View Full Version : Sto sa 50kn i 30-45min u Zagrebu?
praktikanti
29.07.2003., 17:03
Dakle, topic je jasan, htio bih cuti vase prijedloge. Nalazite se u Zagrebu, zelite nesto prigristi i ne zelite u restoran. Recimo da imate na raspolaganju 50ak kuna po osobi i ne previse vremena. (Granice ne treba shvacati doslovno).
Pizzerie, sendvic barovi, prcvarnice sa spek filekima, sve sto vam je dobro, makar i McDonalds.
Evo, moj prijedlozi:
- McDonalds - salata, cheeseburger i mineralna - nekih 35kn i 20ak minuta
- Pizzeria DG - mala margherita i tocena bavaria - 28Kn i 45 min
Piterija Tomislav u Selskoj.
1 kg pite od spinata ili krompira je oko 35 kn.
shef Sale
29.07.2003., 17:17
praktikanti kaže:
Pizzeria DG
pizzeria Dolce Gabanna?
di je ta? :D
Kada se nađem u Zg. obavezno odem u Baskijeru (prostite na spelingu) na špagete bolonjez. Bože savršene su, ukusna klopica, čak sam i kuhara pitala koju tjesteninu koriste ali mi nije htjeo odati "vojnu" tajnu, a i treptala sam:klopa:
praktikanti
30.07.2003., 08:27
Pizzeria DG - bas tako se zove, kod Doma sportova.
Na www.pizzeria.hr ima dosta pizzeria, ali DGa nema.
Meni je Baschiera malo sterilna, al znam i tamo otici.
I piterija mi je OK.:top:
Odeš u SC na savu. Ili najbolje na FER. Ili ako je frka na medicinu na pizzu.
U Skalinskoj (skreće se iz Tkalče odn. Opatovine)... ne znam kak se zove... Ali nisu skupi, a stvarno se naklopaš. Npr., hladna salata od tunjevine ili piletine. :)
A ima i pizza... Ima svega. :)
shef Sale
09.08.2003., 23:11
U Skalinskoj... Leonardo? :)
praktikanti
19.08.2003., 15:32
Bivsa Podmornica?
Skalinska - Leonardo!!!
najbolji izbor za mene. ima svega od liganja, salata, pizza itd. a sve za malo love
nenek kaže:
Skalinska - Leonardo!!!
najbolji izbor za mene. ima svega od liganja, salata, pizza itd. a sve za malo love
Ja baš i ne gledam cijene, ali klopa je super:top:
MASLINA-zeleni rezanci s gamberima 35 kn...savrsenstvo
PITERIJA tomislav,of kors,kg pite do 60 kn,a mislim da se svatko najede za 20...moji favoriti krumpirusa i zeljanica u kombinaciji
PEČENJARA CVJETNO-ćevapi,mljac opet
PLEŠIVICKA KLET na jarunu-jeftini rostilj,biftek oko 40 kn
kad se sjetim jos pisem...dobar tek
:W
Leonardo me jako razocarao kad sam jednom cekala przene lignje 50 minuta. Jebate, ja bi za 50 minuta ulovila lignje u Jarunu i sprzila ih...
praktikanti
17.09.2003., 15:50
Lola kaže:
MASLINA-zeleni rezanci s gamberima 35 kn...savrsenstvo
PITERIJA tomislav,of kors,kg pite do 60 kn,a mislim da se svatko najede za 20...moji favoriti krumpirusa i zeljanica u kombinaciji
PEČENJARA CVJETNO-ćevapi,mljac opet
PLEŠIVICKA KLET na jarunu-jeftini rostilj,biftek oko 40 kn
kad se sjetim jos pisem...dobar tek
:W
Sve potpisujem, jos bih dodao da je u Tomislavu Jurek odlican.
Kineski fast food u Chromosovom neboderu, najskuplje jelo im je oko 40 kn. Ono sto smo probali je bilo jako fino i svjeze a imaju i dostavu za narudzbe iznad 50 kn.
Whatever
18.09.2003., 11:57
Kad ljudi dođu u ZG, onda se većinom muvaju oko Trga pa onda tamo imate:
Već spomenuti Leonardo u Skalinskoj, ali i susjedni Nokturno di se možete najest za 40-ak kuna. Preporučam pivničke kobasice ili bilo koje lazanje. Moguće da ćete malo duže čekat jer je često gužva.
Ako vas nije strah od naknadnih mirisa, na Dolcu - Rubelj ćevapi za 25 kuna, a imaju i dobre pizze.
Onako s nogu - sendvič bar Pingvin u Teslinoj - nedavno su preuredili i imaju novu ponudu super sendviča. Malo su skuplji od ostalih (15-25 kn sendvič), ali se isplati, jer su ogromni i ukusni. Pazite ako ćete jest i hodat, jer ćete teško ostat neumrljani od raznih priloga koje ne možete odolit a da ne uzmete, a onda curi na sve strane :D
Za nevolju (0-24) i kad niste previše gladni- fast food u prolazu nebodera na trgu. Sve je jeftino, ali je i kvaliteta osrednja. Najbolji im je sendvič hamby, ali ne očekujte da ćete se nauživat. Čisto za zahebat glad.
U Teslinoj također ima restoran Vinodol koji je kao fini restoran, ali se za 50-70 kn može pojest sasvim pristojan obrok + desert. Mana mu je što uglavnom služe mesinu na 100 načina, a i konobarice kao da su izašle iz soc-realizma, nose borosane i slobodno bi ih se moglo po smrt poslat.
Na trgu još ima i ovaj lanac sendvičana Subway. Po mom mišljenju preskupo i prenapirlitano. Navale ti tamo s pustim dodacima i prilozima, oš talijanski bijeli, španjolski smeđi, madagaskarski sa račićima, pet vrsta kruha, a onda te požuruju jer je sve tipa McDonalds. Je to ukusno, ali brate, ne dam 25 kuna za sendvič ( i to nevelik)
Uživajte :D
Whatever kaže:
Najbolji im je sendvič hamby, ali ne očekujte da ćete se nauživat.
Meni je daleko najbolji hamby u "hambiju" u Draškovićevoj
!Mizantrop!
25.09.2003., 18:31
Maslina je zakon!
kuhani njoki + preljev od vruce gorgonzole.... mljac mljac...
+ 11kn pola litre točene žuje...
a i možete jeftinije proći ako kombinirate određene menije....:top:
Puno ih je vec bilo, dobih puno ideja, pa da i ja dodam.
Pizzeria Dvojka na Kaptolu, pokraj Kaptol centra; meni mozda najbolje pizze, ali definitivno najbolje mi je piletina u umaku od sampinjona i riza. To morate probat. Mislim oko 30 kn, i jos uz to narucite pogacu, koju sami ispeku (5kn), mas fantasticno!
Pizzeria Din Don, Vukovarska pokraj pivnice Medvedgrad; mala jeftina pizzeria, brzo bude gotovo, dosta jeftino, i prilicno dobro.
SKY MASTER
11.10.2003., 22:01
DG je zakon jeftino puno dobiš i nikad se ne razočaraš i čevapi u čingaču ko borongajke zakon ali skupo.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.