PDA

View Full Version : Tekući puderi #1

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

Lake
16.01.2010., 16:19
koji guerlain si našla na ebayu i pošto je

ovaj fleur de teint što je mirella predložila...košta 16$ sa poštarinom

charlizeos
16.01.2010., 17:07
vidim, ali iza Kuvajta je pa nisam sigurna da je original, mada kaže da je

bejo
17.01.2010., 01:58
No za suhu kožu ti je jako dobar i Guerlain Fleur de teint s esencijom ruže. :mig:

imala sam ga i moram priznati da razmišljam prestati koristiti mac i vratit se ovom puder jer mi je bio savršen :cerek: imam suhu kožu, tj. suhu, mješovitu, dehidriranu - kako koji dio lica :) ali, nije mi isušivao lice, prilično je postojan i meni je relativno dobro prekrivao

Lake
17.01.2010., 10:17
vidim, ali iza Kuvajta je pa nisam sigurna da je original, mada kaže da je

žena kaže da vraća duplo ako nisam zadovoljna, pogle joj feedback, svi su zadovoljni njime, nitko nije napisao da nije genuine item...

mislim da je ta cijena jer se taj puder više ne proizvodi pa da se riješe zalihe...
doduše i ja sam malo bila zbunjena kad sam vidila kuwait moram priznat :mig:

ali evo već je poslan, dobila sam obavijest sa shipping number-om :top:

btw, jel vi znate da je strawberrynet iz Hong Kong-a, i oni su na ebayu također ;)

charlizeos
17.01.2010., 10:20
ajde javi onda kada ti stigne kakav je
vidjela sam da vraća duplo, malo me to utješilo

mateja122
17.01.2010., 18:17
hej curke jel neka koristila MAC Studio Fix Foundation puder? kakav je,jel postojan ,jel dobro prekriva? hvala :)

Estee Lauder
17.01.2010., 23:49
hej curke jel neka koristila MAC Studio Fix Foundation puder? kakav je,jel postojan ,jel dobro prekriva? hvala :)
Ja sam imala, vrlo je sličan Revlonovom CS, čak imaju isti miris. Dobro prekriva, dobro matira, ima spf, sve u svemu dobar puder. Moram ga opet nabaviti.:)

Shiney
18.01.2010., 01:22
Ja mislim da vama kojima se koža peruta je bitnije da to prvo riješite jer nema tu pudera koji će pomoći. A i inače je bilo čija koža sklonija tome da će se po zimi perutati jer je vrijeme jednostavno takvo. Treba kupiti neki serum, hranjiviju kremu i mislim da će to puno pomoći. :) Meni otkad koristim onaj Vichyjev serum koža skoro pa da se ni peruta. Jako, jako rijetko, i to ako da je zato jer npr. ne stavim serum, a trebala bih. :zubo:

a kakav to serum? kak se to cesto nanosi? meni koza uzasno suha,i nikak da nadjem kremu koja mi odgovara 100 posto! stalno sam suhai perutam se na nekim određenim dijelovima! :( njah!

shakti
18.01.2010., 09:55
a kakav to serum? kak se to cesto nanosi? meni koza uzasno suha,i nikak da nadjem kremu koja mi odgovara 100 posto! stalno sam suhai perutam se na nekim određenim dijelovima! :( njah!

Taj Vichyev serum ti je opjevan već dosta puta ovdje na forumu. Zove se Vichy Aqualia Thermal, dođe 150-ak kn u ljekarni. I ja ga koristim, i koža mi se uopće ne peruta zimi. Odličan je, lagane teksture i jako se brzo upije. Ja ga stavljam ujutro prije dnevne kreme i navečer prije noćne. Super je stvarčica :top:

Elektra
18.01.2010., 10:34
nitko ništ o chanel mat lumiere?

Ja ga imam već neko vrijeme, ali koristim ga rijetko i samo navečer jer nijansa koja mi odgovara po boji - 020 clair - je sa žutim podtonom što moram ublažiti nekako, a to jedino normalno izgleda navečer. :o

Uglavnom, meni se njegova tekstura na licu jako sviđa, ne ističe mi nikakve suhe dijelove lica, postojan je (a testirala sam ga u zaista koma uvjetima) jedino mi je mana ta nijansa sa žutim podtonom.

On zaista jako dobro matira. Ja imam mješovitu kožu i s njim sam mat da ne mogu biti više :D ali ja to volim. :cerek:

Jedino je skup. :mad:

Shakti je napisala za Vichy Aqualiu Termal, ali ukoliko ti je koža *jako* suha preporučila bih ti radije onda Vichy Aqualia Termal Baume Mineral - mineralni balzam. On je za jako suhu kožu i masniji je nego običan serum, ali se odlično upija, ne ostavlja neki sloj po koži i tome sl. :top: Mislim da su tu negdje po cijeni, a količina da im je ista. :)

http://www.easyfarma.it/images_prodotti/med/3411_0.jpeg

vichyevka
18.01.2010., 13:51
ja imam izrazito suhu kozu sklonu ljuskanju i balzam mi je puno bolji. iako, kad mi je koza u tako koma stanju i on mi je preslab. mislim da je serum za nekoga tko ima jako suhu kozu definitivno preslab :)

Shiney
18.01.2010., 15:37
joj,supeeeer! hvala cure,puno puno! odma idem danas nac to čudo! jeeej! :D :D

shakti
18.01.2010., 15:40
mislim da je serum za nekoga tko ima jako suhu kozu definitivno preslab :)

Istina, serum je baš za normalnu/mješovitu kožu. Zato meni paše, dok mi je balm bio mrvicu premasnjikav...

Sponza ri
18.01.2010., 16:56
cure, jel probao tko novi vichyev puder na pumpicu?

vichyevka
18.01.2010., 16:58

sto to nije samo novo pakiranje pudera? :misli:

Sponza ri
18.01.2010., 17:01
sta je? ucinilo mi se da sam vidila naziv pure na njemu pa pomislih da je novi. bo :D

vichyevka
18.01.2010., 17:26
sta je? ucinilo mi se da sam vidila naziv pure na njemu pa pomislih da je novi. bo :D

pojma nemam, ja mislila sam da je samo promjenjeno pakiranje...:ne zna:

lida
18.01.2010., 18:31
vichy pure je novi tekući mineralni puder i mislim da ima u verziji za suhu i za mješovitu kožu, ako sam dobro shvatila....

Shiney
18.01.2010., 19:02
Shakti je napisala za Vichy Aqualiu Termal, ali ukoliko ti je koža *jako* suha preporučila bih ti radije onda Vichy Aqualia Termal Baume Mineral - mineralni balzam. On je za jako suhu kožu i masniji je nego običan serum, ali se odlično upija, ne ostavlja neki sloj po koži i tome sl. :top: Mislim da su tu negdje po cijeni, a količina da im je ista. :)

http://www.easyfarma.it/images_prodotti/med/3411_0.jpeg

e curke ,fakat ne bi htjela gnjavit,al ja danas sva hepi isla u potragu,bila sam u 3 ljekarne i svi me u čudu gledali,da kakav balzam,da ima samo serum,još me jedna optužila da sam izmislila to! :rolleyes: :lol: ugl.pliz u koju ljekarnu da odem potraziti?:D

shakti
18.01.2010., 19:07
e curke ,fakat ne bi htjela gnjavit,al ja danas sva hepi isla u potragu,bila sam u 3 ljekarne i svi me u čudu gledali,da kakav balzam,da ima samo serum,još me jedna optužila da sam izmislila to! :rolleyes: :lol: ugl.pliz u koju ljekarnu da odem potraziti?:D

Ajme, poludim kad čujem kako su neupućene! Hm, ne znam u kojem si kvartu, ali ako prolaziš centrom, znam da su tete jako upućene u ljekarni 'Farmacia' na Trgu Maršala Tita (blizu Mažuranca, preko puta HNK). Nije da ih reklamiram :rofl:, ali ja tamo uvijek sve nađem, a kad nešto nemaju odmah mi naruče :top:

calmy
18.01.2010., 19:13

otela mi riječ s tipkovnice? :D
baš sam sad išla u ljekarnu s namjerom da kupim vichy aera teint i rekla mi teta da je sad došao taj neki novi, ubiti isti kao i stari samo ima minerale i kaže teta da bi trebao dulje stajati na koži ali nisu imali tester :( tako da nisam ništa uzela.

nego jel probao netko perfectly real od clinique? kakvo je prekrivanje i postojanost? mjerkala sam ga sad u douglasu al ne želim kupovati na blef. i ne znam koji bi mi bio bolji ovaj novi vichy ili clinique :ne zna:
probala i givechy i nema nijense koja bi meni odgovarala, jedna mi je presvijetla druga pak pretamna :(

ništa nisam našla :tuzni:

EDIT: ništa od perfectly real, izgleda da je više za suhu kožu. stay true može? ne znam koji mi je kukac, imam nekakav pik na clinique pudere :rolleyes:

Shiney
18.01.2010., 19:13
ma ja nikad sreće s tim ljekarnama,uvijek naletim na krivu (ili barem na krivo osoblje) i onda nikad nista ne nađem,i jos me napadnu! :( :D:D
na črnomercu sam,a danas sam bila u dvije na trešnjevci i tu kod mene u jednoj. mozda bi moglo biti na trgu u radićevoj?ili mozda u jurišićevoj,ona je fakat velkaaa?! hvala shakti na pomoci,u svakom slučaju ako ne nađem idem u Faramciu ! :) Naći ću ga ja,stvarno mi je nužan,pa se neću predat tako lako! :D

vichyevka
18.01.2010., 19:34
vichy pure je novi tekući mineralni puder i mislim da ima u verziji za suhu i za mješovitu kožu, ako sam dobro shvatila....

nisam znala :)
bas cu ga jedan dan otic malo pogledat :zubo: hvala :)

Starleta
18.01.2010., 19:39
nego jel probao netko perfectly real od clinique? kakvo je prekrivanje i postojanost? mjerkala sam ga sad u douglasu al ne želim kupovati na blef. i ne znam koji bi mi bio bolji ovaj novi vichy ili clinique :ne zna:
probala i givechy i nema nijense koja bi meni odgovarala, jedna mi je presvijetla druga pak pretamna :(

ja sam imala taj puder i meni je ok, ali mu je prekrivanje jako, jako slabo...
samo ujednači ten...više je kao tonirana krema:ne zna:
puno bolje izgleda na licu kad ga se nanosi kistom- bockalicom...

evo jedan stari post (http://74.86.173.168/showpost.php?p=19667314&postcount=7380)sa tim puderom na licu

Lutka29
18.01.2010., 19:51
otela mi riječ s tipkovnice? :D
baš sam sad išla u ljekarnu s namjerom da kupim vichy aera teint i rekla mi teta da je sad došao taj neki novi, ubiti isti kao i stari samo ima minerale i kaže teta da bi trebao dulje stajati na koži ali nisu imali tester :( tako da nisam ništa uzela.

EDIT: ništa od perfectly real, izgleda da je više za suhu kožu. stay true može? ne znam koji mi je kukac, imam nekakav pik na clinique pudere :rolleyes:

clinique su dosta dobri puderi, ja imam superfit br.5, lagan, ok prekriva i matira.
mislim da sam probla taj p.r. ali mi je ovaj bolji za postojanost. a nije pregust :s

calmy
18.01.2010., 19:52
ja sam imala taj puder i meni je ok, ali mu je prekrivanje jako, jako slabo...
samo ujednači ten...više je kao tonirana krema:ne zna:
puno bolje izgleda na licu kad ga se nanosi kistom- bockalicom...

evo jedan stari post (http://74.86.173.168/showpost.php?p=19667314&postcount=7380)sa tim puderom na licu

a meni ovo izgleda kao sasvim okej prekrivanje :ne zna: meni ni ne treba ništa više. želim samo da mi ujednači boju kože, da mi lice izgleda čišće :D i da traje.
nego čini mi se da sam pročitala u nekom tvom postu da je više za suhu kožu? :misli:

shakti
18.01.2010., 19:53
ma ja nikad sreće s tim ljekarnama,uvijek naletim na krivu (ili barem na krivo osoblje) i onda nikad nista ne nađem,i jos me napadnu! :( :D:D
na črnomercu sam,a danas sam bila u dvije na trešnjevci i tu kod mene u jednoj. mozda bi moglo biti na trgu u radićevoj?ili mozda u jurišićevoj,ona je fakat velkaaa?! hvala shakti na pomoci,u svakom slučaju ako ne nađem idem u Faramciu ! :) Naći ću ga ja,stvarno mi je nužan,pa se neću predat tako lako! :D

A, to sigurno, na trgu i u Jurišićevoj će ti vjerojatno imati. E, ako ti je bliže, imaš u Zagorskoj 42 na križanju sa Selskom ljekarnu u kojoj uvijek imaju gotovo sve, a i tete su ljubazne :)

Ne znam za vas, al ja si ovo kupujem :zubo: :

http://www.femina.hr/images/articles/images/2009/aera_teint_pure_velika.jpg

Sponza ri
18.01.2010., 19:56
i ja :facepalm:

calmy
18.01.2010., 19:57
A, to sigurno, na trgu i u Jurišićevoj će ti vjerojatno imati. E, ako ti je bliže, imaš u Zagorskoj 42 na križanju sa Selskom ljekarnu u kojoj uvijek imaju gotovo sve, a i tete su ljubazne :)

Ne znam za vas, al ja si ovo kupujem :zubo: :

imaju u jurišićevoj al mislim da samo dvije boje. ni nemaju testera uopće. rekla je teta da nemaju pojma kad će dobiti, tražili su da im dostave al valjda još nema tih testera :ne zna:

shakti
18.01.2010., 19:59
a meni ovo izgleda kao sasvim okej prekrivanje :ne zna: meni ni ne treba ništa više. želim samo da mi ujednači boju kože, da mi lice izgleda čišće :D i da traje.
nego čini mi se da sam pročitala u nekom tvom postu da je više za suhu kožu? :misli:

Imala sam ja Perfectly Real i kao što ti je Starleta napisala, samo ujednači ten, nije baš da nešto prekriva, al meni je to bilo ok. I nije on baš za suhu kožu, ja imam normalnu do mješovitu i bio mi je taman.

i ja :facepalm:

Nisam ni sumnjala :mig: :five:

imaju u jurišićevoj al mislim da samo dvije boje. ni nemaju testera uopće. rekla je teta da nemaju pojma kad će dobiti, tražili su da im dostave al valjda još nema tih testera :ne zna:

:( A, ja već sutra mislila ići po njega...:o :zubo:

Starleta
18.01.2010., 19:59

ok je prekrivanje, ali ovdje je nanesen sa bockalicom...:)
jako je velika razlika kod nanošenja kistom i prstima:ne zna:

nije puder za suhu kožu već za sve tipove, jedino ne znam koliko matira jer ja nemam masnu kožu, nikada se nisam zamastila pa ti to ne mogu reći
super mi je jer je jako ugodan na licu, ne zateže, ne iritira i ne začepljuje pore:top:

probaj malo nažicati da ti daju u neku posudicu pa da doma probaš:)
na netu ga možeš naći za cca 120-150kn:top:

calmy
18.01.2010., 20:09
A, ja već sutra mislila ići po njega...::zubo

ja se razveselila ko malo dijete kad je izvadila to čudo, i onda hladan tuš :( al nisam bila u ljekarni na trgu, možda bi tamo imali :ne zna:
cijena je bila 135kn, ako nekog zanima :mig:

probaj malo nažicati da ti daju u neku posudicu pa da doma probaš:)
na netu ga možeš naći za cca 120-150kn:top:

ajme, totalni sam sucker za ovo :o mislim da bi propala u zemlju, još kad vidim one bahate tete (nisu sve, al dosta sam ih takvih vidila) :flop: a i treba mi malo hitnije puder, nema vremena čekati :(

baš sam sad u douglasu pitala jednu mlađu prodavačicu jel imaju tester, nije znala pa je išla neku stariju pitati, sva je uvrijeđeno rekla ne! ne! i dobila sam :ako.nemaš.para.za.ondah.kupiti.puder.ni.ne.pojavl juj.se.ovdje.tester.pih.: pogled :flop:

a i ovaj vichy novi me privlači, ajme muke :mama:

Vespers
18.01.2010., 21:21

Hej, PR je po mom iskustvu puder za normalnu do suhu kožu. Ja sam ga imala i kad sam ušla u "masnjikavu" fazu samo mi je klizio s lica pa sam ga proslijedila dalje.

No moja frendica koja ima prilično masnu kožu (doduše i dehidriranu) ima stay true i ona je prezadovoljna, evo baš mi je danas pričala. Kaže da je dobar osjećaj na licu.

Ja bi isto Clinique puder ali kod nas nema svjetlih nijansi od Superbalanced i Superfit. Sve su pretamne :(

@Estee Lauder: bila danas u Limoniju u Puli i da, imalu ELDW light nijanse intensity 1.0 sve do 5.0 ali me još više veseli da imaju jednu od samo DW ful svjetlu, neutralno-žućkastu, baš za moj ten, jao super je :cerek: Podsjeća me na ovu Revlon colorstay 150 buff!!!!

Još bi dodala da je ELDWlight intensity 1.0 žućkasta, ali kad se razmazuje na licu djeluje dosta svjetlo, kao da se posvjetli, to još nisam nikad vidjela s ni jednim puderom i postaje neutralnija boja više.

Estee Lauder
18.01.2010., 22:18
Hej, PR je po mom iskustvu puder za normalnu do suhu kožu. Ja sam ga imala i kad sam ušla u "masnjikavu" fazu samo mi je klizio s lica pa sam ga proslijedila dalje.

No moja frendica koja ima prilično masnu kožu (doduše i dehidriranu) ima stay true i ona je prezadovoljna, evo baš mi je danas pričala. Kaže da je dobar osjećaj na licu.

Ja bi isto Clinique puder ali kod nas nema svjetlih nijansi od Superbalanced i Superfit. Sve su pretamne :(

@Estee Lauder: bila danas u Limoniju u Puli i da, imalu ELDW light nijanse intensity 1.0 sve do 5.0 ali me još više veseli da imaju jednu od samo DW ful svjetlu, neutralno-žućkastu, baš za moj ten, jao super je :cerek: Podsjeća me na ovu Revlon colorstay 150 buff!!!!

Još bi dodala da je ELDWlight intensity 1.0 žućkasta, ali kad se razmazuje na licu djeluje dosta svjetlo, kao da se posvjetli, to još nisam nikad vidjela s ni jednim puderom i postaje neutralnija boja više.

Zahvaljujem što si mislila na mene, možda budem ići drugi tjedan do zg-a, pa ću malo proletiti po parfumerijama.Bacit ću oko na obe vrste. Meni je buff od Revlona malo tamna, koristim Ivory. Sad mi treba doći nova BB krema od Etude House, to bi trebalo biti nešto najsvjetlije od bb krema.
Inače Amerikanci imaju 20 nijansi EL pudera.:)

Vespers
19.01.2010., 07:31
Inače Amerikanci imaju 20 nijansi EL pudera.:)

A znam, da. A Clinique-a tek :cerek: Blago njima.

mardar
19.01.2010., 11:59
meni je teta u limoniu rekla da je taj P R odlican,i da super prekriva,ja sam na ebayu za 26$ sa shippingom kupila ovaj puder http://www.clinique.com/product/CATEGORY4900/PROD12045/Makeup/Foundations/index.tmpl
zna li netko kakav je ovaj njihov u prahu,tila sam s jagodice narucit,teta mi u douglasa kaze da bi prije njeg neg collistar http://www.clinique.com/product/CATEGORY4906/PROD667/Makeup/Powders/index.tmpl?cm_vc=XCATEGORY4906 ali aj i dalje zelim imat jos od chanela pro lumier,on je odlican,super prekriva,super stoji na licu,....mislila sam vidit superfit al mi se ne cini bas da ste odusevljene s njim,a ovamo pise da super prekriva i da super stoji na licu

calmy
19.01.2010., 12:03
hvala cure na komentarima i savjetima :mig:
odlučila sam da ću ipak pričekati da dode vichy, pa kad se oporavim od kupovanja kozmetike ovaj mjesec naručit clinique sa neta :D

mardar
19.01.2010., 12:13
hvala cure na komentarima i savjetima :mig:
odlučila sam da ću ipak pričekati da dode vichy, pa kad se oporavim od kupovanja kozmetike ovaj mjesec naručit clinique sa neta :D

jesi odlucila koji od clinique ces uzet,ja ovoj svoj jos ne koristim,jer cekam sigmine kistove,danas sam ih narucila,meni je frendica ovaj imala,i mene je s njim sminkala i bio je super,sad cemo vidit,imam mjesovitu kozu,vise dehidriranu,i cini mi se da su im cijene na jagodici i vise nego povoljne jer su u nas oko 260kn

calmy
19.01.2010., 15:34
ne, tek sam se za marku odlučila :zubo:
mislila sam ili PR ili stay true ili superbalanced :misli: al još imam vremena za proučit sve :mig:

Vespers
19.01.2010., 17:10
ne, tek sam se za marku odlučila :zubo:
mislila sam ili PR ili stay true ili superbalanced :misli: al još imam vremena za proučit sve :mig:

Koju nijansu ćeš uzet? :)

calmy
19.01.2010., 19:01
Koju nijansu ćeš uzet? :)

neku najsvjetliju :zubo:
ma ne znam još, probala sam samo PR na ruci, najsvjetliju nijansu koju su imali, mislim da je bila 02 :misli: al moram još probati. zašto pitaš? :)

Vespers
19.01.2010., 19:14
neku najsvjetliju :zubo:
ma ne znam još, probala sam samo PR na ruci, najsvjetliju nijansu koju su imali, mislim da je bila 02 :misli: al moram još probati. zašto pitaš? :)

Pitam jer sam na sto muka s nijansama clnq pudera. Jednom sam imala PR neutral 02(P) i bio je jako svjetli, mislim, pasao mi je, ali tako svijetlih u Limoniju nisam vidjela a strah me na pamet s Jagode uzet nijansu "neutral" iako mi je 07 neutral superpowder-a (u kamenu) savršena nijansa. Inače mi je savršena nijansa revlon colorstay 150 buff i collistar 02 sabbia, pa Chanel Mat Lumiere 020 clair (ili koja je već ona najsvjetlija žućkasta) a vidim dami paše i ELDW light intensity 1.0, no sad je na Jagodi nema za kupit :(

calmy
19.01.2010., 19:55
Pitam jer sam na sto muka s nijansama clnq pudera. Jednom sam imala PR neutral 02(P) i bio je jako svjetli, mislim, pasao mi je, ali tako svijetlih u Limoniju nisam vidjela a strah me na pamet s Jagode uzet nijansu "neutral" iako mi je 07 neutral superpowder-a (u kamenu) savršena nijansa. Inače mi je savršena nijansa revlon colorstay 150 buff i collistar 02 sabbia, pa Chanel Mat Lumiere 020 clair (ili koja je već ona najsvjetlija žućkasta) a vidim dami paše i ELDW light intensity 1.0, no sad je na Jagodi nema za kupit :(

da, i ja sam probala 02, gledala sam u douglasa. ako kažeš da je to neutral onda bi mi vrlo vjerovatno bila dobra i na licu al probala sam samo na ruci nisu imali tester da ponesem doma.
imaju u douglasa dobar izbor nijansi pudera, koliko mi se čini, pa pogledaj. bila sam poslije i u irisa, oni su imali možda 3 vrste clinique pudera i od svakog po 2-3 boje :ne zna:

za ostale pudere ti ne znam ništa drugo reć jer nemam baš iskustva s njima :mig:

Vespers
19.01.2010., 20:01
da, i ja sam probala 02, gledala sam u douglasa. ako kažeš da je to neutral onda bi mi vrlo vjerovatno bila dobra i na licu al probala sam samo na ruci nisu imali tester da ponesem doma.
imaju u douglasa dobar izbor nijansi pudera, koliko mi se čini, pa pogledaj. bila sam poslije i u irisa, oni su imali možda 3 vrste clinique pudera i od svakog po 2-3 boje :ne zna:

za ostale pudere ti ne znam ništa drugo reć jer nemam baš iskustva s njima :mig:

Hm, nemam Douglas u blizini. Kad bi bar na Jagodi nijanse bile realnije :(

calmy
19.01.2010., 20:06
Hm, nemam Douglas u blizini. Kad bi bar na Jagodi nijanse bile realnije :(

sorry :o
stvarno ne znam, možda najbolje da pričekaš ako se javi netko iskusniji i razumije se u te nijanse pa ti odgovori. ja ti ne mogu puno pomoć :(

Vespers
19.01.2010., 20:30
sorry :o
stvarno ne znam, možda najbolje da pričekaš ako se javi netko iskusniji i razumije se u te nijanse pa ti odgovori. ja ti ne mogu puno pomoć :(

No frx, hvala enivej :mig:

Lake
20.01.2010., 13:58
Cure ima li koja iskustva sa Givenchy Photo Perfection-om? Kakav je puder?

calmy
20.01.2010., 14:21
prolistaj malo unatrag, dosta se pisalo o njemu :mig:

Mirella
20.01.2010., 15:39
Cure ima li koja iskustva sa Givenchy Photo Perfection-om? Kakav je puder?

Puder je krasan na licu i dosta dugotrajan, al ne prekriva puno. Boja 03 je za roza podton, 04 za neutralni,a 05 za žuti. To je ukratko o njemu, imaš više o nejmu na zadnjih 20 stranica.

Lake
20.01.2010., 15:46
ups :brukica: prolistat ću malo :top:
malo su im te nijanse čudnjikave moram priznat, recimo da mi paše ovaj 04, vanilla mislim, malo je ipak presvijetao ali kad se razvuče ne kuži se toliko, ko da se prilagodi

mardar
21.01.2010., 08:45
koji puder u prahu preporucavate,......

Mirella
21.01.2010., 09:04
ups :brukica: prolistat ću malo :top:
malo su im te nijanse čudnjikave moram priznat, recimo da mi paše ovaj 04, vanilla mislim, malo je ipak presvijetao ali kad se razvuče ne kuži se toliko, ko da se prilagodi

da kad se stavi kapljica na kožu izgleda jako svijetlo, no kad se razmaže, baš se prilagodi.

shakti
21.01.2010., 09:13
da kad se stavi kapljica na kožu izgleda jako svijetlo, no kad se razmaže, baš se prilagodi.

Istina, ja imam 4 Vanilla, izgledala mi je presvijetlo, al me žena u Limoniju uvjeravala da je to baš moja boja. I je. Super se prilagodi boji kože! :top:

Vespers
21.01.2010., 11:05
Istina, ja imam 4 Vanilla, izgledala mi je presvijetlo, al me žena u Limoniju uvjeravala da je to baš moja boja. I je. Super se prilagodi boji kože! :top:

Priznajem da sam nakon čitanja tu provjerila u živo ali samo sam malo istisnula na unutarnju stranu podlaktice i iznenadilo me kako je vanilla djelovala tamno pa sam odustala od isprobavanja na licu.

Mg.Aloisis
21.01.2010., 20:40
ja inače koristim nivea Beuty lift i prilično sam zadovoljna jer je lagan i točno moja svijetla nijansa, jako je ugodan, hidratantan, ali nekada se baš zasjajim. i čitajući ovu temu postala sam malo :klopa: i otišla po svoje testere, dobila sam za clinique za mješovitu kožu koji me totalno razočarao jer me najprije zategnuo, a nakon 3h sam se sjajila i da ne kažem kakvu mi je žutu nijansu žena dala, ali sa EL DW light sam oduševljena po svim pitanjima osim po pitanju nijanse, i najsvjetlija mi je još uvijek malčice pretamna (naravno najsvjetlija u RH) pa me zanima jel znate koja firma drži svijetlije nijanse a da je recimo slično EL, nije mi toliko bitno prekrivanje, glavno da mi ujednači ten, da je postojan i da ne dobim prištiće.

Mirella
22.01.2010., 11:13
koji puder u prahu preporucavate,......

Imaš za to temu Puderi u prahu pa ćeš tamo naći više o tome.

ja inače koristim nivea Beuty lift i prilično sam zadovoljna jer je lagan i točno moja svijetla nijansa, jako je ugodan, hidratantan, ali nekada se baš zasjajim. i čitajući ovu temu postala sam malo :klopa: i otišla po svoje testere, dobila sam za clinique za mješovitu kožu koji me totalno razočarao jer me najprije zategnuo, a nakon 3h sam se sjajila i da ne kažem kakvu mi je žutu nijansu žena dala, ali sa EL DW light sam oduševljena po svim pitanjima osim po pitanju nijanse, i najsvjetlija mi je još uvijek malčice pretamna (naravno najsvjetlija u RH) pa me zanima jel znate koja firma drži svijetlije nijanse a da je recimo slično EL, nije mi toliko bitno prekrivanje, glavno da mi ujednači ten, da je postojan i da ne dobim prištiće.

Lancome ima jako svijetlu nijansu 010, samo vidi njihove pudere koji ti treba u skladu s kožom.

Skura
22.01.2010., 12:40
Došla YSL dvica :lux::lux::lux:

Boja je fenomenalna - provala sam je na ruku koja mi tamnija od lice i oduševljena sam :cerek:

Super se zblenda i tekstura je prekrasna i ni ne kuži se...

Da se razumijemo još uvijek pričam o tome kako se ponaša na ruci. Tek u ponedjeljak javim kakav je na licu (uglavnom se vikendom ne šminkam... Bar ne stavljam tekući... Al ako ne uspijem izdržat da ga ne provam na licu javim :zubo:)

I drago mi je da ipak nisam fulala boju :cerek:

Mirella
22.01.2010., 13:49
uuuu Skura, super ! :top:

Vidiš da sam ti dobro rekla da će ti 2 biti taman, a 4 pretamna. :D

Skura
22.01.2010., 13:56
uuuu Skura, super ! :top:

Vidiš da sam ti dobro rekla da će ti 2 biti taman, a 4 pretamna. :D

Jasmine će biti tužna jer ga onda ne proslijeđujem :rofl:

Znala sam da te moram poslušat :kiss:

bejo
22.01.2010., 18:31
ovaj fleur de teint što je mirella predložila...košta 16$ sa poštarinom

naručila sam ga sinoć, skeptična sam jer je tako jeftin (85.10kn su mi skinuli s računa), ali i ako ne bude valjao tj. nije original kaže seller da vraća duplo
javim dojmove kad stigne :)

charlizeos
22.01.2010., 18:54
obavezno jer ga i ja pikiram

bejo
22.01.2010., 19:33
obavezno jer ga i ja pikiram

nisi ga još naručila?
ja ga nisam prvo mislila naručiti, al ajde, seller ima 99.3% feedback, a i stvarno je jeftin. tak da ako mi i ne bude odgovarao, ne gubim puno :)

calmy
22.01.2010., 19:38
hoće li netko javiti ako nađe novi vichy pure puder? :moli:
bila sam jučer na trgu al rekla mi je teta da uopće nemaju testere i da su nijanse skroz drugačije nego prije. :(

charlizeos
22.01.2010., 19:45
nisam još, hoću potrošiti ovo što sada imam, a hoću isto neke testere naručiti, pa ću kasnije ovaj

Bea
22.01.2010., 19:48
hoće li netko javiti ako nađe novi vichy pure puder? :moli:
bila sam jučer na trgu al rekla mi je teta da uopće nemaju testere i da su nijanse skroz drugačije nego prije. :(

jel skuplji od običnog aera teint tekućeg? vidjela sam u nekom časopisu cijenu oko 200 kn

luce m@ra
22.01.2010., 21:26
koji tekuci puder je najbolji za mjesovitu kozu? zimi je vise suha, pa bi trebala neki koji ne isusuje kozu, brzo se upije i nije uocljiv :)

bejo
23.01.2010., 00:14
nisam još, hoću potrošiti ovo što sada imam, a hoću isto neke testere naručiti, pa ću kasnije ovaj

kad meni stigne, mogu ti poslati malo u bočici za probicu, pa vidiš jel ti odgovara ili ne
koja je tvoja nijansa?

*soul*mate*
23.01.2010., 00:56
jel skuplji od običnog aera teint tekućeg? vidjela sam u nekom časopisu cijenu oko 200 kn

U Graziji piše da je 135kn :mig:

charlizeos
23.01.2010., 09:16
kad meni stigne, mogu ti poslati malo u bočici za probicu, pa vidiš jel ti odgovara ili ne
koja je tvoja nijansa?

može, super, ja sam dosta svijetla sad po zimi
ja ću ti dati tester clinique supermoisture

calmy
23.01.2010., 11:24

U Graziji piše da je 135kn :mig:

ma nee nije tako skup, u jurišićevoj dode tako oko 135 kn :mig: odnosno 134 i nešto sitno.

jasmine
23.01.2010., 11:49
Jasmine će biti tužna jer ga onda ne proslijeđujem :rofl:

Znala sam da te moram poslušat :kiss:

nisam draga tužna,naprotiv baš mi je drago da ti paše al mi je to naprosto nevjerovatno da i men ii tebi ista nijansa paše :)

bejo
23.01.2010., 14:23

uzela sam #540 beige naturel, mogu ti svejedno poslati probicu samo da vidiš jel ti odgovara tekstura pudera, da ne naručuješ bezveze ;)

charlizeos
23.01.2010., 14:48
ok, thanks

Lake
23.01.2010., 14:50
uzela sam #540 beige naturel, mogu ti svejedno poslati probicu samo da vidiš jel ti odgovara tekstura pudera, da ne naručuješ bezveze ;)

i ja sam isto uzela tu nijansu a isprobala sam ju u parfumeriji, doduše ne taj puder nego njegovu novu verziju jer ga više ne rade...mene je jedino strah za da nije možda datum proizvodnje star, ništa drugo...ne mislim da nije original...

bejo
23.01.2010., 16:00
i ja sam isto uzela tu nijansu a isprobala sam ju u parfumeriji, doduše ne taj puder nego njegovu novu verziju jer ga više ne rade...mene je jedino strah za da nije možda datum proizvodnje star, ništa drugo...ne mislim da nije original...

imala sam taj puder pa ću znati po mirisu, teksturi, itd. jel mu prošao rok ili ne. a i osjeti se uvijek miris kad se nešto pokvari. npr meni je ysl touche eclat nakon nekih 5 mjeseci počeo smrditi i postao rjeđi, pa sam ga bacila. ako bude pokvaren, javit ću selleru i tražit povrat novca :)

mardar
23.01.2010., 16:44

ja imam ivory o4,a ti

charlizeos
23.01.2010., 17:27
i ja isto, taman mi je ta nijansa

Andjelcic
23.01.2010., 17:33
nedavno sam uzela mary kay medium coverage i cini mi se da dosta dobro matira pa ce biti dobar za toplije vrijeme. ali kakva im je to fora da pakiranje ima 29 ml? :confused:

Bea
23.01.2010., 22:32
ma nee nije tako skup, u jurišićevoj dode tako oko 135 kn :mig: odnosno 134 i nešto sitno.

super, hvala :)
inače koristim nijansu 23 ivory i super mi odgovara, sad vidim na netu da su ostali isti nazivi i brojevi ali su nijanse drugačije :mad:

Lilivanili
23.01.2010., 22:40
Došla YSL dvica :lux::lux::lux:

Boja je fenomenalna - provala sam je na ruku koja mi tamnija od lice i oduševljena sam :cerek:

Super se zblenda i tekstura je prekrasna i ni ne kuži se...

Da se razumijemo još uvijek pričam o tome kako se ponaša na ruci. Tek u ponedjeljak javim kakav je na licu (uglavnom se vikendom ne šminkam... Bar ne stavljam tekući... Al ako ne uspijem izdržat da ga ne provam na licu javim :zubo:)

I drago mi je da ipak nisam fulala boju :cerek:

Znači 2. je ipak tvoj broj, drago mi je. Baš me zanima kakav je na licu, svakako javi. :)
Meni još nije došao iako smo ga uzele otprilike u isto vrijeme, nadam se da će sljedeći tjedan. :tuzni:

calmy
23.01.2010., 22:53
super, hvala :)
inače koristim nijansu 23 ivory i super mi odgovara, sad vidim na netu da su ostali isti nazivi i brojevi ali su nijanse drugačije :mad:

ma da to mi je baš rekla teta u ljekarni na trgu, dok mi je ova u jurišićevoj davala da probam stare testere i tvrdila da su iste nijanse..a da ne spominjem neku babu u draškovićevoj koja mi je kad sam tražila puder za normalnu-mješovitu kožu (+mislim da se na meni itekako dobro vidi kolko imam godina, i još izgledam i mlađe) dala puder protiv bora :rolleyes:

mardar
24.01.2010., 09:00
i ja isto, taman mi je ta nijansa

i meni je tanijansa skroz pogodena,jesi jos koji imala od clinique,p.real,ili super fit,mozda stay true(il je stay on),pitam zbog nijansni koja ti odgovara jer su drukcije od ovog,a i ti si onda svijetla kad ti ivory04 odgovara,koji u prahu puder koristis,ja planiram kupit onaj od clinique blend....

charlizeos
24.01.2010., 09:14
imam samo taj cliniqov, a puder u prahu ne koristim, jedino nekad stavim malo mineralnog od everyday minerals, nekad samog, a nekad preko ovog tekućeg, ali rijetko

Elektra
24.01.2010., 10:14
nedavno sam uzela mary kay medium coverage i cini mi se da dosta dobro matira pa ce biti dobar za toplije vrijeme. ali kakva im je to fora da pakiranje ima 29 ml? :confused:

Ameri općenito imaju neku čudnu militražu :D Moj VS sprej za tijelo ima 236ml :D

Vespers
24.01.2010., 10:20
Curke koje su kupile clinique pudere, ako možete, stavite swatcheve na temu "Swatcevi" mooooolim vas :moli: :mig:

charlizeos
24.01.2010., 10:30
evo ja ću za nekoliko minuta, uslikala sam supermoisture 04 ivory i max facto lasting performance natural beige 106

Vespers
24.01.2010., 11:51
evo ja ću za nekoliko minuta, uslikala sam supermoisture 04 ivory i max facto lasting performance natural beige 106

Ajme hvala ti! Ovaj ivory izgleda odlično i ni malo rozo. Se varam? Inače sam nekad davno koristila nijanse neutral max factora :mig:

charlizeos
24.01.2010., 18:12
nije roza ali nije ni žut, nešto između, u limoniju i mulleru imaš taj puder pa pogledaj točnu nijansu
ja danas dobila u mulleru uzorak intervena, nisam ni vidjela prije da ga imaju, imam za 2 puta nanijeti, baš me zanima kakav je na koži, uzela sam najsvijetliju nijansu

mardar
24.01.2010., 19:18
Ajme hvala ti! Ovaj ivory izgleda odlično i ni malo rozo. Se varam? Inače sam nekad davno koristila nijanse neutral max factora :mig:

ivory 04 je skroz prirodan,odlicna nijansa,bar meni,a plavusa sam,...tesko mi pogodit nijansu

Vespers
24.01.2010., 20:02
ivory 04 je skroz prirodan,odlicna nijansa,bar meni,a plavusa sam,...tesko mi pogodit nijansu

E još nešto.... da li je Cliniqueov 04 ivory isti za sve vrste tekućih pudera? Jer kod Collistara npr. je to tako. Dvojka je dvojka kod onog za suhu i kod onog s mat efektom.

charlizeos
24.01.2010., 20:12
e to ne znam, provjeri u limoniju

mardar
24.01.2010., 21:03
E još nešto.... da li je Cliniqueov 04 ivory isti za sve vrste tekućih pudera? Jer kod Collistara npr. je to tako. Dvojka je dvojka kod onog za suhu i kod onog s mat efektom.

ne,ja znam da ovi neki nemaju iste nijanse,npr p real,superfit,i zato ne znam koja mi nijansa od tih odg,ova ivory mi je odlicna,moja nijansa,pogledaj na netu na clinique.com,imas sve nijanse i pudere:):)

Skura
24.01.2010., 21:18
nisam draga tužna,naprotiv baš mi je drago da ti paše al mi je to naprosto nevjerovatno da i men ii tebi ista nijansa paše :)

:grli:
I meni je nevjerovatno - al mislim da ovisi jel se puder dobro blenda i stapa s kožom il ne...
Vjerovatno neki teži puder bi imao totalno drugačiju priču :)

Znači 2. je ipak tvoj broj, drago mi je. Baš me zanima kakav je na licu, svakako javi. :-)
Meni još nije došao iako smo ga uzele otprilike u isto vrijeme, nadam se da će sljedeći tjedan. *tuzni:

I mene je začudilo koliko mu je trebalo :o

Btw, u kutijici je jaaako taman i vuče na narančasto... Kad sam ga stavila na facu onako prstom iznenadilo me koliko je bijel :eek:
Totalno drugačija boja :D

A kad sam ga razmazala totalno se stopio s mojom kožom :cerek:

Provala sam ga navečer kad sam skinula šminku (nisam mogla čekati :zubo:) i para mi se da je pokrivnost slična Givenchyu... Al me nemojte hvatat za riječ... Čekam ponedjeljak da ga provam kako treba ;)

ja danas dobila u mulleru uzorak intervena, nisam ni vidjela prije da ga imaju, imam za 2 puta nanijeti, baš me zanima kakav je na koži, uzela sam najsvijetliju nijansu

kako ono idu Intervene boje ovisno o tonu kože? :o

Mirella
25.01.2010., 12:41
[QUOTE=Skura;24688888

kako ono idu Intervene boje ovisno o tonu kože? :o[/QUOTE]

Ono što znam i što smo koristile:
01 Soft Porcelain za svijetliji ten s roza podtonom
02 Soft Shell je za svijetli ten s neutralnim podtonom
03 Soft Sunbeige je za svijetli ten sa žutim podtonom
05 Soft Sand je za srednji ten s neutralnim podtonom (ta je tvoja boja)
09 Soft Wheat je za srednji ten sa žutim podtonom

vichyevka
25.01.2010., 12:54

ja imam 05 i mislim skura da je tebi ta boja super :) donesem ti malo u kutijici da probas ;)

Skura
25.01.2010., 12:59
Znala sam da je 05 ali sam zaboravila naziv :rofl:

Hvala curkice :kiss:

vichyevka
25.01.2010., 13:02
Znala sam da je 05 ali sam zaboravila naziv :rofl:

Hvala curkice :kiss:

imas ga ili da ti donesem? :)

Skura
25.01.2010., 13:07
Donesi, hvala :)

Naravno da ga nemam, nego sam izgubila papirić na kojem sam imala zapisane te brojeve i Mirelline preporuke :rofl:

Eadit: A koliko ono Intervene kod nas košta? :)

vichyevka
25.01.2010., 13:12
Donesi, hvala :)

Naravno da ga nemam, nego sam izgubila papirić na kojem sam imala zapisane te brojeve i Mirelline preporuke :rofl:

Eadit: A koliko ono Intervene kod nas košta? :)

oko 300kn :)

charlizeos
25.01.2010., 13:46
mislim da je 350 u mulleru

Mg.Aloisis
25.01.2010., 19:01
išla sam malo šnjofati po maminoj ladici i ispostavilo se da ima neprijavljeni guerlain "issima"puder, neki hidratizirajući, savršeno se razmazuje i tako predivno miriši po ruži i točno je moja nijansa, jedino kaj je anti age,nema to veze jel da, ajde recite da nema, pa nisam ni ja više u cvijetu mladosti:D

nilly
26.01.2010., 14:05
Jel neko probo ovaj tekući :cerek:

http://www.nivea.hr/products/show/30296

bejo
26.01.2010., 19:25
Jel neko probo ovaj tekući :cerek:

http://www.nivea.hr/products/show/30296

kupila sam ga ja prošli tjedan, nije loš, zapravo, ovisno o tome što tražiš od pudera. ovaj je lagan, prozračan, u principu više služi da ten dobije ujednačenu boju nego što prekriva. ne znam uopće s kojim puderom bih ga usporedila koji je tako lagan, jer obično koristim malo teže pudere s jačim prekrivanjem.
može se lijepo razmazati i fino miriši, ali prekrivanje mu je nula :(

snnopy
26.01.2010., 20:04
išla sam malo šnjofati po maminoj ladici i ispostavilo se da ima neprijavljeni guerlain "issima"puder, neki hidratizirajući, savršeno se razmazuje i tako predivno miriši po ruži i točno je moja nijansa, jedino kaj je anti age,nema to veze jel da, ajde recite da nema, pa nisam ni ja više u cvijetu mladosti:D

uu taj dobro zvući. nema veze što je antiage glavno da ti paše.:)

zašto moja mama ne koristi pudere http://www.pic4ever.com/images/2mo5pow.gif

charlizeos
26.01.2010., 20:30
skura duguješ nam nešto!!!

evo da napišem koju riječ za intervene - jednom riječju - SUPER
baš mi je odličan, fino prekriva, nije težak, boja mi je taman pogođena, oduševljena sam, ne peruta mi se koža, kupujem čim ga nađem povoljno na netu

Vespers
26.01.2010., 21:14
skura duguješ nam nešto!!!

evo da napišem koju riječ za intervene - jednom riječju - SUPER
baš mi je odličan, fino prekriva, nije težak, boja mi je taman pogođena, oduševljena sam, ne peruta mi se koža, kupujem čim ga nađem povoljno na netu

Ja sam budala prve klase da ga nisam kupila dok ga je bilo u mojoj nijansi na Cheapsmellsu. Tako mi i treba kad sam glupa. Sad ću patit i eventualno se tješit s Klinikom. Ne dam 300 ćuna za Interven kod nas, ma ne idem uopće više u Limoni i te velike parfumerije jer me nerviraju.

Jel ima EA u Italiji po Limonima ili Seforama?

charlizeos
26.01.2010., 21:16
ma i meni je krivo što ga nisam isto na blef uzela, a potajno sam znala da će mi biti odličan, ali nema veze, nije mi hitno, jednom će biti negdje na nekom sniženju, nedam ni ja 300 kn kod nas

Estee Lauder
26.01.2010., 21:18
Danas sam u apoteci snimila neki vichy puder anti imperfection.Možda sam pala s marsa što pitam, ali od njih imam samo aqualia serum. Kaže ženska da je za masniju kožu. Imaju jako svijetlu nijansu opal i namazala sam tester po ruci i učinio mi se ok. Ima li netko da nešto kaže u vezi njega.

Skura
26.01.2010., 21:43
I meni je nevjerovatno - al mislim da ovisi jel se puder dobro blenda i stapa s kožom il ne...
Vjerovatno neki teži puder bi imao totalno drugačiju priču :-)

Btw, u kutijici je jaaako taman i vuče na narančasto... Kad sam ga stavila na facu onako prstom iznenadilo me koliko je bijel :eek:
Totalno drugačija boja :D

A kad sam ga razmazala totalno se stopio s mojom kožom *cerek:

Provala sam ga navečer kad sam skinula šminku (nisam mogla čekati *zubo:) i para mi se da je pokrivnost slična Givenchyu... Al me nemojte hvatat za riječ... Čekam ponedjeljak da ga provam kako treba ;)

Evo duga :zubo:

Što se prekrivanja tiče - tu je negdje s Givenchyem. Možda malo više ipak YSL...

Ono što me iznenadilo je to da uopće ne ostaje na maramici :zubo:
Meni ujutro vječno curi nos i obavezno mi maramica bude narančasta od pudera - ali ne i od ovog ;)
Nisam provala jel mogu dolčevitu obući bez tragova, nekako to ipak čisto sumnjam.

Osjećaja da imam puder nemam uopće - čak se nekako totalno upije u kožu :cerek: što je za mene veliki plus jer sam dosad imala velikih problema sa upijanjem pudera - obično bi mi ostajali na površini kože...

Jednom riječju - obožavam ga :cerek: i ne žalim nit kune za njega (jest da sam ga uhvatila na akciji i vjerovatno ne bi dala 100 dolara za njega ;))

tilla
26.01.2010., 21:45
khm, ali sad ja imam problem. naime, kupila sam bijeli, bijeli kaput s velikim koletom. :zubo:
i sad ne znam koji se puder ne preslikava i ne ostavlja tragove. pomagajte!

Skura
26.01.2010., 21:47
Hm uistinu problem...

Moraš i na rumenilo paziti ;)

Ja nosim isključivo crno i znam da sam paničarila da mi ne ostane trag na kaputu - i ne ostaje od ovih mojih...

Samo to nije bijelo...

snnopy
26.01.2010., 21:48
mislim da se vichyev ne preslikava po odjeći. :misli:

tilla
26.01.2010., 21:49
ma pravo da ti kažem - nije se nikad puder mi vidilo ni na dolčeviti. ali ovaj je turbo osjetljiv i sad me "panika" krpa. što je najluđe nije mi puder tolika potreba, ali zima bez njega - nema šanse.

charlizeos
26.01.2010., 21:50
najbolje da onda staviš neku maramu, ili šal ili nešto slično kada nosiš kaput

tilla
26.01.2010., 21:52
najbolje da onda staviš neku maramu, ili šal ili nešto slično kada nosiš kaput

je, marame uvijek uvijek nosim ko i šalove.
ali zato sam i napisala da ima veliki okovratnik - što znači da marama je previše detalja.
ajde, nije ni kemijsko preskupo će mi biti poštapalica - već se vidim.:rofl:

Mirella
26.01.2010., 22:13
Tilla traži tester od Estee lauder Double Weare on se reklamira kao stay in place puder http://www.esteelauder.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT500&PRODUCT_ID=3894

vichyevka
26.01.2010., 22:18
Evo duga :zubo:

Što se prekrivanja tiče - tu je negdje s Givenchyem. Možda malo više ipak YSL...

Ono što me iznenadilo je to da uopće ne ostaje na maramici :zubo:
Meni ujutro vječno curi nos i obavezno mi maramica bude narančasta od pudera - ali ne i od ovog ;)
Nisam provala jel mogu dolčevitu obući bez tragova, nekako to ipak čisto sumnjam.

Osjećaja da imam puder nemam uopće - čak se nekako totalno upije u kožu :cerek: što je za mene veliki plus jer sam dosad imala velikih problema sa upijanjem pudera - obično bi mi ostajali na površini kože...

Jednom riječju - obožavam ga :cerek: i ne žalim nit kune za njega (jest da sam ga uhvatila na akciji i vjerovatno ne bi dala 100 dolara za njega ;))

s obzirom da ja uvijek nosim dolcevite odgovorno tvrdim da ostaje na dolceviti ali jako malo :mig:

Elektra
26.01.2010., 22:40

Meni bi pasala 01 nijansa onda? Da to ne bi bilo presvijetlo? :misli:

Mirella
26.01.2010., 22:52
Elektra ne bi ti ta 01 bila presvijetla,a čak bi mogla nositi i 02 nijansu koja je neutral to pink nijansa.
ja zimi nosim njihovu 03 nijansu,a ljeti tj. nakon mora 09 nijansu, prilagodljiv je dosta boji kože.

Andjelcic
26.01.2010., 22:53
Tilla traži tester od Estee lauder Double Weare on se reklamira kao stay in place puder http://www.esteelauder.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT500&PRODUCT_ID=3894
meni je to super puder, ali znalo se dogoditi da ostane na kosulji ili dolceviti, doduse manje od drugih.
ne vjerujem da postoji puder od kojeg ne ostaje bas nista :)

Vespers
27.01.2010., 07:37
khm, ali sad ja imam problem. naime, kupila sam bijeli, bijeli kaput s velikim koletom. :zubo:
i sad ne znam koji se puder ne preslikava i ne ostavlja tragove. pomagajte!

Imam bijeli skafander. Ako ne stavim šal, ne gine mi kemisjko svakih ca. mjesec dana. Užas. Nema tu puno pomoći, eventualno da izbjegneš nanošenje pudera na kosti čeljusti ili da staviš šal prije.

Vespers
27.01.2010., 07:39
Meni bi pasala 01 nijansa onda? Da to ne bi bilo presvijetlo? :misli:

Vidjela Intervene u Pazinu u Limoniju, ali mi je muka od cijena. Si bila možda tamo? Jel bi dali testera u posudicu? :)

nilly
27.01.2010., 08:34
kupila sam ga ja prošli tjedan, nije loš, zapravo, ovisno o tome što tražiš od pudera. ovaj je lagan, prozračan, u principu više služi da ten dobije ujednačenu boju nego što prekriva. ne znam uopće s kojim puderom bih ga usporedila koji je tako lagan, jer obično koristim malo teže pudere s jačim prekrivanjem.
može se lijepo razmazati i fino miriši, ali prekrivanje mu je nula :(

Tak neš tražim...niš specijalno...samo da ujutro namažem i da mi malo ujednači ten :D Trenutno koristim Avene tekući i nije mi loš...al mi je malo gust, pa ga moram ujutro grijat na radijatoru da mi se lakše razmaže :o Kakvu kožu imaš? I kakve su nijanse...ja sam dosta svjetla, pa mi se čini da bi mi možda bile pretamne:(

charlizeos
27.01.2010., 08:36
ima svijetlih nijansi, ja sam dobila uzorak, ali to se apsolutno ništa ne vidi na licu, lagan je i fino miriši, ali meni ne služi svrsi, uvijek imaš nešto malo da ti prekrije puder, a ovaj baš ništa ne prekriva

ellast
27.01.2010., 08:54

Ovoga prvog nema nigdje, pa ni na njihovoj stranici, znam jer sam naručivala:mig:
Broj 2 mi je bio pretamna:(

Mirella
27.01.2010., 12:06
Intervene 01 se prodavao na Strawberrynetu isto kao 02 i 03, tako da ga ima, ali možda za druga tržišta.

tilla
27.01.2010., 12:53
Imam bijeli skafander. Ako ne stavim šal, ne gine mi kemisjko svakih ca. mjesec dana. Užas. Nema tu puno pomoći, eventualno da izbjegneš nanošenje pudera na kosti čeljusti ili da staviš šal prije.

ne mogu i nije poanta da imam šal.
jutros sam otišla na posao BEZ pudera. :s

pogledam za taj double wear! samo pujn kufer para mi je estee l.:D

Mirella
27.01.2010., 12:57
EL Doubleweare ti dođe 316 kn u Sephori, no odi i nađi si nijansu koja ti paše i onda kupi na eBayu.

Elektra
27.01.2010., 13:00
Vidjela Intervene u Pazinu u Limoniju, ali mi je muka od cijena. Si bila možda tamo? Jel bi dali testera u posudicu? :)

Nemam pojma. Znam te cure koje rade tamo, ali sve su mi odreda koma. :o

tilla
27.01.2010., 13:09
EL Doubleweare ti dođe 316 kn u Sephori, no odi i nađi si nijansu koja ti paše i onda kupi na eBayu.

tila sam reć da mi je skupo, ali sam se sitila koliko para trošim, pa i nije tako skupo.
taman sam neki dan kupila sephorin tekući - nisam ga probala jer sam kupila kaput u međuvremenu.:rofl:

pogledam, tnx na savjetu. :)

snjeguljica2901
27.01.2010., 13:20
koji sephorin tekuci valja? gledala sam ih ali nikad nisam puno cula o njihovim puderima. i zanimaju me iskustva cura koje koriste dior forever,kupila bi ga a opet malo mi je preskup da fulam,pa bar otprilike da cujem iskustva :)

tilla
27.01.2010., 13:24
pa u sephori sam vidila samo jedan tekući. dobro, možda sam falila - ali ok. 114 ili 117 kuna, nisam ga probala - sutra ću nosat okolo ga.
vodila sam se idejom da "kradu" recepte od poznatijih.
inače, odlične ruževe imaju i lakove za nokte.

bejo
27.01.2010., 13:53
Tak neš tražim...niš specijalno...samo da ujutro namažem i da mi malo ujednači ten :D Trenutno koristim Avene tekući i nije mi loš...al mi je malo gust, pa ga moram ujutro grijat na radijatoru da mi se lakše razmaže :o Kakvu kožu imaš? I kakve su nijanse...ja sam dosta svjetla, pa mi se čini da bi mi možda bile pretamne:(

uzela sam boju 03 beige (to je bila najsvjetlija nijansa u mom dm-u) i mislila sam da će i meni biti pretaman. ali, tako se fino razmaže da se uopće ne vidi da ga imaš, tj. na meni se skuži jer imam suhu kožu i jedini problem s ovim puderom je što imam osjećaj da još više naglasi moje isušene dijelove lica :ne zna:

ako tražiš samo da ujednači ten, onda će ti vjerujem biti super :top:

nilly
27.01.2010., 14:48
Da, mislm da je ta 03 najsvjetlija...bum malo prošnjofala po DM-u, pa ću vidit dal mi odgovara :)

dark_star
27.01.2010., 14:54
drage moje:cerek:..naletjela sam na reklamu za ovo
http://www.she.hr/UserDocsImages/ljepota/make%20up/AeraTeint%20Pure_1_IN1.jpg

nova generacija aera teint:D

da li ste ga vec skužile? kakve su nijanse-ima li kakvog poboljšanja po tom pitanju? navodno je ultralagan, sa mineralima, termalnom vodom, bla bla

Estee Lauder
27.01.2010., 14:59
drage moje:cerek:..naletjela sam na reklamu za ovo
http://www.she.hr/UserDocsImages/ljepota/make%20up/AeraTeint%20Pure_1_IN1.jpg

nova generacija aera teint:D

da li ste ga vec skužile? kakve su nijanse-ima li kakvog poboljšanja po tom pitanju? navodno je ultralagan, sa mineralima, termalnom vodom, bla bla

Još nisu testere dobili.:)

Mopsly
27.01.2010., 18:45
Ja imam testere doma :mig:
Probam ovih dana pa vam javim dojmove :mig:

yslp
27.01.2010., 18:48

Koje sve nijanse postoje? ako znaš slučajno

Elora
27.01.2010., 19:15

Hej ,gdje si uspjela dobiti testere za novi vichy :cerek:? Ja godinama koristim aera teint i samo me zanima jesu li nijanse ostale jednake, a u svim ljekarnama šta sam bila još nemaju ni otvorene testere ,a kamoli za isprobati kod kuće.

calmy
27.01.2010., 19:48

odakle? :eek::eek:
ja ga nigdje ne mogu nać :(

Mopsly
27.01.2010., 21:42
Preko veze :D
Sve Vichy proizvode odmah dobijem testere - u prošlosti sam radila za firmu uvoznika i tak..:mig:
Uglavnom u toj novoj liniju su dvije vrste pudera - kremasti puder za suhu kožu (on je u tubici) i tekući puder za normalnu i mješovitu kožu (on je u bočici na pumpicu)
Oboje su pakiranja od 30 ml i dolaze u 4 nijanse - 12 Opal, 23 Ivory, 25 Sand i 46 Honey
Eto - ne znam jel sam vam pomogla ali dok ga ne probam ne mogu vam više reći o njemu :ne zna:

dark_star
28.01.2010., 00:18
thanx:)..kad probaš, čekamo detaljne dojmove:cerek:. ne znam samo jesu li poboljšali onaj raspon nijansi koji je po meni bio očajan :( -po reklami mi se čini da ih sada ima 5. meni je sestra jako zadovoljna tim puderom, pa me baš zanimaju dojmovi.

Estee Lauder
28.01.2010., 00:41
thanx:)..kad probaš, čekamo detaljne dojmove:cerek:. ne znam samo jesu li poboljšali onaj raspon nijansi koji je po meni bio očajan :( -po reklami mi se čini da ih sada ima 5. meni je sestra jako zadovoljna tim puderom, pa me baš zanimaju dojmovi.

Meni je recimo ženska rekla da nijansa opal od pure pudera je tamnija nego od anti imperfectiona, što mogu već otpisati.:ne zna:

mardar
28.01.2010., 06:23
Ja sam budala prve klase da ga nisam kupila dok ga je bilo u mojoj nijansi na Cheapsmellsu. Tako mi i treba kad sam glupa. Sad ću patit i eventualno se tješit s Klinikom. Ne dam 300 ćuna za Interven kod nas, ma ne idem uopće više u Limoni i te velike parfumerije jer me nerviraju.

Jel ima EA u Italiji po Limonima ili Seforama?

molim te mozes li mi rec o kojem je puderu pijec,i na kojem ga linku mogu naci,...jesi ti rekla da ti od clinique odgocara ivory 04,pitam zbog ovog sad pudera koja ti nijansa odgovara pa da usporedim

Vespers
28.01.2010., 08:50
Sve Vichy proizvode odmah dobijem testere - u prošlosti sam radila za firmu uvoznika i tak..:mig:
Uglavnom u toj novoj liniju su dvije vrste pudera - kremasti puder za suhu kožu (on je u tubici) i tekući puder za normalnu i mješovitu kožu (on je u bočici na pumpicu)
Oboje su pakiranja od 30 ml i dolaze u 4 nijanse - 12 Opal, 23 Ivory, 25 Sand i 46 Honey
Eto - ne znam jel sam vam pomogla ali dok ga ne probam ne mogu vam više reći o njemu :ne zna:

Budi prijatelj, stavi swatcheve :)

Vespers
28.01.2010., 08:55
molim te mozes li mi rec o kojem je puderu pijec,i na kojem ga linku mogu naci,...jesi ti rekla da ti od clinique odgocara ivory 04,pitam zbog ovog sad pudera koja ti nijansa odgovara pa da usporedim

Nisam sigurna da razumijem tvoje pitanje. Dakle, žalim da nisam na www.cheapsmells.com kupila Elzabeth Arden Intervene tekući puder dok je bilo svjetlij nijansi, sad su ostale samo neke dvije tamne.

Ne znam da li mi paše Clinique 04 ivory jer ga još nisam vidjela u živo. Testeri od tekućih Clinique koji imaju u pulskom limoniju (meni najbliži) su jako tamni, tako da ću morat provjerit po drugim parfumerijama. Na netu mi se ne da riskirat da fulam nijansu.

Inače sam svjetla neutralna, možda lagani žut podton. Obično uzimam 2. nijansu po redu. Rozi puderi mi nikako ne stoje pa tako zaključujem da nisam roza.

Revlon colorstay u nijansi 150 buff je moja savršena nijansa a paše mi jako i ona dvojka mat lumiere-a. Pasao mi je i Clinique Perfectl Real u nijansi 02 (P) ako se ne varam. SAd me muči što znači P? Da li je to eng. pale možda? :ne zna:

mardar
28.01.2010., 10:39
Nisam sigurna da razumijem tvoje pitanje. Dakle, žalim da nisam na www.cheapsmells.com kupila Elzabeth Arden Intervene tekući puder dok je bilo svjetlij nijansi, sad su ostale samo neke dvije tamne.

Ne znam da li mi paše Clinique 04 ivory jer ga još nisam vidjela u živo. Testeri od tekućih Clinique koji imaju u pulskom limoniju (meni najbliži) su jako tamni, tako da ću morat provjerit po drugim parfumerijama. Na netu mi se ne da riskirat da fulam nijansu.

Inače sam svjetla neutralna, možda lagani žut podton. Obično uzimam 2. nijansu po redu. Rozi puderi mi nikako ne stoje pa tako zaključujem da nisam roza.

Revlon colorstay u nijansi 150 buff je moja savršena nijansa a paše mi jako i ona dvojka mat lumiere-a. Pasao mi je i Clinique Perfectl Real u nijansi 02 (P) ako se ne varam. SAd me muči što znači P? Da li je to eng. pale možda? :ne zna:

sorr,krivo sam razumila,zna da neko ima taj ivory 04,pa zato,tanijansa je super,stopi se s kozom,nit je roza nit zuta,prirodna.zanimalo me je koji je to tekuci puder o kojem pricate,Intervene tekući puder ,i kakav je je li dobar,koliko prekriva,jel tezak za kozu,koliko je postojan,jel se moze uporedit sa chanelom npr pro lumierom,...
meni od clinique odg,taj ivory 04,a od chanela 20clair pa koja bi mi onda nijansa od Intervene tekućeg pudera odgovarala po vama,jel ima njega u nas da se negdi moze uzet i probat,.....ja sam se raspisala,pomozite cure:cerek:
nova sam u svim ovim stvarima

calmy
28.01.2010., 11:42

*ljubomorna* :mama:
pliz isprobaj pa javi :moli:

Vespers
28.01.2010., 14:58
meni od clinique odg,taj ivory 04,a od chanela 20clair

Koji si podton kože?

Meni se čini da bi meni pasao onaj 02 Intervene, prema Mirellinoj analizi :cerek: Dakle, soft shell. Svjetli ten s neutralnim podtonom.

mardar
28.01.2010., 15:21
Koji si podton kože?

Meni se čini da bi meni pasao onaj 02 Intervene, prema Mirellinoj analizi :cerek: Dakle, soft shell. Svjetli ten s neutralnim podtonom.

i meni se cini da bi mi 02bio dobar,a di u nas ima tih pudera,da vidim tester,i koliko su dobri,jesu postojani,jel prekrivaju

charlizeos
28.01.2010., 16:11
ja imam clinique ivory 04 i uzela sam tester od intervenea i odlična mi je nijansa, ista kao clinique, ali da me ubiješ ne znam kako se zove i koji je broj, jer mi je sipala u kutijicu, znam da je tamo od tih testera bila najsvijetlija - u mulleru - e sada neću sigurno ići tjedan dana tamo da provjerim, javit ću kada budem otišla

mardar
28.01.2010., 16:30
ja imam clinique ivory 04 i uzela sam tester od intervenea i odlična mi je nijansa, ista kao clinique, ali da me ubiješ ne znam kako se zove i koji je broj, jer mi je sipala u kutijicu, znam da je tamo od tih testera bila najsvijetlija - u mulleru - e sada neću sigurno ići tjedan dana tamo da provjerim, javit ću kada budem otišla

aj molim te,tebe sam ja i bila pitala zs clinique,i kakav je,jel prikriva sta,ima li njih u limoniju,mini je clinique dobar,al bi i neki koji je postojan i prekriva,poput chanela,a vidim da ga hvalite

charlizeos
28.01.2010., 17:19
nisam imala chanel, imala sam dior ali ne sjećem se više koji, nije mi bio baš neki, a ovaj intervene me oduševio

esperanza0905
29.01.2010., 08:36
Dior Forever Flawless ili Nude? koji bolje prekriva? pls nekakva usporedba...

charlizeos
29.01.2010., 10:09
mislim da je bio diorskin forever, uglavnom dosta mi se vidio na koži i bio mi je malo gust, ali ja imam suhu kožu možda zato
e.arden flawless finish tekući mi je bio super, ali mi je nijansa bila pretamna, ali tekstura je super, dobro prekriva, a lagan je
guerlain parure aqua mi isto nije bilo loš, ali imala sam samo tester za 2 puta

esperanza0905
29.01.2010., 10:13
@ charlizeos: tnx!!!

Starleta
29.01.2010., 10:19
Meni je dior forever bio super!
super pokriva, malo je teži puder, ali ne isušuje i ne začepljuje pore...

traje jako dugo na licu i ne ostavlja tragove na garderobi!

ellast
29.01.2010., 10:19
Dior Forever Flawless ili Nude? koji bolje prekriva? pls nekakva usporedba...

Imala sam Nude i nije mi odgovarao, ako imaš suhu kožu nije za tebe. Ja sam stalno imala osjećaj zatezanja:ne zna:
Inače najbolje pogođena nijansa ikada i srednje prekrivanje, baš ono što ja tražim, baš mi je bilo krivo što mi ne odgovara tekstura:(

yslp
29.01.2010., 10:26
Po meni sam naziv Nude vuče na to da slabije pokriva, prema tome bolje Forever

esperanza0905
29.01.2010., 10:53
tnx girls :)
stavila sam na pola lica Nude na pola forever pa sad cekam razliku na kraju dana :) (fala bogu da im je isti ton pa ne izgledam ko čuđakinja :)) nekako mi se u startu cini forever bolji ...

vikky
29.01.2010., 12:42
tnx girls :)
stavila sam na pola lica Nude na pola forever pa sad cekam razliku na kraju dana :) (fala bogu da im je isti ton pa ne izgledam ko čuđakinja :)) nekako mi se u startu cini forever bolji ...

i?? koja je razlika u prekrivanju? ja imam forever za ljeto, ali mi ne leži na moju masnu kožu, iako je puder po svemu ostalom presavršen, pa razmišljam o nude? Po nekim recenzijama, on čak ima i bolje prekrivanje :ne zna:

Mirella
29.01.2010., 12:47
sorr,krivo sam razumila,zna da neko ima taj ivory 04,pa zato,tanijansa je super,stopi se s kozom,nit je roza nit zuta,prirodna.zanimalo me je koji je to tekuci puder o kojem pricate,Intervene tekući puder ,i kakav je je li dobar,koliko prekriva,jel tezak za kozu,koliko je postojan,jel se moze uporedit sa chanelom npr pro lumierom,...
meni od clinique odg,taj ivory 04,a od chanela 20clair pa koja bi mi onda nijansa od Intervene tekućeg pudera odgovarala po vama,jel ima njega u nas da se negdi moze uzet i probat,.....ja sam se raspisala,pomozite cure:cerek:
nova sam u svim ovim stvarima

Elizabeth Arden drže Limoni (ne svi) i Muller

Skura
29.01.2010., 12:49
Elizabeth Arden drže Limoni (ne svi) i Muller

A Martimex? Znam da drže EA preparativu.

mardar
29.01.2010., 13:31
A Martimex? Znam da drže EA preparativu.

skura kako si ti zadovoljna s puderom od EA,koliko je postojan i koliko prekriva:cerek:

Skura
29.01.2010., 13:44
danas ga prvi put imam na licu pa je rano za bilo što govoriti :)

omg, i to ću dugovati - slijedeći tjedan napišem sve :)

vichyevka
29.01.2010., 13:53
danas ga prvi put imam na licu pa je rano za bilo što govoriti :)

omg, i to ću dugovati - slijedeći tjedan napišem sve :)

bas sam te htjela pitat kakav ti je puder i okoloocna :zubo:
jel ti dobra nijansa? :)

Elora
29.01.2010., 14:50
danas mi je vrlo draga magistra rekla da su nijanse novog vichy aera teinta svijetlije od starog,i da se nadaju da ce drugi tjedan napokon dobiti testere,makar one za ljekarnu :)

Vespers
29.01.2010., 16:11

Oni imaju stvarno puno nijansi na izbor, je tako?

calmy
29.01.2010., 17:10
danas mi je vrlo draga magistra rekla da su nijanse novog vichy aera teinta svijetlije od starog,i da se nadaju da ce drugi tjedan napokon dobiti testere,makar one za ljekarnu :)

:cheer: meni paše što će nijanse bit svjetlije :D
a di si to pitala?

dark_star
29.01.2010., 19:22
meni se čini da su tamnije :misli: !

recimo nijansa ivory koju koristi moja sestra, doima mi se tamnijom. tekstura pudera mi se čini mnogo laganija. u ponekim ljekarnama već ga ima, dođe oko 135 kn

frupy
29.01.2010., 19:46

Potpis!:top:
Za nekoga kome treba jace prekrivanje, taj puder je san snova.:s:s:s

Elora
29.01.2010., 21:22
bilo bi super ako netko ima taj novi puder da napravi swatch,pa da vidimo te nove nijanse :cerek:
pitala sam u jednoj gradskoj ljekarni,oni još nisu ni sve nijanse dobili,samo im je rečeno da su nijanse svijetlije.

vikky
30.01.2010., 00:33

Taj puder je po svemu naj :s najbolji koji sam dosad probala u svakom slučaju :top: samo što se ljeti/proljeće kad mi je masnija koža od njega usjajim brzo, da nema tog elementa ne bih nikad dolazila na ovu temu sa svojim pitanjcima :D

mardar
30.01.2010., 09:38
Taj puder je po svemu naj :s najbolji koji sam dosad probala u svakom slučaju :top: samo što se ljeti/proljeće kad mi je masnija koža od njega usjajim brzo, da nema tog elementa ne bih nikad dolazila na ovu temu sa svojim pitanjcima :D

o kojem je puderu rijec,....
jucer sam bila u limonija,i gledala nijanse clinique,...
supermoustin ivory 04,je identicna nijansa kao i even better ivory 03:cerek:
za ostale ne znam

charlizeos
30.01.2010., 09:43
dior forever

vampir ernest
30.01.2010., 13:02
Što je najbolje za prekrivanje pjegica i hiperpigmentacije, a postojano (vrlo svijetli ten, dehidrirana koža)??? Kupila EL Maximum cover - učinak genijalan, kao photoshop, ali mi je taman, a Light Medium. Zato i jesam vampir.

EA Intervene
Shiseido Fluid Foundation
Dior Forever
Dior Nude
Estee Lauder DW
Chanel Teint Inosence
YSL Teint eclat de soie

dianna
30.01.2010., 13:39

jel zna netko gdje ga ima u Osijeku??? kolko inače košta ??

frupy
30.01.2010., 15:01
Ja sam ga kupila u muelleru u zg. Ima ga i u sephori. Ne znam da li ga drze irisi, martimexi i sl. jer u te ducane ne zalazim.:o Ako ima mueller u os, pogledaj tamo.
Kosta 300-tinjak kn. Ja sam zadnji kupila pred nekih 10-11 mj. i kostao je negdje oko 280 kn. Ne znam da li je u medjuvremenu cijena rasla, ali valjda nije vise od 300. :confused:

tilla
30.01.2010., 15:14
dobar je ovaj sephora tekući. a bili kapot ide na kemijsko. nije puder u pitanju. :visi:

Magdalena84
30.01.2010., 15:44
Bok! hitno mi trebaju ljekarne u Zagrebu gdje se prodaje Avene Couvrance Translucent Mosaic Powder, nemam vremena da obilazim sve redom! please help! Urgent

dianna
30.01.2010., 20:04
Koji još puder preporučate al da baš ima jako prekrivanje i da nije više od 150-200 kn???? ima li takav uopće :misli:

charlizeos
30.01.2010., 22:51
revlon colorstay ti je oko 100 kn

Dorée
30.01.2010., 23:29
Koji još puder preporučate al da baš ima jako prekrivanje i da nije više od 150-200 kn???? ima li takav uopće :misli:

mf lasting preformance :mig:

Estee Lauder
30.01.2010., 23:50
Bila sam u Zagrebu i malo sam obilazila parfumerije i iznenadila se sa nijansama givenchy photo perfextion. Kupila sam najsvjetliju nijansu 03. Puder je odličan. Od boje, teksture, ima i dobar spf. Jako sam sretna da sam naletila na njega. Eto za sve svjetlopute pored revlona ivory još jedan dobar puder.
Još sam nešto otkrila. U Limonija u Ilici preko puta Frankopanske sam vidjela dobru ponudu boja od Estee Lauder double wear. Imaju čak nijansu linen, koja je rađena za Ameriku. To je 1W2. Jako je svijetla, ali nisam htjela riskirati jer me ovaj givenchy odmah osvojio.

shakti
31.01.2010., 09:23
Bila sam u Zagrebu i malo sam obilazila parfumerije i iznenadila se sa nijansama givenchy photo perfextion. Kupila sam najsvjetliju nijansu 03. Puder je odličan. Od boje, teksture, ima i dobar spf. Jako sam sretna da sam naletila na njega. Eto za sve svjetlopute pored revlona ivory još jedan dobar puder.
Još sam nešto otkrila. U Limonija u Ilici preko puta Frankopanske sam vidjela dobru ponudu boja od Estee Lauder double wear. Imaju čak nijansu linen, koja je rađena za Ameriku. To je 1W2. Jako je svijetla, ali nisam htjela riskirati jer me ovaj givenchy odmah osvojio.

Drago mi je da i tebi odgovara Givenchy. Ja ga koristim svaki dan i puder je mrak!:top:

dianna
31.01.2010., 10:13
Revlon imam,

Kolko je taj mf lasting performance?? kakav je??? gdje ga ima kupiti?? i cijena?

charlizeos
31.01.2010., 10:15
dm, manje od 100 kn ali ne znam točno koliko

Anavi=)
31.01.2010., 11:24
http://www.neseser.hr/component/content/article/62-puder/632-Maybelline-Affinitone.html

jel' ga koja koristila? ja bih ga probala.. išla bih ga sutra kupiti, ali ne znam kakav je :/ Sviđa mi se sto ima puno vode... i koja je najsvijetlija nijansa, i ona poslije nje? ja uvijek kupim pretaman :/ Hvaala!

duchessa
31.01.2010., 11:32
Prolazeći Avene Mall-om, otišla sam do Chanel-ovog štanda i promotor me našminkao. Stavio mi je Mat Lumiere i bila sam oduševljena nijansom (30), a kasnije i postojanošću pudera, te prekrivanjem.
Taman kad sam se odlučila vratiti Intervene-u, sad sam u nedoumici :ne zna:

Estee Lauder
31.01.2010., 12:00
Drago mi je da i tebi odgovara Givenchy. Ja ga koristim svaki dan i puder je mrak!:top:

Eto puno stvari nam odgovara, od avene, vichy...
Još imam želju probati Estee Lauder, pratim na ebay-u jedan dućan gdje imaju dobru ponudu i čekam nijansu Bone, ona bi trebala biti svjetlija od linena koju sam vidjela, da sam barem imala neku posudicu, žena bi mi bila nakapala malo da probam. A i muž će opet na proljeće u Ameriku, tamo je taj puder 30 dolara.:)

vikky
31.01.2010., 12:12
revlon colorstay ti je oko 100 kn

joj ljudi, da mi vidite sad lice na šta liči, sve bi bježale od revlon colorstay ko od crnog vraga :mama:
ne mora značiti da bi svima ovako reagirao, ali ovo nije normalno, a taj puder je jedino promijenjeno od dekorative i preparative, mora da je do njega. Nije mi ovako bilo godinama :ne zna:
ružna sam ko đavo, poludit ću :(
Sutra idem po novi (možda i već danas) pa bih molila esperanzu da mi recenzira razliku nude i forever, za kakvu je nude kožu i prekrivanje? koja je razlika? je li nude oil free? pliiiiz, bilo tko, sad mi je već hitno :moli:

Soleiol
31.01.2010., 12:30
vikky ja nisam probala nude ali forever mi je uzrokovao gadne čireve po licu a inače nisam baš sklona tome,niti imam posebno osjetljivu kožu niti problema s aknama i sl.(osim proširenih pora),tako da eto,radije ga prvo testiraj da ne bi bilo sutradan u ogledalu kad se vidiš :horor:

shakti
31.01.2010., 12:31
joj ljudi, da mi vidite sad lice na šta liči, sve bi bježale od revlon colorstay ko od crnog vraga :mama:

I meni je Colorstay svojevremeno izazvao prišteve na licu, pa je završio u smeću.:mad:

charlizeos
31.01.2010., 13:26
ja ga nisam ni probala, a ni neću

vikky
31.01.2010., 13:49
vikky ja nisam probala nude ali forever mi je uzrokovao gadne čireve po licu a inače nisam baš sklona tome,niti imam posebno osjetljivu kožu niti problema s aknama i sl.(osim proširenih pora),tako da eto,radije ga prvo testiraj da ne bi bilo sutradan u ogledalu kad se vidiš :horor:

ma da...inače imam forever, spominjala sam negdje gore, nisam imala nikakvih nuspojava :ne zna: koristim ga ljeti jer mi je nijansa pretamna za zimu i tad mi je koža najmasnija, jedino mi zato nije odgovarao jer se sjajim od njega. A ovu zimu mi je za čudo isto dosta masna pa bih se priklonila nekom malo više mat...zato tlačim za nude :D obzirom da mi je lice sada trenutno takvo da mi je potrebna i visoka pokrivna moć :rolleyes:
Čudno da je tebi forever tako djelovao, ali čisti dokaz da je svaka koža individualna :mig:

a double wear u odnosu na forever, itko??? čitala sam dosta o njemu i ovdje po forumu i po netu, ali bi mi trebala komparacija sa forever jer mi je on :s

Andjelcic
31.01.2010., 13:56
a double wear u odnosu na forever, itko??? čitala sam dosta o njemu i ovdje po forumu i po netu, ali bi mi trebala komparacija sa forever jer mi je on :s
ja imam oba, s tim da forever jos nisam probala na licu. za double wear imam sve preporuke, pogotovo ako ti treba jace prekrivanje. usto i fino matira :top:

frupy
31.01.2010., 14:06
Revlon imam,

Kolko je taj mf lasting performance?? kakav je??? gdje ga ima kupiti?? i cijena?

Ne znam kakav je i koliko kosta, ali imas ga za kupiti u svakom dm-u.
Ali ne znam koliko ti je pametno koristiti pudere od mf ako imas problematicnu kozu. Oni uzasno cepe pore, jako su teski i dosta je cura pisalo kako im je koza buknula od mf pudera. Ja sam osobno imala onaj miracle touch i ne bih se nikad vise upustila u pustolovinu s tim puderima. :horor:
Napisala si da trazis puder s jakim prekrivanjem pa pretpostavljam da imas pristice i/ili crvenilo.:ne zna:
Ako ti je koza sklona pristicima ili aknama, bolje ti je kupiti malo skuplji puder, investicija se definitivno isplati.:top:

vikky
31.01.2010., 14:32
ja imam oba, s tim da forever jos nisam probala na licu. za double wear imam sve preporuke, pogotovo ako ti treba jace prekrivanje. usto i fino matira :top:

e, to mi i treba, super :cerek: a koja si nijansa, meni je po svemu ispala fresco (tražim neutralni), al se bojim da mi ne bude pretamna, bar mi tako izgleda na njihovim stranicama...

dianna
31.01.2010., 14:32
Ne znam kakav je i koliko kosta, ali imas ga za kupiti u svakom dm-u.
Ali ne znam koliko ti je pametno koristiti pudere od mf ako imas problematicnu kozu. Oni uzasno cepe pore, jako su teski i dosta je cura pisalo kako im je koza buknula od mf pudera. Ja sam osobno imala onaj miracle touch i ne bih se nikad vise upustila u pustolovinu s tim puderima. :horor:
Napisala si da trazis puder s jakim prekrivanjem pa pretpostavljam da imas pristice i/ili crvenilo.:ne zna:
Ako ti je koza sklona pristicima ili aknama, bolje ti je kupiti malo skuplji puder, investicija se definitivno isplati.:top:

Da, imam problema s aknama :( na čelu , bradi i iznad usana.... misliš onda ne taj lasting performance?? :mama:

Koji onda bi bio za mene??? nikako si nemogu naći pravi puder :ne zna: aj pomozite , znači trebam jako prekrivanje da mi sakrije te akne :mama:

vikky
31.01.2010., 14:34

:top: ovo moram potpisati, ja sam čisti primjer da se gledajući na uštedu, puno i riskira...i sad se opet vraćam skupljem, makar sa zadnjim parama, samo da valja :mig: jer s ovim revlonom sam uništila lice, a i bacila 100 kn...

vikky
31.01.2010., 14:40
Da, imam problema s aknama :( na čelu , bradi i iznad usana.... misliš onda ne taj lasting performance?? :mama:

Koji onda bi bio za mene??? nikako si nemogu naći pravi puder :ne zna: aj pomozite , znači trebam jako prekrivanje da mi sakrije te akne :mama:

Meni je Avene Couvrance Fluid Foundation Corrector bio super za prekrivanje i ne uništava lice, a ne bi me ni zabetonirao. Samo po raznim recenzijama nekima super odgovara, a nekima apsolutno nikako. Možeš probat s testerom, samo su mu nijanse dosta roze, bar one što sam ja probala. Ostale cure će ti sigurno predložiti još neke :mig:

Andjelcic
31.01.2010., 14:43
e, to mi i treba, super :cerek: a koja si nijansa, meni je po svemu ispala fresco (tražim neutralni), al se bojim da mi ne bude pretamna, bar mi tako izgleda na njihovim stranicama...
koristim bas fresco, prilicno sam svijetla. :)

dianna
31.01.2010., 14:43
UFF ne onda taj nikako ,, jer sam ionako crvenkasta u licu inače, ne znam kak da objasnim , rumeni obrazi uvijek i uvijek. Dajte prijedloge slobodno :moli:

vikky
31.01.2010., 14:48
koristim bas fresco, prilicno sam svijetla. :)

dakle, odgovara ti nijansa, super prekriva i dobar je za masnu, yuhu! možda baš sad njega onda uzmem, thank U :)

frupy
31.01.2010., 15:00

Definitivno probaj recimo vichy normateint, on je nekomedogen, a dosta prekriva, dior forever, EL double wear ili ako imas priliku nabaviti mac studio sculpt. Uz to ti treba neki dobar korektor i na konju si!:top:
Svi ovi puderi super prekrivaju i meni nisu izazvali ni najmanji problem na kozi. Jedino sam double wear probala samo kao tester, sve ostale sam imala ili jos uvijek imam.
Od jeftinijih ti stvarno ne znam, ne usudim se vise eksperimentirati.
:top: ovo moram potpisati, ja sam čisti primjer da se gledajući na uštedu, puno i riskira...i sad se opet vraćam skupljem, makar sa zadnjim parama, samo da valja :mig: jer s ovim revlonom sam uništila lice, a i bacila 100 kn...

Tocno tako!
Ja sam u jednom periodu od mjesec-dva bila kupila mf miracle touch, pa kad mi se pokazao uzasan, antibakterijski green line koji je isto bio grozan, pa nivea beauty lift i na kraju l'oreal infallibile. Jedan je bio gori od drugog:flop::flop:. Ili su mi izbili pristici, ili bi puder nestao nakon 2 sata ili su nijanse bile precudne... Svi su zavrsili u smecu.
U svakom slucaju, umjesto ova 4 pudera za iste novce mogla sam odmah kupiti 2 forevera i biti mirna 2 godine.:s
Netko tko nema zahtjevnu i problematicnu kozu vjerojatno nema ovakvih problema, ali mi s aknama stvarno moramo biti oprezni.

Andjelcic
31.01.2010., 15:02
antibakterijski green line koji je isto bio grozan.
ajme, ovaj mi je bio uzasan :flop::eek:

dianna
31.01.2010., 15:04
Frupy gdje ima za kupit tih pudera što si navela, jer kod mene ima samo DM na raspolaganju. i kolika im je cijena????

Andjelcic
31.01.2010., 15:06
dakle, odgovara ti nijansa, super prekriva i dobar je za masnu, yuhu! možda baš sad njega onda uzmem, thank U :)
uzmi u obzir da ja nemam bas jako masnu kožu. ali da, puder je stvarno super :top:

frupy
31.01.2010., 15:09
Vichy imas u ljekarnama. Inace mi taj brend ne odgovara, ali taj puder je sasvim solidan. Jedino su im nijanse malo cudne, nista ne kupuj bez testera. Za divno cudo, meni pase najsvjetlija nijansa.
Dior i estee lauder imas u muelleru, limoniju, sephori. Za iris i martimex ne znam.
Mac mozes jedino naruciti online ili kupiti u austriji. Znaju i tu cure na forumu prodavati mac pudere, bas sam neki dan vidjela tu na prodaji studio sculpt.
Cijene su ti negdje od 150 do 300 kn, kako koji puder. Najjeftiniji je ovaj vichy.

dianna
31.01.2010., 15:12
jooj šteta, ništ od tog jer kažem kod mene nema ni limonija , ni mullera, ni ništ osim DM-a :mama:

Jel ima pobogu koji dobar iz DM-a da prekrije moje akne i crveno lice ?? :misli: , sam napominjem Max Factor ne smijem nikako , doslovno čireve dobijem po licu i ništa mi ne prekriva

frupy
31.01.2010., 15:15
Pa imas valjda neku apoteku koja drzi vichy, pa da probas bar s njim?:confused:
A i limoni imas u svakom vecem gradu...:ne zna:

piromankaaa
31.01.2010., 15:20
jooj šteta, ništ od tog jer kažem kod mene nema ni limonija , ni mullera, ni ništ osim DM-a :mama:

Jel ima pobogu koji dobar iz DM-a da prekrije moje akne i crveno lice ?? :misli: , sam napominjem Max Factor ne smijem nikako , doslovno čireve dobijem po licu i ništa mi ne prekriva

ja bi ti preporučila essence soft & natural long lasting, zadovoljna sam njime jer ne zažbuka ali prekrije :mig: :ne zna:... probaš si za 20tak kn nečeš propast :mig:

edit: a za akne i crvenilo probaš si ispod stavit alverde camouflage :mig: totalna šteta sve skupa ti je 50tak kn... a trebalo bi funkcionirat

eyedetox
31.01.2010., 15:40
Moj HG tekući puder je Shiseido ona plava linija s faktorom 40 a zimi Vichy aera teint makar mi ne prekriva baš najbolje al je ugodan

vikky
31.01.2010., 16:00
uzmi u obzir da ja nemam bas jako masnu kožu. ali da, puder je stvarno super :top:

oki-doki, aj još pliz ako probaš forever u međuvremenu samo mi javi koji ti ipak bolje leži na ne jako masnu kožu :mig: nisu male cijene, pa moram malo tlačit :D
al mislim da ću probati s dw

mardar
31.01.2010., 16:18
UFF ne onda taj nikako ,, jer sam ionako crvenkasta u licu inače, ne znam kak da objasnim , rumeni obrazi uvijek i uvijek. Dajte prijedloge slobodno :moli:

e draga moja,evo da se i ja javim,imam isti problem kao i ti na licu,imala sam miracle touch i meni ti izbaciva od mf,...ukratko probala sam i taj lasting,skoro sve njihove,...i sad sam uzela od clinique supermoustin ivory 04,dok je zima,a mislim da cu za ljeto uzet od chanela pro lumier ili od EL taj neki sta svi hvale na forumu,...
i ja imam dosta problema s crvenilom po obrazima,a dobijem i priste po bradi vecinom,za to crvenilo trebas zelenu podlogu za lice,imas od clinique redness solution base sph 15,i ona je dobra jako,i jos neki dobar korektor za pristice,ili eventualno zeleni korektor,meni se Punin pari jako dobar oko 90kn je,i mislila sam i njega uzet,...
za savrseno prekrivanje mogu rec da sam se uvjerila da je chanel pro lumier san od pudera,i san mi je njega kupit,samo jel neko zna kakve su im cijene npr u austriji,jel jeftiniji nego u nas
ja se nadam da sam bar malo pomogla:cerek:

ivanea1
31.01.2010., 16:20
Prolazeći Avene Mall-om, otišla sam do Chanel-ovog štanda i promotor me našminkao. Stavio mi je Mat Lumiere i bila sam oduševljena nijansom (30), a kasnije i postojanošću pudera, te prekrivanjem.
Taman kad sam se odlučila vratiti Intervene-u, sad sam u nedoumici :ne zna:
Ja sam imala Intervene, a sad imam Mat lumiere, čak ista ta nijansa :), i meni je on bolji od Intervene-a. Puno bolje prekriva i bolje su mi boje nego kod Intervene-a. Sad mi je i M.L. pri kraju, pa se razmišljam da probam Forever ili EL Doublewear :ne zna:

mardar
31.01.2010., 17:27
Ja sam imala Intervene, a sad imam Mat lumiere, čak ista ta nijansa :), i meni je on bolji od Intervene-a. Puno bolje prekriva i bolje su mi boje nego kod Intervene-a. Sad mi je i M.L. pri kraju, pa se razmišljam da probam Forever ili EL Doublewear :ne zna:

i onda po tebi je bolje uzet chanelov puder od intervene,ja bih uzela pro lumier,clair 20,jer sam plavusa,... i treba mi neki koji odlicno prekriva,a za njeg znam da je savrsenstvo od pudera,kakve su mu cijene u austriji jel znas,jel jeftiniji neg u nas:cerek:

dianna
31.01.2010., 18:11
Piromanka ni ti essencovi ne dolaze u obzir, imam taj soft i natural i ništa, meni to ništa ne prekriva jer kažem imam problema sa aknama :( a ovo što vi nabrajate to kod nas nema jer od drogerija ima samo DM nažalost tako da sam ograničena , a i nemam baš love da dajem 300kn za puder ,

a ne znam jedino da probam tester u Dm-u od tog lasting performance , možda bude odgovarao :ne zna:

Elektra
31.01.2010., 18:13
Meni je Mat Lumiere san snova puder ali nijansa koja meni odgovara je užasno žuta. :(

mardar
31.01.2010., 18:14
Meni je Mat Lumiere san snova puder ali nijansa koja meni odgovara je užasno žuta. :(

koja nijansa,meni treba 20,isto je malo zuta

frupy
31.01.2010., 18:15
a ne znam jedino da probam tester u Dm-u od tog lasting performance , možda bude odgovarao :ne zna:

Maloprije si napisala da ti ne pasu max factor puderi.:ne zna:
Lasting performance je od max factora.:mig:

mardar
31.01.2010., 18:16
Piromanka ni ti essencovi ne dolaze u obzir, imam taj soft i natural i ništa, meni to ništa ne prekriva jer kažem imam problema sa aknama :( a ovo što vi nabrajate to kod nas nema jer od drogerija ima samo DM nažalost tako da sam ograničena , a i nemam baš love da dajem 300kn za puder ,

bolje ti je nista nego na njega novce trosit,i dat 100kn,ja sam ga imala i imam lice kao i ti,samo ces novce bacit

vichyevka
31.01.2010., 18:17

a zasto ga ne izmjesas s nekim drugim puderom da ubije to zutilo? :ne zna: ja nekad puder koji mi je super za ljeto izmjesam s BB kremom i dobijem taman nijansu koja mi je dobra za zimu..:D

dianna
31.01.2010., 18:19
joj sorry pobrkala sam , ne gledam max factor pudere pa nisam znala da je lasting njegov.

Ne znam stvarno onda koji da uzmem ...

Elektra
31.01.2010., 18:36
koja nijansa,meni treba 20,isto je malo zuta

Da, ta nijansa.

a zasto ga ne izmjesas s nekim drugim puderom da ubije to zutilo? :ne zna: ja nekad puder koji mi je super za ljeto izmjesam s BB kremom i dobijem taman nijansu koja mi je dobra za zimu..:D

A ne znam, probat ću :ne zna:

piromankaaa
31.01.2010., 18:41

zato sam ti i rekla alverde camouflage ispod... nema tog što to čudo meni ne može pokrit....:ne zna: tak da mislim da bi i za akne bio :top::top:

dianna
31.01.2010., 18:43
kak izgleda to ?? možeš sliku stavit??da znam šta da tražim u dm-u

piromankaaa
31.01.2010., 18:45
http://schmink-tipps.net/schmierblock/files/2009/06/alverde-camouflage1.jpg

mislim da je 30 kn.. to ti je inače prirodna kozmetika...
i naravno jel nešto mora ić preko ovog....

dianna
31.01.2010., 18:46
aha to je to...hvala ti :grli:

piromankaaa
31.01.2010., 18:49
nadam se da će pomoć....:mig:

Andjelcic
31.01.2010., 18:54
taj puder ce ti dobro pokriti, ali ce ti napraviti jos vecu stetu licu. zaobidji u sirokom krugu... :mig:

bubibuuu
31.01.2010., 20:35
Da li Chanel Teint Innocence Fluid ima dobru moć prekrivanja?
Treba mi puder koji ne začepljuje pore i ne stvara crvenilo.

Sponza ri
31.01.2010., 20:41
meni je solidno prekrivao. ne koristim ga vise, kao ni sve ostale pudere koje imam. osim sisleya :o

bubibuuu
31.01.2010., 20:57
treba mi jedan puder za kakti "posebne prilike" koji bi mi pokrivao flekice, ožiljke i bla,bla.
Trenutno nemam ni jedan puder :o :brukica:.

tallly
31.01.2010., 20:58
Bourjois Healthy Mix Foundation - je več koja probala taj puder?

ne znam ak smijem dati link?
http://www.planet-lepote.com/novice/bourjois_healthy_mix_foundation

Sponza ri
31.01.2010., 21:00
treba mi jedan puder za kakti "posebne prilike" koji bi mi pokrivao flekice, ožiljke i bla,bla.
Trenutno nemam ni jedan puder :o :brukica:.

meni je tomu sluzio dior forever. odlicno mi je prekrivao :top:

ja inace ni ne volim jaka prekrivanja. volim prirodan look a to ne mogu dobit jakim prekrivanjem.

frupy
31.01.2010., 21:20
ja inace ni ne volim jaka prekrivanja. volim prirodan look a to ne mogu dobit jakim prekrivanjem.

Ali znas sta, ja sa foreverom i mac sculpt korektorom dobijem stvarno super pokrivanje, a ta cijela kamuflaza se na licu ne vidi jako.:s:s
Ljudi koji me svakodnevno vidjaju sa sminkom i bez nje bas mi kazu da se s tom kombinacijom uopce ne kuzi kakvo mi je lice zapravo :brukica:, a opet da se ne primjeti koliko zbuke imam na licu. :zubo:

bubibuuu
31.01.2010., 21:25
onda ću morati uzeti dior forever iako mi se nije sviđao kad sam ga imala, davno. Chanel mi se čini ipak primamljivijim..
ni ja ne volim žbukaste pudere koji se vide na kilometre.

vikky
31.01.2010., 21:27
Ali znas sta, ja sa foreverom i mac sculpt korektorom dobijem stvarno super pokrivanje, a ta cijela kamuflaza se na licu ne vidi jako.:s:s
Ljudi koji me svakodnevno vidjaju sa sminkom i bez nje bas mi kazu da se s tom kombinacijom uopce ne kuzi kakvo mi je lice zapravo :brukica:, a opet da se ne primjeti koliko zbuke imam na licu. :zubo:

slažem se s ovim :top: plus što ima postojanost dok ga ne skineš, kad god da to bilo :D
jedino što ne koristim mac sculpt korektor, al si me lijepo naložila da i to proguglam sad :facepalm:

frupy
31.01.2010., 21:30
Ja mislim da se zbuka vidi iz aviona kad se na kraju stavi puder u kamenu. To sam napravila jednom i nikad vise.:horor: Sve sam akne prekrila, ali se puder jako vidio. Mislim da je to osnovna greska cura s aknastom kozom kojima treba jako prekrivanje: kila korektora, litra tekuceg pudera i onda jos tona pudera u prahu i voila - pristici se ne vide, ali cijelu fasadu mozes spahtlom guliti!:zubo:
Na svu srecu, nemam masnu kozu pa mi je sam tekuci puder dovoljan jer se ne mastim ni malo.:top:

frupy
31.01.2010., 21:33
slažem se s ovim :top: plus što ima postojanost dok ga ne skineš, kad god da to bilo :D
jedino što ne koristim mac sculpt korektor, al si me lijepo naložila da i to proguglam sad :facepalm:

:rofl:
Najbolja kamuflaza EVER!:s:s:s
Ali nije za podocnjake nego bas za nepravilnosti na kozi. Jao, kad se sjetim sto je taj sve prekrio... :facepalm: :s

vikky
31.01.2010., 21:42
:rofl:
Najbolja kamuflaza EVER!:s:s:s
Ali nije za podocnjake nego bas za nepravilnosti na kozi. Jao, kad se sjetim sto je taj sve prekrio... :facepalm: :s

uh, dobro je, meni treba za podočnjake :D neki bolji puder mi sredi kamuflažu za ostale nepravilnosti pa nisam baš imala potrebu za tim stvarčicama...možda i imam tu potrebu, al je nisam svjesna :D al ovaj forever je npr sam po sebi bio dovoljan za sve...
a zašto nije za podočnjake, isušuje ili...? ispričavam se što sam poletila malo s teme, evo neću više :)

Sponza ri
31.01.2010., 21:45

ja sam imala forever, i na prvu sam odusevljena bila al nakon nekog vremena mislim da mi je poceo zatvarati pore i bio mi je prezetak kad je zatoplilo :ne zna:
nekako mi se cini nude kao bolja alternativa. a bo. drzim se ja sislya :D

bubibuuu
31.01.2010., 21:55
sponza, ajd ti reci da je chanel najbolji od svih navednih (osim sisley-a, naravno) pa da se odlučim i kupim. :o :D

vikky
31.01.2010., 21:56
ja sam imala forever, i na prvu sam odusevljena bila al nakon nekog vremena mislim da mi je poceo zatvarati pore i bio mi je prezetak kad je zatoplilo :ne zna:

a jesi koristila nude? :) zanima me prekrivanje jer mi je čudno da u nekim recenzijama kažu da je prekrivanje visokog stupnja :ne zna:

duchessa
31.01.2010., 21:59

Meni srećom odgovaraj žute nijanse :)
Ja sam mislila da bi uzela br. 20, 30-ka mi se ćinila tamnom al nije :)
Inače, 30ka (cendre) mi se ne čini tak jako žuta..baš taman :)

Mislim da će mi Mat Lumiere it sljedeća investicija :)

mints
31.01.2010., 22:14
a jesi koristila nude? :) zanima me prekrivanje jer mi je čudno da u nekim recenzijama kažu da je prekrivanje visokog stupnja :ne zna:

Da, jako dobro prekriva, ali nije težak & komedogen. Moja jedina zamjerka je to što malo isušuje ako koža nije u najboljem stanju. Moja je mješovita, dehidrirana na nekim mjestima pa u ovo zimsko doba moram paziti da je dobro nahranim ako se odlučim za Nude. Ali stvarno dobro prekriva, daje onaj zdravi sjaj & besprijekoran izgled lica :top:.

frupy
31.01.2010., 22:33
a zašto nije za podočnjake, isušuje ili...? ispričavam se što sam poletila malo s teme, evo neću više :)
Dosta je gust pa moze isusivati kozu oko ociju. On je bas za oziljke, crvenilo, akne...

Ma je on tezak, ali nema mi druge... Znas za moje "nezgode" pred ogledalom, s teme ceprkanja po licu.. :o:mama:
Iako, meni ne cepi pore, hvala bogu.:s
A sisley mi je jos uvijek nedostizan. Uz sve ostale potrepstine, malo mi je ipak preskup.:tuzni:

vikky
31.01.2010., 23:06
Da, jako dobro prekriva, ali nije težak & komedogen. Moja jedina zamjerka je to što malo isušuje ako koža nije u najboljem stanju. Moja je mješovita, dehidrirana na nekim mjestima pa u ovo zimsko doba moram paziti da je dobro nahranim ako se odlučim za Nude. Ali stvarno dobro prekriva, daje onaj zdravi sjaj & besprijekoran izgled lica :top:.

hvala ti na odgovoru :) čak mi odgovara ako malo isušuje obzirom da mi je koža dosta masna u zadnje vrijeme...sad sam navučena i na nude :mama: i opet u dilemi, nude, double wear...molim da ne hvalite više nijedan puder, vidim da ste se razmahale i sa mat lumierom, kvragu, sve ću ih kupit :azdaja:

Sponza ri
31.01.2010., 23:31
sponza, ajd ti reci da je chanel najbolji od svih navednih (osim sisley-a, naravno) pa da se odlučim i kupim. :o :D

innocence. definitivno. preporucam nanosenje kistom, puno ljepsi efekt :top: