da odlično prekriva :D
Estee Lauder
03.04.2009., 22:43
I ja sam odmah oči izbečila kad je to sve skupa. Borim se sa porama, ne nađem pravu podlogu, a još da ima spf ...:rolleyes: Eraser mi je malecko, a dugo čekam na njega ...ma...pun kufer svega. :p
Ovaj proizvod bi bio pravo malo zlato još da odlično prekriva :D
U uputama ovih kremica stoji da se preko može po potrebi staviti i tekući puder.To ću isto isprobati.Hoya,ovaj puder od Mary Kay mi je savršen i za pore i za matiranje.Ali on je za mješovitu kožu,možda bi ga ipak trebala probati.Ali nema spf,pa moram prije njega staviti podlogu sa spf.Koristim ga od kada sam ga dobila i s vremenom mi se prilagodio licu i nijansa mi je odlična.
Boja pudera mi ne smije samo bacati na roskasto ,jer sam ja ili neutral ili žuti podton,a to sam skužila po macu i MK.Oba bacaju na žuto.
enigma, nisam stigla danas. stavljam slike sutra ujutro. čim se dignem slikam
enigma, nisam stigla danas. stavljam slike sutra ujutro. čim se dignem slikam
ok. :)
Sponza ri
03.04.2009., 23:17
U uputama ovih kremica stoji da se preko može po potrebi staviti i tekući puder.To ću isto isprobati.Hoya,ovaj puder od Mary Kay mi je savršen i za pore i za matiranje.Ali on je za mješovitu kožu,možda bi ga ipak trebala probati.Ali nema spf,pa moram prije njega staviti podlogu sa spf.Koristim ga od kada sam ga dobila i s vremenom mi se prilagodio licu i nijansa mi je odlična.
Boja pudera mi ne smije samo bacati na roskasto ,jer sam ja ili neutral ili žuti podton,a to sam skužila po macu i MK.Oba bacaju na žuto.
o kojem je tocno MK puderu rijec? :)
Estee Lauder
03.04.2009., 23:44
o kojem je tocno MK puderu rijec? :)
MK medium coverage sa rozim čepom-Za normalno masnu kožu.
Ima još i sa sivim čepom.To je za normalno suhu kožu.
seceruuu
04.04.2009., 00:06
cure,cure..u bankrot ču s vama..i ja naručih M Perfect Cover Blemish Balm BB Cream 21
Estee Lauder
04.04.2009., 00:16
cure,cure..u bankrot ču s vama..i ja naručih M Perfect Cover Blemish Balm BB Cream 21
Pa šećeru tko ovo može platiti,davimo jedna drugu i to besplatno.:lol::lol:
I što je najgore sve uživamo,pa se pitam jesmo li mazohistice?:lol:
seceruuu
04.04.2009., 00:23
:trio: a ja sam sretna dans što sam napokon kupila nešto što mi odgovara Mac puder u kamenu ( od tete karen, samo me nervira jer dugo traje, dok joj novac pošaljem pošto, pa dok ona dobije pa dok pošalje..i to traje i traje,,,) i laura secret cancelar ma odličan je...jupi i am hapy
Sponza ri
04.04.2009., 00:24
sto si ne napravis account na paypalu? :)
seceruuu
04.04.2009., 00:24
još bih voljela probati novi sculp od maca ali neznam kako , teta karen nije imala tester da mi pošalje...
seceruuu
04.04.2009., 00:25
pa imam ali ona ne prima paypal?ili?nemoj mi reći da prima? ma ja sam kokoška!
seceruuu
04.04.2009., 00:27
ma sad sam skužila na dolaznim mailovima da prima, neznam kako mi je to promaklo! isuse....
Estee Lauder
04.04.2009., 00:28
još bih voljela probati novi sculp od maca ali neznam kako , teta karen nije imala tester da mi pošalje...
Polako šećeru,što ćeš probavati u starosti ako sad sve probaš:lol::lol:
seceruuu
04.04.2009., 00:31
da,da zato stalno izlazi nešto novo...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.