PDA

View Full Version : Tekući puderi #1

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53

aaatina
06.07.2010., 21:14
Da li je netko od vas koristio ovaj puder ili od ove marke bilo koji?
http://cgi.ebay.co.uk/Almay-WAKE-UP-CALL-MAKEUP-FOUNDATION-HONEY-SPF-15-/330446436224?cmd=ViewItem&pt=UK_Health_Beauty_Make_Up_Cosmetics_Foundation_P P&hash=item4cf0247780

dark_star
08.07.2010., 14:21
imate li preporuku za pouzdanog ebay sellera za revlon CS? :cerek:
(za ovu osobu znam :mig:- > http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=marylber2005&ftab=FeedbackAsSeller )

Marina2501
09.07.2010., 13:23
Ima li netko Cliniqueov Perfectly real tekući? Ja ga već drugi dan mažem po sebi (tester, mislim) jer sam u kupnji novog pudera (FUJ novi Aera Teint!) i jako mi se sviđa boja i kako mi pokriva, ne zamastim se itd... Al me MUA malo pokolebala sa 3.5 ali kad vidim da novi Aera Teint ima 4.0 koji je meni pregadan... onda se nećkam. Pa me zanima kakav je vama i kakav ga generalno bije glas :D
Nedoumica je između njega i Estee Lauder Double wear...

:s

dark_star
09.07.2010., 14:03
nedoumica ti je između jednog koji ne prekriva ništa (p.real) i jednog koji prekriva sve:)?

meni osobno p.real nije drag puder, nema mi nikakve svrhe jer koju god mrljicu na licu ili prištić da imaš, izroni s njim. čak i meni koja uopće nemam problematičnu kožu, tu i tamo tek pokoji prištićki ispad :D. tekstura je možda lagana i hidratantna, ali šta to vrijedi kad prekriva u rangu obojene kreme. not my cup of tea:)

Marina2501
09.07.2010., 14:23
nedoumica ti je između jednog koji ne prekriva ništa (p.real) i jednog koji prekriva sve:)?

meni osobno p.real nije drag puder, nema mi nikakve svrhe jer koju god mrljicu na licu ili prištić da imaš, izroni s njim. čak i meni koja uopće nemam problematičnu kožu, tu i tamo tek pokoji prištićki ispad :D. tekstura je možda lagana i hidratantna, ali šta to vrijedi kad prekriva u rangu obojene kreme. not my cup of tea:)

ok, super, thanks na info :top: Nedoumica je jer me prodavačica uvjerila da oba prekrivaju jednako :ne zna:
Ako ima tko još što za reć, please do :s

gamer314
09.07.2010., 16:39
jel je hm 52 vanille za rozi ili žuti podton?

Tajda
09.07.2010., 20:33
Da li netko zna drže li zg parfumerije najsvjetliju nijansu Kanebo Sensai fluid finish pudera Pearl Beige 101?
Ovdje u Splitu nema nigdje te nijanse, najsvjetlija je Soft Ivory 102, ali ona mi ne odgovara, kao ni slijedeća žuta nijansa Soft Beige 202 koja mi je pretamna :(

blushing flower
10.07.2010., 09:05
meni je recimo perfectly real jedan od dražih pudera, ali istina jest da ne prekriva dobro, osobito za pare koje daš za njega. Imam i ja prištiće, i vide se i kad ga stavim ali prekrijem dodatno korektorom i problem riješen:D Super mi je jer je jedini puder koji mi ne začepljuje pore i radi rusvaj na faci (a nemam para za sisley:cerek:) a da licu jaako lijep sjaj-nije mat, ujednači i lijepo se prilagodi boji tena. I ako imaš sušu kožu, ne preporučam-i najmanje perutanje i sl. se jako vidi. Tak da sve ovisi što želiš i kakvo lice imaš;) p.s. ja trenutno razmišljam da nabavim kompaktni pa stavim preko, možda ne bi bilo loše:mig:

Andjelcic
10.07.2010., 09:22
Nedoumica je između njega i Estee Lauder Double wear...

double wear je odlican puder, ali definitivno ne za ljeto. mozda da probas s double wear light? :mig:

Marina2501
10.07.2010., 10:22
Hvala cure :cerek:
Onda Clinique (nažalost) otpada jer mi treba srednje do jako pokrivanje jer na bradi znam imat prištiće, a ako ih nemam onda imam tamne mrljice od prošlih prištića :tuzni: Clinique mi se jako svidio kak mi izgleda baršunasto, ali sam ga nažalost isprodbala samo na nosu, obrazima i čelu koje mi je uvijek čisto.
Jučer sam vidjela da postoji i light opcija double weara i jako mi se sviđa samo što mi više paše nijansa od 'običnog' (linen) Estee it is! :cerek:

dark_star
10.07.2010., 15:38
moji dojmovi za DW light:

-nije on toliko lagan kao prvo, samo je laganiji od prethodnika. drži se on na licu kao malo što (možda revlon CS?) :).

-ne daje baš potpuno prekrivanje, mrljice i prištići s njim će itekako izroniti. ali, kao što flower reče, problem riješiš korektorom. meni je to sve u svemu drag puder, samo nisam razumjela skok nijansi iz meni previse svijetle dvojke u zuckastu ali previše tamnu tricu.

marija82
11.07.2010., 13:43
evo da se i ja nadovežem na DW light, kupila sam ga zbog svih pohvala na forumu :brukica:, i moram reći da je jaaako dobar puder. mislim da je on, uz nivea extreme resist, moj HG puder za ljeto (u onim situacijama kad ga već koristim, inače izbjegavam tekući ljeti), a revlon CS i Intervene su mi HG za zimu. avene mi je standardno dobar za sva godišnja doba. DW light nije težak, al dosta dobro prekriva, super se upije, ne sjajim se po njemu, nijansa 01 mi savršeno odgovara, sad mi je možda malo svijetla, al za zimu će bit super! uzela sam ga na jagodici gdje je znatno jeftiniji nego kod nas.

bejo
11.07.2010., 14:53
Očito sam jedina kojoj je DW light pretežak puder, bilo za ljeto, bilo za zimu :ne zna:

panties
11.07.2010., 17:13
Očito sam jedina kojoj je DW light pretežak puder, bilo za ljeto, bilo za zimu :ne zna:

nisi jedina :D.

Shiney
11.07.2010., 20:34
čitala sam recenziju na plavookinom blogu, rekla je da nakon nekog vremena isušuje lice, a moja koža je preko zime jaako suha pa zato mislim da mi nebi najbolje odgovarao... :)

al kažem ti ja imam suhu kožu,ful suhu! i meni je super puder! ništa mi apsolutno ne isušuje i ljepo mi se razmazuje! samo naravno trebaš imat dobru kremu!

Marina2501
12.07.2010., 23:30
Kakav vam je Nivein tekući Ideal Finish a kakav Beauty Lift?
Probala sam beauty lift i baš mi se sviđa, paše mi ona najsvjetlija boja i super prekriva ali me zanima da li je za mješovitu kožu i da li bi mi odgovarao i s obzirom na to što je, ako se ne varam, za bore i tako to, a to mi ne treba. Uglavnom sam da me ne zamasti. Ideal Finish nije bilo testera u najsvjetlijoj nijansi ali mi se čini da bi i taj mogao biti dobar.

Marina2501
13.07.2010., 09:42
evo da se i ja nadovežem na DW light, kupila sam ga zbog svih pohvala na forumu :brukica:, i moram reći da je jaaako dobar puder. mislim da je on, uz nivea extreme resist, moj HG puder za ljeto (u onim situacijama kad ga već koristim, inače izbjegavam tekući ljeti), a revlon CS i Intervene su mi HG za zimu. avene mi je standardno dobar za sva godišnja doba. DW light nije težak, al dosta dobro prekriva, super se upije, ne sjajim se po njemu, nijansa 01 mi savršeno odgovara, sad mi je možda malo svijetla, al za zimu će bit super! uzela sam ga na jagodici gdje je znatno jeftiniji nego kod nas.

Daj pliz info da li je extreme resist dobar za mješovitu kožu? Probala jučer par Niveinih pudera i stvaru su mi se svidjeli, i nijanse i tekstura. Kako prekriva? :cerek:

Soookie
13.07.2010., 09:54
a ja se razočarala sa revlonom CS :( mislim, je suuuupe prekrivanje, al mi je pretežak nekako

gledam healthy mix dugo veća al su mi se dostupne nijanse u mom dm prežute, a mislim da niti nisu uveli u hr sve nijanse koje stoje na bourjois stranici

mislim da ću se vratiti na max factor miracle touch liquid :rofl: al bi i probala nešto od niveje kad toliko hvalite

dark_star
13.07.2010., 13:04
nisi jedina :D.

da, nije jedina:D..mada, meni nije pretežak, samo težak, odnosno ne toliko lagan koliko bi oni htjeli da mi mislimo:mig:

marija82
13.07.2010., 14:46
Daj pliz info da li je extreme resist dobar za mješovitu kožu? Probala jučer par Niveinih pudera i stvaru su mi se svidjeli, i nijanse i tekstura. Kako prekriva? :cerek:

je, moja je sad baš nekako lagano mješovita i super mi odgovara. meni dosta dobro prekriva, al opet nije kao maska na licu. odličan za izlaske, za svaki dan možda malo previše ako nemaš nekih većih problema na licu. :mig:

Anna xD
13.07.2010., 18:29
je, moja je sad baš nekako lagano mješovita i super mi odgovara. meni dosta dobro prekriva, al opet nije kao maska na licu. odličan za izlaske, za svaki dan možda malo previše ako nemaš nekih većih problema na licu. :mig:
i ja si ga planiram kupiti :) a koju imaš nijansu? ja se dvoumim između 2 i 3 :confused: ali mislim da bi si dvojku uzela jer mi trojka vuče malo na rozasto http://www.nivea.hr/products/show/Extreme%20Resist%20teku%C4%87i%20puder hmm

Marina2501
13.07.2010., 22:24
meni nude 02 najviše paše, iako mi je i on malo pretaman; to me jedino odbija od kupnje xtreme resista. Jako mi se sviđa miris i kako izgleda ali me brine što mi je i sad preko ljeta malo taman. Jedino ne razumijem zašto su meni beige nijanse uvijek prenrančaste na mojoj koži a ivory mi najčešće paše. (Clarins, Max Factor, Revlon...) da li sam ja onda hladni ili topli podton? Nikako da si to odredim a ni niti jedna teta u parfumerijama nije to znala procijeniti :confused: Ono s venama ne šljaka jer su mi plavo-zelene, boje koje mi stoje (lakovi, ruževi sjenila...) isto tako - plava mi odgovara, a lila ne, crvena da, narančasta i zlatna ne... :confused: Al najviše mi ide na živce što me u parfumeriji blijedo pogledaju kad ih pitam za podton. Znaju ponekad izvadit neke plastične folije sa nijansama pudera pa me mjerkat... "Hm, možda ste ipak malo hladniji...ili ne...topliji..." :kava:

mardar
13.07.2010., 23:22
ima li tko iskustva s ovim guerlain puderom,ja ga danas probala,savrsen mi djeluje,kakvi su s rozim podtonovima,ima li za nas boja:)
http://www.guerlain.com/int/en/base.html#/en/home-makeup/catalog-makeup/make-up-presentoir-the-face/make-up-the-face-the-fluid-foundations/parure-extreme-luminous-extreme-wear-fou-7.html
http://www.guerlain.com/guerlain/__cache__/image/ccsvariant/woman/makeup/face/g040753_330x402.png[-1x300].png

vucica_100
14.07.2010., 11:51
Ja nisam baš koristila tekuće pudere, možda jednom i taj neki mi nije pasao..uvijek sam mislila da su preteški za lice..KOji je uopce najbolji jer u ponudi ih ima milijun?! Meni je bitno da puder nije komedogen, da ne masti i ne začepljuje pore, da nije težak te da ne isušuje..

marija82
14.07.2010., 14:44
i ja si ga planiram kupiti :) a koju imaš nijansu? ja se dvoumim između 2 i 3 :confused: ali mislim da bi si dvojku uzela jer mi trojka vuče malo na rozasto http://www.nivea.hr/products/show/Extreme%20Resist%20teku%C4%87i%20puder hmm
imam 02 nude, meni baš ta vuče na rozo tj. neutralno, a 03 beige mi je žuta. :ne zna:

snjeguljica2901
14.07.2010., 15:39
sad preko ljeta dok ne koristim puder bacam se u potragu sto da kupim na jesen.zapela sam za estee lauder maximum coverage foundation.na MUA mi se svidaju recenzije,ali ima itko od vas kakvih saznanja o njemu? imale ga,probale tester,cule od prijateljice? bilo sta :D

mala angie
14.07.2010., 23:33
sad preko ljeta dok ne koristim puder bacam se u potragu sto da kupim na jesen.zapela sam za estee lauder maximum coverage foundation.na MUA mi se svidaju recenzije,ali ima itko od vas kakvih saznanja o njemu? imale ga,probale tester,cule od prijateljice? bilo sta :D

ja sam probala u frendice, pravi profi puder. cement - sve prekriva. meni bi bio too much za svaki dan, eventualno za izlaske i to samo zimi.:mig:

snjeguljica2901
14.07.2010., 23:40
e bas za tako nesto i trebam takav neki puder,par puta mjesecno,nekakav izlazak,vjencanje i slicno.hvala puno :)

zvijezda17
18.07.2010., 21:51
molim z a pomoc uskoro idem na svadbu pami treba neki dobar puder al opet da nije preskup....hvala....

londres
24.07.2010., 15:15
Da li netko koristi tekuci puder od Make up factory, oil free foundation? Zanima me kako prekriva i koliko dugo drzi.

madeira
25.07.2010., 15:32
Konačno sam potamnila i sprobala Chanel Tenit Inocencce nijansa 40.

Puder je savršen, jako lagano prekrivanje, ujednači boju lica i daje baš prirodan izgled, definitivno kupujem i svijetli.

Tourniquet_
26.07.2010., 09:23
cure jel je koja koristila ovaj puder i kakav je?

http://img834.imageshack.us/img834/6207/cos21c6large.jpg

nescafe
26.07.2010., 14:16
Bourjois Healthy Mix. Najbolji tekući puder koji sam ikad koristila.

plavusaxxxxxx
26.07.2010., 14:33

ja sam ga koristila, meni je bio katastrofa, jako težek, jako mi se je mastio, ali možda zato što ja imam relativno masnu kožu, možda tebi ne bi:ne zna:

Plavooka25
26.07.2010., 14:55
Bourjois Healthy Mix. Najbolji tekući puder koji sam ikad koristila.

ja sam ga koristila, meni je bio katastrofa, jako težek, jako mi se je mastio, ali možda zato što ja imam relativno masnu kožu, možda tebi ne bi:ne zna:

potpis na oboje, HM je :top:
Infalible mi je klizio s lica u flekama, imam mješovitu kožu, a da ne govorim o prosijavanju pet puta bržem nego kod ostalih pudera koje sam koristila

Tourniquet_
27.07.2010., 09:29

hvala na odg, vjerojatno i meni bi jer i ja imam masnu kožu,barem na t-zoni.

Lake
27.07.2010., 09:52

nisam ovaj al koristila sam True match i to po ljeti i bio mi je dobar, postojan i super prekriva a opet nije pre težak!

Lake
27.07.2010., 14:21
cure imate u novoj knjižici za 150 bodova (DM) Nivea extreme resist tekući puder za 53 kn! vidila sam danas baš...pa da znate! inače je duplo tj oko 107 kn

aaatina
27.07.2010., 19:31
cure imate u novoj knjižici za 150 bodova (DM) Nivea extreme resist tekući puder za 53 kn! vidila sam danas baš...pa da znate! inače je duplo tj oko 107 kn

Ja ne vidim to na DM stranicama,meni se prikazuju bonovi za srpanj...

Lake
28.07.2010., 00:16
Ja ne vidim to na DM stranicama,meni se prikazuju bonovi za srpanj...

draga to ti je u knjižici od 1.8. tj novoj, ja ju danas prolistala, znam ženu na kasi pa ona meni to da malo da proučim :)

aaatina
28.07.2010., 09:25
draga to ti je u knjižici od 1.8. tj novoj, ja ju danas prolistala, znam ženu na kasi pa ona meni to da malo da proučim :)

Super,hvala na objašnjenju,ja mahnito tražila puder na starim bonovima,mislim da ću ga kupit,da li ti je još nešto zapelo za oko?

Lake
28.07.2010., 10:23
Super,hvala na objašnjenju,ja mahnito tražila puder na starim bonovima,mislim da ću ga kupit,da li ti je još nešto zapelo za oko?

ništa posebno :ne zna:

Sancholina
02.08.2010., 22:53
Imam suhu kozu,godinama sam trazila svoj idealan puder koji mi nece isusiti kozu,osobito u zimskim mjesecima. Prosle godine otkrila sam tekuci puder Nivea Beauty lift i odusevljena sam.
Hidratizira mi kozu,tako da nema vise ljustenja, odlicno prekriva nedostatke i crvenilo na licu,ima SPF 10 i predivan miris. Puder koristim svaki dan,a ovaj mi traje oko pola godine,mozda malo vise,a kosta 97 kn.
U zadnje vrijeme dobivam samo komplimente kako mi je lice bas lijepo. Konacno! Juhu!!!!! Nakon toliko borbe s problematicnom suhom kozom. :)

Jelena1985
03.08.2010., 09:22
je li imao ko revlon cs mineral puder (http://makeupminerals.net/wp-content/uploads/2010/03/revlon_mineral_makeup_reviews-3614.jpg)? kakav je? kakav je u odnosu na obicni colorstay?

Anna xD
03.08.2010., 15:06
dvoumila sam se između Nivea extreme resista i Revlon CS-a i uzela budem Niveu, ovaj drugi će mi biti za zimu :) i molila bih vas ako bi bila koja dobra duša da joj netreba kupon iz nove DM knjižice za Nivein puder da mi pošalje :moli:
e da i meni je Infalible bio grozan, ko žbuka, a True Match sam imala jedino u kamenu i bio mi je super :D

okana
04.08.2010., 18:44

Ja ga koristim već 2 godine i prezadovoljna sam s njim. Odlično prekriva i postojan je također jako dobro. Samo je malo problem oko nijansi, ja koristim 145.
I ovaj puder nikako nije za masno lice. Tako da, ako imaš masno lice ipak ti ga ne bih preporučila. Doduše moja prijateljica također ima masno lice i koristila je ovaj puder, dobro joj je prikrivao, jedini je bio problem sjaj na licu nakon sat-dva nošenja pudera.

Lola.
07.08.2010., 13:45
Na preporuku cura s foruma, koje su ga nahvalile (a i dobio je super recenzije na neseser.hr-u (http://www.neseser.hr/) -super stranica, čekirajte tko nije!), danas sam kupila Bourjois Healthy Mix :)

Bila na Trgu u Mülleru, uvijek me iznova oduševi :cerek:

Cijena je oko 105 kuna, super miriši, još ga nisam isprobala. Dvoumila sam se oko nijanse 52 i 53, no ipak sam na kraju uzela svijetliju. Kod kupnje pudera, uvijek se zaribam te uzmem tamniju nijansu, pa sam sad išla sa svijetlijom :D

Javim sutra kakav je :cerek:

timitime
07.08.2010., 16:43
Bok cure, dvoumim se izmedu maybelline dream satin i nivea extrime resist pudera...do sad sam koristila maybelline dream satin sand i bila sam prezadovoljna al mi je za ljeto presvijetal a tamnija nijansa mi ne odgovara!probala bi nivein extrime resist sand cini mi se nijansicu tamniji od maybillina a plus je sad na akciji u dm-a,alne znam kakav je na kozi tj. jel pretezak?

Lola.
08.08.2010., 23:51
Bok cure, dvoumim se izmedu maybelline dream satin i nivea extrime resist pudera...do sad sam koristila maybelline dream satin sand i bila sam prezadovoljna al mi je za ljeto presvijetal a tamnija nijansa mi ne odgovara!probala bi nivein extrime resist sand cini mi se nijansicu tamniji od maybillina a plus je sad na akciji u dm-a,alne znam kakav je na kozi tj. jel pretezak?

Imala sam Maybellinov Dream Satin i bio mi je premasan i pretežak na koži. K tomu sam kupila i pretamnu nijansu, tako da mi sad stoji na polici :rolleyes:

A za Nivein Extreme Resist sam čula sve pohvale i dvoumila sam se da l' da kupim taj ili ovaj od Bourjoisa.

timitime
09.08.2010., 16:07
Ma da?! mislim da cu sto zbog radoznalosti sto zbog cijene ipak kupiti nivein, javim kakav mi je kroz koji dan!a taj bourjois mi ima frendica i prezadovoljna je s njim s tim da ona ima malo masniju i problematicniju kozu!

madeira
10.08.2010., 12:01
Koji Tenit Idole silky Mat odgovara boji Chanel Tenit Incence 40? Zna li tko?

mladi_luk
11.08.2010., 19:29
moram pohvaliti maybelline dream matte mousse :cerek:
kupila ga neki dan i baš sam zadovoljna, dugo nisam naišla na puder koji mi se ovako sviđa. imam suhu/normalnu kožu. kupila sam najsvjetliju nijansu koju sam našla, 010 ivory (iako bi mi za zimu dobro došla i svijetlija, ali brijem da nema). puder je mekan i baršunast na licu, skroz dobro prekriva i ujednači ten, ne ističe pore, ne vidi mi se na licu, pakiranje mi je preslatko.
ako netko zna ima li svjetlije nijanse pd ivory nek mi kaže :moli:

timitime
11.08.2010., 22:59
I Lola sta ti se cini od Bourjois Healthy Mix-? jel cemu? ja jos nisam kupila puder citajuc recenzije razmisljam i o tom Bourjois healthy mix, cini mi se da ima dosta dobre nijanse bas za moj podton koze(zuti) pa kontam da eto bar boju ne bi falila, grrr, na kraju cu se od pustog premisljanja zeznuti, ko s sminkom danas, garant!

lolipopp
12.08.2010., 15:48
Meni je koza presuha i suhi dielovi se vide ispod svakog pudera koji sam do sada probala.
Ne pomaze mi nijedan piling, ni krema... nista :(
Imate li prijedlog za neki puder!?! :rolleyes:

mala angie
12.08.2010., 19:46
Meni je koza presuha i suhi dielovi se vide ispod svakog pudera koji sam do sada probala.
Ne pomaze mi nijedan piling, ni krema... nista :(
Imate li prijedlog za neki puder!?! :rolleyes:

potreban ti je prvo dobar hidratantni serum. dosta je cura hvalilo Vichyev aqualia.

timitime
14.08.2010., 20:54
Kupila na kraju nivea resist, prevagnula je cijena (popust u dm-a) iduci put definitivno kupujem bourjois HM(cini se super)!ovaj nivein na prvu loptu mi se cini nijansu tezi od maybellinovog, bit ce dobar za zimu tim vise sto sam fulala nijansu pa mi je sad za pola nijanse svjetliji!

Lola.
17.08.2010., 23:59
I Lola sta ti se cini od Bourjois Healthy Mix-? jel cemu? ja jos nisam kupila puder citajuc recenzije razmisljam i o tom Bourjois healthy mix, cini mi se da ima dosta dobre nijanse bas za moj podton koze(zuti) pa kontam da eto bar boju ne bi falila, grrr, na kraju cu se od pustog premisljanja zeznuti, ko s sminkom danas, garant!

Sorry, tek sam sad vidla post :(

Mene je puder oduševio, a inače imam masnu kožu pa stavim i malo pudera u kamenu (Clearface od Manhattana). Ako imaš problematičnu kožu, ne prekriva 100%, tak' da ga ne preporučujem za noćni izlazak, ali za svaki dan je savršen :)

Lako se razmazuje, ima odličan izbor nijansi, izgleda skroz prirodno na koži, i stvarno uopće nemam osjećaj da ga nosim. Nije masan... Meni savršen :D

Ali ako trebaš bolje prekrivanje, mislim da nisi pogriješila sa Niveinim :mig:

madeira
18.08.2010., 15:41
Opet pohvale za Photo Perfexion - imala sam puno sitnih prištića od depilacije i prekrio ih je sve i lice je izgledalo kao da je u najboljim danima.

gamer314
18.08.2010., 21:54
jel je neka od vas probala ck infinite hydration moisturizing foundation? nisam našla puno stvari o njemu na netu... i nisam shvatila jel se prestao proizvoditi ili ne?

Schatzii
20.08.2010., 16:00
Koji vam je najbolji puder iz DM-a!! :)

Plavooka25
20.08.2010., 16:28
1. Nivea Extreme Resist
2. Burjois Healty Mix
3. Essence Stay all Day

Bubica30
20.08.2010., 18:09

i meni se mastio, tezak ocajno.....

seceruuu
24.08.2010., 12:12
ja sam oduševljena s Revlonom color stay za masnu,napokon sam našla puder koji mi odgovara, sad za ljeto sam imala boju natural tan, i sad čekam da mi skroz ode boja pa da kupim isti taj za zimu jer mi je i ovaj već polako pretaman..

BlackCandy
25.08.2010., 12:22
ja sam oduševljena s Revlonom color stay za masnu,napokon sam našla puder koji mi odgovara, sad za ljeto sam imala boju natural tan, i sad čekam da mi skroz ode boja pa da kupim isti taj za zimu jer mi je i ovaj već polako pretaman..

meni je isto odlican :s ali ne za svaki dan, samo za izlaske

aaatina
25.08.2010., 12:41
Da li je netko probao minerali puder od Alverede?

melanchy
30.08.2010., 19:19
ja sam dosta dugo bila vjerna ovom : http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://i48.tinypic.com/rr6mwl.jpg&imgrefurl=http://www.forum.hr/showthread.php%3Ft%3D392522%26page%3D224&usg=__hUZ4WYbJXRg5Lt-mD71yJ1wvMW8=&h=319&w=142&sz=7&hl=hr&start=17&zoom=1&tbnid=NTbvU7vFryrPiM:&tbnh=154&tbnw=68&prev=/images%3Fq%3DNivea%2Btekuci%2Bpuder%26um%3D1%26hl% 3Dhr%26sa%3DN%26rlz%3D1R2ADSA_enHR378%26biw%3D1259 %26bih%3D644%26tbs%3Disch:10%2C193&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1002&vpy=294&dur=156&hovh=255&hovw=113&tx=92&ty=255&ei=Eed7TM3lAt3NjAef2qSjBg&oei=Cud7TMr1E6mG4gapvsXgBQ&esq=2&page=2&ndsp=21&ved=1t:429,r:5,s:17&biw=1259&bih=644 no sad mislim promijeniti..ne prekriva mi bas nesto,kakva su vam iskustva sa http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://zena.hr/images/upload/product_584.jpg&imgrefurl=http://zena.hr/proizvod/puderi/manhattan_perfect_cover_make_up/1/584&usg=__Sx23mMFc-TktLLCeat2dJUd16NQ=&h=600&w=597&sz=19&hl=hr&start=0&zoom=1&tbnid=iQaKdzeurdqYBM:&tbnh=160&tbnw=159&prev=/images%3Fq%3DManhattan%2Btekuci%2Bpuder%26um%3D1%2 6hl%3Dhr%26rlz%3D1R2ADSA_enHR378%26biw%3D1259%26bi h%3D644%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1009&vpy=73&dur=483&hovh=225&hovw=224&tx=143&ty=166&ei=6-d7TMCSIsKI4QaUz-HkBQ&oei=6-d7TMCSIsKI4QaUz-HkBQ&esq=1&page=1&ndsp=17&ved=1t:429,r:4,s:0 ?? frendice mi ga koriste,ali su podjeljena misljenja..:/

Plavooka25
01.09.2010., 08:16
Koristila sam Perfect Cover i iz mog iskustva mnogo bolje prekriva i duže traje Powder Matt Make Up, isto od Manhattna, ovaj http://produkte.schlecker.com/media/articleImages/Lady-Manhattan-Powder-Mat-Make-Up-925154001.jpg
i jeftiniji je od PC-a

~Scarlet~
01.09.2010., 08:44
Trenutno sam u potrazi za tekućim puderom. Razmišljam o: Missha, Mac mineralize, Bobbi Brown. U obzir dolaze još i Too faced i Benefit. Dakle nka srednja klasa po cijeni.
Pa ako ima neka dobra duša da mi da preporuku.
Inače ne znam koji mi je podton kože i kako se to određuje. Znam da sigurno nije žuti. A sad hladni, topli...neutralan.:ne zna:
Inače sam blijeda, plava kosa, zelene oči. Mješoviti tip kože, brada najkritičnija jer je ljeti sklona aknama.
Ostalo više manje ok.

okana
01.09.2010., 13:07
moram pohvaliti maybelline dream matte mousse :cerek:
kupila ga neki dan i baš sam zadovoljna, dugo nisam naišla na puder koji mi se ovako sviđa. imam suhu/normalnu kožu. kupila sam najsvjetliju nijansu koju sam našla, 010 ivory (iako bi mi za zimu dobro došla i svijetlija, ali brijem da nema). puder je mekan i baršunast na licu, skroz dobro prekriva i ujednači ten, ne ističe pore, ne vidi mi se na licu, pakiranje mi je preslatko.
ako netko zna ima li svjetlije nijanse pd ivory nek mi kaže :moli:
Imaš još svijetliju nijasnu od 010,a to je 008:)

mladi_luk
01.09.2010., 14:03
Imaš još svijetliju nijasnu od 010,a to je 008:)

nisam to nigdje vidjela
znaš li gdje ima u zagrebu?
i za kakav je podton, nadam se ne žuti:(

Dorée
01.09.2010., 16:54
Ja sam prije koristila 008 (mislim light beige)ali ne uspijevam ga naći više:ne zna:
I koliko se sjećam bio je žućkast,al eto i ja sam koristila iako sam roza :zubo:

dobro ste me sjetila ,mogla bi ga ponovo kupit,iako mi je nijansa mala tamna :O

mladi_luk
01.09.2010., 17:43
Ja sam prije koristila 008 (mislim light beige)ali ne uspijevam ga naći više:ne zna:
I koliko se sjećam bio je žućkast,al eto i ja sam koristila iako sam roza :zubo:

dobro ste me sjetila ,mogla bi ga ponovo kupit,iako mi je nijansa mala tamna :O

ja sad koristim 010 ivory, u kojem god dmu sam bila taj je bio nasvijetliji.
sad mi je super kad sam mrvicu pocrnila, ali za zimu trebam nešto svijetlije.
morat ću naručivati preko neta očito, kod nas nikad nema pudera za nas svijetle i roze/neutralne. :flop:

Dorée
01.09.2010., 17:54
ja sad koristim 010 ivory, u kojem god dmu sam bila taj je bio nasvijetliji.
sad mi je super kad sam mrvicu pocrnila, ali za zimu trebam nešto svijetlije.
morat ću naručivati preko neta očito, kod nas nikad nema pudera za nas svijetle i roze/neutralne. :flop:

da ,mislim da nema tog 008 više,a meni je i taj bio taman,jedino bih stavila nekog svjetlijeg u kamenu ..pa bi bilo okej
ma užasan izbor stvarno,ne znam koji im je problem naručit koju svjetliju nijansu :ne zna:

duchessa
01.09.2010., 19:12
Probala sam dosta pudera :zubo:; uvijek tražila nešto bolje, pa su mi neki bili super 2, 3 mj. , a nakon toga bih se razočarala i tak u krug.
No jedina konstanta među puderima, tj puder koji me uvijek iznova pozitivno iznenadi je Chanel Mat Lumiere- super prekriva, malo ga treba, postojan je - točnije super omjer cijena/kvaliteta :cerek:

lake of fire
01.09.2010., 22:05
gdje kod nas mogu pronac tekuci puder Neutrogena Healthy skin... i kolka je cijena tu kod nas? :)

Sponza ri
02.09.2010., 00:30
Probala sam dosta pudera :zubo:; uvijek tražila nešto bolje, pa su mi neki bili super 2, 3 mj. , a nakon toga bih se razočarala i tak u krug.
No jedina konstanta među puderima, tj puder koji me uvijek iznova pozitivno iznenadi je Chanel Mat Lumiere- super prekriva, malo ga treba, postojan je - točnije super omjer cijena/kvaliteta :cerek:

isto kazem i ja za chanelov innocence :)

..jedino ona bocica, izluđuje me :o

angie111
02.09.2010., 11:00
ima li tko iskustva sa make up forever HD tekucim puderom??

aaatina
02.09.2010., 11:44
gdje kod nas mogu pronac tekuci puder Neutrogena Healthy skin... i kolka je cijena tu kod nas? :)

Ja sam dugo tražila taj puder,bez uspjeha,blaženi Ebay

madeira
02.09.2010., 11:47

Da li mi ga možeš malo opisati? Kupiti ću ga za koji mjesec kad još malo posvijetlim, koju nijansu imaš, ja nišanim na 12?!

lake of fire
02.09.2010., 11:52
Ja sam dugo tražila taj puder,bez uspjeha,blaženi Ebay

i ja sam ga ne ebayu nasla i vidjela dobre recenzije, ali sam mislila mozda da upiknem koji tester da vidim nijanse....
heh, al ajde probat cu na blef :)

Plavooka25
02.09.2010., 12:27
Da li mi ga možeš malo opisati? Kupiti ću ga za koji mjesec kad još malo posvijetlim, koju nijansu imaš, ja nišanim na 12?!

nisam ona ali sam tu pravila recenziju za njega http://makeupmakeout.blogger.ba/arhiva/2010/05/07/2490265

melanchy
02.09.2010., 12:29
@ Plavooka25,hvala na savjetu,pokusat cu toga nabavit :)

vucica_100
02.09.2010., 15:00
Razmišljam o tekućem puderu, al ne znam za koji se odlučiti..Nivea Extreme Resist ili Burjois Healty Mix (čula sam da je teško naći odgovarajuću nijansu jer ih je malo)...

aaatina
02.09.2010., 15:19
Razmišljam o tekućem puderu, al ne znam za koji se odlučiti..Nivea Extreme Resist ili Burjois Healty Mix (čula sam da je teško naći odgovarajuću nijansu jer ih je malo)...

Ja sam to isto čula za Bourjois Healty max,ali nije točno,ja sam jako svijetla,rijetko koji puder mi odgovara,a našla sam svoju nijansu,tako da mislim da bi mogla i ti naći,puder je odličan,Niveu nikad nisam kupila jer su mi sve njihove nijanse pretamne

madeira
02.09.2010., 15:28
nisam ona ali sam tu pravila recenziju za njega http://makeupmakeout.blogger.ba/arhiva/2010/05/07/2490265

Hvala na tako dobroj i opsežnoj recenziji, nadam se da će i meni biti tako dobar!

Bubsi
02.09.2010., 15:28
moj apsolutni favorit, vec drugi put ga kupila:
http://i3.ebayimg.com/02/i/001/30/41/0fb3_12.JPG

lida
02.09.2010., 15:50
moj apsolutni favorit, vec drugi put ga kupila:
http://i3.ebayimg.com/02/i/001/30/41/0fb3_12.JPG

To je pupa..........? za kakvu kožu?

duchessa
02.09.2010., 18:21

hi :)

Plavooka je super opisala Mat Lumiere...nema se kaj dodati :mig:
što se tiče nijansi one su 10, 20, 30, 40..tak da ne znam za 12 :ne zna:
Ja trenutno koristim 30, zimi 20-ku
:kiss:

vucica_100
02.09.2010., 21:30
Ja sam to isto čula za Bourjois Healty max,ali nije točno,ja sam jako svijetla,rijetko koji puder mi odgovara,a našla sam svoju nijansu,tako da mislim da bi mogla i ti naći,puder je odličan,Niveu nikad nisam kupila jer su mi sve njihove nijanse pretamne

Koju si nijansu uzela? Jer sam i ja dosta svijetla..

aaatina
03.09.2010., 11:52
Koju si nijansu uzela? Jer sam i ja dosta svijetla..

Korektor mi je 50,a puder 52,fino se razmaže,upije,ma nigdje se prijelaz ne vidi,čisto savršenstvo

vucica_100
03.09.2010., 14:14
Ja sam uzela i healty mix korektor i to br 51...a puder bi možda bio dobar taj 52..moram pogledat nijanse.Bitno da se fino razmaže i da se ne vide prijelazi.

Hoya
03.09.2010., 16:39
Ja imam Bourjois healty i odličan je :top: . Niveu sam par probala tekucih i samo mi se uvlacio u pore, ali svaki :flop: tako da ih izbjegavam u širokom luku. Sad sam na Misshi :)

vucica_100
03.09.2010., 21:32
Onda definitivno kupujem B.Healty mix..kad ga svi hvale..:)

charlizeos
03.09.2010., 21:37
ja čekam misshu, pa ću vidjeti, ako mi odgovara, super, ako ne, kupujem i ja healthy mix

Sponza ri
03.09.2010., 21:46
mislim da se healthy mixom malo tko moze pogrijesit. stvarno super puder ;)

ja sam si danas kupila onaj lushov puder. bas me zanima ako ce mi biti dobar :moli:

girly-girl
03.09.2010., 22:33
healthy mix je od bourjoisa? meni nije valjao..
ja sam u potrazi za novim puderom.. probala sam od chanela mat lumiere, ea, od sisleya niti jedan mi ne valja.. sada mi se više ne masti više toliko čelo, ali inače jaaako.. volim guste pudere sa jakim prekrivanjem.. probala sam i photo nešto od givenchyja i isto niš.. nemam pojma kaj da probam a tu je i vječni problem da ne mogu naći nijansu.. isto sam jako svijetla i neutralna.. mislila sam sa macom probati ali isto me frka da ne zabrljam nijansu

chmichak
03.09.2010., 22:36
ja sam u potrazi za novim puderom.. probala sam od chanela mat lumiere, ea, od sisleya niti jedan mi ne valja.. sada mi se više ne masti više toliko čelo, ali inače jaaako.. volim guste pudere sa jakim prekrivanjem.. probala sam i photo nešto od givenchyja i isto niš.. nemam pojma kaj da probam a tu je i vječni problem da ne mogu naći nijansu.. isto sam jako svijetla i neutralna.. mislila sam sa macom probati ali isto me frka da ne zabrljam nijansu

Tebi uopće ne treba puder :mudri:

meche
03.09.2010., 22:41
Tako je. Predivna si i uopće ti ne treba. Pogotovo ne jako pokrivanje. Budi sretna što si tako lijepa i mlada.

girly-girl
03.09.2010., 22:59
jel vi to mene uhodite :azdaja: daj ne serite :raspa: ko da vama treba
ali ja volim kako si izgledam sa puderom, puno mi je bolji ten, treba mi pa prijedloge molim :p

a vi ste stare i ružne, moš mislit :kava:

meche
03.09.2010., 23:06
Jesi probala clinique? Nosi ga jedna mastnjakuša koju znam i kaže da joj je super. A ima navodno i jako svijetla nijansa.

girly-girl
03.09.2010., 23:15
nisam probala, znaš kako se zove točno? ne znam kako se kreću cijene njihove..

meche
03.09.2010., 23:37
Ne znam koji točno. Uglavnom cijene na jagodi su povoljnije, ali baš gledam, ima više vrsta tekućih pudera.

meche
03.09.2010., 23:43
Superfit Makeup (http://www.clinique.com/product/CATEGORY4900/PROD13917/Makeup/Foundations/index.tmpl) i Stay-True Makeup Oil-Free Formula (http://www.clinique.com/product/CATEGORY4900/PROD541/Makeup/Foundations/index.tmpl) su za masnu kožu i dobro pokrivaju.

Sponza ri
03.09.2010., 23:51

girly, si koristila diorove pudere? nude? forever? :)

girly-girl
04.09.2010., 00:23
nisam :) koji preporučaš? te koje si napisala, pretpostavljam? kakve su im nijanse, ima li svijetlih? :)

Andjelcic
04.09.2010., 09:30
Superfit Makeup (http://www.clinique.com/product/CATEGORY4900/PROD13917/Makeup/Foundations/index.tmpl) i Stay-True Makeup Oil-Free Formula (http://www.clinique.com/product/CATEGORY4900/PROD541/Makeup/Foundations/index.tmpl) su za masnu kožu i dobro pokrivaju.
pa nije superfit za neko jako prekrivanje, ja bih rekla slabo do srednje.
ipak, nije mi to bio najveci problem, vec to sto se skinuo s lica u roku keks. nisam ga bas upamtila po dobrome...

Hana020
04.09.2010., 09:44
nisam :) koji preporučaš? te koje si napisala, pretpostavljam? kakve su im nijanse, ima li svijetlih? :)

evo ja ti mogu reći za nude.. po meni je to pudere više za mješovitu kožu, nego za suhu. prekrivanje je srednje, daje fin osjećaj na licu, lijepo zagladi i da jedan prirodan sjaj.. eh, ali pakiranje je koma, imala sam dva i na svakom se pumpica strgala, tj. prestala pumpati pa sam morala ga otvarati i tako vaditi puder, ali to nije baš funkcioniralo jer bi on na taj način mijenjao i miris i teksturu (valjda u doticaju sa zrakom)... tak da nisam preoduševljena s njime.. rađe onda od givenchy photo perfection - slična tekstura, makar je od givenchya meni osobno puno bolji!
forever nisam probala :mig:

girly-girl
04.09.2010., 12:24
hvala :)
ja i imam mješovitu kožu, zaboravila sam spomenuti.. photo perfection sam probala, nije mi odgovarao..

vichyevka
04.09.2010., 12:28
hvala :)
ja i imam mješovitu kožu, zaboravila sam spomenuti.. photo perfection sam probala, nije mi odgovarao..

a helen rubenstein puderi? ja imam suhu kozu i njen puder mi je super (zapravo najbolji).:) a znam da ona ima i za masnu i mjesovitu kozu. na jagodi su neko vrijeme bili jako povoljni(kod nas su preskupi ali bar mozes nijansu kod nas provjerit).

girly-girl
04.09.2010., 12:30
hvala vichy :) budem pogledala kod nas nijanse. gdje drže hr?

vichyevka
04.09.2010., 12:32
hvala vichy :) budem pogledala kod nas nijanse. gdje drže hr?

sephora i mozda limoni (nisam dugo bila pa ne znam) ali sephora 100%. odmah kod gurelaina stoji ;)

girly-girl
04.09.2010., 12:34
super, tnx :) samo da nije iris, mrzim tamo ići :D

sestre
04.09.2010., 13:33
Poludjet ću, tražim puder i više uopće nisam pametna. Imam masno lice, otvorene pore i nešto malo ožiljaka po obrazima. Rekli su mi da bez dobre baze ne očekujem previše no, znači li to da uz bazu mogu koristiti lakše pudere i ako da, molim preporuke.

Do sada sam koristila:
Clarins - po meni uvjerljivi best buy, odlično pokriva ali nekima će možda biti malo težak. S obzirom da imam masno lice, nakon 6 sati nisam uspjela izbjeći sjaj na faci ali ništa strašno: http://www.neseser.hr/puder/2076-clarins-everlasting-foundation-spf-15.html
Dior - najbolji izbor nijansi, lijepo se nanosi ali je mrvicu rjeđi i lakši od Clarinsa. Trenutno koristim Diorskin Nude - ne znam je li njegova svrha i matirati ali za divno čudo, s njim mi se lice niti nakon cijelog dana ne sjaji!
Chanel - mat lumiere mi ima odličnu teksturu, matira ko šašav ali ne mogu oprostiti Chanelu što uporno forsira žuti podton koji mi nikako ne odgovara. Za tu cijenu, ne bi ih ubilo da su proširili skalu nijansi poput Diora. Ista kritika ide i za Sisley - moju neprežaljenu ljubav. Prekrasan miris, odlična tekstura, Phyto konkretno pokriva savršeno (čak i moje lice) ali po mom mišljenju, za tako monstruozno visoku cijenu od 500 i više kn za 30 ml paleta nijansi bi trebala biti dvostruko veća, a ne rađena po principu United Colors of Benetton!

Trenutno me zanima Clinique - nemam iskustva, a planiram jedan kupiti pa me zanima, možete li mi prokomentirati konkretno ovaj Even Better:

http://www.neseser.hr/puder/1251-clinique-even-better-make-up-spf-15.html

Preporučili su mi ga u parfumeriji, ako koristim dobru bazu jer je lagan ali meni se čini da ne matira dobro masno lice ako svi gore navedeni i da mu je tekstura dosta siromašna, no škicnula sam ga samo nabrzinu pa ne bi htjela donositi krive zaključke :top:

Bubsi
04.09.2010., 16:01
To je pupa..........? za kakvu kožu?

Joj, tek ti sad odgovaram. Da, Pupa je. Ja imam mjesovitu kozu, i super mi je. Stvarno, sve pohvale. Upije se bojom da super prekrije a ima neku teksturu da ne izgleda da imam puder :s

madeira
04.09.2010., 16:12
jel vi to mene uhodite :azdaja: daj ne serite :raspa: ko da vama treba
ali ja volim kako si izgledam sa puderom, puno mi je bolji ten, treba mi pa prijedloge molim :p

a vi ste stare i ružne, moš mislit :kava:

Givenchy Photo Pefexion.

Ja imam masnu kožu, prekriva kako hoćeš, možeš lagano, a može prekriti baš sve, imala san situaciju s puno prišteva po licu, a izgledala sam tako svježe. Efekt koji on daje je zbilja kao da si fotošopirana, meni je puder mat kad ga nanesem, traje cijeli dan, dobar je i sam i ako prođeš s puderom u prahu preko njega, zasjajim se nakon 4-5 sati, prekriva podočnjake, ma super je, ja imam boju 5.

Šta da više kažem, ako mi kojim slučajem ne vjeruješ skokni u Limoni ili nekud i probaj i shvatiti ćeš o čemu ja.

girly-girl
04.09.2010., 16:43
vidiš probala jesam, ali samo na čelu i perutalo mi se, ali možda to ima veze što ne radim pilinge koliko često bih trebala... a niš budem ih zamolila tester ako imaju da doma na cijelom licu probam..
bila sam danas u sephori, probala sam dior nude na ruci i baš mi je fini gust, možda njega uzmem.. danas sam imala šminku pa se nisam mogla trackat ali navratit ću koji drugi dan

Hegi
04.09.2010., 17:47
cure jel probala koja puder od BENEFITA gorgeous deep tako nesto....nikako da ga ulovim u sephori je stalno rasprodan...sta je tako dobar...

obicna
04.09.2010., 18:06
na youtube-u sam gledala video od kandee johnson i nahvalila je od loreala true match tekući puder, i odem na neseser pogledati recenzije tog pudera i gotovo svi su ga popljuvali.. je li tu netko probao taj puder? :(

girly-girl
04.09.2010., 18:13
meni ga je jučer baš frendica hvalila :)

vichyevka
04.09.2010., 18:14
vidiš probala jesam, ali samo na čelu i perutalo mi se, ali možda to ima veze što ne radim pilinge koliko često bih trebala... a niš budem ih zamolila tester ako imaju da doma na cijelom licu probam..
bila sam danas u sephori, probala sam dior nude na ruci i baš mi je fini gust, možda njega uzmem.. danas sam imala šminku pa se nisam mogla trackat ali navratit ću koji drugi dan

si probala helenu? :)

girly-girl
04.09.2010., 18:15
nije bilo nikog da mi pomogne a bila je masa ljudi u dućanu, a na njenom štenderu se nikak snaći no budem kroz par dana :)

Hana020
04.09.2010., 18:35
kad vam se koža peruta znači da je suha.. koža može biti unutra masna, a vani suha.. znači da ju treba dobro nahraniti sa dobrom kremom.. nije ti perutanje od pudera, on to samo naglasi (neki više neki manje) ;)

moja mama je stalno mislila da ima masnu kožu (imala problema sa aknama i prištićima u mladosti), dok joj nisam dokazala dato njeno perutanje na čelu i nosu je zato što joj je koža suha; sada uz kremu nema perutanja (s time da treba dobra krema, preporučam nuxe marveillance) i stavim joj i photo perfection ili neki chanel, i dalje sve pet bez perutanja..

girly-girl
04.09.2010., 18:46
ja imam mješovitu, nekada mi se peruta čelo a nekad mi je jako masno.. a krema kakva bi mi trebala, pojma nemam.. uopće se ne kužim u to..
ne znam koliko to vrijedi ali testirala mi je ženska ona koja je u mallu na štandu od loreala kožu i kaže da je mješovita :ne zna: pojma nemam :)

mardar
04.09.2010., 21:53
Poludjet ću, tražim puder i više uopće nisam pametna. Imam masno lice, otvorene pore i nešto malo ožiljaka po obrazima. Rekli su mi da bez dobre baze ne očekujem previše no, znači li to da uz bazu mogu koristiti lakše pudere i ako da, molim preporuke.

Do sada sam koristila:
Clarins - po meni uvjerljivi best buy, odlično pokriva ali nekima će možda biti malo težak. S obzirom da imam masno lice, nakon 6 sati nisam uspjela izbjeći sjaj na faci ali ništa strašno: http://www.neseser.hr/puder/2076-clarins-everlasting-foundation-spf-15.html
Dior - najbolji izbor nijansi, lijepo se nanosi ali je mrvicu rjeđi i lakši od Clarinsa. Trenutno koristim Diorskin Nude - ne znam je li njegova svrha i matirati ali za divno čudo, s njim mi se lice niti nakon cijelog dana ne sjaji!
Chanel - mat lumiere mi ima odličnu teksturu, matira ko šašav ali ne mogu oprostiti Chanelu što uporno forsira žuti podton koji mi nikako ne odgovara. Za tu cijenu, ne bi ih ubilo da su proširili skalu nijansi poput Diora. Ista kritika ide i za Sisley - moju neprežaljenu ljubav. Prekrasan miris, odlična tekstura, Phyto konkretno pokriva savršeno (čak i moje lice) ali po mom mišljenju, za tako monstruozno visoku cijenu od 500 i više kn za 30 ml paleta nijansi bi trebala biti dvostruko veća, a ne rađena po principu United Colors of Benetton!

Trenutno me zanima Clinique - nemam iskustva, a planiram jedan kupiti pa me zanima, možete li mi prokomentirati konkretno ovaj Even Better:

http://www.neseser.hr/puder/1251-clinique-even-better-make-up-spf-15.html

Preporučili su mi ga u parfumeriji, ako koristim dobru bazu jer je lagan ali meni se čini da ne matira dobro masno lice ako svi gore navedeni i da mu je tekstura dosta siromašna, no škicnula sam ga samo nabrzinu pa ne bi htjela donositi krive zaključke :top:

Definitivno probaj od Guerlain Extreme puder,odlican je,imam kozu kao i ti i sad na vrucinama mi je drzao,a tako je lagan.
I sta je najvaznije ima za rozi podton nijansi,probaj broj 2,mislim sad za zimu.

sestre
05.09.2010., 01:07
Kolika mu je otprilike cijena? Ovaj Clinique koji mi je preporučen košta 300 kn, 30 ml.

Hana020
05.09.2010., 08:52
ja imam mješovitu, nekada mi se peruta čelo a nekad mi je jako masno.. a krema kakva bi mi trebala, pojma nemam.. uopće se ne kužim u to..
ne znam koliko to vrijedi ali testirala mi je ženska ona koja je u mallu na štandu od loreala kožu i kaže da je mješovita :ne zna: pojma nemam :)

imam i ja mješovitu, t zona mi se zna zasjajit, ostatak suh.. ja koristim kreme koje hrane kožu, ali ne masne već hidratantne i više mi se ništa ne peruta.. kada ti je jako sjajno čelo, uvijek možeš koristit neki proizvod protiv sjaja ili samo sa puderom u kamenu preć i ubit sjaj.. ali nećeš pogriješit ako si kožu nahraniš sa hidratantnom kremom :) često se misli kako mansu kožu treba isušivat, ali koža može biti masna iznutra, vani suha upravo zbog tog isušivanja.. ona isto treba vlagu :)

mardar
05.09.2010., 12:31
Kolika mu je otprilike cijena? Ovaj Clinique koji mi je preporučen košta 300 kn, 30 ml.

oko 320kuna,ali je odlican,bolji od clinique i imas za svoj podton nijansi:mig:

Sarajka_Mazza
05.09.2010., 12:41
na youtube-u sam gledala video od kandee johnson i nahvalila je od loreala true match tekući puder, i odem na neseser pogledati recenzije tog pudera i gotovo svi su ga popljuvali.. je li tu netko probao taj puder? :(

probala i puder nije nesto
bolje ga zaobidji ;)
a u kratkim crticama: jako je tekuc, svilenkast (to mu je plus), prekrivanje je srednje, nakon nekog vremena kao da izlazi iz pora i budes sva gnjecava i masna, svaka pora/nepravilnost se vidi... sve u svemu, no no :flop:

madeira
05.09.2010., 15:00

probaj na jagodi, puno su jeftiniji! :top:

madeira
05.09.2010., 15:10
Vidim da pričate o Nude, otišla ja jednom u jednu parfueriju i tražim puder za masnu kožu, teta uvali nude koji već imam, ali ja kažem da bi probala neki drugi, ona uvijerava da je nude za masnu stvoren itd. kako to ide, dođem ja neki drugi dan i zezam ju, kažem da imam suhu kožu, opet ona s nudom koji je stvoren u
za suhu kožu! Da dobar mi je, malo slabije prekriva, ali je dobar!

girly-girl
05.09.2010., 16:52
bože, katastrofa o žene :rolleyes:

okana
05.09.2010., 17:00

Jesam, i toliko mi je bio loš da imam još uvijek punu bočicu. Nikako nije postojan, nakon samo sat vremena, počne spadati i to u mrljama, negdje ga ima negdje ga nema.
Ali ja zato koristim l'orealov infalible sa crvenim čepom i odličan je.. postojan je 16 sati, odlično prekriva. Koristim ga već duže vrijeme.

Sponza ri
05.09.2010., 18:03
@girly, ja sam probala i nude i forever.
forever je meni bio podosta tezak, pogotovo za dan. super prekriva, izbor nijansi je :top: i ako volis malo teze pudere, on bi ti bio ok ;)
a nude, eh, on je meni ful cudan. malo rijedak, malo gust, pa se tesko razmazuje, bas sam luda bila. nijansu sam malo fulala pa ga ne koristim bas precesto al meni je, unatoc svemu navedenom, ispred forevera. prekriva isto dosta dobro, malo slabije od forevera, al mi je sam osjecaj na licu ugodniji i lice bas nekako svjeze izgleda s njim :)

sestre
05.09.2010., 23:24

Pa da, tu su negdje po cijenama svi...što zapravo i je problem jer bi čovjek pomislio da su onda tu negdje i po kvaliteti kad ono, nebo i zemlja...!

Baš ću ga probati sutra, hvala na prijedlogu :top:

girly-girl
05.09.2010., 23:54
hvala sponzić :)
pa ono ako se odlučiš prodat.. :raspa: :D

panties
06.09.2010., 11:29
Vidim da pričate o Nude, otišla ja jednom u jednu parfueriju i tražim puder za masnu kožu, teta uvali nude koji već imam, ali ja kažem da bi probala neki drugi, ona uvijerava da je nude za masnu stvoren itd. kako to ide, dođem ja neki drugi dan i zezam ju, kažem da imam suhu kožu, opet ona s nudom koji je stvoren u
za suhu kožu! Da dobar mi je, malo slabije prekriva, ali je dobar!

i ja sam nude potrosila jednu bocicu. meni je bio katastrofa, inace imam masno lice ali iskreno, ja vise volim kad me ne zakejka puder. a nude mi je radio upravo to. redovno sam izgledala ko da imam masku na licu. a ja volim da mi bude onako dewy efekt, a ne cake efekt. ne smeta mi toliko to masno lice.

a sve jer mi je cura rekla da je nude zamjena za pure light (zamjenu za isti jos uvijek bezuspjesno trazim).
poslije sam probala photo perfexion od givenchyja (puna mi bocica stoji jer mi je bio katastrofa, ako koja cura tu hoce, poslacu joj postom, boja je 7-perfect gold - i to sam fulila jer me prodavacica ubijedila da mi je to savrsena boja, a ja uvijek uzimam najsvjetliju).
onda poslije givenchy subli'mine sculpt light, on mi je bio skroz okej al nekako sam ga prebrzo potrosila pa sam skontala da necu opet njega.

eto sad uzela ovaj jeftiniji bourjois healthy mix, pa cu vidjet kakav je on.

The Lady
06.09.2010., 20:46
Healthy mix je zakon. Postojan, a ne smeta mi koži. I divno miriše. :cerek:

sestre
06.09.2010., 23:39
Definitivno probaj od Guerlain Extreme puder,odlican je,imam kozu kao i ti i sad na vrucinama mi je drzao,a tako je lagan.
I sta je najvaznije ima za rozi podton nijansi,probaj broj 2,mislim sad za zimu.

Probala sam danas u parfumeriji Guerlain...da, mislim da ću ga uzeti, stvarno je dobar, lijepo pokriva a opet mi se čini da je dosta lagan. Boja - napokon nešto za mene, neutralno. No, kupila sam i bazu..jer sam se uvjerila da malo koji puder čini čuda sam po sebi, barem kada je malo zahtjevniji ten u pitanju :) Jedino mi se ne sviđa miris. No dobro, to je već stvar osobnog ukusa...hvala još jednom na preporuci! :)

mardar
07.09.2010., 11:02
Probala sam danas u parfumeriji Guerlain...da, mislim da ću ga uzeti, stvarno je dobar, lijepo pokriva a opet mi se čini da je dosta lagan. Boja - napokon nešto za mene, neutralno. No, kupila sam i bazu..jer sam se uvjerila da malo koji puder čini čuda sam po sebi, barem kada je malo zahtjevniji ten u pitanju :) Jedino mi se ne sviđa miris. No dobro, to je već stvar osobnog ukusa...hvala još jednom na preporuci! :)

Super,bas mi je drago da ti se svida:)
Bas sam mislila ti pisat da javis kakav je kad probas,mislim da cu ga i aj sebi uzeti za koji mjesec,jer sam mi lice odmara od sminke:cerek:

sestre
07.09.2010., 11:33
Bas sam mislila ti pisat da javis kakav je kad probas,mislim da cu ga i aj sebi uzeti za koji mjesec,jer sam mi lice odmara od sminke:cerek:

Imaju i neki u prahu koji mi se čini jednako dobar - nisam sad točno zapamtila ime ali mislim da ću uzeti i njega pa javim dojmove!

mardar
07.09.2010., 11:36
Imaju i neki u prahu koji mi se čini jednako dobar - nisam sad točno zapamtila ime ali mislim da ću uzeti i njega pa javim dojmove!

Meni je i njihov u kamenu odlican,super prekriva,a tako malo ga treba,i odlicno matira.Meni je Guerlain u svemu odlican:)

crnalala
07.09.2010., 20:26
Poz cure...evo da se i ja prikljucim temi..jucer kupila tekuci Collistar fondotinta superidratante i nisam bas zadovoljna..nekako je cudan.ne razmazuje se dobro.sve mi se cini uzalud bacen novac..:(

sestre
07.09.2010., 20:55

Kupila. Jednostavno nisam mogla čekati, nemam nijedan puder koji mi odgovara, a ne mogu baš hodati bez njega. Uzela sam Guerlain Extreme 02, baš kako si preložila - jako je lagan, tekstura je svilenkasta, praktički ga ne osjetim na licu a svejedno se lijepo razmazuje i pokriva :) Ipak, naglašavam da ja ispod pudera stavljam kremu za lice i na nju make up bazu. Za ovaj Guerlain piše da je vodootporan - tako nešto lagano da je vodotporno??

Uzela sam i Guerlain u prahu, Les Voilettes Mineral, isto 02, koji je isto za matiranje i tako svilenkast da naprosto ne mogu vjerovati kako se prekrasno stopio s licem!

U svakom slučaju, odlična preporuka i odličan puder. Mislim da ga neću imat potrebe mijenjati, hvala još jednom :top:

vucica_100
07.09.2010., 22:30
I sestre kolika je cijena tih pudera?

mardar
07.09.2010., 23:02
Kupila. Jednostavno nisam mogla čekati, nemam nijedan puder koji mi odgovara, a ne mogu baš hodati bez njega. Uzela sam Guerlain Extreme 02, baš kako si preložila - jako je lagan, tekstura je svilenkasta, praktički ga ne osjetim na licu a svejedno se lijepo razmazuje i pokriva :) Ipak, naglašavam da ja ispod pudera stavljam kremu za lice i na nju make up bazu. Za ovaj Guerlain piše da je vodootporan - tako nešto lagano da je vodotporno??

Uzela sam i Guerlain u prahu, Les Voilettes Mineral, isto 02, koji je isto za matiranje i tako svilenkast da naprosto ne mogu vjerovati kako se prekrasno stopio s licem!

U svakom slučaju, odlična preporuka i odličan puder. Mislim da ga neću imat potrebe mijenjati, hvala još jednom :top:

Bas mi je drago da ti ej odlican,i koliko si ih platila.Tog tekuceg treba jako malo na licu,i super se drzi i samo s kremom,bez baze,i jos malo u kamenu ili u prahu i odlicno:):cerek:
Javi se za koji dan s komentarima:lol:

angie111
08.09.2010., 10:23
nitko me nije dozivio kad sam pitala za make up forever hd tekuci puder pa da probam opet.
evo ovaj http://i51.tinypic.com/2sale2b.jpg
kakva su vasa iskustva?

Hana020
08.09.2010., 10:47
draga, pogledaj si na makeup alley, njihovi proizvodi su super.. ovaj puder nisam još probala..
http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=104149/HD_High_Definition_Foundation/Make_Up_For_Ever/Foundations

sestre
08.09.2010., 11:56
Bas mi je drago da ti ej odlican,i koliko si ih platila.Tog tekuceg treba jako malo na licu,i super se drzi i samo s kremom,bez baze,i jos malo u kamenu ili u prahu i odlicno:):cerek:
Javi se za koji dan s komentarima:lol:

Ufff...skupi su. Ne znam koliko su povoljniji online ali ja sam kupila u parfumeriji naprosto zato jer nisam mogla čekati.

Tekući...Guerlain Extreme, 30 ml - 345 kn
Guerlain Les Voilettes Mineral, 20 g - 336 kn.
To su cijene u Martimexu konkretno, no mislim da je svugdje slično.
Ipak, ako ne koristite previše pudera, mislim da ovo može trajati minimalno 6 mj...a možda i do godinu dana. Meni obično puderi stvarno dugo traju pa mi se i ovakva cijena isplati.

Clinique mi je isto bio u igri, jedan novi, za 300 kn, ali kad usporedim tu malu razliku u cijeni, za istu količinu...Guerlain definitivno. Ima svilenkastiju teksturu, ljepše se razmazuje...iako, da se razumijemo, Clinique isto lijepo izgleda na licu - stvar je samo osobnog ukusa.

Dorée
08.09.2010., 16:36
je li tko probao nivein mousse ,ja samo na ruci čini sa lagan ,ali mi je tamna nijansa nude ,al' svjedno me zanima :o:)

vichyevka
08.09.2010., 16:51
nitko me nije dozivio kad sam pitala za make up forever hd tekuci puder pa da probam opet.
evo ovaj http://i51.tinypic.com/2sale2b.jpg
kakva su vasa iskustva?

nisam ga probala ali sam citala i jedna mi je forumasica pricala da je puder super. ja sam sa svim sto sam probala od MUF jako zadovoljna :)

crnalala
08.09.2010., 20:43
Ima li tko slicna iskustva s Collistar fondotinta superidratante???:confused:

sestre
08.09.2010., 21:56
je li tko probao nivein mousse ,ja samo na ruci čini sa lagan ,ali mi je tamna nijansa nude ,al' svjedno me zanima :o:)

Ja sam probala od Maybelline mousse, oni imaju jako svijetlu nijansu pa ako Nivea nema, probaj ovo, možda ti se svidi...isto je lagan.

DeRo.ES
09.09.2010., 00:52
zapravo 80-90% cura, djevojaka ili zena ni ne treba koristit puder :rolleyes:

girly-girl
09.09.2010., 10:26
dobro da i što sada :ne zna: pa njihov izbor..

Martinka
09.09.2010., 11:48
Imam molbicu jednu, ako je netko koristio pa mi može usporediti Bourjois Healthy Mix i MF Colour adapt. Colour adapt koristim godinama i super mi je, ali vidim sad ovaj drugi na akciji u Bipi pa si razmišljam....:)

Good evil
09.09.2010., 13:24
Može mi neka cura koja ima neutralni podton dat preporuku tekućeg pudera, a da je DMovske klase i da nikako ne izbija roskasto iz njega.
Može i Martimex/Sephora, al prednost dajem DMu jer mi je on trenutno jedini u blizini.

sestre
09.09.2010., 14:01
Može mi neka cura koja ima neutralni podton dat preporuku tekućeg pudera, a da je DMovske klase i da nikako ne izbija roskasto iz njega.
Može i Martimex/Sephora, al prednost dajem DMu jer mi je on trenutno jedini u blizini.

Definitivno Max Factor, 70 - mislim da piše Natural. Jako sam ga dugo koristila, savršen puder, odlična ambalaža i neutralan podton (koliko se sjećam).

Neki dan sam vidjela reklamu za ovaj puder i umrla od smijeha :D ne mogu vjerovati da se netko sjetio instalirati valjak...a koliko puta u šali kažem, idem pokrečiti facu! :lol: No ludo me zanima, jel netko ovo probao i jel stvarno funkcionira? :D

http://i53.tinypic.com/2nk5jxi.jpg

Lake
09.09.2010., 14:13
Clinique mi je isto bio u igri, jedan novi, za 300 kn, ali kad usporedim tu malu razliku u cijeni, za istu količinu...Guerlain definitivno. Ima svilenkastiju teksturu, ljepše se razmazuje...iako, da se razumijemo, Clinique isto lijepo izgleda na licu - stvar je samo osobnog ukusa.

taj even better o kojem pričaš je jako nepostojan tj oksidira nakon niti 2 sata i to ne ljeti nego zimi, sav potamni, otopi se...jasno mi je da je to klinički puder bez kemije al meni je bio stvarno pre kratkotrajan
sa druge strane, guerlain mi je super, ali ja imam stariju inačicu tj fleur de teint, njega je zamjenio taj novi koji si ti kupila i koristim ga naizmjenično sa sisleyem :cerek:
evo skoro cijelo ljeto nisam ni koristila puder, rješila sam se glupih akni :s
ali čim je zahladilo krenila sam ponovno sa žbukanjem :rofl:

nilly
09.09.2010., 14:14

Ajme...meni je ovo grozno...ko da stvarno krećim facu :eek:

Mother Earth
09.09.2010., 14:17
Moj puder broj 1 je MF CoLor adapt, NaturaL :cerek:
A o ovom puderu s vaLjkom su pisaLe šminkerice http://www.sminkerica.com/kozmetika/loreal-rollon-true-match/ :mig:

Dorée
09.09.2010., 14:42
Definitivno Max Factor, 70 - mislim da piše Natural. Jako sam ga dugo koristila, savršen puder, odlična ambalaža i neutralan podton (koliko se sjećam).

Neki dan sam vidjela reklamu za ovaj puder i umrla od smijeha :D ne mogu vjerovati da se netko sjetio instalirati valjak...a koliko puta u šali kažem, idem pokrečiti facu! :lol: No ludo me zanima, jel netko ovo probao i jel stvarno funkcionira? :D

ja bi probala ako ima svijetla nijansa,jel tko zna koja je najsvjetlija :)
edit našla:C2 Rose Vanilla
Možda bi mogla proć ,iako meni u principu treba jedinica

Hegi
09.09.2010., 18:57
cure probajte mineralni puder od make up factory, ja sam si ga uzela, a imala sam i cream foundation isto od te marke i stvarno su super, jako dobro prekrivaju,postojani su.....lijepe boje...teta u mulleru mi je rekla da se zene stalno vracaju po te pudere a nisu ni skupi oko 200 kn

sestre
10.09.2010., 02:14
taj even better o kojem pričaš je jako nepostojan tj oksidira nakon niti 2 sata i to ne ljeti nego zimi, sav potamni, otopi se...jasno mi je da je to klinički puder bez kemije al meni je bio stvarno pre kratkotrajan

Da, i meni se učinilo da bi mogao biti sklon otapanju ali stvarno da licu svježinu (to je moj dojam) pa mi se učinilo da ima potencijala...kažem, ne čini mi se loš, ali za tu cijenu ima daleko boljih...puder za 300 kn mora pokazati da opravdava cijenu :)

Nego, išla sam danas probati ovaj "super krečko" od L'Oreala - naprosto sam to morala vidjeti uživo :D I baš me iznenadilo....valjak stvarno dobro "žbuka"! :) Jedino imam osjećaj da se brzo potroši - pogotovo ako mislite nanositi "dvije ruke" :lol: I izbor nijansi je siromašan - dvije su s rozim podtonom, dvije sa žutim...mislim da neutralnih nema...ili ja barem nisam uočila.

No za 100 kn, kome odgovara boja, možda se isplati probati. Ako ništa drugo, vjerujem da šminkanje čini zabavnim...dođe mi da si takav valjak kupim sam po sebi :rofl:

nina2007
10.09.2010., 07:21
Imam molbicu jednu, ako je netko koristio pa mi može usporediti Bourjois Healthy Mix i MF Colour adapt. Colour adapt koristim godinama i super mi je, ali vidim sad ovaj drugi na akciji u Bipi pa si razmišljam....:)

probaj si svakako. Ja sam MF koristila davno, jedan od rijetkih "jeftinijih" pudera koji mi je bio oke ali sam ipak zadnjih godina prešla na Chanel/Clarins tek.pudere zbog finije teksture / kvalitete i tako to.

A ovaj Healthy mix sam probala jer je imao nijansu koja mi savršeno odgovara (a inače si jako teško pronađem odgovarajuću) i stvarno je dobar...onako laganiji puder ali opet oke prekriva (na kritična mjesta ionako naneseš korektor). Baš mi je zgodan onako za svaki dan, za lagano osvježit facu, kad mi ne treba savršeno prekrivanje (za to koristim Clarins ili Chanel) i namjeravam ga kupit opet, čim potrošim bočicu :top:

Elektra
10.09.2010., 09:04
Jel' netko koristio ArtDeco pudere? Dojmovi? :)

Martinka
10.09.2010., 09:19
probaj si svakako. Ja sam MF koristila davno, jedan od rijetkih "jeftinijih" pudera koji mi je bio oke ali sam ipak zadnjih godina prešla na Chanel/Clarins tek.pudere zbog finije teksture / kvalitete i tako to.

A ovaj Healthy mix sam probala jer je imao nijansu koja mi savršeno odgovara (a inače si jako teško pronađem odgovarajuću) i stvarno je dobar...onako laganiji puder ali opet oke prekriva (na kritična mjesta ionako naneseš korektor). Baš mi je zgodan onako za svaki dan, za lagano osvježit facu, kad mi ne treba savršeno prekrivanje (za to koristim Clarins ili Chanel) i namjeravam ga kupit opet, čim potrošim bočicu :top:

Hvala, mislim da ću ga probati onda, ne treba mi neki teški puder, samo nešto lagano i hidratantno da mi ujednači lice. Ovo mi se čini ok za tu svrhu :)

parfemic1
10.09.2010., 09:22
Jel' netko koristio ArtDeco pudere? Dojmovi? :)

koristila sam njihov hydrasilk, ok je, hidratantan i dugo mi je trajala bocica, jedino sto sam stalno imala feeling da bi mogao malo bolje prekrivati

Elektra
10.09.2010., 09:32
koristila sam njihov hydrasilk, ok je, hidratantan i dugo mi je trajala bocica, jedino sto sam stalno imala feeling da bi mogao malo bolje prekrivati

Ma dobro, ja ne bih neko jako prkrivanje. Ono, lagano do srednje. Jel' taj takav? :) Znaš mu cijenu možda?

Happy_Day
10.09.2010., 09:47
Koji je od ovih tekućih pudera laganiji, Chanel Innocence ili Dior Nude? Thanks! :)

parfemic1
10.09.2010., 10:19
Ma dobro, ja ne bih neko jako prkrivanje. Ono, lagano do srednje. Jel' taj takav? :) Znaš mu cijenu možda?

takav ti otprilike je...vec sam dulje bez pudera:D, zadnji put sam ga kupovala pred otprilke 2 godine i tad je bio oko 160 kn:mig: a sad kao sto cujem ide neko snizenje od -25% na artdeco u irisu

madeira
10.09.2010., 10:23
Koji je od ovih tekućih pudera laganiji, Chanel Innocence ili Dior Nude? Thanks! :)

Chanel slabije prekriva, Nude puno jače prekriva. Ali meni su oba lagana na koži.

Elektra
10.09.2010., 10:29
takav ti otprilike je...vec sam dulje bez pudera:D, zadnji put sam ga kupovala pred otprilke 2 godine i tad je bio oko 160 kn:mig: a sad kao sto cujem ide neko snizenje od -25% na artdeco u irisu

Hvala :)

parfemic1
10.09.2010., 10:49
Hvala :)

I drugi put :mig:

molim kakav prijedlog za koji drugi hidratantni puder

dani4
10.09.2010., 12:03
Mene zanima da li je itko probao pudere od Marie Galland, konkretno bazni puder 512. Kakvi su dojmovi?

duchessa
10.09.2010., 12:41
Da li je došao kod nas novi Lancome-ov puder, Teint Miracle?
Prema opisu, puder će biti mrak :mig: :cerek:

http://www.lancome-usa.com/makeup/foundations/teint-miracle.htm

madeira
10.09.2010., 12:58
Kad smo već kod noviteta:

http://www.sephora.fr/browse/product.jhtml?id=P112621&shouldPaginate=true&categoryId=GIVEN

sestre
10.09.2010., 13:13

Moj je dojam da su i Chanel i Dior teški puderi. Probaj Guerlain - koristila sam i Chanel i Dior dovoljno dugo da mogu reći kako je Guerlain duplo lakši od obadva - iako ga imam tek par dana. Po cijeni su ti ionako svi tu negdje.

Plavooka25
10.09.2010., 14:04
Elektra i ja imam Hydrasilk od AD, tu sam pisala o njemu http://makeupmakeout.blogger.ba/arhiva/2010/03/21/2458783

Elektra
10.09.2010., 14:52
Elektra i ja imam Hydrasilk od AD, tu sam pisala o njemu http://makeupmakeout.blogger.ba/arhiva/2010/03/21/2458783

Hvala! Pročitala sam tvoje dojmove i mislim da bi mogao biti ono što tražim. :) Ići ću u parfumeriju isprobati i zatražiti malo u posudicu da isprobam doma :)

Xoe
10.09.2010., 14:59
Bok, da se uključim. Pošto mi je koža osjetljiva i dosta "porculanska" bilo mi je teško naći puder koji nije težak a ujedno prekriva nedostatke. Do prije 5 mjeseci!

Navukla sam se na Bourjois -ov healty mix. Za nekih 100 kuna stvarno je predobar. A nijanse su slične koži a ne prežuti ili prerozi.

Osobno za ove zimske dane (nadolazeće) koristim no.52

Ma općenito njihova šminka mi je odlična a i pojeftinili su :cerek:

Dorée
10.09.2010., 18:02
Ja sam probala od Maybelline mousse, oni imaju jako svijetlu nijansu pa ako Nivea nema, probaj ovo, možda ti se svidi...isto je lagan.
tnx.
imala san ga i bio mi je dobar,al prekinuli su uvoziti 008 nijansu,010 mi je tamna:)

tototo19
10.09.2010., 19:04

Jel taj puder dobro prikriva? Čini mi se da svaki put kad kupim neki puder, ili je pretaman (imam jako svijetlu kožu), ili mi ne prikriva nedostatke (kojih ima...), ili mi samo pogorša situaciju na licu (a ne bi smio, s obzirom na cijenu i navodnu kvalitetu)... Pa me čist zanima kako ovaj prekriva i jel ima svijetlih nijansi...

Martinka
10.09.2010., 20:17
Evo da se pohvalim, kupila sam si Healthy mix, jedva sam izabrala nijansu, sve su mi grozne, uzela sam 53, to je bila najsvjetlija koju su imali i nekako mi je čudna, ali na licu izgleda podnošljivo. Šteta, puder mi se čini baš dobar kad sam ga stavila, samo te nijanse, uff

vucica_100
10.09.2010., 22:48
53 nijansa Martinka...uuuuf...Ko zna hoću li si ja uopće naći nijansu..Ja imam njihovo korektor 51 i dobar mi je..jer sam dosta svijetla.

xenchi
11.09.2010., 01:30
cure, ja sam u dm-u u vodnikovoj vidjela maybellineov dream matt mousse nijansa 08. mislim da su dva komada ostala.
razmišljam da odem do bipe po healthy mix, pogotovo zahvaljujući nininom i xoeinom komentaru :):mig:
@martinka: ima li nijanse 52? sjećam se da sam jednom davno probala ovaj puder i baš se dobro stopio s mojom kožom iako sam svjetloputa. unaprijed hvala:)

vichyevka
11.09.2010., 10:16
Kad smo već kod noviteta:

http://www.sephora.fr/browse/product.jhtml?id=P112621&shouldPaginate=true&categoryId=GIVEN

vidjela sam u novinama da je ovaj puder dosao kod nas. cijena prava sitnica:430kn :zubo:

Martinka
11.09.2010., 15:04
cure, ja sam u dm-u u vodnikovoj vidjela maybellineov dream matt mousse nijansa 08. mislim da su dva komada ostala.
razmišljam da odem do bipe po healthy mix, pogotovo zahvaljujući nininom i xoeinom komentaru :):mig:
@martinka: ima li nijanse 52? sjećam se da sam jednom davno probala ovaj puder i baš se dobro stopio s mojom kožom iako sam svjetloputa. unaprijed hvala:)

U Bipi nisu imali nijansu 52, uopće je nemaju u ponudi jer su na stalku samo 4 mjesta za taj puder i najsvjetliji je 53, tako da sam morala uzeti taj. Nije loš, al nije to moja savršena boja. Inače, od Max Factor natural nijansa 70 mi na licu izgleda savršeno, moja prirodna nijansa, a ove od Bourjois čak ne bi rekla da su tamne boje, samo su dosta žute....eto, zato ne volim kupovati puder kad nađem neki koji mi valja :D

mala_zg23
11.09.2010., 16:15
a jel probao tko nivein mousse?

moonlightlady
11.09.2010., 17:04
Danas naletim na novi Bourjois puder "Bio detox organic foundation"...nisam se usudila kupiti ga iako me je odusevio njegov miris, tako svjez i prozracan. Jel neko probao?

Happy_Day
11.09.2010., 17:12
Moj je dojam da su i Chanel i Dior teški puderi. Probaj Guerlain - koristila sam i Chanel i Dior dovoljno dugo da mogu reći kako je Guerlain duplo lakši od obadva - iako ga imam tek par dana. Po cijeni su ti ionako svi tu negdje.

Gledala sam danas Guerlainove boje i sve su mi nekak previše roze, ja imam žuti podton. Chanel sam već davno imala i na trećoj bočici mi se lice zasitilo, pa sam prešla na Dior Forever Compact. Danas sam probala taj Dior Nude 021 i boja mi je savršena. Dobila sam malo u posudicu, pa ću ga u pon testirati na licu.

Andariel
11.09.2010., 20:05
Ufff...skupi su. Ne znam koliko su povoljniji online ali ja sam kupila u parfumeriji naprosto zato jer nisam mogla čekati.

Tekući...Guerlain Extreme, 30 ml - 345 kn
Guerlain Les Voilettes Mineral, 20 g - 336 kn.
To su cijene u Martimexu konkretno, no mislim da je svugdje slično.
Ipak, ako ne koristite previše pudera, mislim da ovo može trajati minimalno 6 mj...a možda i do godinu dana. Meni obično puderi stvarno dugo traju pa mi se i ovakva cijena isplati.

kakav je u martimexu izbor nijansi? gledala sam danas taj puder u mulleru i sephori i sve što su imali je stravično tamno...bio je jedan svjetliji, al on je bio prerozi... :lol:
onda sam htjela u bipi uzet healthy mix, al ti su mi opet svi prežuti :s

mislim da ću za početak uzet u dm-u niveu extreme resist s 50% popusta pa ću vidjet jel mi treba nešto bolje :ne zna:

Sponza ri
11.09.2010., 21:26
Danas naletim na novi Bourjois puder "Bio detox organic foundation"...nisam se usudila kupiti ga iako me je odusevio njegov miris, tako svjez i prozracan. Jel neko probao?

Bit ce moj :facepalm:

:zubo:

dariel
11.09.2010., 21:41
Kupujem bolji puder pa molim preporuku, 150 kn+.

jelena2105
11.09.2010., 21:43
Ajme...meni je ovo grozno...ko da stvarno krećim facu :eek:

meni se ovo stvaro čini zgodno al ne s ovim valjkom pobogu :lol: već s kistom (mislim da sve forumašice imaju kist za puder)
obožavam kremaste pudere u kutijicama koje doslovno mažeš na lice kao neki slikar.:)
dugo sam tražila takve pudere jer i sama šminkam (hobi,malo se i zaradi)i dugosam tražila paletu gdje će biti više nijansi kremastih pudera a da pašu većini tipova kože. jednom davnoje Max Factor imaokremastu podlogu al 90 posto žena se osulo poslije korištenja. Zapravo je ovo prvi put da vidim ovako kremasti puder jeftinije verzije. Probala sam neki dan u Kozmu gdje mu je cijena oko 70 kn, dok je u DM 110 kn :eek:
uglavnom meni se čini skorz ok, fino leži na licu, al ima samo 4 nijanse.
onaj ko voli ovakve kremaste pudere kamuflaže (ipak su to teže podloge) nek potraži Kryolan paletu (uguglaj kryolan creme foundation pallete) prestražan proizvod ,ima 12 malih kremastih puderića i za profi je uporabu. jednom davno sam to imala i bila sam oduševljena ....usput ako ko nađe nek mi se javi da mogu naručiti.:cerek:

jelena2105
11.09.2010., 21:45
u postu poviše govorim o Lorealovom novom kremastom puderu šta ga reklamira Eva Longoria s valjkom :cerek:

moonlightlady
11.09.2010., 21:45
Bit ce moj :facepalm:

:zubo:

ocekujemo iscrpan izvjestaj :D

sestre
11.09.2010., 22:21
kakav je u martimexu izbor nijansi? gledala sam danas taj puder u mulleru i sephori i sve što su imali je stravično tamno...bio je jedan svjetliji, al on je bio prerozi... :lol:

Ja imam 02. To je dosta svijetlo, podton je neutralan. Nemam pojma jel ima svjetlije od toga, trebalo bi biti 01 ali ne sjećam se imaju li ga u Martimexu...

sestre
11.09.2010., 22:28
Jel taj puder dobro prikriva? Čini mi se da svaki put kad kupim neki puder, ili je pretaman (imam jako svijetlu kožu), ili mi ne prikriva nedostatke (kojih ima...), ili mi samo pogorša situaciju na licu (a ne bi smio, s obzirom na cijenu i navodnu kvalitetu)... Pa me čist zanima kako ovaj prekriva i jel ima svijetlih nijansi...

Prekriva dobro. Ja stavim nekad make up bazu ispod njega pa to onda još bolje izgleda, i na to stavim Guerlain 02 u prahu.

Za jako svijetle nijanse probaj neki Clarins, Lancome ili Sisley. Mislim da Clarins ima najširi spektar jako svijetlih nijansi i jako dobro pokriva ali, to je malo teži puder, a ako kažeš da ti neki puderi pogoršavaju situaciju na licu, možda to znači da bi trebala stavljati neke laganije. Dosta ovisi i o kremi koju stavljaš ispod pudera...

sestre
11.09.2010., 22:38
Gledala sam danas Guerlainove boje i sve su mi nekak previše roze, ja imam žuti podton. Chanel sam već davno imala i na trećoj bočici mi se lice zasitilo, pa sam prešla na Dior Forever Compact. Danas sam probala taj Dior Nude 021 i boja mi je savršena. Dobila sam malo u posudicu, pa ću ga u pon testirati na licu.

Ja sam imala taj isti Dior...je je, to ti je žuti podton, zato i ne čudi da ti je boja savršena ;) Ma joj, nisam neki frik za Diorom ali što je je, njihova paleta nijansi je uvjerljivo najšira - plaćam kavu curi koja kaže da kod Diora NIJE našla svoju boju ;)

5rich
11.09.2010., 22:43
Kupujem bolji puder pa molim preporuku, 150 kn+.

koji ti je tip kože,kakvo prekrivanje tražiš,kakav izglet(mat/polumat),itd?

The Lady
11.09.2010., 22:49

Ja imam 52 nijansu, vanilla čini mi se. Odličan je, odličan. :cerek:

Hana020
12.09.2010., 00:03

givenchy i clarins ti imaju svijetle nijanse.. givenchy je čini mi se lakši od clarinsa.. najbolje ti je tražit tester pa probat puder prije nego što ga kupiš :)

Hana020
12.09.2010., 00:05
jednom davno sam to imala i bila sam oduševljena ....usput ako ko nađe nek mi se javi da mogu naručiti.:cerek:

likum umjetnički pribor ti drži kyrolan, http://www.likum.hr/l/naslovna.htm, ako nemaju u svojoj ponudi to što ti tražiš mogu ti naručiti, ali u tom slučaju ja ti preporučam ebay jer ćeš proći jeftinije :)

panties
12.09.2010., 00:51

probala ja tester, mogu ti reci da nije los uopste. onako malkice zamatira, ali nista pretjerano, samo sto mi je bila pretamna nijansa pa sam ga samo jednom stavila (tester dosao u novom ljepota&zdravlje casopisu)

Evo da se pohvalim, kupila sam si Healthy mix, jedva sam izabrala nijansu, sve su mi grozne, uzela sam 53, to je bila najsvjetlija koju su imali i nekako mi je čudna, ali na licu izgleda podnošljivo. Šteta, puder mi se čini baš dobar kad sam ga stavila, samo te nijanse, uff

joj, ja sam uzela 52, ali meni opet treba 51! a ovdje ga ne mogu nigdje naci.

dariel
12.09.2010., 19:04
koji ti je tip kože,kakvo prekrivanje tražiš,kakav izglet(mat/polumat),itd?

Tražim extra jako prekrivanje. Trenutno koristim Essence, i loš je. Vide se proširene pore, i dr mane po koži. Malo uzmem skuplju kozmetiku, pa lošiju, nije mi se dalo birati nijansu pudera, ali sad bi izdvojila više za kvalitetan puder. Koža mi je masna do mješovita!

The Lady
12.09.2010., 19:24
Tražim extra jako prekrivanje. Trenutno koristim Essence, i loš je. Vide se proširene pore, i dr mane po koži. Malo uzmem skuplju kozmetiku, pa lošiju, nije mi se dalo birati nijansu pudera, ali sad bi izdvojila više za kvalitetan puder. Koža mi je masna do mješovita!

Max Factor Color Adapt - nekako je malo gušći od svih koje sam probala, odlično prikriva, čak malo i matira, ujednači ten i što je meni bilo najbitnije - nije mi pogoršavalo nedostatke kao ostali puderi. Kad sam njega koristila, lice mi se usavršilo, pa sam prešla na laganije, Healthy Mix.
I cijena nije visoka, a traje dugo. :)

Martinka
13.09.2010., 00:53
Max Factor Color Adapt - nekako je malo gušći od svih koje sam probala, odlično prikriva, čak malo i matira, ujednači ten i što je meni bilo najbitnije - nije mi pogoršavalo nedostatke kao ostali puderi. Kad sam njega koristila, lice mi se usavršilo, pa sam prešla na laganije, Healthy Mix.
I cijena nije visoka, a traje dugo. :)

Colour adapt je najbolji za tu cijenu, super prekriva, dugo traje, a opet nije pretežak na koži, kao maska. Definitivno najbolji od dm klase. Jedini bolji puder od toga je bio Guerlain, al to čudo košta ko godišnja zaliha mf :D
Za baš ekstra prekrivanje je ok i Coverderm, u ljekarni, kad sam ga ja kupila bio je preko 200 kn, ali to je samo za posebne prigode i izgleda umjetno na licu, samo na slikama ispadne super :cerek:

5rich
13.09.2010., 01:28

definitvno Revlon Colorstay...ne spada u skupu kozmetiku(oko 100 kn je), ima široki izbor nijansi,te dvije verzije- za suhu i normalnu kožu,te masnu i mješovitu...za prekrivanje dušu dao :s ovo nije definitvno lagan puder, ali odlično matira kožu i ne sklizne s lica, zbilja je postojan :s jedina loša stvar je to što ga moraš prilično brzo nanosit,brzo se suši na zraku:mig:

cinober
13.09.2010., 08:36
bok.
makar nije bilo moje pitanje , prethodni je post i meni odgovor.
hvala. :)
samo što ja imam problem s nosom, sjaji se nenormalno. i to skoro kroz svaki puder. jel ima tome pomoći.
imam mješvitu kožu, ne trebam jako prekrivanje. dio problema je i taj što na poslu nisam u mogućnosti (većinu vremena) obnavljati make up.

Martinka
13.09.2010., 08:57
bok.
makar nije bilo moje pitanje , prethodni je post i meni odgovor.
hvala. :)
samo što ja imam problem s nosom, sjaji se nenormalno. i to skoro kroz svaki puder. jel ima tome pomoći.
imam mješvitu kožu, ne trebam jako prekrivanje. dio problema je i taj što na poslu nisam u mogućnosti (većinu vremena) obnavljati make up.

Meni je protiv sjaja nosa najbolji bourjois mineral puder, inače imam suhu kožu oduvijek, ali nos kao da je nečiji tuđi, sjaji se od svega nakon nekog vremena. Ovaj puder stavim sa četkicom i bude super :cerek:

cinober
13.09.2010., 09:00
Meni je protiv sjaja nosa najbolji bourjois mineral puder, inače imam suhu kožu oduvijek, ali nos kao da je nečiji tuđi, sjaji se od svega nakon nekog vremena. Ovaj puder stavim sa četkicom i bude super :cerek:

joj hvala ti. probam. :cerek:

salvador
13.09.2010., 09:49
jebate ja tamna, ali bogme i EA 05 taman...:ceka:

Pumpkin Noodle
13.09.2010., 11:00
Moze li mi netko usporediti Vichy AT Pure i Bourjois Healthy Mix u smislu prekrivanja i postojanosti? :mig:

rubrum
13.09.2010., 13:00
Dariel,

i ja bih ti preporucila Colorstay. Imam mjesovitu kozu, sa izrazito suhim obrazima i masnom T zonom. Kada mi treba jako prekrivanje i savrsen make up, stavim ga preko uobicajene hidratantne kreme, dok za malo blazi make up, kao podlogu stavim bogatiju kremu. Tako dobijem dobro prekrivanje u kombinaciji sa dewy efektom.

Colour adapt je tako-tako. Meni ne prekriva narocito dobro, nije postojan i vise je kao tonirana krema. Cini mi se da je prije nekoliko godina bio mnogo kvalitetniji i gusci nego sada.:ne zna:

Jelena1985
13.09.2010., 13:28
sta je dewy efekat? :misli:
meni isto dobar CS. na prvu sam se malo razocarala, jer sam ga pokusala nanijeti prstima, al ne valja. sa kistom se savrseno nanese, i jos malo utapkam i bude super!
ja koristim za suhu/normalnu kozu, zbog suhih obraza, ali meni se T zona nakon nekog vremena pocne sjajiti, bez obzira na kameni puder preko.

marcy darcy
13.09.2010., 18:37
Cure upomoć- tražim dobar postojan matirajući puder, da ne bude efekt maske ali da dobro pokriva, cijena nije problem. Imam žućkasti ten, malo umornog izgleda, stalno pod stresom pa svako malo izbije neko čudo tipa na bradi ili po čelu. Prve bore, loš ten, jednom riječju veselje. Što bi preporučile? Mora dobro matirati, dobro prekrivati, a ne bih htjela izgledati ožbukano.:confused:

Dorée
13.09.2010., 20:47
bili mi netko mogao stavit swatch chanel mat lumiere 20 clair :moli:

brbtch
13.09.2010., 21:38
bili mi netko mogao stavit swatch chanel mat lumiere 20 clair :moli:
nisu nešto slike jer ne maloprije slikano, ali vidi se razlika. Gornja je sa blicom, donja bez, boje su ispale realno. Lijevo je sisley phyto eclat 0+ vanilla, a desno chanel mat lumiere 20 clair. Dosta je tamniji od 0+ i za žuti je podton. nadam se da sam ti pomogla :)
http://i56.tinypic.com/2vv7sb5.jpg

bejo
13.09.2010., 22:20
Je li koristila ijedna Chanel Teint Innocence liquid foundation? Konkretno, radi se o ovom puderu: http://us.strawberrynet.com/makeup/chanel/?LineId=6240#6240

Isprobala sam ga i učinio mi se ok, mislim da ću ga kupiti.. Ali mi treba pomoć oko boje - neutralni podton sam, a nikako ne mogu na temelju ovog swatcha skužiti koje su boje neutralne...
Swatch: http://www.flickr.com/photos/mymakeupreviews/2879141714/

Dorée
13.09.2010., 23:17
hvala brbtch :five:

da čini mi se da bi ipak bio taman i žut,ja sam neutralno-rozog podtona
taman bi mi odgovarao sisley ,ali cijena je paprena i treba mi jače prekrivanje (on je koliko znam za neko lagano do srednje ):)

brbtch
13.09.2010., 23:19
ako nađeš nijansu kao sisleyjevu, a jeftiniju javljaj :D i meni je taj jaakoo skup, ali mi stvarno dugo traje, s tim da ga ne štedim baš, a ako želim jače prekrivanje, stavim 2 sloja (ni tad ne izgleda kao maska, super je) :D

Dorée
13.09.2010., 23:26
ako nađeš nijansu kao sisleyjevu, a jeftiniju javljaj :D i meni je taj jaakoo skup, ali mi stvarno dugo traje, s tim da ga ne štedim baš, a ako želim jače prekrivanje, stavim 2 sloja (ni tad ne izgleda kao maska, super je) :D

budem svakako :)
Tražim baš ,ali jako je slab izbor svijetlih pudera.Nije mi bio loš dior nude 010,ali ipak je žućkast ,al eto bar je svijetao dovoljno.:D

brbtch
13.09.2010., 23:28
ja sam danas našla too faced puder u kamenu taman svijetao i dobre teksture, ali tekući je noćna mora za tražiti :D

mardar
14.09.2010., 09:18
budem svakako :)
Tražim baš ,ali jako je slab izbor svijetlih pudera.Nije mi bio loš dior nude 010,ali ipak je žućkast ,al eto bar je svijetao dovoljno.:D

Probaj Guerlain extreme puder,odlicno prekriva,malo ga treba,i preporucam nijansu broj 2,ako si vec mislila o chanel 20,samo sta je ovaj za neutralni podton:)

salvador
14.09.2010., 10:04
Koliko nijansi Revlon CS za masnu kožu ima kod nas?Koja je najtamnija?...ako ima netko sličicu, bilo bi još bolje...:rofl:

Naime za mene savršena nijansa je Deborah Age Fundation 4 Amber

http://img828.imageshack.us/img828/4843/deborahpuder1.jpg

obožavam taj puder, ali u zadnje vrijeme se zasjajim nakon nekog vremena ,očito je bolji za suhu kožu, jer kao i što sam naziv kaže namijenjen je zreloj koži........ pa bi ga promijenila,samo da nadjem istu nijansu.........:ne zna:

rubrum
14.09.2010., 10:31
Jelena1985,

dewy efekat je kada koza tj. puder nema mat nego vlazan ili sjajan finis.

Salvador,

CS je kod nas dostupan u 6 ili 7 nijansi. Tamnije nijanse su True beige 320 - za rozi podton, Natural tan 330 - za topli podton i Early tan 340 - za neutralno - rozi podton.

Ovaj Deborah puder nisam probala pa ti ne mogu preporuciti odgovarajucu nijansu CS.

salvador
14.09.2010., 10:40
Jelena1985,

Salvador,

CS je kod nas dostupan u 6 ili 7 nijansi. Tamnije nijanse su True beige 320 - za rozi podton, Natural tan 330 - za topli podton i Early tan 340 - za neutralno - rozi podton.

Ovaj Deborah puder nisam probala pa ti ne mogu preporuciti odgovarajucu nijansu CS.
Draga hvala ti na odgovoru...jakooo brzoom:grli:...napredujem...do sad nisam ni znala koliko nijansi je kod nas na raspolaganju, još ću sad malo pronjuškati...sad već ne znam jel bi uzela mineralni ili za masnu kožu..hahah:bonk:
Ali, naravno ako ima netko ko ima savjet, bila bi Vam zahvalna:mig:
Gledala sam i EA 05 dosta mi se čini taman,a mislim da ni Sisley za mene nema nijansu:rolleyes:

rubrum
14.09.2010., 10:42
Nema na cemu!:)

Mineralni CS nije dobio dobre kritike, a i preskup je za ono sto nudi.:ne zna:

salvador
14.09.2010., 12:22
Nema na cemu!:)

Mineralni CS nije dobio dobre kritike, a i preskup je za ono sto nudi.:ne zna:

Da..vidjela sam da ima koma recenzije:flop:...

Jelena1985
14.09.2010., 14:13
Jelena1985,

hvala, to sam i pretpostavljala :top:

Dorée
14.09.2010., 18:09
Probaj Guerlain extreme puder,odlicno prekriva,malo ga treba,i preporucam nijansu broj 2,ako si vec mislila o chanel 20,samo sta je ovaj za neutralni podton:)

hvala pogledati ću:), iako mi je i 20-ica malo tamna,mogla bi proć pošto je neutralna (ja sam neutralno-roza :D)

salvador
15.09.2010., 10:00
CS kupljen:cerek:

sestre
15.09.2010., 11:30
hvala pogledati ću:), iako mi je i 20-ica malo tamna,mogla bi proć pošto je neutralna (ja sam neutralno-roza :D)

Super je Extreme ali, ovo su kraljevi svijetlih nijansi i dobrog pokrivanja, u istom cjenovnom razredu. Samo, malo teži. Kada su svijetle nijanse u pitanju, ostali brandovi se mogu sakriti, u svakom smislu te riječi...

Evo linkovi za paletu nijansi:

http://int.clarins.com/beauty-product/make-up/complexion/liquid-foundation/extra-firming-foundation-spf15/C050101008/

http://int.clarins.com/beauty-product/make-up/complexion/liquid-foundation/everlasting-foundation-spf-15/C050101007/

http://int.clarins.com/beauty-product/make-up/complexion/liquid-foundation/truly-matte-foundation-spf15/C050101001/

http://i53.tinypic.com/w82dfl.jpg http://i56.tinypic.com/2v9cfvl.jpg http://i55.tinypic.com/1zduq1z.jpg

Dorée
15.09.2010., 17:33
hvala na preporuci:),samo ima li ih u nas?

dariel
15.09.2010., 18:42
Hvala još nisam ništa uzela, zasad.:s

blushing flower
15.09.2010., 22:26
Doree, vidjela sam u nekoliko DMova maybelline mousse 08:mig: i to u onima na potezu centar-ljubljanica:)
Inače, drago mi je da osobe poput tebe i brbtch egzistiraju na ovom forumu da znam da nemam jedina problema sa nalaskom svijetlog pudera:D
I meni je 0+ presavršen, ali nemam toliko para, pogotovo za puder:( od Clarinsa su mi izbili prištići, a dior nude 010 mi je dobar ali žućkast. jel se žutoća(:lol: izraza li) jako kuži? jesi ga imala? ja sam jednom u posudici dobila malo pa se još dvoumim. ako nađete kaj alternativno jeftinije Sislaču, pišite porfavor!:top:

Dorée
16.09.2010., 00:07
Doree, vidjela sam u nekoliko DMova maybelline mousse 08:mig: i to u onima na potezu centar-ljubljanica:)
Inače, drago mi je da osobe poput tebe i brbtch egzistiraju na ovom forumu da znam da nemam jedina problema sa nalaskom svijetlog pudera:D
I meni je 0+ presavršen, ali nemam toliko para, pogotovo za puder:( od Clarinsa su mi izbili prištići, a dior nude 010 mi je dobar ali žućkast. jel se žutoća(:lol: izraza li) jako kuži? jesi ga imala? ja sam jednom u posudici dobila malo pa se još dvoumim. ako nađete kaj alternativno jeftinije Sislaču, pišite porfavor!:top:

A nisam iz zg-a .:)
Imala sam dior nude ,žućkast je ali nije previše ,može proć .Također sam imala i forever koji je za jače prekrivanje i teži od nude-a,nijanse su poprilično slične.
Razmšljam vidit ovaj guerlain ili ponovo nude.Vidit ću ,a baš je jako loš izbor za nas svijetle.

mardar
16.09.2010., 10:20
A nisam iz zg-a .:)
Imala sam dior nude ,žućkast je ali nije previše ,može proć .Također sam imala i forever koji je za jače prekrivanje i teži od nude-a,nijanse su poprilično slične.
Razmšljam vidit ovaj guerlain ili ponovo nude.Vidit ću ,a baš je jako loš izbor za nas svijetle.

Obavezno pogledaj guerlain,Dore su nijanse za zuti podton,a ostalo je neutralno ili rozo,tako da je to jedan od rijetki pudera za nas rozog,neutralnog podtona,i ima i jako svijetlih nijansi:cerek:

madeira
16.09.2010., 11:23

zanimljivo, meni je nude 010 previše roza neutralan, a ja žuta

Good evil
17.09.2010., 17:45

Bojim se da bi mi MF bio pretežak za lice :(

Ne tražim neko dobro prekrivanje od tekuceg pudera jer nemam prištiće, tako da neki lagani tekuci puder sa srednjim prekrivanjem dolazi u obzir al teško mi je nać identičnu nijansu.
Nisam svjetloputa nit kreč bijela, dapače, al dobar dio neutralnih nijansi koje sam probala nisu mi odgovarale - vrat mi se vidi bljeđi spram lica.
Svijetle nijanse su obično rozi podton pa mi ne odgovaraju, a sa puderima žutog podtona sam prežuta i tamna u licu, jel ima neki puder za blijedolike neutralnog podtona? :rofl:

Ne ograničavam se samo na DM/Bipu, pa ako netko ima neku preporuku za tekuci puder , samo dajte :top:

+ pitanje: za kakav podton je revlon colorstay 180 nijansa?

khm khm
18.09.2010., 15:40
Cure, mala pomoć ako može: koliko je vichy opal sličan e. arden soft shell?

Happy as usual
19.09.2010., 00:29
Koža mi je masna i problematična, sklona aknama a imam i fleke.
Dvoumim se između 2 tekuća pudera:
Avene Couvrance Fluid Foundation Correctora i Bourjois Healthy mix. (tekući puder a razmišljala sam i o korektoru)
korektor mislim stavljati samo na crvenilo od prištića i fleke a onda bi na ostatak lica stavljala neki lagani tekući puder.
Prekrivanje mi je zbog fleka važno, a važno mi je i da proizvod nije komedon. Što mi preporučate? Jel bolji avene ili bourjois, za moju kožu?:mig:

eyedetox
19.09.2010., 00:53
Ja navijam za Avene:mig:

Dorée
19.09.2010., 02:04
mislim da su ti oba lagana pudera i slabije prikrivaju ,pa uzmi neki korektor:)

BlackCandy
19.09.2010., 09:00
Koža mi je masna i problematična, sklona aknama a imam i fleke.
Dvoumim se između 2 tekuća pudera:
Avene Couvrance Fluid Foundation Correctora i Bourjois Healthy mix. (tekući puder a razmišljala sam i o korektoru)
korektor mislim stavljati samo na crvenilo od prištića i fleke a onda bi na ostatak lica stavljala neki lagani tekući puder.
Prekrivanje mi je zbog fleka važno, a važno mi je i da proizvod nije komedon. Što mi preporučate? Jel bolji avene ili bourjois, za moju kožu?:mig:

bolje avene, nece ti radi probleme, za bourjois nisam sigurna :mig:

Elektra
19.09.2010., 10:21
da čini mi se da bi ipak bio taman i žut,ja sam neutralno-rozog podtona
taman bi mi odgovarao sisley ,ali cijena je paprena i treba mi jače prekrivanje (on je koliko znam za neko lagano do srednje ):)

Meni je Mat Lumiere najbolji puder ikad, nevjerojatno prekrivanje :s ali nijansa #20 je *užasno* žuta :eek: Tako da, ako si neutralno-roza, tu nijansu preskoči jer se apsolutno nimalo ne prilagodi tonu kože već je baš žuta. :(

Happy as usual
19.09.2010., 10:36
bolje avene, nece ti radi probleme, za bourjois nisam sigurna :mig:

Tako i ja razmišljam, avene mi je nekako sigurniji.:mig:
mislim da su ti oba lagana pudera i slabije prikrivaju ,pa uzmi neki korektor:)

Mislila sam ovaj korektor http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_up/complexion/concealer/healthy_mix_concealer pa ga kombinirati s nekim lakšim, da korektor ne stavljam na cijelo lice :ne zna: Jel može tako? :mig:
Ja navijam za Avene:mig:
mislim da ću ga uzet :)

sestre
19.09.2010., 11:39
Nisam svjetloputa nit kreč bijela, dapače, al dobar dio neutralnih nijansi koje sam probala nisu mi odgovarale - vrat mi se vidi bljeđi spram lica.
Svijetle nijanse su obično rozi podton pa mi ne odgovaraju, a sa puderima žutog podtona sam prežuta i tamna u licu, jel ima neki puder za blijedolike neutralnog podtona? :rofl:

http://www.clinique.com/product/CATEGORY4900/PROD14754/Makeup/Foundations/index.tmpl

Meni su preporučili ovaj - lagan je, ne pokriva luđački ali zato na licu djeluje jako osvježavajuće. Meni je trebalo jače pokrivanje ali ovaj ima lijepe nijanse i neutralne podtonove. Puder na linku je za masnu kožu pa ako ti nije takva, pogledaj si ostatak njihove ponude, palete su jednako zahvalne.

E da, cijena je 300 kn.

MiaMao
19.09.2010., 13:33
revlon colorstay i photoready su odlicno pokrivni,ne skupi i ima ih i u najsvijetlijim nijansama!

5rich
19.09.2010., 14:25
revlon colorstay i photoready su odlicno pokrivni,ne skupi i ima ih i u najsvijetlijim nijansama!

meni je photoready bio katastrofa,iako je nijansa odgovarajuća,oksidirao je u roku od par minuta,ali je tekstura pudera divna i lagana...super kaj ima i zaštitni faktor,ali u roku od 5 min je bio narančast na mojoj koži:ne zna:

cs mi je jedan od omiljenih pudera:cerek: