View Full Version : Montecristo
Jay&AmberFan
22.12.2006., 12:35
MONTECRISTO
Argentinska uspješna telenovela "Montecristo" po mnogočemu se razlikuje od tipičnih predstavnika žanra. Utemeljena na slavnom romanu Alexandra Dumasa - "Grof od Monte Crista" svojom je napetošću, slojevitošću i nepredvidljivošću privukla mnoštvo gledatelja u Argentini, ali i svijetu.
U ulozi Santiaga pojavljuje se ljubimac argentinske publike Pablo Echarri, čiju smo suprugu Nancy Dupla imali prilike gledati kao Claru u telenoveli "Ljubav jednog oca", već prikazanoj na RTL Televiziji.
Mlad, karizmatičan, zavodljiv i pošten odvjetnik ima sve u životu: sjajnu profesionalnu karijeru, zapanjujuća sportska dostignuća, uzornog oca i voljenu djevojku s kojom planira vjenčanje. No sve to jednog dana zamijeni desetogodišnji zatvor unutar zatvorskih zidina. U jednom se trenu sve raspršilo - izdaja ljudi koji ga okružuju njegov će život pretvoriti u pakao!
Sin poznatog suca, Santiago Diaz Herrera, imenovan je tajnikom suda i planira oženiti lijepu Lauru, ženu svojih snova. Osim odanosti svom životnom pozivu, profesiji u pravu, Santiago obožava i mačevanje, strast koju dijeli sa svojim bliskim prijateljem Marcosom Lombardom. Kad se Santiago, zajedno s Marcosom, uputi u Maroko na turnir u mačevanju, ne sluti kako će se njegov život okrenuti naglavačke. Naime, njegov otac Horacio, ugledan sudac, otkrije da je Alberto Lombardo, otac Santiagova najboljeg prijatelja Marca, bio upleten u zločinačke poslove vezane uz koncentracioni logor u vrijeme vojne diktature.
Alberto sazna za to i spreman je na sve kako njegovo ime ne bi bilo okaljano. Prvo naredi sučevo ubojstvo, a zatim iskoristi sinovo putovanje sa Santiagom u Maroko da s puta makne i Santiaga. Ubrzo nakon toga sudac Herrera umre, a Santiago je uhićen u Moroku i optužen za zločin koji nije počinio. Santiago tako ostaje u marokanskom zatvoru, a Marcos govori Lauri da je njezina životna ljubav ubijena u zatvoru. Laura pomisli kako je jedini izlaz samoubojstvo, ali Santiagovo dijete, koje nosi, daje joj snagu za život. Iako je bio najbolji Santiagov prijatelj, Marcos je vječito živio u njegovoj sjeni. Kad svi pomisle da je Santiago mrtav, Marcos iskoristi priliku da utješi i zaprosi Lauru, na što ona pristane, uvjerena kako je to jedini način da osigura sigurnost svom nerođenom djetetu. Marcos tada konačno dobije mogućnost da bude sa ženom koju je oduvijek volio, iako svjestan kako ona još uvijek obožava njegovog nekada najboljeg prijatelja. Njegov život sada je naizgled idealan: ima ženu koju voli, vodi prestižnu odvjetničku tvrtku, uživa u luksuzu koji si može priuštiti, pa i onom skrivenom u vidu ljubavnice Milene...
U međuvremenu, Santiago se u zatvoru sprijatelji s Ulyssesom, mudrim dilerom umjetnina, koji mu potanko objasni gdje će pronaći njegovo skriveno blago.
Santiagu je na pameti samo jedno - osvetiti se onima koji su mu oteli sreću. Deset godina kasnije, on uspije pobjeći iz zatvora. Ulysses pogine u požaru, a Santiaga spasi liječnica Victoria, koja ima veliku želju - pronaći sestru ili brata rođene u zarobljeništvu.
Ona će mu pomoći da napusti Maroko i postati sastavni dio njegovog života. Santiago sada stupi u kontakt s Ulyssesovim prijateljem Leonom i oni zajedno pronađu pokojnikovo blago. Na svom putu upoznaju i glumca Ramona. Leon, Ramon, Victoria i Santiago smišljaju kako će se osvetiti svima koju su im uništili živote. U njihove je planove za osvetu uključena i Laura, udana za Marcosa, najvećeg Santiagovog neprijatelja. Santiago, naravno, ni ne sluti da Laura ne zna ništa o uroti koja je uništila njegov život, niti da ga još uvijek voli svim srcem.
Proizvod uspješne argentinske televizijske mreže Telefe, poznate po produkciji tri sezone argentinskog Big Brothera i najpopularnijih argentinskih dnevnih showova i telenovela, prodan je u više od dvadeset i pet svjetskih zemalja. Važno je napomenuti kako je telenovela "Montecristo" jedna od finalista u kategoriji drame Njujorškog festivala, cijenjenog internacionalnog natjecanja koje će se održati 2007. godine u SAD-u. Ono čime posebno privlači publiku odmak je od klasičnih romantičnih priča, karakterističnih za žanr telenovela. Naime, glavna tema "Montecrista" je težak period vojne diktature i povrede ljudskih prava, zbog čega čak četrdeset posto gledatelja čine muškarci, za razliku od uobičajenih petnaest.
Prva epizoda :
Kada sazna da Horacio provodi istragu koja bi mogla poljuljati njegov položaj, Alberto naredi Lisandru da ga ubije. No oni ubrzo shvate da je njihov razgovor čula Leticia. Njoj sada ne preostaje drugo no potražiti utočište kod svećenika Pedra. Kako bi je zaštitila od opasnog Alberta, Sarita inscenira Leticijino samoubojstvo. Za to vrijeme, u Maroku su uhićeni Santiago i Marcos. Marcos je ubrzo pušten, no uvjeren je da je njegov najbolji prijatelj Santiago pogubljen. Nakon deset godina situacija je potpuno drugačija - Laura je Marcosova supruga i oni imaju sina Matiasa, a Santiago, pak, uspije pobjeći iz zatvora uz Victorijinu pomoć. Zaklinje se kako će se osvetiti onima koji su mu uništili život.
AlejandroChaban
23.12.2006., 20:09
...djeluje mi kao otrcana staromodnjara... :bljak:
Staromodnjara u sadašnjosti... :zubo: :zubo: :zubo: Ne bih baš rekao da je otrcana, imala je i do 40% gledanosti, od toga velik dio muške publike (što je veoma rijeeeeeeetko za telenovele).
Ja sam imala priliku pogledati prvih pet nastavaka i još nešto kasnijih i sviđa mi se iako baš ne volim sapunice. Serija je stvarno moderna (mislim da je smještena u 2006), radnja nije previše nategnuta, ima dosta dobru muziku (ona sa špice mi je super), a ima i zgodnih glumaca :cerek: Uglavnom, meni se sviđa, a vi pričekajte da krene pa ćete i sami prosuditi.
Gretchen
25.12.2006., 13:06
koliko sam ja upoznata s ovim, mislim da je radnja smještena u 1995., a ne u 2006. ;) correct me if I'm wrong :zubo:
Jay&AmberFan
25.12.2006., 15:29
...djeluje mi kao otrcana staromodnjara... :bljak:
RAYO AZUL "nažalost" nije bila pozvana u ovu "staromodnjaru" :E
Početak se odvija u 1995, ali se onda preskoči 11 godina i radnja se nastavi nakon što se Santiago izvuče iz zatvora i krene u osvetnički pohod :)
Gretchen
25.12.2006., 16:55
thanks na ispravku ;)
ivana2009
26.12.2006., 16:49
obožavam montecrista a pogotovo kad je ovo umoderno doba jedva čekam!
Jay&AmberFan
26.12.2006., 19:31
obožavam montecrista a pogotovo kad je ovo umoderno doba jedva čekam!
I like it :) Sad samo čekam da dođe netko i kaže da je :
a) serija staromodnjara.
b) sranje, jer se emitira na RTL, a ne na Nova.
c) sranje, jer mi je prijatelj rekao da to napišem.
Bring it on :E
Gretchen
27.12.2006., 18:22
I like it :) Sad samo čekam da dođe netko i kaže da je :
a) serija staromodnjara.
b) sranje, jer se emitira na RTL, a ne na Nova.
c) sranje, jer mi je prijatelj rekao da to napišem.
Bring it on :E
haha, vidim ja da je Franko nabrijan :p :cerek: :s :E :kiss:
Ajme danas sam naletio na ovo i odma bio neki seks nakon reklama.. pokazali golu sisu odma.. i mušku golu guzicu lol kao.. ono.. ko u svakoj sapunjari na početku da ''privuku'' gledatelje
al sve u svemu ne čini mi se loše.. mogo bi ja ovo gledat za ručkom i tak..
Zašto onom liku prebacuju ožiljak s lijeve na desnu stranu?:confused: Il se to meni učinilo ne pratim baš!
Zašto onom liku prebacuju ožiljak s lijeve na desnu stranu?:confused: Il se to meni učinilo ne pratim baš!
Možda misliš na scenu dok se gledao u ogledalu pa je na drugoj strani. :top:
Možda misliš na scenu dok se gledao u ogledalu pa je na drugoj strani. :top:
Možda, od sada počinjem pratiti čini se u redu i ne previše sladunjavo
ANDY_1212
30.12.2006., 15:15
ova serija je takvo smeće i to jeftino smeće. Poznavajući rtl koji otkupljuje najjeftinije sapunice. Podsjetite me koju je on to sapunicu otkupio da je cijena malo veća. sve sapunice koje se prikazuju na rtl-u su se prikazivale na svim najlošijim televizijama u svijetu. Ili argentinska smeća ili meksičke sapunice koje se tako i nemogu nazvati(luna-sirena s kariba-koje sranje). Nova tv ima deset puta bolje sapunice. Ona bar otkupljuje serije od Televise i Telemunda koje su daleko skuplje od ovih argentinskih sranja. Više vrijedi Marcijin nakit iz zemlje strasti neg cijeli montecristo.
skupe serije koje je otkupila Nova tv do sad: Rubi,Za tvoju ljubav,Uljez,Zemlja strasti,Kad budeš moja,Sumnja,Moja voljena,Nauči me voljeti,Ukleta Marijana,Maćeha....sad se nemogu sjetit,al ima ih još puno!
a rtl: joj ništa mi ne pada na pamet,možda Osveta ljubavi,to je ko Oluja koja je trenutno na novoj tv.
dunjchy000
30.12.2006., 16:26
meni taj montecristo nije tak dobar,sam mi je špica dobra,mislim da su sve sapunice čisto sranje,i one na novoj i one na rtl-u,i na hrt-u,sve je to sranje!!!!:bljak::bljak::bljak::bljak::visi::visi:
ova serija je takvo smeće i to jeftino smeće. Poznavajući rtl koji otkupljuje najjeftinije sapunice. Podsjetite me koju je on to sapunicu otkupio da je cijena malo veća. sve sapunice koje se prikazuju na rtl-u su se prikazivale na svim najlošijim televizijama u svijetu. Ili argentinska smeća ili meksičke sapunice koje se tako i nemogu nazvati(luna-sirena s kariba-koje sranje). Nova tv ima deset puta bolje sapunice. Ona bar otkupljuje serije od Televise i Telemunda koje su daleko skuplje od ovih argentinskih sranja. Više vrijedi Marcijin nakit iz zemlje strasti neg cijeli montecristo.
skupe serije koje je otkupila Nova tv do sad: Rubi,Za tvoju ljubav,Uljez,Zemlja strasti,Kad budeš moja,Sumnja,Moja voljena,Nauči me voljeti,Ukleta Marijana,Maćeha....sad se nemogu sjetit,al ima ih još puno!
a rtl: joj ništa mi ne pada na pamet,možda Osveta ljubavi,to je ko Oluja koja je trenutno na novoj tv.
A ti si kao neko mjerilo koje odlučuje koja je sapunica dobra a koja ne? :rolleyes: Gdje su ti dokazi da su sve te nabrojene telenovele toliko kvalitetne? Mogu i ja reći 'radi mi rođak' na nekoj televiziji, on ima podatke, a gle čuda, ja tih podataka nikad vidjeh. :zubo: Dok ja nešto ne vidim na svoje oči, za mene si samo jedna budala na Internetu i pišeš ono što svatko (ali baš svatko) može napisati. :p
Jay&AmberFan
30.12.2006., 20:38
How shocking, nisam očekivao ovakvu vijest :eek: :E
A sad ispravci, pošto pojma nemaš :
1 . Serija je u Argentini u posljednjoj epizodi ostvarila 33,45 % gledanosti, što je ogroman uspjeh.
2 . Cijena malo veća? Sve sapunice, koje su kupili, su bile skuplje od porqueria koje otkupljuje Nova.
3 . Luna, la Heredera nije meksička, već kolumbijska. :)
4 . Marcijin nakit je bižuterija :kiss:
5 . Uljez??? Sumnja??? :s To je skupo??? :s
Ah, barem se dobro nasmijem na tvoje posts. :kiss:
a rtl: joj ništa mi ne pada na pamet,možda Osveta ljubavi,to je ko Oluja koja je trenutno na novoj tv.Ti imaš neki cjenovnik pa možeš usporediti cijene telenovela koje emitiraju pojedini TV kanali?Samo da napomenem da su prava na 'sranje' od Montecrista kupili i tvoji najdraži meksikanci (dobro,Azteca,ali tvoja najdraža Telerisa je otkupila prava na još jedno 'sranje',Resistire),a rade se i čileanska,i još kojekakve verzije all over Latin America.Uostalom,imaš daljinski,pa promijeni kanal ako ti se ne sviđa... Zar bi sad i RTL trebao kupovati samo Telerisu i Telebodrio?HRT nek kupuje brazilske,Nova ove dvije na koje se pretplatila,po mogućnosti i Aztecu,a RTL argentinske i čileanske.I svi sretni :zubo:
sweetmarlene
30.12.2006., 22:26
:lol: :lol: :lol: Ovo će ubuduće uvijek biti moj komentar na tvoje "istinite tvrdnje" :lol: :lol: :lol:
ANDY_1212
31.12.2006., 10:07
How shocking, nisam očekivao ovakvu vijest :eek: :E
A sad ispravci, pošto pojma nemaš :
1 . Serija je u Argentini u posljednjoj epizodi ostvarila 33,45 % gledanosti, što je ogroman uspjeh.
2 . Cijena malo veća? Sve sapunice, koje su kupili, su bile skuplje od porqueria koje otkupljuje Nova.
3 . Luna, la Heredera nije meksička, već kolumbijska. :)
4 . Marcijin nakit je bižuterija :kiss:
5 . Uljez??? Sumnja??? :s To je skupo??? :s
Ah, barem se dobro nasmijem na tvoje posts. :kiss:
a sad da ja tebe ispravim-
1.i zabranjena ljubav je u hrvatskoj postigla veliku gledanost,a pogledaj na što to liči
2. sapunice na rtl-u su jeftine kao i cijeli njegov program.
3. ista stvar
4. bižuterija ne sjaji
5. da
fanzabranjene
31.12.2006., 12:57
KAKO ME NERVIRAJU NEKI!!!
HALO LJUDI, OVO JE ZA OBOŽAVATELJE... AKO VAM SE SERIJA NE SVIĐA OTVORITE SI BLOG I NAZOVITE GA ''ŽUGANJE NA MONTECRISTA''... OVDJE NISTE DOBRODOŠAO.....
Ja sam pocela gledati i meni je dobra bar ne kukaju i naricu vise od pol epizode ima radnju je da je vec videna ali boze moj dajte vi meni recite sta to vec nije videno Sto se tice toga koja tv je bolja i jedna i druga imaju dobrih i losih stvari Istina da nova ima adute tipa Izgubljeni ili Kucanice ali i RTL je imao zakon brace koji sam pratila bez daha Kao sto svaka roba ima svog kupca tako i svaka emisija ima svog gledatelja O ukusima i bojama se NE raspravlha i nema smisla se svaditi oko gluposti
1.i zabranjena ljubav je u hrvatskoj postigla veliku gledanost,a pogledaj na što to liči
2. sapunice na rtl-u su jeftine kao i cijeli njegov program.
3. ista stvar
4. bižuterija ne sjaji
5. da
1. Hrvatima se eto valjda sviđa, ti valjda misliš da svi obožavaju ono što se tebi sviđa
2. imaš dokaze za to? ako imaš, molim te daj ih ovdje, drage volje bi ih vidio
3. Meksiko i Kolumbija iste? Vrati se u osnovnu pa malo prouči zemljopis
4. sve se da srediti kompjuterski
5. kao i 2., imaš dokaze?
Gretchen
05.01.2007., 15:09
ova serija svakim danom sve bolja i bolja!
scena seksa između vicky&santiaga na kraju :wub: :wub: :wub:
:bonk: :tulum: Neznam kako drugima ali meni je dobra bar je realna ima neku radnju i normalne ljude a ne ko ona koja ide prije nje u kojo se frajer zeni ljepoticom:cerek: i onda tuli i cucla prst ko djete od 2 godine :vidiga: :rofl:
Gretchen
09.01.2007., 16:11
:bonk: :tulum: Neznam kako drugima ali meni je dobra bar je realna ima neku radnju i normalne ljude a ne ko ona koja ide prije nje u kojo se frajer zeni ljepoticom:cerek: i onda tuli i cucla prst ko djete od 2 godine :vidiga: :rofl:
svrha "te" serije je da bude- smiješna i satirična ;) poanta nije toliko u radnji koliko u "načinu" na koji se ta radnja "izvodi" :cerek: :cerek: samo toliko ;) ali ako nije tvoj cup of tea.....;)
svrha "te" serije je da bude- smiješna i satirična ;) poanta nije toliko u radnji koliko u "načinu" na koji se ta radnja "izvodi" :cerek: :cerek: samo toliko ;) ali ako nije tvoj cup of tea.....;)
Znas kak s kaze o ukusima i bojama se ne raspravlja ali to nije serija za odrasle nego je to onda za djecu Ja vec dugo ne pratim ni jednu obicno sam od 10 pratila jednu i bila mi je ok a ove danasnje narikace su prestrasne Montecristo mi je prva nakon dugo da gledam Povremeno sam znala pratit i nase dobre su ali nemam ja vremena ni za ovo pogledat pa si snimim al nemrem sve Oprosti ali serija (ova s ljepoticom) je fakat glupa Montecristo mi se svida zasaf nadam se da se necu razocarat
Gretchen
10.01.2007., 00:06
pa ok, kak i sama kažeš, o ukusima se ne raspravlja. iako se ne bih složila s tobom da je SMV, ja ću reći, SAMO za djecu. svrha te serije je da nasmije. sastoji se od toliko različitih sitnih detalja, gegova i fora i jednostavno- razveseli čovjeka! dinamična je, zabavna i inventivna, totalno originalna i jedan "storyline" ne traje 70 epizoda već se "riješi" u roku od 2, 3 epke što je :top: a veselja nam svima treba ;) a uostalom da i je za djecu- jel ima što loše u tome?! u današnjem su svijetu tak i tak odrasli zaboravili što znači biti klinac i što znači- smijati se od srca nekim "nevinim" i "glupavim" stvarima. eto, samo sam htjela pojasnit zašto se serija MENI sviđa ;) takvu telenovelu još nikad nisam vidjela :cerek:
Poštujem to ja osobno mrzim kreveljenje i glupiranje zato i nije ni sjela pogledam je malo u letu dok cekam Montecrista Ali Naty je zgodne i simpa to moram priznati Svako voli nesto drugo ja volim da je realno iako cu to tesko naci u sapunicama ;)
serija je odlicna :top: +5 :top:
ja pogledam par puta tjedno , nije lose za sapunicu :B
black_morena
23.01.2007., 02:41
Meni osobno je Montecristo super serija :top: zato što nema prenemaganja i cmizdračine ko u većini meksičkih sapunica :rigo: , a pogotovo što je tema osveta, a nema bolje teme od te. SMV je super komična :mljacko: , samo što se malo isprala nakon toliko epizoda, ali to je za očekivati od svake sapunice da dosadi, iako je uvijek zanimljivo gledati Falucha i Miguela.
Vratimo se na MC, još je najbolja stvar što je glavni negativac presladak , a ne rugoba kao obično. To je moje (malo poudže) mišljenje.
Ajme serija je super obožavam jeeeeeee
Sve više i više mi se argetinske počinju sviđati:)
black_morena
27.01.2007., 01:54
Kakav je to S.H.I.T?!?!?!?!?!!!!!!!!!!
izgleda da je TUPAVI rtl :flop: :flop: ukinuo Montecrista, i sad svaki dan idu po dvije epizode SMV. :confused: :confused: ZAŠTO??? :confused: :confused: Serija je super, a totalno bezveze je ukidaju. :flop: :flop: Zna li netko više o tome? :confused: ps: na rtl stranicama rasporeda nema više montecrista da ne pomislite da izmišljam. :flop: na kvadrat
Kakav je to S.H.I.T?!?!?!?!?!!!!!!!!!!
izgleda da je TUPAVI rtl ukinuo Montecrista, i sad svaki dan idu po dvije epizode SMV. :confused: :confused: ZAŠTO??? :confused: :confused: Serija je super, a totalno bezveze je ukidaju. :flop: :flop: Zna li netko više o tome? :confused: ps: na rtl stranicama rasporeda nema više montecrista da ne pomislite da izmišljam. :flop: na kvadrat
Istina, od ponedjeljka očito idu po dvije epizode Sos Mi Vida, a Montecrista nema. Samo me zanima koji im je izgovor za ovo, nemaju dovoljno prevedenih epizoda? :zubo:
AnitaMuki
27.01.2007., 12:17
Hmm, evo da se i ja uključim-meni je serija dobra jer volim samu tematiku Montecrista(jel itko čitao tu knjigu od A.Dumasa?), glavni tip mi je solidan, tipica također, jedna lijepa razbibriga nakon napornog dana...
idioti na rtl- u ukinuli Montecrista :mad: :mad: :mad: :mad: :eek:
jel zna netko tocan razlog?! :ceka:
..ako su vec nesto htjeli ukinuti onda su mogli s.m.v. :2up:
a ne stavit dvije epizode dnevno te zaglupljujuce serije :bljak: :flop: :flop:
ja imam ideju ....ne znam dal se itko sjeca ali kad je pocela se emitirat ona serija LJubav jednog oca bilo je emitirano par epki i onda su poceli Mladi musketiri pa su opet vratili Ljubav jednog oca....mozda nisu dobili sve epizode ili mozda nisu preveli i lektorirali ( neznam dal to uopce rade) ali ovo je jedna od mojih teorija
Jay&AmberFan
27.01.2007., 16:01
ja imam ideju ....ne znam dal se itko sjeca ali kad je pocela se emitirat ona serija LJubav jednog oca bilo je emitirano par epki i onda su poceli Mladi musketiri pa su opet vratili Ljubav jednog oca....mozda nisu dobili sve epizode ili mozda nisu preveli i lektorirali ( neznam dal to uopce rade) ali ovo je jedna od mojih teorija
Moguće. Al LJUBAV JEDNOG OCA je prvo počela u srpnju u 20:00, pa su emitirali dvije epke, i onda su seriju nastavili tek u rujnu.
Ne mi dirati SMV, :cerek: Sad će prije završiti. :(
Moja teorija je da RTL neće dati razlog jer nikad ne daje, a da će se Montecristo nastaviti emitirati nakon završetka SMV krajem ožujka. :)
black_morena
27.01.2007., 16:21
Moja teorija je da RTL neće dati razlog jer nikad ne daje, a da će se Montecristo nastaviti emitirati nakon završetka SMV krajem ožujka. :)
Pa bilo bi fino kad bi SMV prije završio :top: , ali tko će čekati dva mjeseca dok krenu novi nastavci Montecrista, zaboravit ću šta se uopće događalo.:confused: :confused: Ma ti s rtl-a su totalni imbecili!!!! :mad: :mad:
Pa bilo bi fino kad bi SMV prije završio :top: , ali tko će čekati dva mjeseca dok krenu novi nastavci Montecrista, zaboravit ću šta se uopće događalo.:confused: :confused: Ma ti s rtl-a su totalni imbecili!!!! :mad: :mad:
Nemoj tako SMV je super serija-meni jedna od najboljih ikada snimljenih:top: :top: :top:
A za Montecrista prvi put čujem i jedino pto mogu reć jest-Šokiran sam:flop: :flop:
black_morena
27.01.2007., 18:34
Nemoj tako SMV je super serija-meni jedna od najboljih ikada snimljenih:top: :top: :top:
slušaj, i meni je smv super serija, ali ima 230 epizoda i tko će čekati toliko mjeseci da to završi, samo mi je krivo zbog mc.:tuzni:
slušaj, i meni je smv super serija, ali ima 230 epizoda i tko će čekati toliko mjeseci da to završi, samo mi je krivo zbog mc.:tuzni:
pa onda bi ti trebalo bit drago jel će ovako prije SMV završiti:top: :top: :top: :top: :top:
Najvjerojatnije će MC ići u jutarnjem terminu
Al to još nije sigurno
Jay&AmberFan
27.01.2007., 18:56
Ne vjerujem da će MC ići u jutarnjem terminu. S tempom dvije epizode dnevno, SMV završava krajem trećeg mjeseca, inače bi završila krajem 5-og. :)
ma ti na rtl-u su saka jada...daj pogledaj kako su u SMV preveli Esperanza Munos Monita kao LJepotica
ANDY_1212
27.01.2007., 20:20
nova tv nebi to sigurno napravila,a i ak bi napravila to bi učinila zbog jako male gledanosti. dokaz tome je ukidanje tal. telenovele "života na jezeru" koji je imao nevjerojatno malu gledanost(oko 0%!)
znači ak su ga ukinuli jedan od razloga bi mogao bit mala gledanost.
a nije ni čudo što su ga ukinuli. pa tko bi to smeće mogao gledat?!
daj bolje suti jer svima ides na zivce , sta si preglup da to skuzis
ANDY_1212
27.01.2007., 20:30
daj bolje suti jer svima ides na zivce , sta si preglup da to skuzis
dabog da vam zauvijek išao na živce,jer vi mene ne živcirate. znači ja sam na dobitku. kužiš,?
da da, kuzim da si jadan....... no ne kuzim kako te nije sram toliko maltretirat ljude svojim postovima o novoj tv....hvala bogu da postoje ignore liste
ANDY_1212
27.01.2007., 20:54
da da, kuzim da si jadan....... no ne kuzim kako te nije sram toliko maltretirat ljude svojim postovima o novoj tv....hvala bogu da postoje ignore liste
nitko nikoga ne maltretira. ja to pišem onima koje stvarno to zanima,a ne tebi. zato preporučujem ti da me staviš na ignore listu jer ne podnosim bahatost neke napuhanke
montecristo je najgluplja telenovela
sweetmarlene
27.01.2007., 20:57
Glupačica,tj. glupan ti je u gaćama!I pretpostavljam u kojoj veličini!Intelekt da ne spominjem!
Jadan li si da je to strašno.Neću to više trpjeti!
I da.Maltretiraš.
a ima nekog koga zanima? wow ! ponosna sam na to da sam bahata glupaca i rađe da sam takva nego da sam ko ti. zato vise nemam ni sto za reci
ANDY_1212
27.01.2007., 21:09
a ima nekog koga zanima? wow ! ponosna sam na to da sam bahata glupaca i rađe da sam takva nego da sam ko ti. zato vise nemam ni sto za reci
onda prestani više radit off-topice jer te nitko ništa nije pitao.
sweetmarlene
27.01.2007., 21:17
A što je on topic?
"Nova tv to nikada ne bi napravila!Mi smo bolji,mi smo bolji!"
Zanimljivo.
onda prestani više radit off-topice jer te nitko ništa nije pitao.
auch! vidim da si skuzio poantu ! ali nije ni tebe nitko nista pitao pa si poceo svoju uhodanu spiku NOVA TV ovo, pa ono itd. necu vise off topic radit jer mi je zao ljudi koji ce ovo citat , za razliku od tebe
A što je on topic?
"Nova tv to nikada ne bi napravila!Mi smo bolji,mi smo bolji!"
Zanimljivo
mislim da je sve jasno :top:
Gledanost sigurno nije, sjeti se da su i Padre Coraje ukinuli nakon dvije epizode (zbog termina, očito) i kasnije kada su je nastavili emitirati imala je odličnu gledanost, nezamislivu za taj termin pošto su ljudi navikli na sapunjare na HRT 1 u to vrijeme.
I ako ti nije cilj maltretirati i živcirati ljude, zašto onda pišeš ovakve komentare?
Daj radije odi svršavati na svoju ljubljenu Novu, ionako to radiš 24 sata dnevno!
ivana2009
27.01.2007., 22:59
nova tv nebi to sigurno napravila,a i ak bi napravila to bi učinila zbog jako male gledanosti. dokaz tome je ukidanje tal. telenovele "života na jezeru" koji je imao nevjerojatno malu gledanost(oko 0%!)
ajoj:rofl: :rofl:
ja mislila da ljudi pretjeruju kad kažu da si opsjednut novom tv ali sad vidim da su u pravu:rofl:
ni ja nisam toliko opsjednuta sapunicama ko ti novom:D
Ne pratim Montecrista, malo mi je dosadnjikava serija, tako da mene nije brige za to jedino je glupo zbog ljudi koji su je stvarno pratili. I za mi je sta ce mi SMV prije zavrsit :mad:
Ne pratim Montecrista, malo mi je dosadnjikava serija, tako da mene nije brige za to jedino je glupo zbog ljudi koji su je stvarno pratili. I za mi je sta ce mi SMV prije zavrsit :mad:
Al opet češ uživat gledajući SMV 2 puta tjedno
Nova TV ukinula,a RTL unosi 2 eoke zaredom:cool: :cool:
rtl nije ukinuo montecrista zbog "problema" s prevodom, ili tako neceg nego
je jednostavno "televizijsko vijeće" :rolleyes: odlucilo da se ta serija definitivno ukida, tj. sto je bilo, bilo je, sto smo vidjeli, vidjeli smo, nema vise :tuzni: :tuzni: :tuzni: --> ponavljam njihove rijeci :flop:
ANDY_1212
29.01.2007., 15:32
je jednostavno "televizijsko vijeće" :rolleyes: odlucilo da se ta serija definitivno ukida, tj. sto je bilo, bilo je, sto smo vidjeli, vidjeli smo, nema vise :tuzni: :tuzni: :tuzni: --> ponavljam njihove rijeci :flop:
a otkud tebi te informacije? :rolleyes:
a otkud tebi te informacije? :rolleyes:
Isto i mene zanima.
pa nazvala sam ih :rolleyes: , isto mozete i sami na br. tel:
3660-000
AnitaMuki
29.01.2007., 19:00
Zar ne može ni jedna tema proći bez prepucavanja...:confused: Meni je osobno žao što su ukinuli MC, baš sam se bila zapalila za seriju, a ono je prekinuli....:mad: Why me?
sta su je stvarno ukinuli ? a jesu li naveli neki razlog , pa ne moze to bas samo tako, ne?!
ma glavno da jos emitiraju Sos mi Vida naj seriju ikad :D
black_morena
29.01.2007., 22:52
Ma ne mogu vjerovat da su zbilja ukinuli MC, a tako zanimljiva serija, da je bar onda nisu ni krenuli prikazivati, sad me zaintrigiralo i baš me zanima šta će biti. ma totalni jadnici!!!!!!
ma valjda da bi opet mogli reprizirat onu prokletu dadilju po n-ti put....kako ih mrzim ako je stvarno to to sto smo vidjeli :mad:
Nadam se da govori istinu-joj baš mi je žaj:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Šteta što su ukinuli ''Montecrista''. I to baš sad kad sam imala namjeru počet intenzivnije pratit. Nadam se da rade isto što i s ''Padre Coraje'', po principu ''play, little pause, play again''. :D
Meni su odogovorili da zasad nije poznat razlog zbog čega je serija ukinuta (ne znaju zašto su je prekinuli :rofl: :rofl: ), no ni ne znaju hoće li se nastaviti.
a tako je bila dobra serija :tuzni: :tuzni: :cry: :cry:
Baš glupo što su ukinuli MONTECRISTO. To im je najgori potez od početka. Serija je baš bila strava. Jedna od najboljih. :mad:
glasajte u sto vecem broju klikom na ovaj link:
http://poll.pollcode.com/iwf
Jay&AmberFan
02.02.2007., 15:05
Glasah za spas Mukya :):)
Super ideja, Amanda :)
Glasah, nadam se da će biti od barem neke pomoći. ;)
oni koji su glasali za NE, blio bi dobro da se izjasne zasto su tako glasali
da ne bi bilo da su glasali tek toliko, tj. bez veze. OK? :zmaj: :mig:
NE. Dvi epizode SMV su mi draze :zubo:
Pa ne mora sad krenuti, bilo bi odlično da krene barem nakon SMV.
Jay&AmberFan
03.02.2007., 10:48
Bilo bi bolje da se osnovala peticija na PETITION ONLINE. I tamo glasuju samo oni koji ga žele gledati. :)
Kakva je Montecristo? Jel je za gledanje ili smece?
Kod nas u Makedonija ne znam kad ce pocne ali sinoc sam video na argentinskog web sajt da Makedonija stoji u zemlji koji su otkupili Montekristo. Vec nekoliko vreme se zboruje da ce krece na A1 Televizija, ali nista nije sigurno, dok ne se vide na TV.
Baš glupo što su ukinuli MONTECRISTO. To im je najgori potez od početka. Serija je baš bila strava. Jedna od najboljih. :mad:
Montecristo će ići dalje, nisu ga ukinuli zauvijek ;) Stvar je u tome što se SMV produžila za 50 nastavaka a kako su na RTL-u u tom terminu po završetku planirali nešto novo, rezervirali su taj termin i trebaju ga kolko-tolko ispoštovati, stoga sada 2 epizode SMV-a dnevno a Montecristo će se vjerojatno po završetku SMV-a nastaviti u istom terminu :top:
Jay&AmberFan
04.02.2007., 12:01
Montecristo će ići dalje, nisu ga ukinuli zauvijek ;) Stvar je u tome što se SMV produžila za 50 nastavaka a kako su na RTL-u u tom terminu po završetku planirali nešto novo, rezervirali su taj termin i trebaju ga kolko-tolko ispoštovati, stoga sada 2 epizode SMV-a dnevno a Montecristo će se vjerojatno po završetku SMV-a nastaviti u istom terminu :top:
Isto po dvije epizode dnevno ili možemo očekivati neku novu telenovelu + Montecristo? :)
Pa ja mislim da će ići nešto novo, dosta se traži Muneca Brava pa me ne bi čudilo da upravo nju puste ;)
sweetmarlene
04.02.2007., 12:40
Tooooooooo!!Samo da puste Munecu!! :s :s
Pa ja mislim da će ići nešto novo, dosta se traži Muneca Brava pa me ne bi čudilo da upravo nju puste ;)
MUNECA BRAVA (Diviot Angel) kod nas u Makedonija je bila jako popularna kad je bila prikazivana prije 3/4 godine na A1 Televizija.
Evo vam sajt iz A1 Tv kad je bila prikazivana Muneca Brava:
http://www.a1.com.mk/emisii/serii/serija.asp?ID=1
SINOPSIS:
Ovo je prica za jedna cura, sta nije dozvoleno da si igra neko sa njoj. Milagros je cura koja zivi u samostan za djeca bez roditelja. U samostan njoj je zove Colito, zato sto izgleda kao muskarac i odlicno igra nogomet.
Ona ce se zaposljiti kao kucna pomosnicka u jedna kuca na bogatih ljudi, Federico i Lucia di Carlo. Ona tamu ce se zblizi da Federicova majka, Angelica.
Ali rasplet dolazi kaj ona se zaljubuje u sin njenih gazda Ivo di Carlo. Oni su izgubljeni u njihova ljubavi ne znaju sta traze jedan od drug.
U ovoj kuci ona takoder ce se zbliziti sa Lina, koja takoder je kucna pomosnicka, a sa njima je i Marta koja hoce unistiti Milagros.
Nakon nekoliko vremena, Federico saznaje da je Milagros njegova kcer iz veza sta je imao sa jedna kucna pomosnicka. U isto vrijeme Angelica hoce da pronade njena unuka, ali uopste ne pretpostavlja da je to Milagros.
Nakon toga u ova kuca ce se zaposljati i Gloria, cija je drugarica Milagros, i ce se obiditi da pomozi na Milagros u njeni ljubovne probleme.
Ali da budes zaljubljen u Ivo di Carlo i nije tako lako.........
Ajme da bar...aaaaaaaaaaaaaaa :s :s :s :top:
Jay&AmberFan
04.02.2007., 13:41
:s da bar :s
Al ne znam, meni smrdi na Telemundo :mad:
:s da bar :s
Al ne znam, meni smrdi na Telemundo :mad:
Ja bi volio da dođe Muneca, kad ju svi hvale tako onda valjda ima nešto u tome a za Telemundo...hm...pa ne znam, jedino bi mogla bit ''Zorro'' :confused: Montecristo, Zorro još samo se netko treba sjetit napraviti Anu Karenjinu i na školama će se umjesto sat povijesti, gledati RTL :cool:
Jay&AmberFan
04.02.2007., 13:55
Ja bi volio da dođe Muneca, kad ju svi hvale tako onda valjda ima nešto u tome a za Telemundo...hm...pa ne znam, jedino bi mogla bit ''Zorro'' :confused: Montecristo, Zorro još samo se netko treba sjetit napraviti Anu Karenjinu i na školama će se umjesto sat povijesti, gledati RTL :cool:
Ne vjerujem da će biti ZORRO, jer Zorro kreće tek krajem veljače na Telemundu. Mislim da bi od Telemunda mogle ići ili AMORES DE/SIN MERCADO ili LA VIUDA DE BLANCO.
Ja bi rađe Muneca Brava, Juanita, la Soltera ili Collar de Esmeraldas :cerek:
Moje Predloze:
1. La Viuda de Blanco
2. Floricienta
3. Collar de Esmeraldas
4. Franco Buenaventura, El Profe
5. Los Roldan
znaci da ipak ima nade da nam se vrati Montecristo ...pa to je naj serija koju sam gledala u zadnjih pet godina
black_morena
04.02.2007., 16:55
znaci da ipak ima nade da nam se vrati Montecristo ...pa to je naj serija koju sam gledala u zadnjih pet godina
:top: :top: Totalno se slažem, serija je super i nadam se da će je prikazati!!!:s :s
ako se na to odluce bit ce to uskoro jer nema vise puno SMV epki do kraja
A koliko ima? Posljednja je 231. na kojoj su sad? Jel bio prvi sex? :)
ak me sjecanje ne vara , nije ...cekaj malo , cega ima 231 ? SMV ili Montekristica ? sta SMV nema oko 180 ? :eek:
ak me sjecanje ne vara , nije ...cekaj malo , cega ima 231 ? SMV ili Montekristica ? sta SMV nema oko 180 ? :eek:
Ne...Sos Mi Vida je zbog velike popularnosti u Argentini i Europi produžena za 50 nastavka, bilo je planirano 180 ali na želje fanova a i članova glumačke postave, serija je produžena ;)
A koliko ima? Posljednja je 231. na kojoj su sad? Jel bio prvi sex? :)
u ponedjeljak je 153/154 nastavak SMV...prvi seks je bia ovi cetvrtak.
Al pustanje MB iza bi bilo predobro :s
Ako je tako, onda znači da SMV završava u Petak, 30.03.
bas super .i to sam propustila .....znaci da jos ima dosta do kraja ....ajoj ko ce se docekat montecrista
Flin Stone
04.02.2007., 18:35
Ne vjerujem da ide Muneca Brava... Ipak naše televizije kupuju novije telenovele, stare najviše 3 - 4 godine...
A kad kreće Baywatch?
Baywatch ??? you're kiddin me right ????? :eek:
Flin Stone
04.02.2007., 18:53
Baywatch ??? you're kiddin me right ????? :eek:
Pa rekli su da će krenuti.
bas super .i to sam propustila .....znaci da jos ima dosta do kraja ....ajoj ko ce se docekat montecrista
Pa nije sigurno da će Montecristo iza SMV, nije sigurno hoće li se uopće nastaviti. :zubo: Po meni bi najbolji raspored nakon završetka Sos Mi Vida bio jedna epizoda Muneca Brava i jedna epizoda Montecrista ali jako male šanse su za MB, upravo zbog toga jer je telenovela starija.
ti nisi ni shvatila ovo :lol:
kakve veze ima SMV s montecristom :rolleyes: :rolleyes:
AlejandroChaban
06.02.2007., 14:56
oni koji su glasali za NE, blio bi dobro da se izjasne zasto su tako glasali
da ne bi bilo da su glasali tek toliko, tj. bez veze. OK? :zmaj: :mig:
Ja sam se izjasnio s NE!!!!!
1. jedna argentinjara ukinuta
2. druga će prije završiti
:E :E :E :E :E
Apsolutno al neka ide u jutarnji termun a nakon SMV neka stave jednu seriju koja je dosta stara Muneca brava-Naty & facundooo:s :s :s
Joj to bi bilo super:top: :top:
Muneca!!!!!!
Ajme Bože molim te usliši nas i emitiraj Munecu Bravu:eek: :eek: :top: :top: :top:
black_morena
06.02.2007., 17:01
Tema je bila Montecristo,a ne Čoban-Čobančica
Točno!!! a ako se nekom ne sviđa MC nema problema, ne morate to pretvoriti u rat, meni se nije sviđala Tierra, A NISAM SE KO KRAVA ŽALILA DRUGIMA jer znam da ima ljudi koju je prate. zato prekinite tu svađu jer ovo nije chat:flop: :flop:
sweetmarlene
06.02.2007., 17:01
Gracias! ;) :kiss:
Točno!!! a ako se nekom ne sviđa MC nema problema, ne morate to pretvoriti u rat, meni se nije sviđala Tierra, A NISAM SE KO KRAVA ŽALILA DRUGIMA jer znam da ima ljudi koju je prate. zato prekinite tu svađu jer ovo nije chat:flop: :flop:
potpisujem-svaka čast:top:
sweetmarlene
06.02.2007., 17:04
Upravo to!Tema je MC.Iako ju nisam gledala,ne vidim razlog zašto bi se tu inatila ljudima koji su je pratili. :) ;)
Možemo li se vratiti na temu?
Ok,da li netko zna hoće li se MC vratiti nakom SMV?
black_morena
06.02.2007., 17:07
ja nemam pojma, ali se iskreno nadam.
Upravo to!Tema je MC.Iako ju nisam gledala,ne vidim razlog zašto bi se tu inatila ljudima koji su je pratili. :) ;)
Možemo li se vratiti na temu?
Ok,da li netko zna hoće li se MC vratiti nakom SMV?
ja mislim da bi oni mogli odmah sada staviti MC jel ko će ćekat da završi još 70 epki SMV;)
sweetmarlene
06.02.2007., 17:08
Mislim da hoće,logično mi je ono objašnjenje da se to tako napravilo zbog neplaniranog produžetka SMV :cerek: za 50 epizoda. :)
Mislim da hoće,logično mi je ono objašnjenje da se to tako napravilo zbog neplaniranog produžetka SMV :cerek: za 50 epizoda. :)
A sweet ja bi rađe MC ujutro pošto nema nijedna serija ujutro a nakon SMV da stave Munecu:cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek:
Iza Sos mi vida kreće Amerika (brazilska sapunica) i to po dvije epizode.
black_morena
09.02.2007., 14:37
Kak znaš :confused: :)
Također, bilo bi super kad bi prikazali Americu, ali čudno bi bilo s obzirom da rtl još nikad nije prikazao neku brazilsku sapunicu. A ako bi America išla po dvije epizode, šta je s MC? nije valjda da su ga totalka ukinuli? :cry:
Pa čula sam od ljudi koji će to prevoditi. Amerika ide 100%, a za Montecrista ne znam sigurno, ali mislim da ga neće prikazivati više :mad: Zasad izgleda da će Amerika ići po dvije epizode dok ne odluče šta će dalje. Ali s obzirom da se na RTL-u po svemu sudeći često predomišljavaju tko zna šta će na kraju ustvari ispasti.
Hm.....pa ne znam baš, ja sam mislio da se je HRT rezervirao za Americu ili Almu Gemeu (ili kako već) a ovo za RTL mi je čudno. Montecristo će se sigurno nastaviti, platili su ga i to dosta i nema smisla da sad samo tako otkažu. Čini mi se da je i s Padre Coraje bila ista stvar, krenuo, ukinut pa ponovo krenuo ;)
Čini mi se da je i s Padre Coraje bila ista stvar, krenuo, ukinut pa ponovo krenuo ;)
Jest ali Padre Coraje su ukinuli nakon 2 epizode, a i to najvjerojatnije da oslobode termin za ZLJ u 19 i 40, dok su Montecristo emitirali već 24 epizode. Al opet, ne mora biti, možda i jest isti problem u pitanju i iskreno se nadam da će je nastaviti.
Koliko epizoda ima America:top: :top:
black_morena
09.02.2007., 18:45
Koliko epizoda ima America:top: :top:
America ti ima 203 epizode, tako bar piše na wikipediji.
Flin Stone
09.02.2007., 19:15
Vi zbilja vjerujete da ide America ? RTL je sam rekao da ne plairaju nikakve braz. telenovele...
America ti ima 203 epizode, tako bar piše na wikipediji.
zašto je Karov napisa da ima 120:eek: :eek: :eek: :eek:
Jay&AmberFan
09.02.2007., 23:05
U ovom je stvar. Globova verzija ima 203 epizode, ali Globo za internacionalo tržište krati svoje serije. Tako da verzija koju ćemo mi gledati ima 130 epizoda. :) Meni se serija osobno ne sviđa. Glumi Deborah Secco koju ne mogu podnijet. Rađe bih Mukya. A ako na RTL kreće America, super, jer to znači da će na HRT krenuti Alma Gemea. :kiss:
U ovom je stvar. Globova verzija ima 203 epizode, ali Globo za internacionalo tržište krati svoje serije. Tako da verzija koju ćemo mi gledati ima 130 epizoda. :) Meni se serija osobno ne sviđa. Glumi Deborah Secco koju ne mogu podnijet. Rađe bih Mukya. A ako na RTL kreće America, super, jer to znači da će na HRT krenuti Alma Gemea. :kiss:
Jel to nakon serije koju ti obožavaš(u 9.10 ujutro):D :D :D :D :D ;) ;) ;)
Jay&AmberFan
10.02.2007., 00:20
Jel to nakon serije koju ti obožavaš(u 9.10 ujutro):D :D :D :D :D ;) ;) ;)
Nope. Rečeno mi je da će brazilska ići nakon završetka DUELO DE PASIONES.
Flin Stone
10.02.2007., 13:37
Na RTL-u da ide America ? Pa ni oni sami ne znaju što ide...
zašto je Karov napisa da ima 120:eek: :eek: :eek: :eek:
Napisao sam 130, ali nema veze. Segde niz svijeta se emituje po 130, a samo u Brazilu originalnu verziju po 203. Tako da Hrvatska i Makedonija zaedno cemo gledati po 130 epizoda. Cudno je sto America, pocinje prilicno zajedno u MK, HR i BG. U Bugarija i Makedonija pocinje ovaj tjedan a za Hrvatska uskoro.
Flin Stone
11.02.2007., 11:43
Ipak ide AMERICA.
Nope. Rečeno mi je da će brazilska ići nakon završetka DUELO DE PASIONES.
Čovječe što si inforimiran??
A jel istina da nakon EANTP ide O cline ili nešto Da dor de pecado:o :o :o :o :o
idemo se kladit dali ce i Americu napola prekinuti (ukinuti) ili nece (! :rolleyes: )... :rofl: :rofl: :D
idemo se kladit dali ce i Americu napola prekinuti (ukinuti) ili nece (! :rolleyes: )... :rofl: :rofl: :D
:s :s :s :s :s :s
Ja stvarno zbilja ne znam sta je sa RTL:confused: :confused: . Svi sapunice sta prikazuje mora da biti ukinata. U Makedonija dosad nitu jedna sapunica nije bila ukinuta.
Jay&AmberFan
11.02.2007., 17:29
Čovječe što si inforimiran??
A jel istina da nakon EANTP ide O cline ili nešto Da dor de pecado:o :o :o :o :o
O CLINE ne postoji. Postoji O CLONE ( Klon ).
Nije DA DOR DE PECADO , nego DA COR DO PECADO ( Boja grijeha ). Ne znam što ide nakon EANTP. Ne bi me čudilo da krene repriza Ljubav u zaleđu.
O CLINE ne postoji. Postoji O CLONE ( Klon ).
Nije DA DOR DE PECADO , nego DA COR DO PECADO ( Boja grijeha ). Ne znam što ide nakon EANTP. Ne bi me čudilo da krene repriza Ljubav u zaleđu.
Ma falia san sa slovom znam da je O clone jer sam ju gledao i pošto su mi C i D blizu na tipkovnici blizu falio sam:o :o :o :o
Počnu li LJUZ zapalit ću im redakciju:D :D
marija87
12.02.2007., 12:19
ajme, glupe li serije
LJUZ ili MC???:D :D :D :D
Flin Stone
12.02.2007., 22:28
Bolje da stave neke serije
meni je montecristo bio odlican bar nisu cmizdrili stalno i pošto su je ukinuli ja sad nemam kaj gledati
meni je montecristo bio odlican bar nisu cmizdrili stalno i pošto su je ukinuli ja sad nemam kaj gledati
Pa SMV je odlična serija:s :s :s :s :s :s
Jay&AmberFan
18.03.2007., 15:17
Misli li više taj RTL stavit Montecrista :mad:
AnitaMuki
18.03.2007., 17:17
Čini mi se ne. Kao što nisu prikazali ni zadnjih 15 od SMV....Ma što je njima na pameti?!
Jay&AmberFan
18.03.2007., 19:11
Čini mi se ne. Kao što nisu prikazali ni zadnjih 15 od SMV....Ma što je njima na pameti?!
Zadnjih 15 ? Valjda zadnjih 51. :)
Ima li ko zadnjih 50 epizoda MC
Imam ih sve osim tih 50:)
od 15.8. u trerminu 9:30h na RTL se vraća
MONTECRISTO :s :s :s (od prve epizode).
(serija je bila prikazana do 24. epizode prije nego su je ukinuli.)
HVALA RTL-u što je vraća na male ekrane :top:
Gretchen
08.08.2007., 02:19
jupi! :s
ja ću se priključiti tek na 25.opet, ne da mi se sve ponovno gledati :rofl:
M_CIMARRO
08.08.2007., 10:20
Jeeeeeeeeee,jeeeeeeeee!!!! :top: :top: :top:
Lepo je sto se RTL opametio i odlucio u program vratiti jednu od najboljih serija koje sam ja ikada gledao! Mada mi se termin prikazivanja ne svidja, super sto cemo ponovo uzivati u MC! :top:
Super je da telenovela se vraca kod vas. Super je ona. Bila je emirtovana kod nas prije godinu dana. Uzivajte!!!
Jay&AmberFan
09.08.2007., 16:32
Super je da telenovela se vraca kod vas. Super je ona. Bila je emirtovana kod nas prije godinu dana. Uzivajte!!!
Prije godinu dana je tek počinjala u Argentini... čisto sumnjam da se prije emitirala u Ukrajini, a potom u Argentini :rofl:
Kada nastavljaju 'Montecristo', vjerujem da će nastaviti i 'Sos Mi Vida'. :) Napokon nešto pozitivno od RTL-a.
camundongo
09.08.2007., 20:25
mozda repriziraju i ameriku :)
Prije godinu dana je tek počinjala u Argentini... čisto sumnjam da se prije emitirala u Ukrajini, a potom u Argentini :rofl:
Aj, sorry. Malo sam pogriješila. :s Kod nas je počinjala u listopadu prošle godine. Emirtala je svaki dan baš i u Subotu i Nedjelju. Prošla je kod nas onako brzo da mislila sam što bila je emirtovana kod nas prije godinu dana:rofl:
Pa tko će to gledati u 9:30h:mad: :mad: :mad: :mad:
Ima ljudi koji spavaju tada!:)
Pa tko će to gledati u 9:30h:mad: :mad: :mad: :mad:
Ima ljudi koji spavaju tada!:)
Namjestiš si da ti se snimi pa pogledaš kada se ustaneš. :D :) Ako si, naravno, u mogućnosti.
Smv neće ići kmeeeeee:flop: :flop: :flop: :flop: :flop:
Smv neće ići kmeeeeee:flop: :flop: :flop: :flop: :flop:
Tko kaže? I za 'Montecristo' su rekli da nema šanse da ju vrate, pa eto, opet će se emitirati. 'Sos Mi Vida' ionako nema puno epizoda do kraja, tako da je velika vjerojatnost da ju vrate. A i Argentinci rekoše da su naši kupili sve. Ako ju neće emitirati do kraja, što će onda držati epizode u arhivi?
yes! jedna od rijetkih sapunjara koja ima smisla. al ak ju opet ukinu, nebu dobro
charlyse
16.08.2007., 17:11
serija je ZAKON!!!
Gledala sam i prije ali samo one "zadnje", drago mi je da ide od početka:)
Jeste li sigurni da je otkupljena CIJELA serija ??
otkupljena je samo se ne zna hoće liju cijelu završiti
charlyse
12.09.2007., 00:55
:top: Ljudi šta ne pratite ovu seriju???
MENI JE STRAVA!!!!
Ali termin prikazivanja je koma, zna li netko misle li to promijenit, najprije u 9, pa u 8.30, zadnje vrijeme 7.30, hello!??
ne pratim jel sam gledao prva 24 nastavka, to je taman ovaj tjedan tako da od idućeg tjedna pratim:top: :top: :top:
charlyse
12.09.2007., 10:43
A Termin prikazivanja ostaje isti ili?? 7.30:confused:
MOLOKAI
12.09.2007., 18:12
da, danas se ujutro cuo argentinski naglasak
izgleda da daa:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
charlyse
17.09.2007., 23:09
Ovo mi je super serija, ne pamtim kada sam zadnji puta bila toliko zaintrigirana za neku seriju, ali termin prikazivanja, mislim stvarno, nije vrijedno spomena!!!!!!!!
A glavno da jutarnji i popodnevni termin je isti samo repriziraju, a MONTECRISTA nemogu stavit u 9-10 iako se samo jednom dnevno prikazuje i mislim da ovo više nisu reprize.
Mrzim rtl!!!!:flop:
danas su počele nove epizode montecrista:top: :top:
charlyse
21.09.2007., 15:26
ZAKON SERIJA :top:
Još da ju stave u normalnom terminu ljudi bi je i mogli pratiti:rolleyes:
MOLOKAI
21.09.2007., 18:15
montekristo je super serija hahaha
jako humoristična
upali teroristi na tulum
i neki stari izvadio pištolj, i umjesto u terorista ispali u partyjanericu
hahaahhaha
montekristo je super serija hahaha
jako humoristična
upali teroristi na tulum
i neki stari izvadio pištolj, i umjesto u terorista ispali u partyjanericu
hahaahhaha
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
charlyse
27.09.2007., 11:08
Jel netko gledao DANAS???
Da mi ispriča u 2-3 reč., pliz:kiss:
demian_von_hesse
29.09.2007., 21:24
Meni Montecristo ima super muziku. I znaju biti prilično duhoviti, a nekad i cinični. Uglavnom, jedna od najboljih sapunica koje sam gledala.
Ako netko želi skinuti, ostavljam vam linkove za nekepjesme.
Yo soy Aquel -David Bolzoni
http://montecristofan.googlepages.com/yosoy.mp3
Hazme - David Bolzoni
http://montecristofan.googlepages.com/hazme.mp3
Vocalize - Sumi Jo
http://montecristofan.googlepages.com/Vocalize.mp3
katarina
29.09.2007., 22:18
da li mi može netko ispričat što je bilo u epizodi od petka 28.9. , MOOOOLIM VAS!! :)
MedenaZG
29.09.2007., 23:49
Seriaj je odlična ali zbog termina je nisam u mogućnosti gledati svaki dan! :(
e ima negdje za pronaci popis sve muzike pustane u seriji?
btw. potpisujem da je termin sugav, ja nikako ne mogu se natjerat da pogledam, pa pobogu, tko normalan se dize u 7 ako ne treba
charlyse
02.10.2007., 11:51
btw. potpisujem da je termin sugav, ja nikako ne mogu se natjerat da pogledam, pa pobogu, tko normalan se dize u 7 ako ne treba
HeHe, ja se dignem u 7, stavim snimat, i odem leć:p
charlyse
02.10.2007., 11:52
Hehe, ja se dignem u 7, stavim snimat, i odem leć:p
charlyse
02.10.2007., 12:14
Meni Montecristo ima super muziku. I znaju biti prilično duhoviti, a nekad i cinični. Uglavnom, jedna od najboljih sapunica koje sam gledala.
Ako netko želi skinuti, ostavljam vam linkove za nekepjesme.
Yo soy Aquel -David Bolzoni
http://montecristofan.googlepages.com/yosoy.mp3
Hazme - David Bolzoni
http://montecristofan.googlepages.com/hazme.mp3
Vocalize - Sumi Jo
http://montecristofan.googlepages.com/Vocalize.mp3
HVALA na ovim pjesmama:top:
Našla sam negdje na netu popis pjesama koje su na 3 CD-a koji su izdani (valjda u Argentini) i na kojima su pjesme korištene u sapunici.
= CD 1 =
01 - DAVID BOLZONI - YO SOY AQUEL
02 - LISA LOEB - STAY
03 - DAVID BOLZONI - HAZME
04 - VICENTICO - LA LIBERTAD
05 - KEANE - WE MIGHT AS WELL BE STRANGERS
06 - AFRO CELT SOUND SYSTEM - INION
07 - PINK FLOYD - MONEY
08 - DAVID GILMOUR - ON AN ISLAND
09 - GUSTAVO CERATI - CRIMEN
10 - COLDPLAY - MESSAGE
11 - VELVET UNDERGROUND - PERFECT DAY
12 - BACHELORETTE - BACHELORETTE
13 - NIÑA PASTORI - CUANDO NADIE ME VE
14 - SUI GENERIS - CUANDO COMENZAMOS A NACER
15 - CELESTE CARBALLO Y JUANSE - MAS LIBERTAD
16 - JOHN HARRISON - VIVALDI WINTER (mvt 1 Allegro non molto violin)
17 - NO TE VA A GUSTAR - AL VACIO
18 - WOJCIECH KILAR (SUMI JO) - VOCALISE
= CD 2 =
01 - TRACY CHAPMAN - CHANGE
02 - RICARDO ARJONA - POR QUE ES TAN CRUEL EL AMOR
03 - MADONNA - HUNG UP (radio edit)
04 - MARK ISHAM - A REALLY GOOD CLOAK
05 - JOAQUIN SABINA - CON LA FRENTE MARCHITA
06 - LEON GIECO & VICTOR HEREDIA - LA COLINA SOBRE EL TERCIOPELO
07 - JOAN MANUEL SERRAT - Y EL AMOR
08 - NIÑA PASTORI - VIVIR SIN AIRE
09 - CABEZONES - ABISMO
10 - SUI GENERIS - YO SOY TU PAPA
11 - KEANE - BEDSHAPED
12 - SMITTEN - (Pappo`s Blues cover) - DESCONFIO DE LA VIDA
13 - MINA - SABOR A MI
14 - SCHUBERT - SERENADE (Piano and Violin 2/43)
15 - LOS TIPITOS - CAMPANAS EN LA NOCHE
16 - GUADALUPE ALVAREZ LUCHIA - NUNCA
17 - LEON GIECO - NO EXISTE FUERZA EN EL MUNDO
18 - BOSSA'N STONES - SYMPATHY FOR THE DEVIL
19 - THE POLICE - WRAPPED AROUND YOUR FINGER
20 - THE VIRGIN SUICIDES - HIGHSCHOOL LOVER
= CD 3 =
01 - SANTA ESMERALDA - DON'T LET ME BE MISUNDERSTOOD
02 - ATERCIOPELADOS - PENAS
03 - BARRY WHITE - YOU'RE THE FIRST, THE LAST, MY EVERYTHING
04 - FRANZ FERDINAND - WALK AWAY
05 - KEANE - SUNSHINE
06 - LUDWING VAN BEETHOVEN - CLARO DE LUNA (SONATA)
07 - OASIS - THE IMPORTANCE OF BWING IDLE
08 - ORBITAL - THEME TO THE SAINT
09 - PAPPO - DESCONFIO DE LA VIDA
10 - ROLLING STONES - SYMPATHY FOR THE DEVIL (Neptunes Remix)
11 - SIMPLE MINDS - SOMEONE SOMEWHERE IN SUMMERTIME
12 - ROLLING STONES - PAINT IT BLACK
13 - U2 - MIRACLE DRUG
14 - LOLE MONTOYA - Y TU MIRAR
15 - BERSUIT VERGARABAT - YO
16 - ROLLING STONES - RAIN FALL DOWN
Nisu nigjde izdani ti albumi, to su ljudi sami tražili pjesme iz serije i slagali u albume.
Moguće je. Nisam baš pažljivo čitala.
HeHe, ja se dignem u 7, stavim snimat, i odem leć:p
ma ja sam to prije stalno radila al su mi navrh glave puste kazete koje ne znam kamo s njima tako da namjeravam uskoro uzeti dvd snimac pa cu snimat
thnx tko kod se potrudio i nasao popis pjesama i svrstao u albume...mislim da je vrijeme za trazit lyrics da vidim kakvi su tekstovi pa onda preview i skidanje eventualno
usput, jel moze rezime u par recenica sta se dogadja u seriji
Jay&AmberFan
02.12.2007., 15:31
Inače ne gledam seriju jer je prerano (glupi RTL), al škicnuo sam epku od petka... onaj Santiago je TAKO iritantan. :rolleyes: Zaprave, svi su mi iritantni, osim Victorije i Rocamore. :)
charlyse
03.12.2007., 21:37
Meni je serija zakon:top:
Malo glup termin, ali eto...
arianne11
09.12.2007., 15:53
Ja inace ne volim i ne gledam sapunice, a kamoli u 7 ujutro, pa tako ni ovu... Ali Santiago mi je prezgodan. :cerek:
Zna tko kamo se mogu nac slikice njegove?
Jay&AmberFan
09.12.2007., 16:45
Ja inace ne volim i ne gledam sapunice, a kamoli u 7 ujutro, pa tako ni ovu... Ali Santiago mi je prezgodan. :cerek:
Zna tko kamo se mogu nac slikice njegove?
Upiši na google Pablo Echarri. :D
leytonforever
09.12.2007., 19:28
serija je super iako je termin malo glup...ps. zna li se jeli se otkupio ZORRO?
katarina
21.12.2007., 17:45
Montecrista na RTL-u :lol:
nasprosto divno, ma ne znas tko je "bolji" nova tv ili rtl :flop:
Jay&AmberFan
21.12.2007., 17:47
Ma to sigurno zbog praznika...
Montecrista na RTL-u :lol:
nasprosto divno, ma ne znas tko je "bolji" nova tv ili rtl :flop:
Pa da pogledaš malo bolje, vidjela bi da ima :D
http://www.rtl.hr/program/prikaz/1273/
LOL
katarina
22.12.2007., 01:15
Pa da pogledaš malo bolje, vidjela bi da ima :D
http://www.rtl.hr/program/prikaz/1273/
LOL
gledala sam na teletextu, pa onda :rolleyes:
Možda bi netko i gledao kad bi bilo u boljem terminu :rolleyes:
charlyse
26.12.2007., 16:23
Šta je s Montecristom???
Opet skinut s programa:confused: :confused: :confused:
Nažalost nisam ja te sreće da se to makne s televizije! :rofl: :rofl: Al zapravo nit ne smeta jer je u 7 ujutro... :lol: Najznanstvenofantastičnija i najblesavija serija sa najiritantnijim glavnim likovima svih vremena! :lol: Ovo je parodija, a ne telenovela...Joj...Kad vidite zadnju epku :rofl: Matrix, Nemoguća misija, Superman i Batman u jednom :rofl: :rofl: Nisam znala da Santiago osim što je najbolji i najmoćniji ima i krila! :rofl: :rofl: Užas!!!! :kava:
Ali Santiago mi je prezgodan. :cerek:
:rofl: :rofl: :rofl: Možda bi i bio da si bar popravi zube!!! :rofl: :rofl:
MOLOKAI
29.12.2007., 13:58
Nisu nigjde izdani ti albumi, to su ljudi sami tražili pjesme iz serije i slagali u albume.
:lol: varalice:flop:
Od utorka 22.01 u CG na TV IN
http://www.youtube.com/watch?v=AOSc1o2QaQ0
Samboljubac
14.02.2008., 11:42
jel još iko gleda ovo ili sam jedini koji prati ovu dosadu:D:D:D
charlyse
17.02.2008., 12:10
jel još iko gleda ovo ili sam jedini koji prati ovu dosadu:D:D:D
I ja pratim...na početku sam mislila da će bit the best serija, ali brate mili šta su je razvukli....ali da se pogledat,ajde....
Samboljubac
17.02.2008., 18:03
I ja pratim...na početku sam mislila da će bit the best serija, ali brate mili šta su je razvukli....ali da se pogledat,ajde....
sad je brzo kraj pa zato je i jedino pratim...:mig::mig:
PONCHO_23
16.04.2012., 23:43
Baš bi tia gledat opet ovu seriju. Kad je bila premjera na RTLu nisan je baš gleda, ali sad bi stvarno opet. Je li ju rtl plus reprizirao ikako? Super bi bilo na RTL2 da ju stave kad im je program i onako sra*nje, pa bar da nečem služi.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.