View Full Version : Ljubav preko neta - zbirni topic
_LaPerla__
03.01.2007., 12:30
Ne mislite li da je to potez ocajnika??? Bas ocajno i pomalo bolesno tako traziti ljubav.
Ne mislite li da ti ljudi imaju nerijesenih stvari prvo sami sasobom, dok se kriju iza net.a???
Koliko vjreujete u online ljubavi??? a tek oni sto tako traze sex??? Ha ha ha Sta, boje se da ne ispadnu dobri, pa onda daj da zataskam da niko, nikada i nista ne sazna?!
Bassanac
03.01.2007., 12:32
Mjesas kruske i jabuke... :kava:
Net je buducnost, a ljubavi je bilo i bit ce...
Zasto bi onda bilo bolesno trazit ljubav preko neta...
Pa cak i sex!
A i nekak mi se cini da ti tema bas ne spada ovdje...
Ida Bauer
03.01.2007., 12:36
Tražiti ljubav preko neta,mislim ono,imati namjeru tražiti ljubav na netu ....hm...nije mi baš najnormalnije....ali tražiti malo zabave...pa i sexa...zašto ne?...a možeš se onda usput i zaljubiti.....zašto ne?
Ida Bauer
03.01.2007., 12:37
Probaj biti malo otvorenija za nove stvari.......imaš predrasude......
Dolores_Claiborne
03.01.2007., 12:37
Ne mislite li da je to potez ocajnika??? Bas ocajno i pomalo bolesno tako traziti ljubav.
Ne mislite li da ti ljudi imaju nerijesenih stvari prvo sami sasobom, dok se kriju iza net.a???
Koliko vjreujete u online ljubavi??? a tek oni sto tako traze sex??? Ha ha ha Sta, boje se da ne ispadnu dobri, pa onda daj da zataskam da niko, nikada i nista ne sazna?!
:rolleyes:
Opet nam je došla biserka LaPerla :rolleyes:
slavonac666
03.01.2007., 13:30
Tražiti ljubav preko neta,mislim ono,imati namjeru tražiti ljubav na netu ....hm...nije mi baš najnormalnije....ali tražiti malo zabave...pa i sexa...zašto ne?...a možeš se onda usput i zaljubiti.....zašto ne?
Potpuno se slažem s tobom.... Nema ničega lošeg u tome da preko neta, nekoga upoznaš, bude iskre, bude sexa...a ako si odgovarate pa vjerojatno će biti i neke ljubavi...
Ja sam za zabavu, sex.... JEDNOM SE ŽIVI....
Zar nije tako?
Smart_bitch
03.01.2007., 14:21
Pisati na US-u o ljubavi. Na internetu. Ne mislite li da je to potez očajnice? Baš očajno i pomalo bolesno tako pisati o ljubavi. Na internetu.
Ne mislite li da ta žena ima nerješenih stvari prvo sama sa sobom, dok se krije iza nicka?
Koliko vjerujete u pamet ove žene? A tek ovo što piše o ljubavi? Ha ha ha, šta, boji se da ne ispadne luzerica, pa onda daj da zataškam da nitko, nikada i ništa (jebomepas ako znam kako ništa može saznati išta :confused: ) ne sazna kako je ustvari ružna?!
crnokosa
03.01.2007., 14:37
zar svatko do nas ponekad ne pozeli biti netko drugi makar i na netu i iza nicka?
slovenka25
03.01.2007., 14:54
Ako tako misliš, šta onda radiš na ovom forumu?
-ParadoX-
03.01.2007., 15:15
Pa koliko se tako ljudi naslo..Zato nemoj toliko net da gazis...
Pisati na US-u o ljubavi. Na internetu. Ne mislite li da je to potez očajnice? Baš očajno i pomalo bolesno tako pisati o ljubavi. Na internetu.
Ne mislite li da ta žena ima nerješenih stvari prvo sama sa sobom, dok se krije iza nicka?
Koliko vjerujete u pamet ove žene? A tek ovo što piše o ljubavi? Ha ha ha, šta, boji se da ne ispadne luzerica, pa onda daj da zataškam da nitko, nikada i ništa (jebomepas ako znam kako ništa može saznati išta :confused: ) ne sazna kako je ustvari ružna?!
:rofl: :top:
inače iman osjećaj da pokretačica topika i njeni istomišljenici o svin tin ljudima (koji su se sparili priko neta) imaju mišljenje `došli na net samo da nađu partnera` i normalno odbijate mogućnost da će se to vama desit jer vi niste radi toga na netu i imate pun kurac zgodnih ljudi oko sebe koje barite il koji vas bare.
ja san na net došla ubit vrime, zajebavat se, razmjenjivat mišljenja s ljudima. desilo se da mi je jedan od njih posta virtualni prijatelj; osoba kojoj san se otvarala i govorile svoje probleme jer je lakše otvorit se nekom nepoznatom (bar meni). dava mi je savjete, podršku. otvara se i on. dobiva od mene isto ono šta i ja od njega kad mi je bilo potrebno.
s vrimenon su se javili osjećaji. puno su mi značile njegove riči. sviđa mi se njegov način razmišljanja, njegovi stavovi. svatila san da je osoba koju želin za momka.
perla koji ti kurac uopće radiš onlajn?
Aamy_11
03.01.2007., 16:43
...desilo se da mi je jedan od njih posta virtualni prijatelj; osoba kojoj san se otvarala i govorile svoje probleme jer je lakše otvorit se nekom nepoznatom (bar meni). dava mi je savjete, podršku. otvara se i on. dobiva od mene isto ono šta i ja od njega kad mi je bilo potrebno...
eto...to se isto i meni dogodilo...sasvim slučajno sam ˝naletila˝ na jednu osobu koja mi je postala jako dobar prijatelj...on zna sve o meni,isto kao i ja o njemu...neke stvari ne mogu reći svima svojim frendovima,ali njemu mogu...znam da je tu uz mene,i da će uvijek biti..kad mi treba pomoć,potpora,on je tu...isto tako sam i ja uz njega...ako ima neke probleme sa curom ili se nešto dogodilo,zna da se meni može povjeriti...ja znam neke stvari koje nije nikome rekao...sad mi je jednostavno teško zamisliti da njega nema...:cerek:
tako da...ovo što LaPerla piše...to su gluposti...:flop:
Ne mislite li da je to potez ocajnika???
ne...:kava:
ne...:kava:
Koliko vjreujete u online ljubavi???
koliko i u "offline" ljubavi...ljubav je ljubav :kava:
Marakana
03.01.2007., 18:48
A ti ljubav i sex, tražiš na strogo određenim mjestima,strogo predviđenim za to..Daj nabroji,bar neka ,za očajnike...A i ne vidim da si napisala svoje ime, nego nick...;) ..iza čega se ti kriješ..
hahahahahahahahahahaha..ha
ja sam zaljubljen u google adsense preko neta....
vidim da se igramo igrice:pljuni la perlu što jače:rolleyes:
ako ima svoje mišljenje,i želi o tome raspravljati,jel ju treba odma kamenovati??:confused:
Bassanac
03.01.2007., 18:57
ako ima svoje mišljenje,i želi o tome raspravljati,jel ju treba odma kamenovati??:confused:
Zar se misljenja izrazavaju s toliko upitnika..?
Zar se misljenja izrazavaju s toliko upitnika..?
ako netko ima potrebu neka stavi upitnika koliko oće...meni ne smeta...
Bassanac
03.01.2007., 19:08
ako netko ima potrebu neka stavi upitnika koliko oće...meni ne smeta...
Ni meni... :kava:
Al tema je u qurtzu, milijarde puta iscackana i svatko o njoj ima svoje misljenje, ovisno o tome koliko se osladio ili opekao po tom pitanju....
Marakana
03.01.2007., 19:09
Na glupa pitanja ,možeš dati samo glup,ili ironičan odgovor..
Na glupa pitanja ,možeš dati samo glup,ili ironičan odgovor..
a zašto?:confused:
zašto nebi jednostavno odgovorio iskreno;)
Marakana
03.01.2007., 19:18
Ali tema,pitanje, je postavljeno "posprdno", zar misliš da zaslužuje iskrene odgovore...
:)
Šutnja je zlato - Stara narodna, ako nema ništa pametno za pitat,pametnu temu,na pametan način postavit..čemu lupat postove...Ovo ide postavljačicu teme..
Ali tema,pitanje, je postavljeno "posprdno", zar misliš da zaslužuje iskrene odgovore...
:)
Šutnja je zlato - Stara narodna, ako nema ništa pametno za pitat,pametnu temu,na pametan način postavit..čemu lupat postove...Ovo ide postavljačicu teme..
svako pitanje zaslužuje iskren odgovor...pogotovo ako se onda autor pitanja zamisli,i drugi put postavi kvalitetnije pitanje;)
a za lupanje postova,ne kužim zašto bi netko lupao postove??:confused: kaj se dijele nagrade na 1000,10 000 postova?ako da,idem se odma bacit na štancanje:zubo:
Marakana
03.01.2007., 20:01
svako pitanje zaslužuje iskren odgovor...pogotovo ako se onda autor pitanja zamisli,i drugi put postavi kvalitetnije pitanje;)
a za lupanje postova,ne kužim zašto bi netko lupao postove??:confused: kaj se dijele nagrade na 1000,10 000 postova?ako da,idem se odma bacit na štancanje:zubo:
Ne , ne zaslužuje svako pitanje iskren odgovor.
Pod lupanje postova, sam mislio na uludo potrošene riječi,s kojima će se netko sprdati, a ako hoćeš vidjeti nagrade,za nalupane postove, onda pogledaj datume registracije korisnika, pa usporedi mene i ostale moje "godišnjake"..
;) :)
Ljubav je ljubav! Ona ionako ne pita i dolazi sama, pa bilo da se zaljubimo u nekoga preko neta koga upoznamo uživo ili negdje u stavrnom životu. Tražit ljubav preko neta je očajno?
Zar nije isto potez očajnika da ode u Hemingvej ili Salun među svim onim površnim ulickanim silikonskim kokoškama koje si žele naći tipa sa debelim kurcem i još debljim novčanikom (pa ak je oženjen nema veze) tražiti navodno normalnu curu? To je meni još veći potez očajnika. Gdje uopće naći normalnu osobu? Kako je upoznati? To je možda pravo pitanje, a ne zgražati se nad onima koji srodnu dušu traže preko neta. LaPerla, to ti je malo jadno.
6isperadun
03.01.2007., 20:17
zar svatko do nas ponekad ne pozeli biti netko drugi makar i na netu i iza nicka?
ne, tj nikad :kava:
ne, tj nikad :kava:
Pozdravljam ovaj odgovor i dodajem slijedeće: iza nicka sam JA. Ne skrivam se, za razliku od 95% drugih :o
Aricija
03.01.2007., 20:26
da, ako i u RL ima šizofreniju.
što se tiče očaja ljubavnika na netu, da to je zaista sve očajno i jadno. sramota. kak mogu biti skupa, a upoznali se na netu? zaista ... strašno. katastrofa za civilizaciju. kuda ide čovječanstvo? :rolleyes:
ne sudi o drugima, pa neće ni oni o tebi. :frajer:
curva-tamburello
03.01.2007., 20:39
zasto nebi mogli upoznati na netu i shvatiti da je ta osoba ok i da zelimo imati nesto vise s njom osim poznanstva?
Galijun
03.01.2007., 20:40
S obzirom da sam imao jedan traumatičan slučaj...
Očito je moguće, ali problemčić postaje kada se ta osoba zaljubi samo u vaš nadimak, a ne riječi......
Na netu se zaista možete predstaviti kao druga osoba, imate vremena razmisliti o odgovoru (jer tko kaže da niste bili u stanju odgovoriti prije??) i ako niste iskreni sami prema sebi (a onda i drugima), ispadate ono što želite biti.
IMO, ljubav preko neta nije moguća bez konkretnog upoznavanja uživo...
IMO, ljubav preko neta nije moguća bez konkretnog upoznavanja uživo...
pa jasno da nećeš živit ljubav na netu i da ćeš dotičnu osobu upoznat i s njon prić u rl.
Galijun
03.01.2007., 22:53
pa jasno da nećeš živit ljubav na netu i da ćeš dotičnu osobu upoznat i s njon prić u rl.
Vjerovao ti ili ne...neki idu bez ovog zadnjeg...
Vjerovao ti ili ne...neki idu bez ovog zadnjeg...
On je ona:zubo:
Vjerujem da ima svega, al pričamo o normalnima zar ne ?:D
Slazem se.
Znam za neke primjeri ljubavi koja je nastala preko neta, ali osobe u tim pričama nisu došle na net, konkretno na ovaj forum kako bi našle curu/dečka/šta već. :mig:
bubamarašce
04.01.2007., 10:25
Ja sam se udala za osobu koju sam upoznala preko net-a!
Opet nam je došla biserka LaPerla :rolleyes:
da biserka, modri biser jadrana, ona pita jel bolesno trazit curu prek neta, pazi ti to a nije bolesno zadovoljavat se jastukom:top: :rofl:
moon_child
05.01.2007., 02:29
Ljubav je ljubav! Ona ionako ne pita i dolazi sama, pa bilo da se zaljubimo u nekoga preko neta koga upoznamo uživo ili negdje u stavrnom životu. Tražit ljubav preko neta je očajno?
Zar nije isto potez očajnika da ode u Hemingvej ili Salun među svim onim površnim ulickanim silikonskim kokoškama koje si žele naći tipa sa debelim kurcem i još debljim novčanikom (pa ak je oženjen nema veze) tražiti navodno normalnu curu? To je meni još veći potez očajnika. Gdje uopće naći normalnu osobu? Kako je upoznati? To je možda pravo pitanje, a ne zgražati se nad onima koji srodnu dušu traže preko neta. LaPerla, to ti je malo jadno.
:s :s :s :top:
moon_child
05.01.2007., 02:30
Ja sam se udala za osobu koju sam upoznala preko net-a!
:cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek:
moon_child
05.01.2007., 02:31
:nono:
Nikad! Kakva sam, takva sam i super mi je!:zubo: :cerek:
Crax GP
05.01.2007., 02:52
"Da nema neta, nikad ne bih znala sto je to ljubav" :love:
"Bolje mi je upoznavat frajere preko neta nego u bircu. Brze se ispostavi da je kreten. Ako je." :zubo:
"Ovisna sam o internetu, toliko dobrih komada oko mene i izgleda svi ostaju doma subotom navecer." :cheer: ;)
Samo neke od izjava sta sam slucajno upamtila. Vecina ljudi s kojima komuniciram drzi da je internet postao mjesto gdje se nadje sve-kava, sex, droga, tatamama, ljubav.
I ne, nitko me ne gleda ko manijakushu kad pricam o nekom frajeru s neta jer ne idem daleko. Zadrzavam se u gradu ili eventualno unutar zupanije :zubo: :rock:
little_devil
05.01.2007., 03:02
smijesno... net je samo jos jedna opcija... prezaposlenim ljudima koji nemaju vremena sjediti po kavam to je savrseno rjesenje.... kad zavrsis skolu, fax, malo je teze upoznati nove ljude.... meni je to bilo nesto sasvim normalno prije 6 godina i ne mogu vjerovati da se u danasnje vrijeme napretka i liberalizacije netko tome ide iscudavati...
Copycat
05.01.2007., 13:32
ljubav se može dogoditi bilo gdje, pa i ne netu, ništa ne treba generalizirati. :kava:
djurdjica
05.01.2007., 14:57
Kakvo iščudjavanje!!! Da bolesno!!
u kojem stoljecu ti zivis????
pa kaj tu ima tak losega? ak se tu nadju, vide u realnom zivotu, svide se jedno drugom .. i kaj tu ima tak "šašavoga" po tvome???
Nekad je "užas" bio i za svaku osudu žena koja je prva obukal hlace!!!:eek:
samo kaj ju nisu linčovali!!!
ajd prilagodi se vremenu u kojem živiš!!!
Marakana
05.01.2007., 17:03
žena koja je prva obukal hlace!!!:eek:
samo kaj ju nisu linčovali!!!
Kako su samo pogriješili!!
:D
FORUMASH78
05.01.2007., 17:43
Ona je počela sa kamenovanjem, sad joj se samo vraća duplo nazad. :p
Melly_Ze
05.01.2007., 17:57
A meni se cini da vas je Perla sve malo zeznula:cerek:
Postavila je topic i isparila se..:rofl:
-ParadoX-
05.01.2007., 18:00
Ili ban dobila...
Melly_Ze
05.01.2007., 18:02
Svasta moze biti...
JackBauer
05.01.2007., 18:31
Ja imam jedno lijepo iskustvo sa Neta, nadam se da će toga biti još....
Crax GP
05.01.2007., 22:11
Ja imam par smijesnih iskustava i jedno koje jos ceka kategorizaciju :D
ne razumijem temu.
ti se zatelebao s neku trebu s net?
ruzna je? ne zna se sevit? il se zna sevit a moras je maramom preko glave do ducana i natrag?
ne da ti? a ti bi da ti da?
zakaj nas davis s bezvezarijama, mi smo ozbiljni ljudi u najboljim godinama. dok nam ne objasnis svoj problem. kako da ga uopce uocimo?
ne razumijem temu.
ruzna je? ne zna se sevit? il se zna sevit a moras je maramom preko glave do ducana i natrag?
zakaj nas davis s bezvezarijama, mi smo ozbiljni ljudi u najboljim godinama. dok nam ne objasnis svoj problem. kako da ga uopce uocimo?
ne razumijem temu.
Crax GP
05.01.2007., 22:51
kak si mogla isti post poslat triput u istoj minuti :confused:
meni to nikad nece, kaze da pricekam :zubo:
painless
05.01.2007., 22:52
hm, imao sam jednu posebnu vezu, i neke zanimljive vezice, pa nije to tako loše. Pa lakše je preko neta nego u javnosti, više su otvoreniji, nema srama naročito u prostim dijelovima, pa su bolje otvoreniji. :D
stella_M
05.01.2007., 23:11
Svatko ima svoje mišljenje o upoznavanju preko neta te traženje tim načinom nekog za razgovor,zajebanciju,sex ili ljubav.
Moje je :upoznaj ljude,zabavljaj se ,piši,pričaj..kako god ti paše..negdje vani ili preko neta.Svejedno je ,samo budi iskren i ne pretvaraj se da si nešto što nisi (e takve na volim).
Ja sam svoju ljubav upoznala preko neta.Tražila sam ju svuda i našla na netu.E sad neko će reći da sam luda,očajna i što ja znam sve. Na to mogu reći samo: neka sam,ali ja sad imam ljubav svog života pored sebe i to je najvažnije u svemu.
Marakana
05.01.2007., 23:40
:confused:
meni to nikad nece, kaze da pricekam :zubo:
Jeli ti i s ljubavima prek neta isto tako...
:rofl: :rofl:
mala nevaljala
06.01.2007., 00:17
meni je bas slatko upoznavat nove ljude... ako nista, bar je zanimljivo...:)
ja se upravo dopisujem s jednim likom koji mi jako odgovara, imamo slicne interese i bas se lipo slazemo.... :K
nikad ga vidila nisan, nismo niti razminili slike- cak niti ne zivimo u istoj drzavi- ali lik mi se malo previse mota po glavi.... :love:
jednostavno mislin da je moguce zavolit nekog preko neta.... :love:
u ovom svitu ionako ima previse ljudi opterecenih sexom... :nono:
jednostavno mislin da je moguce zavolit nekog preko neta.... :love:
Ne, moguće je zavoljeti onakvu osobu kakvu si ti zamišljaš po dobivenim informacijama. Velika razlika.
mala nevaljala
06.01.2007., 01:26
Ne, moguće je zavoljeti onakvu osobu kakvu si ti zamišljaš po dobivenim informacijama. Velika razlika.
cemu skepticizam?? pa zasto bi taj lik lagao i stavrao tzv.idealnu sliku o sebi? ne vidin razloga...:confused:
osim toga nisan rekla da cemo se vincat nego je lipo znat da postoji neko kome mos rec bas sve i ko razmislja slicno ka i ti.. :top:
cemu skepticizam?? pa zasto bi taj lik lagao i stavrao tzv.idealnu sliku o sebi? ne vidin razloga...:confused:
Pa ne kažem da laže, kažem da ti stvaraš idealnu sliku o njemu po informacijama koje dobiješ od njega :)
Možeš ti sa likom pričati koliko hoćeš preko neta, ali garantiram ti da to nije niti blizu susretu i razgovorima uživo.
Ljubav je kao osjećaj jedan jedini i neponovljivi.
Ili osjećaš nešto dok tipkaš sve to,ili ne osjećaš. I ma što netko rekao-moguće je. Moja Ljubav tako je počela, a bilo je to prije 4 i po godine. :cerek: :cerek: :cerek:
Tigerlily75
06.01.2007., 12:59
Ljubav je kao osjećaj jedan jedini i neponovljivi.
Ili osjećaš nešto dok tipkaš sve to,ili ne osjećaš. I ma što netko rekao-moguće je. Moja Ljubav tako je počela, a bilo je to prije 4 i po godine. :cerek: :cerek: :cerek:
bas slatko :kiss:
wonderboy
07.01.2007., 01:02
Misalim da je debilno tražiti bilo što od navedenog na netu.
Odvratno je tražiti sex preko neta,a o ljubavi ne želim ni pomisliti koliko bolestan moraš biti da ju online tražiš.
Prilikom sklapanja poznanstva preko neta nedostaje toliko važnih činbenika u ljudskoj kulturi ponašanja koja jednostavno fale.
Pogled u oči, govor tjela i ostale sitnice. Da, dođe i do toga, naravno, ali nakon što ti ispričam tko sam , kako izgledam ,čime se bavim i ostalo.
Znači prvo ti kažem važnije stvari o sebi , a tek tad postavljamo temelje "upoznavanja".
Mislim da su tokovi totalno pobrkani, jer ako ti ja prvo idem ispričati gdje radim,što radim i za koliko radim, pa tek tada se idem naći s tobom i vidim da ti naručuješ kavu bez kofeina, sa smeđim šećerom i još pitaš konobara:"A čokoladica?", onda mi naraste tlak i pitam se s kim sam se to natezao xxx dana i dopisivao i povjeravao, jer nitko ti neće napisati da je snob, ili neuredan, ili neodgojen ili nerazuman i slično.
Moj stav je da u ljubavi, pa i u sexu sve treba krenuti od pogleda/osmjeha, ne od tipkanja.
Osobno na forum dođem nekoliko puta mjesečno, jer mi je užasno zanimljivo čitati tuđa razmišljanja o pojedinim temema,i tek ponekad prokomentiram, što je lako vidljivo iz odnosa vrijeme registracije - broj postova.
wonderboy
07.01.2007., 01:10
Sjetio sam se nečeg, pa da dodam i to.
Imam frendicu koja se s likom dopisuje,vjerovali ili ne, pune 4 GODINE.
Prvo su se samo dopisivali a onda su prešli i na maratonske razgovore telefonom i tako.
Što je najgore , ona tvrdi da se oni vole i to ludo, i tvrdi da i on to osjeća.
A što je još gore , nisu razmjenili niti sliku preko neta, odnosno nikada nisu vidjeli jedno drugo. MRAK!
Kume, kako bi ja to potrpo u Popovaču i slančio, šalim se naravno.
Ali , moje mišljenje je da to nije normalno, to je neka opsesivno zamišljena ljubav. 4 godine?? alo??!!
Pa jel nebi ljubav trebala biti primanje, davanja, podrška, pomoć, zagrljaj, pokriti voljenu osobu po noći kad se otkrije,briga za onog kog voliš.
Ili je dovoljno stenjati na telefon?:eek:
VIVA PIVA
07.01.2007., 01:23
Ljubav.Neki ljudi su je puni samo je nemaju sa kim iskreno podijeliti.A net je novo sredstvo komunikacije pa je normalno da ga koriste i probaju ostvariti nadanja.Ne znači to ako su na netu da su ružni u stvarnosti pa su zato tu.Ja neznam što ovdje tražim ali znam da smo svi u stvarnosti barem malo usamljeni.
VIVA PIVA
07.01.2007., 01:31
I ja se sjeti još nečeg.Lakše je ovako.Recimo možeš doma sjediti u trenirki,neobrijan,u čarapama koje se čuju i barit komada.Isto tako ona u viklerima,nenašminkana dok joj kipi ručak uzvraća poruke.Nema kompliciranja a i ak nekaj pođe po krivu sakriješ se iz novog nicka i možeš u nove pobjede.OVO NIJE VLASTITO ISKUSTVO VEĆ FIKCIJA.
Misalim da je debilno tražiti bilo što od navedenog na netu.
Odvratno je tražiti sex preko neta,a o ljubavi ne želim ni pomisliti koliko bolestan moraš biti da ju online tražiš.
U tome je problem. :rolleyes:
Ljubav se ne traži. No i to ti je očito predebilno da bi shvatio.
Pa ne kažem da laže, kažem da ti stvaraš idealnu sliku o njemu po informacijama koje dobiješ od njega :)
Možeš ti sa likom pričati koliko hoćeš preko neta, ali garantiram ti da to nije niti blizu susretu i razgovorima uživo.
slažem se :top: iskusila..
Default_user
16.01.2007., 08:53
Ljubav preko neta?Ne mislite li da je to potez ocajnika???
u svakom slucaju(bilo iz kretenizma bilo iz prezauzetosti ili votever) je ocajnicki.
isto pocnem vezu i u RL-u i prekinem ju.. sto je onda cudno i s net stvarima? nista.. sve pet...
u svakom slucaju(bilo iz kretenizma bilo iz prezauzetosti ili votever) je ocajnicki.
I opet se javlja isat teza, po n-ti put.
I ja i svak normalan se slaže da je to šta ti opisuješ - ( dakle doć na net sa ciljem da nađeš partnera ) retardirano. I je, to je po meni retardirano...
Al neki ljudi ovdje pokušavaju reć da nitko ne dolazi na net da nađe partnera. Već na net dolaze radi zabave/zajebancije/posla/viška vremena/... i u međuvremenu se sprijatelje s nekin, pa taj osjećaj postane jači, pa se krene na kave, piće,...................i onda skužiš da si zaljubljen. U osobu s neta.
U tome ne vidin ništa, loše, dapače...ljubav ne bira gdje i kad:cerek:
I ja i svak normalan se slaže da je to šta ti opisuješ - ( dakle doć na net sa ciljem da nađeš partnera ) retardirano. I je, to je po meni retardirano...
Al neki ljudi ovdje pokušavaju reć da nitko ne dolazi na net da nađe partnera. Već na net dolaze radi zabave/zajebancije/posla/viška vremena/... i u međuvremenu se sprijatelje s nekin, pa taj osjećaj postane jači, pa se krene na kave, piće,...................i onda skužiš da si zaljubljen. U osobu s neta.
U tome ne vidin ništa, loše, dapače...ljubav ne bira gdje i kad:cerek:
E pa to je to!
:top: :cerek:
traveler
16.01.2007., 20:40
tako sam ja upoznala svog decka :)
I ja svoju curu:) Nisan ono gori ispriča bezveze, tako to je:)
Default_user
17.01.2007., 08:42
neznam...sudechi po mnogim "iskazima", pa i na ovom mjestu, stichem dojam kako je sav moralni polusvijet nasao net kao prostor gdje che se hvalisat svojim ljubavnicima, ljubavnicama (fiktivnim ili realnim) itd. tako da cu veze proizasle iz ovog medija uzet ne sa zrnom nego GRUMENOM soli.
Zašto bi bilo retardirano. Po čemu se to razlikuje od odlazka u disco tražit curu?
AKo je čovjek sramežljiv, nema samopouzdanja? Šta oni ne bi trebali voljeti i biti voljeni?
Ako traži neki profil ljudi koji se nemože naći po bircevima, diskačima, tečaju za odvikavanje od alkohola?
Septembar
17.01.2007., 09:27
da, da i opet da :top::lux::cerek:
sretnes ljude koje u RL NIKAD ne bi sreo!!!
/Ljubim te Lane :mig: /
Zašto bi bilo retardirano. Po čemu se to razlikuje od odlazka u disco tražit curu?
AKo je čovjek sramežljiv, nema samopouzdanja? Šta oni ne bi trebali voljeti i biti voljeni?
Ako traži neki profil ljudi koji se nemože naći po bircevima, diskačima, tečaju za odvikavanje od alkohola?
Reka san da je meni retardirano:mig:
Doduše nije mi ni puno normalnije izać vanka tražit curu. Izađen pa šta bude, bude:D
svi_su_ludi_za_mary
17.01.2007., 12:16
moje mišljenje je da je sve moguće, međutim ne treba uzimati zdravo za gotovo virtualnu komunikaciju,
jer tek kad upoznaš osobu možeš je stvarno procijeniti...
imala sam slučaj da sam uspostavila komunikaciju s jednom osobom međutim kad sam tu osobu upoznala sve je palo u vodu i osjećala sam se prevarenom...prevarili su me vlastiti osjećaji..
champion
18.01.2007., 09:37
moje mišljenje je da je sve moguće, međutim ne treba uzimati zdravo za gotovo virtualnu komunikaciju,
jer tek kad upoznaš osobu možeš je stvarno procijeniti...
imala sam slučaj da sam uspostavila komunikaciju s jednom osobom međutim kad sam tu osobu upoznala sve je palo u vodu i osjećala sam se prevarenom...prevarili su me vlastiti osjećaji..
Naravno, ali to ti je rizik uvijek,...
Ti znaš da dosta onih koji su i u braku neznaju sve o svom partneru, ili kad saznaju se razočaraju... pa razvod, pa svađe, pa... neznam kaj sve ne
Naravno, ali to ti je rizik uvijek,...
Ti znaš da dosta onih koji su i u braku neznaju sve o svom partneru, ili kad saznaju se razočaraju... pa razvod, pa svađe, pa... neznam kaj sve ne
Apsolutno.
No tu se ne radi o netu/RL-u, već o manjku razgovora,povjerenja,pa u krajnjoj liniji možda i ljubavi.
champion
18.01.2007., 09:46
Apsolutno.
No tu se ne radi o netu/RL-u, već o manjku razgovora,povjerenja,pa u krajnjoj liniji možda i ljubavi.
Možda, no da je tako, tj. da ne postoji želja za promjenama(boljim ili lošim - to se tek kasnije ispostavi), mi bi još danas živjeli u pećinama... ili?
Možda, no da je tako, tj. da ne postoji želja za promjenama(boljim ili lošim - to se tek kasnije ispostavi), mi bi još danas živjeli u pećinama... ili?
Jeste.
No ako je želja za promjenom i promjena sama nužno nešto nemoralno....
sikeizy
18.01.2007., 09:53
tko je rekao da sam je tražio? desilo se! i sad sam sretno oženjen i imam prekrasnu malu bebu.
ako ti misliš da je to očajno to je tvoj problem. mi smo se na ovaj način bolje upoznali nego da smo se sreli negdje vanka. mislili smo da se ionako nikad nećemo ni vidjet pa smo ispričali sve jedno drugome bez uvijanja i predrasuda ili laganja.
znam još par brakova koji su počeli na isti način i čine mi se sretniji i zadovoljniji nego oni što su se sreli po kojekakvim "birtijama".
champion
18.01.2007., 09:55
E draga moja reci ti meni kaj je moral/nemoral i tko ga definira u nekakvoj zajednici?
Moralno kaj je u HR, nemora nužno biti i drugdje...
Jeste.
No ako je želja za promjenom i promjena sama nužno nešto nemoralno....
ne bi rekla da je to bolesno i ocajno..a ako je, onda je dosta nas bolesnih..
champion
18.01.2007., 10:00
To me podsjeća na škole/fax, tumaće ti nekaj kaj ni sami nisu probali, ali su pročitali negdje... :kiss:
ne bi rekla da je to bolesno i ocajno..a ako je, onda je dosta nas bolesnih..
To me podsjeća na škole/fax, tumaće ti nekaj kaj ni sami nisu probali, ali su pročitali negdje... :kiss:
Ide li ovo mene?
champion
18.01.2007., 10:17
Neznam! Procijeni sama... :kiss:
Ide li ovo mene?
Neznam! Procijeni sama... :kiss:
Pusti procjene.;)
Ajde da se vratimo na temu.
Ne,nisam o tome čitala o teen časopisima i sad se našla o tome tipkat. Ljubav na netu nisam tražila, ali ono što imam prilike živjeti zadnje četiri godine nešto je neopisivo. I slažem se da onaj tko nije imao sličnih iskustava teško može razumjeti.
Potez očajnika? Ne znam. Tako možemo reći da je i potez očajnika doći van i tražit curu/ dečka da ti odmah postane cura/dečko. Ovisi o nakani i stanju osobe. Ako je netko očajan, onda je očajan. Tražit ljubav na netu? Možda ljudi nemaju vremena izlaziti i natezat se. Možda imaju problem u komunikaciji pa im je ovako lakše. Neki se kriju iza neta, a neki vani iza šminke, auta, manira... Sve je to relativno.
Bitno je da čovjek ne stvara neki film. Svi smo mi ovdje prisutni samo preko svojih tekstova. Nema onih informacija koje se dobivaju na prvi pogled. Ali, opet, puno možeš naučit o osobi iz njenih postova: tolerancija prema tuđem mišljenju, urednost i točnost...
Ako se već netko "nanjuši" preko neta mislim da treba što prije izaći da se izbjegne stvaranje nekog ružićastog filma.
Ljudi imaju sve manje vremena, manje izlaze, manji broj pravih prijatelja i mislim da će stoga biti sve više ovakvih ljubavi. O iskrenosti je tu teško suditi jer kako ti netko može muljat preko neta tako može i na spojevima. Kao da je teško glumiti, još je lakše uživo. Kupiš cvijeće, otvaraš vrata, dijeliš komplimenta. To sve na netu ne možeš, ostaje vam samo dopisivanje, možeš pohvalit pamet, a ne guzicu.
champion
18.01.2007., 10:40
Sa nekim si u vezi tako ili?
Pusti procjene.;)
Ajde da se vratimo na temu.
Ne,nisam o tome čitala o teen časopisima i sad se našla o tome tipkat. Ljubav na netu nisam tražila, ali ono što imam prilike živjeti zadnje četiri godine nešto je neopisivo. I slažem se da onaj tko nije imao sličnih iskustava teško može razumjeti.
...ljubav ne bira gdje i kad:cerek:
:s
zed_alive
18.01.2007., 16:33
normalno je tražiti zato poznanstvo preko neta, da ili ne? a kad se upoznaš, možeš tražiti i više od poznanstava, jednako kao da si se upoznao i u rl. so what's the fucking difference? to ti je kao da kažeš da nije normalno upoznati se u knjižnici a jest u kafiću :rolleyes:
staza28
20.02.2008., 14:48
zasto ocajnicki? cuj nije vazno na koji nacin nekoga upoznas..vec kako ti on pase..jer s vremenom se valjda upoznate...ima toliko primjera gdje su se ljudi upoznali putem neta..upoznali i isplala veca ljubav nego mozda s nekim koga bi upoznao na kavi..ljudi nisu ocajni vec usamljeni..dosta njih..i nije vazno kako je ljubav nastala bitno je da je tu i da traje..i nikad ne recite nikad jer tko zna :) mozda i vas pogodi..jer nije istina da tu ruzni ljudi traze nekoga..ja sam punooo njih vidjela i svi su ok..uostalom pojam ljepote je za svakoga drugaciji..ja sam uvijek za ljubav kako god ona bila dok god ispunja dvije osobe..onda nista nije vazno...al na svakome je da bira..
staza28
20.02.2008., 14:52
nije mi bas logicno ici s namjerom na net traziti nekoga isto tako ni ici van pa traziti ljubav al ako nekoga upoznas i pase ti zasto ne?! sta ima lose u tome..
nekad se na ljubav preko neta gledalo na takav posprdan način... nazori su se promijenili i danas je društveno prihvatljivo nać i upoznat nekoga na mreži...
neki aktivno traže ljubav (il nešto drugo), neki provode dugo vremena na netu pa im se slučajno dogodi (ko npr. ja)...
btw stav koji imaš prema net ljubakanju je pun predrasuda i uvredljiv... prvo se malo upoznaj s tim pa onda govori...
ja sam jedan od njih i nije mi loše... :top:
Baby's good to me, you know,
She's happy as can be, you know,
She said so.
I'm in love with her and I feel fine... :cerek:
Traziti nekog preko neta je apsolutno potez ocajnika,jer tko ima prijatelje i redovno se druzi vani i izlazi net mu za upoznavanje nije potreban dok ova druga skupina nema nikoga non stop je doma i trazi preko neta prijatelje/ljubav, e takvu skupinu zovemo ocajnici.
Traziti nekog preko neta je apsolutno potez ocajnika,jer tko ima prijatelje i redovno se druzi vani i izlazi net mu za upoznavanje nije potreban dok ova druga skupina nema nikoga non stop je doma i trazi preko neta prijatelje/ljubav, e takvu skupinu zovemo ocajnici.
hm.
imam poveliko društvo, izlazim svaki vikend, radim..i da, upoznala sam hrpu divnih ljudi preko net-a (ne forum) koje nikada ne bih imala priliku sreti da ne postoji ovakva forma druženja, svjedočila nekim ljubavima koje su se rodile...
nema tu ništa očajno. dapače...
hm.
imam poveliko društvo, izlazim svaki vikend, radim..i da, upoznala sam hrpu divnih ljudi preko net-a (ne forum) koje nikada ne bih imala priliku sreti da ne postoji ovakva forma druženja, svjedočila nekim ljubavima koje su se rodile...
nema tu ništa očajno. dapače...
Ja sam rekao opcenitu tezu u koje su ubraja velika vecina, dakle ti nisi medju takvima medjutim od 150 ljudi 10 ljudi ce biti poput tebe a 140 poput ovih sto sam ih ja opisao iz cega proizilazi teza da sam ja u pravu.
To uopće nije istina. Ja imam mnogo prijatelja koje sam upoznala u stvarnom životu i izlazim van i komuniciram s ljudima ali ponekad odem i na net jer je i to način kako upoznati nove ljude. Internet je povezao ljude diljem svijeta. To nije ništa nastrano ni očajno već samo novi oblik komunikacije. I još jedno područje na kojem možeš susreti nove prijatelje/ljubav ili što već. I ne visim na netu non stop nego dolazim povremeno a mislim da se to može reći i za mnoge druge.
To uopće nije istina. Ja imam mnogo prijatelja koje sam upoznala u stvarnom životu i izlazim van i komuniciram s ljudima ali ponekad odem i na net jer je i to način kako upoznati nove ljude. Internet je povezao ljude diljem svijeta. To nije ništa nastrano ni očajno već samo novi oblik komunikacije. I još jedno područje na kojem možeš susreti nove prijatelje/ljubav ili što već. I ne visim na netu non stop nego dolazim povremeno a mislim da se to može reći i za mnoge druge.
Mi ovdje pricamo o trazenju ljubavi preko neta a ne o komuniciranju preko neta, to su dva razlicita pojma, svi mi komuniciramo preko neta a samo ocajnici traze ljubav preko neta, pokusaj to razlucit.
Mi ovdje pricamo o trazenju ljubavi preko neta a ne o komuniciranju preko neta, to su dva razlicita pojma, svi mi komuniciramo preko neta a samo ocajnici traze ljubav preko neta, pokusaj to razlucit.
opet ja, hm.
šta je s ljudima koji su se stvarno zaljubili?
uzmimo primjer mene, ja nit tražila-al nit našla..
kuiš? :mig:
opet ja, hm.
šta je s ljudima koji su se stvarno zaljubili?
uzmimo primjer mene, ja nit tražila-al nit našla..
kuiš? :mig:
ne,i dalje mislim da su to ocajnici i necu promijenit misljenje
Ti si sam spomenuo da neki traže prijatelje i ljubav. Pa i sa prijateljima i (budućom) ljubavi komuniciraš! I putem komunikacije upoznaješ nove ljude a iz tih poznanstava može proizaći nešto. I to uopće nije očajno,daj malo probaj proširiti svoje vidike...
ne,i dalje mislim da su to ocajnici i necu promijenit misljenje
ma naravno :bicedobro:
Ti si sam spomenuo da neki traže prijatelje i ljubav. Pa i sa prijateljima i (budućom) ljubavi komuniciraš! I putem komunikacije upoznaješ nove ljude a iz tih poznanstava može proizaći nešto. I to uopće nije očajno,daj malo probaj proširiti svoje vidike...
Ako si non stop doma,nemas frendova, nisi socijaliziran u nikakvom pogledu a preko neta zelis naci ljubav je nista drugo nego ocaj i to je kraj price. (takvih je oko 80 posto usera neta) siguran sam.
Ako si non stop doma,nemas frendova, nisi socijaliziran u nikakvom pogledu a preko neta zelis naci ljubav je nista drugo nego ocaj i to je kraj price. (takvih je oko 80 posto usera neta) siguran sam.
Kako nisi socijaliziran? Pa internet je novi oblik komunikacije! Ti možeš preko interneta komunicirati sa milijunima ljudi iz različitih djelova svijeta i to po tebi nije socijaliziranje sa drugim ljudima?
Ovo što ti pričaš je ekvivalent ljudima koji skoro svaki dan izlaze van i traže ljubav po klubovima. Uopće nije bitno gdje tražiš ljubav, svatko ima svoj način i ništa nije očajno,pogotovo ako je u konačnici uspiješno.
Kako nisi socijaliziran? Pa internet je novi oblik komunikacije! Ti možeš preko interneta komunicirati sa milijunima ljudi iz različitih djelova svijeta i to po tebi nije socijaliziranje sa drugim ljudima?
Ovo što ti pričaš je ekvivalent ljudima koji skoro svaki dan izlaze van i traže ljubav po klubovima. Uopće nije bitno gdje tražiš ljubav, svatko ima svoj način i ništa nije očajno,pogotovo ako je u konačnici uspiješno.
Socijaliziranje je kada npr. ja i ti izadjemo na kavu popricamo, odemo u disco isplesemo se,setamo zajedno i slicno a komunikacija preko neta gdje ja mogu biti george bush a ti pamela anderson je sve samo ne socijaliziranje.Ljudi koji preko neta TRAZE ljubav su ocajnici (jasno jer im je to jedini naci nda nadju ljubav),ljudi koji napisu par postova ovdje i odu vani na kavu sa frendom/frendicom ili nekim trecim nisu ocajnici, shvati jedno je traziti a drugo je komunicirati da bi se ubilo vrijeme. Prihvati i razluci osim ako i sama nisi ocajnica.
Meni se dogodila ljubav preko neta, a uopće ju nisam tražila.
Zakaj ne bi bilo moguće? A za one koji traže ljubav preko neta, sumnjam da traže ljubav. Prije bi rekla da samo žele nekog upoznati, malo različite ljude koji se ne kreću samo u njihovoj okolici i sl. Tek nakon toga se nekima desi ljubav, ako se desi.
Violently happy
20.02.2008., 16:25
ako ljudi kliknu,kliknut će bez obzira na koji način se upoznali.
Pričaš totalne nebuloze.:kava:
U današnjem svijetu komunikacija nam se ionako svela većinom na mail,sms,PM i tako dalje.Nema ništa očjanički ili bolesno,ako netko putem interneta nekoga traži.To je jedan od današnjih načina komunikacije i nije ništa čudno ako se ljudi upoznaju na taj način.
ako ljudi kliknu,kliknut će bez obzira na koji način se upoznali.
Pričaš totalne nebuloze.:kava:
U današnjem svijetu komunikacija nam se ionako svela većinom na mail,sms,PM i tako dalje.Nema ništa očjanički ili bolesno,ako netko putem interneta nekoga traži.To je jedan od današnjih načina komunikacije i nije ništa čudno ako se ljudi upoznaju na taj način.
Meni se komunikacija najmanje svodi na mail,pm i tako dalje.
Traziti i komunicirati nije isto, i da traziti ljubav preko neta je potez ocajnika.
Meni se dogodila ljubav preko neta, a uopće ju nisam tražila.
Zakaj ne bi bilo moguće? A za one koji traže ljubav preko neta, sumnjam da traže ljubav. Prije bi rekla da samo žele nekog upoznati, malo različite ljude koji se ne kreću samo u njihovoj okolici i sl. Tek nakon toga se nekima desi ljubav, ako se desi.
Sve se svodi na seks,ljubav i seks..to traze jer im toga u zivotu fali i nemogu naci drugim putem, samo mi nije jasno kako ti likovi ako ne mogu drugim putem misle da ce moci ovim putem..to je u neku ruku tragikomicno.
Socijaliziranje je kada npr. ja i ti izadjemo na kavu popricamo, odemo u disco isplesemo se,setamo zajedno i slicno a komunikacija preko neta gdje ja mogu biti george bush a ti pamela anderson je sve samo ne socijaliziranje.Ljudi koji preko neta TRAZE ljubav su ocajnici (jasno jer im je to jedini naci nda nadju ljubav),ljudi koji napisu par postova ovdje i odu vani na kavu sa frendom/frendicom ili nekim trecim nisu ocajnici, shvati jedno je traziti a drugo je komunicirati da bi se ubilo vrijeme. Prihvati i razluci osim ako i sama nisi ocajnica.
Gle,razlučujem komunikaciju i TRAŽENJE ljubavi. Ali ti ne shvaćaš što ja želim reći i zato ova rasprava nema smisla. Komunikacija i traženje idu ruku pod ruku jer će traženje eventualno dovesti do komunikacije i komunikacija može dovesti do ljubavi ili neke druge vrste odnosa.
A zašto misliš da se na netu svi moraju lažno predstavljati,ja sam upoznala neke ljude i bili su točno onakvi kakvim su se predstavljali na netu.
Definitivno se ne smatram očajnicom jer imam mnogo prijatelja i imala sam dovoljno ljubavi. 98% njih sam upoznala u RL ali jako sam ponosna i na onih 2% jer su se pokazali kao pravi prijatelji i više. I mislim da tu nema ništa očajnog. A smatram da i ljudi koji upoznaju ljude isključivo preko neta nisu očajnici jer je bitno ono u konačnici da si sretan i da si okružen ljudima koji te vole bez obzira na način na koji si ih upoznao.
Gle,razlučujem komunikaciju i TRAŽENJE ljubavi. Ali ti ne shvaćaš što ja želim reći i zato ova rasprava nema smisla. Komunikacija i traženje idu ruku pod ruku jer će traženje eventualno dovesti do komunikacije i komunikacija može dovesti do ljubavi ili neke druge vrste odnosa.
A zašto misliš da se na netu svi moraju lažno predstavljati,ja sam upoznala neke ljude i bili su točno onakvi kakvim su se predstavljali na netu.
Definitivno se ne smatram očajnicom jer imam mnogo prijatelja i imala sam dovoljno ljubavi. 98% njih sam upoznala u RL ali jako sam ponosna i na onih 2% jer su se pokazali kao pravi prijatelji i više. I mislim da tu nema ništa očajnog. A smatram da i ljudi koji upoznaju ljude isključivo preko neta nisu očajnici jer je bitno ono u konačnici da si sretan i da si okružen ljudima koji te vole bez obzira na način na koji si ih upoznao.
Ti imas svoje misljenje,ja svoje, po meni su ocajnici i uvijek ce biti, tebi ne i tu je rasprava zavrsena jer sam ti u 4-5 postova objasnio zasto to mislim( i stvarno mi se neda trubit jedno te isto po sto puta) jer vidim da nema smisla, a tebi ako se nesvidja moje misljenje tvoj problem.
:top: tako je
Ako tako misliš, šta onda radiš na ovom forumu?
i uze mi riječi iz usta......:s
eberlin
20.02.2008., 16:52
cinjenica je da se nakotilo kojakakvih bolesnika koji net iskoristavaju za kojesta.. isto tako za one sa malo manje samopouzdanja net je pravo mjesto za pronaci vezu... ali ne slazem se s tim da su oni koji ovdje traze ljubav ocajnici....tehnologija se razvija i zasto bi oni informatizirani bili ocajnici... mozda je jos ocajnije svake subote se uredivati satima i hodati okolo po kaficima samo da bih te netko vidio ili da bi ti nekoga vidio.... tko smo mi da sudimo, svatko ce izabrati svoj nacin....:kava:
ja ljubav imam, na netu mogu jos jedino ljubavnika naci :rofl:he he he e preljubnica, vraga pojela:lol:
nemam osobnog iskustva, jer ja sam vise old fashion i volim upoznavat ljude uzivo, face to face i iz svog grada. :D ali moja frendica se upoznala sa par njih sa neta i za svakog se uspostavilo da je freak sa capital F!:eek:
sve neki geekovi, malo izgubljeni u prostoru i vremenu...ne znam, mozda ima nesto u tome. not for me.:kava:
Violently happy
20.02.2008., 16:56
Meni se komunikacija najmanje svodi na mail,pm i tako dalje.
Traziti i komunicirati nije isto, i da traziti ljubav preko neta je potez ocajnika.
sve si više na forumu,pa ne znam baš..:kava:
potez očajnika je samo onaj u kojem će osoba pristati na vezu bez ikakvih kriterija,sretna da je uopće s nekim.
Način na koji je netko upoznao nekog je najmanje važan,ako su ljudi kliknuli i dobro im je u vezi.
Vittela
20.02.2008., 17:00
vidim od prve da si jako tolerantna osoba (naravno sarkasticno receno, moram to eksplicitno naglasit, jer sumnjam u tvoj intelekt).
da li si razmisljala ikad o osobama, koje su presramezljive, previse nesigurne, da bi prisle nekoj drugoj osobi u "stvarnom" zivotu. po cemu se onda treba osudjivat takve osobe, ne cine nikome nista lose, dapace, pomazu sebi i osobama sa slicnim problemom, da se upoznaju preko neta. ako ta ljubav traje samo preko neta, bez upoznavanja, onda je to doista malo neobicno, al nikad ne znamo kakve okolnosti ih na to tjeraju. al ne vidim problem u tome, da se dvije osobe upoznaju preko neta, a onda tek kasnije uzivo. mnogima to olaksa onaj proces prilazenja i barenja. jebi ga, nismo svi isti i super zgodni i super samopouzdani.
mozda je jos ocajnije svake subote se uredivati satima i hodati okolo po kaficima samo da bih te netko vidio ili da bi ti nekoga vidio....
zasto bi to bilo lose ili ocajno? totalno normalna stvar za normalne ljude. :mig:
florentis
20.02.2008., 17:01
[QUOTE=violently_happy;12734343]sve si više na forumu,pa ne znam baš..:kava:
potez očajnika je samo onaj u kojem će osoba pristati na vezu bez ikakvih kriterija,sretna da je uopće s nekim.
Način na koji je netko upoznao nekog je najmanje važan,ako su ljudi kliknuli i dobro im je u vezi.[/QUOTE
Slažem se:top::top::top:
zasto bi to bilo lose ili ocajno? totalno normalna stvar za normalne ljude. :mig:
Njoj je to ocajno jer vjerovatno nigdje ne izlazi :lol::lol::lol::lol:
sve si više na forumu,pa ne znam baš..:kava:
Način na koji je netko upoznao nekog je najmanje važan,ako su ljudi kliknuli i dobro im je u vezi.
Na forumu sam kad nemam pametnijeg posla a ne zato jer mi je to SMISAO zivota.
Nacin na koji je netko nekoga upoznao je vrlo vazan kod ove teme jer pricamo o ljubavi preko neta a ako netko trazi ljubav preko neta jer nemoze naci na nijedan drugi nacin onda je on nista drugo nego ocajan, jer pazi on TRAZI nesto sto mu TREBA jer NEMOZE naci drugi nacin osim NETA, sto je to nego ocaj...Zajebi me sad price komunikacija,novi oblik komunikacije,ovdje pricamo o trazenju.
Vittela
20.02.2008., 17:05
Nacin na koji je netko nekoga upoznao je vrlo vazan kod ove teme jer pricamo o ljubavi preko neta a ako netko trazi ljubav preko neta jer nemoze naci na nijedan drugi nacin onda je on nista drugo nego ocajan, jer pazi on TRAZI nesto sto mu TREBA jer NEMOZE naci drugi nacin osim NETA, sto je to nego ocaj...Zajebi me sad price komunikacija,novi oblik komunikacije,ovdje pricamo o trazenju.
bas si bistar momak, u picku materinu :flop:
Njoj je to ocajno jer vjerovatno nigdje ne izlazi :lol::lol::lol::lol:
sta?:eek:
cak ni s tim sto ga upozna preko lonely hearts oglasne ploce?:mig::rofl:
bas si bistar momak, u picku materinu :flop:
Nemozes pobit moju konstataciju pa onda govoris kojekave ispade, odnosno gluposti? Molim da me se ne vrijedja sa grubim rijecima.
sta?:eek:
cak ni s tim sto ga upozna preko lonely hearts oglasne ploce?:mig::rofl:
Najveci mi je djir bilo upoznavanje preko novina kao sto se radilo u americi a i u europi sredinom 70ih.Ono lik ulazi u restoran sa brcicima u odijelu i crvenom ruzom u ruci dok u pozadini svira neki sentis i tamo bi po opisu trebao zateci zanosnu plavusu privlacnih oblina, ali ne ceka ga debela zena od 120 kila sa hamburgerom u ruci....
StetoCina
20.02.2008., 17:12
ja samo trazim cure na netu jer tak sam ziher da zna koristiti komp, bivša nije znala ni kotačić na mišu koristit :rolleyes: đaba ti sise 5ica onda
Najveci mi je djir bilo upoznavanje preko novina kao sto se radilo u americi a i u europi sredinom 70ih.
ono oglasna ploca je malo prenesenog znacenja.:D mislila sam na net.
ono oglasna ploca je malo prenesenog znacenja.:D mislila sam na net.
znam i ja sam ti u prenesenom znacenju objasnio net,pogledaj
Vittela
20.02.2008., 17:17
Nemozes pobit moju konstataciju pa onda govoris kojekave ispade, odnosno gluposti? Molim da me se ne vrijedja sa grubim rijecima.
a sta treba pobijat? tvoju "toleranciju"? "pronaci nekoga" je bitno, imat osobu kraj sebe koja se voli, to je bitno, a ne nacin na koji si ju upoznao. ne znam sta ima ocajno u tome biti na koncu sretan sa nekim.
a sta treba pobijat? tvoju "toleranciju"? "pronaci nekoga" je bitno, imat osobu kraj sebe koja se voli, to je bitno, a ne nacin na koji si ju upoznao. ne znam sta ima ocajno u tome biti na koncu sretan sa nekim.
Pronalazenje preko NETA jer ne moze nikako drugo NACI nekoga je POTEZ ocajnika. kraj. the end.
znam i ja sam ti u prenesenom znacenju objasnio net,pogledaj
ah, da :cerek: dobra stara vremena, romantika teska.:raspa:
a u to vrime i stigma (oko takvog nacina upoznavanja) je bila daleko veca.:mig:
jedna frendica od moje pokojne babe :(:( koja je bila djevica do 35 tako upoznala svog dragog. vincali se treci dan. on metar i lamica, ona 2ipo i 130 kila, ma par snova...:top:
Vittela
20.02.2008., 17:23
Pronalazenje preko NETA jer ne moze nikako drugo NACI nekoga je POTEZ ocajnika. kraj. the end.
bas si tolerantan. kaj mislis ako napises "kraj" na kraju recenice, da ces bit uvjerljiviji? no way :flop:
Vittela
20.02.2008., 17:24
i da, u roku par dana preko 300 postova, isto bas ne znam da li imas pravo govorit protiv ljudi koji komuniciraju prek neta.. sta ne ides barit okolo, pastuh jedan!
i da, u roku par dana preko 300 postova, isto bas ne znam da li imas pravo govorit protiv ljudi koji komuniciraju prek neta.. sta ne ides barit okolo, pastuh jedan!
Pa ja sam ocajnik,ja ovako barim. :lol::lol::lol:
Violently happy
20.02.2008., 17:46
ne možemo zajebati priče o novim oblicima komunikacije,jer živimo u vremenu SADA,barem većina nas živi,a ne u vremenu NEKAD BILO SAD SE SPOMINJALO.
Toliko je puno ljudi koji su upoznali nekog preko neta,da,tražili su je na netu,a dosta tih ljudi nema nikakvih problema u komunikaciji u RL.
Znamo isto tako,da postoje ljudi kojima se jednostavno ne da izlaziti,nije im to više u điru,i putem neta traže nekoga.Oprosti,meni tu nije ništa očajnički..svakako manje očajnički od polupijanog očajnika koji se baca na sve što prolazi ispred njega u nekom bircu,klubu ili gdje god.:ne zna:
like it?
20.02.2008., 18:13
.Oprosti,meni tu nije ništa očajnički..svakako manje očajnički od polupijanog očajnika koji se baca na sve što prolazi ispred njega u nekom bircu,klubu ili gdje god.:ne zna:
potpis:top:
mislim,potez ocajnika?!:rolleyes:
svakom se može dogoditi,ciljano ili slucajno,i treba bit sretan ako se dogodi,jer ljubav se ne nalazi lako...
ima puno ocajnijih poteza....ako je u pitanju ljubav,kako se to moze zvat ocajno...po meni je cak odnos koji se razvio iz komunikacije,stavova i razmišljanja pozeljan...nikako ocajan:ne zna:
Violently happy
20.02.2008., 18:24
ako je u pitanju ljubav,kako se to moze zvat ocajno...po meni je cak odnos koji se razvio iz komunikacije,stavova i razmišljanja pozeljan...nikako ocajan:ne zna:
upravo tako.
ne možemo zajebati priče o novim oblicima komunikacije,jer živimo u vremenu SADA,barem većina nas živi,a ne u vremenu NEKAD BILO SAD SE SPOMINJALO.Toliko je puno ljudi koji su upoznali nekog preko neta,da,tražili su je na netu,a dosta tih ljudi nema nikakvih problema u komunikaciji u RL.
Znamo isto tako,da postoje ljudi kojima se jednostavno ne da izlaziti,nije im to više u điru,i putem neta traže nekoga.Oprosti,meni tu nije ništa očajnički..svakako manje očajnički od polupijanog očajnika koji se baca na sve što prolazi ispred njega u nekom bircu,klubu ili gdje god.:ne zna:
bravoooooo vajli:s:s:s
@mortyru, kad smo već kod tvog poimanja ''očajnog'', ne provodiš li ti u zadnje vrijeme malo previše sati na forumu (a čak i odavdje si bio izbačen iliti baniran:lol:)?????:confused: oh, zabrini se....jako se zabrini, očajniče...:eek:
PilotInstruktor
20.02.2008., 20:23
Ni meni... :kava:
Al tema je u qurtzu, milijarde puta iscackana i svatko o njoj ima svoje misljenje, ovisno o tome koliko se osladio ili opekao po tom pitanju....
meni je u kurcu taj bass u avataru... :D:D :mig:
Griješiš. Danas možeš kupovati preko neta, poslovati, kockati, komunicirati....ne kažem da je dobro socijalizirati se preko neta ali definitivno nije potez očajnika...samo trend individualizma koji nosi današnje vrijeme
like it?
20.02.2008., 20:49
nope.ovakvo razmišljanje odaje nesigurnost i komplekse.kraj.the end:kava:
ja samo trazim cure na netu jer tak sam ziher da zna koristiti komp, bivša nije znala ni kotačić na mišu koristit :rolleyes: đaba ti sise 5ica onda
Haha. Pametno! :top:
Plavi Vrag
20.02.2008., 21:19
meni to cool:D...ljubav je uvijek ista..samo prek neta je lakše :)
meni to cool:D...ljubav je uvijek ista..samo prek neta je lakše :)
da, vidim kako ti lagano ide......:kava:
muci:cerek::mig:
[/B]
bravoooooo vajli:s:s:s
@mortyru, kad smo već kod tvog poimanja ''očajnog'', ne provodiš li ti u zadnje vrijeme malo previše sati na forumu (a čak i odavdje si bio izbačen iliti baniran:lol:)?????:confused: oh, zabrini se....jako se zabrini, očajniče...:eek:
Po mom poimanju ocajnog mislim da ti nema premca, u mjesec dana si nabila 1100 postova sto sumnjam da je itko na ovom forumu uspio dostici,odnosno da ti prevedem ako ti se pokvari komp vjerovatno ces pricati sama sa sobom
drz se ja sam uz tebe..:s
Po mom poimanju ocajnog mislim da ti nema premca, u mjesec dana si nabila 1100 postova sto sumnjam da je itko na ovom forumu uspio dostici,odnosno da ti prevedem ako ti se pokvari komp vjerovatno ces pricati sama sa sobom
drz se ja sam uz tebe..:s
ja sam na bolovanju...to sam negdje već i napisala, tako da mene čisto zabooooliiiiiii!:Bja mogu visiti na forumu do jutraaaa:B
i nije mjesec dana, već tri tjedna...:rofl::rofl::rofl::p
fukmondo
20.02.2008., 21:49
neda se obrisati
fukmondo
20.02.2008., 21:51
zašto ne ista igra samo druga tehnologija, prema tome bi bilo glupo i dopisivanje i telefoniranje. I meni je to igledalo glupo ali evo ovako:
prvo popričaš s nekim kad ti se priča, ne trošiš lovu vremena koliko hoćeš samose pokupiš nije hladno, zatim upoznaš čovjeka ako se salžete super ako ne posvađate se još brže nego što bi oči u oči, kad se na kraju nađete znate bar da imate o čemu razgovarati, ako ste razmijenili slike ni to nije više nepoznanica.
Dosada sam se zezao tako s kolegicam s faksa ono usput zbog skripti i sve ok, tu sam upoznao ženu izašli smo van i bilo je baš ok, dale zašto ne?Zašto bi to bilo jadno. Istina naleti se na kojekakve spodobe koje poslije par postova prospu mržnju i zbitoglavost ono posvađate s oko politike naveliko, ali to bi napravili i u rl, dakle bolje da se to manifestira ovdje.Recimo sviđaš joj se , a ona guta sva tvoja sranja zato jer si zgodan ili obrnuto, ovak kad se ne slažete odmah se raziđete.
Malo se zekati eventualno upoznati nekoga, ispucati malo frustracije što da ne, drugo su bolesne manifestacije, laži podmetanja tuđih slika, navlačenje pa se žena prenerazi kad vidi monstruma s druge strane koji je prepisivao tuđe tekstove i lagao na sva usta.
Sve u svemu tehnika narodu, da imam vremena i da mi je to palo napamet dok sam bio mlađi valjda bi samo tako i bario, ovako prekasno sam skužio, isto sam mislio da je to samo za jadnike ali nije.
ja sam na bolovanju...to sam negdje već i napisala, tako da mene čisto zabooooliiiiiii!:Bja mogu visiti na forumu do jutraaaa:B
i nije mjesec dana, već tri tjedna...:rofl::rofl::rofl::p
na kojem bolovanju?
imaginarnom?
ne znam zasto ali mislim da ce to bolovanje trajati mjesecima odnosno godinama
na kojem bolovanju?
imaginarnom?
šta postoji više vrsta bolovanja???????:confused:
i imaginarno, kažeš.........uuuuuuuuuuuuuuuuu:eek:..........šta sve neću doznati!
like it?
20.02.2008., 21:54
na kojem bolovanju?
imaginarnom?
ne znam zasto ali mislim da ce to bolovanje trajati mjesecima odnosno godinama
daj odrasti:rolleyes:
fukmondo
20.02.2008., 21:59
netko tko nešto bolesno traži je bolesnik ma na koji način to tražio, obilaziti smrdljive birtije i noćne klubove tražeći ljubav meni izgleda jednako bolesno, svako pretjerivanje u bilo čemu je bolest, pa i odlazak u crkvu ili školu dakle smiješno.Ovo je jedan vid komunikacije kao i svaki drugi, a najbitnije je od svega da je jeftin i svakome dostpan investicija 900 kn za potpuno novo računalo ili ravbljeno za 500, 100 kn mjesečno za flat i evo ti moj miki upoznavanja za 100 kn mjesečno, odi svaki dan u birtiju ili diskač za tu lovu ostaje ti samo cesta , dućan, nacionalna što baš i ne hoda ako su ljudi tamo da odrade posao.
Tko to želi stvarno po forumima može naupoznavati ljudi, a po mom iskustvu ovdje ima sasvim ok ljudi.Daleko od toga da nema i bolesnika.
Plavi Vrag
20.02.2008., 22:00
da, vidim kako ti lagano ide......:kava:
muci:cerek::mig:
a čuj,ako sma tebe osvojio mogu i još puno njih :mig::D
liznem te znaš gdje :mig:
daj odrasti:rolleyes:
o cemu pricas? sto ti nije jasno?
o cemu pricas? sto ti nije jasno?
daj odlepršaj.....:kava:
a čuj,ako sma tebe osvojio mogu i još puno njih :mig::D
liznem te znaš gdje :mig:
joj, pa nisam ti dala večeras..........liiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzz:cerek:
sorry, zaboravih:ne zna::bonk:
fukmondo
20.02.2008., 22:03
ah, da :cerek: dobra stara vremena, romantika teska.:raspa:
a u to vrime i stigma (oko takvog nacina upoznavanja) je bila daleko veca.:mig:
jedna frendica od moje pokojne babe :(:( koja je bila djevica do 35 tako upoznala svog dragog. vincali se treci dan. on metar i lamica, ona 2ipo i 130 kila, ma par snova...:top:
ali par, što je tu čudno ljudi su se izabrali kao u rl takvih parova nema il ono upoznali ih frendovi rodbina kaj sve su to jadnici?, Neznam zašto to vas toliko pere pa zašto onda uopće komunicirate na ovaj način?
netko tko nešto bolesno traži je bolesnik ma na koji način to tražio, obilaziti smrdljive birtije i noćne klubove tražeći ljubav meni izgleda jednako bolesno, svako pretjerivanje u bilo čemu je bolest, pa i odlazak u crkvu ili školu dakle smiješno.Ovo je jedan vid komunikacije kao i svaki drugi, a najbitnije je od svega da je jeftin i svakome dostpan investicija 900 kn za potpuno novo računalo ili ravbljeno za 500, 100 kn mjesečno za flat i evo ti moj miki upoznavanja za 100 kn mjesečno, odi svaki dan u birtiju ili diskač za tu lovu ostaje ti samo cesta , dućan, nacionalna što baš i ne hoda ako su ljudi tamo da odrade posao.
Tko to želi stvarno po forumima može naupoznavati ljudi, a po mom iskustvu ovdje ima sasvim ok ljudi.Daleko od toga da nema i bolesnika.
tebi je bolesno izlaziti van i tako upoznavati ljude?
ti i ja onda nemamo sto pricati
daj odlepršaj.....:kava:
hoce li netko od moderatora netko obuzdati ovu miju? jer sto je ovo postalo
cura bez ikakvog smisla napada ljude na pravdi boga koji dolaze odgovarati na temu i davati svoje misljenje i onda ih tjera
mora se tome stati na kraj:rolleyes:
i uostalom pitanje nije bilo postavljeno tebi
hoce li netko od moderatora netko obuzdati ovu miju? jer sto je ovo postalo
cura bez ikakvog smisla napada ljude na pravdi boga koji dolaze odgovarati na temu i davati svoje misljenje i onda ih tjera
mora se tome stati na kraj:rolleyes:
i uostalom pitanje nije bilo postavljeno tebi
ovo je forum....pitanja su za svih otvorena:kava:
i Bog se piše velikim slovom........kad si već tako pun vjerskih izraza.:rolleyes:
fukmondo
20.02.2008., 22:12
tebi je bolesno izlaziti van i tako upoznavati ljude?
ti i ja onda nemamo sto pricati
ne bolesno je svaki vikend čekati petak i subotu, štediti lovu i onda ići od birtije do birtije od žene do žene lokati u cijelom tom procesu, nedjeljom se liječiti i onda sve iz početka, biti stalno pod stresom i navlačiti frenda za rukav vidi ove daj uleti , daj moramo nekaj zbarit, i tako tražiti ljubav da to je bolesno, nezdravo i skupo, u usporedbi s time najgori ovisnik o net ljubavi je mala bebe prema takvom tipu.Uopće tražiti ljubav je bolesno ljubav se dogodi ili ne nemože se silovati, a ako pričamo o golom karanju net je tu nenadjebivo efikasniji, kvalitetniji i jeftiniji jer tu nema greške, kurvetinu nađeš bez problema mada to ni vani nije problem.Pače više je kurvetina na cesti nego za kompjuterom.
ovo je forum....pitanja su za svih otvorena:kava:
i Bog se piše velikim slovom........kad si već tako pun vjerskih izraza.:rolleyes:
ja sam dosao odgovarati na temu i dozivio ovo:
@mortyru, kad smo već kod tvog poimanja ''očajnog'', ne provodiš li ti u zadnje vrijeme malo previše sati na forumu (a čak i odavdje si bio izbačen iliti baniran)????? oh, zabrini se....jako se zabrini, očajniče...
molim moderatore da nesto ucine jer nisam se dosao svadjati ali ocito je da sam isprovociran
ps.mia nasa konverzacija je zavrsena na svim topicima ovog foruma i molim da mi se ne obracas sa svojim ISPADIMA
ne bolesno je svaki vikend čekati petak i subotu, štediti lovu i onda ići od birtije do birtije od žene do žene lokati u cijelom tom procesu, nedjeljom se liječiti i onda sve iz početka, biti stalno pod stresom i navlačiti frenda za rukav vidi ove daj uleti , daj moramo nekaj zbarit, i tako tražiti ljubav da to je bolesno, nezdravo i skupo, u usporedbi s time najgori ovisnik o net ljubavi je mala bebe prema takvom tipu.Uopće tražiti ljubav je bolesno ljubav se dogodi ili ne nemože se silovati, a ako pričamo o golom karanju net je tu nenadjebivo efikasniji, kvalitetniji i jeftiniji jer tu nema greške, kurvetinu nađeš bez problema mada to ni vani nije problem.Pače više je kurvetina na cesti nego za kompjuterom.
Ja ne znam o cemu ti pricas ali izlazenje se ne svodi samo na lokanje po birtijama i mijenjanje zena. Mislim da ti nisi bash puno izlazio.
@mortyru, kad smo već kod tvog poimanja ''očajnog'', ne provodiš li ti u zadnje vrijeme malo previše sati na forumu (a čak i odavdje si bio izbačen iliti baniran)????? oh, zabrini se....jako se zabrini, očajniče...
molim moderatore da nesto ucine jer nisam se dosao svadjati ali ocito je da sam isprovociran
ps.mia nasa konverzacija je zavrsena na svim topicima ovog foruma i molim da mi se ne obracas sa svojim ISPADIMA
:B:Također!!! I ne, kao i inače ne slažem se s tobom oko ovog topica:p W
like it?
20.02.2008., 22:16
cekaj,ti si prvi nazvao sve koji se druže preko net-a ocajnicima...i to na forumu...to baš i nisu temelji za jednu ozbiljnu temu...
cekaj,ti si prvi nazvao sve koji se druže preko net-a ocajnicima...i to na forumu...to baš i nisu temelji za jednu ozbiljnu temu...
ma pusti ga daj.....it's not worth it, to je samo mortyr:rolleyes:
on uzima samo argimente koji njemu odgovaraju, pritom zaboravljejuću šta je pisao u prijašnjim postovima...:kava:
like I said - it's not worth it!:mig:
-lavica-
20.02.2008., 22:21
Nono se uzrujavati! :nono:
Čuvati živce za važnije stvari....:rolleyes:
Ako budeš dobar napisat ću ti pjesmicu ako će te to oraspložiti. Eto, već sam i naslov smislila, jel ti se sviđa? :cerek:
"Mortyr male piše na forumu vrlo ružno piše" :vidiga:
OT: Mislim da je u današnje vrijeme sve moguće no više sam za Real life varijantu :mig:
ja sam opcenito govorio i iznio samo svoju tezu na koju imam pravo, nisam nikoga osobno spomenuo ni vrijedjao i ne trebash ju braniti jer to je tako
like it?
20.02.2008., 22:23
ma pusti ga daj.....it's not worth it, to je samo mortyr:rolleyes:
on uzima samo argimente koji njemu odgovaraju, pritom zaboravljejuću šta je pisao u prijašnjim postovima...:kava:
like I said - it's not worth it!:mig:
ma nabijam 1000 postova...:rofl:
al isto...bacamo biserje pred svinje...:mig:
ne vrijeđam nikog,to je izreka l o l
kad me vec vuces za jezik, sto sam to tocno pisao da se kosi s ovim mojim razmisljanjem?
like it?
20.02.2008., 22:26
ja sam opcenito govorio i iznio samo svoju tezu na koju imam pravo, nisam nikoga osobno spomenuo ni vrijedjao i ne trebash ju braniti jer to je tako
dakle misliš da ti nisi nicim bio nekulturan u svojim postovima:confused:
ti si postavio nacin pisanja,ostali samo brane svoje teze u tvojem stilu:ne zna:
ma nabijam 1000 postova...:rofl:
al isto...bacamo biserje pred svinje...:mig:
ahaaaaaaaaa.......ako nabacuješ postove, onda ok:top:
s ovime budeš nagurala i do 2000 još večeras:rofl::rofl:
:D:mig:
ONT: puno parova koje poznajem upoznali su se putem neta....ne vidim ništa u tome očajnički, još manje degradirajuće.....ljubav dolazi u različitim oblicima i različitim putevima!:cerek:
kad me vec vuces za jezik, sto sam to tocno pisao da se kosi s ovim mojim razmisljanjem?
NE OBRAĆAJ MI SE:kava:
dakle misliš da ti nisi nicim bio nekulturan u svojim postovima:confused:
ti si postavio nacin pisanja,ostali samo brane svoje teze u tvojem stilu:ne zna:
gdje sam bio nekulturan? kvotaj mi to tocno?
o cemu ti pricas?
NE OBRAĆAJ MI SE:kava:
a ti se meni ne obracaj indirektno pisusi lazi i izmisljotine o meni jer ako vec tvrdis nesto o nekome onda to i argumentiraj inace zaista ispada da lazes
like it?
20.02.2008., 22:31
ahaaaaaaaaa.......ako nabacuješ postove, onda ok:top:
s ovime budeš nagurala i do 2000 još večeras:rofl::rofl:
:D:mig:
ONT: puno parova koje poznajem upoznali su se putem neta....ne vidim ništa u tome očajnički, još manje degradirajuće.....ljubav dolazi u različitim oblicima i različitim putevima!:cerek:
yep,net je jednostavno jos jedan nacin za pronalaženje istomišljenika...forum pogotovo,a LJES je šlag na torti:rofl::rofl::lol:
face2face te samo ograicava na ljude u neposrednoj okolini....ovako vidiš da ima i divnih ljudi malo dalje:cerek:
fukmondo
20.02.2008., 22:34
Ja ne znam o cemu ti pricas ali izlazenje se ne svodi samo na lokanje po birtijama i mijenjanje zena. Mislim da ti nisi bash puno izlazio.
Upravo obratno tako da mi se zgadilo, ništa ti ne brini, a dosadit će ti i prijatelji.
like it?
20.02.2008., 22:37
gdje sam bio nekulturan? kvotaj mi to tocno?
o cemu ti pricas?
nisam rekla da si ti bio nekulturan,nego da ostali pišu kao i ti...nije nitko presao granicu koju si ti ,ajmo rec postavio:mig:
Upravo obratno tako da mi se zgadilo, ništa ti ne brini, a dosadit će ti i prijatelji.
Pravi prijatelji mi nikad nece dosaditi. A sto se izlazaka tice u to podrazumijevam ne samo birtije i clubove, vec izlaske u kino, kazaliste, na koncerte, utakmice, ljeti na kupanje i na mnoga druga mjesta gdje mozes na najnormalniji nacin upoznati ljude jer ih i vidis i cujes dok ti na netu svako moze servirati bilo kakvu spiku skriven iza svog monitora.
yep,net je jednostavno jos jedan nacin za pronalaženje istomišljenika...forum pogotovo,a LJES je šlag na torti:rofl::rofl::lol:
face2face te samo ograicava na ljude u neposrednoj okolini....ovako vidiš da ima i divnih ljudi malo dalje:cerek:
istina. ja sam tu upoznala rezne ljude: drage, simpa, inteligentne, zabavne - gdje bi ih drugdje inače upoznala i još se tako rasćakulala s njima???......doduše, upoznala sam i neke ne baš bistre, manje zabavne, pa i mortyra:lol:
ovdje nema one bandere, što ti kažeš, face2face kontakta.....i ful je :top:
nisam rekla da si ti bio nekulturan,nego da ostali pišu kao i ti...nije nitko presao granicu koju si ti ,ajmo rec postavio:mig:
sad me i budalom pravis :rolleyes:
evo tu si rekla duso:
dakle misliš da ti nisi nicim bio nekulturan u svojim postovima:confused: i to sa smajlicem s kojim se cudis da nisam bio:rolleyes:
like it?
20.02.2008., 22:43
sad me i budalom pravis :rolleyes:
evo tu si rekla duso:
dakle misliš da ti nisi nicim bio nekulturan u svojim postovima:confused: i to sa smajlicem s kojim se cudis da nisam bio:rolleyes:
pogledaj prije toga.....prozvao si neke ljude da se svadjaju ili da su nepristojni,a postovi im se nisu po stilu razlikovali od tvojih...jel kužiš?dakle sam si rekao da si nekulturan...
-lavica-
20.02.2008., 22:44
Dragi ljudi, zašto se ne fokusirate na temu a OVO ignorirate? :misli:
Ili se ipak želite malkice poigrat s TIM? Razumijem. :kava:
Preko foruma-neta sam upoznala neke iznimne ljude.....A isto tako svjedočila iznimno plitkim, primitivnim i glupim izjavama nekih posebnih talenata.:cerek:
Violently happy
20.02.2008., 22:46
Pravi prijatelji mi nikad nece dosaditi. A sto se izlazaka tice u to podrazumijevam ne samo birtije i clubove, vec izlaske u kino, kazaliste, na koncerte, utakmice, ljeti na kupanje i na mnoga druga mjesta gdje mozes na najnormalniji nacin upoznati ljude jer ih i vidis i cujes dok ti na netu svako moze servirati bilo kakvu spiku skriven iza svog monitora.
a misliš da ti ovako ne može servirati bilo kakvu spiku?ili si tako vrstan psiholog?:rolleyes:
pogledaj prije toga.....prozvao si neke ljude da se svadjaju ili da su nepristojni,a postovi im se nisu po stilu razlikovali od tvojih...jel kužiš?
kako se nisu razlikovali?
koga sam ja osobno napao? citiraj tocno koga?:confused:
a mene je MIA osobno napala i optuzila da sam ja ocajnik i zalosno je da ne vidis razliku od opcenitog i osobnog napada i svrstavas me u isti kos s njome
a posto je tema o ljubavi preko neta ja sam dao svoje misljenje sto mislim o tome i nisam naveo niciji nick da ga optuzim za ista
fukmondo
20.02.2008., 22:47
Spike mi serviraju vjeruj mi svakodnevno na poslu, a tek o serviranju spika za vrijeme izlazaka da ne govorim. Kino, kazalište, to da koncerte nikad nisam volio utakmice pogotovo ne, kupanje da. Pa to radimo svi ne misliš valjda da sjedimo doma samo i prduckamo po forumu?Prijatelji će te napustiti što zbog posla što zbog obitelji vidjet ćete se jednom godišnje i bla, bla, mald si ti još vidim to ti je.Bolest o kojoj sam govorio i jesu klubovi i birtije, tam i moraš lokat da ne poludiš od istih njuški i mjuze svaki vikend, diskasting, jedino što još uvijek volim to je razbit se od čage uz neku dobru mjuzu dok ne padneš s nogu ali toga nema više nigdje , a o plesu s komadom još manje, eventualno po tim salsa klubovima i sl.
like it?
20.02.2008., 22:49
kako se nisu razlikovali?
koga sam ja osobno napao? citiraj tocno koga?:confused:
a mene je MIA osobno napala i optuzila da sam ja ocajnik i zalosno je da ne vidis razliku od opcenitog i osobnog napada i svrstavas me u isti kos s njome
a posto je tema o ljubavi preko neta ja sam dao svoje misljenje sto mislim o tome i nisam naveo niciji nick da ga optuzim za ista
ako sam te krivo skuzila,oprosti....ali mislim da bas nisam toliko glupa:ne zna:
never mind:closed:
a misliš da ti ovako ne može servirati bilo kakvu spiku?ili si tako vrstan psiholog?:rolleyes:
Jedno je kad nekoga gledas u facu a drugo kad ga ne vidis i nemas pojma kako izgleda ni kakve izraze pravi dok nesto govori te kakvim drhtavim glasicem prica kad nesto debelo laze.
A s druge strane kad ti se debela ruzna cura predstavlja za ljepoticu ona to lako izvede dok je skrivena iza monitora. Neka ti to servira face to face:rolleyes:
Violently happy
20.02.2008., 22:53
Jedno je kad nekoga gledas u facu a drugo kad ga ne vidis i nemas pojma kako izgleda ni kakve izraze pravi dok nesto govori te kakvim drhtavim glasicem prica kad nesto debelo laze.
A s druge strane kad ti se debela ruzna cura predstavlja za ljepoticu ona to lako izvede dok je skrivena iza monitora. Neka ti to servira face to face:rolleyes:
ja ovdje nisam govorila o laganju u vezi fizičkog izgleda.
ah,nevermind.:rolleyes:
fukmondo
20.02.2008., 22:53
pa ako je u tome stvar traži sliku, u čem je problem ak ti pošalje tuđu i tak je psihopat, u rl imaš drugi problem izgleda dobro , a kad zine manijak.
pa nisam ni ja samo o tome
malo bolje citaj:rolleyes:
like it?
20.02.2008., 22:57
:lol::rofl:svi dođu do istog zakljucka:lol:
pa ako je u tome stvar traži sliku, u čem je problem ak ti pošalje tuđu i tak je psihopat, u rl imaš drugi problem izgleda dobro , a kad zine manijak.
posalje svoju, samo na kojoj je deset god mladji:D
Manijak moze biti i nakon deset tisucaa navodno normalnih postova. Nemate pojma kakvih sve frikova ima na internetu sa laznim profilima te pedofila koji sa djecjim profilima mame klince i navlace da se nadju s njima uzivo.
Violently happy
20.02.2008., 22:58
pa nisam ni ja samo o tome
malo bolje citaj:rolleyes:
ti tamo pričaš o nekim reakcijama ljudi koje već poznaješ od prije.Ne možeš reći da bi pri prvom susretu već znao po gestama da li osoba o nečemu laže.
ali,ah da..ti vjerojatno imaš šesto,pa i sedmo čulo.:rolleyes:
u svakom slučaju te ljudi mogu debelo slagati pri prvom kontaktu,bio on u VL ili RL..
posalje svoju, samo na kojoj je deset god mladji:D
Manijak moze biti i nakon deset tisucaa navodno normalnih postova. Nemate pojma kakvih sve frikova ima na internetu sa laznim profilima te pedofila koji sa djecjim profilima mame klince i navlace da se nadju s njima uzivo.
imamo pojma, itekako:kava:
btw. NE OBRAĆAJ MI SE
-lavica-
20.02.2008., 23:05
ti tamo pričaš o nekim reakcijama ljudi koje već poznaješ od prije.Ne možeš reći da bi pri prvom susretu već znao po gestama da li osoba o nečemu laže.
u svakom slučaju te ljudi mogu debelo slagati pri prvom kontaktu,bio on u VL ili RL..
on u slobodno vrijeme baca grah Prebranac iz kojeg sve čita i odmah zna kakav je tko pri prvom susretu :rolleyes:
:lol::rofl:svi dođu do istog zakljucka:lol:like it? ja ti šaljem :kiss: :cerek::cerek:
Violently happy
20.02.2008., 23:08
on u slobodno vrijeme baca grah Prebranac iz kojeg sve čita i odmah zna kakav je tko pri prvom susretu :rolleyes:
i gotta get myself few of those...*trlja ruke* :D
Madamoiselle
20.02.2008., 23:09
Jeste to uvatili Mortyra u đir opet?:lol:
Ima Mortyr pravo, svakavih manijaka ima na netu, ne se nalazit s njima:nono:
Dakako ljudi mogu uvijek lagati samo cesce ce lagati kad ih se ne vidi jer istina je da nije lagodno muljati i gledati nekoga u oci. A vecina tih likova samo ostaju NET prijatelji i ne zele se ni pojaviti na stvarnom susretu. Vjesto izbjegavaju naci se i samo navlace jadnike koji se napale i povjeruju u svakakve price.
I sad bit je da je ocajno traziti ljubav preko neta ako si zdrav i normalan i mozes ju naci izlascima. I to sma ja htio reci.
like it?
20.02.2008., 23:15
Dakako ljudi mogu uvijek lagati samo cesce ce lagati kad ih se ne vidi jer istina je da nije lagodno muljati i gledati nekoga u oci. A vecina tih likova samo ostaju NET prijatelji i ne zele se ni pojaviti na stvarnom susretu. Vjesto izbjegavaju naci se i samo navlace jadnike koji se napale i povjeruju u svakakve price.
I sad bit je da je ocajno traziti ljubav preko neta ako si zdrav i normalan i mozes ju naci izlascima. I to sma ja htio reci.
ali tema je ljubav:ne zna:ne prijateljstvo i kvaziodnosi...
to ne znaci da ces prestat izlazit...nego da kad se zaljubiš u nekog na temelju razgovora to se moze pretvorit u nesto posebno...that's all:mig:
@GoGs777::kiss:
ali tema je ljubav:ne zna:ne prijateljstvo i kvaziodnosi...
to ne znaci da ces prestat izlazit...nego da kad se zaljubiš u nekog na temelju razgovora to se moze pretvorit u nesto posebno...that's all:mig:
@GoGs777::kiss:
da tema je ljubav a vi skrecete s teme kako vam odgovara
I bash ono sto sam i napisao i zasto i ne volim pokusaj pronalazenja ljubavi preko neta:
Zato sto se u dosta slucajeva dopisujes s nekim, mislis super i sve pet i onda se ne zeli naci s tobom jer je vecinu toga izlagao i zapravo i nije imao namjeru naci se vec ili napraviti budalu od tebe ili izlijeciti neke svoje komplekse prikazujuci se u laznom svijetlu sto dogadjaja sto izgleda i cak i samog spola, ili jednostavno bacati drkicu.
I sto si onda ti koji si se navukao na te lazne spike? OBICNA JADNICINA a da si izasao van i zbario pravog komada ustedio bi si i vermena i sramote oko toga sto te neko izmajmunizirao.
A pretvoriti se u nesto moze samo i iskljucivo ako se nadjes s tom osobom. Mislim ako s enetko ovdje moze zaljubiti u slova, e pa onda neka mu bude
fukmondo
20.02.2008., 23:26
Lažem bez problema svakodnevno u oči i ne trepnem, na poslu lažem frendovima kad kažem da nemam vremena , a zapravo gledam si film i ne slušaju mi se nečiji problemi, lažem da neznam nešto napraviti jer mi je dosta toga da me stalno netko nešto traži, lažem da nemam love jer je ne želim nekome posuditi za njegove lude poslovne planove, lažemo danonoćno.
Ja mislim da je to isti kurac tražio lopatom ili bagerom tražiš, a čim nešto tražiš jer nemreš bez toga to ti je očaj, netreba biti napet to je sve, to odbija ljude. Ovi što se ne žele naći pa i to je jasno netko hoće samo pen pal-a, zašto bi se ikada našli?Ničega previše ničega premalo samo to.Inače što tek reći o onima koji imaju stotine klonova ti ni anonimni nemogu biti iskreni ili se zajebavati.
like it?
20.02.2008., 23:26
da tema je ljubav a vi skrecete s teme kako vam odgovara
I bash ono sto sam i napisao i zasto i ne volim pokusaj pronalazenja ljubavi preko neta:
Zato sto se u dosta slucajeva dopisujes s nekim, mislis super i sve pet i onda se ne zeli naci s tobom jer je vecinu toga izlagao i zapravo i nije imao namjeru naci se vec ili napraviti budalu od tebe ili izlijeciti neke svoje komplekse prikazujuci se u laznom svijetlu sto dogadjaja sto izgleda i cak i samog spola, ili jednostavno bacati drkicu.
I sto si onda ti koji si se navukao na te lazne spike? OBICNA JADNICINA a da si izasao van i zbario pravog komada ustedio bi si i vermena i sramote oko toga sto te neko izmajmunizirao.
kuzim sto hoces reci...rizik je rizik..al uvijek je tako kad su osjecaji u pitanju:ne zna:
Madamoiselle
20.02.2008., 23:31
Lažem bez problema svakodnevno u oči i ne trepnem, na poslu lažem frendovima kad kažem da nemam vremena , a zapravo gledam si film i ne slušaju mi se nečiji problemi, lažem da neznam nešto napraviti jer mi je dosta toga da me stalno netko nešto traži, lažem da nemam love jer je ne želim nekome posuditi za njegove lude poslovne planove, lažemo danonoćno.
Ja mislim da je to isti kurac tražio lopatom ili bagerom tražiš, a čim nešto tražiš jer nemreš bez toga to ti je očaj, netreba biti napet to je sve, to odbija ljude. Ovi što se ne žele naći pa i to je jasno netko hoće samo pen pal-a, zašto bi se ikada našli?Ničega previše ničega premalo samo to.Inače što tek reći o onima koji imaju stotine klonova ti ni anonimni nemogu biti iskreni ili se zajebavati.
Kvalitetno sročeno:top:
kuzim sto hoces reci...rizik je rizik..al uvijek je tako kad su osjecaji u pitanju:ne zna:
nije isti rizik zaljubiti se u slova na monitoru ili u stvarnu osobu
Slova ti obicno stvaraju nekakvu iluziju koju bi zelio imati a onda ti se jednog dana samo rasprse u tisucu komada.
Evo npr dopisujes se sa curom, razmijenili ste slike i sve super, cak ste se i na telefon ili mob culi i ajde uspjeli ste dogoviriti sastanak. Kadli dodje ti osoba koja jedva slici na onu osobu sa slike. Da, to je ona ali u nekoj drugoj verziji jer tebi je poslala bash svoju najbolju sliku a u zbilji malkice lici na Roberta Prosineckog.
I sto onda'? Blamaza i stond jer je se trebas rijesiti a ne znas kako jer ste postali skoro pa velika net ljubav:rolleyes:
I zar ti je trebalo to sve skupa?
kao da nisma cuo bezbroj takvih sto net prica, sto od stvarnih osoba i onda se pitate zasto sam ja protiv toga.
.
nije ni cudo da nemas prijatelja, ocito je da kuze da ih lazes:rolleyes:
Slova ti obicno stvaraju nekakvu iluziju koju bi zelio imati a onda ti se jednog dana samo rasprse u tisucu komada.
Evo npr dopisujes se sa curom, razmijenili ste slike i sve super, cak ste se i na telefon ili mob culi i ajde uspjeli ste dogoviriti sastanak. Kadli dodje ti osoba koja jedva slici na onu osobu sa slike. Da, to je ona ali u nekoj drugoj verziji jer tebi je poslala bash svoju najbolju sliku a u zbilji malkice lici na Roberta Prosineckog.
I sto onda'? Blamaza i stond jer je se trebas rijesiti a ne znas kako jer ste postali skoro pa velika net ljubav:rolleyes:
kao da nisma cuo bezbroj takvih sto net prica, sto od stvarnih osoba i onda se pitate zasto sam ja protiv toga.
da znaš išta o životu znao bi da se ovo svakodnevno događa u rl...
iluzija nije ništa manja zato jer si s nekim nadohvat ruke, a ne preko žice...
like it?
20.02.2008., 23:41
ma jasno mi je i u pravu si...ali ja sam mislila na to da svi u pocetku veze idealiziraju...i te neugodne situacije o kojima pricas su ceste...ali znas kako se kaze ,ko ne riskira ne profitira :zubo:
ne treba biti uvijek tako pesimistican
isto tako ima i ljepih slucajeva i veza koje su zapocele na net-u:mig:
Moje iskustvo je potpuno drugačije....
Na druženju sa tim kako ih nazivaš NET prijateljima sam se prvi put našao iz čiste znatiželje, na jedom od tuluma... i oduševio se otvorenošću i simpatičnošću mnogih!!!
Moje iskustvo sa dvije od njih u 1:1 druženju je još bolje... dakle, griješiš... Istina da postoje i drugačije priče i da stoji da slika ponekad ne odgovara slovima na ekranu, ali u slučaju sa mnom.... slika je govorila- esperanto. Jedan od ta dva puta zamalo nisam sjeo na guzicu kad sam vidio ono što sam vidio... mmmmmmmmmljac!
Eto! :)
ma jasno mi je i u pravu si...ali ja sam mislila na to da svi u pocetku veze idealiziraju...i te neugodne situacije o kojima pricas su ceste...ali znas kako se kaze ,ko ne riskira ne profitira :zubo:
ne treba biti uvijek tako pesimistican
isto tako ima i ljepih slucajeva i veza koje su zapocele na net-u:mig:
pa moze se dogoditi i pozitivno iskustvo, ne zelim biti potpuno iskljuciv, medjutim u vecini slucajeva zavrse lose
Uostalom vecina na netu trazi avanture a ne ljubavi jer zele na laki nacin doci do one stvari i to pogotovo ozenjeni kojima je to najlakse sredstvo za prevariti partnera. E to moram priznati!
like it?
20.02.2008., 23:53
pa moze se dogoditi i pozitivno iskustvo, ne zelim biti potpuno iskljuciv, medjutim u vecini slucajeva zavrse lose
Uostalom vecina na netu trazi avanture a ne ljubavi jer zele na laki nacin doci do one stvari i to pogotovo ozenjeni kojima je to najlakse sredstvo za prevariti partnera. E to moram priznati!
vidiš,ja bi rekla da je do one stvari lakše doci uzivo...preko neta ipak moraš nekog samo rijecima pridobit...:ne zna:
fukmondo
20.02.2008., 23:57
Izmjeni se više slika ili slika s moba ako je baš u tome stvar ali ako nisi zadovoljan s nekim prijateljstvom i laganim dopisivanjem pa možda nešto još i ispadne, onda trebaš skratiti priču pa ić odmah na susret ako oboje tražite isto to nije problem izmjenite generalije i navali, u suprotnom pa što ako ne upali imaš frenda ili frendicu ak ti je pasao prije paše ti i poslije ružan ili ne.
Moje iskustvo je potpuno drugačije....
Na druženju sa tim kako ih nazivaš NET prijateljima sam se prvi put našao iz čiste znatiželje, na jedom od tuluma... i oduševio se otvorenošću i simpatičnošću mnogih!!!
Moje iskustvo sa dvije od njih u 1:1 druženju je još bolje... dakle, griješiš... Istina da postoje i drugačije priče i da stoji da slika ponekad ne odgovara slovima na ekranu, ali u slučaju sa mnom.... slika je govorila- esperanto. Jedan od ta dva puta zamalo nisam sjeo na guzicu kad sam vidio ono što sam vidio... mmmmmmmmmljac!
Eto! :)
znaci ti si mogao na prvom susretu tulumasa shvatiti da su svi otvoreni i simpaticni?
zasto onda ja ne bih mogao shvatiti da netko laze?
Pa logika je da ce se svi na prvu prikazati super jednostavni i fini i sto sve ne:rolleyes:
A sto se tih dvije tice? Ne znam sto ti to znaci: JOS BOLJE! Si ostvario velike ljubavi s njima? Jer o ljubavima pricamo, a ako jesi sto si se nalazio s tom drugom ako ti je prva vec dala super ljubav?:rolleyes:
fukmondo
21.02.2008., 00:02
nije ni cudo da nemas prijatelja, ocito je da kuze da ih lazes:rolleyes:
viš to ti je sad vrijednosni sud koji je sam po sebi uvredljiv, meni je pak očito da ti s takvom neugodnom naravi teško možeš i doći u situaciju da nekoga lažeš, recimo u rl ja bih te sada vrlo mrko pogledao, a par koraka dalje kad bi nastavio ovako razgovarati, pala bi i pljuska, recimo to ti je prednost neta. Možeš se s muškarcima starijima od sebe ovak razgovarati bez rizika.
vidiš,ja bi rekla da je do one stvari lakše doci uzivo...preko neta ipak moraš nekog samo rijecima pridobit...:ne zna:
Dopisujes se sa desetak osoba odjednom i zavaras ih da ces im ponuditi ljubav i svasta nesto. I onda ih na koncu samo iskoristis dok one ni ne znaju sto ih je zadesilo jer su nasjele na spiku.
A sto uzivo mislis da je lako nekoga navuci samo na sex? Pa i tu treba spika. Neces doci zeni i reci joj da bi ju jebao i onda ce velikodusno rasiriti noge. :rolleyes:
DOgadja se i to ali tesko.
VirtualBaby
21.02.2008., 00:06
Koliko god očajnički drugima bilo; ja sam na netu pronašla ljubav svog života :p
mortyr je opterećen sexom.
viš to ti je sad vrijednosni sud koji je sam po sebi uvredljiv, meni je pak očito da ti s takvom neugodnom naravi teško možeš i doći u situaciju da nekoga lažeš, recimo u rl ja bih te sada vrlo mrko pogledao, a par koraka dalje kad bi nastavio ovako razgovarati, pala bi i pljuska, recimo to ti je prednost neta. Možeš se s muškarcima starijima od sebe ovak razgovarati bez rizika.
pa cekaj jesi li rekao da lazes na sve strane? a s druge strane si pricao da sto ce ti prijatelji, i ja sam samo povezao:ne zna:
Zasto i cemu agresija? Jer sam rekao istinu?
Mozes i to popusiti batina u rlu radi lazi i to vrlo lako, tako da je i to prednost neta:rolleyes:
Koliko god očajnički drugima bilo; ja sam na netu pronašla ljubav svog života :p
:s:s:s:s:s:s
BRAVO, ti! baš lijepo....sad to objasni mortyru.:kava:
i zašto bi to bilo očajnički? kao što sam rekla ljubav ne bira vrijeme ni načine:mig:
ok, tvoj problem
jagodica_bobica
21.02.2008., 00:10
tema je stravično idiotski postavljena. je li traženje ljubavi na netu očajnički potez? naravno, isto kao i traženje ljubavi općenito. na bilo kojem mjestu- kinu, bircu, školi, klupi, parku... jer ljubav se ne traži samo tako kao traperice već se dogodi. a hoće li se dogoditi na netu, u bircu ili gdje god totalno je nebitno. što je veća mogućnost izbora veća je i mogućnost pronalaska "traženoga",a najočajniji(iako bi riječ maloumniji bila prikladnija) bi bio potez onoga koji bi apriori odbacio ljubav(prijateljstvo, što god) nekoga samo zato jer ga je upoznao na netu..ovo mi je jednako postavljanju pitanja: jesu li sve plavuše glupe? a nisu, ja sam jedna od rijetkih:p
ovaj termin "ljudi s neta" mi je isto jako čudno postavljen jer ispada da se radi o posebnoj sorti živih bića,a net nije nikakva posebna planeta koja funkcionira sama za sebe i odvojena od real planete, svi ti ljudi koji tipkaju po netu(uključujući i autora topika) su ljudi koji žive u našem real lifeu.. to su naši susjedi, kolege s posla, školski frendovi, tete iz dućana, doktori..blabla.. upoznavanje na netu je danas nekima jako upitno i čudno jer je ovakav način komunikacije procvao s pojavljivanjem kompjutora i njegove sve češće primjene pa ljudi koriste sve više sve njegove mogućnosti. a taj koji će lagati na netu je onaj koji će lagati i inače, tko je normalan i zdrav nema potrebu pretvarati se da je netko drugi nigdje pa niti sakriven iza monitora.a onaj koji želi lagati će naći načina i bez monitora. ja nisam primjetila da na netu ima više lažljivaca nego u real lifeu, postotak je potpuno isti. taj koji će ti na netu reći da ima spolovilo od 35 cm ti je onaj koji će ti u disku lagati o tome kako mu tata ima mercedes, jahtu i privatni avion. summa sumarum: tko laže, laže! ako čovjek ima dovoljno nekakvog iskustva, dobar nos i malo sreće može jako dobro filtrirati one muljatore i ine i upoznati zaista divne ljude i samo obogatiti svoj socijalni krug. ja sam ovdje upoznala nekoliko izvrsnih ljudi koje, s obzirom na socijalni krug u kojem se krećem ne bih upoznala nikada bez neta. dakle, kao i sa svim drugim stvarima u životu- ako si dovoljno pametan i mudar možeš njegove mogućnosti dobro iskoristiti,a ako nisi- jebiga:p
love and peace:cerek:
znaci ti si mogao na prvom susretu tulumasa shvatiti da su svi otvoreni i simpaticni?
Pa logika je da ce se svi na prvu prikazati super jednostavni i fini i sto sve ne:rolleyes:
A sto se tih dvije tice? Ne znam sto ti to znaci: JOS BOLJE! Si ostvario velike ljubavi s njima? Jer o ljubavima pricamo, a ako jesi sto si se nalazio s tom drugom ako ti je prva vec dala super ljubav?:rolleyes:
Što to znači da netko laže??? O tome sam razmišljao dok sam pohađao 7c...
Ljudi s kojima se družim (s foruma, ne!?!), su vrlo kvalitetni, zanimljivi ljudi i iznimno mi je drago da sam ih upoznao... I drago mi je reći da me intucija nije prevarila u dopisci s njima online...
Dakle, nisu samo na prvu ili drugu... nego i na pedesetu, koliko sam se puta s nekima vidio... Nelo mi je donio uštipke na posao u 18 sati... neko mi je donio čokoladu iz UK, neko mi je kupio gaćice za rođendan, a neko mi je i poklonio ljubav... da... zamisli.... žas, ha??!!?? :D:ne zna: Zar je to tiloko teško povjerovati???
Ti stvaaaarno moraš doći u Zg... odmah!!! Ajmo, na kolodvor i dolazi!
A prva- druga.....
Prva nije bila za mene... shvatio sam to nakon 15tak dana.... pa smo se razišli... S drugom je druga stvar.... :):mig:
dobro je dedi, shvatio sam da je tebi internet smisao i bit zivota:)
Abigail111
21.02.2008., 00:18
Evo ovako, bilo je to prije nekoliko miseci, cula san za program koji se zove Bear Share, kao navodno sluzi za downloadanje muzike i sl. I odlucila ja to skinit, lijepo sve instalirala, napravila svoj profil, stavila slikicu i ukljucila se. Nije proslo 5 minuta javlja se meni jedan lik, pa drugi, pa treci i tako na desetke njih... I ja pomislila kako je to kul, upoznavat ljude diljem svijeta kad ono oni poceli s perverzijama: "volis li se sevit? Cilu bi te liza" i sl. Jedan mi je napisa da drka dok prica sa mnon. I svi su tili moj msn i da me gledaju priko kamere, sta naravno nisan dopustila. Zivot mi se zgadija i nakon 2 dana izrisala san program.
Vjerujem da nisu na netu svi takvi, vjerujem da se moze nac ljubav ali isto tako smatram da je to jako tesko i , povrh svega, jako opasno.
A sta se tice ljudi koji posjecuju stranice posvecene iskljucivo sparivanju, ne smatram da su ocajni vec kako i svi imaju potrebu za ljubavi ali je malo teze pronalaze. :)
fukmondo
21.02.2008., 00:20
Zapravo nekad si na netu u većini slučajeva mogao računati na to da ćeš ako ništa pronaći ljude širih obzora i većeg znanja, čak je postojala i neka net subkultura, pomoć pri rješavanju problema, šeranje znanja i ideja, no gledam sad svaka seka persa šara po netu što je s jedne strane dobro, a s druge sad svi ti seljaci koji su gnjavili po šankovima i u rl sad dave i ovdje, rasisti, zbitoglavci svake vrste sad su ovladali i netom, šajze.
@morty
dobro si ti mene shvatio ili nisi :bonk: i to je moguće, zajebavati se možemo ali podjebavanje nebi išlo, neda mi se.
Silvercat
21.02.2008., 00:22
Gledaj frende...do sad sam samo čitao, ali osjećam potrebu da se uključim...ne u svezi ljubavi jer to nisam nikad tražio na netu, ali ovaj dio o ekipi koja piše na forumu pa se poslije nađe i u Rl moram prokomentirati...
Na prvom tulumu forumaša na kojem sam bio sam se sjajno zabavio i to s ljudima koje sam upoznao tu večer...da ne kažem kako je to bilo raznoliko društvo, hoćeš po pitanju godina, obrazovanja, zanimanja, interesa i slično...jedno je svima bilo zajedničko...izuzetno inteligentna zajebancija...u takvim slučajevima nema teorije da ne klikneš s takvom ekipom...:)
Dodat ću još nešto...imao sam nekoliko situacija u kojima su ti moji virtualni prijatelji na moju zamolbu uskočili i pomogli mi...iako smo se poznavali vrlo kratko, a vidjeli jednom ili niti jednom...s nekima od njih kao da se poznajem godinama, a još ih nisam niit jendom vidio...ne znam da li me lažu, niit si postavljam takva pitanja...ne treba mi to...
Mislim, na kraju, da ti nedostaje poprilično vjere u ljude i stoga, što kaže DD, u bus i na prvo sljedeće okupljanje...:)
dobro je dedi, shvatio sam da je tebi internet smisao i bit zivota:)
Vi'š... zajebo si se! A lijepo te pozvah da malo okusiš i ti čari RL, a ti samo o VL.....
Offtopic si, totalka... :ne zna:
Gledaj frende...do sad sam samo čitao, ali osjećam potrebu da se uključim...ne u svezi ljubavi jer to nisam nikad tražio na netu, ali ovaj dio o ekipi koja piše na forumu pa se poslije nađe i u Rl moram prokomentirati...
Na prvom tulumu forumaša na kojem sam bio sam se sjajno zabavio i to s ljudima koje sam upoznao tu večer...da ne kažem kako je to bilo raznoliko društvo, hoćeš po pitanju godina, obrazovanja, zanimanja, interesa i slično...jedno je svima bilo zajedničko...izuzetno inteligentna zajebancija...u takvim slučajevima nema teorije da ne klikneš s takvom ekipom...:)
Dodat ću još nešto...imao sam nekoliko situacija u kojima su ti moji virtualni prijatelji na moju zamolbu uskočili i pomogli mi...iako smo se poznavali vrlo kratko, a vidjeli jednom ili niti jednom...s nekima od njih kao da se poznajem godinama, a još ih nisam niit jendom vidio...ne znam da li me lažu, niit si postavljam takva pitanja...ne treba mi to...
Mislim, na kraju, da ti nedostaje poprilično vjere u ljude i stoga, što kaže DD, u bus i na prvo sljedeće okupljanje...:)
evo iskreno bash mi je drago da si nasao frendove preko neta, ali mene to ne zanima, moras me razumjeti jer ja imam prijatelje od kojih neke poznam jos iz djetinjstva i super se druzimo
Tako da mi nema potrebe za tim. Bez obzira Hvala na pozivu
ronnie7
21.02.2008., 00:36
ja bi doda samo nesto, u vezi toga da na netu vise ocajnici,ne znan,bezveze ljudi, neman rijec sad. Prijatelj mi igra world of warcraft vec par miseci, i upozna je ekipu s kojon igra. Imaju svoj guild, bratstvo u igri kako se vec to zove. Reka bi covik na prvu, luzeri svi, igraju se satima na netu. Neman sta duljit pricu, ispostavilo se da sva 3-4 tipa s kojima se upozna,i sad su cak prijatelji,ono idu po kavama su uspjesni ozbiljni ljudi. :confused::ne zna: ne mogu sad navodit ko sta radi,ali sve ozenjeni ljudi, imaju svoje firme,restorane ili su direktori itd. Virova ili ne...
evo iskreno bash mi je drago da si nasao frendove preko neta, ali mene to ne zanima, moras me razumjeti jer ja imam prijatelje od kojih neke poznam jos iz djetinjstva i super se druzimo
Pa imam ih i ja.... to nije predmet rasprave...
Meni nije jasno kako možeš uvjeravati nekoga da ne može naći ljubav preko neta..... a već nekoliko primjera te je potpuno demantiralo.... ne kužim, koji dio rečenice nisi razumio???
Prijatelji nek sad ostanu po strani.... budimo Ontopic i govorimo o ljubavima... :confused:
Evo ovako, bilo je to prije nekoliko miseci, cula san za program koji se zove Bear Share, kao navodno sluzi za downloadanje muzike i sl. I odlucila ja to skinit, lijepo sve instalirala, napravila svoj profil, stavila slikicu i ukljucila se. Nije proslo 5 minuta javlja se meni jedan lik, pa drugi, pa treci i tako na desetke njih... I ja pomislila kako je to kul, upoznavat ljude diljem svijeta kad ono oni poceli s perverzijama: "volis li se sevit? Cilu bi te liza" i sl. Jedan mi je napisa da drka dok prica sa mnon. I svi su tili moj msn i da me gledaju priko kamere, sta naravno nisan dopustila. Zivot mi se zgadija i nakon 2 dana izrisala san program.
Vjerujem da nisu na netu svi takvi, vjerujem da se moze nac ljubav ali isto tako smatram da je to jako tesko i , povrh svega, jako opasno.
A sta se tice ljudi koji posjecuju stranice posvecene iskljucivo sparivanju, ne smatram da su ocajni vec kako i svi imaju potrebu za ljubavi ali je malo teze pronalaze. :)
pa blokiraš ko na Skypeu...ili ignoriraš. no problem.:kava:
gle, ljudi su se dosta otuđili u smislu - nemaju vremena, volje ili želje za izlascima, neki imaju i problema s uspostavljanjem 1.face to face kontakta...na netu se lakše opuste i otvore:ne zna:
a budala i manijaka, njih uvijek ima....to stoji.
Silvercat
21.02.2008., 00:37
Da se ne bismo krivo razumjeli i ja imam frendove iz RL koje isto tako znam od djetinjstva, suprugu, itd, itd, itd...ali jednostavno volim upoznavati nove ljude...:ne zna:...samo sam ti htio reći kako mi se čini da ne vjeruješ baš ljudima...bilo da su oni na netu ili u RL...nekako si mi presumnjičav...:ne zna:...što se tiče poziva, nema na čemu...:)
ja bi doda samo nesto, u vezi toga da na netu vise ocajnici,ne znan,bezveze ljudi, neman rijec sad. Prijatelj mi igra world of warcraft vec par miseci, i upozna je ekipu s kojon igra. Imaju svoj guild, bratstvo u igri kako se vec to zove. Reka bi covik na prvu, luzeri svi, igraju se satima na netu. Neman sta duljit pricu, ispostavilo se da sva 3-4 tipa s kojima se upozna,i sad su cak prijatelji,ono idu po kavama su uspjesni ozbiljni ljudi. :confused::ne zna: ne mogu sad navodit ko sta radi,ali sve ozenjeni ljudi, imaju svoje firme,restorane ili su direktori itd. Virova ili ne...
pa ja ne znam zašto se uopće ide s tom postavkom.......koliko sam skužila i tu ima podosta visokoobrazovanih, vjenčanih ljudi, te roditelja.....zašto uopće ići s tom predodžbom da su to nekakvi očajnici (ima i njih, naravno):kava:
ja sam slučajno tu dolelujala i svidjelo mi se - neko je ranije bio rekao ''ko da si u bircu'', a baš je! samo svi su otvoreniji i pričljiviji...:top:
Silvercat
21.02.2008., 00:44
pa ja ne znam zašto se uopće ide s tom postavkom.......koliko sam skužila i tu ima podosta visokoobrazovanih, vjenčanih ljudi, te roditelja.....zašto uopće ići s tom predodžbom da su to nekakvi očajnici (ima i njih, naravno):kava:
ja sam slučajno tu dolelujala i svidjelo mi se - neko je ranije bio rekao ''ko da si u bircu'', a baš je! samo svi su otvoreniji i pričljiviji...:top:
Bogme, rekao bi čovjek, po broju tvojih postova u mjesec i nešto dana, da svaku večer zatvaraš birtiju....:p:D
Bogme, rekao bi čovjek, po broju tvojih postova u mjesec i nešto dana, da svaku večer zatvaraš birtiju....:p:D
zapravo....u tri tjedna:lol::rofl:
uvijek zadnja ''u birtiji'':top:
Da se ne bismo krivo razumjeli i ja imam frendove iz RL koje isto tako znam od djetinjstva, suprugu, itd, itd, itd...ali jednostavno volim upoznavati nove ljude...:ne zna:...samo sam ti htio reći kako mi se čini da ne vjeruješ baš ljudima...bilo da su oni na netu ili u RL...nekako si mi presumnjičav...:ne zna:...što se tiče poziva, nema na čemu...:)
Vidis ja net drugacije dozivljavam. Ne kao sredstvo za zivo upoznavanje ljudi vec kao sredstvo za ubijanje dosade. Sto igrom fudball managera, cod4 i ostalih, sto Ircanjem, sto rijetko kad svracanjem na slicne forume kao ovaj. Ali izbjegavam forume ovog tipa jer se ne slazem s likovima odavde bash radi te nase razlicite percepcije zivota. Dodjem na irc i tamo me svi znaju, tamo sam BOg i batina, likovi pucaju od dobrih fora i zajebancije, razmjenjujemo iskustva o kompu, programima i cemu sve ne ali nalaziti se uzivo.....ahahhahaha........odi tamo i pitaj ekipu sto misle o takvima, svi ce ti reci OCAJNICI i LUZERI.
I sto bi meni da imam suprugu i da se nalazim s likovima s neta. Pa rekli bi da nisam normalan:rolleyes:
Silvercat
21.02.2008., 01:08
Vidis ja net drugacije dozivljavam. Ne kao sredstvo za zivo upoznavanje ljudi vec kao sredstvo za ubijanje dosade. Sto igrom fudball managera, cod4 i ostalih, sto Ircanjem, sto rijetko kad svracanjem na slicne forume kao ovaj. Ali izbjegavam forume ovog tipa jer se ne slazem s likovima odavde bash radi te nase razlicite percepcije zivota. Dodjem na irc i tamo me svi znaju, tamo sam BOg i batina, likovi pucaju od dobrih fora i zajebancije, razmjenjujemo iskustva o kompu, programima i cemu sve ne ali nalaziti se uzivo.....ahahhahaha........odi tamo i pitaj ekipu sto misle o takvima, svi ce ti reci OCAJNICI i LUZERI.
I sto bi meni da imam suprugu i da se nalazim s likovima s neta. Pa rekli bi da nisam normalan:rolleyes:
OKe frende, mogao si odmah reći da nas jebeš...nije problem...i nije mi jasno koje veze ima moja supruga s tim što se ja nalazim s, kako ti kažeš 'likovima s neta', a ja kažem s ljudima kao što smo ti i ja...osim toga ja za tu tvoju ekipu ne smatram da su očajnici i luzeri...naprotiv...svatko radi ono što mu odgovara ...samo ovime si i sam dosta rekao kako o sebi tako i o svojoj ekipi (koju kao na netu nemaš)...pozdravi ekipu...
colibri
21.02.2008., 01:08
Znam da vas ne zanima moje misljenje,ali cu vam ipak ispricati moje licno iskustvo.Kao sto znate slucajno sam se nasla na ovom forumu.:)Nisam nikada zazalila.Nije nista bilo kako sam predvidjela,ali sam sigurna u jednu stvar,da sam provela vise od godinu dana u vasem drustvu i da se nikada nisam pokajala.Znam da imam medju vama dobrih prijatelja koji su me naucili mnogo stvari,i da cu im za to biti uvjek zahvalna.Bilo je i teskih momenata u kojima sam se osjecala totalno odbacena i izgubljena.Otkrila sam moje korijenje sto je za mene bila principalna stvar,i humor moga naroda koji mi je godinama nedostajao.Bila sam i ostala sam sretna u vasem drustvu.
To sve zahvaljujuci netu.Nije sve pozitivno ali nije sve niti negativno.Zavisi sta smo dosli da trazimo.Sigurna sam u jednu stvar,da svi mi trazimo nesto i da pojedinci nadju a drugi ne.
Naravno da se može izroditi ljubav iz chata.I simpatija, i prijateljstvo...Kao i na svakom drugom mjestu, ne razumijem čemu ovo pitanje kad se i sama vrtiš po forumima, a ipak ima neke sličnosti.Ili su tu svi luđaci vjerovatno, a jedino, eto, ti slučajno nisi, pa se svima tu iščuđavaš?
OKe frende, mogao si odmah reći da nas jebeš...nije problem...i nije mi jasno koje veze ima moja supruga s tim što se ja nalazim s, kako ti kažeš 'likovima s neta', a ja kažem s ljudima kao što smo ti i ja...osim toga ja za tu tvoju ekipu ne smatram da su očajnici i luzeri...naprotiv...svatko radi ono što mu odgovara ...samo ovime si i sam dosta rekao kako o sebi tako i o svojoj ekipi (koju kao na netu nemaš)...pozdravi ekipu...
ja na netu nemam ekipu kao sto ste vi ovdje i ne namjeravam imati
To je cisto valjanje fora i zajebancija i sprdacina te razmjena informacija oko kompa, igara i kladjenja.
Mi ne cakulamo i ne chatamo kao vi ovdje ,ni ne pisemo o ljubavima i sexu te o tome da li mi zena glumi orgazam:D A jos manje zabrijavamo da cemo se naci uzivo.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.