View Full Version : Tekući puderi #1
duchessa
29.12.2009., 14:53
Dobila na poklon Clarinsov True radiance :cerek:, koristim ga nekih tjedan dana i zadovoljna sam, jako :)
Lagan je, lijepo se razmazuje, nijansa mi je odlična, dugo traje...:cerek:
Istina, nakon nekog vremena zamasti mi se čelo, al to mi se događalo sa svakim puderom koji sam koristila :)
filanapaprika
29.12.2009., 15:31
kad pročitam što neke od nas stavljaju na lice, nije ni čudo da im se koža peruta. :D
Cure niti jedan puder vam neće biti dovoljno dobar ako koža nije pravilno njegovana, nema tog čudesnog pudera koji će prekriti ljuskanje kože.
Da ne ispadne da vam samo popujem i meni se prije par dana koža počela perutati na bradi zbog preslabe kreme za lice po ovoj zimi. No dobila sam novu kremu za lice koja mi savršeno odgovara i stanje kože se znatno popravilo i puder odmah puno bolje izgleda.
To što si ti napisala se podrazumjeva. Blago tebi kad ti tvoja krema za lice odgovara, ima ljudi s osjetljivom i problematičnom kožom kojima loši puderi pogoršavaju ionako dovoljno delikatno stanje. I koji se ne smiju mazati sa svakakvim sranjima.
tough_cookie
29.12.2009., 21:31
kad pročitam što neke od nas stavljaju na lice, nije ni čudo da im se koža peruta. :D
Cure niti jedan puder vam neće biti dovoljno dobar ako koža nije pravilno njegovana, nema tog čudesnog pudera koji će prekriti ljuskanje kože.
Da ne ispadne da vam samo popujem i meni se prije par dana koža počela perutati na bradi zbog preslabe kreme za lice po ovoj zimi. No dobila sam novu kremu za lice koja mi savršeno odgovara i stanje kože se znatno popravilo i puder odmah puno bolje izgleda.
koja krema? :moli:
Da li je Revlon Colorstay komedogen? Kupila bi ga, jer bi treba jače prekrivanje i njegove svijetle nijanse odgovaraju mojoj puti, ali me brine hoće li mi koža reagirat na njega. Kupila bi onaj za suhu kožu
Inače, koža mi je suha i dosta često reagira na pudere prištićima i aknama :(
Lilivanili
29.12.2009., 21:54
Cure molila bih pomoć. :s
Htjela bih si kupiti YSL kremasti puder. Ovaj:
http://www.yslbeautyus.com/make-up-complexion-foundation/c38_40_44/p266/teint-majeur-luxurious-foundation-spf-18/product_info.html
Na Jagodi je trenutno jako povoljno, opis zvuči i izgleda super, ali brine me koju nijansu uzeti. 1. ili 2? ili nijednu od te dvije? Tražila sam u Mulleru i Martimexu da vidim nijanse, ali nemaju ga uopće.
Na Makeupalleyu cure upozoravaju da su nijanse čudne i da se ne treba pouzdati u swatcheve sa YSL stranice.
Za usporedbu koristim Givenchy Photo Perfextion - 4.vanilla i Kanebo sensai fluid finish soft beige (svijetlija nijansa mi je ipak presvijetla), dosta sam svijetla sa rozim podtonom (ili kako već to zovete :D)
Kopala sam ovdje i našla da ga Mikany jako hvali, pa bih je molila ako ima savjet da udjeli...da li ga još netko koristi i kakav vam je? Da li ga ima u Zg-u i gdje, da probam vidjeti uživo?
edit: evo gledam sad Mirellin post o podtonu i potpuno sam zbunjena, moje vene su zelene, ili možda plave i zelene? a možda i ne razlikujem boje. :zvrko:
Uglavnom jako svijetli ten, koža lako gori, svijetle oči, obrazi su roskasti (kao da mi je konstantno neugodno) i tako...
Jezuš ovo je tako teško...
ivanea1
29.12.2009., 21:56
Slažem se s tobom u potpunosti, al ja sam već luda i od kreme, i od perutanja, a i od pudera :mad:... čak sam uložila u Sisley reparatrice 806,00 kn :eek: i niš mi se specijalno nije prestalo perutati, a pogotovo se to jaaako kuži kad stavim bilo koji puder :(. Sad sam kupila Photo perf. i fulala sam boju :bonk:
Koja je to krema što ti pomaže?
Da li je Revlon Colorstay komedogen? Kupila bi ga, jer bi treba jače prekrivanje i njegove svijetle nijanse odgovaraju mojoj puti, ali me brine hoće li mi koža reagirat na njega. Kupila bi onaj za suhu kožu
Inače, koža mi je suha i dosta često reagira na pudere prištićima i aknama :(
ja sam uzela taj za suhu, dugo sam vagala i fulala :( puder je zaista preagresivan i nekako mi nije za suhokošce i nije mi baš najbolje legao po tom pitanju. A koža mi je mješovita s naginjanjem na suhu. zateže, zacementira, koža ne diše...
eto, to je moj dojam ako pomaže :mig:
cure, pitanjce za podton: našla sam jednu stranicu, piše da su karakteristike za rozi podton uglavnom: svijetlija put, lako se izgori na suncu i plave vene. Ja sam svijetla put, lako gorim na suncu i imam zelene vene. Koji je odlučujući faktor? Može li mi neki stručnjak reći koji je moj konačni podton, već sam par puta izmijenila misšljenje i stvarno više ne znam :mama:
ancatdubh
29.12.2009., 22:39
ja sam uzela taj za suhu, dugo sam vagala i fulala :( puder je zaista preagresivan i nekako mi nije za suhokošce i nije mi baš najbolje legao po tom pitanju. A koža mi je mješovita s naginjanjem na suhu. zateže, zacementira, koža ne diše...
cure, pitanjce za podton: našla sam jednu stranicu, piše da su karakteristike za rozi podton uglavnom: svijetlija put, lako se izgori na suncu i plave vene. Ja sam svijetla put, lako gorim na suncu i imam zelene vene. Koji je odlučujući faktor? Može li mi neki stručnjak reći koji je moj konačni podton, već sam par puta izmijenila misšljenje i stvarno više ne znam :mama:
moze stranica?fala:cerek:
btw. jel mi moze reci neka cura koja ima photo perfexion za koji je podton perfect vanilla,br 4?
ivanea1
29.12.2009., 22:49
btw. jel mi moze reci neka cura koja ima photo perfexion za koji je podton perfect vanilla,br 4?
Za nekakav neutralni podton po meni.. rekla mi je teta u Irisu da im je to najprodavanija boja :ne zna:
Ja sam ga kupila i meni je presvjetao :(, pa ako si zainteresirana, možeš na pm :mig:...
ancatdubh
29.12.2009., 22:56
Za nekakav neutralni podton po meni.. rekla mi je teta u Irisu da im je to najprodavanija boja :ne zna:
Ja sam ga kupila i meni je presvjetao :(, pa ako si zainteresirana, možeš na pm :mig:...
imam ga i ja,doduse jos je zapakiram,koristim jos tester,al bi htjela probat jos 2je svijetlije nijanse mozda,ali hvala:mig:
koja krema? :moli:
Koja je to krema što ti pomaže?
Kenzoki Belle de jour ;)
Znam da nisam Mirella... :zubo:
imam ga i ja,doduse jos je zapakiram,koristim jos tester,al bi htjela probat jos 2je svijetlije nijanse mozda,ali hvala:mig:
Nijansa niže ti je za rozi podton... I vjerovatno nije svijetlija nego drugačija ;)
Pročitaj zadnjih par strana - sve smo napisale...
http://www.yslbeautyus.com/make-up-complexion-foundation/c38_40_44/p266/teint-majeur-luxurious-foundation-spf-18/product_info.html
Na Jagodi je trenutno jako povoljno, opis zvuči i izgleda super, ali brine me koju nijansu uzeti. 1. ili 2? ili nijednu od te dvije? Tražila sam u Mulleru i Martimexu da vidim nijanse, ali nemaju ga uopće.
Na Makeupalleyu cure upozoravaju da su nijanse čudne i da se ne treba pouzdati u swatcheve sa YSL stranice.
Za usporedbu koristim Givenchy Photo Perfextion - 4.vanilla i Kanebo sensai fluid finish soft beige (svijetlija nijansa mi je ipak presvijetla), dosta sam svijetla sa rozim podtonom (ili kako već to zovete :D)
Kopala sam ovdje i našla da ga Mikany jako hvali, pa bih je molila ako ima savjet da udjeli...da li ga još netko koristi i kakav vam je? Da li ga ima u Zg-u i gdje, da probam vidjeti uživo?
Jasmine je dosta svijetla i ima nijansu 2... Pretpostavljam da bi odgovarala Vanilli od Givenchya. Ili 4... 1 i 3 su za rozi podton - bar po imenu i boji...
Hvala ti vikky. I mislila sam da je tako, makar je opet individualno i tebalo bi probat. Al kod tog pudera me najviše strah da mi ne napravi nered na licu
Jel netko probao ovo čudo? Preporučila mi ga je frendica, kaže da je njoj odličan za mješovitu kožu.
http://www.sensai-cosmetics.com/detail/index.php?lang=en&id=sf002
ancatdubh
29.12.2009., 23:16
Jasmine je dosta svijetla i ima nijansu 2... Pretpostavljam da bi odgovarala Vanilli od Givenchya. Ili 4... 1 i 3 su za rozi podton - bar po imenu i boji...
sori sta te davim,zadnji put:cerek:.mislim da nisam rozi podton,imam svijetlu put,plave oci i smedjkastu kosu...mislis da je i ivory nijansa za rozi podton?sorry:cerek:
moze stranica?fala:cerek:
to sam vidjela neke linkove koji su na elektrinom blogu baš na njenoj temi za podton, pa joj malo pročeprkaj blog :mig: ne znam ovako :D
Hvala ti vikky. I mislila sam da je tako, makar je opet individualno i tebalo bi probat. Al kod tog pudera me najviše strah da mi ne napravi nered na licu
ja ga i dalje koristim jer nemam izbora trenutno, i čini mi se da mi nije baš pogodovao tenu jer mi je pogoršan malo otkad sam ga kupila :rolleyes: al opet, sad je bio božić, pa može bit da je malo i do toga :D al opet s druge strane, njega sam kupila prije božića i dobila sam neke čudne prištiće, nisam previše sklona tome inače :ne zna:
sori sta te davim,zadnji put:cerek:.mislim da nisam rozi podton,imam svijetlu put,plave oci i smedjkastu kosu...mislis da je i ivory nijansa za rozi podton?sorry:cerek:
Ivory obično jest za rozi podton.
Btw, sad sam vidjela ovo pitanje za Givenchy Vanillu. Ona ti je za neutralni podton - ja je imam :)
I samo davi ;)
I odi na temu o serumima da središ to svoje lice ;)
ancatdubh
29.12.2009., 23:33
Ivory obično jest za rozi podton.
Btw, sad sam vidjela ovo pitanje za Givenchy Vanillu. Ona ti je za neutralni podton - ja je imam :)
I samo davi ;)
I odi na temu o serumima da središ to svoje lice ;)
..ma joj,danas sam skuzila zasto mi je ful suha koza odjednom...kolko mi je trebalo da mi dodje do mozga:D...tajna je u tome da,osim sta sam stavljala kremu za tijelo na lice(ali svega par puta)sam skoro svakodnevno 2tjedna pocela skidat sminku sa sapunom za pranje ruku:cerek:,a to inace nikad nisam radila:cerek:..necu vise:rofl::mig:
Pročitah već :zubo:
Nije baš za pohvalu :rofl:
Al svejedno, neće ti se ona povratit tek tako - uništila si skroz gornji sloj kože, a i dubinski. Treba ti osim dobre kreme i dodatna hidratacija. Inače ti nema smisla imati dobar puder koji će samo naglašavati jadnu kožu ;)
(kupi Vichy serum za hidrataciju ;) nije preskup a pomoći će ti ;))
(i nije ti koža samo suha nego i dehidrirana - a to je malo veći problem i traje dulje 'liječenje')
ancatdubh
29.12.2009., 23:46
Pročitah već :zubo:
Nije baš za pohvalu :rofl:
Al svejedno, neće ti se ona povratit tek tako - uništila si skroz gornji sloj kože, a i dubinski. Treba ti osim dobre kreme i dodatna hidratacija. Inače ti nema smisla imati dobar puder koji će samo naglašavati jadnu kožu ;)
(kupi Vichy serum za hidrataciju ;) nije preskup a pomoći će ti ;))
(i nije ti koža samo suha nego i dehidrirana - a to je malo veći problem i traje dulje 'liječenje')
opet off:cerek:..mislis da sam u 2,3 tjedna,naravno ne svakodnevno,jer se ne sminkam bas svaki dan, mogla tolko unistit kozu?:eek:
Lilivanili
30.12.2009., 00:12
Skura hvala.:) Znaš li ima li ga u Limoniju ili Sephori? Tete u Martimexu su me gledale u čudu kada sam se raspitivala za njega.
Jel netko probao ovo čudo? Preporučila mi ga je frendica, kaže da je njoj odličan za mješovitu kožu.
http://www.sensai-cosmetics.com/detail/index.php?lang=en&id=sf002
Ja sam ga koristila i da, dobar je za mješovitu kožu. Gušći je od Givenchy Photo, prekriva bolje, ne cementira, istina zasjajiš se nakon nekog vremena (barem ja), ali zadovoljnija sam s njim nego sa Givenchyjem.
Fino izjednači boju tena, a ugodan je i lagan.
Probaj. Moja koža prolazi neku čudnu fazu u zadnje vrijeme, pa je od dehidrirane, osjetljive krenula ka kombiniranoj, i to usred zime.:confused:
Skura hvala.:) Znaš li ima li ga u Limoniju ili Sephori? Tete u Martimexu su me gledale u čudu kada sam se raspitivala za njega.
I mene su isto tako gledale :rofl:
Još sam ih uvjerila da ga ima u Sephori da bi mi na kraju Vichy i Jasmine rekle da su ga uzele na FD-u :rofl:
Mislim, na kraju, da ga uopće nema kod nas, a i kad bi bio koštao bi 600 kn ;)
opet off:cerek:..mislis da sam u 2,3 tjedna,naravno ne svakodnevno,jer se ne sminkam bas svaki dan, mogla tolko unistit kozu?:eek:
Slušaj, bilo je -15, radi grijanje non-stop... Samo grijanje ti užasno isušuje kožu a još uz onu hladnoću... Mogla si je i u samo par dana uništit :(
Meni napr. u to doba nije pasala kremica koja mi savršeno odgovara jer mi je nekako bila preslaba... Al samo tih par dana dok je bilo ekstremno hladno - sad mi je opet savršena.
Lice u nekim uvjetima zahtijeva i posebnu njegu, a ti si svojem u takvim uvjetima ukinula i onu najpotrebniju. Naravno da imaš posljedice ;)
Čitala sam malo reviewove na MUA...
I ovakav zaključak sam donijela :zubo:
2 = žuti podton (ovo nisam baš najsigurnija)
3 = rozi podton
4 = neutralni podton
Najbolje se YSl nijanse vide na ovom linku:
http://www.yslbeautyus.com/make-up-complexion-foundation/c38_40_44/p143/perfect-touch-radiant-brush-foundation/product_info.html
Cura koja je uzela br. 4 YSL koristi 05 EA Intervene (ali nakon ljeta, zimi joj ja ipak ta nijansa malo tamna)... I kaže da je nijansa br. 4 iznenađujuće puno svijetlija na koži nego što izgleda u kutiji... I da joj savršeno paše.
Imače poslala sam joj upit da mi reče koje nijansa drugih pudera koristi da možemo uspoređivati :)
Jasmine, Mikany i Vichy imaju broj 2. I čekam da mi jave da li je ta nijansa žučkasta kako meni izgleda ili ne :)
A čekam i Mirellu da kaže svoje mišljenje jer je ipak ona guru za podtonove (a i puno drugih kozmetičkih delicija) :cerek:
Kao što vidiš i ja sam se totalno zapalila za ovaj puder :rofl:
slatkish
30.12.2009., 14:32
ja sam imala ovaj perfect touch 4 (sand), i odlična je nijansa, neka neutralna mislim, jako mi je dobro pasala, tim više što je i sam puder lagan i prilagodljiv. ove sve prije te četvorke nisu mi pasale , a jedinica je skoro pa bijela, tj. jako, jako svjetla. ja nisam baš mjerodavna po pitanji nijansi, ali možda vam pomogne. inače sam koristila ili još koristim givenchy pp 04, ea dwl 1.0, ea intervene 03. eto:mig:
ja sam imala ovaj perfect touch 4 (sand), i odlična je nijansa, neka neutralna mislim, jako mi je dobro pasala, tim više što je i sam puder lagan i prilagodljiv. ove sve prije te četvorke nisu mi pasale , a jedinica je skoro pa bijela, tj. jako, jako svjetla. ja nisam baš mjerodavna po pitanji nijansi, ali možda vam pomogne. inače sam koristila ili još koristim givenchy pp 04, ea dwl 1.0, ea intervene 03. eto:mig:
O da, itekako pomaže :)
Hvala puno :)
Jeli i tebi na licu ova nijansa svijetlija nego što izgleda?
vichyevka
30.12.2009., 15:11
Čitala sam malo reviewove na MUA...
3 = rozi podton
4 = neutralni podton
Najbolje se YSl nijanse vide na ovom linku:
http://www.yslbeautyus.com/make-up-complexion-foundation/c38_40_44/p143/perfect-touch-radiant-brush-foundation/product_info.html
Cura koja je uzela br. 4 YSL koristi 05 EA Intervene (ali nakon ljeta, zimi joj ja ipak ta nijansa malo tamna)... I kaže da je nijansa br. 4 iznenađujuće puno svijetlija na koži nego što izgleda u kutiji... I da joj savršeno paše.
Imače poslala sam joj upit da mi reče koje nijansa drugih pudera koristi da možemo uspoređivati :)
Jasmine, Mikany i Vichy imaju broj 2. I čekam da mi jave da li je ta nijansa žučkasta kako meni izgleda ili ne :)
A čekam i Mirellu da kaže svoje mišljenje jer je ipak ona guru za podtonove (a i puno drugih kozmetičkih delicija) :cerek:
Kao što vidiš i ja sam se totalno zapalila za ovaj puder :rofl:
evo meee :)
meni je taj puder cisto savrsenstvo :s
divan kremast, lako se razmazuje, lagan na licu ma idealan.
nijansa je ta koju ti je jasmine rekla i meni je super. pa donijela sam ti ga i probala si tako da znas da je diiiiifan:cerek::cerek::cerek:
A jeli žut ili je neutralan? Ne sjećam se samo znam da mu je tekstura predivna :cerek:
Lilivanili
30.12.2009., 16:09
Evo nakon pregleda zapešća na danjem svjetlu zaključujem da imam neutralan podton. :rofl:
Mene je isto zbunila cura sa MUA koja koristi 4, jer i gledajući sad ovu paletu 4. se čini najoptimalnija, ovdje mi je 2. nekako prežuta?
Skura, hvala, stvarno si se potrudila. :mig: A i vrijedi ga sada ubosti, "samo" je 200 kn na jagodi, inače je oko 100$ :eek: Pričekat ću još ako se netko javi sa savjetom, ali baš sam si nekako ufiksirala da mora biti moj. :D
Draga, trudila se ja i za sebe :rofl:
Baš mi se nekako kupuje :rofl:
Da i meni se čini da mi je 4 optimalnija od 2 :misli:
Evo što je još napisala:
What you really, really need to check about are the shades, Shades are really weird. I am perfectlty matched with a shade # 4 (that should sound dark right?)
It looks darkish in the jar but on the skin it really goes light.
On the other hand shade #1 (that is normally my shade in most foundations) is really ghosty looking with a pink undertone and does not match me, ditto #2 and #3.
Ako njoj koja je svijetla nije presvijetla četvorka onda neće ni meni biti :rofl:
Ja sam ga koristila i da, dobar je za mješovitu kožu. Gušći je od Givenchy Photo, prekriva bolje, ne cementira, istina zasjajiš se nakon nekog vremena (barem ja), ali zadovoljnija sam s njim nego sa Givenchyjem.
Fino izjednači boju tena, a ugodan je i lagan.
Probaj. Moja koža prolazi neku čudnu fazu u zadnje vrijeme, pa je od dehidrirane, osjetljive krenula ka kombiniranoj, i to usred zime.:confused:
Tenks Lilivanili :)
Morat ću ga probat. Jedino me zbunjuju nijanse. Imaju samo dvije svijetle koliko sam skužila, a ja sam poprilično svijetla sa žutim tonom i teško je potrefit takvu boju.
Recimo, boje gotovo svih Dior pudera mi odgovaraju. Ko da su rađene za moje lice, ali ne znam jel to prokletstvo il blagoslov jer mi nijedan njihov puder po teksturi ne odgovora :lol: Imala sam Nude, Forever i onaj anti ageing zaboravila ime i moram priznat da mi je dosta znalo izbacit od njih.
Koja još marka pudera od ovih malo 'skupljih' koji drže Limoni, Iris i sl. imaju nijanse slične Dior jedinici porcelain? Mrzim one tete tamo, ja pitam svijetle pudere, oni mi pokazuju neke narančaste ciglaste nijanse i uvjeravaju da će na licu posvijetlit :eek: . Đizs
Koja još marka pudera od ovih malo 'skupljih' koji drže Limoni, Iris i sl. imaju nijanse slične Dior jedinici porcelain? Mrzim one tete tamo, ja pitam svijetle pudere, oni mi pokazuju neke narančaste ciglaste nijanse i uvjeravaju da će na licu posvijetlit :eek: . Đizs
http://www.forum.hr/showthread.php?t=167916
Možda tu nađeš odgovor ;)
(nisam odavno čitala taj topic, al bar da imaš nešto dok ne dobiješ odgovor ;))
3 = rozi podton
4 = neutralni podton
Dvica nije žuta - ali je jaaaako svijetla, kaže Jasmine bjelkasta :)
Mislim da je za mene onda definitivno 4. Još ću do sutra razmisliti :)
tough_cookie
30.12.2009., 22:20
unaprijed se ispricavam na offtopicu, citala sam prije o serumima, sad se ne sjecam tocno, koji je vichy onaj koji je svima vama bio super? molim tocno ime jer ima hrpa stvari.
fala :cerek:
Elektra
30.12.2009., 22:21
edit: evo gledam sad Mirellin post o podtonu i potpuno sam zbunjena, moje vene su zelene, ili možda plave i zelene? a možda i ne razlikujem boje. :zvrko:
Uglavnom jako svijetli ten, koža lako gori, svijetle oči, obrazi su roskasti (kao da mi je konstantno neugodno) i tako...
Jezuš ovo je tako teško...
Ako su ti vene zeleno-plave, onda si neutralna :)
Lilivanili
30.12.2009., 22:25
Sve teške odluke je najbolje prespavati :D
pa ću tako i ja.
Eto mene muči sad ta 2.
Anyway, Skura puno hvala. I slatkishu naravno.:s
@ Elektra: jes, danas sam ih detaljno proučila i došla do istog zaključka. Def plavo zelene :)
Vidim da kužiš materiju, pa mi pliz objasni što to točno znači?
Rozi, žuti, neutralni?
Neutralni ;)
I moje su takve....
unaprijed se ispricavam na offtopicu, citala sam prije o serumima, sad se ne sjecam tocno, koji je vichy onaj koji je svima vama bio super? molim tocno ime jer ima hrpa stvari.
fala :cerek:
Aqualia serum - imaš i balm koji je za suhu kožu. Al ista stvar u biti (iako cure više hvale ovaj običan serum)
Elektra
30.12.2009., 22:45
@ Elektra: jes, danas sam ih detaljno proučila i došla do istog zaključka. Def plavo zelene :)
Vidim da kužiš materiju, pa mi pliz objasni što to točno znači?
Rozi, žuti, neutralni?
Pa, vrlo je jednostavno:
- plave vene: rozi podton - hladno
- zelene vene: žuti podton - toplo
- zeleno-plave vene tj. kombinacija: neutralno
:)
Moje su plave i definitivno mi je podton rozi :)
Lilivanili
30.12.2009., 22:48
Neutralni ;)
I moje su takve....
Shvaćam da sam neutralni, ali što to znači? Buni me to što cijeli život pogađam te pudere na slijepo, i dobro ga pogodim kad ga isprobam na sebi prije, ali ovako sa brojevima i nazivima na neviđeno se uopće ne snalazim.
Dosada sam imala sreće jer sam uvijek i birala neke lakše pudere, koji se stope s licem. I nisam ih naručivala preko neta. :)
Koja je osnovna razlika između žutog, roza i neutralnog podtona?
Po nekoj mojoj logici roza je roza, žuti je recimo, maslinasta put, a neutralni?
Eto ja imam problem da se lako zarumenim, ali onako baš, i uvijek sam mislila da zbog toga spadam u taj rozi. Očito krivo :D
Edit: HvalaElektra, vidim odgovor.
Ako su ti vene zeleno-plave, onda si neutralna :)
a ako su zelene vene, a ten je svijetli, lako gori na suncu, svijetle oči? svejedno žuti podton? :confused:
Elektra
30.12.2009., 22:58
a ako su zelene vene, a ten je svijetli, lako gori na suncu, svijetle oči? svejedno žuti podton? :confused:
Ako su zelene vene onda si žuta :) Nema veze sad dal' ti goriš i to, najbitnije su ti vene u biti. :) Ja sam svijetla, svijetle oči, ali lako pocrnim, ne gorim i po tome bi trebala biti žuta (ako tako gledamo), ali su mi vene plave pa sam rozi podton :)
Ako su zelene vene onda si žuta :) Nema veze sad dal' ti goriš i to, najbitnije su ti vene u biti. :) Ja sam svijetla, svijetle oči, ali lako pocrnim, ne gorim i po tome bi trebala biti žuta (ako tako gledamo), ali su mi vene plave pa sam rozi podton :)
fak, kupila sam krivi puder :rofl: i žuti mi ljepše stoji, al sam nekako mislila da sam možda roza :rolleyes:
hvala muchos, riješila si mi big problem :cerek:
slatkish
31.12.2009., 08:38
O da, itekako pomaže :)
Hvala puno :)
Jeli i tebi na licu ova nijansa svijetlija nego što izgleda?
je, definitivno je svjetlija. ja kad sam kupovala puder uzela sam tester 1, i to je gotovo bijelo, ove 2,3 su mi bile neke čudne, a ova 4 je isto izgledala tamnije nego što inače imam nijanse, ali na licu je savršena, to mi je od svih pudera koje sam do sada probala naj naj nijansa, baš kao da je za mene rađena.
Hvala ti puno :)
Odoh tržiti :rofl:
Utržila četvorku pa stornirala narudžbu i na kraju kupila dvojku :rofl:
Ne pitajte :facepalm:
Lilivanili
31.12.2009., 11:30
Ja isto 2.
Bila je to teška odluka.:D
Nadam se da će nam odgovarati. :mig:
slatkish
31.12.2009., 11:33
i ja sam ga kupila:D
četvorku sam uzela
Sponza ri
31.12.2009., 11:40
ne mogu vas ulovit, o kojem tocno puderu pricate? :brukica:
Nismo normalne :facepalm:
Noć teških odluka :rofl:
ne mogu vas ulovit, o kojem tocno puderu pricate? :brukica:
http://oth.strawberrynet.com/makeup/yves-saint-laurent/?LineId=8906#8906
;)
jasmine
31.12.2009., 13:50
Utržila četvorku pa stornirala narudžbu i na kraju kupila dvojku :rofl:
Ne pitajte :facepalm:
i onda ćeš meni uvaliti tu dvojku jer će ti biti presvijetla :azdaja::azdaja: :cerek:
Sponza ri
31.12.2009., 15:01
;)
oh ne, pa ne smijem biti partbrejker :zubo: :facepalm:
:eek: Oću i ja! :D
Samo...end of year sale...jel to vrijedi još samo danas ili??
charlizeos
31.12.2009., 15:16
mislim da je YSL onaj u teglici, sada je na akciji na jagodi 40$
Neutralni ;)
I moje su takve....
I moje :mig:
londres
31.12.2009., 17:06
bas mi je zanimljiv taj puder i izgleda jako luksuzno..koju nijansu preporučate ako sam u Chanelu 03 cendre?
Moram podijeliti dojam o Givenchy Photo'Perfexion nakon tjedan dana korištenja; puder je super, stopi se s tenom, ali nije moj HG definitivno. Bio mi je bolji Subli'Mine od Givenchya, koji btw ima i bolji izbor nijansi...
Ja sam jučer naišla na ovaj puder
http://i48.tinypic.com/rkorb6.jpg
i skroz me je oduševio, imam dva testera, pa ću ga kroz slijedeći tjedan probati i definitivno odlučiti da li sam NAPOKON našla odgovarajući puder.
Boja je za pola nijanse tamnija od moga tena, ali tu nema pomoći, jer još nisam naišla na dovoljno svijetao puder za moju put.
Da li netko od vas ima kakvih iskustava sa ovim puderom?
OFF: Svima sve najbolje u 2010. god.:cerek:
Estee Lauder
01.01.2010., 18:24
i skroz me je oduševio, imam dva testera, pa ću ga kroz slijedeći tjedan probati i definitivno odlučiti da li sam NAPOKON našla odgovarajući puder.
Boja je za pola nijanse tamnija od moga tena, ali tu nema pomoći, jer još nisam naišla na dovoljno svijetao puder za moju put.
Ja sam isto imala tester tog pudera i iznenadio me koliko je dobar. I meni je najsvjetlija nijansa bila mrvicu tamna. Znači ellast da ti i ja imamo istu put?:rolleyes:
I JA SVIMA ČESTITAM NOVU 2010!!!!!!!!!!!!:cerek:
Ja sam u nju ušla potpuno čista, u smislu da nisam cijeli 12 mjesec apsolutno ništa naručila i izdržala sam, ali sam zato trajbala po apotekama i parfumerijama!:lol:
Ja sam isto imala tester tog pudera i iznenadio me koliko je dobar. I meni je najsvjetlija nijansa bila mrvicu tamna. Znači ellast da ti i ja imamo istu put?:rolleyes:
I JA SVIMA ČESTITAM NOVU 2010!!!!!!!!!!!!:cerek:
Ja sam u nju ušla potpuno čista, u smislu da nisam cijeli 12 mjesec apsolutno ništa naručila i izdržala sam, ali sam zato trajbala po apotekama i parfumerijama!:lol:
Svaka čast:s:s:)
Kad smo već slične puti reci mi koji tebi puder najviše odgovara?
Estee Lauder
01.01.2010., 22:12
Svaka čast:s:s:)
Kad smo već slične puti reci mi koji tebi puder najviše odgovara?
Zbog svijetle nijanse nisam imala mogućnost probati jako puno dobrih brendova, recimo Estee Lauder, Chanel,Clinique itd. Najbolja su mi dva pudera, a to je Mac Sculpt i Revlon colour stay.Pogođene nijanse sa dobrom postojanošću i prekrivanjem. Matiram se sa Mac prep&prime, mineralnim finish puderom i imam Mac MSF natural. Volim imati dosta izbora, pa sve to stavljam u raznim kombinacijama. Imam i Mary Kay koji mi je samo malo lošiji od ova dva.:)
Što ti koristiš?
Zbog svijetle nijanse nisam imala mogućnost probati jako puno dobrih brendova, recimo Estee Lauder, Chanel,Clinique itd. Najbolja su mi dva pudera, a to je Mac Sculpt i Revlon colour stay.Pogođene nijanse sa dobrom postojanošću i prekrivanjem. Matiram se sa Mac prep&prime, mineralnim finish puderom i imam Mac MSF natural. Volim imati dosta izbora, pa sve to stavljam u raznim kombinacijama. Imam i Mary Kay koji mi je samo malo lošiji od ova dva.:)
Što ti koristiš?
U zadnje vrime najčešće dior toniranu kreme iako rijetko stavljam ikakvu podlogu...Vichy Aera Teint mi je odličan isto:)
Mislim da bi ti trebala probati dior nude, meni je nijansa 20 bila savršena, ali mi tekstura nije odgovarala. Nije bila dovoljno hidratantna za moju suhu kožu, pa sam imala osjećaj zatezanja...:)
Vichy Aera Teint mi je odličan isto:)
kakva ti je postojanost ovog pudera?
mislim da sam čitala na forumu da je jedna cura rekla da njoj nije baš dugo stajao na licu :( i sad ne znam dal da uzmem taj ili da porobam nešto od clinique :ne zna:
meni ne treba neko jako prekrivanje, samo mi je bitno da izgleda prirodno i da mi ujednači moju tena.
charlizeos
02.01.2010., 12:17
clinique supermoisture je odličan puder za suhu kožu, postojan, fino izgleda na licu, ma meni zasad najbolji, a problama sam lancome, parure aqua, vichy aera teint, dior... pa do onih jeftinijh
Ja sam odusevljena s Estee Lauder Double W. Light :s:s:s Prije sma koristila Mat Lumiere no koza mi ga se zasitila i postao mi je uzasan. I htjela sam uzeti taj Givenchy kojeg svi hvale no frendica me nagovorila da probam njen EL. Odmah sam ga narucila i do sada je to najbolji puder koji sam imala.
odlično! sad mi reci i cijenu. :moli:
mislila sam na vichy se sad prebacit, ali sve nešto oću. neću. premišljam se.
oko 300 kn, ako se ne varam
clinique supermoisture je odličan puder za suhu kožu, postojan, fino izgleda na licu, ma meni zasad najbolji, a problama sam lancome, parure aqua, vichy aera teint, dior... pa do onih jeftinijh
da, za suhu kožu odličan, ja imam mješovitu, pa mi nije odgovarao i smetale su mi one sitne sjajne čestice :kava:
kakva ti je postojanost ovog pudera?
mislim da sam čitala na forumu da je jedna cura rekla da njoj nije baš dugo stajao na licu :( i sad ne znam dal da uzmem taj ili da porobam nešto od clinique :ne zna:
meni ne treba neko jako prekrivanje, samo mi je bitno da izgleda prirodno i da mi ujednači moju tena.
To mu jer jedina mana nažalost:(
Inače je najbolji od svih pudera koje sam probala, a probala sam ih stvarno puuuuuno:s:s
Možda bi ga trebalo malo fiksirati sa puderom u kamen, pa bi bio postojaniji...
Andjelcic
02.01.2010., 14:03
316 kn u irisu, prije par mjeseci je bar tako bilo...
Estee Lauder
02.01.2010., 14:20
U zadnje vrime najčešće dior toniranu kreme iako rijetko stavljam ikakvu podlogu...Vichy Aera Teint mi je odličan isto:)
Mislim da bi ti trebala probati dior nude, meni je nijansa 20 bila savršena, ali mi tekstura nije odgovarala. Nije bila dovoljno hidratantna za moju suhu kožu, pa sam imala osjećaj zatezanja...:)
Meni je i njihova najsvjetlija nijansa mrvicu tamna, dobivala sam malo da testiram. U nijansi mi ima nešto što me čini mrtvom. Taj vichy sam imala davno i jako mi je pore naglašavao, bio je fin i baršunast, opet mrvicu taman, ali bi se brzo masnila od njega i klizao mi je s lica.:)
Pošto mi najviše paše macova najsvjetlija, ako budem ići u Graz uzet ću par pudera koji su namjenjeni mješovitoj koži, u istoj nijansi, da imam za sve prigode i stanja kože. Barem na njih uvijek mogu računati.:s
To mu jer jedina mana nažalost:(
Inače je najbolji od svih pudera koje sam probala, a probala sam ih stvarno puuuuuno:s:s
Možda bi ga trebalo malo fiksirati sa puderom u kamen, pa bi bio postojaniji...
a kakvu kožu imaš?
ma ja sam imala taj puder još daavno davno, kad mi je vrhunac šminkanja bila maskara:D, tako da nisam baš obraćala pažnju da postojanost i ostale stvarčice, a i stavljala sam ga samo mrvicu na podočnjake. ali sjećam se kako je bio divno teksture:cerek:
mislim da ću ga opet kupit bez obzira na postojanost :o
Meni je i njihova najsvjetlija nijansa mrvicu tamna, dobivala sam malo da testiram. U nijansi mi ima nešto što me čini mrtvom. Taj vichy sam imala davno i jako mi je pore naglašavao, bio je fin i baršunast, opet mrvicu taman, ali bi se brzo masnila od njega i klizao mi je s lica.:)
Pošto mi najviše paše macova najsvjetlija, ako budem ići u Graz uzet ću par pudera koji su namjenjeni mješovitoj koži, u istoj nijansi, da imam za sve prigode i stanja kože. Barem na njih uvijek mogu računati.:s
Nisam nikad probala njihove pudere, kad budem u prilici baš ću uzeti neki:mig:
ja sam uzela revlonov colorstay, kak nema laure mercier nigdje a nejdem uskoro van, rekoh da probam. fakat je gipsaona. ne uspijem ga ni razmazat na licu vec se zabetonira.
boja je ok, coverage isto.
javim jos dojmove.
Ja sam svog narucila preko frendice iz USA i dosao me cca 34$. Koristim ga svaki dan i stvarno sam odusevljena.
a kakvu kožu imaš?
ma ja sam imala taj puder još daavno davno, kad mi je vrhunac šminkanja bila maskara:D, tako da nisam baš obraćala pažnju da postojanost i ostale stvarčice, a i stavljala sam ga samo mrvicu na podočnjake. ali sjećam se kako je bio divno teksture:cerek:
mislim da ću ga opet kupit bez obzira na postojanost :o
Imam suhu kožu, uzmiga nećeš faliti, ja mu se na kraju uvijek vratim:D
moja je normalna, sa mrvicu masnijom t zonom..valjda će bit okej :D
Estee Lauder
02.01.2010., 22:12
ja sam uzela revlonov colorstay, kak nema laure mercier nigdje a nejdem uskoro van, rekoh da probam. fakat je gipsaona. ne uspijem ga ni razmazat na licu vec se zabetonira.
boja je ok, coverage isto.
javim jos dojmove.
Probaj ga nanositi spužvicom, stavi ga malo na ruku, umoči spužvicu i jednostavno ga tapkaj po licu. Višak će se lako ukloniti. :)Inače njega nanosiš dio po dio na licu jer se upija u roku 60 sekundi. A to ti i piše na njemu.
Ja sam svog narucila preko frendice iz USA i dosao me cca 34$. Koristim ga svaki dan i stvarno sam odusevljena.
e, ovo mi se više sviđa od 315 kn. :top:
pogledam koja nijansa u našoj parfumeriji, pa naručivanje.
mada na 100 sam čuda - vodim se onon da bar puder bude skup, ako ne kupujem ostale stvari u toj kategoriji, ali i bourjois mi se pokazao odličnim.
tja, ima vrimena do plaće da osmislim što ću i di ću.
fala!
Stella.
03.01.2010., 12:16
pomoc zene!! treba mi dobar-jeftiniji puder koji dobro prekriva crvenilo. imam rumene obraze a želim to sakrit svi puderi koje sam koristila ucinili su me jos crvenijom/ruzicastijom jako sam blijeda inace! help!
pomoc zene!! treba mi dobar-jeftiniji puder koji dobro prekriva crvenilo. imam rumene obraze a želim to sakrit svi puderi koje sam koristila ucinili su me jos crvenijom/ruzicastijom jako sam blijeda inace! help!
da nisi koristila krivu nijansu ?
tj,da nisi koristila nijanse za roza podton? a nisi roza podton
Upravo sam si naručila YSL matt touch foundation 04 sand za 25$ na Jagodici:s
http://imgh51.strawberrynet.com/images/products/08243381702.jpg
Stella.
03.01.2010., 12:38
ne znam, ne kuzim se u to, dodem pa isprobavam :D :( a kak znam koji sam podton? :o
ancatdubh
03.01.2010., 12:53
meni su odlicni nivea tekuci,oni s pumpicom..bolji su mi od max faktora,bolje se upijaju u kozu(imam mjesovitu9 cak mogu reci da mi je bolji od tek kupljenog photo perfexiona(textura)koji kosta 260kn.
ne znam, ne kuzim se u to, dodem pa isprobavam :D :( a kak znam koji sam podton? :o
citiram Mirellin post(mirella je stručnjak za tu temu:D)
http://www.forum.hr/showpost.php?p=23607571&postcount=9240
Estee Lauder
03.01.2010., 13:00
@ Stella, stavi ruku na bijeli papir i vidi dali ti koža vuče na žučkasto ili rozo. Ili po žilama, ja imam zelenkaste žile i koža mi vuče na žuto,tko ima plavkaste onda je rozi podton.
Moja preporuka ti je da probaš kombinaciju kreme diroseal od Avene. Nabavi tester, ima ti 5 ml. Krema je zelene boje i s njom namaži obraze prije pudera. Ako ćeš jeftiniji puder probaj Revlon color stay, nijansu buff. Ona je svjetla i žućkasta. Ovaj puder dobro prekriva crvenilo. Najbolje opet da pitaš da ti malo izvade pudera za probu. I druga stvar kako se puder nanosi. Meni je najbolje kad puder tapkam po koži i odmah uklanjam višak, tako da nema lice izgled maske. Eto to je moja preporuka.
Stella.
03.01.2010., 13:59
ajme komplicirano mi je sve to s puderima :D za žile cu pitati druga misljenja ja se nemrem odlucit koju boju vidim :D, ali hvala na savjetima!
@ estee, tak i ja puder stavljam, ovo s kremom mi se cini najbolje. a ovo zuckasto cu provjeriti, posto puder ne stavljam na cijelo lice bojim se da ce se vidjeti
pure evil
03.01.2010., 14:26
Upravo sam si naručila YSL matt touch foundation 04 sand za 25$ na Jagodici:s
http://imgh51.strawberrynet.com/images/products/08243381702.jpg
jaooo :cerek::cerek:pretpostavljam da je dobar :D
a niej tolko skup,pogotovo za ysl :D
jasmine
03.01.2010., 15:54
ja se jučer u sephori sjetila tebi i ovoga pudera i tražila tester i dobra teta mi napunila punu kutijicu toga pudera i evo od jutros ga imam na licu i šta reći.
moj prvi dojam je onak ,ništa posebno,štoviše nevidim u njemu ništa što bi opravdalo cijenu od 1200kn :ne zna: :eek:
prekriva mi lošile od sislya i kaneba kojeg imam,malo bolje matira od njih,osječaj na licu ništa posebno.
u pravilu ja sam presretna jer me nije oborio s nogu samo zbog svog novčanika. :rofl::rofl:
ellast taj puder je na jagidici jeftiniji i to dosta tako da pogledaj dal imaju tvoju nijansu. :)
ja se jučer u sephori sjetila tebi i ovoga pudera i tražila tester i dobra teta mi napunila punu kutijicu toga pudera i evo od jutros ga imam na licu i šta reći.
moj prvi dojam je onak ,ništa posebno,štoviše nevidim u njemu ništa što bi opravdalo cijenu od 1200kn :ne zna: :eek:
prekriva mi lošile od sislya i kaneba kojeg imam,malo bolje matira od njih,osječaj na licu ništa posebno.
u pravilu ja sam presretna jer me nije oborio s nogu samo zbog svog novčanika. :rofl::rofl:
ellast taj puder je na jagidici jeftiniji i to dosta tako da pogledaj dal imaju tvoju nijansu. :)
Čini mi se da si krivi gledala, možda ovaj (on je oko 1200 kn)
http://i48.tinypic.com/fem148.jpg
ovaj šta se meni staaaaaarno sviđa dođe cca 650 kn (normalno da je i to previše:flop:). Ne znam, meni je stvarno odličan, nije neko prekrivanje, ali to niti ne tražim jer ima dosta dobar ten. Probala sam i od sisly-a i kaneba i ovaj mi je definitivno puno bolji.
Pusa šta si me se sjetila:kiss:
vichyevka
03.01.2010., 16:08
ja sam imala taj puder i meni je :s:s
od nijanse pa nadalje. stvarno super puder i super korektor.
:cerek::cerek:
jasmine
03.01.2010., 16:12
ellast pretpostavljam da je trebala biti neka slika koju ja nevidim a i moguče je da negovorimo o istom puderu. :ne zna:
viši meni je taj puder kao neka tonirana krema :D
korektor ću si vjerovatno kupiti al puder ne.
pure evil
03.01.2010., 16:17
dal koja koristi ili je koristila ovaj puder od lancome-a , photogenic lumessence
http://www.lancome-usa.com/images/product/packshot/1000212_l.jpg
dobila sam tester, i probala ga,čini mi se oke,pa da se i tu informiram :D
jasmine
03.01.2010., 16:19
sad vidim sliku i nisam sigurna da je to taj,više mi liči na onaj prvi sa prve slike al opet možda je tester u drugačijem pakiranju. ovaj koji je meni daval se odvrče onak kao cijeli čep na kojem je ona špatilica i s nje se uzima puder i baš je onak rijeđi,pravi tekući a ovaj mi djeluje kao neki kremasi.
nisam obračala pažnju šta je pisalo na boćici samo sam prodavačicu molila dami pokaže njihov tekući puder na kojem piše anti ejđing i koji ima spf 15 :confused:
vichyevka
03.01.2010., 16:22
sad vidim sliku i nisam sigurna da je to taj,više mi liči na onaj prvi sa prve slike al opet možda je tester u drugačijem pakiranju. ovaj koji je meni daval se odvrče onak kao cijeli čep na kojem je ona špatilica i s nje se uzima puder i baš je onak rijeđi,pravi tekući a ovaj mi djeluje kao neki kremasi.
nisam obračala pažnju šta je pisalo na boćici samo sam prodavačicu molila dami pokaže njihov tekući puder na kojem piše anti ejđing i koji ima spf 15 :confused:
ja sam imala ovaj koji je ellast stavila i to mi je definitivno najbolji puder koji sam ikad probala (uz izgubljeni HR spetacular). korektor je odlican, jako ga malo treba a puder je san snova. samo kosta puno previse:(
jasmine
03.01.2010., 16:24
ja sam imala ovaj koji je ellast stavila i to mi je definitivno najbolji puder koji sam ikad probala (uz izgubljeni HR spetacular). korektor je odlican, jako ga malo treba a puder je san snova. samo kosta puno previse:(
govoriš o ovom puderu koji je na slici par postova iznad,ovaj sa četkicom i koji košta 1200kn?
vichyevka
03.01.2010., 16:25
govoriš o ovom puderu koji je na slici par postova iznad,ovaj sa četkicom i koji košta 1200kn?
da :) o njemu :)
jasmine
03.01.2010., 16:29
da nije tov taj puder o kojem ja godorim,poprilično sam sigurna i po samom nazivu al očito mi je onada teta u sephori rekla krivu cijenu.
kakav je po tekstur,jel kremasi il jako tekući?
jasmine
03.01.2010., 16:30
dal koja koristi ili je koristila ovaj puder od lancome-a , photogenic lumessence
http://www.lancome-usa.com/images/product/packshot/1000212_l.jpg
dobila sam tester, i probala ga,čini mi se oke,pa da se i tu informiram :D
super puder samo malo nezgodan za msanu i mješovitu kožu i po zimi a za toplije vrijeme nije niko pogodan. :)
pure evil
03.01.2010., 16:32
fala jasmine ;)
vichyevka
03.01.2010., 16:33
da nije tov taj puder o kojem ja godorim,poprilično sam sigurna i po samom nazivu al očito mi je onada teta u sephori rekla krivu cijenu.
kakav je po tekstur,jel kremasi il jako tekući?
draga ja sam se pogubila koga sto pitas :) ako pitas mene mogu ti donijet ga malo da ga probas kad se vidimo preksutra :cerek::cerek::cerek:
Sad više stvarno ne znam šta si to probala, ovaj "moj" je na klasičnu pumpicu tester...:confused:
vichyevka
03.01.2010., 16:34
Sad više stvarno ne znam šta si to probala, ovaj "moj" je na klasičnu pumpicu tester...:confused:
provala je ovaj od 1200 kn sve mi se cini :)
jasmine
03.01.2010., 17:13
da sad nekompliciramo dalje jer očito smo se zapetljale oko pudera ja ću ga u utorak opet pogledati i provjeriti koji ja imam pa napipšem.
viši nemoraš mi ništa donositi,hvala ti,još mi samo treba da se navučem na njega.
vichyevka
03.01.2010., 17:14
da sad nekompliciramo dalje jer očito smo se zapetljale oko pudera ja ću ga u utorak opet pogledati i provjeriti koji ja imam pa napipšem.
viši nemoraš mi ništa donositi,hvala ti,još mi samo treba da se navučem na njega.
:lol::lol::lol:
ancatdubh
03.01.2010., 17:15
cure,jel neka od vas ikad svijetlila u disku?:cerek:
:misli:
kak to misliš
ancatdubh
03.01.2010., 17:19
:misli:
kak to misliš
zbog pudera?:lol::cerek:
jasmine
03.01.2010., 17:20
pa bila sam i svijetlija i plava i crvena i zelena,ovisno o raavijeti kakva ide odozgora :ne zna:
ancatdubh
03.01.2010., 17:22
pa bila sam i svijetlija i plava i crvena i zelena,ovisno o raavijeti kakva ide odozgora :ne zna:
cudno,pa zar je moguce da sam ja jedini pehist(i da postoje jos mjesta sa UV lampama):lol::lol: umrijet cu:lol:
jasmine
03.01.2010., 17:25
čuda su moguća :rolleyes:
zbog pudera?:lol::cerek:
ja ne:D
ancatdubh
03.01.2010., 17:29
čuda su moguća :rolleyes:
nije cudo,istinito je.stvarno nisam nikad cula za tu pojavu,ali ocito je to jer puder ima neke sivetlece cestice u sebi..katastrofa..pisala sam toj kozmetickoj/modnoj kuci,bio je neradni dan i odma su mi odgovorili,i kazu da ce mi se jos javit-i bolje im je.koja sramota...zamisli da ti lice svijetli ko bijela majica:lol::lol::lol:uzas..nadam se da ce mi poslat brdo sminke!
i da,nisam ga mogla skinut ni sa sapunom ni vodom a kod sebe imala samo taj puder u torbici,spasila me frendica sa jeftinijim ali nesvijetlecim max faktorom:lol::lol::lol:
ako netko ima slicnih iskustva nek pise ;)
nije cudo,istinito je.stvarno nisam nikad cula za tu pojavu,ali ocito je to jer puder ima neke sivetlece cestice u sebi..katastrofa..pisala sam toj kozmetickoj/modnoj kuci,bio je neradni dan i odma su mi odgovorili,i kazu da ce mi se jos javit-i bolje im je.koja sramota...zamisli da ti lice svijetli ko bijela majica:lol::lol::lol:uzas..nadam se da ce mi poslat brdo sminke!
i da,nisam ga mogla skinut ni sa sapunom ni vodom a kod sebe imala samo taj puder u torbici,spasila me frendica sa jeftinijim ali nesvijetlecim max faktorom:lol::lol::lol:
ako netko ima slicnih iskustva nek pise ;)
A, o kojem se 'svijetlećem' puderu radi? :)
ancatdubh
03.01.2010., 17:50
A, o kojem se 'svijetlećem' puderu radi? :)
PHOTO PERFEXION..to je ocito za fotografiju etc..da ti na fotki lice izgleda mladje,svijetlije etc..ma katastrofa da moram razmisljat di idem i sta imam na licu da nebi svijetlila slucajno:rofl:..ocekujem odstetu.:cerek:
Joj anca :rofl:
MM obožava taj puder - na slikama ispada mrak :cerek:
Dobro što ne idem van :rofl:
Jesi još i iluminator koristila? :)
ancatdubh
03.01.2010., 17:59
Joj anca :rofl:
MM obožava taj puder - na slikama ispada mrak :cerek:
Dobro što ne idem van :rofl:
Jesi još i iluminator koristila? :)
ahaha,jos mi je samo iluminator falio..cek,zapravo nije mi falio jer sam bila svijetleca :cerek:..zamislite banficku u spotu "šumica"-ona je bila diskretno svijetlila naspram mene...:lol:..zasto rade takve puder,sad imam doslovno fobiju ga stavit na lice,nikad neznas gdje mozes zatec UV lampu,dobro da ne pohadjam trance partije:rofl::lol::cerek:
p.s.cure,pa kako se to nijednoj nikad nije desilo,c`mon,priznajte,necemo s smijat:cerek:
Imam i ja Phopto'Perfexion, istina ispada mrak na fotkama :cerek: Van ni je ne idem, pa ne znam bi li svijetlila :rofl:
p.s.cure,pa kako se to nijednoj nikad nije desilo,c`mon,priznajte,necemo s smijat:cerek:
Mi smo ti sve u laganoj penziji :zubo:
Vrhunac izlaska mi je popodnevna kava s curama :cerek:
Zato i ne možemo znati :rofl:
Još ne mogu vjerovati :rofl:
ancatdubh
03.01.2010., 18:48
onda ste zasticene..ne izlazim ni ja previse,kad moram jedino..ako mi sta posalju,vam se pohvalim,prijetit cu im tuzbom,nisu u redu,da vidim koliko su poslovni:cerek:
pa pokvarili su mi vecer.:rolleyes:
vichyevka
03.01.2010., 18:55
:cerek::cerek:
:rofl: I meni, samo što je od kad imam bebača to postala dopodnevna brzinska kava uz par kolica :zubo: Izlasci su daaavna prošlost za mene :brukica: Al, sad me baš zanima kako to taj puder 'svijetli'! :rofl:
ancatdubh
03.01.2010., 19:15
:rofl: I meni, samo što je od kad imam bebača to postala dopodnevna brzinska kava uz par kolica :zubo: Izlasci su daaavna prošlost za mene :brukica: Al, sad me baš zanima kako to taj puder 'svijetli'! :rofl:
nabavi uv lampu,namazi se photo perfexion-om,ugasi svijetlo i uzivaj..nemoj se prestrasit:cerek::rofl:
http://www.glowsticks.co.uk/acatalog/UV-Face-and-Body-Paint-s.jpg
nisam mogla nac bolju sliku da vam docaram:cerek:
http://www.face-painting-fun.com/images/uv-face-painted.jpg :D
pure evil
03.01.2010., 19:53
ajme pa nemrem vjerovat da si svjetlila u diskaču :rofl::rofl::lol::lol::rofl::rofl:
jel se sječate one scene iz Prijatelja,kad je Ross svjetlil sa svojim zubima :lol::lol: sad si me na to podsjetila :D
charlizeos
03.01.2010., 20:40
joj, to je bilo pravo!
dark_star
05.01.2010., 13:33
meni je nakon više od tri tjedna stigao moj Revlonček :cerek:, u najsavršenijoj srednje tamnoj žućkastoj nijansi koju sam ikad vidjela. je*eno sam ubola nijansu preko neta, zahvaljujući tutorialima:D. što se nijanse tiče, sada sam mirna do kraja života:D!
evo na jednoj curi
http://i40.tinypic.com/5ahopt.jpg
barbara 15
05.01.2010., 15:51
Može recenzija YSL teint eclat de soie?
http://www.yslbeautyus.com/images/new-teint-eclat-de-soie-l.jpg
zahvaljujem:)
http://www.evecare.com/images/products/large/Kanebo_Cream_finish_foundation.jpg
koji puder je najsličniji ovom? napokon nađem neki koji mi odgovara po svim kriterijima i recenzijama i skužim da se više ne proizvodi :( a nisam ga ni probala doduše, al svejedno...
Estee Lauder
05.01.2010., 18:18
http://www.evecare.com/images/products/large/Kanebo_Cream_finish_foundation.jpg
koji puder je najsličniji ovom? napokon nađem neki koji mi odgovara po svim kriterijima i recenzijama i skužim da se više ne proizvodi :( a nisam ga ni probala doduše, al svejedno...
Ja sam bila davno oduševljena tim puderom i dobila sam ga na testiranje, samo mi je opet najsvjetlija nijansa bila samo mrvicu tamnija da bi ga kupila. On mi je vrlo sličan mac sculptu, po gostoći i načinu prekrivanja. Dugo sam čekala da nađem tako nešto slično u odgovarajućoj nijansi.:)
Ja sam bila davno oduševljena tim puderom i dobila sam ga na testiranje, samo mi je opet najsvjetlija nijansa bila samo mrvicu tamnija da bi ga kupila. On mi je vrlo sličan mac sculptu, po gostoći i načinu prekrivanja. Dugo sam čekala da nađem tako nešto slično u odgovarajućoj nijansi.:)
Mac sculpt kažeš? :D taj puder sam isto bila ubola, al onda sam naišla na ovaj kanebo koji mi se čini presavršen i točno onakav kakav tražim otkad se šminkam :cerek: kada sam skuzila da se više ne proizvodi i da onaj kanebo sensai nema nikakve veze s ovim, mojoj tuzi nije bilo kraja :tuzni:.
a što se tiče ovog sculpta daš mi neki link odakle ga naručuješ da dostavljaju u hrv :moli:?
hvala ti na odgovoru :kiss:
Estee Lauder
05.01.2010., 22:22
Mac sculpt kažeš? :D taj puder sam isto bila ubola, al onda sam naišla na ovaj kanebo koji mi se čini presavršen i točno onakav kakav tražim otkad se šminkam :cerek: kada sam skuzila da se više ne proizvodi i da onaj kanebo sensai nema nikakve veze s ovim, mojoj tuzi nije bilo kraja :tuzni:.
a što se tiče ovog sculpta daš mi neki link odakle ga naručuješ da dostavljaju u hrv :moli:?
hvala ti na odgovoru :kiss:
Uglavnom ga kupujem vani, kada idemo na put, bilo ja ili muž. Jako dugo mi traje jer ima u tubi 40 ml, a treba ga iznimno malo.:)
Ima ti ga na ebayu, mislim da nitko nije govorio da se fejka. Ja najviše volim gledati mac na kanadskom ebay-u. Bila sam naručivala skin finishe i sve je bilo ok. Evo ti ponude, ima ga i na engleskom ebay-u.
http://shop.ebay.ca/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=mac+studio+sculpt&_sacat=See-All-Categories
Zna ga biti i ovdje
http://www.allcosmeticswholesale.com/
thx estee, sad se još samo moram odvaži na on line trgovinu :D
baš sam sad gledala nijanse, džizs koji izbor :eek: :s
i čitala sam recenzije na MUA, dosta ih se tuži da se brzo zasjaji, sklizne s lica i sl...kakvu ti kožu imaš? meni je mješovita, zimi više suha, ljeti masna ko vrag, pa da znam za koji period bi mi vrijedio ovaj puder :D pretpostavljam za zimski...
tequila
05.01.2010., 23:40
meni je nakon više od tri tjedna stigao moj Revlonček :cerek:, u najsavršenijoj srednje tamnoj žućkastoj nijansi koju sam ikad vidjela. je*eno sam ubola nijansu preko neta, zahvaljujući tutorialima:D. što se nijanse tiče, sada sam mirna do kraja života:D!
:) a koja je to nijansa?
i jel onaj za mjesovitu ili za suhu kozu?
Estee Lauder
06.01.2010., 00:37
thx estee, sad se još samo moram odvaži na on line trgovinu :D
baš sam sad gledala nijanse, džizs koji izbor :eek: :s
i čitala sam recenzije na MUA, dosta ih se tuži da se brzo zasjaji, sklizne s lica i sl...kakvu ti kožu imaš? meni je mješovita, zimi više suha, ljeti masna ko vrag, pa da znam za koji period bi mi vrijedio ovaj puder :D pretpostavljam za zimski...
Ja imam mješovitu kožu i cijeli dan mi traje, s time da preko toga stavim završni puder za matiranje. Mislim da je jako bitna podloga. Što bolja, to se puder bolje drži.
Nisam ga ljeti nosila jer imam najsvjetliju nijansu, a ipak dobijem ton dva boje, tako da mi se ne isplati kupovati i nijansu za ljeto.:D
Nisam ga ljeti nosila jer imam najsvjetliju nijansu, a ipak dobijem ton dva boje, tako da mi se ne isplati kupovati i nijansu za ljeto.:D
pričaj mi, zimi kupujem skoro najsvjetliju, ljeti skoro najtamniju...zato mi dior forever i ck inf.hydration sad stoje netaknuti i čekaju ljeto, a ja muku mučim s krivom i totalno promašenom nijansom revlonovog colorstay i mf lasting performance jer nisam znala za podtonove :zubo:
još samo moram uskladit nijanse i tipove kože, jer mi za ljeto navedeni ''čekači'' nisu naj za masnu kožu. ma ovo je za poludit! valjda za 3 godine budem imala sve kako treba :rofl:
EDIT: to s podlogom si apsolutno u pravu, zasada me i kremica i baza koju imam jako dobro služe :cerek:
charlizeos
06.01.2010., 16:59
najbolje ti je da to sve što imaš staviš u prodaju i kupiš si pravi
malaSplit87
06.01.2010., 17:05
Testirala san revlon colorstay (vespers :kiss:)
Super mi prekriva, dosta je izdržljiv (testirano ispod tuša, para je služila kao dim iz diskoteke :rofl:)
Uzet ću ga sigurno :top:
Cure, pomagajte!
Imam Revlon Colorstay puder, super mi je... ALI. .. imam za mješovitu kožu, sad sam ga potrošila i trebala bi kupiti za suhu kožu , zanima me KOJA je razlika u njima??? dali ovaj za suhu kožu manje prekriva ????? i dali nijanse idu isto kao i za mješovitu, imala sam 180nijansu
najbolje ti je da to sve što imaš staviš u prodaju i kupiš si pravi
žao mi je to prodavat, tako su prekrasni i nijanse su predivne, ko stvorene za mene u ljetno doba :mama:
strah me pustit ih iz ruku, nekako sam uvjerena da bolje neću naći :rofl: pogotovo ck koji se više ni ne proizvodi...
a za mf ne mogu procijeniti niti otprilike koliko ga je ostalo, a ovaj revlon koristim sad jer nemam za drugi, cekam placu :rolleyes:
al hvala na prijedlogu, u svim drugim okolnostima bih ga prihvatila :D
Cure, pomagajte!
Imam Revlon Colorstay puder, super mi je... ALI. .. imam za mješovitu kožu, sad sam ga potrošila i trebala bi kupiti za suhu kožu , zanima me KOJA je razlika u njima??? dali ovaj za suhu kožu manje prekriva ????? i dali nijanse idu isto kao i za mješovitu, imala sam 180nijansu
nisam probala oba već imam samo ovaj za suhu, pa ako pomaže reći ću ti malo za njega...prekriva jako dobro, imam nijansu 200 nude-baca na rozo i koliko se sjećam 180 je ona svijetla nijansa (ne najsvijetlija) koja baca na žuto...
mislim da su ti iste za oba, ali provjeri još u parfumeriji :mig: težak je dosta i čak mi se ne čini preidealan za nekoga tko ima jako suhu kožu, moja malo naginje na suhu i zna me zatezat :rolleyes:
žao mi je to prodavat, tako su prekrasni i nijanse su predivne, ko stvorene za mene u ljetno doba :mama:
strah me pustit ih iz ruku, nekako sam uvjerena da bolje neću naći :rofl: pogotovo ck koji se više ni ne proizvodi...
a za mf ne mogu procijeniti niti otprilike koliko ga je ostalo, a ovaj revlon koristim sad jer nemam za drugi, cekam placu :rolleyes:
al hvala na prijedlogu, u svim drugim okolnostima bih ga prihvatila :D
a koliki im je rok trajanja?
da ti se ne pokvare:ne zna:
tropical
06.01.2010., 21:58
dosad sam koristila revlon colorstay 180 beige sand i to kako kad koju teksturu. i bila savršeno zadovoljna. ali ovih dana sam skužila svoje plave vene i činjenicu da roza rumenila ljepše ublendam u lice od breskvastih i narančastih. i danas ga stavljam na lice i neki vrag ne štima. mamicu mu, morat ću u potragu a to mi je jednaka tlaka kao potraga za savršenim trapericama ili grudnjakom- mukotrpno sa puno pogrešaka!!!
Vespers
06.01.2010., 22:10
Super mi prekriva, dosta je izdržljiv (testirano ispod tuša, para je služila kao dim iz diskoteke :rofl:)
Para - dim iz diskoteke, legendo :s
:rofl:
Estee Lauder
06.01.2010., 22:14
Njega i samo njega uvijek stavljam kada idem na vježbanje. Budem sva mokra po licu, brišem se sa maramicom i po njoj ni traga puderu. Kada dođem doma, ten mi bude još nekako ljepši nakon preznojavanja.:D
Čitam da od Estee Lauder double wear je sličan ovome, samo u mom Limoniju uopće nema svijetle nijanse, a u Americi ima duplo više nijansi. Tako bi voljela probati i taj puder da budem mirna.:cerek: Morat ću ispitati nijanse pa naručiti na ebay-u.
Vespers
06.01.2010., 23:06
Njega i samo njega uvijek stavljam kada idem na vježbanje
Što s puderom vježbaš? Ti nije malo neudobno? :ne zna:
a koliki im je rok trajanja?
da ti se ne pokvare:ne zna:
ck do 2011, dior do 2013, a mf piše 12 mjeseci od otvaranja, proizvodnja 2009 - naravno, ne piše datum :ne zna: sigurna sam još 2 ljeta :cerek:
Što s puderom vježbaš? Ti nije malo neudobno? :ne zna:
ukrade mi riječ iz usta :D
još s revlon colorstay :eek: ima li nuspojava, imam feeling da bih dobila poprištavila u roku keks? :ne zna:
Estee Lauder
07.01.2010., 01:01
Njega i samo njega uvijek stavljam kada idem na vježbanje. Budem sva mokra po licu, brišem se sa maramicom i po njoj ni traga puderu. Kada dođem doma, ten mi bude još nekako ljepši nakon preznojavanja.:D
Čitam da od Estee Lauder double wear je sličan ovome, samo u mom Limoniju uopće nema svijetle nijanse, a u Americi ima duplo više nijansi. Tako bi voljela probati i taj puder da budem mirna.:cerek: Morat ću ispitati nijanse pa naručiti na ebay-u.
Pa naravno, kad sam cijeli dan namazana, a vježbanje je dio mog dana. Jedino se ne bi mazala kada bi vježbala boks.:lol:
Meni samo nije jasno o kakvoj vi težini na licu govorite, meni ništa nije teško. Ili sam ja totalno navikla na tu težinu pa mi sve izgleda lagano.:cerek:
mishonja
07.01.2010., 03:38
Pa naravno, kad sam cijeli dan namazana, a vježbanje je dio mog dana. Jedino se ne bi mazala kada bi vježbala boks.:lol:
Meni samo nije jasno o kakvoj vi težini na licu govorite, meni ništa nije teško. Ili sam ja totalno navikla na tu težinu pa mi sve izgleda lagano.:cerek:
bas san ja dosla napisat kako mi se cini da san napokon nasla pravi puder za mene, to je to , revlon colorstay.. ja imam za suhu kozu, nijansa 180.. i savrseno pogodjena boja..
samo se meni cini da ga triba malo vise stavit, ko da nije dovoljno razmaziv?
i nije mi tezak..bas mi je dobar :)
i cijena je niska..
i prvi puder koji OSTANE na mojoj suhoj kozi.. meni je to neshvatljivo, cure s masnom kozom se muce da im ne padne sa lica, amoja je suha pa ispadne :/
ovaj mi je stvarno odlican, samo mi jos triba pravi u prahu za priko! :)
oukej, hvala cure, danas će mi doći taj za suhu kožu, nadam se da će biti ok, jer kažem ja uzela prvi puta ovaj za mješovitu a moji obrazi suVi ko barut :zubo: a čelo i nos se nekad zasjaje, i skužila sam da sam se zeznula da mi treba ovaj za suhu kožu jer mi za mj. uđe u pore pa ne izgleda lijepo..
i da... i ja vježbam sa puderom , nisam jedina, vidim i cure oko mene koje budu sve su tip top namazane :zubo:
Vespers
07.01.2010., 07:59
Ah soooo... ja sam to shvatila kao da se ideš mazat prije vježbanja, sorry :lol:
Borealis000
07.01.2010., 16:17
Da li može netko reći za puder Revlon colorstay koja je najsvijetlija nijansa za neutralni podton?
Nikako na zelenu granu s nijansama:( Napominjem da sam blijeda k'o zid :o :D
:lol: ovaj dio priče mogu razumjet :rofl:
čudan, neugodan osjećaj na licu kad osjetiš da ti koža ne diše i osjećaš se olakšano kad ga skineš, ne znam kako bih drugačije objasnila. Cure su govorile da je forever težak, meni ni najmanje po tom pitanju, prvi put sam se s ''težinom'' upoznala kad sam kupila colorstay :zubo: ti si očito razvila imunitet na sve... pogotovo ako vježbaš s colorstayom, onda ti je otpornost na vrhuncu :rofl:
prvi put sam se s ''težinom'' upoznala kad sam kupila colorstay :zubo:
Isto tako je bilo i meni s Colorstay-em :ne zna: Imala sam onaj za suhu kožu i bio mi je pretežak, začepio mi je pore, imam normalnu kožu, možda blago mješovitu. Onog za mješovitu/masnu nisam htjela ni probati jer mi se činio još teži...
Evo meni stigo danas Revlon CS za suhu kožu...i suuuuuuuuper mi je :cerek: puno bolji nego za mješovitu, istina za mj.je teži, i teže se razmazuje bar meni, i ulazio mi je u pore, ovaj za suhu mi je odličan, fino ga razmažem i ne ulazi u pore - još :zubo: tek ga probala...al sve u svemu bolji je :top:
da, samo ovaj za suhu definitivno ne bi bio dobar nekome tko stvarno ima suhu kožu, mene zateže i ističe mi još poneke suhe dijelove, isto sam mješovita...ne mogu ni zamislit kakav je tek onaj za masnu kožu :eek: al opet mnogima odgovara :ne zna:
meni je super kako prekrije, ujednači ten i ono što je estee rekla, nakon cjelodnevnog nošenja (ilti preznojavanja:rofl:) je najljepši, postojanost mu je stvarno perfektna. probat ću sad kroz neko vrijeme sa mac sculptom, al ako još netko možda ima ideju o puderu sa kvalitetama koje sam navela, neka slobodno tipka :cerek:
ne znam, moji su obrazi turbo suhi i meni paše, opet kažem zasad :zubo: jer sam ga tek probala malo...vidjet ću nakon više puta nanošenja.
Estee Lauder
07.01.2010., 23:47
:lol: ovaj dio priče mogu razumjet :rofl:
čudan, neugodan osjećaj na licu kad osjetiš da ti koža ne diše i osjećaš se olakšano kad ga skineš, ne znam kako bih drugačije objasnila. Cure su govorile da je forever težak, meni ni najmanje po tom pitanju, prvi put sam se s ''težinom'' upoznala kad sam kupila colorstay :zubo: ti si očito razvila imunitet na sve... pogotovo ako vježbaš s colorstayom, onda ti je otpornost na vrhuncu :rofl:
Ja sam takve probleme imala prije nego što sam krenula na glikolne tretmane. Niti jedna mi krema nije valjala, lice me je peckalo, sve me iritiralo,isto tako bi jedva čekala sve skinuti sa sebe.:( Onda nakon te prve godine kad sam napravila šest tretmana moje lice se totalno promijenilo, kao da se oslobodilo nečega što je sprječavalo da sve što stavim na lice ide u dubinu. Lice mi se reguliralo u pogledu mašćenja, a za to imam dokaze u vidu fotografija.
Odjedanput su mi počele pasati razne vrste krema, lice bi doslovno sve srknulo. Nisam više osjećala nikakvo zatezanje. Puder mi isto više nije bio nikakav problem. Ustvari više uopće nisam osjećala lice kao neku težinu. :)
Moram samo reći da u to vrijeme kad sam imala te probleme, jako sam malo spavala. Čak su bile godine nespavanja u pitanju. E koliko su ti tretmani učinili u tom pomaku, ili se sve poklopilo jedno s drugim, ne znam, samo znam da ja više nemam takav problem.:)
Ovo je istina, znam po sebi, nespavanje je ključno za stanje kože...čim sam duže vrijeme neispavana, koža mi se pogorša...
Vespers
08.01.2010., 10:10
Ovo je istina, znam po sebi, nespavanje je ključno za stanje kože...čim sam duže vrijeme neispavana, koža mi se pogorša...
I puno alkohola i boravak u zadimljenom prostoru (iako ne pušim). :mig:
Ja sam takve probleme imala prije nego što sam krenula na glikolne tretmane.
Lice mi se reguliralo u pogledu mašćenja, a za to imam dokaze u vidu fotografija.
Moram samo reći da u to vrijeme kad sam imala te probleme, jako sam malo spavala. Čak su bile godine nespavanja u pitanju. E koliko su ti tretmani učinili u tom pomaku, ili se sve poklopilo jedno s drugim, ne znam, samo znam da ja više nemam takav problem.:)
svakako da način života utječe i to od unutarnjih faktora (stres, napetost, neispavanost) do vanjskih (smog, vremenski uvjeti itd.). Al sam pojačala preparativu i koža mi se preporodila. Jedno tjedan dana nisam ništa od preparative koristila (jer sam išla na put i zaboravila :bonk:), vratila sam se suha, prištava i odvratna :rolleyes: trebalo mi je mjesec dana da se dovedem u red...
kažu uostalom da puderi čak štite od vanjskih utjecaja i da je po tom pitanju itekako koristan :mig:
a te glikolne tretmane si obavljala sama il u kozmetičkom? može mali info? proguglala sam malo i čini mi se da se s dosta opreza mora pristupiti s korištenjem istog :confused:
vampir ernest
08.01.2010., 20:34
[QUOTE=Estee Lauder;24363693]To je najbolji puder svih vremena, i ova verzija i liquid. Imala oba. I dođem kupiti i ono sensai. Kupila ga sestra, ja probala i ni sjena ovima gore. Poludjela sam. Poslije sam kupila i Revlon Colorstay, i Age Renew, i Este Lauder i probala Parure Extreme, I Dior Nude, i Chanel Pure Mat, I Photo Perfection i nula bodova.
Ali čini mi se da im je na tragu YSL-ov Radiance Smoothing Foundation (Teint Eclat de Soie). Probala ga, ali uz njih više. Čini se da je to to, ali nisam sigurna.
Estee Lauder
08.01.2010., 20:52
svakako da način života utječe i to od unutarnjih faktora (stres, napetost, neispavanost) do vanjskih (smog, vremenski uvjeti itd.). Al sam pojačala preparativu i koža mi se preporodila. Jedno tjedan dana nisam ništa od preparative koristila (jer sam išla na put i zaboravila :bonk:), vratila sam se suha, prištava i odvratna :rolleyes: trebalo mi je mjesec dana da se dovedem u red...
kažu uostalom da puderi čak štite od vanjskih utjecaja i da je po tom pitanju itekako koristan :mig:
a te glikolne tretmane si obavljala sama il u kozmetičkom? može mali info? proguglala sam malo i čini mi se da se s dosta opreza mora pristupiti s korištenjem istog :confused:
Prvu i drugu godinu sam išla kod dermatologa, nakon toga dvije godine kod kozmetičarke, a evo ovu godinu se usudila sama. I sve pet!:cerek:
Moja prepruka, najprije kod profića.:D
dbebic7
09.01.2010., 12:37
Molim pomoć!
Dvoumim se između Mat lumiera i double wear light pudera pa vas molim vaše mišljenje. Koža mi je mješovita (masna T zona)
Pitala sam u parfumeriji da mi stave malo u posudicu, a dobila sam točno za jedan obraz ML broj 30 i DWL broj 02, tako da sam sad jedan obraz namazala s jednim a drugi s drugim, ali kako ga malo imam meni to izgleda sve isto.
Kakvo je vaše mišljenje koji je postojaniji i uopće kojeg više preporučate.
Hvala
Andjelcic
09.01.2010., 15:33
Molim pomoć!
Dvoumim se između Mat lumiera i double wear light pudera pa vas molim vaše mišljenje. Koža mi je mješovita (masna T zona)
Pitala sam u parfumeriji da mi stave malo u posudicu, a dobila sam točno za jedan obraz ML broj 30 i DWL broj 02, tako da sam sad jedan obraz namazala s jednim a drugi s drugim, ali kako ga malo imam meni to izgleda sve isto.
Kakvo je vaše mišljenje koji je postojaniji i uopće kojeg više preporučate.
Hvala
moj glas za doublewear light definitivno :top:
koristim ga i jako je ugodan na licu, dovoljno prekriva i trajan je
mat lumiere sam nosila jedan dan i bio mi je zbukast i pretezak
cure, jeli moguće užasno oprištavit od pudera?
imala sam i prije problematičan ten i trebao mi je dobar puder za prekrivanje pa sam uzela revlon colorstay za normalnu kožu i otada...ajme, lice mi je očajno, nikad gore! jeli moguće da je od njega? bi li ga trebala prestat koristit?
Starleta
09.01.2010., 16:16
Moguće da je od pudera...ja sam opriištavila od mf pudera:(
ali može biti da ti je koža reagirala na nešto drugo, a pokloplo se sa novim puderom.
Najbolje da ga prestaneš koristiti na neko vrijeme i vidiš da li će prestati,pa ponovno probaj puder...
ako opet oprištaviš onda je od pudera:mig:
dbebic7
09.01.2010., 16:44
moj glas za doublewear light definitivno :top:
koristim ga i jako je ugodan na licu, dovoljno prekriva i trajan je
mat lumiere sam nosila jedan dan i bio mi je zbukast i pretezak
Hvala ti.
Čula sam da su puderi od EL najbolji.
charlizeos
09.01.2010., 17:09
jel ima neki od EL da je za suhu kožu
Estee Lauder
09.01.2010., 22:17
Ja bi isto taj EL htjela probati, ali naravno naručila bi svjetlu nijansu sa Američkog tržišta, imali mi tko prepuručiti koja nijansa odgovara mac nc 15. Znači svijetlo i žuto. Koliko vidim na njihovim stranicama ima 3 ili 4 nijanse broja 1. Kod nas u zd-u koliko mi se čini ni nema uopće jedinice.
Vespers
10.01.2010., 10:22
Ja bi isto taj EL htjela probati, ali naravno naručila bi svjetlu nijansu sa Američkog tržišta, imali mi tko prepuručiti koja nijansa odgovara mac nc 15. Znači svijetlo i žuto. Koliko vidim na njihovim stranicama ima 3 ili 4 nijanse broja 1. Kod nas u zd-u koliko mi se čini ni nema uopće jedinice.
Nemoj me uzet za riječ, ali mogla bi se zaklet da sam vidjela neki dan u Puli u Limoniju 1.cu. :)
Baš ću pogledat drugi put kad budem u điru :mig:
( i ja pikiram na taj puder)
Estee Lauder
10.01.2010., 13:03
Nemoj me uzet za riječ, ali mogla bi se zaklet da sam vidjela neki dan u Puli u Limoniju 1.cu. :)
Baš ću pogledat drugi put kad budem u điru :mig:
( i ja pikiram na taj puder)
Ajde baš baci oko, mislim da je za Evropu ,za jedinicu stavljen fresco, a u Americi ima jedinica za svaki tip kože. Možda bi najbolje bilo da pošaljem mail na službenu stranicu pa da ih pitam.:cerek:
tillasil
10.01.2010., 18:05
zna li netko koliko košta maybelline affinitone?? molim vas za pomoć tko zna :D
zna li netko koliko košta maybelline affinitone?? molim vas za pomoć tko zna :D
70-ak kn:mig:
tillasil
11.01.2010., 17:28
70-ak kn:mig:
ooo hvala:D
jesi ga možda isprobala?:)
jesam..to je moj ljetni puder i jako ga volim,jer mi baš lijepo sve prekrije,iako je dosta vodenast i rijedak..prilagodi se koži,i ne izgledam s njime ko da imam fasadu na sebu
i ne masti mi kožu,iako je namjenjen suhokošcima više manje:cerek:
jedina zamjerka mu je da ima prilično svjetle nijasne,pa mi ona najtamnija nekad zna biti svjetla(ali to je ono,baš par tjedana nakon mora,ali tad i ne stavljam puder)
Kad sam gledala koja bi mi boja bila najbolja, poslala sam pm jednoj curi na MUA koji taj puder ima i koristi...
Evo njenog odgovora, možda nekom pomogne na vrijeme :rofl:
Shade n. 4 is the right shade for a NC15-20 skin tone, with yellow undertones. It is half a tone darker than Dior 010 or 010 clair Chanel.
If you need a perfect tone comparison with a Chanel 010 (I mean the lightest shade of the Chanle range) then buy teint majeur n. 2.
I have this shade as well and goes OK w/ my skin tone in winter when I am paler of when I want a lighter skin.
Beware , n.2 and n. 4 are w/ Yellow undertones; if you need a pinker (cooler) shade, go for sahdes 1 or 3 or 5.
Hope this helped ! and sorry again for the delay! Cheers!
Skura, jesi li ga naručila? Koju nijansu?
tillasil
12.01.2010., 15:50
jesam..to je moj ljetni puder i jako ga volim,jer mi baš lijepo sve prekrije,iako je dosta vodenast i rijedak..prilagodi se koži,i ne izgledam s njime ko da imam fasadu na sebu
i ne masti mi kožu,iako je namjenjen suhokošcima više manje:cerek:
jedina zamjerka mu je da ima prilično svjetle nijasne,pa mi ona najtamnija nekad zna biti svjetla(ali to je ono,baš par tjedana nakon mora,ali tad i ne stavljam puder)
wohooo :D hvala ti punoo,sviđa mi se to kaj se prilagodi i kaj se neću osjećat ko da imam žbuku na sebi :rofl:
Skura, jesi li ga naručila? Koju nijansu?
Prvo četvrticu pa stornirala, pa dvicu pa mi je nisu poslali.
Na kraju još jednu dvicu a za ovu dpvu mi vratili lovu :rofl:
Prvo četvrticu pa stornirala, pa dvicu pa mi je nisu poslali.
Na kraju još jednu dvicu a za ovu dpvu mi vratili lovu :rofl:
Pitam te jer imamo istu nijansu Givenchya, al vidim da si uzela nijansu sa žućkastim podtonom, meni to baš ne paše.
ja se premišljam oko chanel mat lumiera, kakva su vam iskustva? vidim pixi da stalno koristi mat lumiere, izgleda mi dobro na licu pa sam mislila kupiti. revlonov colorstay me nije nesto odusevio, fakat je preteska zbuka. za noc i izlazak je ok, ali preko dana definitivno prejako.
ok je, ali nista posebno. u rangu max factora.
vidim da je mat lumiere dobio dobre kritike na mua, gdje ga ima uopce? iris? limoni?
*soul*mate*
12.01.2010., 21:25
meni on za razliku od 5rich grozan. Težak je na licu, ne prikriva baš nešto, a i lice mi se ljuštilo od njega.
al nekome sa 'savršenim' -prirodno - tenom (znači bez fleka, mrlja i sl.) bi valjda trebao biti dobar, al takvima inače ni ne treba puder, paaaa :ne zna:
Pitam te jer imamo istu nijansu Givenchya, al vidim da si uzela nijansu sa žućkastim podtonom, meni to baš ne paše.
Imala sam ga u ruci i nije mi se činio uopće žut kao što je ženskica napisala (Vichy ga ima ;))
Javim čim mi dođe kakav je i kakva je nijansa ;)
papricica
13.01.2010., 10:01
Može li mi netko preporučiti puder za jaaako suhu kožu, trenutno imam YSL perfect touch, ali kad ga stavim peruta mi se koža na nekim dijelovima. Sad se dvoumim između vitalumiera i vichy pudera za suhu kožu
Ako ti se peruta na nekim dijelovima radije kupi prvo neki serum i dobru kremu i riješi uzrok... Za par dana će ti ovaj puder biti super.
A svejedno i ako kupiš novi puder opet ćeš se perutati ;)
papricica
13.01.2010., 10:16
Ako ti se peruta na nekim dijelovima radije kupi prvo neki serum i dobru kremu i riješi uzrok... Za par dana će ti ovaj puder biti super.
A svejedno i ako kupiš novi puder opet ćeš se perutati ;)
Ma riješavam ja problem, ali to je moja zimska boljka:rolleyes:, a ovaj puder je super inače , ali već pri kraju pa bi se ponovila samo od tolikh pudera ne znam ni sama šta izabrati:ne zna:, ili možda neku dobru toniranu kremicu
Može li mi netko preporučiti puder za jaaako suhu kožu, trenutno imam YSL perfect touch, ali kad ga stavim peruta mi se koža na nekim dijelovima. Sad se dvoumim između vitalumiera i vichy pudera za suhu kožu
pisala sam već negdje, ja ti imam turbo suhe obraze, katastrofa, a čelo i nos mi se nekad zasjaje i koristila sam Revlon Colorstay za mješovitu ALI mi nije odgovarao jer mi se isto ljuskala koža i ulazio mi je u pore..
Neki dan sam uzela isto Revlon CS ali za SUHU KOŽU i mogu ti reći da sam oduševljena :s super je , probaj možda s tim
mladi_luk
13.01.2010., 10:30
pisala sam već negdje, ja ti imam turbo suhe obraze, katastrofa, a čelo i nos mi se nekad zasjaje i koristila sam Revlon Colorstay za mješovitu ALI mi nije odgovarao jer mi se isto ljuskala koža i ulazio mi je u pore..
Neki dan sam uzela isto Revlon CS ali za SUHU KOŽU i mogu ti reći da sam oduševljena :s super je , probaj možda s tim
ja sam koristila revlon CS za normalnu/suhu, ali mi se počelo perutati kod nosa i malo na čelu, a prije mi se nije perutalo. mislim da taj puder, iako piše da je za suhu kožu, definitivno nije za jako suhu kožu i kožu sklonu perutanju. :/
a ne znam stvarno, ovisi kako kome valjda, meni je dobar
Elektra
13.01.2010., 10:44
Ja mislim da vama kojima se koža peruta je bitnije da to prvo riješite jer nema tu pudera koji će pomoći. A i inače je bilo čija koža sklonija tome da će se po zimi perutati jer je vrijeme jednostavno takvo. Treba kupiti neki serum, hranjiviju kremu i mislim da će to puno pomoći. :) Meni otkad koristim onaj Vichyjev serum koža skoro pa da se ni peruta. Jako, jako rijetko, i to ako da je zato jer npr. ne stavim serum, a trebala bih. :zubo:
papricica
13.01.2010., 10:49
Ja mislim da vama kojima se koža peruta je bitnije da to prvo riješite jer nema tu pudera koji će pomoći. A i inače je bilo čija koža sklonija tome da će se po zimi perutati jer je vrijeme jednostavno takvo. Treba kupiti neki serum, hranjiviju kremu i mislim da će to puno pomoći. :) Meni otkad koristim onaj Vichyjev serum koža skoro pa da se ni peruta. Jako, jako rijetko, i to ako da je zato jer npr. ne stavim serum, a trebala bih. :zubo:
Ma ja se sad trackam tim kremicama i polako se stanje poboljšava i ne stavljam puder, ali bi htjela ipak malo samo nabaciti neku bojicu i ne treba mi zapravo neko jako prekrivanje, možda uzmem LRP toniranu kremmicu ili Vichy puder:ne zna:
Elektra
13.01.2010., 10:53
Ma ja se sad trackam tim kremicama i polako se stanje poboljšava i ne stavljam puder, ali bi htjela ipak malo samo nabaciti neku bojicu i ne treba mi zapravo neko jako prekrivanje, možda uzmem LRP toniranu kremmicu ili Vichy puder:ne zna:
Pa uzmi neki puder u prahu ili tako nešto, čisto da ti lagano ujednači kožu, ako ti ne treba jako prekrivanje. :) Meni je za to Avene kompaktni mozaik odličan. :)
mladi_luk
13.01.2010., 11:06
meni se koža inače nimalo ne peruta, a od revlona cs se počela :(
vichyevka
13.01.2010., 11:36
potpis :s
dok se ne rijesi problem perutanja ni najbolji puder nece izgledati lijepo i nece biti dobar.
meni se koza svaku zimu perutala, bila je jako suha i dehidirirana. sad koristim starletinu uljnu mjesavinu, tonik, par jako hranjivih krema i koza mi je super. :D
mislim da je najbolje prvo dovesti kozu u red a onda traziti puder. :mig:
potpis :s
dok se ne rijesi problem perutanja ni najbolji puder nece izgledati lijepo i nece biti dobar.
meni se koza svaku zimu perutala, bila je jako suha i dehidirirana. sad koristim starletinu uljnu mjesavinu, tonik, par jako hranjivih krema i koza mi je super. :D
mislim da je najbolje prvo dovesti kozu u red a onda traziti puder. :mig:
Stalno te mislim pitati kakva ti je ona kremica?:)
Samo da se i ja još jednom nadovežem.
Ja imam suhu kožu i ove zime mi se UOPĆE NIJE niti malo perutala :cerek:
Al ima savršenu i noćnu i dnevnu kremu i čak ne koristim ni serume više ;)
vichyevka
13.01.2010., 11:57
Stalno te mislim pitati kakva ti je ona kremica?:)
diiivna :)
cak sam kupila i njihov serum(frendica je bila u londonu pa je kupila) i par testera njihovog pudera koji je stvarno:s:s:s
Kojeg pudera i koje kreme i seruma :raspa:
vichyevka
13.01.2010., 12:02
Kojeg pudera i koje kreme i seruma :raspa:
la mer :) Jasmine mi je jednom poslala tester njihovog pudera i stvarno je super :) nedavno sam nasla na ebayu dosta povoljno par testera pa sam ih kupila :D
kad se vidimo donesem ti malo od svega ;)
dakle prestat ću koristit revlon colorstay, možete li mi preporučit nešto drugo? :moli:
recimo da mi odgovara pro lumiere ali i on je dosta težak, jel da? treba mi puder koji dobro prekriva a da nije pretežak, onako za svaki dan...postoji li to :misli:
vichyevka
13.01.2010., 12:15
dakle prestat ću koristit revlon colorstay, možete li mi preporučit nešto drugo? :moli:
recimo da mi odgovara pro lumiere ali i on je dosta težak, jel da? treba mi puder koji dobro prekriva a da nije pretežak, onako za svaki dan...postoji li to :misli:
postoji... ako imas suhu kozu mislim da bi ti bio super givency o kojem cesto pisemo i ovaj YSL koji se moze naruciti s neta i kosta cc.200kn. meni je isto jako dobar HR spetacular. on je malo tezi ali ima savrseno prekrivanje :)
postoji... ako imas suhu kozu mislim da bi ti bio super givency o kojem cesto pisemo i ovaj YSL koji se moze naruciti s neta i kosta cc.200kn. meni je isto jako dobar HR spetacular. on je malo tezi ali ima savrseno prekrivanje :)
da, imam suhu kožu a bome i akne...samo sam negdje snimila da je givenchy na žuto a to mi nikako ne odgovara, ja sam beige nijansa!
pogledat ću taj YSL, jel na jagodi košta 200 kn?
a kakav je EL double wear, vidim da se dosta hvali također? ima i u light verziji jel da? samo kako onda prekriva :confused:
vichyevka
13.01.2010., 12:26
da, imam suhu kožu a bome i akne...samo sam negdje snimila da je givenchy na žuto a to mi nikako ne odgovara, ja sam beige nijansa!
pogledat ću taj YSL, jel na jagodi košta 200 kn?
a kakav je EL double wear, vidim da se dosta hvali također? ima i u light verziji jel da? samo kako onda prekriva :confused:
kao sto smo napisale u postovima prije, bitno je prvo dovesti kozu u red a onda razmisljati o super puderu ;)
givency ima par nijansi i mislim da je nabolje da to malo pogledas sama. ysl puder je ovaj http://hr.strawberrynet.com/makeup/yves-saint-laurent/?LineId=8906#8906 ali vidim da mu nije vise cijena kao kad je Skura narucivala... taj puder nije jos dosao kod nas ali meni je zaista super :)
edit: evo bitno jeftiniji je tu http://www.fragrancedirect.co.uk/browse/cosmeticsface?ex=co_wizr-locayta&collate=ivtype&collate=brand&collate=pdxtproductname&collate=pdxtfragrancetype&collate=pdxtgender&collate=price&collate=pdxtgifttype&collate=pdxtaccessoriestype&collate=pdxtfoundationtype&collate=pdxtpowdertype&collate=pdxtmascaratype&collate=pdxteyelinertype&collate=pdxteyeshadowtype&collate=pdxtbronzertype&collate=pdxtblushertype&collate=pdxtskintype&collate=pdxtmoisturisertype&collate=pdxtbodycleansingtype&collate=pdxtdeodoranttype&collate=pdxteyecaretype&collate=pdxthandcaretype&collate=pdxtshampooandconditioningtype&collate=pdxtcolouringtype&collate=pdxthairstyling&collate=pdxthairtreatmenttype&collate=pdxttanningtype&collate=pdxtapplication&collate=pdxtspf&collate=pdxtfragrancefamily&collate=pdxtpackaging&fieldinvt=type&termtextinvt=invt&typeinvt=exact&fieldpcatid=pcatid&typepcatid=exact&fieldivtype=ivtype&termtextivtype=foundation&typeivtype=exact&termorder=invt%3Apcatid%3Aivtype&template=wz_locayta&pagenum=1&perpage=10&threshold=0&spellcorrect=1&datasource=fragrancedirecten&setpagenum=1&termtextbrand=Yves%20Saint%20Laurent&typebrand=exact&fieldbrand=brand
hm, ovaj puder košta 95$ :D
a što se tiče kože, jedino mi pomažu pilule...sve ostalo je isprobano i nije baš dalo rezultat
mislim da mi se ten pogoršao otkad sam počela koristit hvaljeni revlon colorstay koji je teški beton a za problematično lice je to ubojito, zato sad tražim nešto kvalitetnije ;)
papricica
13.01.2010., 13:29
Pa uzmi neki puder u prahu ili tako nešto, čisto da ti lagano ujednači kožu, ako ti ne treba jako prekrivanje. :) Meni je za to Avene kompaktni mozaik odličan. :)
Imam od Mac-a puder u kamneu, ali se i s njim perutam....najbolje bi bilo da izbacim pudere skroz al onda izgledam ko smrt:D
vichyevka
13.01.2010., 13:30
hm, ovaj puder košta 95$ :D
a što se tiče kože, jedino mi pomažu pilule...sve ostalo je isprobano i nije baš dalo rezultat
mislim da mi se ten pogoršao otkad sam počela koristit hvaljeni revlon colorstay koji je teški beton a za problematično lice je to ubojito, zato sad tražim nešto kvalitetnije ;)
vidim da je zavrsila akcija jer je na jagodi bio isto oko 200kn a na f. isto tako ali ga vise nema.
Vespers
13.01.2010., 14:07
[QUOTE=vichyevka;24509619 meni je isto jako dobar HR spetacular. on je malo tezi ali ima savrseno prekrivanje :)[/QUOTE]
Možeš li malo više napisat o tom puderu? To je tekući, jel tako? Koja nijansa, koliko se troši, ili ako si već negdje pisala, jel može link? :mig:
Hvala!
ja bih imala još jedno pitanjce ako nije problem :)
koja nijansa EL double wear najbolje odgovara recimo chanelovoj beige? jeli fresco ok? jel onako, tipična beige nijansa, nije rozo, nije žuto?
ili pak desert beige? čine se jako slične te dvije nijanse :ne zna:
vichyevka
13.01.2010., 15:45
Možeš li malo više napisat o tom puderu? To je tekući, jel tako? Koja nijansa, koliko se troši, ili ako si već negdje pisala, jel može link? :mig:
Hvala!
to je moj nadrazi puder :cerek::cerek:
mislim da je ko stvoren za suhu kozu. ja imam nijansu 022 i boja mi je super. dosta su mi dva stiska i stvarno sam jako jako zadovoljna s njim. :s:s
kod nas kosta oko 400kn ali zato je na jagodici oko 250kn :)
charlizeos
13.01.2010., 21:44
ja više uopće ne kužim o kojem je puderu riječu, jel o YSL ili nekom drugom
londres
13.01.2010., 21:48
http://hr.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/double-wear-stay-in-place-makeup/71045/#DETAIL
da li je ova boja svjetila od Fresco, EL double wear? Jel netko imao ovu nijansu, 36 sand?
vichyevka
13.01.2010., 22:58
ja više uopće ne kužim o kojem je puderu riječu, jel o YSL ili nekom drugom
koliko sam ja shvatila o HR spetacular ;)
Mirella
13.01.2010., 23:49
Cure već smo više puta pisale, ali eto ponovit ću i ja, ako vam se koža peruta, pogotovo sad u zimskim mjesecima,a inače nemate neku dermatološku bolest (znači nije perutanje zbog toga), prvo lice dovedite u red. što znači da vam sada u ovim mjesecima nije dovoljno koristiti hidratantnu kremu nego nešto hranjivije, koža treba i masnoću u ovim uvjetima. to se pogotovo odnosi na cure koje inače imaju normalnu i suhu kožu.
Meni čim počne pucati i perutati se koža kraj nosa, odmah znam da je isušena i da trebam jaču kremu. Stavljati puder na takvu isušenu kožu koja se peruta će samo pogoršati stanje stvari, da je ne znam kako dobar i kvalitetan puder u pitanju. Puder u kamenu pogotovo treba izbjegavati.
Ako netko ima namjeru koristiti toniranu kremu, ni ona vam sama neće biti dovoljna, ispod nje opet treba staviti hranjivu kremu.
Mirella
13.01.2010., 23:51
http://hr.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/double-wear-stay-in-place-makeup/71045/#DETAIL
da li je ova boja svjetila od Fresco, EL double wear? Jel netko imao ovu nijansu, 36 sand?
Boje EL je dosta teško odrediti ovako preko ekrana, baš ih treba probati,ali ta Sand garant vuče na žuto.
meni stvarno koža inače nije suha ali kad bih stavila colorstay revlon onda bi se osušila i još me užasno svrbilo cijelo lice pa sam mislila da je puder star i kupila novi a ono ista stvar...
šta nitko ne koristi double wear nijansu fresco?? :tuzni:
*soul*mate*
14.01.2010., 14:32
ja već nosim tjedan dana revlon colorstay za suhu/normalnu.. I super on prikriva, al nakon 2-3 sata se skori na koži, pa izgleda kao sasušen.
A nemam suhu kožu niti se ljušti. :ne zna:
Bila sam dobila tester u Irisu u posudici za masnu kožu i taj mi je bio super, nije mi bio ni presuh ni ništa, a ja budala mislila da će mi ovaj onda biti još bolji :zubo:... al sad ću bar znat za sljedeći put.
Što mislite, jel ok kombinirati dva različita pudera? da kao podlogu stavim taj od max factora, pa preko njega radi jačeg prikrivanja ovaj colorstay?
Vespers
14.01.2010., 16:16
Priznajem da je i mene strašio Revlon colorstay za masnu/mješovitu, ali ja ga stavim rijetko. Točnije kad želim da mi stvarno puder izdrži dulje vrijeme ali našla sam si caku. Prije se obavezno natofam s nekom poštenom kremom i kad ga skinem nakon mlijeka i tonika, malo umijem vodom, potapkam ručnikom, nasprejam Uriage termalne vode pa dok je lice jož vlažno utrljam par kapi Nuxe suhog ulja. I kuc-kuc ujutro je koža odlična. Evo, ja sam trenutno u fazi normalna prema suhoj (nemojte me pitat zaš sam kupila colorstay za masnu) i sve mi masnije kreme pašu. Ali dok smo bili na planini par dana koža mi je bila ko iz kataloga, ja ne znam šta je taj planinski zrak ili što :ne zna:
cure ako može pomoć...nemam puno vremena tražiti uz malu bebu a treba mi tekući puder koji će prekriti podočnjake koje imam do pola lica od neprospavanih noći,jer uskoro imamo svečanu večeru pa da ne izgledam baš ko zombi.hvala:)
vichyevka
14.01.2010., 17:44
cure ako može pomoć...nemam puno vremena tražiti uz malu bebu a treba mi tekući puder koji će prekriti podočnjake koje imam do pola lica od neprospavanih noći,jer uskoro imamo svečanu večeru pa da ne izgledam baš ko zombi.hvala:)
mislim da ti puder nece jako pomoci ;)
pogledaj malo temu korektori/iluminatori, mozda ce ti to biti ipak malo korisnije :)
Zna li tko cijenu EL Double wear light?
Estee Lauder
14.01.2010., 18:00
ja već nosim tjedan dana revlon colorstay za suhu/normalnu.. I super on prikriva, al nakon 2-3 sata se skori na koži, pa izgleda kao sasušen.
A nemam suhu kožu niti se ljušti. :ne zna:
Bila sam dobila tester u Irisu u posudici za masnu kožu i taj mi je bio super, nije mi bio ni presuh ni ništa, a ja budala mislila da će mi ovaj onda biti još bolji :zubo:... al sad ću bar znat za sljedeći put.
Što mislite, jel ok kombinirati dva različita pudera? da kao podlogu stavim taj od max factora, pa preko njega radi jačeg prikrivanja ovaj colorstay?
To ti ja radim i odlična je stvar. Ne samo sa tekućim, nego i sa puderima u prahu. Ovisno kako sam raspoložena i u kakvom mi je stanju koža, sama si miksam i koliko vidim to svi vizažisti rade, čak u tekuće pudere znadu kapnuti svega i svačega. Nekad kad mi je čelo masnije stavim jedan puder, obrazi, drugi puder. Bitno da su iste nijanse i da na kraju ispadne sve ok.
Moja ti je inače životna poruka da se ništa ne smije bukvalno prihvaćati.:cerek:
Andjelcic
14.01.2010., 18:58
Zna li tko cijenu EL Double wear light?
316 kn u irisu :mig:
Uf. Hvala ti Andjelcic :mig:.
nitko ništ o chanel mat lumiere?
slatkish
15.01.2010., 08:34
meni je to loš puder:ne zna:, imam mješovitu kožu, jako mi se brzo jako sjajilo lice od njega, i počeo mi se cijediti sa lica, previše mi se vidio na licu, i jednostavno mi nije bio dobar. kakvu imaš kožu?
i nitko ništa o nijansama EL double wear?
a dajteeeee, hitno mi je :moli:
dvoumim se između fresco i desert beige, koja je od te dvije neutralnija :moli:
ps. ja imam colorstay za normalnu/suhu kožu pa svejedno opet isuši :ne zna:
Estee Lauder
15.01.2010., 11:37
i nitko ništa o nijansama EL double wear?
a dajteeeee, hitno mi je :moli:
dvoumim se između fresco i desert beige, koja je od te dvije neutralnija :moli:
ps. ja imam colorstay za normalnu/suhu kožu pa svejedno opet isuši :ne zna:
One su obe za neutralni ton, ali je izgleda ovaj fresco mrvicu svjetliji. A koju revlonovu nijansu koristiš?:)
e kad se već priča o revlonu za suhu, koja je najsvijetlija nijansa za žuti podton? tu sam bila fulala, uzela sam nude, a ona je rozi podton :rolleyes: koje su općenito žute u revlonu CS ako tkogod zna?
Estee Lauder
15.01.2010., 12:41
e kad se već priča o revlonu za suhu, koja je najsvijetlija nijansa za žuti podton? tu sam bila fulala, uzela sam nude, a ona je rozi podton :rolleyes: koje su općenito žute u revlonu CS ako tkogod zna?
Najsvjetlija žućkasta nijansa je buff, a još svjetiji od tog je ivory. On samo lagano baca na roskasto. I ja sam žuta, ali mi on više odgovara nego buff.:)
mladi_luk
15.01.2010., 12:43
e kad se već priča o revlonu za suhu, koja je najsvijetlija nijansa za žuti podton?
buff.
ja imam rozi podton i čini mi se da je tu najsvijetlija ivory.
One su obe za neutralni ton, ali je izgleda ovaj fresco mrvicu svjetliji. A koju revlonovu nijansu koristiš?:)
revlonova beige 240 mi je ok ali bolje mi paše chanel 40 beige, e sad ne znam jeli to do pudera :ne zna:
čitala sam sad negdje da je desert beige malo svjetliji od fresco, tj da je on prikladniji za zimu a fresco za ljeto...sad mi ništa nije jasno :ne zna:
možda mi treba neka treća nijansa :rofl:
Vespers
15.01.2010., 13:22
Ja imam revlonov buff i ta mi nijansa savršeno odgovara. Po onom testu sa žilama i svim testovima mi ispada da sam više neutralna nego žuta ali nikako ne roza. I podočnjaci su mi ljubičasti.
Ono što mene muči je koja nijansa CLNQ pudera bi meni odgovarala? Jednom sam imala 02neutral (p) ali se više ne sjećam kako mi je stajao. A u parfumarijama kod nas su sve neke tamne nijanse.
jasmine
15.01.2010., 13:28
i meni je loš
meni je pro lumiere puno bolji
Stupid Cupid
15.01.2010., 14:19
Bok cure! Ja se ništa ne razumijem u pudere. :brukica: Tako da mi treba vaš savjet. Naime, u potrazi sam za puderom. Imam suhu, osjetljivu kožu tako da mi treba neki puder koji mi neće dodatno isušivati kožu. Probala sam Max Factor Lasting Performance i nije mi bio dobar,koža mi nije disala,lice mi se znojilo,ma grozno. Ni njihov Miracle Touch mi nije nešto dobar. Dobila sam tester od Nivea Teint Delight i čini mi se da je ok. Nije me isušivao. Samo što nema neku veliku moć prekrivanja.
Po onim testovima sa žilama itd.,došla sam do zaključka da sam neutralni podton. Što mislite koja nijansa bi mi više odgovarala 03 Beige ili 04 Sand? :D
http://www.nivea.hr/products/show/30296
Također ako imate za preporučiti tako neki slični puder (lagan) i da možda malo više prekriva od Nivee, bila bih vam zahvalna! :) Da,i da nije jako jako skup. :o
po toj sličici meni se čini da je o3 za roza podton:ne zna:
Stupid Cupid
15.01.2010., 14:54
po toj sličici meni se čini da je o3 za roza podton:ne zna:
Hvala. Onda broj 4. :)
ako netko zna za neki sličan tomu i ne preskup,bila bih zahvalna da mi javi. :D
Jer se ja ˝izgubim˝ među svim time,bolje mi je da odem u kupovinu ˝ciljano˝. :zubo:
Andjelcic
15.01.2010., 17:31
i meni je loš
i meni
mislim da ti puder nece jako pomoci ;)
pogledaj malo temu korektori/iluminatori, mozda ce ti to biti ipak malo korisnije :)
hvala:)
ivanea1
15.01.2010., 18:33
Vidim da curama nije dobar, al meni je to ok puder. Jako lijepo prikriva i meni koja imam masnu kožu, a površinski sloj isušen, traje na licu cijeli dan :ne zna:.
hm, ovaj EL doublewear mi odgovara boja tawny :rofl:
ovu fresco niti nisu imali u parfumeriji....nego, reče žena da je to puder za masniju i mješovitu kožu a ja reko da je moja više suha pogotovo sada zimi i onda mi je predložila Lancome Photogenic Lumessence, kaže da je on super za suhu kožu :ne zna:
Mirella
16.01.2010., 10:54
Lake bit će da je to neka promotorica Lancomea ti tako rekla jer taj Lancome je idealan za mješovitu i normalnu kožu, zanm jer moje frendice koriste, a mislim da sam na njihovim stranicama čitala da je namijenjen za sve tipove kože. A te promotorice dobivaju neku proviziju za svaki prodani proizvod i često čovjeka navuku na nešto što ne želi, uglavnom ja im ne vjerujem baš.
No postoji stara verzija Lancome Photogenic Ultra Comfort i on je zbilja super za suhu kožu, no koliko znam nedavno se prestao proizvoditi pa ga još tu i tamo imaju u parfumerijama.
No za suhu kožu ti je jako dobar i Guerlain Fleur de teint s esencijom ruže. :mig:
Lake bit će da je to neka promotorica Lancomea ti tako rekla jer taj Lancome je idealan za mješovitu i normalnu kožu, zanm jer moje frendice koriste, a mislim da sam na njihovim stranicama čitala da je namijenjen za sve tipove kože. A te promotorice dobivaju neku proviziju za svaki prodani proizvod i često čovjeka navuku na nešto što ne želi, uglavnom ja im ne vjerujem baš.
No postoji stara verzija Lancome Photogenic Ultra Comfort i on je zbilja super za suhu kožu, no koliko znam nedavno se prestao proizvoditi pa ga još tu i tamo imaju u parfumerijama.
No za suhu kožu ti je jako dobar i Guerlain Fleur de teint s esencijom ruže. :mig:
auf :visi:
ovo je bila prodavačica ona standardna, nije promotorica ali možda mi je htjela prodat skuplji jer je on skuplji nekih 100-njak kn od drugih koje sam gledala :D
ali onako po teksturi se stvarno činio hidratantniji od ovih drugih :ne zna:
ja ću se ubit s tim puderima, znači da pogledam Guerlain još...budem, thx :mig:
e da, zaboravih spomenut, otkako ne koristim zadnjih 5-6 dana revlon colorstay lice mi stvarno ide na bolje, akne se povlače, da se ne ureknem, puj puj :rofl:
koristim trenutno neki mary kay koji mi ne odgovara bojom, užasno je žut a još je i za normalnu-masnu kožu tako da mi je baš hitno kupit neki odgovarajući puder!
opet ja :)
ne mogu nigdje naći shades ovog Lancome photogenic Conforta (inače on je prethodnik Lummesence-a, rekla teta u parfumeriji tako da ga više ni nemaju)
našla sam ga na jagodi ali samo imaju beige intense a nikako naći tablicu ostalih boja, ne bih volila fulat
Lummensense mi odgovara beige natural, četvorka, na kraju ću njega uzet,da se ne mislim puno...
e da, šta se tiče Guerlaina i on ima novog zamjenika ali sam našla tog starog na ebayu jako jeftino :top:
charlizeos
16.01.2010., 13:42
koji guerlain si našla na ebayu i pošto je
meni je to loš puder:ne zna:, imam mješovitu kožu, jako mi se brzo jako sjajilo lice od njega, i počeo mi se cijediti sa lica, previše mi se vidio na licu, i jednostavno mi nije bio dobar. kakvu imaš kožu?
imam suhu kozu.
hm, sad se dvoumim dal da ga uopće idem tražiti ili ne. divno mi izgleda na you tube tutorialima, pa sam mislila da je dobar. odlicno prikriva, i pixi ga fakat koristi kad god moze. a imamo slicnu kozu, ne samo boju vec i ona ima suhu, odnosno vise dehidriranu.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.