View Full Version : Tekući puderi #1
dark_star
29.09.2009., 21:31
btw ja ne mogu odolit ck infinite matte-u:p..pa ću svjesno kupit za dz tamniju nijansu no što mi treba, koja se, naravno, razgrabila :(..dobro je i ta ostala. još sam tamna od ljeta pa će mi to moć prolazit još neko vrijeme:p
face_to_face
29.09.2009., 21:36
meni osobno colorstay od revlona - pretežak. valjda zato jer nemam potrebe stavljat takvu fasadu na lice. vise volim neke malo laganije. :cerek:
dark_star
29.09.2009., 23:15
ma i meni je taj puder pretežak-oduvijek. imala sam ga jaaaako davno i ostala pri tom zaključku već godinama
Živkitis
30.09.2009., 01:16
Pa i meni je pretezak,ali to sto se ne moze oribat sa kade mi nije neka senzacionalna cinjenica,lako se mice sa lica
Pcelica Maja
30.09.2009., 15:16
Cure, ima li tko iskustva sa Christian Dior Icone? Da li je mat i da li je postojan? Treba mi za mješovitu-masnu kožu.
Nikkaragva
30.09.2009., 20:34
što mislite da li bi intervene bio pretežak za moju kožu, imam 20 godina? :misli:
Zakaj bi bio težek :ne zna:
To nije težak puder, to je second skin :amen:
Slozila bih se i ja sa Ziki da Intervene nije tezak puder, dapace, meni je to mozda najbolji koji sam dosad koristila. Najcesce mi neka komponenta puderu fali ( dobro prekriva, ali nije postojan ), medjutim Intervene me je odusevio. E da, i ja imam 20 god ( dobro, skoro 21 :p )
Mislim da ne mozes pogrijesit ako kupis Intervene :mig:
slatkish
01.10.2009., 08:39
Slozila bih se i ja sa Ziki da Intervene nije tezak puder, dapace, meni je to mozda najbolji koji sam dosad koristila. Najcesce mi neka komponenta puderu fali ( dobro prekriva, ali nije postojan ), medjutim Intervene me je odusevio. E da, i ja imam 20 god ( dobro, skoro 21 :p )
Mislim da ne mozes pogrijesit ako kupis Intervene :mig:
da, i ja se slažem :mig:
Zašto mi se gotovo svaki puder uvlači u bore i ocrtava ih (imam kao crte po čelu!); zašto mi ne ostaje na licu onako fino kremasti sloj?
charlizeos
01.10.2009., 10:08
možda imaš jako suhu kožu
Imam normalnu (kaže kozmetičarka) sa isušenim dijelovima...ali čelo mi nipošto nije suho, a puder sav sklizne u bore....? (Vichy aerateint za mješovitu)
lee.loo.
01.10.2009., 11:20
Kao prvo, hvala Mopsly, Sageni i Lee-Loo!
Colorstay nije uopće problem skinuti s lica, obično mlijeko i dosta blazinica i to je to. Morat ću malo istražiti to kupovanje na netu pa možda padnu Smashbox ili Mary Key. Bed je kupovati a da nisi probao. Zasad idem probati Shieseidove Lifting Foundation i Dual Balancing. Koji je bolji? :-D
Kaneebo sesai meni bzvz.
ovaj lifting foundation bi tebi brijem bio bolji jer kolko sam skužila voliš pudere malo gušće teksture, dok je dual balancing koji ja sad imam malo laganiji. ja ga imam prek ljeta. sad kad ovo potrošim ponovo kupujem lifting. meni su savršeni iz 2 razloga: kaj super pokrivaju i kaj imaju super prirodne nijanse:cerek:buš malo isprobala u parfumeriji testerčiće pa buš vidla koji se tebi čini bolji:mig:
Plug_in_baby
01.10.2009., 19:00
Otišla s namjerom da kupim intervene, vratila se sa guerlainom parure extreme, savršeno :cerek:
ja kupila neki dan Lancaster, samo zato jer je bio na sniženju 40% ... Više je kao tonirana krema, prekriva lagano tako da vjerojatno nije za one koje imaju malo više stvari za sakriti, ali daje predivan sjaj ...
Mada, ta cijena za tako malo pakiranje...mislim da više nebum kupovala :rolleyes:
Tako da... tražim nešto lagano, šta preporučujete ?
Koža normalna, kaže teta koja me pregledavala neki dan s onim kao mikroskopićem...
ja kupila neki dan Lancaster, samo zato jer je bio na sniženju 40% ... Više je kao tonirana krema, prekriva lagano tako da vjerojatno nije za one koje imaju malo više stvari za sakriti, ali daje predivan sjaj ...
Mada, ta cijena za tako malo pakiranje...mislim da više nebum kupovala :rolleyes:
Tako da... tražim nešto lagano, šta preporučujete ?
Koža normalna, kaže teta koja me pregledavala neki dan s onim kao mikroskopićem...
Chanel Teint Innocence:mig:
Otišla s namjerom da kupim intervene, vratila se sa guerlainom parure extreme, savršeno :cerek:
O tom sam puderu čula samo hvalospjeve :s recenzije na makeupalleyu su nevjerojatne za jedan puder. Obično većina pudera nekom super paše, dok nekom ništa ne valja. ovaj gotovo da svima paše, i većina recenzija počinje sa: This is the best foundation EVER!
Jel to istina?! Moguće da je jedan puder tako savršen? Ili? Intervene:cerek: mi je pri kraju, pa ne znam dal da opet njega uzmem, ili probam i ovaj?! :ne zna:
Eh, da, kolka je njegova savršena cijena? :D
I kakve su nijanse?
tough_cookie
02.10.2009., 08:03
hej, curke, sorry sto ne citam unatrag, ne stignem. molila bih da mi kazete kakva su vam iskustva sa onim bb kremama koje su se pojavile prije par mjeseci - jeste li ih nastavile koristiti, kakve su vam (bile) i sl.
e, i kakve su nijanse, cinilo mi se da je to sve za svjetlopute.
hvala puno!
esperanza0905
02.10.2009., 09:15
hej, curke, sorry sto ne citam unatrag, ne stignem. molila bih da mi kazete kakva su vam iskustva sa onim bb kremama koje su se pojavile prije par mjeseci - jeste li ih nastavile koristiti, kakve su vam (bile) i sl.
e, i kakve su nijanse, cinilo mi se da je to sve za svjetlopute.
hvala puno!
probala sam vise brandova,al uvijek se vracam dr. Jartu(prodaje ti BestBuyKorea na ebayju povoljno). totalno mi umiri kozu, ne masti t-zonu, hidratizira cijeli dan.
all recomms!
Plug_in_baby
02.10.2009., 12:15
Mislim da sam ga platila 370, ili 340 :misli: uglavnom, nije više od 370 :D ne znam za nijanse, al čini mi se da sam vidjela 8 različitih testera, ja sam uzela najsvjetliju a nisam inače blijeda. Nemam riječi, izgledam fotošopirano, predivno ujednači ten a lagan i ne miče se cijeli dan :cerek:
O tom sam puderu čula samo hvalospjeve :s recenzije na makeupalleyu su nevjerojatne za jedan puder. Obično većina pudera nekom super paše, dok nekom ništa ne valja. ovaj gotovo da svima paše, i većina recenzija počinje sa: This is the best foundation EVER!
Jel to istina?! Moguće da je jedan puder tako savršen? Ili? Intervene:cerek: mi je pri kraju, pa ne znam dal da opet njega uzmem, ili probam i ovaj?! :ne zna:
Eh, da, kolka je njegova savršena cijena? :D
I kakve su nijanse?
Cijena 321 kuna u Martimexu, a osim savršenog efekta koji daje, mene su oduševile i boje jer mrzim neprirodne roze i kreč nijanse... Boja se savršeno stopi s bojom tena, a pudera treba stvarno jako malo, ja sam oduševljena :s.
Crazy_Beautiful
02.10.2009., 17:15
max factor second skin foundation mi je super :)
Vidi sad i MF second skin i to sad moram vidjeti...:rolleyes:
nego me zanima u vezi ovog Guerlainovog , kad je već lićeko tak super fotoshopirano da li se nakon nekog vremena pojave onako kao crtice na mjestima gdje se smijete i slicno? Meni se to zna dogoditi s nekim puderima, ufff a to mi je užasno za vidjeti
Cijena 321 kuna u Martimexu, a osim savršenog efekta koji daje, mene su oduševile i boje jer mrzim neprirodne roze i kreč nijanse... Boja se savršeno stopi s bojom tena, a pudera treba stvarno jako malo, ja sam oduševljena :s.
Koju nijansu si uzela? koje inače koristiš od ostalih marki?!
Imam 04, ta nijansa mi je ljeti odgovarala, sad bih uzela 03. Neka trojka sam općenito.
curke imam molbu: jel mi može netko preporučit tek. puder od kojega se ne sjaji lice, al da je jeftiniji, tipa ovi iz dm i slično. treba mi samo da je lagan jer nemam nekih velikih nepravilnosti na koži, samo da mi ujednači ten al da ne masti lice jer imam masnu t-zonu. :bonk::ne zna:
Uzmi si od Essencea ovaj u tubici, meni je on kao neka zamjena baš dobar :top:
baš sam danas švrljala oko essencovog štanda al je tolika gužva bila u dm- da sam odustala :horor: al pogledat ću sljedeći tjedan... :top:
micika mici
02.10.2009., 22:56
cure ako volite max factor pri kupnji lasting performance ili age renew tekuceg pudera na poklon se dobije natural minerals, ja moram kupit lasting performance pa cu usput probat i minerals vec kad je na poklon. to ce mi bit prvi put da koristim puder u prahu.
Heliotrope
02.10.2009., 23:02
baš sam danas švrljala oko essencovog štanda al je tolika gužva bila u dm- da sam odustala :horor: al pogledat ću sljedeći tjedan... :top:
Joj to i mene uvijek živcira. Nikad ne mogu doći do tog essencea, uvijek su barem 3 klinke pola sata na štandu.:rolleyes:
Joj to i mene uvijek živcira. Nikad ne mogu doći do tog essencea, uvijek su barem 3 klinke pola sata na štandu.:rolleyes:
jooj da! danas sam u išla u kozma a 2 balavice se nabile na onaj štand, izvijala sam se priko njih da bar nešto vidim a one ne da se nisu ni centimetar pomakle, nego nisu ni trepnile..kao nije njihov problem šta niko drugi ne može
prismrdit štandu... :confused: mogle su i kavu naručit :lol:
tako i ja mrzim roze boje pudera i sve to stoji, al mi je previše dat toliko para za njega :(
baš sam planirala uzet adaptation MF puder i još danas skužim da je na sniženju i dođe samo 80kn. Jel to netko koristi? Kakav je efekt, imala sam prije MF puder ali nažalost jako tamne nijanse pa sam ga koristila rijetko iako se dobro stopio s kožom. Kakva su vaša iskustva s adaptation? S time da se još i mislim između dvije nijanje, jel u DM-a dopuštaju da zamijenim puder ako mi je nijansa loša?
Cae Fae
04.10.2009., 10:52
Je li netko probao Guerlain parure extreme, Shiseido the makeup dual balancing foundation SPF17 ili Givenchy photo'perfexion fluid foundation? :D
curke...molila bih vas za koji savjet...
naime, imam dehidriranu kožu koja mi se malo masti na području nosa i brade (ali ne i čelo) i do sad sam muku mučila s puderima jer mi se svi nekak čudno ponašaju na licu :)
nanesem puder i nakon sat-dva mi izgleda ko da se povukao i skupio samo na određenim točkama na licu :ne zna: ne znam kak drukčije to objasniti...
uglavnom, koji je puder najbolji za dehidriranu kožu?
i molila bih neke ne skuplje od 200kn :D
lee.loo.
04.10.2009., 16:27
Je li netko probao Guerlain parure extreme, Shiseido the makeup dual balancing foundation SPF17 ili Givenchy photo'perfexion fluid foundation? :D
trenutno koristim ovaj shiseidov i jako sam zadovoljna. općenito me shiseido jako iznenadio s puderima, ali i ostalom dek.kozm., dugo sam bila vjerna chanelu, al sad ni ne pomišljam da bi se vratila. al me isto zanima taj guerlain...to će vjerojatno bit sljedeći:cerek:
Cae Fae
04.10.2009., 19:36
lee.loo. znas li ima li Shiseido jako svijetle nijanse? Jer sam prilicno blijeda i skoro svaki puder mi je pretaman :(
lee.loo.
04.10.2009., 19:44
ima!!
baš sam googlala i našla sve nijanse tu:
http://www.sca.shiseido.com/catalog/index.cfm?product=399
ima od very light ivorynadalje, mislim da im je to najsvjetlija, malo si pogledaj:mig:
Cae Fae
04.10.2009., 20:13
Hvala ti!!! Samo mi jos reci-pokriva li dobro? I kolika je otprilike cijena? Hvala-srce si :)
lee.loo.
04.10.2009., 20:18
meni pokriva super, meni je to isto bitno:cerek:s tim da lifting foundation bolje pokriva, al je i ovaj stvarno dobar a laganiji je. cijena oko 330 kn ak se ne varam:ne zna:
i nema na čemu:top:javi ak uzmeš kak si zadovoljna:mig:
slatkish
05.10.2009., 08:34
givenchy pp ti ima isto jako svijetle nijanse, ja imam 04, koja je dosta svijetla, a ima i svjetlijih. super je puder, lagan, prirodan, solidno prekriva, jako se lijepo maže i prilagodi tenu, cijena 265 kn (25ml:mad:), ja sam jako jako zadovoljna tim puderom, ova druga dva nisam probala tak da ti ne mogu usporediti:mig:
ima li neki puder do 200 kn, ali od ovih kvalitetnijih (ne mislim na dm marke)? mozda neki u manjem pakiranju?:)
trazim neki koji je lagan i "ne vidi se" jako na licu, ali opet da prekriva jer imam dosta problematičnu kožu ponekad, i da ima svijetle nijanse...
ima li neki puder do 200 kn, ali od ovih kvalitetnijih (ne mislim na dm marke)? mozda neki u manjem pakiranju?:)
trazim neki koji je lagan i "ne vidi se" jako na licu, ali opet da prekriva jer imam dosta problematičnu kožu ponekad, i da ima svijetle nijanse...
meni prijateljica ima velikih problema s licem i koristi vichy aera teint po preporuci dermatologa...ja ga isto već dugo koristim i puder je zakon, dođe do 120 kn zavisi do ljekarne u kojoj kupuješ i dugo traje, ne začepljuje pore. ja san dosta blijeda i njihova najsvjetlija nijansa mi je super :s
samo šta sam ga baš nedavno potrošila i sad plačem jer neman love za novi :(
pitaš u ljekarni da ti da tester ako imaju...
novabbb
05.10.2009., 21:01
jel se mogu negdje dobiti testeri za njega? probala sam ga u drogeriji onako na neočišćeno lice i čini mi se da je dosta gust pa mi ističe pore
givenchy pp ti ima isto jako svijetle nijanse, ja imam 04, koja je dosta svijetla, a ima i svjetlijih. ig:
ali ima svjetlijig ja sam čula da nema :ne zna:
martina7
07.10.2009., 20:16
Danas sam kupila Affinitone i mogu reci da sam zadovoljna :)
Joj, i meni je muka kad trebam kupiti puder, samo o tome razmišljam... Nedavno sam počela koristiti Johnson & Johnson kremu sa dodatkom za samotamnjenje tako da imam malo boje i od toga, a sigurno imam još boje i od ljeta. Pa mi je sad malo bed kupiti neki tamniji puder u slučaju da mi ta boja od ljeta nestane. Tako sam se prošle godine zeznula, puder mi je bio taman i cijelo ljeto sam muku mučila da ga razmažem kako treba, a i opet me bilo strah da će se prijelaz vidjeti. Da ne spominjem da mi je trebalo 100 god. dok se našminkam (zbog njega). Tako da sad ne znam da li da pričekam i da vidim kakva će mi nijansa biti potrebna.
U dm-u sam vidjela ponudu od Max factora ako se kupi Lasting performance dobiva se gratis mineralni puder. Cijelu zimu sam imala Fax factor i super mi je, ALI! doma imam tester od nijanse 106 koja mi je OK, može proći, ali je malo svjetla. A 108 mi se čini da je malo tamna (107 nažalost ne postoji). Šta mi savjetujete u vezi toga?
Moram brzo djelovati jer će ta ponuda sigurno brzo nestati iz dm-a.
medena20
09.10.2009., 16:15
cure trebam savjet. zadnjih mjesec dana sam koristila MF miracle touch bronze80, ali mi je previse svijetli.
i sad muku mucim,jucer isla kupiti novi dosta sam ih probala, ali niti jedan nije dovoljno taman.
jel zna neka koji proizvodac ima tamne tamne pudere koji se lako nanose i ne izgledaju kao maska kad su na licu? :(
ja imam negdje srednje tamnu kožu i koristila sam MF puder i bio mi je pretaman.. al ona najtamnija nijansa mislim, čak nije ni svijetlio ni ništa, bio je super al eto nerviralo me kako je tamno bilo (to mi frendica kupila za rođendan al je falila nijansu, i svejedno sam ga koristila hhaha)... ima ambalazu ko lasting performance, al mislim da nije taj.. moram bacit pogled :mig:
mladi_luk
10.10.2009., 18:14
jel probao tko manhattan pudere tekuće?
jel imaju oni dosta svijetle nijanse?
kakvi su?
teoreticharka
10.10.2009., 18:19
probala sam guerlain parure i jako mi se sviđa. cini mi se da je dugotrajan i jako dobro prekriva.. jednom sam ga probala, ali morat cu opet.. :mig:
bogami i ja bi ga probala, sve mi sline cure :Slin: imam osjećaj da je "bogovski"
Raspberry Swirl
10.10.2009., 19:04
Ja :D Imam ga, nedavno sam ga kupila. Uf, cijena 160 kn.. Nahvalila sam ti ga na prethodnoj stranici. Meni je osobno predobar, malo duze mi je trebalo da si pogodim pravu nijansu al sam uspjela. Imam br 3.
Stvarno je super i zasluzuje svaku pohvalu, postojan je i super prekriva :top:
e, kolko je pakovanje ovog pupinog pudera? kolko ml?
Mystic Rose
10.10.2009., 19:09
probala sam guerlain parure i jako mi se sviđa. cini mi se da je dugotrajan i jako dobro prekriva.. jednom sam ga probala, ali morat cu opet.. :mig:
moram ga i ja probati :rofl: :o
Pcelica Maja
10.10.2009., 20:36
E sad sam se i ja navukla na Parure, nego, recite mi kakve su nijanse 24 i 25?
dark_star
10.10.2009., 23:13
imam delikatno pitanje:zubo:. za cure koje su koristile ili koriste clarins pudere- zna li netko za neku finu žućkastu nijansu (čitaj-da ne ide na narančasto ili rozo), ne presvijetlu, onako sličnu golden beige nijansi kod lorealovih pudera?:p
Karen_13
11.10.2009., 09:53
Treba mi pomoć. Htjela bi kupiti dobar kvalitetan puder, do nekih 200 kuna (znači od dm-a pa na dalje, može i net :))
ali da ispunjava ove uvjete:
-da nije težak i da hidratizira
-da ne masti (mat efekt)
-ne čepi pore i stvara prištiće
-za osjetljivu kožu sklonu alergijama (that's me)
-i da ima neku sand nijansu (nijansa koja mi je odlična je od manhattan powder mat make up sand 80, ali mi sam puder isuši i stvori prištiće, inače ga koristim rijetko zbog toga).
Imate prijedloge?
Elektra
11.10.2009., 11:40
@Kare - probaj Vichy Aera teint, on ima sand nijansu (broj 35) :)
Karen_13
11.10.2009., 11:46
Probala sam njihov iz testera, oba su bila roskasta, ali da me ubiješ ne znam koji je bio? jel imaju više pudera?
edit:
pogledala sam, mislim da sam probala normateint, i da su bile ove 2. i 3. nijansa po redu?
iako sam tamnije puti, nemam roskasti ten, više sam sivo-maslinasto žuta :( ne znam kako to opisati, ne razumijem se baš u to.
i ne volim kad izgledam ko ciglom namazana. iako su to svjetliji puderi malo od mog tena, puuuno ljepše izgledaju. moram naći tester ove nijanse 12. hvala ti puno :)
edit 2:
meni je ova 35 nijansa roza a ne žuta . jesam slijepa za boje ili?
http://www.beautyplatinium.com/product_p/vicaem.htm
fasinain
11.10.2009., 14:02
kakav vam se cini Chanel Mat Lumiere ?
sry ako je vec bilo govora o njemu :)
madeira
11.10.2009., 14:08
Trenutno imam T. LeClerc Matte Foundation, ok je. Ali i ja mislim da će mi sljedeći biti Chanel Mat Lumiere!
madeira
11.10.2009., 14:10
Treba mi pomoć. Htjela bi kupiti dobar kvalitetan puder, do nekih 200 kuna (znači od dm-a pa na dalje, može i net :))
ali da ispunjava ove uvjete:
-da nije težak i da hidratizira
-da ne masti (mat efekt)
-ne čepi pore i stvara prištiće
-za osjetljivu kožu sklonu alergijama (that's me)
-i da ima neku sand nijansu (nijansa koja mi je odlična je od manhattan powder mat make up sand 80, ali mi sam puder isuši i stvori prištiće, inače ga koristim rijetko zbog toga).
Imate prijedloge?
Jeftiniji - Vichy, Avene
Srednje - Clinique
:top:
Karen_13
11.10.2009., 14:23
Koji avene?
Couverance Fluid Foundation Corrector??
volim avene.
od clinique imam onaj u prahu, savršen mi je.
tekući su isto za osjetljivu?
najteže mi naći nijansu koja nije roza, a mislim da couverance nema testera.
edit:
Jel tko probao ove pudee? Djeluju mi sasvim ok.
http://www.clinique.co.uk/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CAT1028&PRODUCT_ID=PROD60269
http://www.clinique.co.uk/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CAT1028&PRODUCT_ID=PROD77229
charlizeos
11.10.2009., 15:26
ja imam supermoisture, za suhu kožu je i meni je super, a pogodila sam i boju, kupi ga na ebayu povoljnije je, ja sam ga kupila u tester vrećicama, 20 kom i izašlo me oko 80 kn
Karen_13
11.10.2009., 15:29
Misliš da bi mastio previše kombinirano dehidriranu kožu? Mislim da između Clinique i apotekarskih, malo me više vuče Clinique. Posebno ovaj perfectly real.
Najgore što ne mogu dobiti testere. Odo na e-bay, pa ću smisliti nešto.
Mystic Rose
11.10.2009., 16:22
ja imam supermoisture, za suhu kožu je i meni je super, a pogodila sam i boju, kupi ga na ebayu povoljnije je, ja sam ga kupila u tester vrećicama, 20 kom i izašlo me oko 80 kn
kako ti prekriva?
E sad sam se i ja navukla na Parure, nego, recite mi kakve su nijanse 24 i 25?
Za jako tamne i preplanule tete :D. To je jedina mana pudera, jer nemaju svijetlih nijansi. Ja sam ljeti koristila 04 koji mi je sad pretaman. Mislila sam kupiti 03 koji bi mi bio dobar sad kad još imam ostatke boje ali me strah da će mi biti presvijetao zimi, a 02 mi je prerozi.
dark_star
11.10.2009., 20:27
tko je ono hvalio pupa smart skin:p?
charlizeos
11.10.2009., 22:12
kako ti prekriva?
meni dobro, ali ja nemam baš puno nepravilnosti, one male ožiljke od bubuljica i sl. prvo malo sa korektorom pređem pa onda puderom, meni je stvarno super, a dobar mi je i od E. Arden, onaj u crnoj kutiji, ne znam točno sada naziv
Karen_13
11.10.2009., 22:35
ma i meni se pupa puderi čine :top:. imam kremasti korektor u sticku koji je :top:, totalno fensi efekt ima:D, jedino su boje malo pretamne. a i onaj njihov puder sa zelenim čajem mi se čini :top:!
Kako se zove taj puder?
je li itko od ovdje prisutnih ima iskustva sa CK tekućim puderima, točnije CK Infinite Hydration??? zanima me kakvo je prekrivanje...prosla sam cijeli topic, jako ga se malo spominje :tuzni:
duchessa
12.10.2009., 07:24
Kao i ja :cerek:
Kupila parure extreme...čini se super..:cerek:
TheProvense
12.10.2009., 10:58
kakva su vam iskustva sa lorealovim true match?
zainteresirao me prije svega jer vidim da ima mnogo boja u ponudi..samo se nadam da ću pogoditi svoju- žućkasti podton..:moli:
za one koji ga koriste- izaziva li prištiće, jeli težak, lagan? kako prekriva? ovo za prištiće me najviše zanima jer mi je prije mnogo godina jedan lorealov puder upravo to izazivao..taj je baš bio kao fasada :(
dark_star
12.10.2009., 13:57
karen, baš taj smart skin je sa zelenim čajem mislim. cura koja ga ima mi ga je baš nahvalila, probat ću ga na licu pa javim dojmove, al imam osjećaj da bi mogao bit super:top:
vikky, ck inf.hydration ti je super za suhu kožu, dobro prekriva. da imam suhu kožu ja bi ga sigurno kupila jer je od njega ostalo nijansi, za razliku od infinite matte (samo prve 3 nijanse su normalne, ove ostale su kao za drugu rasu, ali doslovno)
theprovense, baš sam prije koji dan probala ovaj novi true match, i taman sam naletjela na tvoj post:D. ukratko- bolji je od stare verzije, ali problem s njim je taj što je i dalje malo žbukast:flop:, što je prava šteta jer je nijansa koju sam si našla i više nego savršena (konkretno govorim o W3 golden beige, za mene je savršenstvo :cerek:, a mogla bi se i tebi svidjeti jer je baš žučkasta, a ne vuče na narančasto/rozo/neprirodne terracotta nijanse:top:). to je prvi puder s kojim mi se zaista ne vidi nikakav prijelaz na području lice/vrat, ma presavršeno, nemam riječi :s.
ali, problem je u teksturi:(. nakon nekog vremena se ocijedi s lica i ako nisi savršeno pripremio lice za puder, vidit će se svaka nepravilnost:flop:. jednostavno, tekstura se, iako poboljšana, nije makla od prosječnog pudera dm-ranga i to je njegov jedini problem, plus što nisam sigurna za komedogenost. ja hoću velvety-baršunasti finiš kao kod clarins truly matte, a ovo je nowhere near it:(. šteta, naročito radi nijanse, koje su po meni možda i među najboljima na cijelom tržištu, stvarno su se potrudili. ali tu teksturu, iako nije sad tragična, stvarno ne mogu probaviti:bonk:. po meni, jedina dva pudera koja se po finišu barem donekle mogu usporediti sa skupljima, su rimmel recover i ovaj novi maybelline liquid satin što je izašao.
Karen_13
12.10.2009., 14:08
karen, baš taj smart skin je sa zelenim čajem mislim. cura koja ga ima mi ga je baš nahvalila, probat ću ga na licu pa javim dojmove, al imam osjećaj da bi mogao bit super:top:
probala sam jedinicu od smart skin-a, i meni ne odgovara. teta mi u apoteci nije imala vichy tester u kesici, od avenea imala kao tubicu, pa sam probala na ruci, do sad najbolja nijansa, isto jedinica pa sam ga uzela.bio je 28 KM što je oko 11o kuna mislim. pa mi nije ni žao love, a imam svu preparativu od avenea, pa mislim da će bit ok.
Elektra
12.10.2009., 14:09
Kao i ja :cerek:
Kupila parure extreme...čini se super..:cerek:
Koliko dođe taj puder? I svakako javite dojmove :)
joj elektric, ti sad ko i ja :zubo:mislim da su curke pričale o cifri oko 300kunića kod nas, ali da je puder fenomenalan....trebalo bi to testirati. Inače, kaj ste ono rekle za ovaj Maybellineov mineralni pure minerals? Onaj tekući u staklenoj bočici...kak prekriva, jel isušuje, jel matira itd...
Živkitis
12.10.2009., 14:27
Ja sam ga kupila. Mislim da ti ne bi odgovarao ako ti koza naginje ka masnoj
jasmine
12.10.2009., 15:01
oko 350kn je parur
TheProvense
12.10.2009., 15:16
theprovense, baš sam prije koji dan probala ovaj novi true match.....
i ovaj novi maybelline liquid satin što je izašao.
prije svega, hvala ti na ovako iscrpnom odgovoru :kiss:
da, to sam i mislila, da je dosta žbukast..to i je mana lorealovih pudera,
ali sam se ponadala zbog žućkaste nijanse :(
ovaj maybelline satin što si spomenula, ima "naša" :) nijansa?
ili ovaj maybelline pure minerals? vidim da se o njemu dosta piše..
nemam velikih nepravilnost, samo dva tri malo crvenija ožiljka, pa mi i ne treba žbukast puder, ali opet dovoljno da mi to prekrije..i koža mi naginje suhoj..
neznam koji da si uzmem :ne zna: sada imam avene i on mi ne odgovara..
vampir ernest
12.10.2009., 15:30
Bila ja u Sephori i Irisu, isprobala sve što preporučujete u jednom danu (Dior Nude, Sculpt,Forever), EL Double Wear obični (meni ne prekriva), Chanel pro i mat lumiere, EL Maximum cover, Shiseido Dual B., I. S. Laurent teint eclat de soie... I tek kad sam sve stavila, bila sam zadovoljna, no trebao bi mi kredit za sve.:eek:
Sve skupa je prekrilo pjege i mrlje, joooj, nisam se mogla prepoznati.:D
Ne znam šta da kupim, izbor je orgoman. Još kad su, a fakat su prodavačice mrak, počele nuditi BAZE, mislila sam da ću eksplodirati.
Dehidrirana koža, malo masna brada i mnoštvo pjega i pokoja mrlja koja će nadam se nestati s Novadermom ili Plant Systemom ove zime, ali dotad....
Elektra
12.10.2009., 16:37
joj elektric, ti sad ko i ja :zubo:mislim da su curke pričale o cifri oko 300kunića kod nas, ali da je puder fenomenalan....trebalo bi to testirati. Inače, kaj ste ono rekle za ovaj Maybellineov mineralni pure minerals? Onaj tekući u staklenoj bočici...kak prekriva, jel isušuje, jel matira itd...
Ma ja se raspitujem, ali neću ga kupiti jer imam dovoljno pudera + čekam Meow mineralnu podlogu. To mi daleko najbolje matira, nema onaj dewey look. :)
Taj Maybelline sam ja prodala jer daje taj neki dewey look, a meni se to ne sviđa. Inače je okej, stvarno, ali valjda sam se odvikla od tog looka kad je mineralna podloga mat pa se nekako nisam našla s njima. Postojan je i općenito je okej. Ali ti ako imaš masnu kožu ne bih ti ga preporučila baš zbog tog njegovog sjaja. :o
vikky, ck inf.hydration ti je super za suhu kožu, dobro prekriva. da imam suhu kožu ja bi ga sigurno kupila jer je od njega ostalo nijansi, za razliku od infinite matte (samo prve 3 nijanse su normalne, ove ostale su kao za drugu rasu, ali doslovno)
thx na info :) inace vec sam ga kupila (i to na super sniženju :cerek:), evo i probala, stvarno je super, zimi mi je koza suha tako da ce bit ok. i da, korisna mi je i ova informacija za inf. matte jer mi takav treba ljeti kad mi je koza odvartno masna, pa da se ne bih zaletjela na racun ovoga :D thx
SocialButterfly
12.10.2009., 18:37
kakvi su?
Imam ja Wake up Make up, više je kao tonirana - lagan, slaba pokrovnost - više izjednačava ten, daje zdravi sjaj. Meni je OK za dane kad mi je ten u redu i trebam samo nešto da mi da malo svježine :)
Inače nijanse su im dosta tamne, ali se dobro stope s kožom.
dark_star
12.10.2009., 20:36
prije svega, hvala ti na ovako iscrpnom odgovoru :kiss:
da, to sam i mislila, da je dosta žbukast..to i je mana lorealovih pudera,
ali sam se ponadala zbog žućkaste nijanse :(
ovaj maybelline satin što si spomenula, ima "naša" :) nijansa?
ili ovaj maybelline pure minerals? vidim da se o njemu dosta piše..
nemam velikih nepravilnost, samo dva tri malo crvenija ožiljka, pa mi i ne treba žbukast puder, ali opet dovoljno da mi to prekrije..i koža mi naginje suhoj..
neznam koji da si uzmem :ne zna: sada imam avene i on mi ne odgovara..
ma nema na čemu, evo baš patim što sam našla nijansu svog života:zubo:, a tekstura mi ne valja:(..
mada, u svakom slučaju je mnogo bolja od prethodne, tako da ipak probaj, možda ti i ne bude tako loša. dosta me asocira na affinitone..
a za dream liquid satin, nisam baš našla tako lijepu žućkastu nijansu (možda nude, ali nisam je isprobala na licu). tekstura je u svakom slučaju bolja, ali strah me prištića- neke cure su ovdje pisale da im se on čini najbolji za suhu kožu, iako na bjutipediji stoji suprotno, kao da ne čepi pore (stvarno ih ne čepi, to mogu potvrditi) pa je idealan za masnu. plus, od njega se malo zasjajiš (što ne bi trebalo navoditi kao minus jer mu je to i jedna od namjena- piše na sajtu da daje luminous finish). meni ništa od toga ne smeta, jer sam dehidrirano-mješovita, i taj sjaj koji dobiješ s njim nije onaj ružni masni sjaj, nego kao zdravi "glow", jedino me, kažem, strah komedogenosti, trebala bi ga isprobavati baš nekoliko dana zaredom da se uvjerim da ne izaziva prištiće. naime, nemam uopće problematičnu kožu, prištić tek tu i tamo, a od teškog pudera pod obavezno, tako da mi je najbitnije da mi puder nepotrebno ne pogoršava stanje kože..
karen- u čemu je bio problem sa smart skin, dal si ga probala na licu, ili?
vikky- nažalost, mislim da ck linije povlače iz naših parfumerija, a taj matte puder razgrabio se u rekordnom roku. trebam li spominjati da u cijelom mom gradu nema ni jedne jedine 202 tawny nijanse, ni u jednom limoniju ni irisu? :bonk: ostale, osim jedinice i trice, su jednostavno neupotrebljive :(
Karen_13
12.10.2009., 20:59
Bio mi previše rozi. To mi se vidi na licu, ja sam više žuto siva (ili kako se to već zove).
Ne mislim da je loš puder, treba bar par nanošenja za to.
BlueAngel08
12.10.2009., 22:10
Ja koristim od Vichya Dermablend ( nekih 150 kn) inače puder je namijenjen prekrivanju većih nedostataka, ali ja ga stavljam jako malo ( vjerojatno ga zbog toga imam mjesecima) ispod stavim malo tonirane kreme i gore taj puder, ali mrvicu, ne pretjerujem s nijm, rezultat je fenomenalan:top: jako sam zadovoljna i molim Boga da ga nikada ne povuku s tržišta
TheProvense
13.10.2009., 00:02
...jedino me, kažem, strah komedogenosti, trebala bi ga isprobavati baš nekoliko dana zaredom da se uvjerim da ne izaziva prištiće. naime, nemam uopće problematičnu kožu, prištić tek tu i tamo, a od teškog pudera pod obavezno, tako da mi je najbitnije da mi puder nepotrebno ne pogoršava stanje kože..(
da, i mene brine to izazivanje prištića..nemam ni ja problema sa tenom, akne i sl, ali mi se zna desiti da kupim baš onaj koji mi ih izaziva :(
a i imam te dvije tri flekice koje bi trebalo prekriti..
ovaj avene koji sada koristim mi je prelagan i pretekući je..ne sviđa mi se :(
možda će neka dobra duša ovdje napisati kakav je taj satin :moli:
vikky- nažalost, mislim da ck linije povlače iz naših parfumerija, a taj matte puder razgrabio se u rekordnom roku. trebam li spominjati da u cijelom mom gradu nema ni jedne jedine 202 tawny nijanse, ni u jednom limoniju ni irisu? :bonk: ostale, osim jedinice i trice, su jednostavno neupotrebljive :(
da, bilo mi je čudno da je svugdje to slavno sniženje 30% vec dulje vrijeme. a koristim i CK rumenilo, tako da me ne veseli bas ako ga povlace :(... ja sam bila jucer u muelleru (ne znam gdje se 'crta' ovaj umlaut :D) u city centru, cinilo mi se da imaju sve nijanse od obje linije...ne znam u kojem si gradu, ali probaj tamo, mozda su zadnji narucili robu or something :mig:
nego, gdje cemo onda kupovati CK? :confused: fak
jelena9831
13.10.2009., 01:24
Kakav je chanel double perfection, jel koristi neka od vas?
meni ništa od toga ne smeta, jer sam dehidrirano-mješovita
e, ovo mi upalo u oko. Ovakva je i moja koza (i ono s pristicima sve isto :D), al mi opet zimi vise odgovara nesto vise za suhu, nego za masnu kozu, jer mi se na nekim predijelima doslovno 'guli', T-zona,naravno, masna. Sto ti ne odgovara po tom pitanju hydration vise nego mat? Inace, nisam nikad dobila neke 'nuspojave' od pudera obzirom na nacin koristenja zima-ljeto
dark_star
13.10.2009., 12:43
vikky, mali off- koje rumenilo koristiš?
moja koža ti je jako osjetljiva na imalo teže teksture, od kojih dobijem prištić:(. nemam problematičnu kožu, pa mi se ne da pogoršavati stvar puderom. obično biram mat i ultralagane pudere:mig:
provense, ja sam opširno pisala o DLS prije par stranica, ali nisam ga koristila dovoljno dugo da mogu reći dal mi je komedogen:(
Niveini? Konkretno: Stay real fluid
Probao tko?
Meni taj Nivein nije valjao. Matirao je dosta, ali mi se sušio na koži i ulazio u pore :flop: i linije
vampir ernest
13.10.2009., 18:24
Zna netko što bi moglo biti tako dobro za prekrivanje, razmazivanje, postojanost... Kanebo Sensai mu nije ni sjena. Hvala
novabbb
13.10.2009., 19:59
Je li probao netko Revlon custom creations?
mladi_luk
13.10.2009., 20:05
kakvi su?
anyone? :ne zna:
imala sam neki matirajući ,ali mi nije bio dovoljno svijetal a uzela sam najsvjetliji :ne zna:
Pcelica Maja
13.10.2009., 20:45
Kakva iskustva imate sa Rochas puderima?
vikky, mali off- koje rumenilo koristiš?
moja koža ti je jako osjetljiva na imalo teže teksture, od kojih dobijem prištić:(. nemam problematičnu kožu, pa mi se ne da pogoršavati stvar puderom. obično biram mat i ultralagane pudere:mig:
inace tesko kategoriziram to lagani-teski puder. za dior forever su cure govorile da je tezak, meni uopce nije po tom pitanju i odlicno sam ga podnosila cak i ljeti (samo sto mi je bio malo 'premasan' :mig:). I moja ti je koza preodvartno osjetljiva, inace ten sam po sebi nije toliko grozan, a jedine 'nuspojave' sam imala od MF pudera (istinu za rec, drzim se jednog kad mi odgovara, tako da ih nisam probala milijardu :D). Nisam dobro skuzila jesi li koristila ovaj Hydration il si ga odmah preventivno zaobisla, ali mogu ti javiti nakon nekog vremena ima li nezeljenih rezultata po licu.
A odgovor na off: naravno CK rumenilo koje ocito izlazi iz asortimana tako da sam debelo ostecena :rolleyes: nijansa je shiver 101, super mi je obzirom da imam svijetlu put :)
dark_star
13.10.2009., 22:27
thnx ..ja sam si bila snimila jednu breskvastu nijansicu, ali nisam točno sigurna koja je. za infinite hydration, isprobala sam ga zabunom na licu, misleći da je riječ o testeru infinite mattea:D, tako da sasvim slučajno znam neke karakteristike:mig:.
baj d vej...danas sam isprobala pupa smart skin i kopipejstam svoj review s jednog drugog foruma:zubo:
sta se tice teksture kupila bi ga ODMAH, jer: drzi se dobro na licu, ne ocijedi se (ne izgleda neuredno, a na licu mi je od jutra, citav dan u gradu je izdrzao uz minimalne promjene. da nije puhao jak vjetar, ne bi me cudilo kad bi bio isti kao prvog momenta kad sam ga nanijela!), nije tezak a daje onaj fini, baršunasti izgled licu, koji meni skupi puder mora imati inace ga ne kupujem. prekriva solidno, ne daje suhi mat izgled, a i ne zasjajis se mnogo. teksturom sam, dakle, odusevljena- bolji mi je pet puta od shiseido dual balance:p
sta se tice nijansi, za mene je idealna dvojka, jedinica ce odgovarati curama svjetlije puti. jedino mi je zao sta ta dvojka ne ide na zuckasto kao jedinica, ali tekstura mi se jako dopala i mozda zbog nje prebolim tu nijansu:D , ipak sam ja cura tamnije puti i sa svijetlijim puderom izgledam kao da mi je lose:eek:. te prve dvije nijanse su po meni jedine prihvatljive, trica i cetvorka su pre pre tamne (opcenito, pupa cesto zna imati jaako tamne nijanse pudera). tricu nosi vlasnica parfumerije u kojoj cesto kupujem radi cijena (ovaj puder im dodje samo 120 kn:)!) koja mi ga je danas pokazivala, zena je crna ko gavran:D, a ako ona ima taj puder (a moze si uzeti bilo sta drugo iz parfumerije), e onda znaci da je dobar :cool::D!
Heliotrope
13.10.2009., 23:56
Konačno sam nakon dugo razmišljanja kupila Revlon Colorstay ua masnu/mješovitu kožu. Meni taj puder uopće nije pretežek i ne djeluje mi ko fasada. Fino pokriva, ne izgleda mi ko žbuka na licu, koristim ga kojih tjedan dana i nije mi izazvao nikakve neugodne promjene na licu i što je najvažnije, nakon par sati se ne otopi i ne nestane s lica (što mi se redovito događa s puno skupljim puderima). Jedina stvar koja mi se kod njega ne sviđa je miris, baš je nekako neugodan.
thnx ..ja sam si bila snimila jednu breskvastu nijansicu, ali nisam točno sigurna koja je. za infinite hydration, isprobala sam ga zabunom na licu, misleći da je riječ o testeru infinite mattea:D, tako da sasvim slučajno znam neke karakteristike:mig:.
baj d vej...danas sam isprobala pupa smart skin i kopipejstam svoj review s jednog drugog foruma:zubo:
sta se tice teksture kupila bi ga ODMAH, jer: drzi se dobro na licu, ne ocijedi se (ne izgleda neuredno, a na licu mi je od jutra, citav dan u gradu je izdrzao uz minimalne promjene. da nije puhao jak vjetar, ne bi me cudilo kad bi bio isti kao prvog momenta kad sam ga nanijela!), nije tezak a daje onaj fini, baršunasti izgled licu, koji meni skupi puder mora imati inace ga ne kupujem. prekriva solidno, ne daje suhi mat izgled, a i ne zasjajis se mnogo. teksturom sam, dakle, odusevljena- bolji mi je pet puta od shiseido dual balance:p
vi's, pupin puder nikad nisam probala, al citala sam osnovne karakteristike, pise da je vise za mjesovito-masnu, a ako stavim takav puder guli mi se skupa s licem i mrvi na suhim podrucjima, tako da sam prisiljena na ove gdje cu se mozda malo sjajit.
ma znas sta, ja sam ti uvjerena da za moj-nas tip koze jednostavno nije izmisljen dobar puder :zubo: genijalnost je da ovako nesto komplicirano uopce postoji :mama:
al, evo, prvi dojmovi sa ovim hydration - stvarno se nisam zacaklila zadnja 2 dana, nije bas savrseno, al cisto prihvatljivo, dapace, dosad najbolje sto sam imala po tom pitanju. samo sto ne prekriva bas kao npr. dior forever, al eto, ne mozes sve kao sto rekoh :)
TheEmpress
14.10.2009., 01:04
Joj, imam jedan njihov puder tekući, ne znam kak se točno zove i dosta je svjetla nijansa. Mislim, ja inače kupujem najsvjetlije nijanse pudera i korektora jer sam svijetla i ova mi boja odgovara. I skroz mi je dobar, lijepo se nanosi i blenda, ne ostavlja packav osjećaj na koži, dosta dobro pokriva. Sutra sam doma, pa ti poslikam ak ću uspjet s mobom kaj. :mig:
mladi_luk
14.10.2009., 02:59
Joj, imam jedan njihov puder tekući, ne znam kak se točno zove i dosta je svjetla nijansa. Mislim, ja inače kupujem najsvjetlije nijanse pudera i korektora jer sam svijetla i ova mi boja odgovara. I skroz mi je dobar, lijepo se nanosi i blenda, ne ostavlja packav osjećaj na koži, dosta dobro pokriva. Sutra sam doma, pa ti poslikam ak ću uspjet s mobom kaj. :mig:
ajde molim te ili mi bar reci puno ime pudera :mig:
koji tip kože imaš?
duchessa
14.10.2009., 07:39
Koliko dođe taj puder? I svakako javite dojmove :)
U Martimexu je oko 330 kn.
Neću ga još komentirati :mig:, ovih dana sam pod stresom, mrvicu virozna tako da mi je lice koma i ništ od pudera mi ne paše
Karen_13
14.10.2009., 10:42
imam onaj za matiranje, nijansa sand mi je fenomenalna, ali mi tekstura ne odgovara. žao mi je skroz. i još fino prekriva.
Karen_13
14.10.2009., 10:45
sta se tice nijansi, za mene je idealna dvojka, jedinica ce odgovarati curama svjetlije puti. jedino mi je zao sta ta dvojka ne ide na zuckasto kao jedinica, ali tekstura mi se jako dopala i mozda zbog nje prebolim tu nijansu:D , ipak sam ja cura tamnije puti i sa svijetlijim puderom izgledam kao da mi je lose:eek:. te prve dvije nijanse su po meni jedine prihvatljive, trica i cetvorka su pre pre tamne (opcenito, pupa cesto zna imati jaako tamne nijanse pudera). tricu nosi vlasnica parfumerije u kojoj cesto kupujem radi cijena (ovaj puder im dodje samo 120 kn:)!) koja mi ga je danas pokazivala, zena je crna ko gavran:D, a ako ona ima taj puder (a moze si uzeti bilo sta drugo iz parfumerije), e onda znaci da je dobar :cool::D!
meni je čak i jedinica vukla na roskasto malo, nije mi bila dovoljno žuta. i ovdje je oko 150 kuna (38 km u kozmu).
drago mi je da ti se sviđa :)
lake of fire
14.10.2009., 11:25
imam jedno pitanje (tj. trazim preporuku)... koji je najbolji puder za masnu kozu, ali da nije preko 150ak kn... uglavnom koristim beige nijansu... pa neka mi neko pls pomogne, jer ne znam sta da koristim... :(
Ja sam imala jedan - Light & natural- ima svjetle nijense, al mi nije bio dobar...pregust, dosta se vidio na licu i još je smrdio po nekom cijeću :o
TheEmpress
14.10.2009., 12:47
ajde molim te ili mi bar reci puno ime pudera :mig:
koji tip kože imaš?
Light & natural make up, nijansa je 30 light beige, dosta svijetla, al ima i svijetlijih mislim. Budem ga slikala pa stavim slike navečer, makar ne znam kak će ispast s mobitelom.
Inače imam mješovitu kožu, tj. t zona mi se masti, al ne jako, a obrazi su mi normalni. I skroz mi je dobar, lijepo se zblenda da se ne vidi na licu, nije mi pregust i meni ima skroz okej miris, ne prejak ili da smrdi. :ne zna: Budem ga probala uslikat na licu kad dobijem fotić natrag, ako hoćeš.
dark_star
14.10.2009., 13:30
meni je čak i jedinica vukla na roskasto malo, nije mi bila dovoljno žuta. i ovdje je oko 150 kuna (38 km u kozmu).
drago mi je da ti se sviđa :)
onda ti tražiš nijansu baš kao i ja:). pogledaj kakva je w3, golden beige od novog true matcha od l'oreala, ta ti bas nimalo ne ide na rozo, meni je predivna, ali tekstura..:misli:
vikky, po mom mišljenju ti ck puderi su skroz korektni. točno, prekrivanje nije baš savršeno, ali tu pomaže korektor, ja ionako volim pudere koji su malo laganiji:mig:. međutim, kako ga neće više uvoziti, ja sam ostala bez svoje nijanse:(
Kakav je onaj novi od YSL Luxurious Foundation?Vrijedi li tih para?Mislim da je oko 80-90 eurica.:D
-zvrkica-
14.10.2009., 13:46
Hej curkice! Imam za mjesec dana jedan važan događaj, pa sam krenula u potragu za tekućim puderom...inače koristim samo puder u prahu, al bi par dana prije trebala dobit mengu, pa mogu zamislit u kakvom će mi stanju bit lice:rolleyes: Znači, neki puder da kolko-tolko prekriva, imam mješovitu kožu i svjetli ten, oni tekući matirajući mi nisu odgovarali...treba uzet u obzira da ću ga vjerojatno koristit samo za tu priliku i možda za još koju iza, pa što jeftinije to bolje.
Malo gledam po netu, pa se za sad troumim:
http://www.maxfactor.com.hr/lice/lasting-performance-foundation
http://www.nivea.hr/products/show/Stay%20Real%20teku%C4%87i%20puder
http://www.revlon.com/ProductCatalog/ProductDetails.aspx?CategoryID=1&SubCategoryID=3&ProductID=16 - imala sam ovaj revlonov za mješovitu kožu, al mi nije bio dobar...pregust i prežbukast.
Ili mozda ovaj novi maybelline :ne zna:
jel još netko koristi LP max factor puder? ja sam uzela natural beige, inače bi uvijek dobila ili uzela tamne nijanse, a ova je baš svijetla i nevjerojatno koliko prirodno izgleda na licu. samo znam da je to teži puder i ne mogu ga nosit po cijele dane niti baš svaki dan.. neke preporuke?
mladi_luk
14.10.2009., 15:50
Light & natural make up, nijansa je 30 light beige, dosta svijetla, al ima i svijetlijih mislim. Budem ga slikala pa stavim slike navečer, makar ne znam kak će ispast s mobitelom.
Inače imam mješovitu kožu, tj. t zona mi se masti, al ne jako, a obrazi su mi normalni. I skroz mi je dobar, lijepo se zblenda da se ne vidi na licu, nije mi pregust i meni ima skroz okej miris, ne prejak ili da smrdi. :ne zna: Budem ga probala uslikat na licu kad dobijem fotić natrag, ako hoćeš.
može! jer po ovome što si napisala imamo isti tip kože. :top:
uslikaj kad ćeš moći, možeš mi i na pm poslati :kiss:
Karen_13
14.10.2009., 16:46
dark star meni odgovara ovaj avene porcelain, isto je 1, i žutkasta je. alergična sam na one roskaste nijanse, kad se vidi prijelaz kože i pudera.
plus avene koristim za sve, tako da znam da mi neće izazvat reakciju (osjetljiva koža).
Mel_osk
14.10.2009., 21:13
Svima preporučam Pupa-No transfer 30ml=163,00kn
Za sve tipove kože!Zaista mi izdrži na licu i do 12h.Prekrasno miriši i pokriva sve nedostake.Jučer sam se ponovno išla obradovati s njim,ali nije bilo moje nijanse,pa mi je prodavčica preporučila Bourjois brush foundation 16ml=129,00kn
I jako sam se iznenadila,također mi je super i božanstveno miriši:D
Nadam se da sam barem malo pomogla,evo i slika...
http://i37.tinypic.com/11vtilj.jpg http://i38.tinypic.com/jjbw42.jpg
međutim, kako ga neće više uvoziti, ja sam ostala bez svoje nijanse:(
:mama::mama::mama:
:flop:
jel još netko koristi LP max factor puder? ja sam uzela natural beige, inače bi uvijek dobila ili uzela tamne nijanse, a ova je baš svijetla i nevjerojatno koliko prirodno izgleda na licu. samo znam da je to teži puder i ne mogu ga nosit po cijele dane niti baš svaki dan.. neke preporuke?
nije bas pretjerano postojan i ne prekriva naj...i ne 'pogoduje' licu bas...a meni ni nijanse nisu sjele. znam da ocekujes neku preporuku, ali ovo je moj slucaj :mig:
LILA PINKY
14.10.2009., 23:57
cure, danas sam kupila od max fac novi tekuči Second skin ,najsvjetliju i jako je dobar za sada , drži dugo, upija ,ne masti. Za sada sam zadovoljna.
Meni je puno lakši, prozračniji, trajniji i ugodniji bio MF Age renew!
imam jedno pitanje (tj. trazim preporuku)... koji je najbolji puder za masnu kozu, ali da nije preko 150ak kn... uglavnom koristim beige nijansu... pa neka mi neko pls pomogne, jer ne znam sta da koristim... :(
Ja bih preporučila Vichy aera teint mate.
dark_star
15.10.2009., 12:56
jedno pitanje za sve- jel vam se ikad dešavalo da vam se krema ispod nekih pudera trusi???
ja koristim garnier total fresh, konstantno sam na njoj radi dehidracije, no kad sam stavila pupa smart skin, krema se nekako počela trusiti:ne zna:. sa svim ostalim puderima bila mi je super:confused:
HaylieNS
15.10.2009., 13:17
dark_star, meni se npr. dve dnevne kreme koje imam truse ispod Maybelline Pure pudera, probavala sam ga sa obe da budem sigurna da je do njega jer sa drugim puderom nisam imala taj problem. Sad ako hocu da ga koristim, sacekam malo duze da mi se upije krema, pa se ne trusi. (toliko :rolleyes: :D)
lee.loo.
15.10.2009., 13:42
došao je trenutak odluke - shideido je dao svoje i sad treba donijeti fatalnu odluku.........................guerlain parure extreme ili dior skin forever extreme flawless makeup?????pričajte!!!
Pcelica Maja
15.10.2009., 14:15
Da li je netko probao ove pudere, to su profi puderi za tv šminku. Kako prekrivaju, kakva je postojanost, kakva je koža poslije njih...
Hvala :)
Meni je puno lakši, prozračniji, trajniji i ugodniji bio MF Age renew!
to je mama sebi kupila, al drukciju nijansu.. no mozda jednom probam.
Kakvoj je koži namijenjen shiseido dual balancing?
cure, danas sam kupila od max fac novi tekuči Second skin ,najsvjetliju i jako je dobar za sada , drži dugo, upija ,ne masti. Za sada sam zadovoljna.
koje si inače pudere koristila radi usporedbe:mig:
lee.loo.
16.10.2009., 11:21
Kakvoj je koži namijenjen shiseido dual balancing?
mješovitoj koži (masna t zona) jer izjednačava ten, odn kak tu piše u opisu hidratizira suha područja, a matira masna;
Dual Balancing Foundation
A long-lasting, oil-free liquid foundation that responds to skin's specific needs. Increases moisture in dry areas. Minimizes shine for a soft matte look. Formulated with Optimal Balance Network, which includes the exclusive ingredient complex of Hyaluronic Acid, Hydro-Wrap Vitalizing DE Complex to promote ideal moisture levels in skin's dry areas.
Contains Prismatic Nano-Powder to increase luminosity and conceal pores.
Provides long-lasting medium coverage for a semi-matte finish.
Zvuci dobro, ja sam mjesovita:)
Moze mala recenzija?
Dvoumim se između njega i ysl matt touch foundation oil free...
dark_star
16.10.2009., 13:43
dark_star, meni se npr. dve dnevne kreme koje imam truse ispod Maybelline Pure pudera, probavala sam ga sa obe da budem sigurna da je do njega jer sa drugim puderom nisam imala taj problem. Sad ako hocu da ga koristim, sacekam malo duze da mi se upije krema, pa se ne trusi. (toliko :rolleyes: :D)
aha, dakle to rješava problem? sačekaš malo duže?:)
meni se isto čini da mi je to od pudera, mada mi se to s drugima nije dešavalo, a ne želim se odreć ni pudera ni kreme
:p
lee.loo.
16.10.2009., 17:38
Zvuci dobro, ja sam mjesovita:)
Moze mala recenzija?
Dvoumim se između njega i ysl matt touch foundation oil free...
i je dobar:cerek:trenutno ga imam:)
da radi čuda u smislu matiranja - ne, al dobro prekriva, postojan je, ugodan, sve u svemu jako sam zadovoljna. općenito su me shiseidovi puderi jako ugodno iznenadili. prije ovog sam imala lifting foundation i isto mi je bio super, samo kaj je dual balancing malo laganiji. imala sam i ysl, iskreno, potrošila sam ga pola i dala frendici, bio mi je suh i nije mi baš pokrivao, on se kao po nanošenju pretvara u prah, meni to nije pasalo, nije mi se lijepo razmazivao.
ak imaš još kakvih pitanja...tu sam:mig:
dark_star
16.10.2009., 18:51
cure, hitno:p
molim recenzije:
lancome maquimat
lancome adaptive
lancome color ideal
svaka informacija je dobrodošla. tražim puder za mješovitu kožu, ne pretežak, da izgleda baršunasto na licu (ne urezuje se u suhe dijelove, nije žbukast) i ne izaziva prištiće. to bi bila moja osnovna tri kriterija. e, da- po mogućnosti da ima finu žućkastu nijansu a la golden beige od true matcha.
Lee.loo, puno hvala:mig:
A kaj se nijanse tice, koja je razlika izmedju natural light beige b20 i b40?
Nisam pretjerano svjetla i trazim neku finu beige.
LILA PINKY
16.10.2009., 23:13
DOREE - koristila sam najsvjetliji od Bourjousa i od Pupe . Obzirom da sam svjetloputa i imam suhu kožu, ovaj se do sada pokazao najbolji , jer zaista drži od prije podne do navečer , i ne sjaji tako da uopće ne trebam metati na njega onaj u prahu. Zaista se stopi na licu i što je meni najvažnije nije težak. Danas sam probala u Martim. novi od Bourj. onaj pjenasti . Dosta je suh i koliko vidim ipak se vide tj. ulazi u pore i vidi se više nego ovaj od MF. Sjetila sam se dobre usporedbe - ovaj od MF je kao da si još jedanput razmazala laganu podlogu u boji za šminku -
lee.loo.
17.10.2009., 09:24
Lee.loo, puno hvala:mig:
A kaj se nijanse tice, koja je razlika izmedju natural light beige b20 i b40?
Nisam pretjerano svjetla i trazim neku finu beige.
nnč:mig:
za ove nijanse iskreno ne znam. ja imam 'o60 natural deep ochre'
ja sam isto prirodno malo tamnija i još se tu i tam pokvarcam, ova mi super odgovara, jako se dobro adaptira, a inače su mi super njihove nijanse, sve su nekak pogođene, prirodne:top:
atina27
17.10.2009., 09:37
svaka informacija je dobrodošla. tražim puder za mješovitu kožu, ne pretežak, da izgleda baršunasto na licu (ne urezuje se u suhe dijelove, nije žbukast) i ne izaziva prištiće. to bi bila moja osnovna tri kriterija. e, da- po mogućnosti da ima finu žućkastu nijansu a la golden beige od true matcha.
moja preporuka je Guerlain Parure Extreme :cerek:
to je puder koji zapravo trazis :mig:
dark_star
17.10.2009., 12:34
a kakav je guerlain divinora??
upravo sam vidla u gloriji in danas Guerlain Parure Gold s reflektirajućim pigmentima. Jel netko probao mozda? Kosta 510 kuna! AAAA! :( :(
al fakat me zanima jel vrijedi toliko. I kaj zapravo rade ti reflektirajući pigmenti opcenito u puderima i kremama? Hvala puno!
eh i jos nekaj,jel probao netko MAX Factor Second Skin? Kakvi su dojmovi?
lee.loo.
17.10.2009., 19:38
bila sam jučer u mulleru snimit parure extreme i isprobat malo nijanse i tada sam vidjela gold:eek::ssavršenstvo, al zbog cijene ga se nisam usudila ni probat. mogu samo reć da izgleda savršeno, mislim ja to govorim ko okorjeli sucker na ambalažu:ne zna:ugl, ima i kompaktni, skroz su crni, al kao što sam rekla, promotrila sam ih sa sigurne udaljenosti da ne dođem u napast...:(
dark_star
17.10.2009., 20:12
i ja sam danas probala taj vaš čuveni puder:D, međutim rečeno mi je da je taj gold za zrelu kožu. tekstura parure-a mi se čini jako, jako fina no zanima me
da li je on baš za mješovitu kožu
da li je težak
da li matira
da li začepljuje pore
koja je razlika između obične i aqua verzije
pa ako netko ima volje da napiše..hvala:cerek:
LILA PINKY
17.10.2009., 21:02
SHINEY - ja sam kupila MF Second skin , trošim ga i oduševljena sam. Na vrhu , jučer sam napisala kakav mi je .
jasmine
17.10.2009., 21:32
o paruru je već sve rećeno,na par zadnji stranica se uglavnom o njemu i priča a taj gold je za babce i ,za nas mlade je pretežak i netreba nam to,još.
dark_star
17.10.2009., 22:11
a vidim, čačkala sam po topicu, odgovara nekim curama sa suhom kožom, šta bi značilo da meni automatski ne bi odgovarao. ili:misli:?
uglavnom, ne znam koliko je to zapravo lagan puder. predobro on prekriva i predugo se drži na licu da bi bio toliko lagan:p. ovo su moji prvi dojmovi, vidjet ćemo još
DOREE - koristila sam najsvjetliji od Bourjousa i od Pupe . Obzirom da sam svjetloputa i imam suhu kožu, ovaj se do sada pokazao najbolji , jer zaista drži od prije podne do navečer , i ne sjaji tako da uopće ne trebam metati na njega onaj u prahu. Zaista se stopi na licu i što je meni najvažnije nije težak. Danas sam probala u Martim. novi od Bourj. onaj pjenasti . Dosta je suh i koliko vidim ipak se vide tj. ulazi u pore i vidi se više nego ovaj od MF. Sjetila sam se dobre usporedbe - ovaj od MF je kao da si još jedanput razmazala laganu podlogu u boji za šminku -
super hvala ti :),uzimam ga u obzir pri sljedećoj kupnji:D
SHINEY - ja sam kupila MF Second skin , trošim ga i oduševljena sam. Na vrhu , jučer sam napisala kakav mi je .
Zahvaljujem!:D
a jel za suhu kozu? ne istice suhe djelove,meni je to najveci problem sad zimi.
o paruru je već sve rećeno,na par zadnji stranica se uglavnom o njemu i priča a taj gold je za babce i ,za nas mlade je pretežak i netreba nam to,još.
jeeeeeji hvala bogu da je za zrelu kozu! barem znam da ga ne trebam i ne trebam mastat o njemu! jupiiiiiiiiii! :D
e znaci sad moram odlucit izmedju max factor second skin,guerlain parure extreme i givenchy photo perfexion.
inka1104
18.10.2009., 15:33
upravo sam vidla u gloriji in danas Guerlain Parure Gold s reflektirajućim pigmentima. Jel netko probao mozda? Kosta 510 kuna! AAAA! :( :(
al fakat me zanima jel vrijedi toliko. I kaj zapravo rade ti reflektirajući pigmenti opcenito u puderima i kremama? Hvala puno!
ja ga imam.kupila ga u spanjolskoj i platila 40 eura :rofl::rofl: puder je savrsen ja imam mjesovitu kozu jako osjetljivu ....i vau ...treba ti samo tri kapljice za cijelo lice i vrat tako da se stvarno isplati a bocica je ogromna ...imas ga kupit i na strawberry'u i isto ti kosta samo 40 eura tako da( sa tim da strowberry-u naravno ne placas postarinu ni carinu )
eto ako sam pomogla ...
ja ga imam.kupila ga u spanjolskoj i platila 40 eura :rofl::rofl: puder je savrsen ja imam mjesovitu kozu jako osjetljivu ....i vau ...treba ti samo tri kapljice za cijelo lice i vrat tako da se stvarno isplati a bocica je ogromna ...imas ga kupit i na strawberry'u i isto ti kosta samo 40 eura tako da( sa tim da strowberry-u naravno ne placas postarinu ni carinu )
eto ako sam pomogla ...
ooo 40 eura,nije lose! a cujem da je za zreliju kozu,ili ipak nije? a jel dobro prekriva? traje cijeli dan? kakva je fora s tim reflektirajucim pigmentima uopce? Hvala ti punooo!
AnAna_mo
18.10.2009., 16:47
Ja sam napokon našla svoj tekući puder, kupovat ću ga dokle god se bude proizvodio!:cerek: To je Maybelline Affinitone. Radi se o tome da sam probala jako, jako mnogo puera od onih najjeftinijih od 10 maraka po do onih od 80 maraka. Većina ih je dobra u početku, prvih dva tjedna, a onda lice kao da se zasiti tim istim proizvodom. Ovaj se dosad pokazao najbolji i jučer sam kupila drugi po redu. Ja sam prezadovoljna!:mig:
mladi_luk
18.10.2009., 18:41
Meni taj affinitone stoji doma skoro pun. Nisam probala puno pudera, ali ovaj je jedan od gorih koje sam probala :rofl:
Toliko o individualnosti kože i njenih potreba :mig:
Ja sam napokon našla svoj tekući puder, kupovat ću ga dokle god se bude proizvodio!:cerek: To je Maybelline Affinitone. Radi se o tome da sam probala jako, jako mnogo puera od onih najjeftinijih od 10 maraka po do onih od 80 maraka. Većina ih je dobra u početku, prvih dva tjedna, a onda lice kao da se zasiti tim istim proizvodom. Ovaj se dosad pokazao najbolji i jučer sam kupila drugi po redu. Ja sam prezadovoljna!:mig:
meni je to ljetni puder,i zbilja sam zadovoljna..koristim ga odkad je izašao:mig::mig:
ali zato tražim novi "zimski" puder...dosad sam koristila mf miricle touch,
no,ovaj koji sam kupila za ovu zimu mi više ne paše...
vidjela sam da ste nahvalile revlon colourstay za mješovitu/masnu kožu,
imate još kakvih prijedloga uz taj(u rangu do 200 kn) :ne zna::ne zna:
Prekrivanje..?
LILA PINKY
18.10.2009., 23:54
SHINEY -ja imam suhu kožu inače ,a sad dok je zima i centralno dosta je suha. Ali on mi zaista dobar osječaj daje na licu. Nikako ne bih mogla reči da suši dodatno. Baš kao što sam napisala . kad ga razmazujem kistićem kao emulzija. Za sad ga mečem svaki dan od kad sam ga kupila - prijepodne do predvečer - tako momentalno radim , i još mu nisam našla nikakvu zamjerku .
LILA PINKY
19.10.2009., 00:02
FRUPY -Što se tiće prekrivanja vjerojatno misliš na prištiće . Ja ih nemam pa sa te strane nebih znala , ali imam kraj obrve jednu manju svjetlosmeđu flekicu od sunca i kad metnem puderuopće se ne vidi. Možda je najbolje da ga pogledaš na testeru u dučanu , ali ne skidaj sa kože nego procjeni vani na danjem svjetlu ,. Na drugu ruku isto utrljaj istu količinu , pa na to metni malo pudera u prahu sa testera i svakako odluči kad izađeš na vanjsko svjetlo.
LILA PINKY
19.10.2009., 00:06
FRUPY - još da ti napomenem da mi odlično pokriva ispod očiju tako da dok njega metnem ne moram nikakav korektor.
Tražim nekomedogeni tekući puder,da daje baršunasti izgled koži,matira ali ne isušuje i da dobro prekriva(znam puno tražim:) ).
Još jedan problem mi je nijansa jer sam dosta svijetla i imam neutralan ton kože tak da mi ne odgovaraju ni žućkaste ni roskaste nijanse;pa sam si zbog toga razmišljala o puderu koji ima prilagođavajući ton,npr. loreal true match ovaj novi,mf second skin..Any ideas?
FRUPY -Što se tiće prekrivanja vjerojatno misliš na prištiće . Ja ih nemam pa sa te strane nebih znala , ali imam kraj obrve jednu manju svjetlosmeđu flekicu od sunca i kad metnem puderuopće se ne vidi. Možda je najbolje da ga pogledaš na testeru u dučanu , ali ne skidaj sa kože nego procjeni vani na danjem svjetlu ,. Na drugu ruku isto utrljaj istu količinu , pa na to metni malo pudera u prahu sa testera i svakako odluči kad izađeš na vanjsko svjetlo.
FRUPY - još da ti napomenem da mi odlično pokriva ispod očiju tako da dok njega metnem ne moram nikakav korektor.
Tnx! :kiss:
Elektra
19.10.2009., 11:39
molim recenzije:
lancome color ideal
Ovaj sam isprobala i taj izgleda svakako samo ne baršunasto na licu. Živi užas. :horor:
Ako je išta mogao istaknuti - to je i napravio. :rofl:
Ali probaj, možda tebi bude drugačiji, a i nijanse su za žućkaste podtonove koliko mi se čini.
dark_star
19.10.2009., 14:21
thnx elektra:p..najviše su me i zainteresirali lancome puderi radi nijansi. neke cure ga jako hvale, a i na bjutipediji je dobio dobre ocjene, no ja mislim da se nakon nekog vremena ocijedi s lica i ostavlja one ružne dry patches i izgleda neuredno, ma koliko dobro pripremiš lice za njega..šteta:(!! od njihovih nijansi mi nema boljih, konkretno recimo za true match rang, čija je on replika- kome paše ta textura, blago mu se:(..to je jedini puder s kojim se meni zaista ne vidi prijelaz s lica na vrat, izbor nijansi je stvarno :s
sad razmatram i ovaj parure što ga hvale na sva usta na svim forumima, ali bojim se da nije težak :misli:
jasmine
19.10.2009., 14:26
Ovaj sam isprobala i taj izgleda svakako samo ne baršunasto na licu. Živi užas. :horor:
Ako je išta mogao istaknuti - to je i napravio. :rofl:
Ali probaj, možda tebi bude drugačiji, a i nijanse su za žućkaste podtonove koliko mi se čini.
a viš meni je odličan i baš imam osječaj da je baršumast na licu,ustvari i je. :D
jasmine
19.10.2009., 14:27
eto ako sam pomogla ...
a carinu bui lako mogla platiti na taj iznos
ajme super,to mi je odlična vijest i ova sto si napisala za suhu kozu! puno ti hvala,puno si mi pomogla!!!:love:
pozzz svima...
molim za pomoć, dali netko zna kako i gdje mogu kupiti pudere tipa chanel ili lancome, ali testere, znam da ima na ebayu ali ne dostavljaju kod nas, pa vas molim za pomoć, ako netko zna.....tnx!!!:)
dark_star
20.10.2009., 00:26
guerlainovi puderi su na glasu kao smooth & silky, šta meni savršeno paše:cerek:, no stvar je u tome što ne želim neki kreč:flop:. može li se neka od ponosnih vlasnica parure-a izjasniti po tom pitanju, jel to objektivno težak puder? i dal je aqua verzija laganija, ili za suhu kožu?
guerlainovi puderi su na glasu kao smooth & silky, šta meni savršeno paše:cerek:, no stvar je u tome što ne želim neki kreč:flop:. može li se neka od ponosnih vlasnica parure-a izjasniti po tom pitanju, jel to objektivno težak puder? i dal je aqua verzija laganija, ili za suhu kožu?
Iskreno, nemam pojma kakva je Aqua verzija, znam da me prodavačica u Sephori uvjeravala kako je Extreme užasno težak, nije za ljeto i da uzmem Aqua verziju, bla, bla, bla (valjda se vodi asocijacijama koje joj ime pobuđuje a ne činjenicama koje je trebala proučiti:rolleyes:), no ja se nisam dala krstiti, uzela sam Extreme i oduševljena sam. On dobro prekriva, no tekstura je tako lagana i tako se lako maže da je to divota, full ga malo treba i djeluje prirodno :s.
Nije sigurno kreč jer ne znam kako bi onda odgovarao i curama sa suhom kožom:ne zna:, daje jako lijep efekt na licu i ima dovoljno žutih nijansi što je meni :s. Jedini je problem što ima samo dvije svijetle nijanse i te su ipak roskaste. Ja sam srednje tamna i išla sam opet probavati nijansu 03 (najsvjetliju žutu), mislim da će mi ipak biti dobra za zimu - boja se jako prilagođava.
dark_star
20.10.2009., 01:04
hvala na detaljnom infou:kiss:..i ja sam srednje tamna do tamna ljeti, i čekirala sam tu tricu. šta ti se čini, kakva je (dal imalo vuče na rozo-hope not:p?). nijanse su malo čudne....mislim, čine mi se tamne dosta?
Nema na čemu, i ja imam muke po puderu :).
Nijanse jaaako vuku na tamnu, recimo moja 04 kad je istisnem izgleda :eek:, ono, Oprah nijansa, ali boja ispadne puno svjetlija na licu, tj. baš se stopi i prilagodi boja tena. Meni je 04 bila dobra nijansa od mora kad sam bila ciganica :D do nedavno :ne zna:. Trojka nimalo ne vuče na rozo, baš je žućkasta do neutralna. Ali mi se dvojka čini em presvijetlom, em roskastom, mislim da čak i je naziv rose beige ili nešto slično.
S tim da se meni čini da je "prilagodljivost" i super tekstura općenita odlika Guerlain pudera jer meni frendica ima neki puder iz Divinora kolekcije (nešto s ružom čini mi se :misli:), i iako je širokoporac i jako žuta, puder joj stoji kao druga koža, boja pogođena, prirodni izgled :s. Inače je koristila isključivo YSL dekorativu i njihove roze nijanse su joj stajale karastrofa.
lee.loo.
20.10.2009., 14:48
in spe, hvala, i meni si neposredno pomogla, jer se i ja spremam po njega i već sam probavala nijanse i dvojila između trojke i četvorke, al mi se četvorka činila malo tamna iako sam i ja tamnija, al svejedno, za zimu...:ne zna: pa sam probala trojku i ona mi je bila ok, onak neutralna, al sam se bojala da kad bi ju nanijela na cijelo lice da bi ipak djelovala presvjetlo.:confused:
dark_star
20.10.2009., 16:27
in spe, evo danas sam baš dobila uzorkić, pa javim svoje dojmove. uzela sam baš tu tricu koja mi se i čini najnormalnija od svih nijansi. samo me zanima, jel ti čepi pore?
inače, guerlainovi puderi, i ta divinora recimo, često imaju taj silky finiš koji ja volim
Nema na čemu, cure, nadam se da će vam pomoći.
Dark star, ne, ne čepi mi pore niti mi stvara ikakve druge smetnje, a ja imam problematičnu kožu sklonu aknama. I slažem se za finish, savršen je, za razliku od raznih matirajućih fasada tipa Dior Forever.
atina27
20.10.2009., 18:45
Ali mi se dvojka čini em presvijetlom, em roskastom, mislim da čak i je naziv rose beige ili nešto slično.
ja sam NC15 i imam Parure extreme 02. Nijansa je beige clair i nema ni mrvicu roza u sebi. :cerek:
presavrsen puder za masno/mesovito lice :s
Ne znam, na mojoj koži stvarno puno toga djeluje rozo, a ovaj mi se činio baš tako, rozo :ne zna:.
Ni meni 02 Guerlain parure ne izgleda rozo, zapravo, super nijansa za svijetliju, al opet ne presvijetlu kožu :mig:
http://2.bp.blogspot.com/_Q3QlB4vcGEM/Spt3BHTMRgI/AAAAAAAAFSc/6zucXWYYz8s/s400/_MG_1202.JPG
http://1.bp.blogspot.com/_9ty9IklQI74/SXg-utqUAnI/AAAAAAAAGbw/UWYJbUW0-as/s320/guerlain1.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_A3OEmf5y_98/STfuqa8kgpI/AAAAAAAABV4/hHW38J13UuY/s400/Guerliain+Foundation+036.jpg
Kalliste
20.10.2009., 22:50
Ajme odavnonisam pratila ovu temu i sad sam se skroz pogubila... Meni bi trebalo nešto lagano za masnu (ponekad dehidriranu) kožu sklonu nepravilnostima. Eto tek toliko da ga stavim gdje ima mrljica i pora a onda preko ću givenchy mattisime u kamenu. Pa jel ima šta novog šta preporučate... Svijetlije sam puti da da ima veći izbor i da nije pretjerana cijena, onako do 350 kn bi išla...
Mastila sam se dosad i od Dual Balancinga, Revlon Colorstaya, Neutrogene, Maybelline mineral, nemam pojma šta sam još imala... Otkad sam prestala pratiti temu nisam koristila nikakav tekući
Sponza ri
21.10.2009., 02:33
Ni meni 02 Guerlain parure ne izgleda rozo, zapravo, super nijansa za svijetliju, al opet ne presvijetlu kožu :mig:
http://2.bp.blogspot.com/_Q3QlB4vcGEM/Spt3BHTMRgI/AAAAAAAAFSc/6zucXWYYz8s/s400/_MG_1202.JPG
http://1.bp.blogspot.com/_9ty9IklQI74/SXg-utqUAnI/AAAAAAAAGbw/UWYJbUW0-as/s320/guerlain1.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_A3OEmf5y_98/STfuqa8kgpI/AAAAAAAABV4/hHW38J13UuY/s400/Guerliain+Foundation+036.jpg
ovo divno izgledaaaa :cerek::cerek::cerek:
Kalliste
21.10.2009., 10:16
Ovaj parure izgleda dobro :)... Ček, ovaj parure extreme je za masnokošce a ovaj parure aqua za suhokošce ili?
EDIT:
Jel postoji neka stranica gdje ima svih nijansi ovog parure extreme jer ja ništa ne nalazim? Bi li ovaj 02 Beige clair bio sličan Shiseido Dual Balancing-u B20?
Ajme odavnonisam pratila ovu temu i sad sam se skroz pogubila... Meni bi trebalo nešto lagano za masnu (ponekad dehidriranu) kožu sklonu nepravilnostima. Eto tek toliko da ga stavim gdje ima mrljica i pora a onda preko ću givenchy mattisime u kamenu. Pa jel ima šta novog šta preporučate... Svijetlije sam puti da da ima veći izbor i da nije pretjerana cijena, onako do 350 kn bi išla...
Mastila sam se dosad i od Dual Balancinga, Revlon Colorstaya, Neutrogene, Maybelline mineral, nemam pojma šta sam još imala... Otkad sam prestala pratiti temu nisam koristila nikakav tekući
Boldano i mene zanima!!!!!!
Ima šta takvoga u DM-u?
Možda nešto od maybellina :ne zna:?
Il od apotekarskih Avene il Vichy?
lee.loo.
21.10.2009., 13:04
ja sam se samo htjela pohvaliti da sam od danas ponosna vlasnica guerlain parure extreme-a 03:cerek::cerek:sutra javim kakav je na licu:mig:
atina27
21.10.2009., 20:30
Ovaj parure izgleda dobro :)... Ček, ovaj parure extreme je za masnokošce a ovaj parure aqua za suhokošce ili?
EDIT:
Jel postoji neka stranica gdje ima svih nijansi ovog parure extreme jer ja ništa ne nalazim? Bi li ovaj 02 Beige clair bio sličan Shiseido Dual Balancing-u B20?
imam oba, Shiseido je mrvicu svetliji :)
Kalliste
21.10.2009., 20:37
imam oba, Shiseido je mrvicu svetliji :)
Pa dobro sad... ugl... od jednog i od drugog ti te prirpadne nijanse najviše odgovaraju:)
dark_star
22.10.2009., 00:47
Isprobala sam parure, i finiš je standardno super na guerlain način:D. uopće me ne čudi da se sviđa većini, no ja sad nešto i ne padam u nesvijest..nakon nekog vremena lice se zasjaji, i počne izgledati malo cakey+ima ogromnu količinu alkohola u sebi, vidjela sam sastojke. istina je da ne čepi pore i to mu je veliki plus, no ono što me zbunjuje su nijanse- veoma su čudne, ova trica izađe nešto na narančasto, a dvojka mi se čini presvijetla za mene...ne znam. toliko mi je više dosadila potraga za perfektnim puderom da mi se sve čini da ću se vratit clarinsu oko kog sam se dvoumila samo radi nijanse:(!
Kalliste
22.10.2009., 10:02
A kakva ti je koža inače i jesi stavljala štagod za matiranje preko njega ili?
lee.loo.
22.10.2009., 11:33
Isprobala sam parure, i finiš je standardno super na guerlain način:D. uopće me ne čudi da se sviđa većini, no ja sad nešto i ne padam u nesvijest..nakon nekog vremena lice se zasjaji, i počne izgledati malo cakey+ima ogromnu količinu alkohola u sebi, vidjela sam sastojke. istina je da ne čepi pore i to mu je veliki plus, no ono što me zbunjuje su nijanse- veoma su čudne, ova trica izađe nešto na narančasto, a dvojka mi se čini presvijetla za mene...ne znam. toliko mi je više dosadila potraga za perfektnim puderom da mi se sve čini da ću se vratit clarinsu oko kog sam se dvoumila samo radi nijanse:(!
evo i moj parure je danas imao premijeru, a tebe sam mico quotala jer se većim dijelom slažem s tobom.:mig: stvarno je dobar puder, ali ništa puno bolji od ovih koje sam dosad isprobala.:ne zna: dobar mat finiš, al to kaj dark star kaže, nakon par sati se zasjajim (imam mješovitu kožu, masnija t zona), s tim da preko imam i u prahu.:flop: doduše nije tak da sam morala ponovo tapkat s ovim u prahu ali nije ni ful mat lice. malo sam se šokirala kak je rijedak:eek:, mislila sam da nema šanse da nekaj pokrije, al prekrivanje je zadovoljavajuće:) kaj se tiče nijansi i ja sam tu bila malo zbunjena,; dvojka mi je definitivno presvjetla, dvoumila sam se između trojke i četvorke, al se meni četvorka učinila tamna i nekak neprirodna nijansa, pa sam ipak uzela 03 i nisam pogriješila! super je nijansa, skroz neutralna, nije presvijetla ni pretamna i meni nikako nije narančasta, baš je beige. jako sam zadovoljna kak prirodno i neupadljivo izgleda na licu. i lijepo miriši, ko po baby puderu:)sve u svemu, ocjena 4/5. nije loše, puder je stvarno dobar, samo sam možda ja imala malo prevelika očekivanja...
Kalliste
22.10.2009., 12:25
a koliko to masna je vaša koža, jer meni jest masna, ali npr manje masnija nego prije jer sam je počela tretirati lush proizvodima koji mi itekako pomažu... Ajoj, meni se stvarno sviđa al se sve bojim da ću opet baciti novac... :(
lee.loo.
22.10.2009., 12:30
a koliko to masna je vaša koža, jer meni jest masna, ali npr manje masnija nego prije jer sam je počela tretirati lush proizvodima koji mi itekako pomažu... Ajoj, meni se stvarno sviđa al se sve bojim da ću opet baciti novac... :(
moja nije ništa extremno, onak, nakon nekog vremena se zasjaji, ugl, ne cijedi se ulje ak to misliš:zubo: kroz dan se 1-2 puta potapkam (najbolji je listić wc papira:D) ili spužvicom od pudera u prahu ali bez stavljanja praha, ak me kužiš:mig:
jasmine
22.10.2009., 12:49
cure nemojte pretjerivati i tražiti nemoguće,pa mora se t.zona malo zasjajiti,da koristite puder koji bi to u potpunosti spriječio izgledale bi ko konkubine,umjetno i zacementirano.uzmite papiriće pokupite masnoću i gotovo.
ja sam parur testirala ljetos po največim vručinama i stvarno je bolje podnosio vručine nego onaj plavi shiseido iz sun linije.
Kalliste
22.10.2009., 12:57
papirići za masnoću? nisam znala za to :ne zna: Od koga su, koliko dođu? Ma idem sutra vidjeti taj parur pa šta bude...
turinica
22.10.2009., 13:35
Probaj Vichy...:top:
marija82
22.10.2009., 13:49
cure nemojte pretjerivati i tražiti nemoguće,pa mora se t.zona malo zasjajiti,da koristite puder koji bi to u potpunosti spriječio izgledale bi ko konkubine,umjetno i zacementirano.
potpisujem ovo skroz! pa ja sam suhokožac teški, pa se zamastim bez beda. nema masnoća na licu veze samo s tim kakva vam je koža, pa normalno je da koža luči znoj, prljavštinu, da se vanjski utjecaji na njoj reflektiraju. :ne zna: tako da samo zato što se malo zamastite ne znači da imate masnu kožu. pa čak ni mješovitu. vidjela sam i previše cura koje su uvjerene da imaju masnu kožu, a kad tamo suha.
jasmine
22.10.2009., 13:54
papirići za masnoću? nisam znala za to :ne zna: Od koga su, koliko dođu? Ma idem sutra vidjeti taj parur pa šta bude...
kod nas su skupi,ima ih svako,shiseido clinqu i ostali al na ebayu imaš one od japasnkog shiseida,kaneba i kompanije za sitnu lovu,nekih 10,15kn za 100 komada,tak nešto već sam zaboravila.
Kalliste
22.10.2009., 14:08
zanimljivo... a šta da upišem na ebayu? Mislim da doslovno prevedem ili to ima neki naziv posebni...
EDIT: Nevermind, našla :)
lee.loo.
22.10.2009., 14:52
cure nemojte pretjerivati i tražiti nemoguće,pa mora se t.zona malo zasjajiti,da koristite puder koji bi to u potpunosti spriječio izgledale bi ko konkubine,umjetno i zacementirano.uzmite papiriće pokupite masnoću i gotovo.
ja sam parur testirala ljetos po največim vručinama i stvarno je bolje podnosio vručine nego onaj plavi shiseido iz sun linije.
pa velim, malo sam imala nerealna očekivanja temeljena na hvalospjevima o tom puderu. po onome kaj pročitaš na ovoj temi očekuješ ne-znam-kakvo čudo a tog jasno nema. samo sam dala malo prizemljeniji komentar. papirići su super, al nema do listića wc papira:cerek:kalliste, ja sam papiriće uzimala u l'occitaneu iz linije riža, kolko se sjećam - 40-ak kn?
dark_star
22.10.2009., 15:00
ja isto ostajem pri svome da mi parure nije loš, al nikako savršen..evo u čemu je fora sa tim što se zasjajiš- alkohol, kojeg u ovom puderu ima u povećoj količini (mislim da je na drugom ili trećem mjestu na popisu ingredientsa), inducira još veće lučenje sebuma..zato se, paradoksalno, od nekih pudera zasjajiš vrlo brzo, iako su mat, samo ukoliko imaju veliku količinu alkohola u svom sastavu. ne znam, meni clarins truly matte ostaje puder nad puderima, sa doduše jako lošim izborom nijansi za mene (sve svijetle). parure će sigurno naći svoje obožavateljice..ali, not my cup of tea:ne zna:
e, da, mali edit-moja koža nije skoro nimalo masna, izrazito mješovita i još i dehidrirana, što potkrepljuje tezu o induciranju veće količine sebuma alkoholom
lee.loo.
22.10.2009., 15:04
potpisujem ovo skroz! pa ja sam suhokožac teški, pa se zamastim bez beda. nema masnoća na licu veze samo s tim kakva vam je koža, pa normalno je da koža luči znoj, prljavštinu, da se vanjski utjecaji na njoj reflektiraju. :ne zna: tako da samo zato što se malo zamastite ne znači da imate masnu kožu. pa čak ni mješovitu. vidjela sam i previše cura koje su uvjerene da imaju masnu kožu, a kad tamo suha.
ja znam kakva je moja koža; površinski masna, a dubinski suha, s t-zonom koja se uvijek zasjaji:mig:, al nisam ulazila u detalje jer sam tipkala prvenstveno o puderu, a ne o svojoj koži:) ni ja ne volim taj zacementirani izgled, puder mi na licu najbolje izgleda nakon nekih sat vremena, kad se malo 'opusti', stopi s licem i dobije taj pirodan štih, ne bolesno mat, a ne presjajno:top: kaj se mog komentara o tom puderu tiče, nastojala sam biti što realnija i tak je kak je:raspa:
jasmine
22.10.2009., 16:05
parur nije puder za matiranje,možda su neki krivo skužili al poanta je u tome da je bolji od večine pudera koji su deklarirani kao puderi za matiranje.
cure samo jedno pitanje jel extreme za mjesovitu i masnu,a aqua za suhu? ili,koja je razlika u ta dva? hvala,hvala,hvala!
dark_star
22.10.2009., 22:48
ma svaka čast curama kojima se on sviđa, evo in spe je npr. detaljno objasnila zašto joj je dobar i ja to uvažavam, sve stoji, no meni jednostavno nije to to. i još sam dobila upaljeni prištić na obrazu:(-to je definitivno crveni karton, jer nemam problematičnu kožu, i vrlo je temeljito čistim. kad se držim svoje dnevne rutine nemam nikakvih prišt-ispada, jedino ako stavim puder koji je mojoj koži težak. osnovni kriteriji za puder su mi da izgleda baršunasto na licu i da je lagan i nekomedogen. ove prve dvije stvari mogu potvrditi za pupin smart skin, koji vjerujte, ne izgleda na licu ništa lošije od parure-a, za skoro trostruko manje novaca. topla preporuka:top:! moram još provjeriti komedogenost, ali da znam sa sigurnošću da mi od njega neće izbijati prištići, kupila bi ga odmah
lee.loo.
23.10.2009., 10:10
parur nije puder za matiranje,možda su neki krivo skužili al poanta je u tome da je bolji od večine pudera koji su deklarirani kao puderi za matiranje.
jasmine, a gle kaj tu piše:ne zna::
http://www.neseser.hr/component/content/article/62-puder/1124-guerlain-parure-extreme.html
(naglasak na matira kožu)
i tu:
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P225016&shouldPaginate=true&categoryId=1132
(naglasak na matte finish -> A well-formulated oil-free or matte finish liquid foundation should have a smooth finish with no shine or dewy appearance.)
prodajem Chanel teint innocence, cendre 30, korišteno 2 puta, znači skoro novo i puno do vrha...prodajem jer sam fulala nijansu.
250 kn + poštarina
Nije li mu tolka cijena i u parfumeriji?! :ne zna: oko 265? Ili je i on poskupio?
jasmine
23.10.2009., 11:22
jasmine, a gle kaj tu piše:ne zna::
http://www.neseser.hr/component/content/article/62-puder/1124-guerlain-parure-extreme.html
(naglasak na matira kožu)
i tu:
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P225016&shouldPaginate=true&categoryId=1132
(naglasak na matte finish -> A well-formulated oil-free or matte finish liquid foundation should have a smooth finish with no shine or dewy appearance.)
da kužim i meni je matirao t-zonu al hdjedoh reći da nije puder isključivo za masnu kožu kojoj je potrebno maksimalno matiranje,ovaj to usklađuje tkz. pametni puder. :)
duchessa
23.10.2009., 12:36
ja moram reći da sam prezadovoljna sa parure-om (extreme) :cerek:
Traje čitav dan :cerek. ; inače na mom licu , 100% pudera koje sam isprobala, nestane nakon 8h..
Kalliste
23.10.2009., 13:03
ma svaka čast curama kojima se on sviđa, evo in spe je npr. detaljno objasnila zašto joj je dobar i ja to uvažavam, sve stoji, no meni jednostavno nije to to. i još sam dobila upaljeni prištić na obrazu:(-to je definitivno crveni karton, jer nemam problematičnu kožu, i vrlo je temeljito čistim. kad se držim svoje dnevne rutine nemam nikakvih prišt-ispada, jedino ako stavim puder koji je mojoj koži težak. osnovni kriteriji za puder su mi da izgleda baršunasto na licu i da je lagan i nekomedogen. ove prve dvije stvari mogu potvrditi za pupin smart skin, koji vjerujte, ne izgleda na licu ništa lošije od parure-a, za skoro trostruko manje novaca. topla preporuka:top:! moram još provjeriti komedogenost, ali da znam sa sigurnošću da mi od njega neće izbijati prištići, kupila bi ga odmah
A reci mi šta se tiče prekrivanja koji je bolji smart skin ili parure i koliko je velika ta razlika...
Kalliste
23.10.2009., 16:13
I koji po tebi više matira...
londres
23.10.2009., 20:15
Nije li mu tolka cijena i u parfumeriji?! :ne zna: oko 265? Ili je i on poskupio?
tristo i nesto u parfumeriji...
tristo i nesto u parfumeriji...
:eek::eek: pa, kaj su normalni? bio je točno 250 :eek:
Mirella
24.10.2009., 10:50
Ja sam jučer opet testirala Parure Extreme i nisam zadovoljna. Boja 03 je savršeno pogođena za moju žutu boju tena, no meni je to pretežak puder.
Imam normalnu sad po zimi nešto suhlju kožu. I prvo kad sam ga nijela prstima, vidjelo se iz aviona da imam puder, onda sam ga nanijela četkicom za tekući puder, to je već bilo bolje, no još uvijek se dosta kužilo da imam puder na licu. Osim toga istaknuo mi je boru na čelu koju imam od mrštenja, a i od godina valjda. :D Prvih pola sata imala sam osjećaj maske na licu,a onda se to izgubilo. Istina je da je trajao gotovo cijeli dan, nekih 10 sati, no nos mi se zasjajio već nakon nekih 2 sata. Tak da ga ja neću kupovati.
A za Parure Aqua sam već davno napisala, pa ponavljam, super je osjećaj na licu i lice mi krasno izgleda prvih sat, dva, nakon toga kao da više uopće nemam pudera na licu, pokrivenost 0 bodova, kao da imam samo golu kremu i niš više.
Tak da ću kupiti il opet Sisley 2+ ili EA Intervene 03.
Bolji od sisley-a mi je ovaj YSL TEINT MAJEUR
Luxurious Foundation SPF 18
Zapravo mu nema ravnoga.To nije puder,vec cudo!!
Zaista ne znam kako da ga opisem vec savrseno.I najvise me odusevi moje lice kad ga skinem,jer izgleda tako mekano i njegovano kao da sam cijeli dan bila na ciscenju lica.Pre dobar je !! :s
http://www.yslbeautyus.com/make-up-complexion-foundation/c38_40_44/p266/teint-majeur-luxurious-foundation-spf-18/product_info.html
Mirella
24.10.2009., 11:16
Uf Mikany ovo izgleda i sve što tu piše je obećavajuće, al ja bježim od YSL ko vrag od tamjana jer sam alergična na neki sastojak koji stavljaju u svoju dekorativu. I pudere i ruževe i maskare. :(
Ne znam sta bi moglo biti,znam da oni stavljaju u pudere sto ovdje kazu "soin",tj.u svaki puder stave i kremu ili tako nesto da bi poboljsali djelovanje pudera i da ne bi zabusavao lice.Mozda ti to ne odgovara.
Aurora D
24.10.2009., 13:06
meni je najbolji puder lancome teint idole ultra.
nije mastan, lijepa je i kremasta tekstura i ful se lagano nanosi a i dosta dugo traje, za razliku od drugih pudera od kojih bi nakon 5 sati nosenja izgledala kao na uopce nemam puder svi pristici i nepravilnosti bi se pokazale.
jasno, t-zona mi se uvijek sjaji koji god da puder koristila tako da me to ne vise ni ne muci kad kupim puder a svejedno se sjajim, ali ovaj je stvarno dobar, lagan i ugodan za nosit. a i fiino mirisi :cerek:
Po svemu sudeći, ostajem kod Intervenea, mada sam ozbiljno razmišljala o Guerlain parure, ali s obzirom da mu je alcohol na 3. mjestu u sastojcima.... :ne zna:
Puder je predivan, nakon valjda godinu dana korištenja, još mu nisam našla manu, osim jedne. Jedino me muči nijansa, savršena mi je 02 Soft Shell, ali kod nas je nema, a na jagodici je isto nema :( 05 mi je ipak malo pretamna, a 03 prežuta, ostale su sve tamnije. :(
može link na tu jagodicu? :D
ja opako razmišljam o artdeco hydra silk puderu... kupit ću ga idući mjesec i iskreno se nadam da će mi biti ok, pošto mi je koža dehidrirana i suha.
ima li netko više iskustva s njim?
kitty katty
24.10.2009., 22:30
Kupila sam Guerlain parure i oduševljena sam, stvarno je savršen.:cerek:
Definitivno nije za suhu kožu jer je i moju normalnu/mješovitu malo zatezao na početku.
Izgleda jako lijepo, nije mi naglasio nedostatke i dobro prekriva.
Istina je da ga ima u čudnim bojama, jedva sam našla da mi jedna paše, dosta je tamnih.
Kalliste
24.10.2009., 22:50
Kupila sam i ja Parure... zasad sam zadovoljna, ubiti prezadovoljna, vrijedi svake lipe, savršeno mi legne na lice, neprimjetan, ne osjetim ga, postojan... Ali vikend je pa odmaram doma... Javim dojmove kad ga testiram u malo zahtjevnijim situacijama pa ću onda vidit koliko brzo će mi propustiti sebum...
Kupila sam Guerlain parure i oduševljena sam, stvarno je savršen.:cerek:
Definitivno nije za suhu kožu jer je i moju normalnu/mješovitu malo zatezao na početku.
Izgleda jako lijepo, nije mi naglasio nedostatke i dobro prekriva.
Istina je da ga ima u čudnim bojama, jedva sam našla da mi jedna paše, dosta je tamnih.
a joj znaci nista za suhu koza,ha? :(:( a kaj bum si ja sad uzela?
ima nekaj tak super divno samo za suhu kozu?
kitty katty
25.10.2009., 17:48
Možda bi onaj drugi, mislim da se zove Aqua, bio bolji za suhu kožu. Jedino mi se čini da slabije prekriva, nekako je laganiji, ali sam sigurna da je jednako savršen.
Probala sam ga samo na ruci pa ne znam kako se ponaša na licu.
Možda bi onaj drugi, mislim da se zove Aqua, bio bolji za suhu kožu. Jedino mi se čini da slabije prekriva, nekako je laganiji, ali sam sigurna da je jednako savršen.
Probala sam ga samo na ruci pa ne znam kako se ponaša na licu.
hm,joj ne znam,nisam bas cula dobre kritike tog acqua. Čini mi se nekako da je prevodenast i da na kraju nikaj ne prekrije i da nema neke koristi od njega.:ne zna:
dark_star
25.10.2009., 19:21
ajoj, kalliste, nisam imala pristup netu dva dana, a ti u međuvremenu kupila puder:rofl:. ma meni ti je Pupa SS zakon, za mješovitu kožu dušu dao, samo da još provjerim komedogenost. po baršunastom efektu može se mjeriti s bilo kojim skupljim puderom, nit je previše suho-mat, nit se previše zasjajiš. predivan puder:top:. da sa sigurnošću mogu reći da ne izaziva prištiće, odmah bi ga uzela:top:
Kalliste
25.10.2009., 19:52
Ma išla sam u parfumeriju i probala sam i jednog i drugog, nisam ja baš tako laka na odrješivanju kese za tako skupe stvari, ali stvarno mi je parure bolje legao nekako... Još je bila i promocija u martimexa guerlaina, pa me je predstavnica našminkala s njim i kupila sma ga u svakom slučaju s razlogom:)...
dark_star
25.10.2009., 20:01
drago mi je:). za te pare ti i mora biti dobar:mig:! meni je osobno bio malo težak, iako taj puder nedvojbeno ima neke kvalitete koje bi nekom mogle bit faktor pri kupnji
Koji puder se ne uvlači u bore(imam na čelu samo 2 duboke-od razmišljanja:D) a da je prikladan za kožu sklonu prištićima(nekomedogen,bez ulja) i da solidno prekriva?
Za ostatak lica (sklono mašćenju ali površinski isušeno) imam clinique stay true i super je,samo kaj mi se na čelu uvlači u te bore-dodatno ih naglasi
Mirella
25.10.2009., 21:33
a joj znaci nista za suhu koza,ha? :(:( a kaj bum si ja sad uzela?
ima nekaj tak super divno samo za suhu kozu?
Ima, Elizabeth Arden Intervene u sitom cjenovnom razredu i Sisley Phyto Eclact samo je on klasa za sebe.
Ima, Elizabeth Arden Intervene u sitom cjenovnom razredu i Sisley Phyto Eclact samo je on klasa za sebe.
koliko nofaca dodju jedan i drugi?
vichyevka
26.10.2009., 18:07
koliko nofaca dodju jedan i drugi?
e.a je oko 300kn a sisly je 583 kn ;)
e.a je oko 300kn a sisly je 583 kn ;)
opala :D ,a jel vrijedi to toliko?
novabbb
26.10.2009., 20:58
ne vrijedi toliko
Mirella
26.10.2009., 21:47
ne vrijedi toliko
Kako kome. Ja sam ga danas opet kupila jer sma potrošila bočicu koju sam kupila sredinom svibnja, znači trajao mi je nekih 5 mjeseci. Dok Intervene jedva izdrži 2 mjeseca, užasno brzo se troši, uopće mi to nije jasno. :ne zna:
Onda mi je Sisley isplativiji.
Cae Fae
26.10.2009., 21:49
Je li netko probao Max Factor second skin?
^^
Ja sam imala najbolju namjeru, ali nijanse su uzasne. Nema nijedne normalne svijetle nijanse.:ne zna:
parur je savršen...meni je 04 odličan:):):)...
Je li netko probao Max Factor second skin?
jep,kupila..uzas! apsolutno nista ne pokriva,nista,a ja fakat imam samo malo crvenila na obrazima za prekrit,i k tome mi naglasava nedostatke za koje nisam ni znala da ih imam dok nisam stavila ovo cudo.:eek: i skine se s face za 2 sata bez ikakvih razloga,znaci nije u pitanju znoj,ili masna koza,dapače imam suhu kozu i bjezi s mene. i jos ga fiksiram puderom u kamenu i nista. i plus kaj nikak ne mogu nanjet rumenilo na njega normalno, totalno ne ravnomjerno ispadne,nemam pojma koji je kikic s tim puderom,al jedan od najlosijih,točnije nema apsolutno nikakve svrhe ga nanositi. Dapače bolje ne!:lol:
e sad kak je drugima!:ne zna:
Kako kome. Ja sam ga danas opet kupila jer sma potrošila bočicu koju sam kupila sredinom svibnja, znači trajao mi je nekih 5 mjeseci. Dok Intervene jedva izdrži 2 mjeseca, užasno brzo se troši, uopće mi to nije jasno. :ne zna:
Onda mi je Sisley isplativiji.
a opises mi malo učinak? prekrivanje,postojanost,se jako kuzi da je na kozi?
anchy87
26.10.2009., 23:42
jel mi može netko reći koja je nijansa od MK medium coverage svijetla sa žutim podtonom? ima hrpa nijansa ali se ne snalazim najbolje:confused:
Sponza ri
27.10.2009., 01:13
ja imam ivory 202. svjetloputa sam i zuta :)
Ja imam Ivory 104 i on vuče na roskasto :mig:
Evo ja sam probala MF second skin i meni je to sasvim ok puder, čak si razmišljam da ga uzmem. Nije mi onak suh kao svi ostali MF puderi, sasvim mi je lijepo prekrio lice, a ja imam puno nepravilnosti i pjega.
anchy87
27.10.2009., 10:38
hvala djevojke na odgovorima za MK :)
Evo ja sam probala MF second skin i meni je to sasvim ok puder, čak si razmišljam da ga uzmem. Nije mi onak suh kao svi ostali MF puderi, sasvim mi je lijepo prekrio lice, a ja imam puno nepravilnosti i pjega.
a kazem ti kako kome,kad je to vecinom subjektivno,al eto meni zaista ne prekriva nit to malo kaj bi kao trebao,i nije mi nimalo postojan. a bas sam se veselila kak je dosao neki hidratizirajući puder za moju suhu kozu,i fakat mi ne isusuje kozu i lagan je,al drugo nikaj. :(
Mirella
27.10.2009., 15:26
a opises mi malo učinak? prekrivanje,postojanost,se jako kuzi da je na kozi?
Sisley Phyto Eclat je predivan puder, prvo malo ga treba, pokriva onako srednje, postojan je cijeli dan na mojoj koži i fino hidratantan. uopće nije krečast, koža izgleda kao da nema puder na sebi, samo bolje. meni je to HG puder, a probala sam ih jako puno je rih koristim već 20 godina. Jedina mana mu je visoka cijena, ali s obzirom na to da jako dugo traje, meni čak 5 mjeseci ipak mi je isplativ.
Imaš iskustva drugih cura na temi Sisley.
Sponza ri
27.10.2009., 19:41
ja imam ivory 202. svjetloputa sam i zuta :)
zabunih se, imam ivory 200 :o
esperanza0905
27.10.2009., 19:54
Upravo sam dobila famozni MUFE HD puder pa bih podijelila dojmove:
tolko je hvaljen na netu da sam ga morala nabaviti. medutim, meni nije ama-bas nista poseban.ok- lagan je, srednje prekriva, nemam osjecaj tezine na licu,al mi fali ono nesto o cemu su svi :horor:
jako je slican teksturom clinique Superfitu,a tako i prekrivanjem.
definitivno Revlon CS i EL Double Wear prednjace nad ovim dvama.
bolji su prekrivaci (definitivno!), gusci su, predivno se nanose sa 187, bla-bla,..
ni superfit ni HD mi ne funkcioniraju sa 187 kistom.
eto, toliko price o tome,a meni nista poseban:ne zna:
ocjene:
HD-3/5 (+ lagan.dobar zuckast ton(120) - ne prekriva dobro, masti mi lice)
superfit- 3/5 (+ fine sitne sjajne cestice pomalo dewy efekt - ne prekriva dobro)
CS,DW-5/5 (+definitivno kvalitetni puderi, gusti a fino se razmazuju,jako dobri i POSTOJANI prekrivaci, -nije bas neki izbor tonova, samo rozi tonovi)
Ok sad riskiram da ispadnem totalno neuka i glupa, ali sta je MUFE HD?
Pogubila sam se u svim tim MK, CS, DW... :brukica:
jasmine
27.10.2009., 21:38
ni ja nemam pojma o čemu se radi :ne zna:
jasmine
27.10.2009., 21:39
vrijedi svake kune :top:
ni ja nemam pojma o čemu se radi :ne zna:
Ajd fala bogu, sad mi je lakse. :zubo:
dark_star
27.10.2009., 22:16
mirela, jel se referiraš na sisley phyto mat eclat?
taman mi je slatkiš:kiss: poslala njegov tester, bila sam ga probala davno i oduševila se, a kako sam upravo u potrazi za novim puderom, možda njega ponovo uvrstim u uži izbor. ti imaš žućkasti podton, jel tako? koja bi nijansa sisleya meni odgovarala, koja također imam srednje tamnu kožu a ne odgovaraju mi puderi koji vuku na rozo ili narančasto?
MUFE je make up for ever, CS - Revlon color stay, DW - estee lauder double wear :mig:
jasmine
27.10.2009., 23:14
a koliko skraćenica i šifri kao da se radi o nuklearnom pokusu a ne o puderima.
a koliko skraćenica i šifri kao da se radi o nuklearnom pokusu a ne o puderima.
ali sve ih je već spomenula u postu :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.