View Full Version : Tekući puderi #1
cutie1994
19.05.2010., 16:58
Curke - trebam preporuku za puder...:s
Dakle neutralan sam podton, svijetla. Koža lica je mješovita ali dehidrirana tako da mi u pravilu bolje "sjedaju" puderi za suhu kožu ali probala bi i druge :mig:
Htjela bi jače prikrivanje. Cijena u principu i nije bitna jer ja tekući puder imam u pravilu po godinu i pol tako da mi se i onaj skuplji isplati višestruko :ne zna:
Iskreno ne znam više od kus da krenem :ne zna:
Korektor za podočnjake koristim HR Magic u boji 01 :mig:
Znam da jako kasnim s odgovorom, ali ako mogu pomoci... tu sam.
Moja koza je jako dehidrirana i peruta se i kada stavim puder to uzasno izgleda, ali sam nedavno kupila Balea aqua serum, stavljam ga svaku vecer nakon ciscenja lica i svako jutro prije pudera,i odmah se vidi razlika, a tek nakon nekoliko dana upotrebe.
Probaj, nije skup, nekih 20 kn je :mig:
nakon 9 mjeseci dobrog slaganja s mat lumierom nije mi jasno šta se događa. čelo sjajno, obrazi kao da imam tonu šminke, pore kao na kozmetičkom ogledalu... užas.
Mirela0209
20.05.2010., 10:16
Evo i mene nakon nekog vremena :) Dakle, nakon dugo premišljanja i razmišljanja odlučila sam se za Guerlainov Parure Extreme puder i moram reći da nisam uopće oduševljena... Previsoka cijena u odnosu na ono što nudi (bar što se mene tiče). Kao prvo, normalno da mi je ženska u parfumeriji fulala nijansu (ništa novo, to mi se gotovo uvijek dešava), kao drugo vrlo je nepostojan na licu, nema šanse da izdrži čitav dan a da mi ne probije masnoća na čelo (ne izdrži ni par sati a kamoli više) a stvarno se ne mastim jako inače, nakuplja se u pregibima lica (kad se nasmijem kod nosa mi ostanu nakupine pudera) i još na sve to dobila sam prištiće od njega. Pa drage moje dame ja sam opet u potrazi za puderom i sve preporuke su dobro došle :))
Elektra
20.05.2010., 10:32
nakon 9 mjeseci dobrog slaganja s mat lumierom nije mi jasno šta se događa. čelo sjajno, obrazi kao da imam tonu šminke, pore kao na kozmetičkom ogledalu... užas.
Meni nijedan puder ne odgovara cijelu godinu već moram kombinirati. Jednostavno, ono što mi odgovara po zimi mi najvjerojatnije neće odgovarati kad zatopli. :)
Bubica30
20.05.2010., 10:34
ovaj drugi super prekriva...ali izaziva pristice na licu
dream matte mousse je super..meni ne izaziva pristice....mozda da ne skines dobro?:)
Najbolji puder koji sam ja koristila je Chanel Vitalumier mislim da je nijansa 30 shell ili tako nekaj neznam sad napamet
Ali cijena me muci ......ja bi nesto jeftinije :rolleyes: a da je tako negdje u tom rangu To mi je daleko najbolji puder ali mi je skup jako
madeira
20.05.2010., 11:26
malo nam napiši kakav je vitalumiere?
mat, da li se sjaji, kakvu kkožu imaš, kako prekriva, koliko dugo izgleda dobro na licu itd
Znam da jako kasnim s odgovorom, ali ako mogu pomoci... tu sam.
Moja koza je jako dehidrirana i peruta se i kada stavim puder to uzasno izgleda, ali sam nedavno kupila Balea aqua serum, stavljam ga svaku vecer nakon ciscenja lica i svako jutro prije pudera,i odmah se vidi razlika, a tek nakon nekoliko dana upotrebe.
Probaj, nije skup, nekih 20 kn je :mig:
Imam ga ali kad me krene perutanje ni on mi ne pomaže :ne zna:
Eto "bacila" sam se od danas u isprobavanje pudera (hvala V :cerek: za testere) - danas sam stavila neki Ingrid Milett i već odmah mogu reći da taj nije za mene - boja je super pogođena ali sam puder ne - jako brzo se upije pa ga jedva mogu razmazati a prikrivanje je solidno ali na žalost ističe mi dijelove koje ne bi trebao isticati i tako... Sutra krećemo s novim.. :rofl:
madeira
20.05.2010., 12:06
Probaj Dior Nude. Shvatila sam da je to ipak najbolji puder koji sam dosad imala.
na kozi izgleda jako lijepo ne sjaji se ali nije bas postojan kad brisem nos ostaje na maramici I na mobitelu mi ostaje trag Ali nije nimalo tezak Imam jako problematicnu kozu sklonu perutanju a s tim puderom mi se koza ne peruta
novabbb
20.05.2010., 19:59
Ja sa uzela Shisheido dual balancing za ljeto, ne znam šta mi je bilo, pročitala sam milijun recenzija i na kraju uzela ovaj o kojem nisam ništa pročitala i još skroz fulala nijansu. Tražila sam neki lagani za ljeto a odabrala neku nijansu koja je previše roza i već mi je sad svjetla, a za ljeto ...
Ja sam ovoga već mislila bacit,ali kako mi se nešto lagano osulo po licu, a clarins mi je pretežak počela ovog koristiti i sad mi je odličan, lagan, odlično matira i pristojno prekriva
Meni nijedan puder ne odgovara cijelu godinu već moram kombinirati. Jednostavno, ono što mi odgovara po zimi mi najvjerojatnije neće odgovarati kad zatopli. :)
vidiš, vidiš... samo tko bi rekao da je zatoplilo:D!
Probaj Dior Nude. Shvatila sam da je to ipak najbolji puder koji sam dosad imala.
Potpis!:cerek:
Cure, vi nemate problema sa pumpicom od Nude-a? Meni se često zablokira & ništa ne ide van, onda moram pritiskat kao manijak da se pokrene... Kao da su se formirale grudice unutar pudera pa zaštopaju pumpicu :(. To je jedina zamjerka.
Da,to je normalno.To mi se desava i kod sisley-ovog.Zamjerku za nude imam i poklopac koji je odmah skoro pukao cim sam ga kupila.Ne sjecam se da li je ispao s police ili sam ga nehajno uzela pa se slomio.:D Uglavnom,plastika je jako slaba.:flop:
Hana020
21.05.2010., 14:04
Cure, vi nemate problema sa pumpicom od Nude-a? Meni se često zablokira & ništa ne ide van, onda moram pritiskat kao manijak da se pokrene... Kao da su se formirale grudice unutar pudera pa zaštopaju pumpicu :(. To je jedina zamjerka.
možeš skroz otvoriti čep, samo uzmi rašpicu i lagano idi po rubovima te plastike (tamo gdje plastika prestaje, a počinje bočica) i onda lagano dižeš čep.. pa možeš doć i do onoga što ne možeš izvuć, a i možeš pumpicu učiniti prohodnom ;) samo lagano to radi, ne treba sila pri tome :)
Hvala na savjetu Hana :), ali ne usudim se, nisam baš najspretnija & bojim se da bi to sve završilo velikim http://gprime.net/board/images/smilies/shit.gif.
Rađe ovak potiskam s vremena na vrijeme, samo me to čudi... Mogli su poradit na tom problemu s pumpicom, previše plaćamo te pudere da bi se zezale s time.
Elektra
22.05.2010., 13:09
vidiš, vidiš... samo tko bi rekao da je zatoplilo:D!
A nije zatoplilo ali vrijeme je užasno promjenjivo a meni i to ima velike veze :)
Preshes:)
22.05.2010., 16:48
ja koristim max factor-miracle touch i presavrsen mi je prezadovoljna sam :cerek: :cerek:
http://www.jolyndirect.co.uk/zencart/images/Max%20Factor%20Miracle%20Touch%20Liquid%20Illusion %20Foundation%2070.JPG
smanji sliku :cerek:
Ja sam i dalje prezadovoljna sa colorstay-em i ogromna razlika je sa i bez primera,( to napominjem zbog losih kritika, jer ni meni nije drag bez:zubo:)
22.05.2010., 16:50
smanji sliku :cerek:
:lol:
jesam
:lol:
jesam
:five:
Kakvu kozu imas kad koristis ovaj puder, i kako prekriva?
Ja se ne micem s revlona :D
22.05.2010., 16:59
:five:
Kakvu kozu imas kad koristis ovaj puder, i kako prekriva?
Ja se ne micem s revlona :D
kad ga koristim ten mi bude ujednacen,koza se ne sjajni ne vide se pore... meni prekriva super,nemam problematicnu kozu ali te sitne nedostatke prekriva... zapravo je nekako prirodan ne kuzi se bas da ga imam... :mig:
samo ja jos na njega stavim malo pudera u kamenu da mi skroz ujednaci i da mi se koza nebi niti malo sjajila...
http://slimages.macys.com/is/image/MCY/products/6/optimized/262606_fpx.tif?bgc=255,255,255&wid=327&qlt=90,0&layer=comp&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.7,1.0,0.5,0&fmt=jpeg
aha, ja stavim primer revlon, puder colorstay revlon za masnu, i preko booster od elf-a :s:s
Nikad ljepsa koza, ni ten niti mi je ista tako bilo trajno, a ko barsun meko :rock:
22.05.2010., 17:05
aha, ja stavim primer revlon, puder colorstay revlon za masnu, i preko booster od elf-a :s:s
Nikad ljepsa koza, ni ten niti mi je ista tako bilo trajno, a ko barsun meko :rock:
tako je i meni... :p :mig:
madeira
23.05.2010., 11:28
da, i mene malo zeza pumpica na Dioru, ja tada prvo lagano istisnem ono šta je zapelo, pa onda par puta štrcnem jače da ju pročistim?!
Suncokret28
23.05.2010., 11:37
kad ga koristim ten mi bude ujednacen,koza se ne sjajni ne vide se pore... meni prekriva super,nemam problematicnu kozu ali te sitne nedostatke prekriva... zapravo je nekako prirodan ne kuzi se bas da ga imam... :mig:
samo ja jos na njega stavim malo pudera u kamenu da mi skroz ujednaci i da mi se koza nebi niti malo sjajila...
http://slimages.macys.com/is/image/MCY/products/6/optimized/262606_fpx.tif?bgc=255,255,255&wid=327&qlt=90,0&layer=comp&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.7,1.0,0.5,0&fmt=jpeg
Slažem se u potpunosti, koristim i tekući, doslovno savršeni puderi, lagani, a prekrivaju, zaštita od sunca, dugo traje a cijena je ok :)
MalaRea
23.05.2010., 11:43
ja koristim max factor-miracle touch i presavrsen mi je prezadovoljna sam :cerek: :cerek:
http://www.jolyndirect.co.uk/zencart/images/Max%20Factor%20Miracle%20Touch%20Liquid%20Illusion %20Foundation%2070.JPG
potpis :mig:
ne samo najbolji od MF nego općenito
on mi dođe na kraju ko višnja na šlag
zekica21
23.05.2010., 12:26
ovo je i meni jedan od najboljih pudera koje sam ikad imala..
ima savršen finiš na licu :)
no trenutno ga više nemam jer mi se brzo troši(malo ga ima, mislim 11gr.)
a cijena je prilična bila..ne znam koliko je sad..
23.05.2010., 15:06
ovo je i meni jedan od najboljih pudera koje sam ikad imala..
ima savršen finiš na licu :)
no trenutno ga više nemam jer mi se brzo troši(malo ga ima, mislim 11gr.)
a cijena je prilična bila..ne znam koliko je sad..
11.5gr. :zubo:
sad je oko 80kn ja mislim,zaboravila sam.. :ne zna:
Slažem se u potpunosti, koristim i tekući, doslovno savršeni puderi, lagani, a prekrivaju, zaštita od sunca, dugo traje a cijena je ok :)
ahaa,al to sta je lagan mi bas puno znaci :cerek:
potpis :mig:
ne samo najbolji od MF nego općenito
on mi dođe na kraju ko višnja na šlag
bas tako :cerek::cerek:
zekica21
23.05.2010., 15:38
hajde, još ok 80..ali sjećam se da je nekad bio oko 105kn.. :D
mogla bi ja to opet nabaviti, taman imam i onaj DM popust :zubo:
nina2007
23.05.2010., 18:15
Slažem se za CS i primer, ali za booster imam pitanjce: ja koristim loose powder (od Chanel-a) za načinit finish...jel taj booster isto to u biti (puder u prahu kao) ili ja nešto propuštam? :misli:
*soul*mate*
23.05.2010., 19:14
Što je Primer? :facepalm:
Primer je podloga za make up koja se stavlja poslije kreme, seruma itd., a prije tekućeg pudera.
Najpoznatiji primeri su (tj. oni koji se valjda najviše spominju ovdje na forumu) Shiseido smoothing veil, Givenchy acti mine, Estee Lauder i još neki, a stavlja ih se kako bi zagladili lice i pridonijeli trajnosti pudera.
*soul*mate*
23.05.2010., 23:12
Primer je podloga za make up koja se stavlja poslije kreme, seruma itd., a prije tekućeg pudera.
Najpoznatiji primeri su (tj. oni koji se valjda najviše spominju ovdje na forumu) Shiseido smoothing veil, Givenchy acti mine, Estee Lauder i još neki, a stavlja ih se kako bi zagladili lice i pridonijeli trajnosti pudera.
Ome, vi znači stavljate serum, kremu i potom taj primer i još na sve to puder?
Jel to ne opterećuje puno kožu? :confused:
Ome, vi znači stavljate serum, kremu i potom taj primer i još na sve to puder?
Jel to ne opterećuje puno kožu? :confused:
Ja obično ujutro nanesem okoločnu kremu i kremu za lice. Onda stavim primer pa tekući puder.
Navečer nakon čišćenja ide losion, pa hidratantna maska (ona koja se ne ispire), serum i na kraju kremice.
23.05.2010., 23:29
ne optrecuje kozu,ako prije stavljanja stavis kremu i obavezno ocistis lice navecer kao sta je napisala bejo :mig:
al to je obavezno inace uzas za kozu :horor:
*soul*mate*
23.05.2010., 23:30
Ja obično ujutro nanesem okoločnu kremu i kremu za lice. Onda stavim primer pa tekući puder.
Navečer nakon čišćenja ide losion, pa hidratantna maska (ona koja se ne ispire), serum i na kraju kremice.
Moja rutina je (ujutro): čišćenje laganim mlijekom, potom serum pa hidrantna krema i na to puder, a navečer je to malo kompliciranije (kao i kod tebe), no opet, za dan (i još sve to ispod pudera) mi se čini tako teškim za lice, kao da bi ga skroz 'začepilo'.
Mislim zvuči super primamljivo, ako lice stvarno izgleda tak dobro :raspa:
zekica21
23.05.2010., 23:30
:s ja ti se divim..
kod mene je sve zbrda zdola :zubo:
Ali ta podloga je kao neka kremica i jako malo je stavljaš na lice. Ja imam Shisiedo SV, teglica je od 30ml i mislim da će mi potrajati još godinu dana (a imam je nekih 6 mjeseci).
Pogledaj temu podloge za make up, tamo ti sve piše :mig:
Avon_Lady
24.05.2010., 08:47
Najbolji puder koji sam ja koristila je Chanel Vitalumier mislim da je nijansa 30 shell ili tako nekaj neznam sad napamet
Ali cijena me muci ......ja bi nesto jeftinije :rolleyes: a da je tako negdje u tom rangu To mi je daleko najbolji puder ali mi je skup jako
ja isto volim taj puder..to je vise ko tonirana kremica..ako se ne caram to je nijasna 20.
probaj avon anti stress podlogu,neces pozaliti..cak i bolje prekriva od chanela.
ali samo ako ti je koza suha.:mig:
ps:za tu cijenu mozes kupiti bar tri ta pudera iz avona..i ako koristis tu nijansu od chanela,savjet moj je da uzmes od ovoga almond nijansu..
Lush Colour Supplements su mi super. Prošli tjedan sam uzela jedan. Piše da se može koristiti s kremom, da ispadne nešto kao tonirana, a može se koristiti i sam. Ja ga češće koristim bez ičeg, dakle kao tekući puder i odličan mi je. :cerek: 4 nijanse - Light Pink,Light Yellow, Dark Pink, Dark Yellow.
Mana je što ga ima samo 20g. Rekla bih da srednje prekriva, lijepo ujednači sve i baš sam zadovoljna.
Ali naravno jer sam bolesnik bez premca. Čim to bude moguće kupit ću i Healthy Mix.
zekica21
24.05.2010., 14:49
ja isto volim taj puder..to je vise ko tonirana kremica..ako se ne caram to je nijasna 20.
probaj avon anti stress podlogu,neces pozaliti..cak i bolje prekriva od chanela.
ali samo ako ti je koza suha.:mig:
ps:za tu cijenu mozes kupiti bar tri ta pudera iz avona..i ako koristis tu nijansu od chanela,savjet moj je da uzmes od ovoga almond nijansu..
Taj sam koristila i stvarno same pohvale za njega..:top:
Evo danas sam uzela Healthy mix (s korektorom na poklon 106kn :cerek: )
i zadovoljna sam iako ima slabije pokrivanje od tog Avonovog i MF.
(ma zapravo imam ok ten i ne treba mi jako pokrivanje, pogotovo sad ljeti)
Išla sam kupiti onaj MF Miracle touch (koji btw. košta 98kn),
ali mi ni jedna nijansa nije tako odgovarala, čak ni ona koju sam prije imala (bronze) :ne zna:
Izgleda da sam zbilja posvijetlila..
Uglavnom jedno sat vremena sam isprobavala B.Healthy mix, MF Secondskin i MT..:rofl: ali mislim da sam dobro pogodila nijansu..http://forum.thescubasite.com/party/party0024.gif (http://www.thescubasite.com)
cutie1994
24.05.2010., 20:24
Imala sam ga nedavno- meni je bio katastrofa- prava fasada na licu...pretežak
možda je mogao proći za večernje izlaske ali sam ga proslijedila sestri :kava:
moze pomoc? koristila do sad mf Colour Adapt natural, sta da uzmem, ovaj je pred kraj, imala sam 2 bocice ok, jedna mi je bila dosta "masna" :confused: sad ova opet ok... lijepo se prilagodi nije tezak al bi probala nes drugo
nemam bas previse toga za prekrit al celo i nos se uzasno maste, i CA bas i ne ostaje vise tako dugo ko prije na tim mjestim :(
Cure, trebam pomoć u vezi pudera pa nadam se da ćete mi uspjet pomoć :cerek:
Koristila sam svo ovo vrijeme Revlon CS za mješovitu kožu, al sad kako dolazi toplije vrijeme ne paše mi baš.... Može neka preporuka isto za mješovitu kožu ali i da dobro prekrije i da ne nestane sa lica da je postojan ko Revlon , i da nije skup ??? tu kod mene nema ni Kozmo ni Muller ni ništ, samo DM :bonk: al ak treba,odem u drugi grad sam da je dobar puder,...i jel, ne skup, ne više od 150kn
Koristila sam svo ovo vrijeme Revlon CS za mješovitu kožu, al sad kako dolazi toplije vrijeme ne paše mi baš.... Može neka preporuka isto za mješovitu kožu ali i da dobro prekrije i da ne nestane sa lica da je postojan ko Revlon , i da nije skup ??? tu kod mene nema ni Kozmo ni Muller ni ništ, samo DM :bonk: al ak treba,odem u drugi grad sam da je dobar puder,...i jel, ne skup, ne više od 150kn
Mogao bi ti onda odgovarati Nivein Extreme resist :misli:
Mogao bi ti onda odgovarati Nivein Extreme resist :misli:
Baš sam i htjela pitati za njega .... kakav je ??? jel za mješovitu kožu??? jel izaziva akne??? ja imam 2-3 na bradi pa nebi da mi još više izazove...
znači treba mi nešto slično što bi mi zamjenilo Revlon.
Imaš tu (http://www.neseser.hr/puder/2003-Nivea-Extreme-Resist-Long-Lasting-Foundation.html) i tu (http://www.nivea.hr/products/show/Extreme%20Resist%20teku%C4%87i%20puder) detaljnije o puderu.
Isprobala sam tester (triput)i nije mi stvarao probleme na licu. Možda najbolje da odeš do parfumerije i vidiš kakve je teksture :mig: Ili probaš naći testere tu na forumu, možda netko još uvijek ima :D
*tearsinheaven
26.05.2010., 12:00
Cure, kakva su vam iskustva s Lorealovim True March puderom? http://www.superdrug.com/content/ebiz/superdrug/invt/148504/148504_l.jpg
Trebala bi mi neka svjetlija nijansa, koža mi je mješovita, ali i osjetljiva :ne zna:
Cure, kakva su vam iskustva s Lorealovim True March puderom? http://www.superdrug.com/content/ebiz/superdrug/invt/148504/148504_l.jpg
Trebala bi mi neka svjetlija nijansa, koža mi je mješovita, ali i osjetljiva :ne zna:
Meni taj true match nije odgovaro...pretežak, izazivo mi je prištiće i baš se kužio na licu...al možda je to samo meni :ne zna:
*tearsinheaven
26.05.2010., 13:35
Meni taj true match nije odgovaro...pretežak, izazivo mi je prištiće i baš se kužio na licu...al možda je to samo meni :ne zna:
Uf, šteta :/
Baš mi izgleda primamljivo :)
Iako sam vidjela da je isti taj ali u kamenu dobio stvarno dobre ocijene, ali sad sam off :D
Znači u obzir kod mene dolazi Nivea Extreme resist...................a dalje??? moram više probat.... Golden rose?? šta mislite o njemu ?? pitala sam tamo na temi, al niko ne piše ništa
Meni je baš bio prelagan.:D
Ali svejedno mi se nije svidio...jer nije dobro prekrivao, i nije uopće postojan. Trajao mi je nekih 2 sata i nakon toga bi bile neke fleke po meni(polagano se počeo brisati)...
Ja bih htjela taj revlonov puder, ali kod mene ga nema :flop:
Meni ti je odličan vichy aera teint pure za mješovitu kožu :cerek:. Jako je lagan, dobro matira i vichyevi puderi mi nikada ne izazivaju prištiće! Samo on nije za neko jako prekrivanje,lijepo mi ujednači ten al ako imam kakvu mrljicu ili prištić na to stavim korektor. Cijena je oko 120-130kn.
Ne bi mi taj odgovarao onda, ipak trebam da mi prekrije tih par akni što imam, i malo crvenila na licu..
Probala sam Golden Rose danas na licu, fino prekriva i nijansa mi odlična...ALI... caklim se ko božićna jelka od njega, strava :zubo: , dakle taj otpada...
Jel koja od vas imala taj Nivea Extreme resist, kakav vam je ?? tete u DM-u nedaju da si malo pretočim testera, pa ne znam kak da ga isprobam , nemogu napamet kupit
Dianna, isprobaj svakako Bourjouis healty mix puder (mislim da je još uvijek na akciji - za 100ak kn dobiješ i puder i korektor)
EDIT: vidim da je Zekica napisala da je 106kn puder+korektor
Dianna, isprobaj svakako Bourjouis healty mix puder (mislim da je još uvijek na akciji - za 100ak kn dobiješ i puder i korektor)
misliš??? ma jojj kad mi nedaju u DM-u da si mrvicu jednu uzmem da isprobam :bonk:
čitam malo recenzije o njemu , baš mi se i ne sviđa :ne zna: žućkaste nijanse ,ne prekriva dobro, slaba postojanost ...hm...
Sad me kopka Nivein extreme puder, aj cure koje ga imate, dajte par informacija o njemu :moli:
To je jedan od pudera koji je najviše hvaljen ovdje na forumu. Ja sam dobila testere (hvala, Mopsly :D) ali nikako da sam cijeli dan doma da isprobam postojanost, samo sam ga jednom isprobala nakratko da vidim teksturu. Prekrivanje je (po meni) srednje - nije kao tonirana krema da ništa ne prekrije, ali nije ni žbuka.
Probaj pitati u Kozmu ili Bipi da ti daju tester (mislim da obje parfumerije drže Bourjouis, neka me netko ispravi ako griješim) :mig:
Nema ti to kod mene , samo DM, Refan, Iris :zubo:
Uf, šteta :/
Baš mi izgleda primamljivo :)
Iako sam vidjela da je isti taj ali u kamenu dobio stvarno dobre ocijene, ali sad sam off :D
Imala sam taj i u kamenu i tekstura mu je stvarno odlična....kad ga probaš pod prstom skužit ćeš kak je "mekan" :o Međutim, izazivo mi je prištiće, pa sam definitivno bila odustala od Loreala :tuzni:
*tearsinheaven
27.05.2010., 12:09
Imala sam taj i u kamenu i tekstura mu je stvarno odlična....kad ga probaš pod prstom skužit ćeš kak je "mekan" :o Međutim, izazivo mi je prištiće, pa sam definitivno bila odustala od Loreala :tuzni:
Istina, baš je mekan, i to mi se jako sviđa kod njega :)
Eh sad, ne znam hoće li meni izazivati prištiće, to treba probat.
A što mislite o Lasting Performanceu od Max Factora? http://www.maxfactor.com.hr/lice/lasting-performance-foundation
Danas sam ga probala u dm-u, i ne čini mi se lošim, premda sam ga samo nanijela na ruku :/
Plavooka25
27.05.2010., 13:49
LP je meni dobro pokrivao ali i začepio sve pore, klizio s kože i izazvao opšti haos na licu. Nikad gori puder nisam imala :flop::flop:
*tearsinheaven
27.05.2010., 13:52
LP je meni dobro pokrivao ali i začepio sve pore, klizio s kože i izazvao opšti haos na licu. Nikad gori puder nisam imala :flop::flop:
Ok, ništa od toga :D
Vidjela sam u dm-u da ga nude zajedno s 2000 Calorie po 100kn, pa me zainteresiralo :)
Pacificgirl
27.05.2010., 13:58
Ja sam oduševljena s Essence Stay All Day Long tekućim puderom, nakon svih skupljih sad samo njega koristim, divno se nanosi, super boja, mirišiiii, i stoji satima bez da se zasjaji pretjerano...Riješio mi je problem suhih fleka na obrazima koje mi je True Match izazvao, a T- zona ga odlično podnosi :top:
*tearsinheaven
27.05.2010., 14:01
Ja sam oduševljena s Essence Stay All Day Long tekućim puderom, nakon svih skupljih sad samo njega koristim, divno se nanosi, super boja, mirišiiii, i stoji satima bez da se zasjaji pretjerano...Riješio mi je problem suhih fleka na obrazima koje mi je True Match izazvao, a T- zona ga odlično podnosi :top:
:top:
Da, vidim da je dobio super ocjene na neseser.hr-u, mislim da ću otići po jedan sutra u dm, stvarno me zanima :D - a i cijena mu je odlična :)
zekica21
28.05.2010., 15:15
misliš??? ma jojj kad mi nedaju u DM-u da si mrvicu jednu uzmem da isprobam :bonk:
čitam malo recenzije o njemu , baš mi se i ne sviđa :ne zna: žućkaste nijanse ,ne prekriva dobro, slaba postojanost ...hm...
Sad me kopka Nivein extreme puder, aj cure koje ga imate, dajte par informacija o njemu :moli:
što baš i nije istina..
sasvim mu je dobra postojanost kao i prekrivanje, a nijanse su baš prirodne.
(osim baš ako želiš neki da te zabetonira...)
najbolje da odeš do DM-a i provjeriš sama po nijansama, ali meni se ne čine baš tako žute..
inače meni su svi Nivea puderi nikakvi a imala sam silu testera na isprobavanje..:ne zna:
ma najbolje da odeš i probaš sve tamo ;)
Istina, baš je mekan, i to mi se jako sviđa kod njega :)
Eh sad, ne znam hoće li meni izazivati prištiće, to treba probat.
A što mislite o Lasting Performanceu od Max Factora? http://www.maxfactor.com.hr/lice/lasting-performance-foundation
Danas sam ga probala u dm-u, i ne čini mi se lošim, premda sam ga samo nanijela na ruku :/
Da...trebala bi probat...možda bi tebi bio dobar :kiss:
A ovaj LP sam več tu negdje pisala da mi nije odgovaro...pretežak, imala sam osjećaj da mi lice bukti ispod njega :tuzni:
Od DM-ovih, jedini koji koristim i koji mi odgovara je Manhattanov u prahu...ovo ostalo su mi bili uzaludni pokušaju :tuzni:
cutie1994
28.05.2010., 18:17
koji puder ima ''najhladniju'' nijansu,najneutralniju (dm) :cerek:
Rainbow Lady
28.05.2010., 20:02
Curke koji su vam dojmovi o Max factorovom miracle touch puderu? Dosad sam koristila lasting performance,ali za ljeto bih ipak nešto lakše. A i ne treba mi toliko prekrivanje, neko srednje. Imam par mrljica po faci. U biti nije ništa toliko strašno, trebam nešto da ujednači ten, a da je postojano i da nije kao žbuka.
Ako imate neke prijedloge pucajte. Dolaze u obzir puderi oko 100 kn, dalje ne bih. :zubo: Btw ne bih ni L'orealove jer od svakog,ali svakog oprištavim.
Pomagajte. :mama: danas sam umalo kupila max factor,ali sam ipak prvo htjela čuti vaše dojmove.:cerek:
Rainbow, pogledaj na prethodne dvije stranice, cure su pisale o tom puderu. Nekima je odličan, a nekima je žbuka; pogledaj što su točno one pisale.
Jesi isprobala Bourjouis healthy mix i Vichy? Nisam sigurna koja je cijena Vichy pudera, Bourjouis je cca. 100kn
*tearsinheaven
28.05.2010., 20:38
Da...trebala bi probat...možda bi tebi bio dobar :kiss:
A ovaj LP sam več tu negdje pisala da mi nije odgovaro...pretežak, imala sam osjećaj da mi lice bukti ispod njega :tuzni:
Od DM-ovih, jedini koji koristim i koji mi odgovara je Manhattanov u prahu...ovo ostalo su mi bili uzaludni pokušaju :tuzni:
Istina, mogla bih pokušati :) Hvala :grli:
Manhattan mi nije loš, ali imam feeling da mi od njega ostaju neke sitne čestice / grudice po licu :ne zna: - doduše, puder je star, pa možda zato :rofl: (jer nisam ga puno koristila).
ima li netko tko mi može preporučit malo laganiji puder za ljeto? sad koristim l'orealov true match al postaje pretežak.. a stvarno mi treba barem neko prekrivanje (tonirane kreme su mi redovito premasne)
mala_zg23
28.05.2010., 22:52
probaj healthy mix od bourjois kažu cure da je lagan i da ok prekriva
Rainbow Lady
29.05.2010., 09:16
Rainbow, pogledaj na prethodne dvije stranice, cure su pisale o tom puderu. Nekima je odličan, a nekima je žbuka; pogledaj što su točno one pisale.
Jesi isprobala Bourjouis healthy mix i Vichy? Nisam sigurna koja je cijena Vichy pudera, Bourjouis je cca. 100kn
Nisam probala Bourjouis, ali kako čitam dojmove po forumima vidim da cure nisu zadovoljne postojanošću i prekrivanjem. Naravno da će svatko imati drugačije dojmove za neki puder, no ostajem vjerna Max factoru.
Našla sam sinoć tester željenog pudera, namazala ga jutros i mogu reći da se jedva skuži da imam puder nalicu, prekrio je sve što je trebalo,a koža je predivno mekana od njega. Popodne idem po njega.:cerek:
Samo se sad dvoumim oko nijanse. Lasting performance sam imala 105.
Ovaj Second skin koji sam probala je 405 i savršeno mi se stopio s kožom, ali planiram krenuti u solarij....:confused:
ja sam uzela od deborah 24 ore perfect i meni pase,osvjezavajuc je ,nije pretezak i lipo mirise,dosad sam koristila od MF-a lasting perf.i bio mi je pretezak pogotovo sad kad dolaze topliji dani ...
probaj healthy mix od bourjois kažu cure da je lagan i da ok prekriva
kak puder može biti lagan i dobro prekrivat :misli: ?? mislim , ako prekriva dobro znači da je teži a ne lagan
zekica21
29.05.2010., 16:01
pa lijepo prekrije, a nije fasada na licu.. :ne zna:
ima lagan voćni miris i koža je nekako lijepa na dodir..
na mjesta gdje treba samo stavim malo korektora..
miracle touch je definitivno teži od HM..
ako nećeš puder jer bi ti to bilo teško na licu a ne trebaš prekrivanje, uzmi si neku toniranu kremu..
mala_zg23
29.05.2010., 16:15
a sve cure kažu da je super nije sad da ima neko ekstra dobro prekrivanje ali da ispunjava očekivanje i da je jako lagan na koži ( bar što se tiče mješovite kože ali je za sve tipove kože)
zekica21
29.05.2010., 23:46
pa da..još najbolje da svira muzičke želje :zubo: (em ekstra dobro pokrivanje,em da je lagan kao da ga nema..)
evo meni je od danas još na licu, znači izdržao je i gužve u busu i vrućinu na poslu jer još nisu uključili hlađenje, i ručak i večeru :lol:
a nisam stavljala nikakvu bazu danas..
pokrivanje-nemam vulkane po licu, ali imam dosta mrljica od nekadašnjih akni i slično tako da je to u kombinaciji s korektorom izdržalo također. sigurno da postoje i bolji puderi, ali ovaj je sasvim dobar, čak i više od toga..
evo za dan-dva sam doma, pa mogu nekome tko je zainteresiran poslat fotku before/after.. (konačno sam slobodna.. :cheer: )
dužna sam i za acti mine slike :zubo: pamtim..
MalaRea
30.05.2010., 18:38
moram priznat da me HM ugodno iznenadio
super mi je za svaki dan....za na posao jer ga imam na licu i kad doma dodjem a ne da nestane
inaće imam jako jako jako suhu kožu, toliko suhu da kad stavim neki "teži" puder, nakon cijelog dana vide se suhe flekice, a njih mrzim
sa HM ih nema
ja sam prezadovoljna s njim
vampir ernest
30.05.2010., 20:29
Jako sam blijeda i pjegava i neutralnog podtona. Je li sretan izbor Dior forever 010 tekući ili je bolji kompaktni?
Hvala:ne zna:
nina2007
30.05.2010., 20:33
mene je isto healthy mix ugodno iznenadio :top::top:
inače trenutno imam i Revlon CS i Clarins Everlasting, ali zadnjih dana najradije stavljam HM...jako lagan, neloše prekriva (na kritična mjesta dodam korektor i onda je super) a jako je lagan i fine teksture, ne kuži se kao ovi "teži" puderi koje imam. Jako sam zadovoljna njime :cerek:
Sponza ri
30.05.2010., 21:34
dior nude tekuci :mikrocerek:
najslicniji mi je sisleyu, al duze me matira, bolje prekriva i jednako je neprimjetan. otkrice i pol :s
blushing flower
31.05.2010., 10:52
Sponza, vidim da obje imamo istu opsesiju nudachom:cerek: Samo što ja nikako skupiti pare za njega, u bilokojem obliku:( 010 mi je najsavršenija boja ikad, za bljedunjave, savršen! pitanjce, jel se tebi teško razmazuje?
snjeguljica2901
31.05.2010., 11:00
Jako sam blijeda i pjegava i neutralnog podtona. Je li sretan izbor Dior forever 010 tekući ili je bolji kompaktni?
Hvala:ne zna:
hej ja imam forever u toj nijansi.nisam bas jako blijeda ali sam neutralnog podtona koji vuce na zuckasto,i meni je super. za kompaktni ne znam :)
Sponza ri
31.05.2010., 14:05
Sponza, vidim da obje imamo istu opsesiju nudachom:cerek: Samo što ja nikako skupiti pare za njega, u bilokojem obliku:( 010 mi je najsavršenija boja ikad, za bljedunjave, savršen! pitanjce, jel se tebi teško razmazuje?
pa, da, razmazuje se malo teze jer se brzo upija :mig:
slatkish
31.05.2010., 15:29
a kakvu imate kožu cure? jel bi bio dobar nude za mješovitu kožu?
Sponza ri
31.05.2010., 16:05
el bi bio dobar nude za mješovitu kožu?
:top::top:
kakvi su rimmel puderi ,recimo oni mat ,dal probao netko..
cutie1994
31.05.2010., 21:50
kakvi su rimmel puderi ,recimo oni mat ,dal probao netko..
Srednja žalost,meni ništa posebno!
:raspa:
beatriceL
31.05.2010., 22:01
Koristim Dior Forever 031,pri kraju je...lagano žućkasta sam,suha koža,imate kakvu preporuku da probam što novo?
Srednja žalost,meni ništa posebno!
:raspa:
a jeb.. ti puderi su mi muka,tj muka mi je od mojih fik ideja da mi stvore lijep ten koji se očito nemože stvori... jos onak najvise mogu iskresirat do nekih 100kn ...možda se vratim vichyu area tein,davno sam ga koristila
dior nude tekuci :mikrocerek:
najslicniji mi je sisleyu, al duze me matira, bolje prekriva i jednako je neprimjetan. otkrice i pol :s
Sve potpisujem! :cerek:
madeira
01.06.2010., 15:00
Sve potpisujem! :cerek:
i ja
cutie1994
01.06.2010., 15:56
a jeb.. ti puderi su mi muka,tj muka mi je od mojih fik ideja da mi stvore lijep ten koji se očito nemože stvori... jos onak najvise mogu iskresirat do nekih 100kn ...možda se vratim vichyu area tein,davno sam ga koristila
... Misliš ten kao što imaju sve opne glumice u telenovelama? :rolleyes:
To ti mogu samo MaxFactorovi puderi (od ovih jeftinijih), ali su pre,preteški-nemoj ni slučajno kupovati a da ne probaš tester prije.(ne mislim samo u trgovini ,na ruci):hebemu:
Ja sada trenutno koristim Maybelline Affinitone jer sam pročitala na Šminkerici da je super, i stvarno jest (bar meni) onako dobro prekriva, lagan, prozračan, samo mu je jedina mana što nije za suhu kožu bez dobre baze. Platila sam ga oko 60 kn i super mi je.Mislim da cu sljedeci put kupiti Maybelline dream satin liquid. baš me privlači:raspa:
... Misliš ten kao što imaju sve opne glumice u telenovelama? :rolleyes:
To ti mogu samo MaxFactorovi puderi (od ovih jeftinijih), ali su pre,preteški-nemoj ni slučajno kupovati a da ne probaš tester prije.(ne mislim samo u trgovini ,na ruci):hebemu:
Ja sada trenutno koristim Maybelline Affinitone jer sam pročitala na Šminkerici da je super, i stvarno jest (bar meni) onako dobro prekriva, lagan, prozračan, samo mu je jedina mana što nije za suhu kožu bez dobre baze. Platila sam ga oko 60 kn i super mi je.Mislim da cu sljedeci put kupiti Maybelline dream satin liquid. baš me privlači:raspa:
hihih mislim na ten ovih curka sa youtuba i blogova sve na koje ja naiđem su pre pre dobre,al ok velim to su moji kompleksi,kaj najbolje taj affinitone imam i ja al imam masnu kožu,nije mi postojan baš nešto,možda da imam taj primer bi bilo bolje..
cutie1994
01.06.2010., 22:03
hihih mislim na ten ovih curka sa youtuba i blogova sve na koje ja naiđem su pre pre dobre,al ok velim to su moji kompleksi,kaj najbolje taj affinitone imam i ja al imam masnu kožu,nije mi postojan baš nešto,možda da imam taj primer bi bilo bolje..
Znam.... zato meni stalno ''spada'' s nosa taj affinitone pa na nos stavim drugi (ako hoces da ti nos izgleda manji, stavis tamniji-ali samo malo tamniji puder-i ne primjeti se) a ja imam komplekse zbog nosa:vidiga:cak ga planiram i operisati..'jednog dana kada narastem' :lol: a što se tiče youtube cura..... normalno da i ja kada se našminkam MF puderom i slikam/snimam da izgledam savršeno :cheer: ali uzivo to izgleda skrooz drugacije... vidi se da je puder na licu .... :horor:
Jeli ti imas tamnu ili svjetliju kozu??
Mozda ti mogu jos neki preporučit...... ja ih imam dosta koji su super ali su pretamni.... jer sam bas svijetla... ko' zombi :horor:
Cure,trebam savjet,puder za ljeto,za mjesovitu kozu,ne zelim bit sjajna na svim djelovima,a jel mi revlon CS pretezak za ljeto,vidim da ga mjenjaju s healty mix:)
Mozda ti mogu jos neki preporučit...... ja ih imam dosta koji su super ali su pretamni.... jer sam bas svijetla... ko' zombi :horor:
hvala ,al mislim da ipak sad malo sačekat ,imam ih 2 taj maybelline i mary kay.pa onda se bacit u isprobavanje
Cure,trebam savjet,puder za ljeto,za mjesovitu kozu,ne zelim bit sjajna na svim djelovima,a jel mi revlon CS pretezak za ljeto,vidim da ga mjenjaju s healty mix:)
Nivea Extreme resist možda...
ja probala tester neki dan, dobar je , lice baš lijepo izgleda :top:
*soul*mate*
02.06.2010., 13:05
koja nijansa Niveinog pudera je za neutralni podton?
Boje koje imaju su: #02 Nude, #03 Beige, #04 Sand te #05 Apricot.
skužila sam da danas moram podhitno kupit novi puder jer mi se CS potrošio skoro do dna (inače koristim njihovu najsvijetliju nijansu Buff)
cutie1994
02.06.2010., 13:10
hvala ,al mislim da ipak sad malo sačekat ,imam ih 2 taj maybelline i mary kay.pa onda se bacit u isprobavanje
A ja imam 6....:lol:
A što je najgore..... sve ih koristim :rofl:
charlizeos
02.06.2010., 13:17
ja sam se sad prebacila na mineralni u prahu, i to ne svaki dan, a kada dođu one velike vrućine, onda ništa, samo krema
koja nijansa Niveinog pudera je za neutralni podton?
Boje koje imaju su: #02 Nude, #03 Beige, #04 Sand te #05 Apricot.
skužila sam da danas moram podhitno kupit novi puder jer mi se CS potrošio skoro do dna (inače koristim njihovu najsvijetliju nijansu Buff)
hm..:misli: ja mislim da bi ti onda Nude odgovarala, ili čak možda beige, probaj te dvje nijanse, ove dvje zadnje bi ti bile pretamne
ja sam se sad prebacila na mineralni u prahu, i to ne svaki dan, a kada dođu one velike vrućine, onda ništa, samo krema
:top:
majica17
02.06.2010., 23:40
curke, može mala pomoć oko odabira pudera ?
imam suhu kožu, al mi se masti na T-zoni.. zanima me koji puder bi najbolje odgovarao mojoj koži ? Revlon Color Stay, Maybelline Affinitone ili Nivea Extreme Resist ?
htjela bih da puder i dobro prekriva jer imam kožu sklonu prištičima..
curke, može mala pomoć oko odabira pudera ?
imam suhu kožu, al mi se masti na T-zoni.. zanima me koji puder bi najbolje odgovarao mojoj koži ? Revlon Color Stay, Maybelline Affinitone ili Nivea Extreme Resist ?
htjela bih da puder i dobro prekriva jer imam kožu sklonu prištičima..
u tebe je mjesovita koza,a ne suha,i onda ti treba revlon CS za mjesovitu/masnu kozu:)
majica17
02.06.2010., 23:46
u tebe je mjesovita koza,a ne suha,i onda ti treba revlon CS za mjesovitu/masnu kozu:)
a ja sam mislila da mi je suha jer mi se koza zna ljustiti..
a ja sam mislila da mi je suha jer mi se koza zna ljustiti..
kao sto je i meni bila,to je mjesovita dehidrirana,kupi sebi serum za hidrataciju od balee,i imaju i super kremu usklopu te kolekcije,meni je sad super,balein serum i koristim preko njega od elizabeth arden losion za hidrataciju koze,a lice cistim sapunom za lic od Rougj koi je za osjetljivu kozu,a super skida sminku,i toliko je njezan da ne moze skodit,sapun obavezno probaj,....
i tek onda kad hidratacija dode na svoje trazi puder,i ti pristi su ti zbog dehidracije koze,isto mi je bilo:lol:
majica17
02.06.2010., 23:55
kao sto je i meni bila,to je mjesovita dehidrirana,kupi sebi serum za hidrataciju od balee,i imaju i super kremu usklopu te kolekcije,meni je sad super,balein serum i koristim preko njega od elizabeth arden losion za hidrataciju koze,a lice cistim sapunom za lic od Rougj koi je za osjetljivu kozu,a super skida sminku,i toliko je njezan da ne moze skodit,sapun obavezno probaj,....
i tek onda kad hidratacija dode na svoje trazi puder,i ti pristi su ti zbog dehidracije koze,isto mi je bilo:lol:
kupila sam si aqua balea serum, dobar je, al sam shvatila da ga koristim premalo, samo 1x na dan.. od sad cu ga koristiti ujutro i navecer.. a sminku skidam s baleanim maramicama.. odlične su :cerek:
sad cu dobiti nesto love pa bi si htjela kupiti malo kvalitetniji puder, znaci, preporucujes mi Revlon Color Stay ?
kupila sam si aqua balea serum, dobar je, al sam shvatila da ga koristim premalo, samo 1x na dan.. od sad cu ga koristiti ujutro i navecer.. a sminku skidam s baleanim maramicama.. odlične su :cerek:
sad cu dobiti nesto love pa bi si htjela kupiti malo kvalitetniji puder, znaci, preporucujes mi Revlon Color Stay ?
odgovorila sam u privatne ti poruke pa pogledaj,nije tema za ovo,pa da ne dobijemo karton:lol:
veronika_87
03.06.2010., 15:59
Kakvi su tekući puderi od la roche posay i kolika im je cijena?Jel probao netko?Trebao bi mi neki za mjesšovitu kožu.Kakvi su usporedbi sa vichy puderima?Hvala :mig:
CurlyAngel
04.06.2010., 14:50
Već dugo tražim puder, a nikako da nađem nešto bi mi odgovaralo pa evo, nadam se da ću ovdje dobiti neki savjet..
Koža mi je lagano mješovita, više naginje prema suhoj i dosta dehidrirana. Trenutno koristim serum za hidrataciju i kremu za dehidriranu kožu, ali usprkos tomu, koji god da puder stavim, lice mi se automatski isuši i taj puder se runi sa kože i to ružno izgleda..
Jel postoji neki ultra-hidratantni puder (do max 150 kn) od kojeg mi se to ne bi događalo?
Plavooka25
04.06.2010., 14:55
Burjois Healty Mix
veronika_87
04.06.2010., 15:43
Kakvi su tekući puderi od la roche posay i kolika im je cijena?Jel probao netko?Trebao bi mi neki za mjesšovitu kožu.Kakvi su usporedbi sa vichy puderima?Hvala :mig:
S obzirom da sam saznala da kod nas nema kupiti la roche posay pudera,onda me zanima jel netko koristio uriage pudere i kakvi su? :D
*soul*mate*
05.06.2010., 13:22
Već dugo tražim puder, a nikako da nađem nešto bi mi odgovaralo pa evo, nadam se da ću ovdje dobiti neki savjet..
Koža mi je lagano mješovita, više naginje prema suhoj i dosta dehidrirana. Trenutno koristim serum za hidrataciju i kremu za dehidriranu kožu, ali usprkos tomu, koji god da puder stavim, lice mi se automatski isuši i taj puder se runi sa kože i to ružno izgleda..
Jel postoji neki ultra-hidratantni puder (do max 150 kn) od kojeg mi se to ne bi događalo?
Vichy :mig:
Nisam isprobala H. Mix puder, al mi se od korektora iz te serije lice ljušti :ne zna:
I kupila sam Nivein Extreme Resist. Stvarno je odličan, vrlo je sličan Revlonom Colorstayju, samo je puuuuno laganiji i tako fino miriše :cerek: (al ne da dobiješ glavobolju :zubo:)
Prekrivanje je mrrrvicu slabije od Revlona, al je to stvarno zanemarivo.
Sve pohvale!
Vichy :mig:
Nisam isprobala H. Mix puder, al mi se od korektora iz te serije lice ljušti :ne zna:
I kupila sam Nivein Extreme Resist. Stvarno je odličan, vrlo je sličan Revlonom Colorstayju, samo je puuuuno laganiji i tako fino miriše :cerek: (al ne da dobiješ glavobolju :zubo:)
Sve pohvale!
I ja sam isprobala tester za taj nivein puder i stvarno me ugodno iznenadio :cerek:. Inače koristim samo vichy i stvarno mi malo koji puder odgovara ,al ovaj puder je stvarno odličan,makar mi se tako čini na prvu. Jel ga je netko koristio malo duže,dal izaziva prištiće i kakav je za ovo toplije razdoblje?
cutie1994
05.06.2010., 21:13
http://cosmo.lv/images/upload/dream_satin_x3_430.jpg
kakav je??? :rolleyes:
lolita lempicka
05.06.2010., 21:53
kakav je healthy mix u usporedbi s maybelline affinitone? hvala! ;)
mala_zg23
06.06.2010., 10:10
http://cosmo.lv/images/upload/dream_satin_x3_430.jpg
kakav je??? :rolleyes:
ako imaš mješovitu ili masnu kožu zaboravi ga jer užasno brzo sklizne s lica ali inače nije jako da sam oduševljena i zbog pumpice još ostane u bočici što nije potrošeno
cutie1994
06.06.2010., 11:02
ako imaš mješovitu ili masnu kožu zaboravi ga jer užasno brzo sklizne s lica ali inače nije jako da sam oduševljena i zbog pumpice još ostane u bočici što nije potrošeno
A meni svaki sklizne s nosa :lol:... mogu to popraviti puderom u kamenu :ne zna:
Cutie, meni je užasan taj puder, potpuno mi nestane s lica u roku 2h :flop:
mala_zg23
06.06.2010., 11:38
da nažalost nije samo nos nego zbilja cijelo lice ali možda ti bude ok
zekica21
07.06.2010., 00:35
kakav je healthy mix u usporedbi s maybelline affinitone? hvala! ;)
Nebo-zemlja..meni su to totalno dva različita tipa pudera..
HM mi je više nalik Dream satin liquidu samo što se toliko ne zasjajiš od njega..
I netko je spominjao HM korektor i puder su dosta drugačiji..
korektor se dosta brzo upija i dugotrajan je, možda malo isušuje (ali kad je na prištićima ne smeta-dapače) dok je puder vrlo lagan, ali ne isušuje, a niti ne masti kožu..opet sve ovisi od osobe do osobe..ali mislim da ga vrijedi isprobati malo na sebi ako već idete do DMa..
jel se još uvijek uz healthy mix puder dobije i korektor?
koja je cijena pudera?
mala_zg23
07.06.2010., 16:09
mislim da ima u kozmu ili dm-u i da je cijena oko 105 kn sa korektorom ako se ne varam
lolita lempicka
07.06.2010., 23:23
zekica, hvala na odgovoru. mislim da ću ga isprobati :)
Plavooka25
08.06.2010., 08:34
mislim da ima u kozmu ili dm-u i da je cijena oko 105 kn sa korektorom ako se ne varam
da, ja sam svoj u DM-u u Rijeci platila 104 kn
ellica:)
08.06.2010., 22:01
cure trebam pomoc, do sad sam koristila MF miracle touch 80, prirodno sam tamna+solarij+dolazi ljeto...treba mi tamniji
jel zna neko ko ima jako tamne nijanse, a opet da je puder lagan i da ne izgleda ko zbuka kad se stavi?:D
blushing flower
08.06.2010., 22:02
Ajme. Probala tester od Sisley phyto teint eclat 0+. Nikad nisam sa ničim bila toliko oduševljena od šminke-postojan, fina tekstura, izgleda toliko prirodno da se nije kužilo da imam puder..divota!:cerek: jedini u rangu mi je Nude od Diora 010 ali on mi je malo teži i teže se nanosi. Nažalost, nemam para niti za jedan, pogotovo prvi..jel ima kakva čiper opcija kupovine navedenih na netu a da nije fejk? Koliko je Sisley točno uopće? oko 500 brijem? dila netko tester vrećice?:rofl::lol:
Zna netko koliko je u djutićima ili vani? meni je 250kn doseg i to pod uvjetom da ga imam godinu dana:lol:
ima koja firma blizu ovoj 0+ boji? so many kveščns, hiperaktivna sam:rofl:
eh, da, Bourjois onaj sa četkicom, broj 51 je super za svijetle roze cure ali jako brzo nestane s lica, četkica radi crte i papa puder i narančasti dosta. a da ne kažem da ima 16ml za 120kn:flop: Sestrična ga koristi pa šaljem dojmove:mig:
girly-girl
08.06.2010., 22:38
mislim da je 570. bit će da sam ja jedina kojoj je taj puder sranje.. probala sam ga u nekoliko navrata, dala mi jedna forumašica da probam.. ako imaš normalan ten i tražiš slabo prekrivanje, valjda je super.. ali ja nisam među tima.
a koji broj sisley pudera bi bio za rozi podton
slatkish
09.06.2010., 12:44
mislim da je 570. bit će da sam ja jedina kojoj je taj puder sranje.. probala sam ga u nekoliko navrata, dala mi jedna forumašica da probam.. ako imaš normalan ten i tražiš slabo prekrivanje, valjda je super.. ali ja nisam među tima.
potpis, nisi jedina
blushing flower
09.06.2010., 15:32
Istina, nije neko prekrivanje, Nude to bolje radi ali je divan na koži i tako mi se stopi s tenom da je to nešto pregenijalno. Meni je bitno da ne izaziva potkožne i mitesere, tome sam sklona-prištiće sakrijem korektorom takionak, no vjerujem da za akne i sl. ne bi bio dobar.
Nisam sigurna ali mislim da oznaka + znači da je za roze, nisam sigurna. Ima ti 0, 0+, 1, 1+, 2, 2+ itd. ali nagađam samo, možda se javi koja iskusn forumašica pa ti odgovori:top:
0+ bi bio za rozi podton :mig:
u austriji je ista cijena, 10kn više-manje...kod nas je 580kn
i meni je to naj naj puder i nisam našla zasad niti jedan drugi te nijanse koja mi savršeno odgovara...
blushing flower
09.06.2010., 23:19
da, nažalost, pogledala sam na douglas stranici:( Tješim se, na jagodici je 100 eura!:lol::rofl: Užas. hm..pitati ću frendicu koja putuje često da posnimi djutiće. Javim ako otkrijem kaj revolucionarno:cerek:
Brbtch, javi ak nađeš nešto, skužila sam da nam pašu slične stvari:top:
Sva sreća da je ljeto pa ću ga možda zaboravit do jeseni:D
Imam i ja pitanje. :)
Do sad sam koristila razne pudere, samo sam se Chanelu ML vracala par puta :cerek: puder koji zadovoljava vecinu mojih kriterija osim boje, preuzta mi je, iako se odlicno stopi, ja bih ipak neku nijansu manje zutu, e sad me zanima jel ko koristio #12 Opaline, koja je "svijetlija" od #20 Clair, zanima me jel ta nijansa fakat svijetlija ili je to rozi podton:confused:
Takodjer cure koje u koristile Chanel ML i LDW od EL koji je bolji??
Ako moze detaljnija usporedba, sto se tice i nijanse i podtona i prekrivanja,postojanosti, uocljivosti :D:D hvala mnogo:)
*soul*mate*
12.06.2010., 20:20
I ja sam isprobala tester za taj nivein puder i stvarno me ugodno iznenadio :cerek:. Inače koristim samo vichy i stvarno mi malo koji puder odgovara ,al ovaj puder je stvarno odličan,makar mi se tako čini na prvu. Jel ga je netko koristio malo duže,dal izaziva prištiće i kakav je za ovo toplije razdoblje?
Evo ja ga sad koristim nekih desetak dana, stvarno je odličan. koža predivno izgleda s njim, onako fino svilenkasto, uopće se ne vidi na koži, i postojan je :top: Nikakvih prištića nisam dobila (a inače sam tome jako sklona)
Jedino što mi se na kraju dana počinje malo mastiti na licu (al to kad ga već imam nekih 8 sati na licu), al ništa strašno.
Mislim da mi čak počinje biti bolji od Revlonovog CS.
Evo ja ga sad koristim nekih desetak dana, stvarno je odličan. koža predivno izgleda s njim, onako fino svilenkasto, uopće se ne vidi na koži, i postojan je :top: Nikakvih prištića nisam dobila (a inače sam tome jako sklona)
Jedino što mi se na kraju dana počinje malo mastiti na licu (al to kad ga već imam nekih 8 sati na licu), al ništa strašno.
Mislim da mi čak počinje biti bolji od Revlonovog CS.
Ajme super,sve mi se čini da ću ga kupiti,mislilm da su u kozmu svi nivea puderi na 25 % popusta :cerek:. Samo da te još pitam,koju nijansu koristiš ,ja imala u testeru br 3 i malo mi pretaman,čini mi se da bi mi br.2 bio super :)
*soul*mate*
12.06.2010., 23:11
Ajme super,sve mi se čini da ću ga kupiti,mislilm da su u kozmu svi nivea puderi na 25 % popusta :cerek:. Samo da te još pitam,koju nijansu koristiš ,ja imala u testeru br 3 i malo mi pretaman,čini mi se da bi mi br.2 bio super :)
Uzela sam dvojku, al mi je malo žuta, naime, ja sam neutralni podton.
Trebala mi je jedinica, al ju nisam uzela jer sam si mislila da će ljeto, pa ono... Bit će mi dobra ta nijansa kad malko potamnim. :)
Uzela sam dvojku, al mi je malo žuta, naime, ja sam neutralni podton.
Trebala mi je jedinica, al ju nisam uzela jer sam si mislila da će ljeto, pa ono... Bit će mi dobra ta nijansa kad malko potamnim. :)
Nisam ni vidjela da postoji jedinica, al ja sam žućkasti podton pa bi mi trebala dvojka biti taman :cerek:
*soul*mate*
13.06.2010., 13:10
Nisam ni vidjela da postoji jedinica, al ja sam žućkasti podton pa bi mi trebala dvojka biti taman :cerek:
Eeee, sad sam pogledala. Ja imam trojku :zubo: mal sam se zeznula s nijansama. Jedinica ne postoji.
I da, žućkasta je. Tak da će ti dvojka biti odlična. :mig:
mala_zg23
13.06.2010., 13:27
soul a jel matira?
madeira
13.06.2010., 15:21
Konačno sam malo potamnila pa sam uspjela zapravo probati mamin teint inocence, ima boju 40 ili 2.0 kako se još zna naći. Izbliza mi je koma, na porama kostastrofa, teško ga razmažem, ali iz daleka je poprilično dobar. Ali Sisley je broj jedan, onda Nude, pa Photo Perfexion, a kad mi bude dosta ovih možda kupim teint inocence i za sebe, možda.
Sarajka_Mazza
13.06.2010., 16:01
Trebam novi puder... za ljeto, da je postojan i da moze prekriti manje nedostatke (neujednacen ten, mrljice od ex- pristica nakon PMS-a :D )
dvoumim se, izmedju loreala
ovog http://www.saloniljepote.com/wp-content/uploads/loreal.jpg
i ovog http://www.opelo.co.uk/WEB%20Pictures%20-%20COSMETICS/loreal%20visible%20lift%20Foundation.jpg
iskustva?
znaci, necu da bude "masan" puder, vec gust i malo suh... :ne zna: i da ostane na licu, barem nekih 5 sati...
Pink Sheep
14.06.2010., 10:36
Sve pohvale!
Ja koristim niveine pudere vec dosta vremena. Ovo je pretpostavljam neki novi? Jel mi ga mozes usporediti sa "stey real"? Trenutno koristim taj, odlican mi je, ali malo "zimski" pa bih za ljeto probala neku laganiju varijantu :)
VisaziST
14.06.2010., 11:31
Koje si pudere do sada koristila?
Buduci da imas suhu kožu, tvojoj koži fali masnoće. Osim potrebne njege sa kremicama, moras izabrati adekvatan puder za svoj tip kože. Trebala bi dobro nahraniti kožu prije nanošenja pudera , da ti koža ne upije svu masnoću (koja joj je potrebna) iz pudera. A očito je da se to tebi događa. Moraš koristiti lagane tekuće pudere za suhu kožu a to su ti puderi koji su pakirani u tubi i sadrže esencijala ulja. Nakon toga nanesi lagani sloj transparentog pudera. Probaj pa javi rezultate! Sretno! ;)
Plavooka25
14.06.2010., 14:53
Trebam novi puder... za ljeto, da je postojan i da moze prekriti manje nedostatke (neujednacen ten, mrljice od ex- pristica nakon PMS-a :D )
dvoumim se, izmedju loreala
ovog http://www.saloniljepote.com/wp-content/uploads/loreal.jpg
i ovog http://www.opelo.co.uk/WEB%20Pictures%20-%20COSMETICS/loreal%20visible%20lift%20Foundation.jpg
iskustva?
znaci, necu da bude "masan" puder, vec gust i malo suh... :ne zna: i da ostane na licu, barem nekih 5 sati...
S prvim imam loša iskustva, prosijala sam brže nego s bilo kojim drugim a vjeruj mi koristila sam ih podosta :) na mojoj mješovitoj koži nije bio postojan ni 6 sati kamoli 16, klizio je i nisam bila zadovoljna prekrivanjem
Drugi nisam koristila ali on je za zrelu kožu
a ako tražiš gust i suh puder da matira najmanje 5 sati probaj Manhattan Powder Mat iako je meni lično taj puder težak za ljeto ali ima sve karakteristike koje tražiš, i košta duplo manje od ova dva gore
Eeee, sad sam pogledala. Ja imam trojku :zubo: mal sam se zeznula s nijansama. Jedinica ne postoji.
I da, žućkasta je. Tak da će ti dvojka biti odlična. :mig:
baš gledam tu na njihovoj str http://www.nivea.hr/products/show/Extreme%20Resist%20teku%C4%87i%20puder taj puder pa na ovoj paleti meni 02nude djeluje tamnije od 03 beige kaj tak i uzivo ,išla budem malo snimit nijanse u kozmo?
gamer314
14.06.2010., 21:08
ali mi trojka djeluje da je za rozi podton, a dvojka za neutralni :ne zna:
Sarajka_Mazza
14.06.2010., 21:40
S prvim imam loša iskustva, prosijala sam brže nego s bilo kojim drugim a vjeruj mi koristila sam ih podosta :) na mojoj mješovitoj koži nije bio postojan ni 6 sati kamoli 16, klizio je i nisam bila zadovoljna prekrivanjem
Drugi nisam koristila ali on je za zrelu kožu
a ako tražiš gust i suh puder da matira najmanje 5 sati probaj Manhattan Powder Mat iako je meni lično taj puder težak za ljeto ali ima sve karakteristike koje tražiš, i košta duplo manje od ova dva gore
hvala na odg.
vidjet cu taj od Manhattana... :)
*soul*mate*
15.06.2010., 19:41
soul a jel matira?
Hmmm, pa na početku da, al kasnije ne - zasjaji se pomalo..
Lagan je skroz, iako na početku imaš osjećaj kao da je težak na licu, al baš fino 'sjedne' i s vremenom nema onog osjećaja 'svrbeža' kao kod colorstayja (bar je mene on svrbio već nakon nekoliko sati)
Ja koristim niveine pudere vec dosta vremena. Ovo je pretpostavljam neki novi? Jel mi ga mozes usporediti sa "stey real"? Trenutno koristim taj, odlican mi je, ali malo "zimski" pa bih za ljeto probala neku laganiju varijantu :)
Nažalost ti ne bih znala usporediti s tim stay real-om jer njega nisam nikad koristila :ne zna:
I da, najnoviji je koliko sam čula :)
novabbb
15.06.2010., 21:25
Danas sam u Douglasu kupila shisheido sun protection liquid spf30 i uz njega dobila i shisheido sp stick Imali netko iskustv s jednim ili drugim?
Pink Sheep
16.06.2010., 09:37
Nažalost ti ne bih znala usporediti s tim stay real-om jer njega nisam nikad koristila :ne zna:
I da, najnoviji je koliko sam čula :)
E onda ću ja javiti kada usporedim ;)
ja samo isto da pohvalim nivea extreme resist! divan! :cerek: imam ga već neko vrijeme,uzela sam 4 sand (malo tamniju,za ljeto sad, kad sam već pocrnila malo) sad mi je skoro taman, al da se vratim na svoju pravu svijetlu boju bio bi prepretaman! :zubo: tako da ću vjerojatno onda uzet dvojku za jesen! hm,mislim bar! ugl.nije niti bitno samo sam ga došla hvalit! :D
al i mogu odma i bourjois healthy mix i taj mi je divan! :cerek: al mislim da definitvno nije za jako tople dane,makar meni niti jedan nije baš za 30 + jer se sva precjedim pa niti ne stavljam tekući, al ovaj mislim da je definitvno za malo niže temperature! al prekrasan je na licu!
tako da ova dva su mi favoriti! :top:
mishonja
18.06.2010., 01:08
Danas sam u Douglasu kupila shisheido sun protection liquid spf30 i uz njega dobila i shisheido sp stick Imali netko iskustv s jednim ili drugim?
ako je to onaj plavo zeleni neznam ni koja je ono boja, to je moj puder! neka zenska vizastica, mi je rekla da je to najprodavaniji proizvod u parfumerijama, ja nisam jos nikoga vidila da ga koristi al stvarno je otkrice. to mi je prvi puder koji mi se stopi s licem i ne vidi se da ga imam! a imam pjegice i stvarno je zeznuto s tim nac puder.. ako je to taj moj neces pozalit :)
duchessa
18.06.2010., 07:17
Lancome Silky Mat - sve više i više sam oduševljena :cerek:
Prošli vikend, subota-najtopliji dan (+ 35. ak ne ii više)..- puder stavljen u 12 h (ispod Lancome primer La Base Pro), malo pudera u prahu...- plesla sam cijelu noć (bila sestrični na piru) , jedenom sam u međuvremenu prešla puderom u prahu prek lica i to je to - sve stajalo na svom mjestu do 5h ujutro (17h.. a 18h je postojanost by Lancome :mig:)
Lancome Silky Mat - sve više i više sam oduševljena :cerek:
Prošli vikend, subota-najtopliji dan (+ 35. ak ne ii više)..- puder stavljen u 12 h (ispod Lancome primer La Base Pro), malo pudera u prahu...- plesla sam cijelu noć (bila sestrični na piru) , jedenom sam u međuvremenu prešla puderom u prahu prek lica i to je to - sve stajalo na svom mjestu do 5h ujutro (17h.. a 18h je postojanost by Lancome :mig:)
ja se uvijek divim ljudima kojima tekući puder ostane na licu na 30 + ! :D ja ne znam kak to uspije vama, jel se znojite uopce?
ja se uvijek divim ljudima kojima tekući puder ostane na licu na 30 + ! :D ja ne znam kak to uspije vama, jel se znojite uopce?
kak da ne :zubo: i meni ostane uvijek puder, tj. sve ti zavisi koji korisitš, npr. Revlon CS uvijek ostane, sad sam uzela nivein extreme resist, i jučer ga imala isto mi je ostao cijeli dan... sve je do pudera, ako uzmeš neki lagani, normalno da će ti se "otopit " na licu
Vespers
18.06.2010., 10:21
Obzirom da sam izložena suncu, htjela to ili ne, više mi ne paše CS u nijansi 150 buff, pa sam si uzela 180 Sand Beige. Čini mi se neutralan podton. Ipak, vrat mi je i dalje dosta blijed, bez obzira na osunčano lice i dekolte, valjda kako sam sjedila, zbog sjene. :ne zna: Inače sam prezadovoljna Revlonovim puderom. :top:
blushing flower
18.06.2010., 10:22
ma meni se svi otope i još mi začepe pore, koštali 50 ili 500kn. jako se znojim baš u licu. doduše nisam probala sa bazama, ali općenito izbjegavam puder ljeti, to mi djeluje pametnije. ovaj shiseido je dosta taman, jelda?
da,ja pa danu fakat ne stavljam kad je tak visoka temperatura jer se uznojim ko prase po licu,a onda se nemrem obrisat jer bum sav puder ukeljila! :D pa mi je laske bez nega! al bas bum probala jednom, da vidim ocu prezivit! :D samo mi treba neko čudo da mi fiksira taj tekući,to još nisam našla!
novabbb
18.06.2010., 14:22
ako je to onaj plavo zeleni neznam ni koja je ono boja, to je moj puder! neka zenska vizastica, mi je rekla da je to najprodavaniji proizvod u parfumerijama, ja nisam jos nikoga vidila da ga koristi al stvarno je otkrice. to mi je prvi puder koji mi se stopi s licem i ne vidi se da ga imam! a imam pjegice i stvarno je zeznuto s tim nac puder.. ako je to taj moj neces pozalit :)
Stvarno, još nisam naišla na tekući puder koji je toliko lagan - potpuno rijedak, a da tako dobro prekriva. Kupila sam nijansu 60 jer je jedino ona bila u kombinaciji sa stickom pa mi je malo pretaman sada ali će za ljeto biti super.
Imam iz iste linije i kompaktni, a taj prekriva bolje od bilo kojeg korektora i kad ga nanesem na lice izgle prekrasno, jedino mi se ne sviđa kako izgleda kad se nakon nekog vremena na visokoj temperaturi zasjajim.Kako nisam navikla na kompakne pudere i strah me je da mi ne začepi pore, koristit ću ga u kombinaciji s tekućim za prekrivanje nepravilnosti (ožiljak od herpesa ili akne).
Stick je puno laganiji i nekako masnjikaviji od kompaktno i dobar je za prekrivanje tamnih podočnjaka, a mislim da je dobar i za nanijeti na cijelo lice, nije uopće težak.
Kompakni izgledaju strašno tamni ali su puno svjetliji kad se nanesu na lice pa treba isprobati na licu.
novabbb
18.06.2010., 14:23
I još nešto sam zaboravila. Još jedan veliki plus ovim puderima :CIJENA!
duchessa
18.06.2010., 15:57
Da, al Silky Matte + podloga =doitna kombinacija za mene :zubo:
Mislim, da je u ovom dvojcu, veći doprinos postojanosti i tome da se ne sjajim dala podloga.
La Base Pro mi je zakon :)
Inače, ako stavim toniranu kremu- sa njom sam nakon 15 min i na +20
madeira
18.06.2010., 16:28
Da, definitvno je razlika sa primerom i bez. Meni isto puderi dulje traju i ostaje skroz ista boja, makar se oznojim.
Zanima me taj silky Matte - da li je kremast, tekuć ili nešto treće?
Napiši dojmove ako želiš, zanima me, i imam masnu kožu, ti?
zekica21
18.06.2010., 17:58
Obzirom da sam izložena suncu, htjela to ili ne, više mi ne paše CS u nijansi 150 buff, pa sam si uzela 180 Sand Beige. Čini mi se neutralan podton. Ipak, vrat mi je i dalje dosta blijed, bez obzira na osunčano lice i dekolte, valjda kako sam sjedila, zbog sjene. :ne zna: Inače sam prezadovoljna Revlonovim puderom. :top:
ooo vjerujem ti..to je moj problem..nađem puder da odgovara boji lica i dekoltea, i onda skužim da mi je vrat kao sir, vjerojatno zato što stalno imam puštenu dugu kosu pa ne stigne tamniti kao lice i dekolte..počela sam sad i vrat šminkat :facepalm: iako zadnjih dana i puder sam počela sabotirati jer je jednostavno prevruće i lice mi se toliko znoji da nema smisla..:p
madeira
19.06.2010., 14:58
Da li može vodič za boje za Chanel teint inocencce, prve najsvjetlije boje, mama ima 40 koja mi je sad još uvijek malo tamna, mene zanimaju 10 i 20. Da li su žute ili roza?
duchessa
21.06.2010., 08:30
Da, definitvno je razlika sa primerom i bez. Meni isto puderi dulje traju i ostaje skroz ista boja, makar se oznojim.
Zanima me taj silky Matte - da li je kremast, tekuć ili nešto treće?
Napiši dojmove ako želiš, zanima me, i imam masnu kožu, ti?
Lagan puder, srednje pokrivanje, matira al ima "sjaja".
Sadrži dosta alkohola, na prvu to mi je bio minus..no on je jedan od rijetkih pudera od kojih ne dobivam akne- non comedogenic je.
Meni traje čitav dan, zamastim se tek nakon nekih 6 h (čelo), i ono najbitnje zakaj sam ga kupila: s njim mi čelo izgleda fino, glatko--kao ni sa jednim puderom do sada (ostali bi mi se uvlačili u borice)
Nijanse su mi ok; već sam pisala: treba paziti pri izboru nijanse: puder nakon nekih pola sata oksidira (izgleda nijansu tamnije)
madeira
21.06.2010., 15:01
Da te još malo gnjavim, koju boju imaš i koliko košta
na jagodi 31$ ali boja 5
madeira
21.06.2010., 15:01
na jagodi 31$ ali boja 5
veronika_87
21.06.2010., 21:51
Burjois Healty Mix
Jel dobar za osjetljivu mješovitu kožu?Treba mi nešto lakše sad za ljeto.Jel probao netko i vichy za mješovitu kožu pa da usporedi sa healty mix-om(koji je lakši,postojanost)? :mig:
Jelena1985
21.06.2010., 22:42
meni taj burjois healthy mix sto ga hvalite nista nije valjao :flop:
inace, sad razmisljam o maybelline affinitone, par prijateljica ga hvali, a meni treba nesto laganije za ljeto. hm, ne znam kakav je, zelim nesto da mi se "stopi" sa kozom, a opet, da prekrije :misli:
a druga varijanta je revlon color stay, al nikako da nabavim tester, moram ga isprobati prije kupovine.
veronika_87
22.06.2010., 09:45
meni taj burjois healthy mix sto ga hvalite nista nije valjao :flop:
inace, sad razmisljam o maybelline affinitone, par prijateljica ga hvali, a meni treba nesto laganije za ljeto. hm, ne znam kakav je, zelim nesto da mi se "stopi" sa kozom, a opet, da prekrije :misli:
a druga varijanta je revlon color stay, al nikako da nabavim tester, moram ga isprobati prije kupovine.
Zašto ti nije valjao?Da ga ne kupujem bezveze :mig:
I ja tražim tako nešto lagano za ljeto,a da je dobro i za osjetljivu kožu :ne zna:
Plavooka25
22.06.2010., 12:11
Jel dobar za osjetljivu mješovitu kožu?Treba mi nešto lakše sad za ljeto.Jel probao netko i vichy za mješovitu kožu pa da usporedi sa healty mix-om(koji je lakši,postojanost)? :mig:
Meni je dobar a koža mi je mješovita i dehidrirana, nije posebno osjetljiva. Kupila sam si prije par dana drugu bočicu.
Od Vichyja sam imala Normablend i bio je puno gori od HM-a jer su sve nijanse išle nekako na narandžasto pa sam jedva izabrala a kad sam ga nosila bio je previše vidljiv na koži i nepostojan, bukvalno mi je klizio s lica. HM je daleko lakši i prirodniji
veronika_87
22.06.2010., 12:32
Meni je dobar a koža mi je mješovita i dehidrirana, nije posebno osjetljiva. Kupila sam si prije par dana drugu bočicu.
Od Vichyja sam imala Normablend i bio je puno gori od HM-a jer su sve nijanse išle nekako na narandžasto pa sam jedva izabrala a kad sam ga nosila bio je previše vidljiv na koži i nepostojan, bukvalno mi je klizio s lica. HM je daleko lakši i prirodniji
Ja imam sad vichy dermablend i pretežak mi je za ljeto,kao da sam u maski :rolleyes:
Uzela bih HM,jedino me je strah da ne izaziva prištiće,ali ako je lagan...:ne zna:
Kakva je postojanost?Jel ti se zamasti lice nakon nekog vremena?
Hvala na odgovoru :mig:
Plavooka25
22.06.2010., 12:43
nnč :)
Jako je lagan i neprimjetan a dobro pokriva, stopi mi se s kožom i daje onaj zdravi sjaj koji mi se baš sviđa :cerek:
Prosijam nakon 6 sati otprilike ali T zona mi se tako ponaša sa svakim puderom osim Revlon CS-a koji me matira bukvalno cijeli dan ali je daleko pretežak puder za ljeto.
HM mi nakon cijelog potrošenog pakovanja nije pravio nikakav haos na licu
Yo curke,
evo, ja koristim Deborah colour & copy, nijansa 0, korektor okoloočni, također Deborah nijansa rose-beige,
i preko puder u prahu, opet Deborah :) i sve OK.
Prekrivanje osrednje, za masnu, ali odlično za normalnu i suhu put.
Daje laganu i prozračnu teksturu na licu, nipošto izgled maske ili žbuke.
Jelena1985
22.06.2010., 21:23
Zašto ti nije valjao?Da ga ne kupujem bezveze :mig:
I ja tražim tako nešto lagano za ljeto,a da je dobro i za osjetljivu kožu :ne zna:
nije mi se stapao sa kozom. vidio se previse, nakupljao se u porama. tad mi je lice bilo malo suvlje nego sad, i puder je to previse isticao.
e da, ja mislim da on i nije bas lagan :misli:
potrazi tester u parfumeriji, tako ces znati da li ti odgovara ili ne. :)
madeira
23.06.2010., 16:03
Da li tko koristi Armani Lasting Silk i Face Fabric
MariposaTinta
23.06.2010., 17:13
Iskrene preporuke za Chanell Teint Innosence no. naturel.
Kod nas u Koeln ima svakakvih liquid powder ali ovaj je naj bolji.
Koristla sam i taj Armani slik ali ovaj Chanel je predivan, ispuni svaku poru i flecke.
Imam puno flecken pogotovo kad je sunce, dosta nepravilne i jako, ne samo po nosu i stvarno napravi perfect teint. lagan i prozračan.
Preporuke cure najiskrenije.
Plavooka25
23.06.2010., 17:57
nije mi se stapao sa kozom. vidio se previse, nakupljao se u porama. tad mi je lice bilo malo suvlje nego sad, i puder je to previse isticao.
e da, ja mislim da on i nije bas lagan :misli:
potrazi tester u parfumeriji, tako ces znati da li ti odgovara ili ne. :)
znam da nismo svi isti i da nam ne pašu isti proizvodi al ja stvarno ne mogu da vjerujem da se HM vidi previše i da nije lagan :confused:
Sponza ri
23.06.2010., 19:24
znam da nismo svi isti i da nam ne pašu isti proizvodi al ja stvarno ne mogu da vjerujem da se HM vidi previše i da nije lagan :confused:
potpis :ne zna:
Meni je isto bourjois bio pretežak,najveći je problem šta mi se koža strašno zamastila s njim,ma nakon sat vremena mi je već bio katastrofa. Imam mješovitu kožu i za usporedbu vichy mi izdrži makar 6,7 h po vrućinam. Mislim se isprobari nivea extreme resist ,taj mi se čini dobar,tester probala.
MalaRea
23.06.2010., 20:12
ako ti išta pomaže ja imam Vichy Aera Teint Creme Satinee i healty mix i ako ta dva pudera usporedim bolji mi je healty mix
duchessa
23.06.2010., 20:32
na jagodi 31$ ali boja 5
Nijansa beige albatre (br. 010)
duchessa
23.06.2010., 20:37
Pitanjce :):
Mojoj sestrični je dermatolog preporučio da koristi pudere od Clinique-a (Non comedogenic).
Stoga molim preporuku za neki njihov puder (mješovita koža, lakše prekrivanje).
ili preporuke za pudere koji su non comedogenic..ja sam oznaku non comedogenic vidjela na Lancomeovim puderima i mislim i na Shiseido-ovima :ne zna:
veronika_87
23.06.2010., 22:08
ako ti išta pomaže ja imam Vichy Aera Teint Creme Satinee i healty mix i ako ta dva pudera usporedim bolji mi je healty mix
Hajde mi ih molim te malo usporedi,po čemu ti je bolji HM?Kakvu kožu imaš? :D
I hvala cure na odgovorima :cerek:
duchessa
23.06.2010., 22:18
na jagodi 31$ ali boja 5
Zaboravih napisati cijenu :D, evo: oko 330 kn
MalaRea
23.06.2010., 22:20
Hajde mi ih molim te malo usporedi,po čemu ti je bolji HM?Kakvu kožu imaš? :D
I hvala cure na odgovorima :cerek:
imam suhu kožu, jako jako jako suhu
Vichy Aera Teint Creme Satinee je za suhu kožu ali mi se sjaji na licu, ko da je masna i ostavljam ga po svim papirima na poslu.nesvjesno taknem lice i taj puder završi po cijelom mom stolu, telefonu, mobitelu...svugdje
jednostavno mi klizi s lica, onda ga na nekim mjestima imam a negdje ko da nisam ništa nanjela
HM mi se stopi s kožom, ne ostvim ga na papirima:rofl: niti se "izbriše" tokom dana,
dodjem doma popodne a on je tu i nema fleka
jako mi je bitno da mi puder ne naglašava moje suhe fleke na licu, ni s jednim od ovih pudera ih nemam al mi se Hm više sviđa, ko da nemam ništa na licu, a imam
nekako mi se više sviđa
Jelena1985
23.06.2010., 23:00
potpis :ne zna:
:ne zna:
i mene je cudilo sto ga svi hvale, a meni ne valja.
Ja sam neki dan nahvalila NIVEIN EXTREME RESIST puder i sad se kajem.. :mama: dobila sam akne od njega i to dosta, na bradi :mama: :mama:
čitala sam sastav, al ne vidim da piše da ima ulja pa me čudi što mi smeta, jer ja inače ne smijem te sa uljem koristit...
Jel može nova preporuka na puder OIL FREE a da dobro prekriva, osim REVLONA CS ????:moli: :moli:
BlackCandy
25.06.2010., 11:48
mozda ti ne smetaju samo ulja :mig:
silikoni znaju smetat isto
Ja sam neki dan nahvalila NIVEIN EXTREME RESIST puder i sad se kajem.. :mama: dobila sam akne od njega i to dosta, na bradi :mama: :mama:
čitala sam sastav, al ne vidim da piše da ima ulja pa me čudi što mi smeta, jer ja inače ne smijem te sa uljem koristit...
Jel može nova preporuka na puder OIL FREE a da dobro prekriva, osim REVLONA CS ????:moli: :moli:
Meni su Niveini puderi općenito katastrofa, od svakog kojeg sam probala sam se osula...:flop:
Znam da mi ulje jako smeta, sva se ospem , a taman sam bila u fazi kad se sve malo smirilo i sad opet :mama: :mama: poludit ću :mama:
Koji mi preporučate oil free???
marija82
25.06.2010., 12:06
ja sam neki dan kod frendice isprobala Nivea Extreme resist puder (ima nijansu 02 nude) i oduševila se! Super je puder, u rangu Revlonovog CS-a, samo nekako ipak lakši, dobro se upija, nisam bila sjajna pd njega niti nakon neka dva sata, nijansa mi savršeno odgovara, prištići mi nisu izbili... Mislim da ću ga kupiti na jesen, za sad bi mi ipak bio too much...
ja sam neki dan kod frendice isprobala Nivea Extreme resist puder (ima nijansu 02 nude) i oduševila se! Super je puder, u rangu Revlonovog CS-a, samo nekako ipak lakši, dobro se upija, nisam bila sjajna pd njega niti nakon neka dva sata, nijansa mi savršeno odgovara, prištići mi nisu izbili... Mislim da ću ga kupiti na jesen, za sad bi mi ipak bio too much...
Blago ti se, meni i Niveini i Revlonovi puderi izazivaju prištiće...:(
marija82
25.06.2010., 12:22
meni inače prištiće izazivaju stvari koje drugima ne. :rofl: recimo na apsolutno sve od bourjois i chanela mi izbiju prištići. na bourjois rumenila sam bila dobila prestrašnu alergiju na licu. :eek: od tad ih izbjegavam.
*soul*mate*
25.06.2010., 12:39
Koliko sam skužila ti i inače imaš problematična ten (ko i ja).
Jesi sigurna da ti je to od pudera, a ne od nekog materijala koji si nosila, hrane + pića koje si unijela u tijelo ili druge kreme (seruma)? Moguće da ti se to tada poklopilo, pa da misliš da je od pudera.
ja inače imam užasan ten, a otkako koristim niveu, lice mi je sve čišće i čišće (naravno, ne znači da je od pudera, al svakako djeluje u kombinaciji s više vježbanja - jer se tad znojim pa sve izabacujem iz tijela te unosom zdravije hrane).
meni inače prištiće izazivaju stvari koje drugima ne. :rofl: recimo na apsolutno sve od bourjois i chanela mi izbiju prištići. na bourjois rumenila sam bila dobila prestrašnu alergiju na licu. :eek: od tad ih izbjegavam.
Ajoj, jadna. Meni pak Bourjois i Chanel rumenila super 'sjedaju'!
marija82
25.06.2010., 17:49
toliko me strah da mi se to ne ponovi da čak nisam ni došla u napast da isprobam hvaljene pro lumiere i mat lumiere tekuće. :rofl: onda znaš kako je bilo. rumenila chanel su divna, al očito mi nešto smeta. ili neki parfemski sastojak ili neki sastojak boje. :ne zna:
atina27
25.06.2010., 18:57
Da li može vodič za boje za Chanel teint inocencce, prve najsvjetlije boje, mama ima 40 koja mi je sad još uvijek malo tamna, mene zanimaju 10 i 20. Da li su žute ili roza?
Chanel Teint Innocence (http://karlasugar.net/2009/08/chanel-teinte-innocence/), a evo i slikica :mig:
http://www.dodaj.rs/t/11/Hx/2Vng54VG/chanel-teinte-innocence-.jpg (http://www.dodaj.rs/?11/Hx/2Vng54VG/chanel-teinte-innocence-.jpg)
Koliko sam skužila ti i inače imaš problematična ten (ko i ja).
Jesi sigurna da ti je to od pudera, a ne od nekog materijala koji si nosila, hrane + pića koje si unijela u tijelo ili druge kreme (seruma)? Moguće da ti se to tada poklopilo, pa da misliš da je od pudera.
ja inače imam užasan ten, a otkako koristim niveu, lice mi je sve čišće i čišće (naravno, ne znači da je od pudera, al svakako djeluje u kombinaciji s više vježbanja - jer se tad znojim pa sve izabacujem iz tijela te unosom zdravije hrane).
da, imam :mama: :mama: smirilo se to sve, ali evo sad opet počelo, i to na bradi i oko usana najviše, tamo najviše mrzim, na čelu samo jedna iskočila sunce joj njeno :(
je, ja mislim da je od pudera, vidjet ću još, stavit ću ga još koji put pa ću vidjet, da se ne zaletim ako je od nečega drugog...
Koje ti pudere koristiš??? koji su dobri, i da pokrivaju , i naravno oil free??
*soul*mate*
25.06.2010., 19:39
da, imam :mama: :mama: smirilo se to sve, ali evo sad opet počelo, i to na bradi i oko usana najviše, tamo najviše mrzim, na čelu samo jedna iskočila sunce joj njeno :(
je, ja mislim da je od pudera, vidjet ću još, stavit ću ga još koji put pa ću vidjet, da se ne zaletim ako je od nečega drugog...
Koje ti pudere koristiš??? koji su dobri, i da pokrivaju , i naravno oil free??
zasad mi je br. 1. Revlon Colorstay, al je on def. pretežak za ljeto,
sad sam na niveinom Extrem Resist koji mi je :top:
Dobri su mi i vichyini, al mi se koža nakon mjesec i nešto korištenja navikne na njih, pa kao da klize s lica.
Bio mi je i jako dobar Lorealov Infaillable (il tak nekako)
Plavooka25
26.06.2010., 08:18
zasad mi je br. 1. Revlon Colorstay, al je on def. pretežak za ljeto,
sad sam na niveinom Extrem Resist koji mi je :top:
Dobri su mi i vichyini, al mi se koža nakon mjesec i nešto korištenja navikne na njih, pa kao da klize s lica.
Bio mi je i jako dobar Lorealov Infaillable (il tak nekako)
Veliki potpis na boldano :top: CS obožavam al ne ide s toplijim danima dok mi je Nivein zasad fenomenalan, nosim ga svaki dan i mrzim što se ne može kupiti ovdje kod nas u BiH, nabavila sam ga iz HR (Ana :kiss:). Puno je laganiji od CS-a a pokriva odlično i postojan mi je cijeli dan, poslje 8 sati nošenja samo mi se čelo zasjaji a da koristim puder u prahu preko ko što ne koristim vjerujem da bi izdržao i duže. I obožavam njegov miris :cerek:
S druge strane, Infalible mi nije bio nimalo dobar...
click_here
26.06.2010., 13:00
Čitam vas neko vrijeme, pa evo da se i ja uključim, zanima me dal ima tko dobra iskustva s vodootpornim puderom?
Al ono da izdrži kupanje u moru ( ne mislim ronjenje, al tu i tamo koje zapljuskivanje vodom) :brukica:
nemojte me napasti,znam da nisam normalna :rofl:
al imam grozan ten, akne, ožiljke i mrljice, pa mi je ovo jedini način da dođem na plažu.
Čitala sam o Coverderm puderima. Molim Vas bilo kakav savjet :s:D
Bubamaraaaa
26.06.2010., 17:07
Za koji biste puder dakle rekli da ne sklizne prebrzo s lica, pogotovo kod mjesovite/masnjikave koze, sada za toplije vrijeme. Extreme resist? Nije mi do pretjeranog prekrivanja.
Plavooka25
26.06.2010., 17:17
Extreme Resist :top:
Eh sad, on ti malo više pokriva, ne baš kao Color Stay ali malo više nego standardni ljetni puderi.
Meni to lično ne smeta jer se ne primjeti ali ako hoćeš neko baš lagano pokrivanje, bojim se da ćeš za kožu koja se masti teško naći nešto što će na toplom vremenu biti postojano a da slabo prekriva :ne zna:
Sarajka_Mazza
26.06.2010., 20:10
maybelline superstay silky
savrsen :cerek:
gamer314
27.06.2010., 00:23
plavooka, oš molim te recenzirati nivein puder na blogu? : prettyplease: :)
malisuncokret
27.06.2010., 10:29
lijepo molim, ako je netko nekada davno koristio Diorskin Ultra Mat i bio mu je savršen (kao meni.. :(), je li našao dostojnu zamjenu...
razmišljam o DiorSkin Forever Extreme Wear.
pročitala sam sve recenzije, no postavih konkretno pitanje..
znam da bih mogla do parfumerije i isprobati, hehe, no kako mi kupovina pudera nije od životnog značaja, pa eto...
MAKE UP FACTORY puderi najbolji koji postoje, prekrivaju predobro, ne stvaraju pristee traju cijeli dan...meni ga je teta u mulleru preporucila i stvarno se nisam ni sekunde pokajala....i koristi ih tatjana juric, a znamo koliko ona ima dobar ten, bila je ispred mene na blagajni...cudo....
maybelline superstay silky
savrsen :cerek:
kakav je ?? jel prekriva ?? postojan ?? za kakvu kožu?
uff..čitala sam evo recenzije, piše da NIJE oil free.. a to mi nikako ne odgovara, trebam OIL FREE
Plavooka25
27.06.2010., 14:03
plavooka, oš molim te recenzirati nivein puder na blogu? : prettyplease: :)
hoću, nije frka, već danas ako stignem
Plavooka25
27.06.2010., 14:06
uff..čitala sam evo recenzije, piše da NIJE oil free.. a to mi nikako ne odgovara, trebam OIL FREE
odlično ujednači ten i postojan je ali meni je bio premastan,
za suhu kožu bi dušu dao ali nikako nije za mješovitu a pogotovo ne za masnu
gamer314
27.06.2010., 14:26
hoću, nije frka, već danas ako stignem
hvala :K:
madeira
27.06.2010., 16:28
Chanel Teint Innocence (http://karlasugar.net/2009/08/chanel-teinte-innocence/), a evo i slikica :mig:
http://www.dodaj.rs/t/11/Hx/2Vng54VG/chanel-teinte-innocence-.jpg (http://www.dodaj.rs/?11/Hx/2Vng54VG/chanel-teinte-innocence-.jpg)
hvala, imam tu sliku, zanima me koje su žute koje roza nijanse, mama ima 40 i to mi je onako pravo ljetno za mene, ali me zanima koja je nijansa za nekih mjesec dva dok opet posvijetlim
Sponza ri
27.06.2010., 17:38
kod nas ni nema svih tih nijasni, a one koje imamo, te su zute.
Sarajka_Mazza
27.06.2010., 21:02
pise da njemu da je oil free i non Non Comedogenic :confused:
odlicno prekriva
jakoooo postojan
cak i na +40
ja imam mjesovitu kozu koja nekad naginje ka masnoj a nekad dehidrirana :confused:
ugl. sklona sam pristicima
o ovome pricam http://www.opelo.co.uk/WEB%20Pictures%20-%20COSMETICS/Maybelline%2016%20Hr%20Foundation.jpg
*soul*mate*
28.06.2010., 22:18
pise da njemu da je oil free i non Non Comedogenic :confused:
odlicno prekriva
jakoooo postojan
cak i na +40
ja imam mjesovitu kozu koja nekad naginje ka masnoj a nekad dehidrirana :confused:
ugl. sklona sam pristicima
o ovome pricam http://www.opelo.co.uk/WEB%20Pictures%20-%20COSMETICS/Maybelline%2016%20Hr%20Foundation.jpg
Eeee, da, dobar je to puder! Prekrivanje mu je slabije od Colorstayja, al je nekako mekanije teksture od njega i lice izgleda lijepo :top: a i ako ga naneseš u dva sloja - prekrivanje bude super!
Ja bih rekla da može i na suhu i na masnu kožu. Izdrži do nekih 6h.
Jedina mana (zapravo, meni najveća) je ta što sam ga jako brzo potrošila, valjda zato što je pola tog nekog fluida za bolje prijanjanje, a pola pudera, a još se brže troši ako puder u više slojeva naneseš (ko ja) kad imaš više tog za prekrit.
Sarajka_Mazza
29.06.2010., 17:01
Da, to mu je najveca mana :( Brzo se trosi jer fakticki imas samo 15 ml pudera...15 ml je ona svilenkasta krema.
Pink Sheep
30.06.2010., 09:35
ja sam neki dan kod frendice isprobala Nivea Extreme resist puder (ima nijansu 02 nude) i oduševila se!.
Kupila i ja :) Meni je jako dobar, za usporedbu - dosta je sličan sa "stey real" ako je netko taj koristio tako da mi i nije bila neka promjena. Jedino što ovaj još ljepše miriše :cerek:
Cosmo-Girl
30.06.2010., 11:13
Ja sam nedavno kupila colistarov puder i mislim da cu i ostati na njemu, bolji nisam imala, paše mi na koži bolje od bilo kojeg drugog, inace imam malo problematicnu kozu ali ne pretjerano
Ne znam je li netko već napisao, ali nova linija Vichy Aera Teint Pure je promijenila brojeve nijansi. Ubacili su novu najsvjetliju nijansu tako da je stara 12 po novome 23, 23 je postala 35 i tako dalje...
Nova 12-ica ima izrazito neutralan podton i čak se i na mom pjegavom licu fenomenalno stapa i sa izrazito svjetlim tenom (porculan) i pjegicama.
Tekstura je sada više za masniju kožu nego normalnu (odnosno potrebna je jača hidratantna podloga, malo jače 'isušuje'), što je odlično za ljeto! Ne sjaji se ni nakon par sati - jučer nakon posla nisam skinula puder nego otišla odmah na rolanje i sjaj je probio tek nakon pola sata intenzivnog rolanja po suncu (oko 18 h) :eek:
Prekrivanje je slabije nego kod starog, ali fenomenalno ujednačava ten i neopisivo je lagan. Definitivno preporuka!
Plavooka25
30.06.2010., 21:36
hvala :K:
recenzirala sam ti Extreme Resist na blogu
sorry što nisam sitgla ranije :)
gamer314
01.07.2010., 22:05
recenzirala sam ti Extreme Resist na blogu
sorry što nisam sitgla ranije :)
ma nema veze, nema problma :D nažalost mislim da mi nikak ne bi odgovarao, ja imam suhu kožu :( a baš sam se bila nabrijala na puder :o
P.S. već sam kometirala recenziju :D
mala angie
01.07.2010., 22:16
Ja sam nedavno kupila colistarov puder i mislim da cu i ostati na njemu, bolji nisam imala, paše mi na koži bolje od bilo kojeg drugog, inace imam malo problematicnu kozu ali ne pretjerano
koji collistarov puder? :ne zna:
mishonja
02.07.2010., 12:12
pozdrav svima! :) imam normalnu kozu, svijetle puti, s pjegicama.. treba bi mi neki lagani puder( ili tonirana ) sa ok prekrivanjem, za ljeto..
zimi koristim Shiseido http://i43.tinypic.com/2nknq61.jpg
al mi je presvijetal za ljeto, probala sam Healthy Mix i strasno mi je los.. pregust, nemoze se niti razmazat :(
imate li ikakv prijedlog, po mogucnosti da ga ima u hrvatskoj? :)
Cosmo-Girl
02.07.2010., 13:07
koji collistarov puder? :ne zna:
ovaj :
http://www.neseser.hr/puder/1673-collistar-perfect-wear-foundation.html
ma nema veze, nema problma :D nažalost mislim da mi nikak ne bi odgovarao, ja imam suhu kožu :( a baš sam se bila nabrijala na puder :o
ej, ja imam jako suhu kože, i meni super paše nivea extreme resist, zakaj misliš da ti ne bi odgovarao? :ne zna:
meni to jedan od najboljih puder! :cerek: samo trebaš prije nanjet dobru kremu i toe to!
gamer314
02.07.2010., 16:34
čitala sam recenziju na plavookinom blogu, rekla je da nakon nekog vremena isušuje lice, a moja koža je preko zime jaako suha pa zato mislim da mi nebi najbolje odgovarao... :)
dianazd
02.07.2010., 19:31
Čitam vas neko vrijeme, pa evo da se i ja uključim, zanima me dal ima tko dobra iskustva s vodootpornim puderom?
Al ono da izdrži kupanje u moru ( ne mislim ronjenje, al tu i tamo koje zapljuskivanje vodom) :brukica:
nemojte me napasti,znam da nisam normalna :rofl:
al imam grozan ten, akne, ožiljke i mrljice, pa mi je ovo jedini način da dođem na plažu.
Čitala sam o Coverderm puderima. Molim Vas bilo kakav savjet :s:D
Guerlain parure extreme ,tekući puder sa kristalnim česticama,vodootporan spf 25 cijena 350kn,malo je skuplji al vrijedi svake kune ...pozz :top:
Pink Sheep
03.07.2010., 10:47
Jesi probala nivein "beauty lift" - tako nešto? On je za suhu kožu, a dosta je dobar..
papilova
03.07.2010., 23:11
Cure jel mi može netko preporučit neki lagani tekući puder sad za ljeto?
Imam dobar korektor za podočnjake pa mi treba samo nešto lagano da mi ujednači ten.
Imam mješovitu kožu i tonirane kreme mi izazivaju prištiće a puderi mi ne smetaju
mladi_luk
04.07.2010., 05:24
može meni mala pomoć.
izgubljena sam među svim stranicama i preporukama.
koža mi je suha/normalna, nemam baš prištiće ni mrlje ni niš, ali koža mi zna izgledati umorno i neujednačeno pa mi treba nešto sa laganim/srednjim prekrivanjem. do 150 kn recimo. e da, nijansa mi treba najsvijetlija za rozi/neutralni podton.
:)
charlizeos
04.07.2010., 11:42
mislim da ti sada ne treba tekući po tim vrućinama, stavi malo nekog mineralnog u prahu ili kamenu, tako ja po ljeti, isto imam suhu kožu, a sad sam naručila i od elfa hd puder, pa taj mislim stavljati navečer po ljetu, a kasnije preko tekućeg
Anna xD
04.07.2010., 13:07
htjela bih si kupiti od Nivee extreme resist, nažalost tester još nisam uspjela nabaviti :( a tamo u dm-u/kozmu pod onim svjetlom se ne mogu odlučiti između 02 i 03 nijanse :/ inače jesam malo svijetlija i prije sam si kupila od Nivee Mat nešto isto nijansa 02 pa mi je bio jako svijetli, da li znate jesu li možda nijanse od Extreme resist tamnije od ostalih njihovih pudera ili su baš iste?
citam vas neko vrijeme,pa da se prikljucim. :mig:
pohvalila bi revlonov color stay,tekuci puder. zaista je odlican i za svaku preporuku.
odusevljena sam njime,nakon sto sam probala masu pudera.
pogotovo za one cure koje imaju svijetliji ten,imaju odlican raspon nijansa.
odlican za mjesovitu kozu sa masnom t-zonom i ostaje na licu cijeli dan.
takodjer je i odlican u prekrivanju.
citam vas neko vrijeme,pa da se prikljucim. :mig:
pohvalila bi revlonov color stay,tekuci puder. zaista je odlican i za svaku preporuku.
odusevljena sam njime,nakon sto sam probala masu pudera.
pogotovo za one cure koje imaju svijetliji ten,imaju odlican raspon nijansa.
odlican za mjesovitu kozu sa masnom t-zonom i ostaje na licu cijeli dan.
takodjer je i odlican u prekrivanju.
e,to je ono što bi meni trebalo :cerek:
kolko para???
mishonja
04.07.2010., 16:08
105 kn:)
105 kn:)
super,hvala :cerek:
gamer314
04.07.2010., 22:08
može meni mala pomoć.
izgubljena sam među svim stranicama i preporukama.
koža mi je suha/normalna, nemam baš prištiće ni mrlje ni niš, ali koža mi zna izgledati umorno i neujednačeno pa mi treba nešto sa laganim/srednjim prekrivanjem. do 150 kn recimo. e da, nijansa mi treba najsvijetlija za rozi/neutralni podton.
:)
možda bourjois healthy mix ili 10h sleep effect ? ovaj drugi samo ujednači boju kože, slabo pokriva, ugodan je za nošenje ali brzo sklizne po vrućinama...
potraži na neseseru recenzije za hm, mislim da bi ti mogao odgovarati :)
Plavooka25
04.07.2010., 22:29
isto glasam za HM :)
tu je moja recenzija
http://makeupmakeout.blogger.ba/arhiva/2010/05/19/2498092
ali mislim da mu sve nijanse idu na žuto :ne zna: možda da probaš s 52 ona mi ne ide toliko kao ostale, korektor mi je u toj nijansi
mladi_luk
05.07.2010., 03:09
hm..razmišljala sam o HM, ali baš me to me brine, što sve nijanse vuku na žuto, a one koje možda ne vuku navodno nakon nekog vremena postanu žućkaste. tak da radije ne bih riskirala s njim jer nikako ne želim puder s žutim podtonom
molim još preporuka :moli:
edit: i treba mi fakat svijetla nijansa. možda se na fotkama na RMUL ne činim tako svijetla, ali na danjem svijetlu sam bijela :D
gamer314
05.07.2010., 18:20
nivea teint delight? samo ne znam kakva je najsvjetlija nijasna. :ne zna:
ili clinique supermoisture? mislim da je na jagodici znao biti na sniženju pa je došao neki 150 kn
MAKE UP FACTORY puderi najbolji koji postoje, prekrivaju predobro, ne stvaraju pristee traju cijeli dan...meni ga je teta u mulleru preporucila i stvarno se nisam ni sekunde pokajala....i koristi ih tatjana juric, a znamo koliko ona ima dobar ten, bila je ispred mene na blagajni...cudo....
ok :D ja sam :brukica:i još to nisam vidjela, Muller to mi je prvi znak, a sad - cijena?
hvala lijepa :D
mladi_luk
05.07.2010., 19:54
ili clinique supermoisture? mislim da je na jagodici znao biti na sniženju pa je došao neki 150 kn
koliko inače košta?
dala bih možda i više ako je stvarno dobar (a po recenzijama mi se čini savršen za moju kožu)
gamer314
05.07.2010., 22:42
31 $ možda na drugim stranicama ili ebayu ima jeftinije :)
koliko inače košta?
dala bih možda i više ako je stvarno dobar (a po recenzijama mi se čini savršen za moju kožu)
taj od clinique u sebi ima dosta ulja,i nije za ljeto,a i clinique je zut.,zasto ne probas samo s bb cremom i puderom u prahu/kamenu,uzmi mishu 23 ako imas namjeru ici na more
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.