PDA

View Full Version : Danas.....

stranice : 1 [2] 3

Una67
03.06.2007., 10:59
Six months have passed or so they say
It looks more like a single day
An empty day and a sad one too
As there is no same day without you.

Pocivala u miru Bozjem.

Danas je tocno 6 mjeseci otkad su se moje najmilije okice zatvorile zauvijek: Nejdelja, 3. Prosinac 2006.

Ne znam sto da napisem, a da se ne ponavljam.
Zivi smo, ali ne zivimo.
Smijemo se, ali se ne radujemo.
Nedostaje nam nasa beba, seka, mrvica, zabica, debelica, maca, curica, mackica, ...
I tako, dani idu dalje ...

MarinkaD
03.06.2007., 11:59
Una.....:kiss:

bigblue2010
03.06.2007., 12:03
Ah Una, to je tako teško. I meni je blesavo uopće ti nešto pisati jer znam da bih se raspala da se i meni to dogodi. I divim ti se kako uopće ideš dalje.

E sad. Napisat ću ti nešto što mi je ispričao moj prijatelj i na neki način duhovni učitelj. Ne da te utješim jer znam da to ne mogu, nego samo možda kao drugačiji pogled na sve što se dogodilo.

Ne znam u što vjeruješ, ali iz tvojih postova sam shvatila da nisi ateist i da vjeruješ da postoji nešto iza smrti. Samim time, znači da ne prihvaćaš smrt kao kraj svega, nego kao dio života, početak novog putovanja.

Ja osobno vjerujem u reinkarnaciju, možda zato što mi je to najlakše vjerovati i jer ostavlja najviše nade. Ne znam. Ali to mi je nekako najbliže.

Uglavnom, on mi je pričao da su 3 stvari u našim životima koje su karmički određene: rođenje, kada imamo svoju djecu, smrt. Na sve drugo, kako živimo život, možemo utjecati, ali na ove 3 stvari baš i ne. Ako je njen odlazak bio određen, onda je postojao razlog za to i kad - tad ćeš ga spoznati.

Isto tako, naša svijest ne živi u našem tijelu. Naprotiv, ovozemaljsko tijelo živi u našoj svijesti koja ostaje zauvijek.

I ja osobno vjerujem da se iste duše sreću u raznim životima. Pa tako vjerujem da ćete opet biti zajedno.

Samo što je to sve tako jako teško shvatiti i prihvatiti kad se tako nešto dogodi baš tebi :( .

TEško je vjerovati da postoji neki sistem u svemu tome, a još manje pravda. Drži se Una. Živi život dan po dan i dozvoli si da osjetiš ljubav.

Lea12
03.06.2007., 18:50
.
Draga Una
zivot ide dalje... ne mozes da vjerujes da je proslo 6 mjeseci od kad je tvoj zivot stao... a kako tek da shvatimo 'zauvijek" i "nikad"...
:kiss:

Vincent V
03.06.2007., 21:49
drž te se.Mislim na Vas!!!!!!!!

NoSili
07.06.2007., 13:10
pročitah ovo danas prvi puta...:cry:.. i ne znam šta da kažem.... teško mi je nekako.... oči pune suza... neka tuga je oko srca.... iako sam još jako mlada.... ne znam kako je biti majka....imam samo 17.... ali, ne mogu ni zamisliti da mom djetetu nešto bude...... da ja jednog dana izgubim dijete.... nešto najmilije i najdraže u ovom životu...:cry: .....najveću sreću, ljepotu...
i sigurno nema ništa gore od ovoga.... za majku, i za oca...
i plačem dok ovo pišem...:cry: ne mogu se smiriti nikako....a kako je tek uni i lei....? to je neopisiva bol....
ne znam više šta da pišem, nemam snage.... :cry:

Una67
07.06.2007., 13:50
Jesam li vam ikada rekla da je izabrala bila imena za svoju djecu: Ed i Neveah (engl. "raj" spelovano unatrag)?!
Htjela je zivjeti u New York i biti forensic scientist.
Pored Hrvatskog, govorila je i Francuski i komunicirala jezikom za gluhe.
U slobodno vrijeme je voljela rjesavati zadatke iz matematike, krizaljke i sudoku.
Natjecala se u tenisu na junior level (bila je na junior rang listi u AU).
Imala je najneuredniju sobu.....po mojim mjerilima :cerek:

Potjerala sam je jednom da konacno pospremi taj nered u svojoj sobi i ode ona i vraca se za jedno pola sata: "gotova!!"
"A ispod kreveta?!"
"Idem sad!"
Vraca se nakon 10-ak minuta: "gotova!!!"
"A ormar?!"
"Pa nisi rekla da moram i ormar!!" (mrva moja, sve je izpod kreveta i s poda samo bila nagurala u ormar i zatvorila vrata!!!) :cerek: :cerek:

dobar je Bog........premda, ja jos uvijek ne mogu preci preko nekih stvari

Una67
07.06.2007., 13:52
Ah Una, to je tako teško. I meni je blesavo uopće ti nešto pisati jer znam da bih se raspala da se i meni to dogodi. I divim ti se kako uopće ideš dalje.

E sad. Napisat ću ti nešto što mi je ispričao moj prijatelj i na neki način duhovni učitelj. Ne da te utješim jer znam da to ne mogu, nego samo možda kao drugačiji pogled na sve što se dogodilo.

Ne znam u što vjeruješ, ali iz tvojih postova sam shvatila da nisi ateist i da vjeruješ da postoji nešto iza smrti. Samim time, znači da ne prihvaćaš smrt kao kraj svega, nego kao dio života, početak novog putovanja.

Ja osobno vjerujem u reinkarnaciju, možda zato što mi je to najlakše vjerovati i jer ostavlja najviše nade. Ne znam. Ali to mi je nekako najbliže.

Uglavnom, on mi je pričao da su 3 stvari u našim životima koje su karmički određene: rođenje, kada imamo svoju djecu, smrt. Na sve drugo, kako živimo život, možemo utjecati, ali na ove 3 stvari baš i ne. Ako je njen odlazak bio određen, onda je postojao razlog za to i kad - tad ćeš ga spoznati.

Isto tako, naša svijest ne živi u našem tijelu. Naprotiv, ovozemaljsko tijelo živi u našoj svijesti koja ostaje zauvijek.

I ja osobno vjerujem da se iste duše sreću u raznim životima. Pa tako vjerujem da ćete opet biti zajedno.

Samo što je to sve tako jako teško shvatiti i prihvatiti kad se tako nešto dogodi baš tebi :( .

TEško je vjerovati da postoji neki sistem u svemu tome, a još manje pravda. Drži se Una. Živi život dan po dan i dozvoli si da osjetiš ljubav.

i mi vjerujemo u reinkarnaciju....Najmilija je vjerovala.....istrazivala
zapravo, vjerujem u sve sto mi se cini da me moze pribliziti mojoj djevojcici

Una67
07.06.2007., 13:53
.
... ne mozes da vjerujes da je proslo 6 mjeseci od kad je tvoj zivot stao...

ovdje si sve rekla, zaista....... :kiss:

tough_cookie
07.06.2007., 14:12
Jesam li vam ikada rekla da ...

draga una, sve ovo sto si rekla dokazuje da je bila andjeo i da ju je nebo samo posudilo na zemlju. :angel:

nadam se, kad dodje vrijeme, da cete opet biti zajedno. :grli:

Lea12
28.08.2007., 09:31
Draga Una,

Kako si? Kako ide?

:grli:

Una67
28.08.2007., 10:05
evo me
bila ti pocela pisati mail i ... eno ga u "Drafts"... ne znam sta da ti pisem

mentalno se pripremam za Njen 16-ti rodjendan ... prosle godine u ovo vrijeme umatala sam poklone za rodjendan i sakrivala ih u mojoj sobi da ih Ona ne nadje

prolaze dani
a ja se cudom cudim kako svijet uopce moze ici dalje bez Nje
depresija me rastura
stari mi kaze da jedino kad sam s nasim sinom, promijeni mi se izraz lica i oci mi dobiju neki sjaj

i ne znam sto bih jos napisala ... bas ne znam ...
sjecam se mojih nocnih mora ... sad ih prozivljavam ... u podsvjesti se molim Bogu da se konacno probudim i budem opet sa mojom Najmilijom

kako si ti Lea?! :kiss:

klara_23
28.08.2007., 12:50
dok sam ovo citala obuzela me takva tuga i plac
draga una ne mogu da pronadjem pravi rijeci...uistinu mi je zao....
drzi se draga...
znam ljude koji su izgubili djecu i kazu da je i dio njih umro tada....
pusa i drzi se

Una67
02.09.2007., 00:58
Danas je 16. rodjendan moje Najmilije.
Pocivala u miru Gospodnjem.

Cats
02.09.2007., 01:00
I anđeli imaju rođendane. Sretan ti rođendan, ljepotice. :)

Una :grli:

Lea12
02.09.2007., 10:31
Najmilija, sretan ti rodjendan!

... Alen uvijek kaze da Leon jede "mjeseceve kolace" i da su to okrugli, bijeli i jako slatki kolaci... i da pije mjesecev sok...
... tko zna, mozda tamo slave andjelski rodjendan...

MarinkaD
02.09.2007., 11:04
Una,tvom najmilijem anđelu sretan rođendan.....:kiss:

tough_cookie
02.09.2007., 11:30
Danas je 16. rodjendan moje Najmilije.
Pocivala u miru Gospodnjem.

:kiss: tebi i veliki :s njoj.
nek uziva vjecni mir.
a nadam se da ces i ti uskoro naci svoj ovdje :grli:

Kikica
02.09.2007., 11:36

lturkano
02.09.2007., 15:22
čitam ovo prvi put i tužna sam jako, nadam se da joj je lijepo tamo gdje je. Sretan rođendan Una.

Zmijica
02.09.2007., 21:20
sretan rodjendan najmilijoj, gdje god bila :kiss:

a tebi una, zelim jos jednu bebicu - malu najsladju ili malog posebnog... ne da zamijeni ili izbrise proslost, nego da te uzme za ruku i povede dalje.

mi_ama
02.09.2007., 21:27
Citam prvi put i jako sam tužna saznanjem da je tvoj anđeo daleko od tebe!! Sretan rođendan joj želim jer znam da nas sa osmjehom promatra sa neba!!! Una :kiss:

MarinkaD
11.09.2007., 10:33
Una,želim ti sve najbolje za tvoj rođendan.:kiss:

Lea12
11.09.2007., 10:51

Una67
11.09.2007., 12:14
Una,želim ti sve najbolje za tvoj rođendan.:kiss:

hvala :kiss: :cerek:

Una67
11.09.2007., 12:14

bibobu
11.09.2007., 14:39
Happy B-day Una :kiss:

baja
11.09.2007., 15:59
Happy :kiss:

ovo_malo_duse
11.09.2007., 17:12
,,, sretan rodjendan, draga una :kiss:

putnica
11.09.2007., 17:19
draga Una od sveg srca zelim ti da nadjes mir :kiss:

Una67
11.09.2007., 22:57
thanks tete :kiss:

tough_cookie
12.09.2007., 23:09
una :grli: :kiss:

Cats
12.09.2007., 23:10
Ej, pa tu se rođendan slavio bez mene?? :eek: :cheer:

Unica, draga moja, znam da ti sljedećih 365 dana ne može donijeti ono što najviše želiš :) ali ipak, nadam se da će veći dio njih biti sunčan i nasmijan :kiss:

Una67
13.09.2007., 02:46
thanks zenskice :kiss:
thanks sto me se sjetite

gottcha
13.09.2007., 03:36
malo kasnim :o

sretan Una :kiss: :grli: :cheer:

Una67
13.09.2007., 05:48
malo kasnim :o

sretan Una :kiss: :grli: :cheer:

thanks mila :kiss:
nikad nije kasno za lijepe cestitke

Una67
23.11.2007., 07:06
danas sam tuzna :tuzni:
bas onako jako tuzna
imam dojam kao da imam neki sat u sebi koji mi govori kad je "taj" dan

blizi nam se godina
osjecam se kao da je bilo jucer
nedostaje mi
nedostaje nam

bas je zivot nekako drugaciji
promijenjen
u mislima se cesto vracam u moj "happy place" gdje smo svi zajedno, mogu nam cuti glasove, smijeh.....

bas sam tuzna :tuzni:

(please nemojte me kritizirati....pustite me neka placem i budem tuzna.....obecavam da cu prestati)

Rita
23.11.2007., 07:50
Samo ti placi Una, evo i ja cu s tobom :(.

Htjela sam ti rec nesto pa nikako ne stignem, dugo sam godina prvo volontirala a onda radil au jednoj organizaciji(ovdje u USA) sa djecom oboljelom od raka. Camp counselor i organizator, uglavnom sretne stvari ali i puno zalosti kad ih izgubimo, od kad sam dobila svoju djecu stalno mislim kako bi mi bilo puno teze opet to raditi i sad ko za vraga nazvali me neki dan i mole me da se vratim i da im pomognem ovu zimu. Ne znam kako? Gdje ti ljudi ( doktori, med.sestre, obitelj,prijatelji...) nadju snage. Bas sam rastrgana a voljela sam to i voljela bi im opet pomoc.

Štrumpfeta
23.11.2007., 08:50
una67 draga, kako bi te mogli kritizirati?
stalno pratim ovu temu a ne znam što bi napisala. nemam šta pametno. kad vidim tvoje riječi - plačem. kad ih ne vidim i pomislim na tvoj gubitak - plačem.
i uvijek pomislim - koja hrabra žena. ipak je nekako skupila snage. i zamišljam te kako obavljaš svakodnevne stvari, tužna ali nekad ipak sretna. i ne samo tad kad misliš na prošle dane...

oona
23.11.2007., 09:46
i mojoj je tetki sutra godisnjica od smrti sina jedinca.
otisao je kao i tvoja najmilija.
meni je bio brat, prijatelj, netko najbolji na svijetu jer nismo imali ni brace ni sestara.
nas smo si dvoje bili dovoljni za cijeli svijet.
i zato placem.

a dugo je vremena proslo.
svejedno je.
dobre emocije ne stare.
jer neke dane nitko ne moze nikakvom gumicom izbrisati iz duse.
nece ni tebi.

ali ostale dane posveti onima koje volis na isti nacin kako si i nju voljela i jos je volis.
jer oni to zavredjuju.
a i ti.

baja
23.11.2007., 09:51
danas sam tuzna :tuzni:
bas onako jako tuzna
uvijek imam u kući svijeću koja je za trenutke kad me pukne čežnja za tatom
upalim je i malo meditiram, porazgovorim se s njim
večeras ću je upaliti za Najmiliju

martach
24.11.2007., 23:46
Ne citam ovo prvi put.....citam od pocetka.....

Nakon sto sve procitam....odem u kupaonu i tiho placem...onako samo za sebe....za sve majke koje to prolaze i to niti jedan roditelj ne bi smio prolaziti.....

I ne znam vise sta da napisem....ne znam da li cu tu uopce ista vise pisati....

Previse mi je ovo bolno...ali citati cu sve sot pisete....

Una......svaka cast na velikoj velikoj hrabrosti....snagi.....na svemu.....

mandy
24.11.2007., 23:57
Una svaka čast na snazi, borbi, optimizmu, hrabrosti....

Kad se sjetim tvoje priče i ja sam tužna i plače mi se.....ti se ne smiješ ispričavat zbog toga....:kiss: :grli:

blond lady
26.11.2007., 11:00
pretužno...moja sućut :grli:

Elektra
26.11.2007., 13:49
Una, drži se :grli:
Vjerujem da je teško, ali ima još onih u tvojoj obitelji na koje treba misliti. :grli:

traxdata
27.11.2007., 09:33
Una :grli: :grli:

tough_cookie
27.11.2007., 21:35
una :grli: slobodno se isplaci, draga :grli:

Una67
02.12.2007., 22:41
Danas, 3. Prosinca, je tocno godinu dana od kada je preminula moja malena zvjezdica.

Ne osjecam da je prosla godina. Osjecam da je mozda ipak jos uvijek tu negdje, sad ce ona ....

Probudila sam se rano sa nekim grcem u trbuhu. Imala sam tako neke cudne glupave snove, kao da sam nesto zaboravila, pa sam zakasnila, pa......

Necu vise pisati.......
Hvala vam sto ste tu.
Hocu samo da zapamtimo D. :cerek:

Alica72
02.12.2007., 22:56
Boze, koliko puta sam do sada otvorila ovu temu, pa procitala, pa mi se nakupile suze u ocima, pa zatvorila bez da ista napisem...jer ne mogu. Ne znam da li postoje te rijeci utjehe i kako da ih srocim.

I evo ..i sad ne mogu, ali osjecam potrebu da ti bar kazem da sam tu, da sam procitala, da mislim na tebe i da ti saljem jedan veliki zagrljaj.Divim se tvojoj hrabrosti i mislim da si jedna izuzetna zena. Tvoj sin i tvoj muz su sretni da te imaju. Mislicu danas na tebe i tvoju najmiliju :grli:

putnica
02.12.2007., 23:48
Necu vise pisati.......
Hvala vam sto ste tu.
Hocu samo da zapamtimo D. :cerek:

i ovdje stalno gori jedna mala svjecica za tvoju najmiliju, Una.

SaveAss
03.12.2007., 00:49
baš kao i al1973 dođem tu, nakupe mi se suze i idem bez da išta napišem..jer ne mogu....

Una, hrabra si ti žena i D je bila sretna što te ima :grli:

Monica.
03.12.2007., 09:56
Draga D, danas mislim na tebe i vjerujem da si na prekrasnom mjestu s kojega gledaš i paziš na svoju dragu, hrabru majčicu, tatu i brata.....

Una67
03.12.2007., 10:05
a danas
danas je kisa padala upravo u vrijeme mise
ne padala....ne mislim da postoji rijec u rijecniku bilo kojeg jezika da objasni danasnji potop u Melb.....kazu da nam se i nebo pridruzilo u nasoj tuzi

bilo je najvise Njenih prijatelja i njihovih roditelja

jedna mama kaze da njena kcerka jos nije niti jednom obukla niti jedan komad odjece koji je dobila od D. ... samo sve skupa uredno stoji prebaceno preko fotelje u njenoj sobi.....kaze: "osjecam kao da ce se D. pojaviti iz kupatila nakon jos jednog "sleep-over" "

Una67
03.12.2007., 10:09
You never said "I'm leaving"
You never said "Goodbye"
You were gone before we knew it
And only God knows why

I will always need you
A million tears I'll cry
If love alone could have saved you
you never would have died

In life we loved you dearly
In death we love you still
In our hearts you hold a place
no one else will ever fill

It broke my heart to lose you
But you didn't go alone
part of us went with you
the day God rescued you,
taking your pain, taking you to His home.

ptica_dodo7
03.12.2007., 10:25
Drži se. Šaljem vam puse i zagrljaje.
PS I u Zg-u pada kiša

snezana mk
03.12.2007., 12:36
Mnogu :grli: :grli: :grli: za tebe i tvoite najmili.pozdrav od Mkd

putnica
03.12.2007., 13:40
You never said "I'm leaving"
You never said "Goodbye"
You were gone before we knew it
And only God knows why

I will always need you
A million tears I'll cry
If love alone could have saved you
you never would have died

In life we loved you dearly
In death we love you still
In our hearts you hold a place
no one else will ever fill

It broke my heart to lose you
But you didn't go alone
part of us went with you
the day God rescued you,
taking your pain, taking you to His home.

Una, draga
ovo je predivno, njezno i tuzno, opet ispunjeno nekom nadom :grli:

Tashi
03.12.2007., 17:26
:grli: :grli: :grli: :grli:

MarinkaD
04.12.2007., 09:32
Una,:grli:

Una67
28.02.2008., 12:16
danas nisam prestala plakati
valjda tuga dolazi u valovima
toliko sam jako tuzna :tuzni:

zbunjena sam i izgubljena
bas kad pomislim da sam krenula naprijed
nesto me povuce jos dublje natrag

tako sam prazna

Cats
28.02.2008., 12:19
Una, danas sam ovo (http://www.youtube.com/watch?v=yIcE8Ppdhu8) vidjela i pomislila na tebe. :grli:

Una67
28.02.2008., 12:28
joj Cats
ne znam sto mi je
pa ne mogu stati

decki su mi van otisli
sad sam ih zvala da dodju
mislim da s pameti silazim

putnica
28.02.2008., 12:41
placi mila, placi i ne strahuj kad dodje olaksanje, kad isplaces i ovaj val.
znas da ce doci slijedeci i natopiti sjecanje.

ovaj vikend sam bila na predivnom susretu, sjetila sam te se i tvoje najmilije, puno sam se molila za vas obje.

ljubim te :kiss:

Zmijica
28.02.2008., 12:53
Una :cry:... Placi, isplaci bol, i plivaj kroz suze, mozes ti to :grli:
Misli na Najmiliju - bi li se ona predala na tvom mjestu?

Ne, ne znam sto da ti velim, nemam rijeci.
Drzi se, zubima za vjetar, drzi se :kiss:

cinober
28.02.2008., 13:56
moje iskreno saučešće.

mateeaa=)
28.02.2008., 14:43
una...moja sućut...eo ruke mi se tresu,vec nekoliko min pokusavam ti nesto reci,poruciti,utjesiti...ali ne znam kako...
žao mi je stvarno...to je pretužno...:kiss: :grli:

ako sta trebas,samo reci :kiss:

veronika30
28.02.2008., 20:17
Nova sam na forumu, ne znam što je bilo, ali vidim koji je ishod... Una, nemam pametne riječi, sve što bih rekla zvučalo bi isprazno. Strašno je kad odlaze djeca prije roditelja... Moja iskrena sućut i drži se. :(

mi_ama
28.02.2008., 22:35
Mislim na tebe......... :kiss:

mandy
28.02.2008., 22:45
Una :kiss: :grli:

Agata1979
29.02.2008., 10:07
Kako sam skoro friška na ovom forumu tek sam sad vidjela ove postove i tako mi je žao. Una evo naša srca kucaju za tebe i tvoju obitelj.Nemogu si ni zamisliti kako ti je i kroz što prolaziš.Neprirodno je da roditelj izgubi dijete i zato ga tuga prati cijeli život.Nemoj je nikada držati duboko u sebi, samo se isplači.Ovdje gdje radim postoji jedna udruga roditelja kojoj su djeca poginula ili umrla i vidim da im je tuga uvijek u očima, ali lakše im je kad se druže i zajedno idu na izlete,rade na tome da im djeca nikada ne budu zaboravljena.
Drži se-neznam što drugo reći.

PiaLolla
29.02.2008., 12:01
Mi jedino shto mozemo je poslati dobre i pozitivne vibriche.....za sve drugo smo pretuzni :(

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~

snowbunny
29.02.2008., 12:23
Nova sam i tek sam ovo vidjela. :(

Neznam sto reci nego da cu se pomoliti za vas i vjerujem da iako ne vidis svoje dijete, ona je tu jer nista nemoze prekinuti vezu između roditelja i djeteta.

Drzi se jer i ona to zeli.

Het
29.02.2008., 12:43
Mislim na tebe......... :kiss:

ovo je bilo tako jednostavno da mi se svidjelo
una..ne znam sta ti napisat

Cats
29.02.2008., 12:52
joj Cats
ne znam sto mi je
pa ne mogu stati

Micica moja, da si mi bar bliže :grli:

Tajwy
29.02.2008., 14:40
neku noc nisam mogla spavati i citala sam tvoju ispovjed. plakala sam i ridala svakom tvojom recenicom. i sad su mi oci suzne, a grlo mi se steglo. uzasna je sama pomisao, a ne prozivjeti tako nesto. hrabra si. samo to ti mogu reci... doista hrabra. ;(

sunnyah
29.02.2008., 14:53
Una, drži se... :grli:

Una67
29.02.2008., 22:58
hvala sto ste tu
decki su mi opet otisli.....bez veze mi je vezivat ih uz mene......u zadnje vrijeme su se js vise zblizili (ako je zapravo moguce)......tata ga uci voziti.....danas su otisli na 4WD-driving
ja si razmisljam da skocim kod sestricne.......odvratno mi je samoj doma

putnica
29.02.2008., 23:05
izadji, Una, nije to bijeg, to je pomoc. ne moras sama.
jel imas volje i opciju neke fizicke aktivnosti? hodanje, sport, bicikl...bilo sto za jacanje duha i ciscenje misli :kiss:

Cats
29.02.2008., 23:13
Una, imaš li ti vrt?

Moj vrt nikada nije bio tako oplijevljen kao kad mi je bilo teško. Ne najteže, jer tada me nije bilo briga ni za mene a kamoli za vrt, ali kad je bilo teško teško, ona gamad od korova i buba i kamenja i suhih grana je platila za sve :E

Rita
29.02.2008., 23:21
Uno, samo da ti pusu posaljem. Drs se:)

Una67
01.03.2008., 08:02
Una, imaš li ti vrt?

Moj vrt nikada nije bio tako oplijevljen kao kad mi je bilo teško. Ne najteže, jer tada me nije bilo briga ni za mene a kamoli za vrt, ali kad je bilo teško teško, ona gamad od korova i buba i kamenja i suhih grana je platila za sve :E

ha :mig: ti mora da imas carobnu kuglu......upravo mi je neki dan muz prosirio vrt......posadit cu si povrce kad dodje proljece......upravo ga ovih dana rasciscavam i "pripremam" za zimu

putnica me pitala za aktivnosti......ah.....hodanje, bicikl, pocela yogu

znate cure, Najmilija i ja smo jako bile bliske.....bez obzira sto je ona bila teenagerka, jako smo puno aktivnosti imale zajedno......isle smo zajedno u gym, bile ukljucene u dobrovoljni rad u istim organizacijama, weekends away in the "spa country", trivia nights u skoli, ........

i sada, moje frendice i/ili kolegice s posla su uvijek tu kad zelim drustvo i beskrajno sam im zahvalna zbog toga, ali.....ima momenata kad bih ja samo malo da stipnem moje maleno pile i da mi ona kaze "joj mama kako si annoying" i da se onako ledenih (bosih) nogu zavuce k meni u krevet i okomota ih oko mene da ih ugrijem ili "nemoj me gledati dok spavam jer te mogu osjetiti da me gledas i onda se probudim" :rolleyes::cerek:

pile moje maleno
patkica moja
:cerek::cerek::cerek::cerek::cerek:
samo razmisljanje o njoj mi razlijeva takvu toplinu po tijelu
maleno moje :tuzni:

tough_cookie
01.03.2008., 09:34
draga una :grli:

svaka ti cast jos jednom (po ne znam koji put) :s:s:s

drzim ti fige svaki dan. svaki.

moremal
01.03.2008., 10:48
S tobom sam u mislima...
Tek sada pokušavam preboliti sve što smo prošli, i mislim kako mi je teško...a gdje je tek tvoja bol...
Čuvaj se.

angelina39
03.03.2008., 00:13
Draga Uno,.....:kiss:

mateeaa=)
03.03.2008., 10:28
unaa...mislim na tebe :kiss: :grli: :kiss: :grli:

baja
29.10.2008., 10:30
nemam ništa pametno za reći... samo mi ova tema i una često padnu na pamet...
una, nadam se da si dobro.. i tvoji mušketiri :grli:

Zmijica
29.10.2008., 10:47
I meni...
Una, :kiss:

mandy
29.10.2008., 13:17

Tajwy
29.10.2008., 18:24
danas bas pricala suprugu o Uni i njenoj Najmilijoj.... nevjerojatno je to sto nas ima jos i sto razmisljamo o slicnim stvarima. Una :kiss:

Lubenic@
30.10.2008., 00:16
prvi put ovo vidim, čitala sam sve i plakala cijelo vrijeme
nemam riječi
svaka ti čast

PiaLolla
30.10.2008., 08:38
Ja sam isto jucher chitala sve od pochetka.....i zaspala sa tolikom tugom....i sa ogromnim upitnikom ?
I probudila se sa odlukom da chu biti bolja, korisnija, vishe susretljiva, manje grintava, da chu vishe pusati i tateka i Zuflju, da chu uzivati u svakom Zufljinom vrisku.......jer sve ostalo je totalno nebitno......bitna je nasha srechica sad, ove sekunde i da traje shto dulje i dulje :cerek:

Una, jedini + u tvojoj tuzi je da je ova pricha i tvoja Najmilija promijenila tolike mamice.....i mene potakla na drugachije razmishljanje......

Zelim tvojoj obitelji svu srechicu......i da imate josh puno (po Najmilijinoj zeljici) malih najmilijih :)

BUBEK
30.10.2008., 09:01
i ja sam se jučer jako rastužila, baš mi je zapela knedla u grlu i išla sam ljubit u krevetić moju već zaspalu bebu.
i mene je ova tragedija potakla na razmišljanje...sve ostalo je PiaLolla rekla...
Una...žao mi je i neka vam dragi Bog da snage...
Molim za tvog anđela...

Blackie
30.10.2008., 11:52
ovakve me priče uvijek uistinu dirnu...:(

lea i una...svaka vam čast na hrabrosti...

una...način na koji opisuješ svoju tugu, s bljeskovima sreće iz prošlih vremena...mislim da bi mogla skupiti svoje postove u knjigu...znam da bi je ja kupila...

Lubenic@
30.10.2008., 15:00
ovakve me priče uvijek uistinu dirnu...:(

lea i una...svaka vam čast na hrabrosti...

una...način na koji opisuješ svoju tugu, s bljeskovima sreće iz prošlih vremena...mislim da bi mogla skupiti svoje postove u knjigu...znam da bi je ja kupila...

slažem se, jako lijepo pišeš, puna osjećaja

Una67
31.10.2008., 12:16
a sutra
sutra su Svi Sveti i ja idem kod moje Najmilije........jesam li vam rekla da pricamo...... o,da :) ja i moja beba
bilo bi joj 17 godina :)
moja malena patkica

hvala vam cure

inace, knjigu sam vec bila pocela pisati........i stala......previse sam je natopila suzama
budem.....obecavam :) jednom

kad sam bila dolazila kuci s posla, ona bi me cekala iza vrata da me splasi i onda bi mi se zaskocila oko vrata i pocela me ljubiti: "dobar dan mama, kako si, jesi nam nesto kupila"

to mi bas fali......ono njeno toplo nasmijano lice ...... i apsolutno nije postojao toliko tezak dan, a da me ona nije uspjela opustiti i raspoloziti i nasmijati

Agata1979
31.10.2008., 12:18

Judy
31.10.2008., 12:48
Prije par dana sam prvi puta čitala cijelu ovu temu i navečer sam zaspala sa očima nateklim od plakanja....:(
Una sa toliko topline i emocija, na tako poseban način piše o svojoj Najmilijoj da je to nešto predivno...
Unu ne poznajem ali joj se divim! Ti si za mene Una heroj!
Želim Tebi i tvojoj obitelji svu sreću ovog svijeta do vašeg ponovnog susreta sa vašom Najmilijom...

lopticica
31.10.2008., 14:16
Una http://www.smilies-smilies.de/smilies/freundschaft_smilies/liebe4.gif (http://www.snukk.de)
Zao mi je zbog svega sto se dogodilo...

ema1
31.10.2008., 14:28
Draga Una, samo jedan veliki :grli:

alexxx
31.10.2008., 14:53
a sutra
sutra su Svi Sveti i ja idem kod moje Najmilije........jesam li vam rekla da pricamo...... o,da :) ja i moja beba:grli:

gogiva
31.10.2008., 23:36
http://img225.imageshack.us/img225/2918/candlenewspeticijapromepi0.jpg (http://img225.imageshack.us/my.php?image=candlenewspeticijapromepi0.jpg)

za tvog

http://img146.imageshack.us/img146/9845/gabrielbildus4.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=gabrielbildus4.jpg)

Divna si zena i nek nedjes mira s vremenom :cerek:

Jesen82
01.11.2008., 20:56
Bok Una,

pročitala sam cijeli ovaj topic... koliko je neopisivo tužan, toliko je prekrasan i pun ljubavi.... znam da je Najmilija morala ići ali to što se vas dvije imale, to je toliko neprocjenjivo. Koliko je ona bila posebno dijete toliko si i ti posebna majka. Ja se nadam da ću jednog dana imati takav odnos sa svojom kćeri ako ću je imati, jer s mojom majkom to nemam. I čitav život za tim žalim.
Nije ni čudo da je vidiš da se smije, otišla je sretna i voljena:cerek:

Možda ti pomogne za pomisliti da si joj dala nešto najljepše na svijetu - svoju bezuvjetnu i vječnu ljubav koja nadilazi sve ovozemaljske granice. Znala je koliko je voljena. Mnogi to nikada ne dožive.

uistinu se nevjerojatna žena i nije ni čudo da je Najmilija bila tako posebna.... šaljem ti ogroman zagrljaj

Cats
01.11.2008., 21:54
Una, draga :grli:

Nisam ovaj topic čitala neko vrijeme ali zadnjih par dana si mi stalno u mislima, ne znam zašto.

Danas u mom domu gori cijeli niz svjećica. Jedna mala mirišljava je za nju. :) I jedna za Leona, odmah pored njene. :)

Una67
02.11.2008., 13:46
Una, draga :grli:

Nisam ovaj topic čitala neko vrijeme ali zadnjih par dana si mi stalno u mislima, ne znam zašto.

Danas u mom domu gori cijeli niz svjećica. Jedna mala mirišljava je za nju. :) I jedna za Leona, odmah pored njene. :)

thanks, it means a lot :tuzni:

jos malo pa dvije godine.....treceg prosinca
osjecam kao da mi se nekakva lava podize iz stomaka i polako polazi prema grlu

jucer smo si pricale :cerek:
Najmilija ne voli umjetno cvijece tako da joj stalno nosimo svjeze.....tata aranzira u vazi :cerek:
i......lime green svijece :)
o, da
jer.....lime green is "the colour"!!!!!
ja volim moju Najmiliju D....:cerek::cerek::cerek:

Una67
02.11.2008., 13:49
gledala sam 4 weddings and the funeral opet danas
pjesma od W.H. Auden me uvijek dotakne u srce......upravo opisuje onako kako se osjecam

Stop all the clocks, cut off the telephone,
Prevent the dog from barking with a juicy bone,
Silence the pianos and with muffled drum
Bring out the coffin, let the mourners come.

Let aeroplanes circle moaning overhead
Scribbling on the sky the message He Is Dead,
Put crepe bows round the white necks of the public doves,
Let the traffic policemen wear black cotton gloves.

He was my North, my South, my East and West,
My working week and my Sunday rest,
My noon, my midnight, my talk, my song;
I thought that love would last for ever: I was wrong.

The stars are not wanted now: put out every one;
Pack up the moon and dismantle the sun;
Pour away the ocean and sweep up the wood.
For nothing now can ever come to any good.

Cats
02.11.2008., 14:05
Lime green? Dogovoreno :top:

Mila moja, boje više nikada neće biti one iste, to je jasno. Ja ti ipak želim da ti lime green, kad ju ugledaš bilo gdje, donese na usne osmijeh a ne suze. :)

oona
02.11.2008., 21:06
meni i danas gori svijeca....
jucer nije dogorjela.

za sve "moje" duse, koje sam poznavala i koje nisam. a imam ih....i na ovom forumu.
una moja, andjeli otvaraju i prozore i vrata, ali ti to znas.

do vidjenja.

Una67
02.12.2008., 22:36
Danas.......je druga godisnjica od trenutka kad je nas zivot dobio neku drugu cudnu dimenziju.

Mislimo na tebe, draga nasa Najmilija D. :cerek::cerek:svake minute u svakom satu, svake sekunde u svakoj minuti,.......

Jos se nismo naucili zivjeti bez Tebe. :tuzni:

Ljubi mama nosic i okice i promisam da te necu "slobber-ati" :cerek:

Mila moja guza i maca i beba i tockica i patkica i mrva i suki-duki i..........

Pocivala u miru Bozjem!

SaveAss
02.12.2008., 22:46
:cry:

Una67, u mislima ste mi često iako te ne poznajem...niti sam tvog milog anđela poznavala...:grli:

dođem tu često, al mi se desi da ne znam što napisati...stoji otvoren prozor "Odgovori na temu", a iz mene ništa osim suza...

lopticica
02.12.2008., 23:09

kate17
03.12.2008., 00:14
i ja isto :cry: . tako tužno. a još sam se jučer sjetila tebe una:grli:, iako nisam imala pojma kada je godišnjica.

Rita
03.12.2008., 06:33
Una, saljem ti samo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i XOXOXOXOX drs se.

mandy
03.12.2008., 08:40

Zmijica
03.12.2008., 10:38
Una, :grli:

Svijeca za Najmiliju danas i na mom prozoru.

Ana80
03.12.2008., 10:46
:kiss:...... za andjela Najmiliju.

Tajwy
03.12.2008., 13:09
u mislima i molitvama sam s tobom.
pocivala u miru Bozjem...

oona
03.12.2008., 13:10
Una draga,

(bez rijeci sam opet...)

ali u mislima s tobom i tvojom Najmilijom.
RIP

Cruela
03.12.2008., 14:12
una....:cry:

MAJA155
03.12.2008., 14:56
žao mi je...

drži se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

7777777
05.12.2008., 13:32
........

kate17
07.12.2008., 01:06
Una ja svaki put zaplačem kada otvorim ovu temu. Nada se su tebi rane koliko toliko rane zacijelile i da ti je Bog dao snage jer ja neznam da li bi preživila da se mom Anđelu nešto desi. :(
Ovo je nešto šta jedna majka može doživiti.

kate17
07.12.2008., 01:08
Vidiš , nemogu ni riječi točno povezati u jednu rečenicu...
Htijela sam reći da je to nešto najgore šta jedna majka može doživjeti za svoje najmilije.
Ali znaj da je među Anđelima na Nebu i da te gleda i čuva svaki dan.

rijeka53
10.12.2008., 23:54
Una,
tako je lijepo sto si nas upoznala sa tvojom Najmilijom i kao sto vidis ona je i dalje medu nama zahvaljujuci tebi ........ :w

Una67
11.12.2008., 01:21
Una,
tako je lijepo sto si nas upoznala sa tvojom Najmilijom i kao sto vidis ona je i dalje medu nama zahvaljujuci tebi ........ :w

:cerek: i medju svojim prijateljima isto :cerek:
svi su bili na drugu godisnjicu, osim jednog prijatelja......:cerek::cerek:

znas.....znam da sam dosadna nekad.....ali volim pricati o mojoj maloj patkici
moja prijateljica kaze da obzirom koliko je spominjemo, netko tko ne zna ne bi rekao da je nema medju nama :cerek:

osjecam kako zracim toplinom kad pricam o mojoj maloj djevojcici :cerek:

Maca Micko
11.12.2008., 07:00
Una
žao mi je zbog tvog gubitka
tvoja Najmilija je sa anđelima
ne mogu ništa da napišem a da ne plačem

Torcidas
11.12.2008., 10:34
Una evo danas sam pročitao sve 2 teme o ovome po prvi put i plačem i plačem.

žao mi je zbog tvog gubitka, zbog najmilije ali opet drago mi je što si cijelu ovu priču podjelila sa ljudima.

Kad odem u crkvu za vikend pomolit ću se za najmiliju.

Ladybug
11.12.2008., 12:34
una jako mi je žao, ali evo malo vibrica da nastaviš zajedno sa svojom obitelji što lakše kročiti dalje kroz život
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rijeka53
11.12.2008., 14:40
Nisi ti nis dosadna, svi mi pricamo o svojima pa ne vidim razloga da ti isto ne pricas o svojo Njmilijoj, uvijek i zauvijek, dokle god ti to budes zeljela. Znas i sama, da ni nama nisu svi na okupu, svi smo mi svakamo raseljeni, ko izvan kuce, doma, a ko na nebu i svi cemo tamo, ona je samo prije od nas otisla, ali znas da te tamo sigurno ceka.

CosmaShiva
11.12.2008., 14:50

kad se sjetim tebe Una sjetim se i Lee.
Lea gdje si ikako si?

Una67
12.12.2008., 00:03
hvala vam :grli:

da, gdje je Lea.....javi nam se malo Lea :kiss:

Una67
01.09.2009., 01:26
a danas ..... danas nam je 18. rodjendan :tuzni:
sretan ti rodjendan pile moje malo :tuzni:

tina06
01.09.2009., 02:00
Ovo je tako tužno...Sretan rođendan anđele :tuzni:

styria
01.09.2009., 07:39
Sretan ti rodendan sunasce!

Una proslavi danas ovaj dan onako kako bi to Najmilija zeljela!Ona je uvijek sa vama i cuvat ce vas do dana kad cete se napokon baciti jedna drugoj u zagrljaj.

disident
01.09.2009., 08:13
:tuzni:

mandy
01.09.2009., 09:01
sretan rođendan Najmilija
:grli: :grli: :grli:

Amrićak
01.09.2009., 09:40
Dušo draga živiš zauvijek u svojoj mami...
mila sretan ti rođendan

marina3
01.09.2009., 09:47
Draga djevojčice Sretan ti Rođendan

http://www.google.hr/url?sa=t&source=web&oi=video_result&ct=res&cd=8&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DxeS 6U-eDkKA&ei=9dCcSrrNMcSJsAbxy6yiBw&rct=j&q=angels&usg=AFQjCNF78fe8CYw4X8nUeA7XUG0w-bdELQ&sig2=V2vOK-Ow6OjNCAd4qwN1Qw

mafri
01.09.2009., 09:48
Sretan rodjendan andjele..... :grli: :kiss:

Smotani2
01.09.2009., 10:09
a danas ..... danas nam je 18. rodjendan :tuzni:
sretan ti rodjendan pile moje malo :tuzni:

Sretan rođendan, anđele...

Bog bio s Tobom...

Zaljubljena i sretna
01.09.2009., 10:12
Andjele,sretan ti rodjendan:grli:

Tajwy
01.09.2009., 14:05
sretan rodjendan D. :grli:

Judy
01.09.2009., 14:23
Sretan rođendan anđele :tuzni:
http://i11.photobucket.com/albums/a163/PAULINE716/i222564379_70591_2.gif

šiljo
01.09.2009., 14:34
Sretan ti rođendan Anđele....:grli:

zoro007
01.09.2009., 21:07
Sretan ti rođendan :love:..čuvaj svoju mamu

blablica
01.09.2009., 21:30
Sretan rođendan, Anđele... :tuzni:

pink5
01.09.2009., 21:35
sretan ti rođendan,djevojčice:angel:
Prerano si otišla :tuzni:
Una,tebi velik zagrljaj šaljem,danas je dan kad ste se prvi put srele prije 18 god...
Srest ćete se opet,na ljepšem svijetu

lopticica
01.09.2009., 22:01
Sretan rodendan andele!!!!

Mijaja
01.09.2009., 22:04
Sretan rođendan anđele....
Zagrli noćas u snovima svoju mamicu.....

Samojedica
01.09.2009., 22:11
Sretan rođendan jednoj maloj djevojčici.
Sve mame i tate koje su posjetili ovu temu šalju joj bezbroj nježnih i toplih zagrljaja i poljubaca.
Oprosti, plaćem...
A vjerujem da je djevojčica danas jako sretna.

m@m@
01.09.2009., 22:52
.ima momenata kad bih ja samo malo da stipnem moje maleno pile i da mi ona kaze "joj mama kako si annoying" i da se onako ledenih (bosih) nogu zavuce k meni u krevet i okomota ih oko mene da ih ugrijem ili "nemoj me gledati dok spavam jer te mogu osjetiti da me gledas i onda se probudim"

pile moje maleno
patkica moja

samo razmisljanje o njoj mi razlijeva takvu toplinu po tijelu
maleno moje :tuzni:

:(:(:(:(:(:(:(: sad sam ovo pročitala........o Bože moj...........malena dušto sretan ti rođendan:(:(

maira
01.09.2009., 23:21
sretan rođendan Uninoj...danas sam pročitala po prvi put i žao mi je što prije nisam bila barem u molitvama uz vas...a nadoknadit ću to,jer svakoj je majci teško i pri samoj pomisli...srce mi je puno,ali sročiti se ne da...
u tvom je srcu,a ti je prenosiš i svima nama...hvala ti na tome,jer sad znamo jednog Anđela...

blackstar
02.09.2009., 00:05
Una, žao mi je što se ovakve stvari događaju...žao mi je...žao mi je..... teško je.... Držite se...Najmilija vas čuva.....

petra30
02.09.2009., 08:05
iako ne poznam ni Unu ni ne znam ništa o njezinoj tuzi i o njezinoj Najmilijoj, znam da bi Najmilija slavila sad 18.rođendan... Una, u mislima sam s vama...

Una67
02.12.2009., 22:48
a danas......danas su pune tri godine otkad je otisla.......Najmilija moja.............. :tuzni:

Aeon+
02.12.2009., 22:51
:( čitala sam Vašu tužnu priču,iskreno mi je žao...

swanmia
02.12.2009., 23:01
:grli::grli:Nemam riječi divna majko svojoj Najmilijoj!
Sretan joj 18.rođendan,vaš najsretniji dan!
Tužno mi je i napisati uz gornju rečenicu,počivala u miru Božijem anđele!

ana:)
02.12.2009., 23:02

Leptiric
02.12.2009., 23:06
:(

pink5
02.12.2009., 23:07
una:(
ne znam što bih napisala,znam da te utješiti ne mogu. Pišem i brišem,riječi mi ne dolaze...

Kako se držiš? Kako se držite vas troje?

Aruena
02.12.2009., 23:25
Neka vam Bog da snage...:(

mamica :)
02.12.2009., 23:41
Nisam znala tvoju tragičnu priču, danas sam ju pročitala i ne sjecam se kad sam zadnji put toliko plakala, suzama nema kraja. Sad idem spavati (makar sumnjam da cu moci zaspati), uvjerena samm da cu vas sanjati, pozdravit cu Najmiliju. Divim ti se, divim se da si preživjela ovo. Divim se i Najmilijoj na njenoj hrabrosti, uvjerena sam da je bila prekrasna osoba. Nemam ti nista pametnog za reci, zapravo, svaka rijec mi je cini tako prazna i povrsna. Ali jednostavno ne mogu zaustaviti suze. Nitko nije zasluzio da dozivi tako nesto. Zelim ti samo reci da ste mi u mislima......

lana1313!
03.12.2009., 03:51
:(:(:(

Irra
03.12.2009., 07:57
teško je bilo šta reći, ili utješiti... :(

petra30
03.12.2009., 08:07
a danas......danas su pune tri godine otkad je otisla.......Najmilija moja.............. :tuzni:

Tuga nikada ne prestaje... :(:(:(:(
Iskreno mi je žao...

somewhere in time
03.12.2009., 08:17

moremall
03.12.2009., 09:23
Una:grli:

danivava
03.12.2009., 09:32
ne znam sta bih rekla osim da mi je jako, jako zao :(

Lea12
03.12.2009., 12:53
Draga draga Una :grli:

Znam.
Boli, boli...

Svaka godisnjica, sve vise i vise...

meni je grozno bilo, nekako kao da sam se negdje potajno nadala (?!) da ce doci neko... Bog, andjeo, (cak su mi i "men in black" padali na pamet...) ... i reci "Dobro. Dovoljno si patila, evo ti sad leona nazad!"
I onda sam se ujutru probudila... i sve je bilo kao svaki dan... i pitas se da li je stvarno moguce

Eh draga moja Una... sta da ti kazem? Cuvaj se! Molim te!
iako me nema ovdje cesto, mislim da svaki dan mislim da tebe i Stelu...
Mi zmo potrebne jedne drugoj, zato molim te... drzi se...
Uz tebe smo danas...

... ja puno volim ovaj stih:

"Dijeliti mene od tebe,
I onda kad nas nema
Isto je
Što i more radvajati".

oona
03.12.2009., 13:59
una draga,
mislim na tebe i molim se bogu da ti podari snagu da izdrzis...jaka si ti, jaka si ti MAMA!

Cro_Heidi
03.12.2009., 17:09

:(:(:tuzni:

svastamorac
03.12.2009., 22:08
:(:( :(

katekit
03.12.2009., 22:20
Draga Una
sada sam pročitala cijelu temu i suze same liju, ne znam kako zaspati večeras a da mi nisi u mislima...
:(iskrena sućut:(

TinchiS
04.12.2009., 00:43
:(:(:(:(

tina06
04.12.2009., 00:52
:(:(:(

MalaLola
04.12.2009., 00:59
:grli: :grli:
tužno.. pretužno..
bolno... prebolno...
zadrži na tren sjećanje neka bude živo, neka oživi na tren, barem na tren..

Una67
04.12.2009., 04:38
Draga draga Una :grli:

Znam.
Boli, boli...

Svaka godisnjica, sve vise i vise...

meni je grozno bilo, nekako kao da sam se negdje potajno nadala (?!) da ce doci neko... Bog, andjeo, (cak su mi i "men in black" padali na pamet...) ... i reci "Dobro. Dovoljno si patila, evo ti sad leona nazad!"
I onda sam se ujutru probudila... i sve je bilo kao svaki dan... i pitas se da li je stvarno moguce

Eh draga moja Una... sta da ti kazem? Cuvaj se! Molim te!
iako me nema ovdje cesto, mislim da svaki dan mislim da tebe i Stelu...
Mi zmo potrebne jedne drugoj, zato molim te... drzi se...
Uz tebe smo danas...

... ja puno volim ovaj stih:

"Dijeliti mene od tebe,
I onda kad nas nema
Isto je
Što i more radvajati".

ne bi vjerovala koliko mi je puta to palo na pamet
rekoh - sad ce me netko probuditi i reci - bila si u nesvjesti, u nocnoj mori....sve je u redu - kako si uopce mogla pomisliti da nece biti

Smotani2
04.12.2009., 07:48
Una, moja sućut - još jednom...
Najgora tragedija je kad roditelj izgubi dijete...

baja
04.12.2009., 10:16
a danas......danas su pune tri godine otkad je otisla.......Najmilija moja.............. :tuzni:sjećam se, tog dana je D ušla u naše živote kao anđeo....:cry:

draga Una, draga Lea..... :grli::cry:

shempio
04.12.2009., 10:31

una,

nisam do sada čitao, moja sućut ...

.. siguran sam da je Najmilija na boljem mjestu nego što je ovo gdje smo svi sada, gleda te odnekud, kao što i ti nju gledaš, sretna je tamo, budi sigurna u to ...
svoju ogromnu tugu pokušaj lagano zamjenjivati ponosom što si je imala ...

zaručena
04.12.2009., 11:15
Jesus himself took me to see GOD! And guess what, Mom? I got to sit on God's knee and talk to Him, like I was somebody important. That's when I told Him that I wanted to write you a letter, to tell you good bye and everything. But I already knew that wasn't allowed. Well, you know what Mom? God handed me some paper and His own personal pen to write you this letter. I think Gabriel is the name of the angel who is going to drop this letter off to you...
:cry: :grli:

larazg
04.12.2009., 11:17
una :grli: :(

Leptiric
04.12.2009., 12:54
ne bi vjerovala koliko mi je puta to palo na pamet
rekoh - sad ce me netko probuditi i reci - bila si u nesvjesti, u nocnoj mori....sve je u redu - kako si uopce mogla pomisliti da nece biti

:grli::grli::grli:

Tashi
04.12.2009., 21:15
una :grli:, ti bi trebala pisati knjige.
s toliko boli tkaš poeziju riječi. života.
tvoje riječi su ljubav sama.
ti si snaga sama.
stijena.

da imam ikakvih mogućnosti, spustila bih, vratila bih vam anđele na zemlju.
samo da ne zebete, ne strijepite, ne bolujete.
da se sretno, zvonko smijete. grlite. ljubite.
dodirujete.
jer ono fizičko, toplo, prisno, najviše razdire i onemoćava.

ovako, malena i slaba, mogu vam jedino pružiti utjehu mislima.
ali, od srca je. i duše.

kućica
04.12.2009., 21:35
Draga Una evo samo jedan ogroman topli :grli:

bula&pupa
04.12.2009., 22:41
Najgore u životu roditelja je kad nadživi svoje dijete, bez obzira koliko ono bilo staro. :(:grli:

Tijaaa
04.12.2009., 23:22
Draga Una... nije me bilo vise od dvije godine na forumu... a jutros sam se tebe sjetila.

Jutros u 6 sati je sin moje prijateljice u svojoj 11toj godini izgubio borbu protiv te uzasne bolesti. :(

Nemam rijeci. Kao paralizirana sam.

Boze... samo mislim na tog malog andela, koji se cijelo vrijeme tako hrabro borio, koji je tako jak bio, koji je druge hrabrio, koji je neznam ni ja sto nije... i na mamu, kojoj bi voljela pomoc, samo kako? Koja se kao lavica borila za njega, koja sada nemoze disat od bola, kojoj se srce para... joj Boze...

Sjedila sam na jednom mjestu, skamenita i sjetim se tebe, Una.

Sada citam da je vec tolko veremena proslo otkad je tvoja Najmilija otisla. Nemogu vjerovat.

Voljela bi ti nesto "utjesno" rec, ali nisam u stanju. Primi veliki zagrljaj.

Samojedica
04.12.2009., 23:33
Sretan rođendan žabici,piliću,maci..
Žao mi je i teško kako može biti svim mamama koje su tu..
Stoji mi jedna velika knedla u grlu, jedna velika bol - ušle ste u moje srce.
Mora da je Una bila prekrasno stvorenje na ovoj zemlji kada ju je Bog želio za anđela.
A mama..
Tuga je tuga, bol je bol..
Znam, nema utjehe. Rado bih da mogu sve anđele vratila..
Da barem imamo tu moć..

mi_ama
05.12.2009., 18:00
Riječi nisu potrebne suze same teku i sve govore!! mislim na tebe hrabra Una, saljem ti puno puno dobrih vibracija iako te ne poznajem citam te vec duuugo vremena. POLJUBAC najljepsi saljem predivnoj curici koja nas sa neba gleda sa svojim smjeskom!! :kiss::kiss:

maira
05.12.2009., 23:09
molim za nju i tebe,to je ono što mogu...jer malo je riječi utjehe...

poison girl90
06.12.2009., 00:45
Ja sam tek nesto starija od Vase Najmilije...
I iskreno..dok sam citala postove na ovoj temi...jedva sam gledala...
Pokusavajuci se uvjeriti da je to zapravo od leca...no nije...nikako...
To su bile suze koje su se slijevale niz moje lice...

Srecica malena...
grozno je i nekako se uvijek cini upravo nepravednim i odvratim to sto nam zivot iznenada dostavi na vrata...
nekako se cini da Bog uvijek ostavlja poruke onima koji su zapravo sretni u svome postojanju,zadovoljni svojim najdrazima --onima koji pomazu uciniti nesto za bolje sutra...

Nemam rijeci...nema slova kojima bih te mogla utjesiti...i to znam...i to prokleto boli...

Sve sto cu reci jest to da cu sljedece subote kada cu primati u ruke nagradu za Ljudska prava u svome srcu i mislima pored svog Tate nositi i Vasu Najmiliju...

Neka je cuvaju andeli...neka pociva na najljepsim visinama,neka uziva u najljepsim pogledima u drustvu najvecih andela,neka cuva svoju Majku Brata & Tatu --neka zauvijek bude u nasim srcima...

Za Najmiliju...za Onu koja je obogatila ovaj svijet svojim postojanjem
za Onu koja je jedinstvena i najveca
...za moju vršnjakinju :kiss:

LannaLee
06.12.2009., 01:36
una :grli:
slučajno sam nabasala na tvoju temu, privukla me tajnovitost naslova, a kad ono.... pročitala sam od prvog do zadnjeg slova sve što si napisala o svojoj Najmilijoj, još uvijek plačem....:cry::cry::cry:
ne mogu ni zamisliti kako ti je...
molim za neke lakše dane... :grli:

Una67
02.12.2010., 22:35
4 godine.............:tuzni:

mandy
02.12.2010., 22:45
Una :( :cry: :(

šaljem jedan veliki :grli:

Matrix-Os
02.12.2010., 22:49
:(:( Pretužno. Nema pravih riječi...

plagra
02.12.2010., 22:50
una :(:(

ne znam što bi napisala.oči su mi pune suza.
držite se,jer vas Najmilija gleda odozgora i ne bi voljela da ste tužni...

Neroslava
02.12.2010., 22:54
Držite se :(:(:(

kika78
02.12.2010., 22:56
Otvorila sam temu da vidim o čemu je riječ...
Pročitala po nekoliko postova unazad i shvatila da suze teku i teku... Prebolno je ovo i čitati a kamoli proživjeti :cry::cry::cry::cry:

Draga Una, ne postoji riječ koja bi mogla mijenjati ali postoji riječ koja može barem trunku utješiti..
Želim cijeloj tvojoj obitelji da nađete mir, da se držite zajedno i da živite svoja sjećanja na maloga anđela :grli:...
Nedavno sam i ja postala majkom i opet samo mogu reći da je ovo preteško...
Čudni su putevi Gospodnji..

Magg
02.12.2010., 22:58
Una :( 4 godine........ brzo su prosle.. a kao da je jucer bilo, sjecam se svega....... saljem vam puno puno najvise snage, jer su to "samo" 4 godine bez vase Najmilije :grli:

Han@
02.12.2010., 23:02
Tesko je naći riječi...:grli:

:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

"friška mama"
02.12.2010., 23:17
otvorila sam temu čisto misleći da je neka obična tema...
ali kad sam vidjela o čemu se radi,nisam mogla...
pročitala sam cijelu temu i plakala i plakala...
svi mi naše anđele uzimamo zdravo za gotovo,a tako bi ih lako mogli izgubiti...:(:(
žao mi je i želim ti sav mir svijeta,jer si preživjevši tih 4 godine i zaslužila...
i ti i tvoja obitelj...

crnkicaa
02.12.2010., 23:52
ajme, držite se! moja iskrena sućut

pink5
03.12.2010., 00:01
una:grli:

Tvoja Najmilija vas čuva odozgo

larazg
03.12.2010., 07:29
4 godine :(
neka vam dragi Bog da snage...

miamama
03.12.2010., 08:15
Čitala i plakala. A nisam prvi put ovdje..
Čuvao vas vaš anđeo nebeski...

mambi
03.12.2010., 08:28
Nemam riječi...jako,jako mi je žao :( :(

ptica_dodo7
03.12.2010., 08:45
Već 4 godine? :(
Drži se Una. Kako je Najmiliji?

Tajwy
03.12.2010., 09:37
Una.... :cry:

kako si ti?

oona
03.12.2010., 10:05
una draga,
setkala sam ovih dana forumom i uocila da te nema....i svasta sam pomislila.
i razmisljala o tvojoj tuzi.
i o tvoj hrabrosti kojom krocis dalje kroz zivot.

klanjam ti se i molim boga da ti da svu hrabrost svijeta da svako jutro kada se pogledas u ogledalo, imas mirnu dusu i da ne zalis ni za jednim propustom jer ga nije ni bilo, da tvoji momci imaju nasmijanu mamu i suprugu do kraja zivota!
voljela bih kada bi ti to tvoja Najmilija jos bolje srocila u tvom snu!

:grli::grli:

lucylu
03.12.2010., 13:42
...tako mi je žao.....

Prije dvije godine bila sam na sprovodu dječaku od 5 godina....
takva tuga...
svi ali baš svi su plakali...stalno....pretužno, prestrašno....
neznam ustvari što bih rekla ali imam potrebu reći nešto....uvijek se bojim, od dana kada sam dobila svoje prvo dijete da će se nešto desiti da ću ih izgubiti...
onda kad pročitam ovako nešto još se više preplašim i molim se molim da se ništa ne dogodi....

Žao mi je....
nemogu ni zamisliti kako ti je..
izdrži...
imaj snage...
suze teku i ništa ne popravljaju...
žao mi je...:(

Zaraa
03.12.2010., 13:54

Bože daj snage ovoj obitelji

danijela m.
03.12.2010., 14:51
NIsam do danas naišla na ovu temu na Forumu. Ali evo, danas kad sam vodila K. u vrtić, na ormarićima do njegove sobe gori svijeća i uz nju stoji slika četverogodišnjeg dječaka. Otišao je iznenada, od tumora na mozgu. Cijeli dan mislim na to dijete i njegove roditelje, idući na posao nisam mogla zaustaviti suze i sad, slučajno ili ne naiđoh na ovu temu...Neka Vas, dragi rodirelji, dobri Bog podari snagom da izdržite život koji je pred Vama. Iskreno, ja ne znam da li bi uopće mogla živjeti i zato se divim svima koji to uzmognu.

winnerica
03.12.2010., 15:09

Una, nemogu vjerovati da je vrijeme tako proletjelo... Šaljem ti veeliki zagrljaj i molim za tvoju djevojku!!! :cry:

svastamorac
03.12.2010., 15:23

Vilko
19.12.2010., 12:48
Sa zakasnjenjem.

:( :(

greenmagic
19.12.2010., 13:27
žao mi je :(:(:(

Una67
31.08.2011., 23:37
a danas je mojoj Najmilijoj 20. rodjendan - sretan Ti rodjendan patkico moja najdraza............

DarkStar
31.08.2011., 23:48
@Una67, tek sad sam vidio ovu temu.
Inace ne zalazim cesto na ove pretuzne teme, previse sam rodbine izgubio, prevelika je to tuga i bol u srcu..
Ali ti si meni prije dosta vremena dala podrsku tamo u onoj temi na psihologiji kad mi je bilo tesko pisati o gubitku bratica i to zbilja cijenim.
Ne znam ni sto da ti vise kazem, moji su roditelji izgubili kcer od 7 godina 3 godine prije mog rodjenja, tako da mi je sve jasno.
I na kraju samo primi jedan veliki :grli:.
A maloj sretan rodjos tamo negdje na bijelom oblaku.

kika78
01.09.2011., 00:05
Sretan ti rođendan, anđele mali....
Doći će vrijeme ponovnog sastanka a do tada čuvaj svoje najmilije odozgo...

http://img685.imageshack.us/img685/5890/1angellilstardust.jpg

rijeka53
02.09.2011., 10:36
... Una topli zagrljaj saljem :cerek:

gita-xy
02.09.2011., 13:35
Una, tvoje Najmilije se jako često sjetim. Godinama sam čitač ovog foruma i sjećam se kad si pisala o njenoj bolesti. Sjećam se onog kašlja poslije skijanja na Novom zelandu i čekanja nalaza. Tad sam iskreno i od srca molila da nije ništa, da je bolest ostavljena u prošlosti. Čitala sam sve tvoje upise i nadala se čudu i da će Najmilija ozdraviti. Često je se sjetim, vjerujem da je na boljem mjestu.

MaryAnn
02.09.2011., 15:23
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS3F6KcpXfhfn66VrlAe-JyHLn9aeYub5vdwr-cSRlDWA7Y4lHBtA

Alicia
02.09.2011., 22:31
Najmilija, hrabra curo! Suze mi idu! Čuvaj nas sve sa neba!

winnerica
02.09.2011., 23:46
Una67, često se sjetim Tebe i Tvoje Najmilije djevojke, molim se za vas dvije... Šaljem ti zagrljaj, a Najmilijoj bezbroj poljubaca i molitvi...

Una67
02.12.2011., 20:47
5 godina ... a u dusi kao da je bilo jucer ... Dunjo moja kako mi nedostajes :tuzni:

lizianthus
02.12.2011., 21:03
Šaljem ti veliki zagrljaj Una, tebi i tvojoj Najmilijoj

pink5
02.12.2011., 22:40
5 godina ... a u dusi kao da je bilo jucer ... Dunjo moja kako mi nedostajes :tuzni:

nema riječi utjehe.. Sve što napišem, zvučat će tako isprano, prazno:tuzni:
Držite se:grli:

mandy
02.12.2011., 22:43
:grli: :grli: :grli:

Ribež
02.12.2011., 22:49
Ja se često sjetim.
Šaljem vam virtalni zagrljaj do neba:grli::grli::grli:

Judy
02.12.2011., 23:28

:tuzni: :grli:

winnerica
02.12.2011., 23:38
Una, uvijek s tobom u mislima i molitvi, :grlim: :(

Cats
02.12.2011., 23:41
Una, draga Una :grli:

Aruena
02.12.2011., 23:42

Cats
03.12.2011., 00:05
Una, znaš što mi je palo na pamet ovaj čas? Kad sam se danas oblačila, sam imala već u ruci sivu majicu. I onda sam ju iz neobjašnjivog razloga dala natrag u ormar i obukla drugu.

Lime green.

Kad se već moja pamet nije sjetila, moja podsvijest mi je rekla, da danas ti i Najmilija dolazite u moje misli.

bubiluna
03.12.2011., 00:31
Teško mi je bilo što napisati, a da ne zvuči isprazno naspram bola s kojim moraš
živjeti evo već 5 godina:(
Moj sin je samo mjesec dana mlađi od tvoje Najmilije, a kćer ima 15, baš onoliko koliko je tvoja prekrsna cura imala kad je otišla, pa me srce zaboli kad samo na sekund pomislim kolika je to nepravda nadživjeti vlastito dijete.
Una, budi ponosna što si je imala i u mojim ste mislima...

Una67
03.12.2011., 11:18
hvala sto sa mnom dijelite uspomene na moju Najmiliju :cerek:......upravo sam se vratila sa groblja.......:tuzni:

@ Cats - :cerek: :grli:

Vilko
30.08.2012., 05:58
.

1.9.1991. - 3.12.2006.
a danas ..... danas nam je 18. rodjendan
sretan ti rodjendan pile moje malo

Una67
31.08.2012., 21:36
.

nisam mislila da me ista vise moze rasplakati..... hvala Vilko....

da, danas je mojoj Najmilijoj 21. rodjendan :tuzni:

Cats
31.08.2012., 21:51
Sretan ti rođendan, ljepotice - pa i anđeli imaju rođendane, jel tako? :)

Una, toliko puta mislim na tebe :grli: Kako si, kako ti teku dani?

Una67
03.09.2012., 06:26
hej Cats :grli:
evo - jos malo pa dobro - cim naucim zivjeti sa ovom konstantnom boli u grudima :tuzni:
uglavnom sam OK :) (jako puno radim kako bih preventirala lutanje misli) medjutim tako, pred neke posebne datume me obuzme tuga..... sto da se radi?!

winnerica
03.09.2012., 15:41
Draga Una, samo da ti pošaljem virtualni zagrljaj i pusu (opet), drži se, tvoj anđeo je s tobom uvijek i čuva te, sretan joj rođendan!!!

rijeka53
04.09.2012., 08:43
... cim naucim zivjeti sa ovom konstantnom boli u grudima :tuzni:uglavnom sam OK :)
(jako puno radim kako bih preventirala lutanje misli) medjutim tako, pred neke posebne datume me obuzme tuga..... sto da se radi?!

... draga, saljem vam topli zagrljaj i znaj da ste vas dvije uvijek u mojim mislima i da nisi sama u toj konstantnoj boli.
Nemoj smetnuti s uma da se njojzi ne svidja sto si tuzna, to je i tako samo privremeni rastanak, netko ide samo
malomalo prije, da nam pokaze put kojim je svima ici :cerek:

HollyG
11.09.2012., 21:30
ja ne znam kako sam dosla na ovu temu, ali nakon sto sam procitala sve jedva suzdrzavam suze... Nisam majka, stovise, imam godina koliko bi danas imala tvoja Najmilija.
Jako mi je žao što te zadesila takva sudbina Una. Baš mi je iskreno žao. Ali vidi se da si jaka osoba i divim ti se. I vjerujem da bi tvoja Najmilija htjela da budes jaka. Ona je sada sigurno na nekom lijepšem mjestu gdje je pronašla mir. Nadam se da se vi kao obitelj držite. Šaljem puno pozdrava :)

countrywoman
15.09.2012., 17:16

House`s Mistres
11.10.2012., 13:59
Kad je mama umrla od raka prije godinu i nešto, nisam mogla plakati od šoka.

Onda sam čula ovu pjesmu i sve je provalilo van.
Najlakše mi je plakati uz glazbu....
Poslušaj, shvati lyricse i daj kojoj suzi oduška ako ti je tako lakše...Znam da je meni bilo...

http://www.youtube.com/watch?v=mtM_cc4SPJI&NR=1&feature=fvwp

You gave it all, into the call
You took a chance, and
You took the fall for us

You came thoughtfully,
Loved me faithfully,
You taught me honor,
You did it for me...

Tonight you will sleep for good....
You will wait for me, my love....

Now I am strong, you gave me all...
You gave all you had...