PDA

View Full Version : kolokacija servera... preporuke!

getriba
01.12.2006., 00:19
jel ima netko za preporučit di se može kvalitetno i ne baš preskupo kolocirati vlastiti server na tuđi backbone?
imam potrebu za stalnom IP, najam voda je preskupo rješenje... pa mi ostaje kolokacija!
Uvjeti... su link barem 4Mbps, mogućnost vlastitog fizičkog administriranja u bilokojem trenutku i da server nemora nužno biti u racku, te da ugovor neide obavezno na 12 mjeseci???
ovi ISP-ovi bi me za takvo što tražili cca 2000kn/mjesečno +- ovisno o ISP-u... s tim da moram potpisat na 12 mjeseci! jel postoji šta povoljnije od toga?

lilo
01.12.2006., 00:26
upises fakultet, lociras sysadmina, potplatis ga i etoga :)

grogo bolger
01.12.2006., 07:47
upises fakultet, lociras sysadmina, potplatis ga i etoga :)

ovo je prekrasan način razvijanja socijalnih kontakata, odn. podguživanja adminu :cerek:
poanta je da adminu otkriješ slabu točku, išao sam tako daleko da sam od bišeg admina molio njegovu ženu da mi kaže koje su mu slabe točke :rofl:
suze i plač također pomažu :o

getriba
01.12.2006., 08:14
al ne za ozbač... nije za mene privat, već za jednu firmu!

getriba
03.12.2006., 15:14
uhhh vidim da je takvo što česta praksa ovdje... hvala vam na pregršt dobrih preporuka!
moraću ipak na iskon onda...

red_shrike
07.12.2006., 12:00
koji ste vi karakteri.... skoro ko ja!

Mrazomor
31.03.2011., 17:07
Ehej, meni sad baš ovako nešto treba... Jeste da dižem prastaru temu al ono. Kakva je sad situacija, imate kakve preporuke? Imam svoju kantu, trebam min 4 Mbit i mogucnost remote restarta posto na njoj nemam nikakav remote management. I da bude u Zagrebu.

Sad, frend jedan mi je preporucio da se javim u Croadriu, da je on tu kao jako zadovoljan itd. Kopje su jos alternative? Iskon, benet, tekom...?