PDA

View Full Version : Tekući puderi #1

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53

DreamStickle
15.04.2010., 11:40
Meni treba za ovako vrijeme nestabilnih hormona, pms i tako, jer kažu da je prozračan... Kakve nijanse imaju? Meni treba najsvijetlija moguća! :D

frupy
15.04.2010., 19:52
Opal ti je najsvjetlija nijansa, dosta je svijetla i dobro se prilagodi tenu. Iako je za masnu kozu, to je jedini preparat za taj tip koze koji meni sa suhom kozom nikad ni malo nije isusio lice.:ne zna::s
Nemas dojam maske kad je na licu, a super prekriva.:top:

barbara 15
15.04.2010., 20:40
malo je offtopic, ali vidim da je bila rasprava o korektorima i puderima pa da pitam - jel ispravno stavljati korektor (na flekice i to) prije ili poslije pudera?

TheEmpress
15.04.2010., 20:48
Neki rade jedno, neki drugo... :ne zna: Ja ga stavljam nakon pudera, ako koristim puder.

DreamStickle
15.04.2010., 20:52
Opal ti je najsvjetlija nijansa, dosta je svijetla i dobro se prilagodi tenu. Iako je za masnu kozu, to je jedini preparat za taj tip koze koji meni sa suhom kozom nikad ni malo nije isusio lice.:ne zna::s
Nemas dojam maske kad je na licu, a super prekriva.:top:

Zvuči privlačno. :zubo:
Postojan? Cijena? :)

frupy
15.04.2010., 20:54
Ajme, ne sjecam se cijene... Oko 150 kn? :misli:
Dosta postojan, ali opet kazem, ja nisam mjerilo jer imam suhu kozu, pa mi puder ne klizi s lica, ne nestaje u porama i ne zasjajim se nikada.

mala-ZGB
15.04.2010., 20:58
http://www.lorealparisusa.com/foundation/true-match-roller-perfecting-roll-on-makeup.htm

Jel ima ovo cudo kod nas? :D Netko probao?

DreamStickle
15.04.2010., 21:08
Ajme, ne sjecam se cijene... Oko 150 kn? :misli:
Dosta postojan, ali opet kazem, ja nisam mjerilo jer imam suhu kozu, pa mi puder ne klizi s lica, ne nestaje u porama i ne zasjajim se nikada.

Nemam ni ja, imam inače lice bez točkice. Ali namjeravam si kupit čisto za vrijeme pms-a i menge jer mi izbaci par akni, a pizdim i na sićušni miteser. :lol:
Inače puder i ne koristim, samo se malo namažem kremicom... Kad stavim one obične lice mi se nekako čini kao maska, niti prikrije ono što je ključno prikrit ni ništa... :ne zna:
Pa ako je dobar... Kupujem. :cerek:
A i dobro će doći posebno za ljeto ako je postojaniji. :)

Shiney
15.04.2010., 22:18
e cure, sad će topliji dani,onda jos malo topliji,pa vrućina,znojenje,treba to sve prezivjet! :D nego mene zanima,koje bi mi pudere preporučile za ljeto,da mi se bas sad sve ne preljeva i otopi kad krenu malo topliji dani,inace imam suhu kozu. znaci nekaj izdrzljivo za ljeto,molim vas! hvala,hvala! :rock:

avi1987
15.04.2010., 23:32
imam pitanje dali mi netko moze objasniti sta je tood mac-a studio sculpt?imam mjesovitu kozu i nekako mi ne odgovara ali me zanima da li je to puder?jer meni bas i ne prikriva sve..ili je to samo za podocnjake i sitne nepravilnosti..pliz javite mi u p.m....hvala vam unaprijed

*soul*mate*
15.04.2010., 23:53
to crvenilo lica se zove eritrofobija, progooglajte ako vas zanima.
Imam dobar osjećaj sa Revlonom colorstay, pročitala sam recenzije i odlične su.
Ma ovako kad idem bezveze sa svojim prijateljicama na kavu, onda me nije briga za dobro prekrivanje, ali na faksu i jednog dana na poslu zasigurno će mi trebat, baš zbog navedenog problema iz prve rečenice. Nekad zavidim osobama sa brazdama i aknama koje nemaju to crvenilo...toliko o mom problemu.:ne zna:

zašto ja mislim da tebi niti jedan puder to crvenilo neće prekriti?
jer nije da ti se koža crveni od akni, nekakvih tretmana i sl.... kao kod konkretno kožnih oboljenja.
Tebi doslovno temperatura tijela od tog poraste, koliko sam skužila, s obzirom da je to jedna od socijalnih fobija.
ne znam jesi li stalno crvena ili samo u (nepoznatom) društvu, nekakvoj neugodnoj situaciji. :ne zna:

Soookie
15.04.2010., 23:55
probala sam tester danas Bourjois Healthy Mix, nije bilo nijanse svijetlije od 53 kao niti testera, samo su bile 53 54 i 55 ako se dobro sjećam... a 53 mi je bio prežut :( da je bar bilo 52 uzela bih odmah :P

TheEmpress
16.04.2010., 00:19
http://www.lorealparisusa.com/foundation/true-match-roller-perfecting-roll-on-makeup.htm

Bože, kako bezveze. Ko onaj valjak za krečit zidove. :facepalm:

hrčkica
16.04.2010., 00:53
Bože, kako bezveze. Ko onaj valjak za krečit zidove. :facepalm:

potpis :raspa:

m@non
16.04.2010., 07:47

Ajme koja perverzija:rofl::rofl:
Hoću toooooo!!!!!!!

frupy
16.04.2010., 09:22
imam pitanje dali mi netko moze objasniti sta je tood mac-a studio sculpt?imam mjesovitu kozu i nekako mi ne odgovara ali me zanima da li je to puder?jer meni bas i ne prikriva sve..ili je to samo za podocnjake i sitne nepravilnosti..pliz javite mi u p.m....hvala vam unaprijed

Postoji studio sculpt tekuci puder i korektor u teglici. I jedan i drugi savrseno prekrivaju.:cerek:

avi1987
16.04.2010., 11:38
Postoji studio sculpt tekuci puder i korektor u teglici. I jedan i drugi savrseno prekrivaju.:cerek:

hm...zanimljivo meni bas i ne prikriva dobro...neznam kaj da radim snjim?

Shiney
16.04.2010., 13:28
curke,pliz savjet za puder ljeti,suha koza,sad kad krenu više temperature,da mi se bas sve ne rastopi, kaj vi koristite za kad dođe toplo vrijeme?

TheEmpress
16.04.2010., 13:46
Da probate umjesto tekućeg za toplije vrijeme koristit mineralne pudere u prahu ili kamenu? Oni se daju lijepo nanjet u par slojeva, da bi se dobilo na prekrivanju, a nisu teški i ostaju cijeli dan na licu.

ajetam
16.04.2010., 14:06
kakvi su covergirl puderi ,mislim po kvaliteti tipa essenca ili catrice ili gori/bolji?

kikibela
16.04.2010., 14:18
A zbog čega uopće maltretirati lice ljeti sa tekućim puderom??? Čisti promašaj!Koji god da stavite za par sati će se otopiti i djelovati loše a žbukati ga sa puderom u prahu dat će još gori rezultat.Ako baš ne možete stavite toniranu kremu i preko nje lagano prepudrati puder u prahu i to je to. Ne postoji ljetni tekući puder, osim ako niste cijeli dan u klimatiziranom od 0-24.

Shiney
16.04.2010., 14:38
A zbog čega uopće maltretirati lice ljeti sa tekućim puderom??? Čisti promašaj!Koji god da stavite za par sati će se otopiti i djelovati loše a žbukati ga sa puderom u prahu dat će još gori rezultat.Ako baš ne možete stavite toniranu kremu i preko nje lagano prepudrati puder u prahu i to je to. Ne postoji ljetni tekući puder, osim ako niste cijeli dan u klimatiziranom od 0-24.

pa nisam misla ljeti na 30 stupnjeva,tad ne stavljam nista na lice,samo sminkam oci,a tonirana krema će mi se jos 2 puta brze skinut ljeti, nego puder.
ali recimo sad kad je toplije,pa necu koristit puder koji zimi koristim, zimi koristim one koji mi hidratiziraju kozu jer mi je uzasno suha,glupo mi je takav puder koristit na 20 stupnjeva kad ce mi se odmah skinut i za sjajit lice.

Shiney
16.04.2010., 14:38
Da probate umjesto tekućeg za toplije vrijeme koristit mineralne pudere u prahu ili kamenu? Oni se daju lijepo nanjet u par slojeva, da bi se dobilo na prekrivanju, a nisu teški i ostaju cijeli dan na licu.

e super ideja,hvala ti! a koji mineralni u kamenu/prahu bi bio okej?

TheEmpress
16.04.2010., 14:49
Joj, nemam pojma, nisam stručnjak za mineralnu kozmetiku. :zubo: To nek ti druge cure preporuče. Ja koristim Alverde mineralni puder u prahu i on mi je savršen. S njim dolazi onak malo deblja mekana spužvica za nanošenje. Ja ga koristim tako da, ako želim samo fiksirati korektor ili puder nanosim ga kistom. Ako pak želim da mi prekriva nanesem ga spužvicom. Kad ga nanesem spužvicom, lice mi je ko porculanska lutkica. :zubo: Lijepo prekrije, a ne zacementira facu i prirodno izgleda.

I još jedan plus tome puderu je što stvarno stoji cijeli dan na licu i nema šanse da se skine. Jednom sam imala samo taj puder na licu, bez druge šminke, pa sam ga probala samo običnom vodom skinut, nije se dao. Morala sam ga mlijekom za skidanje šminke skidat. I jako fino miriši. :cerek:

Shiney
16.04.2010., 15:27
Joj, nemam pojma, nisam stručnjak za mineralnu kozmetiku. :zubo: To nek ti druge cure preporuče. Ja koristim Alverde mineralni puder u prahu i on mi je savršen. S njim dolazi onak malo deblja mekana spužvica za nanošenje. Ja ga koristim tako da, ako želim samo fiksirati korektor ili puder nanosim ga kistom. Ako pak želim da mi prekriva nanesem ga spužvicom. Kad ga nanesem spužvicom, lice mi je ko porculanska lutkica. :zubo: Lijepo prekrije, a ne zacementira facu i prirodno izgleda.

I još jedan plus tome puderu je što stvarno stoji cijeli dan na licu i nema šanse da se skine. Jednom sam imala samo taj puder na licu, bez druge šminke, pa sam ga probala samo običnom vodom skinut, nije se dao. Morala sam ga mlijekom za skidanje šminke skidat. I jako fino miriši. :cerek:

zanimljivo,zanimljivo!:D bas cu prvom prilikom pogledati taj alverde mineralac! ajme ak je tak postojan kak velis,ja cu bit odusevljena! :cerek: hvala ti puno na ideji!

novabbb
16.04.2010., 18:39

Kakvu kožu imaš? Zanima me da li ističe pore?

TheEmpress
16.04.2010., 20:09
Mješovitu, malo masna t zona, ostatak lica normalan. Ne ističe pore, lijepo sve zakamuflira. Budem slikala prije i poslije sutra pa stavim sliku.

*soul*mate*
16.04.2010., 20:49
ja uvijek koristim puder, i ljeti :confused:... osim ak nisam na moru.

Angel2
16.04.2010., 21:19
Mješovitu, malo masna t zona, ostatak lica normalan. Ne ističe pore, lijepo sve zakamuflira. Budem slikala prije i poslije sutra pa stavim sliku.

e,takva je moja..baš ću ga potražiti,ali nažalost kod mene ga nema:(,ima neka druga marka a da nije ta'?Ali pokušati ću ..hvala na ovoj obavijesti.:)

vikky
16.04.2010., 22:44
ja uvijek koristim puder, i ljeti :confused:... osim ak nisam na moru.

da, i ja isto, to mi je normalno :ne zna:

TheEmpress
17.04.2010., 01:05
Ja inače tekući puder jaaako rijetko nosim, nemam potrebu još, imam tek 19, jest da imam prištića i nekakvih takvih gluposti po licu, ali mi korektor i ovaj puder u prahu sve to lijepo pokriju, a opet se koža vidi, ako me kužite. Ljeti pogotovo ne volim tekući puder, probala sam ga stavit jednom i imala sam baš neugodan osjećaj, jednostavno mi ne paše očito.

e,takva je moja..baš ću ga potražiti,ali nažalost kod mene ga nema:(,ima neka druga marka a da nije ta'?Ali pokušati ću ..hvala na ovoj obavijesti.:)
Meni su cure jako nahvalile Catrice mineralni u prahu, pa možeš probat s tim. Essence ne preporučam jer imaju sve neke narančaste nijanse. :confused:

A sad, od ovih skupljih stvari, to ne znam.

madeira
17.04.2010., 10:26
Nedavno sam kupila Photo Perfexion kao za proljeće i srednju boju tena, a imam namjeru dok potamnim famozni Sisley jer mi se njihove nijanse čine dosta tamne. I ja sam tako zadovoljna s Photo Perfexion, koristim Clinique DDMG za masnu kožu, Sisley Instant Perfect i Photo Perfexion i jučer se cijeli dan nisam zasjajila na licu, od 13 do 21 h i oduševljena sam. A inače imam dosta masnu kožu i svi mi se puder otope na nosu, ali jučer super cijeli dan!

novabbb
17.04.2010., 11:33
Nedavno sam kupila Photo Perfexion kao za proljeće i srednju boju tena, a imam namjeru dok potamnim famozni Sisley jer mi se njihove nijanse čine dosta tamne. I ja sam tako zadovoljna s Photo Perfexion, koristim Clinique DDMG za masnu kožu, Sisley Instant Perfect i Photo Perfexion i jučer se cijeli dan nisam zasjajila na licu, od 13 do 21 h i oduševljena sam. A inače imam dosta masnu kožu i svi mi se puder otope na nosu, ali jučer super cijeli dan!

Ja sam taj Clinique DDMG kupila i dva puta stavila i više se ne usudim jer mi stvori takav film na licu da imam osjećaj da će mi sve pore začepiti, na znam kako to izgleda kad još preko staviš i Sisley Instant Perfectio, tebe nije strah da će ti to sve zacementirati pore?

frupy
17.04.2010., 12:46
hm...zanimljivo meni bas i ne prikriva dobro...neznam kaj da radim snjim?

Jel imas puder ili korektor?
Od hrpetine pudera koje sam isprobala, ovaj mi uz dior forever definitivno najbolje prekriva, ne znam zasto tebi ne.:ne zna:
A korektor mi je HG, ne znam sta bi bez njega... Nazalost imam i previse toga za prekriti, a on mi cini cuda.:s:s:s
Ako ti ne valja, stavi ga na prodaju, sigurna sam da ces naci kandidatkinje za kupnju.:mig:

madeira
17.04.2010., 13:06
Ja sam taj Clinique DDMG kupila i dva puta stavila i više se ne usudim jer mi stvori takav film na licu da imam osjećaj da će mi sve pore začepiti, na znam kako to izgleda kad još preko staviš i Sisley Instant Perfectio, tebe nije strah da će ti to sve zacementirati pore?

Mislim da si pretjerala sa strahom od "cementiranja". DDMG je krema za lice, Instant Perfect je lagana baza od koje lige izgleda tako glatko i mekano.

Meni je DDMG najbolja stvar dosad za masnu kožu, eto meni je super, još mi je neka forumašica rekla da joj je bio koma. I meni nema nikakvog filma, sve se upije

Shiney
17.04.2010., 13:29
*soul*mate*,vikky curke koje vi koristite tekuće kad zatopli,po ljeti? kakvu kozu imate?

sidora
17.04.2010., 18:08
opet sam popizdila s puderima, valjda su to ti dani u mjesecu. ubola sam si od roc-a creme fondation, boja sand, jako dobra kombinacija kreme i tekuceg pudera. prikrivanje je srednje, boja jako dobro pogodjena, ne masti mi kozu i ostaje cijeli dan na licu.
mislim da je bio 200 kuna, ak se ne varam. ima 4 boje u totalu sam, malo fura na obojenu kremu ali je definitivno puder.

vikky
17.04.2010., 18:09
*soul*mate*,vikky curke koje vi koristite tekuće kad zatopli,po ljeti? kakvu kozu imate?

forever :zubo: ne osjećam da mi je težak na licu (al mi se čini da sam jedina), nisam imala nikakvih 'posljedica' od njega.
i imam jako masnu kožu ljeti, po tome nije možda najspretniji izbor jer se zasjajim malo od njega, ali mi je nijansa (za ljeto) presavršena da bih je se odrekla :zubo:

Maiya
17.04.2010., 19:22
Jel moguće da se koža "zasiti" određenih pudera? Jel se to ikome dogodilo? Imam 2 koja naizmjence koristim već neko vrijeme i jednostavno mi više ne stoje kao prije.

Elektra
17.04.2010., 19:27
malo je offtopic, ali vidim da je bila rasprava o korektorima i puderima pa da pitam - jel ispravno stavljati korektor (na flekice i to) prije ili poslije pudera?

Ovisi što ti više odgovara, ja sam prije nanosila korektor prije pudera, a sad sam počela preko pudera i to mi daje mnogo bolji rezultat. :)

Jel moguće da se koža "zasiti" određenih pudera? Jel se to ikome dogodilo? Imam 2 koja naizmjence koristim već neko vrijeme i jednostavno mi više ne stoje kao prije.

Lako moguće. Isto kao i sa kremamam i drugim takvim proizvodima. Uzmi malo predah pa opet nakon određenog vremena počni koristiti :)

avi1987
17.04.2010., 19:36
Jel imas puder ili korektor?
Od hrpetine pudera koje sam isprobala, ovaj mi uz dior forever definitivno najbolje prekriva, ne znam zasto tebi ne.:ne zna:
A korektor mi je HG, ne znam sta bi bez njega... Nazalost imam i previse toga za prekriti, a on mi cini cuda.:s:s:s
Ako ti ne valja, stavi ga na prodaju, sigurna sam da ces naci kandidatkinje za kupnju.:mig:

zato kaj mi je mjesovita koza i tocno na t-zoni mi se sjaji kad ga stavim jednostavno ne odgovara puder je nije korektor....stavila sam ga na prodaju ako ce i tebe zanimati javi se..vidis meni dior isto odgovara super....a jeziga sta je tu je..heheh..hvala ti na odgovoru :mig:

frupy
17.04.2010., 19:39
zato kaj mi je mjesovita koza i tocno na t-zoni mi se sjaji kad ga stavim jednostavno ne odgovara puder je nije korektor....stavila sam ga na prodaju ako ce i tebe zanimati javi se..vidis meni dior isto odgovara super....a jeziga sta je tu je..heheh..hvala ti na odgovoru :mig:

Ja sam ti nc 15, tako da mi je 25 pretamno. Ali bit ce zainteresiranih, sigurna sam.:mig:
Ne znam koliko jako prekrivanje ti treba, vidim da koristis ove teze pudere... Jesi probala EL double wear?

emily_
17.04.2010., 20:47
ja imam mješovitu kožu i koristim CLARINS,mat..meni je savršen

ne treba ga puno,prekrije što treba,ten baršunast i onako je prirodan,i
što je najbitnije,lice se ne sjaji....

Angel2
17.04.2010., 20:51
Meni su cure jako nahvalile Catrice mineralni u prahu, pa možeš probat s tim. Essence ne preporučam jer imaju sve neke narančaste nijanse. :confused:

A sad, od ovih skupljih stvari, to ne znam.

hval ti puno,svakako pogledam..:top::)

Bubamaraaaa
17.04.2010., 20:56
Evo i swatch Intervene br. 2.
Nisam jos isprobala na licu jer sam vec bila nasminkana danas, ali javim kakav mi je nakon nekoliko koristenja.
http://i43.tinypic.com/331it5e.jpg

mints
17.04.2010., 21:07
Joooj, ovo je nijansa za mene :cerek:. Zašto o zašto mi nije prošla kartica na jagodi kad je bio $18 :cry:.

novabbb
17.04.2010., 21:48

Koliko dugo ga koristiš? Ja sam ga danas kupila, pa sam išla ponovo čitati recenzije na MUA i neke cure (acne prone skin) koje su imale odlične recenzije, naknadno su napisale da su im od njega izbile akne.

nina2007
18.04.2010., 09:10

Clarins Eclat Mat?
meni je njegovo prekrivanje slabo do srednje...ovisi kako tko voli, meni nije bio dovoljno dobar. Jedino ljeti kad potamnim pa mi je ten sam po sebi manje "šaren" od crvenila i možebitnih prištića. Inače nemam ne znam kako loš ten, samo sam jako svijetle puti a oko nosa imam proširene porice i izraženo crvenilo, ali volim dobro prekriti to - a s Clarins Eclat Matom (zimi) prekrijem to tek polovično pa se em naziru nesavršenosti, em se vidi da imam nešto na licu (puder) - najgora kombinacija :flop:

Lake
18.04.2010., 10:02
Evo i swatch Intervene br. 2.
Nisam jos isprobala na licu jer sam vec bila nasminkana danas, ali javim kakav mi je nakon nekoliko koristenja.
http://i43.tinypic.com/331it5e.jpg

jooj kako izgleda smećkasto tu, valjda je takva fotka...a što se ja zamaram, ionako očito neće doć...ako ovaj tjedan ne dođe prekrižit ću ga...fakin šit
ja isto koristim puder ljeti, osim kad idem na plažu onda ne, naravno
ali kad idem bilo gdje drugdje onda obavezno...

emily_
18.04.2010., 10:32
Koliko dugo ga koristiš? Ja sam ga danas kupila, pa sam išla ponovo čitati recenzije na MUA i neke cure (acne prone skin) koje su imale odlične recenzije, naknadno su napisale da su im od njega izbile akne.

koristim ga oko tri god i jako,jako sam zadovoljna...prije toga probala svašta...

gle,po svojoj teksturi,a gušći je...ako se lice dobro ne očisti,naravno da će
doći do akni,a to se odnosi na lice sa proširenim porama,jer..te se pore zatvore i naravno da nastaje upalni proces.....

emily_
18.04.2010., 10:35
Clarins Eclat Mat?
meni je njegovo prekrivanje slabo do srednje...ovisi kako tko voli, meni nije bio dovoljno dobar. Jedino ljeti kad potamnim pa mi je ten sam po sebi manje "šaren" od crvenila i možebitnih prištića. Inače nemam ne znam kako loš ten, samo sam jako svijetle puti a oko nosa imam proširene porice i izraženo crvenilo, ali volim dobro prekriti to - a s Clarins Eclat Matom (zimi) prekrijem to tek polovično pa se em naziru nesavršenosti, em se vidi da imam nešto na licu (puder) - najgora kombinacija :flop:

da,baš me ovo začudilo jer je to jedini puder kojeg ne stavljam puno zato što je gust.....
a čuj..ako imaš jako svijetli ten onda će ti se svaki puder vidit...a mislim,svaki se i vidi,to je nemoguće izbjeći....

novabbb
18.04.2010., 10:44
koristim ga oko tri god i jako,jako sam zadovoljna...prije toga probala svašta...

gle,po svojoj teksturi,a gušći je...ako se lice dobro ne očisti,naravno da će
doći do akni,a to se odnosi na lice sa proširenim porama,jer..te se pore zatvore i naravno da nastaje upalni proces.....

Mislila sam da pišeš ovom novom Clarins Everlasting fondation.

nina2007
18.04.2010., 10:58
novabbb, znači od ovog novog (Clarins Everlasting Foundation) izlaze akne :eek:

ja sam ga počela nedavno koristit, super pokriva, ali lice mi je stvarno ajme (ali nisam to povezala s njime, nego sam prestala pit AB pilule a one mi obično drže lice pod kontrolom - kad ih ne pijem užas)

Bubamaraaaa
18.04.2010., 12:09
jooj kako izgleda smećkasto tu, valjda je takva fotka...a što se ja zamaram, ionako očito neće doć...ako ovaj tjedan ne dođe prekrižit ću ga...fakin šit
ja isto koristim puder ljeti, osim kad idem na plažu onda ne, naravno
ali kad idem bilo gdje drugdje onda obavezno...

Ma nije smeckasto, ne brini ;)

Tajda
18.04.2010., 14:12
Za kakvu kožu bi bio Dior Forever?

Moja koža je jako osjetljiva, suha, sklona prištićima i dvoumim se između Forever-a i DW-a. Treba mi malo jače prekrivanje zato ulaze u obzir ova dva.

Šta mislite?

Elora
18.04.2010., 14:45
Danas testriram estee lauder double wear light i zasad mi se čini super,puno bolji od novog clarinsa koji sam probala nedavno. Dobila sam tester za nijansu 2, i mrvicu mi je tamna ,bila bi super kad malo boje dobijem,mislim da bi mi nijansa 1 sada bila savršena,moram još i nju probati :). Lijepo prekriva i daje dobar mat efekt,baš mi se sviđa. Zanima me jel ikome izazivao prištiće? Koža mi je sada u dobrom stanuju ,zahvaljujući nuxu hehe, i vichy puder koji koristim je super po tom pitanju samo on mi je više za zimu, jer imam onaj za suhu kožu. Probala sam i vichy za masnu i al nije mi puno dugotrajniji na licu od ovog za suhu hehehe.

novabbb
18.04.2010., 17:10
novabbb, znači od ovog novog (Clarins Everlasting Foundation) izlaze akne :eek:

ja sam ga počela nedavno koristit, super pokriva, ali lice mi je stvarno ajme (ali nisam to povezala s njime, nego sam prestala pit AB pilule a one mi obično drže lice pod kontrolom - kad ih ne pijem užas)

Joj, ne znam, pogledaj na MUA sve odlične ocjene, osim onih koji imaju acne-prone skin. Ja sam ga stavila samo 2 puta i stvarno odlično prekriva, skoro ne trebam korektor, ali sam osjetla dva potkožna, sad je li od pudera ne znam, do sada mi nije ni jedan uzrokovao izbijanje. Nadam se da nisam uludo bacila 280 kn.,

*soul*mate*
18.04.2010., 17:19

Moja koža je normalna (zimi se znala ljuštiti, više ne) i problematična.
Imam dosta mrlja.
Prošlo ljeto sam koristila max factor miracle touch, a ove godine ću vidjet. :ne zna:

Andjelcic
19.04.2010., 10:58
evo, i ja napokon kupila intervene. jedva cekam doci doma da ga probam :)

charlizeos
19.04.2010., 11:21
jesi ga kod nas kupila ili?

nina2007
19.04.2010., 12:34
Joj, ne znam, pogledaj na MUA sve odlične ocjene, osim onih koji imaju acne-prone skin. Ja sam ga stavila samo 2 puta i stvarno odlično prekriva, skoro ne trebam korektor, ali sam osjetla dva potkožna, sad je li od pudera ne znam, do sada mi nije ni jedan uzrokovao izbijanje. Nadam se da nisam uludo bacila 280 kn.,

potpis! i meni su baš nedavno izašla dva potkožna, a davno to nisam imala :(
jedino eto, nisam sigurna je li povezano s prestankon pijenja AB pilula (dok ih pijem lice mi je uvijek čisto, a kad ne pijem bukne) ili možda s Clarins Everlastingom ipak :misli:
sad ću probat koristit ovaj drugi što imam (Revlon ColorStay) pa ću vidjet. Ajme, a nije bio jeftin nimalo :(

Lake
19.04.2010., 13:01
jedino eto, nisam sigurna je li povezano s prestankon pijenja AB pilula (dok ih pijem lice mi je uvijek čisto, a kad ne pijem bukne) ili možda s Clarins Everlastingom ipak :misli:
sad ću probat koristit ovaj drugi što imam (Revlon ColorStay) pa ću vidjet. Ajme, a nije bio jeftin nimalo :(

ajme ženo, nemoj revlonom ić na to, još gore ćeš napravit...ja sam 2 mjeseca popravljala štetu od revlona... teški beton...

mala_zg23
19.04.2010., 13:06
jel bolji za ljeto double wear ili double wear light? imam mješovitu kožu

nina2007
19.04.2010., 13:38
Lake, kad trenutno imam samo ta dva (dobro, i treći Clarins Eclat Mat ali njega ne računam jer loše prekriva pa ga ne želim koristit više)

Mislila sam koristit Clarins Everlasting jer su mi prvi dojmovi super (jako dobro prekriva, i okej mi izgleda na licu, ne preteško za moj pojam) a Revlon Colorstay sam nedavno kupila iz znatiželje jer su ga dosta nahvalili po netu ali ga nisam htjela stavljat svaki dan (nego Everlasting). Ali sad mi je Everlasting sumnjiv da izaziva akne, pa mislim pauzirat od njeg' (a treba mi neki puder u međuvremenu!)

e, jučer sam probala Revlon Colorstay preko Pupa Smoothing Foundation primera - puno je bolji nego bez primera :top:

mala_zg23
19.04.2010., 13:42
kakav je clinique even better za mješovitu kožu?

ameLLia
19.04.2010., 14:33
ja imam clinique even better,kad ga tek stavim bas dobro matira,ali mi se vec za 2 h pocne topiti. Mada vjerujem da nije sve do pudera,jer i moja koza je nenormalna

esperanza0905
19.04.2010., 15:21
jel netko koristio ovaj puder, ocjena?
http://www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=226499&CategoryID=25677&LinkType=PDPZ1
di se na netu moze najjeftinije naći?
tnx!

vikky
19.04.2010., 15:32
e, jučer sam probala Revlon Colorstay preko Pupa Smoothing Foundation primera - puno je bolji nego bez primera :top:

ja sam isto koristila revlon sa pupinom bazom i puno je bolje, nije mi bio toliki beton, ali svejedno mi je uništio lice :( i to pregrozno...radije probaj nešto drugo ako ti je cilj vidjeti je li ti lice takvo od clarinsa (ako sam dobro shvatila). Ne mora značiti da će i tebi biti isto sa revlonom, ali eto, samo predlažem :mig:

Sponza ri
19.04.2010., 15:51
meni je stigao dior nude powder. odmah sam ga probala i cini mi se jako dobar :top:
napisem recenzije ovih dana.

Lake
19.04.2010., 16:00
nina, nemoj, oprištavit ćeš da nećeš moć virovat da možeš tako oprištavit...opisala si točno moju situaciju, sklonost aknama, i vrag mi ne da mira tj nikad mi nije dovoljno savršeno pa sam kupila taj beton...a to je nešto najgore što možeš licu napravit, zatvorit pore...kad je to počelo divljat, đizus...jedva sam se spasila sa aknet tekućinom i effaclair duo-m...rađe nemoj ništa stavit nego revlon CS....
@ameLLia, meni se ista stvar dešavala sa clinique-ovim Even better-om, topio se plus je oksidirao tj tamnio nakon 2 h...ali to je ipak klinički puder, zato se to i dešava...ovi ostali imaju ''kemiju'' koja ih zadržava na licu a koju on nema, zato se i preporučuje za problematično lice (meni je rekla kozmetičarka da ništa drugo ne koristim osim njega- i to ako baš moram) ali evo, guerlain sa ekstraktom ruže mi je u redu, lice mi je trenutno savršeno, uz obavezni clinique DD moisturiser ispod :top:

edit: ni danas nema intervene-a :(

Modest Mouse
19.04.2010., 16:11
Pokupila sam svoj Intervene napokon... jedinica mi se cini okej, valjda nece biti pretamna :moli:

ameLLia
19.04.2010., 16:19
lake uputi me malo,koji je to guerlain? Ja mrzim kod ovog even bettera sto toliko potamni

madeira
19.04.2010., 16:21
meni je stigao dior nude powder. odmah sam ga probala i cini mi se jako dobar :top:
napisem recenzije ovih dana.

tekući, u prahu, kamenu? koja nijansa?

Lake
19.04.2010., 16:27
lake uputi me malo,koji je to guerlain? Ja mrzim kod ovog even bettera sto toliko potamni

jedan koji se više ne proizvodi, zove se fleur de teint i ja sam ga našla na e bayu dosta jeftino...on sada ima nasljednika, zove se nešto sa aqua paure ili tako nešto slično i košta preko 300 kn u nas...ali da, on je za suhu kožu iako mi se čini da bi bio dobar za svaku, stvarno je ugodan, lagan, mirišljav, a opet super prekriva i postojan je...
moja koža je u principu suha ali sklona jako aknama...čudna neka kombinacija
i da, on mi isto mrvu potamni tj otopi se ali tek nakon 5 sati, ne nakon 2 ko even better...

ellast
19.04.2010., 16:36
jel netko koristio ovaj puder, ocjena?
http://www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=226499&CategoryID=25677&LinkType=PDPZ1
di se na netu moze najjeftinije naći?
tnx!

Ja sam ga imala, tekstura je super, samo mi je nijansa prežuta, pa ga nisam puno koristila:mig:

ameLLia
19.04.2010., 16:38
ja zaista ne znam koji puder vise da uzmem,a da ga prestanem koristit ne dolazu u obzir. Kozmeticarka mi rekla da imam suho lice.Ma koji vrag suho,kad mi se lice zasjaji vec nakon 2 h i puder mi se otopi. Procitat cu malo o tom Guerlainu jos...

nina2007
19.04.2010., 16:43
vikky, Lake ajme prepale ste me sad :eek:
iako sam već čula da je curama sa suhom kožom bio užasan Revlon CS (a ja imam mješovitu/masnu)....vikky kakvu ti imaš?

i Lake hvala ti na preporuci za Effaclar Duo, mislim da ću si svakako uzet nešto njihove preparative. Dosad sam se držala Vichy-a i njihovog Normaderma ali ovaj La R-P mi se isto čini dobar, valja probat
baš mi odgovara po opisu :top:

Modest Mouse
19.04.2010., 16:45
zar CS nema u varijanti za suhu i za masnu/mjesovitu kozu? :misli:

Elektra
19.04.2010., 16:56
zar CS nema u varijanti za suhu i za masnu/mjesovitu kozu? :misli:

Ima.

Ja sam ga imala za suhu/normalnu jer mi se ovaj za mješovitu/masnu nikako nije s vidio.

nina2007
19.04.2010., 17:01
da, imaju 2 varijante, ali pitam jer sam uglavnom od cura sa suhom kožom čula negativne kritike za ColorStay (normal/dry), puno više nego od onih (sa masnom/mješovitom) koje su koristile Combo/Oily

Elektra
19.04.2010., 17:02
Moja koža je mješovita ali sam koristila normal/dry verziju jer mi je taj drugi bio nekako pre-nešto, ne mogu definirati. I od ovog koji sam koristila nisam imala problema sa začepljenim porama i sl. :ne zna:

mala_zg23
19.04.2010., 17:13
ja ne znam koji puder bi mi bio za ljeto. trebala bi neki koji mi se neće otopiti na licu i da dobro prekriva a da nemam osjećaj maske i da nije cs

Sponza ri
19.04.2010., 17:44
tekući, u prahu, kamenu? koja nijansa?

u kamenu. sable rose nijansa.

mala_zg23
19.04.2010., 17:45
jel je probao tko clarins everlasting? i kakav je? razmišljam ga kupiti možda preko neta i ima dobre recenzije na mua

fasinain
19.04.2010., 17:48

:top: a taman san rekla da mi nakon danasnjeg shoppinga vise nista ne triba i ti me podsjetis da mi triba puder u kamenu :facepalm:

javi kakav je :D

nina2007
19.04.2010., 17:51
mala, ako ne želiš osjećaj maske kako si rekla u preth. postu onda nisam sigurna da je Clarins Everlasting za tebe...nije baš lagan.
On i Revlon Colorstay mi jednako "stvore masku" (što meni doduše osobno toliko ne smeta jer mi je glavno da super prekriju), iako je Clarins puno finiji i lakši za razmazivanje (kao neka hidratantna krema) a Revlon CS već pri nanošenju vidiš da je "žbuka" -sav je kao kreč ljepljiv (doduše taj se efekt umanji kad ispod imaš primer)

Po meni ni jedan ni drugi nisu ljetni

vikky
19.04.2010., 17:52
iako sam već čula da je curama sa suhom kožom bio užasan Revlon CS (a ja imam mješovitu/masnu)....vikky kakvu ti imaš?

mješovita, malo više masna trenutno, ali sam svejedno uzela onaj za suhu, ali iskreno ne vjerujem da bi pasao nekome sa suhom kožom, nema baš takve karakteristike :ne zna: Onaj za mješovitu mi je bio malo previše ''hard'', ne znam kako da opišem...
Izneredio me totalno, naravno, čim sam ga prestala koristiti, koža se vraćala u normalu, ali to je trajalo :rolleyes: Ne mora značiti da će i tebi biti tako, samo nekako ne bih riskirala jer nisam jedina koja se žali na njega, očito :)

EDIT: kad smo već kod ove tematike, čini mi se da me i pro lumiere malo uneređuje, a tako mi je dobar puder :mama: ima li još tko takvih iskustava s njim?

mala_zg23
19.04.2010., 18:32
ma i treba mi da dobro prekrije. imam cs ali nekako čudno mi sjedne na lice

nina2007
19.04.2010., 18:47
mješovita, malo više masna trenutno, ali sam svejedno uzela onaj za suhu, ali iskreno ne vjerujem da bi pasao nekome sa suhom kožom, nema baš takve karakteristike :ne zna: Onaj za mješovitu mi je bio malo previše ''hard'', ne znam kako da opišem...
Izneredio me totalno, naravno, čim sam ga prestala koristiti, koža se vraćala u normalu, ali to je trajalo :rolleyes: Ne mora značiti da će i tebi biti tako, samo nekako ne bih riskirala jer nisam jedina koja se žali na njega, očito :)

EDIT: kad smo već kod ove tematike, čini mi se da me i pro lumiere malo uneređuje, a tako mi je dobar puder :mama: ima li još tko takvih iskustava s njim?

pa on isto jako dobro prekriva, a da bi jako dobro prekrio mora začepit pore.
meni je godinama bio najdraži - upravo zbog prekrivanja, a isto napravi "masku" na licu i poprilično je "težak".
Zato su me lani prodavačice u parfumeriji nagovorile da prijeđem na Clarins Eclat Mat tvrdeći da uopće nemam loš ten i da mi ne treba tako jako prekrivanje ali ja se bolje osjećam s puderom koji full jako prekriva pa sam Clarins eclat mat koristila samo ljeti, i onda se opet vratila na "teže"

Modest Mouse
19.04.2010., 18:48
Probala Intervene, super je i nijansa 01 mi je odlicna :s Sad kad se ureknem i opristavim :zubo:

nina2007
19.04.2010., 18:55
modest mouse a koje nijanse od nekih drugih koristiš?
jesi žuti ili roskasti podton?
zanima me jer sam ja sebi gledala 01 od Intervenea ali nikako skužit je li bi mi bio dovoljno svijetao i da mi ne bi bio roskast pa sam odustala, ne volim napamet nijanse birat

Modest Mouse
19.04.2010., 19:00
Mislim da sam neutralna, a ova je kao za rozi podton :ne zna: mogu ti ga swatchati kraj EL DWL 01 ako znas kakav je taj... samo trebam naci punjac za fotic :zubo:

cosy
19.04.2010., 19:06
Ja imam colorstay za masnu, i mogu ga samo pohvaliti :top:
prekriva super, kako je moja koza masna tako je i puder za masnu,
(a ispod njega naravno ide krema za masnu, pa primer, pa onda puder)
Mozda je zbuka, ali je meni odlican :) i ne nisti mi lice, jer i ja sam sklona aknama, ali samo ako stavim nesto sta je za suhu kozu, naravno zato i postoje njege za suhu i masnu :mig:

Vespers
19.04.2010., 19:17
Meni je CS isto mrak :top: Jest težak ali bome nije žbukav, u biti po meni nema žbukavog pudera ako ga se fino nanese. CS u kombinaciji s Coastalovim Buffer Brush-om je dobitna kombinacija po meni! Samo treba dobro hidratizirati kožu.

Sponza ri
19.04.2010., 19:18
grrrrrrr, ubola sam i dior nude tekuci. ubijte me :facepalm:

vikky
19.04.2010., 19:20
pa on isto jako dobro prekriva, a da bi jako dobro prekrio mora začepit pore.
meni je godinama bio najdraži - upravo zbog prekrivanja, a isto napravi "masku" na licu i poprilično je "težak".
Zato su me lani prodavačice u parfumeriji nagovorile da prijeđem na Clarins Eclat Mat tvrdeći da uopće nemam loš ten i da mi ne treba tako jako prekrivanje ali ja se bolje osjećam s puderom koji full jako prekriva pa sam Clarins eclat mat koristila samo ljeti, i onda se opet vratila na "teže"

da, ni meni baš ne treba full prekrivanje, al jednostavno mi je takvo ipak draže :D ne znam, mogu reći da mi se forever pokazao najboljim od tih što full prekrivaju i nije mi napravio nikakvu štetu na licu, a koristila sam ga često, tako da očito postoje bolje verzije, kako kome odgovara...
a čini mi se da bi teint idole ultra bio idealan, samo nema nijanse za mene :(
ali iskreno mislim da tvoji problemi s licem imaju itekakve veze sa AB pilulama, tako je bilo i svim mojim frendicama kada su prestale s njima (ja se više ne sjećam kako je meni bilo, davno sam ih se odrekla)

Vespers
19.04.2010., 19:21

Auuuuuu.... :facepalm:

Legendo :rofl:

Modest Mouse
19.04.2010., 19:22

http://www.pic4ever.com/images/gigglesmile.gif

Sponza ri
19.04.2010., 19:23
ajd dobro, kupila sam i psu 15kg hrane. ipak nisam tako sebicna :raspa: :rofl:

nina2007
19.04.2010., 19:34
cosy koju kremu za masnu koristiš?
ja sam kupila Garnier neku zelenu za suhu kožu (a trebala bih za masnu) zato jer mi je lijepo mirisala :facepalm:

i još jedna greška:
primer isto koristim "obični" (onaj prozirni Pupa) a vjerojatno bih trebala smashbox probati onaj zeleni - to mi je na listi za idući mjesec, ovaj mjesec sam pretjerala i ne smijem više

bejo
19.04.2010., 19:40
Sponza, javi dojmove za dior u kamenu :mig:

Sponza ri
19.04.2010., 19:52
upravo ga mackam. ona srednja boja mi napravi pretamnu nijansu :mama:
ona najniza mi je dobra, al glupo mi tako koristit :ne zna:

kmeeee :(

Sponza ri
19.04.2010., 19:52
inace je divannnnn :cerek:
odlicno prekriva, lice kao da zagladi :cerek:

damn, a ona prva, najsvjetlija mi se stvarno cinila jako svjetla :ne zna:

cosy
19.04.2010., 20:04
cosy koju kremu za masnu koristiš?
ja sam kupila Garnier neku zelenu za suhu kožu (a trebala bih za masnu) zato jer mi je lijepo mirisala :facepalm:

i još jedna greška:
primer isto koristim "obični" (onaj prozirni Pupa) a vjerojatno bih trebala smashbox probati onaj zeleni - to mi je na listi za idući mjesec, ovaj mjesec sam pretjerala i ne smijem više

Koristim:
Krema: Guinot creme pur equlibre( tubice, samplovi izbidani na ebay-u :D) http://cgi.ebay.com/Guinot-Pure-Balance-Cream-Oily-Skin-10-Samples_W0QQitemZ110484918195QQcmdZViewItemQQptZSk in_Care_test?hash=item19b96a0fb3 (ovakvi samo na ebay uk i manje komada imam :mig:)
Primer: imala elf http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~176.htm
sad revlon http://cgi.ebay.com/REVLON-BEYOND-NATURAL-SMOOTHING-PRIMER-SEALED_W0QQitemZ390181096802QQcmdZViewItemQQptZLH_ DefaultDomain_0?hash=item5ad89b0d62
e da, sve predobri savjeti moje Kikibele :s

Elora
19.04.2010., 20:10
mala, ako ne želiš osjećaj maske kako si rekla u preth. postu onda nisam sigurna da je Clarins Everlasting za tebe...nije baš lagan.
On i Revlon Colorstay mi jednako "stvore masku" (što meni doduše osobno toliko ne smeta jer mi je glavno da super prekriju), iako je Clarins puno finiji i lakši za razmazivanje (kao neka hidratantna krema) a Revlon CS već pri nanošenju vidiš da je "žbuka" -sav je kao kreč ljepljiv (doduše taj se efekt umanji kad ispod imaš primer)

Po meni ni jedan ni drugi nisu ljetni

Da i ja sam komentirala da je everlasting baš težak na licu,skinula sam ga nakon 5 min ,imala sam totalno dojam da će mi pore zatvoriti. Double wear light mi se čini puno bolja opcija :cerek:

bejo
19.04.2010., 20:10
inace je divannnnn :cerek:
odlicno prekriva, lice kao da zagladi :cerek:

damn, a ona prva, najsvjetlija mi se stvarno cinila jako svjetla :ne zna:
a jesi žuti ili rozi podton i koji broj od ysl ili chanela koristiš (da znam usporediti koji bi meni trebao)?
hvala, sorry što te gnjavim :)

Sponza ri
19.04.2010., 20:21
zuti, chanel 20.

bejo
19.04.2010., 20:24
zuti, chanel 20.
onda će meni vjerojatno biti dobra ova boja koju si ti uzela jer sam ja tamnija. hvala na pomoći, idem odmah na ebay :trk:

Sponza ri
19.04.2010., 20:28
bas sam tuzna,tko ce docekat ljeto dok dobijem boju :(
sretno s potragom :)

..idem i ja probat pronac kakvu alternativu ili eventualno svjetliju nijansu :o
vidimo se na ebayu :zubo:

fasinain
19.04.2010., 20:37
zuti, chanel 20.

sad si i mene s time navukla... i ja san zuti i chanel 20, tj iman 30 al mi je mrvicu tamna :zubo:

kakvu kozu imas ako moze pitanje :D i cijena toga u kamenu i letin traziti :cerek:

Sponza ri
19.04.2010., 20:41
sad si sve mislim da odem jos jednom ovih dana pogledat ovu najsvjetliju nijansu.. taman sam si mislila preci na ovakav tip pudera sad kad je zatoplilo. a nagomilala sam se tih pudera da mi ih sljedecih 5g nece pofalit :o
stvrno se divno razmazuje i super prekriva, gotovo kao tekuci. jel zna mozda tko kakav slican puder u kamenu a da je ovako mekan?

@fasinain-imam osjetljivu, malo problematicnu kozu. zuti podton, chanel 20, sisley 2. ja sam kupila refil na ebayu, tj. frendica iz usa mi je kupila pa poslala jer seller nije htio slati u cro. zapravo, je, al po previsokoj cijeni :o

bejo
19.04.2010., 20:47
nitko na ebayu ne šalje u hrv. sad sam provjerila američki, kanadski, britanski i njemački. ali sam ga našla na brigiti :D jedino me strah fejkova s brigite...
edit: out of stock. pas mater. (oprostite na izrazu)

Sponza ri
19.04.2010., 20:49
da, nisam ni ja bila nasla...

bilo ih je do nedavno na brigiti, al oslo sve otkad ga ja pohvalih na sto ste kupili :zubo:

fasinain
19.04.2010., 21:37
jel ima mozda na jagodici?

novabbb
19.04.2010., 21:39

Evo ja sam ga danas prvi put stavila ujutro i to bez pudera u prahu preko i bez primera i stvarno se se uopće nisam zamastila tijekom dana. Možda sam bezveze digla paniku sa ovim aknama. Nastavit ću ga koristiti pa ćemo vidjet.

A šta se tiče Revlon CS njega sam koristila i mislim da mi on nije izazivao akne iako bi se svaki put naježila kad sam ga stavljava onako ljepivog i gustog. Potrošila sam ga dvije bočice i jednostavno mi se koža zasitila (ili sam ja umislila da mi se zasitila i da mi se pore više ističu).

Inače i ja volim da mi puder sve prekrije i tako ja to sve zakamufliram da me prodavačice kad tražim puder znaju pitat za kakvu kožu trebam i da uopće ne skuže moju gamad.

bejo
19.04.2010., 21:39
jel ima mozda na jagodici?
jagoda, brigita, cheaps, fragx, ebay - nula bodova :flop:
iscrpila sam sve mogućnosti - ne znam gdje drugdje da ga uopće tražim :zubo:

nina2007
19.04.2010., 21:48
Inače i ja volim da mi puder sve prekrije i tako ja to sve zakamufliram da me prodavačice kad tražim puder znaju pitat za kakvu kožu trebam i da uopće ne skuže moju gamad.

ja odem bez ičeg na licu kad kupujem puder. Ne pitajte me kako tad izgledam :brukica: ali jedino tako mogu dobro izabrat/probat i dobit adekvatan savjet (naravno pod uvjetom da se prodavačica razumi, iako ima ih svakakvih)

frupy
19.04.2010., 22:27
:facepalm:
A taman si napravila reda medju puderima.:rofl:
upravo ga mackam. ona srednja boja mi napravi pretamnu nijansu :mama:
ona najniza mi je dobra, al glupo mi tako koristit :ne zna:

kmeeee :(
Eto ga na.
..idem i ja probat pronac kakvu alternativu ili eventualno svjetliju nijansu :o
vidimo se na ebayu :zubo:

Ovaj....javi kad nadjes alternativu...:o

Sponza ri
19.04.2010., 22:59
bas nemam pametnijeg posla i cijelo vrijeme svrljam po netu i trazim nesto takvo :o
umjesto da za usmeni dio ispita ponavljam :facepalm:

ugl, ne nađoh nista slicno :ne zna: na mua dior forever compact ima dobre recenzije, i tu su ga cure hvalile, a ima i spf25. al ne kupuje mi se bas na blef, a i zapela sam za ovaj nude :o

no da ne budem off s ovim puderima u kamenu, vratimo se mom nude tekucem kojeg cu dobit ko zna kad obzirom na ovaj glupi vuklan :mad: :o

Lake
19.04.2010., 23:34

i Lake hvala ti na preporuci za Effaclar Duo, mislim da ću si svakako uzet nešto njihove preparative. Dosad sam se držala Vichy-a i njihovog Normaderma ali ovaj La R-P mi se isto čini dobar, valja probat
baš mi odgovara po opisu :top:

ja imam suhu kožu i uzela sam revlon CS za suhu kožu...ma odmah sam vidila da mi neće odgovarat, jer je jako ljepljiv i čudan miris ima (da ne kažem da mi smrdi) i stvarno, što sam ja više te svoje akne cementirala njime to su one više i više dolazile...ma prestrašno...
neću sad o preparativi jer nije tema ali aprpo vichy-a normaderm- meni osobno nije ništa pomogao i jako me isušio a ovaj effaclair duo me spasio!! vichy-eva promotorica mi je rekla nešto u stilu da nije ni čudo što mi normadrm nije pomogao jer da nije to za moj tip kože, nego da je za tamnopute :confused::ne zna:

girly-girl
19.04.2010., 23:41
meni isto odgovara intervene ali jebo me pas to nije rozo, ili sam ja ćorava :rofl:

GossipBirdie
19.04.2010., 23:55
Ne znam da li je netko ovo već rekao ili se raspravljalo o tome ali navodno su bolji ovi jeftiniji puderi jer ne sadrže puno tih kemikalija dok recimo oni koji još imaju i miris puno više štete koži. Kad stavim puder, stavim ga ful malo pa mi se i ne kuži da ga imam. Pitam se zašto ga uopće onda stavljam :S

frupy
20.04.2010., 00:08
navodno su bolji ovi jeftiniji puderi

:confused:
To je stvarno logicno.:kava:

GossipBirdie
20.04.2010., 00:21
Gle svi zaključe odmah da ako je nešto skupo da vrijedi nešto. Ne mora nužno značit. Napisah ono što sam čula.

Modest Mouse
20.04.2010., 00:58
meni isto odgovara intervene ali jebo me pas to nije rozo, ili sam ja ćorava :rofl:

jedinica? ajd nisam onda luda :rofl:

girly-girl
20.04.2010., 01:22
da :D dobro je, nisam ni ja očito :D i super mi je ta boja..

Vespers
20.04.2010., 08:00

I ja htjela reć da to nije rozo al me bilo strah

frupy
20.04.2010., 10:08
Gle svi zaključe odmah da ako je nešto skupo da vrijedi nešto. Ne mora nužno značit. Napisah ono što sam čula.

Ja jednostavno ne vjerujem onome sto samo cujem, nego onome sto sama isprobam.:mig:
Bila bi presretna da mogu reci da su mi jeftiniji puderi bolji, ali to nazalost u mojem slucaju definitivno ne stoji.
Koliko para, toliko muzike.:)

mala angie
20.04.2010., 10:35

ja sam dobila Nude u prahu, ali mi je nijansa još pretamna.:(
jeli tvoj onaj novi u tri boje?:)

madeira
20.04.2010., 11:09
Definitivno mi Photo Perfexion bolji od Nude, puno je bolji.

Sponza ri
20.04.2010., 11:58
ja sam dobila Nude u prahu, ali mi je nijansa još pretamna.:(
jeli tvoj onaj novi u tri boje?:)

yap.
koju nijansu ti imas tog u prahu? jel prekriva stogod? :)

Modest Mouse
20.04.2010., 12:46
ok slazemo se da nije rozo :rofl: meni je ono neutralno :ne zna:

tasha0705
20.04.2010., 14:28
Pozdrav! Koja je najsvjetlija nijansa L'orealova True Match tekućeg pudera i kako prekriva, je li mat i baršunast i dosta gust ili samo tonira kožu, a da se sve živo ispod vidi?

Lake
20.04.2010., 14:33
Pozdrav! Koja je najsvjetlija nijansa L'orealova True Match tekućeg pudera i kako prekriva, je li mat i baršunast i dosta gust ili samo tonira kožu, a da se sve živo ispod vidi?

rijedak je ali jako dobro prekrije...za boju ne znam, odeš u DM i vidiš koja je najsvjetlija :mig:

mala angie
20.04.2010., 14:50
yap.
koju nijansu ti imas tog u prahu? jel prekriva stogod? :)

dobila sam 040. pretamna mi je sad tako da prekriva skroz.(šalim se, ne mogu ga još koristiti, samo sam malo testirala, koža je lijepa i meka nakon njega).

ja isto planiram uzeti tog u kamenu čim dobijem plaću, uzet ću srednju nijansu, rekla mi je poznanica(koja radi za chanel i dior) da mi se ne isplati uzimat najsvjetliju jer se ne primjećuje.:)

Sponza ri
20.04.2010., 15:48
ja isto planiram uzeti tog u kamenu čim dobijem plaću, uzet ću srednju nijansu, rekla mi je poznanica(koja radi za chanel i dior) da mi se ne isplati uzimat najsvjetliju jer se ne primjećuje.:)

stvarno? jer meni ovaj stvarno dobro prekrije (dosadna sam vec, znam), pa mi cudno da najsvjetliji ne :ne zna:

bas mi je decko jucer rekao da mi taj u kamenu izgleda toliko prirodno da ispada da mi je vrat presvjetao, a ne puder pretaman :rofl:

hrčkica
20.04.2010., 16:00
bas mi je decko jucer rekao da mi taj u kamenu izgleda toliko prirodno da ispada da mi je vrat presvjetao, a ne puder pretaman :rofl:

:lol: :lol: :lol: Najjači su mi muški komentari o puderima :cerek:

mala angie
20.04.2010., 19:12
stvarno? jer meni ovaj stvarno dobro prekrije (dosadna sam vec, znam), pa mi cudno da najsvjetliji ne :ne zna:

ti imaš najsvjetlijeg?
ja imam super puder u kamenu(napisala sam post na puderi u kamenu/prahu) i ovaj bi mi više bio kao shimmer/highlighter/bronzer tako da mi se radi toga ne isplati uzimati najsvjetlija nijansa.
kako je pakiranje mrak?!:p

dečko ti je legenda! uja mog isto uvijek pilam vidi li mi se prijelaz!:lol:

lolipopp
20.04.2010., 20:04
Ne ovaj kupovati!!! :nono:
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=10627816

mints
20.04.2010., 20:15
& ja imam grozno iskustvo s tim puderom. Sva sam se operutala :(.

Sponza ri
20.04.2010., 20:18
ti imaš najsvjetlijeg?
ja imam super puder u kamenu(napisala sam post na puderi u kamenu/prahu) i ovaj bi mi više bio kao shimmer/highlighter/bronzer tako da mi se radi toga ne isplati uzimati najsvjetlija nijansa.
kako je pakiranje mrak?!:p

dečko ti je legenda! uja mog isto uvijek pilam vidi li mi se prijelaz!:lol:

imam prvi poslije najsvjetlijeg. i ja bi ga mozda koristila u te svrhe koje si navela al nekako mislim da nisam taj bronzer đir :ne zna: mozda eventualno ljeti jer sada rozih obraza :o :D

pebbles
20.04.2010., 20:30
drage cure! tražila sam ja i tražila testere za dva pudera koja mi je dermatolog preporučio ako već mislim koristiti puder jer (kako je rekao) ne bih trebala koristiti bilo kakav puder zbog moje problematične kože, e sad tester nisam dobila ni od jednog, pa me zanimaju vaša iskustva sa Vichy norma teint ili Avene Couvrance? jesu li lagane teksture? Ne želim ništa teško na koži, a i uvijek sam imala problem sa mašćenjem kože nekoliko sati nakon stavljanja pudera. Oprostite ako je ovakvih rasprava već bilo, ali zbailja ima puuuuuno stranica pa eto molim vas za preporuke? hvala unaprijed :*

mory222
20.04.2010., 21:55
drage cure! tražila sam ja i tražila testere za dva pudera koja mi je dermatolog preporučio ako već mislim koristiti puder jer (kako je rekao) ne bih trebala koristiti bilo kakav puder zbog moje problematične kože, e sad tester nisam dobila ni od jednog, pa me zanimaju vaša iskustva sa Vichy norma teint ili Avene Couvrance? jesu li lagane teksture? Ne želim ništa teško na koži, a i uvijek sam imala problem sa mašćenjem kože nekoliko sati nakon stavljanja pudera. Oprostite ako je ovakvih rasprava već bilo, ali zbailja ima puuuuuno stranica pa eto molim vas za preporuke? hvala unaprijed :*

Ja koristim Vichy Normateint i to je jedini puder koji paše mojoj problematičnoj koži, lagan i sve pohvale.... :top:

avi1987
20.04.2010., 22:49
Ja sam ti nc 15, tako da mi je 25 pretamno. Ali bit ce zainteresiranih, sigurna sam.:mig:
Ne znam koliko jako prekrivanje ti treba, vidim da koristis ove teze pudere... Jesi probala EL double wear?

nisam..njega probala kakav je kaj je dobar?...uspjela sam ga prodati....:)

frupy
20.04.2010., 23:23
nisam..njega probala kakav je kaj je dobar?...uspjela sam ga prodati....:)

Navodno je super, stalno ga planiram kupiti pa nikako ne dolazi na red.:o

Mirella
21.04.2010., 11:25
Ne znam da li je netko ovo već rekao ili se raspravljalo o tome ali navodno su bolji ovi jeftiniji puderi jer ne sadrže puno tih kemikalija dok recimo oni koji još imaju i miris puno više štete koži.

Yeah right, a onda je svizac zamotao čokoladu... :rofl:

Mirella
21.04.2010., 11:27
ok slazemo se da nije rozo :rofl: meni je ono neutralno :ne zna:

ma curke niti jedan Intervene nije onak očito žut il rozi, al kad staviš na ruku recimo 01, 02 i 03 nijansu po kapljicu, onda se full kuži razlika u tonovima. :mig:
I drago mi je da većini odgovara Intervene :cerek:

mala_zg23
21.04.2010., 11:30
trebam preporuku za puder koji ne bi bio baš težak a da dobro prekriva i da ne klizne sa lica brzo? (mješovita koža) i da nije cs

brbtch
21.04.2010., 11:38
c2 je najsvjetlija, ali ako si poprilično svjetloputa će ti biti pretaman :D

marija82
21.04.2010., 11:39
ja sam došla do zaključka da na mojoj koži definitivno najbolje izgledaju i odgovaraju joj avene tekući 01 porcelain nijansa i intervene 02 nijansa soft shell. čak ni revlon cs 150 buff nije toliko dobar. njega samo za van stavim preko primera. al ova dva već spomenuta su mi :s. sad me kopka ova jedinica od intervenea. :facepalm:

Vespers
21.04.2010., 12:35
Mene kopa onaj Revlon što ga Anchy87 prodaje :facepalm:

5rich
21.04.2010., 12:47
Mene kopa onaj Revlon što ga Anchy87 prodaje :facepalm:

ja ga gledala u Mulleru prošli tjedan...čak sam si i nijansu našla (al ubij me,ne sjećam se koju,..mislim da je 05 ak tak nekaj postoji)
čini mi se ok puder...:)

blushing flower
21.04.2010., 13:04
sponza, koja nijansa ti je nude tekući? i gdje si ga našla na netu?? ja pikiram 010 ali mi je puno preskup tu :( mislila sam čekat jesen pa kad frendica dolazi izvana u djutiću, ali ako ima ebay i sl. alternativa..:p:D:cerek: i btw, ne znam jel tebi, ali kao da mi potamni malo na faci, doduše sumnjam lagano da mi je testerčić iz parfumerije(nosila teglicu:cerek:) malo star jer sam ga na faci isprobavala u novom limoniju nedavno i bio je malo drugačiji:ne zna:

cosy
21.04.2010., 13:07
ja ga gledala u Mulleru prošli tjedan...čak sam si i nijansu našla (al ubij me,ne sjećam se koju,..mislim da je 05 ak tak nekaj postoji)

Jel ti 5rich imas od CS sand/beige?? Pa kazes da ti photoready 05 pase??
Ja sam imala 06 pa mi bio taman..
a svidja mi se ovaj puder sad za ljeto :cerek: pa bi opet ga uzela samo da si pogodim boju, jer u mojem gradu ga nema, za testiranje :D

Deluxe Katze
21.04.2010., 13:20
ovako, ja nemam savršeni puder. ja čak ni puder nemam. dobro, koža, pore, ten su mi gotovo savršeni (fala bogu), al fali mi da malo i te sitnice se ujednače. naime, dosad je meni svaki ali ama baš svaki puder bio pretaman ili ono najgore prežut, čak i one najnajsvijetlije nijanse. s ovim u kamenu nemam problema jer se za njega nađe nijansa skoro pa bijela, al s tekućima...više ne znama koji isprobat.

5rich
21.04.2010., 13:27
Jel ti 5rich imas od CS sand/beige?? Pa kazes da ti photoready 05 pase??
Ja sam imala 06 pa mi bio taman..
a svidja mi se ovaj puder sad za ljeto :cerek: pa bi opet ga uzela samo da si pogodim boju, jer u mojem gradu ga nema, za testiranje :D

imam :mig:
da,o5 mi je savršen(sad trenutno,vjerojatno će mi 06 biti ok na ljeto,ako ne i 08 )
evo našla i swatcheve:

photoready(swatch sa http://www.makeupgeek.com/)
http://i42.tinypic.com/fmj88n.jpg

Colorstay 180 sand beige
http://i40.tinypic.com/jpuazb.jpg

Vespers
21.04.2010., 13:28

Koliko košta taj puder?

mala_zg23
21.04.2010., 13:31
a za kakvu je kožu? jel dobro prekriva?

cosy
21.04.2010., 13:32
Hvala! 5rich :mig:
Jel ga mislis uzimat sebi?? Ja ga narucim sa ebaya, od tamo je i anchy87 uzela..ima sellerica koja je zaista ok..:top:

cosy
21.04.2010., 13:34
Koliko košta taj puder?

kod nas je kazu 167 kn :)
ima na ebayu jeftinije :D
http://cgi.ebay.com/REVLON-PHOTOREADY-MAK-UP-Poreless-AirbrushedSkin-NW-/390175683922?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ad8487552
provjerena sellerica :top: dodje za oko 8-10 dana :top:

mala_zg23
21.04.2010., 13:36
a jel su nijanse slične colorstayu?

Tajda
21.04.2010., 13:38
Ja bi neki puder koji ostavlja lice sjajnim, navlaženim i lijepo hidratantnim ali i da dobro prekriva. Koža mi je suha i jako svijetla.
Ne znam jesam li dobro objasnila. Uglavnom, kad stavim pudere dobijem na licu neki mat efekt, kao da nisu dovoljno hidratantni

Bi li ovo što želim mogla postić sa Givenchyevim Photo perfexion ili Estee lauder DW?

Pliz preporuke

cosy
21.04.2010., 13:39
a jel su nijanse slične colorstayu?

Ja bas se razmisljam o tome, meni je super sand/beige za masnu od CS..
A 5rich ga isto koristi :D i kaze da je probala i da bi joj ovaj photoready 05 natural beige bio dobar..jel da 5rich :mig:
Mislim da je malo slabijeg prekrivanja od cs, ali sad ide ljeto, koza malo potamni i drukcije prima puder nego zimi, i mislim da trebamo bar tada
( ljeti) laganiji puder..:cerek::cerek:

5rich
21.04.2010., 13:40
Koliko košta taj puder?

kod nas oko 150 kn

a za kakvu je kožu? jel dobro prekriva?

mješovitu do masnu mislim

Hvala! 5rich :mig:
Jel ga mislis uzimat sebi?? Ja ga narucim sa ebaya, od tamo je i anchy87 uzela..ima sellerica koja je zaista ok..:top:

nema na čemu :grli:
još si važem..imam 4 pudera otvorena :bonk: ali bi mi trebal svakak neki ljetni :D ti ćeš ga uzeti?

cosy
21.04.2010., 13:42
još si važem..imam 4 pudera otvorena :bonk: ali bi mi trebal svakak neki ljetni :D ti ćeš ga uzeti?

Mislim da hocu jer je moj cs jo manje od pola u bocici, trebam puder :cerek:
I od ove moje sellerice, nekako mi se cini da cak ovaj iz usa je jos bolji :top:

5rich
21.04.2010., 13:46
Ja bi neki puder koji ostavlja lice sjajnim, navlaženim i lijepo hidratantnim ali i da dobro prekriva. Koža mi je suha i jako svijetla.
Ne znam jesam li dobro objasnila. Uglavnom, kad stavim pudere dobijem na licu neki mat efekt, kao da nisu dovoljno hidratantni

Bi li ovo što želim mogla postić sa Givenchyevim Photo perfexion ili Estee lauder DW?

Pliz preporuke

mislim da photo perfection baš i ne prekriva dobro :ne zna:

Ja bas se razmisljam o tome, meni je super sand/beige za masnu od CS..
A 5rich ga isto koristi :D i kaze da je probala i da bi joj ovaj photoready 05 natural beige bio dobar..jel da 5rich :mig:
Mislim da je malo slabijeg prekrivanja od cs, ali sad ide ljeto, koza malo potamni i drukcije prima puder nego zimi, i mislim da trebamo bar tada
( ljeti) laganiji puder..:cerek::cerek:

točno tak :cerek:
photoready mi se čini puno laganijim od colorstaya,i ne smrdi ko colorstay...:D a opet, čini mi se da dobro prekriva...

evo i reviewa od makeupgeek:
http://www.makeupgeek.com/articles-reviews/review-revlon-photo-ready-foundation/

mala_zg23
21.04.2010., 13:49
a morat ću ga probati i nadam se da neće skliznuti s kože;)

cosy
21.04.2010., 13:54
photoready mi se čini puno laganijim od colorstaya,i ne smrdi ko colorstay...:D a opet, čini mi se da dobro prekriva...

http://www.makeupgeek.com/articles-reviews/review-revlon-photo-ready-foundation/

Joj hvala ti....sad definitivno ostajem pri njemu :top:
Nijansa 05 moja si :D
I taman dok ovo potrosim, doci ce mi photoready,
i jos malo toplije vrijeme..bas mu se veselim:cerek::cerek:

5rich
21.04.2010., 13:59
Mislim da hocu jer je moj cs jo manje od pola u bocici, trebam puder :cerek:
I od ove moje sellerice, nekako mi se cini da cak ovaj iz usa je jos bolji :top:

je,i ja ga imam manje od pol,ali imam više od pol l'oreal infallible(znam da je to kao za suhu kožu,ali taj mi je puuuuno bolji od true matcha koje kakti za masnu), pola mat lumiera(kojeg kakti stavljam samo za posebne prilike),i nekaj malo maybelline afinitonea :rofl::rofl:
ali mislimm da ću i ovaj uzet,nek se nađe :o

Vespers
21.04.2010., 14:01

O neeee.....pokleknut ćuuuuuu..... :mama:

cosy
21.04.2010., 14:03
je,i ja ga imam manje od pol,ali imam više od pol l'oreal infallible(znam da je to kao za suhu kožu,ali taj mi je puuuuno bolji od true matcha koje kakti za masnu), pola mat lumiera(kojeg kakti stavljam samo za posebne prilike),i nekaj malo maybelline afinitonea :rofl::rofl:
ali mislimm da ću i ovaj uzet,nek se nađe :o

:cerek::cerek:

mladac
21.04.2010., 18:37
moram pohvalit od givenchya photo perfexion. i naravno hvala curama kaj su mi ga preporučile :cerek:
imam ga već fakat dugo, fakat traje iako ga je 25ml...

oduševljena sa teksturom, osjećajem i efektom koji daje :top: definitivno nastavljam kupovat

Andjelcic
21.04.2010., 20:01
nosim intervene vec 2 dana zaredom i ne mogu reci da je los. ipak double wear light je i dalje moj broj 1 :top:

Vespers
21.04.2010., 21:17
nosim intervene vec 2 dana zaredom i ne mogu reci da je los. ipak double wear light je i dalje moj broj 1 :top:

Nemoj zezat? :( a ke šteta... No, iznimke potvrđuju pravilo. Meni su oba super :top:

girly-girl
21.04.2010., 21:23
meni je intervene bolji.. uf što bi dala samo da još malo više prekriva ali nema veze :D dwl mi više preruta kožu i tamnija mi je boja

Skura
21.04.2010., 21:39
moram pohvalit od givenchya photo perfexion. i naravno hvala curama kaj su mi ga preporučile :cerek:
imam ga već fakat dugo, fakat traje iako ga je 25ml...

oduševljena sa teksturom, osjećajem i efektom koji daje :top: definitivno nastavljam kupovat

Joj draga baš mi je drago da si zadovoljna :)

Pišem ti pm u vezi petka :)

madeira
21.04.2010., 21:49
Može li mi koja od vas usporediti koja joj je razlika između Phyto teint eclat i photo perfexion, sad imam photo perfexion koji mi je super, ali mi taj sisley ne da mira, htjela bi ga probati, ali mi je photo perfexion do sada najbolji puder ikada!

Andjelcic
21.04.2010., 22:03
Nemoj zezat? :( a ke šteta... No, iznimke potvrđuju pravilo. Meni su oba super :top:
ma ne, puder je ok. potrosit cu ga. samo nisam onako odusevljena kao sto sam mislila da cu biti. :)

mladac
21.04.2010., 22:08
Joj draga baš mi je drago da si zadovoljna :)

Pišem ti pm u vezi petka :)

hej, baš ti odgovorila :mig:

je, je, super mi je... nisam još ni ovu potrošila, al si mislim uzet možda i tamniju odmah nijansu za ljeto polako... znam da sam pomoću tebe i mirelle i odlučila koju nijansu uzet

Sponza ri
21.04.2010., 22:10
Može li mi koja od vas usporediti koja joj je razlika između Phyto teint eclat i photo perfexion, sad imam photo perfexion koji mi je super, ali mi taj sisley ne da mira, htjela bi ga probati, ali mi je photo perfexion do sada najbolji puder ikada!

nemam givenchy, al imam sisley i mogu rec da sam zadnje vrijeme bas tuzna jer mi zaista preslabo prekriva :(
ili je meni ten oso' u kuki :o

Skura
21.04.2010., 22:14

Ja sam imala tester Sisleyevog i bio mi je super. Super je na koži, lagan, prekrivanje slično Givenchyu... Samo su nijanse bzvz... Meni nijedna nije pasala - sve su se vidjele...

Po meni je bolji Photo Perfexion... Sve u svemu, bez obzira na nijanse :zubo:

A sad mu je Intervene oštra konkurencija :rofl:

jasmine
21.04.2010., 22:21
izgleda da samo ja nisam bila oduševljena tim intervenom,on meni ništ nije radio,baš sam ostala ravnodušna prema njemu. :ne zna:

Skura
21.04.2010., 22:23
izgleda da samo ja nisam bila oduševljena tim intervenom,on meni ništ nije radio,baš sam ostala ravnodušna prema njemu. :ne zna:

:rofl:

To je ono naše - treba nešto raditi :rofl:

Meni radi draga, al još nisam sigurna jeli mi bolji on ili Givenchy. I da, zaboravih YSL, ali on zasad ispada iz konkurencije jer je zavrućilo :rofl:
Danas sam se prvi put preznojila :cerek: ili :( (ne mogu odlučiti jel mi to drago ili ne :rofl:)

Nikel
21.04.2010., 23:07
Bok svima!!
Evo već duže vas pratim..ali eto ništa nikada ne pišem..htjela sam pitati jel možda netko koristio ili probao ili opet čuo za puder vincet longo--water canvas foundation.

Nikel
21.04.2010., 23:11
e da i jel znate otprilike kolko košta od clarins-a puder..everlasting-foundation-spf-15

cosy
21.04.2010., 23:11
Sad da ja pitam jel ima ko ovo od Revlona??:)
http://cgi.ebay.com/REVLON-NEW-COMPLEXION-MAKE-UP-NATURAL-BEIGE-LOT-2-/390185626078?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ad8e029de
U opisu mi se svidja, ali u stvarnosti neznam :ne zna:

5rich
21.04.2010., 23:26
Sad da ja pitam jel ima ko ovo od Revlona??:)
http://cgi.ebay.com/REVLON-NEW-COMPLEXION-MAKE-UP-NATURAL-BEIGE-LOT-2-/390185626078?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ad8e029de
U opisu mi se svidja, ali u stvarnosti neznam :ne zna:

a u kuki (pardon maj frenč)
sviđa mi se i to
sad gledah reviewove po netu..moram priznati,žemskinje su zadovoljne s njim...al ja bi ipak rađe phototeady :ne zna: ne znam ustvari...

cosy
21.04.2010., 23:28
Bas u kuki :lol:
Meni se opcenito revlon svidja i u mom je cjenovnom rangu ok:cerek:
A sad koji od ova dva odabrat..uf :D
Sta mislis 5rich???

Nikel
21.04.2010., 23:30
meni nitko neće odgovoriti

girly-girl
21.04.2010., 23:32
pa tek si postavila pitanje, strpi se malo

nina2007
21.04.2010., 23:33
e da i jel znate otprilike kolko košta od clarins-a puder..everlasting-foundation-spf-15

280 kn u Limoni-a

5rich
21.04.2010., 23:37
Bas u kuki :lol:
Meni se opcenito revlon svidja i u mom je cjenovnom rangu ok:cerek:
A sad koji od ova dva odabrat..uf :D
Sta mislis 5rich???

i meni se sve više i više revlon počinje sviđati...
ne znam...sad sam i ja na mukama..a baš sam si mislila kak budem uzela photoready,ali sad kad se već spominje ovaj http://www.pic4ever.com/images/164.gifteška odluka...idem još reviewa jednog i drugog tražit :D

girly-girl
21.04.2010., 23:46
za kakvu je photoready kožu?

cosy
21.04.2010., 23:50
Ajde ti nama malo to pojasni 5rich, daj koji link pametan :mig:
Hvala :cerek:

5rich
21.04.2010., 23:58
za kakvu je photoready kožu?

mješovitu do masnu :mig:

cosy,čim nađem,lijepim tu :mig:

tu (http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ID=13191/New_Complexion_Oil_Free_Liquid/Revlon/Liquid/) i tu (http://www.totalbeauty.com/reviews/product/6113181/revlon-new-complexion-oil-free-liquid-makeup) tete za taj coplexion kažu da nema baš neko prekrivanje...
i još uočih da taj coplexion ima samo SPF 4,a photoready 20,pa bi možda photoready bio prikladniji za proljeće/ljeto,a ovaj drugi za rano proljeće i jesen :ne zna:

Nikel
22.04.2010., 00:06
hehe..okej....hvala!!!!

girly-girl
22.04.2010., 00:07
hvala 5rich ;)

cosy
22.04.2010., 00:21
mješovitu do masnu :mig:

cosy,čim nađem,lijepim tu :mig:

tu (http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ID=13191/New_Complexion_Oil_Free_Liquid/Revlon/Liquid/) i tu (http://www.totalbeauty.com/reviews/product/6113181/revlon-new-complexion-oil-free-liquid-makeup) tete za taj coplexion kažu da nema baš neko prekrivanje...
i još uočih da taj coplexion ima samo SPF 4,a photoready 20,pa bi možda photoready bio prikladniji za proljeće/ljeto,a ovaj drugi za rano proljeće i jesen :ne zna:

Onda ipak photoready :top: Dobar je zastitini faktor :)
Hvala 5rich na trudu, i volji :mig:

mala_zg23
22.04.2010., 08:46
ja odlučila uzet ću sad everlasting i photoreay:)

slatkish
22.04.2010., 08:52

meni je isto bolji eldwl:top:, ali dobar mi je i intervene, a nekad ih i pomiješam pa stavim oba, isto je dobar efekt

m@non
22.04.2010., 11:20
http://farm5.static.flickr.com/4040/4381072240_c612bc143c_o.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_gMUw2REIXAY/S2xR_qAlySI/AAAAAAAAA6g/lUBDa-O9Rik/s400/revlon3.jpg
Evo swatchevi na kojem se vide i najsvjetlije nijanse CS Photoready:cerek:

Modest Mouse
22.04.2010., 12:16
PhotoReady shade matching chart

http://i40.tinypic.com/dnyczr.jpg

marija82
22.04.2010., 12:47
meni bi totalno odgovarala shell nijansa. mooožda nude, al tek kad pocrnim po ljeti. iako nisam sigurna. po tome sam ja roza. :/

Elektra
22.04.2010., 12:51
meni bi totalno odgovarala shell nijansa. mooožda nude, al tek kad pocrnim po ljeti. iako nisam sigurna. po tome sam ja roza. :/

Hej, obzirom da čekam EA Intervene dvojku, a vidim da bi i tebi PhotoReady pasao u nijansi shell, očito nam pašu iste nijanse pa mi daj onda nabroj koje nijanse drugih pudera koristiš? :D

Ja se nadam da mi EA dvica neće biti tamna :moli:

marija82
22.04.2010., 13:00
neće ti biti dvica tamna, al nikako. :mig: a čuj, ja sam se naisprobavala svega i svačega, al definitivno kad se pogledam u ogledalo, intervene 02 i avene 01 porcelain mi najbolje pašu. ovo sve ostalo što sam imala je ipak žuto i vidi mi se na licu nekako. ja sam definitivno neutralac, a možda čak i prema rozom idem. :zubo:

Mirella
22.04.2010., 13:00

Sisley Phyto Teint Eclat je puno rjeđe teksture i meni više mat nego Givenchy Photo Perfexion, manje ga se troši baš zbog te teksture. Po meni je on najbolji puder koji trenutno postoji uz Giorgio Armani Lasting Silk. Ali i Photo Perfexion je jako dobar puder al meni nekako više za zimu .

ameLLia
22.04.2010., 13:09
Pozz svima. Da li znate koje bi nijanse od EA INTERVENE, EL DWL, I PHOTO PERFECTION odgovarale Dioru 020 (dakle za neutralni sve)? Kada budem trazila,da znam otprilike sta da gledam

Mirella
22.04.2010., 13:50
ne zanm točno kakav je Dior 020, ali ako kažeš da je neutralni, po broju zaključujem i svijetli puder, probaj Intervene 02 i Photo Perfection 04.

mints
22.04.2010., 13:54
EL DWL 1.0, Intervene dvojka & Photo perfexion četvorka :).

ameLLia
22.04.2010., 14:09
e hvala punooo...a jeste dior 020 svjetliji.

m@non
22.04.2010., 14:10
Ja sam vanilla po ovoj tablici. Inače koristim CS Buff i nijansa mi je predobra:cerek: Mislim da si budem uzela s neta Photo ready, sviđa mi se shimmer u tom puderu, tak je Cullenast:cerek::cerek::cerek:
Par cura na netu je reklo da Buff i Vanilla pašu po boji.

Andjelcic
22.04.2010., 14:37
Pozz svima. Da li znate koje bi nijanse od EA INTERVENE, EL DWL, I PHOTO PERFECTION odgovarale Dioru 020 (dakle za neutralni sve)? Kada budem trazila,da znam otprilike sta da gledam

intervene 02 i eldwl 2 ;)

marija82
22.04.2010., 14:48
eldw 2 je meni baš bio nekako žut i taman dosta. :ne zna: baš je očita razlika u odnosu na jedinicu. jedinica isto izgleda tamna na ruci, al kad se razmaže je super. dvojka pak ne. a valjda individualno. nek cura proba i jedinicu za svaki slučaj.

mints
22.04.2010., 15:03
Tako je & meni, dvojka mi je bila dosta tamna dok je jedinica super kad se razmaže :).

Modest Mouse
22.04.2010., 15:19
Ja sam vanilla po ovoj tablici. Inače koristim CS Buff i nijansa mi je predobra:cerek: Mislim da si budem uzela s neta Photo ready, sviđa mi se shimmer u tom puderu, tak je Cullenast:cerek::cerek::cerek:

:rofl::rofl::rofl:

I mene privlaci ovaj PhotoReady sad :o

Andjelcic
22.04.2010., 15:37
eldw 2 je meni baš bio nekako žut i taman dosta. :ne zna: baš je očita razlika u odnosu na jedinicu. jedinica isto izgleda tamna na ruci, al kad se razmaže je super. dvojka pak ne. a valjda individualno. nek cura proba i jedinicu za svaki slučaj.
meni jedinica izgleda ful svijetlo, a dvojka mi je taman. valjda je do podtona :ne zna:

Modest Mouse
22.04.2010., 15:39
Meni je DWL 1.0 mrvicu i taman sad :zubo:

5rich
22.04.2010., 15:55
:rofl::rofl::rofl:

I mene privlaci ovaj PhotoReady sad :o

mene je već privukel...
sad ne kužim ovu tablicu...paše mi 05,a ja nisam roza,neturalna sam,s tim da mi više pašu puderi s žutim podtonom,od ovih s roza podtonom :D :misli:

Modest Mouse
22.04.2010., 16:10
Nemam pojma :zubo: Po swatchevima mi se cini da nisu previse istaknuti ti podtonovi tj da puderi nisu izrazito zuti/rozi :ne zna:

lolipopp
22.04.2010., 16:29
koji puder ima najneutralniju svijetlu nijansu i da je za suhu kožu :D

nina2007
22.04.2010., 18:39
m@non, nas dvije smo onda ista nijansa. Doduše meni je, tek sam nedavno skužila, čak i Buff mrvicu tamnije od vrata - ali stvarno mrvu - još uvijek mi je to najbolje pogođena nijansa od svih pudera koje sam ikad nosila.
I mislim se uzet Vanillu od PhotoReady-a možda, ubija me znatiželja (a nije skup)

Hegi
22.04.2010., 19:00
nemam givenchy, al imam sisley i mogu rec da sam zadnje vrijeme bas tuzna jer mi zaista preslabo prekriva :(
ili je meni ten oso' u kuki :o

i meni je sisley s vremenom skroz oslabio, kao neka tonirana krema mi je postao i samo mi sklizne s lica...kad stavim DW skuzim koliko je sisley ustvari slab, kad idem s posla izgledam kao da nemam nista i to jos onak kak je skliznuo bas mi ten izgleda neuredno....dok DW stoji kao i u 7 ujutro :cerek:

londres
22.04.2010., 20:13
koliko je vama trajalo da vam dođe Intervene sa Jagode? Meni je sada prošlo mjesec dana...

Sponza ri
22.04.2010., 20:17
i meni je sisley s vremenom skroz oslabio, kao neka tonirana krema mi je postao i samo mi sklizne s lica...kad stavim DW skuzim koliko je sisley ustvari slab, kad idem s posla izgledam kao da nemam nista i to jos onak kak je skliznuo bas mi ten izgleda neuredno....dok DW stoji kao i u 7 ujutro :cerek:

bas tako i meni izgleda :ne zna:

zato cesce, gotovo svakodnevno koristim bourjois healthy mix. taj puder mi je bas otkrice :cerek: :s

jos da mi nude tekuci dođe.. :o :zubo:

Modest Mouse
22.04.2010., 20:28
Sponza, koju nijansu Healthy Mixa imas?

Sponza ri
22.04.2010., 20:40
52 vanilla :) i korektor 51.

Nikel
22.04.2010., 21:05
evo djevojke da vam pohvalim jedan puder...to je od Lancoma-teint idole silky mat,istina preskum ali eto ja sam ga danas kupila.Nije baš za problematičnu kožu...više je za ove male nepravilnosti..super traje..ne sjaji se kože..lagan je...eto super..sad mi nije žao novaca..trajat će!!!

Modest Mouse
22.04.2010., 21:26
I nije ti to tamno? Ti si Chanel 20? :misli:

Sponza ri
22.04.2010., 21:28
I nije ti to tamno? Ti si Chanel 20? :misli:

ne, super mi je nijansa. gotovo identicna chanelu 020 :top:

Modest Mouse
22.04.2010., 21:34
okej, onda kuzim zasto meni ne valja :rofl: hvala :o

m@non
23.04.2010., 08:24
m@non, nas dvije smo onda ista nijansa. Doduše meni je, tek sam nedavno skužila, čak i Buff mrvicu tamnije od vrata - ali stvarno mrvu - još uvijek mi je to najbolje pogođena nijansa od svih pudera koje sam ikad nosila.
I mislim se uzet Vanillu od PhotoReady-a možda, ubija me znatiželja (a nije skup)

Ja sam mislila naručiti od ove sellerice koje su cure navele, pa ne budem propala za tih 100kn, a i treba mi nešto lakše za ljeto, malo mi je Buff težak. Volim da mi koža prek ljeta bude što manje zacementirana. A i manje sam prištava po ljeti.

Lake
23.04.2010., 11:00
stigao jeeeeee :lux: :lux:
ali čini mi se da se nećemo baš zavolit, previše me podsjetio na revlon CS mirisom, kad sam ga stavila na lice identično me počelo peckat ko kad sam prvi put stavila CS samo što je puno puno laganiji od njega...vidit ćemo još...
a boja je pogođena btw (02)

nina2007
23.04.2010., 11:10
Lake a što ti je to stiglo - Photoready 002 Vanilla? EA Intervene 02?

mala_zg23
23.04.2010., 11:32
nina kako si zadovoljna sa everlastingom?

Lake
23.04.2010., 11:34
Lake a što ti je to stiglo - Photoready 002 Vanilla? EA Intervene 02?

intervene!

madeira
23.04.2010., 11:39
Sponza i Hegi - znači sa Sisleyem je oduševljenje jako splasnulo?

Ja sad imam Photo Perfexion i jako je dobar na masnoj koži,

Nude tekući je 2 ranga ispod Photo Pefrexiona i puno više prekriva, ali meni to ne treba.

mladac
23.04.2010., 11:43

Nude tekući je 2 ranga ispod Photo Pefrexiona i puno više prekriva, ali meni to ne treba.

tak i meni. imala sam i ja nude i gadno me razočarao. em tekstura, em kaj mi se na pola bočica strgala, niš mi nije bilo wow kod njega (osim cijene :mad:)

nina2007
23.04.2010., 12:09
mala zg - pokrivanje je za čistu peju, i razmaziv je fino i sve pet, nego jedino netko mi je stavio bubu u uho (zaboravih nick, novabbb mislim) da može izazvati akne, pa sad malo pauziram, budući da mi je baš ten u banani lately. Ne znam kakav je na dulje staze jer ga imam tek 2-3tjedna

mala_zg23
23.04.2010., 13:16
ja bi ga isto uzela i našla sam na mua da može izazvati akne zbog alkohola. a koju imaš nijansu? ja sam mislila uzeti nude

nina2007
23.04.2010., 13:24
ja imam 103...uzela misleći da je najsvijetlija, tamnije nisam ni uzimala u obzir. A sad gledam na ovom sajtu: http://us.clarins.com/webapp/wcs/stores/servlet/beauty-products_liquid-foundation_everlasting-foundation-spf-15_C050101007_10051_10204_-1_78089__

105 mi ispada svijetlija :confused: baš sam zbunj. A koje ti inače nijanse koristiš - od nekih drugih pudera?

mala_zg23
23.04.2010., 14:00
od colorstaya imam natural beige ali mi nakon nekog vremena postane previše rozi a nadam se da ovaj ima žuti podton. nisam mogla točno odrediti koju nijansu da uzmem. naručila sam preko ebaya i oko 27 funti je sa dostavom.

anchy87
23.04.2010., 14:04
mene je već privukel...
sad ne kužim ovu tablicu...paše mi 05,a ja nisam roza,neturalna sam,s tim da mi više pašu puderi s žutim podtonom,od ovih s roza podtonom :D :misli:

Nemam pojma :zubo: Po swatchevima mi se cini da nisu previse istaknuti ti podtonovi tj da puderi nisu izrazito zuti/rozi :ne zna:

to je istina, boje tog photo ready-ja nisu izrazito žute niti roze. Ja imam Intervene u boji Soft Shell u boji 02 (on je kao neutralno rozi) i Photo perfection u nijansi Nude(on je prema tablici žut), ali kad stavim jednog pored drugog na ruku oni su gotovo identični, razlika je minimalna...

mala_zg23
23.04.2010., 14:07
mislim da ću i ja pokleknuti pod utjecaj photo ready-a . ne znam jedino koju nijansu da uzmem. imam natural beige od colorstaya ali mislim da je previše roz. možda beige ili nude?

Sponza ri
23.04.2010., 14:46

tak i meni. imala sam i ja nude i gadno me razočarao. em tekstura, em kaj mi se na pola bočica strgala, niš mi nije bilo wow kod njega (osim cijene :mad:)

mene nude privlaci od kad je stigao kod nas :o
valjda me nece razocarat :moli: :)

a mislim da ce onaj u kamenu letit na prodaju :(

Mikany
23.04.2010., 14:49
Ja sam koristila (za probu) ovaj clarins 108 i mogu reci da je super srednja bojica.Znaci ja koja sam inace svijetle puti,bio mi je jednu mrvicu,ne nijansu taman,znaci kad bi ga uzimala uzela bih 107,ne bih isla nize.Inace sam u skoro svim puderima drugi broj.Znaci,ne najsvjetliji vec onaj sljedeci.

Sad mi se dopara novi od clinique sos anti blemish solution.Prva liga je.:top:Kod njega mi odgovara 02 ivory boja tj.prva.:ne zna:

Sto se tice nude pudera.On mi je super.Nekad ga mogu porediti sa sisley puderom a nekad mi je iznad njega.Stavrno je dobar i opet cu ga kupiti.:top:

Sponza ri
23.04.2010., 14:51
mikany, koju nijansu ti imas?

Elektra
23.04.2010., 15:04
Upravo sam nanijela EA Intervene i onako, na prvi dojammogu reć da je ok. Budem vidjela kakav će mi biti nakon par dana korištenja, no na prvu mi nije ništa spektakularno. :o

Što se 02 Soft Shell nijanse tiče, baš mi lijepo stoji. Mrvicu, ali zaista mrvicu je tamnija od Oriflame T-balance Natural Ivory nijanse no lijepo se prilagodi mom licu i što se toga tiče - zadovoljna sam. Jedino mi se u usporedbi sa Oriflame T-balance čini kako EA slabije prekriva. :o

Sviđa mi se jako odjećaj zaglađene, nježne kože i taj neki totalno prirodni izgled koji mi daje. :)

Malo bolji i precizniji dojmovi - za par dana. :o

Mikany
23.04.2010., 15:26
mikany, koju nijansu ti imas?

Imam 010 ali sljedeci put cu uzeti jednu nijansicu tamniji.:top:Mada mi i ovaj odgovara jer ne volim nimalo kad se puder primjeti na licu.

Hegi
23.04.2010., 16:48

mene je totalno razocarao pod zadnje, a imam ga jedno pola godine, postao je tako rijedak, nepigmentiran...ma kazem ti ko obicna tonirana krema

Sponza ri
23.04.2010., 16:52

nije bas sad da je odusevljenje tako splasnulo jer puder super, jedino to slabije prekrivanje.. al nekome s ne previse problematicnim tenom bi bio perfektan :top: